View Full Version : Kako da vam sa ženama teče med i mliko ...
MrkiMedo
03.12.2003., 02:31
Disklejmer: u ovu kasnu uru moran još radit, a pun mi je kurrac i posal je dosadan. Tako da ako poseren koju pizdariju to je samo radi umora ...
Otvaran ovi topic ponukan slijedećin razgovoron između mene i moje nezakonite br1:
Ona: Je'l ti možda imaš još koju curu?:(
Ja: Naravno iman ih toliko koliko na svakoj ruci prstiju:D
Ona: Ako imaš volila bi da mi kažeš:( , onda se možemo samo sexat ako oćeš:(
(Medo promišlja u sebi: oću *****, da ne bi ti reka)
Ja: Ma neman nikog osin tebe, pa znaš me valjda da neman vrimena:cool:
Ona: Ok, svejedno mislin da imaš .... ali sviđa mi se ovo:Sex:
Ja: To je super, ali ja ti isto iman one leptiriće kad smo skupa
Ona: Pa zbog njih san s tobon :cerek: jesi kurrac ali nema veze. Isto san tvrdoglavija od te tvoje ako je imaš.
E sad razgovor sa nezakoniton br2, ja kod nje doma:
Ona: ej a zašto ti je isključen mob? :rolleyes:
Ja: zato šta su se potrošile baterije ...
Ona: aj daj da vidin ... i ja joj dan je'l
Ona: ne seri dopola ti je pun :mad:
Ja: to je zato jer si ga tek uključila, vidit ćeš da će past baterija:cool:
Ona: a je'l imaš ti još nekoga?
Ja: ma kad bi stiga, pa za koji kurrac mi ti pomažeš osin zato šta ja neman vrimena ni za prdnit
Ona: ma znan ... ma toliko te volin da me malo pere paranoja
Ona: ajde obećaj mi nešto?
Ja: reci ...
Ona: ako se šta desi obećaj mi da ćeš mi reć
E pa sad ajde recite da ovo nije najbolji način sa ženama. Imate ih dvi (upravo san u procesu pikiranja treće) i uvik ih držite u napetosti. Ako misle da malo vise po pitanju veze onda su dobre divne i krasne. Dobro je imat i treću potencijalnu ako van se negdi sjebe situacija.
Thurgood
03.12.2003., 08:03
Medo, a ti se nama htio pohvalit, a? :top:
MrkiMedo
03.12.2003., 10:20
Osin šta ispada da san se pohvalija, non stop čitan uokolo kako neki pusti problemi u vezama i tako to. To je sve zbog te zaljubljenosti, iman dojam da zbog tog osjećaja mnogi najebu. Baš mi je dobro ovako nezaljubljenome, ovako ja diktiran šta će se događat:D
mrsavipas
03.12.2003., 10:43
e medo ja mislim da tebe upravo jebe ona treca i da bi rado ove dvi otkanto radi one trece, al ne bu nis od toga... stoga se bolje drzi ove dvje...
znas onu bolje 2 vrapca u ruci, nego golub na grani...:D
MrkiMedo
03.12.2003., 10:47
Ma ne jebe me treca, ali mislin da bi to tribalo sredit, samo sta stvarno neman vrimena nažalost, tako da se sa njon čujen samo onako telefonski i kavica tu i tamo. Triba dan deklaracijon produžit na 48 sati (ajmo HDZ eto van prijedlog) onda bi sve stiga :D ;)
... ej a nebi ja otkanta, ja bi sa sve tri istovremeno. Usput budi rečeno litos san upozna svog idola. Lik hoda sa 5 komada istovremeno. Nije mi uspija objasnit kako to sve stigne;) ... a ja se jedva krpan sa dvi:(
Thurgood
03.12.2003., 10:49
MrkiMedo kaže:
To je sve zbog te zaljubljenosti, iman dojam da zbog tog osjećaja mnogi najebu.
to ti je dobar dojam. jebeš i najebeš, ali neću te tješiti: najebat ćeš i ti. kad - tad. stisnut će te neka tak za jaja da ćeš postati papak nad papčinama. tko visoko leti nisko pada. ja to iz iskustva :frajer:
MrkiMedo
03.12.2003., 10:54
Mislin da mi se to neće dogodit. Ovo su rajski vrtovi u odnosu na to kao kad si zaljubljen. Nekažen da ih nevolin jer to nije točno, obje su totalno različite i volin i jednu i drugu takvu ka šta je. Ali nisan zaljubljen nimalo, meni je to malo papkasto;)
Ako ti na ramenima umjesto glave stoji *****, što imaš među nogama?
Thurgood
03.12.2003., 10:57
tješi se, tješi. bio, vidio i probao. opekao se na bitchku. baš tako, imao sam po 2 dok nije naišla ona kao treća. i sjebao sam se, naučio puno na svojim greškama i krenuo dalje. svi mi to prođemo, osim onih koji su papani pa do kraja života imaju 1 beštiju na grbači. pokoj im duši. serem.... loše sam volje danas pa gušim tvoju razigranu temu ovakvim pesimističnim postovima :rolleyes:
Septembar
03.12.2003., 11:04
MrkiMedo kaže:
Ona: Je'l ti možda imaš još koju curu?:(
Ja: Ma neman nikog osin tebe, pa znaš me valjda da neman vrimena:cool:
Ona: Ok, svejedno mislin da imaš .... ali sviđa mi se ovo:Sex:
Ja: To je super, ali ja ti isto iman one leptiriće kad smo skupa
...
E sad razgovor sa nezakoniton br2, ja kod nje doma:
Ona: ej a zašto ti je isključen mob? :rolleyes:
Ja: zato šta su se potrošile baterije ...
...
Ona: ma znan ... ma toliko te volin da me malo pere paranoja
joj medo hvala ti
identicne konverzacije iman ja sa svojin midvedom
vidino se, ljubi te tvoja *** :B
placebo
03.12.2003., 11:10
MrkiMedo kaže:
E pa sad ajde recite da ovo nije najbolji način sa ženama. Imate ih dvi (upravo san u procesu pikiranja treće) i uvik ih držite u napetosti. Ako misle da malo vise po pitanju veze onda su dobre divne i krasne. Dobro je imat i treću potencijalnu ako van se negdi sjebe situacija.
ja znam frajera koji hoda s dvije, obje znaju jedna za drugu, a ne žele po tome čačkati da ga ne izgube... njegov mobitel je uvijek upaljen... :D mislim, ako već pričamo o takvim aranžmanima, onda bi jedan takav trebao dijeliti savjete... pojma nemam Medo što si ti ovim postom htio reći, osim da si u vezi s dvije žene od kojih je najmanje jedna s tobom ionako najvećim dijelom zbog seksa?:D
MrkiMedo
03.12.2003., 11:16
lucija kaže:
Ako ti na ramenima umjesto glave stoji *****, što imaš među nogama?
Pa meni umisto glave i stoji kurrac ako baš oćeš. Ponosin se tim:D
A među nogama iman pitona;)
MrkiMedo
03.12.2003., 11:19
placebo kaže:
pojma nemam Medo što si ti ovim postom htio reći, osim da si u vezi s dvije žene od kojih je najmanje jedna s tobom ionako najvećim dijelom zbog seksa?:D
Ovin topickon san tija reć da je sa vama ženama skroz jednostavno živit samo nesmiš bit zaljubljen. Povod su bila razna sranja koja čitan na LJES-u i US-u. Ja san sad da jednu malo drukčiju perspektivu, da se može funkcionirat i ovako;)
placebo
03.12.2003., 11:23
MrkiMedo kaže:
Ovin topickon san tija reć da je sa vama ženama skroz jednostavno živit samo nesmiš bit zaljubljen. Povod su bila razna sranja koja čitan na LJES-u i US-u. Ja san sad da jednu malo drukčiju perspektivu, da se može funkcionirat i ovako;)
ajde medo ne zahebaji.. kakve veze zaljubljenost ima s lažima..
MrkiMedo
03.12.2003., 11:27
placebo kaže:
ajde medo ne zahebaji.. kakve veze zaljubljenost ima s lažima..
