PDA

View Full Version : Hrvatski top model - 1. sezona

stranice : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

mrkvich
28.04.2008., 00:53
Mozda zato sto su cure pokupili i poveli ih negdje, a nisu im rekli gdje zapravo idu...da su se spremale za sve moguce situacije mogle su se spremati cijelu vjecnost i opet ne biti za sve spremne - jer su ih mogli odvesti na skakanje padobranom, u neku vuko*ebinu na kampovanje, u pecinu, na vrh planine... :ne zna:
I onda nije logicno ocekivati da je ona vidovita i da je prekrila tetovazu posto je predvidjela da ce ih slikati i to u odjeci u kojoj se vidi njen list...
Dalje, njih su tamo sminkali i sredjivali profici - pa ako je to neciji propust i bio, onda sigurno nije bio Marijin, vec od sminkera ili sminkerke...

al njena tetovaza je malo poveca da bi bila nekome propust, a i niko nije nista komentirao osim jakog lista. dok su na pocetku onoj curi rekli da zasto nije prekrila tetovazu sto mi nije bilo cudno jer se ne cudim da tada nije znala da to mora, al marija bi mozda to vec trebala znat. al dobro njihova stvar jel:)...kristina ispadni!:D

M@3X
28.04.2008., 01:52
Gledam ove Kristinine slike i prosto ne mogu vjerovati da je ona zaista i dogurala do zadnjih 8... :eek:
I jos da je tako "samouvjerena" kako neki vole reci :D , a ustvari nerealno ufurana...misli da je najljepsa, a ne da nije najljepsa, vec nije ni lijepa za pocetak... :D

http://img103.imageshack.us/img103/9903/kristinals8.jpg http://img103.imageshack.us/img103/3572/kristina7ao4.jpg http://img90.imageshack.us/img90/9651/kristina6aj2.jpg

http://img99.imageshack.us/img99/497/kristina5yn2.jpg http://img90.imageshack.us/img90/1169/kristina3pk6.jpg

http://img103.imageshack.us/img103/7223/359le9.jpg

http://img103.imageshack.us/img103/6935/kristina2tr2.jpg

quo13
28.04.2008., 08:42
Hvala ...

Jos jedno pitanje i necu vise da Vas mucim ......
Koje devojke imaju na facebooku otvoreni nalog ....
Znam samo za Alin i Juliju .......
A ne nalazim nikoga vise, a pokusavam ...

Hvala .......

ima ti još i nikolina i dea

Pearl21
28.04.2008., 08:47
UUUUUUUUUUUUUžas!!! Pinokio napada! :lol:
Ma meni se Marija jako zamjerila u subotu. Nije mi nikad bila ni lijepa ni draga, ali sad je stvarno pokazala kakva je krava.... "Gazit sve pred sobom..." :confused:
Andrea je imala pravo s onim nožem u leđa i to... katastrofa!
A Marina bez šminke?! Sad bi ja trebala reći: Ajme meni, gospe moja! :rofl:
Al stvarno je ružna. koma.... i užasno me nervira. preserava se i odurno je umišljena. jedva čekam da izleti van (nadam se da hoće).
ALI ono što je meni u subotu bilo najbolje u čitavoj emisiji... bila je pjesma na castingu u Hippie gardenu ili kak se već to zvalo... uglavnom... "Down on me" od moje drage, najdraže Janis Joplin!!!!!!!!! :s:s:s
odma sam skočila s kreveta.. hehe!
i da... preglupo je završila emisija... :flop:

Izzy tHe OnE
28.04.2008., 09:38
majke ti kak izgleda na tim slikama,bas ko pinokio :lol:
nemrem virovat da je ona jos u htm..mislim tolko ljepsih cura je bilo od nje i prije su izasli..
boze..ne kazem da je ona ruzna,jer nije al boze moj taj nos joj izjeda cilu facu,jedino kaj ima cvrst karakter jer se neda al je uzasno bahata i umisljena..

NekaNovaJa
28.04.2008., 09:42
E nasmijala sam se u subotu do suza.
Teo!!! :lol:

Pearl21
28.04.2008., 09:52
E nasmijala sam se u subotu do suza.
Teo!!! :lol:
A točno se vidi na njoj kolko je nervozna i kolko ju je sram nekaj raditi pred žirijem ili pred onima za Joy.
makar mene to ni malo ne čudi... ima 16 godina. i ja bi sigurno bila takva da sam bila tako negdje sa 16.... ali ako ništa drugo barem se počela truditi. pa... :top:

nosferatu
28.04.2008., 10:07
a ubit ću ih!!! pa Juliju su izbacili!!! sram ih bilo :flop::flop::flop:

simun2008
28.04.2008., 11:06
Ma meni se Marija jako zamjerila u subotu. Nije mi nikad bila ni lijepa ni draga, ali sad je stvarno pokazala kakva je krava.... "Gazit sve pred sobom..." :confused:
A Marina bez šminke?! Sad bi ja trebala reći: Ajme meni, gospe moja! :rofl:
Al stvarno je ružna. koma.... i užasno me nervira. preserava se i odurno je umišljena. jedva čekam da izleti van (nadam se da hoće).
ALI ono što je meni u subotu bilo najbolje u čitavoj emisiji... bila je pjesma na castingu u Hippie gardenu ili kak se već to zvalo... uglavnom... "Down on me" od moje drage, najdraže Janis Joplin!!!!!!!!! :s:s:s
odma sam skočila s kreveta.. hehe!
i da... preglupo je završila emisija... :flop:

Slažem se, prije mi je marina bila dobra, ali kad sam je vidio sa dignutom frizurom i bez šminke, užas, užas.
A ona plava voli seku aleksić, ha hah ah haha.
Ludilo od showa, moš se smijat koliko oš.

simun2008
28.04.2008., 11:09
Po meni najbolje tijelo ima kristina i najbolji hod,ali zato ima najružniju glavu pa je opet na nuli.

Violently happy
28.04.2008., 11:10
i ja sam se malo uplašile Marine :horor: a dosad mi je nekako bila jedna od najzgodnijih..eh,šta radi šminka..:mudri:

ali jedno mi nikako nije jasno..čija li je štela ona Kristina?Jbt,ženska ne da je bezlična,već je ružna ko porez!Nos špičast,usta nema..katastrofa!I prolazi dalje,na temelju čega ono..aha,da,ima gard..ma daj,pliz.:rolleyes::rolleyes:

angel15
28.04.2008., 11:26
Marina i Sabina su meni najbolje...po meni najzgodnije...najbolje hodaju...imaju svoj stav...doduse Marina vise od Sabine...ali Sabina je lijepa...heh...
Citala sam malo vase komentare za cure iz HTM...i s vecinom se slazem.
Onu Kristinu ne mogu podnijeti....TV mi se sam od sebe iskljuci kad vidi njenu facu...ma uzas....
Na temelju cega je ona ostala tamo? Hmmhm... Da sam takva iz kuce ne bi izlazila...a ona se jos na HTM prijavi...
Jadna cura...

Kijara
28.04.2008., 11:30
ova žena iz joya nikako nije znala kako reći da je kristina ružna....napokon rekla: kristinino lice kamera ne voli :rofl: :lol:

:rofl::rofl::rofl: da baš tako..nisam mogla vjerovati...a pazi Kristininog odgovora kad ju je Tatjana pitala što misli zašto ona nije odabrana - "ZBOG VIŠE SILE" a viša sila joj je Viktor Drago....:rofl:

Ja navijam za Teu i Valentinu! Mislila sam ništa od Valentine i da će ispasti ove subote kad ono totalna preobrazba. Bravo Valentina...

Izzy tHe OnE
28.04.2008., 11:31
Po meni najbolje tijelo ima kristina i najbolji hod,ali zato ima najružniju glavu pa je opet na nuli.

po cemu ti ona ima najbolji hod??:confused::eek:
da ima najbolji hod bila bi izabrana za neki casting i reviju a kolko znam nije na nista,i sad si ti misli i tijelo ima dobro al ukljucujuci njena umisljenost i glava to je stvarno nula
po meni i ne zato sto je favorit nego i sabina najbolje hod je kada hoda pistom i btw kak je Kristina 1.80 visoka a isto i Sabina:confused:
sabina je meni visa od Kristine:kava:
sabina kad hoda pistama je savrseno i bas ovo je moja pista,a od ostalih cura jos hoda dobro marina a ostale :flop:
iako su si neke popravile hod,ali opet:kava:

Violently happy
28.04.2008., 11:35

:lol::lol:

The White Rabbit
28.04.2008., 11:36
a ubit ću ih!!! pa Juliju su izbacili!!! sram ih bilo :flop::flop::flop:

pa šta si očekivala drugo?:kava: Julija je zgođušna cura i to je sve.:ne zna:

Violently happy
28.04.2008., 11:37
pa šta si očekivala drugo?:kava: Julija je zgođušna cura i to je sve.:ne zna:

zapravo da joj nije ruse,crvene kose..bila bi skroooooz neprimjetna.:ne zna:

simun2008
28.04.2008., 11:37
po cemu ti ona ima najbolji hod??:confused::eek:
da ima najbolji hod bila bi izabrana za neki casting i reviju a kolko znam nije na nista,i sad si ti misli i tijelo ima dobro al ukljucujuci njena umisljenost i glava to je stvarno nula
po meni i ne zato sto je favorit nego i sabina najbolje hod je kada hoda pistom i btw kak je Kristina 1.80 visoka a isto i Sabina:confused:
sabina kad hoda pistama je savrseno i bas ovo je moja pista,a od ostalih cura jos hoda dobro marina a ostale :flop:
iako su si neke popravile hod,ali opet:kava:

Slušaj meni je kristina isto ogavna u licu, ali najbolje tijelo za manekenstvo ima ona. Mršava,uske bokove, male sise.
Sabina ima lijepo tijelo ali je jaka u ramenima i ima velike bokove a to se ne traži u manekenstvu.
Ne kažem ja da sabina nije lijepa, ali neće napravit ništa vanka.

Kijara
28.04.2008., 11:38
Gledam ove Kristinine slike i prosto ne mogu vjerovati da je ona zaista i dogurala do zadnjih 8... :eek:
I jos da je tako "samouvjerena" kako neki vole reci :D , a ustvari nerealno ufurana...misli da je najljepsa, a ne da nije najljepsa, vec nije ni lijepa za pocetak... :D

http://img103.imageshack.us/img103/9903/kristinals8.jpg http://img103.imageshack.us/img103/3572/kristina7ao4.jpg http://img90.imageshack.us/img90/9651/kristina6aj2.jpg

http://img99.imageshack.us/img99/497/kristina5yn2.jpg http://img90.imageshack.us/img90/1169/kristina3pk6.jpg

Meni ona doslovno izgleda kao da ima 40 godina i malo mi baca na Celine Dion samo mi još nije jasno dali su ona i Marija na kraju ispale ili nisu? Onaj kraj mi uopće nije bio jasan...klijenti su odlučili isto što i za Juliju i kraj!?!???:ne zna:

Izzy tHe OnE
28.04.2008., 11:44
Slušaj meni je kristina isto ogavna u licu, ali najbolje tijelo za manekenstvo ima ona. Mršava,uske bokove, male sise.
Sabina ima lijepo tijelo ali je jaka u ramenima i ima velike bokove a to se ne traži u manekenstvu.
Ne kažem ja da sabina nije lijepa, ali neće napravit ništa vanka.

a po cemu ti slusaj ti mene:lol:
nece sabina nista napravit vanka??:confused:
ak su ju izabrali za sve castinge i ide uvijek na revije i sigurno najbolje izgleda ona ce sigurno imati najvise sanse da fkt napravi puno vani,al ti ces opet govorit da nece zbog ovog,ma nemoj molim te??navedi mi jednu curu koja bi mogla??marina nece jer kad sam ju vidla bez sminke ali i pocela se bahatit i plus netko je izjavio iz zirija da ona mozda nikad nece postat neki model jer je previse emotivna vezana za obitelj i druge,i to je rekao netko iz zirija da se razumijemo ja ovo nisam izmislila
valentina i tea koje su jos prebalave i koje jos ni ne kuze neke stvari koje im se kaze npr daj mi se nasmij i ona tea gleda ko da je vidla vanzemaljca:rolleyes:
prebalave i nebi uspjele vani jer po meni valentina ima samo facu al mi je premuskobanjasta a tea mi nije nikako za to jer je prava seljancica sa rumenim obrazima..sve su one lijepe al dajte logicki malo pogledajte.i simpa.
onda ona Kristina ajd na nju nemam komentara jer ona nema nikakvu sansu da postane bilo kakav model
marija(faca joj je shit) a noge ajme majko mila,majke ti bas ima bucmaste noge.
marina je lipa al nema mi ona to za top modela i to sam vec napisala
andrea mi ima prebuljave oci i ne svida mi se faca al tijelo ima lijepo :mig:
a u finalu fkt i zasluzuju i najbolje izgledaju sigurno sabina ,marina,tea i valentina i mislim da ce one sto posto ici u finale,ak vec nije :kava:

Tinach
28.04.2008., 11:49

sabina je bila hrvatski top model za top model svijeta i nije nikaj napravila...pa sumnjam da će ju ovaj put zapaziti :ne zna:

simun2008
28.04.2008., 11:54
ak su ju izabrali za sve castinge i ide uvijek na revije i sigurno najbolje izgleda ona ce sigurno imati najvise sanse da fkt napravi puno vani,al ti ces opet govorit da nece zbog ovog,ma nemoj molim te??navedi mi jednu curu koja bi mogla??marina nece jer kad sam ju vidla bez sminke ali i pocela se bahatit i plus netko je izjavio iz zirija da ona mozda nikad nece postat neki model jer je previse emotivna vezana za obitelj i druge,i to je rekao netko iz zirija da se razumijemo ja ovo nisam izmislila
valentina i tea koje su jos prebalave i koje jos ni ne kuze neke stvari koje im se kaze npr daj mi se nasmij i ona tea gleda ko da je vidla vanzemaljca:rolleyes:
prebalave i nebi uspjele vani jer po meni valentina ima samo facu al mi je premuskobanjasta a tea mi nije nikako za to jer je prava seljancica sa rumenim obrazima..sve su one lijepe al dajte logicki malo pogledajte.i simpa.
onda ona Kristina ajd na nju nemam komentara jer ona nema nikakvu sansu da postane bilo kakav model
marija(faca joj je shit) a noge ajme majko mila,majke ti bas ima bucmaste noge.
marina je lipa al nema mi ona to za top modela i to sam vec napisala
andrea mi ima prebuljave oci i ne svida mi se faca al tijelo ima lijepo :mig:
a u finalu fkt i zasluzuju i najbolje izgledaju sigurno sabina ,marina,tea i valentina i mislim da ce one sto posto ici u finale,ak vec nije :kava:

Neće nikoja od njih napravit ništa, jedino možda i to veliko možda za par godina naša seka aleksić iz metkovića.

