View Full Version : Hrvatski top model - 1. sezona
stranice :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
19
20
21
22
23
zunzinkoea
20.05.2008., 16:33
Nisu stavili bicevanje :mad: Cijeli tjedan najvise cekam emisiju zbog toga i na kraju-nista :mad: :mama: Vjerojatno se nasao neko pametan da zabrani to :mad::mad:
Al sve u svemu OSIM TOGA,emisija mi je bila bas dobra. Samo mi je dignuo tlak onaj pederko sto je tei govorio da se treba zakopcati do grla. A i ona glupaca stilistica sto joj je govorila kako ima prevelike sise i kako je predebela. Bas mi je bilo zao cure,samo sreca pa nije dala isprovocirati...bar se nije vidjelo na njoj. Inace,ona mi u nekim trenucima izgleda bas inteligento i pametno,a opet u nekim mi djeluje tupasto Boze sacuvaj. Mislim da tu trema igra veliku ulogu. I cini mi se da se solidno sluzi engleskim. Ako nista drugo zna sastaviti 2-3 prosto prosirene recenice na engleskom jednu za drugom. Ali mislim da ona treba jos puno raditi na sebi da bi imala razmisljanje jednog modela. Prvo nije htjela obuci onu haljinicu,onda je komentirala kako ne bi obukla onaj grudnjak sto je sabina nosila i sl. Nazalost mislim da takav stav ne prolazi u svijetu mode...
Sabini je bilo JAKO neugodno,ali je ipak to odradila. Bas se vidjelo na curi i kad su je slikali i kad je Borut komentirao kako je normalno izbaciti sisu :D. Sva se jadna unezgodila i zacrvenila. Za razliku od nje, cini mi se da je Marina jedva docekala da joj "nesto" ispadne :D I kad je komentirala kako je Sabini 19 godina,kako se prije slikala u kupacim,pa joj nije jasno kako joj je sad neugodno. Pa nije se nikad slikala u necem poluprozirnom... Inace, Sabini bi jako dobro stajao razdjeljak na sredini ili siske. I ovako je slatka,ali nekad je zalizu ko da je krava lizala :D Al dobro...kad je netko fin onda je fin :cerek:
Valentina mi ima prelijepo lice. Da je poradit malo (vise) na njenom hodu i karakteru mislim da bi bila pravi materijal za svjetskog modela.
BAMBOLA5
20.05.2008., 19:33
a zasto bi musko tijelo trebalo biti nerazvijeno i mrsavo ????????????????
dobro,mozda ne pravog muskarca nego vise dječačko, al mislim da si shvatila na sto mislim:mig:
meni su velike cice poput njezinih prilično fuj, hvala bogu da nisam njima kažnjena, tako me asociraju na seljaštvo :(
.
A na šta te asocira velika guzica ?:rofl:
meni su velike cice poput njezinih prilično fuj, hvala bogu da nisam njima kažnjena, tako me asociraju na seljaštvo :(
aha:lol::rofl:
Nisu stavili bicevanje :mad: Cijeli tjedan najvise cekam emisiju zbog toga i na kraju-nista :mad: :mama: Vjerojatno se nasao neko pametan da zabrani to :mad::mad:
wtf? kakvo bicevanje? BDSM? :rofl: :D :D
despina
21.05.2008., 00:16
dobro, valjda svatko ima pravo na svoje mišljenje?! :ne zna:
(a i većina inteligentnih cura koje poznajem imaju male grudi - naravno, ovo vjerojatno ne znači niš, al u mojoj okolini je tako, pa samo iznosim svoje dojmove :mig:)
Isuse ovakvu glupost dugo nisam čula :lol: :lol:,onda bi ja trebala biti ultra ne inteligentna...:lol:
A da nisi ti malo ljubomorna :mig:
Btw, kako je marija odmah prihvatila večericu, ha?
Ma ta će cura sve napraviti da uspije. Ne bih isključila da se ne bi i poševila i još što šta. Tako je to prihvatila, bez imalo problema, a jako je dobro shvatila o kakvoj bi se večeri radilo. To joj se točno vidilo na čelu.
i marina po tom pitanju ne zaostaje, čini mi se.
pa kladim se da bi i ostale tri prihvatile tu večeru da ih je pitao... isto ne bi ni razmišljale jer bi im se to u tom trenu vjerojatno činilo kao da su pobjedile u izazovu...
Pa kužim, ali taj manekenski kriterij mršavosti nije baš toliko lijep, ni zdrav ni ok.
I tea je više bliska mojem poimanju žene negoli nekakva Kate Moss.
I žao mi što će na kraju tea izgubiti svoju ženstvenost jer će na kraju morati postati kostur, ako bude htjela uspjeti.ako hoćeš uspjet u svijetu koji postavlja određene kriterije, onda izvoli ispunit te kriterije. ako smatraš da time previše gubiš, onda ideš uspjet na nekom drugom polju. nikakva velika filozofija.
nije da se od modela danas očekuje da izgledaju ko vilendorfska venera, ili sisate bokate (ovu riječ sam sad izmislila) boginje ženstvenosti - i to svi znamo, valjda smo svi dosad vidjeli makar u explozivu/exkluzivu/bla kakvu snimku s neke revije, modni prilog u časopisu il makar dnevnim novinama, svatko valjda može vidjet kakav se izgled očekuje od modela.
mene isto nikad ne bi uzeli da nosim diorovu reviju al pošto mi to ionako nije životna ambicija zašto bi me bolio kurac što ne udovoljavam njihovim kriterijima?
i dal je bed samo ako netko ne izgleda onako kako se očekuje od ljudi koji zarađuju svojim izgledom, il je bed i ako netko nije dovoljno kreativan da bi zarađivao svojim glazbenim likovnim modnim filmskim stvaralaštvom, ako nije dovoljno sposoban i obrazovan da bi radio u nekom svjetski poznatom institutu i istraživao ne znam sad nešto, ako nije dovoljno spretan da bi skakao po trapezu i sličnim stvarima u nekom cirkusu i vrtio dvajspet hoopova istovremeno?
kao, okej je ako netko nije dovoljno inteligentan/kreativan/snalažljiv/bla da bi bio nešto, ali reć da netko nije dovoljno mršav il štogod da bi bio model, e to je katastrofa i kako to mogu reć curi od 16 godina. pa nisu oni nju tražili po njenom selu da bi joj vikali debela debela, došla je tamo i hoće prodavat svoj izgled. ako nije spremna na to da ga netko negativno komentira, mogla je ostat doma.
a budimo realni, da je najljepša, najzgodnija, najelegantnija, najprofinjenija, najgracioznija žena na svijetu, nekome bi bila mršava/debela/sisata/bezsisa/guzata/ravna/preandrogina/preženstvena/preseksi/preklinkičasta/preširokog ili preuskog nosa..
da sam ja neki modni agent uzela bi ju odma jer mislim da bi bio plus pogurnuti u svijet mode curu koja ce predstaviti zdrav zenstven izgledda, da si modni agent, tea bi bila jedina cura koja ima takvo tijelo, a ako ne jedina onda svakako najbolji izbor za modela. aha. :D
Zli Mali Medo
21.05.2008., 02:27
kao, okej je ako netko nije dovoljno inteligentan/kreativan/snalažljiv/bla da bi bio nešto, ali reć da netko nije dovoljno mršav il štogod da bi bio model, e to je katastrofa i kako to mogu reć curi od 16 godina. pa nisu oni nju tražili po njenom selu da bi joj vikali debela debela, došla je tamo i hoće prodavat svoj izgled. ako nije spremna na to da ga netko negativno komentira, mogla je ostat doma.
Ne senbivamo se jer se kriteriji sprovode, nego se snebivamo samim kriterijima. Ako nitko nece kritizirati, nista se nece ni promijeniti. Da se nije digla hajka na anoreksicne modele, a ta hajka nije sigurno potekla iz modnih krugova, i dalje bi se pomicala ta granica ekstremno anoreksicnih cura. A na kraju krajeva, to su samo estetski kriteriji i varijabilni su, ovisni o vremenskom kontekstu, tesko se mogu usporedivati s bilo kojim drugim kriterijima.
Tako da ja lijepo nabijem njihove kriterije na kurac. :D
A i ona glupaca stilistica sto joj je govorila kako ima prevelike sise i kako je predebela. Bas mi je bilo zao cure,samo sreca pa nije dala isprovocirati...bar se nije vidjelo na njoj.
Prvo nije htjela obuci onu haljinicu,onda je komentirala kako ne bi obukla onaj grudnjak sto je sabina nosila i sl. Nazalost mislim da takav stav ne prolazi u svijetu mode...
Meni je drago sto nije obukla onu pinki haljinu, jer je ona majica uz teksas hlace odlicno izgledala na njoj...bas mladalacki, jednostavno...
A stilistica je bila ljuta sto mala ima svoje misljenje i to misljenje koje je zanimljivije i bolje od njenog...udar na njen ego... :D
Mogu misliti tek kad je vidjela slike i shvatila velicinu svoje pogreske, svoje prve pinki ideje... :D
Iako u svijetu mode, tacnije u zivotu modela, svoje misljenje o odjeci treba zadrzati za sebe - meni je kod Tee bio plus to sto je prokomentarisala haljinu...
A ona stilistica mi je sa svojim komentarom djelovala zlobno i osvetoljubivo...ima previse godina u dupetu da bi tako reagovala na negativne (ali ne omalovazavajuce) komentare o svojim modnim izborima... :D
Pearl21
21.05.2008., 07:27
Meni je drago sto nije obukla onu pinki haljinu, jer je ona majica uz teksas hlace odlicno izgledala na njoj...bas mladalacki, jednostavno...
A stilistica je bila ljuta sto mala ima svoje misljenje i to misljenje koje je zanimljivije i bolje od njenog...udar na njen ego... :D
Mogu misliti tek kad je vidjela slike i shvatila velicinu svoje pogreske, svoje prve pinki ideje... :D
Iako u svijetu mode, tacnije u zivotu modela, svoje misljenje o odjeci treba zadrzati za sebe - meni je kod Tee bio plus to sto je prokomentarisala haljinu...