... ma koja zaljubljenost to je za djecu:D
Ma ja to najozbiljnije. Krcato muških kuka da ih je koza ostavila, ili da se ona ponaša ovako ili onako ... meni se nekako čini da su žene dosta zavladale u tin odnosima. Pa zašto onda nebi mi muškarci počeli jednon diktirat stvari. Ono ja san gazda i niko drugi;)
placebo
03.12.2003., 11:29
nije ti dobro lagat, medo.. ako jedna od te dvije žene želi vezu, pa nije to sramota.. što kad tebi jednog dana dosadi gasiti mobitel i odlučiš se smiriti i vezati za jednu ženu.. i onda ti ona slaže da si joj jedini, a ti nakon nekog vremena otkriješ da nisi.. što bi ti zaključio? da su sve žene kurve ... jel' da?
muško-ženski odnosi nisu jednostavni, ali ovaj topic nema veze s muško-ženskim odnosima, nego samo sa laganjem.. a laganje još mogu opravdat kad je osoba zaljubljena, zbunjena, mizerna.. ali kad netko ovako hladnokrvno laže i još o tome piše na forumu, onda on nije frajer nego jednostavno lažov.. a to nije lijepo :nono:
MrkiMedo
03.12.2003., 11:37
placebo kaže:
nije ti dobro lagat, medo.. ako jedna od te dvije žene želi vezu, pa nije to sramota.. što kad tebi jednog dana dosadi gasiti mobitel i odlučiš se smiriti i vezati za jednu ženu.. i onda ti ona slaže da si joj jedini, a ti nakon nekog vremena otkriješ da nisi.. što bi ti zaključio? da su sve žene kurve ... jel' da?
.. ali kad netko ovako hladnokrvno laže i još o tome piše na forumu, onda on nije frajer nego jednostavno lažov.. a to nije lijepo :nono:
Nebi zaključija da su sve žene kurve. U ovoj situaciji da otkrijen da nisan jedini ko zna kako bi reagira. Vjerojatno bi se samo nasmija:D
lažov i to hladnokrvni? Sad jesan, jebe me se jer mi je dobro ovako... a i siguran sam da će kad-tad jedna nešto povezat, pa kad se to dogodi stvari će se odvit onako kako će se odvit ... a do tad ja ću uživat:B
placebo
03.12.2003., 11:37
MrkiMedo kaže:
Ma ja to najozbiljnije. Krcato muških kuka da ih je koza ostavila, ili da se ona ponaša ovako ili onako ... meni se nekako čini da su žene dosta zavladale u tin odnosima. Pa zašto onda nebi mi muškarci počeli jednon diktirat stvari. Ono ja san gazda i niko drugi;)
gazda ne gasi mobitel, Medo... a ako ga i ugasi, gazdu se ne pita zašto mu je mobitel ugašen.. .nisi ti nikakav gazda.. ti si samo čovjek koji se boji da ga ne prevare, pa on vara druge... radiš upravo ono što ne bi želio da tebi naprave.. ima li to smisla?
placebo
03.12.2003., 11:42
MrkiMedo kaže:
Nebi zaključija da su sve žene kurve. U ovoj situaciji da otkrijen da nisan jedini ko zna kako bi reagira. Vjerojatno bi se samo nasmija:D
lažov i to hladnokrvni? Sad jesan, jebe me se jer mi je dobro ovako... a i siguran sam da će kad-tad jedna nešto povezat, pa kad se to dogodi stvari će se odvit onako kako će se odvit ... a do tad ja ću uživat:B
nasmijali bi ti se i mi da saznamo da nekoj od njih nisi jedini.. :D
ne pitam te za ovu situaciju, nego za slučaj da si u vezi sa ženom do koje ti je stalo... što bi rekao da ona tebi napravi ovo što ti trenutno radiš?
El Bradbury
03.12.2003., 11:43
jebote placebo pa ja se slažem s tobom... idem brzo do neurologa :confused:
MrkiMedo
03.12.2003., 11:43
placebo kaže:
gazda ne gasi mobitel, Medo... a ako ga i ugasi, gazdu se ne pita zašto mu je mobitel ugašen.. .nisi ti nikakav gazda.. ti si samo čovjek koji se boji da ga ne prevare, pa on vara druge... radiš upravo ono što ne bi želio da tebi naprave.. ima li to smisla?
Krivo si svatila. Ne bojin se prevare, totalno me se jebe ako se to dogodi, samo bi volija znat. Varan druge jer mi to tako paše, šta mi moš. I da ja san ovdi gazda, zato jer mi je stav 'ko ih jebe' jer ja diktiran kad ću se sa kojon nać, ja diktiran šta će se radit, koliko će to trajat, koliko će se trošit i sve ostalo diktiran ja. Ko voli nek izvoli, a ko ne ima pravo otić kad god ga volja:B
MrkiMedo
03.12.2003., 11:44
placebo kaže:
nasmijali bi ti se i mi da saznamo da nekoj od njih nisi jedini.. :D
ne pitam te za ovu situaciju, nego za slučaj da si u vezi sa ženom do koje ti je stalo... što bi rekao da ona tebi napravi ovo što ti trenutno radiš?
... diga bi sidro bez ijedne riječi;)
El Bradbury
03.12.2003., 11:47
Ti previše vjeruješ u bajke koje pričaš sam sebi, to je problem.
Ko da je neka frka imat 2,3,8 ili 76 žena.
Ako misliš da "imaš" neku curu samo zato jer je trenutno bajsaš onda imaš jako niske prohtjeve. Sirotice se zadovoljavaju površnim odnosom koje im ti pružaš, pa nisu one krive da su ograničene.
Dobro, da one žele PRAVU vezu vjerojatno ne bi bile s tobom, right ;) ?
MrkiMedo
03.12.2003., 11:51
Ma koje bajke, nemoj umišljat ti sebi. Da frka je imat 2, 3, 4 ili 76 žena koje te zadovoljavaju. Prvo vremenski jedva da možeš stić, em radit, em zadovoljit obje, e zato bi ja tija opet ozbiljno popričat sa onin šta ih ima 5, da mi objasni neke stvari. Jebiga uvik je mali ćuko učija od velikog ćuke.
... a šta je po tebi PRAVA veza ?
placebo
03.12.2003., 11:53
Ona br. 1 kaže:
Ona br. 2 kaže:
MrkiMedo kaže:
Krivo si svatila. Ne bojin se prevare, totalno me se jebe ako se to dogodi, samo bi volija znat.
meni se čini da bi i one volile znat... i još mi se čini da postoji neka svemirska pravda zbog koje ni ti sutra možda nećeš znati ono što bi htio... i još mi se čini da sutra ipak nećeš vikat: "ovo je svemirska pravda", nego ipak "sve su žene kurve" :D
El Bradbury
03.12.2003., 11:54
Jebiga da imaš jednu PRAVU bila bi ti dovoljna. Vjerojatno su godine u pitanju, a? ;)
placebo
03.12.2003., 11:55
MrkiMedo kaže:
... diga bi sidro bez ijedne riječi;)
onda nemoj otvarat ovakve topice, nego reci tim svojim prijateljima koji naokolo kukaju da su obični papci :D
El Bradbury
03.12.2003., 11:56
I kakve veze ima naslov topica s tvojom pričom? Tebi je med i mlijeko to šta dvi priproste seljančice praviš budalama?
MrkiMedo
03.12.2003., 11:56
placebo kaže:
i još mi se čini da sutra ipak nećeš vikat: "ovo je svemirska pravda", nego ipak "sve su žene kurve" :D
Evo Medo ti se kune sa svin živin da neće plakat 'sve su žene kurve':D :D :D ;) , nego odma da će tražit novu ...
... ja san reka da želin znat tako da mogu dotičnu odjebat ako se to desi;)
mrsavipas
03.12.2003., 11:59
ok, medo se jednom opekao pa sad niti ne pomislja da bude ponovo opecen, vec je sad on uzeo brener u svoje ruke pa pali i zari bez obzira na posljedice, jesam li u pravu?:D
MrkiMedo
03.12.2003., 12:00
El Bradbury kaže:
Jebiga da imaš jednu PRAVU bila bi ti dovoljna. Vjerojatno su godine u pitanju, a? ;)
Nevirujen. Iman ih 30. Br. 1 ima 23, a Br2. ima 27. Neman vrimena za vezivanje u tome je stvar. Nikoga ne želin viđat svaki dan zbog svojih obaveza. Tako da mi ovako paše trenutačno;)
placebo
03.12.2003., 12:00
MrkiMedo kaže:
Ma koje bajke, nemoj umišljat ti sebi. Da frka je imat 2, 3, 4 ili 76 žena koje te zadovoljavaju. Prvo vremenski jedva da možeš stić, em radit, em zadovoljit obje, e zato bi ja tija opet ozbiljno popričat sa onin šta ih ima 5, da mi objasni neke stvari. Jebiga uvik je mali ćuko učija od velikog ćuke.
... a šta je po tebi PRAVA veza ?
evo, ja ću ti objasnit neke stvari :D i ženama je, dok ne nađu pravoga, interesantno imati nekoliko muškaraca koji ih zadovoljavaju... to vjerojatno objašnjava tajnu tog tvog hebača s pet žena.. bit će veliki hebač dok god njima bude odgovaralo da bude veliki hebač.. kad im dozvizdi, više neće bit veliki hebač :D drugim riječima, on nit' zna zašto je veliki hebač, niti zna dokad će to bit.. ako stvarno želiš nešto naučit, pričaj s tim ženama :D
El Bradbury
03.12.2003., 12:01
MrkiMedo kaže:
Nevirujen. Iman ih 30. Br. 1 ima 23, a Br2. ima 27. Neman vrimena za vezivanje u tome je stvar. Nikoga ne želin viđat svaki dan zbog svojih obaveza. Tako da mi ovako paše trenutačno;)
Now that's so much bullshit...
MrkiMedo
03.12.2003., 12:03
El Bradbury kaže:
I kakve veze ima naslov topica s tvojom pričom? Tebi je med i mlijeko to šta dvi priproste seljančice praviš budalama?
Ne seri da su priproste seljančice jer nisu. Jedna ima diplomu, a druga zarađuje masno. Obje su dosta afirmirane ... tako da valjaš pizdarije:rolleyes:
Med i mlijeko je to šta ti diktiraš stvari u situaciji ako žene osjećaju da malo vise a žele to, i moš od njih radit šta oćeš:B
placebo
03.12.2003., 12:06
MrkiMedo kaže:
Evo Medo ti se kune sa svin živin da neće plakat 'sve su žene kurve':D :D :D ;) , nego odma da će tražit novu ...
... ja san reka da želin znat tako da mogu dotičnu odjebat ako se to desi;)
ma dobro, Medo.. sve je tako kako kažeš.. al ipak mislim da ćeš se ti sjetit placebo i "svemirske pravde".. kad-tad :D
MrkiMedo
03.12.2003., 12:07
Vodeni kaže:
ok, medo se jednom opekao pa sad niti ne pomislja da bude ponovo opecen, vec je sad on uzeo brener u svoje ruke pa pali i zari bez obzira na posljedice, jesam li u pravu?:D
Ma ja samo uživan u životu trenutačno:D :cool:
... a je'l to malo izvire zavist iz tvog posta, je'l ?;)
MrkiMedo
03.12.2003., 12:12
placebo kaže:
ma dobro, Medo.. sve je tako kako kažeš.. al ipak mislim da ćeš se ti sjetit placebo i "svemirske pravde".. kad-tad :D
hmmm, to se ti kao nadaš ?:D
placebo
03.12.2003., 12:14
MrkiMedo kaže:
Ne seri da su priproste seljančice jer nisu. Jedna ima diplomu, a druga zarađuje masno. Obje su dosta afirmirane ... tako da valjaš pizdarije:rolleyes:
Med i mlijeko je to šta ti diktiraš stvari u situaciji ako žene osjećaju da malo vise a žele to, i moš od njih radit šta oćeš:B
asti srca.. ako ima diplomu, to ne znači da nema razmišljanje priproste seljančice..
evo, na primjer, po tim kriterijima za mene ljudi nikad ne bi pomislili da sam patetična udavača... a jesam.. :D imam diplomu, nemam nekih problema s lovom.. a po razmišljanjima o vezi i braku prava sam pravcata priprosta seljančica :D
ja čak još uvijek vjerujem u iskrenost i ljubav :eek: hebote, ako to nije zadrto, onda stvarno ne znam što je :D
MRki Medo, tebe demencija lagano puca već od tridesete...
placebo
03.12.2003., 12:16
MrkiMedo kaže:
hmmm, to se ti kao nadaš ?:D
ma kakvi, sasvim suprotno.. ja ti ovo sve skupa i govorim da ti se sutra ne bi tako nešto dogodilo ;) :D
mrsavipas
03.12.2003., 12:16
MrkiMedo kaže:
Ma ja samo uživan u životu trenutačno:D :cool:
... a je'l to malo izvire zavist iz tvog posta, je'l ?;)
DA, popizdio sam sto ti jebes dvije a ja niti jednu stoga sto nemam vremena, eh da je dan bar 72 sata jebo bi im sve po spisku:D
al neka, radi najbolje sto znas u ovom trenu, samo pazi medo da odjednom ne izgubis kontrolu, tada ce se ova placebo smijat tebi ko sto se ti cerekas njoj:D
sto bi gori sad je doli, sto bi doli doli i ostaje....
ali da se razumijemo da je ovo tema na na US ili Kokosinjcu ne bih te podrzavao, al posto je MK imas moju potporu:top:
El Bradbury
03.12.2003., 12:18
placebo kaže:
asti srca.. ako ima diplomu, to ne znači da nema razmišljanje priproste seljančice..
evo, na primjer, po tim kriterijima za mene ljudi nikad ne bi pomislili da sam patetična udavača... a jesam.. :D imam diplomu, nemam nekih problema s lovom.. a po razmišljanjima o vezi i braku prava sam pravcata priprosta seljančica :D
ja čak još uvijek vjerujem u iskrenost i ljubav :eek: hebote, ako to nije zadrto, onda stvarno ne znam što je :D
Uštedila mi post. Ne zna Medo šta je PRAVA žena...
mrsavipas
03.12.2003., 12:20
El Bradbury kaže:
zna medo sta je PRAVA zena no to nije tema da ga ne bi sad demoralizirali ;)
MrkiMedo
03.12.2003., 12:20
lucija kaže:
MRki Medo, tebe demencija lagano puca već od tridesete...
Ma od koje tridesete, puca me od jučer, ko da ja znan šta je juče bilo;) ... sindrom brzog života valjda:D
MrkiMedo
03.12.2003., 12:24
El Bradbury kaže:
Ajde dosta, zbog vas će mi pribacit temu na papanluk :D
... misha mu vašeg pa jeste na MK ili niste ?
ovo se samo na "muške" odnosilo ...
Da pojasnimo svaka koja je sa mnon je meni PRAVA. Valjda me zato i vole. Ali nisan zaljubljen, niti želin bit ;)
El Bradbury
03.12.2003., 12:41
MrkiMedo kaže:
Ajde dosta, zbog vas će mi pribacit temu na papanluk :D
... misha mu vašeg pa jeste na MK ili niste ?
ovo se samo na "muške" odnosilo ...
Da pojasnimo svaka koja je sa mnon je meni PRAVA. Valjda me zato i vole. Ali nisan zaljubljen, niti želin bit ;)
Jebiga ako je MK neću zato lagat, jebe mi se i da je ŽK i BI-K... Tvoja definicija PRAVE žene je ono uska u tri materine. Ako je s tobom, možda je to zato jer nije mogla nać drugog. Ili joj se ne da zajebavat i tražit. ili joj je dovoljna occasionaly jebachina i ne traži više. Kužiš, uopće nisi faca šta briješ sa njih 2,3,+beskonačno a da druge ne znaju. Za to ti treba samo malo volje, jebote, nikakva matematika ili tantričko umijeće . Malo im lažeš da ih voliš, da su ti jedine, dobiješ picke i utvaraš sebi da si überfucker... pazi da ne bi.
A i ta špreha "nisam zaljubljen i ne želim bit"... lažeš čovječe. Bojiš se bit zaljubljen, i to je OK. Ali imaj muda i priznaj a ne glumi fakera. Takav si samo igrom slučaja. Da pobereš neku PRAVU trebu koja ti okrene glavom drža bi palac u ustima i glupo se smješkao. I to je OK, to je ljudski, nije to ništa loše. Nisi ti nikakav endem da se ne želiš zaljubit, to sranje je hard-wired u svakome od nas,jednostavno nisi naša ono šta šatro ne tražiš
MrkiMedo
03.12.2003., 12:58
placebo kaže:
Udavača je stanje mozga. Isto ka i fatalna zavodnica. Budi sve što želiš:cool: ;)
MrkiMedo
03.12.2003., 13:06
El Bradbury kaže:
Za to ti treba samo malo volje, jebote, nikakva matematika ili tantričko umijeće . Malo im lažeš da ih voliš, da su ti jedine, dobiješ picke i utvaraš sebi da si überfucker... pazi da ne bi.
Ne utvaran ja sebi ništa niti mislin da san neki turbo jebač na duracell baterije. Ja se samo trudin radit najbolje šta mogu u svakon momentu i to je sve, a ti to sad shvati ako možeš. I nelažen da dobijen samo pičke, već lažen da dobijen i pičke i sve ostalo. Osin toga šta se tiče laganja jedina stvar koju lažen je prešućivanje toga da iman ih dvi, nekima i to je dovoljno.
El Bradbury kaže:
A i ta špreha "nisam zaljubljen i ne želim bit"... lažeš čovječe. Bojiš se bit zaljubljen, i to je OK. Ali imaj muda i priznaj a ne glumi fakera. Takav si samo igrom slučaja. Da pobereš neku PRAVU trebu koja ti okrene glavom drža bi palac u ustima i glupo se smješkao. I to je OK, to je ljudski, nije to ništa loše. Nisi ti nikakav endem da se ne želiš zaljubit, to sranje je hard-wired u svakome od nas,jednostavno nisi naša ono šta šatro ne tražiš
Da nisan zaljubljen i ne želin bit zaljubljen, nema tu laganja. Ne bojin se bit zaljubljen ali ja to sad ne želin jer mi ne odgovara. A da su PRAVE 'trebe' jesu i jedna i druga i vidin to po količini pažnje koju dobivaju od drugih. I ne tražin ništa više od ovoga, jer san zadovoljan a osin toga i iman neke druge ciljeve koje želin ostvarit. Naprosto me ta zaljubljenost ne zanima u ovon trenutku ;)
MrkiMedo
03.12.2003., 13:13
El Bradbury kaže:
Tvoja definicija PRAVE žene je ono uska u tri materine. Ako je s tobom, možda je to zato jer nije mogla nać drugog. Ili joj se ne da zajebavat i tražit. ili joj je dovoljna occasionaly jebachina i ne traži više. Kužiš, uopće nisi faca šta briješ sa njih
Tješi se ti tješi:D ;)
... točno znan zašto su sa mnon, ali ne želin sad o tome. Mogu samo reć da san ja u njihovoj glavi kvalitetan genetski materijal da buden tata njihove djece ... i to je sve;)
Prenosin ono šta čujen iz njihovih usta ...
Pa sad pričaj o zaljubljenosti koliko god hoćeš:cool:
El Bradbury
03.12.2003., 13:17
Aha, baš
MrkiMedo
03.12.2003., 13:23
a ja bi volija da ti imaš snage prihvatit neke životne istine;)
placebo
03.12.2003., 13:28
MrkiMedo kaže:
... točno znan zašto su sa mnon, ali ne želin sad o tome. Mogu samo reć da san ja u njihovoj glavi kvalitetan genetski materijal da buden tata njihove djece ... i to je sve;)
Prenosin ono šta čujen iz njihovih usta ...
kad ti to kaže neka koju nisi slagao, onda se javi :D jel' kužiš ti što se dogodilo.. sad sam vjeruješ svojim lažima :D :D
El Bradbury
03.12.2003., 13:28
Da, jake životne istine. Ovo sve prvi put čujem sad od tebe, pa sam malo zatečen, kuiš
MrkiMedo
03.12.2003., 13:33
placebo kaže:
kad ti to kaže neka koju nisi slagao, onda se javi :D jel' kužiš ti što se dogodilo.. sad sam vjeruješ svojim lažima :D :D
Ma jebe me se:D Ali da jesan široke ruke jesan:D ;)
MrkiMedo
03.12.2003., 13:35
El Bradbury kaže:
Da, jake životne istine. Ovo sve prvi put čujem sad od tebe, pa sam malo zatečen, kuiš
Ajde priznaj ti sad barba Medi, šta se ti toliko živciraš zato šta se ja zajebavan u svon životu ?:D
... je'l ti neko kuva ženu? ... problemi u vezi ili nešto treće?
placebo
03.12.2003., 13:48
MrkiMedo kaže:
Ma jebe me se:D Ali da jesan široke ruke jesan:D ;)
u kojem smislu? kupuješ im skupe poklone?
El Bradbury
03.12.2003., 13:48
Zbilja ništa osobno, iman takvog prijatelja koji ima 30 godina i sere mi istu priču već 15 godina a jadan je i sam
MrkiMedo
03.12.2003., 13:52
placebo kaže:
u kojem smislu? kupuješ im skupe poklone?
Još i poklone da in kupujen ? Pa pobogu ženo, pa valjda kad sam s njima dam im sebe najviše šta mogu ja , ... di ćeš boljeg poklona:D
Sad me zanima je'l si ti materijalista ? Na kakve poklone se pališ:D ... i sve ostalo;)
MrkiMedo
03.12.2003., 13:54
El Bradbury kaže:
Zbilja ništa osobno, iman takvog prijatelja koji ima 30 godina i sere mi istu priču već 15 godina a jadan je i sam
Žao mi je zbog tog tvog frenda, ali ja nisam jadan. Ovo je nešto šta ja želin;)
... ustvari bi tija i više, zato moran pročavrljat sa onin svojin idolon da mi objasni kako uspijeva ali čisto sa praktične strane. Mislin da kad bi ja ima i treću počeja bi ostajat bez daha, zato me to toliko zanima:)
placebo
03.12.2003., 13:59
MrkiMedo kaže:
Još i poklone da in kupujen ? Pa pobogu ženo, pa valjda kad sam s njima dam im sebe najviše šta mogu ja , ... di ćeš boljeg poklona:D
Sad me zanima je'l si ti materijalista ? Na kakve poklone se pališ:D ... i sve ostalo;)
koji si ti Dalmatinac, pa to nije normalno :D
El Bradbury
03.12.2003., 14:01
koja si ti tuka, to nije normalno ni moralno
MrkiMedo
03.12.2003., 14:05
Ej El Bradbury ma šta se ti stalno žestiš:confused: ... ja neman pojma šta to njoj predstavlja kad je neko Dalmatinac:D
A bit će da si mislila reć galeb, je'l tako placebo?;)
Parasociolog
03.12.2003., 14:21
Medo, sviđaš mi se ali nemam puno vremena.. mogu ja bit sedma, ako ikad uspiješ zbariti šest?
MrkiMedo
03.12.2003., 14:27
Možeš ali mi je onda s tobon karijera gotova:D Jer tjedan ima 7 dana, 7 žena , 7 dana ... ma mene samo jebe matematika:D ;)
Parasociolog
03.12.2003., 14:33
:lux:
meni odgovaraju srijede navečer... ostalo je zauzeto.
placebo
03.12.2003., 19:34
El Bradbury kaže:
koja si ti tuka, to nije normalno ni moralno
a ti si takav da mi se s tobom ne da niti prepucavati, pa ti vidi što bi to moglo biti :D
placebo
03.12.2003., 19:36
MrkiMedo kaže:
Možeš ali mi je onda s tobon karijera gotova:D Jer tjedan ima 7 dana, 7 žena , 7 dana ... ma mene samo jebe matematika:D ;)
je, samo matematika.. :D u svemu ostalome naprosto briljiraš :D
Vera Pavladoljska
03.12.2003., 19:41
MrkiMedo kaže:
A "negdi" izmedju redaka citaj - jedva jebem i jednu. :D
..a unda
03.12.2003., 20:03
ma mogu svi oni vikat lojlala...dok ti, medo, mozes opsluzivat sve to, dobro je...sve zadovoljne...nema zla.
eh, nikada ih nisam tri imao. kad sam mogao nisam imao vremena, a kad imam vremena jedva do i jedne dodjem. i nisu ti bas svi zavidni. jedna ti nije zavidna. taka si je u zivac. koliko ja do sada mogu vidjet..pazi se medo...placebo ti oce nesto dokazat..puno mi ona nesto smajlica stavlja...plete ona polako mrezicu.
samo ti nastavi tako pametno medo. sta ste ga svi iznapadali. hocete ga ureknut, a? :rozi:
MrkiMedo
03.12.2003., 20:04
placebo kaže:
je, samo matematika.. :D u svemu ostalome naprosto briljiraš :D
Pa tako nikad nećeš nać muža jebemu, triba podilazit muškon egu, a ne pljuckat po njemu:tuctuc:
..a unda
03.12.2003., 20:06
nataniel kaže:A "negdi" izmedju redaka citaj - jedva jebem i jednu. :D
ma nataniel...citam tvoje postove u zadnje vrijeme i...ma ti si mi se nesto raspistoljila...ma sve neke rjecetine od tebe...hm....sto se to dogadja s tobom? :D :D
MrkiMedo
03.12.2003., 20:07
nataniel kaže:
A "negdi" izmedju redaka citaj - jedva jebem i jednu. :D
A drugarice Natanka, čitan ja tebe i po drugin topicima i tek mi je sad sinilo zašto si tako nervozna i nabrijana na muškarce u zadnje vrime;)
... pa naćeš ti jebača jednog dana ne brini:B
a di su oni dani kad si odisala zadovoljstvom i ženstvenošću:confused:
MrkiMedo
03.12.2003., 20:10
..a unda kaže:
eh, nikada ih nisam tri imao
Nisan ni ja. Rado bi, znan je, ali neznan di ću je stavit:(
Vera Pavladoljska
03.12.2003., 20:17
..a unda kaže:
rjecetine od tebe
mijesas žestinu stava s rijecima,pojmovima,stilom kojim se on (stav) iznosi....
ma kakve rjecetine?
;)
samo ti zvucim malo tvrdje nego obicno,nije to nista novo, niti cudno, samo to mozda prije nisi zamjecivao.
vidimo ponekad - samo ono sto zelimo vidjeti.
:-)
grckaatena
03.12.2003., 20:21
A da si nađes još koju za svaki slučaj...ako te koja napusti da popuniš mjesto!!
MrkiMedo
03.12.2003., 20:22
nataniel kaže:
:lol: :lol: :lol: :lol:
loša obrana, loša ... moje viđenje tebe je rezultat tvojih postova, a ne nečeg šta bi ja tija vidit jer moje želje nemaju ama baš nikakve veze s tobon ... u ovon slučaju samo vidin da se s tobon nešto čudno događa;)
MrkiMedo kaže:
Čuj, ne trebaš imat dvije ili pet žena da bi primijenio metodu "žena osjeća da malo visi". :rolleyes:
Možeš to i s jednom curom, one ionako ne znaju jedna za drugu i metoda ovisi o tvojoj samouvjerenosti i dojmu koji ostavljaš.
Izgleda da ti nemaš dovoljno samopouzdanja u odnosu s jednom ženom, zato ti trebaju dvije, zar ne? Pa onda si ti frajer kojem nije stalo jer ima rezervu, a ustvari si kukavica, voziš bicikl s pomoćnim kotačima, eto.
Kukaš da nemaš vremena za dvije, a htio bi tri, čak i više... zašto?
Meni se čini da ti ozbiljno sumnjaš u sebe, Medo, ozbiljno.
S druge strane, nemam dojam da si neki mlakonja i papak, nemaš razloga biti toliko nesiguran. :) ;)
..a unda
03.12.2003., 20:23
nataniel kaže:
mijesas žestinu stava s rijecima,pojmovima,stilom kojim se on (stav) iznosi....
ma kakve rjecetine?;)
samo ti zvucim malo tvrdje nego obicno,nije to nista novo, niti cudno, samo to mozda prije nisi zamjecivao.
:-)
ma ne mijesam ja nista. niti ja znam...mjesat. samo mi zvucis drugacije. ali, nije to do mene. evo, pitaj i druge. :D
ajde borati, sta se odmah ljutis, nema veze to. samo ti govori kako zelis. pa pusti i nas onda da gledamo sto zelimo. :D :D
placebo
03.12.2003., 20:25
MrkiMedo kaže:
Pa tako nikad nećeš nać muža jebemu, triba podilazit muškon egu, a ne pljuckat po njemu:tuctuc:
hraknem ja na muža kojem trebam podilazit :D mene interesiraju samo muškarci kojima se može verbalno iz zasjede skočit na glavu s ormara, a da okom ne trepnu :D
Vera Pavladoljska
03.12.2003., 20:26
E, moj a unda nisi ti pratio ,vidim ja, moje postove za koje je ovo med i mlijeko;)
I bolje da nisi.:o
grckaatena
03.12.2003., 20:29
Možda se i događa,ali sigurno ne što i s tobom!!!Mora da ti nešto fali čim si tako neodlučan!!
..a unda
03.12.2003., 20:31
VelmaX kaže:Izgleda da ti nemaš dovoljno samopouzdanja u odnosu s jednom ženom, zato ti trebaju dvije, zar ne? Pa onda si ti frajer kojem nije stalo jer ima rezervu, a ustvari si kukavica, voziš bicikl s pomoćnim kotačima, eto.
ma ajde velma, ne izvrci stvari. ne pada mi na pamet branit medu, nego sam se ja ovdje prepoznao. on vozi. i to dvije bicikle. a bicikle to hoce. mislis ti da je to lako? pa u cemu je problem, koji kukavicluk. hm, da kukavicluk. eto, kad vi zenske ne znate sta cete odmah smo mi kukavice. ma super analiza. kad se dize, kukavica, kad se ne dize, opet kukavica. daj malo tolerancije. :D
MrkiMedo
03.12.2003., 20:31
VelmaX kaže:
Čuj, ne trebaš imat dvije ili pet žena da bi primijenio metodu "žena osjeća da malo visi". :rolleyes:
Točno. Ali meni ovako odgovara;)
VelmaX kaže:
Možeš to i s jednom curom, one ionako ne znaju jedna za drugu i metoda ovisi o tvojoj samouvjerenosti i dojmu koji ostavljaš.
Izgleda da ti nemaš dovoljno samopouzdanja u odnosu s jednom ženom, zato ti trebaju dvije, zar ne? Pa onda si ti frajer kojem nije stalo jer ima rezervu, a ustvari si kukavica, voziš bicikl s pomoćnim kotačima, eto.
E ovdi san dužan jedno malo pojašnjenje. Jedna je fakultetski obrazovana, ima dobru spiku i jebozovna mi je. Ali sa njon ne mogu radit sve one lipe pizdarije koje ja volin i to radin sa ovon drugon. Ova druga je teška zajebantica, voli radit i puno mi pomaže i još mi je jebozovnija od ove prve. Triban ih obe.
VelmaX kaže:
Kukaš da nemaš vremena za dvije, a htio bi tri, čak i više... zašto?
Meni se čini da ti ozbiljno sumnjaš u sebe, Medo, ozbiljno.
S druge strane, nemam dojam da si neki mlakonja i papak, nemaš razloga biti toliko nesiguran. :) ;)
Sad ta treća mi je dosad puno pomogla u životu, ja njoj isto, i imamo neku šta ti ja znan povezanost. Dugo godina se znamo i neželin je se odreć, ali u zadnje vrime ona sve više upire.
Je'l sad sve jasno ili fali još detalja ? Dakle ne radi se o nesigurnosti nego o meni i mojin potribama;)
MrkiMedo
03.12.2003., 20:34
grckaatena kaže:
Možda se i događa,ali sigurno ne što i s tobom!!!Mora da ti nešto fali čim si tako neodlučan!!
Ma pročitaj gornji post. Da mi ih je spojit u jednu to bi bilo pravo. Ali ova druga mi srce para;) ... ma i ona prva, ali druga više:D
..a unda
03.12.2003., 20:36
MrkiMedo kaže:Nisan ni ja. Rado bi, znan je, ali neznan di ću je stavit:(
a, cuj..znam da nije lako...da pokusas pomalo nagovorit jednu od ove dvije. ono, malo po malo, nagovorit je...rec da je zatucana..da je to super..utroje. a? ...mislis da bi moglo tako ic? :kava: ;)
grckaatena
03.12.2003., 20:37
Jebiga,ne možeš u životu imati i ovce i novce-odluči se!!
placebo
03.12.2003., 20:39
MrkiMedo kaže:
Ma pročitaj gornji post. Da mi ih je spojit u jednu to bi bilo pravo. Ali ova druga mi srce para;) ... ma i ona prva, ali druga više:D
dobro Medo, a što ti nama zapravo sad želiš reći? da si u obe zaljubljen?:D :D :D
..a unda
03.12.2003., 20:40
grckaatena kaže:Jebiga,ne možeš u životu imati i ovce i novce-odluči se!!
hahahaha....pa on se i odlucio..ima sve.
sorry, medo...necu vise se mjesat...necu ti guste oduzimat. :)
..a unda kaže:
ma ajde velma, ne izvrci stvari. ne pada mi na pamet branit medu, nego sam se ja ovdje prepoznao. on vozi. i to dvije bicikle. a bicikle to hoce. mislis ti da je to lako? pa u cemu je problem, koji kukavicluk. hm, da kukavicluk. eto, kad vi zenske ne znate sta cete odmah smo mi kukavice. ma super analiza. kad se dize, kukavica, kad se ne dize, opet kukavica. daj malo tolerancije. :D
Ne bih ništa rekla da se Medo nije tako preglasno počeo hvaliti... ;)
Toliko na sav glas, kao da hoće samog sebe u nešto uvjeriti.
