PDA

View Full Version : teme za PAMETNE ŽENE i jetije!!!???

nobrainatall
03.12.2003., 12:05
1.svi na muškom kutku znamo da je to mit ali doro pustimo to sad zna se i njima zalomiti ...

zanima me sad ovo : koje teme vi otvarate kad upoznate neku "takvu" a ako vam se još recimo i sviđđđa ?
da se odmah dogovorimo kaj ne pali :
1. glupe šale do besvjesti...(ekonomičarke)
2.neka ispucana pitanja kao di češ za novu,di si bila na moru....(zaposlene)
3.hvalisanja o sebi(pali kod klinkica)
4.imaš li psa...(pali na tulumu veterine)
.....
:cool: :cool:
za cure s prava nisam još skontao pa slušam vas...:s

El Bradbury
03.12.2003., 12:21
Daj, ovo je muški kutak a ne glupi kutak...

nobrainatall
03.12.2003., 12:33
glupane ova tema je ŠALA,zajeb****,glupiranje a ne neka dubokoumana priča s poantom sorry ak nisi razumio ili ak sam ti uvrijedio djevojku sa ekonomije ili veterine:bonk: :bonk:

El Bradbury
03.12.2003., 12:42
grohotom se smijem magu šale ... btw žena mi je sa PMFa :D a vicevi su ti niže na forumu

walter
03.12.2003., 12:46
El Bradbury kaže:
grohotom se smijem magu šale ... btw žena mi je sa PMFa :D a vicevi su ti niže na forumu
PMF... Da da, to je onih 5% koje nisu rospije. :top:
Sve ostalo u štagalj.... :top:

El Bradbury
03.12.2003., 12:50
sve je to isto ali mrzim generalizacije... jebote ocjenjuje žene po kvaliteti svog uleta

kemik
03.12.2003., 12:51
Kaj ti lebe volis cure s PMF-a?
Ko bi reko?

El Bradbury
03.12.2003., 12:53
kako je to reko EL Guapo "gledaj Paco, i u pustinji raste ruža :D"

placebo
03.12.2003., 12:55
ma leb voli žene koje njega vole..:D to što je ova s PMF-a, to se slučajno dogodilo.. da kojim slučajem njegova cura ima brkove, on bi izveo teoriju da su onih 5% žena koje imaju brkove prave žene, a ovo ostalo rospije :D

walter
03.12.2003., 12:57
El Bradbury kaže:
sve je to isto ali mrzim generalizacije... jebote ocjenjuje žene po kvaliteti svog uleta
I šta je tu loše? Ja recimo ocjenjujem žene po kvaliteti sisa. Ne ometaj čovjeka u njegovoj temi. :nono: :nono:
Inače, moje teme su izuzetno glupe, stereotipne i općenito ofucane. Ako je s PMF-a, onda ju pitam jel bi obukla kutu za mene, primjerice. To je prvo pitanje, nakon kojeg slijedi: A jesi ti veliki štreber ili onak, postoji dio dana kad ne štrebaš? Onda dalje ide, jel cugate vi šta ili živite u staklenom zvonu?
Ukoliko preživi ta tri pitanja, onda možemo normalno razgovarat.
A ako ne, onda ionako ko ju jebe, barem što se mene tiče.

nobrainatall
03.12.2003., 12:57
El Bradbury kaže:

znači loš ulet - pametna žena ha?

pa rekao sam da su pametne kaj sad još hočeš da ti kažem :confused:

walter
03.12.2003., 12:58
placebo kaže:
ma leb voli žene koje njega vole..:D to što je ova s PMF-a, to se slučajno dogodilo.. da kojim slučajem njegova cura ima brkove, on bi izveo teoriju da su onih 5% žena koje imaju brkove prave žene, a ovo ostalo rospije :D
Ovo što si napisala pametno je, mora da si s PMF-a. :top:

walter
03.12.2003., 12:59
nobrainatall kaže:
znači loš ulet - pametna žena ha?

pa rekao sam da su pametne kaj sad još hočeš da ti kažem :confused:
Ne sekiraj se ti prijatelju, sve će biti u redu. :top:

El Bradbury
03.12.2003., 13:07
Malo serem, danas sam nadobudan... don't mind me :rolleyes:

MrkiMedo
03.12.2003., 13:29
nobrainatall kaže:
zanima me sad ovo : koje teme vi otvarate kad upoznate neku "takvu" a ako vam se još recimo i sviđđđa ?

ništa lakše. Sidneš s njon platiš cugu (jednu, dvi deset) i ispričaš joj sve o sebi. Još joj možeš reć kako te zadnja cura napucala i utekla sa nekin starin lovašen i reci da ti je teško. Priča će dugo trajat i dok ti završiš s pričon garantirano ćete bit pijani. Nakon toga je tvoja :D

El Bradbury
03.12.2003., 13:49
i ona i izrigana roba na njemu :D

plavva
03.12.2003., 13:50
meni su najdrazi uleti bili ovakvi: vrijeme radnje oko 3 ujutro, mjesto radnje recimo sidro ili brazil, stanje aktera poprilicna intoksikacija, a genije dolazi s pitanjem "sto ti inace radis u zivotu" i facom ko da u slobodno vrijeme prevodi smrt smail-age cengica na turski:rolleyes::lol::lol:

na takvima ja vjezbam svoju bitchastost:D

džigi
04.12.2003., 16:48
Zar ima i takvih!
Ovdje se ženski kutak zove kokošinjac ili.......? :confused: :misli:

nobrainatall
05.12.2003., 01:24
plavva kaže:
...

eto vidite sad . :eek: sam vam je rekao ,samo čekaju da naleti jedan kojeg če skubat kolko se god da:mad: :mad: :mad:

treba smisliti neku dobru kontru inače:bang:

Garovix
05.12.2003., 01:39
hrvatice i hrvat', draaagi moji....nisam zna!... al osobito mi je drago čuti'....i tak dalje, da ne kenjam, kenjate...
pravo i jedino ultimt pitanje je "jel znaš radit sarmu?":D

lucija
05.12.2003., 07:58
walter kaže:

Ne bih se mogla složiti. Ja nisam rospija i nisam s PMF-a.:D

plavva
05.12.2003., 09:03
nobrainatall kaže:
eto vidite sad . :eek: sam vam je rekao ,samo čekaju da naleti jedan kojeg če skubat kolko se god da:mad: :mad: :mad:

treba smisliti neku dobru kontru inače:bang:

ja OBOZAVAM kad naleti neko ko mi moze zaustavit jezicinu. stvarno OBOZAVAM.:top: to mi je ono, afrodizijak, musko mi je odma 70 posto ljepse i vece u coravim ocima.
takvi muski su rijetki, ne znate vi zeni zacepit usta. zato sam se udala za nekog kom to uspijeva bez beda. on zadovoljan, a ja sva vazna:D

Gospon Pes
05.12.2003., 09:06
plavva kaže:
takvi muski su rijetki, ne znate vi zeni zacepit usta. zato sam se udala za nekog kom to uspijeva bez beda. on zadovoljan, a ja sva vazna:D
Zaboravila si im objasniti da ovime NE pokusavas reci da non-stop pusis... :D

plavva
05.12.2003., 09:11
a ne, ne, nek si misle da je tak. odma sam im draza:D

walter
05.12.2003., 09:14
lucija kaže:
Ne bih se mogla složiti. Ja nisam rospija i nisam s PMF-a.:D
Slažem se. Ali ti imaš metlu u guzici, stara. ;)

nobrainatall
05.12.2003., 15:32
ma nisu te sa pmf-a tak ni loše , da samo vidite cure sa druge ,treće godine prava.:eek: kad progutaju KLAJIćA pa kad počnu u razgovoru upotrebljavati riječi
koje ni mesić nezna , onda je gadno:confused:

El Bradbury
05.12.2003., 20:12
Aha, umjesto "doma" kažu "domicilna baza".

-=zErO-oNe=-
05.12.2003., 21:10
Hmmmm. :misli: cure s prava...

