PDA

View Full Version : "Kolegica" s posla...

stranice : 1 2 [3]

VelmaX
09.01.2008., 10:32
a ti sudiš po sebi wilma. sjećam te se dobro i dobio sam sliku tko si i što si

Nemam pojma što to sudim po sebi. :ne zna:
Možda to da osoba poput tebe ne zaslužuje povjerenje pametne žene? :kava:

lunalu
09.01.2008., 10:32
......
ali u tvojoj situaciji, ako učini da se ti u potpunosti osjećaš dobro, nije da ništa neće izgubiti. pomažući tebi on žrtvuje nešto svoje

nije li to jedna situacija u kojoj koje god rješenje odabereš, netko ostaje zakinut, na neki način, i netko će se osjećati loš(ij)e?....

Ne nuzno....Jer bi njemu trebao bit prioritet sto cu ja mislit i kako cu se ja oscjeat, a ne sto ce ona mislit ili kako ce se ona osjecat gubitkom komunikacije...

On, ako mu mije stalo do nje vise nego do mene- nista ne gubi!!Jer sam ja vaznija, jer JA sam mu zena..Ona je nitko i nista...

I nista nije izgubio, dobio je sretniju, mirniju i zadovoljniju zenu....Znaci dobio je puno, a izgubio nije nista!!

sci fi
09.01.2008., 10:35
nije baš da nema problema. tvoja konstatacija da "kad ste skupa jedno smo drugom glavni" nije baš ok. trebali bi si biti uvijek glavni.

zed_alive
09.01.2008., 10:47
Ne nuzno....Jer bi njemu trebao bit prioritet sto cu ja mislit i kako cu se ja oscjeat, a ne sto ce ona mislit ili kako ce se ona osjecat gubitkom komunikacije...

On, ako mu mije stalo do nje vise nego do mene- nista ne gubi!!Jer sam ja vaznija, jer JA sam mu zena..Ona je nitko i nista...

I nista nije izgubio, dobio je sretniju, mirniju i zadovoljniju zenu....Znaci dobio je puno, a izgubio nije nista!!

radi ovog zadnjeg je to i učinio. kad je vidio kud vodi ovo sve skupa, stao je čovjek na loptu. i ja bi isto učinio da sam kojim slučajem u toj poziciji

ali ti namećeš prioritet njemu, bez da se pitaš kako se on osjeća

napirlitana tu uopće nije bitna, bitan je tvoj muž. a napisao sam ti što on gubi. svašta. gubi osjećaj slobode (jebeš kolika je stvarna sloboda, bitna je ta percepcija). gubi osjećaj autoriteta (ti mu namećeš pravila i on te mora poslušati). gubi osjećaj poštenja (on je pokvaren, imao je pokvarene namjere a ti si ga skužila - tako ispada zar ne?). gubi osjećaj da s tobom može podijeliti u komunikaciji sve (praksa pokazuje da to nije tako). gubi osjećaj da mu vjeruješ i imaš povjerenja u njega

pa sad ti reci da ništa ne gubi, a eto, ja imam bolji uvid u stanje svijesti tvog muža nego ti koja si mu žena. ne bi li trebalo biti suprotno? ne bi li i tebi trebalo bitno kako se on osjeća?

ili nisi spremna ponuditi ono što tražiš?

meni se čini da ste si isti, iliti, zaslužujete jedno drugoga :mig:

sci fi
09.01.2008., 11:00

on si je sam odredio prioritete kad ju je zaprosio.

zed_alive
09.01.2008., 11:02
nije baš da nema problema. tvoja konstatacija da "kad ste skupa jedno smo drugom glavni" nije baš ok. trebali bi si biti uvijek glavni.

pa i jesmo

al zamisli hipotetsku situaciju da ti netko počne pristupati ekstremistički i počne govoriti "biraj između mene i društva". "biraj između mene i sporta". itd.

kako bi se tada osjećao? ok, možda bi radi ljubavi i one koja ti je bitnija prihvatio sve. ali kako bi se osjećao?

to su te neke crte. ljubav prema nekome uključuje i priznavanje nečije individualnosti. mi smo poput mastercard znaka. dva kruga koji se jednim dijelom preklapaju, ali jednim dijelom i ne

lunalu
09.01.2008., 11:06
radi ovog zadnjeg je to i učinio. kad je vidio kud vodi ovo sve skupa, stao je čovjek na loptu. i ja bi isto učinio da sam kojim slučajem u toj poziciji

napirlitana tu uopće nije bitna, bitan je tvoj muž. a napisao sam ti što on gubi. svašta. gubi osjećaj slobode (jebeš kolika je stvarna sloboda, bitna je ta percepcija). gubi osjećaj autoriteta (ti mu namećeš pravila i on te mora poslušati). gubi osjećaj poštenja (on je pokvaren, imao je pokvarene namjere a ti si ga skužila - tako ispada zar ne?). gubi osjećaj da s tobom može podijeliti u komunikaciji sve (praksa pokazuje da to nije tako). gubi osjećaj da mu vjeruješ i imaš povjerenja u njega

pa sad ti reci da ništa ne gubi, a eto, ja imam bolji uvid u stanje svijesti tvog muža nego ti koja si mu žena. ne bi li trebalo biti suprotno? ne bi li i tebi trebalo bitno kako se on osjeća?

ili nisi spremna ponuditi ono što tražiš?

meni se čini da ste si isti, iliti, zaslužujete jedno drugoga :mig:

Meni je cisto nevjerojatno ovo sto si napisao....On nesto napravi "krivo", pada pod utjecaj fufe i onda sam ja kriva jer mu kazem da je krivo nesto napravio????

Pa u kakvom mi to svijetu zivimo? ON bi se trebao zapitat sam, bez da sam ja i rijeci rekla kako je meni, i kakve posljedice moze imat njegovo ponasanje i prije nego je doslo do ovoga...

Obzirom da, ocito po tvojim postovima, vi muskarci ste sami sebi najbitniji i najvazniji, mi bi trebale sutit do kraja zivota i nikad nista ne rec ako nas smeta neko ponasanje koje nije " u redu" prema nama?? A vi muski cete s druge strane radit sto vas je volja bez ikakvog postivanja nas zena i onda smo mi rospije ako se usudimo ista rec??

Zbog sutnje i zbog toga sto svojim kompleksaskim muzevima nikad nisu nista rekle ili prigovorile, takve zene ne postuju sebe niti svoj zivot, a nerijetko ih nalazimo u Sigurnim kucama..

Oprosti, ako ja postujem tebe i tako se ponasam, NAJMANJE sto ti mozes ucinit je isto...A ja necu dozvolit da me nitko gazi i omalovazava. Pa zvao se 100 puta moj muz....I brak se moze raskinut....Ako mu nije dobro sa mnom ili se osjeca "zarobljen" onda moze ic pa nek bude sretan s drugom koja ce tolerirat takvo ponasanje. Ja necu sigurno!! NIsam jedina na svijetu...

Uostalom to je ono sto zelim- ucinit njega sretnim, ali ne na nacin da cu trpit ponasanje koje ne zasluzujem. ..A ja ko zena koja ga volim svim svojim bicem ( nije nemoguce kako si napisao i nije utopija, zao mi je onih koji to nikad nece osjecat) sretna sam jer je on sretan i mene postuje i voli...

Smart_bitch
09.01.2008., 11:10
al zamisli hipotetsku situaciju da ti netko počne pristupati ekstremistički i počne govoriti "biraj između mene i društva". "biraj između mene i sporta". itd.

Ajde, ti ju zamisli. Mislim, u tvojoj vezi već postoje naznake da ćeš morati birati, kad tad, pa me zanima tvoj odgovor na vlastito pitanje. :D

Beta ženka
09.01.2008., 11:11
lunalu, a što se zamaraš zedom?
Već ova tema je dovoljna, a i po forumu je već ostavio dovoljno "traga" po kojem se vidi kako razmišlja (ako se to može nazvati razmišljanjem).

Sretno s mužem, a ako ispadne škart od osobe - sretno da skupiš snage i makneš škart iz života! :kiss:

lunalu
09.01.2008., 11:14
pa i jesmo

Aj mi objasni iz cega si tu izvukao tu nebulozu? Kako se moze usporedit ta tvoja izjava s mojom: Molim te da degradiras preintenzivan odnos s kolegicom fufom i stavis je na isto postolje kao i ostale zene u firmi.

sci fi
09.01.2008., 11:17

kako bi se tada osjećao? ok, možda bi radi ljubavi i one koja ti je bitnija prihvatio sve. ali kako bi se osjećao?

to su te neke crte. ljubav prema nekome uključuje i priznavanje nečije individualnosti. mi smo poput mastercard znaka. dva kruga koji se jednim dijelom preklapaju, ali jednim dijelom i ne

ne treba gledati stvari plitko. svi mi imamo svoju dubinu. ako sam prije braka bio društven i imao puno prijatelja, onda nije baš fer s ženine strane da, kada stupimo u brak, od mene traži prekid svih veza s prijateljima. ona bi trebala znati da će to loše utjecati na mene, a samim time i na nas. nije dobro tražiti od nekoga da bude ono što nije. i tu treba biti iskren u startu. a ne glumatati.

zed_alive
09.01.2008., 11:18
Ajde, ti ju zamisli. Mislim, u tvojoj vezi već postoje naznake da ćeš morati birati, kad tad, pa me zanima tvoj odgovor na vlastito pitanje. :D

neće biti tako ekstremne ako nastanu, jer nisam birao takvu osobu, a teško je pomisliti da se može toliko transformirati. ali može doći light verzija

ako dođe do toga, bit će borbe. ja neću odstupiti od onog bez čega ne mogu i ne želim. kompromisi su mogući, ali odstupanja nemaju smisla

Smart_bitch
09.01.2008., 11:21
ako dođe do toga, bit će borbe. ja neću odstupiti od onog bez čega ne mogu i ne želim.

Tako je. To je nešto čime si se bavio dugo, dugo vremena prije svoje žene, to je nešto što voliš raditi, to je nešto što ti treba.

A sad molim te, objasni svima nama, da li Lunaluninom mužu kolegica ima isti status, odnosno da li on bez nje ne može i ne želi.

Onda možda uvidiš da ti primjer nema veze sa situacijom.

zed_alive
09.01.2008., 11:30
Meni je cisto nevjerojatno ovo sto si napisao....On nesto napravi "krivo", pada pod utjecaj fufe i onda sam ja kriva jer mu kazem da je krivo nesto napravio????

Pa u kakvom mi to svijetu zivimo? ON bi se trebao zapitat sam, bez da sam ja i rijeci rekla kako je meni, i kakve posljedice moze imat njegovo ponasanje i prije nego je doslo do ovoga...

ma napravio je on nešto krivo, al ti si krivim proglasila i ono što nije bilo krivo, shvati, sve si strpala u istu koš, i na kraju si tražila možda više nego što si trebala

a ti si previše svjesna njega, a premalo sebe

Obzirom da, ocito po tvojim postovima, vi muskarci ste sami sebi najbitniji i najvazniji, mi bi trebale sutit do kraja zivota i nikad nista ne rec ako nas smeta neko ponasanje koje nije " u redu" prema nama?? A vi muski cete s druge strane radit sto vas je volja bez ikakvog postivanja nas zena i onda smo mi rospije ako se usudimo ista rec??

to nisam rekao. osim toga, štogod sam reko za muške, prenesi i na žene. kakva prava imaju muški takva imaju i žene. pa i ti naravno imaš pravo na slobodu i osjećaj slobode

ali ako su tvoji kriteriji (ili tvoje potrebe) slobode drukčiji, ne znači da je dobro da iste kriterije namećeš i onom drugome. neovisno o tome tko je tu muško a tko je žensko. to uopće nije bitno.

Zbog sutnje i zbog toga sto svojim kompleksaskim muzevima nikad nisu nista rekle ili prigovorile, takve zene ne postuju sebe niti svoj zivot, a nerijetko ih nalazimo u Sigurnim kucama..

Oprosti, ako ja postujem tebe i tako se ponasam, NAJMANJE sto ti mozes ucinit je isto...A ja necu dozvolit da me nitko gazi i omalovazava. Pa zvao se 100 puta moj muz....I brak se moze raskinut....Ako mu nije dobro sa mnom ili se osjeca "zarobljen" onda moze ic pa nek bude sretan s drugom koja ce tolerirat takvo ponasanje. Ja necu sigurno!! NIsam jedina na svijetu...

Uostalom to je ono sto zelim- ucinit njega sretnim, ali ne na nacin da cu trpit ponasanje koje ne zasluzujem. ..A ja ko zena koja ga volim svim svojim bicem ( nije nemoguce kako si napisao i nije utopija, zao mi je onih koji to nikad nece osjecat) sretna sam jer je on sretan i mene postuje i voli...

voliš ga svim bićem, a mašeš već razvodom?
zna se tko primjenjuje ucjene

VelmaX
09.01.2008., 11:33
neće biti tako ekstremne ako nastanu, jer nisam birao takvu osobu,

Da, birao si osobu prema kojoj misliš da možeš biti nekažnjeno bezobziran. :rolleyes:

Misliš da ti nije ravna, zamjeraš joj nedostatak samopouzdanja kao neku slabost, dok s druge strane samoživo nastojiš vlastite komplekse izliječiti pokušajima da se "svidiš" ženama kojima se ne bi nikad usudio oženiti. :flop:

Patetično.

Osim toga, tvoja žena, znaš ti to dobro, imala bi muda veća od tebe - samo kad bi znala sve te "nevažne" sitnice koje joj prešućuješ - fol zbog mira u kući. :rolleyes:

Suhi
09.01.2008., 11:36
Jebiga, opet filozofiranje. Ali izostavimo djecu iz ove rasprave. To je ipak nešto sasvim drugo.

... ljubav partnera je uvjetna...

Kad volim, onda je to potpuno i bezuvjetno. Zašto ti ne voliš na isti način? Bojiš se nečega? (strah)

... koncept voljeti nekog više od sebe je najobičnija pizdarija i samozavaravanje. bit savršene ljubavi je ljubiti drugu osobu kao i sebe samoga. ...

Ako već govorimo o konceptu, onda je za mene svaka ljubav savršena. Ono što nije savršena ljubav, nije ljubav uopće.
Ti se, prijatelju, bojiš (strah) ljubavi?

...dakle to je ideal, ljubiti osobu kao što ljubiš sebe. ali ideali najčešće ostaju ideali...

Najčešće, ponekad, kako kad... truć, pljač.
<Bora mod on> ... za ideale i ginu budale ... <Zed mod off>

Mnoge religije vjeruje kako treba voljeti sve druge kao samoga sebe.
Što bi ti u tom kontekstu rekao za npr. vatrogasce koji žrtvuju svoje živote za živote drugih? Je li njihova ljubav za druge uvjetovana bilo čime?

Ako bih ja dao svoj život kako bih spasio život moje supruge, koja je ljubav veća? Moja prema njoj ili moja ljubav prema samom sebi? Gdje tu vidiš bilo kakvu uvjetovanost osim ljubavi same?

Je li formula djelovanja sljedeća:
Djelujem samo ukoliko je ljubav veća od straha?

@Zed, bi li ti skočio u vatru kako bi po cijenu vlastitog života spasio potpuno nepoznatu staricu u invalidskim kolicima?
Ili samo u slučaju kad bi trebao spasiti svoju ženu...
Ili niti onda? (strah)
:kava:

zed_alive
Aj mi objasni iz cega si tu izvukao tu nebulozu? Kako se moze usporedit ta tvoja izjava s mojom: Molim te da degradiras preintenzivan odnos s kolegicom fufom i stavis je na isto postolje kao i ostale zene u firmi.

pa ostale žene ne tjera iz ureda :kava:
ovo sam dao kao ekstremistički primjer koji ti govori da postoji crta koju nije dobro prijeći. a crtu kod nekoga ne određuješ ti. ona je u onom drugom. dal si je prešla, vrijeme će pokazati

kisikana

Po tebi je pogrešno što ona ne želi ostati s nekim u braku ako je taj netko ne poštuje? Samo zato što ga voli mora pod svaku cijenu ostati s njim? Znači ti svoju ženu baš i ne voliš čim bi se borio za svoju slobodu? Uskačeš sam sebi u usta :rolleyes:

lunalu
09.01.2008., 11:42
.....ma napravio je on nešto krivo, al ti si krivim proglasila i ono što nije bilo krivo, shvati, sve si strpala u istu koš, i na kraju si tražila možda više nego što si trebala.....

a ti si previše svjesna njega, a premalo sebe....

Nemoj mi vadit rijeci iz konteksta ako me quotas....

lunalu
09.01.2008., 11:51
pa ostale žene ne tjera iz ureda :kava:
ovo sam dao kao ekstremistički primjer koji ti govori da postoji crta koju nije dobro prijeći. a crtu kod nekoga ne određuješ ti. ona je u onom drugom. dal si je prešla, vrijeme će pokazati

Eto, cisti muski kompleks ( ispricavam se svim ostalim muskarcima koji ne ulaze u skupinu ZED ) odredjivanja tko je gazda:lol::lol::lol::lol:

Cak ni ne vidis koliko to jadno zvuci....

A sad na moj post: Ostale zene mu ne ulaze u ured!
Crtu ne odredjujem ja, ali niti on!

I daj shvati, nisam JA nista napravila!

zed_alive
09.01.2008., 11:52
Tako je. To je nešto čime si se bavio dugo, dugo vremena prije svoje žene, to je nešto što voliš raditi, to je nešto što ti treba.

A sad molim te, objasni svima nama, da li Lunaluninom mužu kolegica ima isti status, odnosno da li on bez nje ne može i ne želi.

Onda možda uvidiš da ti primjer nema veze sa situacijom.

zar su budući interesi doista isključeni?

recimo, poželim upisati tečaj slikarstva...nije mi potreba u smislu navike. ali ako upišem, kao posljedica, trpit će ponešto zajedničko vrijeme. a možda ću tamo i komunicirati s ženama. možda ću raditi i akt... :rofl:

Smart_bitch
09.01.2008., 11:56

Ne, naravno da nisu.

Ali budući interesi za drugu osobu temeljeni na fizičkoj privlačnosti dok te supruga moli za malo pažnje dok joj ti objašnjavaš da ona tu njihovu spiku ne razumije i iz iste ju isključuje jesu isključeni.

A ti se sada praviš blesav isključivo kontre radi, što nalazim prilično destimulirajućim za razgovor.

zed_alive
09.01.2008., 13:03
Kad volim, onda je to potpuno i bezuvjetno. Zašto ti ne voliš na isti način? Bojiš se nečega? (strah)

suhi, majstore, il sereš, il si unikat kakvog treba naći, ako je ovo drugo, volio bi te upoznati i doživiti

Ako već govorimo o konceptu, onda je za mene svaka ljubav savršena. Ono što nije savršena ljubav, nije ljubav uopće.
Ti se, prijatelju, bojiš (strah) ljubavi?

idealiziranje. ljubav je savršena sama po sebi, ali nije savršen njen intenzitet

Najčešće, ponekad, kako kad... truć, pljač.
<Bora mod on> ... za ideale i ginu budale ... <Zed mod off>

Mnoge religije vjeruje kako treba voljeti sve druge kao samoga sebe.
Što bi ti u tom kontekstu rekao za npr. vatrogasce koji žrtvuju svoje živote za živote drugih? Je li njihova ljubav za druge uvjetovana bilo čime?

nije to tako jednostavno. nisu vatrogasci isusi, niti su to oni koji rade u hitnoj službi

Ako bih ja dao svoj život kako bih spasio život moje supruge, koja je ljubav veća? Moja prema njoj ili moja ljubav prema samom sebi? Gdje tu vidiš bilo kakvu uvjetovanost osim ljubavi same?

to je teška hipotetika. može ti se dogoditi situacija u kojoj ćeš riskirati život rai svoje supruge. daj mi nađi situaciju u kojoj ti svjesno ideš u smrt (znaš da ćeš umrijeti) kako bi spasio suprugu. i nađi mi primjer čovjeka koji je to učinio.