A ona stilistica mi je sa svojim komentarom djelovala zlobno i osvetoljubivo...ima previse godina u dupetu da bi tako reagovala na negativne (ali ne omalovazavajuce) komentare o svojim modnim izborima... :D
:top: SLAŽEM SE! Tea je genijalno ispala na fotkama, predivna je. I iako je istina ono što je stilistica rekla, to je zvučalo pregrubo. mogla je to malo ljepše reći. Ali šta sad, takav je posao modela - samo lutkica koja pozira u bilo čemu što joj stilisti odrede. Ali ona ružičasta haljina je živa katastrofa. ni ja to ne bi obukla. :mig:
Zli Mali Medo
21.05.2008., 08:39
Bas. Mala, nadrkana, Azijatkinja.
super_star
21.05.2008., 08:54
(a i većina inteligentnih cura koje poznajem imaju male grudi - naravno, ovo vjerojatno ne znači niš, al u mojoj okolini je tako, pa samo iznosim svoje dojmove :mig:)
Ajme stvarno nisam znala da smo ja i vecina mojih frendica idioti, neke su mozda i kreteni prema ovoj teoriji..al buduci da smo tako glupe ne mozemo ni shvatiti sto ovdje pise ccccc amebe
:lol::lol::lol:
Xena2000
21.05.2008., 12:21
Ne znam zašto ste svi tu atilisticu doživjeli kao zlonamjernu kučku.
Žena joj je samo rekla ono što bi joj rekla bilo koja druga stilistica...njen je posao da joj odabire odjeću, a Tein da ju nosi. Nema tu filozofije i ako će Tea uvijek birati što joj se sviđa, može očekivati da će ubrzo dobiti crveni karton.
Zli Mali Medo
21.05.2008., 12:35
Žena joj je samo rekla ono što bi joj rekla bilo koja druga stilistica...
"Ona je debela i ima prevelike sise"? :confused: D
kupinica
21.05.2008., 12:37
Ajme stvarno nisam znala da smo ja i vecina mojih frendica idioti, neke su mozda i kreteni prema ovoj teoriji..al buduci da smo tako glupe ne mozemo ni shvatiti sto ovdje pise ccccc amebe
ko ti kriv:p:mig:
meni je drago sto sam naucila da se inteligencija mjeri velicinom :cice: vise uopce ne kuzim poantu testova inteligencije kad je ustvari to vrlo jednostavno ustanovit:rofl:
sad se pitam dali se isto moze i za muski rod tvrditi:misli::ne zna:
:lol:
Za manekenku u današnje vrijeme, nažalost da. Što ne znači da ne može uspjeti kao model.
The Loki
21.05.2008., 12:50
onda sam ja uber inteligentan :)
al nemojte curu uzeti na zub... koliko sam pročitoa njen post ona to govori po svojoj ekipi pa je i malo subjektivna... šteta što joj se tako poklopilo ;)
meni tea uopće ne izgleda ženstveno... jedino što ima velike sise a veličina nije važna, barem meni :lol:
Meni je kod modela, a i cure, najvažnija faca! Tijelo se uvijek može treningom isklesati, a sise dobro izgledaju ako cura zna iskoristiti i ono malo što ima :)
Zli Mali Medo
21.05.2008., 12:52
Za manekenku u današnje vrijeme, nažalost da. Što ne znači da ne može uspjeti kao model.
Ali nacin na koji je ona to rekla, bas je djelovala ispizdeno. Glupaca.
Pearl21
21.05.2008., 13:13
Čitam i ne vjerujem... prvo neko napiše da su "sisate" cure neinteligentne, a onda se javi njih 5 s rečenicom:"Ja nisam glupa" da bi se "SKROZ SLUČAJNO" pohvalile s tim da one imaju velike grudi. :kava:
OK, svi znamo da IQ i broj grudnjaka nemaju veze jedno s drugim i isto tako svi znamo da ste vi, cure, sasvim sigurno fulale topic.
Marina$
21.05.2008., 13:16
dobro,mozda ne pravog muskarca nego vise dječačko, al mislim da si shvatila na sto mislim:mig:
:mig::top:
Marina$
21.05.2008., 13:25
ljudi dajte konacno shvatite da Tea ima viska kila ili ako vec hocete mjere koje su prevelike za bavljenje manekenstvom vani i sa tim mjerama koje SADA ima NEMOZE raditi vani
ljudi dajte konacno shvatite da Tea ima viska kila ili ako vec hocete mjere koje su prevelike za bavljenje manekenstvom vani i sa tim mjerama koje SADA ima NEMOZE raditi vani
I tko to točno NIJE shvatio?
iskreno, niti jedna cura nije za pravog hrv.top modela..tea bez komentara..za nju neću više ništa niti reći..sve sam rekla..samo nepravedno mi je da je marija ispala, a tea ostala..istina, nije marija neka ljepotica, ali ona je stvarno bila svestrana za taj posao..svake zadatke je odradila i više nego korektno..bila je posebna..znala je i hodati, pozirati, bila je baš ono cura za sve..samo ljepota joj nije baš bila neka jača strana..ali, opet bila je misica za kristinu npr..:lol:
sabina ima prekrasno tijelo i visoka je, marina mi je lijepa, marija je dobro hodala i pozirala, valentina ima lijepu strukturu lica, tea ima dobre sise:cerek:
e, sad..kad bi se to sve spojilo u jednu curu, onda bi to bio hrv.top model, ali tako..:ne zna: nijedna nije ono..
marina bi mogla stvarno biti super, da nije toliko umišljena..gledam je iz emisije u emisiju..i mislim stvarno..pa tko si ti tamo?? stalno nešto zanovijeta, te joj ne paše ovo, ono..sabina je tako..sigurna sam da bude pobijedila, ali fali joj nešto, neka vatra u njoj..fali joj ono kaj je imala marija..valentina stvarno ne bi trebala pobijediti jer je ona zaigrani dječak tamo..nesigurna je..baš i izgleda kao da ju neka veza drži tamo..a, znači ona je rođakinja od tatjane..onda je to to..i tako..sabina mi je najbliže pobijedi, ali, ne daje sve od sebe..ali, marija je davala i više od toga pa nije niti to dobro..
a, dobro..šta bude, bude..ali, tea pobogu mora sad ići van..dosta je bilo sramote za nju..:flop:
super_star
21.05.2008., 13:30
Čitam i ne vjerujem... prvo neko napiše da su "sisate" cure neinteligentne, a onda se javi njih 5 s rečenicom:"Ja nisam glupa" da bi se "SKROZ SLUČAJNO" pohvalile s tim da one imaju velike grudi. :kava:
OK, svi znamo da IQ i broj grudnjaka nemaju veze jedno s drugim i isto tako svi znamo da ste vi, cure, sasvim sigurno fulale topic.
U tome i je draz foruma..uhvatis se za jednu recenicu i ne pustas :cerek:
Uglavnom, znam da smo otisli daleko..stvar je u tome da je Teu popljuvao mali pederko koji zeli u svojoj agenciji samo modele koji izgledaju kao djecacici
Tea je ionako daleko dourala, ako ne bude mogla biti manekenka moze biti model neke druge vrste..na fotkama ispada super
Isto tako i Valentina, priznajmo ne hoda dobro i nikad nece hodati kao model, ali fotke joj uvijek ispadnu fantasticno
:mig:
Marina$
21.05.2008., 13:31
pa neznam sad tocno tko ali citam tu na forumu da je ona ok takva kakva je sad itd. pa sam eto napisala ono kaj mislim
Marina$
21.05.2008., 13:40
U tome i je draz foruma..uhvatis se za jednu recenicu i ne pustas :cerek:
Uglavnom, znam da smo otisli daleko..stvar je u tome da je Teu popljuvao mali pederko koji zeli u svojoj agenciji samo modele koji izgledaju kao djecacici
Tea je ionako daleko dourala, ako ne bude mogla biti manekenka moze biti model neke druge vrste..na fotkama ispada super
Isto tako i Valentina, priznajmo ne hoda dobro i nikad nece hodati kao model, ali fotke joj uvijek ispadnu fantasticno
:mig:
oprosti, ali o cemu ti pricas, taj mali pederko radi u Velvet casopisu i taj casting je bio za taj casopis a ne za nikakvu agenciju
Xena2000
21.05.2008., 14:07
Nije bila bezobrazna, rekla joj je da ima bujnije grudi od većine manekenki, i čak dodala da ima prekrasne grudi. I što sad? Žena rekla realnu stvar.
Za posao modela(na pisti) očito je da ima malo viška....ja ju ne bi nazvala debelom, ali za manekenku ona to jest.
Inače se te curice ponašaju kao da su s Marsa pale, žele bit manekenke, ali žele i prigovarat odjeći koju nose(ne ide to tako). Žele se poslikavat, ali se srame prozirnijeg grudnjaka(hebemu sad, ako misliš biti model, onda se pomiri s tim da ćeš na reviji nositi prozirne bluze i slične pizdarije).
Ok, treba imati svoj karakter, ali za sve imati prigovor i svoje mišljenje..:nono:
To je stilistica pokušala Tei i objasnit....ona je tu da joj bira odjeću, a Tea je tu da ju nosi, a ne odbija jer joj se ne sviđa.
maslačko
21.05.2008., 14:30
Nije bila bezobrazna, rekla joj je da ima bujnije grudi od većine manekenki, i čak dodala da ima prekrasne grudi. I što sad? Žena rekla realnu stvar.
Za posao modela(na pisti) očito je da ima malo viška....ja ju ne bi nazvala debelom, ali za manekenku ona to jest.
Inače se te curice ponašaju kao da su s Marsa pale, žele bit manekenke, ali žele i prigovarat odjeći koju nose(ne ide to tako). Žele se poslikavat, ali se srame prozirnijeg grudnjaka(hebemu sad, ako misliš biti model, onda se pomiri s tim da ćeš na reviji nositi prozirne bluze i slične pizdarije).
Ok, treba imati svoj karakter, ali za sve imati prigovor i svoje mišljenje..:nono:
To je stilistica pokušala Tei i objasnit....ona je tu da joj bira odjeću, a Tea je tu da ju nosi, a ne odbija jer joj se ne sviđa.
Tako je! :top:. Meni se ona ružičasta haljina koju je stilistica dala Tei baš svidjela. Svidjela mi se boja.