Kijara
28.04.2008., 12:03
jel ona tea kvazi retardirana ili........
treba joj 100 godina da nesto shvati.....(5 puta je isla dok se nije zaoustavila PRIJE crte) a da ne komentiram to kad joj je ona rekla sada pokazi sexy pogled ispod ispod naocala a onda ih digla gore..........

Stvarno si bezobrazan/na, možeš malo koristiti i blaže riječi jer je jako ružno to što pričaš, Tea je jako mlada, kad se ja sjetim svojih 16 godina...ne bi sigurno bolje ispala...treba godina i iskustva da se stvori neki karakter tako da su tvoje optužbe i ružne riječi ne osnovane, trebaš ju razumijeti, ona je jako mlada i nesigurna i normalno da ima tremu pred njima svima ali nije sigurno retardirana. Tea samo naprijed!

eko-eko
28.04.2008., 12:03
Uspjesno sam zbunjena. :D :o
Sigurno se jedan od ovih opisa odnosi na Marinu (onaj prvi?), barem tako pretpostavljam... :ne zna:

Ne eto bas sam tako mislila, Marija je ruzna, ali mi super izgleda. Isto kao sto Adrijana Dejanovic nije klasicno lijepa i nekima je cak ruzna, ali meni ona izgleda super. :top: Nemojte misliti da usporedujem Mariju s Adrijanom :lol: Marija ce u najboljem slucaju biti dubler za Cruelu de Ville

NekaNovaJa
28.04.2008., 12:05
Ma kako neće ništa napravit. Sve će one završit u špajzi Gotovčevih!!!!

simun2008
28.04.2008., 12:12
Ma kako neće ništa napravit. Sve će one završit u špajzi Gotovčevih!!!!

Da slažem se ipak će nešto postić.

eko-eko
28.04.2008., 12:17
Stvarno si bezobrazan/na, možeš malo koristiti i blaže riječi jer je jako ružno to što pričaš, Tea je jako mlada, kad se ja sjetim svojih 16 godina...ne bi sigurno bolje ispala...treba godina i iskustva da se stvori neki karakter tako da su tvoje optužbe i ružne riječi ne osnovane, trebaš ju razumijeti, ona je jako mlada i nesigurna i normalno da ima tremu pred njima svima ali nije sigurno retardirana. Tea samo naprijed!

Ne bi se slozila. Znam 16ogodisnjakinje koje su pametne, elokventne i imaju stava. Naravno da ih se ne moze usporedivati sa curama od 22, 23 godine, ali nisu zbunjene i jadne. Opravdavati Teu sa mladosti i neiskustvom je cista glupost, cura je blesava, nista ne kuzi. Ono s naocalama, pa i psica bi se dalo bolje i brze utrenirati da skida i stavlja naocale. I sad bi takva cura trebala biti top model, otic raditi van, zivjeti u stanu sa 7 cimerica, hvatati castinge po nepoznatom gradu :lol:

Uostalom nece nista biti od nje, pa gradena je kao lokalni stemer razbijac.

Wiki
28.04.2008., 12:18
Emisiju pogledam s vremena na vrijeme i zapravo mi nije jasno kako su ti ISKUSNI MODNI STRUČNJACI od 10000000000 cura izabrali ove drvene marije...
Ne želim biti bezobrazna al cure su mi skroz bzvz:ne zna:
Kristinu uopce neću komentirat, Marina ima ružne zube, Sabina je užasno njonjasta, onih par ima 16 godinica...
Marija mi ispada najnormalnija...

simun2008
28.04.2008., 12:20
Ne bi se slozila. Znam 16ogodisnjakinje koje su pametne, elokventne i imaju stava. Naravno da ih se ne moze usporedivati sa curama od 22, 23 godine, ali nisu zbunjene i jadne. Opravdavati Teu sa mladosti i neiskustvom je cista glupost, cura je blesava, nista ne kuzi. Ono s naocalama, pa i psica bi se dalo bolje i brze utrenirati da skida i stavlja naocale. I sad bi takva cura trebala biti top model, otic raditi van, zivjeti u stanu sa 7 cimerica, hvatati castinge po nepoznatom gradu :lol:

Uostalom nece nista biti od nje, pa gradena je kao lokalni stemer razbijac.

Pa kako neće pa postat će hrvačica u blatu!!!!!!!!!

Violently happy
28.04.2008., 12:30
Ne bi se slozila. Znam 16ogodisnjakinje koje su pametne, elokventne i imaju stava. .

potpis.
Godine nisu neko mjerilo.Današnji klinci su napredni u pm..
Tea sirota je jednostavno..priglupa.To nema veze s godinama.Jbg.:ne zna:

Kaže joj ona tamo teta "Ajde sad izgledaj sretno.." a ona.."Ok".. i ništa.Pa jbt,jel se ne zna barem nasmješit na silu,ako ništa drugo..:rolleyes::ne zna:

Okeco
28.04.2008., 12:36
Ne biti zlocest prema Tei... Imali smo mi i Miss koja je daleko dogurala sa svojim "It's OK"... :mig:

Inace, moja 13godisnja potomkica ima vise stava, pameti i ideja od svih njih tamo... da ne kazem da je u stanju zapamtiti upute o hodanju, pozi te razliku izmedju komercijalnog i modnog fotografiranja :cerek: :rofl:

Violently happy
28.04.2008., 12:44
Ne biti zlocest prema Tei... Imali smo mi i Miss koja je daleko dogurala sa svojim "It's OK"... :mig:

joj,samo brijem da bi Tea uspjela jedino reći "ok". :bicedobro: :rolleyes:

The White Rabbit
28.04.2008., 12:45

po mom mišljenju, ona stravična boja kojom su je "stručnjaci" namaljali je bila tooootalni promašaj.:ne zna: Meni je ta mala simpa, ali faca nije za fotkanje dobra.:ne zna:

Violently happy
28.04.2008., 12:54
po mom mišljenju, ona stravična boja kojom su je "stručnjaci" namaljali je bila tooootalni promašaj.:ne zna: Meni je ta mala simpa, ali faca nije za fotkanje dobra.:ne zna:

ma nikako mi nije za modela.
Ali zbog crvene kose ne možeš da se ne zablejiš.Ako ništa drugo,bar ju se po nečemu primjeti.(što nije nužno dobra stvar):kava:

blade-ri
28.04.2008., 13:06
pa pič.a mu mat...na, do kad misle onoj glupoj tei tolerirat ??????

iz tjedna u tjedan probudi se, probudi se,.... ovaj tjedan je svi popljuvaju, oa Tatjana "najljepša sam" Jurić - napokon si se probudila!!
u isto vrijeme drugima jednom kažu, a onda iskoristila si, letiš!!!!
a da ne pričamo kako je jadna tea maaaalo glu.a!
ovi joj kažu jedno, ona gleda ko tele u šarena vrata, kaže "ok", još malo stoji, a onda ko zakašnjela reakcija reagira.. da ne kažemo da reagira kad joj prstom pokažu što i kako treba napravit....
nekako mi se čini, ali vjerovatno se varam (moš mislit) da je favoriziraju... možda je tata dao skroman prilog.. ko zna!

a onoj drugoj pametnoj plavuši (mislim da se zove kristina) treba najprije odrezat nos, a onda vritnjak u dupe..jer ako je ona lijepa, onda se definitivno mogu i ja prijavit na top model, iako sam muško...

Wiki
28.04.2008., 13:10
:lol::lol::lol::lol:

Wiki
28.04.2008., 13:17
onoj još jednoj maličkoj (ne znam kako se zove, ali znam da su ju ošišali na kratko) su isto non stop govorili da joj je zadnja šansa...bla bla...
A ona je bila tak paglu da ni ''ok'' nije znala reć! Tea je za nju:s:s

Violently happy
28.04.2008., 13:20
onoj još jednoj maličkoj (ne znam kako se zove, ali znam da su ju ošišali na kratko) su isto non stop govorili da joj je zadnja šansa...bla bla...
A ona je bila tak paglu da ni ''ok'' nije znala reć! Tea je za nju:s:s

eeee...nemoj tako.Valentina je napredovala..sad zna sastavit jednostavnu rečenicu.:top:
Dok je Tea još uvijek na "ok":ne zna:

aha,sad sam tek vidjela da si rekla koju su ošišali..znam na koju misliš..joj,da,ta je isto bila mali stupido..:bicedobro:

Wiki
28.04.2008., 13:22
eeee...nemoj tako.Valentina je napredovala..sad zna sastavit jednostavnu rečenicu.:top:
Dok je Tea još uvijek na "ok":ne zna:

Ne ova plava cura!
Neka mala iz zaprešića ako se ne varam...:ne zna:
Ispala je već!

Violently happy
28.04.2008., 13:24
Ne ova plava cura!
Neka mala iz zaprešića ako se ne varam...:ne zna:
Ispala je već!

da,da..editirala sam post.:mig:

Wiki
28.04.2008., 13:26
da,da..editirala sam post.:mig:

Skužila sam tek poslije :zubo:

simun2008
28.04.2008., 13:35
Da li je tko primjetio noge od Marije??!!
Pa sa onakvim oksericama mogla bi igrat nogomet!!!!!!!

blade-ri
28.04.2008., 13:38
ljudi ne znam di vi gledate ali ona "slatka" zagrepčanka s nosom veličine pelješkog mosta NIJE ispala...

missy m
28.04.2008., 13:39

slažem se za ovu crvenu kosu.meni je bila stvarno glavni favorit s onom kosom,išla joj je uz ten,a ovo sad:(...prekoma,blijeda još više izgleda.
a i btw.vidjela sam ju neki dan i dosta je niska,ima fakat ful kratke,nekak zbijene uske noge tak da...:ne zna:
zapravo ovak u gradu da neznam s telke ko je ona nebi ju nikad primjetila kao ono tipa:"Isuse koja lijepa cura"
nije baš ni visoka,ni vitka...
uglavnom navijam za valentinu,a odma do nje mi je sabina.:top:
cure su fakat super!
za marinu mi se čini da se doata zbuckala u faci,a tea mi je...:eek:

Petrushka
28.04.2008., 13:51
pa pič.a mu mat...na, do kad misle onoj glupoj tei tolerirat ??????

iz tjedna u tjedan probudi se, probudi se,.... ovaj tjedan je svi popljuvaju, oa Tatjana "najljepša sam" Jurić - napokon si se probudila!!
u isto vrijeme drugima jednom kažu, a onda iskoristila si, letiš!!!!
a da ne pričamo kako je jadna tea maaaalo glu.a!
ovi joj kažu jedno, ona gleda ko tele u šarena vrata, kaže "ok", još malo stoji, a onda ko zakašnjela reakcija reagira.. da ne kažemo da reagira kad joj prstom pokažu što i kako treba napravit....
nekako mi se čini, ali vjerovatno se varam (moš mislit) da je favoriziraju... možda je tata dao skroman prilog.. ko zna!

a onoj drugoj pametnoj plavuši (mislim da se zove kristina) treba najprije odrezat nos, a onda vritnjak u dupe..jer ako je ona lijepa, onda se definitivno mogu i ja prijavit na top model, iako sam muško...

Evo ti za post :top:!Na ti još jedan :top:!!
Ljudi moji,jel znate vi šta uopče znači "model"? To znači da kad staneš pred klijenta,i on ti kaže "sretna si" ti složiš odgovarajuču mimiku lica i pozu,isto tako ak ti kaže tužna si,zavodljiva,bijesna...Model si i oni te modeliraju prema svom izboru,ili prema onome što njima za određenu kampanju (projekt) treba.
Žena iz Joya kaže Tei "sretna si,tužna,kajtijaznam",ova slegne ramenima i kaže o.k.Mislim,ne kužim,kaj je mislila da joj je ova rekla da je sretna opčenito u životu,da razgovaraju ovak bezveze ili kaj...?! Onda joj žena da i revizit,što uvelike pomaže (trebalo bi pomoći modelu),a Tea opet ni uz pomoć rekvizita (naočale) se ne zna prezentirati.
To bi ja po kratkom postupku-VAN!!

Anastasia
28.04.2008., 14:16
Ja sam opravdavala Teu jedno duže vrijeme, s njenim godinama, s time da je preplašena, s reakcijama žirija i blabla, ali sve više što emisija prolazi, to više mislim da je u pitanju limitirana inteligencija. Meni ona stvarno glupasto izgleda.
Izgled nije loš, ali ima mi nešto čudno s tom glavom i tim vratom i ružno mi hoda. Smeta mi nešto a zapravo ne znam definirati.... Valentina mi je sve draža i fizički mi je (ipak) najposebnija. Sabina se ne ističe karakterom ali mora se priznati da lijepo izgleda, lijepo hoda i djeluje prilično prof.
Naravno da mislim da je Kika trebala ispast prije Julije jer me meni Kika ružna i gotovo - iako ima krasno tijelo, po stoti put - faca je očaj. Svaka čast Andrei koja je i Kiki i Mariji rekla u nos svoje mišljenje, jer one i jesu ti tipovi - gazit sve pred sobom. Marija možda nije tip za modela ali ona meni ima nešto i gotovo. Na neki način cijenim njenu želju da uspije, njenu borbenost i odlučnost... ali ne bih išla dublje u analizu... pobjedit ona ne može, mislim da za to nije...
Tako da su mi po novom favoriti Valentina i Sabina (znam, stalno mijenjam mišljenja ali iz emisije u emisiju više stvari se može primjetiti o svakoj curi).
Marina mi je i dalje "nit smrdi nit miriše" tip... I to je to.

Pearl21
28.04.2008., 14:26
Ajde ljudi, ohladite malo...
po ova 2 sata što mi vidimo svake subote ne može se zaključiti jel netko pametan ili glup. Meni Tea stvarno izgleda zbunjeno i splašeno. ali ja neznam kad ste vi čuli da ona priča o nečem ozbiljnom pa ste zaključili da nema pojma o ničemu i da je glupa.
Njezinu inteligenciju može komentirat samo netko tko ju pozna. ako ovdje ima takvih nek se jave pa ću onda vjerovat da je ili nije glupa, a ovako... briga me.
i stvarno bi već mogli prestat s tom temom. :mig:

blade-ri
28.04.2008., 14:30
a marija....!!!

njoj treba:
1. uzet macolu (od 5kila ne od 3) i poravnat zubiće
2. uzet kantu jupola i prefarbat je
3. poslat je na jednu, dvije, petnaest plastičnih operacija
4. dat joj jedan gratis sedmodnevni aranžman u vrapču.

:D:D:D

Pearl21
28.04.2008., 14:34
a marija....!!!

njoj treba:
1. uzet macolu (od 5kila ne od 3) i poravnat zubiće
2. uzet kantu jupola i prefarbat je
3. poslat je na jednu, dvije, petnaest plastičnih operacija
4. dat joj jedan gratis sedmodnevni aranžman u vrapču.

:D:D:D
:top::top::top:

Violently happy
28.04.2008., 14:36
po ova 2 sata što mi vidimo svake subote ne može se zaključiti jel netko pametan ili glup.

o bogami može..kad netko ne zna sastaviti jednu prosto proširenu rečenicu,ali baš nikad,ni u kojim uvjetima..ne trebaš biti raket sajentist niti nekoga dobro poznavati da bi to zaključio.

Pearl21
28.04.2008., 14:45
o bogami može..kad netko ne zna sastaviti jednu prosto proširenu rečenicu,ali baš nikad,ni u kojim uvjetima..ne trebaš biti raket sajentist niti nekoga dobro poznavati da bi to zaključio.

Onda ne znam koju sam ja to emisiju gledala u subotu. Vjerojatno sam sanjala da je Tea pred žirijem rekla čak 3 rečenice. :mig:

Violently happy
28.04.2008., 14:46
Onda ne znam koju sam ja to emisiju gledala u subotu. Vjerojatno sam sanjala da je Tea pred žirijem rekla čak 3 rečenice. :mig:

ma nisu to bile rečenice..to je par puta za redom ponovila "ok" :rofl:

Pearl21
28.04.2008., 14:48
ma nisu to bile rečenice..to je par puta za redom ponovila "ok" :rofl:

:rofl:
da,da... pričala je o tremi prije revije ako se netko ne sjeća. ja sam se iznenadila. :top:

Petrushka
28.04.2008., 14:48
Ja nipošto nisam rekla da je Tea glupa.Nimalo me ne interesira njen kvocjent inteligencije.Samo sam rekla kako smatram da Tea ne može biti ni fotomodel jer ne zna pozirati,niti manekenka jer ne zna hodati (ne možeš nositi reviju hodajući ko gegec i sa smiješkom od uha do uha blejajuči u publiku,osim ako tako ne zahtjevaju klijenti,a to ovdje nije bio slučaj).Top model ne bu bila takva.

Wiki
28.04.2008., 14:49

Rekla je:
1. Ok
2. Ja želim biti hrv top model
3. Ok

Pearl21
28.04.2008., 14:51
Ja nipošto nisam rekla da je Tea glupa.Nimalo me ne interesira njen kvocjent inteligencije.Samo sam rekla kako smatram da Tea ne može biti ni fotomodel jer ne zna pozirati,niti manekenka jer ne zna hodati (ne možeš nositi reviju hodajući ko gegec i sa smiješkom od uha do uha blejajuči u publiku,osim ako tako ne zahtjevaju klijenti,a to ovdje nije bio slučaj).Top model ne bu bila takva.
ma meni je ona baš simpatična. zbunjena, totalno izgubljena i izgleda mi poput lutkice.
Vjerojatno nije za top modela, al nema veze. svejedno je očito da ona neće pobjediti. ipak je još premlada za takav posao.

Pearl21
28.04.2008., 14:52
Rekla je:
1. Ok
2. Ja želim biti hrv top model
3. Ok

nabavite si snimke.... :rofl:

Christina
28.04.2008., 14:53
ma meni je ona baš simpatična. zbunjena, totalno izgubljena i izgleda mi poput lutkice.
Vjerojatno nije za top modela, al nema veze. svejedno je očito da ona neće pobjediti. ipak je još premlada za takav posao.

nije uopste premlada,djevojke njene dobi vec uveliko rade na pistama :ne zna: ona je jednostavno tupasta :zubo:

The White Rabbit
28.04.2008., 14:53
ljudi ne znam di vi gledate ali ona "slatka" zagrepčanka s nosom veličine pelješkog mosta NIJE ispala...

kako nije zaboga??:eek: pa ona nije trebala ni upast.:kava:

Why_me
28.04.2008., 15:20
Tea-slatka,ali kada je u pitanju pamet-bolje šuti i kimaj glavom!
Slažete se samnom?
Da!
Rasprava o Teinoj glupoči završena!
:D

lelee
28.04.2008., 15:22
Fotka sa kraja trilera ..... A na njoj se ne vidi Krisitna ........

http://www4.slikomat.com/08/0428/q3h-gyfg.jpg (http://www.Slikomat.com/slika/2609477.htm)

Why_me
28.04.2008., 15:27
Fala,ali imaš topic o spojlerima,nemoj nam tu!

lelee
28.04.2008., 15:30
Cek, ne kontam .
Koja je razlika imedju ove teme i one ???

Why_me
28.04.2008., 15:32
Ova tema je tema za komentiranje emisija koje smo pogledali,a ona tema je za one neprikazane epizode.
Ako želiš reči da je neka cura ispala,postaj tamo!
Kužiš?
Pliz edituj post dok te nisu banali!
Hvala!

Allexis
28.04.2008., 15:41
Meni ona doslovno izgleda kao da ima 40 godina i malo mi baca na Celine Dion

i meni isto na Celine Dion...znala sam da me podsjeća na nekog, al se nisam mogla sjetiti dok nisi rekla.....

http://img90.imageshack.us/img90/1169/kristina3pk6.jpghttp://mt.laweekly.com/sea/reverb/celinedion.jpg

Zli Mali Medo
28.04.2008., 15:45
Tea nije glupa, ali je uzasno sramezljiva i stisnuta. Ne znam cemu je forsiraju. Ona pred tim ljudima izgleda kao kada dode predd profesora i ne zna, pa ceka da joj se profesor smiluje i da je posalje natrag na mjesto. :confused:

Marina, Marija i Kristina u :rigo:

Zli Mali Medo
28.04.2008., 15:51
Ne bi se slozila. Znam 16ogodisnjakinje koje su pametne, elokventne i imaju stava. Naravno da ih se ne moze usporedivati sa curama od 22, 23 godine, ali nisu zbunjene i jadne. Opravdavati Teu sa mladosti i neiskustvom je cista glupost, cura je blesava, nista ne kuzi.

Shvati da ljudi razlicito reagiraju pred kamerom i pred nekakvim zirijem i da se cesto zblesiraju jer imaju napadaje panike i slicne stvari. Tein nastup pred kamerama i cinjenica da nije mogla napraviti obicnu ekspresiju pokazuje upravo to - tremu, zbunjenost i paniku, a ne glupost. :rolleyes:

simun2008
28.04.2008., 15:53
i meni isto na Celine Dion...znala sam da me podsjeća na nekog, al se nisam mogla sjetiti dok nisi rekla.....

http://img90.imageshack.us/img90/1169/kristina3pk6.jpghttp://mt.laweekly.com/sea/reverb/celinedion.jpg

Joj nevjerovatno pa nisam odavno vidio neku sličnost.
Ne preostaje ništa nek se baci u pjevačke vode.

Zli Mali Medo
28.04.2008., 15:53

Pa pola njih zgleda fakat nelijepo. :D Super mi je bilo kada je ona zenska iz onog modnog casopisa upotrijebila eufemizam za Kristinu, ka' "njeno lice nije bas za taj casopis" ili tak nes. Drugim rijecima, htjela je rec da je grda kao zaba. :D

Zli Mali Medo
28.04.2008., 15:56
Ja sam opravdavala Teu jedno duže vrijeme, s njenim godinama, s time da je preplašena, s reakcijama žirija i blabla, ali sve više što emisija prolazi, to više mislim da je u pitanju limitirana inteligencija. Meni ona stvarno glupasto izgleda.

Ma daj, Anastasia. Mene da stave pred te kamere bio bih gori od Tee. :D

Inace, Marijine noge su mi jedino lijepo na njoj.

Zli Mali Medo
28.04.2008., 16:00
:

Andrei svaka cast jer ima muda sasuti sve u lice. :D :top:

Anastasia
28.04.2008., 16:00
Ma daj, Anastasia. Mene da stave pred te kamere bio bih gori od Tee. :D

Inace, Marijine noge su mi jedino lijepo na njoj.

Ma slažem se...
kažem, počela mi je djelovati glupasto... naravno, nadam se da je moja početna teza ipak ispravna i da će s vremenom očvrsnuti.

bubicaa
28.04.2008., 16:05
meni je tea bila super kad je bila hepi nakon revije, i baš je pokazala osjećaje onda. a sabina mi je u zadnje vrijeme tako ravna crta... baš nekako čudna...
a za kristinu sam i ja prije par tjedana baš razmišljala kako izgleda staro, osobito kad ju našminkaju i srede za snimanja

lelee
28.04.2008., 16:13
Najlepsa devojka .................

http://www4.slikomat.com/08/0428/hx-gfhwee.jpg (http://www.Slikomat.com/slika/2609655.htm)

bubicaa
28.04.2008., 16:18
andrea meni lijepo ispada na fotkama, ali uživo mi se baš i ne sviđa...

L'orange
28.04.2008., 16:25
http://img90.imageshack.us/img90/1169/kristina3pk6.jpg

Isuse Bože na što liči... :eek::eek::eek::eek::eek:
Pod hitno van s njom :kava:

Why_me
28.04.2008., 16:51
Kike-izgleda totalno kao stara baba.Daj zamislite da ovo ona čita :eek:

Anastasia
28.04.2008., 18:05
andrea meni lijepo ispada na fotkama, ali uživo mi se baš i ne sviđa...

Da! Jako je fotogenična!

Violently happy
28.04.2008., 18:39

buhuuuu,evo već su mi pune gaće..:kava:

mrkvich
28.04.2008., 18:40
Pa pola njih zgleda fakat nelijepo. :D Super mi je bilo kada je ona zenska iz onog modnog casopisa upotrijebila eufemizam za Kristinu, ka' "njeno lice nije bas za taj casopis" ili tak nes. Drugim rijecima, htjela je rec da je grda kao zaba. :D

lol, da rekla je nekaj da kamera ne bi voljela njezino lice:D.
a jebga, al ima neke simpa okice, al ostatak face nikako za naslikavanje.

a andrea je bash bila lepa, onak bash zenstvena kad su joj napravili one loknice i crveni ruz:cerek:

Why_me
28.04.2008., 18:41
Ma ne ako čita,100% se plače i neće više nikada izači iz kuče,ili će si prepiliti nos sa pilom :rofl:

hm00
28.04.2008., 18:42
Čini mi se da u modnom svijetu ima dosta cura tipa ljepote Sabine i Marine . Za razliku od njih Valentina ima posebnu facu , naprosto privlači pogled. Po meni idealan tip za neke "otkačene" revije - moj favorit . Tea je slatkić , ali treba joj još puno samopouzdanja.

Violently happy
28.04.2008., 18:43
Ma ne ako čita,100% se plače i neće više nikada izači iz kuče,ili će si prepiliti nos sa pilom :rofl:

neće..ona ima gard.:kava:

:rolleyes::rolleyes:

Violently happy
28.04.2008., 18:45
Čini mi se da u modnom svijetu ima dosta cura tipa ljepote Sabine i Marine . Za razliku od njih Valentina ima posebnu facu , naprosto privlači pogled. Po meni idealan tip za neke "otkačene" revije - moj favorit . Tea je slatkić , ali treba joj još puno samopouzdanja.

nekako mi se čini da u svijetu mode više prolaze cure koje su čak pomalo..pa,bezlične.Onda kad na njih postavljaju svu kilu šminke,friz ovaj ili onaj..preobrazba!:eek:
:ne zna:

Why_me
Ima i nos(još uvijek) :rofl:

eko-eko
Shvati da ljudi razlicito reagiraju pred kamerom i pred nekakvim zirijem i da se cesto zblesiraju jer imaju napadaje panike i slicne stvari. Tein nastup pred kamerama i cinjenica da nije mogla napraviti obicnu ekspresiju pokazuje upravo to - tremu, zbunjenost i paniku, a ne glupost. :rolleyes:

Trema, zbunjenost i panika. Lovely. Ali ne bira se djevojka koja ce dobiti placenu psihoterapiju vec cura s izgradenim stavom, licnosti i jasnim zeljama. :rolleyes:

Why_me
28.04.2008., 18:47
Ma bila je ona i zbunjena,pogotov kada je stavila naočale u usta :lol:

:perhaps:
28.04.2008., 18:47
koliko je samouvjerena i bahata vjerovatno šeta zg-om i ima majcu sa natpisom - ja sam najbolja,naljepša, najzgonija....:D

Why_me
28.04.2008., 18:48
I njena slika na leđima!
E ak je sretnete i ako vas oče potplatiti da nosite majcu:"kike je sve naj",nemojte!:rofl:
biti ćete kamenovani!

hm00
28.04.2008., 18:55
Kristina - za taj njem stav je dosta kriv odnos žirija prema njoj . Stalno su je hvalili i sama je spominjala da je najbolje odrađivala zadatke. Well, nisu to "Igre bez granica" pa ko će preciznije što napraviti. Sada slijedi gorko otrežnjenje - ovdje je ipak strašno važno kako izgledaš. Nisu je trebali toliko zavlačiti. Naravno , ona ima izuzetno visoko mišljenje o sebi čim se uopće prijavila , tako da su njihove pohvale još više razbuktale plam veličine.

Why_me
28.04.2008., 19:00
Exploziv:"Uz Juliju ispala još jedna djevojka(Marija ili Kike)"

28.04.2008., 19:00
sad na tv-u reportaža o juliji. i na kraju komentar - show je napustila još jedna cura.....:D (i prikazane kika i marija) :)

lollatutu
28.04.2008., 19:01
Evo sad su na RTLu rekli : "..uz Juliju je u subotu još jedna djevojka napustila kuću, a je li riječ o vašoj favoritkinji, doznajte u subotu.."
Dakle, ako smo vidjeli Mariju u Beču, možete zbrojiti dva i dva tko je otišao ča.

28.04.2008., 19:01
Exploziv:"Uz Juliju ispala još jedna djevojka(Marija ili Kike)"
kako pratimo :D

Why_me
28.04.2008., 19:02
Aaa..bila je i Nikolina!
Jeste li vidjeli Juliju kako barata sa loptom?

Izzy tHe OnE
28.04.2008., 19:02
sabina najbolje izgleda i ima super karakter,glupo mi je kad neke doticne osobe su tu izjavile da je ravna crta???
dajte molim vas,cak je dobra,profesionalno uvijek radi zadatke ko prava profesionalka i najljepsa ,a sto se tic karaktera ne treba jos jedna drama quein ...
tako da :cerek:
zato u finalu ocekujem sabinu ,marina,tea i valentina ,a ostale nikako,a u finalu pravom sabina sto posto ide,za drugu neznam,ma dobro

Izzy tHe OnE
28.04.2008., 19:03
aaaaa nisam gledala exploziv,sranjeeeeeee..znaci Kika je isla ca,ma napokonnnnnnnn

Why_me
28.04.2008., 19:04
izzie,hvala i đenja!
Znamo;Sabina ti je favorit.
A šta bi trebo ja?
Marija mi je naljepša,glasujte za nju :cerek:Ona će pobijediti i ima karakter!
Glupo izgleda,jel' da?