Je li formula djelovanja sljedeća:
Djelujem samo ukoliko je ljubav veća od straha?

@Zed, bi li ti skočio u vatru kako bi po cijenu vlastitog života spasio potpuno nepoznatu staricu u invalidskim kolicima?
Ili samo u slučaju kad bi trebao spasiti svoju ženu...
Ili niti onda? (strah)
:kava:

jesi ti možda shvatio da ja o sebi kažem/mislim da nemam straha?
nešto si krivo shvatio
nisam ja sebe niti komparirao, niti isticao, niti uzdizao
ne bih skočio za staricu u vatru, za ženu bih skočio. ok? ali to nema više nikakve veze s topicom...

i nije djelujem samo kad je ljubav jača od straha. vojnik zapuca prvi (ako nije do naređenja) iz straha. puknu mu živci iz straha.

zed_alive
09.01.2008., 13:08
Po tebi je pogrešno što ona ne želi ostati s nekim u braku ako je taj netko ne poštuje? Samo zato što ga voli mora pod svaku cijenu ostati s njim? Znači ti svoju ženu baš i ne voliš čim bi se borio za svoju slobodu? Uskačeš sam sebi u usta :rolleyes:

pogrešno je mahati razvodom, prijetiti, ucjenjivati. a borba za slobodu samo je dio pregovaranja. nismo na nivou razvoda, Bože moj...svaka situacija je za procjenu sama za sebe. ja sam sve rekao. ima crta. ima dio tebe koji ne bi trebao biti pogažen. ma i ti si takva, svatko je

imam nekih osobnijih primjera koji bi nastali u hipotetskim situacijama, ali predaleko bi nas odvelo

mia99
09.01.2008., 13:13

recimo, poželim upisati tečaj slikarstva...nije mi potreba u smislu navike. ali ako upišem, kao posljedica, trpit će ponešto zajedničko vrijeme. a možda ću tamo i komunicirati s ženama. možda ću raditi i akt... :rofl:

Sve super dok nije uključeno flertovanje. Ipak se zna gdje flert vodi. Možda ja nisam objektivna jer sam opečena, ali sve dok moj predragi muž odvaja vrijeme za sport i druženje s prijateljima, ne osjećam se zakinuto ili ugroženo jer odvajamo vrijeme i za sebe, ali posebna prijateljica s puno dodirnih točaka i kave popijene s njom?
Ipak, od mene ne može dobiti ono što dobiva u druženju s muškima, ali budući sam žensko, zar mu ne bi ja trebala biti vrlo bliska i povjeljiva osoba, a kolegice tek simpatične i drage?

Miss Marple
09.01.2008., 13:14
Nemoj mi vadit rijeci iz konteksta ako me quotas....

Lunalu, ne zauzimaj odbrambeni stav prema zedu :)
Nema potrebe da se pravdaš što imaš drugačije poimanje braka i životnog partnera, ni da se izvinjavaš što imaš drugačije poimanje slobode.

zed_alive
09.01.2008., 13:14
Eto, cisti muski kompleks ( ispricavam se svim ostalim muskarcima koji ne ulaze u skupinu ZED ) odredjivanja tko je gazda:lol::lol::lol::lol:

Cak ni ne vidis koliko to jadno zvuci....

A sad na moj post: Ostale zene mu ne ulaze u ured!
Crtu ne odredjujem ja, ali niti on!

I daj shvati, nisam JA nista napravila!

nije to kompleks. to je životna činjenica. žene u nutrini cijene muškarce na osnovu njihove dominantnostim kroz razne aspekte te dominantnosti. ali onda je ta njihova glupa potreba da ih promijene, poboljšaju za svoje potrebe. a kad se to dogodi, uglavnom neće u cjelini cijeniti rezultat. pretvorit će muškarce u papučare koje kroz x godina neće poštovati. i šta se pametno napravilo?

a ovo drugo...kad nešto nekog smeta, ne određuješ ti što ga smeta, već on. tako je to. na njega se primjenjuju njegovi kriteriji, na tebe tvoji. to su činjenice

ja na kavu idem s nekolicinom kolegica. ne sa svima. pa nije mi gušt sa svima popiti kavu. i šta sad? :kava:

zed_alive
09.01.2008., 13:17
Ne, naravno da nisu.

Ali budući interesi za drugu osobu temeljeni na fizičkoj privlačnosti dok te supruga moli za malo pažnje dok joj ti objašnjavaš da ona tu njihovu spiku ne razumije i iz iste ju isključuje jesu isključeni.

A ti se sada praviš blesav isključivo kontre radi, što nalazim prilično destimulirajućim za razgovor.

ma koji njegovi interesi?
pretpostavljeni interesi...
a možda se čovjeku samo bilo gušt družiti, a tipkati se nastavio iz inata

inače, ja samo komentiram ono što si napisala

daj ti meni reci. jel smije muškarac upoznavati nakon što uđe u vezu nove prijateljice (ne samo na poslu), ili ima pravo samo na prijateljice otprije?

zed_alive
09.01.2008., 13:20
Sve super dok nije uključeno flertovanje. Ipak se zna gdje flert vodi. Možda ja nisam objektivna jer sam opečena, ali sve dok moj predragi muž odvaja vrijeme za sport i druženje s prijateljima, ne osjećam se zakinuto ili ugroženo jer odvajamo vrijeme i za sebe, ali posebna prijateljica s puno dodirnih točaka i kave popijene s njom?
Ipak, od mene ne može dobiti ono što dobiva u druženju s muškima, ali budući sam žensko, zar mu ne bi ja trebala biti vrlo bliska i povjeljiva osoba, a kolegice tek simpatične i drage?

ne mora voditi nigdje. pogledaj koliko flertanja na LJES-u, a sve zauzeti i oženjeni ljudi. di to vodi? većinom, vjerujem, nigdje

inače, bilo bi jako loše da je tvoj ili bilo čiji muž bliskiji s nekom prijateljicom nego s tobom. ali to bi prije svega tada govorilo loše o vašem odnosu (zašto si vi niste tako bliski?)

zed_alive
09.01.2008., 13:22
Lunalu, ne zauzimaj odbrambeni stav prema zedu :)
Nema potrebe da se pravdaš što imaš drugačije poimanje braka i životnog partnera, ni da se izvinjavaš što imaš drugačije poimanje slobode.

ma kakav obrambeni stav, kakvo pravdanje. ovo je čista diskusija, i valjda nam je svima koji učestvujemo u njoj, pa i onima koji je samo čitaju, zanimljiva, i vjerujem da u ponekom aspektu svi možemo prepoznati sebe u sadašnjosti ili nekoj etapi iskostava iz prošlosti...

Smart_bitch
09.01.2008., 13:22
daj ti meni reci. jel smije muškarac upoznavati nakon što uđe u vezu nove prijateljice (ne samo na poslu), ili ima pravo samo na prijateljice otprije?

Ima pravo i na nove.

Dokle god na tu istu imam i ja pravo...uvida...reći ćemo :mig:

Ako ne i sličnog prijateljstva s tom istom osobom.

Na ovakvo "prijateljstvo" kakvo je pokušala isfurati namiguša - ne, sori, nema prava. Ne ako smo nas dvoje životni partneri. A ti si misli što hoćeš.

sci fi
09.01.2008., 13:23

prijateljice bi trebale poštivati prijateljevu ženu, a ne omalovažavati je. ovdje se vrlo lako vidi razlika između prijateljice i naprlitane fufe. sukladno tome i žena će se u njezinoj blizini osjećati ugodno tj. neugodno.

zed_alive
09.01.2008., 13:25
Ima pravo i na nove.

Dokle god na tu istu imam i ja pravo...uvida...reći ćemo :mig:

Ako ne i sličnog prijateljstva s tom istom osobom.

Na ovakvo "prijateljstvo" kakvo je pokušala isfurati namiguša - ne, sori, nema prava. Ne ako smo nas dvoje životni partneri. A ti si misli što hoćeš.

ok. uvidiš je i vidiš. nema smisla tajiti, slažem se. a jel imaš pravo i veta? :mig:

mislim, meni je fascinantno koliko žene pljuju i pišaju po muškima koji su nesigurni u sebe, ali kad se radi o jakoj ženskoj 'konkurenciji', kako se ploča okreće...

Smart_bitch
09.01.2008., 13:26
ok. uvidiš je i vidiš. nema smisla tajiti, slažem se. a jel imaš pravo i veta? :mig:

Nema veta u takvom primjeru. Veto ne tražim niti bih ga dala :D (Samo pazi, nije uvijek tako bilo. I davala sam i tražila sam veta. I jako, baš jako dobro znam u što se to pretvara. I veto je od tada isključen.)

Miss Marple
09.01.2008., 13:27
ma koji njegovi interesi?
pretpostavljeni interesi...
a možda se čovjeku samo bilo gušt družiti, a tipkati se nastavio iz inata

inače, ja samo komentiram ono što si napisala

Nikada ne bih dečku pred nosom mahala prijateljem čiju spiku (i naš način komunikacije) on ne kuži, jer smo se mi kliknuli.
Nikada ne bih istinskim prijateljem smatrala nekoga ko se strese i unervozi kada vidi mog dečka.
Nikada ne bih prihvatila da onaj ko mi je samo prijatelj ismijava se s mojim odnosom s dečkom.
Nikada si ne bih dozvolila da prijateljevanje forsiram iz inata- jer dečku to smeta. Za to moraš biti jadan.

Jbg zed, ne prostituiši riječ prijateljstvo.
Poznanstvo pak, nije vrijedno vrijeđanja onoga koga moje biće voli.

zed_alive
09.01.2008., 13:29
prijateljice bi trebale poštivati prijateljevu ženu, a ne omalovažavati je. ovdje se vrlo lako vidi razlika između prijateljice i naprlitane fufe. sukladno tome i žena će se u njezinoj blizini osjećati ugodno tj. neugodno.

napirlitana fufa je opis koji je upotrijebila lunalu, možda je LM percipira. e sad, omalovažavanje žene, hm...ak bi se stavio u perspektivu muža, toj kolegici žena bi trebala biti nebitna (ne njeno postojanje već kao osoba), jer s njom i nema odnos, tako da mi je deplasirano nekako definirati uopće poštivanje ili nepoštivanje, pa za to trebaš u principu poznavati osobu...

ako bi pak ova otvoreno pokazala omalovažavanje žene kao osobe, pa...ja da mi itijedna išta kaže protiv moje žene, ne bi prijateljevao s tom :nono: a to što njoj moja žena nije bitna, pa to je prirodno i nije za osuđivanje

zed_alive
09.01.2008., 13:32
Nema veta u takvom primjeru. Veto ne tražim niti bih ga dala :D (Samo pazi, nije uvijek tako bilo. I davala sam i tražila sam veta. I jako, baš jako dobro znam u što se to pretvara. I veto je od tada isključen.)

ti si ok, a eto, to i ja pričam da veta nema smisla davati, u nečem smo se nemreš bolivit i složili :cerek: :mig:

sci fi
09.01.2008., 13:36
napirlitana fufa je opis koji je upotrijebila lunalu, možda je LM percipira. e sad, omalovažavanje žene, hm...ak bi se stavio u perspektivu muža, toj kolegici žena bi trebala biti nebitna (ne njeno postojanje već kao osoba), jer s njom i nema odnos, tako da mi je deplasirano nekako definirati uopće poštivanje ili nepoštivanje, pa za to trebaš u principu poznavati osobu...

ako bi pak ova otvoreno pokazala omalovažavanje žene kao osobe, pa...ja da mi itijedna išta kaže protiv moje žene, ne bi prijateljevao s tom :nono: a to što njoj moja žena nije bitna, pa to je prirodno i nije za osuđivanje

naprlitana fufa je opis koji je upotrijebila lunalu i po meni savršeno opisuje neke osobe u nekim situacijama.

ova naprlitana fufa je otvoreno pokazala omalovažavanje i taj primjer je naveden. taj tvoj uvjet je zadovoljen, dakle slažemo se da ju je muž trebao otkantat.

i kako može poštivati tebe kao prijatelja, a trubiti da ti je žena banana? samim time dovodi u pitanje tvoju prosudbu, jer ipak si sam sebi odabrao ženu.

zed_alive
09.01.2008., 13:41
Nikada ne bih dečku pred nosom mahala prijateljem čiju spiku (i naš način komunikacije) on ne kuži, jer smo se mi kliknuli.

to je bilo drsko i bezobrazno od muža, to izjaviti. ali ne govori li to o mužu kao o osobi? i o odnosu lunalu i LM? i kakve veze to ima s kolegicom fuficom? ja tvrdim da je ona okolnost u toj priči, a ovi detalji govore da probleme treba tražiti i rješavati drugdje

Nikada ne bih istinskim prijateljem smatrala nekoga ko se strese i unervozi kada vidi mog dečka.

good point...dakle ne radi se evidentno o istinskom prijateljstvu, već o druženju. jebiga. inače, kad se radi i o prijateljima, kroz vrijeme shvatiš da nema ni savršenog prijateljstva. kad bi dosljedno primjenio sve kriterije, eliminirao bi sve ljude iz svog života. al tada ne bih imaop ljubavi za njih, a u ljubavi je praštanje, tolerancija. a i nemam druge, prihvaćam ono što dobivam i uživam u druženju i s ljudima koji ti možda nisu savršeni prijatelji

Nikada ne bih prihvatila da onaj ko mi je samo prijatelj ismijava se s mojim odnosom s dečkom.
Nikada si ne bih dozvolila da prijateljevanje forsiram iz inata- jer dečku to smeta. Za to moraš biti jadan.

inat je bio reakcija, znaš. u tom kontekstu ga treba gledati. ono što ne znamo je pozadina. kakav je njihov odnos inače.

s moje pozicije ovdje nije bitno samo poznanstvo, jer naravno da je žena puno bitnija. ali bitan je princip. ako ti meni određuješ što smijem a što ne smijem, znači da me ne poštuješ kao osobu. ako ti nemaš povjerenje u mene, a u pravu si, znači da ja ne vrijedim? ako si u krivu, znači li da me ne poznaješ?

Dr.Vito Dugonoga
09.01.2008., 13:43
Ovo sve vise trazi pribacivanje u kokosinjac!
A Zed je ko pijetao u njemu, koji je poceo kokodakati. jer eto i on nosi jaja:)

Lunalunin muz je mlakonja.
Kad bi bio musko nit bi ova fufica radila sta oce nit bi ga L. zbog toga drkala!
Mozda cak i ona zna to i boji se fufice jer zna kako ga je ona lako zavela i dovela di oce, i sad ova to pokusava na svoj nacin!
Sto moze znacit kako je L. vise intelektualka neg jebica a njenom se svidja i ta strana zenska; a fufica isto nije glupa pa to koristi!!!
Jer bi on mozda dobar sex i vatrenu picu u krevetu, narocito ako mu to fali kuci...
Strah bi, dakle, mogo bit posljedica osobne nesigurnosti; a valjda i je tako jer onaj ko se boji ne vodi sebe nego ga vodi strah...
A kako ljudi nerado mrze sebe, a puno radje druge...

A valjda musko i zensko u vezi mogu biti i ravnopravni, tj. prijatelji; al u tom slucaju musko je doista musko a zensko zensko, il je sve gluma i licemjerje...
Za to treba dvoje jakih i sigurnih sa JEDNIM ciljem u kojem je i ljubav samo sredstvo!!!
Spreminih i sposobnih za sve!
Sumnjam kako se do toga dodje nevin i neokaljan, al stoga se zasigurno neke stvari nikad ne sme dovest u pitanje!

Trebalo bi onda izbjeci svako muljanje i zavaravanje od pocetka veze pa nadalje, kako sebe, tako i drugog!

Kad bi LM bio taki on bi cak i jebavo ovu a ona se ne bi ponasala kako se ponasa!
Ovako njih dvi odmiraju snagu priko njega...

zed_alive
09.01.2008., 13:43
naprlitana fufa je opis koji je upotrijebila lunalu i po meni savršeno opisuje neke osobe u nekim situacijama.

ova naprlitana fufa je otvoreno pokazala omalovažavanje i taj primjer je naveden. taj tvoj uvjet je zadovoljen, dakle slažemo se da ju je muž trebao otkantat.

i kako može poštivati tebe kao prijatelja, a trubiti da ti je žena banana? samim time dovodi u pitanje tvoju prosudbu, jer ipak si sam sebi odabrao ženu.

možda sam se krivo izrazio. za mene je to nepoštivanje. omalovažavanje može značiti svašta. al navedi mi primjer, di je to fufa omalovažavala LM?

Smart_bitch
09.01.2008., 13:47
Isuse zede za ime kristovo :rofl: :rofl:

Daj molim te pročitaj prvu stranicu još pokoji put :D :D

zed_alive
09.01.2008., 13:48
Isuse zede za ime kristovo :rofl: :rofl:

Daj molim te pročitaj prvu stranicu još pokoji put :D :D

ma daj budi konkretnija, možda imamo različite kriterije za omalovažavanje...ak o tome govorimo...

Smart_bitch
09.01.2008., 13:53
@zed

Suptilno joj rekla da dragi i ja funkcioniramo na nacin da su kolege s posla uvijek samo to i da nema dijeljenja ostalih informacija?

Njena rekacija je bila samo to da je ponovno doleprsala do MM i rekla nesto tipa: nisi mi rekao da ti zena "zabranjuje....."

Ovo je recimo nešto što meni izrazito pokazuje nepoštovanje prema Lunalu.

Miss Marple
09.01.2008., 13:53
i kakve veze to ima s kolegicom fuficom?
Fuficu i ne spominjem nigdje. Na nju ćemo se fokusirati ako njen muž otvori temu :D

good point...dakle ne radi se evidentno o istinskom prijateljstvu, već o druženju.
Ok, druženje s flertujućom podlogom.
Kada uvedeš ovaj flertujući aspekt- to se supruge itekako tiče.

inat je bio reakcija, znaš. u tom kontekstu ga treba gledati. ono što ne znamo je pozadina. kakav je njihov odnos inače.
Reakcija koja mnogo govori o njegovoj zrelosti.

ali bitan je princip. ako ti meni određuješ što smijem a što ne smijem, znači da me ne poštuješ kao osobu.
Ako ti meni određuješ šta smatram uvrjedljivim a šta ne, znači da te se ne tiče zašto me nešto vrijeđa.
ako ti nemaš povjerenje u mene, a u pravu si, znači da ja ne vrijedim?
Ako nemam povjerenja u tebe, a u pravu sam, znači da razmisliš o smijeru u kojem želiš da naša veza nastavi. Ne inatiš se dokazujući da nisam u pravu, svjestan da griješiš.
ako si u krivu, znači li da me ne poznaješ?
Ako sam u krivu obrazložiš mi zašto sam u krivu, ako vidiš da mi je to bitno potrudiš se dokazati mi da sam u krivu (recimo upoznaš bliže me sa tom benignom kolegicom, objasniš mi tu vašu spiku koju---ne kužim).
Da, gnjavaža je. Ali gnjaviš se zbog nekoga koga voliš.
I prije svega sam sebi iskreno odgovoriš- jesam li u krivu.
I ako jesam u krivu, zašto ti je toliko stalo do svega toga da gasiš zvuk na mobitelu kada prekoračiš kućni prag. Sigurno jer sam ja u krivu, u potpunosti :mig:

sci fi
09.01.2008., 13:58
@zed

hvala, smart!

zed_alive
09.01.2008., 14:02
@zed

meni to prije liči ko peckanje tipa, 'kakav si ti to muškarac'. ako ti se nešto i ne sviđa kod neke osobe, ne znači da je ne poštuješ...

