PDA

View Full Version : Prema vasem misljenju...

cazzira
25.11.2003., 21:09
Kakvi muskarci privlace zene? :)

P. S. Da, jaaako mi je dosadno...:(

Betty Blue
25.11.2003., 21:16
ovisi KAKVE žene! :rolleyes: :D

cazzira
25.11.2003., 21:19
lol, a good point...NAPOMENA - ne mislim na sponzoruse ili profesionalke :D

Opcenito...?

Betty Blue
25.11.2003., 21:22
eh, sad ti općenito..........:rolleyes:

'vako reci: prave žene! ;)

pa možemo dalje........:)

karlo-zg
25.11.2003., 23:41
Muškarac je muškarac. I samim time on privlači ženu. Nema se tu šta filozofirat.

Betty Blue
25.11.2003., 23:46
karlo-zg kaže:
Muškarac je muškarac. I samim time on privlači ženu. Nema se tu šta filozofirat.
samo ti živi u iluzijama :rolleyes: treba se malo i potruditi :D

Garovix
25.11.2003., 23:58
ova tema mi smrdi na u.s.

žene vole muškarce, a poneka(d) i žene. razlika je jedino u vremenu trajanja voljenja, a to može bit u izravnoj vezi s pobjednikom na izborima. kolko traje mandat jednog saziva sabora, tolko ti u hrvackoj traje prosječan brak. ili voljenje u vanbračnom obliku. da bi se voljenje održalo, potrebno je ponekad i promijeniti položaj.
tolko od mene, nadam se da sam bijo od pomoći.

cazzira
27.11.2003., 14:20
karlo-zg kaže:

:lol: :rofl: Ako je ovo sala, dobra je...Ako to mislis ozbiljno...:) zbilja mi je zao...

boklec
27.11.2003., 14:54
Ja mislim da 90% zena ne voli one muskarce koji im sve povladjuju, koji ih drze na dlanu i rade sve onako kako one zele..
Dakle, mislim da zene žele muskarca sa stavom, koji je spreman suprotstavit im se, a ne prihvacat svaki njihov prijedlog ili želju.
I takvog muskarca ce postovat i voljet neusporedivo vise nego nekog koji im se cijelo vrijeme mota oko suknje i sve im daje.. :top:
To je moje misljenje!

cazzira
27.11.2003., 15:14
boklec kaže:
Ja mislim da 90% zena ne voli one muskarce koji im sve povladjuju, koji ih drze na dlanu i rade sve onako kako one zele..
Dakle, mislim da zene žele muskarca sa stavom, koji je spreman suprotstavit im se, a ne prihvacat svaki njihov prijedlog ili želju.
I takvog muskarca ce postovat i voljet neusporedivo vise nego nekog koji im se cijelo vrijeme mota oko suknje i sve im daje.. :top:
To je moje misljenje!

:) ;) Dobro mislis! :top: Bar sto se mene tice...

P.S. Ali ipak ni u cemu ne treba pretjerivati (if you know what I mean :mig: )

..a unda
27.11.2003., 15:53
cazzira kaže:
P. S. Da, jaaako mi je dosadno...:(
najprije, falila si pitanje, pa temu, pa podforum...

zatim, ako ti je dosadno, peri robu, kukicaj, tracaj ili se igraj....prsticima..hm..nego sto... pa da.

kao trece, krivi muskarci privlace krive zene. srecom, zene nisu svjesne ih privuku papci, tako da mi muskarci dodjemo na svoje, pruzajuci im utjehu..i to, ne samo u svakom.....pogledu. ima jos stvari osim..pogleda. :kava:

cazzira
27.11.2003., 16:03
..a unda kaže:
zatim, ako ti je dosadno, peri robu, kukicaj, tracaj ili se igraj....prsticima..hm..nego sto... pa da.

;) A jooj...a ja bih se radije igrala necime drugime...

..a unda kaže:
kao trece, krivi muskarci privlace krive zene. srecom, zene nisu svjesne ih privuku papci, tako da mi muskarci dodjemo na svoje, pruzajuci im utjehu..i to, ne samo u svakom.....pogledu. ima jos stvari osim..pogleda. :kava:

"Vi muskarci"? :D To bi trebalo znaciti da ih tu negdje ima?! Gdje?! :lol: :rofl:

cazzira
27.11.2003., 16:04
..a unda kaže:
najprije, falila si pitanje, pa temu, pa podforum...