Izzy tHe OnE
28.04.2008., 19:07
izzie,hvala i đenja!
Znamo;Sabina ti je favorit.
A šta bi trebo ja?
Marija mi je naljepša,glasujte za nju :cerek:Ona će pobijediti i ima karakter!
Glupo izgleda,jel' da?

dobro ak ne zelis nemoras citat moje postove,ja sam samo komentirala kako su neki komentirali kod sabine karakter,i kaj sad hoce,ma daj molim te:rolleyes:

Why_me
28.04.2008., 19:08
a nije to komentiranje,svaki drugi post ti je nešto ovak:
Sabina je najbolja,ona je najljepša i najbolje radi zadatke!

28.04.2008., 19:10
izzy ja imam super ideju - u svoj potpis stavi - sabina je najbolja i najljepša :cerek: i onda nećeš morat to naglašavat u svakom postu :mig::D
iako ja već imam taktiku čitanja tvog posta :mig: di vidim sabina i :cerek: - znam šta sljedi pa to preskočim :)
ma šalim se...samo ti piši :D

Izzy tHe OnE
28.04.2008., 19:12
izzy ja imam super ideju - u svoj potpis stavi - sabina je najbolja i najljepša :cerek: i onda nećeš morat to naglašavat u svakom postu :mig::D
iako ja već imam taktiku čitanja tvog posta :mig: di vidim sabina i :cerek: - znam šta sljedi pa to preskočim :)

dobro stvatit cu potpis i vise necu govorit da mi je Sabina favorit,nego samo subotom poslije emisije :D
moze:mig::cerek:

Why_me
28.04.2008., 19:12

Slažem se u potpunosti!

Violently happy
28.04.2008., 19:17
a nije to komentiranje,svaki drugi post ti je nešto ovak:
Sabina je najbolja,ona je najljepša i najbolje radi zadatke!

i njen tata ima naaaajvećeg pišu.:kava:

Why_me
28.04.2008., 19:19
Aaaa...zato ju ona i voli :rofl:

Izzy tHe OnE
28.04.2008., 19:20
dobro ti why me,necu al mogu jer mogu pisat u postovima sta zelim,dobro ne sve sta zelim al opet,i dobro rekla si sto mislis i bok,lijepo cu stavit potpis to za sabinu i bok

Izzy tHe OnE
28.04.2008., 19:21
kad me neki ljudi izbace iz takta,uh,haha

Why_me
28.04.2008., 19:22
dobro ti why me,necu al mogu jer mogu pisat u postovima sta zelim,dobro ne sve sta zelim al opet,i dobro rekla si sto mislis i bok,lijepo cu stavit potpis to za sabinu i bok

ja mislim u muškome rodu!
Dijete drago,koliko ti godina uopče imaš?
Btw.Marija :cerek: Ona je najbolja :top:

Izzy tHe OnE
28.04.2008., 19:27
ja mislim u muškome rodu!
Dijete drago,koliko ti godina uopče imaš?
Btw.Marija :cerek: Ona je najbolja :top:

oprosti ti si dijete ako sam ja ,i daj nisam ja kriva sto sam ja mislila da si zensko :lol::lol:
eto tak i ti pises za mariju da je najbolja i da ti je favorit,:rolleyes:
ma boli me briga :D

Why_me
28.04.2008., 19:27
oprosti ti si dijete ako sam ja ,i daj nisam ja kriva sto sam ja mislila da si zensko :lol::lol:
eto tak i ti pises za mariju da je najbolja i da ti je favorit,:rolleyes:
ma boli me briga :D

:rofl: evo samo mogu šutit na ovo!

Izzy tHe OnE
28.04.2008., 19:30
:rofl: evo samo mogu šutit na ovo!

dobro kaj je tebi kaj me stalno podjeb:mad::rolleyes:
mislim znam da se salis,al mislim stvarno:rolleyes:

Violently happy
28.04.2008., 19:31
jao,jao djeco!:tuctuc:

ugl..jel ispala onda i ta Kristina ili nije?:ne zna:

Why_me
28.04.2008., 19:33
dobro kaj je tebi kaj me stalno podjeb:mad::rolleyes:
mislim znam da se salis,al mislim stvarno:rolleyes:
Ajmo,ovako :Pivo::five:.
Može,i ne spamajmo!?!
Ispala Kike na početku emisije!(ovo nije bio spam,bilo je na Explozivu,ali u svakome slučaju su bijela slova :D )

miss-rebel
28.04.2008., 19:38
Naravno da mislim da je Kika trebala ispast prije Julije jer me meni Kika ružna i gotovo - iako ima krasno tijelo, po stoti put - faca je očaj.
Kika-krasno tijelo?
Ma daj.... kakve su ono štapićaste noge.... Nimalo atraktivne...
Naravno da trebaju bit mršave noge u modela, al ne baš tak, ali trebaju bit i lijepo oblikovane.... Slika>noge joj završavaju par centimetara iznad ove haljinice, ali kako.... ko kaubojske.... da ne stoji tak sa blago razmaknutim, onda bi se još bolje vidjelo.
http://i25.tinypic.com/np00td.jpg

Izzy tHe OnE
28.04.2008., 19:40
Ajmo,ovako :Pivo::five:.
Može,i ne spamajmo!?!
Ispala Kike na početku emisije!(ovo nije bio spam,bilo je na Explozivu,ali u svakome slučaju su bijela slova :D )

ma :lol::lol:
na sory kaj te tak napadam al sam imala jako glup dan,pa sta ja znam ko da se iskaljujem na tebe :mig::rofl:
no hard feelings :top:
pa znala sam da je to ona ispala,..vec se skuzilo i alelujaaaa :cheer:

Izzy tHe OnE
28.04.2008., 19:42
upssssssss,da izbrisem postttttttttt?,jao why me,vidi se,

Why_me
28.04.2008., 19:43
Ma nemoraš,zna se,samo prenosimo vijest iz Exploziva :D

28.04.2008., 19:44
a bilo je u Explozivu - dakle javno, onda nije spam - valjda :)
@izzy - imaš dobar potpis :mig:

cd-rom
28.04.2008., 19:45
sta je bilo u subotu nisam gledao.ko je ispao,ko je isao na reviju kako je bilo.
hoce li se naci neka dobra dusa da mi preprica?

Why_me
28.04.2008., 19:46
izzie,tek sam sada skužio,a da ubaciš još kojeg smajlikeja?
poput cerek?
Zamislite Kikinu reakciju na ispadanje :O :O

28.04.2008., 19:47
izzie,tek sam sada skužio,a da ubaciš još kojeg smajlikeja?
poput cerek?
Zamislite Kikinu reakciju na ispadanje :O :O
a tek komentar posli emisije i kratki intervju na Explozivu :rofl:

Zli Mali Medo
28.04.2008., 19:50
Trema, zbunjenost i panika. Lovely. Ali ne bira se djevojka koja ce dobiti placenu psihoterapiju vec cura s izgradenim stavom, licnosti i jasnim zeljama. :rolleyes:

Daj mi nemoj kolutat ocima. Nazvala si je glupom, blesavom i jadnom zato kaj je cura malo stisnuta pred kamerom. Curice od 16 godina jos uvijek nemaju jasne stavove, izgradenu licnost i jasne zelje, no kako bilo, njoj je to idealna psihoterapija. Nema boljeg nacina da se rijesi svojih strahova od nastupa pred kamerama.

Why_me
28.04.2008., 19:51
Onak;
Haaa?
Ja,pa mislim fakat ono (prevrtajuči oči :rolleyes:).Mislim,kaj sam ono htela?
Aha,da!
Mislim-Marija,Valentina i Tea su ostale!!!Ostale?
(Gladi si kosu i govori:"Ja sam najljepša,ja sam super)
Pa daj,ja idem!
Aj bok(izlazi iz sobe i nos veći od najveće zgrade u NY)

28.04.2008., 19:54
Onak;
Haaa?
Aha,da!
Pa daj,ja idem!

skoro..možda bude još malo dramatičnije. a jadna :bicedobro:

Why_me
28.04.2008., 19:55
E,ja i dalje predlažem..hočemo li napisati knjigu HTM-tajne i spletke?

28.04.2008., 20:05
može ako ćemo na uvodnoj stranici napisati posvetu kiki :D

otkaz
28.04.2008., 20:11

pa i sabina da nema onako plave oči, bila bi neprimjetna, to ne možeš tako gledati... :rolleyes:

Violently happy
28.04.2008., 20:21
pa i sabina da nema onako plave oči, bila bi neprimjetna, to ne možeš tako gledati... :rolleyes:

ko kaže da ne mogu?:ne zna:

ok,da sabina nema plave oči bila bi neprimjetna olsou.:kava:

Ali zato ima cura koje imaju više od jedne stvar po kojoj su zanimljive..ne?:mig:

Why_me
28.04.2008., 20:24
Po čemu je Marina primječena?
Osim po stolici na početku :rolleyes:

orange_girl
28.04.2008., 20:26

a gospe moja.. a moljakanje?' a mogu ja ovako, a mogu ja onako?? diže mi tlak iz emisije u emisiju

Why_me
28.04.2008., 20:28
I meni,ma da ima potencijala biti top model
i to sa Gospe moja je valjda neki tamo di ona živi običaj,tak da ono :rolleyes:

Violently happy
28.04.2008., 20:35

kakvoj stolici?kakala je u emisiji?:confused:

Why_me
28.04.2008., 20:38
:lol: ne,nego kada je prvi puta bila emisija,ona je tražila stolicu jer joj nije bilo dobro!
:lol:

Violently happy
28.04.2008., 20:46
:lol: ne,nego kada je prvi puta bila emisija,ona je tražila stolicu jer joj nije bilo dobro!
:lol:

a joj,da..to sam zaboravila..

ma dobro..pa zgodna je kad ju srede.A kad je bez šminke(što smo imali prilike vidjeti u zadnjoj emisiji)..gospe moja...:horor:

Izzy tHe OnE
28.04.2008., 21:11
marina horor bez sminkeeeeeee.a stqa cini sminka :rofl:

AnitaMuki
28.04.2008., 21:16
Šmrc, ja nisam mogla gledat u subotu:(
Znači, jel nam Kike leti vani? Po kojem su je principu ovako naprasno izbacili? (ne da se bunim, od početka navijam da ode:D)

Why_me
28.04.2008., 21:18
Mislim da je tako bilo u Njemačkom,dvije su letile.Jedna na kraju,druga na početku druge emisije :) :D
Ajme kako će mi ovo faliti kada sve završi :(
Hoče li biti Hrvatski top model 2?

Violently happy
28.04.2008., 21:21
Mislim da je tako bilo u Njemačkom,dvije su letile.Jedna na kraju,druga na početku druge emisije :) :D
Ajme kako će mi ovo faliti kada sve završi :(
Hoče li biti Hrvatski top model 2?

vjerujem da hoće..ne plakati.Želiš li suznu posudu?:(

:mig:

Izzy tHe OnE
28.04.2008., 21:22
nemoj plakat nisi jedina kojoj ce nedostajat hrvatski top model :( :(

M@3X
28.04.2008., 21:37
Da ona ovo cita rekla bi - ja mora da sam jos ljepsa nego sto sam mislila kad je tako veliki broj ljudi ljubomoran na mene, pa pise protiv mene, a sve iz ljubomore... :rofl:

Kristina - za taj njem stav je dosta kriv odnos žirija prema njoj . Stalno su je hvalili i sama je spominjala da je najbolje odrađivala zadatke. Well, nisu to "Igre bez granica" pa ko će preciznije što napraviti. Sada slijedi gorko otrežnjenje - ovdje je ipak strašno važno kako izgledaš. Nisu je trebali toliko zavlačiti. Naravno , ona ima izuzetno visoko mišljenje o sebi čim se uopće prijavila , tako da su njihove pohvale još više razbuktale plam veličine.
Ima u tome dosta istine.
Dosla je tamo umisljena, a oni su, hvaleci je, pothranjivali taj njen nezdravi stav o sopstvenoj ljepoti...iako su oni hvalili sve samo ne njenu ljepotu lako je bilo shvatiti kako ona te pohvale prihvata... :ne zna:

Ma jeste, leti na pocetku sledece emisije 100%...i vraca se svojoj svakodnevici - plasenju djece i nemocnih po Zagrebu...a oni koji gledaju TV subotom navece ce napokon odahnuti... :rofl:

orange_girl
28.04.2008., 21:42
još nešto, kristina ne da samo da nije lijepa, nego se dobro pravi ili je stvarno glupa kad ne može shvatiti da je nisu ni za jednu reviju izabrali radi tog što N.I.J.E. L.I.J.E.P.A.. baš bi voljela da ovo sve pročita i da se malo više spusti na zemlju.. i da si kupi to prokleto ogledalo

M@3X
28.04.2008., 21:51
Onak;
Haaa?
Aha,da!
Pa daj,ja idem!
Ako je izbace ona ce poceti - ali Viktor Drago je rekao da najbolje hodam, ali bila sam najbolja u svemu u svim emisijama, ali i vi me stalno hvalite...i sad samo zbog toga sto sam zbog vise sile imala jedan, ali jedan los tjedan, vi me izbacujete...a sve je kriv Viktor Drago jer me poslao samo na jedan kasting...ja sam mogla nositi sve i jednu reviju tamo i uradila bih to 10 puta bolje od profi modela...ali meni stvarno nije jasno...ali ja sam se vise trudila i bolje pokazala od svih cura tu, koje ostaju, ali... :o

Why_me
28.04.2008., 21:52
nemoj plakat nisi jedina kojoj ce nedostajat hrvatski top model :( :(

Joj...kak je ovo teško objasniti,ali možda si pogriješila,ja sam muško i u muškome rodu jedina je-jedini!

orange_girl
28.04.2008., 21:53
ma neće ona ja se bojim htjet otić.. kad specijalce budu zvali

Why_me
28.04.2008., 21:55
Da,ono specijalni izvještaj:
Jedna od natjecateljica Hrvatskoga top modela se zaključala u zgradu jer je izbačena.Kao taotkinje drži Marinu,Sabinu(sory izzie) i Teu.
Polako ih guši svojim nosom.Više u većernjim vijestima.

orange_girl
28.04.2008., 22:03
i onda izzie trči u zgradu po sabinu.. itd.. btw.. valentina je super izgledala na reviji, i tea je bila dobra, al valentina...

Violently happy
28.04.2008., 22:05
i onda izzie trči u zgradu po sabinu.. itd.. btw.. valentina je super izgledala na reviji, i tea je bila dobra, al valentina...

valentina je meni od početka bila jedna od najzgodnijih..da,da čak i sa štakorima..:rolleyes:

orange_girl
28.04.2008., 22:07
valentina je meni od početka bila jedna od najzgodnijih..da,da čak i sa štakorima..:rolleyes:

meni je isto bila uvijek draga, baš zato što je drugačija od drugih, i napredovala je ono čudesno..

Why_me
28.04.2008., 22:09

:lol: :lol: :lol:(ne smijem se tebi izzie,nego ideji)
ono,prodfaje fintu dostavljač pice/plastični kirurg :rofl:

Violently happy
28.04.2008., 22:17
meni je isto bila uvijek draga, baš zato što je drugačija od drugih, i napredovala je ono čudesno..
pa dobro..neću ići tako daleko da kažem da mi je draga,ali da mi je zgodna,to da..ima lijepe crte lice..i da,priznajem da volim cure s takvim frizurama..:ne zna::mig:

maja777
28.04.2008., 22:18
ma dajte se ljudi saberite,pa sta vam je???! Cura (Kristina) ima 23 godine, pa sto ju tolko pljujete??!! Istina je da nije najljepsa cura među ostalima koje su tamo, al ipak nekom zaslugom je ostala, i to ne mozete osporiti. Pa kako ce njoj bit kad dodje ovdje i pocne ovo citati? Sto ce si pomisliti o sebi i kako ce se osjecati? Smanjite malo dozivljaj. Lako je sjediti za kompom i bacati komentare, ona je tamo, među 7 djevojaka koje su ostale od one mase cura. Mozda nema najidelniju facu za taj posao, kamere i sta ja znam, al ima potencijala, ima lijepo tijelo, zna sta se od nje trazi,zna odraditi posao, spremna je na to, ozbiljna je, ambiciozna, itd. Nemojte misliti da ju zagovaram il navijam za nju, moj favorit su Valentina i Sabina,a Kristina APSOLUTNO ne, naprotiv, i moja je zelja da ona sljedeca napusti show jer su preostale cure bolje od nje. Al brate mili, smanjite dozivljaj, pa sve je to samo show.

kalei
28.04.2008., 22:18
malo ste pretjerali toliko govoreći da je ta kristina baš taaaako ružna, cura će sigurno ovo čitati i ne bih joj htjela biti u koži...

pa nije baš tako ružna, ok nije za top modela ali nije toliko ružna koliko vi svi pišete
znam da ćete svi sad reći ''pa trebala bi biti spremna na komentare ak se tam prijavila''

ok, trebala bi i ja se nadam da ju neće toliko ovi komentari pogoditi, ali mislim da je ovdje slučaj taj da je nekoliko osoba bilo ''užasnuto'' njezinim izgledom i onda mujo poveo krdo koje je stalo bacat drvlje i kamenje na nju

i ja mislim da je malo prevelika sebi u očima ali baš me zaštreca kad toliko čitam da je neka cura ružna, to je tako jadno reći za drugog da je ružan...

nhf, ne govorim nikom osobno

kalei
28.04.2008., 22:20
ma dajte se ljudi saberite,pa sta vam je???! Cura (Kristina) ima 23 godine, pa sto ju tolko pljujete??!! Istina je da nije najljepsa cura među ostalima koje su tamo, al ipak nekom zaslugom je ostala, i to ne mozete osporiti. Pa kako ce njoj bit kad dodje ovdje i pocne ovo citati? Sto ce si pomisliti o sebi i kako ce se osjecati? Smanjite malo dozivljaj. Lako je sjediti za kompom i bacati komentare, ona je tamo, među 7 djevojaka koje su ostale od one mase cura. Mozda nema najidelniju facu za taj posao, kamere i sta ja znam, al ima potencijala, ima lijepo tijelo, zna sta se od nje trazi,zna odraditi posao, spremna je na to, ozbiljna je, ambiciozna, itd. Nemojte misliti da ju zagovaram il navijam za nju, moj favorit su Valentina i Sabina,a Kristina APSOLUTNO ne, naprotiv, i moja je zelja da ona sljedeca napusti show jer su preostale cure bolje od nje. Al brate mili, smanjite dozivljaj, pa sve je to samo show.

ne vjerujem, u isto vrijeme smo napisale istu stvar!!

:mig:

Violently happy
28.04.2008., 22:21
ma dajte se ljudi saberite

tako je..i sve je ovo samo forum(za komentiranje,blaćenje,uzdizanje i ino) stoga smanji doživljaj..:mig:

Christina
28.04.2008., 22:25
malo ste pretjerali toliko govoreći da je ta kristina baš taaaako ružna, cura će sigurno ovo čitati i ne bih joj htjela biti u koži...

pa nije baš tako ružna, ok nije za top modela ali nije toliko ružna koliko vi svi pišete
z

ali ona jeste toliko ruzna, cak stavise, jos je ruznija nego sto se ovdje o tome prica:D

maja777
28.04.2008., 22:26
kala kalei, a morala sam skomentirat, pa podivljali su protiv Kristine

sve_naopako
28.04.2008., 22:27
meni su najbolje marina, tea i sabina.
jebiga, sad govorim samo koje su najljepse, jer su od njih npr. 10, 8 tupo i glupo.

marina mi je uvijek bila lijepa i zgodna, al nekako mi bez sminke bzvz. :ne zna: al ima nade:s

tea je lijepa, al cini mi se ko da se ugojila. :ne zna: sva je smuvana i userava se od treme cim vidi kameru, al jbg. ima 16.

sabina je oke. ima predobre oke :top:, al sva je neka tiha u cudna.

među ruznima mi je prva kristina. pa jebote, kosa joj je odvratna (uzasno joj stoji, katastrofa), nos ko avionska pista. aj nek je grbav ili sta vec, al tebra, ogroman je. usta su joj mala - ocaj zivi, oci sitne, a brada uzasno izrazena.
jedino prolazno na njoj je tijelo. je da izgleda ko da nije nista jela od 15. a najbolje mi je kad je rekla da bi ona to tisucu puta bolje i da je ljepsa - ma daj, molim te :rolleyes::rolleyes:

ostale su neutralne :ne zna:

Violently happy
28.04.2008., 22:29
kala kalei, a morala sam skomentirat, pa podivljali su protiv Kristine

pa kad je ružna,brate sestro..:kava:

missy m
28.04.2008., 22:33
Aaa..bila je i Nikolina!
Jeste li vidjeli Juliju kako barata sa loptom?

a kaj je ona radila s loptom???:confused:
i nikolina?:ne zna:

28.04.2008., 22:38
da istina, ružno je za nekoga reć da je ružan i sl. al mislim da se o kiki opako počelo raspravljat zbog njenog ponašanja - jer sve čudi kako ima toliko samopouzdanja i lipih riči o sebi, a u biti izgleda - amo reć "prosječno"... a naspram ostalih 7 cura - nema apsolutno nikakve šanse.
i kad se netko prijavi na javni show može očekivati kojekakve komentare po forumima i na ulici, tako da pretpostavljam da je spremna na to sve:)

Violently happy
28.04.2008., 22:43
i kad se netko prijavi na javni show može očekivati kojekakve komentare po forumima i na ulici, tako da pretpostavljam da je spremna na to sve:)

o tome i ja govorim.
Ovo je forum.Mjesto gdje ljudi izražavaju mišljenje o sebi,drugima,zvijezdama,trenutnim selebritijima...svatko ko se prijavi na bilo kakav R.show mora znati da će biti podvrgnut negativnim i pozitivnim kritikama..to je tako.Ako na to nije spreman,onda neka se ne prijavljuje.
Ako je ovaj forum samo za veličanje,onda pardoniram..:kava:

eko-eko
28.04.2008., 22:58
Daj mi nemoj kolutat ocima. Nazvala si je glupom, blesavom i jadnom zato kaj je cura malo stisnuta pred kamerom. Curice od 16 godina jos uvijek nemaju jasne stavove, izgradenu licnost i jasne zelje, no kako bilo, njoj je to idealna psihoterapija. Nema boljeg nacina da se rijesi svojih strahova od nastupa pred kamerama.

Cura nije malo stisnuta. Malo stisnuta je Valentina. Tea je blesava. Vesela si. Ok. Tuzna si. Ok. :rolleyes:

the redCat
28.04.2008., 23:03
Mislim da su ovi u Supermodelu, Borut i ostali jako nepošteni i licemjerni. Svima je jasno da Kristina ne može biti pobjednik ali joj daju lažnu nadu. Gledajmo to s druge strane, ona ima jako samopouzdanje koje će joj trebati u životu i to bi joj super došlo da npr. radi bilo koji drugi posao (ona stilistica na snimanju za fiću isto nije neki cvijetak ali to nije ni bitno za njen posao). I umjesto da netko curi odmah kaže da bez obzira na to pobijedila ovdje ili ne, neće imati uspjeha u tom poslu i da se prebaci na nešto drugo, oni ju uporno zavlače i daju joj nade. Kao treba se više truditi...ali to neće pomoći da ima ljepši nos ili usne a ona će se polomiti da uspije. I nakraju potrošila je vremena i živaca, i opet je na početku...
Mislim da to nije u redu, to što je ona nerealna, ne znači da se svi trebaju praviti blesavi....

Violently happy
28.04.2008., 23:04
Mislim da su ovi u Supermodelu, Borut i ostali jako nepošteni i licemjerni. Svima je jasno da Kristina ne može biti pobjednik ali joj daju lažnu nadu..

ja bih prije rekla da je imala neku štelu koja ju je gurala.Ali ipak nije mogla do finala.Znamo da toga ima svugdje.A pogotovo nam u lijepoj našoj..:o

orange_girl
28.04.2008., 23:04
samo malo.. kako će se druge cure (u top modelu) osjećat kad dođu kući i vide što je kristina govorila o njima? da ona toliko ne diže nos i da toliko ne omaložava druge i da se toliko žiriu ne uvlači u š****, ne bi ovoliko pričala.

Zli Mali Medo
28.04.2008., 23:14
Cura nije malo stisnuta. Malo stisnuta je Valentina. Tea je blesava. Vesela si. Ok. Tuzna si. Ok. :rolleyes:

Valentina je tupava, Tea nije.

Violently happy
28.04.2008., 23:20
Valentina je tupava, Tea nije.

ja brijem da vi brijete.
Obje su raket sajentisti zapravo.:kava:

bulletinthehead2
28.04.2008., 23:23
Kristina nije baš lijepa u licu,ali ima super tijelo. Slažem se sa the red cat-om,curi davaju lažnu nadu da može pobijedit i mislim da bi bilo vrijeme da ju pošalju doma. Ona ima taj "attitude",ali to joj ne pomaže jer nema lice modela.A ni malo skromnosti joj ne bi bilo na odmet,jer jedno je imat samopouzdanja,a jedno je bit umišljen,nek to svoje samopuzdanje pokazuje kroz zadatke a ne da uvijek govori kako bi ona to bolje napravila od svih.
I baš mi je drago da je Viktor Drago malo prizemljio Mariju.

M@3X
28.04.2008., 23:43
I baš mi je drago da je Viktor Drago malo prizemljio Mariju.
:confused:
Nisam gledala sve, pa ako moze ukratko sta joj je reako, sta je bilo, kako ju je spustio... :moli:

mako
29.04.2008., 00:03
Iako je ovo forum i to u grintavoj lijepoj našoj, ali stvarno... ala šta ste navalili s Kristininom ružnoćom. Kad ste već tako laki na jeziku stavite svoje slike pa da međusobno održimo top model na forumu. Nekako virujem da Kristina i ne bi bila tako ružna kako svi pričate.

Nije da je branim, i meni je antipatična, ali zbog osobnosti, pa onda može izgledat ne znam kako, ali tuka je tuka. A ženska možda u licu nije neka lipota, a ni samaritanka ali to se u svijetu mode (čitaj droge, legalne prostitucije, pedofilije...) ni ne traži. Dapače ove iz top modela bi poprilično visoko rangira u usporedbi s onima šta su bile na reviji.

A šta ih ono uče tamo (kad su marija i marina odustale od slikavanja) - da ništa ne treba prepuštat drugom? Zgazi sve na putu do vlastitog uspjeha... to neću ni komentirat. S obzirom na nakaradnost manekenskog društva nisam siguran tko bi mogao bit favorit, ali sigurno ne neka od dobrica.

Ako ništa onda je taj show moga malo potaknuti bolju stranu manekenskog posla, ili bar dokazat da je posao kao i svaki drugi, ali dosad smo samo svjedočili poticanju pohlepe, izostajanju iz škole zbog toga, a vjerojatno i još par stvari - naravno sve sa svojim opravdanjem, da bi se RTL ogradia od toga.

Ali eto da i ja dam svoj doprinos:
Prvo neke od boljih cura su već ispale kao Nikolina i Martina čini mi se, a zbog nekih pitaj boga razloga a sad ostale.
TEA - slatka je, pogotovo kad je rekla za ostale da su stare kokoške xexe, ali cura ima 16 god i nije grintava, ako je takva tamo onda u stvarnom životu prepostavljam da je jedan od mirnijih tipova dobrica
VALENTINA - moram priznat da su tu curu doveli u red, iako se uvjek kao hvale s tim. Cura je ok, ima kratku kosu šta joj je jedinstveno. Njoj je jedinoj ovo iskustvo koristilo.
MARIJA - kad vidim ovu žensku odmah mi na pamet padne riječ - grdobina, ne znam jel zbog izgleda ili osobnosti ali ne mogu si pomoć. Ne znam šta točno se vidi u njoj, ali prepostavit ću da nemam oko za to. Inače taman kad čovjek pomisli da je možda ok (kad je prepustila Juliji mjesto) ona se uspije "prosvjetilit" i obeća Tatjani da takvo nešto više nikad neće raditi. WtF?
SABINA - ova cura ima neki umiljati pogled i lijepa je, a onaj piercing joj je baš pristajao. Mirna je i vjerojatno je takva u stvarnom životu. Piercing joj je bia njena posebnost a oni su to ubili, nema se tu što dalje reći.
KRISTINA - ne želim i ja nadodavati dalje, a već sam na početku dovoljno reka
MARINA - meni favorit, ne znam jel za pobjedu ali mi je kao osoba zanimljiva. Za razliku od Marije ona je izbjegavala promjenit stajalište nakon šta je prepustila mjesto Juliji. Lajava - je, voli se isticati - da, spominje gospu i prečesto - je, ali svak ima mušice. Ali ima stav to joj se mora priznati a i ako ima smisla za umjetnost onda ima i maštu (jel moram spominjat da je to raritet danas). Ahh u svakom slučaju volia bi je upoznat, pa makar popit kavu sa takvom osobom.

eto, reka sam i previše...