Smart_bitch
09.01.2008., 14:04
meni to prije liči ko peckanje tipa, 'kakav si ti to muškarac'. ako ti se nešto i ne sviđa kod neke osobe, ne znači da je ne poštuješ...

Da, stvarno...kakav je on to muškarac ispao nezauzevši se za svoju vlastitom voljom izabranu suprugu?

sci fi
09.01.2008., 14:06

"kakav si ti muškarac" dokazao je kad je prešao preko tog idiotskog uleta naprlitane fufe. i to pred svojom ženom.:flop:

zed_alive
09.01.2008., 14:15
Fuficu i ne spominjem nigdje. Na nju ćemo se fokusirati ako njen muž otvori temu :D

ok, sve 5 al nisi skužila na što ciljam. čitavo vrijeme pričamo da je nešto zbog postojanja fufice i da ju treba odstraniti. al ovo meni liči na muževo omalovažavanje žene koje nema nikakve veze s fuficom osim što je ona okolnost. ovo je nešto u odnosu između L i LM

Ok, druženje s flertujućom podlogom.
Kada uvedeš ovaj flertujući aspekt-to se supruge itekako tiče.

flert bi dozvolio svakom tko zna s flertom i da zna da je tu crta. a da ima flerta, ima. sad se javlja pitanje, da li je flert zabranjen pod uvjetom da je samo flert?

Reakcija koja mnogo govori o njegovoj zrelosti.

jest, inat radi inata nije dobar

Ako ti meni određuješ šta smatram uvrjedljivim a šta ne, znači da te se ne tiče zašto me nešto vrijeđa.

i eto, dođosmo do konflikta; jedan puši

Ako nemam povjerenja u tebe, a u pravu sam, znači da razmisliš o smjeru u kojem želiš da naša veza nastavi. Ne inatiš se dokazujući da nisam u pravu, svjestan da griješiš.

da. ali to je samo jedna varijanta. što ako nije ta posrijedi?

Ako sam u krivu obrazložiš mi zašto sam u krivu, ako vidiš da mi je to bitno potrudiš se dokazati mi da sam u krivu (recimo upoznaš bliže me sa tom benignom kolegicom, objasniš mi tu vašu spiku koju---ne kužim).
Da, gnjavaža je. Ali gnjaviš se zbog nekoga koga voliš.
I prije svega sam sebi iskreno odgovoriš- jesam li u krivu.
I ako jesam u krivu, zašto ti je toliko stalo do svega toga da gasiš zvuk na mobitelu kada prekoračiš kućni prag. Sigurno jer sam ja u krivu, u potpunosti :mig:

čovjek je prvo postupao otvoreno, a počeo je gasiti zvuk naknadno. a o mogućnostima obrazlaganja, eto pokušavam u diskusiji rastumačiti ljudima zzašto je bitan taj osjećaj slobode, i ne ide baš. kako onda LM može rastumačiti ženi koja je duboko emotivno involvirana? neće ta čuti ništa

zed_alive
09.01.2008., 14:19
Da, stvarno...kakav je on to muškarac ispao nezauzevši se za svoju vlastitom voljom izabranu suprugu?

budimo realni, nije to nikakav napad. ne traži obranu. nije rekla 'tvoja žena je glupača jer ti brani...' ili tako nešto. samo je iskomentirala. rečenica je fina, lukava, a tipična očekivana muška reakcija je izazivanje muškog ponosa, jer to je garant ono što mu je prvo palo na pamet kad je to čuo

Locutus of Borg
09.01.2008., 14:19

:top:
@lunalu...
...mislim da si krivo shvatila Zeda ili sam ga ja krivo shvatio :D. Naime kao malo pomnije pogledaš njegove postove i odgovore, on teži tome da stvar/problem pojednostavi do bola, da ode u drugu krajnost, tako da su mu zaključci iskarikirani (čitaj: prenaglašeni)
Ovako: tko god je išao u bilo koju tehničku školu upoznat je s principom da se stvar prvo pojasni na tzv. idealnom primjeru, a zatim na realnom primjeru. Tako je to i kod Zeda. Pretpostavljam da je svojim postom htio reći da i TM (tvoj muž) ima osjećaje i da bi se cijela svar mogla gledati i kroz nešto drugačiju prizmu. Međutim tu se Zed obično zaigra pa pa ode "malčice" predaleko dokazujući svoju poantu i tako mu npr. desi da kaže "ti mu namećeš pravila i on te mora poslušati". A to onda ispadne da ti teroriziraš SM (svog muža), a svi znam da to nije slučaj.
Ja sam shvatio da Zed radi u digitalnoj tehnologiji (ili jesi ili nisi) odnosno ti nisi dala SM-u mogućnost da radi po svom pa iz toga slijedi da "ti mu namećeš pravila i on te mora poslušati".

zed_alive
09.01.2008., 14:20
"kakav si ti muškarac" dokazao je kad je prešao preko tog idiotskog uleta naprlitane fufe. i to pred svojom ženom.:flop:

ma nije mu ona otvoreno uletila, bar ne po našem saznanju

zed_alive
09.01.2008., 14:27
@lunalu...
...mislim da si krivo shvatila Zeda ili sam ga ja krivo shvatio :D. Naime kao malo pomnije pogledaš njegove postove i odgovore, on teži tome da stvar/problem pojednostavi do bola, da ode u drugu krajnost, tako da su mu zaključci iskarikirani (čitaj: prenaglašeni)
Ovako: tko god je išao u bilo koju tehničku školu upoznat je s principom da se stvar prvo pojasni na tzv. idealnom primjeru, a zatim na realnom primjeru. Tako je to i kod Zeda. Pretpostavljam da je svojim postom htio reći da i TM (tvoj muž) ima osjećaje i da bi se cijela svar mogla gledati i kroz nešto drugačiju prizmu.

eto LoB me dobro skužio da sam technical guy :D volim rasčlaniti i volim iskarikirati da bi bilo jasnije, sve što si rekao stoji :top:

Međutim tu se Zed obično zaigra pa pa ode "malčice" predaleko dokazujući svoju poantu i tako mu npr. desi da kaže "ti mu namećeš pravila i on te mora poslušati". A to onda ispadne da ti teroriziraš SM (svog muža), a svi znam da to nije slučaj.
Ja sam shvatio da Zed radi u digitalnoj tehnologiji (ili jesi ili nisi) odnosno ti nisi dala SM-u mogućnost da radi po svom pa iz toga slijedi da "ti mu namećeš pravila i on te mora poslušati".

recimo da su to fragmenti misli koji se mogu vrtiti mužu. a misli su kompleksne, puno ih je, a često su i međusobno konfliktne. znači, nekoliko fragmenata se naročito ističe:

'ima pravo žena, malo sam pretjerao, jasno mi je što kuži i što ju smeta, da tu nisu sve čista posla'
'ali žena si sad daje prava da određuje s kim ću se i kako družiti, a to ne može, nema pravo na to'
'u jebote, ak ne popustim ili nekaj ne promijenim, napravit ću si iz života pakao, a to ne želim'

sveta trilogija, Bog, vrag, ego :D

sci fi
09.01.2008., 14:27
čovjek je prvo postupao otvoreno, a počeo je gasiti zvuk naknadno. a o mogućnostima obrazlaganja, eto pokušavam u diskusiji rastumačiti ljudima zzašto je bitan taj osjećaj slobode, i ne ide baš. kako onda LM može rastumačiti ženi koja je duboko emotivno involvirana? neće ta čuti ništa

bio sam u istoj situaciji, točnije u ulozi muža i skužio sam da sam bio sve suprotno od onog što bi muž trebao biti. biti muž znači imati neka prava, ali i obveze.

zed_alive
09.01.2008., 14:36
bio sam u istoj situaciji, točnije u ulozi muža i skužio sam da sam bio sve suprotno od onog što bi muž trebao biti. biti muž znači imati neka prava, ali i obveze.

opa...hoćeš li podijeliti neko iskustvo?
slažem se

sci fi
09.01.2008., 14:41
opa...hoćeš li podijeliti neko iskustvo?
slažem se

kaj te interesira?

lunalu
09.01.2008., 14:48
nije to kompleks. to je životna činjenica. žene u nutrini cijene muškarce na osnovu njihove dominantnostim kroz razne aspekte te dominantnosti. ...

Ne, to ti mislis da zene misle....I krivo mislis:mig:

zed_alive
09.01.2008., 14:56
kaj te interesira?

pa što se to događalo?

zed_alive
09.01.2008., 14:58
Ne, to ti mislis da zene misle....I krivo mislis:mig:

napisane su knjige o tome, od pametnijih ljudi nego što smo ti ili ja

od onog što mi je došlo, preporučam esther villar, bilo što od nje. argentinska spisateljica. čitao sam jednu njenu knjigu o m-ž odnosima, fenomenalna je

lunalu
09.01.2008., 15:14
napisane su knjige o tome, od pametnijih ljudi nego što smo ti ili ja

od onog što mi je došlo, preporučam esther villar, bilo što od nje. argentinska spisateljica. čitao sam jednu njenu knjigu o m-ž odnosima, fenomenalna je

Ako ja napisem knjigu o musko- zenskim odnosima hoces ju uzet za relevantnu?

Ne osporavam spomenutu autoricu, samo me zanima:mig:

CosmicGirl
09.01.2008., 15:17
Bok radni narode. :D

Hej lunalu, drago mi je da stvari za tebe idu na bolje.:mig:
Nadam se da je taj tvoj mladi gospodin konačno shvatio koliko mora cijeniti svoju dragu. :mig:

I nažalost, nerado priznajem zedovu teoriju....dominantni muškarci su neodoljivi. Ali ne vidim zašto bi dominantan mužjak ujedno bio i prevarant, to mi nije baš točna tvrdnja.

lunalu
09.01.2008., 15:17

Izvrsno receno!:top:

sci fi
09.01.2008., 15:19
ukratko... počela se motati oko mene neka žena. nije na poslu nego u kvartu. navodno je fufa, ali ja pitam i vjerujem. pitao sam i počela se žaliti kao to su priče, ona je dobra, ne bi ona nikad, truč, trač. i porukice i kavice i dođi vidjet ovo i ono. i žena vidjela i osjetila da se nešto događa i rekla mi da kak to da sam se ja počeo družiti s tom curom.
ja odmah njoj da kaj briješ, ne bi ja s njom, samo smo si dobri i sl. i mala mi se nabacivala u razgovoru u stilu "varaš ti svoju ženu?" i sl. moram napomenuti da sam na ovo pitanje odgovorio da ne varam. međutim, pasalo mi je ovo dizanje ega. svo to vrijeme žena mi se nešto žali, a je se pravim pametan. u međuvremenu mi se frend, koji je oženjem, pohvalio da ju je bubnuo. pitao sam curu, ak je to istina i rekla je, naravno, da nije. imali smo dugi razgovor u kojem sam joj objasnio da imam dobro mišljenje o njoj i da bi se razočarao ako bi to bila istina, ali i da to u principu nije moja stvar i nek se buba s kim god i kad god. i da mi je žao njezinog dečka. od tog trenutka mi se slabo javlja. čak imam osječaj da me izbjegava.
izgubio vremena i energije, zanemario ženu, frendovi pričali da imam ljubavnicu... a zašto? radi podizanja ega? fakat nisam imao namjeru varati ženu. ali sam ispao idiot i mekušac. ali na greškama se uči. glavno da nije bilo žrtava.

zed_alive
09.01.2008., 15:22
Ako ja napisem knjigu o musko- zenskim odnosima hoces ju uzet za relevantnu?

Ne osporavam spomenutu autoricu, samo me zanima:mig:

znam što hoćeš reći. ali knjigu sam pročitao, autorica je doista u njoj neke stvari dokazala i objasnila, premda su tvrdnje u njoj toliko ekstremističke da na početku misliš da baljezga

pročitaj knjigu :mig: prije desetak godina bile su dvije njene knjige prevedene na hrvatski, ne mogu se sjetiti naslova, dalo bi se valjda naći preko gugla, ne da mi se tražit, ali tematika je koliko znam obje slična, pa svejedno

zed_alive
09.01.2008., 15:28
ukratko... počela se motati oko mene neka žena. nije na poslu nego u kvartu. navodno je fufa, ali ja pitam i vjerujem. pitao sam i počela se žaliti kao to su priče, ona je dobra, ne bi ona nikad, truč, trač. i porukice i kavice i dođi vidjet ovo i ono. i žena vidjela i osjetila da se nešto događa i rekla mi da kak to da sam se ja počeo družiti s tom curom.
ja odmah njoj da kaj briješ, ne bi ja s njom, samo smo si dobri i sl. i mala mi se nabacivala u razgovoru u stilu "varaš ti svoju ženu?" i sl. moram napomenuti da sam na ovo pitanje odgovorio da ne varam. međutim, pasalo mi je ovo dizanje ega. svo to vrijeme žena mi se nešto žali, a je se pravim pametan. u međuvremenu mi se frend, koji je oženjem, pohvalio da ju je bubnuo. pitao sam curu, ak je to istina i rekla je, naravno, da nije. imali smo dugi razgovor u kojem sam joj objasnio da imam dobro mišljenje o njoj i da bi se razočarao ako bi to bila istina, ali i da to u principu nije moja stvar i nek se buba s kim god i kad god. i da mi je žao njezinog dečka. od tog trenutka mi se slabo javlja. čak imam osječaj da me izbjegava.
izgubio vremena i energije, zanemario ženu, frendovi pričali da imam ljubavnicu... a zašto? radi podizanja ega? fakat nisam imao namjeru varati ženu. ali sam ispao idiot i mekušac. ali na greškama se uči. glavno da nije bilo žrtava.

ja bi rekao da si ispao faca jer nisi zagrizao na udicu :top: ali nisi ispao faca što si zanemario ženu...

znaš kaj je mene puklo u jednom trenutku? rekao sam sam sebi, ok, bio si vjeran čitav život, nisi prevario. ali jesi li ikad bio u pravom iskušenju?

pa sam smjestio sebi par iskušenja. prošao sam test, ostao sam vjeran. al mi nije krivo što sam učinio što sam učinio. život je kažu oko iskustava

talia
09.01.2008., 15:29
ma nisu stvari tako očite

imam jednu napaku. ženama koje mi se sviđaju znam diskretno pokazati da mi se sviđaju. ne kažem im, nego jednostavno to vide na meni, ja to ne skrivam (osim kad sam u društvu žene jer to bi bilo neprostojno)

masu puta sam skužio da te žene misle da ja nešto hoću s njima. neke su to i indirektno pokazale. a ja nisam imao nikaku namjeru uopće

nego na tvoja pitanja...recimo da je očito i da je tako. za ženu to bi bilo čudno jer žene su tako navikle izbjegavati muškarce koji su zainteresirani za njih ako one same nisu zainteresirane za njih. ali muškarci su drukčiji. spomenuo sam taj otvoreniji gard.

zato ti to žena uglavnom neće učiniti (osim ako ima zločeste misli ;)), ali ne mora značiti da muškarac to neće učiniti

......

stvar je u sigurnosti. pogledaj na LJES-u, mnoge žene koje su udane ili sretno zaljubljene i kojima nije ni na pameti varanje svojih muškaraca, koketiraju na netu. zašto? zato što vole koketirati, i zato što se osjećaju sigurnima

vidiš, muškarci se uvijek osjećaju sigurnima u takvim situacijama, neovisno jel RL ili net
Koji si ti strucnjak za zene :rolleyes:

Radi se o tome da se u ovoj hipotetskoj situaciji i tvojoj zeni svidja taj tip.
Postoji medjusobna privlacnost. I on joj se nabacuje.
Je li u redu da se ona skompa s njim, cuje na telefon, povjerava mu detalje iz vaseg braka i provodi vrijeme s njim na samo. Ona mozda nema najmeru ic do kraja, ali s obzirom da je svjesna da ju on zeli, zasto uopce stvarat preintimni odnos s njim?

Ti se uporno izbjegavas izjasniti...bi li to tebi bilo OK ili ne? Ona je slobodna da se tako blisko druzi s njim, ako joj to prija?

CosmicGirl
09.01.2008., 15:33
Uf sci, koja priča.

Cool da si shvatio zajeb svega toga.

Najžalosnije od svega jest što je kvartovsku djevojku tvoj frend vjerojatno doista kresnuo. :zubo:

A što si ti očekivao da će ti reći: "Da, maznula sam ti se s prijateljem?"

Pa kakva bi to bila dama u nevolji?

Obično takve igraju na kartu dame u nevolji. Sirote usamljenice koje svi smatraju kurvama radi njihovog koketiranja, pa traže oženjenog dobrovoljca da spasi njihovo prečisto međunožje od loše reputacije. K tomu nebitno što same već imaju dečka ili bračni prsten.

Uvijek isti tip žene.

Pih. :D

sci fi
09.01.2008., 15:35
ja bi rekao da si ispao faca jer nisi zagrizao na udicu :top: ali nisi ispao faca što si zanemario ženu...

nisam ispao faca jer sam bio neiskren. i prema sebi i prema ženi.

sci fi
09.01.2008., 15:39
ovo je ukratko. bilo je svega. i stišavanja mobitela. tako da sve kužim. i zato sam odmah rekao da je to što muž radi loše.

sci fi
09.01.2008., 15:42
A što si ti očekivao da će ti reći: "Da, maznula sam ti se s prijateljem?"

ma, nisam loš i vjerujem ljudima. nisam vidio njezinu korist u tome da meni laže. ili nisam htio vidjeti. pa sam ispao idiot. sam sebi.

Miss Marple
09.01.2008., 16:00
Zed, imam feeling da je tebi prevara tek kada tvoje spolovilo penetrira u vulvu koja se ne nalazi između nogu tvoje supruge :D
Do tada je benigno, ne?

CosmicGirl
09.01.2008., 16:21
Zed, imam feeling da je tebi prevara tek kada tvoje spolovilo penetrira u vulvu koja se ne nalazi između nogu tvoje supruge :D
Do tada je benigno, ne?