Ma i s njima diskutiram o tome zasto se ovca ne skupi na kisi :D to je ultimna diskusija :D

stagediver
09.12.2003., 20:29
plavva kaže:
meni su najdrazi uleti bili ovakvi: vrijeme radnje oko 3 ujutro, mjesto radnje recimo sidro ili brazil, stanje aktera poprilicna intoksikacija, a genije dolazi s pitanjem "sto ti inace radis u zivotu" i facom ko da u slobodno vrijeme prevodi smrt smail-age cengica na turski:rolleyes::lol::lol:

a zato se meni frend zali na sjebane cure :D
cesto zavrsimo "intoksinirani" u sidra, a on cesto takav ulece
jebote, razvit ce strah od vas bitchki, nemoj tako
a uvijek je dobro prolazio kod cura :D

cazzira
12.12.2003., 17:56
legenda kaže:
Zar ima zena na PMF-u? A ja mislio da je to za pametne...
Da nisu cistacice?

:vidiga:

Clea
12.12.2003., 19:10
plavva kaže:
"sto ti inace radis u zivotu" i

fakat, definitivno najodbojnije pitanje..-.kaj radis u zivotu-

samo mu kazem =nis posebno= ..:rolleyes:

..a unda
12.12.2003., 20:07
plavva kaže:ja OBOZAVAM kad naleti neko ko mi moze zaustavit jezicinu. stvarno OBOZAVAM.:top: to mi je ono, afrodizijak, musko mi je odma 70 posto ljepse i vece u coravim ocima.
:top: :D

obozavam i ja zaustavljacice jezicina. :p

drago mi je da je jednom jedna zena napokon demistificirala musko-zenske odnose, motive za udaju, brak... :D :D

plavva
12.12.2003., 22:21
Clea kaže:
fakat, definitivno najodbojnije pitanje..-.kaj radis u zivotu-

samo mu kazem =nis posebno= ..:rolleyes:

heh ja sam jednom tipa pitala "da li je to stvarno pitanje koje mi zelis postaviti?" izbacio je gebis na gotovs kolko se zblenuo. onda je nakon pet minuta frfljanja i mrmljanja iskreno izvalio "ma dobra si mi, jesam to trebo rec?":D:D:D

xxGaladrielxx
12.12.2003., 22:43
El Bradbury kaže:
Daj, ovo je muški kutak a ne glupi kutak...
nema glupih tema, samo glupih sugovornika

Tihana
12.12.2003., 22:47
-=zErO-oNe=- kaže:
Hmmmm. :misli: cure s prava...

Ma i s njima diskutiram o tome zasto se ovca ne skupi na kisi :D to je ultimna diskusija :D

ej......... Klaic nam je ponos i dika, kao i novo izdanje Anića.
istina, malo smo zajebane....:D
ali to samo znači da volimo popričati s PAMETNIM, OBRAZOVANIM I NAČITANIM osobama. Ostali, ko vas jebe.......

Ges
12.12.2003., 23:09
:eek:
u je*ote! morat cu prestat s tim "sto inace radis u zivotu" pitanjem... :D

A ovo sa zaustavljanjem zene dok prica su vec nebuloze! Pa mislim, ako ona ne prica morat cu ja, a ja nezelim jer moram postavljat primjer gorenavedenog pitanja... nikad zadovoljne...
Ali zato grdo padate na "ko avion si" spiku :top:

nobrainatall
12.12.2003., 23:19
Tihana kaže:
ali to samo znači da volimo popričati s PAMETNIM, OBRAZOVANIM I NAČITANIM osobama. Ostali, ko vas jebe.......

eto vidiš koliko si PAMETNA , OBRAZOVANA I NAČITANA kad u tri reda teksta imaš 1 zajebane i 1 tko vas jebe

:D :D

osim ak ovo "načitana" nije nešto drugo:confused: :D

-=zErO-oNe=-
12.12.2003., 23:33
Tihana kaže:

Pa nisam vam ja ni dirao Klaica, imam ga i ja, dobar je za cjepati drva na njemu, onako debel i...