Marina$
21.05.2008., 14:46
cista petica za cijeli post :top:
ko ti kriv:p:mig:
meni je drago sto sam naucila da se inteligencija mjeri velicinom :cice: vise uopce ne kuzim poantu testova inteligencije kad je ustvari to vrlo jednostavno ustanovit:rofl:
onda sam ja među glupljima:kava:
Xena2000
21.05.2008., 15:55
Kaj je cure, radije priznate da ste glupe nego da imate male cice?! :D
Zli Mali Medo
21.05.2008., 16:08
Kaj je cure, radije priznate da ste glupe nego da imate male cice?! :D
Na ovom topicu sve sisate, osim Bejbiniki. :D Svida mi se. :D
Da se i ja malo uključim :D
Na stranu to što Tea ima veće sise od prosječne manekenke, ali ovi u Milanu su se ponašali ko da nikad u životu sisu nisu vidjeli. Šokirani, ajme pokrij se. Jebote, ko da će oslijepit :rolleyes: Kao da nikad pistama nisu šetale manekenke s oblinama. Ja se bome sjećam supermodela koje su ženstvene i imale su sise. Dok odjednom nije došlo vrijeme kad manekenka mora biti bez ijedne obline :rolleyes:
Ajde dobro, sad su kriteriji takvi kakvi jesu, nije da nisam znala da su takvi, ali me svejedno iznenadio nivo šokiranosti ovih stilistića.
Da se i ja malo uključim :D
Na stranu to što Tea ima veće sise od prosječne manekenke, ali ovi u Milanu su se ponašali ko da nikad u životu sisu nisu vidjeli.
Ajde dobro, sad su kriteriji takvi kakvi jesu, nije da nisam znala da su takvi, ali me svejedno iznenadio nivo šokiranosti ovih stilistića.
meni je bilo super kak je pizdila da joj svi komentiraju sise, a pritom ih nosi na izvol'te :zubo:
Zli Mali Medo
21.05.2008., 17:43
meni je bilo super kak je pizdila da joj svi komentiraju sise, a pritom ih nosi na izvol'te :zubo:
A je, bas tako cudno nekak hoda. Smijesna je sva. Ali je malicka najinteligentnija od svih ostalih cura. Fora je. Ne bi bilo zabavno da nema nje. :D
CosmaShiva
21.05.2008., 17:45
i meni isto, a ona s malim vratom i napuhnutim licem.marina mislim.
zašto je ona onako kao natečena a ona frizura je lijepa ali je čini samo okruglijom.:ne zna:
Xena2000
21.05.2008., 18:04
A kaj se vi čudite tome što su njima sise osmo svjetsko čudo? Pa to je gej world. Svi su neki anoreksični homići, oni žele androgene face, mršave, bez oblina.
Davno su prošla vremena Cindy Crawford, Elle Macpherson, Naomi, Karen Mulder, Shiffer, Evangeliste....
I meni je Tea baš zanimljiva, hebu ju, al se ona ne da. :D Nije glupa, samo smiješno priča.
miseducata
21.05.2008., 18:07
A je, bas tako cudno nekak hoda. Smijesna je sva. Ali je malicka najinteligentnija od svih ostalih cura. Fora je. Ne bi bilo zabavno da nema nje. :D
usprkos sisama??? pobijaš teoriju reciprociteta sise-mozak..:rofl::D
je,tea je koma,smišna je onako zbunjena.i da,najpametnija je tamo i upravo to njeno analiziranje šta će kako napravit i kako će to izgledat,oće li se osramotit, je čini onako nesigurnom pred kamerama..al ok,dite je teica..:ne zna:
miseducata
21.05.2008., 18:10
A kaj se vi čudite tome što su njima sise osmo svjetsko čudo? Pa to je gej world. Svi su neki anoreksični homići, oni žele androgene face, mršave, bez oblina.
.
pa je al opet...sise su i oko njih..vrebaju sa ulica,iz clubova,novina...vidili su ih bar koji put u životu..a ne onako zablesit- ka da se bin laden sakrija među njene sise..:D
jebate,a tea ima normalne sise,šta da im je došla hohnjec,pa i ona je ka manekenka???:rofl:
Zli Mali Medo
21.05.2008., 18:13
I meni je Tea baš zanimljiva, hebu ju, al se ona ne da. :D Nije glupa, samo smiješno priča.
Nadam se da ce jos proturjeciti tim nekakvim "velicinama" iz svijeta mode, naviklim samo na praznoglave lutkice. Go Tea. :usama:
@Misi: mislim da se zna moja politika o sisama: vece sise - veca erekcija. :D
miseducata
21.05.2008., 18:17
vidiš,nije mi tea nikad bila favorit al sad mi postaje baš super cura..itako vidi da neće pobjedit, pa neka ih jebe u mozak,šta je briga???
pa uvik može bit hostesa na auto-showu..:ne zna:
Nadam se da ce jos proturjeciti tim nekakvim "velicinama" iz svijeta mode, naviklim samo na praznoglave lutkice. Go Tea. :usama:
@Misi: mislim da se zna moja politika o sisama: vece sise - veca erekcija. :D
tvoja politika je skroz ispravna.:kava:
vidiš,nije mi tea nikad bila favorit al sad mi postaje baš super cura..itako vidi da neće pobjedit, pa neka ih jebe u mozak,šta je briga???
pa uvik može bit hostesa na auto-showu..:ne zna:
ma imat ce prilika za brdo takvih poslica,ne samo hostesa.lijepo lice i cica ubica otvaraju mnoga vrata.
Ptica-Šarenih-Krila
21.05.2008., 20:27
Tea ima toliko lijepe usne da ja ne mogu prestat gledat u njih!!!
Sjećate se kad ih je onaj Boris učio stavljat crveni ruž? Tei je to toliko dobro stajalo,oči su joj svjetlucale...wow!
I da vas sve lijepo pozdravim,dugo vas čitam pa sam se odlučila pridružit! :)
Tea ima toliko lijepe usne da ja ne mogu prestat gledat u njih!!!
Sjećate se kad ih je onaj Boris učio stavljat crveni ruž? Tei je to toliko dobro stajalo,oči su joj svjetlucale...wow!
I da vas sve lijepo pozdravim,dugo vas čitam pa sam se odlučila pridružit! :)
Tea ima predivne usne stvarno...Onako okrugle, pune...Ma, divna je! I oči ima lijepe, oči usne i :cice: su joj glavni aduti :s :cerek:
bubicaa
21.05.2008., 21:38
ja tek sad gledam emisiju od subote :D pa da vidim o čemu tolike rasprave
drago mi je što su im rekli da ne smiju biti previše anoreksične (ne ispod 90cm u bokovima)
ja tek sad gledam emisiju od subote :D pa da vidim o čemu tolike rasprave
drago mi je što su im rekli da ne smiju biti previše anoreksične (ne ispod 90cm u bokovima)
Da, ali su komotno izbacili curu koja je imala 90cm u bokovima. Razlog? Too fat. :flop:
bubicaa
21.05.2008., 22:05
ajme tea je fakat dobila samopuzdanja... svaka joj čast kako se nosila sa svim onim kritikama...
Ne senbivamo se jer se kriteriji sprovode, nego se snebivamo samim kriterijima
ajmo se onda snebivat i što postoje cure koje nisu prirodno visoke mršavice sitno građene, a silom hoće tako izgledat, ovako nije dovoljno zanimljivo i nemamo se oko čega klat :D
bajdvej jesam ja dobro ubrala onog tipa da je manje od 9o u bokovima anoreksija i da takve cure ne uzimaju? :confused:
bubicaa
21.05.2008., 22:35
jes, to je rekao, ja isto čula. rekao je da je 96 previše, ali da ne smije biti ni ispod 90 jer ne žele anoreksičarke
i fakat mi čudna emisija, gdje je ono bičevanje? baš mi je sve nekako nedovršeno bilo...
marčelina
21.05.2008., 22:48
usprkos sisama??? pobijaš teoriju reciprociteta sise-mozak..:rofl::D
je,tea je koma,smišna je onako zbunjena.i da,najpametnija je tamo i upravo to njeno analiziranje šta će kako napravit i kako će to izgledat,oće li se osramotit, je čini onako nesigurnom pred kamerama..al ok,dite je teica..:ne zna:
jebate ja sam sa 16 godina još igrala zogu i kušine isprid škole
odvratni su mi ovi pohotni pederi u modnom svijetu milana koji su djevojčici od 16 godina odlučili pregazit samopouzdanje
koji je to način
sramite se vi govna s rtl-a
jes, to je rekao, ja isto čula. rekao je da je 96 previše, ali da ne smije biti ni ispod 90 jer ne žele anoreksičarke
e jebena anoreksija imat bokove uže od 9o cm :s :s
koji debilizam majketimile. :D
To za ispod 90 da ne primaju seru kao foke.
Na njihovom sajtu vecina cura ima 34" obim...a koliko se ja sjecam inc je 2.54 cm, pa to dodje oko 86 cm obim kod vecine cura...
ANDRA STROE - Hips 34.5"
BEE BOUCHARD - Hips 34"
DALIA DUBRINDYTE - Hips 34"
DANIELA DE JESUS - Hips 34.5"
Ovo je rezultat provjeravanja mjera kod prvih 5 cura sa njihovog sajta...
Jedna fali, sigurno ste primjetili :D ali samo zato sto kod nje nije naznaceno koliki joj je obim bokova... :D
kupinica
22.05.2008., 01:32
Na njihovom sajtu vecina cura ima 34" obim...a koliko se ja sjecam inc je 2.54 cm, pa to dodje oko 86 cm obim kod vecine cura...
ANDRA STROE - Hips 34.5"
BEE BOUCHARD - Hips 34"
Jedna fali, sigurno ste primjetili :D ali samo zato sto kod nje nije naznaceno koliki joj je obim bokova... :D
dakle,Marina definitivno nece pobjedit...
Vera Pavladoljska
22.05.2008., 01:40
Ne znam da li haluciniram :D ali sam danas u busu sjedila pokraj Tee, što će reći da je ispala (nadam se da nema sestru blizanku ili tako nešto, da je ipak ona :D). I dodatak - ostala sam paf jer je mala sasvim ok. Visina, težina, grudi, etc. Nije grizli uopće kako se činilo kroz show. :D
Ne znam da li haluciniram :D ali sam danas u busu sjedila pokraj Tee, što će reći da je ispala (nadam se da nema sestru blizanku ili tako nešto, da je ipak ona :D). I dodatak - ostala sam paf jer je mala sasvim ok. Visina, težina, grudi, etc. Nije grizli uopće kako se činilo kroz show. :D
Pa kad covjek pogleda malo bolje ove slike jasno je da cura uopste nije jaca, a kamoli debela...Jedino sto nema bas najizrazeniji struk... :ne zna:
http://www.topmodel.rtl.hr/data/slika/original/510.jpg
http://www.topmodel.rtl.hr/data/slika/original/244.jpg
http://www.topmodel.rtl.hr/data/slika/original/245.jpg
Bila je i ona slika kad je u kupacem...vec je neko stavljao tu na forum, sa pocetka Top modela, gdje djeluje cak i mrsavo... :ne zna:
Medjutim kad natandrci na sebe one hlace niskog struka izgleda mi kao da ima oho-ho jace butine...djeluju mi pozamasne, ono - da je kokos, od njenog bi se karabataka mogla najesti cetveroclana porodica... :D
A nije tako, vec bi prosto trebala zaobilaziti te trapke... :D
Izzy tHe OnE
22.05.2008., 08:21
i fakat mi čudna emisija, gdje je ono bičevanje? baš mi je sve nekako nedovršeno bilo...
a marina koliko sam ja shvatila da ima 98 cm u bokovima:eek::eek:
ona sigurno nece pobjedit ,ali nisu samo cm u bokovima,nego ona meni fkt ima jedini adut hodanje,a i to ponekad uprska,a i jos mi je tak prosjecna cura prosjecnog izgleda,nema vrata ,zubi losi..ma bolje mi izgleda sto puta tea nego marina:s:s
:perhaps:
22.05.2008., 10:53
ako tea ikad pročita ovaj forum bit će oduševljena koliko se raspravlja o njenim :cice: :)
orange_girl
22.05.2008., 13:06
još jadna cura komentira kako se uvijek priče svedu na njene :cice:
meni su se zgadili svi redom nakon ove zadnje epke.. inače mi je bilo ok, al sad.. kriteriji su bezveze i razlozi radi kojih cure napuštaju show su :rigo:
bubicaa
22.05.2008., 13:17
ANDRA STROE - Hips 34.5"
BEE BOUCHARD - Hips 34"
i ja sam sad malo gledala... stvarno nisam našla curu koja je imala hips više od 35 inches... pa što onda seru za tv?
Anastasia
22.05.2008., 13:58
Ja i dalje tvrdim da su kriteriji modne industrije anoreksični.
i jebe mi se živo što je to tako i sada zato jer je to tako mi moramo biti kao breze i ne smijemo ništa komentirati i ništa reći.
alexx- nema šanse da tako razmišljam.
kriteriji koje postavlja modna industrija su u klincu, nemaju veze sa ženstvenosti. i to ću reći, jer tako mislim, i čak dapače - mislim da bi se to trebalo promijeniti.
a to da ne primaju uže od 90 cm je velika laž. ne trebam niti provjeravati mjere - pa vidim što šeta po revijama.
bubicaa
22.05.2008., 14:15
po viđenim milano kriterijima, ispada da tea i marina nikako ne mogu biti pobjednice... baš me zanima dal će tako i biti
kupinica
22.05.2008., 14:18
po tim kriterijima,znacilo bi da cura koja je visoka oko 175,mora imat 50-55kg da bi ju uopce primili u agenciju(iako mislim da sam previse kg rekla)i onda jos nek smrsavi 5 kg da bi mogla nosit reviju,jer eto taj dizajner to trazi:rolleyes:, ona zena sta ih je ucila hodat u milanu,uzas, gledala sam kad ce joj koljena puknut u onim štiklama,i nadala se da ne puse vjetar jer ce odletit:rofl:
nase manekenke su jos odlicne naspram tih "svjetskih".
jos nisam skontala ko je ustvari u tom modnom svijetu lud..dizajneri,agencije koji zele anoreksicne,ili modeli koji pristaju na to:ne zna:
markozg
22.05.2008., 16:46
meni te ženske nisu niš posebno ima boljioh komada na ulici
Ja i dalje tvrdim da su kriteriji modne industrije anoreksični.
i jebe mi se živo što je to tako i sada zato jer je to tako mi moramo biti kao breze i ne smijemo ništa komentirati i ništa reći.
alexx- nema šanse da tako razmišljam.
kriteriji koje postavlja modna industrija su u klincu, nemaju veze sa ženstvenosti. i to ću reći, jer tako mislim, i čak dapače - mislim da bi se to trebalo promijeniti.
a to da ne primaju uže od 90 cm je velika laž. ne trebam niti provjeravati mjere - pa vidim što šeta po revijama.
Slažem se! :top:
po tim kriterijima,znacilo bi da cura koja je visoka oko 175,mora imat 50-55kg da bi ju uopce primili u agenciju(iako mislim da sam previse kg rekla)i onda jos nek smrsavi 5 kg da bi mogla nosit reviju,jer eto taj dizajner to trazi:rolleyes:, ona zena sta ih je ucila hodat u milanu,uzas, gledala sam kad ce joj koljena puknut u onim štiklama,i nadala se da ne puse vjetar jer ce odletit:rofl:
nase manekenke su jos odlicne naspram tih "svjetskih".
jos nisam skontala ko je ustvari u tom modnom svijetu lud..dizajneri,agencije koji zele anoreksicne,ili modeli koji pristaju na to:ne zna:
Dizajneri gledaju da što manje materijala potroše za obleku, pa iz tog razloga žele anoreksične :kava:
jos nisam skontala ko je ustvari u tom modnom svijetu lud..dizajneri,agencije koji zele anoreksicne,ili modeli koji pristaju na to:ne zna:svi skupa. i roditelji koji puste djecu tamo.
da, naravno, ima neki sitan postotak cura koje ne moraju patit da bi bile visoke i mršave i prirodno su takve i prirodno imaju skarletohara strukiće i sve to. koji je kuki ovim ostalima, nije mi baš jasno. :D
kriteriji koje postavlja modna industrija su u klincu, nemaju veze sa ženstvenosti. i to ću reći, jer tako mislim, i čak dapače - mislim da bi se to trebalo promijeniti.aha, promijenit će se, evo odmah, samo reci.
jel ono bio na forumu topik o liscinoj celulit reviji? pitanje je retoričko :D
Dizajneri gledaju da što manje materijala potroše za obleku, pa iz tog razloga žele anoreksične :kava:ovo mi je super argument. zato i ne postoje, uopće, raskošne kreacije za koje su potrošeni metri i metri materijala. :top:
Potporanj
22.05.2008., 20:37
Lako je gledati nevjerojatno dosadni RTL-ov balončić od sapunice kada ga vodi Tatjana Jurić.
Šteta što će njezin izvanredan izgled ubrzo biti narušen pušenjem.
Ali ljepoticama obično uvijek nešto nedostaje...
haannah
23.05.2008., 01:42
Lako je gledati nevjerojatno dosadni RTL-ov balončić od sapunice kada ga vodi Tatjana Jurić.
Ali ljepoticama obično uvijek nešto nedostaje...
:confused::confused::confused:
Ako ništa drugo, tea će napravit karijeru u hrvatskoj. najviše reakcija je pobrala.
a mislim da bi super radila u njemačkoj jer oni upravo vole taj tip cura
budalesina
23.05.2008., 03:52
Zašto je marija ispala? baš mi je bila predivna, štogod tko rekao.
Pearl21
23.05.2008., 08:11
:zivili: :zivili: :zivili:
A dok sam ja prije nekih mjesec dana napisala da Tea nije glupa onda ste me svi napali. :cerek: ccc
ma cura je baš ok - slatka je i na fotkama odlično ispada, ali pošto se svagdje traže anoreksične manekenke, neznam hoće li ona uspjeti u tom poslu, ali ako ništa drugo, UVIJEK MOŽE RADITI KAO FOTO MODEL, za to je ko stvorena.
Ona fotka u Milanu - čista desetka! Svaka joj čast!
A što se tiče Marine, nisu samo bokovi, vrat i zubi problem, već i karakter i to što nije sposobna dobro napravit neki posao ako nije raspoložena. To sam već spomenula i stojim kod toga.
OK, istina, Sabina je moj favorit od samog početka i možda se ne ističe, ali morate priznati da još ni jednom nije imala kiks u emisiji i to baš nikakav
(za razliku od svih ostalih). Na svakom snimanju je bila ok, negdje je ispala bolje, negdje lošije, ali nikada loše, hod joj je super i nije neka bahata kuja, ali vjerujem da može i ona pokazat zube samo što se to još nije dogodilo pošto se nije upuštala u nikakve svađice i gluposti nego se radije drži po strani i tako ispada pametnija od svih njih zajedno. I zato... Go Sabina!!! :top: :top: :top:
A što se tiče Valentine... Popravila je hod, ali to još uvijek nije to... jednostavno joj nejde i sumnjam da će ikada hodati kako treba. Ali mogla bi snimati reklame za dm-ove kataloge ili tako nešto jer ima jako lijepo lice.
I zato... jedino bi logično bilo da pobijedi.... SABINA!!! :cerek:
Izzy tHe OnE
23.05.2008., 09:07
:zivili: :zivili: :zivili:
A dok sam ja prije nekih mjesec dana napisala da Tea nije glupa onda ste me svi napali. :cerek: ccc
ma cura je baš ok - slatka je i na fotkama odlično ispada, ali pošto se svagdje traže anoreksične manekenke, neznam hoće li ona uspjeti u tom poslu, ali ako ništa drugo, UVIJEK MOŽE RADITI KAO FOTO MODEL, za to je ko stvorena.
Ona fotka u Milanu - čista desetka! Svaka joj čast!
A što se tiče Marine, nisu samo bokovi, vrat i zubi problem, već i karakter i to što nije sposobna dobro napravit neki posao ako nije raspoložena. To sam već spomenula i stojim kod toga.
