PDA

View Full Version : Hugh Hefner

Vanjushka
30.11.2003., 15:24
Muskarci, sta mislite o ovom sretniku???

Sta bi mu radili :mad: ja bi otvorio zamrzivac, ubacio njega i zatvorio vrata :mad:

Onako stari kenjac a jebe sve one zecice, cak ima stalnu ekipu od pet zecica cini mi se koje ga opsluzuju dan i noc.

Garant je i Merlinku guzio u svoje vrijeme.

Smrt Hefneru :D

Sta bi dali da ste na njegovom mjestu :cool:

Ava Adore
30.11.2003., 15:28
meni je on baš faca... nikak ne izgleda, mali je, star, kao malo je ljigav a opet svaki dan može izabrati između bar 20 žena koju će potrošiti...

ste gledali jednom onu neku emisiju s njim, mislim da je bila Ruby Wax, to je bilo zakon gledati... :D

Lolita
30.11.2003., 16:02
Vanja ispravak ;) ima sedam zecica, svaka za jedan dan u tjednu! Ma ja ne razumijem te zenske, sve odreda zgodne, ovo, ono, a zeljepile se za tog ljigavog starca ko priljepak za kamen.... Znam da i lova tu igra jaaako veliku ulogu, ali brate, nema te love za koju bi ja legla s njim u krevet a jos manje ispunjavala neke njegove perverzarije :bljak:

Reebok
30.11.2003., 16:15
ma kurac mlade rode nema te love... za milijunček (U.S. dolara, keš ili u obveznicama) bi mu i ja ispunjavo perverzije :D

ili da me usvoji, pa da sve te zečice idu meni u oporuku :E

Lolita
30.11.2003., 16:48
Reebok kaže:
ma kurac mlade rode nema te love... za milijunček (U.S. dolara, keš ili u obveznicama) bi mu i ja ispunjavo perverzije :D

ili da me usvoji, pa da sve te zečice idu meni u oporuku :E

Ma dobro, svako ima svoju cijenu, sve to stoji :D
Ali stvarno ne vidim zasto dobiti lovu na taj nacin kad svojim izgledom i talentom za bilosto (jer svatko ima nekakav talent) moze zaraditi dobru lovu....
Sad ispada da mi lova nista ne znaci....znaci mi puno, ali ne znaci mi sve i postoje odredjene stvari koje novac ne moze kupiti i koje za nikakav novac ne bih napravila :)

Vanjushka
30.11.2003., 16:48
Ava Adore kaže:
ste gledali jednom onu neku emisiju s njim, mislim da je bila Ruby Wax, to je bilo zakon gledati... :D

Gledao sam ga neku noc, bas ono za laku noc, Hefner u kucnom mantilu sa lulom u ustima a oko njega more plavusa hihocu se i smjeskaju, joj joooooooojjjjj jebem ti, Hefneru, tetku onu :D

atlantis
30.11.2003., 16:53
quratz on jebe ikaj...

sve sto radish svaki dan ili ucestalo dojadi ti...

ono postolari i poderane cipele... ja ne chitam novine... pogotovo ne one koje radim

Ava Adore
30.11.2003., 17:33
Vanjushka kaže:
Gledao sam ga neku noc, bas ono za laku noc, Hefner u kucnom mantilu sa lulom u ustima a oko njega more plavusa hihocu se i smjeskaju, joj joooooooojjjjj jebem ti, Hefneru, tetku onu :D

neku noć? ja se toga sjećam od prije 2-3 godine... možda repriza na kanal a?

da, sjećam se da je cijelo vrijeme bio u kućnom mantilu a da su se tokom cijele emisije zečice pripremale za njega... od jutra do mraka... po 3 za svaku večer... pa drugu večer druge 3... a sve izgledaju mrak... jeftino neke ali ipak mrak...

od te emisije mi je faca :D

mrsavipas
30.11.2003., 20:08
hugh me uopce ne fascinira, jer sve to on placa... sve su to dolari... tko ima dolara ima i ljubavi:cool:

seti
30.11.2003., 20:26
Vodeni kaže:
hugh me uopce ne fascinira, jer sve to on placa... sve su to dolari... tko ima dolara ima i ljubavi:cool:

mene hugh fascinira.