Sto ces...kokos, ne? :D

..a unda
27.11.2003., 16:18
cazzira kaže:
;) A jooj...a ja bih se radije igrala necime drugime...

"Vi muskarci"? :D To bi trebalo znaciti da ih tu negdje ima?! Gdje?! :lol: :rofl:

probaj s tusem, iako neke koke ovdje vele da nejde tusem.
cuj, ne kaze se..necim, nego...nekim drugim...ali, razumijem. sigurno nisi citala knjizu..i vasa cuna je licnost. toliko o tvom poznavanju muskaraca. stoga i tvoji lolovi i roflovi. tj, ovaj forum je prepun muskaraca. (izgleda mi sasvim suvisno reci..pravih. to se podrazumijeva).

a to da si kokosa, cisto sumnjam, pile moje... :)

milestone
27.11.2003., 17:04
Onakvi muškarci čiji su ferohormončići najsličniji mirisu njihova oca.

boklec
27.11.2003., 20:00
cazzira kaže:
:) ;) Dobro mislis! :top: Bar sto se mene tice...

P.S. Ali ipak ni u cemu ne treba pretjerivati (if you know what I mean :mig: )

I know what you mean..:top:

Zlo Koje Surfa
28.11.2003., 09:43
cazzira kaže:

Bogati :amen:

cazzira
28.11.2003., 14:17
..a unda kaže:
toliko o tvom poznavanju muskaraca. stoga i tvoji lolovi i roflovi. tj, ovaj forum je prepun muskaraca. (izgleda mi sasvim suvisno reci..pravih. to se podrazumijeva).

a to da si kokosa, cisto sumnjam, pile moje... :)

Joooj, sreco...tebi izgleda da je zbilja grozno kod kuce...:p

cazzira
28.11.2003., 14:58
..a unda kaže:
probaj s tusem, iako neke koke ovdje vele da nejde tusem.
cuj, ne kaze se..necim, nego...nekim drugim...

:D Znam ja sto sam rekla...

..a unda
28.11.2003., 17:55
cazzira kaže:;) A jooj...a ja bih se radije igrala necime drugime...

da..a meni je grozno kod kuce. tebi je vidim kod kuce, mila majka.

i ne znas o cemu govoris, niti sto si rekla. cim te nitko od ovdje prisutnih muskaraca ne privlaci. a narocito ja.

cazzira
01.12.2003., 15:41
..a unda kaže:
da..a meni je grozno kod kuce. tebi je vidim kod kuce, mila majka.

i ne znas o cemu govoris, niti sto si rekla. cim te nitko od ovdje prisutnih muskaraca ne privlaci. a narocito ja.

:D :D Jesam li rekla da me nitko ovdje ne privlaci?
:B Lol, nisi bas toliko neodoljiv, sreco...

..a unda
01.12.2003., 17:13
cazzira kaže:
:D :D Jesam li rekla da me nitko ovdje ne privlaci?
:B Lol, nisi bas toliko neodoljiv, sreco...
ma, srecice moja, napokon nesto istinito od tebe. imas prav. puno sam neodoljiviji. rado bih te zvao na kavu, al mi fali jos 40 lipa..pls, strpi se jos koji dan.

ajde, onda..reci..ko te to ovde privlaci.. da vidim...o curi najvise govori kad vidis s kim je. :)

Tihana
01.12.2003., 22:30
kakvi muskarci ? samo da nije niškoristi i da voli raditi. Ostalo je podnošljivo. Ne mogu koegzistirati s muškarcem koji je ljenčina i koji mi se mota po kući i prodaje zjake. Ne mogu podnijeti muškarca koji i ma mnogo nedovršenih poslova. Ne mogu podnijeti muškarca koji se fura na boema, a u stvari je šupalj u glavi i od boemštine ima samo lokanje a misli da je veliki filozof. ne mogu takve podnijeti:mad: :mad: :mad:

Drito Konj
02.12.2003., 13:50
Tihana kaže:
kakvi muskarci ? samo da nije niškoristi i da voli raditi. Ostalo je podnošljivo. Ne mogu koegzistirati s muškarcem koji je ljenčina i koji mi se mota po kući i prodaje zjake. Ne mogu podnijeti muškarca koji i ma mnogo nedovršenih poslova. Ne mogu podnijeti muškarca koji se fura na boema, a u stvari je šupalj u glavi i od boemštine ima samo lokanje a misli da je veliki filozof. ne mogu takve podnijeti:mad: :mad: :mad:

kad te ostavio? :D

Paragalactic
02.12.2003., 15:41
Tihana kaže:
Ne mogu koegzistirati s muškarcem koji je ljenčina i koji mi se mota po kući i prodaje zjake.
A kaj ak ima velikoga pa mu zapinje o nogavice i nemre radit? I isto kaj ak se dobro kara i mora se koncentrirat i nemre sad kajjaznam - usisavat? I kaj ak ima velikoga i usput se dobro kara?
Kaj mu ne bi oprostila malo ljenčarenja?