OK, istina, Sabina je moj favorit od samog početka i možda se ne ističe, ali morate priznati da još ni jednom nije imala kiks u emisiji i to baš nikakav
(za razliku od svih ostalih). Na svakom snimanju je bila ok, negdje je ispala bolje, negdje lošije, ali nikada loše, hod joj je super i nije neka bahata kuja, ali vjerujem da može i ona pokazat zube samo što se to još nije dogodilo pošto se nije upuštala u nikakve svađice i gluposti nego se radije drži po strani i tako ispada pametnija od svih njih zajedno. I zato... Go Sabina!!! :top: :top:
A što se tiče Valentine... Popravila je hod, ali to još uvijek nije to... jednostavno joj nejde i sumnjam da će ikada hodati kako treba. Ali mogla bi snimati reklame za dm-ove kataloge ili tako nešto jer ima jako lijepo lice.
I zato... jedino bi logično bilo da pobijedi.... SABINA!!! :cerek:
:top::top::top:
Nandana Lu
23.05.2008., 09:16
sabina i tea su super mačke,svaka na svoj način :top:
valentina mi je malo pregruba,jednostavno je gruba...i nije mi se svidjelo ono kad je rekla da će odbacit Marinu ako Marija ispadne...a onda joj je Tea rekla "Ma ne moš tako Valentina!" :lol:
Ta Tea ima nešto toliko simpatično u sebi,i ono kako priča,presimpa
I Sabina sa svojim okicama ...
Pa dobro, uvijek može nanijeti Labello i prijeći na drugog direk...
..
aaa...to pušenje! :brukica:
Meni Sabina ima lijep glas :ne zna: :rofl:
Ja zelim bit 'rvatski top model! :lol: Jos se smijem tome... presmijesno... :lol: :rofl: :D :D :D :D :D
Pearl21
23.05.2008., 14:53
Da, i šta sad kad bi Marina pobijedila? :ne zna:
Svi znamo da višak s bokova ne ode tako brzo... većinom UOPĆE ne ode. Barem sam tako vidjela kod cura koje su smršavile - kile odu, ali bokovi ostanu skoro isti. neznam kako bi Marina prošla tamo...
Neznam, meni je bezveze što naši ljudi biraju model za talijansku agenciju. to mi nekako nema smisla. Vidjelo se da bi vlasnik agencije zaposlio Teu... Ali ko je on da se njega pita? :) baš glupo...
HtmSeries
23.05.2008., 15:06
ISSSE ISSSE ISSSE LJUDI SAZNO SAM NES ZA KRISTINU IZ HTMA.... MISLIM DA TO NESMIJEM TU PRICAT, ALI JA SAM U SOKU, KO HOCE SAZNAT NEK MI POSALJE PM... JER MISLIM DA NEBI BILO U REDU DA TO TU PISEM...
ZENA NIJE NORMALNAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovdje je izgleda sve prihvatljivo, pedofilija i ostalo (pogledaj samo šta govore za Tatjanu), čak šta gadnije to dobiješ više bodova od ostalih...
...osim naravno ako nije spojler, onda dobiješ virtualnu nogu u guzicu.
Zato samo naprijed!
Izzy tHe OnE
23.05.2008., 19:11
jeste gledali exploziv??nes su otkrili,mislim nisu nis,nego su sam prikazali kao sabinu,kak su je ono preslikavali i slikali na drvetu i rekla je kao da joj uzasno hladno jer puse vjetar ,hahaha,a ostale cure nisu nis komentirale u tom blocku,samo je receno da sada koja cura ispadne ostaju finalistice,i tako nes..
AnitaMuki
23.05.2008., 19:12
ISSSE ISSSE ISSSE LJUDI SAZNO SAM NES ZA KRISTINU IZ HTMA.... MISLIM DA TO NESMIJEM TU PRICAT, ALI JA SAM U SOKU, KO HOCE SAZNAT NEK MI POSALJE PM... JER MISLIM DA NEBI BILO U REDU DA TO TU PISEM...
pa što nam onda to spominješ:mig:
napiši, pa kud puklo da puklo:D
anyway, ja ne bih da itko ispadne ovaj tjedan, sve 4 su mi strašno drage:p
23.05.2008., 19:57
jeste gledali exploziv??nes su otkrili,mislim nisu nis,nego su sam prikazali kao sabinu,kak su je ono preslikavali i slikali na drvetu i rekla je kao da joj uzasno hladno jer puse vjetar ,hahaha,a ostale cure nisu nis komentirale u tom blocku,samo je receno da sada koja cura ispadne ostaju finalistice,i tako nes..
a jučer je u explozivu bila dvominutna reportaža o borisu bašiću kako je dobar modni agent...hvalio ga je Gianluca Fontana...
Allexis
23.05.2008., 19:59
ako nije spoiler, onda možeš...
svašta se o njoj svugdje pisalo, pa sigurno nije neka ekskluziva ovo što ćeš ti reći....sigurno neka stara vijest :kava:
23.05.2008., 20:00
ako nije spoiler, onda možeš...
svašta se o njoj svugdje pisalo, pa sigurno nije neka ekskluziva ovo što ćeš ti reći....sigurno neka stara vijest :kava:
nije stara i nije se još čula ni vidila tu... možda bolje PM nego tu...:)
summer123
23.05.2008., 20:03
A šta je to s Kikom? Dajte mi pošaljite PM, ko zna! Pleaseee
Ja zelim bit 'rvatski top model! :lol: Jos se smijem tome... presmijesno... :lol: :rofl: :D :D :D :D :D:rofl: prepresmješno
ajde reci više :mad:
Allexis
23.05.2008., 20:21
nije stara i nije se još čula ni vidila tu... možda bolje PM nego tu...
ajde reci više :mad:
potpis....ak može na pm, može i ovdje :D
Barbi:)
23.05.2008., 20:24
nije stara i nije se još čula ni vidila tu... možda bolje PM nego tu...:)
:kava:
Gukni.
summer123
23.05.2008., 20:25
Daj reci ..:D
Allexis
23.05.2008., 20:32
ak već više ne kažete o čem se radi, cijeli topic će biti zagušen postovima tipa "reci, kaži i sl.." .....bolje vam je da sad kažete, pa da imamo o čemu pisati...pa ovo je forum, a topic je HTM...čemu ta pm tajanstvenost :ne zna::ne zna::ne zna: o ovakvoj temi....kao da se radi o državnoj tajni...svašta...
Ajmo! Ša je bilo :kokice:
Da razbijemo monotoniju!
Jbt stalno isto: Tea je glupa, Sabina je najljepša, Valentina je muškobanjasta blablablablaaaaaaa :rolleyes:
nikad-bolja
23.05.2008., 20:41
samo da znate,sabina je pobjednica
Allexis
23.05.2008., 20:45
samo da znaš, ti ćeš dobiti ban :o
al te ionako ne dira kad si se samo zbog toga registrirala :kava:
Samo da znaš finale je 1.6. :kava:
Samo da znaš postoji tema za spojlanje :kava:
Samo da znaš na pdf-u Televizija postoje moderatori :kava:
:rolleyes:
oštrilo
23.05.2008., 20:56
Nije, nije :raspa:
crni_mrav
23.05.2008., 21:07
Pukli na RTL-u....nećete vjerovat....
http://www.youtube.com/watch?v=vNxCPRzlt-I
Violently happy
23.05.2008., 21:16
:eek::eek::eek:
reći ću te maaamiiiii..:mama:a ona gleda Farmu!Dakle,opaka je!:mirko::rofl:
:eek::eek::eek:
reći ću te maaamiiiii..:mama:a ona gleda Farmu!Dakle,opaka je!:mirko::rofl:
:lol::lol: ludačo jedna!!! :lol::lol:
Violently happy
23.05.2008., 21:22
:lol::lol: ludačo jedna!!! :lol::lol:
hani..:K
kuiš ti sad ovo..moj svijet je uništen.:tuzni:
nego da čujemo šta je to u vezi Kristine?Otkrilo se je zapravo muško?Ajmo..jebemu..:ceka:
hani..:K
kuiš ti sad ovo..moj svijet je uništen.:tuzni:
nego da čujemo šta je to u vezi Kristine?Otkrilo se je zapravo muško?Ajmo..jebemu..:ceka:
:K dragica moja!
Ne znam šta je sa Kristinom!!!
Kako ću sad zaspat :mama:
Allexis
23.05.2008., 21:32
po čemu to nije normalna?...ja mislim da je savršeno normalna...pogotovo u njenim godinama....svatko ima pravo na izbor :kava:
Violently happy
23.05.2008., 21:34
po čemu to nije normalna?...ja mislim da je savršeno normalna...pogotovo u njenim godinama....svatko ima pravo na izbor :kava:
pa..pa..šta je bilo???jel ti znaš...?reci mi,evo padam ničice :moli: :moli:
:D
NOOOOOOOO?:mad:
Šta je bilo?
Zbog kojeg kurca neće reć???
Pukli na RTL-u....nećete vjerovat....
:eek:
Omg, kako su mogli!!! :eek: :flop:
To ih je Valentina potplatila da stave pjesmu za pozadinu :lol:
Allexis
23.05.2008., 21:39
priča se tu po forumu da je kristina bila trudna 8 tjedana i da je išla na pobačaj....dal je to trač ili provjereno :ne zna:
a ovaj htm series se tome čudi i misli da žena zbog toga nije normalna...svašta :kava:....pa pobačaj je danas najnormalnija stvar....
Violently happy
23.05.2008., 21:43
a bokte..sad sam se razočarala..mislila sam u najmanju ruku da su otkrili da je zapravo strange being from another planet..:rolleyes:
a bokte..sad sam se razočarala..mislila sam u najmanju ruku da su otkrili da je zapravo strange being from another planet..:rolleyes:
:s to je moja fjučr sposa :rofl:
Andjeo s greskom
23.05.2008., 21:46
Omg, kako su mogli!!! :eek: :flop:
To ih je Valentina potplatila da stave pjesmu za pozadinu :lol:
kako su mogli sto? :misli:
The Loki
23.05.2008., 21:49
priča se tu po forumu da je kristina bila trudna 8 tjedana i da je išla na pobačaj....dal je to trač ili provjereno :ne zna:
a ovaj htm series se tome čudi i misli da žena zbog toga nije normalna...svašta :kava:....pa pobačaj je danas najnormalnija stvar....
ma daj... glupost... i da je istina, nečeš ti meni...
