View Full Version : Nije ni pochelo, a slutim da je gotovo....
.............mislila sam da se nash odnos razvija u pravu, zrelu vezu dvoje ljudi koji znaju shto zhele............
Svidjale su nam se iste stvari, zhivotinje, grliti stabla, meni njegov izgled Djeda Mraza, njemu moj histerichan izraz lica, imali smo iste probleme u proshlosti - njegova je zhena bila alkoholicharka i tukla ga, on u dvorishtu drzhi fazane pa ga mrze susjedi, mene mrze svi - shto reci...stvarno smo imali o chemu prichati i shto dijeliti.
I sve je bilo ok do jucher. Izveli smo pse, igrali su se u parku, nas dvoje caskali...i u jednom trenutku njegov je Aron pocheo njushkati moju V....a ona, mjesto da cikne i pobjegne kao inache, lipo isprchila guzu digla rep i turnula mu pichku pod nos.
A on izvalio jezichinu i stao ju .....jelte....lizat :o
Ja pochela kikotat, on viche 'fuj, Arone, FUJ!', ja kazhem pa nije fuj, pusti ih nek se malo zabave....
A on se okrene i s najozbiljnijim izrazom lica promrsi 'ne razumijem shto ti je zabavno?'...svezhe Arona i uz objashnjenje da im se zhuri odoshe iz parka, ne okrenuvshi se...
V. i ja ostadosmo :eek: :(
Cijelu noc i jutro razmishljam o tome shto taj chovjek mora misliti o meni...sigurno ce shetati Arona u drugo vrijeme i nikad me vishe nece voditi da hranimo fazane.....teshko mi je....oprostite ako zvuchi patetichno, ali rachunam da vi, mushkarci, mozhete mi pomoci da shvatim i prihvatim shto se dogodilo....:(
:rofl:
Magic, odi u kuratz....osvjezila si mi dan!
Ne mogu izdržati :lol: sori :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zlo Koje Surfa
03.12.2003., 09:07
magic kaže:
.............mislila sam da se nash odnos razvija u pravu, zrelu vezu dvoje ljudi koji znaju shto zhele............
Svidjale su nam se iste stvari,.... cut
Hahahaha :lol: , jebate, ovako se nisam dugo nasmijao.
Čovjek je totalno u kurcu, nađi nekog normalnog.
To je posljedica maltretiranja od žene, garant. :mad:
magic, pošto si mi draga, sad ću ti reći savjet: Ti to trebaš okrenuti na zajebanciju! Glumi feministkinju. Valjda je dovoljno pametan da skuži štos. Nazovi ga i reci mu ozbiljnim glasom: Sigurno bi ti dobro bilo da je moja V. počela pušit njegov kurac, jel da, onda bi se osjećao dovoljno muški jel da, ti si protivnik jednakosti među spolovima, znam ja takve! E pa vidiš, kuja psu ne puši kurac, gospodine Pušio sam cigarete u veceju kad je bila biologija.
placebo
03.12.2003., 09:09
možda mu je smetalo jer ga Aron ujutro budi ližući po licu? :D
netko drugi
03.12.2003., 09:09
:klap: :klap: :klap:
mislim da je njegov Aaaron pravi dokaz da pas ne mora bit duplikat gazde...a za tvoju curicu ne znam..al teško je čitati ovakve draem..
lako za vas dvoje, al žao mi pasa...........:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
netko drugi
03.12.2003., 09:11
magic...ti lijepo posvoji arona...
psi su bolji od ljudi, važno je da je V. sretna i zadovoljna..
a ti, imam osjećaj, papke lako brišeš iz glave
Zlo Koje Surfa kaže:
To je posljedica maltretiranja od žene, garant. :mad:
Ne, nego je Aron lizao zeninu pitchku, pa mu je stalno ta slika pred ocima...........A da ode na psihoterapiju?
Ali on je tako divan....nosio mi pive na drugi kat i nijednu nije razbio....i ti njegovi fazani i lisice, dobro jedna je pobjesnjela pa su je trazhili po cilom gradu....
Gdje cu vishe naci takvoga.....ima i pirane u akvariju i papigu od 20.000 kuna.......skoro pa je nauchila izgovoriti moje ime prezime i jmbg.........
ne mogu to podnijeti..............ne mogu.......
smotana2001
03.12.2003., 09:17
Ma pusti ti tog čovca...Mene zanima kako se kujica sad osjeća :rofl:
smotana2001 kaže:
nezadovoljeno ;) :D
smotana2001 kaže:
A kak bi se ti osjecala.......a kamo li jadna nevina kujica
Vincent V
03.12.2003., 09:23
To se zove maltretiranje životinja, taman im je došlo da se pojebu i onda dođe kreten i sve prekine.........