Violently happy
29.04.2008., 00:55
Iako je ovo forum i to u grintavoj lijepoj našoj, ali stvarno... ala šta ste navalili s Kristininom ružnoćom. Kad ste već tako laki na jeziku stavite svoje slike pa da međusobno održimo top model na forumu. Nekako virujem da Kristina i ne bi bila tako ružna kako svi pričate.
.

uz jednu malu napomenu...mi na forumu se nismo prijavile za HR top model.Ok?:mig:

M@3X
29.04.2008., 01:26

Mili Boze kakva domisljata doskocica. :rolleyes:

Kristinin problem nije u tome sto je ona ruzna.
Da je na Milijunasu prokomentarisali bi kako je ruzna i klapa, gotovo...ili mozda ne bi ni komentarisali...mozda bi neko spomenuo nos samo, a mozda i ne bi... :kava:
A ona se eto vidis nije prijavila na Milijunasa vec za Hrvatski top model.
I ne samo sto se prijavila za takmicenje u ljepoti, koja joj prema misljenju vecine nedostaje, vec ona kroz citav serijal sebe proglasava ekstra ljepoticom...
Pokazala se grozna i kao osoba, sebicna i rada da okleveta druge i svima pronadje manu...zakeralo je kad se radi o tudjoj ljepoti, vidi trun u tudjem oku, a u svom balvan ne vidi...doduse onakav nos i balvan bi uspjesno zaklonio... :D
E sa tim svojim stavom ona iritira ljude.
Kad jedna ruznjikava cura ide govoriti o sebi kako je ljepotica i savrsena, a svima drugima iznalazi mane - onda je ljudima to smijesno ili cudno ili prosto ne mogu vjerovati kako sa onakvom facom moze ne znati da nije lijepa jer na drugima mane detektuje kao super-haj-faj-ekspert-u-pronalazenju-mana-u-stotom-djelicu-sekunde i prosto je jako tesko povjerovati da se nikad nije susrela sa ogledalom... :ne zna:

Nije ni ona Maja Majurec bila za ovo takmicenje, ali ljudi je nisu toliko komentarisali kao Kristinu - jer njoj ipak svaka druga rijec nije bila ja sam najljepsa i najbolja, drugi su grozni, ruzni i nemaju sanse, kao Kristini.

Tako da to ko je lijep od forumasa ili nije lijep nije tvoja briga, nema nikakve veze s temom i tebi se samo ucinilo da ce potezanje toga biti inteligentna doskocica... :kava:

ma neće ona ja se bojim htjet otić.. kad specijalce budu zvali

Da,ono specijalni izvještaj:
Jedna od natjecateljica Hrvatskoga top modela se zaključala u zgradu jer je izbačena.Kao taotkinje drži Marinu,Sabinu(sory izzie) i Teu.
Polako ih guši svojim nosom.Više u većernjim vijestima.
Na ovo sorry izzie sam se potrgala od smijeha... :lol:

i onda izzie trči u zgradu po sabinu...

samo malo.. kako će se druge cure (u top modelu) osjećat kad dođu kući i vide što je kristina govorila o njima? da ona toliko ne diže nos i da toliko ne omaložava druge i da se toliko žiriu ne uvlači u š****, ne bi ovoliko pričala.
:top:

Bas to - tu se neki prave da su moralne vertikale i brane Kristinu, a zaboli ih za cure koje je Kristina posrala, a posrala je sve u kuci i jedino sebe je hvalila.

Da se ne ponasa tako kako se ponasa vjerovatno ne bi bilo toliko komentara o njoj...
I da je ispala na vrijeme...ovako, neko je cini se gura dalje, a kako ide dalje i dalje ona sve vise odskace od drugih kao dimnjacar u operacionoj sali...

Pearl21
29.04.2008., 07:05
kako ide dalje i dalje ona sve vise odskace od drugih kao dimnjacar u operacionoj sali...

:rofl::rofl: na ovo sam se pošteno nasmijala! :rofl:
ma bitno da je neeeeeeema višeeeeeeeee!!! :s
Još samo da ispadnu Marija i Marina i ja sretna! :top:
Neznam, jednostavno mi je Marija od samog početka ružna, a Marina iritira PREVIŠE! Umišljena i izvještačena... a tek bez šminke :eek:
tako da bi ja njih dvije bacila van čak i prije Andreje. zbog Andreje je emisija zanimljivija. :)
A najljepše su Sabina i Valentina :top:

miss-rebel
29.04.2008., 07:36
Mislim da su ovi u Supermodelu, Borut i ostali jako nepošteni i licemjerni. Svima je jasno da Kristina ne može biti pobjednik ali joj daju lažnu nadu. Gledajmo to s druge strane, ona ima jako samopouzdanje koje će joj trebati u životu i to bi joj super došlo da npr. radi bilo koji drugi posao (ona stilistica na snimanju za fiću isto nije neki cvijetak ali to nije ni bitno za njen posao). I umjesto da netko curi odmah kaže da bez obzira na to pobijedila ovdje ili ne, neće imati uspjeha u tom poslu i da se prebaci na nešto drugo, oni ju uporno zavlače i daju joj nade. Kao treba se više truditi...ali to neće pomoći da ima ljepši nos ili usne a ona će se polomiti da uspije. I nakraju potrošila je vremena i živaca, i opet je na početku...
Mislim da to nije u redu, to što je ona nerealna, ne znači da se svi trebaju praviti blesavi....
Baš tako.... skroz se slažem....!

Meni je ružno reć za nekog da je ružan, ali hebemu, ak si se prijavila za Top model onda valda znaš da će te ljudi komentirat.
Glupo mi se tu pravit neki dušebrižnik i umanjivat stvarno stanje njenog izgleda.

Al ove iz žirija bi stvarno nekad malo ispljuskala, i zbog Kike i zbog jos one jedne cure kaj su joj rekli da je prestara.... još negdje na početku (al prošla je valda 1. i 2. krug onih velikih izbacivanja)....

Pa, ono, stvarno da ne povjeruješ!
Koji k.... ste ju onda pustili, nije da će za tjedan dana moći promijeniti svoju godinu rođenja, a možda ipak ima neka cura koju ste mogli umjesto nje odmah pustit!
Isto za Kiku, istina da je zadatke uglavnom jako dobro odrađivala, jako se trudila i bila samopouzdana- ali kad vi(žiri) znate da nema dovoljno dobar izgled da bi bila top model, ni u kojem slučaju- a puštate ju! :rolleyes:

mako
29.04.2008., 10:31
Mili Boze kakva domisljata doskocica. :rolleyes:

Kristinin problem nije u tome sto je ona ruzna.
Da je na Milijunasu prokomentarisali bi kako je ruzna i klapa, gotovo...ili mozda ne bi ni komentarisali...mozda bi neko spomenuo nos samo, a mozda i ne bi... :kava:
A ona se eto vidis nije prijavila na Milijunasa vec za Hrvatski top model.
I ne samo sto se prijavila za takmicenje u ljepoti, koja joj prema misljenju vecine nedostaje, vec ona kroz citav serijal sebe proglasava ekstra ljepoticom...
Pokazala se grozna i kao osoba, sebicna i rada da okleveta druge i svima pronadje manu...zakeralo je kad se radi o tudjoj ljepoti, vidi trun u tudjem oku, a u svom balvan ne vidi...doduse onakav nos i balvan bi uspjesno zaklonio... :D
E sa tim svojim stavom ona iritira ljude.
Kad jedna ruznjikava cura ide govoriti o sebi kako je ljepotica i savrsena, a svima drugima iznalazi mane - onda je ljudima to smijesno ili cudno ili prosto ne mogu vjerovati kako sa onakvom facom moze ne znati da nije lijepa jer na drugima mane detektuje kao super-haj-faj-ekspert-u-pronalazenju-mana-u-stotom-djelicu-sekunde i prosto je jako tesko povjerovati da se nikad nije susrela sa ogledalom... :ne zna:

Nije ni ona Maja Majurec bila za ovo takmicenje, ali ljudi je nisu toliko komentarisali kao Kristinu - jer njoj ipak svaka druga rijec nije bila ja sam najljepsa i najbolja, drugi su grozni, ruzni i nemaju sanse, kao Kristini.

Tako da to ko je lijep od forumasa ili nije lijep nije tvoja briga, nema nikakve veze s temom i tebi se samo ucinilo da ce potezanje toga biti inteligentna doskocica... :kava:

Inteligentna, domišljata ili glupa "doskočica" ali svojim sarkazmom si samo potvrdila ono šta sam htia reći.

A za ostatak poruke - totalno nepotrebno, pa i ja sam se u nastavku toga šta me kvotaš također složia da je cura oslo-bože-bodi, samo sam htia reći da nije potrebno u svakom drugom postu gadit ju.

* Ling *
29.04.2008., 10:43
a zakaj tebe to smeta?
sori, al ja se to uvijek zapitam kad neko tako srčano ko ti brani nekog.
onda?

dora
29.04.2008., 10:44
Prvi put ovaj vikend gledala to sranje i bas si misim ima li na forum.hr-u tema o tome... naravno da ima :D

Moje impresije od jednog gledanja...
Ne znam zene po imenima, al to nije ni bitno... bitno je kak je tamo dospjela neka plava zenskica gadna ko ponoc?
Nisam mislila gledat i vidim tog gabora i misim si: Pa okej, ajmo gledat da vidim kakvo je ovo sranje! :D

Nije li to izbor kao za nekog modela?
Model pretpostavlja, da je zemka (ili muzjak, tako svejedno) zgodna/dopadljiva/ima ''ono nesto''.
Bar je tak bilo u moje vrijeme.

Al taj gabor... zgaba... ono nemoj me jebat :D

Mala ima neku sfucanu plavu kosu, dugi nos, flaks od usnica... i kao ona je medu prvih 6 il 8 :rofl: i kao ta ista zna, odgovorno tvrdi da ona nije upala na neku reviju zbog ''vise sile''.
A ono nije joj palo na pamet da se pogleda u spigl?

Kaj ja znam, za svaki poso moras imat neke predispozicije.

Ja npr. necu ic probat postat nuklearna fizicarka jer mi je fizika uvijek isla ko slonu rolanje.
Jasno ko dan. Ja sam toga - svjesna.
Da sam gadna ko poziv za vojsku, ne bi se isla prijavljivat na neko tamo natjecanje za modela, jer sam... gadna ko poziv za vojsku :D

Uopce kakve su bile ostale zenske koje su se prijavile kad je ova dosla do prvih nekoliko?! :confused:

Gledam i sljedeci put, mozda taj gabor - pobijedi :lol:
Ostale kokice su mi okej.

Kad ste već tako laki na jeziku stavite svoje slike pa da međusobno održimo top model na forumu. Nekako virujem da Kristina i ne bi bila tako ružna kako svi pričate.
Predvidljiva retorika :cerek:
Iskreno, moja slika je vec godina na forumu, iako nisam ziher kako ona meni ili bilo kome daje pravo za komentirat nekog ko se samovoljno prijavio za izbor modela a gadan je ko HPV? :confused:
Van toga, ziher sam da vecina riba na ovoj temi fakat zgleda daaaleko bolje od tog gabora :D

* Ling *
29.04.2008., 10:59
ja fakat ne shvaćam zašto su Borut i ekipa sve do sad nju uvjeravali kako je super:ne zna:
oni su joj zapravo podigli samopouzdanje puštajući je da ovako daleko dogura
i onda promijene ploču i žele da cura koju su još donedavno hvalili da je najbolja sama shvati da nije za posao modela:rolleyes:
jer nema dobru facu i bla bla bla
pa koji je njima k?
ja čim sam vidila Kristinu znala sam da tu nešto smrdi i to opako
pa i ja obični laik, kužim da ona nema neke velike šanse da uspije ko model

Pearl21
29.04.2008., 11:24
ma, briga me za Kiku... Gle kak je Sabina lijepa. :mig:

http://i215.photobucket.com/albums/cc318/Ira219/SABINA.jpg

Pearl21
29.04.2008., 11:25
Van toga, ziher sam da vecina riba na ovoj temi fakat zgleda daaaleko bolje od tog gabora :D

I ja vjerujem da je tak... :)

The White Rabbit
29.04.2008., 12:03
Kika-krasno tijelo?
Ma daj.... kakve su ono štapićaste noge.... Nimalo atraktivne...
Naravno da trebaju bit mršave noge u modela, al ne baš tak,
a nego molim te, kak?:D Ona ima dobro tijelo (kad već laprdamo o "modelima"), ali je na žalost u licu stvarno ružna.:ne zna:
Što se tiče mršavosti, jedino kod nas uspijevaju "manekenke" s naslagama celulita i stupastim nogama.:kava:

orange_girl
29.04.2008., 12:22
I da je ispala na vrijeme...ovako, neko je cini se gura dalje, a kako ide dalje i dalje ona sve vise odskace od drugih kao dimnjacar u operacionoj sali...[/QUOTE]

:s:s ovo je predobro :lol::lol:

Izzy tHe OnE
29.04.2008., 12:38

:cerek::cerek::top::top:
bas je lijepa:cerek:

simun2008
29.04.2008., 12:51
a nego molim te, kak?:D Ona ima dobro tijelo (kad već laprdamo o "modelima"), ali je na žalost u licu stvarno ružna.:ne zna:
Što se tiče mršavosti, jedino kod nas uspijevaju "manekenke" s naslagama celulita i stupastim nogama.:kava:

Slažem se u svemu, 90 posto ljudi ovdje ne zna što se traži od modela.
Niti Sabina ne zadovoljva tim uvjetima zato što je bokata i ima široka ramena.

simun2008
29.04.2008., 12:55
:cerek::cerek::top::top:
bas je lijepa:cerek:

ne kažem da nije lijepa, ali meni je ta sabina skroz čudna.Ne mislim u izgledu nego mi je njezin karakter čudan.
Čudno mi se ponaša.

The White Rabbit
29.04.2008., 13:09

:ne zna: pa ipak, Sabina je barem klasično lijepa, iako, kao što kažeš, i meni je nekako čudna, nikakve reakcije od nje, ništa flat line, tu i tamo trepne.:ne zna:
Sad sam, u nedjelju, prvi puta vidjela da ona ispoljava ajde barem neku ljudsku osobinu:rofl:, nasmijala se i malo poskočila, onak:D

jtota
29.04.2008., 13:47
:rofl::rofl: na ovo sam se pošteno nasmijala! :rofl:
ma bitno da je neeeeeeema višeeeeeeeee!!! :s
Još samo da ispadnu Marija i Marina i ja sretna! :top:
Neznam, jednostavno mi je Marija od samog početka ružna, a Marina iritira PREVIŠE! Umišljena i izvještačena... a tek bez šminke :eek:
tako da bi ja njih dvije bacila van čak i prije Andreje. zbog Andreje je emisija zanimljivija. :)
A najljepše su Sabina i Valentina :top:

a kakvi ste vi bez šminke lipa je sa njom i bez nje da mi te vidit.marina samo naprid.