Nego, da te pitam, ucite li vi i nesto sto se zove interpunkcija, kad se vec govori o nacitanim i obrazovanim i ono najbolje pametnim osobama.
Nista ljepse nego kad neko knjisko znanje pocnje smatrati pamecu, ah kako samo uzivam onda u dubokim "pametnim" razgovorima.
Jeste li ucili i neke citate mozda? Ima jedan dobar:Kakva vam korist od vašeg ucenja i vaše pobožnosti?Postaje li magarac pametniji ako živi u knjižnici, ili miš svetiji ako boravi u crkvi?

I zadnje pitanje:"Ko vas jebe?"
Niko, doduse dogadjalo se da curama s prava stvorimo iluziju da one to rade nama ;)

Tihana
13.12.2003., 19:52
-=zErO-oNe=- kaže:
Pa nisam vam ja ni dirao Klaica, imam ga i ja, dobar je za cjepati drva na njemu, onako debel i...

Nego, da te pitam, ucite li vi i nesto sto se zove interpunkcija, kad se vec govori o nacitanim i obrazovanim i ono najbolje pametnim osobama.
Nista ljepse nego kad neko knjisko znanje pocnje smatrati pamecu, ah kako samo uzivam onda u dubokim "pametnim" razgovorima.
Jeste li ucili i neke citate mozda? Ima jedan dobar:Kakva vam korist od vašeg ucenja i vaše pobožnosti?Postaje li magarac pametniji ako živi u knjižnici, ili miš svetiji ako boravi u crkvi?

Niko, doduse dogadjalo se da curama s prava stvorimo iluziju da one to rade nama ;)

1. interpunkcija nije tako bitna u neformalnim e-mailovima ili forumu
2. knjiško znanje oplemenjuje već postojeću inteligenciju i proširuje znanje i opću kulturu
3. knjižnica nije za magarce ili one koji žele biti magarcima

Tihana
13.12.2003., 19:53
-=zErO-oNe=- kaže:

zaboravila sam najvažnije - ti i živiš u iluziji jer nisi još dopao u šake prave pravnice:D ;)

-=zErO-oNe=-
13.12.2003., 22:53
Tihana kaže:
zaboravila sam najvažnije - ti i živiš u iluziji jer nisi još dopao u šake prave pravnice:D ;)

:cerek: Dva posta si posvetila glupom, neobrazovanom i nenacitanom papku :cerek: Pa ti ipak volis s takvima razgovarati.Izgleda da sam konacno sreo nekoga ko ce me rijesiti svih iluzija :love:

Povlacim se sada u mir i tisinu, od sada za mene postoji samo jedna zena, Tihana :D , i samo jedan covjek Klaic :D , idem sad oplemenjivati postojecu inteligenciju...:D

Tihana
14.12.2003., 13:04
-=zErO-oNe=- kaže:
:cerek: Dva posta si posvetila glupom, neobrazovanom i nenacitanom papku :cerek: Pa ti ipak volis s takvima razgovarati.Izgleda da sam konacno sreo nekoga ko ce me rijesiti svih iluzija :love:

Povlacim se sada u mir i tisinu, od sada za mene postoji samo jedna zena, Tihana :D , i samo jedan covjek Klaic :D , idem sad oplemenjivati postojecu inteligenciju...:D

a sto ces kad svi imamo svojih slabosti, ili da se povijesno - mitološki izrazim - ahilovu petu
a kad sam za tebe jedina :cerek: :zubo: :cerek:

luca
14.12.2003., 13:24
walter kaže:

:kiss: :cerek:

Tihana
14.12.2003., 19:01
zero one je lažac! kaže da je nenačitan, a 8 puta je pročitao Robinsona Crusoa!

Septembar
14.12.2003., 20:00
walter kaže:
PMF... Da da, to je onih 5% koje nisu rospije. :top: al budu i one postale :top:

Septembar
14.12.2003., 20:04
Garovix kaže:
pravo i jedino ultimt pitanje je "jel znaš radit sarmu?":D znam evo juce sam radila, sa suhim rebriam i slaninom :klopa:
imam lonac od 6 l pun
bujrum :D

-=zErO-oNe=-
14.12.2003., 21:44
Tihana kaže:
zero one je lažac! kaže da je nenačitan, a 8 puta je pročitao Robinsona Crusoa!