Ma ne bi se pojebali, nije njoj vrijeme....samo bi on nju oralno :(
Kad se sjetim.....njegovog zgadjenog izraza lica kad sam rekla nek ih pusti da se zabave....:(
placebo
03.12.2003., 09:25
e stvarno.. jadna kujica.. očito je da joj se od početka baš ni nije sviđao, inače bi mu dala prije.. a onda se jadnica pomirila, uvjerila samu sebe da i nije tako ružan, da ima.. ne znam.. karakterne crte lica, ili tako nešto.. kad ono, užas..
a i ti magic, drugi put biraj vlasnika s ljepšim psom.. zamisli kako bi tebi bilo da se moraš seksati s onim muškarcima čiji se psi sviđaju tvojoj kujici :D
netko drugi
03.12.2003., 09:26
jadna kujica...
i meni se slično dogodilo par puta..
taman izvadim jezik..i uđe nečiji dečko ili tata...
smotana2001
03.12.2003., 09:28
T@nja kaže:
A kak bi se ti osjecala.......a kamo li jadna nevina kujica
'bemmusvepospisku :zubo: Šta misliš zašto pitam :nono:
Shto mislite....mozhda je ovom topiku ipak mjesto na Usamljenim srcima....mozhda je netko proshao...isto razocharanje...:(
placebo kaže:
..zamisli kako bi tebi bilo da se moraš seksati s onim muškarcima čiji se psi sviđaju tvojoj kujici :D
Zbori glas iskustva. :lol: :lol:
placebo kaže:
a i ti magic, drugi put biraj vlasnika s ljepšim psom.. zamisli kako bi tebi bilo da se moraš seksati s onim muškarcima čiji se psi sviđaju tvojoj kujici :D
Ovo je stvarno grozno :jumping: onaj koji joj se najvishe svidja ima gazdu s grbom i umjetnom nogom, onak zamahuje dok hoda k'o vinchesterka.
netko drugi
03.12.2003., 09:38
ljepota je u očima...:headbang: :bonk: :hebemu:
Nisam mu ih ni uspjela vidjet...ima one ochale-pepeljare.
placebo
03.12.2003., 09:45
magic kaže:
Ovo je stvarno grozno :jumping: onaj koji joj se najvishe svidja ima gazdu s grbom i umjetnom nogom, onak zamahuje dok hoda k'o vinchesterka.
a jel ima barem karakterne crte lica? :D e, sad vidiš kako je njoj :D
Sandra October
03.12.2003., 11:33
užas :( strašno mi je žao magic :(
ne znam, ja bi mu na tvom jestu dala crveni karton .. taj čovjek nema duše :( samo je pitanje dana kad ćeš mu se ti premeškoljit na krevetu a on će frknut nosom :( ; kakav vlasnik-takav pas
strašno, jadna kujica :( daj ju odvedi u shopping ili nešto da zaliječi depru, ako je djevica (kolko sam skužila) ovakvo odbijanje mi moglo trajno utjecati na njen sexualni život, može zaradit vaginitis il nešto jednako strašno :(
placebo
03.12.2003., 12:35
Sandra October kaže:
strašno, jadna kujica :( daj ju odvedi u shopping ili nešto da zaliječi depru, ako je djevica (kolko sam skužila) ovakvo odbijanje mi moglo trajno utjecati na njen sexualni život, može zaradit vaginitis il nešto jednako strašno :(
definitivno :(
magic, mislim da je odmah moraš odvesti kod onog psa koji joj se sviđa... pozvoni im na vrata i pitaj čovjeka može li njegov pas na pola sata vani da poliže tvoju kujicu.. objasni mu o čemu se radi, čovjek će razumjeti..
ako to ne napraviš već danas popodne, jadnica će umisliti da s njom nešto nije u redu, da je ružna, da ima neugodan miris ili tako nešto.. :(
Koga da zamolim da na forumu Kucni ljubimci otvori Usamljena srca :(
Idem ranije ca s posla...mozhda jadna plache....