cazzira
02.12.2003., 19:18
..a unda kaže:
ma, srecice moja, napokon nesto istinito od tebe. imas prav. puno sam neodoljiviji. rado bih te zvao na kavu, al mi fali jos 40 lipa..pls, strpi se jos koji dan.

Hmm...znas slatkisu, trebalo bi ti dosta vise od 40 lipa...:cool:

..a unda kaže:
o curi najvise govori kad vidis s kim je. :)

:lol: tesko ces to vidjet'...

cazzira
02.12.2003., 19:20
Paragalactic kaže:
A kaj ak ima velikoga pa mu zapinje o nogavice i nemre radit? I isto kaj ak se dobro kara i mora se koncentrirat i nemre sad kajjaznam - usisavat? I kaj ak ima velikoga i usput se dobro kara?
Kaj mu ne bi oprostila malo ljenčarenja?

A sto je s onim da nije stvar u velicini (ili manjku iste), vec u vjestini...? :) ;)

Paragalactic
02.12.2003., 20:31
cazzira kaže:
A sto je s onim da nije stvar u velicini (ili manjku iste), vec u vjestini...? :) ;)
Pa to ja tebe odnosno vas pitam... Jeste li dobrom ševcu spremne oprostit omanje mane?

cazzira
02.12.2003., 20:37
Paragalactic kaže:
Pa to ja tebe odnosno vas pitam... Jeste li dobrom ševcu spremne oprostit omanje mane?

;) Ma ne moram ni razmisljati o tome --> da!

P.S. "Omanje"? :lol:

Paragalactic
02.12.2003., 20:55
cazzira kaže:
;) Ma ne moram ni razmisljati o tome --> da!

P.S. "Omanje"? :lol:
Pa omanje... Kaj ti je teško skuhat, oprat, speglat za svog frajera ak ćeš poslije dobit dobar fuk?

Tihana
03.12.2003., 14:05
Paragalactic kaže:

eeeeeeeee, nema tog ševca kojem bi tolerirala da je niškoristi. Ševac je ševac i samo za ševu. muškarac nije niškoristi i uz to je dobar ševac.

Paragalactic
03.12.2003., 18:46
Tihana kaže:
eeeeeeeee, nema tog ševca kojem bi tolerirala da je niškoristi. Ševac je ševac i samo za ševu. muškarac nije niškoristi i uz to je dobar ševac.
Ni tebe još nitko nije pošteno prasnuo... Sorry, al ja sam sretno zauzet...

..a unda
03.12.2003., 19:22
Paragalactic kaže:Ni tebe još nitko nije pošteno prasnuo... Sorry, al ja sam sretno zauzet...
ma i nece izgleda jos skoro....ni tihanu, ni cazziru. doznat ces vec. bit ce na zenskom kuticicu ovakvih topika...napokon vatromet, niskorist je postala korist..ili...(pljas po celu) to je to dakle, sretna sam sretna, to je bolje od cokolade... :)

cazzira
04.12.2003., 14:28
..a unda kaže:
ma i nece izgleda jos skoro....ni tihanu, ni cazziru.

Pretpostavka = majka svih zaj***!
:) Jadno malo, pa ti se meni stalno nesto zavaravas...:lol:

..a unda kaže:
doznat ces vec. bit ce na zenskom kuticicu ovakvih topika...napokon vatromet, niskorist je postala korist..ili...(pljas po celu) to je to dakle, sretna sam sretna, to je bolje od cokolade... :)

:) U ono da je bolje od cokolade ne bih ulazila (ipak je cokolada cokolada, kvragu...)...

cazzira
04.12.2003., 14:30
Paragalactic kaže:
Pa omanje... Kaj ti je teško skuhat, oprat, speglat za svog frajera ak ćeš poslije dobit dobar fuk?