Violently happy
23.05.2008., 21:50
:s to je moja fjučr sposa :rofl:
khm..zaboravila si da je "aj du" obavljen?:ceka::D
OT: nemam više što reći ot..sjebalo me s onim spojlerom.*gasp: :tuzni:
Allexis
23.05.2008., 21:51
kako su mogli sto? :misli:
stavili su neku pjesmu od thompsona za pozadinu.....evo linka --> http://www.youtube.com/watch?v=vNxCPRzlt-I
Andjeo s greskom
23.05.2008., 21:56
stavili su neku pjesmu od thompsona za pozadinu.....evo linka --> http://www.youtube.com/watch?v=vNxCPRzlt-I
da, pa vidjela sam, i jos uvijek pitam pa sto? :D
pjesma je taman super za taj dio kad dolaze u dalmaciju :p :raspa:
Pjesma je super za taj dio, ali Tompsona ne podnosim, tako da mi i pjesma odmah postaje :flop:
Tko voli, nek izvoli....
crni_mrav
23.05.2008., 22:07
Ovo!!!!!!!!!!
Andjeo s greskom
23.05.2008., 22:11
ako je mogao biti aspirin zastupljen, moze i jedna pjesma thompsona, sta sad? :rolleyes: :raspa:
ni ja ga ne slusam, al bas mi lijepo pase uz ovo, i taman se podsjetim koliko i ja volim dalmaciju :p :cerek:
Allexis
23.05.2008., 22:14
muzika možda i je lijepa, ali thompsonov kreštav glas ne ide uz ovo...uostalom, ima još ljepših pjesama o dalmaciji od ove, koja nije samo o dalmaciji...
Andjeo s greskom
23.05.2008., 22:18
muzika možda i je lijepa, ali thompsonov kreštav glas ne ide uz ovo...uostalom, ima još ljepših pjesama o dalmaciji od ove, koja nije samo o dalmaciji...
meni predobro pase uz ovo. al dobro, nekome odgovara, nekome ne :mig:
23.05.2008., 22:32
svaka čast curama koje su ušle u more onako hrabro - tea i sabina, valjda....jer more je ledeno:D
Ja Tompsona ne podnosim ni kad ga vidim, a kamoli kad čujem njegove pjesme. Kao ni sve ostale cajkuše i "Sandra Dabo" tipove. I da, ovo što je Allexis rekao, ima puno lijepših pjesama, mogli su, pošto su posjećivali Dalmaciju staviti neku Oliverovu, tj. neku koja ima neku vrijednost. :D
Allexis
23.05.2008., 22:41
ovo što je Allexis rekao
rekla :D
23.05.2008., 22:44
možda će finale HTM ipak bit 30.5. na trgu uz thompsonov koncert... :lol: :D
Izzy tHe OnE
23.05.2008., 22:48
istina je istina i ja sam stvarno cula to,ma fkt su dosta ljudi culo da je pobjedila:top::top:
Andjeo s greskom
23.05.2008., 23:12
istina je istina i ja sam stvarno cula to,ma fkt su dosta ljudi culo da je pobjedila:top::top:
ti svaki dan vrtis drugu pricu :rolleyes:
L'orange
23.05.2008., 23:22
Izzy na ignore listu i rješen problem :kava:
Btw.. Odavno se moglo pretp da će ove 4 ostat do kraja
The Loki
24.05.2008., 01:09
pa kad si im ti rekla! i uporno govoriš cilo vrime!!!! :lol::lol::lol:
inaće, jeste skužili da su sve cure sa mora?! Hehehehe
Dalmacija i Primorje=komadi :)
Scarlett_O_Hara
24.05.2008., 01:10
dobro, valjda svatko ima pravo na svoje mišljenje?! :ne zna:
ja kažem "mene asociraju", a ne tebe il nekog trećeg. eto, u selu moje bake sve su žene uključujući i nju, itekako obdarene, a usto i primitivne, pa se otud razvila moja asocijacija.
Bože mi pomozi što sve neću čuti...Sad ti još samo fali da napišeš kako su sve manekenke glupe( kao i nogometaši),da ne zaboravimo plavuše-prema tome je Tea najgluplja cura na svijetu...svašta:rolleyes:
Žene na selu(i to one starije) su "primitivne" zato jer su odgojene da je žena za kuću i da treba služiti muškarcu;većinom su poluobrazovane,nisu čak ni to jer su završile samo osnovnu školu,a nekada su to bila samo 4 razreda.One žive kako su naučile,nama je to neshvatljivo ali svojim su razmišljanjem u prošlom stoljeću.Moja baka živi na selu i ,nažalost,spada u tu kategoriju,ali vidiš,nije ni debela ni obdarena. A većina starijih žena je jača,a jedan razlog za to je što su nekad se cijenile punašne cure,to je značilo zdravlje i bogatstvo,pa tako i žive.
Inteligentne cure imaju male grudi ili obrnuto?Da,čini mi se da sam već pročitala takve gluposti po novinama-to bi ih valjda trebalo tješiti-kao nisu seksi kao one s velikim grudima,ali su zato pametnije...Hrpa gluposti!Izgled nema nikakve veze s inteligencijom.sjećam se izjave jednog dečka iz škole-kao on je bio loš na nekom natjecanju(mat.,fizika-tako nešto) zato jer je zgodan-da je bio ružan kao pobjednik i on bio bio prvi jer bi to značilo da je ružan,dakle pametan...
Ispričavam se što sam skrenula s teme,ali ovakve glupe izjave mi dižu tlak...kao da izgled ima ikakve veze s inteligencijom...:rolleyes:
istina je istina i ja sam stvarno cula to,ma fkt su dosta ljudi culo da je pobjedila:top:
Cim neko napise da je Sabina pobjednica odmah je i Izzy to cula, odmah je to skoro pa provjerena informacija... :D
pa kakva pobjednica ljudi moji,nitko jos nije pobjedio ,kaj tako tesko shvatit:confused::kava:
finale je 31.5 i bit ce uzivo i tad uzivo ce se saznat tko je pobjednik showa,daj think
a gdje ces ti to vidit,ma u finalu su vam sabina i marina i valentina ,al pobjednice jos nema jer ce se to saznat u finalu,eto:rofl::D
i ja sam sad malo gledala... stvarno nisam našla curu koja je imala hips više od 35 inches... pa što onda seru za tv?
Kenjaju, da bi ispali politicki korektni na "televizoru". :D
Izzy tHe OnE
24.05.2008., 08:18
Cim neko napise da je Sabina pobjednica odmah je i Izzy to cula, odmah je to skoro pa provjerena informacija... :D
gledajte vi ste mene krivo shvatili ja sam nappisala istina je istina cula sam da je sabina pobjednica,ali ja isto tako rekla u prethodnim postovima da nema pobjednice i da je to uzivo..i zato ne serite nego sam ja rekla da mi je drago da se o tome govori i kao da je ona pobjedila,jer skoro svi pricaju o tome pa i ja sam cula,zato ne serite.:flop::flop:
Izzy tHe OnE
24.05.2008., 09:47
EVO BAS citam u 24 sata tv tjedan i pise :
Nakon sto su medijima rekli da neznaju kad ce tocno biti finale reality showa top model by tatjana juric,RTL je konacno odredio datum.Prvog dana lipnja saznat cemo tko je pobjednica showa a finale ce se prenositi uživo iz studija u Jadran filmu u kojem RTL prenosi i Big Brother,Tko ce biti voditelji rtl ne zeli otkriti:D
eto to sam procitala i fkt je istina da je 1.6 finale:D
orange_girl
24.05.2008., 11:25
EVO BAS citam u 24 sata tv tjedan i pise :
Nakon sto su medijima rekli da neznaju kad ce tocno biti finale reality showa top model by tatjana juric,RTL je konacno odredio datum.Prvog dana lipnja saznat cemo tko je pobjednica showa a finale ce se prenositi uživo iz studija u Jadran filmu u kojem RTL prenosi i Big Brother,Tko ce biti voditelji rtl ne zeli otkriti:D
eto to sam procitala i fkt je istina da je 1.6 finale:D
i ja sam tako čula
SETRA Samoborček
24.05.2008., 12:24
Jel danas finale ili slj. subotu?
Davidius
24.05.2008., 12:44
Jel danas finale ili slj. subotu?
Nije ni danas ni u sljedeću subotu već u nedjelju 1. lipnja. :)
nikad-bolja
24.05.2008., 12:51
Čitate li vi uopće novine ljudi moji..?? Pa očito je da mi gledamo emisije sa koji tjedan zakašnjanja..tako da proglašenje pobjednice neće čekat nikog,a kamoli vas..Na moju žalost,Sabina je pobjedila,al eto..neš ti nje,ravna je ko daska,a od svih njih 4 il 10,20,nije sad bitno,postoji masu lipših cura koje se šetaju gradom...Neko je napisa svaka čast curama šta su se okupale u moru??? MOLIMMM?? da im jedan spomenik sagradino,za iznimnu hrabrost..Pa ljudi se na baćama kupaju cilu godinu...A Tea,to je toliko jedno glupo stvorenje,da je to strašno..Iritantna mi je samo njena pojava..a gles..to je druga priča...Tea leti danas...to je definitivno..mala se gubi ode,pametnije bi joj bilo da se okanila ovog i uvatila škole...jer očigledno da joj se ne smješi baš nikakva budućnost kao modela..
mazuljkić
24.05.2008., 13:06
dragi moji sabina je pobjedila tea če ispasti ovu subotu samo da znate PROVJERENO 100 posto
dOkSy...=)
24.05.2008., 13:08
Čitate li vi uopće novine ljudi moji..?? Pa očito je da mi gledamo emisije sa koji tjedan zakašnjanja..tako da proglašenje pobjednice neće čekat nikog,a kamoli vas..Na moju žalost,Sabina je pobjedila,al eto..neš ti nje,ravna je ko daska,a od svih njih 4 il 10,20,nije sad bitno,postoji masu lipših cura koje se šetaju gradom...Neko je napisa svaka čast curama šta su se okupale u moru??? MOLIMMM?? da im jedan spomenik sagradino,za iznimnu hrabrost..Pa ljudi se na baćama kupaju cilu godinu...A Tea,to je toliko jedno glupo stvorenje,da je to strašno..Iritantna mi je samo njena pojava..a gles..to je druga priča...Tea leti danas...to je definitivno..mala se gubi ode,pametnije bi joj bilo da se okanila ovog i uvatila škole...jer očigledno da joj se ne smješi baš nikakva budućnost kao modela..