....ne mogu to podnijeti...ne mogu....smrad jedan mushki....a i fazane smo hranili skupa :cry:
Vanjushka
03.12.2003., 13:06
V.. .. . je dokaz da kucni ljubimci vremenom pocnu liciti na gospodara.
Ja sam jednom imao cuku koji je zguzio jeza.
Vanjuška :D
Magic, možeš odustat, ili nam dofurat novi nastavak ;)
Sandra October
03.12.2003., 13:50
magic kaže:
....ne mogu to podnijeti...ne mogu....smrad jedan mushki....a i fazane smo hranili skupa :cry:
ko zna šta je tek radio fazanima kad nisi gledala :(
netko drugi
03.12.2003., 13:56
Vanjushka kaže:
V.. .. . je dokaz da kucni ljubimci vremenom pocnu liciti na gospodara.
Ja sam jednom imao cuku koji je zguzio jeza.
jel ti to govoriš omagic....?:rolleyes:
hmmmm..........:)
Kesten kaže:
Vanjuška :D
Magic, možeš odustat, ili nam dofurat novi nastavak ;)
Pa ja popodne ponovo shetam kuju :cool:
Sandra October kaže:
ko zna šta je tek radio fazanima kad nisi gledala :(
:horor: pravodatikazhem...dost pohotno izgleda :D
smotana2001
03.12.2003., 14:11
Magična jes' ti sigurna da nije on neki perverznjak...
'Bemmusvedamu'bem...si ti vidla dal' mu se digo ili nije dok je njegov cuko oblizivao tvoju kujicu :horor:
A možda je i bio ljubomoran na tvoju kujicu :horor:
smotana2001 kaže:
A možda je i bio ljubomoran na tvoju kujicu :horor:
A mozhda je bio ljubomoran na svog psa :horor:
Ljudi, svidja mi se chovjek koji se pali na moju kuju :horor:
Tek...sam....sad ....progledala....
...srce mi se kida...:cry:
...selite na US :cry:
netko drugi
03.12.2003., 14:19
ma kupit cu ja tebu cuku pa nek se tvoja V. veseli...mi cemo ih gledat i bit sretni...
netko drugi kaže:
ma kupit cu ja tebu cuku pa nek se tvoja V. veseli...mi cemo ih gledat i bit sretni...
:grli: vec mi je lakshe :)
Pa nemojte coeka oma osudjivat mozda jednostavno nije htio da se njegov cistokrvni pari s tvojom mjesankom al to u svakom slucaju nije razlog da zbrise ,odjebi ga:top:
Sandra October
03.12.2003., 14:46
magic kaže:
:horor: pravodatikazhem...dost pohotno izgleda :D
a ha :D exactly :D jes' vidla prsnog koša, a? :D
placebo
03.12.2003., 14:52
magic kaže:
A mozhda je bio ljubomoran na svog psa :horor:
Ljudi, svidja mi se chovjek koji se pali na moju kuju :horor:
Tek...sam....sad ....progledala....
ma ja mislim da je on tog psa i kupio samo kao paravan.. to ti je klasična priča, sluga kojeg gospodar uhvati sa svojom dragom uvijek loše završi :(
vidjet ćeš da će ga sutra dati kastrirati .. :(
magic kaže:
Svidjale su nam se iste stvari, .... grliti stabla
...
A on izvalio jezichinu i stao ju .....jelte....lizat :o
ovo je ko one detektivske price: npr. u pustinji lezi vreca s pijeskom, malo dalje 2 kofera, pa 4 cipele, odjeca, jedna kratka i jedna duga sibica i na kraju jedan mrtvac - objasni sta se desilo? :rolleyes:
u tvom slucaju, cek da pripalim duhan u luli..., mislim da je kljuc u tome da ste zajedno grlili drva. dakle, on je HSS-ovac, pritajeni simpatizer. zbog tvog fazana i jezeva je pomislio da i ti volis svoju zemlju, a kako je poznato (:rolleyes: ) muskarci koje su njihove zene zlostavljale idu bas u tu stranku. grlit drva, voljet ovce i jabuke.