:jumping:

E jesi blentava :)
A sta da ti kazem, raskrinkala (pazi izraza) si me, ali to je jedino sto sam ikada procitao, i vise nikada nista. osim Brik i kompanija :)

Tihana
14.12.2003., 23:51
Ha! a ti koristis izraze (blentava) nedostojne jedne fine buržujke kao što sam ja!:D

Tihana
14.12.2003., 23:52
-=zErO-oNe=- kaže:
:jumping:

E jesi blentava :)
A sta da ti kazem, raskrinkala (pazi izraza) si me, ali to je jedino sto sam ikada procitao, i vise nikada nista. osim Brik i kompanija :)

a što onda radiš na forumu "književnost"?

-=zErO-oNe=-
14.12.2003., 23:55
Tihana kaže:
a što onda radiš na forumu "književnost"?

Nekad se od srca nasmijem ;)

Tihana
15.12.2003., 00:48
-=zErO-oNe=- kaže:
Nekad se od srca nasmijem ;)

:kiss:

-=zErO-oNe=-
15.12.2003., 09:39
I tebi je tamo izgleda jako zabavno :)

Tihana
15.12.2003., 13:17
pa naravno kada sam načitana, fina mlada dama:D

kemik
15.12.2003., 13:20
kad te nitko ne zeli pohvaliti, moras se sama, jelda?

te@
15.12.2003., 14:34
nobrainatall kaže:
da se odmah dogovorimo kaj ne pali :
1. glupe šale do besvjesti...(ekonomičarke)
2.neka ispucana pitanja kao di češ za novu,di si bila na moru....(zaposlene)
3.hvalisanja o sebi(pali kod klinkica)
4.imaš li psa...(pali na tulumu veterine)
.....
:cool: :cool:
za cure s prava nisam još skontao pa slušam vas...:s

Tvoj nick je tvoj program. Čestitam na dosljednosti.

nobrainatall
15.12.2003., 23:19
teah kaže:

uh hvala ti teah:s :s :s al ipak se premalo znamo da bih ti dao svoj broj:)
sorry
baj baj i zajaši metlu:W

-=zErO-oNe=-
15.12.2003., 23:24
Tihana kaže:
pa naravno kada sam načitana, fina mlada dama:D

O da?

Nego...da te pitam...:D

Znas li ti mozda zasto se ovca ne skupi na kisi?

Uno
15.12.2003., 23:24
teah kaže:
:D :top:

Tihana
16.12.2003., 00:04
-=zErO-oNe=- kaže:
O da?

Nego...da te pitam...:D

Znas li ti mozda zasto se ovca ne skupi na kisi?

zato sto joj vuna nije ispredena:D

koka_7
16.12.2003., 00:08
Još jedan dokaz muškog primitivizma. Birate žene po školi i onda još razrađujete šprehe. Ni jedna, imalo pametna žena neče na to past. Ja osobno nevolim da mi se netko upucava, ja proučim i priđem. A samo to mi je 70% uspjeha.
I čim mi netko uleti sa: e mala baš si mi super, kaj nebi ti i ja malo prošetali, tu je zagušljivo...
Odma mi se sere!

nobrainatall
16.12.2003., 01:26
pa baš zato što mi nemamo tih 70% posto uspjeha čim priđemo , baš zato se onda ovak skupimo i izmišljamo neke kao "šprehe" na koje cure padaju makar svi dobro znamo da su to čiste gluposti:bonk:
ali kaj drugo mogu radit muškarci na nekom net forumu nego pričat gluposti :bonk:
evo jeste sad sretne:cool: :D :cool:

uostalom mislim da je špreha kod meuškarca negdje u ragu sa istaknutim sisama ili guzom kod djevojke :B

schmokljan
16.12.2003., 12:54
Mislim da ipak treba naglasiti OSNOVNU grešku!

Najme kaj - cura misli da joj se netko upucava, zato što mu se ona doista sviđa. A to je notorni nonsens.

Dečko, već pomalo očajan u 3 ujutro, prilazi prvoj na koju naleti, a da nije totalni akrap.

