PDA

View Full Version : cosmo je za priglupe picke (98%)

Drito Konj
03.12.2003., 13:09
cosmo je za debele neudane prasice
drito (12:59 AM) :
cosmo je meni radio sranja u prosloj vezi stari
El Bradbury (1:00 PM) :
jebeš mimater cosmo treba spalit
ono "kako do muškarca vaših snova". šta smo mi, bizoni
drito (1:00 PM) :
treba unistit dokaze njegovog postojanja
"na petoj stanici imate upute gdje se mušarci skupljaju i šta vam treba za lov"
El Bradbury (1:01 PM) :
"znate, oni svi samo žele vašu picku"
El Bradbury (1:01 PM) :
izrežite si na hlačama kvadrat na međunožju i mašite bokovima dok ga ne uhvatite
El Bradbury (1:02 PM) :
ma seru SVE. Urednice su im stare fukse i drolja ira tigerman
Entoni (1:02 PM) :
ta jebe sve što hoda, od mačke do gay-penzića

dakle, drago MK pucanstvo, ovdje se iznose misljenja o bibliji moderne droljurdače da im jebo mater
izvolite...

El Bradbury
03.12.2003., 13:11
"Na 96. stranici imate savjet o izbjeljivanju mrlja sa hlača. Takve hlače nosi Cameron Diaz i zato su to najbolje hlače na planetu"

Vanjushka
03.12.2003., 13:17
Vidim da ste dobro upoznati sa sadrzajem :D :D

walter
03.12.2003., 13:18
Žene su oružje u rukama Cosmo urednika. Jasna stvar. Kako se boriti protiv toga? Nije jednostavno, moram priznati. Ali postoji rješenje. Naime, treba ih lagati. Jednostavno, prodavati svoje priče pod Cosmo priče. Žena ne zna šta je pročitala. Oni samo misli da zna šta je pročitala. A ne zna šta je pročitala dok joj muškarac ne objasni. Dakle, kakav je idealan muškarac? Recimo, atleta je, ne pije, ambiciozan. A kakav sam ja: fizički zapušten, pijem, neambiciozan.
Daklem, ženo, atlete dnevno par sati rade na svom izgledu. Nemoj zaboraviti ženo, da oni nisu spremni biti sa djevojkom koja neće učiniti isto. Želiš li zategnutog atletu, postani zategnuta atleta. Ja ću ti osobno platiti aerobik i razne djete. Pa da vidimo dokle ćemo. Meni ženo, ne smeta tvoj trbuščić, on je meni seksi, ali razmisli koliko bi te cijenio onaj koji provodi pet sati dnevno vježbajući. Ti svojim trbuščićem njemu šalješ nedvojbenu poruku: Ja ne cijenim tvoj rad. Ja ne cijenim način na koji provodiš svoje vrijeme. Ja te ne razumijem. To je poruka koju šalješ, a koju urednice ne prenose. Jer one žive od novaca, tvojih, i od novaca atleta. Jer za savršeno tijelo trebaju savršeni proizvodi.
I tak dalje, nemam vremena sad....

MrkiMedo
03.12.2003., 13:19
Ja samo znan da šta bolja pizda to više brije na kozmo:D

Nešto ovog tipa ... pa vidi kakve su mi sise, pa kakve su mi guzice, pa kakve su mi cipelice ... e pa kakva sam ja jebačica ... nema veze meni to je skroz ok:)

El Bradbury
03.12.2003., 13:28
Cosmo ih truje da smo mi fazani na livadi koji čekaju njih sa cosmom iza guzice, jebo sliku svoju

Ipanema
03.12.2003., 13:34
Cosmo za priglupe pičke?
Dobro jutro, Drito.

Stvar je u tome da ga se ne smije čitati. Samo gledati. Kao što to radim ja.
Inaće, stvarno ne znam postoji li stupidniji časopis...

walter
03.12.2003., 13:36
Ipanema kaže:
Stvar je u tome da ga se ne smije čitati. Samo gledati. Kao što to radim ja.
E vidiš, ovo su prave žene. Ne samo da ne znaju čitati, nego se i hvale s tim. Ovo su novi dometi ženske gluposti.

El Bradbury
03.12.2003., 13:45
šokantna ispovijest :"kako sam se otrovala ljepilom za skidanje brkova"

Ipanema
03.12.2003., 13:49
walter kaže:
E vidiš, ovo su prave žene. Ne samo da ne znaju čitati, nego se i hvale s tim. Ovo su novi dometi ženske gluposti.