jer to sto placa svojom lovom su birane zene, a ne neke gluposti tipa politicke funkcije, kavijar, slike. da bar ja imam tolko para da si mogu kupit sve zene koje mi se svidjaju i jos da one budu sretne s tim aranzmanom i dolaze mi same se nudit :top:

i ne samo da sevi to sto plati, nego na kraju njemu drugi papci plate da sevi i dalje dovodi nove. to ja zovem pos'o - ne moras zavodit nego lijepo kupis. sevis sta hoces, biras, same se nude. na kraju price ispadne da si gadno zaradio :D hugh je car!

mrsavipas
30.11.2003., 20:29
seti kaže:
mene hugh fascinira.

jer to sto placa svojom lovom su birane zene, a ne neke gluposti tipa politicke funkcije, kavijar, slike. da bar ja imam tolko para da si mogu kupit sve zene koje mi se svidjaju i jos da one budu sretne s tim aranzmanom i dolaze mi same se nudit :top:
a sto ti mislis da on ne skuplja slike, pol. funkcije, kavijar??? samo se ne slika toliko koliko se slika sa ljepoticama... sve je to stvar imidža...

ne kazem ja da je on los, samo me ne fascinira;)

seti
30.11.2003., 20:32
pa i ako skuplja, nek skuplja. al poanta je u tome da on sevi sta hoce i jos na tome zaradi, a ne mora se mucit oko zavodjenja

kako god okrenes, opet je car :top: fascinira me :D

ROAD RUNNER
30.11.2003., 20:36
Ajte, molim vas, Hef ga nije smočio već barem 15 godina!!!

Pokušajte vi pimpek-žljundru u polutekućem stanju zgurat u pičku!!!

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Lolita
30.11.2003., 21:27
ROAD RUNNER kaže:
Ajte, molim vas, Hef ga nije smočio već barem 15 godina!!!

Pokušajte vi pimpek-žljundru u polutekućem stanju zgurat u pičku!!!

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Bljaaaaak....

Sudden Sid
30.11.2003., 22:09
A odakle vama uopce da taj stari kenjac ista sevi? Pa da covjek posteno prizna da mu se nije digao vec neko duze vrijeme, ne bi bio toliko popularan! Sve je to bullshit

seti
30.11.2003., 22:11
ma ko jebe njega, nije on popularan, nego taj njegov stil zivota

i ja bi tako :klap::klap: jabijabijabi

Gazda
30.11.2003., 22:32
seti kaže:
pa i ako skuplja, nek skuplja. al poanta je u tome da on sevi sta hoce i jos na tome zaradi, a ne mora se mucit oko zavodjenja

kako god okrenes, opet je car :top: fascinira me :D
Slazem se sa drugom setijem. Frajer je faca a vi koji ga pljujete ste samo ljubomorni jer se niste prvi sjetili. ;)

Reebok
30.11.2003., 23:08
atlantis kaže:
sve sto radish svaki dan ili ucestalo dojadi ti...

nije istina... ja se svaki dan ucestalo napusavam godinama, i opce mi nije dojadilo :rolleyes: :D

osim toga, ima ih dovoljno da nikad ne mora istu shevit dvaput, tak da tehnicki to ne radi ucestalo :D

CF
02.12.2003., 13:35
Vanjushka kaže:
Muskarci, sta mislite o ovom sretniku???

he.. nije više on u igri..

sad je njegova kćer.. hmm :misli:
mislim da ona vodi i playgirl..

.................................................. ...........................Lucky Bitch

---
In 1988, after a period of declining readership, Hefner's daughter assumed the editorship of the magazine, helping to boost its circulation once more. (http://www.multied.com/Bio/people/hefner.html)

Vincent V
03.12.2003., 09:34
Ava Adore kaže:
neku noć? ja se toga sjećam od prije 2-3 godine... možda repriza na kanal a?

da, sjećam se da je cijelo vrijeme bio u kućnom mantilu a da su se tokom cijele emisije zečice pripremale za njega... od jutra do mraka... po 3 za svaku večer... pa drugu večer druge 3... a sve izgledaju mrak... jeftino neke ali ipak mrak...

od te emisije mi je faca :D

On ti je uvijek u svilenoj piđami ili mantilu