:rofl: Dražesno sročeno. :rofl:

Miss Marple
09.01.2008., 16:27
:rofl: Dražesno sročeno. :rofl:
:D

zed_alive
09.01.2008., 16:44
Koji si ti strucnjak za zene :rolleyes:

Radi se o tome da se u ovoj hipotetskoj situaciji i tvojoj zeni svidja taj tip.
Postoji medjusobna privlacnost. I on joj se nabacuje.
Je li u redu da se ona skompa s njim, cuje na telefon, povjerava mu detalje iz vaseg braka i provodi vrijeme s njim na samo. Ona mozda nema najmeru ic do kraja, ali s obzirom da je svjesna da ju on zeli, zasto uopce stvarat preintimni odnos s njim?

Ti se uporno izbjegavas izjasniti...bi li to tebi bilo OK ili ne? Ona je slobodna da se tako blisko druzi s njim, ako joj to prija?

moja je žena slobodna da čini štogod želi. naš je odnos temeljen na slobodi i na povjerenju. da li bi se u svim situacijama osjećao ugodno? znajući sebe, ne bih. ali imam povjerenje u ženu, stoga mi ne bi palo na pamet uskratiti joj bilo koji oblik druženja. ok?

kad nekom pokloniš takvo povjerenje, ma ako ima soli u glavi, neće ga iznevjeriti. a tko bi ga iznevjerio, ma takav bi te iznevjerio ovako i onako. stoga je povjerenje nešto što je samo pozitivno

zed_alive
09.01.2008., 16:45
nisam ispao faca jer sam bio neiskren. i prema sebi i prema ženi.

stoji...

zed_alive
09.01.2008., 16:46
Do tada je benigno, ne?

nije tako. ali flert je ok

talia
09.01.2008., 16:47
ma nije mu ona otvoreno uletila, bar ne po našem saznanju

Dokle god mu nije otvoreno uletila, moze mu se besramno nabacivat koliko hoce, to se nista ne racuna. :misli:

talia
09.01.2008., 17:05
moja je žena slobodna da čini štogod želi. naš je odnos temeljen na slobodi i na povjerenju. da li bi se u svim situacijama osjećao ugodno? znajući sebe, ne bih. ali imam povjerenje u ženu, stoga mi ne bi palo na pamet uskratiti joj bilo koji oblik druženja. ok?

kad nekom pokloniš takvo povjerenje, ma ako ima soli u glavi, neće ga iznevjeriti. a tko bi ga iznevjerio, ma takav bi te iznevjerio ovako i onako. stoga je povjerenje nešto što je samo pozitivno

I opet nisi konkretno odogovorio, nego filozofiras nesto opcenito.
Odgovori mi konkretno - bi li ti bilo OK da ti se zena preintimno druzi s tipom koji joj se nabacuje i s kojim postoji medjusobna privlacnost izmedju njih dvoje? Cak da taj tip komentira tebe i vas brak?
Kratko i jasno...da ili ne?

Ocito je da izbjegavas odgovoriti, jer je lako pametovati i filozofirati Luni kad se radi o necijoj drugoj vezi.
Da si ti u istoj situaciji - isto bi ti smetalo kao i Luni sto smeta.

VelmaX
09.01.2008., 17:08

Ma koji licemjer!

Da si ti isti kao tvoja žena, ona bi u tebe imala povjerenja.

Da je tvoja žena takva kakav si ti (osoba koja voli flertati i kojoj je stalno u fokusu pažnje to kakav dojam ostavlja na suprotni spol), ne bi ti njoj nikakvo povjerenje poklanjao, sigurna sam. :mig:

zalutala
10.01.2008., 08:24
zed... pročitala sam cijelu temu i ono što ti se ne može osporiti je da definitivno lijepo pišeš, no je li to pisanje iz iskustva ili na osnovu puno pročitanih knjiga je vrlo upitno...
tih sam se priča o povjerenju bogme naslušala i to od isto tako ponosnih muškaraca sličnih tebi razmišljanjem, no je su li se u trenutku nastalog problema ponašali prema napisanom, nisam baš sigurna...
krasna je ta sloboda i povjerenje o kojem pišeš, no nisam baš uvjerena da bi gledajući ženu ( koju voliš..jer na tome je naglasak, zar ne? ) dok učestalo šalje poruke kolegi s posla, prima njegove pozive vikendom, stišava zvuk mobitela pri dolasku kući i sl., s njom normalno komunicirao uz osmjeh na licu koji pokazuje pregršt povjerenja...

lunalu... mislim da si ispravno postupila i da si itekako svjesna da odnos tvog muža i kolegice s posla, nije bezazlena igra...
moguće je da je to bio samo mali flert radi zadovoljenja ega, a moguće da su se pojavile i određene emocije koje je svakako bolje u samom startu obuzdati. ne sviđa mi se njegov stav prema tebi kad je u pitanju "ona" i njegovo odgađanje razgovora s dotičnom,što govori o toj nebezazlenosti... no drago mi je vidjeti da si ustrajna i čvrsta u svom načinu rješavanja nastalog problema...

lunalu
10.01.2008., 08:57
ne sviđa mi se njegov stav prema tebi kad je u pitanju "ona" i njegovo odgađanje razgovora s dotičnom,što govori o toj nebezazlenosti...

:( Ne svidja se ni meni ni najmanje....Bas zbog toga vazem sve recenice, postupke njegove, ponasanja...Sve...A ne da mi se....

Naporno je to strasno.....A tesko se othrvat i prepustit plimi...

zed_alive
10.01.2008., 08:59
Dokle god mu nije otvoreno uletila, moze mu se besramno nabacivat koliko hoce, to se nista ne racuna. :misli:

ukratko. ako je lik u redu, nikakvo nabacivanje joj ne pomaže. ak lik nije u redu, nebu mu žena uspjela skrenut svaku fufu s putanje kurca

Aurora21
10.01.2008., 09:09

Baš me kao i većinu zanima, dali bi imala svu slobodu kad bi radila iste stvari kao i Lunin muž!? Zašto vi muški tako kakate... :rolleyes: Baš licemjerno :flop:

gven_s
10.01.2008., 09:09

Jedno pitanje:Znali to ona ili si joj prešutio za njemo(tvoje)dobro?:lol::lol:
Jer ako si joj prešutio i ona to ne zna,jaka neka sloboda:rofl:

lunalu,zapravo me zanim jesu li se stvari popravile?Mislim na vaš odnos,zajebi kollegicu,ona je tu najmanje važna!

zed_alive
10.01.2008., 09:16
I opet nisi konkretno odogovorio, nego filozofiras nesto opcenito.
Odgovori mi konkretno - bi li ti bilo OK da ti se zena preintimno druzi s tipom koji joj se nabacuje i s kojim postoji medjusobna privlacnost izmedju njih dvoje? Cak da taj tip komentira tebe i vas brak?
Kratko i jasno...da ili ne?

Ocito je da izbjegavas odgovoriti, jer je lako pametovati i filozofirati Luni kad se radi o necijoj drugoj vezi.
Da si ti u istoj situaciji - isto bi ti smetalo kao i Luni sto smeta.

neka pitanja ne mogu se odgovoriti s DA ili NE

ako joj je kolega i ako se druže samo na poslu, ma koliko 'intimno' bilo (a ovdje govorimo o intimnosti u smislu komunikacije nadam se), baš me briga. ono što oni međusobno pričaju, pravo da ti kažem, ne bi me previše zanimalo niti čuti. živio bih 'in bona fide' da ne trača s njim muža, jelte :mig:

ako joj je kolega, a druže se i nakon posla, i piskaraju se, pretpostavljam uhvatila bi me ljubomora. najvjerojatnije bi je počeo peckati tipa 'kakva su to piskaranja, pričaj s njim na poslu' ili 'koji je kurac ovom tipu, kaj je zagrizao na tebe ili šta'.

ako imam povjerenja u nju, nema problema. no ovdje je zapravo pitanje da li bi čovjek izgubio povjerenje u takvoj situaciji, je li tako?

popizdio bih ako bih osjetio da mi ženi više nije stalo do mene, da me više ne voli, da me ne poštuje. no po meni, to je problem iz domene odnosa nas dvoje, veći od pojave nekakvih fufa ili fufana.

ukratko: da sam na luninoj koži smetalo bi me, ali ne bih bio toliko 'hrabar' učiniti te njene korake. no možda ispadne sve ok, na kraju. kao što je ispričao sci fi, i dobrom čovjeku može se dogoditi žuta minuta

.....

možda je ključno za razumijevanje to što svatko sudi po sebi, po svom rodu, tako muški sude po muškima, žene po ženama, a neke razlike postoje. muškima je privlačnost čista fizikalija, nije potreban nikakva kemija, popale se na dobar izgled i to je to. to što su se popalili na neku drugu ne znači da ne vole svoju partnericu. jednostavno, to je karakteristika muškog roda. kad se žena zagleda u nekog drugog to je pak najčešće pokazatelj da nešto ozbiljno u odnosu ne štima. žene često u vezama 'ne vide' druge, a kad počnu gledati, to ima jednu drugu težinu.

zato i treba muške i žene gledat na mrvicu drukčiji način

zalutala
10.01.2008., 09:18
:( Ne svidja se ni meni ni najmanje....Bas zbog toga vazem sve recenice, postupke njegove, ponasanja...Sve...A ne da mi se....

Naporno je to strasno.....A tesko se othrvat i prepustit plimi...

dovoljno je samo da bude hladan prema njoj, jer će tada i ona polako prestati dolaziti k njemu... a činjenica je da bliskost dviju osoba ne nastaje samo zbog jedne strane, već su uključeni oboje...
nadam se da će tvoj suprug shvatiti što je napravio i gdje griješi...a ako te voli vjeruj mi da će naći način kako rješiti nastalu situaciju...

zed_alive
10.01.2008., 09:20
zed... pročitala sam cijelu temu i ono što ti se ne može osporiti je da definitivno lijepo pišeš, no je li to pisanje iz iskustva ili na osnovu puno pročitanih knjiga je vrlo upitno...
tih sam se priča o povjerenju bogme naslušala i to od isto tako ponosnih muškaraca sličnih tebi razmišljanjem, no je su li se u trenutku nastalog problema ponašali prema napisanom, nisam baš sigurna...

pretpostavljam da je stvar u tome da li će u ključnom trenutku situacije prevladati povjerenje ili strah...ono što preuzme kontrolu određuje dalje postupke...

a ako misliš na iskustvo iz takve situacije, to definitivno nemam. imam iskustvo u flertanju pa mogu to sagledati iz te pozicije...

krasna je ta sloboda i povjerenje o kojem pišeš, no nisam baš uvjerena da bi gledajući ženu ( koju voliš..jer na tome je naglasak, zar ne? ) dok učestalo šalje poruke kolegi s posla, prima njegove pozive vikendom, stišava zvuk mobitela pri dolasku kući i sl., s njom normalno komunicirao uz osmjeh na licu koji pokazuje pregršt povjerenja...

ne zaboravi da je do skrivanja došlo posljedično. da je skrivanje bilo otpočetka, ne bi ja pisao ovo što pišem jer bih stekao dojam da je čovjek čisti muljator

lunalu
10.01.2008., 09:20
ukratko. ako je lik u redu, nikakvo nabacivanje joj ne pomaže. ak lik nije u redu, nebu mu žena uspjela skrenut svaku fufu s putanje kurca

istina...:top:

zed_alive
10.01.2008., 09:25
Jedno pitanje:Znali to ona ili si joj prešutio za njemo(tvoje)dobro?:lol::lol:
Jer ako si joj prešutio i ona to ne zna,jaka neka sloboda:rofl:

lunalu,zapravo me zanim jesu li se stvari popravile?Mislim na vaš odnos,zajebi kollegicu,ona je tu najmanje važna!

zna to ona. zna da joj nikad nisam stavljao restrikcije

bold -> bravo

Smart_bitch
10.01.2008., 09:29
ukratko: da sam na luninoj koži smetalo bi me, ali ne bih bio toliko 'hrabar' učiniti te njene korake. no možda ispadne sve ok, na kraju

I samo u ovom je ključ razumijevanja tvoje teorije.

zalutala
10.01.2008., 09:41
pretpostavljam da je stvar u tome da li će u ključnom trenutku situacije prevladati povjerenje ili strah...ono što preuzme kontrolu određuje dalje postupke...

a ako misliš na iskustvo iz takve situacije, to definitivno nemam. imam iskustvo u flertanju pa mogu to sagledati iz te pozicije...

smatraš flertanje normalnim!? ok!... za sebe tvrdiš da se znaš kontrolirati, no ne smatraš licemjernim flertovati i davati nadu drugoj osobi, koja bi mogla početi gajiti emocije, a možda se i zaljubiti? ne smatraš da bi ta osoba tada, zbog povrijeđenog ponosa, mogla postati nezgodna, nepromišljena i sl.?

ne zaboravi da je do skrivanja došlo posljedično. da je skrivanje bilo otpočetka, ne bi ja pisao ovo što pišem jer bih stekao dojam da je čovjek čisti muljator
kad meni kolega pošalje poruku van radnog vremena odgovorim jedanput, no nastavlja li sa slanjem poruka, jednostavno više ne odgovaram... osim naravno ukoliko je nešto izuzetno bitno i vezano uz posao... nastavak razgovora i slanje poruka, govori o tome da je ovaj u tim razgovorima/porukama ipak na neki način uživao, a koliko je to bilo svjesno ili ne, ne znamo... a ponekad je najlakše imati pokriće pod nazivom "kolega s posla", " stari prijatelj" i sl.

Burmanska mačka
10.01.2008., 09:43
kad meni kolega pošalje poruku van radnog vremena odgovorim jedanput, no nastavlja li sa slanjem poruka, jednostavno više ne odgovaram... osim naravno ukoliko je nešto izuzetno bitno i vezano uz posao... nastavak razgovora i slanje poruka, govori o tome da je ovaj u tim razgovorima/porukama ipak na neki način uživao, a koliko je to bilo svjesno ili ne, ne znamo... a ponekad je najlakše imati pokriće pod nazivom "kolega s posla", " stari prijatelj" i sl.

Pa što? I ja se nekad zabavljam dopisivati sa svojim kolegom. Odgovaram dok god imam što odgovoriti. Ponovno se pitam i u kakvim vi to firmama radite? Kaj se nitko od vas ne druži? A ja se znam žaliti na svoj posao. Nakon svega što sam tu pročitala, vidimda mi je i radna atmosfera i predobra.

gven_s
10.01.2008., 09:44
zna to ona. zna da joj nikad nisam stavljao restrikcije

A ona tebi je?:ne zna:

Ne kužim kaj se vi niste poznavali prije braka(pretpostavljam da si u braku)?:confused:

I kako ona to zna?Rekao si joj ili je to trebala iščitai iz tvog ponašanja?:ne zna:

Znaš muškarci ženama znaju pridavati nadnarvne moći npr.čitanje misli(ima i takvih žena:mig:),ali eto većina od nas je obična volimo slušati lijepe riječi:kava:

zed_alive
10.01.2008., 09:44
Baš me kao i većinu zanima, dali bi imala svu slobodu kad bi radila iste stvari kao i Lunin muž!? Zašto vi muški tako kakate... :rolleyes: Baš licemjerno :flop:

kakav je smisao slobode ako je uskratiš?

evo stavit ću se u situaciju:

-ženu sam napao radi preintenzivne i otvorene komunikacije s nekim. kad mi počne skrivati mogu si samo aplaudirati kako sam dobro izigrao njeno povjerenje u mene

-očigledna komunikacija s nekim nije preduvjet muljaže. muljator će sakriti svaku vezu s dotičnom osobom, nastojati njeno postojanje (ukoliko je poznato) prikazati što beznačajnijim, neupadljivijim

-dobar dio nekakvog stava u takvoj situaciji zasniva se na procjeni onog neizrečenog (mislim da nije najbitnije jel se fufica mužu fizički sviđa. Bože moj. najbitnije je da se on nije zaljubio, ili tako nešto. a to se najbolje da naslutiti. a i iz razgovora se skuži. eto lunalu je dobil dobar uvid u stanje fufuce preko nekoliko reakcija. tako da se čini da je taj uvid čak bolji nego u stanje SM. a to je čudno, osobu s kojom si trebao bi čovjek poznavat u dušu). znači ako procijenim da mi se žena zaljubila ili malo previše popalila (da to nije više na razini sviđanja već na razini konkretne želje za ševom), to komplet mijenja situaciju. i tu je doista trenutak za ozbiljne razgovore

-ako mi se žena otvoreno konfrontira, mogu to shvatit na dva načina, a opet to ovisi o onom neizrečenom. jedna mogućnost je da joj je previše stalo do nekih pizdarija a da bi pustila, a druga da je čista ko suza, uvjerena u svoje stavove, i brani svoja prava na slobodnu komunikaciju. postupio bih prema onom kako osjetim što je slučaj od to dvoje

zed_alive
10.01.2008., 09:47
dovoljno je samo da bude hladan prema njoj, jer će tada i ona polako prestati dolaziti k njemu... a činjenica je da bliskost dviju osoba ne nastaje samo zbog jedne strane, već su uključeni oboje...
nadam se da će tvoj suprug shvatiti što je napravio i gdje griješi...a ako te voli vjeruj mi da će naći način kako rješiti nastalu situaciju...

ah žene...muški uopće ne rabe te vaše ženske fore tipa 'hladnoće' :mig:

zed_alive
10.01.2008., 09:48
I samo u ovom je ključ razumijevanja tvoje teorije.

ako si mislila da sam pod 'hrabrost' mislio na hrabrost, znači da si razumijela samo ono kako si željela razumijeti ;)

Aurora21
10.01.2008., 09:49
smatraš flertanje normalnim!? ok!... za sebe tvrdiš da se znaš kontrolirati, no ne smatraš licemjernim flertovati i davati nadu drugoj osobi, koja bi mogla početi gajiti emocije, a možda se i zaljubiti? ne smatraš da bi ta osoba tada, zbog povrijeđenog ponosa, mogla postati nezgodna, nepromišljena i sl.?