Da, da, ova nepismenost prelazi sve granice.
Walteeeeer, slike gledati, slike....
:D

El Bradbury
03.12.2003., 13:52
aha, ono članak "što uraditi kad vas muškarac ne želi oralno zadovoljiti" a poviše slika tip i žena u nježnom zagrljaju. koja sraćka

Ipanema
03.12.2003., 13:54
El Bradbury kaže:
aha, ono članak "što uraditi kad vas muškarac ne želi oralno zadovoljiti" a poviše slika tip i žena u nježnom zagrljaju. koja sraćka

Gledati PRAVE slike. :rolleyes:
Nije bitno.
A uostalom, kako ti znaš za to sve što ima u Cosmu? Nije vrag da ga čitaš?

Prljavi Heri
03.12.2003., 17:46
Jednom sam se totalno uroko, ono mislim mozak mi jedva radi i dode mi pod ruke kozmo (ne pitajte kako). Bio sam tolko pijan da sam mogo citat samo one velike naslove i nekako su mi bili savrseno smisleni... hmmm :D

Kiki
03.12.2003., 18:10
Ja citam Vogue.

Crow Jane
03.12.2003., 20:24
A ja čitam Računovodstvo i financije :D

Ne, ma, zbilja je Cosmo za priglupe sponzoruša bitchke.
Pročitam dok sam u HR, obično u avionu ima i nemrem doć k sebi poneki put od gluposti. Jenom je na naslovnici bio naslov "Kako produžiti orgazam na 7 dana], Znanstvenik vidio i kaže mi: Trebala bi više čitat Cosmo...:D :D :D :rolleyes:

a članak je bio o odgađanju orgazma malo po malo, do ševe u nedjelju :rolleyes:

8472
03.12.2003., 21:25
Drito Konj kaže:

dakle, drago MK pucanstvo, ovdje se iznose misljenja o bibliji moderne droljurdače da im jebo mater
izvolite...
´Ko te tjera da ga čitaš???

Zeppelin
03.12.2003., 21:41
walter kaže:
Žene su oružje u rukama Cosmo urednika. Jasna stvar. Kako se boriti protiv toga? Nije jednostavno, moram priznati. Ali postoji rješenje. Naime, treba ih lagati. Jednostavno, prodavati svoje priče pod Cosmo priče. Žena ne zna šta je pročitala. Oni samo misli da zna šta je pročitala. A ne zna šta je pročitala dok joj muškarac ne objasni. Dakle, kakav je idealan muškarac? Recimo, atleta je, ne pije, ambiciozan. A kakav sam ja: fizički zapušten, pijem, neambiciozan.
Daklem, ženo, atlete dnevno par sati rade na svom izgledu. Nemoj zaboraviti ženo, da oni nisu spremni biti sa djevojkom koja neće učiniti isto. Želiš li zategnutog atletu, postani zategnuta atleta. Ja ću ti osobno platiti aerobik i razne djete. Pa da vidimo dokle ćemo. Meni ženo, ne smeta tvoj trbuščić, on je meni seksi, ali razmisli koliko bi te cijenio onaj koji provodi pet sati dnevno vježbajući. Ti svojim trbuščićem njemu šalješ nedvojbenu poruku: Ja ne cijenim tvoj rad. Ja ne cijenim način na koji provodiš svoje vrijeme. Ja te ne razumijem. To je poruka koju šalješ, a koju urednice ne prenose. Jer one žive od novaca, tvojih, i od novaca atleta. Jer za savršeno tijelo trebaju savršeni proizvodi.
I tak dalje, nemam vremena sad....
sad sam se dobro nasmijao . svaka ti dala . pa bila sa drobom il bez njega . na kraju krajeva prebaci se na pedere ako ti niti jedna ne pase . cujem da oni poklonjenom konju ne gledaju zube :D

Tihana
03.12.2003., 23:13
pozvat ću se na negdje već spomenutu spiku, ali ne znam tko je to rekao

Milu i Tenu čitaju seljače, a Cosmo prikrivne seljače.

lucija
03.12.2003., 23:14
Drito Konj kaže:
ovdje se iznose misljenja o bibliji moderne droljurdače da im jebo mater
izvolite...

Jesi li razmišljao o karijeri voditelja zabavnog programa na HTV-u? :D ;)

ADEX
03.12.2003., 23:45
Drito Konj kaže:

izvolite... Taj problem treba iznijeti na Savijet Bezbijednosti UNa. I da se donesa kakva rezolucija o zabrani izlazenja istog u svijetu. I sve to umotati u neku pricu o zastiti zenskih prava. :D

lucija
03.12.2003., 23:57
hobbit kaže:
Taj problem treba iznijeti na Savijet Bezbijednosti UNa. I da se donesa kakva rezolucija o zabrani izlazenja istog u svijetu. I sve to umotati u neku pricu o zastiti zenskih prava. :D

Zajedničke akcije feministkinja, zadriglih macho manova i konstipiranih vjerskih fundamentalista ispunjaju moje srce radošću :klap::jumping::headbang::cheer:

Black Hawk Down
04.12.2003., 00:06
Lokacija Drito Konja:
Lokacija: ajde mala, stavi dasku na nju i nju sam probiti u stanju Oprosti, stvarno mi je neugodno, ali već ti mjesecima kanim ovo reći - i više se ne mogu suzdržavati: Jebaji ga, Drito, meni se čini da ti misliš da ti je u "Lokaciji" deseterac a nije. A ti si mi kao neki glazbenik.
Prvi je stih deseterac, ali, oooooohhh, drugi je deveterac. Svaki seljak to prepoznaje već kod prvog čitanja. Djeluješ nesklapno. Jesi li svjestan kako se time sramotiš? Očito nemaš feelinga za te stvari.
Možda bi second stih trebao popraviti u:
"i nju sam ti probiti u stanju".

To ti je, vidiš, deseterac.
Tako postižeš efekt: seljačina, deseterac, pička ('nju') etc.
Pazi malo. Drži do sebe. Ni deseterac nemreš sklonit.

ADEX
04.12.2003., 00:08
lucija kaže:
Zajedničke akcije feministkinja, zadriglih macho manova i konstipiranih vjerskih fundamentalista ispunjaju moje srce radošću :klap::jumping::headbang::cheer: Vazno je da se radujes :D
Samo tempo koji Cosmo namece zenama nije nimalo lak i umjesto slobode, ravnopravnosti i ostalih prednosti modernog drustva zene su si navalile jos par lanaca.
Nositi torbicu kao i Madona, biti ambicionzna na poslu, sta uraditi da te cijene na poslu, kako svog ljubavnika uciniti svojim seks robom, koje su dijete efikasne, imati avanturu van svoje veze je OK i moze poboljsati vasu vezu, koji preparati omogucavaju vasim grudima da ostanu cvrste, uredu je uci u auto sa trojicom nepoznatih muskaraca u dva ujutru jer po zakonu oni nesmiju da vas pipnu ako vi to necete, poslije se naravno zgrazavati ako se nesto ruzno desi, .... i ima toga koliko hoces. Cosmo zna sta modernoj zeni treba :D

lucija
04.12.2003., 00:13
Black Hawk kaže:
Lokacija Drito Konja:
Lokacija: ajde mala, stavi dasku na nju i nju sam probiti u stanju Oprosti, stvarno mi je neugodno, ali već ti mjesecima kanim ovo reći - i više se ne mogu suzdržavati: Jebaji ga, Drito, meni se čini da ti misliš da ti je u "Lokaciji" deseterac a nije. A ti si mi kao neki glazbenik.
Prvi je stih deseterac, ali, oooooohhh, drugi je deveterac. Svaki seljak to prepoznaje već kod prvog čitanja. Djeluješ nesklapno. Jesi li svjestan kako se time sramotiš? Očito nemaš feelinga za te stvari.
Možda bi second stih trebao popraviti u:
"i nju sam ti probiti u stanju".

To ti je, vidiš, deseterac.
Tako postižeš efekt: seljačina, deseterac, pička ('nju') etc.
Pazi malo. Drži do sebe. Čovječe, ni deseterac nemreš sklonit.

:lol: :lol: :lol: :lol: Šta su tebi danas u brlju stavili?

lucija
04.12.2003., 00:16
hobbit kaže:
Vazno je da se radujes :D
Samo tempo koji Cosmo namece zenama nije nimalo lak i umjesto slobode, ravnopravnosti i ostalih prednosti modernog drustva zene su si navalile jos par lanaca.
Nositi torbicu kao i Madona, biti ambicionzna na poslu, sta uraditi da te cijene na poslu, kako svog ljubavnika uciniti svojim seks robom, koje su dijete efikasne, imati avanturu van svoje veze je OK i moze poboljsati vasu vezu, koji preparati omogucavaju vasim grudima da ostanu cvrste, uredu je uci u auto sa trojicom nepoznatih muskaraca u dva ujutru jer po zakonu oni nesmiju da vas pipnu ako vi to necete, poslije se naravno zgrazavati ako se nesto ruzno desi, .... i ima toga koliko hoces. Cosmo zna sta modernoj zeni treba :D

Ma o kojim ženama ti pričaš? Koje su to žene koje jebote kupuju kozmo, a ako ga i kupuju, misliš da ga puše? 10 % populacije je uvijek ozbiljno poremećeno. Oni čitaju kozmo i mislim da njima i pomaže jer su ideje iz kozma malčice ipak zdravije od sadržaja njihovih ludara. Ili bar jednako poremećene pa nema štete.

Daleka_Obala
04.12.2003., 00:16
Dolje Kozmo! Zivio Plejboj! Pogotovo iskrena i nadasve istinita pisma citatelja! Woo hoo!

:D

ali ozbiljno, cosmo je najgore sranje kojim truju zenske mozgove...

lucija
04.12.2003., 00:22
Daj idite kvragu svi vi, jebovasja.

Kozmo je loša novina ukrug i tako stalno.

Pa dobrojutro da je. Tko to još ne zna? Meni se stol sruši kad netko stavi Kozmo na njega; mačka povrati kad ga vidi, kiša počne padat kad se pojavi na kioscima.

ADEX
04.12.2003., 00:24
lucija kaže:
Ma o kojim ženama ti pričaš? Koje su to žene koje jebote kupuju kozmo, a ako ga i kupuju, misliš da ga puše? 10 % populacije je uvijek ozbiljno poremećeno. Oni čitaju kozmo i mislim da njima i pomaže jer su ideje iz kozma malčice ipak zdravije od sadržaja njihovih ludara. Ili bar jednako poremećene pa nema štete. Tirazi su mu ogromni, a to nije bez razloga. Znaci ta sranja padaje negdje na plodno tle.

I zato da bi prestali trovati nevini zenski svijet to treba iznijeti pred Savijet Bezbijednost UNa:D

Daleka_Obala
04.12.2003., 00:28
Znas tko kupuje Kozmo? Zubari, eto tko! Jer kad cekas u zubarskoj cekaonici i strepis od straha, zubari ti lukavo stave kozmo na stol ispred tebe, jer znaju da ces od nervoze posegnuti za tim... i nakon par stranica uhvati te mozdano tupilo, skroz si zaglupljen, strah te napusti, opustis se... i zubar onda moze ustediti na Novocainu...

lucija
04.12.2003., 00:36
Daleka_Obala kaže:
Znas tko kupuje Kozmo? Zubari, eto tko! Jer kad cekas u zubarskoj cekaonici i strepis od straha, zubari ti lukavo stave kozmo na stol ispred tebe, jer znaju da ces od nervoze posegnuti za tim... i nakon par stranica uhvati te mozdano tupilo, skroz si zaglupljen, strah te napusti, opustis se... i zubar onda moze ustediti na Novocainu...

Ja sam za sve što može smanjiti moj strah od zubara i bol koji mi proizvodi. Živio Kozmo.

p.s. hobbite, o kakvim mi brojkama i tiraži raspravljamo? Što te navodi da misliš da ta napast ima velik tiraž?

ADEX
04.12.2003., 00:46
lucija kaže:
Ja sam za sve što može smanjiti moj strah od zubara i bol koji mi proizvodi. Živio Kozmo.

p.s. hobbite, o kakvim mi brojkama i tiraži raspravljamo? Što te navodi da misliš da ta napast ima velik tiraž? Broj zemalja u kojima izlazi, puta tiraz u istima.

lucija
04.12.2003., 01:01
Mene zanima konkretna broja u Hrvata, plus broj prodanih primjeraka van mentalnih institucija.

ADEX
04.12.2003., 01:10
lucija kaže:
Mene zanima konkretna broja u Hrvata, plus broj prodanih primjeraka van mentalnih institucija. Mene vise zanima brojka koja se prodaje po citavom svijetu.

Nije mi dostupna brojka u Hrvatskoj, ali vjerujem da visoko kotira.

Black Hawk Down
04.12.2003., 01:26
Imam vruću želju raspravljati o ovoj temi, ali nažalost nikad nisam niti prolistao Cosmo. Sad se kajem i žalim glede toga.
No, preporučao sam ga svakoj ženci kao tiskovinu koja će od nje napraviti 'pravu ženu'. Bez argumenata i dokaza, intuitivno, osjećam sam da sam u pravu.

Nije prava žena ona koja ne čita i cijeni Cosmo.
Uvijek su mi bile sumnjive one koje ne prate Cosmo i ženske časopise.
Što bi trebale čitati - "Sportske novosti" :bljak:
Volio bih upoznati Cosmo ženu. Ne bi želio uoznati ženu koja čita (bljak) Sportske novosti.

Daleka_Obala
04.12.2003., 01:30
Black Hawk kaže:
Volio bih upoznati Cosmo ženu. Ne bi želio uoznati ženu koja čita (bljak) Sportske novosti.