Ja sam mislila da se Medo ne boji žena, ali... nekako se čini da voli puno oblijetati ali sa sigurne udaljenosti. :D
MrkiMedo
03.12.2003., 20:41
..a unda kaže:
a, cuj..znam da nije lako...da pokusas pomalo nagovorit jednu od ove dvije. ono, malo po malo, nagovorit je...rec da je zatucana..da je to super..utroje. a? ...mislis da bi moglo tako ic? :kava: ;)
E da ja njih nepoznan ka svoj đep još bi i proba. Samo to su ti sve frajerice neke ... svaka je sebi najbolja na svitu ... da mi jedna čuje za neku drugu odjebalo bi me isti tren;)
a ovako muljan, šta ću:rolleyes:
..a unda
03.12.2003., 20:42
placebo kaže:...:D :D :D
samo jos ovo...medo, najebo si. ;)
MrkiMedo
03.12.2003., 20:43
placebo kaže:
dobro Medo, a što ti nama zapravo sad želiš reći? da si u obe zaljubljen?:D :D :D
Mislin da jesan i nemogu to jednostavno rišit, ma pizda materina kako je ovi život sasran:(
Medo, nije da te osuđujem, nego tiše malo kad ideš u kvar. :D
Ipak se čini da te cure nisu kompletne i ni jedna nema sve ono što bi ti u ženi želio naći. :)
Kad naiđeš na pravu, nećeš se usuditi ovako kockati, uvjerena sam. ;)
..a unda
03.12.2003., 20:47
VelmaX kaže:Ne bih ništa rekla da se Medo nije tako preglasno počeo hvaliti... ;)
Ja sam mislila da se Medo ne boji žena, ali... nekako se čini da voli puno oblijetati ali sa sigurne udaljenosti. :D
medo je samo napisao post. ti si to shvatila kao hvaljenje. ja kao cinjenicu. ni dobro, ni lose, tako je kako je. tj. lose je. nikako ih objediniti u jednu. i sta ce on sad. jedino sto moze, kako je sam rekao. i to iskreno. mulja, brate. laze maze. nije to lako. nemojte tako ljudi. stavite se u njegovu kozu, a ne ga pokusat mijenjat. e, bas ste neke.
MrkiMedo
03.12.2003., 20:47
VelmaX kaže:
Ne bih ništa rekla da se Medo nije tako preglasno počeo hvaliti... ;)
Više ti je ovo dilema a manje samohvala. Za samohvalu zaista iman materijala, ali to sad nije važno;)
Gledaj neman se u šta uvjeravat jer te žene detaljno poznam. I sad tu iman jebene dileme :confused:
A da volin oblijetavat volin. Samo sa bliske udaljenosti a ne sa sigurne :B
placebo
03.12.2003., 20:49
MrkiMedo kaže:
Mislin da jesan i nemogu to jednostavno rišit, ma pizda materina kako je ovi život sasran:(
aahahhahahaahha.. :s :s :s
MrkiMedo
03.12.2003., 20:53
VelmaX kaže:
Medo, nije da te osuđujem, nego tiše malo kad ideš u kvar. :D
Pa bar me ovdi niko nezna, tako da mogu pisat sve ono šta svima nemogu reć naglas u RL;)
VelmaX kaže:
Ipak se čini da te cure nisu kompletne i ni jedna nema sve ono što bi ti u ženi želio naći. :)
Neznan. Pitanje di se može to nać, tako dva različita lika u jednoj osobi. A ja iman dvi strane ... pravi Dr. Jackill i Mr. Hyde ... i obe moraju bit zadovoljne
VelmaX kaže:
Kad naiđeš na pravu, nećeš se usuditi ovako kockati, uvjerena sam. ;)
Da te ispravim. Ne da se neću usudit nego neću imat razloga se kockat ;)
MrkiMedo kaže:
A da volin oblijetavat volin. Samo sa bliske udaljenosti a ne sa sigurne :B
Znaš što sam mislila kad sam rekla udaljenost? :)
Naravno da znaš. ;)
Razumijem tvoju dilemu, znam što znači voljeti dvojicu istovremeno. :rolleyes:
Sve mi je jasno, osim da to tako neće moći dugo potrajati.
Ako se previše emotivno angažiraš, povrijedićeš je (njih) i neće ti biti svejedno.
MrkiMedo
03.12.2003., 20:59
VelmaX kaže:
Znaš što sam mislila kad sam rekla udaljenost? :)
Naravno da znaš. ;)
Razumijem tvoju dilemu, znam što znači voljeti dvojicu istovremeno. :rolleyes:
Sve mi je jasno, osim da to tako neće moći dugo potrajati.
Ako se previše emotivno angažiraš, povrijedićeš je (njih) i neće ti biti svejedno.
Ma jasno i to o udaljenosti, zato ti i govorin da ja to sa bliske udaljenosti. Naravno da ne može dugo potrajat ( pa vidiš da su već počele nešto sumnjat), ali dok se stvari ne riše bar se mogu ovdi ispucat s vrimena na vrime. Inače san rastrzan između ove dvi i svojih beskonačnih obaveza tako da san danas uzeja slobodan dan i neželin ni vidit ni čut ni jednu ni drugu. Moran razmislit na miru;)
placebo
03.12.2003., 21:04
ja se ne mogu prestat smijat :D :D :D
MrkiMedo kaže:
Osin šta ispada da san se pohvalija, non stop čitan uokolo kako neki pusti problemi u vezama i tako to. To je sve zbog te zaljubljenosti, iman dojam da zbog tog osjećaja mnogi najebu. Baš mi je dobro ovako nezaljubljenome, ovako ja diktiran šta će se događat :D
ahahahaha :D :D :D Medo, ti si moj idol :s
Betty Blue
03.12.2003., 21:05
Medo, nemoj se ljutiti, ali ti stvarno POD HITNO i ODMAH prvo moraš ODRASTI!
Vanjushka
03.12.2003., 21:07
Betty Blue kaže:
:D bas
MrkiMedo
03.12.2003., 21:08
Betty Blue kaže:
Moja ideja o odraslosti se ... hmmm vjerojatno kosi sa tvojon :lol: :lol: :lol: :lol:
Betty Blue
03.12.2003., 21:09
MrkiMedo kaže:
Moja ideja o odraslosti se ... hmmm vjerojatno kosi sa tvojon :lol: :lol: :lol: :lol:
toliko od.......TEBE!:D
MrkiMedo
03.12.2003., 21:11
Betty Blue kaže:
toliko od.......TEBE!:D
evo dajen ti priliku da kažeš šta ti smatraš odraslošću;)
Parasociolog
03.12.2003., 21:15
Medo, kako ide, imaš već svih šest ili mogu ja danas uzet slobodan dan?
..a unda
03.12.2003., 21:15
medo...svaka cast..ovo je sjajno kako ih uzimas..:D ..pratim dalje, naravno..
Betty Blue
03.12.2003., 21:17
MrkiMedo kaže:
blablablablabla.....onaj tvoj PRVI POST
OVO sigurno NE! kad već pitaš ! :p
placebo
03.12.2003., 21:24
Parasociolog kaže:
Medo, kako ide, imaš već svih šest ili mogu ja danas uzet slobodan dan?
Medo, prijatelju, ne uzimaj one koje znaju za ostale..:cool:
umoran si, imaš previše posla, jednom ćeš se ti se sve izmišat, zaboravit ćeš koja zna, a koja ne zna.. nešto ćeš izvalit krivoj pa će nastat pakal :D
Parasociolog
03.12.2003., 21:26
:mad:
Placebo a ča se ti mišaš krvi ti issove?
Parasociolog
03.12.2003., 21:31
:(
a ništa.. izgleda da ih medo ima već previše. odem ja onda.. malo odmora će mi dobro doć.
MrkiMedo
12.12.2003., 11:42
Parasociolog kaže:
:(
a ništa.. izgleda da ih medo ima već previše. odem ja onda.. malo odmora će mi dobro doć.
Skoro da si pogodila;)
Desilo se to prekjučer sasvin slučajno, bija san u gradu gladan ... i eto pozva san jednu na ručak ... i tako malo po malo napili se otišli gledat film kod nje. Ovo je bilo skroz neplanirano ... ona šta je tribala bit treća sad bi mogla bit četvrta:D :confused:
... ajmo ponude su još otvorene:D :D
MrkiMedo
12.12.2003., 11:53
placebo kaže:
Medo, prijatelju, ne uzimaj one koje znaju za ostale..:cool:
umoran si, imaš previše posla, jednom ćeš se ti se sve izmišat, zaboravit ćeš koja zna, a koja ne zna.. nešto ćeš izvalit krivoj pa će nastat pakal :D
E pa skoro mi je jučer nasta pakal:D
Mojoa br2 stalno priča da neće bit ljubomorna ako opalin još koju sa strane i tako san joj jučer reka da san bija na kavi sa br1. I sad nije popizdila odma, nego mi je malo kasnije rekla da je ljubomorna i počela je ove druge nazivat svakakvin imenima:D
Meni je to bilo malo smišno pa je sve to nekako završilo na zajebanciju i zafrkanciju, ali morat ću bit oprezniji ubuduće;)
cazzira
12.12.2003., 17:08
MrkiMedo kaže:
...Ono ja san gazda i niko drugi;)
Da...to vi muskarci uvijek volite mislit'...:D
MrkiMedo
12.12.2003., 17:59
cazzira kaže:
Da...to vi muskarci uvijek volite mislit'...:D
Volimo mislit? Pa ako nisan, onda ću se maknit negdi di mogu bit gazda;)
atlantis
12.12.2003., 18:13
MrkiMedo kaže:
Volimo mislit? Pa ako nisan, onda ću se maknit negdi di mogu bit gazda;)
na pusti otok :D
ej medo medo... mogo bi ti u kosnicu uleti pa umjesto meda, roj pcela ljutih ubrat :D
pa otvarat topice po US-u kak si sam, tuzan, neutjesan i kak te nitko ne voli i nece...