:) Pa nema sanse...da je ne znam tko u pitanju...moze on sebi sasvim lijepo i sam skuhati, oprati, opeglati...
I onda jos treba biti sretan ako me ne boli glava ili sl...i da, pozeljno je da se malo sredi i da si truda...pa nismo vise u kamenom dobu, kvragu!

Paragalactic
04.12.2003., 23:11
cazzira kaže:
:) Pa nema sanse...da je ne znam tko u pitanju...moze on sebi sasvim lijepo i sam skuhati, oprati, opeglati...
I onda jos treba biti sretan ako me ne boli glava ili sl...i da, pozeljno je da se malo sredi i da si truda...pa nismo vise u kamenom dobu, kvragu!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hahahahaha!
Ti si naivna ak misliš da nam se hormonalno - nagonski sklop bitno promijenio od kamnog doba naovamo...

Fakat si me nasmijala... Pa nije stvar u tome da je on "ne znam tko" nego kaj ti pruža... I kaj ti njemu pružaš zauzvrat.
Mislim, uvjek si možeš nać nedojebanog papka koji će SVE napravit za malo pičke i nosit ti aspirine u nadi da će večeras umočit al ak je to sve kaj tražiš od muškarca - samo naprijed!

cazzira
05.12.2003., 17:35
Paragalactic kaže:
Hahahahaha!
Ti si naivna ak misliš da nam se hormonalno - nagonski sklop bitno promijenio od kamnog doba naovamo...

Da...naivna sam ako mislim da je to nesto cime se ne bi trebalo ponositi, ne? :lol: :rofl: :lol: :rofl: :lol:

Paragalactic kaže:
Fakat si me nasmijala...

I aim to please...;)

Paragalactic kaže:
Pa nije stvar u tome da je on "ne znam tko" nego kaj ti pruža... I kaj ti njemu pružaš zauzvrat.

Pa mozemo si mi pruzati kojesta i vez toga da mu perem...rublje...:lol vjerovao ili ne...
BTW, nema puno toga sto je vise sexy od muskarca s pregacom (i, preferably, nicim vise :mig: )...

Paragalactic kaže:
Mislim, uvjek si možeš nać nedojebanog papka koji će SVE napravit za malo pičke

LOL, a gdje to?

..a unda
05.12.2003., 20:10
cazzira kaže:Pretpostavka = majka svih zaj***!
:) Jadno malo, pa ti se meni stalno nesto zavaravas...:lol:
slazem se da je pretpostavka glavno orudje matematicara. a sto se tice zavaravanja..hmm..pa cuj...ja nemam avatar kao tvoj. ne znam bas tko se ovdje zavarava. :)
:) U ono da je bolje od cokolade ne bih ulazila (ipak je cokolada cokolada, kvragu...)... [/B]
a debeljuca si mi malo moje, a? ma, misu moj. ne brini se, upoznat ces ti i druge uzitke, sve u svoje vrijeme. :D

cazzira
06.12.2003., 16:35
..a unda kaže:
slazem se da je pretpostavka glavno orudje matematicara. a sto se tice zavaravanja..hmm..pa cuj...ja nemam avatar kao tvoj. ne znam bas tko se ovdje zavarava. :)

a debeljuca si mi malo moje, a? ma, misu moj. ne brini se, upoznat ces ti i druge uzitke, sve u svoje vrijeme. :D

Jadno moje malo...pa nije valjda da te zena opet :tuctuc: ?

Ma nije to tako lose, dusice...:angel: Batina je iz raja izasla...

cazzira
08.12.2003., 10:29
..a unda kaže:
..hmm..pa cuj...ja nemam avatar kao tvoj. ne znam bas tko se ovdje zavarava. :)

:) Cuj...if the cartoon works for ya, there is nothing I can do...:B

..a unda kaže:

:top:
Znam, srceko, da silom zelis pronaci nekog slicnog sebi, ali sorry...that ship has sailed a long, looong time ago...;)

maristella69
08.12.2003., 13:14
Kada pročitam ovo pitanje 'Kakvi muškarci privlače žene', onda još jednom s nevjericom konstatiram koliko su žene danas, kao, 'pametne, emancipirane, samouvjerene', sve nešto ševe muške okolo, bez emocija, a dovoljno je da muško zna nabaljezgat' par glupih floskula i brijačina - sve postaju cmoljave, zaljubljene i vjeruju SVE, baš sve, a najviše u 'neku specijalnu ljubav' koju im ta 'muškarčina' nudi (a doma mu žena i djeca). Sve tuketine postaju naivne romantičarke čim vi počnete srati gluposti, unatoč tome što se mi žene volimo busati o prsa izjavama da vam ne vjerujemo ni riječi od tih slatkorječivih pamfleta!