Smart_bitch
10.01.2008., 09:50
ako si mislila da sam pod 'hrabrost' mislio na hrabrost, znači da si razumijela samo ono kako si željela razumijeti ;)

Navodnici koje si stavio su primijećeni, no ne mijenjaju na odabiru te specifične riječi koju si odabrao. ;)

P.S. Koji ti kurac treba najednom "i" u "razumjela" i "razumjeti"? :confused: Nikad tako ne pišeš.

cataryna
10.01.2008., 09:56
nije problem u fufici koja se nabacuje, toga je uvijek bilo i uvijek će biti..i godi onome tko se nabacuje i uspijeva, i godi egu onoga tko je potencijalni mamac..i to je naša priroda nema tu puno filozofije.
isto tako je u prirodi čovjeka da je ljubomoran (koliko god imali povjerenja), i iskreno, kad se pojavi ta iglica ljubomore nikad nije bez razloga.
ali to je već teoriziranje, svaki slučaj je slučaj za sebe i svaki čovjek je drugačiji.
ovdje konkretno, njegova izjava tipa "ti ne kužiš našu komunikaciju(odnos)" brrrrr..
za mene to znači više nego da je prevario fizički, puknuo se s kolegicom i svako svojim putem.
ovom izjavom on mene izdvaja od "njih", ja na jednoj strani a njih dvoje na drugoj???? i još ja ne kužim njihov odnos?? znači da me totalno izostavio iz tog dijela svog života, kao da ne postojim, i ne želi takav odnos meni objašnjavati niti ga pokušati ostvariti sa mnom!!!
nije mu problem povrijediti mene takvim stavom, ali mu je problem povrijediti kolegicu i prekinuti "takav odnos" s njom..
hm
iz iskustva, tip je ljigavi egoist koji se zapalio za fuficu ali nema muda to čak niti sakriti pred ženom pa da bi opravdao svoju savjest ili podigao svoj već ogromni ego, hvali joj se s odnosom s kolegicom..fuj. šta je iduće? tražit će tvoj blagoslov da mu postane službena ljubavnica??

zed_alive
10.01.2008., 09:59

dobar aspekt...
onaj tko nosi prsten, pa pretpostavka je da se u startu zna da je to flert
tak da si je odgovorna sama za sebe, baš kao i svatko drugi
a što se tiče nekih pizdarija, to je rizik...ak naletiš na luđakinju/luđaka...recimo da u takvoj situaciji ne bi bilo pametno da osoba zna uopće tko ti je partner :mig:

pametno i više nego u redu. ja sam se dopisivao s nekolicinom prijateljica i u principu sam im rekao da mi ne šalju poruke kad sam s dragom. pokazala je da ju smeta, stoga sam to tako riješio

Aurora21
10.01.2008., 09:59
kakav je smisao slobode ako je uskratiš?

evo stavit ću se u situaciju:

-ženu sam napao radi preintenzivne i otvorene komunikacije s nekim. kad mi počne skrivati mogu si samo aplaudirati kako sam dobro izigrao njeno povjerenje u mene

-očigledna komunikacija s nekim nije preduvjet muljaže. muljator će sakriti svaku vezu s dotičnom osobom, nastojati njeno postojanje (ukoliko je poznato) prikazati što beznačajnijim, neupadljivijim

-dobar dio nekakvog stava u takvoj situaciji zasniva se na procjeni onog neizrečenog (mislim da nije najbitnije jel se fufica mužu fizički sviđa. Bože moj. najbitnije je da se on nije zaljubio, ili tako nešto. a to se najbolje da naslutiti. a i iz razgovora se skuži. eto lunalu je dobil dobar uvid u stanje fufuce preko nekoliko reakcija. tako da se čini da je taj uvid čak bolji nego u stanje SM. a to je čudno, osobu s kojom si trebao bi čovjek poznavat u dušu). znači ako procijenim da mi se žena zaljubila ili malo previše popalila (da to nije više na razini sviđanja već na razini konkretne želje za ševom), to komplet mijenja situaciju. i tu je doista trenutak za ozbiljne razgovore

-ako mi se žena otvoreno konfrontira, mogu to shvatit na dva načina, a opet to ovisi o onom neizrečenom. jedna mogućnost je da joj je previše stalo do nekih pizdarija a da bi pustila, a druga da je čista ko suza, uvjerena u svoje stavove, i brani svoja prava na slobodnu komunikaciju. postupio bih prema onom kako osjetim što je slučaj od to dvoje

Moje mišljenje je da ako neko s nečim pretjera treba ga upozoriti iliti razgovarati. Ja ako znam da mog dečka nešto smeta okanut ću se toga jer nije potrebno da se zbog nebitnih stvari raspravljamo, ako je meni to nešto bitno pokušat ćemo stvoriti neki kompromis. Ja ipak mislim da neke stvari ne treba ni izreći, jer manje boli ako se neke stvari ne znaju ma kako sloboda bila velika, jer svakog od nas bi smetalo da znamo da naš partner očijuka s nekim i daje mu nade da se nešto može dogoditi. Po meni porukice i skrivanje u wc nije normalno i svako će reagirati na to. Ja sam po prirodi dosta ljubomorna i ako tu svoju ljubomoru skrivam žderem se iznutra što nije dobro. Svaka ljubomora je u normalnim količinama normalna, a ako je nema tu nešto ne štima :confused:

zalutala
10.01.2008., 10:01
ah žene...muški uopće ne rabe te vaše ženske fore tipa 'hladnoće' :mig:

naravno... bolje je da joj se smješka, koketira... primjećuje njene mrežaste čarape i dobre noge... daaaaa... tada će sigurno odustati od dolazaka k njemu!:rofl:

zed_alive
10.01.2008., 10:03
Navodnici koje si stavio su primijećeni, no ne mijenjaju na odabiru te specifične riječi koju si odabrao. ;)

P.S. Koji ti kurac treba najednom "i" u "razumjela" i "razumjeti"? :confused: Nikad tako ne pišeš.

lapsus calami (razumjeti, naravno) ;)
kaj trebam napisati glupo umjesto 'hrabro' da ne bacaš ovakve 'hrabre' primjedbe?

poduzetna
10.01.2008., 10:04
Moje mišljenje je da ako neko s nečim pretjera treba ga upozoriti iliti razgovarati. Ja ako znam da mog dečka nešto smeta okanut ću se toga jer nije potrebno da se zbog nebitnih stvari raspravljamo, ako je meni to nešto bitno pokušat ćemo stvoriti neki kompromis. Ja ipak mislim da neke stvari ne treba ni izreći, jer manje boli ako se neke stvari ne znaju ma kako sloboda bila velika, jer svakog od nas bi smetalo da znamo da naš partner očijuka s nekim i daje mu nade da se nešto može dogoditi. Po meni porukice i skrivanje u wc nije normalno i svako će reagirati na to. Ja sam po prirodi dosta ljubomorna i ako tu svoju ljubomoru skrivam žderem se iznutra što nije dobro. Svaka ljubomora je u normalnim količinama normalna, a ako je nema tu nešto ne štima :confused:

...a po čijoj to definiciji veza ne štima ako nema ljubomore?!

Burmanska mačka
10.01.2008., 10:04
nije problem u fufici koja se nabacuje, toga je uvijek bilo i uvijek će biti..i godi onome tko se nabacuje i uspijeva, i godi egu onoga tko je potencijalni mamac..i to je naša priroda nema tu puno filozofije.
isto tako je u prirodi čovjeka da je ljubomoran (koliko god imali povjerenja), i iskreno, kad se pojavi ta iglica ljubomore nikad nije bez razloga.
ali to je već teoriziranje, svaki slučaj je slučaj za sebe i svaki čovjek je drugačiji.
ovdje konkretno, njegova izjava tipa "ti ne kužiš našu komunikaciju(odnos)" brrrrr..
za mene to znači više nego da je prevario fizički, puknuo se s kolegicom i svako svojim putem.
ovom izjavom on mene izdvaja od "njih", ja na jednoj strani a njih dvoje na drugoj???? i još ja ne kužim njihov odnos?? znači da me totalno izostavio iz tog dijela svog života, kao da ne postojim, i ne želi takav odnos meni objašnjavati niti ga pokušati ostvariti sa mnom!!!
nije mu problem povrijediti mene takvim stavom, ali mu je problem povrijediti kolegicu i prekinuti "takav odnos" s njom..
hm
iz iskustva, tip je ljigavi egoist koji se zapalio za fuficu ali nema muda to čak niti sakriti pred ženom pa da bi opravdao svoju savjest ili podigao svoj već ogromni ego, hvali joj se s odnosom s kolegicom..fuj. šta je iduće? tražit će tvoj blagoslov da mu postane službena ljubavnica??

Potpisujem od riječi do riječi. :top:

Smart_bitch
10.01.2008., 10:05
kaj trebam napisati glupo umjesto 'hrabro' da ne bacaš ovakve 'hrabre' primjedbe?

Da, bilo bi dobro da se koristiš točnim izrazima, jer ionako je šum u ovoj pismenoj komunikaciji ogroman između i nas dvoje, a i većine sudionika na ovom topiku i tebe ;)

Ja ostajem pri svojem tumačenju te riječi kako je napisana :hekla:

Aurora21
10.01.2008., 10:09
[/B]

...a po čijoj to definiciji veza ne štima ako nema ljubomore?!

Svaki čovjek se rodio s osjećajem ljubomore, ako ti nisi nikad ljubomorna svaka čast ili se možda nisi našla u situaciji da budeš ljubomorna :mig:

Mnogi ljudi glumataju da ih ništa ne smeta, a u sebi se grizu, a u tom slučaju smatram da je bolje pokazati. Ma koliko ogromno povjerenje bilo u partnera uvijek postoji doza ljubomeore ili ja nešto ne znam, prosvjetli me :rolleyes: Ja sam ljubomorna i to je moj osobni stav :D

zed_alive
10.01.2008., 10:10

fulala si psihologiju. onaj koji 'nema muda' uvijek će radije zatajiti nego da otvoreno govori. ali u strahu, svaki muž je zapravo latentni prevarant

zed_alive
10.01.2008., 10:16
naravno... bolje je da joj se smješka, koketira... primjećuje njene mrežaste čarape i dobre noge... daaaaa... tada će sigurno odustati od dolazaka k njemu!:rofl:

ja jednostavno ne reagiram. u nekom trenutku ženska očekuje da ti nešto i napraviš. a ti jednostavno ne napraviš ništa. i ubrzo se shvati, bez potrebe za objašnjavanjem. ne treba hladnoća. ružna je

zed_alive
10.01.2008., 10:18
Da, bilo bi dobro da se koristiš točnim izrazima, jer ionako je šum u ovoj pismenoj komunikaciji ogroman između i nas dvoje, a i većine sudionika na ovom topiku i tebe ;)

Ja ostajem pri svojem tumačenju te riječi kako je napisana :hekla:

tumači ti kako god ti volja. ja sam nekad preintelektualan za većinu sugovornika. briga me. tko uhvati ideju, uhvatio ju je

Smart_bitch
10.01.2008., 10:21
tumači ti kako god ti volja.

To jedino i mogu, ako ćeš se na ovaj način postavljati. Primljeno na znanje.

ja sam nekad preintelektualan za većinu sugovornika.

A jadan, sigurno ti je teško. :( :( :cry:

Violently happy
10.01.2008., 10:23
tumači ti kako god ti volja. ja sam nekad preintelektualan za većinu sugovornika. briga me. tko uhvati ideju, uhvatio ju je

evo još materijala za potpis..:lol::lol:

Burmanska mačka
10.01.2008., 10:24
ja jednostavno ne reagiram. u nekom trenutku ženska očekuje da ti nešto i napraviš. a ti jednostavno ne napraviš ništa. i ubrzo se shvati, bez potrebe za objašnjavanjem. ne treba hladnoća. ružna je

Nekim ljudima nije dovoljna niti hladnoća da te puste na miru. Neke to još samo dodatno zaintrigira. Sve je OK, ali kad netko ne odustaje, a jasno mu daješ da znanja da nisi zainteresiran ne da treba biti hladan nego ga treba otvoreno otkantati. Osim naravno, ako sam ne uživaš u tome i ne želiš da se to prekine što je očito slučaj kod ovog supruga, a čini mi se i kod tebe. Ti vjeroajtno hoćeš ostaviti vrata otvorenima.:mig:

Burmanska mačka
10.01.2008., 10:25

Ovo ti stvarno nije trebalo:cerek:

poduzetna
10.01.2008., 10:29
Svaki čovjek se rodio s osjećajem ljubomore, ako ti nisi nikad ljubomorna svaka čast ili se možda nisi našla u situaciji da budeš ljubomorna :mig:

Mnogi ljudi glumataju da ih ništa ne smeta, a u sebi se grizu, a u tom slučaju smatram da je bolje pokazati. Ma koliko ogromno povjerenje bilo u partnera uvijek postoji doza ljubomeore ili ja nešto ne znam, prosvjetli me :rolleyes: Ja sam ljubomorna i to je moj osobni stav :D

Svaki čovjek se rađa s karakternim osobinama a ne s ljubomorom, ljubomora potječe iz nesigurnosti, dakle nije urođena nego dolazi kao posljedica nečije nesigurnosti ili potrebe za kontrolom :mig:
Ja poštujem tvoj osobni stav ali nemoj svoj osobni stav postavljat kao definiciju

zalutala
10.01.2008., 10:30

ne razumijem! što to ženska očekuje da napraviš, a ti ne napraviš? povališ je na stolu, stisneš uza zid!? ne znam! ja govorim o odnosu između dvoje kolega koji je očigledno prerasao u neki viši stupanj iz razloga što su vjerojatno postali bliskiji, što su se slagali u komunikaciji, bili otvoreni i sl., i po meni je to sve dovelo do zbližavanja...
hladnoća je ružna, ali je ljepša od toga da joj u facu izgovori kako ne želi s njom više ikakav kontakt van posla i kako je pretjerala ili nešto slično...
hmhm... možda imaš i pravo, možda riječ hladnoća nije baš ono što sam mislila, možda bi nezainteresiranost, odsutnost i sl. bili bolji izrazi...

zed_alive
10.01.2008., 10:34
Ovo ti stvarno nije trebalo:cerek:

il sam bahat, il sam u pravu. il sam i bahat i u pravu :mig:

madja
10.01.2008., 10:35

kad?

zed_alive
10.01.2008., 10:36
Nekim ljudima nije dovoljna niti hladnoća da te puste na miru. Neke to još samo dodatno zaintrigira. Sve je OK, ali kad netko ne odustaje, a jasno mu daješ da znanja da nisi zainteresiran ne da treba biti hladan nego ga treba otvoreno otkantati. Osim naravno, ako sam ne uživaš u tome i ne želiš da se to prekine što je očito slučaj kod ovog supruga, a čini mi se i kod tebe. Ti vjeroajtno hoćeš ostaviti vrata otvorenima.:mig:

muškima je lakše, vjeruj :mig: bit flertanja je u podizanju ega a ne u varanju, ali pa ti to najbolje znaš, bar tebi ne treba objašnjavat :kiss:

zalutala
10.01.2008., 10:40
muškima je lakše, vjeruj :mig: bit flertanja je u podizanju ega a ne u varanju

ne bih se baš složila s ovom tvrdnjom... no možda si ti preintelektualan, pa lakše kontroliraš libido!?

Dr.Vito Dugonoga
10.01.2008., 10:40
Ovo sve vise trazi pribacivanje u kokosinjac!
A Zed je ko pijetao u njemu, koji je poceo kokodakati. jer eto i on nosi jaja:)

Lunalunin muz je mlakonja.
Kad bi bio musko nit bi ova fufica radila sta oce nit bi ga L. zbog toga drkala!
Mozda cak i ona zna to i boji se fufice jer zna kako ga je ona lako zavela i dovela di oce, i sad ova to pokusava na svoj nacin!
Sto moze znacit kako je L. vise intelektualka neg jebica a njenom se svidja i ta strana zenska; a fufica isto nije glupa pa to koristi!!!
Jer bi on mozda dobar sex i vatrenu picu u krevetu, narocito ako mu to fali kuci...
Strah bi, dakle, mogo bit posljedica osobne nesigurnosti; a valjda i je tako jer onaj ko se boji ne vodi sebe nego ga vodi strah...
A kako ljudi nerado mrze sebe, a puno radje druge...

A valjda musko i zensko u vezi mogu biti i ravnopravni, tj. prijatelji; al u tom slucaju musko je doista musko a zensko zensko, il je sve gluma i licemjerje...
Za to treba dvoje jakih i sigurnih sa JEDNIM ciljem u kojem je i ljubav samo sredstvo!!!
Spreminih i sposobnih za sve!
Sumnjam kako se do toga dodje nevin i neokaljan, al stoga se zasigurno neke stvari nikad ne sme dovest u pitanje!

Trebalo bi onda izbjeci svako muljanje i zavaravanje od pocetka veze pa nadalje, kako sebe, tako i drugog!

Kad bi LM bio taki on bi cak i jebavo ovu a ona se ne bi ponasala kako se ponasa!
Ovako njih dvi odmiraju snagu priko njega...

Zed, puko si skroz!!!!!
Poceo si se toliko uvijat i izvijat pa cak pises ije di i nije!!!!!

Cak si se poceo vaditi i na uzvisenost svog intelekta- koje sranje...
Izgleda kako bi tvoja zena tebe mogla i varati jer ti nista ne bi poduzeo jer ne bi bio dovoljno "hrabar"/glup!
Valjda zbog nedostatka muskosti i muda mozes toliko i trkeljati a nista ne reci!!!
Nema u tebe nista tvrdo...

Lunaluna je slicna tebi, samo sto je ona ipak zena pa je nekima lakse razumit njeno pristajanje na zajebavanje od strane fufice i mlakonje!
Kod nje je jos zanimljivo pocetno branjenje njenog mlakonje, samo jer je njen...
Kao i kod Zeda beskrajno obrazlaganje, kladim se- u krevetu je puno brzi i isto"konkretan"!!
On i Luna bi mogli bit idealan par!

zed_alive
10.01.2008., 10:41
ne razumijem! što to ženska očekuje da napraviš, a ti ne napraviš? povališ je na stolu, stisneš uza zid!? ne znam! ja govorim o odnosu između dvoje kolega koji je očigledno prerasao u neki viši stupanj iz razloga što su vjerojatno postali bliskiji, što su se slagali u komunikaciji, bili otvoreni i sl., i po meni je to sve dovelo do zbližavanja...
hladnoća je ružna, ali je ljepša od toga da joj u facu izgovori kako ne želi s njom više ikakav kontakt van posla i kako je pretjerala ili nešto slično...
hmhm... možda imaš i pravo, možda riječ hladnoća nije baš ono što sam mislila, možda bi nezainteresiranost, odsutnost i sl. bili bolji izrazi...

očekuje da poduzmem neki korak. što, ako ga ne poduzmem, onda će me silovati?

kolege su postali bliskiji prije svega u komunikaciji. znaš kaj je problem? možda se doista bolje kuže. možda doista kvalitetnije komuniciraju od nego L i LM. mislim da je to najprije zasmetalo L

muški su skloniji toj indiferentnosti, pasivnosti kad nisu zainteresirani, a kad se radi o ženama, to je sasvim dovoljan korak

zed_alive
10.01.2008., 10:44
Zed, puko si skroz!!!!!
Poceo si se toliko uvijat i izvijat pa cak pises ije di i nije!!!!!

Cak si se poceo vaditi i na uzvisenost svog intelekta- koje sranje...
Izgleda kako bi tvoja zena tebe mogla i varati jer ti nista ne bi poduzeo jer ne bi bio dovoljno "hrabar"/glup!
Valjda zbog nedostatka muskosti i muda mozes toliko i trkeljati a nista ne reci!!!
Nema u tebe nista tvrdo...

