PDA

View Full Version : ne prima mi passworde

Ludi konj
28.11.2003., 21:28
imam problem sa internet explorerom. svaki put kad upišem svoj username i password vrati me na početak kao da sam upisao krivi passwordi ne prima mi niti jednu lozinku.

drugi problem: kako da u internet exploreru maknem neki 'spidersearch.bar' koji mi se otvori svaki put kad otvorim internet explorer.

slafko
28.11.2003., 21:38
Ludi konj kaže:
imam problem sa internet explorerom. svaki put kad upišem svoj username i password vrati me na početak kao da sam upisao krivi passwordi ne prima mi niti jednu lozinku.
kladim se da si blokirao cookije za te sajtove. a kukiji im trebaju da te lakše špijuniraju..
Ludi konj kaže:
drugi problem: kako da u internet exploreru maknem neki 'spidersearch.bar' koji mi se otvori svaki put kad otvorim internet explorer. aj malo poklikaj linkove u mom sigu i skoči do podforuma internet i pogledaj top temu "IE security" ... o ovome pišemo tri puta tjedno, pa mi se sad ne da ponavljat. ipak sam od doma na modemu. :D

netko će od kolega ITovaca naletit i dobil buš odgovor ASAP. stay cool. :)

SETRA Samoborček
28.11.2003., 21:42
Pređi na Operu (http://www.opera.com)
-----------
1. Tools, Options, Privacy, slider metni na medium

2. View , tollbars...

--

skini si ad-aware (www.lavasoft.de) i sa njim preskeniraj komp, on ti može uljonit taj searh bar ili štoveć iz IE-a

SETRA Samoborček
28.11.2003., 21:44
slafko kaže:
kladim se da si blokirao cookije za te sajtove. a kukiji im trebaju da te lakše špijuniraju..
aj malo poklikaj linkove u mom sigu i skoči do podforuma internet i pogledaj top temu "IE security" ... o ovome pišemo tri puta tjedno, pa mi se sad ne da ponavljat. ipak sam od doma na modemu. :D

netko će od kolega ITovaca naletit i dobil buš odgovor ASAP. stay cool. :)

:D:Dkujo:D :D

zakaj si uvjek brži, damn :mad::D

(ot: vidi moj sig :D)

nenoXtreme
28.11.2003., 22:48
probaj spybot search & destroy (http://www.safer-networking.org/index.php?lang=en&page=download)

u kombinaciji sa adawareom ovo bi trebalo pomoći....;)

Equilibrium
28.11.2003., 23:02
a gle ti setru kak širi dezinformacije u sigu :D
Ja NIKAD ne bih rekao nekome da upiše format c: /autotest :D :D :D
Ali za problemimam problem sa internet explorerom. svaki put kad upišem svoj username i password vrati me na početak kao da sam upisao krivi passwordi ne prima mi niti jednu lozinku. drugi problem: kako da u internet exploreru maknem neki 'spidersearch.bar' koji mi se otvori svaki put kad otvorim internet explorer.
bi svakako pomoglo rješenje iz mog siga :D

slafko
29.11.2003., 02:33
SETRA Samoborček kaže:
:D:Dkujo:D :D imaš sreće kaj nisam skužio kak se bana, jer bi te banal s tvog vlastitog foruma. :D :cerek:

p.s. aj da sam bio brži pola minute, minutu... ali četiri minute!!!!!!11111onetwotričetir

Black Revenger
19.12.2003., 23:37
Ludi konj kaže:

a kak se taj problem rješava u win 98?

nenoXtreme
19.12.2003., 23:56
isto tak! :D

1. zamijeni se OS
2. Instalira se normalan browser (Netscape, Opera, Mozilla...)
3. Konačno se počne bezbrižno surfati...

:top:

slafko
20.12.2003., 21:53
Black Revenger kaže:
a kak se taj problem rješava u win 98? ne radi se o operativnom sustavu, nego o mrežnom pretraživaču kojeg koristiš. :)

Black Revenger
20.12.2003., 22:41
i, kak se riješava?
nemogu nigdje naći ono o čemu je setra pisal.

slafko
21.12.2003., 11:46
kad setra baljezga. :D

SETRA Samoborček
21.12.2003., 12:06
slafko kaže:
kad setra baljezga. :D

:D:D:D:D:D:D:D:D

SETRA Samoborček
21.12.2003., 12:08
Black Revenger kaže:
i, kak se riješava?
nemogu nigdje naći ono o čemu je setra pisal.

Uđeš u Control Panel, pa na internet options, pa na privacy
pa onaj slider metni na medium

apply, ok, to je to

Black Revenger
21.12.2003., 12:42
problem je kaj ja nigdje ne mogu naći privacy.