Znači - to što vam se netko upucava ne znači da ste lijepe, pametne i poželjne - nego ste se našle u pravom trenutku na pravom mjestu. E sad - druga je stvar što mi lažemo da smo baš vas tražili. :B

I zato cure, umjesto da budu sretne što im netko posvećuje pažnju, dignu nos i misle da su svojom superšprehom, u tri ujutro je samo kozi do neke ozbiljne šprehe bajdvej, sjebale dečka. Niste! Nas boli džon. Prići ćemo drugoj, trećoj dok ne dođemo do one koja se neće preseravati. Ili ćemo se još više opiti, pa opet dobro. :bljak:

Dakle - umjesto da budu sretne što im je netko posvetio pažnju, one traže verbalnu kvalitetu u Brazilu u tri ujutro. S druge strane, ako doista nešto superzanimljivo kažete, onda će skontati da nemate auto, jerbo da imate ne biste se trudili. Znači - za takve koze - treba osrednji ulet koji ih neće vrijeđati, ali će istovremeno ostaviti mogućnost da posjedujete neki osrednji auto. O tempora, o mores. :s

Takav stav, lažan i površan, je moguć samo u državi sa ženama koje su lažno emancipirane. Nećemo mi u zapadnu Europu još dugo sa ovakvim curama. :W

plavva
16.12.2003., 15:07
schmokljan kaže:
Mislim da ipak treba naglasiti OSNOVNU grešku!

Najme kaj - cura misli da joj se netko upucava, zato što mu se ona doista sviđa. A to je notorni nonsens.

Dečko, već pomalo očajan u 3 ujutro, prilazi prvoj na koju naleti, a da nije totalni akrap.

Znači - to što vam se netko upucava ne znači da ste lijepe, pametne i poželjne - nego ste se našle u pravom trenutku na pravom mjestu. E sad - druga je stvar što mi lažemo da smo baš vas tražili. :B

I zato cure, umjesto da budu sretne što im netko posvećuje pažnju, dignu nos i misle da su svojom superšprehom, u tri ujutro je samo kozi do neke ozbiljne šprehe bajdvej, sjebale dečka. Niste! Nas boli džon. Prići ćemo drugoj, trećoj dok ne dođemo do one koja se neće preseravati. Ili ćemo se još više opiti, pa opet dobro. :bljak:

Dakle - umjesto da budu sretne što im je netko posvetio pažnju, one traže verbalnu kvalitetu u Brazilu u tri ujutro. S druge strane, ako doista nešto superzanimljivo kažete, onda će skontati da nemate auto, jerbo da imate ne biste se trudili. Znači - za takve koze - treba osrednji ulet koji ih neće vrijeđati, ali će istovremeno ostaviti mogućnost da posjedujete neki osrednji auto. O tempora, o mores. :s

Takav stav, lažan i površan, je moguć samo u državi sa ženama koje su lažno emancipirane. Nećemo mi u zapadnu Europu još dugo sa ovakvim curama. :W

joj micek, pa o tome ja pricam:top:
ako meni tip u 3 ujutro uleti sa spikom "kaj ti radis u zivotu" zasluzuje sve sto moj nadrkani mozak u tom trenutku moze smislit. isto bi dobio za ulet "kaj slusas?" i "jesi cesto ovdje?" sad bi posebna tema trebala bit da bi frajeri, kad vec zele jebat - a po to dolazi u 3 ujutro - trebali imat bar dovoljno muda da to jasno iskazu. meni su se u zivotu dogodila takva dvojica i takve mudonje cijenim i postujem.

trebala bih bit sretna kaj mi netko posvecuje paznju? ides... pa muski nisu bas jako izbirljivi, a ja sam egotripas. meni bi kombinacija einsteina i marcusa trebala posvetit paznju e da se ja osjecam pocasceno.

a kaj se tice ovog tvog rentanja da vi ne prilazite curama jer su vam zgodne blablabla, mene je iluzija o mojoj neodoljivosti i zamamnosti u muskim ocima pustila kad i pubertet, kad sam shvatila da se o mojim sisama nikad nece pisat poezija. u isto me vrijeme pustila i iluzija da muski zenama vani prilaze jer im se doista svidjaju. to je cista biologija, nagon za parenjem, ogorcenost na desnicu ruku... tako da od 18. godine znam da erekcija u mom smjeru nije zbog moje osobe, vec zbog moje kromosomske kombinacije.

Uno
16.12.2003., 15:10
koka_7 kaže:
Još jedan dokaz muškog primitivizma.

Što nisi primijetila da se ovdje time dičimo?

walter
16.12.2003., 15:11
plavva kaže:
joj micek, pa o tome ja pricam:top:
ako meni tip u 3 ujutro uleti sa spikom "kaj ti radis u zivotu" zasluzuje sve sto moj nadrkani mozak u tom trenutku moze smislit.

OVO JE LAŽ!!!!!! Ja sam plavvu pitao, nije bilo ni 17:30 ovo:
E, a zašto ti imaš nick plavva, zašto dva v?
A ona je rekla:

DA BI TI IMO ŠTA PITAT, ETO ZAŠTO!!!!

A onak, nisam joj čak ni pristupao ni ništa, samo sam htio zapodjenuti konverzaciju... :cry: :cry: :cry:

Ma čovječe, njoj pristupit... Mogu mislit kakva je tek u tri ujutro. Grize grkljane... :D :D :D

Tiha, plaha i prilično povučena žena... Tako bih ja opisao plavvu...

te@
16.12.2003., 15:21
plavva kaže:
ako meni tip u 3 ujutro uleti sa spikom "kaj ti radis u zivotu" zasluzuje sve sto moj nadrkani mozak u tom trenutku moze smislit. isto bi dobio za ulet "kaj slusas?" i "jesi cesto ovdje?"

Jel može u istu skupinu uleta i "kaj si u horoskopu" bez obzira na doba dana? :D

Uno
16.12.2003., 15:28
nobrainatall kaže:
...ali kaj drugo mogu radit muškarci na nekom net forumu nego pričat gluposti ...

Pardon, ovo nije neki forum, ovo je MUŠKI KUTAK, i ovdje se svaka glupost vrednuje količinom izazvanog ženskog bijesa.

Uno
16.12.2003., 15:37
plavva kaže:
... mene je iluzija o mojoj neodoljivosti i zamamnosti u muskim ocima pustila kad i pubertet, kad sam shvatila da se o mojim sisama nikad nece pisat poezija...

Biti opjevana
" Stas je tvoj kao palma, grudi su tvoje grozdovi. Rekoh: popet ću se na palmu da dohvatim vrške njezine, a grudi će tvoje biti kao grozdovi na lozi, " (PnP)

biti gledana::cice:
http://www.medijaklub.cg.yu/Medicina/oktobar/30.htm

ili pak nešto konkretno
Ezekiel 23:1-21
" I odaše se bludu u Egiptu, blud činiše u mladosti: ondje su im grudi stiskali, djevojačke dojke gnječili. "

Annatar
16.12.2003., 17:53
El Bradbury kaže:
sve je to isto ali mrzim generalizacije... jebote ocjenjuje žene po kvaliteti svog uleta Pa normalno, jer glupa žena sigurno ne bu pala idijotarije navedene gore... viš da ih se čak i da kategorizirat' :D

plavva
16.12.2003., 19:14
walter kaže:
OVO JE LAŽ!!!!!! Ma čovječe, njoj pristupit... Mogu mislit kakva je tek u tri ujutro. Grize grkljane... :D :D :D

Tiha, plaha i prilično povučena žena... Tako bih ja opisao plavvu...

cekaj, a sto sam ja slagala?:confused::confused:
pa jesam lijepo rekla da imam nadrkani mozak?:D

teah, :D
u istu skupinu nadodajem i besmrtni: - sto tako lijepa dama radi sama?