Lunaluna je slicna tebi, samo sto je ona ipak zena pa je nekima lakse razumit njeno pristajanje na zajebavanje od strane fufice i mlakonje!
Kod nje je jos zanimljivo pocetno branjenje njenog mlakonje, samo jer je njen...
Kao i kod Zeda beskrajno obrazlaganje, kladim se- u krevetu je puno brzi i isto"konkretan"!!
On i Luna bi mogli bit idealan par!

istina je da treba paničar iznutra da se razumije paničara :D
a istina je i da pišem već previše ovdje i da sam više manje rekao sve što sam imao, pa je sad to prazno naklapanje
no kad se radi o daljoj procjeni mog karaktera, povuci kočnicu jer fulao si u startu, kako ćeš dalje pogodit?
ono za intelektualnost je dio prepucavanja sa SB, nek te to ne muči

zed_alive
10.01.2008., 10:46
ne bih se baš složila s ovom tvrdnjom... no možda si ti preintelektualan, pa lakše kontroliraš libido!?

onda je bit flertanja u varanju?

imam tako krasne primjere, al onda bi me nabrijana ekipica na 'pasja kola' :o:D

zalutala
10.01.2008., 10:48
očekuje da poduzmem neki korak. što, ako ga ne poduzmem, onda će me silovati?
zašto da ne? zar bi bilo čudno da žena siluje muškarca... na bilo koji način!?

kolege su postali bliskiji prije svega u komunikaciji. znaš kaj je problem? možda se doista bolje kuže. možda doista kvalitetnije komuniciraju od nego L i LM. mislim da je to najprije zasmetalo L
vjerojatno nekakav uzrok zbližavanja s kolegicom, postoji u braku... i definitivno nije kolegica uzrok, već posljedica... no tada treba sjesti, razgovarati i naravno pokušati riješiti problem...

muški su skloniji toj indiferentnosti, pasivnosti kad nisu zainteresirani, a kad se radi o ženama, to je sasvim dovoljan korak

eeeeh... bogme je i ženi lako biti indiferentnom kad nije zainteresirana...

Smart_bitch
10.01.2008., 10:50

Očito tvoj intelekt ne shvaća da puno puta "puko" flertanje vodi u prevaru, i osoba sa nekom normalno razvijenom emocionalnom i socijalnom inteligencijom može prepoznati znakove kad se to događa.

zalutala
10.01.2008., 10:53

imam tako krasne primjere, al onda bi me nabrijana ekipica na 'pasja kola' :o:D

ne... nego bih prije rekla da je ženama bit flertanja u podizanju ega, a ne muškarcima! mislim da se njima podiže nešto drugo i da tada baš ne razmišljaju o kočnicama i sličnim stvarima.... hmhm... ili sam ja okružena silovitim muškarcima!?:confused:

zed_alive
10.01.2008., 10:59
zašto da ne? zar bi bilo čudno da žena siluje muškarca... na bilo koji način!?

ljubiteljica science fictiona? :)

vjerojatno nekakav uzrok zbližavanja s kolegicom, postoji u braku... i definitivno nije kolegica uzrok, već posljedica... no tada treba sjesti, razgovarati i naravno pokušati riješiti problem...

e, to, to

a ja sam rekao još jednu stvar. čuli na zaručničkom tečaju, od para koji je fino ogolio svoju situaciju i iskustva iz prošlosti. od razgovora je još korisnije dom napraviti lijepim mjestom :)

primjer: ja s dečkima sjedim i naručujemo drugu rundu. žena mi porukom javlja da je skuhala večericu :) trebam li reći da sam taj dan došao ranije doma? :mig:

a da mi je ceketala što imam toliko sjediti s dečkima, došao bi isto kad i inače, vjerojatno i naduren

ljudi moji...vaša žena, vaš muž, mora biti osoba kojoj se najradije vraćate, s kojom najradije razgovarate i družite. ako to nije tako, zapitaj te se koliko je u tome vaš vlastiti obol?

eeeeh... bogme je i ženi lako biti indiferentnom kad nije zainteresirana

a vidiš, ja sam se našao u situacijama kad sam odolijevao iskušenjima jebozovnih žena. ostao bih indiferentan, ne bi ništa poduzimao. jer moja žena zaslužuje bolje od muževog varanja

zed_alive
10.01.2008., 11:00
Očito tvoj intelekt ne shvaća da puno puta "puko" flertanje vodi u prevaru, i osoba sa nekom normalno razvijenom emocionalnom i socijalnom inteligencijom može prepoznati znakove kad se to događa.

je, vodi. isto kako alkohol vodi u alkoholizam

zed_alive
10.01.2008., 11:02
ne... nego bih prije rekla da je ženama bit flertanja u podizanju ega, a ne muškarcima! mislim da se njima podiže nešto drugo i da tada baš ne razmišljaju o kočnicama i sličnim stvarima.... hmhm... ili sam ja okružena silovitim muškarcima!?:confused:

pa žene su možda sklonije flertu. ne znam. al nemoj svakog muškarca gledati šablonski. ugrubo ih možeš podijeliti u one koji varaju svoje partnerice, i one koji to ne čine. a dosta je ovih prvih. kod takvih je deplasirano govorit o nekom suzdržavanju

Aurora21
10.01.2008., 11:03
Svaki čovjek se rađa s karakternim osobinama a ne s ljubomorom, ljubomora potječe iz nesigurnosti, dakle nije urođena nego dolazi kao posljedica nečije nesigurnosti ili potrebe za kontrolom :mig:
Ja poštujem tvoj osobni stav ali nemoj svoj osobni stav postavljat kao definiciju

Pa i ljubomora je karakterna osobina i mislim da ju svi imamo :D Isina je da je odraz nečije nesigunosti, ali nije to toliko negativna osobina. Možda sam se malo gore krivo izrazila,ali eto i spravljam se i nisam to postavila kao definiciju nego kaoo svoje mišljenje. :ne zna:

sci fi
10.01.2008., 11:06
pa žene su možda sklonije flertu. ne znam. al nemoj svakog muškarca gledati šablonski. ugrubo ih možeš podijeliti u one koji varau svoje partnerice, i one koji to nečine. a dosta je ovih prvih. kod takvih je deplasirano govorit o nekom suzdržavanju

u duhu dobre rasprave treba razlikovati osobno mišljenje od činjenica.

zalutala
10.01.2008., 11:08
ljubiteljica science fictiona? :)
hahaha... ne baš:mig:

e, to, to

a ja sam rekao još jednu stvar. čuli na zaručničkom tečaju, od para koji je fino ogolio svoju situaciju i iskustva iz prošlosti. od razgovora je još korisnije dom napraviti lijepim mjestom :)

primjer: ja s dečkima sjedim i naručujemo drugu rundu. žena mi porukom javlja da je skuhala večericu :) trebam li reći da sam taj dan došao ranije doma? :mig:

a da mi je ceketala što imam toliko sjediti s dečkima, došao bi isto kad i inače, vjerojatno i naduren

ljudi moji...vaša žena, vaš muž, mora biti osoba kojoj se najradije vraćate, s kojom najradije razgovarate i družite. ako to nije tako, zapitaj te se koliko je u tome vaš vlastiti obol?
ovdje zaista nemam šta dodati... sve si napisao i više nego lijepo :)

a vidiš, ja sam se našao u situacijama kad sam odolijevao iskušenjima jebozovnih žena. ostao bih indiferentan, ne bi ništa poduzimao. jer moja žena zaslužuje bolje od muževog varanja

to što je jebozovna ne znači da te zainteresirala... no kad ti osoba uđe pod kožu... kad ti postane odveć draga i simpatiča... kad je vrijeme provedeno s njom više nego ugodno...e tada nastaje problem...
jebozovnost se lako rješava, ali bliskost nastalu s određenom osobom, malo ( puno ) teže...

zed_alive
10.01.2008., 11:08
u duhu dobre rasprave treba razlikovati osobno mišljenje od činjenica.

pojasni?
subjektivizam nas određuje, kad se radi o mišljenjima objektivizam gotovo i ne postoji

zed_alive
10.01.2008., 11:11
to što je jebozovna ne znači da te zainteresirala... no kad ti osoba uđe pod kožu... kad ti postane odveć draga i simpatiča... kad je vrijeme provedeno s njom više nego ugodno...e tada nastaje problem...
jebozovnost se lako rješava, ali bliskost nastalu s određenom osobom, malo ( puno ) teže...

meni se to nije dogodilo...ne u smislu da sam poželio nešto s tom novom osobom više nego što imam. obično se radilo samo o osjećaju jebozovnosti
no početkom veze, dogodilo mi se nešto čudno. osoba s kojom sam poželio da se mogu multiplicirati, i da jedan dio ode s njom, a drugi dio ostane s mojom curom. krasna cura.

poduzetna
10.01.2008., 11:13
Pa i ljubomora je karakterna osobina i mislim da ju svi imamo :D Isina je da je odraz nečije nesigunosti, ali nije to toliko negativna osobina. Možda sam se malo gore krivo izrazila,ali eto i spravljam se i nisam to postavila kao definiciju nego kaoo svoje mišljenje. :ne zna:

Nisam rekla da je ljubomora negativna osobina (iako može biti itekako negativna) ali ne mogu shvatiti one koji opravdavaju nečiju ljubomoru i gledaju je kroz prizmu ljubavi, dok one neljubomorne etiketiraju kao nedovoljno zainteresirane za partnera, ili kao što si i sama rekla misle da "u toj vezi nešto ne štima" , a općepoznato je da jako puno veza puca upravo zbog nečije ljubomore a ne zbog izostanka iste :mig:

sci fi
10.01.2008., 11:14
pojasni?
subjektivizam nas određuje, kad se radi o mišljenjima objektivizam gotovo i ne postoji

teško je prihvatiti tvoje argumente i postavke koje definiraju muškarce i žene, te njihove međusobne odnose, ako za njih nema dokaza.

sve ostalo spada u domenu osobnog stava i razmišljanja i jedino je u tom obliku prihvatljivo.

zalutala
10.01.2008., 11:14
pa žene su možda sklonije flertu. ne znam. al nemoj svakog muškarca gledati šablonski. ugrubo ih možeš podijeliti u one koji varaju svoje partnerice, i one koji to ne čine. a dosta je ovih prvih. kod takvih je deplasirano govorit o nekom suzdržavanju

a bogme i dosta onih drugih! a zbog čega je deplasirano govrit o nekom suzdržavanju, kad je baš ta kontrola najbitnija...
ja znam da se ne bih baš mogla kontrolirati ukoliko sam jako napaljena, bez obzira na razum koji pokušava nešto prozboriti...zato i izbjegavam ulaziti u dublje flertanje...

zalutala
10.01.2008., 11:16
meni se to nije dogodilo...ne u smislu da sam poželio nešto s tom novom osobom više nego što imam. obično se radilo samo o osjećaju jebozovnosti
no početkom veze, dogodilo mi se nešto čudno. osoba s kojom sam poželio da se mogu multiplicirati, i da jedan dio ode s njom, a drugi dio ostane s mojom curom. krasna cura.

shvaćam/vidim da ti ipak u svemu nedostaje malo iskustva, no ipak se trudiš i tema bi definitivno bila prazna bez tvog intelektualizma:mig:

Suhi
10.01.2008., 11:19

il sam bahat, il sam u pravu. il sam i bahat i u pravu

Nisam dovoljno pametan za ovu raspravu, a i osjećam neki pritisak u crijevima.
Bit će da se radi o proljevu.
:brukica:

Aurora21
10.01.2008., 11:32
Nisam rekla da je ljubomora negativna osobina (iako može biti itekako negativna) ali ne mogu shvatiti one koji opravdavaju nečiju ljubomoru i gledaju je kroz prizmu ljubavi, dok one neljubomorne etiketiraju kao nedovoljno zainteresirane za partnera, ili kao što si i sama rekla misle da "u toj vezi nešto ne štima" , a općepoznato je da jako puno veza puca upravo zbog nečije ljubomore a ne zbog izostanka iste :mig:

Pa da moj partner nije nimalo ljubomoran iskreno i ja bi mislila da nije dovoljno zainteresiran, eto mi ljubomorni valjda tako gledamo na te stvari. Volim da u vezi ima mala doza ljubomore, naravno da pretjerana ljubomora plaši svakoga i od toga bi svi pobjegli.

Konkretno da sam u Luninoj koži ja bi popizdila od ljubomore, pa bila ja nesigurna ili ne on bi me natjerao da budem jer mu je to očito i namjera :mig:

Dr.Vito Dugonoga
10.01.2008., 11:55
istina je da treba paničar iznutra da se razumije paničara :D
a istina je i da pišem već previše ovdje i da sam više manje rekao sve što sam imao, pa je sad to prazno naklapanje
no kad se radi o daljoj procjeni mog karaktera, povuci kočnicu jer fulao si u startu, kako ćeš dalje pogodit?
ono za intelektualnost je dio prepucavanja sa SB, nek te to ne muči

Zed is dead...

Valjda ima tvog karaktera i u ovom sto ovde pises, il sto bi ti reko- izmedju redova; a i tvog intelekta i libida...
Cinilo se i meni, u pocetku, kao zezanje svo to tvoje objasnjavanje, ali su ti nekako svi primjeri i usporedbe daleko od tuga; ispada kako se previse trudis...
Pa tako ti postajes smisan!

A i ove virtualne zavodnice ti razvukle mozak i uplele u svoju mrezu, sto ti izgleda i ne kuzis, a posto si tema u temi.

Dvoje ljudi povezanih ljubavlju, ako je to istinska ljubav, su povezani njom i osite svaki napad na sebe, bilo pojedinacni ili na oboje!!!
Kao sto i mater ositi kad su joj dica i obitelj u opasnosti, sve ostalo je OPRAVDAVANJE!
A toga i kod tebe i kod L. ima i previse!
A ovde imamo samo vase rici pa se na osnovu njih i odnosimo prema vama.

Mogla bi tvoja upornost proizac iz nedostatka iskustva i puno dobre volje za postivanjem drugih, pa bi se bilo za nadat kako ce te zivot obdarit velikim bolom i razocarenjem i tako ti pomoc upoznati mu sustinu kao i sustinu i dubinu ljudskih odnosa!

L. nam vise ne iznosi stanje svog problema sto isto moze znacit kako je ovdje nasla utjehu i teoriju koja joj bar malo pomaze, a koja moze biti samo brana na koju ce se natovariti svi problemi bracne veze odjednom, pa kad pousti moze doc do poplave svega sto je jos izgledalo sigurno.

Ovde, izgleda, o problemima pisu samo zbog olaksanja a ne rjesavanja.

A pomalo zabrinjava i tvoje LIJEPO PISANJE Zed, i sto ga hvale- zene!

zed_alive
10.01.2008., 12:41
teško je prihvatiti tvoje argumente i postavke koje definiraju muškarce i žene, te njihove međusobne odnose, ako za njih nema dokaza.

sve ostalo spada u domenu osobnog stava i razmišljanja i jedino je u tom obliku prihvatljivo.

želiš reći da pričam što ne stoji? ;)

dokaz je doista teško imati. ali često ima dobrih argumenata. uzmi neki konkretni primjer, pa možemo raspraviti

zed_alive
10.01.2008., 12:44
a bogme i dosta onih drugih! a zbog čega je deplasirano govrit o nekom suzdržavanju, kad je baš ta kontrola najbitnija...
ja znam da se ne bih baš mogla kontrolirati ukoliko sam jako napaljena, bez obzira na razum koji pokušava nešto prozboriti...zato i izbjegavam ulaziti u dublje flertanje...

kod prevaratanata je deplasirano, jer taj se kontrolira jedino ako se boji da će biti otkriven

za tebe je flertanje light ;) ali svaka čast na iskrenosti :top:

zed_alive
10.01.2008., 12:47
shvaćam/vidim da ti ipak u svemu nedostaje malo iskustva, no ipak se trudiš i tema bi definitivno bila prazna bez tvog intelektualizma:mig:

hvala :naklon:
pridonesi raspravi svojim iskustvima ;)

zed_alive
10.01.2008., 13:03
Zed is dead...

Valjda ima tvog karaktera i u ovom sto ovde pises, il sto bi ti reko- izmedju redova; a i tvog intelekta i libida...
Cinilo se i meni, u pocetku, kao zezanje svo to tvoje objasnjavanje, ali su ti nekako svi primjeri i usporedbe daleko od tuga; ispada kako se previse trudis...
Pa tako ti postajes smisan!

počni od toga da se ima viška vremena za utuk... ;)
ne trudim se ništa nikome 'utuviti', ne znam zašto se to tako shvaća. svačiji zaključak na kraju će biti individualan, autorski, vlastiti. a bitna je tematika, ne akteri, demit

A i ove virtualne zavodnice ti razvukle mozak i uplele u svoju mrezu, sto ti izgleda i ne kuzis, a posto si tema u temi.

:confused:

Dvoje ljudi povezanih ljubavlju, ako je to istinska ljubav, su povezani njom i osite svaki napad na sebe, bilo pojedinacni ili na oboje!!!
Kao sto i mater ositi kad su joj dica i obitelj u opasnosti, sve ostalo je OPRAVDAVANJE!
A toga i kod tebe i kod L. ima i previse!
A ovde imamo samo vase rici pa se na osnovu njih i odnosimo prema vama.

da ne govorim sad u ime L, jer to zna ona sama, u čem sam se ja to opravdavao? :confused:
možda si pobrkao opravdavanje s objašnjavanjem
primjeri koje navodim su da se shvate neke ideje, jer ih primjeri iz realnosti najbolje portretiraju

Mogla bi tvoja upornost proizac iz nedostatka iskustva i puno dobre volje za postivanjem drugih, pa bi se bilo za nadat kako ce te zivot obdarit velikim bolom i razocarenjem i tako ti pomoc upoznati mu sustinu kao i sustinu i dubinu ljudskih odnosa!

L. nam vise ne iznosi stanje svog problema sto isto moze znacit kako je ovdje nasla utjehu i teoriju koja joj bar malo pomaze, a koja moze biti samo brana na koju ce se natovariti svi problemi bracne veze odjednom, pa kad pousti moze doc do poplave svega sto je jos izgledalo sigurno.

Ovde, izgleda, o problemima pisu samo zbog olaksanja a ne rjesavanja.