tko je ubojica, pitate se... pardon, gdje je problem? buduci on konta da si ti HSS-ovka, onda je i tvoja pudlica isto. a u trenutku kad je V. ponudila picku, u njegovom mozgu se odvrtila trenutna politicka situacija: precednik stranke se bas tih dana naguzio pobjedniku izbora, umjesto da zbrise ponudio se mrskom neprijatelju. mrski neprijatelj je krenuo iskoristiti ponudjeno, buduci je gej ok samo oralno - zbog razlike u spolovima, a dok je stranka odvukla svog precednika iz neugodne situacije, ti nisi ucinila isto. nego si bila za tu koaliciju. istovremeno je dakle dozivio dvije zle spoznaje
1) ti si izdajica ljubitelja drveca
2) Aron je HDZov simpatizer
how's that for explanation? :rolleyes::rolleyes:
ima i 3) za ocekivati je da ce ga vlastiti pas kad-tad pokusati naguziti
gnom kaže:
mozda jednostavno nije htio da se njegov cistokrvni pari s tvojom mjesankom al to u svakom slucaju nije razlog da zbrise ,odjebi ga:top:
Sad cemo se josh i vrijedjat, ha :mad:
Djubre jedno mushko shovinistichko, moju miljenicu mjeshankom nazvat :mad:
seti kaže:
mislim da je kljuc u tome da ste zajedno grlili drva. dakle, on je HSS-ovac, pritajeni simpatizer. zbog tvog fazana i jezeva je pomislio da i ti volis svoju zemlju, a kako je poznato (:rolleyes: ) muskarci koje su njihove zene zlostavljale idu bas u tu stranku. grlit drva, voljet ovce i jabuke.
NEMAM JA FAZANE!!!!!!!!!!!On ima! Ja imam kuju koja se tjera, jezha i sina. :mad:
netko drugi
03.12.2003., 15:01
jebote...:rolleyes:
netko drugi kaže:
jebote...:rolleyes:
Evo josh jednog obeshrabrenog ;)
Magic, a da ti nabavis fazane, i to cistokrvne :D
netko drugi
03.12.2003., 15:07
ja predlažem prepelice...:B
placebo kaže:
A da ja za svaki sluchaj prijavim unaprijed Drushtvu prijatelja zhivotinja?
Ne bih mogla zhivjeti s tim teretom :(
Sandra October
03.12.2003., 15:10
placebo kaže:
ma ja mislim da je on tog psa i kupio samo kao paravan.. to ti je klasična priča, sluga kojeg gospodar uhvati sa svojom dragom uvijek loše završi :(
Brrr ima Placebo pravo :horor: :(
Spašavaj psa dok se spasit da :( Traži privremenu skrb ili nešto :(
magic kaže:
NEMAM JA FAZANE!!!!!!!!!!!On ima! Ja imam kuju koja se tjera, jezha i sina. :mad:
Ej zeno skuliraj se malo men se cini da se i ti tjeras:B
Sandra October kaže:
Spašavaj psa dok se spasit da :( Traži privremenu skrb ili nešto :(
Popodne cu ga otet...odluchila sam :cool:
Vanjushka
03.12.2003., 15:12
Magic, ja bi volio da me ti malo prosetas :D
gnom kaže:
Ej zeno skuliraj se malo men se cini da se i ti tjeras:B
a trebalo ti je dok skuzhish....;)
Jebiga magic, drugi ljudi dresiraju svoje kujice da donesu štap....
netko drugi
03.12.2003., 15:14
a drugi ljudi opet svojim mačkama vade zube..
Sandra October
03.12.2003., 15:14
magic kaže:
Popodne cu ga otet...odluchila sam :cool:
Nego :) :clint:
I.. ;) znaš šta ti je prvo činit... ostavit V. i A. malo privatnosti :cerek:
Pa onda nadji nekog pravog muzjaka a ne zapalit se na tipa s pepeljarama koji zivi s fazanima
gnom kaže:
Pa onda nadji nekog pravog muzjaka a ne zapalit se na tipa s pepeljarama koji zivi s fazanima
Ma vi ste sve pobrkali :(
A sluchaj je tako jednostavan :D
p.s. on nema pepeljare, on lichi na Djeda Mraza.
Sandra October kaže:
I.. ;) znaš šta ti je prvo činit... ostavit V. i A. malo privatnosti :cerek:
Dobit ce Juniorovu sobu :cerek:
magic kaže:
Ma vi ste sve pobrkali :(
A sluchaj je tako jednostavan :D
p.s. on nema pepeljare, on lichi na Djeda Mraza.