nobrainatall
17.12.2003., 00:50
plavva kaže:
ja kaj se tice ovog tvog rentanja da vi ne prilazite curama jer su vam zgodne blablabla, mene je iluzija o mojoj neodoljivosti i zamamnosti u muskim ocima pustila kad i pubertet, kad sam shvatila da se o mojim sisama nikad nece pisat poezija. u isto me vrijeme pustila i iluzija da muski zenama vani prilaze jer im se doista svidjaju. to je cista biologija, nagon za parenjem, ogorcenost na desnicu ruku... tako da od 18. godine znam da erekcija u mom smjeru nije zbog moje osobe, vec zbog moje kromosomske kombinacije.

mudro zboriš blueone ! :cool: primiš šalu na svoj račun i tako zadobiš naše povjerenje a zatim zdrobiš waltera sa zašto-zato odjebom , o tome ti ja pričam
:mad: ali znam da se ti samo šališ a i imaš izgvor (da ti je mozak sjeban)

a ne kao tiha... ovaj "neke" :D :D :D

-=zErO-oNe=-
17.12.2003., 01:25
Tihana kaže:
zato sto joj vuna nije ispredena:D

Ostroumno! Izuzetno ostroumno...mora se priznati da je jako blizu konacnom odgovoru, na ultimno pitanje, o svemu i istini...i to pravnica...hmmmm.Gdje li je greska? Jesi li sigurno na pravu? :D

Blueealää
17.12.2003., 04:09
najbolji ulet PMFovkama (moze se primjenit i na FERovke):
Koja ti je najdraza funkcija?? :D
najbolji ulet FERovki (moze se primjenit na PMFovke ;) ):
Moram do preksutra napravit neki projek u c sharpu, a nemam pojma nista, pa, ono, hoces doc veceras kod mene pa da radimo na projektu??
kod ferovki, osobito uzornih uvijek prolazi neka spika o faxu, u bilo koje doba dana ili noci, ali opet zasto bi netko uletavao takvoj

te@
17.12.2003., 11:23
plavva kaže:
teah, :D
u istu skupinu nadodajem i besmrtni: - sto tako lijepa dama radi sama?

A "Jel se mi već od nekud znamo? Činiš mi se jako poznata?"
:vidiga: :rofl:

walter
17.12.2003., 11:33
teah kaže:
A "Jel se mi već od nekud znamo? Činiš mi se jako poznata?"
:vidiga: :rofl:
Ti znači tvrdiš da ne padaš na glupe ulete?

te@
17.12.2003., 11:57
walter kaže:
Ti znači tvrdiš da ne padaš na glupe ulete?

Glup ulet mogu tolerirat eventualno Russelu Crowu. Pod uvjetom da u tom trenutku na sebi ima obleku iz Gladijatora. :D

walter
17.12.2003., 12:08
teah kaže:
Glup ulet mogu tolerirat eventualno Russelu Crowu. Pod uvjetom da u tom trenutku na sebi ima obleku iz Gladijatora. :D
Da, okej, vjerujem ti, kako ne. Svi ti vjeruju. Mada, bilo bi dobro da podijeliš sa nama barem jedan originalniji pristup na koji si pala, tek toliko da dobijemo neku sliku o tome.

Ahab
17.12.2003., 12:13
'Daš pičke?', 'Oš se jebat?', 'Kak pušiš?', 'Se bubaš i u bulju?'

Budite malo sofisticirani, jebi ga...jebal vas hosroskop.......Žene su tankoćutne....

Uno
17.12.2003., 12:32
Ahab kaže:
Budite malo sofisticirani, jebi ga...jebal vas hosroskop.......Žene su tankoćutne....

Kad smo već kod sofisticiranosti - najsumibolji ulazi putem onih glupih SMS porukica u dnu TV ekrana.:confused:

Musatom
17.12.2003., 14:07
Najbolje je kad razbijen za šankom jedeš ćevape i neka žena ti svako malo uzme griz:mad: , i kasnije kaže iz čista mira nemoj me barit i jebote što si ljep (a nesmijem je barit). Mislim em mi je pojela ćevape, em sam moro s nekom drugom brijat.

Zaključak: prvo nek da tek onda moze dobit ćevape (ovisi ako zasluži)

Znaš se:kiss:

te@
17.12.2003., 15:15
Pizdek. Musavi. ;)