A pomalo zabrinjava i tvoje LIJEPO PISANJE Zed, i sto ga hvale- zene!

ne shvataš ti to, druže sudija...
u mojim rečenicama ćeš često naći "ako", "trebalo bi"...puno stvari nije tako i nije kako treba, no to je na svakom da se zapita što to nije u redu, i kako pomoći

mislim da se topic održava jer se mnogi ljudi mogu pronaći u nekom od aspekta teme, pa je topic nadrastao situaciju od lunalu. da ti pravo kažem, i

a ovo zadnje me ne zabrinjava neš

zalutala
10.01.2008., 13:05
kod prevaratanata je deplasirano, jer taj se kontrolira jedino ako se boji da će biti otkriven
po toj teoriji je jako puno prevaranata, jer malo je onih koji se kontroliraju radi samog sebe. mišljenja sam da osoba kojoj to ne treba, niti ne ulazi u sporne situacije.

za tebe je flertanje light ;) ali svaka čast na iskrenosti :top:
dublje flertanje znači povezanost s osobom s kojom se flertuje, a to uglavnom nosi određene posljedice... što za osobe koje flertuju, što za njihove bračne ili izvanbračne partnere...
moja je iskrenost nešto najnormalnije, jer čemu bismo onda težili ukoliko imamo potrebu produbiti odnos/flert?

zalutala
10.01.2008., 13:06
hvala :naklon:
pridonesi raspravi svojim iskustvima ;)

ukoliko budem smatrala potrebnim, zašto ne!?

sci fi
10.01.2008., 13:13
želiš reći da pričam što ne stoji? ;)

dokaz je doista teško imati. ali često ima dobrih argumenata. uzmi neki konkretni primjer, pa možemo raspraviti

ne želim reći da pričaš nešto što ne stoji. sve stoji. iz tvoje pozicije i po tvojem osobnom mišljenju. to ne znači da je to činjenica.

recimo tvoja tvrdnja da si preintelektualan. to je tvoje osobno mišljenje. to nikako ne može biti argument. ova pretpostavka se može pobiti vrlo lako, a samim time i cijela tvrdnja pada u vodu.

ovo je primjer osobnog mišljenja koje se pokušava prikazati kao argument. da li je to znanstveno dokazano?

možda je ključno za razumijevanje to što svatko sudi po sebi, po svom rodu, tako muški sude po muškima, žene po ženama, a neke razlike postoje. muškima je privlačnost čista fizikalija, nije potreban nikakva kemija, popale se na dobar izgled i to je to. to što su se popalili na neku drugu ne znači da ne vole svoju partnericu. jednostavno, to je karakteristika muškog roda. kad se žena zagleda u nekog drugog to je pak najčešće pokazatelj da nešto ozbiljno u odnosu ne štima. žene često u vezama 'ne vide' druge, a kad počnu gledati, to ima jednu drugu težinu.

ovo je isto argument za raspravu ili?

zed_alive
10.01.2008., 13:22
po toj teoriji je jako puno prevaranata, jer malo je onih koji se kontroliraju radi samog sebe. mišljenja sam da osoba kojoj to ne treba, niti ne ulazi u sporne situacije.

bolje da ne ulazi onaj tko u startu osjeća da bi ga odvelo negdje gdje ne želi biti

dublje flertanje znači povezanost s osobom s kojom se flertuje, a to uglavnom nosi određene posljedice... što za osobe koje flertuju, što za njihove bračne ili izvanbračne partnere...
moja je iskrenost nešto najnormalnije, jer čemu bismo onda težili ukoliko imamo potrebu produbiti odnos/flert?

možda je to više na ženskoj razini tako, muški nekako lakše odvajaju seksualnost od emocija...

zalutala
10.01.2008., 13:35
bolje da ne ulazi onaj tko u startu osjeća da bi ga odvelo negdje gdje ne želi biti...
vrlo sebično razmišljanje... pogotovo ako znamo da je za flert ( govorimo o onom dubljem ) potrebno dvoje...
tebe uvijek i svugdje nosi razum????????

možda je to više na ženskoj razini tako, muški nekako lakše odvajaju seksualnost od emocija...
a što radiš sa svojom seksualnošću? napališ se na jednu, a prazniš se s drugom?

Aurora21
10.01.2008., 13:40
bolje da ne ulazi onaj tko u startu osjeća da bi ga odvelo negdje gdje ne želi biti

Iz mojeg iskustva gledano nikako se ne bi složila s ovom tvrdnjom :D

sci fi

a možda i nije :ne zna:

zed_alive
ne želim reći da pričaš nešto što ne stoji. sve stoji. iz tvoje pozicije i po tvojem osobnom mišljenju. to ne znači da je to činjenica.

ne znači niti da nije, no konkretno, uglavnom se i ne tvrdi baš po ovom topicu da je nešto činjenica. zar se to tako shvaća? :confused:

recimo tvoja tvrdnja da si preintelektualan. to je tvoje osobno mišljenje. to nikako ne može biti argument. ova pretpostavka se može pobiti vrlo lako, a samim time i cijela tvrdnja pada u vodu.

to je bilo prepucavanje između smart i mene, jer je ustvrdila da se nešto kao ne razumije što pričam, pa sam joj vratio loptu. žao mi je što sam to napisao jer to nema veze. no ak hoćeš iskreno, kroz život postaneš svjestan svoje vlastite vrijednosti, dometa, mogućnosti (a drugo, pazi što piše, preintelektualan za većinu. većina je više od 50%. i nije neka spec jaka tvrdnja, kad malo razmisliš, zvuči jače nego što to doista jest)

ovo je primjer osobnog mišljenja koje se pokušava prikazati kao argument. da li je to znanstveno dokazano?

nije. to je osobna opservacija. koja bi trebala nekakvu studiju da se dokaže, ali svatko tko ima iskustva u m-ž odnosima uz malo analitičnog pogleda shvatit će da je puno puta vidio ženu kako se naglašeno hladno ponaša prema muškarcu koji joj pristupa ili kojeg ona percepira da joj pristupa, a malo puta obrnutu situaciju

ovo je isto argument za raspravu ili?

puno toga sam razbistrio upravo čitajući forum. ne možeš generalizirati na način da primjeniš na individuu, naravno. ali shvatiš neka tipična razmišljanja vezana uz rod. puno će ti žena reći da ih kad su u sretnoj vezi, druge muškarce niti ne 'primjećuju'. malo muškaraca će ti to isto reći za druge žene. uglavnom će šutjeti oko toga.

zed_alive
10.01.2008., 13:43
a možda i nije :ne zna:

možda. ali ne možeš tvrditi da razlike u razmišljanju muškaraca i žena nisu istražene i da nisu dokumentirane. brain sex. stoga uzmi kao činjenicu da ne možeš na isti način tumačiti muškarca i ženu

zed_alive
10.01.2008., 13:44
Iz mojeg iskustva gledano nikako se ne bi složila s ovom tvrdnjom :D

znači možeš odvojiti seksualnost od emocija?

zed_alive
10.01.2008., 13:46
vrlo sebično razmišljanje... pogotovo ako znamo da je za flert ( govorimo o onom dubljem ) potrebno dvoje...
tebe uvijek i svugdje nosi razum????????

da me svuda nosi razum, ne bih flertao...

ne, i definitivno ne zato, no kad spominješ, znao sam doći 'doma' dodatno napaljen...

zalutala
10.01.2008., 13:51

znam žene koje znaju odvojiti seksualnost od emocija... imaju dobar sex doma s mužem, a emocije i još bolji sex dijele s ljubavnikom...
ja na žalost ne spadam u tu skupinu:rolleyes:

sci fi
10.01.2008., 13:52
možda. ali ne možeš tvrditi da razlike u razmišljanju muškaraca i žena nisu istražene i da nisu dokumentirane. brain sex. stoga uzmi kao činjenicu da ne možeš na isti način tumačiti muškarca i ženu

ako je tako onda muškarac ne treba tumačiti ponašanje žena jer postoji opasnost od krivih zaključaka.

konkretno, u našem primjeru, možda se žena buni zbog nečega što nema veze sa muževim slobodama u odnosima s drugim ženama.

Aurora21
10.01.2008., 13:53

Svakako :mig: Ne moraš nekog obavezno voljeti da se ševiš s njim, niti ga nakon ševe moraš zavoljeti ili patiti za njm. Dogodilo se i to je to, kakve emocije, potrebna je samo privlačnost i strast :D

zalutala
10.01.2008., 13:53
da me svuda nosi razum, ne bih flertao...

ne, i definitivno ne zato, no kad spominješ, znao sam doći 'doma' dodatno napaljen...

doći će cica maca na vratanca... a definitivno bih te voljela čitati za par godina:mig:

zed_alive
10.01.2008., 14:12
ako je tako onda muškarac ne treba tumačiti ponašanje žena jer postoji opasnost od krivih zaključaka.

konkretno, u našem primjeru, možda se žena buni zbog nečega što nema veze sa muževim slobodama u odnosima s drugim ženama.

ne treba tumačiti po sebi. zato je meni na kraju krajeva lakše pisati o LM nego o L, jer mi ga je lakše ajmo reći, razumjeti...

ima dio mogućnosti o kojem nisam previše pisao kad se radi o LM, što je smišljeno. ako ne postoje jake indicije, nema smisla širiti niti paniku :mig:

i jasno je ko dan zbog čeg se žena buni. ali i zbog čeg se LM buni. a to su različite stvari. kolizija interesa, koliko god to ružno zvučalo. vrtimo se u krug. svaki od njih ima svoj svijet, i nije dovoljno svjestan potreba onog drugog. ili bar nije fokusiran na njih. na neki način su si slični. samo to nije činjenica koju bi L željela percipirati

zed_alive
10.01.2008., 14:14
Svakako :mig: Ne moraš nekog obavezno voljeti da se ševiš s njim, niti ga nakon ševe moraš zavoljeti ili patiti za njm. Dogodilo se i to je to, kakve emocije, potrebna je samo privlačnost i strast :D

ali da li naknadno možeš izolirati emocije. da li bi mogla poseksati se s tipom koji ti se sviđa, da vam bude super seks, a da nakon toga ne razviješ emocije prema njemu tj. da ti ne sjebe tvoje postojeće emocije?

zed_alive
10.01.2008., 14:15
doći će cica maca na vratanca... a definitivno bih te voljela čitati za par godina:mig:

:o :p

Aurora21
10.01.2008., 14:58
ali da li naknadno možeš izolirati emocije. da li bi mogla poseksati se s tipom koji ti se sviđa, da vam bude super seks, a da nakon toga ne razviješ emocije prema njemu tj. da ti ne sjebe tvoje postojeće emocije?

Da, mogla sam :D Sex je bio sve što smo mi dijelili i to jebeni sex :mig: i tu nije bilo mjesta emocijama bar ne s moje strane, nije mi to trebalo, emocije bi sve samo otežale, bar u mom konkretnom slučaju

talia
10.01.2008., 15:03

To uopce nije istina, (ja ti kazem kao zena).
Nije mi jasno zasto uporno ponavljas da se i ljudima u vezama svide drugi ljudi.
To uopce nije sporno.
Sporno je uspostavljanje specijalnog odnosa s tim drugim ljudima koji ti se svide dok si u vezi.

zed_alive
10.01.2008., 15:26
Sporno je uspostavljanje specijalnog odnosa s tim drugim ljudima koji ti se svide dok si u vezi.

čak i ako je taj odnos specijalno prijateljstvo?

mia99
10.01.2008., 15:34

Šta sve uključuje specijalno prijhateljstvo?

Burmanska mačka
10.01.2008., 15:44
muškima je lakše, vjeruj :mig: bit flertanja je u podizanju ega a ne u varanju, ali pa ti to najbolje znaš, bar tebi ne treba objašnjavat :kiss:

Istina. Dobro je rekao Al Pacino u Đavoljem odvjetniku: "Oh, vanity, my favorite sin:cerek::mig:

zed_alive
10.01.2008., 15:50
Šta sve uključuje specijalno prijateljstvo?

specijalan odnos, bez seksa i ičeg fizičkog

zed_alive
10.01.2008., 15:50
Istina. Dobro je rekao Al Pacino u Đavoljem odvjetniku: "Oh, vanity, my favorite sin:cerek::mig:

Smart_bitch
10.01.2008., 15:53
specijalan odnos, bez seksa i ičeg fizičkog

Malo razluči na proste faktore taj specijalan odnos.

zed_alive
10.01.2008., 15:55
Malo razluči na proste faktore taj specijalan odnos.

da vam je lijepo družiti se, pričati, gušt popiti kavu, i da možete po potrebi i malo otvorenije popričati :mig:

sci fi
10.01.2008., 16:01
da vam je lijepo družiti se, pričati, gušt popiti kavu, i da možete po potrebi i malo otvorenije popričati :mig:

ajd probaj to prezentirati svojoj ženi. ja mislim da ne bi bila oduševljena iz razloga što bi mogla pomisliti da bi i ona mogla odigrati tu ulogu. ako može ona, zašto tražiš okolo? ili možda ne može?

mia99
10.01.2008., 16:06

Ako je do toga, ja onda flertam 100 na sat. Imam jedno 3
dobra flert-frenda. Jedino mi nisu fizički privlačni.

sci fi
10.01.2008., 16:10

vidiš, vidiš. imam i ja par frendova. i to muških :eek:. doktore da li sam ja gay?

zed_alive
10.01.2008., 16:23
ajd probaj to prezentirati svojoj ženi. ja mislim da ne bi bila oduševljena iz razloga što bi mogla pomisliti da bi i ona mogla odigrati tu ulogu. ako može ona, zašto tražiš okolo? ili možda ne može?

ne bi bila oduševljena. ali opet, to je moja žena :mig:

zed_alive
10.01.2008., 16:25

kaj nismo sad pričali o prijateljstvu? a flert može i ne mora bit dio toga, iako zapravo u pravom prijateljstu baš i nema flerta. obično je flert s frendicama, kolegicama, poznanicama, nepoznanicama...

sci fi
10.01.2008., 16:28
iako zapravo u pravom prijateljstu baš i nema flerta.

Burmanska mačka
10.01.2008., 16:47
U bilo kojem prijateljskom ili ikakvom bližem muško-ženskom odnosu ima i doza flerta.

gven_s
10.01.2008., 16:52
U bilo kojem prijateljskom ili ikakvom bližem muško-ženskom odnosu ima i doza flerta.

Ne u svakom:nono:
Evo frend ti može biti gej:D

Sorry nisam mogla izdržati:mig:

Dr.Vito Dugonoga
10.01.2008., 17:37
Cekaj Zed...
Svakom ko ponudi drugacije ili oprecno vidjenje L-inog a u zadnje vrime i tvog problema, odvratis kako si preintelektualan ili kako te ne razumi...
Jel ti ovde iznosis neku tvoju filozofiju koja nastaje upravo sad, neke dokazane cinjenice ili samo tvoje mastarije...
Ima li kod tebe imalo instikta il je sve otislo na intelekt?

Il si s nekim vezan ljubavlju il za sve imas objasnjenje, tj. opravdanje...
Kad i ako si vezan ljubavlju onda kidanje il slabljenje te veze boli i osjeca se!
A ti palamudis i vrludas od knjiga, priko cinjenica, do osobnih ti dojmova!

U postenoj vezi ili braku nema vrludanja i prikrivanja, a objasnjenja su najgora, ustvari su nadgrobni govor...
Flert, ako je samo to, je jednokratna zezancija, ili dugorocno iskoristavanje onih koji za nesto vece i nisu...

Ostalo je zavodjenje ili osvajanje!!!

Dok ti sve gledas kao prvi koji se bavi time!

A prijateljstvo sa zenom se ostvari ako mi nije stalo do nje kao zene, pa razmjenjujemo misljenja, pijemo kave...

One koje me privlace pokusam imati...
Obicno to zapocinje flertom...
Ako primjetim neke zapreke vidim isplatili se savladati ih ili odustati...

Valjda i LM procjenjuje sta i kako i dokle moze, kao i ti, samo sto izgleda on moze vise od tebe:p

Smart_bitch
10.01.2008., 17:47
U postenoj vezi ili braku nema vrludanja i prikrivanja, a objasnjenja su najgora, ustvari su nadgrobni govor...

Ovo je izvrsna rečenica.

talia
10.01.2008., 18:06

Vidim da ti je i skromnost jedna od vrlina :rofl:

glumicca
10.01.2008., 18:28
procitah samo par postova
epa to je zmijica kojoj je on zapeo za oko
a u kancelariji je najsladje....:)

talia
10.01.2008., 18:54

Mozda - suzdrzanost, rezerviranost?

talia
10.01.2008., 19:23

Kad se palis na nekog, to nije prijateljstvo, Zed :misli:

Dr.Vito Dugonoga
10.01.2008., 23:00
Ovo je izvrsna rečenica.

Sta bi onda za mene rekla:p

individualka
10.01.2008., 23:19
Cekaj Zed...
Svakom ko ponudi drugacije ili oprecno vidjenje L-inog a u zadnje vrime i tvog problema, odvratis kako si preintelektualan ili kako te ne razumi...
Jel ti ovde iznosis neku tvoju filozofiju koja nastaje upravo sad, neke dokazane cinjenice ili samo tvoje mastarije...
Ima li kod tebe imalo instikta il je sve otislo na intelekt?

Il si s nekim vezan ljubavlju il za sve imas objasnjenje, tj. opravdanje...
Kad i ako si vezan ljubavlju onda kidanje il slabljenje te veze boli i osjeca se!
A ti palamudis i vrludas od knjiga, priko cinjenica, do osobnih ti dojmova!

Flert, ako je samo to, je jednokratna zezancija, ili dugorocno iskoristavanje onih koji za nesto vece i nisu...

Ostalo je zavodjenje ili osvajanje!!!

Dok ti sve gledas kao prvi koji se bavi time!

A prijateljstvo sa zenom se ostvari ako mi nije stalo do nje kao zene, pa razmjenjujemo misljenja, pijemo kave...

One koje me privlace pokusam imati...
Obicno to zapocinje flertom...
Ako primjetim neke zapreke vidim isplatili se savladati ih ili odustati...

Valjda i LM procjenjuje sta i kako i dokle moze, kao i ti, samo sto izgleda on moze vise od tebe:p

:s:s jel ovo musko pisalo :cerek:
zed ovo nek ti bude jedna vrsta prirucnika.. nego ozbiljno jel imas neke svoje male demone..pa se ovako uocljivo trudis da budes kako si ti to srocio "uobicajeno preintelektualan za svoje sugovornike" ? :rofl:
bilo te je zanimljivo citat dok ovo nije iskocilo..pa sto ti je to trebalo:D

zed_alive
11.01.2008., 08:52

misliš?
čak i kad ne postoji sviđanje?

zed_alive
11.01.2008., 09:06
Cekaj Zed...
Svakom ko ponudi drugacije...

počeo sam odgovarati, napisao polovicu a zatim obrisao. vidio da sve skupa nema smisla, jer je odgovor sranje, jednako kao i tvoj post. shit in, shit out

Burmanska mačka
11.01.2008., 09:08
Ne u svakom:nono:
Evo frend ti može biti gej:D

Sorry nisam mogla izdržati:mig:

He, he, imaš pravo. To mi je promaklo :ne zna::cerek:

Burmanska mačka
11.01.2008., 09:11
misliš?
čak i kad ne postoji sviđanje?

Ma uvijek. Osim ako ti netko nije ekstra odbojan, a s takvima onda i nisi blizak. Većina ljudi se automatski malo drugačije ponaša kad priča s osobom suprotna spola. Počne više paziti što će i kako reći, smješka se malo više, nastoje biti duhoviti.. Viđam takve stvari stalno. Dobro, možda sam pretjerala, sigurno ne u svakom, ali iznimke potvrđuju pravilo.

zed_alive
11.01.2008., 09:12
:s:s jel ovo musko pisalo :cerek:
zed ovo nek ti bude jedna vrsta prirucnika.. nego ozbiljno jel imas neke svoje male demone..pa se ovako uocljivo trudis da budes kako si ti to srocio "uobicajeno preintelektualan za svoje sugovornike" ? :rofl:
bilo te je zanimljivo citat dok ovo nije iskocilo..pa sto ti je to trebalo:D

a tko nema male demone? :misli:
ovo nije nikakav priručnik, oko 20% onog što je napisao vito ima vrijednost, ostalo su bedastoće
druga stvar što nekome sa 'suprotne strane' odgovara što je to tako napisano

ova diskusija je prestala biti konstruktivna i ontopic

zed_alive
11.01.2008., 09:16
Ma uvijek. Osim ako ti netko nije ekstra odbojan, a s takvima onda i nisi blizak. Većina ljudi se automatski malo drugačije ponaša kad priča s osobom suprotna spola. Počne više paziti što će i kako reći, smješka se malo više, nastoje biti duhoviti.. Viđam takve stvari stalno. Dobro, možda sam pretjerala, sigurno ne u svakom, ali iznimke potvrđuju pravilo.

čini mi se da to ovisi na kojoj razini razmišljaš. meni je prije bilo lakše seksualno se isključiti. kad sam se družio, prijateljevao, bio sam biće, čovjek, ne muškarac. makar su mi nagoni prirodno bili jači. danas mi to teže ide. možda je to i povezano i s tim kako djeluješ na ljude. procjenjujem da si dosta seksi, stoga ti je teško naspram muških sugovornika ostati izvan zone seksualnog

CosmicGirl
11.01.2008., 10:14
meni je prije bilo lakše seksualno se isključiti. kad sam se družio, prijateljevao, bio sam biće, čovjek, ne muškarac.

:top: Ovo je vrhunski rečeno.

I da, ovo važi i za muškarce i žene. Fascinantno je koliko ljudi budu zanimljiviji, čovječniji, duhovitiji i spontaniji prema nekome tko ih (ili dok ih) dotična osoba ne počne seksualno privlačiti. Onda se odjednom prešaltaju i postanu....pa....recimo to, ukočeno-prozirni. :D

Šteta. Da su svi prirodni i čovječni cijelo vrijeme, čak i prema onima koji ih privlače, svijet bi bio daleko zabavnije mjesto. I seksa bi bilo puno više. I bio bi daleko kvalitetniji.

sci fi
11.01.2008., 10:29
Šteta. Da su svi prirodni i čovječni cijelo vrijeme, čak i prema onima koji ih privlače, svijet bi bio daleko zabavnije mjesto. I seksa bi bilo puno više. I bio bi daleko kvalitetniji.

takav pristup imam i ja, pa kud me doveo (skoro sam imao više seksa!:rofl:). ljudi su različiti i imaju predrasude. jedna od čestih poslovica je "s kim si, takav si". ja to, naravno, ne podržavam.

iskrenost je važna. skrivene namjere ostavljaju prostora. zato flertanje može biti krivo protumačeno. previše dvosmislenih poruka.

zed_alive
11.01.2008., 10:33

i ne samo prema onima koji ih privlače, već i obrnuto

zed_alive
11.01.2008., 10:34
takav pristup imam i ja, pa kud me doveo (skoro sam imao više seksa!:rofl:). ljudi su različiti i imaju predrasude. jedna od čestih poslovica je "s kim si, takav si". ja to, naravno, ne podržavam.

iskrenost je važna. skrivene namjere ostavljaju prostora. zato flertanje može biti krivo protumačeno. previše dvosmislenih poruka.

ako i bude (krivo protumačeno), još uvijek ne vodi do seksa samo po sebi, right?

sci fi
11.01.2008., 10:42
ako i bude (krivo protumačeno), još uvijek ne vodi do seksa samo po sebi, right?

ne vodi, ali postoji šansa da si natovariš teret koji bi mogao postati pretežak.

"Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

Isto vrijedi i za flert.

zed_alive
11.01.2008., 11:01
ne vodi, ali postoji šansa da si natovariš teret koji bi mogao postati pretežak.

"Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

Isto vrijedi i za flert.

život je pun hazarda. kredit je hazard. promjena posla je hazard. osamostaliti se u poslu je hazard. na kraju, ženidba je najveći hazard. skoro u svemu što radiš krije se neki hazard

Dr.Vito Dugonoga
11.01.2008., 11:56
počeo sam odgovarati, napisao polovicu a zatim obrisao. vidio da sve skupa nema smisla, jer je odgovor sranje, jednako kao i tvoj post. shit in, shit out

Ooooooooooooo, sad je ono sto te stjera uza zid i sranje, jer se ti osjecas ko govno!!!!!:p
Od glave do pete Veliki Cmar!!!!
I to obrazovan, na engleskom!
Al nek si Individualki to i procentualno pridocio...

Jebes li ti, zapravo, ista, osim sto pokusavas nas u mozak, tj. u intelekt, svoim nadmocnim, cvrstim, nabreklim, izdrzljivim, super intelektom!
Naklapas okolo- naokolo, a mogo bi lipo iznit svoj problem, ono sto tebe tisti i zaokuplja, ko sto to uradi i Lunalu, a ne hipotetski naprdjivat!

Sta je sad s njom i njenim Miljenikom?
Zasto se povukla, mogla nam je pomoc svatiti mehanizme veze, flerta i uzaludnog objasnjavanja i nagovaranja!?!?
Ni rekla nam nije imaju li oni obostarno zadovoljavajuci sex i jel i ona, ko i Zed, preintelektualna za pricanje o tako prizemnim stvarima...

Mogli bi njih dvoje, Z. i L., svitu podariti novog S. Howkinsa :p(ako se tako zove onaj superintelekt)...

zed_alive
11.01.2008., 12:09
stvar je u tome vito, da ti odgovorim moram jednako laprdat ko i ti. a to mi se ne da

Smart_bitch
11.01.2008., 13:11
Daj zamisli da sam to ja napisala, možda dobiješ volju :D :D

morino
11.01.2008., 13:20
kak god okrenes pusiona ako joj kazes nest muz ce da kako možes ako ne ona ce oko tvog muža.
a sto se mnjenog muza tiče ma vjerojatno ga zaboli nesto.

zed_alive
11.01.2008., 13:25
Daj zamisli da sam to ja napisala, možda dobiješ volju :D :D

možda i bi :D al ti si puno konkretnija i fokusiranija :mig:

Dr.Vito Dugonoga
11.01.2008., 13:44
stvar je u tome vito, da ti odgovorim moram jednako laprdat ko i ti. a to mi se ne da

Odjednom izgibio volju???...
Jadnik...
Izlaprdo se...

Zauzeo temu ko svoju i sad odgovara selektivno, a kao nije mu do toga...
Jos ce mo svasta od tebe dozivit i o tebi saznat.
Znaci u odredjenim okolnostima postajes i ignorant!
Bas lipo...

A kad bi bio iskren(oni traju najduze) onda bi ovde pisao o svom problemu koji izgleda ima veze i s flertom i bracnim odnosima i vjernosti..., pa bi mogo pomoc i L. i sebi a i nekima od nas ostalih...
Ovako smo dotrali "cara do duvara" i sad se go golcat uvija skrivajuci svoja stidna mista, prid nasim ocima...
Jeste li ti i LM intelektualno srodni, pa i L., jer ona takve opravdava i treba?

Je li tvoje i moje laprdanje razlikuje kraj; moje ga ima a tvoje zudi beskraju!

Tvoja zanimljivost proizilazi iz tvoje zapetljanosti...

Ni na ovo ne moras odgovoriti, svakako je napisano zbog drugih, koji prate:p

pliva plava
11.01.2008., 13:58

ja ne vidim nista lose u tome.
Pogotovo ako sam ja ta sa kojom trosi svoju napaljenost:cerek:

zed_alive
11.01.2008., 14:02
jesi obrisao guzicu?

Burmanska mačka
11.01.2008., 14:07
Ooooooooooooo, sad je ono sto te stjera uza zid i sranje, jer se ti osjecas ko govno!!!!!:p

Jebes li ti, zapravo, ista, osim sto pokusavas nas u mozak, tj. u intelekt, svoim nadmocnim, cvrstim, nabreklim, izdrzljivim, super intelektom!
Naklapas okolo- naokolo, a mogo bi lipo iznit svoj problem, ono sto tebe tisti i zaokuplja, ko sto to uradi i Lunalu, a ne hipotetski naprdjivat!

Zasto se povukla, mogla nam je pomoc svatiti mehanizme veze, flerta i uzaludnog objasnjavanja i nagovaranja!?!?
Ni rekla nam nije imaju li oni obostarno zadovoljavajuci sex i jel i ona, ko i Zed, preintelektualna za pricanje o tako prizemnim stvarima...

Mogli bi njih dvoje, Z. i L., svitu podariti novog S. Howkinsa :p(ako se tako zove onaj superintelekt)...

Pukla ljubav?:kava:

Flashover
11.01.2008., 14:16
Pokusat cu biti sto objektivnija, ako uspijem ikako....:mig:

Radi se o tome da je moj dragi premjestajem u novu firmu dobio i nove kolegice. Ne bi tu bilo nista sporno da se ne radi o - pogadjate- jednoj od njih.

Bila sam jako sretna jer je MM dolazio doma sretan i nasmijan. Pocelo je tako da su slucajno kroz prve razgovore spoznali da imaju slicne interese i isti nacin zajebancije, za razliku od mene...

To je "preraslo" u svakodnevno razmjenjivanje informacija, pozdravljanje, dopisivanje i zezanje. Nakon nekog vremena ( nazalost nekome duze treba :ne zna: ) skuzila sam da je taj odnos prerastao obican kolegijalan odnos. Moj MM mi je rekao da je to sve dobra zezancija i da mu pase po karakteru. Mozete pljuvat po meni, ali meni nije ok da se sms-aju, ona ima potrebu njemu se javit preko vikenda iako je udana, trazi od njega privatne informacije o svemu i svacemu iz njegova, ali i NASEG zivota.

Oblaci se provokativno, a kad mene vidi sva se strese i zbuni :confused: . Uglavnom, ja sam ju prokuzila kao koketicarku, ali MM kaze da pretjerujem i da sam subjektivna pa ne mogu vidit razumno da tu nema nicega, a to sto ona dolazi u minjacima i naprlitana sva nema veze.... jer "dobra je osoba"... Ne kazem ja da smatram da ce on nesto napravit, dapace, vjerujem mu skroz da nece, ali me ona brine jer ga stalno trazi da ide s njom na kave i u pusionu, njene namjere mi nisu bistre i zdere me to jer se pitam svaki radni dan koliko je puta usla u njegov ured.

Mrzim takav tip zenske kojoj brak nista ne znaci- niti njen niti moj!!

Pretjerujem li??

ČUJ JASNO JE DA TE VARA I JA BI TE..POČNI NOSIT I TI MINICE I TE PIZDARIJE KO I ONA...I OPET CES BIT GAZDA U SVOM KOKOSINJUCU

Dr.Vito Dugonoga
11.01.2008., 14:18
jesi obrisao guzicu?

Nek te brise neko drugi!!!

Ja sam te samo doceko na volej...
I zabio u mrezu!
Sad se koprcaj!
Vadi!
Ljuti!
Vridjaj...

Dr.Vito Dugonoga
11.01.2008., 14:34
Pukla ljubav?:kava:

Ma, kakva ljubav, moja ti!!!
Nije je nikad ni bilo!
Ja njemu sve lipo, ko svom: stani malo, reci sta zbilja zelis, kako mozes tako opravdavat gluposti u vezi, nije onda veza jer je bezveze, a on i dalje po svom, sve nesto, ko fol, uzrocnoposljedicno...
Pridjem ja priko toga, aj reko, mlad je jos, ima vrimena, uskladicemo se, a on- jos gori!
Ko ovaj Lunaluin, boze ga sacuvaj!
Sve neke slobode, odluke, rasprave!!!
Popizdim ko i Lunalu i istresem njegovo prid njega!!!
Eto ti sad, reko, pa vidi kako ces s tim na kraj!!!
A on, sta ce- ku ce- poceo me ignorirat i omalovazavat!!!
Zamisli!!!
Ma reko, nek pukne kud pukne, jebem ti i tu ljubav i tu vezu kojoj svaka fufica smeta!!!
Zna kakav sam ja i znam kakav je on pa sta sad tu ima izvodit s nekom uzviscenoscu i nesvacenoscu!
Zalosno...
Ne pijem kavu ne citam novine pa moram vako!
I jest- sad mi je lakse!
Bolje i sam neg s neobrisanom, neodlucnom guzicom!!!
Drugima more LIJEPO PISATI a meni daje blesave komentare!!!
Ko oni se bolje razume!
Eto ti oni, jebli te oni!!

Jel tako Lunalu:)

Smart_bitch
11.01.2008., 14:38
Pridjem ja priko toga, aj reko, mlad je jos, ima vrimena, uskladicemo se, a on- jos gori!

:rofl: :briše suze: Divan post :D :D

Usput sam ovo kvotala jer si sjajno opisao zašto su mnogi brakovi u startu osuđeni na rastavu, iako si tu govorio o konverzaciji zeda i tebe. Odlično.

Dr.Vito Dugonoga
11.01.2008., 14:46
:rofl: :briše suze: Divan post :D :D

Usput sam ovo kvotala jer si sjajno opisao zašto su mnogi brakovi u startu osuđeni na rastavu, iako si tu govorio o konverzaciji zeda i tebe.

Konverzacija je paravan...
Dvi muve jednim udarcem...
A mozda i tri...

Odlično.

Daj pet onda!

CosmicGirl
11.01.2008., 14:55
Muškarci koji se svađaju kao žene....:D.....zanimljivo nadasve.....:D

Još da mi je shvatit u čemu je riječ. Mislim da u ovom verbalnom maratonu više ni sami ne znaju oko čega raspravljaju.

zed_alive
11.01.2008., 15:11
Nek te brise neko drugi!!!

Ja sam te samo doceko na volej...
I zabio u mrezu!
Sad se koprcaj!
Vadi!
Ljuti!
Vridjaj...

nemam se na šta vrijeđati
glupo mi je pisati tu si fulao...i tu si fulao...i ovdje...šta bi se morao pravdati da bi mi onda rekao 'eto, jesam rekao da se pravdaš'

lunalu
11.01.2008., 15:23

Tu sam Vito, nista ti ne brini...Zed mi je zacetirao topic, a nemam zivaca odgovarat na njegove postove...

I molim te nemoj me spajat s njim ni u snovima....
Sto te zanima, pitaj reci cu ti....

Burmanska mačka
11.01.2008., 15:35
Ma, kakva ljubav, moja ti!!!
Nije je nikad ni bilo!
Ja njemu sve lipo, ko svom: stani malo, reci sta zbilja zelis, kako mozes tako opravdavat gluposti u vezi, nije onda veza jer je bezveze, a on i dalje po svom, sve nesto, ko fol, uzrocnoposljedicno...
Zamisli!!!
Ma reko, nek pukne kud pukne, jebem ti i tu ljubav i tu vezu kojoj svaka fufica smeta!!!
Zna kakav sam ja i znam kakav je on pa sta sad tu ima izvodit s nekom uzviscenoscu i nesvacenoscu!
Zalosno...
Ne pijem kavu ne citam novine pa moram vako!
I jest- sad mi je lakse!
Bolje i sam neg s neobrisanom, neodlucnom guzicom!!!
Drugima more LIJEPO PISATI a meni daje blesave komentare!!!
Ko oni se bolje razume!
Eto ti oni, jebli te oni!!

Jel tako Lunalu:)

:rofl::trio::kiss:

Miss Marple
11.01.2008., 15:36
Tu sam Vito, nista ti ne brini...Zed mi je zacetirao topic, a nemam zivaca odgovarat na njegove postove...

@Lunalu, kako je kući?
Napeta situacija ili se stvari vraćaju u normalu?

@Dr.Vito Dugonoga :cerek:

lunalu
11.01.2008., 15:53
@Lunalu, kako je kući?
Napeta situacija ili se stvari vraćaju u normalu?

@Dr.Vito Dugonoga :cerek:

Vracaju se u normalu...:cerek: DRagi je super sad.....Nema vise muvanja s onom...Zadovoljna ja...I on, koliko vidim:cerek:

ronnie7
11.01.2008., 17:07
kako si ga sredila? da ne citan sad sve

Burmanska mačka
11.01.2008., 19:05
Vracaju se u normalu...:cerek: DRagi je super sad.....Nema vise muvanja s onom...Zadovoljna ja...I on, koliko vidim:cerek:

Drago mi je.

Corvin
11.01.2008., 19:15

Niš mi nije jasno :confused:
Od totalne katastrofe do zadovoljstva u nekoliko dana :ne zna:
Kako se mogu takvi problemi riješiti u tri dana.
Ili si ti problem napuhala ili on glumi da je sve u redu.

lunalu
11.01.2008., 22:17

Nije bas bilo u tri dana...Znas , napatila sam se ja jos prije nego sam napisala topic....I to kad vise nisam znala sto bi i kako bi....

Ali napominjem da jos uvijek spavam s jednim okom otvorenim i ne uzimam sve zdravo za gotovo......Ali da kazem da se ne ponasa sad zadovoljavajuce- lagala bi, a to ne volim!

ronnie7
11.01.2008., 22:20
pa dobro,kako su se stvari okrenile na bolje

pliva plava
11.01.2008., 22:21

pa lijepo kaze,gleda kolko treba...da oboje budu zadovoljni
...Zadovoljna ja...I on, koliko vidim:cerek:

lunalu
11.01.2008., 22:30
pa dobro,kako su se stvari okrenile na bolje

Izmedju ostalog, rekla da ste ga na forumu svi vec podcrtali kao osobu koja je "bacila pod jaja" nesto sastrane....:lol::lol: Valjda je odvagao malo stvari i odbacio fuficu kao nevrijednu staru krpu kako bi i dalje uzivao u blagodatima sretnog bracnog zivota....Ne znam sta sam sad zdrobila, ali kuzite sto sam htjela rec:mig:

Uostalom, tesko da mogu sama procijenit koji se klik dogodio. Koliko god ga znam, nikad necu shvatit neke stvari...Ali to je tako kad se petljamo s ljudima...:)

Dr.Vito Dugonoga
11.01.2008., 23:05

Kako mi nece bit zabrigu..tamo TM, ovde ovaj...
S jednim se sama spoila a s drugim ja u zajebanciji...

Pa me to i zanima: Zasto bona?!
Moras li?
Oces li cili zivot tako?
Sta te drzi zajedno?
Zaboravih po koliko godina imate, al i bez toga mi vas brak izgleda prinategnuto?
I ovo kako "ste" savladali ovaj dogadjaj mi nije bas nesto sto ce vas ojacat...
Vise ce vam, gurnut pod tepih, zapinjat po domu i obitelji.
Kako ti to gledas, okom iskrenim?

JustForFun
17.01.2008., 12:23
kažeš mu riješi to ti ili ću ja?

i da budeš vidila kako će riješit za čas!

JustForFun
17.01.2008., 21:20
danas nisam imala vremena da pišem duži post

ti imaš pravo tražiti od njega da postavi granicu takvom ponašanju

a ako sam nije u stanju da je odbije, udružite se

kad mu preko vikenda šalje smsove ti odgovori na njih, ne ovim rječima već u stilu evo nama je ludo nezaboravno i nemamo vremena za sporedne ljude, ali nakon par sati

ako ga zove ti se javi,

evo baš se tušira, reći ću mu da si zvala, pa moja ti šta ima kod tebe, kako si...

poslje nek on se ne javlja

itd

strategija

i ismjehuj je kako slini po tom mužu kada je ona tu prsutna i kao da je žališ, valjda joj fali kurca, ne baš tim rječima, ali kužiš šta mislim

a on ako ima šta protiv neka kupi stvari!

lidija81
17.01.2008., 22:36
kad mu preko vikenda šalje smsove ti odgovori na njih, ne ovim rječima već u stilu evo nama je ludo nezaboravno i nemamo vremena za sporedne ljude, ali nakon par sati

ako ga zove ti se javi,

evo baš se tušira, reći ću mu da si zvala, pa moja ti šta ima kod tebe, kako si...

poslje nek on se ne javlja

itd

strategija

i ismjehuj je kako slini po tom mužu kada je ona tu prsutna i kao da je žališ, valjda joj fali kurca, ne baš tim rječima, ali kužiš šta mislim

a on ako ima šta protiv neka kupi stvari!

Mislim da je ovo najbolja strategija dosad:top:
Stvarno neznam ko bi se usudio vise slat poruke i zvat nakon takvog tretmana