Pa naravno da zene trebaju citati sportske novosti!
Kako bi inace znale koji nogometas najvise zaradjuje?

ADEX
04.12.2003., 01:42
Black Hawk kaže:
Imam vruću želju raspravljati o ovoj temi, ali nažalost nikad nisam niti prolistao Cosmo. Sad se kajem i žalim glede toga.
No, preporučao sam ga svakoj ženci kao tiskovinu koja će od nje napraviti 'pravu ženu'. Bez argumenata i dokaza, intuitivno, osjećam sam da sam u pravu.

Nije prava žena ona koja ne čita i cijeni Cosmo.
Uvijek su mi bile sumnjive one koje ne prate Cosmo i ženske časopise.
Volio bih upoznati Cosmo ženu. Ne bi želio uoznati ženu koja čita (bljak) Sportske novosti. Nisi procitao niti jedan Cosmo. :D Pa ti neznas sta propustas u zivotu.

Vincent V
04.12.2003., 08:02
Treba znati koristiti takvu liteaturu za vlastite probitke. Recimo, neka taj Cosmo percipirate kao ticket to the womens world. Jest da je pretrpan svakakvim sranjima al isto tako ti i otkriva kak žene o nekim stvarima razmišljaju, šta nekim ženskama paše a šta ne. Jebiga, bilokakva pomoć je bolja od nikakve.

Heart of darkness
04.12.2003., 08:57
Ja neman nista protiv macki koje citaju Cosmo, jerbo slazemo se svi da su zene nerazumne i priglupe. E pa ja bi se onda na svom mistu upita koga ja to imam za zenu ako ona cita recimo neku strucnu literaturu i jos nedajboze raspravlja sa mnom o tome!

Pa pomislija bi da sam u braku sa gaypederom!

Silajn
06.12.2003., 13:16
Vrli moderatori, zašto ovo nije na papanluku? Al' stvarno :D

walter
06.12.2003., 14:23
See-Line Woman kaže:
Vrli moderatori, zašto ovo nije na papanluku? Al' stvarno :D
Ne miješaj se u uređivačku politiku. Muški kutak bio je i ostao jedan od rijetkih neovisnih medija, unatoč Tuđmanovom progonu i Račanovoj "medijskoj Hrvatskoj". Politički komesari ovdje nisu poželjni, kao i poruke koje šalju. :flop:

ja sam ok
06.12.2003., 15:49
lucija kaže:
Ma o kojim ženama ti pričaš? Koje su to žene koje jebote kupuju kozmo, a ako ga i kupuju, misliš da ga puše? 10 % populacije je uvijek ozbiljno poremećeno. Oni čitaju kozmo i mislim da njima i pomaže jer su ideje iz kozma malčice ipak zdravije od sadržaja njihovih ludara. Ili bar jednako poremećene pa nema štete.

profinjena moderna žena!

lucija
06.12.2003., 17:45
Fali smajlić pa ne znam što si ZAPRAVO htio reć. Pokušaj ponovno :D ;)

debelakrava
08.12.2003., 00:00
jebite se svi...meni je cosmo bas zabavan...i elle i vogue i glamour i in-style i she isve ostalo....i bridal i elle decorations...pa sta fuckin onda....:B

lucija
08.12.2003., 06:19
debelakrava kaže:
jebite se svi...meni je cosmo bas zabavan...i elle i vogue i glamour i in-style i she isve ostalo....i bridal i elle decorations...pa sta fuckin onda....:B Ništa, ništa, nek si ti to s namam podijelila :eek: :trk: :no:

:grli: ;)

AxMi-24
08.12.2003., 07:44
Ma daj cosmo se cita ko i teen i sl fore. Na plazi sa ekipom da imas sta ismijavat :D
Ustvari mi je teen i kako se vec zovu puno bolji jer kraj njihovih testova nikad dosadno :D

Reebok
08.12.2003., 12:29
AxMi-24 kaže:
Ustvari mi je teen i kako se vec zovu puno bolji jer kraj njihovih testova nikad dosadno :D

Jesi li cool, coolniji ili najcool u ekipi? :rolleyes: :D

PaleBlueEyes
08.12.2003., 13:44
da fakat moras biti isprazna kokos kupujuci takvu "literaturu"

bljak

lady a
14.12.2003., 12:50
uopće nemate smisla za humor...mene ti članci u Cosmu neopisivo uveseljavaju:rofl:

Uno
16.12.2003., 00:13
Cosmo je moja svetinja!
Nema niša tako opuštajuće za ponijeti na WC.

El Bradbury
16.12.2003., 16:19
Treba razlikovati štivo za WC i opuštajuće novine od propagande konzumističke anti-kulture za apaurinirane babe!

Za WC&relaxing moments: uradi sam, Bug, Klik, Hrvatsko Slovo, Gloria ;)

Uno
16.12.2003., 16:41
El Bradbury kaže:
Treba razlikovati štivo za WC i opuštajuće novine od propagande konzumističke anti-kulture za apaurinirane babe!

Za WC&relaxing moments: uradi sam, Bug, Klik, Hrvatsko Slovo, Gloria ;)

O sfinkterima ne vrijedi raspravljati.
Moj se opušta na Cosmo. Istina i zadnjih par stranica Glorie može proć'.

zumbul
05.01.2004., 17:05
lucija kaže:

jadna ti što ti čitaš, zato i jesi takva 'bistra'

robybaggio
05.01.2004., 19:35
I svaki mjesec imaju neki bombasticni naslov tipa "Poklonite mu najstrastveniji Bozic" za prosinac(+obavezna praznicna dijeta), "10 malih trikova da vam zima bude vruca" za sijecanj (+obavezna zimska dijeta)..."15 trikova za vruce ljetne noci" (+ obavezna ljetna dijeta)... :eek: Pa mislim mogli bi davati ideje za svaki fucking dan! Pa te silne dijete, zdrava prehrana, visoka, srednja i niska moda "za modernu zenu koja zeli urbanisticki profilirani samosvjesni look :confused: )
Svasta.....

Mumya
05.01.2004., 19:43
hobbit kaže:
Tirazi su mu ogromni, a to nije bez razloga. Znaci ta sranja padaje negdje na plodno tle.

I zato da bi prestali trovati nevini zenski svijet to treba iznijeti pred Savijet Bezbijednost UNa:D

Naravno da su tirazi ogromni. I postotak niskoobrazovanih hrvata je ogroman. Tako da je za sranja ova zemlja očito idealno plodno tlo. Poznato je da nakon rata ženska populacija u zemlji prevladava i eto sranja. Naravno da nećemo u EU kad žena ima svugdi samo ne tamo di triba. U podrumu, u lancima sa kuvačom u ruci.

NEKA ČISTE, PERU I NE SERU!!!

Mumya
05.01.2004., 19:48
HVALA MODERATORIMA I BOGU ŠTO:
su napravili muški kutak gdje mi normalni muškarci možemo odahnuti od pretvaranja i pustiti naš šovinizam na volju, te se otresati zbog svakodnevnih sranja koja doživljavamo od kurvi koje ćemo instiktivno uvijek više voliti od intelektualne elite sa picom i sisama.

Sudden Sid
05.01.2004., 20:10
Mumya kaže:
HVALA MODERATORIMA I BOGU ŠTO:
su napravili muški kutak gdje mi normalni muškarci možemo odahnuti od pretvaranja i pustiti naš šovinizam na volju

Samo se papci pretvaraju. Prave muskarcine su otvoreno sovinisti i trpe zenska prigovaranja.

Ovdje dolaze samo da ne trpe zenska prigovaranja :p

expatriate
05.01.2004., 21:26
Vincent Vega kaže:
Treba znati koristiti takvu liteaturu za vlastite probitke. Recimo, neka taj Cosmo percipirate kao ticket to the womens world. Jest da je pretrpan svakakvim sranjima al isto tako ti i otkriva kak žene o nekim stvarima razmišljaju, šta nekim ženskama paše a šta ne. Jebiga, bilokakva pomoć je bolja od nikakve.

:s :s hehe majstore...uzeo si mi rijec iz usta (il bolje receno prsta).

Treba znati sto je 'in' a sto 'out', osobito u podrucju sminke, torbica, cipela i onda to iskoristiti kao prava muska sovinisticka svinja - za zavodjenje 'cosmo generacije' po klubovima... :D

NoWa
06.01.2004., 15:29
cosmo je za priglupe picke (98%)

pa dobro jutro!!!!

al najbolje ej imat primjerak iz npr.2000.godine i neki sto ej endavno izasao-vidis da se tematika ponavlja.savjeti isti.

a muskarci su naravno uvijek krivi za sve...a stvarcice nabrojane za kupiti su naravno ultra jeftine i dostupne svima.i nravno, ako poslusate cosmov savjet, vas zivot ce se promijeniti-ODMAH. (poglupit cete)

Clea
07.01.2004., 11:01
iskreno, pročitala sam nekoliko tih časopisa dok nisu postali dosadni stalno vrteći istu priču...

tako da ga uzmem sporadično, da vidim na što briju ove cure na ženskom kutku i ljesu, da me ne napadnu da ne slijedim trendove i da sam zatucana :rolleyes:

hoću reći da taj časopis nije ništa gluplji od onoga što sam pročitala na ovom forumu, pogotovo od onih koji redovito pljuju po cosmu i sličnim tiskovinama :p

walter
07.01.2004., 11:04
Clea kaže:
hoću reći da taj časopis nije ništa gluplji od onoga što sam pročitala na ovom forumu, pogotovo od svojih suspolaca, žena
Evo, nisam ti editirao, nego ovako... Ako nastaviš, budem te zbano, i nikad više nećeš moći postati ni na jednom forumu zapadno od monitor.hr, nadam se da ti je moj stav kristalno jasan.