djaba ti onda svi novci ovoga svijeta
MrkiMedo
12.12.2003., 18:19
nisan reka da me niko nece nego da se osjećan prazno. To ti je mala razlika:W
sabatier
13.12.2003., 10:51
MrkiMedo kaže:
E pa skoro mi je jučer nasta pakal:D
Mojoa br2 stalno priča da neće bit ljubomorna ako opalin još koju sa strane i tako san joj jučer reka da san bija na kavi sa br1. I sad nije popizdila odma, nego mi je malo kasnije rekla da je ljubomorna i počela je ove druge nazivat svakakvin imenima:D
Meni je to bilo malo smišno pa je sve to nekako završilo na zajebanciju i zafrkanciju, ali morat ću bit oprezniji ubuduće;)
je, morat ćeš pažljivije birati žene... :D
moja prijateljica koja je sad na godišnjem je imala sličnu priču... kao, sve pet, nitko nije ljubomoran, a onda kad je upoznala njih dvojicu jednog s drugim, jao majko, kaže, sjekire su letjele. za poludit, rekla je, a ona se baš nadala da će se njihove latentne sklonosti ispoljiti već na prvi pogled.
toliko su joj se popeli na jednu stvar da ih je obojicu otkantala i otišla. ona nije ljubomorna osoba, prerasla je to odavno... :D ali ko s djecom spava, kaže... :D :D
Sandra October
13.12.2003., 11:04
MrkiMedo kaže:
SAMO DA REZIMIRAM:
A digao si sam sebe na pijedestal gazde tako da jebeš dvije - tri koliko već :confused:
A gle, if you can't find the way.. you can always find an excuse :D ( u tvom slučaju čak tri isprike:D)
MrkiMedo kaže:
Skoro da si pogodila;)
Desilo se to prekjučer sasvin slučajno, bija san u gradu gladan ... i eto pozva san jednu na ručak ...
kaže jedan moj frend neki dan-
tolike su me žene u životu volile a ja eto osta gladan ;)
MrkiMedo
13.12.2003., 17:05
Sandra October kaže:
SAMO DA REZIMIRAM:
A digao si sam sebe na pijedestal gazde tako da jebeš dvije - tri koliko već :confused:
A gle, if you can't find the way.. you can always find an excuse :D ( u tvom slučaju čak tri isprike:D)
Fala bogu da san san sebe diga na pijedestal (ala teške riči - lakše je reć na tron:D ), pa ko će me dignit ako neću ja:confused:
And what do you think would be the right way ?:w
sabatier
14.12.2003., 17:29
MrkiMedo kaže:
Fala bogu da san san sebe diga na pijedestal (ala teške riči - lakše je reć na tron:D ), pa ko će me dignit ako neću ja:confused:
And what do you think would be the right way ?:w
Nisam sigurna... onaj gdje ima manje žrtava? Ili onaj istinit?
Ili RPG? :D
Iskreno, meni je svejedno... samo sam stiltana :)
Ja se slažen sa Medom. On je skužia poentu i u pravu je. Triba uvik imat rezervu. Ali onda opet ako uvik imaš rezervu i ako je svak ima i ako svak laže da je nema....???
MrkiMedo
30.12.2003., 10:38
Ma triba imat rezervu bar dok nisi siguran da ti je to to. Evo ja san baš jednu eliminira ... otira san je u tri p.m. ali nije išlo drukčije. Tako da san sad na br. 1. plus jedna rezerva.;)
Znas sta Medo. To sta ti radis, dobro je do neke granice i sve šta si reka dobro si reka. Ali i meni je u takvim okolnostima doslo neko praznilo. Ka ima sam curu a jeba sam u guzicu susidu i jednu picu sa faksa redovito koje su znale da imam curu ali su pristale da mi budu fuck body. Ali osjeća sam se točno tako kako si reka. Prazno. I istina je da si onda gazda i da te boli *****, ali nakon tri godine takvog života, dopizdilo mi je i sad mi je napeto osjećat bar neki k.rac za nekoga.
Međutim nećemo se zavaravati. Kupi ću pasa, njega volit, a KURVE I DALJE GUZIT MAJKU IM JEBEM!!!!
čitala sam Medin prvi post gdje nam je fino izlozio tijek razgovora sa zenskom...
mogu samo reci: a sta ti svasta jebeš:bonk:
kad nadjes neku kojoj neces moc prodavat onu priču, zaljubi se hitno u nju i ne varaj ju!
MrkiMedo kaže:
Mogu samo reć da san ja u njihovoj glavi kvalitetan genetski materijal da buden tata njihove djece ... i to je sve;)
Jebote Mrki pa ti si fino analizirao život vidim. Cili racionalan, kontroliraš emocije po potrebi, odlučiš kada češ se zaljubit, kontroliraš sve to itd...koliko imaš godina?
u prolazu
30.12.2003., 17:39
Jebote koja komedija....neznam komu bi se više smija ovdje.
Ma ljudi pustite čovjeka da uživa u svojim iluzijama...ito je za ljude.
:D
:jumping:
jebešmu ako ondje sa mobitelom netko nekoga neguzi.....ili je cura totalno tupilo ili je naš medo ono......naivac godine!!
Čovječe...takve rečenice nepale ni kod osnovki a kamoli kod nečega što posjeduje tračak inteligencije.....hahahahahha idem probat prodat foru svojoj.....samo če mi reči "pa dobro kretenčino jer si ti glup??? što je tebi???..ono?? :confused: drogiraš se?"
Ali nema veze: naprijed Medo u nove radne pobjede!!:top:
Bejzikli muškarac kada ima drugu jedino što radi je to da želi izvojevati pravdu. Zašto? Kako zašto? Pa jer mu se cura sigurno i dogmatično jebe iza leđa. Kako? Pa kao svaka moja cura.
Svi se svakom jebu iza leđa. I odgovor na ono pitanje da li su sve žene kurve je definitivno afirmativan, a odgovor na pitanje da li su svi muškarci legende (legendo) konfirmativan.
legenda kaže:
Medo, to sam ja!
:top:
Mumya opet jase!:s
Rasturimo ih, Mumya!:cool:
To care jašemoooooooooo!!!!!!!
MrkiMedo
30.12.2003., 22:39
NoWa kaže:
čitala sam Medin prvi post gdje nam je fino izlozio tijek razgovora sa zenskom...
mogu samo reci: a sta ti svasta jebeš:bonk:
kad nadjes neku kojoj neces moc prodavat onu priču, zaljubi se hitno u nju i ne varaj ju!
Svakoj se može prodat priča;)
MrkiMedo
30.12.2003., 22:40
Mumya kaže:
Jebote Mrki pa ti si fino analizirao život vidim. Cili racionalan, kontroliraš emocije po potrebi, odlučiš kada češ se zaljubit, kontroliraš sve to itd...koliko imaš godina?
30
MrkiMedo
30.12.2003., 22:45
u prolazu kaže:
Jebote koja komedija....neznam komu bi se više smija ovdje.
Ma ljudi pustite čovjeka da uživa u svojim iluzijama...ito je za ljude.
:D
:jumping:
Nikakvih iluzija šta se tiče žena nemam;)
u prolazu kaže:
jebešmu ako ondje sa mobitelom netko nekoga neguzi.....ili je cura totalno tupilo ili je naš medo ono......naivac godine!!
Niti je cura tupilo niti sam ja naivac... prije bi moga bit prefriganac
u prolazu kaže:
Čovječe...takve rečenice nepale ni kod osnovki a kamoli kod nečega što posjeduje tračak inteligencije.....hahahahahha idem probat prodat foru svojoj.....samo če mi reči "pa dobro kretenčino jer si ti glup??? što je tebi???..ono?? :confused: drogiraš se?"
Ali nema veze: naprijed Medo u nove radne pobjede!!:top:
Pale takve rečenice itekako ... i kod osnovškolki i kod intelektualki ... samo pazi ne ispričan ja ovdi baš sve, nego samo srž ... u biti ti je to nekakvo igranje šaha, siguran san da se to može i toj tvojoj prodat;) :cool:
... jer žena kad se zaljubi, što si ti gori ona je zaljubljenija. I zna da muljaš, ali trpi i šuti. Mislin da je to zato šta su tisućama godina trpile i šutile, da in je to sad zabilježeno u gene i da se nemogu minjat, iako bi tile. Pa šta misliš zašto baš naši balkanski muškarci tako dobro prolaze kod švabica? Upravo zato jer su takvi za razliku od uglađenih nijemaca. Stvari tako stoje, nisan ja kriv za to;)
MrkiMedo kaže:
Svakoj se može prodat priča;)
istina.al ne svaka priča;)
isto vrijedi i za vas.