Finale je uživo!!!Tako da još neznamo ko je pobjednica...Svakih 5 minuta se pojavi neko ko ima stopostotnu informaciju da je neka pobjednica.A za sabinu slažem se s tobom...Nije ništa posebno. Ne bi htjela da ona pobijedi.
dOkSy...=)
24.05.2008., 13:10
dragi moji sabina je pobjedila tea če ispasti ovu subotu samo da znate PROVJERENO 100 posto
Ajme evo još opet nekog....Finale je uživo barem su tako najavili. Pa kako onda ti znas da je sabina 100% pobjednica?:ne zna:
I da imas spoiler temu!
The Loki
24.05.2008., 13:25
Ajme evo još opet nekog....Finale je uživo barem su tako najavili. Pa kako onda ti znas da je sabina 100% pobjednica?:ne zna:
I da imas spoiler temu!
a lako je reći da je sabina pobjednica.. to je bilo očito od samog početka...
još da joj kosu nisu dirali...
ali ja imam 100% provjerenu informaciju, da nema pobjedince! sve su ih otkantala i proglasili boruta hrvatskim top modelom! Je, istina je, čuo sam to od poudanih izvora, od vrabaca... Oni su vam naime roboti vanzemljaci, i planiraju invaziju, osim što su pametni i odlično lete oni i SVE znaju, oni kontroliraju cijeli svijet, oni....splash...
:lol::lol::lol::s:s:s:s
amy_0907
24.05.2008., 13:26
Nevjerovatno!!!!!!
Pa imaš temu za spojlere,zar je tako tesko za skuzit da neki ljudi NE ZELE ZNATI!!!!
Tea je glupa?A ti si kao pametna sto nakon 5 milijona put na mozes shvatit da je to spojler?!
:Snajper:
koj' treš...
nerem vjerovat...
katastrofa...ovi na rtl-u su fakat popizdili...
sad kao, cure su iz Dalmacije, pa da se ekipa digne na foru patriotizma...
Izzy tHe OnE
24.05.2008., 14:04
:eek::eek:
majke ti kak svi vi govorite da znate da je sabina pobjedila i da je pobjednica ako je finale uzivo,ne shvacam:ne zna::confused:
Izzy tHe OnE
24.05.2008., 14:04
Nevjerovatno!!!!!!
Pa imaš temu za spojlere,zar je tako tesko za skuzit da neki ljudi NE ZELE ZNATI!!!!
Tea je glupa?A ti si kao pametna sto nakon 5 milijona put na mozes shvatit da je to spojler?!
:Snajper:
Izzy tHe OnE
24.05.2008., 14:06
a lako je reći da je sabina pobjednica.. to je bilo očito od samog početka...
još da joj kosu nisu dirali...
ali ja imam 100% provjerenu informaciju, da nema pobjedince! sve su ih otkantala i proglasili boruta hrvatskim top modelom! Je, istina je, čuo sam to od poudanih izvora, od vrabaca... Oni su vam naime roboti vanzemljaci, i planiraju invaziju, osim što su pametni i odlično lete oni i SVE znaju, oni kontroliraju cijeli svijet, oni....splash...
:lol::lol::lol::s
ma nemoj ja hocu da boris bude hrvatski top model:o
ajme ko luda se smijem:lol:
Ovo!!!!!!!!!!
ovo je gnoj!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Lila_sun
24.05.2008., 17:21
Ma nemoj, Borut je zgodniji :lol: :lol: :rofl:
Lila_sun
24.05.2008., 17:22
koj' treš...
nerem vjerovat...
katastrofa...ovi na rtl-u su fakat popizdili...
sad kao, cure su iz Dalmacije, pa da se ekipa digne na foru patriotizma...
Isss ti ovo je fakat trash, sta im je :eek: U zadnje vrijeme kao da su prolupali, prvo najave za ono sibanje Borisa sto na kraju nije bilo u emisiji, jedna najava, potpuno druga emisija, sada ovo...cak i Juricka izjavljuje po novinama da zadnje 3 emisije veze nemaju s onim sto je snimljeno...
Hoyka ima najbolju frizuru i zna kako se ponašati prema fotiću, tako da bolje i pozira, sigurno :o
Lila_sun
24.05.2008., 17:44
Hoyka ima najbolju frizuru i zna kako se ponašati prema fotiću, tako da bolje i pozira, sigurno :o
Bo-rut, Bo-rut! :trio:....Jedino sto je Hoyki dobro stajalo je bilo ono puzanje po pisti :lol:
Izzy tHe OnE
24.05.2008., 19:40
Bo-rut, Bo-rut! :trio:....Jedino sto je Hoyki dobro stajalo je bilo ono puzanje po pisti :lol:
JOS JOS malo pa top model..:cerek::cerek:
aaaaaaaaa nemrem ga docekattttttt:cerek::jumping::cheer:
crni_mrav
24.05.2008., 20:05
Evo ako je neko propustio uvod u emisiju....
Izzy tHe OnE
24.05.2008., 20:14
ajme kako su lijepe,a sabina the bomb,ma sve su al ona posebno,wauuuuuuuu :cerek: :cerek:
Evo ako je neko propustio uvod u emisiju....
aj otkači mrafe...
več smo ga vidjeli
Marina$
24.05.2008., 20:26
Marinin zivotni moto je pit kavu i ne radit nista :lol::rofl:
AnitaMuki
24.05.2008., 20:41
ajme što su slatke u ovim ribarskim odijelima:D
Ajme! Koja patetika! Dno dna!
ma.dajte.ljudi
24.05.2008., 20:59
:rofl::lol: jeste vidjeli juričku kad je tea davala izjavu nakon snimanja u pozadini drži kameru i snima! svaka čast! cura hoće radit! :top:al, kaj rtl nema za kamermane!?:flop:
ma.dajte.ljudi
24.05.2008., 21:01
Ajme! Koja patetika! Dno dna!
dobrodošli! neko nov!
*masha*
24.05.2008., 21:15
ne mogu vjerovati koliko su svi zadivljeni onom marinom
ocito da traze fufastog top modela :D
malo profinjenosti ne bi skodilo :rolleyes:
Sad kad je Tea bila u badiću...:eek:
Kako joj sise vise!! :eek:
Ili se meni to samo čini? :D
:rofl::lol: jeste vidjeli juričku kad je tea davala izjavu nakon snimanja u pozadini drži kameru i snima! svaka čast! cura hoće radit! :top:al, kaj rtl nema za kamermane!?:flop:
I ja sam to vidjela :rofl:
Ne bi me čudilo da RTL nema novaca za kamermana. Mislim, ipak je Jurčićka plačala curama ručak. :kava: :flop:
ma.dajte.ljudi
24.05.2008., 21:34
"Ti si isto Marina imala svojih uspona i padova... Ali, ko ih nema?" rekla Tatjana Marini! Super! Baš mi se to svidjelo! :s
Za one koji gledaju Eurosong: Tea je ispala, a emisija je bila jaaako doooo:eek:sadna. I čini se traje još sat vremena!???
Sad kad je Tea bila u badiću...:eek:
Kako joj sise vise!! :eek:
Ili se meni to samo čini? :D
I guza joj isto visi!...Ma dobro to kod nje sve visi! Super izgleda, steta kaj ne zraci sa samopouzdanjem, neuvjerljivim za tv, curka je bomba i bude to iskoristila:)
Izzy tHe OnE
24.05.2008., 21:41
kaj hoces bila je bas super emisijaaaaaaaaaaaaaaaaa
"Ti si isto Marina imala svojih uspona i padova... Ali, ko ih nema?" rekla Tatjana Marini! Super! Baš mi se to svidjelo! :s
Za one koji gledaju Eurosong: Tea je ispala, a emisija je bila jaaako doooo:eek:sadna. I čini se traje još sat vremena!???
Sad sam dosla kuci...
Zasto su Teu izbacili?
Mislim, znala sam da je na nju red, ali jesu li imali neki kao razlog??? :ne zna:
I naravno, prosli put su sve stavili na sajt i prije emisije, a danas kad ja nisam gledala - nisu jos ni Teu zasjenili. :D
Afrika paprika
24.05.2008., 21:50
ne znam jel gori eurosong il top model. nepotrebno otežu, zaista.
di je to sabina, prvo mi se ucinilo ko vežica al sad vise ne mislim da je...
ma.dajte.ljudi
24.05.2008., 21:55
kaj hoces bila je bas super emisijaaaaaaaaaaaaaaaaa
hahaha, baš to - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
orange_girl
24.05.2008., 22:01
onako, prva emisija u kojoj su sve dobro ispale na onim fotkama, a ostalo, ono s ribama stvarno ne kužim..
Sad sam skuzila da emisija jos nije gotova. :D
A na netu sam vidjela da je u osam pocela i skontala da je zbog Eurosonga pomjerena i da je vec gotova.