Clea
07.01.2004., 11:11
walter kaže:
Evo, nisam ti editirao, nego ovako... Ako nastaviš, budem te zbano, i nikad više nećeš moći postati ni na jednom forumu zapadno od monitor.hr, nadam se da ti je moj stav kristalno jasan.

dobro da me nisi editirao :D

neovisan?
07.01.2004., 17:38
Kada smandrljam zensko koje cita Cosmo, ponekad pomislim da je taj hmmm.... "casopis" u biti nas saveznik, jer vrsi lobotomiju zemskinja na tak fini nacin... unisti im volju, unisti im sve u glavi, ostane samo ono sto ti treba za jednu vecer... glupaca koja se dobo nosi...
Ali ako se trazi zensko koje ce te pratiti kroz zivot, vrijedi pravilo "koliko ona koraka ka Cosmu, toliko ti kilometara od nje!".

ADEX
08.01.2004., 01:11
Clea kaže:

hoću reći da taj časopis nije ništa gluplji od onoga što sam pročitala na ovom forumu, pogotovo od onih koji redovito pljuju po cosmu i sličnim tiskovinama :p Tacno, vidis da mu utjecaj seze mnogo dalje od obicnih citalaca i djeluje podsvjesno.

funkster
08.01.2004., 01:35
" Kasnila sam na posao i u zurbi zalupila vrata stana, a kljucevi su ostali unutra. Nisam se pretjerano zivcirala jer sam znala da ce muz ionako doci kuci prije mene. Usla sam u dizalo i tek tada primijetila da sam u papucama. U onoj jurnjavi zaboravila sam obuti cipele, a vise nisam mogla uci u stan! Nije mi preostalo drugo nego otici u prvu trgovinu i kupiti nove cipele. Mozete zamisliti poglede prodavacica kad su me vidjele u papucama.
Zaboravljiva"

- evo draga gospodo ovo je bilo stivo iz Tene. Prilicno jednostavan i ucinkovit dokaz koliko je velik zemski mozak i smisao za humor. To je inace pod temom " Zasto bas meni".

Daleka_Obala
08.01.2004., 01:43
Aha... mmmhm... to je isto onoliko istinita prica kao i pisma citatelja playboyu... :rolleyes: ono, sjedio sam u uredu u 8 uvecer, dosla je moja mlada sisata jebezljiva sefica i cestitala mi na odanosti poslu tako da je klekla ispod stola i pocela mi pusiti...
:rolleyes:

:B

anttea
08.01.2004., 01:53
cosmo JE casopis za glupe picke. pardon, frustrirane. koje

nemaju svoj zivot, nego im ga netko treba uljepsati svojim

izmisljenim pricama, futrati ih savjetima na koju je premijeru sad

moderno ici (kao da odu!!!), koja se knjiga bas sad cita, gdje se,

sta i kako jede, je li feng shui in ili out. i onda se cudite kaj su na

spici sve zene iste?

ADEX
08.01.2004., 02:00
anttea kaže:

spici sve zene iste? Ma to je jos uredu.

Ali posto stalno moraju nesto biti "eksluzivni i provokativni" onda valjaju gluposti tipa "Uredu imati kratku aferu jer vam moze poboljsati vezu" i onda stave iskustvo neke tamo xy a nigdje toga "da vam moze sjebati vezu do daske".

Ili ono kao "Odlucila sam postati samohrana majka" i onda o tome kako je super biti samohrana majka. Sa misljenjima onih koji imaju dvadeset i neku i apsolutno se slazu sa tim da "i one misle kako je super biti samohranamajka"

I to je ono sto ja mislim da bi ih trebalo zabraniti ili barem ograniciti u tim nebulozama.

