View Full Version : Hrvatski top model - 1. sezona
stranice :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
16
17
18
19
20
21
22
23
nosferatu
12.05.2008., 10:16
slušaj Izzy nemisliš li da si malo pre bahata znamo svi već da si za sabinu dobro ali nemoj više srat po marini kako te nije sram zar su te tako tvoji odgojili daj malo pristojnosti ništa neznaš o marini da bi tako govorila prekini više ako ti se sabina tako sviđa onda traži njen broj pa vi to u četri oka ljepo provedite.srami se
nije da branim izzy,ali neke se stvari moraju raščistiti
ovo je forum...FORUUUM...i svatko ima pravo napisati što želi...
dakle,ako ja želim napisati da je marina pojela govno,to ću i napisati...
a ti jtota ili to prihvati ili napiši "mislim da ipak nije pojela govno"...
nadam se da ćeš shvatiti kako bit ove priče nije marina nego ti...
Izzy tHe OnE
12.05.2008., 10:33
slušaj Izzy nemisliš li da si malo pre bahata znamo svi već da si za sabinu dobro ali nemoj više srat po marini kako te nije sram zar su te tako tvoji odgojili daj malo pristojnosti ništa neznaš o marini da bi tako govorila prekini više ako ti se sabina tako sviđa onda traži njen broj pa vi to u četri oka ljepo provedite.srami se
evo nje opet:rolleyes::rolleyes:
ti stvarno curo ne vidis dalje od makovog zrna
gle curo mozda ju ti poznajes i mozda je ona takva kako ti nju opisujes al ona totalno drukcije prikazuje od toga sta ti pises..
ja sam samo rekla da malo pretjerujes sa tracanjem drugih cura a marinu svju branis..normalno svako ima svoj ukus sto se tice favorita i izgleda al opet:rolleyes:
i da vise nisi govorila o odgoju jer bi mogli o tvojom odgoju razgovarat jer po tvojim postovima i svemu previse vrijedas te cure..:flop::flop:
...korina...
12.05.2008., 11:25
Cekaj molim Te pa u cemu je problem ?????????ako je njoj Sabina super i Tebi Marina.........ona ima pravo 100 miljona puta napisati da je Sabina naj i da je Marina jadna....jer ona to misli....sta bi se svi trebali slagati sa tvojim misljenjem i i navijati za Marinu....ma daj ajde...milim da te to najvise muci ....sto tvoja Marina ocito nije miljenica svima...ali to je tvoj problem....a usotalom Ti nikad ne izražavaš svoje mišljenje o drugim curama,nikad ih ne vrijeđaš ma da Ti si primjer savršenstva zar ne???
Violently happy
12.05.2008., 11:38
marina voli te cijela dalmacija samo tako budi svoja i nedaj na sebe.hvala svima onima koji su za tebe VELIKA HVALA.
jao,kakva patetika..suza mi kanula.:( :rofl:
Koji je vama ku.. ?ok,možeš imat favorita,navijaš za nekog i blabla,ali da braniš životom,umireš,dišeš za tu osobu,kao da ti je u najmanju ruku sestra,cura..ili slično..e to je fkt pretjerano,i iskreno rečeno,malo poremećeno..:horor:
Ovo ide obje,i tebe i Izzy
AnitaMuki
12.05.2008., 12:14
Ja sam za da se ima favorite i da se navija svim srcem za njih, ali nisam za da ako netko reče nešto loše o tvom favoritu, da ga se automatski, da prostiš, posere i počne vrijeđati. :mig: sorry, people, ali smirite malo tenzije:D
ot: jel itko gledao najavu za sljedeću? što je značilo ono prozivanje Marine i Sabine?
Anastasia
12.05.2008., 12:16
marija ima jedan prilično loš karakter... baš je tip osobe koja ne preže ni pred kim, jako je prepotentna, gazi sve ispred sebe... nema baš poštovanja prema drugim curama, antipatična je. Dobre osobine su što je ambiciozna, što ima jaku želju i što je borbena. Nije klasična ljepotica, mislim da nema moć transformacije i da nije tip modela koji je prikladan za velik broj poslova. Mislim da njena ljepota ipak ima puno ograničenja. Loše je odradila reviju, puno bolje su bila Valentina, Sabina i Marina na revijama koje su nosile u prethodnim epizodama.
Marina ima takodjer nezahvalan karakter. Malo mi je cmizdrava, ponaša se poput razmaženka, ako uspije, mislim da će se ponašat poput razmažene dive. Nije radnik, komocija njene guzice joj je na prvom mjestu i neće se žrtvovat za posao. nema osjećaj da je ponekad dobro žrtvovati se da bi se dugoročno nešto postiglo. očajno je odradila reviju u Münchenu, a otkriva i jednu bahatost koja joj baš nije potrebna. Nije niti najljepša niti najbolja. A čini mi se da se fizički malo zapustila.
Valentina i Sabine su mi favoriti. Valentina ima prekrasno, prekrasno i fotogenično lice. Posebna je, trudi se, jako je puno napredovala (puno više od svih cura) i mislim da je i pozitivna osoba.
Sabina je krasna, draga, vesela, vidi se da želi, djelovala mi je bezlično ali zapravo više ne mislim tako. Ona gleda svoja posla i fura naprijed, uz što manje sukoba. I to je zapravo, prilično pametna postavka. Ona svoje gura, ide dalje, i sve mi se više sviđa. Mislim da u njoj ima jako puno i da ona može još puno više.
Tea mi očajno hoda, ljepuškasta mi je, kada ju srede je baš hot, mlada je, nije priglupa iako ponekad ostavlja taj dojam, malo mi se iskreno čini prejaka za modela, ima prekrasne sise :o
marina voli te cijela dalmacija samo tako budi svoja i nedaj na sebe.hvala svima onima koji su za tebe VELIKA HVALA.
:horor: WTF??!!!
Isse ovo je prestrašno...
Deca daj se skoncentrirajte malo :clint:
Anastasia
12.05.2008., 12:22
Inače očekivala sam da mlade generacije znaju engleski, nekako mi se podrazumijeva. Jako sam se razočarala kada sam shvatila da nije tako i to me malo iskreno i začudilo.
Violently happy
12.05.2008., 12:25
Deca daj se skoncentrirajte malo :clint:
ste čuli šta kaže teta učiteljica??:tuctuc:
:E :mig:
Tako je!
Svi engleski učit pizda vam kusina, a ne blejat u TV :azdaja:
mrkvich
12.05.2008., 14:49
ne vjerujem da sam se zakacila za taj show:D (kad stignem pogledat naravno). ova mala tea mi je preslatka! u dindrlici (bogte mazo dobre sise ima :D, jos su joj falili pereci i pivo:lol:, a i tijelo joj je:top:, pravo zensko, zdravo tijelo) il u dzungli mala je rasturala i svaka joj cast sto se drzala da nece zmiju na sebi :top:.
sabinu fakat treba prodrmat i razdrmat da s eprobudi! nije mi nista posebno, jedino ima stvarno lijepe oci (kad se nasminka) i one joj daju tu neku posebnost, atraktivno ispada na slikama, inace je ko svaka cura na ulici:rolleyes:.
marina je na onim slikama sa zmijom, meni osobno, pozirala ko da zmije nit nema, ko da se slika radi samo o njoj, uuu luk et miii ajm gorđs! :D
na zalost necu moc gledat teino spenkanje onog tipa bemu misa, al nadam se da ce ga maznut kak bog zapoveda:D
[QUOTE=mrkvich;14011172]ne vjerujem da sam se zakacila za taj show:D (kad stignem pogledat naravno). ova mala tea mi je preslatka! u dindrlici (bogte mazo dobre sise ima :D, jos su joj falili pereci i pivo:lol:, a i tijelo joj je:top:, pravo zensko, zdravo tijelo) il u dzungli mala je rasturala i svaka joj cast sto se drzala da nece zmiju na sebi :top:.
pa onda je spremna za oktoberfest 2008 a ne za top modela,
marina je na onim slikama sa zmijom, meni osobno, pozirala ko da zmije nit nema, ko da se slika radi samo o njoj, uuu luk et miii ajm gorđs! :D
pa marina se inace tako ponasa, umislila se da je neka zvijezda, pa kad joj je los dan onda ne mora raditi nista, a kad joj je kao dobar, ja sam najbitnija, i nitko drugi, tako je bilo i sa draguljima, umjesto da u prvi plan istakne nakit, ona je non stop gurala svoju glavusu u prvi plan, i uvijek ista poza, ja,ja, vidi mene sto sam lijepa
bubicaa
12.05.2008., 16:05
točno to sam i ja pomislila. a onda je poslije digla pobunu za onu sliku gdje se zmija nije vidjela kako je to bilo na kraju snimanja i slično...
BAMBOLA5
12.05.2008., 16:06
uf cure, nemojte se svađat, muka mi je više od čitanja vaših nebuloza, sabina vs. marina i slično. svatko ima pravo branit i veličat svog favorita,al neki ljudi tu stvarno znaju pretjerat toliko da ti se život smuči.
evo, iskreno, meni i još par ljudi je sabina bila ok dok nismo tu počeli čitat pomalo bolesne postove njezinih obožavatelja (IZZY), što nam je pomalo i zgadilo jadnu curu koja za to nije ni kriva ni dužna.
dakle, ljudi, budite umjereni, nemojte da vam se drugi smiju i opominju vas bezbroj puta...IT'S GETTING OLD...:rolleyes:
nego koke dali netko zna kak se zvao onaj fotograf iz beča,kaj ih je u draguljarnici slikao? ok .ne treba mi ime i prezime,ali bilo kakav podatak,ili agencija za koju radi.
marija mi je očajna.mišićava,onaj tattoo na nozi strašno ružan,bahata je kao vrag.
marina hitno kod zubara :horor:
sabina kao da je umrla pretprošle godine ili se pretvorila u zombija.
valentina slatkićka,ali i dalje hoda kao muškić.nikak mi to ni sexy
tea mi je preslatka.ali mi nekak ne spada u onu skupinu curki koji mogu raditi sve.ograničeno mi djeluje(ne mislim u psiho profilu)
btw kaj ovo znači cijela dalmacija je uz tebe?
pa i tea i valentina i marina su dalmošice.zakaj nitko nije uz njih :misli:
:lol:
chiquita
12.05.2008., 16:43
inače ne gledam to sranje al ajde...prisilila sam se pogledati zadnju epizodu.
i mogu reći da nešto ljigavije i odurnije nisam već dugo vidjela na televiziji.
od onog sirotog žirija gdje ne znaš tko je luđi, feminiziraniji, budalastiji...do jurićke koja mi je ispala totalno glupa i ograničena, zapravo nisam ni očekivala da će ispasti pametna :zubo: do ovih jadnih curica koje se tako sramote iako jadne nisu ni svjesne kako izgledaju u očima drugih.
ta ograničenost, to neznanje opće kulture a kamoli ičeg drugog, to sramoćenje po bijelom svijetu pred novinarima (iako je to samo bila namještaljka a ne prava pressica) - ma ne znaš koja je ispala gluplja i bedastija...sramota.