Onda ga cvrsto drzi jer se blizi vrijeme darivanja:D
Sandra October
03.12.2003., 15:36
magic kaže:
Dobit ce Juniorovu sobu :cerek:
:cerek: i samo povremeno gurni ispod vrata par energetskih psećih kolačića :D
..a unda
03.12.2003., 16:40
magic moja, ovdje svi okrecu na zajebanciju. ne razumiju te. ni tebe ni tvoju v.
ovo su ljudi koji ne vole prirodu, zivotinje...zele zivotinjama ugraditi ljudski osjecaj za moral.
cudi me da se jos nitko nije javio sa politickim ili vjerskim komentarom (nesto se jednom malo nacelo), jer..aaron..hmmm...znas, kako je..barmicvah itd. ima ovdje svakakvih ljudi.
ja te razumijem u potpunosti. imam ja cockera. i on obozava rotvajelirce, doge, dugodlake bosanske ovcarke....meni se slicno dogadjalo kao i tebi. samo, vlasnice tih pasa, kad bi pocelo to psece slasno lizanje, pocele bi se smijat...hahahaha, vidi maloga. a moj bi ti cocker upro. skace i ne pusta. mic po mic, te bi kuje pocele popustati. cak ako bi bilo u blizini i vecih....pasa. jer, moj cocker je srcan. ne boji se on. uporan je. i sve mora prije polizat. a zna bit, kad mu proradi lovacka krv i krvosljednik. pa se do dovede do kuje. zna citav grad obic da nadje onu koja mu treba.
koji put se moj cocker tako uspali da mu moram malo pomoc i sa dvije ga ruke moram drzat.
vlasnice tih velikih kucki, kad bi vidjele da bi vrag odnio salu, pocele bi kukat da maknem mog cockera, da jeli ja znam koliko su platile one za svoju kuju. ali, malo bi promijenile pricu kad bi vidjele da se to kucketini svidja, pa bi pokusale malo ublaziti svoje reakcije s pitanjma..a jel ima pedigre...a isto je smisan, a vidi mu usi, a je, je dobar je mali, bas me zanima kakvi bi mladunci ispali...ja bi se samo smijuljio i pustio mog cockera da se nauziva, jer...priroda je to...nevalja sputavat zivotinjski nagon. jos ce mi po kuci pocet zaskakivat po svemu i svacemu. ne zelim da moj cocker bude kinky. kad ga vec ide, ja mu omogucavam kucke koliko god mogu. znam da ima dovoljno kuja za njega. cak sam, jer volim zivotinje, volim mog cockera, da ubrzam stvari, poceo pitati vlasnice tih kucki, cak ako se i ne tjeraju....jel moze moj cocker malo polizati vasu kujicu (iako u kuji ima pedeset, sezdeset kila). i skoro uvijek mi dopuste vlasnice, jer misle da im ne moze biti nista.
volim moga cockera, tako je gladak kad ga pomilujes, topao, mali nekako a nabijen, tust, ima tako lijepe usi koje mu lamataju. moj cocker voli kuje, moj cocker je najbolji.
Vera Pavladoljska
03.12.2003., 17:33
magic, kopirantu jedan zli, da zli
u paklu ces se okretat na raznju.
a ja cu bit do tebe.:cool: :top: ;)
(na raznju, ali manjem)
..a unda
03.12.2003., 18:22
koga je kopirala, reci..
e, da..moj cocker je medeno crvenkasto bakreni...dodje da ga se pojede koliko je mio i sladak. magic, a da nije tvoja v crna i ostrodlaka?..ko zna, mozda su se i vidjeli..v i cocker. :)
Vera Pavladoljska
03.12.2003., 18:30
..a unda kaže:
koga je kopirala, reci..
e, da..moj cocker je medeno crvenkasto bakreni...dodje da ga se pojede koliko je mio i sladak. magic, a da nije tvoja v crna i ostrodlaka?..ko zna, mozda su se i vidjeli..v i cocker. :)
Necu ja sam andjeo.:rolleyes:
:angel:
...........nat...ne znam...na koga...mislish :D
Vera Pavladoljska
03.12.2003., 20:19
magic kaže:
...........nat...ne znam...na koga...mislish :D
..........prasica..........jedna..........:D
placebo kaže:
možda mu je smetalo jer ga Aron ujutro budi ližući po licu? :D
Okrutno!!!:jumping:
jelica kaže:
Okrutno!!!:jumping:
Ti ne znash shto je okrutno jer se josh nisi jebala u guzicu ;) :D :p
Daj magic, ne okolisaj, nego pricaj kako je bilo na popodnevnoj setnji......jel bilo lizanja?