NoWa
08.01.2004., 02:01
anttea kaže:

spici sve zene iste?

da...tzv Ulica Klonova subotom oko podne..i sve citaju Alkemicara i Lovca u zitu te idu na jogu...a kupuju kod Leonarde.

am I right?:cool:

funkster
08.01.2004., 02:05
100 % u pravu u vezi Alkemicara. To je isto stivo za wc. :top:

Septembar
08.01.2004., 02:08
Black Hawk kaže:
Prvi je stih deseterac, ali, oooooohhh, drugi je deveterac. Svaki seljak to prepoznaje već kod prvog čitanja. a ko je to PRVI primjetio ? :lol: :B

anttea
08.01.2004., 02:12
i jos bi bilo dobro da sve te koje takvo stivo gutaju imaju

hrabrosti za neku aferu u uredu ili postati samohrane majke. ne,

one su frustrirane jer to ne mogu biti. ko sto ne mogu izgledati

ko barbike i kupovati cipele za brdo tisuca kuna. srecom, pa ih u

cosmu odmah i pouce koji su pilsevi za sta najbolji

ADEX
08.01.2004., 03:14
Nije stvar hoce li se one povesti primjerima iz cosma nego sto ce smatrati da je to "uredu", da je to drustveno prihvatljivo.

walter
08.01.2004., 09:41
hobbit kaže:
Tacno, vidis da mu utjecaj seze mnogo dalje od obicnih citalaca i djeluje podsvjesno.
Dobar dobar dobar :top: :top:

Clea
08.01.2004., 12:46
hobbit kaže:
Tacno, vidis da mu utjecaj seze mnogo dalje od obicnih citalaca i djeluje podsvjesno.

ma jako tačno...

mislim da je glupo tvrditi da je npr. cosmo ili nešto drugo jako zaglupljujuća stvar, a ne vidjeti gomilu gluposti koja nas svaki dan okružuje...

a gomilu gluposti i predrasuda sam pročitala u raznima časopsima, knjigama, čula na teveu ili radiu...

a da ne kažem na forumu...pa opet neću reći da je forum štetan...

a štetan je, jer vidim tu gomilu sranja i predrasuda...
neću sad navoditi primjere ;)

Clea
08.01.2004., 12:49
ja, nažalost, razmišljam svojom glavom...
i nikakav kozmo mi ne treba da mi kaže kako da živim svoj život

ali primjetila sam da ima puno ljudi koji se čak povode za pornićima u svojim životnim navikama...sad bi kao oni pljuvali po kozmu, jer oni su kao iznad toga...

:bljak:

Mumya
08.01.2004., 17:03
Ja se povodiN za pornićima i pljujeN po kozmu! I ne razumiN ša si tila reć?:zmaj: :zmaj:

Daleka_Obala
08.01.2004., 22:49
Istina, zivot je pun stvari koje zaglupljuju, ali je vecina jeftina ili besplatna :) Necu valjda jos trositi oko $5 Au da se dodatno zagljupljujem....

walter
08.01.2004., 22:59
Daleka_Obala kaže:
Istina, zivot je pun stvari koje zaglupljuju, ali je vecina jeftina ili besplatna :) Necu valjda jos trositi oko $5 Au da se dodatno zagljupljujem....
Dodatno zaglupiti? To je nemoguće. Ja bih dao 100 $ da te se još zaglupi mačak, ali to je jednostavno nemoguće. :D :D :D

Daleka_Obala
08.01.2004., 23:01
walter kaže:
Dodatno zaglupiti? To je nemoguće. Ja bih dao 100 $ da te se još zaglupi mačak, ali to je jednostavno nemoguće. :D :D :D Ok, poslat cu ti broj ziro-racuna na PM, ti mi posalji $100 (ali US) - pa da vidimo je li dodatno zaglupljivanje moguce... :D

El Bradbury
08.01.2004., 23:54
O sfinkterima ne vrijedi raspravljati.
Moj se opušta na Cosmo. Istina i zadnjih par stranica Glorie može proć'

Istina je, ja uvijek pročitam Magdu Weltrusky, Žuži Jelinek i žao mi je što nema barem 8 stranica toga tako da se mogu sočnije sasrat.

Obožavam glupa pitanja i pametne odgovore :top:

Clea
09.01.2004., 10:03
El Bradbury kaže:
Istina je, ja uvijek pročitam Magdu Weltrusky, Žuži Jelinek i žao mi je što nema barem 8 stranica toga tako da se mogu sočnije sasrat.

Obožavam glupa pitanja i pametne odgovore :top:

joj, da...al ja čitam samo pitanja, odgovori su ionak svi isti...pa ne djeluje više :rolleyes: :D

Mumya
09.01.2004., 15:41
Ja sam vjerni čitatelj Kozmoa i nisam shvatio baš o čemu je ovdje riječ??

Ka ono mi smo glupi jeli? E pa ja se neću spuštati na vaš nivo pa vrijeđati več ću samo reći jedno:"psovka"
:w :w

nemojmo psovat.
walter