Eto. Žene ko žene:rolleyes: - privlače ih brbljavci. To je od pamtivjeka.

T@nja
08.12.2003., 13:18
maristella69 kaže:

Mare, molim te govori u svoje ime ;)

Mene recimo, privlace muskarci s podebljim novcanikom :cool:

maristella69
08.12.2003., 15:20
Mene ne. Volim zanimljive, posebne, pomalo drugačije muškarce, koji vrte neki svoj posve lud film, ali ne zaboravljaju da se od snova ne živi.
Volim ih visoke i tamnokose, sa snažnim ramenima i rukama, sa dječačkim licem i znanjem u gaćama.

walter
08.12.2003., 15:30
maristella69 kaže:
...i znanjem u gaćama.
Sa znanjem u gaćama i kurcem ispod kape.... :bonk: :bonk:

cazzira
08.12.2003., 15:47
maristella69 kaže:
Kada pročitam ovo pitanje 'Kakvi muškarci privlače žene', onda još jednom s nevjericom konstatiram koliko su žene danas, kao, 'pametne, emancipirane, samouvjerene', sve nešto ševe muške okolo, bez emocija, a dovoljno je da muško zna nabaljezgat' par glupih floskula i brijačina - sve postaju cmoljave, zaljubljene i vjeruju SVE, baš sve, a najviše u 'neku specijalnu ljubav' koju im ta 'muškarčina' nudi (a doma mu žena i djeca). Sve tuketine postaju naivne romantičarke čim vi počnete srati gluposti, unatoč tome što se mi žene volimo busati o prsa izjavama da vam ne vjerujemo ni riječi od tih slatkorječivih pamfleta!

:-) Da...ali pitanje je postavljeno sa sasvim drugim ciljem...ali to nije nista cudno...:rolleyes:

Naime, nakon citanja nekih uistinu...hmm...domisljatih topica tipa "zene su glupe", "j***** ili ne - pitanje licne prirode", pa ono s "malom skolom maltretiranja" i sl., a i nakon sto sam u zadnje vrijeme bila svjedokom idiotskog ponasanja nekih muskaraca, zapitala sam se to pitanje - ali ono je postavljeno muskarcima...

Jer jednostavno odbijam vjerovati da netko doista misli da privlaci zenu samim time sto je muskarac ili sto hoda kucom u donjem rublju cuclajuci bocu pive i povremeno pljujuci uokolo...:rolleyes:

..a unda
08.12.2003., 22:32
cazzira kaže::Jer jednostavno odbijam vjerovati da netko doista misli da privlaci zenu samim time sto je muskarac ili sto hoda kucom u donjem rublju cuclajuci bocu pive i povremeno pljujuci uokolo...:rolleyes:
mozda te privlace krivi tipovi. muskaraca. nakon koliko takvih muskaraca si shvatila da ti to nisi zasluzila? da ti mozes bolje? :D
bez obzira kakav tvoj odgovor bio..zao mi je..nemas srece, pa to ti je...:D

p.s.

slusaj ti maristelu, pa ces imat struk ko ona na avataru njenom. ni tanjgetine ti nece pomoc. :D :D

cazzira
09.12.2003., 21:42
..a unda kaže:
mozda te privlace krivi tipovi. muskaraca. nakon koliko takvih muskaraca si shvatila da ti to nisi zasluzila? da ti mozes bolje?
bez obzira kakav tvoj odgovor bio..zao mi je..nemas srece, pa to ti je...

:flop: Opet neke pretpostavke...

Moj nijedan nije bio (ili jest - whatever) takav...:B Tj. to kod mene ne prolazi...ako je tip dovoljno...hmm...aljkav (?) pa se ponasa tako u mojoj prisutnosti, it's over and done with...
:rolleyes: S prijateljima se moze tako ponasat', kvragu...

Anyway, vidjela sam stosta u zadnje vrijeme...:D kad si svjedok osobi izlozenoj takvom ponasanju, pojave poput homoseksualizma uopce te ne zacudjuju...

..a unda kaže:
p.s.
slusaj ti maristelu, pa ces imat struk ko ona na avataru njenom. ni tanjgetine ti nece pomoc.

P.S. i tebi :B
Nisi ga ni vidio, ti avatarless covjece...:B :rolleyes: