PDA

View Full Version : Kontrola energije

Beat_Dadoo
28.12.2007., 22:34
Ovako.. Moja situacija ce nekome biti smijesna, nekome ne..
Al molim Vas da mi normalno odgovorite i ako moze uputite na pravo mjesto..
Ja sam dosta citao i proucavao planete i polozaje te kako to djeluje na ljude..
Cak sam i bio kod jednog starog ''čudaka'' i rekao mi je da imam jaku energiju..
I nije jedini koji to kaze, puno ljudi mi govori da se osjecaju ''toplo'' uz mene, kao da zracim necim jakim i da ih to smiruje.. Ja iskreno neznam o cemu se radi, al me zanima..
Sad ide moje pitanje.. Ta energija ili to nesto, kako da ja to kontroliram ?
Jer sam cuo da ljudi koji jako zrace energijom se mogu baviti magijom i slicnim stvarima.. Ja imam bolesnu mamu i ljubavnu vezu koju bih zelio spasiti..
Jel postoji neka vrsta magije s kojom bi ja mogao nesto napravit ?
Citao sam od vudu magiji i to me zanima.. Mislim, nisam losa osoba i ne zelim nikome zlo..
Puno Vam hvala!

Edix
29.12.2007., 02:12
Ma nije mi ništa smiješno, uvijek volim svakome pomoći, npr. čak i onima koji iskreno žele biti urbani, a porodice su im dugo bile ruralne (molim da se ovo ne shvati kao ironija, već slučajni primjer).
Žene sam uvijek ostavljao ne okrećući se, tako da ne znam šta znači imati taj osjećaj da si ostavljen.
Prema horoskopima sam imao nekada ogromnu odbojnost, sad sam ''kao malo'' revidirao stav.
O energijama ne znam previše osim onih u meni, a intuitivno vrlo brzo procijenim osobu na obostranu korist.
A ovo ''čudak'', ne znam, susretao sam zaista izuzetno moderne i također u svakodnevnom životu uspješne osobe, kojima duhovnost nije nikada predstavljala materijalni životno-egzistencijalni izvor: tako da ni to ne znam.
Generalno, svako je barem za jednu drugu osobu čudan.
A duhovnost, ona životna, beskonačno mi je pomogla u običnim životnim stvarima.
Stoga, ako si i imao negativnih iskustava (osobno ih nisam imao), transformiraj iz u pozitivnost.
Ovako ti savjet ne mogu nikakav dati, jer mi je tvoj iskaz dosta smušen.

overklokan
29.12.2007., 11:50
Cak sam i bio kod jednog starog ''čudaka'' i rekao mi je da imam jaku energiju..
I nije jedini koji to kaze, puno ljudi mi govori da se osjecaju ''toplo'' uz mene, kao da zracim necim jakim i da ih to smiruje.. Ja iskreno neznam o cemu se radi, al me zanima..
Jer sam cuo da ljudi koji jako zrace energijom se mogu baviti magijom i slicnim stvarima.. Ja imam bolesnu mamu i ljubavnu vezu koju bih zelio spasiti..
Citao sam od vudu magiji i to me zanima.. Mislim, nisam losa osoba i ne zelim nikome zlo..
Puno Vam hvala!

uvijek postoje dvije strane "medalje", prije nego se upustis u ovladavanje i
kontroliranje te energije sagledaj i posljedice toga ... nemoj upasti u nesto iz
cega se kasnije ne znas, ili jos gore, ne mozes izvuci !!!

Tazika
30.12.2007., 21:26
Ja sam obična mala katolkinja, ali mogu ti reći da sam svojim molitvama JAKO pomogla voljenima, evo nedavno mi je prijateljica bila na samrti, već se prepustila kad sam to saznala, i sa prijateljem sam zaista jako molila i ona se u taj sat čudesno oporavila, i neznajući za našu molitvu (ne živi u HR). Izliječila sam i sebe molitvama za ozdravljenje i oslobođenje, i to tako da moj doktor, koji je ateist-materijalist, kaže da jedino snaga molitve može biti objašnjenje za moje "medicinsko čudo". Imaš raznih molitava, lako ćeš ih naći, ako si pravoslavac ili musliman isto.
Za djevojku-nemoj ništa protiv njene volje, magijom stvarno možeš natjerati nekog da te "voli", ali to uvijek skonča ružno.
Woodoo-mi Bijelci smo drukčiji od Crnaca i ostalih rasa, nije to posao za nas. Znala sam jednog mladića, žrtvu woodooa, i mogu ti reći da se stvarno vidno napatio, i fizički i duhovno, prije nego što su ga spasile katoličke molitve otklinjanja. Progooglaj "molitve otklinjanja", "molitve za izlječenje" i slične, vidjet ćeš da su moćne.

I, kako ti već netko reče: pazi da se ne upleteš u nešto iz čega ćeš se teško izvući... Sretan put!

milbo
01.01.2008., 11:00
Ja se sa Tazikom dijelom slažem. Odrasla sam u strogoj katoličkoj obitelji i to je bila jedina opcija duhovnosti. Sad sam upoznala i reiki i još neke tehnike i osjećam se odlično. Kada raširiš pogled skužiš da sve religije svijeta imaju isti cilj jedino im je malo put različit. Jake crkvene institucije ne vole konkurebciju pa kažu kako je njihov put jedini.

S jakom energijom se nije za šalit. To ti je ko akumulaciono jezero-struje i dobrobiti kolko oćeš al nek brana popusti opustošit će cijelu regiju. Ja vidim reiki kao odličan način da energiju koja ti je od Boga na raspolaganju voljno usmjeriš. I to samo ako je druga strana to voljna primit. Naravno da prvo sebe popravljaš i usklađuješ da bi bio ti što bliže sebi pravom i izvornom(kakvog te je Bog stvorio)

Orah
02.01.2008., 00:48
Puno Vam hvala!

Ugođaj koji ljudi osjećaju u tvojoj blizini mogu biti posljedica tvojih feromona.
Ako nisi stručnjak mami možeš pomoći jedino ljubavlju , a ljubavnu vezu možete spasiti ( želja mora biti obostrana)
Malo tko kaže da je loša osoba i da želi nekom zlo... ali ne zaboravi" Put u Pakao je popločen dobrim namjerama!"

Čuvaj se knjige koja počinje riječima:

"Tko krene na ovaj put uvijek se vraća na njega!"

Simon33
02.01.2008., 10:17
Puno Vam hvala!

Put do kontroliranja te energije nije jednostavan. Treba krenuti kroz skupljanje informacija čitajući knjige, druženjem s ljudima koji to već rade, pa i ovaj forum je jedan od izvora.

Svoju mamu i ljubavnu vezu najviše ćeš spasiti uz pomoć ljubavi. Nikakva magija ti u tome neće pomoći. A mogla bi te gurnuti u crni ponor.

Maatsya
02.01.2008., 14:12
Puno Vam hvala!

Kažeš dobro si proučio utjecaj planeta na ljude,mogao bi nas podučiti tome.

Meditacija, yoga, borilačke vještine, reiki, chi kung ili qi gong, tai chi, hermetička magika, vodoo, kabalizam...sve su to metode kontroliranja i/ili usmjeravanja energije.

Bolesna mama će se izliječiti i ljubavna veza će se spasiti ako je to volja upletenih. Korsititi magiku za ostvarivanje ovih ciljeva je početničko, neopravdano i može ti poslužiti samo kao stepenica na koju se više nećeš vraćati.

desetipedeset
03.01.2008., 11:45
Puno Vam hvala!
spusti se na zemlju. pod br 1.
aj malo razmisli, da to stvarno funkcionira na svijetu ne bi bilo ni bolesnih ni gladnih itako dalje.
to što se netko uz tebe osjeća toplo,valjda si draga osoba i dobro društvo.
neki ti je čovjek rekao da imaš energiju.evo ja ti govorim da je nemaš.jedan-jedan.kome ćeš vjerovati?
prijatelju,ne postoje instant rješenja,mami budi potpora,a s curom stani na loptu. to je korisno trošenje "energije" sve ostalo ti je trla baba lan.

tuvok
03.01.2008., 12:54
Halo imali koga?
Normalnog? il svi ludi? Čovjek traži pomoć a vi udri po međusobnom ratovanju.
Sam mi nije jasno kaj ova hrpa negativista tu traži, ovo je odjeljak za duhovnjake a ne za ogorčene neznalice, ljude pune mržnje i očaja, zaglupljivače, ak nemate niš pametno za reć odite na odjeljak o politici, žutilu, modi i tam se borite i prosipajte svoje bisere.
Kad ste već zapeli znate li koja je statistika izliječenih od zločudnih bolesti u nas i naših doktora ortodoksne medicine? Manje od 20%, a dali znate zašto, jer tapkaju u mraku i učine više štete nego pomoći. Ali ljudi većinom idu njima jer im vjeruju, i umiru isto tako. Oni koji skuže nešto više promjene ploču i krenu drugim putem i bez ikakve pomoći doktora stupanj preživljavanja je veći od 30%. Sve je više onih koji svjedoče o svome iscjeljenju, prirodnim putem, onih koji su uspjeli preživjeti. Al šta vi znate o tome, vas ionako vodi mžnja, bjess i kronična nesvjestica. I još bi savjetovali nekoga, strašno.

Savjet za Beat_Dadoo :
Ukoliko te zanima nešto više o životu i o tome šta ti se dešava morat ćeš duboko zaroniti u sebe da vidiš šta se tu nalazi.
Pomoć možeš dobiti od onih koji su već prošli slične situacije, i onih koji poučavaju o tome. Potraži i u literaturi imaš puno toga.
Sve u svemu to je jedan put koji nemožeš proći na forumu već ga sam moraš iskusiti kako bi nešto naučio i imao saznanje.

Simon33
03.01.2008., 14:43
Halo imali koga?
Normalnog? il svi ludi? Čovjek traži pomoć a vi udri po međusobnom ratovanju.
Sam mi nije jasno kaj ova hrpa negativista tu traži, ovo je odjeljak za duhovnjake a ne za ogorčene neznalice, ljude pune mržnje i očaja, zaglupljivače, ak nemate niš pametno za reć odite na odjeljak o politici, žutilu, modi i tam se borite i prosipajte svoje bisere.
Kad ste već zapeli znate li koja je statistika izliječenih od zločudnih bolesti u nas i naših doktora ortodoksne medicine? Manje od 20%, a dali znate zašto, jer tapkaju u mraku i učine više štete nego pomoći. Ali ljudi većinom idu njima jer im vjeruju, i umiru isto tako. Oni koji skuže nešto više promjene ploču i krenu drugim putem i bez ikakve pomoći doktora stupanj preživljavanja je veći od 30%. Sve je više onih koji svjedoče o svome iscjeljenju, prirodnim putem, onih koji su uspjeli preživjeti. Al šta vi znate o tome, vas ionako vodi mžnja, bjess i kronična nesvjestica. I još bi savjetovali nekoga, strašno.

Jako lijepo rečeno. :top: :)

Orah
04.01.2008., 02:11
Puno Vam hvala!
Nađi nekog reiki majstora koji će te naučiti kako da to komercijaliziraš.
Kad budeš imao novaca moći ćeš podmititi liječnike da pomognu tvojoj mami a skupim poklonima ćeš spasiti svoju ljubavnu vezu...

luiz
04.01.2008., 02:23
Ja iskreno neznam o cemu se radi, al me zanima..
moje pitanje.. Ta energija ili to nesto, kako da ja to kontroliram ?

ovdje, a i sire ti nitko ne moze dati odgovor,mozda niti taj stari cudak, jer ono sto meni pase, ne mora tebi...vrlo je to individualno, pa mi se cini da bi ti trebao sam otkriti kojim putem ces krenuti. odgovore na tvoja pitanja sto je to, i kako da to kontroliras bi trebao naci sam. pretpostavljam da si jos mlad, pa zato jos imas puno vremena ispitati svoje sposobnsti i pronaci se.

Edix
04.01.2008., 20:27
Ja se sa Tazikom dijelom slažem. Odrasla sam u strogoj katoličkoj obitelji i to je bila jedina opcija duhovnosti. Sad sam upoznala i reiki i još neke tehnike i osjećam se odlično. Kada raširiš pogled skužiš da sve religije svijeta imaju isti cilj jedino im je malo put različit. Jake crkvene institucije ne vole konkurebciju pa kažu kako je njihov put jedini.

S jakom energijom se nije za šalit. To ti je ko akumulaciono jezero-struje i dobrobiti kolko oćeš al nek brana popusti opustošit će cijelu regiju. Ja vidim reiki kao odličan način da energiju koja ti je od Boga na raspolaganju voljno usmjeriš. I to samo ako je druga strana to voljna primit. Naravno da prvo sebe popravljaš i usklađuješ da bi bio ti što bliže sebi pravom i izvornom(kakvog te je Bog stvorio)Milbo, kapa dolje za ovaj post.
Duhovnost shvatam kao nešto univerzalno što uključuje u sebe ''neprevaspitavanje''.
A još je gore ako oni ljudi koji sebe smatraju učenima na bilo kojem polju, propagiraju u materijalizmu ili duhovnosti jedini pravi put.
Posebna je priča za neku drugu temu da je svijet isprepleten grupicama ljudi koji se bore za dominaciju.
To u osnovi ne mora biti loše, ali je jedna od osnova koja podupire postojanje starih obrazaca.
Svima bih poručio: ljubav i istinu ništa neće zaustaviti, na svim poljima iz dana u dan stari obrasci propadaju.
Da se ovo nekim ne čini kao teorija zavjere ili sektašenje, samo da spomenem: to tvrdim čisto racionalno i naučno.
Bozanić ne bi mrava zgazio svojom riječju ma kakva njegova poruka konotativna bila.
Napokon on je katolik a ako neko ima potrebu da ga životno blati neka institucionalno primi svećenički habitus.
Ili reikistički.
Ili porodični.
Pa neka propagira svoju ispravnu moralnost.
Svojim ličnim primjerom.
Muslimanskoga fašistu kroz njegov govor ili ubistvo civila neće iskupiti nijedna dobronamjerna Bozanićeva riječ.
Pazite na svoje riječi, pazite na svoje ideje, pogotovo one koje pod plaštom divnih riječi propagirate kroz javni, naučni, humani, politički, životni, kulturni, ili bilo koji drugi rad.

supher mali
04.01.2008., 20:32
pa posto ti i je najveca konctracija na bolesnu mamu i curu...ako nisi do sad nesto iz magijao nit neces. ali fora je u tom, da ce na kraju uspijet magiju izvest na nekom drugom. cudan je ovaj svijet.

sto da ti odgovorimo. energije postoje oko nas. kakve i kako ih otkriti i kontrolirati ne znamo. da znamo vec bi se koristili snjima kao u crtanim filmovima.

ja ne vjerujem u njih. ali onda bi mogao rec ne vjerujem nit u svemir. sve je na neki nacin povezano. gdje je bolje tlo i godisnje doba tamo bolje i rada.

znaci meni je draze ljeti bit ispod bora nego ispod otvorenog sunca. tako i ti

Tazika
06.01.2008., 23:18
Neznam tko je i zašto maknuo MOJE objašnjenje MOJIH riječi?
Ima li nekog poštenja na ovom forumu? Pristojno i objektivno sam sve objasnila; čija bolesna ideja je da ako kažem da Crnci i Bijelci nisu isti, naravno duhovno i magijski, jer to je tema - da pomisli da bi jedni od njih bili BOLJI od drugih??? RASIST JE ONAJ KOJI JE TO POMISLIO, NE JA!!!
Prezirem rasizam više od ičeg drugog, i rasizmom se nisam osluzavila baš nikad u životu! Ni na javi ni u snu niti jednim djelićem svijesti ili podsvijesti nisam bila rasist, ali ovdje je bilo toliko govora mržnje i rasizma da mi je muka što to uopće postoji, pa još i u mojoj zemlji, koja stvarno nikad nije imala rasističkih problema, nego nažalost na nacionalnoj i vjerskoj osnovi (i to prezirem i potvrđujem svakim danom svoga života, ali za to me barem nikad nisu optužili!)

Molim da vratite, zato jer mislim da je važno, ono što sam prepisala iz knjige Hanne Kroeger, o tome da nemamo isti broj niti položaj niti boje čakri kao Indijci (i druge rase), jer je to važan podatak za sve one koji prakticiraju Indijske tehnike. Došla sam iz drugih izvora dodati još podataka, dečko je pitao za woo doo i red je da odgovori tko zna, ali vidim da nema smisla; ovdje TEMA nikog ne zanima, samo vrijeđanje sudionika.
Samo moram ponoviti, za one koji nisu bili umiješani u ovu svinjariju nego ih zanima tema: nemojte se igrati sa WOO-DOOM; to je vrsta magije u kojoj padanjem u trans u sebe primamo moćna duhovna bića, a šta ćemo s njima nakon transa i šta će oni s nama - to može biti samo nesretna kombinacija.

I volila bih da mi netko objasni kome se JA mogu žaliti ako me netko na forumu izvrijeđa, i to ne moj tekst nego MENE OSOBNO? Netko može imati drugo mišljenje nego ja, ali bez ikakvoga povoda vrijeđati OSOBU koja nikog ne vrijeđa nego se samo javlja u diskusiju, to bi zaista trebalo početi kažnjavati.

Bijeli Oblak
07.01.2008., 17:01
Puno Vam hvala!

Ta energija ili to nešto je velika sila koja nas sve prožima, koja kroz sve teče i od koje smo svi napravljeni.

Vrata prema toj energiji za tebe su se tek odškrinula, inače ne bi postavljao takva dječja pitanja.

S vremenom čovjek shvati da se ne treba miješati u djelovanje energije, jer ona zna što radi. Predzanake što je dobro a što loše za nekog - postavljaju umovi ograničene percepcije.

Tek kad si pozvan možeš nekome pomoći.

Prepoznati da je pozvan da pomogne može samo onaj koji je naučio vještinu komunikacije sa silom (energijom).

Zlosmjeh
07.01.2008., 17:07
Ta energija ili to nešto je velika sila koja nas sve prožima, koja kroz sve teče i od koje smo svi napravljeni.

Vrata prema toj energiji za tebe su se tek odškrinula, inače ne bi postavljao takva dječja pitanja.

S vremenom čovjek shvati da se ne treba miješati u djelovanje energije, jer ona zna što radi. Predzanake što je dobro a što loše za nekog - postavljaju umovi ograničene percepcije.

Tek kad si pozvan možeš nekome pomoći.

Prepoznati da je pozvan da pomogne može samo onaj koji je naučio vještinu komunikacije sa silom (energijom).

A o kojoj se to točno energiji radi?
Životnoj?

overklokan
07.01.2008., 17:21
Ugođaj koji ljudi osjećaju u tvojoj blizini mogu biti posljedica tvojih feromona.
Ako nisi stručnjak mami možeš pomoći jedino ljubavlju , a ljubavnu vezu možete spasiti ( želja mora biti obostrana)
Malo tko kaže da je loša osoba i da želi nekom zlo... ali ne zaboravi" Put u Pakao je popločen dobrim namjerama!"

upravo je tako ... e sad, jesi li svijestan "dobrih" namjera i igraca koji ih
promoviraju upravo sada, oko tebe i sirom svijeta ? "dobaci" ih, jednu po jednu
pa ces vidjeti da su igraci upravo obrnuto od onoga za sto se predstavljaju i
da su put i odrediste na koje nas vode upravo ti koji se spominju u izreci ...

meni omiljena izreka je "ljudi ne vide istinu ni kada im se nalazi ispred nosa" i
ona je skoro pa 100% tocna ...

Davy Crockett
07.01.2008., 17:31
Puno Vam hvala!

Kazes da imas energiju,kad si je prvi put osjetio ili su ti drugi rekli da se dobro osjecaju uz tebe?Ako je imas na koji je nacin osjecas i da li ona pozitivno djeluje na tebe ili samo na tvoju okolinu?

ontheedge
08.01.2008., 14:42
evo, opet brišu ti čudaci moderatori. dečko htio sam reć da čitaš bibliju, badgavadgitu i laocea. ili s druge strane alisterakrovlija:D to će ti sigurno bit zanimljivo. mislim ovaj krovli. nema vudu al ima čudotarija. ako te baš vudu zanima moraš do afrike poć, ili u južnu ameriku. to je njima tamo in. uglavnom kad tog čudaka počneš čitat sigurno ćeš odljepit do kraja. imat ćeš puno čudnih žena uokolo sebe tj ljubavi. a sa mamom smisliš neki vudu uz put.:top:

Tazika
12.01.2008., 19:47
beat dadoo nam je nestal, dobro da dodam:
zakaj baš woo doo? Išla sam opet čitat kaj imam o tom, i fakat: to je samo padanje u trans, predavanje svojega tijela i svijesti određenom entitetu (demonu ili bogu ili duhu, ili kako ga nazoveš, uglavnom duhovnom biću) koje te onda opsjedne, zaposjedne tvoje tijelo i onda govori i kreće se tvojim tijelom, neznam zakaj bi to netko odavde htel delat??? Pogotovo zato jer se ti posle u principu ničeg ne sjećaš, nego koristi imaju oni oko tebe, koji mogu razgovarat sa tim bićem preko tebe, tj. tvojeg besvjesnog tijela.
BEAT DADOO, ČUJEŠ LI????

Sad mi je palo na pamet da onaj mladić, kojeg sam gledala kao "žrtvu woo doo-a" možda i nije bio žrtva; možda je on bio USPJEŠAN WOODOOIST???
Možda je baš to htel?
Problem je bil v tom da je kroz njega govoril neki Crnački duh/demon/bog, na njegovom jeziku, i niko ga ni razmel!!!
Jadničak (čovek-vuduist) kad se zbudil ni se ničeg sečal, bil je sav zgubljen, a niko mu ni mogel niš reč o tom kaje govoril i delal (demon).
A i taj duh/demon/bog je moral bit sav zbunjen, pa niko ga ni razmel kaj govori! ZATO je brbljal sve više i sve bješnje! Prizovu ga, on dojde, useli se lepo v tipa, mmmm, Belac:mljac!, i počme lepo bacat i kotrljat ž njim i se kak se šika, i jasno pripovedat, a ovi oko njega samo bleje, niš ne razmeju, križaju se i Isusa zazivlju, nema z kim se pospominjat: pa zakaj ste me zvali?, pita demon, proputoval sam pol sveta da dojdem KAM STE ME ZVALI, a sad me terate van?! KAM DA PEM???, pita demon, a mi opet: "In nomine Christi..." -a on sav jadan zgubljen, f Evropi, f Starem Svetu, kam da pe???

Naj se z VUDUJEM jebat, mali, čujem, ČUJEEEEŠ???
Naj svete brkati!

Sam bi zbrku delal, klinac šmrklivi...

Endimion17
12.01.2008., 20:19
Crnački duh/demon/bog? I ja ću svašta čuti dok sam živ. :s

I onda neka mi netko kaže da ti nisi zadojena šovinizmom i rasizmom. Imaš li ikakve ideje koliko je raznovrsna religija diljem Afrike? Radi se o moru malih religija, politeističkih, s hrpom mitova o postanku svijeta, svijetu nakon smrti, i sličnom.

Ali ne. "crnački bog". Specijalni. O bože. :s
Mislim, znam o čemu se radi. Ti si jedna od onih koje ovako broje: Francuz, Nijemac, Hrvat, crnac, Talijan, Rus

Khor
12.01.2008., 21:22
možda je fakat crn? ;)

afrika obiluje predivnim pričama o duhovnosti i nije mi jasno zašto se skoro svaki afriči entitet spominje u negativnom kontekstu?

tako @Mazika (hihi) spominje nekog crnačkog duha/demona/boga, ko će ga znati, u kontekstu voodooua a ono - vodun monoteističa vjera, tako da i nije baš neki izbor. ili ljudi misle da samo zombiji ispadaju odatle? ali Mazikine :S postove uvijek pratim sa smješkom na licu iako ovaj zadnji baš i nisam dešifrirao u cijelosti :)

neznam na koji je voodoo ciljala ali možda je i dominkanski, pa se javio hispanac :O :O

Tazika
17.01.2008., 19:31
uuups, pardon, zanijela sam se pa 2. dio cijeli pisala na zagrebačkom kajkavskom dijalektu, još ovako bez naglasaka - teško je za čitat. Al nisam se mogla suzdržat kad me krenulo! Uglavnom zabrijala sam na tog dotičnog demona, kojeg je netko prizvao u mladića, i sad ni on ni drugi neznaju šta bi s njim, a nezna ni taj demon: da je ušao u nekog woodooista svi bi to smatrali USPJEŠNIM ulaskom!, a ovdje su svi mislili da je u našem dečku crni vrag! Uživila sam se malo u situaciju tog, zovi ga kak oćeš: duha, demona, boga, ima razne titule, koji se kroz dečka zbilja producirao, zabavljao publiku, brbljao i pjevao (iako ne razumijem taj jezik, i nitko ga nije razumio), uglavnom ludi zabavljač a mi se svi isprestravili!!! A tamo, na Haitiju ili u Africi, svi bi se ludo zabavljali, i taj bog/demon/duh i oni koji su ga prizvali!
A sve to ide u temu: da ja smatram da ako onaj prvi dečko (koji je nestao sa Foruma) ako već želi prakticirati neku duhovnost neka se drži naših, nama bliskih, da nebi došlo do ovakve ili slične situacije.
Hvala na komplimentu, Khor! Drago mi ga je čut. Ali, otkud vudu pa monoteizam? Možda je "vodun" nešto drugo? Prelistah par enciklopedija koje imam, i svugdje piše isto, evo jedne definicije: "VUDU: Religiozno-magijski kult žitelja Haitija, nastao spojem paganskih afričkih kultova i katoličanstva. Srodan je sa kultom umbanda koji se razvio u Brazilu. Svodi se na vjerovanje u mnogo božanstava, svece, duhove i njihovo prizivanje u stanju transa." Pa idu podjele itd., evo iz druge enciklopedije:"Riječ voodoo dolazi od zapadnoafričke riječi za boga ili duha. Istaknuto obilježje štovatelja voodooa sastoji se u pridavanju središnje važnosti opsjednutosti štovatelja bogom kulta. (...) Vrsta iskustva pri kojem se vjeruje da je nadnaravna sila obuzela tijelo i duh ljudskog bića, i nadomjestila njegovu ličnost svojom, ima dugu historiju u mnogim dijelovima svijeta, a ne samo na Haitiju. Postoji na stotine voodoo-loa (bogovi i duhovi)." Zatim kaže da je bog Legba uvijek prvi LOA kojeg treba prizvati, i on daje dozvolu da određeni LOA uđe u čovjeka.
Zatim ide opis najpoznatijih LOA (duhova/bogova), među kojima i opisa i onakvih kakvog sam ja vidjela u Zagrebu, zabavljača i nasmijavača, bogova razuzdanosti i bludnosti. Zato sam pomislila da je došlo do velike greške, gdje su i taj zagrepčan i LOA zbunjeni i preplašeni.
Kako bi vudu ili vodun mogli biti monoteistička religija? Misliš da je Legba prvi?
Otkud imaš informacije? Ja imam samo iz knjiga i tog jednog kojeg sam vidjela, i koji je u stvari zabavljao i pričao viceve, ali stvarno na jeziku kojeg nitko nije razumio, ni riječ. E da, još ovaj detalj: kada je katolički svećenik molio molitve otklinjanja nad mladićem, iz njega je izlazila kao neka pjena, nisam htjela gledati nego sam čula kako komentiraju oni s boljim želucem od mene, koji su ju skupljali s poda, napunio je par vrećica te neke pjene.
I drugo, sad sam se toga sjetila: taj duh/bog (po naški: demon) je razumio hrvatski! Kad mu je svećenik, par puta, naredio da ušuti i da mu vrati mladića, ovaj bi stvarno ušutio i mladić bi došao k sebi, skroz zbunjen. Svećenik bi mu ukratko rekao što se događalo, i pitao ga dali želi da nastavi s molitvama, i mladić bi rekao da želi, da se on želi riješiti tog "podstanara". Tada bi se svećenik opet obratio demonu, i ovaj bi odmah "isključio" mladića i počeo svoj šou.
Kaj ti misliš o tome, Khor?

evascube
20.01.2008., 10:46
uuups, pardon, zanijela sam se pa 2. dio cijeli pisala na zagrebačkom kajkavskom dijalektu, još ovako bez naglasaka - teško je za čitat. Al nisam se mogla suzdržat kad me krenulo! Uglavnom zabrijala sam na tog dotičnog demona, kojeg je netko prizvao u mladića, i sad ni on ni drugi neznaju šta bi s njim, a nezna ni taj demon: da je ušao u nekog woodooista svi bi to smatrali USPJEŠNIM ulaskom!, a ovdje su svi mislili da je u našem dečku crni vrag! Uživila sam se malo u situaciju tog, zovi ga kak oćeš: duha, demona, boga, ima razne titule, koji se kroz dečka zbilja producirao, zabavljao publiku, brbljao i pjevao (iako ne razumijem taj jezik, i nitko ga nije razumio), uglavnom ludi zabavljač a mi se svi isprestravili!!! A tamo, na Haitiju ili u Africi, svi bi se ludo zabavljali, i taj bog/demon/duh i oni koji su ga prizvali!
A sve to ide u temu: da ja smatram da ako onaj prvi dečko (koji je nestao sa Foruma) ako već želi prakticirati neku duhovnost neka se drži naših, nama bliskih, da nebi došlo do ovakve ili slične situacije.
Hvala na komplimentu, Khor! Drago mi ga je čut. Ali, otkud vudu pa monoteizam? Možda je "vodun" nešto drugo? Prelistah par enciklopedija koje imam, i svugdje piše isto, evo jedne definicije: "VUDU: Religiozno-magijski kult žitelja Haitija, nastao spojem paganskih afričkih kultova i katoličanstva. Srodan je sa kultom umbanda koji se razvio u Brazilu. Svodi se na vjerovanje u mnogo božanstava, svece, duhove i njihovo prizivanje u stanju transa." Pa idu podjele itd., evo iz druge enciklopedije:"Riječ voodoo dolazi od zapadnoafričke riječi za boga ili duha. Istaknuto obilježje štovatelja voodooa sastoji se u pridavanju središnje važnosti opsjednutosti štovatelja bogom kulta. (...) Vrsta iskustva pri kojem se vjeruje da je nadnaravna sila obuzela tijelo i duh ljudskog bića, i nadomjestila njegovu ličnost svojom, ima dugu historiju u mnogim dijelovima svijeta, a ne samo na Haitiju. Postoji na stotine voodoo-loa (bogovi i duhovi)." Zatim kaže da je bog Legba uvijek prvi LOA kojeg treba prizvati, i on daje dozvolu da određeni LOA uđe u čovjeka.
Zatim ide opis najpoznatijih LOA (duhova/bogova), među kojima i opisa i onakvih kakvog sam ja vidjela u Zagrebu, zabavljača i nasmijavača, bogova razuzdanosti i bludnosti. Zato sam pomislila da je došlo do velike greške, gdje su i taj zagrepčan i LOA zbunjeni i preplašeni.
Kako bi vudu ili vodun mogli biti monoteistička religija? Misliš da je Legba prvi?
Otkud imaš informacije? Ja imam samo iz knjiga i tog jednog kojeg sam vidjela, i koji je u stvari zabavljao i pričao viceve, ali stvarno na jeziku kojeg nitko nije razumio, ni riječ. E da, još ovaj detalj: kada je katolički svećenik molio molitve otklinjanja nad mladićem, iz njega je izlazila kao neka pjena, nisam htjela gledati nego sam čula kako komentiraju oni s boljim želucem od mene, koji su ju skupljali s poda, napunio je par vrećica te neke pjene.
I drugo, sad sam se toga sjetila: taj duh/bog (po naški: demon) je razumio hrvatski! Kad mu je svećenik, par puta, naredio da ušuti i da mu vrati mladića, ovaj bi stvarno ušutio i mladić bi došao k sebi, skroz zbunjen. Svećenik bi mu ukratko rekao što se događalo, i pitao ga dali želi da nastavi s molitvama, i mladić bi rekao da želi, da se on želi riješiti tog "podstanara". Tada bi se svećenik opet obratio demonu, i ovaj bi odmah "isključio" mladića i počeo svoj šou.

..a šta, jel dječak ostao zdrav, odnosno je li podstanar izašao iz njeg'?

Baphomet
20.01.2008., 10:53
Ja imam samo iz knjiga i tog jednog kojeg sam vidjela, i koji je u stvari zabavljao i pričao viceve, ali stvarno na jeziku kojeg nitko nije razumio, ni riječ.
Ako nitko nije razumio jezik kako znate da su bili vicevi ili bilo šta zabavno?

Khor
25.01.2008., 01:21

pa tazika, sama si napisala - haiti. vodun tj. voodoo ima svoje korjene u zapadnoj africi i orginalno nema dodira s kršćanstvom a na haitiju imaš čudan spoj kršćanstva i domorodačke duhovnosti (znaš što sve proizlazi iz toga), što je ujedno i jedna od smiješnijih interpretacija voduna, kao i dominikanski (što nije ni čudno s obzirom da obje nacije dijele isti otok i da se radi o praktički istoj stvari) ali i dominikanci vjeruju u jednog papa bon dy-a. afrički vodun za vrhovnu esenciju ima božanskog stvoritelja mawu koji personificira dualizam. potom imaš cijelu piramidu voduna, duhova koji stoji za pojave, živa bića, stvari itd (tkz. loas) ali je jedan kozmički stvoritelj. slična hijerarhija kao u kršćanstvu sa jednom vrhovnom esencijom i hrpom ostalih, nižih entiteta - pa ipak kažu da se radi o monoteizmu (iako se ne čini baš tako). loas predstavljaju niža božanstva i ima ih stvarno hrpa.

vratimo se na priču, stalno ponavljaš da je možda bog a možda demon - takve stvari se ne mješaju, već sam ti pisao o tome. ako se radi o voodoou onda je to duh, loa. trebali ste mu uvaliti cigare - kažu da to vole :)

ako je duh bio loa sa haitija, zašto ste ga tjerali? možda je to bio kršćanski svetac loa, oni ti to nekad spoje. možda ste otjerali ste vašega :0 :0
a možda je bio i papa gede - njega pamtim, taj je opasan, ali je navodno veliki veseljak i šaljivdžija.

ali zašto bi se spomenuti dečko trebao baviti ovim domaćim, ako je duhovan i voodoo je možda za njega - nije voodoo zombiji i lutkice probodene iglama. malo je smiješan haiti voodoo pristup (papa gedea prikazuju kao kršćanskog svetca) al' šta'š? ;)

komar
23.05.2008., 11:22

Mi smo sastavljeni od sedam energetski tijela - tako su me učili - znači da osim fizičkog tijela imamo još sedam ovoja koji nam omogučavaju da funkcioniramo kako znamo i možemo. Gledaj ljude oko sebe - i vidjet ćeš da oni koji te poštuju uvijek će gledat tvoj život, rad i tvoje stvarno postojanje. Samoživi, hiroviti, neodgovorni, bezobrazni... gledaju sve kao energije i kroz njih pokušavaju napraviti zbrku - jer tada mogu vladati.

Cak sam i bio kod jednog starog ''čudaka'' - mene je jedna žena udarila nogom u trbuh jer je vidjela da imam neku jaku energiju. To su bolesnici i psihopate... Ne prihvaćaj takav stav o životu. Bolesnima pomogni kroz razgovor i fizičku pomoć koliko najviše možeš - a osobi do koje ti je stalo reci sve najljepše riječi, čini za nju najbolje stvari i čekaj da te prihvati za voljenu osobu. Ako se to ne dogodi što će ti neko tko ne drži do tebe - s vremenom bi shvatio da si se utopio u vlastitoj želji za životom.

Mi živimo u jednom svijetu koji je uronjen u lažima i koji se pokreće lažima. Što čovjek dublje vjeruje u te laži, utoliko mu je teže da podnese istinu.

Nekima na ovoj planeti je vrlo bitno da krv stalno teče, da ljudsko biće živi u neprestanom svjesnom ili podsvjesnom strahu, da živi i umre u neznanju o svom istinskom porijeklu i potencijalima koje ima. (Ne dozvoli čudacima da ti kreiraju istine.) Mi smo fizička bića - možda jedina u galaksiji i zato tu prednost trebamo koristiti za ovog života - jer možda već u drugom životu ćemo biti samo energije. Razvijaj svjesnost o fizičkim mogućnostima jer preko fizičkih vještina shvatit ćeš svoju energersku funkcionalnost. Oni koji tumače da je sve u energijama i da se povodimo za tim imaju svoj cilj

http://i45.servimg.com/u/f45/11/85/48/08/featur11.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=519&u=11854808) http://i45.servimg.com/u/f45/11/85/48/08/featur12.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=520&u=11854808)

chickeneye
26.05.2008., 22:07
ovo ce biti jos jedan ne-odgovor :(, ali ovo je pre smijesno :rofl::lol::rofl:
Ja sam obična mala katolkinja, ali mogu ti reći da sam svojim molitvama JAKO pomogla voljenima,
.......
Izliječila sam i sebe molitvama
.......................
Znala sam jednog mladića, žrtvu woodooa,
...
Sretan put!

lijeci se jos malo :mig:

:D

el.beba
27.05.2008., 17:02
Ja sam obična mala katolkinja, ali mogu ti reći da sam svojim molitvama JAKO pomogla voljenima, evo nedavno mi je prijateljica bila na samrti, već se prepustila kad sam to saznala, i sa prijateljem sam zaista jako molila i ona se u taj sat čudesno oporavila, i neznajući za našu molitvu (ne živi u HR). Izliječila sam i sebe molitvama za ozdravljenje i oslobođenje, i to tako da moj doktor, koji je ateist-materijalist, kaže da jedino snaga molitve može biti objašnjenje za moje "medicinsko čudo". Imaš raznih molitava, lako ćeš ih naći, ako si pravoslavac ili musliman isto.
Za djevojku-nemoj ništa protiv njene volje, magijom stvarno možeš natjerati nekog da te "voli", ali to uvijek skonča ružno.
Woodoo-mi Bijelci smo drukčiji od Crnaca i ostalih rasa, nije to posao za nas. Znala sam jednog mladića, žrtvu woodooa, i mogu ti reći da se stvarno vidno napatio, i fizički i duhovno, prije nego što su ga spasile katoličke molitve otklinjanja. Progooglaj "molitve otklinjanja", "molitve za izlječenje" i slične, vidjet ćeš da su moćne.

:rofl: :lol::lol::lol::lol:

Ultimativno...:top:

Je, molitve su stvarno moćne... ali ne baš kao i doktori...

Ajde jedan primjer na brzinu...
Kada je izvršen atentat na Papu, on je preživio i zahvalio Gospi Fatimskoj (zašto baš njoj, a ne Međugorje, Lourdes... možda su bile zauzete), što je vodila metak da ga ne ubije...
Pa kada je već vodila metak, zašto ga nije odvela od njega complitely?...
A (osim Gospe) možda su sa time da je preživio, imali veze i 4 doktora koji su ga operirali oko 6 sati?... :kava:

komar
27.05.2008., 17:30
:rofl: :lol::lol::lol::lol:

Ultimativno...:top:

Je, molitve su stvarno moćne... ali ne baš kao i doktori...

Dokazano je da vjernici - koji se mole, mirno prihvaćaju bolest i ne boje se smrti - jer to nije kraj krajeva jednostavno u medicinskom okruženju se puno brže i bolje oporavljaju od onih drugih. Što vjerujem!

Govoriti o vjeri i molitvi kroz kontekst koji nam nameće Tazika je bolesno. Njoj je mjesto za priču na Religiji, a ne u Magiji i mistici.

Ja sam obična mala katolkinja: svaka mala katolkinja ne poučava vjeru u Alternativnim vodama :D I tako si ti mala katolkinja nama pokazala kako si močna... Sve ima svoju vrijednost ali na pravom mjestu. Lijepo je da malu katolkinju veseli vjera, da ju voli i da joj vjeruje, ali u crkvi se moli za druge, a ne ovdje na forumu. Ovdje se moli svak zase na način koji njemu paše :top:

Baphomet
27.05.2008., 21:17
Dokazano je da vjernici - koji se mole, mirno prihvaćaju bolest i ne boje se smrti - jer to nije kraj krajeva jednostavno u medicinskom okruženju se puno brže i bolje oporavljaju od onih drugih. Što vjerujem!
Znači da i sotonisti ili FSM-isti ili PinkUnicornisti imaju više izgleda za izlječenje od sirotih ateista pošto nije dokazano u kojeg je boga najzdravije vjerovati :D

komar
29.05.2008., 00:10
Znači da i sotonisti ili FSM-isti ili PinkUnicornisti imaju više izgleda za izlječenje od sirotih ateista pošto nije dokazano u kojeg je boga najzdravije vjerovati :D

Kao vjernik rimokatoličke ispovjesti - ne razmišljam o drugim vjerama - ne analiziram druge - imam svoju vjeru i to mi je čisto dosta. Ova tvrdnja o vjernicima govori o vjernicima a ne o sektašima i samonazovi duhovnim skupinama - kako sam shvatila iz novinskih i drugih članaka radi se o katolicima, muslimanima, budistima i hinduizmu - ono što sačinjava religiju i vjeru na Zemlji. A koliko ima ljudi toliko ima vjerovanja - o tome nebi!

Ateizam i zdravlje - nije presudno vjerovanje u Boga, presudno je vjerovanje u život pa tvoja tvrdnja je tvoja preokupacija.

Shp_west
10.06.2008., 13:55
Puno Vam hvala!

Jesi možda pomislio da se radi o bioenergiji, a ne o magiji.... :kava::kava:

Lady_dawn
14.06.2008., 18:49
Pravi odgovor na svoje pitanje neces dobiti ovdje vec kod nekog tko se u to dobro razumije.Sam se moras pobrinuti da nadjes tu osobu.Nemam neko preveliko znanje o voodoo magiji ali prema onome sto znam ne bih ti to preporucila kao rjesenje.Ako vec imas energiju ona je sama po sebi dovoljna a ti je sam trebas znati pravilno koristiti no u tome ti treba pomoci osoba koja se u to kuzi kao sto sam vec rekla.U redu je pomoci bolesnoj mami i vjerujem da to mozda i mozes ali ne mozes nikako spasiti ljubavnu vezu ako druga strana nema iste zelje i ne dijeli iste osjecaje.Okani se toga,to nece dobro zavrsiti.Ne postoji magija kojom mozes kontrolirati ljubav ili je stvoriti tamo gdje je nema,vjeruj mi!

candy.baby
16.06.2008., 10:03
Citam odgovore i vidim da se dosta ljudi samo smije i
ne vjeruje u takve stvari..mislim da bi se i ja smijala prije nekoliko mjeseci
dok se jednoj meni bliskoj osobi nisu pocele dogadati cudne stvari..oci su joj
postajale crne i pocela je raditi stvarno opasne i bezobrazne stvari kojih se kasnije
uopce nebi sjecala...slicne stvari vezane uz magiju su se dogadale i ostalima u obitelji te osobe...
onda su se odlucili obratiti nekoj zeni, mislim da zivi negdje blizu bosne ako se ne varam...priznata
je svugdje u svijetu i puno ljudi dolazi kod nje...bila je na televizijiu exkluzivu il tako nesto, a tu moc bijele magije je naslijedila od svoje mame,
ali on nazalost nema nikoga tko bi to od nje mogao naslijediti.izlijecila je puno ljudi pa cak i nekog deckica koji nije mogao hodati do svoje 9 godine..
dakle, doticna je dobila svetu vodu i metal u obliku kuglice koji je kad kog bi postajala nervozna primila i smirila bi se istog
trena...nakon para dana se vidio ucinak vode, metala i majice koja isto tako bila posvecena i koju je morala nositi 2 dana.
kasnije su se te iste stvari pocele ponavljati, pa je zena odlucila pogledati u tu svetu vodu nesto o osobi koja to radi...i sve je upucivalo na baku koja
ne zivi u hrvatskoj i ciji je muz umro nakon 3 dana bolesti koju nitko nije znao objasniti...zena je to sve vidjela u vodi bez da joj je itko ista rekao i na kraju ustvrdila
da bi se dogodio jos jedan smrtni slucaj uzrokovan magijom koji niti jedan doktor nebi mogao objasniti...crnu magiju je dobila preko novca i stvari koje joj je baka donjela...
pokusaj nabaviti informacije o toj zeni pa ti mozda ona moze pomoci, ako zelis ja se mogu pokusati raspitati..Pozdrav:)

candy.baby
16.06.2008., 10:05
(aaa, sad citam sta sam napisala i vidim podosta gresaka.LOL
sry, al smisao je jasan)

300
21.06.2008., 10:41
Puno Vam hvala!

gle...može se puno toga postići kroz magiju,ali ako neznaš kaj radiš,najviše zla možeš nanjet sebi,a ako se nisi u potpunosti spremna posvetiti radu oko toga nemoj ni pokušavati,jer je za to potrebno mnogo vježbe da bi se u konačnici nešto postiglo...

Snake's Kiss
22.06.2008., 14:56
Ne razumijem zašto svi isle da je hudu (voodoo) negativna religija?!
Ah, da...vjerojatno zbog svemoćne filmske industrije :D

Mami možeš pomoći svojom energijom, budi uz nju, pomaži joj, daj joj svoje najbolje "ja", ne rastužuj je svojim postupcoma...a ljubavnu vezu ne spašavaj magikom nego razgovorom. :mig:

Tazika :lol: :lol:

PeRo_vž
11.07.2008., 13:44
uvijek postoje dvije strane "medalje", prije nego se upustis u ovladavanje i
kontroliranje te energije sagledaj i posljedice toga ... nemoj upasti u nesto iz
cega se kasnije ne znas, ili jos gore, ne mozes izvuci !!!

Ima čovjek pravo. Nama je svojevremeno pater govorio za neku zmiju Shakti i neku Kundalini energiju. Pričao nam je kako se čovjek vise ne može izvuć iz vudu magije i svega toga kad jednom počne s time. Opsjedaju ga sve te stvari i ne može protiv toga. To ga stjera u kut i često zbog neznanja dolazi do samoubojstava, ubojstava ili tak nečeg. Najbolje je ne igrat se s time, a ti ako želiš, samo daj. Ja ti to ne preporučam.

Silver Archer
16.07.2008., 13:25
:mig::DJa sam obična mala katolkinja, ali mogu ti reći da sam svojim molitvama JAKO pomogla voljenima, evo nedavno mi je prijateljica bila na samrti, već se prepustila kad sam to saznala, i sa prijateljem sam zaista jako molila i ona se u taj sat čudesno oporavila, i neznajući za našu molitvu (ne živi u HR). Izliječila sam i sebe molitvama za ozdravljenje i oslobođenje, i to tako da moj doktor, koji je ateist-materijalist, kaže da jedino snaga molitve može biti objašnjenje za moje "medicinsko čudo". Imaš raznih molitava, lako ćeš ih naći, ako si pravoslavac ili musliman isto.

I, kako ti već netko reče: pazi da se ne upleteš u nešto iz čega ćeš se teško izvući... Sretan put!

ako mozes daj meni nadi molitvu za energiju ako postoji :) :mig:

Silver Archer
16.07.2008., 13:27
tazika daj ako mozes meni nac molitve za jaku energiju ili koncentraciju ako postoji :) :mig:

Silver Archer
16.07.2008., 13:30
Puno Vam hvala!

a ja ti isto ne preporucavam crnu magiju za poboljsanje veze to je samo za nanjet zlo a u tom pravili sljedi da: sta god ti nanjeo nekom drugom vrati ce ti se ;)

neznam pokusat cu ti nesto nac pa ti vidi ....

Moki192
20.07.2008., 01:17
@Silver Archer nitko nije spominjao crnu magiju. ja se bavim Magijom 4 god. a kontroliranjem Energije samo dvije pa ti i ne mogu dati neki solidan savjet ali ću pitati frenda (bavi se preko 10 god.). :)

Silver Archer
21.07.2008., 10:59
aj pitaj ga a kojom se magijom bavis

an-arhos
24.07.2008., 16:35
Evo, u svom slijedecem postu dati cu detaljne upute o postupku koji treba primijeniti da bi postigao zeljeni cilj. Postupak je jednostavan i nije skup.

Silver Archer
24.07.2008., 21:10
ajde

luiz
25.07.2008., 04:40
tazika daj ako mozes meni nac molitve za jaku energiju ili koncentraciju ako postoji :) :mig:

mislim da bi sa tim otisli predaleko od teme,

mozda da probate naci odgovor na pdf religija?

Ramzes13
15.08.2008., 03:34
Ima nas svakakvih ali samo sebe guramo u prvi red!

Svatko ima energiju jer nemože postojati svijet osim po energiji.

Ako imaš smirujuću energiju vjerojatno nisi vrcav i ljudi se smiruju uz tebe...ako si još i pozitivan e onda i to utječe na njih jer ćeš im pokazat smješak i tak ljepe riječi to.

Ako si topal znači da imaš dobru cirkulaciju ako je pak nemaš jedi bjelog luka jer to je moja Švicarska!

Energiju si prema ovome već i dosad kontrolirao svojim pristupom, razmišljanjem, i ljubavi ako je to sve istina.

A bolje ti je ovo je moj savjet ne igrati se sa magijom! Zašto? Zato što je magija protuslovna jednoj Isusovom učenju : " Tko čini dobro izlazi na svjetlo da ga svi vide , tko čini loše skriva se" ugl. tako nešto.... i još jedno: "Prepoznat ćete dobre ljude po dobrim djelima!" A magičari su oni koji preko reda stavraju i čaraju......:hrk::hrk::usama::Snajper::rospija::az daja::trk:

luiz
15.08.2008., 10:22
Ima nas svakakvih ali samo sebe guramo u prvi red!

Svatko ima energiju jer nemože postojati svijet osim po energiji.

Ako imaš smirujuću energiju vjerojatno nisi vrcav i ljudi se smiruju uz tebe...ako si još i pozitivan e onda i to utječe na njih jer ćeš im pokazat smješak i tak ljepe riječi to.

Ako si topal znači da imaš dobru cirkulaciju ako je pak nemaš jedi bjelog luka jer to je moja Švicarska!

Energiju si prema ovome već i dosad kontrolirao svojim pristupom, razmišljanjem, i ljubavi ako je to sve istina.

A bolje ti je ovo je moj savjet ne igrati se sa magijom! Zašto? Zato što je magija protuslovna jednoj Isusovom učenju : " Tko čini dobro izlazi na svjetlo da ga svi vide , tko čini loše skriva se" ugl. tako nešto.... i još jedno: "Prepoznat ćete dobre ljude po dobrim djelima!" A magičari su oni koji preko reda stavraju i čaraju

stvarno dobro opisujes energiju, duhovnost, ali imam pitanje:

ne kuzim zasto nesto moze biti preko reda? kojeg/cijeg reda?

ovo sa magicarima nisi stavio u navodé, da li to znaci da je to
tvoj sud?

Q-bit
15.08.2008., 15:11

bog pomazhe samo kada je potrebno i slusa molitve samo kada je potrebno (prijateljica na samrti)
takod a vas nece niti slusati kada recimo molite za loto osim ako vam netreba za operaciju ... ali recimo on ne pomazhe niti tako ... on bi u tom slucaju pomogao tako da se netko cudesno oporavi a ne da se dobija na lotu ...
ja sam inace ateist ali znam kako stvari idu ...

Ramzes13
15.08.2008., 15:25
Izlječit ćeš se ako ukloniš uzrok onoga što ti vidiš kao posljedicu i kažeš slučajno.

Dali ljudi mogu vidjeti uzroke to je pitanje....to nemogu ni sam u potpunost savladati ali znam da moramo uložiti više truda.

Gle izložen si nekakvoj negativnoj radiaciji i zato te boli glava... odg. slučajno me boli glava..odjednom bez razloga!

Popiješ tabletu i 5 sati si smiren...ali glavobolja opet iznenad iskoči na svjetlo...e pa nije slučajno već je veliki razlog a to je radijacija!

To je primjer!

Magičari- hm? Mislio sam npr. ako netko želi slavu a ne želi prvo da ide redom da je dostigne i da postane dostojan nje već koristi metode kako preko reda dobiti slavu...

hulkstips
15.08.2008., 21:31
slažem se sa Razmes13 negativni utjecaj-negativne posljedice.
ali smješno mi je kada neko spomene magiju,svi misle da ovaj ni normalan,kao da je to tabuu.....
uuuuuuuuuuuu scary......
hrpa ovaca kažem ja..

Ramzes13
15.08.2008., 23:26
slažem se sa Razmes13 negativni utjecaj-negativne posljedice.
ali smješno mi je kada neko spomene magiju,svi misle da ovaj ni normalan,kao da je to tabuu.....
uuuuuuuuuuuu scary......
hrpa ovaca kažem ja..

Negativan uzrok negativna posljedica!

AngelT
22.08.2008., 07:32
bog pomazhe samo kada je potrebno i slusa molitve samo kada je potrebno (prijateljica na samrti)
takod a vas nece niti slusati kada recimo molite za loto osim ako vam netreba za operaciju ... ali recimo on ne pomazhe niti tako ... on bi u tom slucaju pomogao tako da se netko cudesno oporavi a ne da se dobija na lotu ...
ja sam inace ateist ali znam kako stvari idu ...

kako ti to znas?? jel su to tvoja iskustva??

da bi znao kako stvari idu, moras biti upoznat s njima!!!

molitva=rijeci koje zelimo pretvoriti u djela

rijeci=energija

energija u djelo=magija!

300
22.08.2008., 11:00
kako ti to znas?? jel su to tvoja iskustva??

da bi znao kako stvari idu, moras biti upoznat s njima!!!

molitva=rijeci koje zelimo pretvoriti u djela

rijeci=energija

energija u djelo=magija!

slažem se...

hulkstips
23.08.2008., 19:15
Negativan uzrok negativna posljedica!

ljudi se boje onog što nemogu vidjeti ili dodirnuti:rolleyes:

Baphomet
31.08.2008., 21:50
ljudi se boje onog što nemogu vidjeti ili dodirnuti:rolleyes:
:rolleyes:

Orgazam ne mogu nit vidjeti nit opipati a uopće ga se ne bojim, čak suprotno od toga.

Ramzes13
02.09.2008., 10:16

Orgazam ne mogu nit vidjeti nit opipati a uopće ga se ne bojim, čak suprotno od toga.

Orgazam se može vidjeti jer osoba u erektivnom stanju pred orgazam ima naprezanje...istiskanje sprema iz jajnika... i ne izgleda kao čovjek koji bere jabuke...

Možeš što šta opipat...:cerek:

Ljudi se boje ono što podsvjesno ne priznaju da se boje...

Lilith_Magart
02.09.2008., 17:01
hulkstips kaže:
ljudi se boje onog što nemogu vidjeti ili dodirnuti

...ma nije valjda da se još uvijek svrstavaš u kategoriju "ljudi":cerek::cerek::cerek: ...a za ostalo: ma nije valjda!!!!:cerek:

Baphomet
02.09.2008., 20:14
...ma nije valjda da se još uvijek svrstavaš u kategoriju "ljudi":cerek::cerek::cerek: ...a za ostalo: ma nije valjda!!!!:cerek:
Za sebe mislim da sam čovjek...dok za druge nisam siguran :D

Lilith_Magart
03.09.2008., 01:59
Za sebe mislim da sam čovjek..

...pa čitajući svakojake postove u to da misliš sam stvarno uvjerena, a time kategorija "ljudskosti" postaje nebitna:D:D:D

.dok za druge nisam siguran :D
...skeptik,ha??:cerek: ,e pa i to je sjajno! Ma nije bitno što su...glavno da povremeno posluže svrsi.:D

Ghordy
12.09.2008., 00:54
spusti se na zemlju. pod br 1.
aj malo razmisli, da to stvarno funkcionira na svijetu ne bi bilo ni bolesnih ni gladnih itako dalje.
to što se netko uz tebe osjeća toplo,valjda si draga osoba i dobro društvo.
neki ti je čovjek rekao da imaš energiju.evo ja ti govorim da je nemaš.jedan-jedan.kome ćeš vjerovati?
prijatelju,ne postoje instant rješenja,mami budi potpora,a s curom stani na loptu. to je korisno trošenje "energije" sve ostalo ti je trla baba lan.

alo e
pod br 1.
glup si ko konj
pod br 2.
nemoj pricat kad neznas o cemu se uopce radi i nisi ni proba dali se moze il nemoze...
pod br 3.
imam frenda koji se bavi ovim stvarima vec 4 godine i vidija sam sve vlastitim ocima ...
pod br 4.
i mene pucaju te energije znaci nemozes me sad uvjeravat da to nepostoji
pod br 5.
bolje ti je da se maknes s ove teme ako nevirujes u te stvari dok ti nije razmisljanje o ovome nanilo zlo ... kao sta su gavrani usrid noci od 2 ure pa do jedno 3-4 ure u jutro i tako dalje... :kava:

hulkstips
20.09.2008., 22:27
Za sebe mislim da sam čovjek...dok za druge nisam siguran :D

uuuuuuuuuuuuuuu
drugi su onda aileni uuuuuuu......
neko je praznovjeran :rolleyes::rolleyes:

Baphomet
21.09.2008., 11:13
uuuuuuuuuuuuuuu
drugi su onda aileni uuuuuuu......
neko je praznovjeran :rolleyes::rolleyes:
Alieni? Praznovjeran? Bilo bi bolje da se zamisliš zašto je tebi to prvo palo na pamet jer ja ništa od toga nisam spomenuo.

Normalno je da nitko ne može znati šta je onaj "drugi" pošto svijet percipiramo kroz svojaosjetila a ne tuđa. Možemo samo pretpostavljati ali nikad biti sigurni.

Lilith_Magart
24.09.2008., 14:05
Normalno je da nitko ne može znati šta je onaj "drugi" pošto svijet percipiramo kroz svojaosjetila a ne tuđa. Možemo samo pretpostavljati ali nikad biti sigurni.
:cerek::cerek::cerek::cerek:
(tek toliko da moderatori/ca ima što brisati....)