MrkiMedo kaže:
Pale takve rečenice itekako ... i kod osnovškolki i kod intelektualki ...u biti ti je to nekakvo igranje šaha!
:s :s :s
Dobro je rekla i NoWa da ipak to ovisi i o priči. A MrkiMedo evo kad si ti več počeo govoriti o tome tebi ću postavit i pitanje, cijelo vrijeme govoriš da picu zadržiš zagrijanom tako da si cilo vrime kao polu zainteresiran za nju i naravno đubre prema njoj, ali zanima me kako se ona zaljubi u tebe? Kako je privoliš da uopće počne to? Razmišljam posljednjih dana zašto su mi propali neki potencijalni robovi, i shvatio sam da je to zato što sam bio preveliko đubre prema njima. A nisam ih još držao u šaci...pa pitanje je kakav bit za uhvatit ih u šaku?
To da ih se zadrži tako da ih gaziš i vrijeđaš zna već svako muško dijete (drugo dijete i ne postoji, sva ostala djeca su kurve).
u prolazu
31.12.2003., 09:24
MrkiMedo kaže:
Pale takve rečenice itekako ... i kod osnovškolki i kod intelektualki ... samo pazi ne ispričan ja ovdi baš sve, nego samo srž ... u biti ti je to nekakvo igranje šaha, siguran san da se to može i toj tvojoj prodat;) :cool:
... jer žena kad se zaljubi, što si ti gori ona je zaljubljenija. I zna da muljaš, ali trpi i šuti. Mislin da je to zato šta su tisućama godina trpile i šutile, da in je to sad zabilježeno u gene i da se nemogu minjat, iako bi tile. Pa šta misliš zašto baš naši balkanski muškarci tako dobro prolaze kod švabica? Upravo zato jer su takvi za razliku od uglađenih nijemaca. Stvari tako stoje, nisan ja kriv za to;)
Mrki ma koga ti zajebavaš???
Čovječe upravo si rekao da one kuže cijelu stvar!!!!
Pa ako kuže i usput ih nije brige...to su žene u takvoj kurčini i toliko patetične da su i zaslužile tipa poput tebe....ono jebote.
Btw....ja sam sa curom koja netrpi sranja ta ti otvoreno kaže....znaš boli mene ona stvar očeš li ti muljat okolo ili nečeš ali ako ja osjetim da me lažeš dobičeš takvu nogu da češ letjeti do Sljemena. :cerek:
Kod švabca naši seljaci prolaze zato što se švabice vole jebavati sa strancima, ali svaka se uredno uda za njemca...neče valjda za onog priprostog balkanca???
Mrki...ti si meni super, i baš mi je drago što uživaš ali nekada ga znaš presrat. Ma nema veze sve je to zaljude!!
MrkiMedo
31.12.2003., 10:39
Mumya kaže:
:s :s :s
Kako je privoliš da uopće počne to? Razmišljam posljednjih dana zašto su mi propali neki potencijalni robovi, i shvatio sam da je to zato što sam bio preveliko đubre prema njima. A nisam ih još držao u šaci...pa pitanje je kakav bit za uhvatit ih u šaku?
To da ih se zadrži tako da ih gaziš i vrijeđaš zna već svako muško dijete (drugo dijete i ne postoji, sva ostala djeca su kurve).
Ufff ... dobro pitanje. Teško je. Moraš bit zanimljiv, iskren a i dobar provod je u igri. Pare nisu bitne osin utoliko da imaš za sve to platit. Reka san ti da one kuže. Opet ne budi baš toliko iskren ako ih briješ sa više, ali bitno da ti vjeruju. Onda s vrimena na vrime napraviš pizdariju. Pa onda složiš dobru priču. Po mogućnosti da je istinita koliko to može bit. Nikad se ne opravdavaj jer to in je odvratno. Zatin ti tu igra i neka inventivnost ; ono budi šarolik-raznolik. I onda sve tako ukrug. Moraš bit i malo opasan, ka muškarčina od glave do pete. Ma san sebi ličin na pasa koji lovi svoj rep. Zapravo ti neman dat neki savjet osin da igraš po feelingu.;) :cool:
... malo mrkvon, malo batinon, malo kurcon ... to ti je to:D
MrkiMedo
31.12.2003., 10:41
u prolazu kaže:
Kod švabca naši seljaci prolaze zato što se švabice vole jebavati sa strancima, ali svaka se uredno uda za njemca...neče valjda za onog priprostog balkanca???
Ma kakvi. Čoviče rastaju se od švaba i žene naše. Onda in naši izmuzu pare i nađu novu švabicu. U masu slučajeva šta ih znan to je tako:w
profinjene švabice žele balkanca-bauštelca
MrkiMedo
31.12.2003., 10:45
u prolazu kaže:
Btw....ja sam sa curom koja netrpi sranja ta ti otvoreno kaže....znaš boli mene ona stvar očeš li ti muljat okolo ili nečeš ali ako ja osjetim da me lažeš dobičeš takvu nogu da češ letjeti do Sljemena. :cerek:
Ma zar je moguće da se ti bojiš ženske? Pokaži ti njoj malo šta je muško ... aj probaj je malo držat u neizvjesnosti - ako smiš;)
MrkiMedo
31.12.2003., 10:48
NoWa kaže:
istina.al ne svaka priča;)
isto vrijedi i za vas.
Hm. Meni jako teško. Iman izoštreno čulo za laž;)
... ako me se laže ne napadan, nego pustin da se još dublje zakopa pa tek onda grizen
nemoš muljat muljatora:W
u prolazu
31.12.2003., 12:16
MrkiMedo kaže:
Ma zar je moguće da se ti bojiš ženske? Pokaži ti njoj malo šta je muško ... aj probaj je malo držat u neizvjesnosti - ako smiš;) Držim ja nju Mrki u neizvjesnosti, opčem nepovjernju i svemu onome što se mora raditi ako neželiš da te žena uništi, pojede, provari i ispljune.
Samo cijela ta igra kod ove ima svoje granice i što je najbolje ona zna da ih igram a granicu je postavila ona...ako je prijeđem..gotovo!
Vrlo je lako igrati igre kada te iskreno rečeno boli ona stvar za nju....problem nastaje kada to nije slučaj, tada trikovi sa mobitelima postaju smiješni i tada ako je ona prava, ona preuzima cijelu igru i ti postaješ taj koji biva pregažen!!
Gle mene...opet neki sladunjavi izljevi.
Pa da se ovo nepretvori i priče o "velikim" ljubavima i ostalim sranjima: Sretna ti nova godina, i želim ti puno uspjeha u danjim pohodima.:top: :w
P.S. u vezi muljanja, muljatora itd. pa valjda si dosada naletio na neki koja te čita kao knjigu pobogu???..ako nisi neznaš što propuštaš!!
u prolazu
31.12.2003., 12:24
MrkiMedo kaže:
Ma kakvi. Čoviče rastaju se od švaba i žene naše. Onda in naši izmuzu pare i nađu novu švabicu. U masu slučajeva šta ih znan to je tako:w
profinjene švabice žele balkanca-bauštelca
Jebešmu miša ako ja nemam druge informacije...mislim ja nisam radio u Njemačkoj ali masu ekipe jeste i uvijek ista priča:
Kao, švabice se jebu naveliko sa našima, ali nedaj ti bože da poželiš nešto više, odjebačete u roku keks.
Vidiš, nikad nevalja slušat druge, uvik se netko javi sa skroz suprotnim iskustvima...ma nema veze neka švabica!!:D
MrkiMedo kaže:
Hm. Meni jako teško.
...
svakome netko stane na kraj.i meni i tebi ce netko jednom.samo se nadam da ce biti milostivi:D
ja sam ok
03.01.2004., 16:09
MrkiMedo kaže:
Pa meni umisto glave i stoji kurrac ako baš oćeš. Ponosin se tim:D
A među nogama iman pitona;)
:lol: :rofl: imas zrno pijeska i agore i dole....nije za tebe nijedna!
MrkiMedo
03.01.2004., 17:24
ja sam ok kaže:
:lol: :rofl: imas zrno pijeska i agore i dole....nije za tebe nijedna!
evo još jedna ljubomorna pizdica ili pizdan :W
... slobodno se sad požderi:klopa:
jmedved
19.01.2004., 15:02
MrkiMedo kaže:
A jesi mazohist... naradis se i s jednom koju imas... te obljetnice, te rodjendan te je vodi ovamo, te je vodi onamo... a ti si iz nekog razloga odlucio to poduplati... da je ne znam kakav seks, ne isplati se... :) :D :cool:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.