HtmSeries
29.04.2008., 14:14
e ljudi jucer sam bio u zgu i vidio Maju i Alin...
bile su na trgu, E Maja je stvarno ovak uzivo PREZGODNA, jako je ljepa cura a Alin je tan nekak Bezveze...nije nis posebno, ii previsoke su...
Heh..
Znaci Kika ispada u subotu??

Isabella
29.04.2008., 14:52
Malo sam pregledavala stranice unatrag, al ne mogu nigdje naći jel ste već raspravljali o tome zašto i kome su u prošloj epizodi HTM-a dok je bil prikaz revije s Cro-a-porter-a nekome stalno zamućivali lice?! :ne zna: Baš me zanima ko li je to bio da nije htio da mu se prikaže faca?!:rolleyes:

Anastasia
29.04.2008., 14:54
Alin je bila na izboru miss Zagreba, ali nije ušla u uži izbor. Toliko o tome da ona ne želi biti manekenka, da je njoj to glupo i da ona nema tako glupe ambicije :rolleyes:

Sabina mi je bila ljepša s dužom kosom...

charlyse
29.04.2008., 15:11
Sabina ima prekrasne oči :top:

Jesu marija i kika prošle dalje ili je jedna ispala :confused:

Violently happy
29.04.2008., 15:34

tu me podsjeća na onu iz Gilmorica..a kod nje mi se nikad nije sviđao nos,kao ni kod Sabine..:ne zna:

Wiki
29.04.2008., 16:13
Ma može mi biti prekrasna ali cura je ko' drvena marija!

Baš mi nije sjela..:kava:

Why_me
29.04.2008., 16:14
Da,SAbina ima nekakav piggie-nos.REcite šta očete,ali istina je!
Dobro došli novi forumaši,ako vam neš nije jasno,čitajte od 100,pa nadalje stranice :D

Xena2000
29.04.2008., 16:58

Pa u tome i jest problem(po meni) - od modela se traži da imaju 40 kila s krevetom. Pretjerano. Kristina mi nema apsolutno nikakvo tijelo.

Zli Mali Medo
29.04.2008., 17:26
Alin je bila na izboru miss Zagreba, ali nije ušla u uži izbor. Toliko o tome da ona ne želi biti manekenka, da je njoj to glupo i da ona nema tako glupe ambicije :rolleyes:

Ma ta klinka jeda govna cim zine. Flisnuo bih je kada se onak euforicno pakirala kuci, kao ono ja jedva cekala da ode. Ma daj me nemoj jebat. Tuka. :rolleyes:

snezana mk
29.04.2008., 17:43

Lepo izgleda, al mi se nešto ne dopada možda nos:confused:

lollatutu
29.04.2008., 18:35
bile su na trgu, E Maja je stvarno ovak uzivo PREZGODNA, jako je ljepa cura a Alin je tan nekak Bezveze...nije nis posebno, ii previsoke su...
Heh..

Bok Maja!
Si sredila onu životinju na glavi?:rofl:

Why_me
29.04.2008., 18:41
Heh..

Eee...Maja...Jes' naučla ko' je Amy Winehouse :rolleyes: :lol:

machkala
29.04.2008., 18:46
Bok Maja!

:rofl::rofl::lol::lol::lol::lol:

Zli Mali Medo
29.04.2008., 18:48
Bok Maja!

:D

Why_me
29.04.2008., 18:49
A lol na moju Amy? :(
*Maja di si pobjegla?

Izzy tHe OnE
29.04.2008., 18:49
maja lipa?????ma da,hahahaha
joj kak sam se strgala kad su ju pitali a tvoj je uzor amy winehouse??:rofl:
a ona a tko je to??:rofl:
haha

Why_me
29.04.2008., 18:52
Citat s topica Večere za 5
http://i30.tinypic.com/16h6ded.jpg

Azru za top modela!
:rofl: :cerek:
Šta mislite?Bi mogla proć?

Izzy tHe OnE
29.04.2008., 18:56
Citat s topica Večere za 5

:rofl: :cerek:
Šta mislite?Bi mogla proć?

daj nemoj mi tu babu stavljat:rofl: ide mi strasno na nerve,uzas:rolleyes::o:D

Why_me
29.04.2008., 18:57
E,pa sad buš je gledala i u avataru :lol:

Izzy tHe OnE
29.04.2008., 19:01
E,pa sad buš je gledala i u avataru :lol:

ajd nemoj :(:mig:
jaoooooooooo,:mad:
al zasto tu babu:confused:??aaaaaa:(

Izzy tHe OnE
29.04.2008., 19:04
ajde promijenio si ,supicccccccc :)

Why_me
29.04.2008., 19:04
Evo samo za tebe mako!
Ako tko može neka mi snima,ili neka dobro pamti da mi od a do ž prepriča što je bilo u HTM 10.5 na svadbi sam :(
Hvala!

melada
29.04.2008., 20:02
Prijateljica mi je rekla kako je čini mi se u gloriji pročitala kako su tatjana jurić i valentina dropulić u rodu, te da to objašnjava njihov prisni odnos prezentiran pred cilom Hrvatskom. Ok, novinari mogu svašta natrkeljati i poizmišljati u svrhu podizanja čitanosti ali nakon što sam to čula obratila sam više pozornost na komunikaciju između tatjane i valentine. I dosada mi je bilo čudno što se jedina ona s njom grli u emisiji i kako jurićki nisu nimalo čudni ti izljevi ljubavi male valentine. No, sad sam obratila pozornost na geste jedne i druge u svakom njihovom kontaktu a i zadnji valentinin komentar da je neće poljubiti jer joj druge natjecateljice prigovaraju da se ulizuje... hmmm...
Mislim, kužine u Hrvatskoj su sveprisutne na svim vrstama natječaja - od izgradnje autocesta i masleničkog mosta pa do najbanalnijih izbora za ljepoticu smrduše donje. svi smo sa svakim na neki način povezani, ne bi bilo čudo da i mala valentina dođe jurićki nešto bar u trećem kolinu. za kristinu šakić ne bi bilo neobično da je netko i platio da dogura tako daleko, tako je uostalom prva miss Hrvatske uspjela postati elena šuran (iako nije bila za missicu niti je uspjela ni kao model ni kao manekenka, ipak nalikuje na žensko).

A što se tiče komentara za Teu i Valentinu, te kako su mlade i smotane i nesigurne u sebe, mislim da tome u svijetu mode nema mjesta. Onaj koji plaća kampanju i modele nema smisao za humor niti je vlasnik kindergartena pa će tolerirati da se netko tko se deklarira kao profesionalni top model ili manekenka ni nakon pola sata ne zna namjestiti ispred fotoaparata. mislim da su o tome sve rekli već ljudi u Hrvatskoj koji se bave ovim poslom. Što se tiče nesigurnosti i kad su bile mlađe od Valentine i Tee karijeru top modela su počele redom uspješne hrvatske manekenke Korina Longin i Ljupka Gojić - djevojke koje su jednostavno rođene za taj posao i u njega su se brzo uklopile.

A što se tiče općenite atmosfere oko top modela evo nekih zanimljivih članaka:

Tatjana Dragović o tome zašto je odustala od angažmana u Hrvatskom top modelu (ok, iako je to krenulo baš prije afere njezinog muža s Vanjom Halilović koja je frendica Tatjane Jurić, pa je možda našla dobro opravdanje da se izvuče iz svega toga, ali neke stvari stvarno stoje):

"IAKO licencija nalaže da mlade i nadobudne manekenke kroz burni život visoke mode vodi netko tko ga je i iskusio, RTL Televizija odsad Tatjanu Jurić predstavlja kao osobu kojoj je pripala ta časna dužnost. Problem je samo u tome što se Tatjana, jedna od naših najatraktivnijih voditeljica, manekenstvom bavila vrlo kratko i nije došla do one faze glamuroznog života kojeg ovaj show nudi u sklopu pobjede.
Prije mjesec dana iz projekta "Hrvatski top model" izišla je Tatjana Dragović, koja je svojedobno surađivala s najpoznatijim imenima u svijetu visoke mode i smiješila se s naslovnica svih vodećih modnih časopisa. "U emisiji nema glavnog nositelja u smislu osobe koja se bavila modom i koja je iz tog svijeta. Emisija se bazira na nečem posve drugačijem, ali ne prema licenciji vanjskog showa. U takav projekt, u kojem se u posljednjem trenutku mijenjaju mnoge važne stvari, jednostavno ne vjerujem i ne mogu stati iza njega", rekla je Tatjana Dragović obrazlažući razloge odustajanja.
Na Tatjanino mjesto nije došao nitko - iako je zamišljeno da će Tatjana Jurić biti moderator, a bivša manekenka kandidatkinjama dijeliti savjete, Tatjana Jurić preuzela je obje uloge. Tako je "Hrvatski top model" umjesto manekenke s bogatim iskustvom dobio, doduše prekrasnu voditeljicu, koja je i sama priznala kako je manekenstvo probala, i vrlo brzo odustala. Uz nju, kandidatkinje od kojih će jedna dobiti jednogodišnji ugovor sa svjetskom modnom agencijom ocjenjivat će stilist Borut Mihalić, fotograf Damir Hoyka i bivši maneken Boris Bašić.
Iako datum emitiranja modnog reality showa još nije određen, doznajemo kako se trenutno na tajnoj lokaciji snima treća epizoda, a RTL Televizija u ovom projektu vidi priliku da doskoči brojnim ambicioznim emisijama konkurentskih televizija. Djevojka koja osvoji glasače i stručni žiri (minus profesionalna manekenka) dobit će priliku da godinu dana radi za svjetsku modnu agenciju i uz puno manje truda i puno više otvorenih vrata krene stopama Kristine Sajko, Ljupke Gojić i drugih naših svjetski poznatih ljepotica."

A evo i o mobbingu u HTM-u, preneseno iz Jutarnjeg:

http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2008,4,14,,115896.jl

(obratite pozornost na zanimljivu diskusiju na forumu)

machkala
29.04.2008., 20:28
u večerašnjoj epizodi Ne daj se Nina glumila je ona mala Nikolina :rofl:, ja bar mislim da se tako zove :D..ona s lijepim očima...

peggy bundy
29.04.2008., 20:49
u večerašnjoj epizodi Ne daj se Nina glumila je ona mala Nikolina :rofl:, ja bar mislim da se tako zove :D..ona s lijepim očima...

baš sam sad htjela pitati jel to stvarno bila ona il mi se učinilo:D

summer123
29.04.2008., 21:00

Joj to sam i ja sad htjela reć. Al jel to stvarno bila ona ili netko tko joj je stvarno sličan? xD

machkala
29.04.2008., 21:09
Joj to sam i ja sad htjela reć. Al jel to stvarno bila ona ili netko tko joj je stvarno sličan? xD

100 % ona :mig:

Izzy tHe OnE
29.04.2008., 21:28
Nikolina????????''u nedaj se nina,sta nisam gledala,haha..ma sta je glumila =??

Allexis
29.04.2008., 22:09
Prijateljica mi je rekla kako je čini mi se u gloriji pročitala kako su tatjana jurić i valentina dropulić u rodu, te da to objašnjava njihov prisni odnos prezentiran pred cilom Hrvatskom.

meni valentina ostavlja dojam razmaženog derišta, a i ne čini mi se previše pametna...naprotiv....a to njeno neprestano grljenje i cmakanje tatjane i dr. članova žirija mi već polako ide na živce....pa kako se ona misli snaći u svijetu modela....neće tamo biti nikoga tko će nju grliti, ljubiti, tješiti ili što već....njoj je najbolje spakirati kufere i pravac doma....

a ako je istina za ove rodbinske veze, nije ni čudo što je tatjana neprestano hvali... nezasluženo...jer iako je pokazala napredak, drugi su i dalje puno ispred nje...ono na cro a porteru je bilo hodanje :flop:..još uvijek zgrbljeno, a da nije imala ruke u džepovima, i dalje bi bila kao kauboj....

Sabini nije ni do koljena....ona je jedina koja tamo zaslužuje pobjedu....zato go Sabina!!!!!!! :cheer: :cheer: :cheer:

a što se preobožavane Marine tiče, bez šminke je :eek: :eek: :eek:

haannah
29.04.2008., 22:34
Moje favoritkinje su tea i marina. Marina ima stvarno predivno lice, iako bi joj jedini minus bia to šta joj je u zadnjoj emitiranoj epizodi rečeno da je malo više od broja 38, šta bi vani moga bit problem. Al ona mi ima ono nešto.

Tea ima baš lice koje se traži, svijetla put, plave oči, visoka je.

Sabina mi je isto lipa al mislim da vani ne bi uspila jer nema taj faktor x, po ničem se posebno ne ističe, nema neku osobnost.
Teica je bar zbunjena povremeno pa je tako zanimljiva :)
Uostalom sve poslove koji su birali klijenti je upravo ona dobila... Ne znam jeste vidili al nedavno je nosila i severovu reviju...

lost man
29.04.2008., 23:48
ona tea je ooooodvratna! one debele noge, guzica, fuuuuj! i stalno se izvlači na onu svoju glupu nevinu facicu... :mad: jooj kako me živcira. cura definitivno tamo ne spada.

Andjeo s greskom
30.04.2008., 00:10
opet mi se mjenja misljenje iz emisije u emisiju. prestrasno. :D
uglavnom, prepredrago mi je jer su na kraju ostale marija i kika. jer, budimo realni, one nisu ono sto se trazi. a apsurdno mi je kada hoyka mariji govori da su joj jaki listovi, a nikada dosad nisu imali primjedbu na nju. sad im odjednom smetaju listovi. mozda je pripremaju na ispadanje, tko zna.
marina mi je izgubila onu svoju čar, i fali mi dosta njena stara frizura. ovo joj nikako ne stoji. ali sto jest jest, predobro je odnosila reviju na cro a porteru.
sto se tice tee i valentine - meni su njih dvije presimpa, al premlade su.
to je u jednu ruku dobro, jer se daju jos izgraditi, da se nesto od njih napraviti.
u svakom slucaju, cinjenica je da bi se one u prvom slucaju kad bi netko podigao glas na njih, rasplakale. i to nema veze sa stavom i nicim, jednostavno su premlade, i ponekad ne znaju ni sto se trazi od njih.
ali isto tako je i cinjenica da ih klijenti vole, njih traze. i ocito je da i ti strucni ljudi prepoznaju u njima potencijal, jer ga stvarno imaju.
u svakom slucaju, ne bih da pobijedi ni jedna od njih, jer mislim da nisu spremne za to, al sam za to da ostanu do finala, jer... ne znam. jer trebaju ostat. :D
a sabina, koliko god mi pricali da ima bezlicno lice bez ikakve emocije, treba biti realan i priznati da je na onoj reviji bila najbolja. zaista jest, cura je prepredobro izgledala. bas mi se cini najprofesionalnija, i to je tako predobro odradila. al nema stila sto se tice odjevanja. :zubo: nije da je vazno, samo primjecujem. :zubo:
znaci sto se mene tice u finalu nek budu valentina, tea, sabina i marina - i ja zadovoljna. :D

M@3X
30.04.2008., 00:25
a što se preobožavane Marine tiče, bez šminke je :eek: :eek: :eek:
Izgleda da sam propustila nazanimljiviji dio prosle emisije - Marinu bez sminke. :D
Toliko ljudi to komentarise da bih zamolila nekog ko ima snimljeno da postavi sliku, screenshot, sta god... :moli:

Mallory Knox
30.04.2008., 01:17
Sabina mi je super, izgledom, a još više karakterom, ali ljudi su navikli da netko "ima karakter" kada glumata i izigrava majmuna. To je moj osobni dojam. Baš zato smatram da se Sabina super ponaša - staložena, ozbiljna, pristojna, prirodna. A ne tamo ona Marina koja se neprestano krevelji i prenemaže. Umjetno mi djeluje, a na momente i vulgarno. A izgled - koma. Ženska mi nema lijepu glavu i gotovo, koja joj je nabijena na ramena; tijelo ispodprosječno za modela. Živcira me svojim pućenjem usana, to mi je jedino ok na njoj, dok ih ne otvori.
Valentina je srdačna prema žiriju, ali ne mislim da je to slučajno. Ona je daleko mudrija i prefriganija nego što se to na prvi pogled čini. Mic po mic, i svima je simpa onako srdačna, pa tko bi je odbio nakon onih zagrljaja i pusa... Ne kažem da je pokvarena, to ne, ali da je mudra, je.
Tea je dijete, ali nije glupa. Svidjelo mi se kada nije htjela niti jednu curu ocrniti kad su to od nje tražili, pokazala je da sa 16 g. ima svoj stav u nekim stvarima.