Bili su...oboje...On me suzdrzhano pozdravio...srce mi se cijepalo...V. je dotrchala do Arona, on je bio ushicen :cerek:...ma to je stvarno ljubav na prvi pogled, nema shto :cerek:
Opet su skakutali unaokolo, no kad se V. primirila, On je pozvao Arona, vezao ga i pozdravio me...suho i sluzhbeno...bojim se...da je...gotovo :(
placebo
03.12.2003., 21:12
magic kaže:
Bili su...oboje...On me suzdrzhano pozdravio...srce mi se cijepalo...V. je dotrchala do Arona, on je bio ushicen :cerek:...ma to je stvarno ljubav na prvi pogled, nema shto :cerek:
Opet su skakutali unaokolo, no kad se V. primirila, On je pozvao Arona, vezao ga i pozdravio me...suho i sluzhbeno...bojim se...da je...gotovo :(
meni je taj čovjek totalno sumnjiv.. hmm.. čekaj malo.. V. je topla, jel' tako? A on se naljutio kad je shvatio da ti nemaš ništa protiv da se malo poigraju, iako svi znamo da V. ne koristi kontracepcijska sredstva?
Mislim da znam o čemu se tu radi :cool:
Mislish da se boji da cemo mu namjestit tuzhbu za ochinstvo :confused:
placebo
03.12.2003., 21:47
magic kaže:
Mislish da se boji da cemo mu namjestit tuzhbu za ochinstvo :confused:
ne, nego čovjek zapravo mrzi životinje...
od malena je alergičan na dlaku i perje, umalo nije umro od napadaja astme kad je imao pet godina... i onda je jednog dana prolazio parkom i ugledao tebe.. mjesecima te gledao, ali nije znao kako ti prići.. na kraju mu ništa nije preostalo, nego je morao kupiti hebenog psa samo zato da ti se može približiti...taman vas je krenulo, kad si ti jednog dana dok ste šetali pse izvalila da voliš i ptice.. onda je kupio i jato fazana, da bi te mogao pozvati kod sebe doma.. da ih, kao, hranite .. zbog psa je dobio napadaj, a zbog fazana se posvađao i sa susjedima.. ali muke su se isplatile, napokon ste se počeli seksati.. neko vrijeme je bio sretan, ali astma je postajala sve jača i jača.. a otkrio je da je alergičan i ježeve bodlje, koje su mu ostajale u stopalima nakon što bi ga u mraku slučajno ugazio.. . doktor mu je zaprijetio da to sa životinjama mora prestati... pas, kuja, jež i fazani.. čovjek je na samom rubu kolapsa.. a sad još šest novih štenaca... :horor: :D
Magic, malo mi je cudno da je taj tip toliko pobjesnio u 2 sekunde, nekako mi se ne uklapa u tu sliku covjeka koji voli zivotinje, pa zatim vasa harmonija odnosa itd. Mislim da ga je uhvatila zuta minuta, sto se svima nama dogadja i da ce sutra ili prekosutra biti sve OK, frajer ce ti se ispricati.
IMF-ovac
04.12.2003., 08:31
:eek: :eek: :eek:
Šta ovo radi ovdje??? :hebemu:
A gdje bi ti s tim? Nema Usamljenih srdaca na Zhivotinjama :(
IMF-ovac
04.12.2003., 08:55
Usamljena srca su usamljena srca. Bilo životinjska, bilo ljudska.
A koliko sam skužio tvojoj životinji srce i nije tako usamljeno... ima tebe :D
crazy child
04.12.2003., 19:21
seti kaže:
politicka situacija: precednik stranke se bas tih dana naguzio pobjedniku izbora, umjesto da zbrise ponudio se mrskom neprijatelju. mrski neprijatelj je krenuo iskoristiti ponudjeno, buduci je gej ok samo oralno
:jumping:
Dobra priča seti!:top:
p.s. nemam ništa protiv gejeva:D , al ovaj iz priče mi je totalno :flop: ,
jer kakav će bit prema nama kad sebe i svoju ženu laže :rolleyes:
Saznali ste da nije ni rastavljen :horor:
Strashno...danas je Aron izashao s ...brnjicom...boli....
Obje smo tuzhne :(
magic kaže:
Strashno...danas je Aron izashao s ...brnjicom...boli....
Pa mora ju bolit ak je trljao s brnjicom :D
Aron... zvuči kao ime za bernardinca... znao sam jednog Arona, švabo od 50 kila... pali se mala na mačo tipove, a?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.