živa sramota.
i onda ona mala plava kaže "imam 4 iz engleskog.zasluženu četvorku!!!"
ma šuti glupačo, ljepša si kad šutiš.
katastrofa. prestrašna katastrofa.
telji velji (ne zna ni čitati, heeej ni čitati ne zna!) :đizus krajst:
Lila_sun
12.05.2008., 17:23
ja bi dala borisu odmah, a hoyki bi ako mi je bas dosadno:D
:rofl: Borisu? Daj ajde pa njega bi prvo trebalo posteno nalupat ili mu dati elektro-sokove da uopce pokaze koju emociju, iako nisam sigurna da bi ga se uopce dalo ozivjeti :rofl:...al bit ce nesto od toga u sljedecoj epizodi, vidjeh u najavi :D
A Hoyka mi je ustvari skoro pa simpatican kak je blentav (tj. bio bi kad ne bi znala neke pedofilske price o njemu :rolleyes:), skoro da me podsjeca na one djecarce kojima brada jos nije narasla u srednjoj....:D
Lila_sun
12.05.2008., 17:25
inače ne gledam to sranje al ajde...prisilila sam se pogledati zadnju epizodu.
i mogu reći da nešto ljigavije i odurnije nisam već dugo vidjela na televiziji.
od onog sirotog žirija gdje ne znaš tko je luđi, feminiziraniji, budalastiji...do jurićke koja mi je ispala totalno glupa i ograničena, zapravo nisam ni očekivala da će ispasti pametna :zubo: do ovih jadnih curica koje se tako sramote iako jadne nisu ni svjesne kako izgledaju u očima drugih.
ta ograničenost, to neznanje opće kulture a kamoli ičeg drugog, to sramoćenje po bijelom svijetu pred novinarima (iako je to samo bila namještaljka a ne prava pressica) - ma ne znaš koja je ispala gluplja i bedastija...sramota.
živa sramota.
i onda ona mala plava kaže "imam 4 iz engleskog.zasluženu četvorku!!!"
ma šuti glupačo, ljepša si kad šutiš.
katastrofa. prestrašna katastrofa.
telji velji (ne zna ni čitati, heeej ni čitati ne zna!) :đizus krajst:
A cuj, to ti je emisija za nas priprosti puk, za one kojima je prgeglupo simple advice -ne gledat :mig: :p
Al za ziri je istina, meni je najbolje kad pokazu iz blizine onog Boruta - e ko neki nadrealni superdwarf koji je ispao iz kotla neke bakice iz fantasy romana, koji liiiikkkk :rofl:
Lila_sun
12.05.2008., 17:26
Nismo, daj ponovi jos jednom, ne cujem najbolje jer mi je upaljen tv :rofl: :lol: :gitara:
Al za ziri je istina, meni je najbolje kad pokazu iz blizine onog Boruta - e ko neki nadrealni superdwarf koji je ispao iz kotla neke bakice iz fantasy romana, koji liiiikkkk :rofl:
Ako je to onaj bradati cvikatirko on je meni skroz simpa... :cerek: :o
Zapravo - on mi je jedini simpaticni clan zirija...
A strumfovski gledano Boris bi bio Mrgud...:D
Te njegove oci uvijek iste...a ne mozes odrediti je li on to namrsten ili mu se spava pa se bori sa snom, da li ima spustene kapke ili mu je mozak otkazao prije pocetka emisije pa sad tako tupo gleda...taj pogled ispod obrva - doslovno, da doslovnije ne moze biti :D...kao da uvijek ima neke zadnje namjere... :ne zna:
Onaj Hoyka je kao na ekstaziju ponekad, a ponekad preostar i neumjeren u izjavama (na pocetku, prije prvog posjeta roditelja :D )...uglavom, mogao bi i on shvatiti da je sad sa druge strane objektiva pa se pocesljati i obrijati - jer djeluje zapusteno... :D
Nit smrdi, nit mirise...
Ali Borut mi je skroz simpa...to njegovo ponasanje...pomalo feminizirano...preozbiljan stav koji zauzima pricajuci o nekim ne tako ozbiljnim stvarima...njegovo valjanje po pisti kad je bio nezadovoljan hodom jedne od takmicarki... :rofl:
On cupa emisiju. :top:
Koji je vama ku.. ?ok,možeš imat favorita,navijaš za nekog i blabla,ali da braniš životom,umireš,dišeš za tu osobu,kao da ti je u najmanju ruku sestra,cura..ili slično..e to je fkt pretjerano,i iskreno rečeno,malo poremećeno..:horor:
:top:
Eto, meni je Sabina pocela pomalo ici na zivce zbog njenih komentatora na forumu. :D
A kako je krenulo i Marina dolazi na crnu listu za odstrjel. :D :o
Kad bi navijaci barem shvatili da se pretjerivanjem stvara samo kontraefekat. :mig:
Xena2000
12.05.2008., 18:58
Boris je glup.
Hoyka je naporan.
Tatjana glumata profi voditeljicu, a pojma nema što radi.
Borut jedini nešto kuži.
Sabina je mlaka, al bi bila dobra za modela. Marina, s druge strane, bolje izgleda na ulici nego na pisti i fotkama.
Valentina je također dobra, dosta se popravila(hod još mora vježbati).
Meni je Tea vizualno najkompletnija. Dok šuti i dok se ne miče s mjesta. :D
Violently happy
12.05.2008., 19:29
i meni.
Zajebava ih i lagano podjebava,ali je simpa u tome.
Potpis,Borut je legenda :top:
Buntovna Štreberica
12.05.2008., 20:55
idem ja sklesat spomenik za izzy i jtotu.Odma jedan do drugog.
chiquita
12.05.2008., 21:04
sad mi je palo na pamet da bi mogli uvesti nekakav brzinski tečaj engleskog jezika i komunikacije pa kad jurićka sljedeći put pozove po sliku nek im postavi par blic pitanja na engleskom i nek stvarno nekaj nauče ili padnu zbog neznanja stranog jezika.
kad bi tak jedna kandidatkinja pokazala svoje znanje i kapacitet svog intelekta onda bi, ja sam sigurna, i ostalima bila ljepša.
mislim da ne pretjerujem s ovom idejom jer smatram da djevojčure od 16 - 21 godinu bi mogle naučiti par riječi engleskog.
a ako to fakat nezna ili ne može, onda stvarno nije ni za ništa drugo nego glumit vješalicu koja će buljit u prazno dok napikava po pisti.
Izzy tHe OnE
12.05.2008., 22:15
ma nemoj:lol::rofl:
mene su tu nis ne pita:flop::flop:
orange_girl
12.05.2008., 22:21
da malo prokomentiram ovo zadnje.. engleski užas slab, mislim da su bila malo jednostavna pitanja da se toliko ne zna odg na njih, andrea je dobro rekla ono za marinu i pitanje o seksualnoj orijentaciji, ali mi je bilo smiješno kad je rekla kako ona zna eng, a onda pita za svako drugu riječ, pa rekne child have, itd... al svejedno, žao mi je što je ispala, bila mi je skoro naj tamo!
Ma treba uvesti u taj show malo akcije ... s modelima :D
veruschka
12.05.2008., 22:37
A Hoyka mi je ustvari skoro pa simpatican kak je blentav (tj. bio bi kad ne bi znala neke pedofilske price o njemu :rolleyes:), skoro da me podsjeca na one djecarce kojima brada jos nije narasla u srednjoj....:D
Meni Hoyka izgleda ko Englez. I ne, to nije kompliment.
BAMBOLA5
12.05.2008., 23:05
dobar je hoykica, al nema do boruta i njegovog jodlanja:lol:
marčelina
12.05.2008., 23:30
a meni kao nizozemac ali onaj južnoafrički i ni to nije kompliment
haannah
13.05.2008., 00:15
Baš me zanima kako će cure proć na castinzima u milanu (ili točnije kako su prošle). Tamo se inače traže visoke i sexi cure. Sigurno će im se svidit marinina faca i teine sise... :)
Al sad ozbiljnije...
Marija - ok mi je, vidi se da želi al po mom mišljenju triba sljedeći put ispast
Tea - slatkica i po, lipo tilo, možda samo mrvicu bucmasta, al to je pubertet pa je naglo propupala, dovest će ona sebe u red, moja favoritkinja
Sabina - ima sve predospozicije, al je pretiha, nikad tako neće dobit posa i istaknit se među drugim curama
Valentina - predivno lice, bit će nešto od nje, samo još malo radit na hodu
Marina - sve fizički valja (neko je reka da ima loše zube-to se slažem) al ima neki težak karakter, neće niko vani tolerirat njene ispade...
Eto, meni je Sabina pocela pomalo ici na zivce zbog njenih komentatora na forumu. :D
A kako je krenulo i Marina dolazi na crnu listu za odstrjel. :D :o
Kad bi navijaci barem shvatili da se pretjerivanjem stvara samo kontraefekat. :mig:
podebljano mijenjam sa jako
Pearl21
13.05.2008., 09:34
Ma da se mene pita, Marija i Marina bi letile van ove sekunde!
Najgore su mi u toj emisiji. Andrea mi je bila 100puta bolja, a ove dvije bi s nogom u guzicu i kroz prozor. :)
STVARNO IH NE MOGU VIDJETI VIŠE! Ružne su i glupe... FUuuuuuuuUUUjjJJjJ!!!
orange_girl
13.05.2008., 09:44
vidim živci rade sve u 16.. neka, lakše je kad se ispuše na forumu.. btw. sad kad gledam tko je ostao, nije mi jasno kako su ove cure naj cure (ok, sabina mi je fav, samo da je malo samouvjerenija, i valentina mi na svakoj foto ispadne kao model) ali bilo je mnoštvo ljepših cura koje su prerano ispale.. i ono najnejasnije, kako je valentina na početku prošla? dok je jo bila crna, onaj hod, Bože sačuvaj.. jesu je pustili nadajuć se kako će od nje napravit modela pa da se mogu pohvalit, ili...
nosferatu
13.05.2008., 10:43
vidim živci rade sve u 16.. neka, lakše je kad se ispuše na forumu.. btw. sad kad gledam tko je ostao, nije mi jasno kako su ove cure naj cure (ok, sabina mi je fav, samo da je malo samouvjerenija, i valentina mi na svakoj foto ispadne kao model) ali bilo je mnoštvo ljepših cura koje su prerano ispale.. i ono najnejasnije, kako je valentina na početku prošla? dok je jo bila crna, onaj hod, Bože sačuvaj.. jesu je pustili nadajuć se kako će od nje napravit modela pa da se mogu pohvalit, ili...
navodno su tatjana i valentina u nekim rodbinskim vezama...
no mislim da sam to pročitao na indexu,dakle nemoj me držati za tekst :)
Izzy tHe OnE
13.05.2008., 10:48
navodno su tatjana i valentina u nekim rodbinskim vezama...
no mislim da sam to pročitao na indexu,dakle nemoj me držati za tekst :)
to sam proctila isto u gloriji ,onda na indexu i na nekim blogovima da je valentina tatjanina rodakinja:ne zna::rolleyes:
STVARNO IH NE MOGU VIDJETI VIŠE! Ružne su i glupe... FUuuuuuuuUUUjjJJjJ!!!
glupe jesu,ali ružna nije niti jedna od cura koje su ostale.
nemoj tako.
nosferatu
13.05.2008., 11:46
nemoj tako.
:top: slažem se,cure nisu ni malo ružne,daleko od toga...
ali treba im malo opće kulture
Zli Mali Medo
13.05.2008., 12:18
nemoj tako.
Po cemu je, recimo, Tea glupa? Ako mozes u dvije-tri recenice napisati sto je tocno glupo rekla? :kokice:
Zli Mali Medo
13.05.2008., 12:21
Tea mi očajno hoda, ljepuškasta mi je, kada ju srede je baš hot, mlada je, nije priglupa iako ponekad ostavlja taj dojam, malo mi se iskreno čini prejaka za modela, ima prekrasne sise :o
Tea hoda kao Fred Kremenko. Sva mi je smijesna. Sisice su super, da.
mirrorball
13.05.2008., 12:27
Joj ljudi točno kako sam predvidio....:D
Šteta da se nemogu kladit na cure (hebeš kladionice,ovo je bolje) a i sve dosad sam pogodio!