Allexis
30.04.2008., 02:20
e kolko mi je ova marija koma...pa tolko zločestu i proračunatu curu je čudo upoznat!

Daj pliz objasni kaj je bilo, očito nisam pratila dovoljno pozorno :D

evo što je bilo --> http://www.youtube.com/watch?v=g_07zO5QzzE

marija je bez šminke :flop:

Izzy tHe OnE
30.04.2008., 08:16
Sabina mi je super, izgledom, a još više karakterom, ali ljudi su navikli da netko "ima karakter" kada glumata i izigrava majmuna. To je moj osobni dojam. Baš zato smatram da se Sabina super ponaša - staložena, ozbiljna, pristojna, prirodna. A ne tamo ona Marina koja se neprestano krevelji i prenemaže. Umjetno mi djeluje, a na momente i vulgarno. A izgled - koma. Ženska mi nema lijepu glavu i gotovo, koja joj je nabijena na ramena; tijelo ispodprosječno za modela. Živcira me svojim pućenjem usana, to mi je jedino ok na njoj, dok ih ne otvori.
Valentina je srdačna prema žiriju, ali ne mislim da je to slučajno. Ona je daleko mudrija i prefriganija nego što se to na prvi pogled čini. Mic po mic, i svima je simpa onako srdačna, pa tko bi je odbio nakon onih zagrljaja i pusa... Ne kažem da je pokvarena, to ne, ali da je mudra, je.
Tea je dijete, ali nije glupa. Svidjelo mi se kada nije htjela niti jednu curu ocrniti kad su to od nje tražili, pokazala je da sa 16 g. ima svoj stav u nekim stvarima.

potpisujem :s
sabina pobijedi :cerek:

nosferatu
30.04.2008., 09:24
vratite mi juliju !!!!!!!!!!!!!!!!!

~Asia~
30.04.2008., 11:13
100 % ona :mig:

Je je, ona je bila :D
Al' te epizode su snimane ohoho kad, puno prije HTM.
Glumila je neku manekenkicu. Bez teksta :D

haannah
30.04.2008., 15:27
Izgleda da sam propustila nazanimljiviji dio prosle emisije - Marinu bez sminke. :D
Toliko ljudi to komentarise da bih zamolila nekog ko ima snimljeno da postavi sliku, screenshot, sta god... :moli:
ma marina je skroz ok izgledala bez šminke, iznad prosječno je izgledala, ne znam uopće di su ljudi vidili da je ružna. samo nije imala crni liner za istaknit oči, al cura je stvarno lipa...

Allexis
30.04.2008., 16:16
marina bez šminke = marija bez šminke = :flop:

jedini tko je lijep bez šminke je Sabina te Tea...Valetina je isto ok....

ostale bez šminke su :eek:

Zli Mali Medo
30.04.2008., 16:40
marina bez šminke = marija bez šminke = :flop:

jedini tko je lijep bez šminke je Sabina te Tea...Valetina je isto ok....

ostale bez šminke su :eek:

Meni je Marija ok bez sminke. Jedino sto ima ruzne zube i sto je pokvarena kuja. :D

jtota
30.04.2008., 17:09

baš joj je nos lijep. hahahahahahahahahahah
malo joj je deblji nego bi trebao bit. :lol::lol::lol::lol::lol:

jtota
30.04.2008., 17:17
www.topmodel.rtl.hr/data/slika/kod/73.jpg

Marina mi je najljepša, pogledajte samo te usne i prekrasan nos.

http://www.topmodel.rtl.hr/index.php?cmd=show_profili&p_id=9#

in spe
30.04.2008., 17:30
Netko je spomenuo da je Viktor Drago "oprao" ili spustio Mariji, a nisam u subotu gledala otpočetka pa nek' me netko prosvijetli :D...

bubicaa
30.04.2008., 17:45
nisam ni ja baš pozorno gledala početak, ali kad su trebale hodati za casting, rekao je da hoda baš onako kako ljudi vide manekenke, i da je to za neki komercijalni modeling. i onda je trebalo na kraju piste napraviti neku pozu, a ona je po običaju onako malo digla glavu (prema meni - izgledala umišljeno) i onda joj je to kritizirao, da će joj fotografi slikati samo nosnice

LEXXA
30.04.2008., 17:49
AJME CURA,,,MOJE FRENDICE SU KRALJICE SVIJETA PREMA NJIMA... EM U GLAVI ŠUPLJE,EM PROSJEČNOG IZGLEDA....:(

in spe
30.04.2008., 18:13
nisam ni ja baš pozorno gledala početak, ali kad su trebale hodati za casting, rekao je da hoda baš onako kako ljudi vide manekenke, i da je to za neki komercijalni modeling. i onda je trebalo na kraju piste napraviti neku pozu, a ona je po običaju onako malo digla glavu (prema meni - izgledala umišljeno) i onda joj je to kritizirao, da će joj fotografi slikati samo nosnice

Hvala na promptnom odgovoru! Meni je ona bila onako, nit' smrdi, nit' miriši, a fizički bezvezna, ne ružna, ali grube, malkice seljačke face, ali se bogme pokazala u pravom svjetlu zadnji put :clint:... Nitko ne kaže da trebaš biti naivni cvijetak i svima biti na dispoziciji, ali žena je predoslovno shvatila onu "cilj opravdava sredstva". Jebate, gazit' preko leševa ako treba da bi na kraju MOŽDA potpisala neki ugovor i osvanula na naslovnici "renomiranom modnog časopisa" Joy mi je malo too much :ne zna:...

Vepar
30.04.2008., 18:27
AJME CURA,,,MOJE FRENDICE SU KRALJICE SVIJETA PREMA NJIMA... EM U GLAVI ŠUPLJE,EM PROSJEČNOG IZGLEDA....:(

Ma ima hrpa cura kojima smo svakodnevno okruženi i koje su prelijepe i kao rođene za modne piste, ali ih nećeš nikada vidjeti u ovakvim emisijama jer ih sigurno ne zanimaju ovakve stvari.

Why_me
30.04.2008., 19:00
Marina bez šminke=Nisam vidio :(
Marija-Možda je bitchy,ali meni je :cerek:

Izzy tHe OnE
30.04.2008., 19:42
baš joj je nos lijep. hahahahahahahahahahah
malo joj je deblji nego bi trebao bit. :lol::lol::lol::lol::lol:

gle curo to sto svi favoriziraju sabinu i sto je najljepsa tamo,oprostite sto opet ovo ponavljam,al ovaj komentar je namjerno napisan ,samo da se i o sabini nes kaze,a draga moja pogle svoju favoritkinju marinu kak je ruzna bez sminek i osobno je fkt prosjecna cura,i to je to,nis nije zanimljivo,da se razumijemo neda mi se svadat,al ovaj je komentar fkt glupi,,:rolleyes::rolleyes:

Izzy tHe OnE
30.04.2008., 19:43
www.topmodel.rtl.hr/data/slika/kod/73.jpg

Marina mi je najljepša, pogledajte samo te usne i prekrasan nos.

http://www.topmodel.rtl.hr/index.php?cmd=show_profili&p_id=9#

to sto si ti sad pokazala nis ne govori..
ona nece uspjeti u top modelu jer ona nije taj tip cure koj se trazi i malo je previse vezana za obitelj,cmizdrava i postala cak bahata..:rolleyes:

Zli Mali Medo
30.04.2008., 19:51
Netko je spomenuo da je Viktor Drago "oprao" ili spustio Mariji, a nisam u subotu gledala otpočetka pa nek' me netko prosvijetli :D...

Ma bez veze. Drago se preseravao, ajd' da je bar rekao nesto konstruktivno, nego se bas preseravao. Kada mi netko uleti sa "e vidis, ti imas bar pravi manakeneski hod, e, to nama ne treba, mi trazimo nesto drugo, maskimalno brz hod i stajanje 3 sekunde" i to direktorskosvemirski vaznim glasom, odmah bih mu stisnuo tri-cetiri samara. Kreten.

BAMBOLA5
30.04.2008., 22:50
cure evo i mene opet, bannalo me zbpg odavanja informacija koje ionako vec svi znaju al eto,kriva sam,šta se može...
moram priznat da me marija dosta razočarala u zadnje vrime i dobro je sta je gospon drago malo spustija na zemlju....
kika ko kika, ne mogu je vise gledat i nadam se da necu ni morat jos dugo
tea je bila zakon na pisti, ko neko pravo seljacko celjade sa suknjicom u rukama:rofl:
marina- moj favorit, mare cili trogir je uz tebe i ne daj se!!!!
NE MOGU VIROVAT DA SU PUSTILI ASPIRIN NA CRO - A- PORTEU, MISLIM STVARNO...WTF...

Allexis
30.04.2008., 23:15
RTL-ov Top model vara mlade cure (http://www.sutra.hr/pregled/zabava/3302/show-hrvatski-top-model-uopce-nema-ugovor-s-milanskom-agencijom-mayor?sid=c6424773586091a9ebb454fef42b9386)

što reći na ovo? :ne zna:

stvarno se ne bi čudila da je tako.....ipak je to RTL...

btw. zamislite reakciju pobjednice kad to sazna...pa ja bi ih tužila....

Rudolfa
30.04.2008., 23:27
Baš ti hvala za ovaj link,pokazati ću ga kčeri da se malo spusti,iako je tek ušla u pubertet, obožava ovu emisiju.

orange_girl
30.04.2008., 23:27
RTL-ov Top model vara mlade cure (http://www.sutra.hr/pregled/zabava/3302/show-hrvatski-top-model-uopce-nema-ugovor-s-milanskom-agencijom-mayor?sid=c6424773586091a9ebb454fef42b9386)

evo čitam i ne bi me čudilo da je istina, ali bolje sačekat dok sve ne bude 100%, jer nije ni ono nešto previše pouzdano

Okeco
30.04.2008., 23:31
Pa mozda ugovor ima Constantin koji radi show za RTL? :ne zna:

Izzy tHe OnE
30.04.2008., 23:34
da nema sve rtl u vezi tog projekta top model,ja ne vjerujem da je to istina

Allexis
30.04.2008., 23:38
evo čitam i ne bi me čudilo da je istina, ali bolje sačekat dok sve ne bude 100%, jer nije ni ono nešto previše pouzdano

ja se nadam da nije tako....zbog cura koje se natječu i trpe razna ponižavanja....valjda će se RTL oglasiti o tome ubrzo....koje razočaranje ako je istina...

Hiperaktivo
30.04.2008., 23:41
gledao sam ovo prošli put, buhahaha, ko je onu Kristinu pustio u show (a još je i došla skoro do kraja :eek:)

Marina mi je definitivno favorit, apsolutni :D

* Ling *
30.04.2008., 23:58
Tim RTL-om vladaju muslimani :rofl:
Vanja Halilović, Amela Čilić, Mirsada Dizdarević...ahhaha:D
Tak da će Sabina pobijedit sto posto , nemojte se brinit :lol:

M@3X
01.05.2008., 01:30

Grozno, ako je istina. :(
Jadne cure...

Ali ovo bi razjasnilo kako je skoro do finala dosla jedna Kristina :D ili Maja...
Kad ih covjek vidi u top 15 (izabrane medju par hiljada cura :eek: ) jasno mu je kakvi su tu strucnjaci birali... :rofl:

Ziki
01.05.2008., 08:12
ona tea je ooooodvratna! one debele noge, guzica, fuuuuj! i stalno se izvlači na onu svoju glupu nevinu facicu... :mad: jooj kako me živcira. cura definitivno tamo ne spada.
Evo, čitam ove vaše komentare, i moram nešto reći.
Tea je prekrasna, i nadam se da će pobijediti. Jedina tamo ima lice svjetske manekenke, i fakat je posebna. :cerek:
O tijelu da ne govorim :s
Ima tijelo onih prekrasnih manekenki sa oblinama, koje su vladale 90-ih, a nije ružni kostur ko Kristina. ( ne kužim neke, dok vele za Kristinu: Njezino tijelo je bomba - to je i Jurićka izjavila prošli put Bašiću. - no ta bomba ga nije baš impresionirala).
Sabina je lijepa, ali bezlična, njeno lice se izgubi u masi istih, što nije slučaj kod Tee, a i Valentine, nema šanse da negdje prođu nezapamćeno.
Uostalom, Sabina je već pobijedila kao Model Hrvatske, i nije vani napravila ništa, jer se izgubila u masi.
Teu i Valentinu je Bašić poslao na skoro sve castinge, jer je prepoznao njihov potencijal i osebujan izgled koji prolazi.
A balavost - uh, baš me zanima koliko ste vi,stare koke koje ljubomorno prozivaju ove curice, imale samopouzdanja, garda, profesionalnosti i ozbiljnosti sa 16 godina???!!!!
Vjerojatno ste se samo hihotale i smijulile na putu iz škole, i tražile svoj identitet i sebe čudnom šminkom, odjećom, pokretima, što je i normalno za takve curice.
Marija i Kristina - bahate i ruuuužne.
Marina - isto lijepa, i simpa, može se dobro transformirati sa šminkom, ali ipak navijam za ove dvije, zbog godina, jer s tim poslom se treba početi što ranije.