Dalje ispada Tea...;)
A pobjedit će Sabina.
..predviđaš ili znaš???
Anastasia
13.05.2008., 12:41
Meni se od žirija Borut najviše sviđa. Čini mi se da jedini nešto zaista zna, i da mu je iskreno stalo da cure nešto nauče, da se iskreno raduje s njima kada nešto dobro naprave, da s njima ima najkvalitetniji odnos - a opet mi je fora kako ih špota, jer se točno vidi da želi da cure nauče i da budu sve bolje.
Tatjana je krivo počela i ne mogu zaboraviti ona njena izderavanja i iskaljivanje frustracija.
H i B su mi nekako, onako simpa, nit mi smrde nit mirišu, i oni imaju te elemente liječenja frustracija na drugima. Iako je Boris primjerice dobro procijenio Marinu - da ima nezahvalan karakter i da će s njom biti teško raditi. To je točno i lijepo se već vidi.
ja bih izbacila Mariju jer realno, mislim da od svih cura ima najmanje. Na stranu što ima prilično zločest karakter, fizički je od svih cura koje su ostale najmanje atraktivna.
I zato mislim da bi ona trebala ispasti.
The Loki
13.05.2008., 12:43
Istina bilo je lipih cura... Ja još pamtim prvu epizodu kada su prozvali maju da istupi i krene jedna lipa i dobra cura, a onda kaže tatjana ne ta maja, druga maja i onda prođe jedna, bože me sačuvaj, nipošto nije za top model...
Ove cure koje su ostale su sve zasluženo ostale i dospijele gdje su sad. Zapravo za sve cure sa početka koje sam izdvojio sad su u ovoj petorki, tako da koja god da pobijedi, meni je ok...
Valentina je prošla u početku jer su prepoznali potencijal, jer su vidjeli da zrači nesvakidašnjom ljepotom i da ima zanimljivo lice...
ali istina, sjećam se da su prošle i neke cure kojima tamo nije bilo mjesto... Srećom, brzo su otpale ;)
The Loki
13.05.2008., 12:56
ja bih izbacila Mariju jer realno, mislim da od svih cura ima najmanje. Na stranu što ima prilično zločest karakter, fizički je od svih cura koje su ostale najmanje atraktivna.
I zato mislim da bi ona trebala ispasti.
ako ćemo već ići na fizički, onda bi sljedeća trebala biti tea, a ne marija... Ali i ako zanemarimo fizički izgled Marija na snimanjima jednostavno uvik bude ili najbolja ili među boljima, zna cura pozirati, nema tu dileme i profesionalana je, jako zahvalna za radit :)
Ne vidim taj zločest karakter kod nje? :ne zna:
Ali tko će ispati to sve ovisi o tome kako ih klijenti u milanu prihvate...:kava:
Pearl21
13.05.2008., 13:17
nemoj tako.
Prvo, što se tiče Marije, kad sam rekla da je ružna - to je bio eufemizam. :) meni je ona od samog početka odurna. Tebi možda nije, ok.. ali isto tako ima puno ljudi koji su komentirali da ima ružna usta, ružan nos itd...
A Marina... pa... ako nekome treba tona šminke da bi na nešto ličio, sorry ali meni to onda nije ljepota.
crna ovnica
13.05.2008., 13:40
ako ćemo već ići na fizički, onda bi sljedeća trebala biti tea, a ne marija... Ali i ako zanemarimo fizički izgled Marija na snimanjima jednostavno uvik bude ili najbolja ili među boljima, zna cura pozirati, nema tu dileme i profesionalana je, jako zahvalna za radit :)
Ne vidim taj zločest karakter kod nje? :ne zna:
Ne vidiš ti nikakve mane na njoj jer se očito poznajete.
Fizički: najružnija od njih i ružna + antipatična općenito
A komentar da je Tea tamo najružnija je čista glupost. Tea je možda smušena ali ona bez imalo šminke izgleda bolje od mnogih tamo.
Snimanja: dobra - što joj vrijedi što zna dobro pozirati kad je i dalje ružna?
Zločest karakter: "gazi sve ispred sebe", Valentina i još neke su joj balave, djetinjaste, ovakve, onakve, pa se naljutila na Andreju jer je našla manu njenom poziranju sa zmijom, puna sebe - hoda okolo i pozira uzdignutog orlovskog kljuna...FUJ!
I da dodam: seljački govor i iritantan glas...:bljak:
Pearl21
13.05.2008., 13:58
A komentar da je Tea tamo najružnija je čista glupost. Tea je možda smušena ali ona bez imalo šminke izgleda bolje od mnogih tamo.
Zločest karakter: "gazi sve ispred sebe", Valentina i još neke su joj balave, djetinjaste, ovakve, onakve, pa se naljutila na Andreju jer je našla manu njenom poziranju sa zmijom, puna sebe - hoda okolo i pozira uzdignutog orlovskog kljuna...FUJ!
:top::top::top: SLAŽEM SE!!! Napokon netko tko stvarno vidi kolko je Marija bezvezna i ružna! :top::top::top:
Koji dio posla modela nije jasan? To da zna pozirati je najvažnije :rolleyes:
Meni se Marija sviđa, ali mislim da bi trebala izgubiti sala u faci. Teai i Valentina su mi isto dobre, ali Tea je predebela za model. Sabina je preslatka i ful lijepa, ali ne ističe se i ne bi bila dobar model. Marina mi je užas.
Pearl21
13.05.2008., 14:18
pa ako već zna pozirati onda bi trebala kao model na nekaj i ličiti, ne? A Marija na ništ ne liči.
Pearl21
13.05.2008., 14:47
Hmmm... Baš čudno, ja sam mislila da je izgled najvažniji. Odkud mi samo ta ideja?! :rofl:
ma ipak je Sabina najbolja! :top:
crna ovnica
13.05.2008., 15:06
A kad bi poziranje bilo najvažnije onda bi i Sandra Dabo trebala biti top model.:D
Moj novi favorit (Izzy, pripremi se...:D) - Sabina!
Marina mi se jako razbahatila, postala je jako samouvjerena (da se ne bi krivo razumjeli, nemam ništa protiv toga, ali je postala previše). Sabina ima odličnu moć transformacije + nenametljiva je i čini mi se nekako skromna :s
Marina mi se jako razbahatila, postala je jako samouvjerena (da se ne bi krivo razumjeli, nemam ništa protiv toga, ali je postala previše). Sabina ima odličnu moć transformacije + nenametljiva je i čini mi se nekako skromna :s
pa baš ta nenametljivost i skromnost nisu baš u ovom poslu super stvar. iman osjećaj da kad ide na casting da se cila posrami i da jedva pozdravi. sabina je jako lipa cura al triba poradit na karakteru :)
pa baš ta nenametljivost i skromnost nisu baš u ovom poslu super stvar. iman osjećaj da kad ide na casting da se cila posrami i da jedva pozdravi. sabina je jako lipa cura al triba poradit na karakteru :)
Znam, ali ja sam nekako uvijek za te koji se drže po strani i pametno šute. Vjerujem da će nam ona još mnogo toga pokazati, u svakom slučaju, ja sam uvijek za one simpatičnije, a ne neke prepotentne cure, koje su sebi zakon (zna se na kog mislim :D)
Lila_sun
13.05.2008., 15:48
A strumfovski gledano Boris bi bio Mrgud...:D
Te njegove oci uvijek iste...a ne mozes odrediti je li on to namrsten ili mu se spava pa se bori sa snom, da li ima spustene kapke ili mu je mozak otkazao prije pocetka emisije pa sad tako tupo gleda...taj pogled ispod obrva - doslovno, da doslovnije ne moze biti :D...kao da uvijek ima neke zadnje namjere... :ne zna:
:rofl: Definiraj ovo zadnje namjere - ili mozda radije nemoj :lol:
Ali Borut mi je skroz simpa...to njegovo ponasanje...pomalo feminizirano...preozbiljan stav koji zauzima pricajuci o nekim ne tako ozbiljnim stvarima...njegovo valjanje po pisti kad je bio nezadovoljan hodom jedne od takmicarki... :rofl:
Ma zabavan je, al ponekad malo pretjeruje, al izgled...:rofl:...ne mogu se oporavit od smijeha pola vremena kad ga vidim
Znam, ali ja sam nekako uvijek za te koji se drže po strani i pametno šute. Vjerujem da će nam ona još mnogo toga pokazati, u svakom slučaju, ja sam uvijek za one simpatičnije, a ne neke prepotentne cure, koje su sebi zakon (zna se na kog mislim :D)
za ovo se stvarno nadam... iako mislim da od cura koje su ostale jedino bi marina i sabina preživile u tom svijetu... ne mislim samo na ljepotu, nego i na ponašanje i sve...(mariju bi dodala marini i sabini al ona mi nema neku ljepotu,pa) tea i valentina su prebalave - mislim, neće tatjana i borut bit cilo vrime kraj njih i tješit ih i govorit ti to možeš i sl.:D
ovi castinzi u milanu će pokazat koja cura (ili cure) ima najviše šanse:D
maslačko
13.05.2008., 16:52
Nije bilo lijepo od Marine kad je rekla kako je ona u tom poslu već dugo i kako onda druge cure mogu komentirati njen hod, jer one puno lošije hodaju i ne znaju hodati kako bi trebale, jer nemaju iskustva kao što ga ona ima. OK je, naljutila se, nije dobro prihvatila kritiku; ali nije joj to trebalo.
bubicaa
13.05.2008., 16:58
kad je to rekla? nisam to čula
meni se zapravo marinin hod uopće ne sviđa... često mi izgleda kao da poskakuje po pisti
maslačko
13.05.2008., 17:03
kad je to rekla? nisam to čula
meni se zapravo marinin hod uopće ne sviđa... često mi izgleda kao da poskakuje po pisti
Nije li to bilo u prošloj emisiji? Nakon revije u Muenchenu. Cure su rekle kako se vidi da Marini nije dan, jer im se čini da nije dala sve od sebe, a onda je poslije prikazano kako je Marina reagirala na njihovu kritiku. Dobro, ne znam sad točno što je rekla, ali glasilo je otprilike tako.
The Loki
13.05.2008., 17:23
Srećo poznajem mariju jednako kao i druge cure... Znači znam ih samo po ovom top modelu
Ok, tebi je, meni nije (a i klijentima očito, kada dobiva gaže)
Meni je tea simpatična( u prvoj epizodi sam odmah rekao da ima ono nešto kada je jedina točno odradila zadatak) i nemoj me krivo shvatit lipa i zgodna ali od onih tamo sljedeća je po izgledu što bi trebala pasti. Ima "ograničene" izraze lica, kao što je žirij i klijneti do sada zaključio, nedostaje joj seksipila (što je i razumljivo)
Ako cura dobro izgleda i pozira za pet onaj jedan fotograf je bio oduševljen sa njom, ja mislim ona u beču) onda i je za modela
"Gazi sve ispred sebe", Pa da, kad se zakače međusobno, normalna stvar da će pasti teške riječi. A andrea... e nju ne uplići ta je smutljivica otkada je došla u show po drugi put
A što se tiće seljačkog govora to je takav naglaska, odakle si ti? Da si dole sa juga isto bi govorila, meni to ne smeta... p.s. i Valentina ima sličan naglasak...
Ja navijam za sve cure koje su ostale jer su mi one i od početka sve favoritkinje. Prvo mi je zapala Sabina, pa Marina, Valentina, Marija i Tea na kraju.
Još se sjećam i one neke blizanke koja je odustala jer joj seka nije ušla u izbor... i ona bi mi bila favorit
Izzy tHe OnE
13.05.2008., 18:33
joj :cerek::cerek::cerek::grli:;)
Izzy tHe OnE
13.05.2008., 18:37
za ovo se stvarno nadam... iako mislim da od cura koje su ostale jedino bi marina i sabina preživile u tom svijetu... ne mislim samo na ljepotu, nego i na ponašanje i sve...(mariju bi dodala marini i sabini al ona mi nema neku ljepotu,pa) tea i valentina su prebalave - mislim, neće tatjana i borut bit cilo vrime kraj njih i tješit ih i govorit ti to možeš i sl.:D
ovi castinzi u milanu će pokazat koja cura (ili cure) ima najviše šanse:D
tocno tako,u sljedecoj emisiji ce se pokazati koja cura ima najvise sanse.
jer ih ipak slika vrhunski fotograf:top:
jedva cekam:cerek:
maslačko
13.05.2008., 19:09
tocno tako,u sljedecoj emisiji ce se pokazati koja cura ima najvise sanse.
jer ih ipak slika vrhunski fotograf:top:
jedva cekam:cerek:
Što će biti u idućoj emisiji?
haannah
13.05.2008., 20:26
Što će biti u idućoj emisiji?
Bit će u milanu u agenciji major (a sitite se samo šta su index i sutra hr svašta pričali), snimat će im fotografije za book i ić će na par castinga. Pa ćemo vidit šta talijani kažu na naše cure...
bubicaa
13.05.2008., 20:30
a meni nije jasno zašto su bile te priče na indexu o tome da agencija nema veze s emisijom, zato što sam ja prije tih natpisa vidjela da je u 24sata pisalo da su cure u italiji...onda su valjda znali novinari da su tamo i da je sve ok. mislim tu se ne zna tko koga...
karamela
14.05.2008., 00:24
U početku mi je bila favorit Marina, a sada mi je Sabina.
Sljedeća treba ispast Marija.
Dijete Cvijeća
14.05.2008., 00:47
A meni ko Međimurec - malo mi "baca" na Katalenića i Žigu Međimurskog. :ne zna:
karelia
14.05.2008., 01:11
ja sam čula da je show gotov i da je marina pobjedila
Meni se Marija sviđa, ali mislim da bi trebala izgubiti sala u faci. Teai i Valentina su mi isto dobre, ali Tea je predebela za model. Sabina je preslatka i ful lijepa, ali ne ističe se i ne bi bila dobar model. Marina mi je užas.
Kad je to najvaznije ja cu nauciti pozirati i biti model...ali malo sutra... :rofl:
Za modela je najbitniji izgled i onaj faktor X, a sve se ostalo nauci...
Inace bi i baba od 75 kuka, sa 105 kg viska koje reljefasto vise sa nje, a koja zna pozirati mogla biti top model...kako rekoh malo sutra...
Mada meni Marija nije ruzna.
Istina nije klasicna ljepotica, bez sminke mi je prosjecna, ali kad je nasminkaju ima mi zanimljivo lice, upadljivo...i ta njena sigurnost u sebe, tacno se vidi da uziva u svom tijelu, u vlastitoj kozi, a to plijeni paznju, sto je i cilj modela - privuci paznju... :cerek:
i ono najnejasnije, kako je valentina na početku prošla?dok je jo bila crna, onaj hod, Bože sačuvaj.. jesu je pustili nadajuć se kako će od nje napravit modela pa da se mogu pohvalit, ili...
Prosla je jer je imala predivno lice. :cerek:
A hod - buduci da neke sa dugogodisnjim iskustvom i ne hodaju bas nesto posebno, ona kao pocetnica je bila materijal za poraditi na njemu, ali dobar komad materijala. :mig:
Hoces ih zatuci s tim spomenicima ili sta... :o
Nije li to bilo u prošloj emisiji? Nakon revije u Muenchenu. Cure su rekle kako se vidi da Marini nije dan, jer im se čini da nije dala sve od sebe, a onda je poslije prikazano kako je Marina reagirala na njihovu kritiku. Dobro, ne znam sad točno što je rekla, ali glasilo je otprilike tako.
Da, rekla je ko su pa one da one komentarisu njen hod...Hajde da ona komentarise njihov, ona to moze, jer se vec bavila time i zna hodati, ali one da njen hod komentarisu... :rolleyes:
Ma meni se cini da je ona iskrena kad kaze da inace nije stidljiva, samo kad se kamere upale ona glumi stidljivu naivku... :ne zna:
Kad je gledam kako pozira ona meni uopste ne djeluje stidljivo, kao ni Marija.
Stidljivost se najvise ocituje u Teinom poziranju, a i kod Valentine se vidi da je mlada, stidljiva i nesigurna...
Imam utisak (koji se iz emisije u emisiju pojacava) da ona dobro razmisli prije nego sto odreaguje ili svjesno izabere da ne reaguje da bi se pokazala u najboljem svjetlu, a ne da je to njeno nepokazivanje stava stvar njene stidljivosti.
Sve sam ubjedjenija da ona postupa onako mudro, pa i proracunato, a ne plaho i stidljivo.
Vise volim ljude koji kazu jasno i glasno svoje misljenje, pa makar me to misljenje i nerviralo nego one koji samo cute...i kad su sa jednima misle jedno, kad su u drugom okruzenju drugo...sa svima se kao slazu, a ustvari gledaju samo svoju goozicu... :ne zna:
Kad treba nesto reci sva je stidljiva, rekao bi covjek zivjela je ispod staklenog zvona, samo se blesavo smjeska i kaobajage stidi se...a onda stane pred kameru i od stidljivosti ni traga, prava mala zvjercica, seksi i divlja...
...I nije lako bit i svetica i kurva sve po potribi kako se namisti u taj cas ...
A ja sam cula da ima dio foruma sa nazivom - neprikazano (spojleri). :eek: :D :o
Meni zaista ne smeta, jer ja zelim znati, ali treba postovati ljude koji ovdje pisu, a ne zele znati! :mig:
Ma meni se cini da je ona iskrena kad kaze da inace nije stidljiva, samo kad se kamere upale ona glumi stidljivu naivku... :ne zna:
Kad je gledam kako pozira ona meni uopste ne djeluje stidljivo, kao ni Marija.
Stidljivost se najvise ocituje u Teinom poziranju, a i kod Valentine se vidi da je mlada, stidljiva i nesigurna...
Imam utisak (koji se iz emisije u emisiju pojacava) da ona dobro razmisli prije nego sto odreaguje ili svjesno izabere da ne reaguje da bi se pokazala u najboljem svjetlu, a ne da je to njeno nepokazivanje stava stvar njene stidljivosti.
Sve sam ubjedjenija da ona postupa onako mudro, pa i proracunato, a ne plaho i stidljivo.
Vise volim ljude koji kazu jasno i glasno svoje misljenje, pa makar me to misljenje i nerviralo nego one koji samo cute...i kad su sa jednima misle jedno, kad su u drugom okruzenju drugo...sa svima se kao slazu, a ustvari gledaju samo svoju goozicu... :ne zna:
Kad treba nesto reci sva je stidljiva, rekao bi covjek zivjela je ispod staklenog zvona, samo se blesavo smjeska i kaobajage stidi se...a onda stane pred kameru i od stidljivosti ni traga, prava mala zvjercica, seksi i divlja...
...I nije lako bit i svetica i kurva sve po potribi kako se namisti u taj cas ...
A ja sam cula da ima dio foruma sa nazivom - neprikazano (spojleri). :eek: :D :o
Meni zaista ne smeta, jer ja zelim znati, ali treba postovati ljude koji ovdje pisu, a ne zele znati! :mig:
slažem se s ovim :top:
mislim da su sve cure koje su tu, zasluženo tu, jer su pokazale najviše i imaju specifične izglede i zgodne su (kako kome koja, al u prosjeku iznad ostalih)...sve u svemu, žiri je dobro odabrao (osim dee)...
Allexis
14.05.2008., 01:56
spoiler :mad:
gdje je sad moderator....ban mjesec dana :o
a i netko je rekao na prethodnim stranicama nešto drugo....tak da ne vjerujem...sutra će netko reći da je Valentina pobijedila....bzvz širenje dezinformacija...
tako ja mogu komotno reći da sam čula da je Tea pobijedila....koja mi je favorit uz Sabinu...
mimozica 7
14.05.2008., 02:05
Prvo, što se tiče Marije, kad sam rekla da je ružna - to je bio eufemizam. :) meni je ona od samog početka odurna. Tebi možda nije, ok.. ali isto tako ima puno ljudi koji su komentirali da ima ružna usta, ružan nos itd...
A Marina... pa... ako nekome treba tona šminke da bi na nešto ličio, sorry ali meni to onda nije ljepota.
Ne misliš valjda da će nositi revije nenašminkana? :mig:
Marina je moj favorit, ali ako počnem pratiti, možda će mi ići na živce, kao većini vas :ne zna:. Koliko emisija je ostalo do kraja?
Što vidite u Valentini? :confused: Ona mi je koma!
The Loki
14.05.2008., 02:11
pa u pravu si, barem što se tiće toga da je show gotov... a tko je pobjednica, ne znam, vidit ćemo :)
The Loki
14.05.2008., 02:13
Marina je moj favorit, ali ako počnem pratiti, možda će mi ići na živce, kao većini vas :ne zna:. Koliko emisija je ostalo do kraja?
Što vidite u Valentini? :confused: Ona mi je koma!
Pa ima ono nešto... jednostavno zanimljivo lice, simpatična je... a i vidi se da ima ono što se sad traži, budući da je strani klijenti uvik odabiru
spoiler :mad:
gdje je sad moderator....ban mjesec dana :o
a i netko je rekao na prethodnim stranicama nešto drugo....tak da ne vjerujem...sutra će netko reći da je Valentina pobijedila....bzvz širenje dezinformacija...
tako ja mogu komotno reći da sam čula da je Tea pobijedila....koja mi je favorit uz Sabinu...
Jedna 'siriteljica spojlera' po ovom topicu je cak u dva (cini mi se uzastopna) posta napisala totalno suprotne stvari ni ne shvatajuci sta je napisala... :D
A finale bi trebalo ici uzivo tako da spojlera o tome i ne moze biti, medjutim vidim da to ove nase spojlerase uopste ne smeta...
Sta reci sem - ljudi su cudo... :ne zna: :D
mondo_bobo
14.05.2008., 05:31
Marina je najbolja, meni.
Cura je prelijepa, otkacena, vrckava, ozbiljna kad treba, suosjecajna...ma sve u svemu super.
Pearl21
14.05.2008., 07:01
Nedaj bože! :) samo kažem da očajno izgleda bez šminke. a ponašanje joj je katastrofa. :flop:
Izzy tHe OnE
14.05.2008., 07:04
ajmo sada ban:p:p:rofl:
ovo nije istina da je marina pobijedila jer se tako govorilo da je sabina pobijedila i onda nije tu nis istina,jer je finale uzivo,evo samo to:top::top:
NekaNovaJa
14.05.2008., 09:28
Nedaj bože! :) samo kažem da očajno izgleda bez šminke. a ponašanje joj je katastrofa. :flop:
Ko ti očajno izgleda bez šminke? Marina? Meni ona najbolje izgleda bez šminke. Vidila ih uživo i ona mi čak nekad sa šminkom izgleda lošije nego bez make upa.
nosferatu
14.05.2008., 09:42
Ko ti očajno izgleda bez šminke? Marina? Meni ona najbolje izgleda bez šminke. Vidila ih uživo i ona mi čak nekad sa šminkom izgleda lošije nego bez make upa.
nije baš marina neka bez šminke...više izgleda kao blago pijana,neko pristojno...
dok već tea ili sabina...
Pearl21
14.05.2008., 11:05
Ko ti očajno izgleda bez šminke? Marina?
Da, Marina. znam da mi je nedavno baš bila :eek:
nisam mogla vjerovati da je to ona. ispočetka mi je bila ok, najbolja poslje Sabine, ali sad...
Počelo me nervirati ponašanje - bahata je, arogantna, umišljena i preserava se.
Kao npr. ona presica dok ju je novinar pital za seksualnu orijentaciju, čudila se pitanju kao da ju pita kolko često ide na wc. Pamislim, šta je čudno u tom pitanju?! i onda još počne pričat neke nebuloze o tome kakve osobe ona voli. mislim, koji dio pitanja joj nije bio jasan?! :ne zna:
Ili npr. ono snimanje u draguljarnici - ona je imala loš dan... mislim, ako ti je modeling posao i imaš snimanje, koga briga kakav je tebi dan?! tamo si da napraviš posao najbolje što možeš, a poslje se odi nacugat ako ti je loš dan il šta već. Mislim, ako je njoj loš dan pa ne može dobro odradit nešto, zamislite samo da ide za kirurga! :rofl:
Marina$
14.05.2008., 11:34
pa u pravu si, barem što se tiće toga da je show gotov... a tko je pobjednica, ne znam, vidit ćemo :)
a ko je vama to rekao da je show gotov ???
finale, koliko sam ja upucena ide 31. 5. i to live tako da nemoze biti gotovo
Pearl21
14.05.2008., 12:05
nije baš marina neka bez šminke...više izgleda kao blago pijana,neko pristojno...
dok već tea ili sabina...
Kaj s Teom i Sabinom? pa meni je Sabina lijepa i bez šminke. nije? :cerek:
Izzy tHe OnE
14.05.2008., 12:16
Tocno tako,koj vam je bog??
pa finale je 31.5 i naravno uzivo je i tek tada se saznaje pobjednik ..:top::cerek:
maslačko
14.05.2008., 12:40
Je, je. Slažem se.
LIBRA 89
14.05.2008., 13:03
e i marija mi je super. možda nije svima najljepša [meni jee. :D malo me podsjeca na amy winehouse. ^^ ] al sve skuži odmah i sve zna.
a tea me živcira. nekak je sva usporena. :ne zna: ako je amy w.lipa onda ......:lol::lol::lol::lol:
to nije moj korisnik nego od mog brata
jedva čekam kraj! baš me zanima ko će pobjedit meni je stvarno najbolja Valentina....ali je i marina i tea i sabina
a ova marija mi se baš i ne sviđa!
The Loki
14.05.2008., 13:33
to sam rekao bez da sam gledao onaj topic spoiler a znao sam da se snima unaprid tako da... ali u neku ruku i je gotov show, još samo finale :)
nosferatu
14.05.2008., 15:20
pa je...to sam i mislio...
nekak mi se najviše dopadaju cure kojima ne treba puno šminke da bi izgledale mac-mac :top:
Halloween
14.05.2008., 17:55
Valentina ima fino lice i djecacki pogled, Sabina je ono bash prirodno lijepa a Marina je takodjer lijepa ali ima svoj stav sto se svima svidja...
..bella7..
14.05.2008., 18:31
nisam mogla vjerovati da je to ona. ispočetka mi je bila ok, najbolja poslje Sabine, ali sad...
Kao npr. ona presica dok ju je novinar pital za seksualnu orijentaciju, čudila se pitanju kao da ju pita kolko često ide na wc. Pamislim, šta je čudno u tom pitanju?! i onda još počne pričat neke nebuloze o tome kakve osobe ona voli. mislim, koji dio pitanja joj nije bio jasan?! :ne zna:
Ili npr. ono snimanje u draguljarnici - ona je imala loš dan... mislim, ako ti je modeling posao i imaš snimanje, koga briga kakav je tebi dan?! tamo si da napraviš posao najbolje što možeš, a poslje se odi nacugat ako ti je loš dan il šta već. Mislim, ako je njoj loš dan pa ne može dobro odradit nešto, zamislite samo da ide za kirurga! :rofl:
bravo! ovo za Marinu sve stoji.. cura je stvarno lijepa i sa šminkom i bez, ali takvo ponašanje joj stvarno ne treba, ne sjećam se da je u početku bila takva, al kako odmiče show, kako ona dobiva neko samopouzdanje u njemu, sve više postaje dosadno arogantna :rolleyes: ja bih nju već odavno izbacila bez obzira na izgled, pa zar se ne gleda i koliko je netko spreman napraviti za taj posao, a njoj malo malo pa joj se ne da :rolleyes:
dorica505
14.05.2008., 18:35
marija ima jedan prilično loš karakter... baš je tip osobe koja ne preže ni pred kim, jako je prepotentna, gazi sve ispred sebe... nema baš poštovanja prema drugim curama, antipatična je. Dobre osobine su što je ambiciozna, što ima jaku želju i što je borbena. Nije klasična ljepotica, mislim da nema moć transformacije i da nije tip modela koji je prikladan za velik broj poslova. Mislim da njena ljepota ipak ima puno ograničenja. Loše je odradila reviju, puno bolje su bila Valentina, Sabina i Marina na revijama koje su nosile u prethodnim epizodama.
Marina ima takodjer nezahvalan karakter. Malo mi je cmizdrava, ponaša se poput razmaženka, ako uspije, mislim da će se ponašat poput razmažene dive. Nije radnik, komocija njene guzice joj je na prvom mjestu i neće se žrtvovat za posao. nema osjećaj da je ponekad dobro žrtvovati se da bi se dugoročno nešto postiglo. očajno je odradila reviju u Münchenu, a otkriva i jednu bahatost koja joj baš nije potrebna. Nije niti najljepša niti najbolja. A čini mi se da se fizički malo zapustila.
Valentina i Sabine su mi favoriti. Valentina ima prekrasno, prekrasno i fotogenično lice. Posebna je, trudi se, jako je puno napredovala (puno više od svih cura) i mislim da je i pozitivna osoba.
Sabina je krasna, draga, vesela, vidi se da želi, djelovala mi je bezlično ali zapravo više ne mislim tako. Ona gleda svoja posla i fura naprijed, uz što manje sukoba. I to je zapravo, prilično pametna postavka. Ona svoje gura, ide dalje, i sve mi se više sviđa. Mislim da u njoj ima jako puno i da ona može još puno više.
:s Kao da sam ja pisala :top:
passionfan
14.05.2008., 18:37
Hoće li u finalu nastupati pjevači? Mogli bi dovesti Seku Aleksić da otpjeva Valentininu najdražu pismu :top:
:perhaps:
14.05.2008., 18:41
Hoće li u finalu nastupati pjevači? Mogli bi dovesti Seku Aleksić da otpjeva Valentininu najdražu pismu :top:
ma 100%, samo će izvest pjesmu na engleskom :D
passionfan
14.05.2008., 18:43
ma 100%, samo će izvest pjesmu na engleskom :D
Zar ona zna engleski :D
14.05.2008., 18:45
Zar ona zna engleski :D
Pa ima zasluženu 4 iz engleskog,mislim....:D
passionfan
14.05.2008., 18:49
A ja mislio peticu.
pobjedit ce marina,tj.vec je pobjedila jer je zavrsilo.i sad bi tribala ispast marija pa:azdaja: tea.nisan sigurna za ovo ispadanje ali znan da ce ova pobjedit!!!:):D:top:
bubicaa
14.05.2008., 19:43
a vidi spojlera :D ustvari, da spojla bilo bi super... show još nije gotov ako je finale 31.5.
ah padobranci, vole ih svi forumaš koji tu pišu :P
Pa ima zasluženu 4 iz engleskog,mislim....:D
Ar ju šur? :mig:
Izzy tHe OnE
14.05.2008., 19:47
a vidi spojlera :D ustvari, da spojla bilo bi super... show još nije gotov ako je finale 31.5.
ah padobranci, vole ih svi forumaš koji tu pišu :P
ja nemogu vjerovat kaj ja citam:rolleyes:
gledajte ljudi,nisu sabina ni marina pobijedile u showu,jer evo ovo stalno vec pisem,finale je 31.5 i tad ce se otkrit pobjednik hrvatskog top modela,znaci nema tu nikakvog pobjednika jer jos nitko nije pobjedio,ni sabina ni marina,ma niko deseti jos nije pobjedio,shvacate:top::flop::kava:
Izzy tHe OnE
14.05.2008., 19:55
e jel si ti mozda registrirana na jos jedan forum,zove se pogledaj me,i isti post samo i tam nasla,jel si ti mozda sylvia:rofl::rofl:
ne zahebavam fkt isti skroz post kao i tamo na onaj forum:cerek:
A možda je to stvar ukusa?
Meni Tea nema ama baš ništa po čemu bih je primjetio na ulici među ostalim curama. Marija bez šminke nije nešto ekstra, ali mi je i dalje privlačnija nego Tea. A kad se našminka, jednostavno briljira, pogotovo na onom snimanju za draguljarnicu, prejaka je bila.
tak da ono, don't srać, nemamo svi isti ukus :)
mirrorball
14.05.2008., 22:21
ja nemogu vjerovat kaj ja citam:rolleyes:
gledajte ljudi,nisu sabina ni marina pobijedile u showu,jer evo ovo stalno vec pisem,finale je 31.5 i tad ce se otkrit pobjednik hrvatskog top modela,znaci nema tu nikakvog pobjednika jer jos nitko nije pobjedio,ni sabina ni marina,ma niko deseti jos nije pobjedio,shvacate:top::flop::kava:
..daklem...finalna emisija još nije snimljena?
Izzy tHe OnE
14.05.2008., 22:35
..daklem...finalna emisija još nije snimljena?
Kolko sam ja cula od ljudih dosta i tam na spojlere i tu da je finale uzivo i to je cak i bilo receno na pocetku showa,ako se ne varam:ne zna:
al znaci da finale je uzivo i tad ce se saznat pobjednica,ajme jedva cekam:cerek:
E Izzy jel imaš ovaj mobitel HTP? :D
hahaha, mobitel HTM, dobro pitanje, lol, nebi se cudila
mondo_bobo
15.05.2008., 03:18
e jel si ti mozda registrirana na jos jedan forum,zove se pogledaj me,i isti post samo i tam nasla,jel si ti mozda sylvia:rofl::rofl:
Isto sam i ja vidio, identican post:D
Pearl21
15.05.2008., 06:51
Nisam. Onda vjerojatno još neko misli isto kao i ja :)
Daš mi link da to pročitam?
Izzy tHe OnE
15.05.2008., 07:09
E Izzy jel imaš ovaj mobitel HTP? :D
e nemam ,jbg:rofl::rofl::p
Pearl21
15.05.2008., 11:17
WTF?!?! Sad sam to pročitala. Izzy, jel znaš ko je ta ženska?!? čak i potpis ima isti. mislim, stvarno....
e nemam ,jbg:rofl::rofl::p
:eek::eek: nemrem vjerovat!
:tuctuc: brzo kupit (i Sabinu na wallpaper, naravno)!
Izzy tHe OnE
15.05.2008., 12:35
WTF?!?! Sad sam to pročitala. Izzy, jel znaš ko je ta ženska?!? čak i potpis ima isti. mislim, stvarno....
jesi nasla taj forum,pa ja ti tam citam tak,al identican post,sve isto,cak sam mislila da si to ti:rofl::rofl:
nemrem ni ja virovat:eek:,neko te kopira:kava:
Izzy tHe OnE
15.05.2008., 12:37
:eek::eek: nemrem vjerovat!
:tuctuc: brzo kupit (i Sabinu na wallpaper, naravno)!
kaj ti mislis da sam tak luda da trosim pare na jedan glupi mobitel,samo zato sto ima slike iz hrvatskog top modela:lol::lol:
imam ja bolji :p:p
Igraj onu igru i glasaj za Sabinu, i kad dobiješ mobitel stavi Sabinu za pozadinu, a mobitel oblijepi šljokastim Sabininim naljepnicama :mig:
Izzy tHe OnE
15.05.2008., 13:06
Igraj onu igru i glasaj za Sabinu, i kad dobiješ mobitel stavi Sabinu za pozadinu, a mobitel oblijepi šljokastim Sabininim naljepnicama :mig:
shit to sam morala od pocetka glasovat,ono kaj mislis koja cura ide dalje,pa bih pobidila:rofl::rofl::p
lipi je mobitel:cerek:
Pearl21
15.05.2008., 13:53
A jeste čuli da budu finale vodile Tatjana I ANTONIA zajedno? Pa kud tu Antoniju svagdje guraju?! koma... mislim, nije da mi smeta, al nije nikakva voditeljica. :kava:
I nije mi jasno nekaj... Ako emisije prikazuju oko 3 tjedna unazad, kaj budu onda ove 3 radile još to vrijeme do finalne emisije? to mi je malo čudno.
A jeste čuli da budu finale vodile Tatjana I ANTONIA zajedno? Pa kud tu Antoniju svagdje guraju?! koma... mislim, nije da mi smeta, al nije nikakva voditeljica. :kava:
Ak Antonija nije nikakva voditeljica, a kaj je onda Tatjana?
Pearl21
15.05.2008., 14:43
Ak Antonija nije nikakva voditeljica, a kaj je onda Tatjana?
Pa jel sam negdje napisala da je Tatjana dobra? :confused:
Samo sam rekla da je Antonija svagdje, a uopće nije nikakva - ni glas, ni stas :cerek:
Uostalom, kao i sve ostale RTL-ove voditeljice.
Vilibald
15.05.2008., 15:02
Pa jel sam negdje napisala da je Tatjana dobra? :confused:
Samo sam rekla da je Antonija svagdje, a uopće nije nikakva - ni glas, ni stas :cerek:
Uostalom, kao i sve ostale RTL-ove voditeljice.
ovo boldano je pomaoglo helgi vlahović u karijeri..isto kao što će jurićki pomoć to kaj "dobro" izgleda..nikad niš od nje..samo prosiječna voditeljica:ne zna:dok recimo..
antonija može uz malo više truda puno napraviti jer je spontana i ima nešto:ne zna:
dance away
15.05.2008., 15:34
Ja idiot.
Halloween
15.05.2008., 16:19
!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPOILER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ljudi stvarno ima tema za spoilere!
Allexis
15.05.2008., 16:33
Ja idiot
zašto si to imala/imao potrebe reći na ovom topicu a ne na onom koji je za to namijenjen??? :ne zna:
pa dobro što je svima vama širiteljima spoilera :mad:
nikad nisam bezobrazna, ali ću sada stvarno biti: JESTE LI GLUPI ILI KOJI Q...KAD SU VAM SVI OVDJE VEĆ MILIJUN PUTA NAPISALI DA ZA TO IMATE SPOILERE!!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad:
nosferatu
15.05.2008., 17:02
sad zbilja mislim da je vrijeme za drastične kazne...
Zli Mali Medo
15.05.2008., 17:17
I nije mi jasno nekaj... Ako emisije prikazuju oko 3 tjedna unazad, kaj budu onda ove 3 radile još to vrijeme do finalne emisije? to mi je malo čudno.
Antonija je sjajna voditeljica.
Uz Trbovićku najboja u Hrvatskoj :s:s:s
summer123
15.05.2008., 21:25
Nemoj spoilati! Neki još ne žele znati tko je u finalu, FYI
bubicaa
15.05.2008., 22:06
ali konstanto se tu pojavljuju spojleri i nikome ništa... ovo već i mene živcira
Izzy tHe OnE
15.05.2008., 22:26
ovo konstatno se registriraju ljudi na forumu pa da lipo komentiraju,eh i sad ce biti vec banan,jer treba jer si tu napisala/napisao spojler:flop::rolleyes::D
definitivno se slažem :top:
Halloween
16.05.2008., 16:22
Aha,evo prema mojoj anketi ona ima 18 glasova (najvise)
ma.dajte.ljudi
16.05.2008., 16:27
Nisam dugo ovdje bila,al moram se uključit. Kak možete tak nešto govorit o Helgi Vlahović? Žena je (bila) vrhunska u svom poslu.
Osim toga, uspoređivat Tatjanu i Antoniju koje ne vode iste formate, uopće nije umjesno.
Očito da je Antonija u formatu u kojem ima više slobode pokazati sebe. A Tatjana, kad god dobije tu priliku, pokazuje da je jako dobra!
16.05.2008., 17:11
a da pričamo malo o HTM :)
ili spojleri dolete ili komentari o voditeljicama
postoji podforum za voditeljice -Izbor za najboljeg tv voditelja! :)
Zli Mali Medo
16.05.2008., 17:16
Nisam dugo ovdje bila,al moram se uključit. Kak možete tak nešto govorit o Helgi Vlahović? Žena je (bila) vrhunska u svom poslu.
Osim toga, uspoređivat Tatjanu i Antoniju koje ne vode iste formate, uopće nije umjesno.
Očito da je Antonija u formatu u kojem ima više slobode pokazati sebe. A Tatjana, kad god dobije tu priliku, pokazuje da je jako dobra!
Kao neki dan kada je pokazala kak dobro barata engleskim. :D Meni je losa i nezanimljiva.
Jennifer_Rene
16.05.2008., 18:33
nisi daleko od istine, to joj je sestra. Znam pouzdano :top:
Kao neki dan kada je pokazala kak dobro barata engleskim. :D
Meni je ono njeno "can we speak ON english" bilo istovremeno dražesno i sramotno :cerek: :vidiga: :rofl: Eh, kad bi bilo više takvih bisera u emisiji.
I da, Antonija je solidna voditeljica :)
Bobo Mesar
16.05.2008., 18:57
Evo ćeo sam vam se pohvalit da one dvi blizanke(Ivana i Antonija Skelin) koje su bile prije misec dana ili koliko već idu sa mnom u razred:
http://www.javno.com/hr/moda-i-ljepota/clanak.php?id=131133
Ove daščare, ko oće broj moba nek se javi na PP :D
Halloween
16.05.2008., 19:18
zašto si to imala/imao potrebe reći na ovom topicu a ne na onom koji je za to namijenjen??? :ne zna:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes: zar nije ocito da je on bannovan i da je moderator napisao ja sam idiot
haannah
16.05.2008., 20:52
Evo ćeo sam vam se pohvalit da one dvi blizanke(Ivana i Antonija Skelin) koje su bile prije misec dana ili koliko već idu sa mnom u razred:
http://www.javno.com/hr/moda-i-ljepota/clanak.php?id=131133
Ove daščare, ko oće broj moba nek se javi na PP :D
po meni im je to bila glupa odluka, odnosno onoj curi koja je prošla a nije tila ić dalje. Da je tako bilo s mojom sestrom ja bi je gurala da ide dalje, a ne da odustaje zbog gluposti...
Allexis
16.05.2008., 20:59
:rolleyes::rolleyes::rolleyes: zar nije ocito da je on bannovan i da je moderator napisao ja sam idiot
očito je sada...al ja sam to komentirala dok je post još uvijek bio tu, PRIJE nego ga je moderator bannao i izbrisao post...a jednako je tako i moderator moj post ispravio...
uostalom, ti si isto komentirao pa ne znam zašto imaš potrebu komentirati moj post...da je moderator htio, mogao ga je obrisati...al nije :kava:
Andjeo s greskom
17.05.2008., 09:56
jesu se slike od marije i valentine ikad pojavile na web stranici od one draguljarnice?
maslačko
17.05.2008., 11:49
Piše da će pobjednica osvojiti i dva tjedna učenja engleskog jezika u Londonu. Lijepo i svakako korisno.
SETRA Samoborček
17.05.2008., 12:10
jesu se slike od marije i valentine ikad pojavile na web stranici od one draguljarnice?
Jos ne. Ali je malo glupo stavit njih kad je sve u stilu one ženske koja je tad bila na snimanju ak se sjecate :lol:
Jos ne. Ali je malo glupo stavit njih kad je sve u stilu one ženske koja je tad bila na snimanju ak se sjecate :lol:
Aha, ona ružna, iritantna :rofl:
Ma meni se čini i da ništa od toga neće biti. :D
SETRA Samoborček
17.05.2008., 12:39
A i to me briga :rofl:
I tak mi ružne obje :lol:
AnitaMuki
17.05.2008., 13:24
Jel nam ovo Hoyka na piramidi?! :D
baš vidjeh najavu:D
Jel nam ovo Hoyka na piramidi?! :D
baš vidjeh najavu:D
Hoyka je moj susjed :lol:
blondie27
17.05.2008., 16:23
večeras će mislim biti zanimljivo....
bubicaa
17.05.2008., 16:34
ovo sam našla na htm topicu na modi - http://www.statisti.hr/profili.php?ID=333
sad je i glumica :D
Izzy tHe OnE
17.05.2008., 16:56
joj jedva cekam vecerasnju emisiju,bit ce ultra zanimljivo:top::cerek::cerek::cerek:
HtmSeries
17.05.2008., 17:00
ammm...
na sluzbenoj stranici su stavili malo uranjeno
vidi se ko je ispo i sta su radile
:mad::mad::mad:
Izzy tHe OnE
17.05.2008., 17:50
nemoj me zahebavat:eek::eek:
ljudi nemojte ici na stranicu ak nezelite saznat ko je ispao,ajd idem i ja bas vidit kaj ima:D
krivonja
17.05.2008., 18:02
kak su na tom rtl glupi, umjesto da nas drže u neizvjesnosti oni objave šta će se desit...ja neću to sad gledat jer mi se frendica već izlajala pa bar neću znat druge detalje iz emisije, jer vjerujem da će biti zanimljivo
bubicaa
17.05.2008., 18:03
pa ne piše tko je ispao... barem koliko ja vidim :D
samo i dalje stoji ono što su radile
edit. da, piše u opisima... što meni ok jer ne mogu danas gledati :D
Izzy tHe OnE
17.05.2008., 18:08
maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sad sam fkt ljuta
i ja isto tudum.,sta uopce idem citat tam?sad sve znam, i ko je ispao,ma katastrofa
Zli Mali Medo
17.05.2008., 18:39
ovo sam našla na htm topicu na modi - http://www.statisti.hr/profili.php?ID=333
sad je i glumica :D
Ta mala je uzasno iritantna.
Ta mala je uzasno iritantna.
ne vjerujem da ovdje pišem ali moram potpisat ovo....
jedna od onih kojoj bi lupio šamar nogom....
Zli Mali Medo
17.05.2008., 19:18
ne vjerujem da ovdje pišem ali moram potpisat ovo....
jedna od onih kojoj bi lupio šamar nogom....
I u meni budi slicne osjecaje.
sad sam fkt ljuta
i ja isto tudum.,sta uopce idem citat tam?sad sve znam, i ko je ispao,ma katastrofa
pa sta nisi rekla da vec odavno znas ko po redu ispada? :rolleyes::rofl:
orange_girl
17.05.2008., 19:26
sad sam fkt ljuta
izzy smisli se, ionako lutaš po spoilerima, koja je frka sad??:confused::confused:
Izzy tHe OnE
17.05.2008., 19:35
izzy smisli se, ionako lutaš po spoilerima, koja je frka sad??:confused::confused:
ma znam ja ko je u finalu i ko je sve ispao :cerek::kava:,nego nisam znala koje bio najbolji na nekom fotosesion ,i nisma znala nis kaj ce biti danas osim ko je ispao a sad sve znam :flop:
Jessy05
17.05.2008., 19:44
ja ne kuzim kaj vi svi vidite u toj maloj klinkici valentini koja je pregadna, muskobanjasta i sva njinja njanja uzasna je, samo se prekenjava!! nadam se da ce pobijedit marina!:top::top::top:
Lila_sun
17.05.2008., 20:08
ja ne kuzim kaj vi svi vidite u toj maloj klinkici valentini koja je pregadna, muskobanjasta i sva njinja njanja uzasna je, samo se prekenjava!! nadam se da ce pobijedit marina!:top::top::top:
Pa neka je muskobanjasta, sta oces- bar je drukcija, i bas je cute :cerek: Meni je super sto se uvijek zabavlja, nista ne shvaca ne znam kako ozbiljno.
Iako ja volim i Marinu, ne mogu se tu odlucit, al mislim da bi obje mogle napravit dobru karijeru. I Sabina. I ova mala Tea kad malo poraste.
Halloween
17.05.2008., 20:42
Ja ovi sa RTL-a su prolupali..sve stavili na stranici....NE IDITE TAMO!
Halloween
17.05.2008., 20:43
Samo ne kontam gdje je napisano tko je ispao? Pomoc!
passionfan
17.05.2008., 20:53
I mene to zanima, može link?
Izzy tHe OnE
17.05.2008., 20:59
I mene to zanima, može link?
evo samo malo,pricekaj malo,mislis link gdje pise ko je ispao na hrvatski top model stranici:confused:
dobro bas tu link,neki fkt nebi htjeli to saznat ,a valjda ljudi nece gledat:rofl:
http://www.topmodel.rtl.hr/index.php?cmd=show_vijesti&v_id=60
passionfan
17.05.2008., 21:04
Vidi stvarno, pa kako su mogli to objaviti a nije još ni emisija prikazana.
Halloween
17.05.2008., 21:05
Nisu normalni! Objavili su to u 00:04! kao da su jedva cekali novi dan da to objave!
sad sam fkt ljuta
:rofl: :rofl: :rofl:
Ja cu se ranit tupim nozem. :lol:
sad sam fkt ljuta
:eek: užas jebote!
Kako ćeš sad živjeti dalje..:confused:
:rofl: :rofl: :rofl:
Ja cu se ranit tupim nozem. :lol:
:s
ja se bojim otvoriti paštetu http://www.kolobok.us/smiles/standart/not_i.gif
Halloween
17.05.2008., 22:12
:s
ja se bojim otvoriti paštetu http://www.kolobok.us/smiles/standart/not_i.gif
:lol::lol::lol::lol::lol:
ja kako je bilo smjesno ovo sa castingom! pogotovo kada ih je lik pozvao na veceru! :rofl::rofl:
Zli Mali Medo
17.05.2008., 22:12
:D
Marina i Marija bi i pipicu i guzu dale za mrvicu slave. :D
Smijesna mi je Tea bila.
"Debela si"
"Ok"
Sirota mala. :)
Halloween
17.05.2008., 22:18
Aha, to mi je isto bilo legendarno! :D :D
krivonja
17.05.2008., 22:31
tea se otela malo, prošli put je odustala od zmije pa bi sad ona odustala od svega što joj se ne sviđa
Ajme kako je valentina lijepa :cerek:
Što ju više gledam...
SETRA Samoborček
17.05.2008., 22:33
Dajte HOJCI da slika! hebemu! :(
Halloween
17.05.2008., 22:36
A oca mi! Marini ispala sisa! Svasta!
"To je samo dio posla"
veruschka
17.05.2008., 22:37
Isuse, Marina sve gore i gore izgleda. Sva je natečena.
I Sabina se nekako utovila.
Valentina je :cerek: Mora pobijediti.
Kaje to bilo s Teom, tko joj je rekao da je debela?
Halloween
17.05.2008., 22:37
Ma to je bio lazni casting pa su isprovocirali curke...
angel15
17.05.2008., 22:39
Meni Marinine fotke ovdje najbolje bile....
Predobro su ju obukli... =)
ariel23
17.05.2008., 22:39
ma mala valentina je uistinu najbolja
Zli Mali Medo
17.05.2008., 22:40
Isuse, Marina sve gore i gore izgleda. Sva je natečena.
I Sabina se nekako utovila.
Valentina je :cerek: Mora pobijediti.
Kaje to bilo s Teom, tko joj je rekao da je debela?
Evo sada i ova glupa Azijatkinja. Da mora smrsaviti 5 kg. U sto pretvaraju te zene. :rolleyes:
veruschka
17.05.2008., 22:41
Danke, skroz sam zaboravila na emisiju, tek sam se uključila.
Uopće mi više nije napeta otkad nema catfighta većih dimenzija. :(
17.05.2008., 22:41
Evo sada i ova glupa Azijatkinja. Da mora smrsaviti 5 kg. U sto pretvaraju te zene. :rolleyes:
ma to je rekla jer je ljuta na teu šta se dirala u njen posao. tea ima da nosi ono šta joj daju....sad bi ona birala...joj:)
Ova tea se razbahatila u pičku materinu!
Ne bi ovo, zašto ovo, ja to neću...
I kao NAVIKLA se na revije :rofl: jbt nosila je 2!
Ma ja bi to po kratkom postupku :clint:
aaaaaaaaaa sabina pobijedila.....................sad ce marija ispast...................
Halloween
17.05.2008., 22:48
sada ce curke zbog loseg engl. morati ici na tecaj...jao bruke!
Opet je debela :lol::lol:
Mora se baviti sportom :lol::lol:
Ja ću se ranit :lol:
tribal1
17.05.2008., 23:01
Sabina ima pirs u ustima?? Da mi milijon nude za nju bi zadnju rekla..:kava:
krivonja
17.05.2008., 23:05
ovaj talijan na castingu mi je baš smješan...al bar je odmah rekao šta misli o svakoj curi što se ovi naši nekako ne usude
-Sindy-
17.05.2008., 23:09
:D
Marina i Marija bi i pipicu i guzu dale za mrvicu slave. :D
:rofl:
Smijesna mi je Tea bila.
"Debela si"
"Ok"
Da, :lol:
Meni je to zvučalo kao: "Ok. Ko te jebe."
krivonja
17.05.2008., 23:15
valentina preloše hoda
Jel to Tatjana sad rekla "počinjemo s pretaporterom" ? :rofl:
krivonja
17.05.2008., 23:18
tečaj engleskog :lol: :lol:
veruschka
17.05.2008., 23:19
Mislim da je veći problem s Teom to kaj je troma, ramena joj izgledaju zaobljeno i sva je nekak malo dežmekasta. I još uz tu njenu stidljivost, praktički je na granici neživog. Al na fotama je super ispala, jako Lolita.
Jao, Marija na ovoj fotki :s :s :Slin:
Kako Borut sere, kak može davat previše sebe? :rolleyes:
To ko da joj namjerno traže bilo šta samo da je izbace :rigo:
krivonja
17.05.2008., 23:26
borut je danas :Snajper:
17.05.2008., 23:26
iskreno, meni i valentina i tea još loše hodaju... valentina se je popravila,ali... grozno još uvik (posebice kad pozu mora napraviti) :)
Tea je tak bezveze da je to strašno.
Ma nabijem ih, koji su to retardi, pojma nemaju o ničem :2up:
Sramota, izbace curu koja jede kameru, a ostave onu ružnu kiselu Teu :rigo:
jim rogers12345
17.05.2008., 23:41
mislim da treba ispasti Borut???? mislim jebote tko je taj
tip je ljigav do bola
iskompleksirana pederchina koja izgleda kao da mu se stakor sklupcao na licu i krepao i jos sere nekim nezrelim curicama izivljava se na njima a pojma o nicemu nema
koje su mu kvalifikacije bio skladistar u Magmi???
a Tatjana juric oje su njene osim karanja po dubravi i kratkog izleta u milanu mos misliti sto je tamo radila
bljuuuuv
andjel3
17.05.2008., 23:42
.......
tea je bljak....netko ju gura očito.....sisata, ravnu glavu, bljutava...
marija im je prekarakterna..
Jay&AmberFan
17.05.2008., 23:42
OH COME ON.. Kakva god Marija bila kao osoba (diva ponašanje u nekim situacijama), nije zaslužila ispasti PRIJE Valentine.. OMG!!! I Tatjana oduševljena Valentinom.. Čemu????
andjel3
17.05.2008., 23:43
ostavljaju teu da na kraju imaju manje muke za odabir. glupava stalno je zasrana od straha.......
marčelina
17.05.2008., 23:43
marija je bolja od valentine sabine i tee :top:
.......
tea je bljak....netko ju gura očito.....sisata, ravnu glavu, bljutava...
definitivno :rigo:
marija im je prekarakterna..
je, to je i meni zapelo za oko, kako pobogu možeš biti prekarakteran? pogotovo u takvom poslu gdje se baš traži karakter i da se cura po nečemu ističe? naravno, po njima je to loše. koji su to diletanti :zid:
večeras definitivno nisu bila čista posla u igri :mad:
ma.dajte.ljudi
17.05.2008., 23:47
[QUOTE=poirot;14091423]Jel to Tatjana sad rekla "počinjemo s pretaporterom" ? :rofl:[/QUOTE
joj, daj ne izmišljaj! :)
jim rogers12345
17.05.2008., 23:47
marija je bolja od valentine sabine i tee :top:
tea ima dobru sisu a borut ko je taj :lol:
krivonja
17.05.2008., 23:48
ostavili su teu i valentinu jer su one zbunjene pa će vjerovatno jedna zasrat pa će tako izbacit
ma.dajte.ljudi
17.05.2008., 23:49
sad ih je ostalo maaaaaalo! za koga ste?
[quote=poirot;14091423]Jel to Tatjana sad rekla "počinjemo s pretaporterom" ? :rofl:[/QUOTE
joj, daj ne izmišljaj! :)
upitnik je na kraju rečenice, hence it's a question :mig:
dvb-t tuner mi preskače pa mi se učinilo i zato sam pitao :ne zna:
Za nikog, jer je cura koja ih sve šije za dva reda veličine ispala :rigo:
17.05.2008., 23:50
žiriu minus od samog početka ovog HTM. marija je imala tetovažu i kad je došla,a borutova rečenica za mariju da daje previše sebe (kao razlog za ispadanje) jer idiotska:rolleyes:
po zalaganju i trudu ovaj show su davno trebale napustit i tea i valentina:rolleyes:
valentina - koja rečenica dok su ove dvije stajale ispri tatjane. koliko smo mogli vidit sa marinon je bila najbolja i sad ovake riči. :rolleyes:uobrazila se mala i to dosta, a još uvik loše hoda, iako je to tatjani fenomenalno :rolleyes:
i di je dio emisije kad cure bičuju borisa?!?!:D
krivonja
17.05.2008., 23:51
ja sam za sabinu, cura je ljepa, zgodna, dobro hoda... ima samopouzdanja al nije arogantna, odradi svoje kako treba i gotovo, profesionalna je
Zli Mali Medo
17.05.2008., 23:52
U fotkanju sa zmijom, ne mozes se odluciti koja je veca zmija: Marija ili zmija. :D
Nicole_Lilly
17.05.2008., 23:52
COME with me. Ma mislim fuj. Argh, para mi mi uši i ne mrem si pomoć, pogotovo ovo - svrši sa mnom. :rolleyes:
Marina mi je bila super na početku, ali sad definitivno fuj.
Ne znam što svi imate protiv Teinog izgleda, meni je jebena.
I da, :s tko god da im bira muziku. http://uk.youtube.com/watch?v=n7tbvLwu5Zk&feature=related Alex. :cerek:
Izzy tHe OnE
17.05.2008., 23:54
Ma citam vase komentare i ono??hello??
ma kakva marija bolja od ostalih cura??pa rekao je i ovaj da je manje ljepsa od drugih cura,ma meni ona uopce nije lijepa,a sljedeci put ispada tea garant, i sabina i marina i ova valentina su u finalu i pobjeduje sabina
sabina moze pomest svjetske manekenke pa to je i sam rekao hoyka,i plus da vas pitam sto je ono bilo za one jeb revije izabrane su marina,sabina i valentina ??ili samo marina i sabina??i onaj prvi casting je samo prosla sabina.jel tako,a di je ono kad su mlatili borisa,ja to nisam vidla,pa di sam bila?????????
jim rogers12345
17.05.2008., 23:55
ja sam za sabinu, cura je ljepa, zgodna, dobro hoda... ima samopouzdanja al nije arogantna, odradi svoje kako treba i gotovo, profesionalna je
a tko ih treba izbaciti bivsa kuraba borut krepo mi je stakor na licu i hoyka tko su jebote te individue da odluce o bilo cemu
tko je borut gdje je on radio zna li netko
krivonja
17.05.2008., 23:55
žiriu minus od samog početka ovog HTM. marija je imala tetovažu i kad je došla,a borutova rečenica za mariju da daje previše sebe (kao razlog za ispadanje) jer idiotska:rolleyes:
po zalaganju i trudu ovaj show su davno trebale napustit i tea i valentina:rolleyes:
valentina - koja rečenica dok su ove dvije stajale ispri tatjane. koliko smo mogli vidit sa marinon je bila najbolja i sad ovake riči. :rolleyes:uobrazila se mala i to dosta, a još uvik loše hoda, iako je to tatjani fenomenalno :rolleyes:
slažem se s tobom, glupi su mi oni šta jednostavno ne kažu ono što svi vide i daju pravi razlog ispadanja. oni se tu nešto prave fini...tako je bilo i sa kristinom i sa andreom
e da bičevanje :rofl: :confused: toliko najave za ovu 11.emisiju a nije mi bila nešto zanimljiva
@ poirot: dva reda veličine, čega , nosa?
@ perhaps: haute coture haljina i marija ne prekrije tu tetovažu, to je zločin.
Ima karakter i stav i dobro će proći u životu, ali ovo je otprilike realan trenutak kad je trebala ispasti.
NHF.
Vidim sad da su i na site malo prerano stavili tko je ispao, ali zar zaista nitko nije skužio da je danas u jednom reklamnom bloku (dakle, prije kraja) prikazano samo njih četiri, bez Marije? Ona reklama da se glasa za favorita, što li već. Jesu oni stvarno retardirani ili žele ljudima pokvariti iznenađenje ili oboje?
machkala
17.05.2008., 23:56
Valentina mi je lijepa , ali ona definitivno nije za taj posao dok god to ne shvati malo ozbiljnije.Imam osjećaj da ona to sve shvaća kao neko zezanje.
Vjerovatno ima neke veze pa je tako dugo drže :rolleyes:, mislim također je bilo jako lijepih cura i prije , a puno su bolje hodale od nje.
Tea također prebalava...
Marija koliko god mi bila ljigava jbg ipak je zaslužila da ide u finale, predobro hoda i kamera ju obožava.....
Sabina lijepa , ali :ne zna:
A Marina po meni vrlo obična, previše umišljena i arogantna....svaki put mi se bljuje na njene komentare :kava:
andjel3
17.05.2008., 23:56
:brukica:a onaj lik od borisa.........tip je neopisiv......kakva ekipa.........a hoyka je tako pametan i lijep i zgodan i kulturan da je to za popizd...:bonk:.
ma.dajte.ljudi
17.05.2008., 23:57
[quote=ma.dajte.ljudi;14091656]
upitnik je na kraju rečenice, hence it's a question :mig:
dvb-t tuner mi preskače pa mi se učinilo i zato sam pitao :ne zna:
A-ha! :) Ne, nije!
~SuNshiNe~
Tatjana mi tako ide na živce....abnormalno...ne podnosim ju.Mlađa sam od nje 10 i više godina a pričam eng. sto puta bolje...sad su sigurno svi u žiriu odlučili da Marina(nikad nisam vidla nekog s takvim egom) pobijedi pa sad bezveze izbacuju cure...onak...Valentina je prošla prije Marije???halo?
ma kakva marija bolja od ostalih cura??pa rekao je i ovaj da je manje ljepsa od drugih cura,
ma marija je "manje" lipa od ostalih cura, al mene nervira žiri u ovome svemu..... zašto su je gurali i govorili da je super šta se toliko zalaže, da super pozira... i sad kao razlog ispadanja navode da se previše zalaže i da ima tetovažu...pa tetovažu je već imala....žiri:flop::bljak:
Izzy tHe OnE
Gianluca Fontana mi je tako :cerek: :cerek: bas je simpa :lol: a sabina i grudnjak,a valentina i lose vrijeme:lol: :lol: ovo je tako zabavno za gledat :lol:
Zli Mali Medo
17.05.2008., 23:59
Vidim sad da su i na site malo prerano stavili tko je ispao, ali zar zaista nitko nije skužio da je danas u jednom reklamnom bloku (dakle, prije kraja) prikazano samo njih četiri, bez Marije? Ona reklama da se glasa za favorita, što li već. Jesu oni stvarno retardirani ili žele ljudima pokvariti iznenađenje ili oboje?
Je, ja sam primijetio, ali to je RTL, boze moj, pa ne ocekujem profesionalizam s njihove strane. :ne zna:
Marija je zgodna cura, meni najzgodnija, osim ruznih zubi koje mora srediti, ali je zmijetina. Fuj.
~SuNshiNe~
Ja sam to skužila
krivonja
a tko ih treba izbaciti bivsa kuraba borut krepo mi je stakor na licu i hoyka tko su jebote te individue da odluce o bilo cemu
tko je borut gdje je on radio zna li netko
ovo nema veze sa mojim postom...
slažem se da je žiri jadan, pogotovo kod razloga izbacivanja
jim rogers12345
tko je borut
zasto nosi mrvu macku/stakora/dabra/koalu na licu koji kurac on ima sa modom
A što je bilo s onom revijom koju su trebale nosit u Milanu,i onim modnim časopisom?! Nisu ništa pokazali. Grozno mi je što je onaj pederko govorio Tei da je tobože prerazvijena, nedaj Bože da imaš grudi i da ličiš na ženu jer si odmah debela :mad:
Drago mi je da je Marija ispala,jednostavno mi je ružna i umišljena.
Čula sam da je Sabina pobjedila,drago mi je jer je stvarno najbolja.
Izzy tHe OnE
18.05.2008., 00:00
ma marija je "manje" lipa od ostalih cura, al mene nervira žiri u ovome svemu..... zašto su je gurali i govorili da je super šta se toliko zalaže, da super pozira... i sad kao razlog ispadanja navode da se previše zalaže i da ima tetovažu...pa tetovažu je već imala....žiri:flop::bljak:
ma tocno tako,mislim znalo se onak da ce marija ispast,al jbg ja mislim da je u skoro svakom zadatku marija prosla i super odradila,a sada kao da se previse zalaze,ja mislim da je bitno da se cura zalaze,a ne ono:flop:
mogli su joj lipo reci,adio mare nemas ti izgled koji mi trazimo i to je to,ak je u pitanju tetovaza sta su je toliko drzali ako im je smetala njena tetovaza,a tatjanino favoriziranje valentine mi ide vise na pun kufer:flop:
krivonja
18.05.2008., 00:01
A što je bilo s onom revijom koju su trebale nosit u Milanu,i onim modnim časopisom?! Nisu ništa pokazali. Grozno mi je što je onaj pederko govorio Tei da je tobože prerazvijena, nedaj Bože da imaš grudi i da ličiš na ženu jer si odmah debela :mad:
Drago mi je da je Marija ispala,jednostavno mi je ružna i umišljena.
Čula sam da je Sabina pobjedila,drago mi je jer je stvarno najbolja.
mislim stvarno...NEMOJTE GOVORIT ŠTA ĆE SE DOGODIT DALJE, ZADRŽITE TO ZA SEBE
machkala
18.05.2008., 00:02
Marina : jebeno zločesta , zmija joj viri iz očiju..fuj..gadi mi se :kava:
Marija je zgodna cura, meni najzgodnija, osim ruznih zubi koje mora srediti, ali je zmijetina. Fuj.
E ovo me zanima. Stalno čitam da je Marija zmija, grozna, da trača i da je zločesta. Pošto emisiju uvijek pratim s pola uha/oka, nisam se u to uvjerila. Može li mi netko, pretty please, objasnit što je točno Marija napravila da svi tako gade njen karakter? Ne provociram nit sam ironična, stvarno i iskreno me zanima. Može i ukratko, ne morate se pretrgat od objašnjavanja :D
blade-ri
18.05.2008., 00:03
hvala ku..u!
molim cijenjeni narod da skupimo nešto para pa da kupimo Mariji dvije stvari:
1. nove štikle, jerbo je stalno u istima (valjda misli da može bit viša, iako su visoke valjda 15cm, a ona je i s njima jednako visoka kao druge)
2. haltere, bič i kožni korzet, jerbo (zaključih prem štiketinama) cura očito misli da je u porno filmu, pa da bar bude u skladu...
isto tako molik da neko zvizne Tatjanu "pre fuc..g zgodna sam" Jurić tavalonom da se probudi, jer ne znam koliko tjedana mora proći da prestane hvalit Teu, te da njoj kupimo zrcalo (ne znam kako je ona mogla bit model, kad su sve ove cure redom više od nje..i to dosta)
a za Teu The "ok-big buby" curu, da joj neko ukaže da ne gazi kupus nego hoda po pisti, a ako misli da su cice in (za manekenke....inače ja osobno nemam niš protiv većih :D, ali manekenstvo je drugo), onda nek bolje počne vježbat pjevanje..to joj vjerovatno bolje ide nego hod (i poziranje, i govor, i komunikacija, i..), a osim toga trebat će joj za narodnjake...valjda jedino tamo prolaze sise, dekoltei i pjevanje (inteligencija nije nužno potrebna :D ), a to ona ima i misli da je to "ok"...:D
e da, i kupimo joj suzavac, jer bi je mogao neko napast, nastavi li ovako izbacivat sise....dobro da se na castingu nije pojavila u "narodnjak" minici...
:D:D:D
Nothing_But_You
18.05.2008., 00:04
to se i ja pitala zadnjih 15 minuta.... i još uvik :D
Nothing_But_You
18.05.2008., 00:06
ma tocno tako,mislim znalo se onak da ce marija ispast,al jbg ja mislim da je u skoro svakom zadatku marija prosla i super odradila,a sada kao da se previse zalaze,ja mislim da je bitno da se cura zalaze,a ne ono:flop:
mogli su joj lipo reci,adio mare nemas ti izgled koji mi trazimo i to je to,ak je u pitanju tetovaza sta su je toliko drzali ako im je smetala njena tetovaza,a tatjanino favoriziranje valentine mi ide vise na pun kufer:flop:
a da favorizira sabinu, bi li ti onda "išlo na pun kufer"? (šta god to značilo)
I think not. :kava:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.