I jos me nerviralo sto nema sazetka na stranici. :rofl:
Marina$
24.05.2008., 22:13
pa ljudi moji, koliko ovo traje... vec vise od 2 sata
Marina$
24.05.2008., 22:28
super mi je bila ova revija, cure su izgledale mrak
pohane tikvice
24.05.2008., 22:29
jel može netko ukratko prepričat kaj se danas dogodilo i kako i zašto je tea ispala, nisam uopće znala da danas počinje već u 8
Izzy tHe OnE
24.05.2008., 22:31
super mi je bila ova revija, cure su izgledale mrak
a pa kad je sljedeca emisija uzivo finale i kaj bi sad,ovo je predzadnja emisija:(
najbolja mi je emisija do sada,predobra,a na reviji su sve tri bile famozne,lijepe,svaka im cast:cerek:
jel netko gledao top model odpocetka ili svi gledaju eurosong,ja sam samo nasu gledala.hehe
majke ti sad stvarno su sve 3 super,ma:cerek:
Izzy tHe OnE
24.05.2008., 22:32
jel može netko ukratko prepričat kaj se danas dogodilo i kako i zašto je tea ispala, nisam uopće znala da danas počinje već u 8
ah kaj nemres gledat to sutra,moras vidjet svojim ocima jer je bila predobraaaa emisijaaaaa,pa glupo mi je to ukratko prepricavat:cerek:
Izzy tHe OnE
24.05.2008., 22:33
ah sad govore da sabina treba jos nekoliko cm izgubit a tamo u major agenciji da do 96 cm smije imat djevojka,koji debili,a marina isto .:lol: :lol:
boze boze
AnitaMuki
24.05.2008., 22:34
Hi,hi, meni TV ima opciju podijeljenog ekrana, tj, da gledam dvije stvari u isto vrijeme, tako da sam samo šaltala zvuk s jednog programa na drugi:D
inače, tko bi rekao da je već došao kraj...čini mi se kao da je neki dan počelo:)
Izzy tHe OnE
24.05.2008., 22:37
meni je jako zao sto je evo sljedece nedjelje to gotovo,vise nema,pa da se rasplacemmmmmmm
sve ce mi nedostajati najvise sabina,ali i valentina koja mi je isto tako simpa,ma i marina je ok cura,nema sta,..shit je ovo..vise nema..
I meni je zapelo za uho to da je onaj Talijan rekao Sabini da mora izgubiti par cm u bokovima. :eek:
Rekoh li ja da kod njih na onoj Major stranici sure imaju maksimalno 35" u bokovima, iako seru da ispod 90 ne primaju (a zapravo od 90 na dalje ne primaju :D ).
Izzy tHe OnE
24.05.2008., 22:44
I meni je zapelo za uho to da je onaj Talijan rekao Sabini da mora izgubiti par cm u bokovima. :eek:
Rekoh li ja da kod njih na onoj Major stranici sure imaju maksimalno 35" u bokovima, iako seru da ispod 90 ne primaju (a zapravo od 90 na dalje ne primaju :D ).
MA KOJI su to debili iz te agencije tamo su govorili(naravno zbog tv) da kao da ne primaju cure manje od 90 cm ,a sad kazu sabini koja ima malo vise od valentine da treba jos nekoliko cm u bokovima treba jel su oni normalni:flop::flop:
a valentina kao da ima najljepse tijelo nije to nego ima najmanje cm u bokovima,jao jao:flop:
a za marinu isto komentirali al su promrmljali pa nisam skontala:lol::lol:
a marina 98 cm:Dkak ce ona:D
summer123
24.05.2008., 22:44
Meni se nekak Sabina razbahatila u zadnje dvije-tri emisije...Jel se to samo meni čini ili?
haannah
24.05.2008., 22:46
curke mislim da ste krivo shvatile
talijan je reka sabini da mora smanjit par centimetara u struku ne bokovima
koj debilizam..da su sve cure pre-debele...sabina uopce ne treba smrsaviti..ima pre dobre bokove i noge..baš gledam ove druge cure na reviji..imaju cackalice umisto nogu..e da sam ja jedna od njih rekla bi im da sigurno necu postat anoreksicna zbog njih...
inace ok emisija...sabina i valentina su imali tezi zadatak od tee i marine..mislim da je bilo jako neudobno lezati u onom brodicu..a i na maslini :D
inace sve cure su mi totalno postale super..i marina mi se cak u ovoj epizodi popravila iako mi je sabina jos naj...
bilo mi je zao kad su izbacili teu,jos mi onda puste one tuzne pisme iz titanika pa se skoro rasplacem :(:D
Stvarno ne znam tko bi mogao pobjediti jer su sve 3 cure super iako mislim da marina i sabina imaju malo više šanse od valentine..
miseducata
24.05.2008., 22:49
prvi put sam vidila cure u kupaćim kostimima i...ništa,prosjek,čisti prosjek..pa na plaži svaka druga cura izgleda tako..:ne zna:
i tea..bilo mi ju je ža,suze i to.. al neka je pokazala malo samouvjerenosti kad je rekla da će uspit svakako i bez tog showa..:top:
inače...teica i nema baš neke wow sise,ružan oblik,mislila sam da ima lipe,čvrste, okrugle ka šta pare u grudnjaku al ništa,opet prosjek...sve je tu prosjek..:confused:
osim valentinine face...:s:s
edit-jesu te cure ikad čule za teretanu??? nijedna nema nijedan mišić definiran na tijelu..:confused:
Čikolica
24.05.2008., 22:49
ae :ne zna:
haannah
24.05.2008., 22:50
jel sljedeći put emisija uživo? nisam baš tako skužila iz najave
pohane tikvice
24.05.2008., 22:50
ah kaj nemres gledat to sutra,moras vidjet svojim ocima jer je bila predobraaaa emisijaaaaa,pa glupo mi je to ukratko prepricavat:cerek:
ma naravno da ću sutra gledat :rofl: samo me zanima zašto su teu izbacili, ko će sutra dočekat kad sam tako dugo čekala da ispadne :cerek:
atlantis
24.05.2008., 22:51
fala kurcu da je ona ljustura bez mozga i karaktera ispala :s :s vec sam mislila da su platili rtl-u da ona pobijedi
Izzy tHe OnE
24.05.2008., 22:52
Meni se nekak Sabina razbahatila u zadnje dvije-tri emisije...Jel se to samo meni čini ili?
kolko sam ja shvatila ona se cak popravila jako u ponasanju nije tako sramezljiva kakva je bila i ziri joj je rekao dosta puta da manje bude sramezljiva i sad totalno se popravila i samoupozdanje ima,ma super
ja moram cestit svim 3 curama jer su super i super izgledaju,bravo:top:
hm..ne znam..meni je bas postala vise simpa i nekak mi se opustila u zadnjih par epizoda...a mozda i nije neg sam ja malo prosvikala :D
Marina$
24.05.2008., 22:52
ah sad govore da sabina treba jos nekoliko cm izgubit a tamo u major agenciji da do 96 cm smije imat djevojka,koji debili,a marina isto .:lol: :lol:
boze boze
mislim da ti bas nisi pazljivo slusala kad su bili tamo u agenciji, receno je da je 96 malo previse, a da ispod 90 nesmije imati jer je nece uzeti
Izzy tHe OnE
24.05.2008., 22:53
jel sljedeći put emisija uživo? nisam baš tako skužila iz najave
jeah uzivo je :top:
ajme tko ce docekat sljedecu nedjelju :(
i onda gotovo:(
al su mi bile smisne kad su isle u svoje gradove..:lol:
a sabinin decko:lol::lol::top:
miseducata
24.05.2008., 22:54
ae :ne zna:
pa to se podrazumijeva u st :ne zna:
Marina je naprosto :cerek:, al valentina bi zbog svog cool izgleda mogla pobijedit POMAKNE li napokon ta ramena:D
Čikolica
24.05.2008., 22:57
meni ne pari da se razbahatila, dapače uvik mi je ista.... :ne zna: inače marina mi je favorit al šta se emisija više bliži kraju nekako mi se čini da će pobijedit sabina. :D
Čikolica
24.05.2008., 22:58
pa to se podrazumijeva u st :ne zna:
točno :ne zna: :rofl:
Izzy tHe OnE
24.05.2008., 22:59
Marina je naprosto :cerek:, al valentina bi zbog svog cool izgleda mogla pobijedit POMAKNE li napokon ta ramena:D
ja ne razumim al ajd dobro:lol:
valentini su cak na pocetku showa kad je dosao onaj neki klijent iz major agencije je rekao da valentina treba popravit hod jos malo ali je veliki napredak od pocetka showa napravila bas valentina i to je komentirao borut a boris je rekao da to jos nije savrseno nego jos jos treba popravit.neznam ona mi je vise za foto shooting nego za revije al je i u milanu blistala:cerek:
sve su:cerek:
Čikolica
24.05.2008., 23:03
koj debilizam..da su sve cure pre-debele...sabina uopce ne treba smrsaviti..ima pre dobre bokove i noge..baš gledam ove druge cure na reviji..imaju cackalice umisto nogu..e da sam ja jedna od njih rekla bi im da sigurno necu postat anoreksicna zbog njih...
inace ok emisija...sabina i valentina su imali tezi zadatak od tee i marine..mislim da je bilo jako neudobno lezati u onom brodicu..a i na maslini :D
inace sve cure su mi totalno postale super..i marina mi se cak u ovoj epizodi popravila iako mi je sabina jos naj...
bilo mi je zao kad su izbacili teu,jos mi onda puste one tuzne pisme iz titanika pa se skoro rasplacem :(:D
Stvarno ne znam tko bi mogao pobjediti jer su sve 3 cure super iako mislim da marina i sabina imaju malo više šanse od valentine..
ja mislin da tija ne tija na kraju postaneš jedna od njih :ne zna: jer kad dobiješ uvr glave jedan casting a ta čačkalica deset naučiš papat rižu štapićima :ne zna:
Izzy tHe OnE
24.05.2008., 23:09
boze nema nikog sad na topic top modela jer je eurosong,i ja ga gledam al inace kad je top model budu krcate stranice a sad nema nikoga
a sutra ce sigurno svi gledati pa ce svi komentirati,hehe
Izzy tHe OnE
24.05.2008., 23:14
a na glavnoj stranici top modela jos nisu stavili kaj je bilo u danasnjoj emisiji a prosli put su stavili 5 sati ranije prije emisije,aj bozeeee
ja mislin da tija ne tija na kraju postaneš jedna od njih :ne zna: jer kad dobiješ uvr glave jedan casting a ta čačkalica deset naučiš papat rižu štapićima :ne zna:
ma da znam,to je uzas sto te cure rade od sebe..
a mogu ja rec da bi ih otpilila al da to bas zelim vjerojatno bi se slozila s tim i izgubila par kila..al ja se nikad ne bih upustila u takvo nešto jer to je meni bolest :ne zna: meni su sve 3 cure super građene i mislim da nijedna ne bi trebala smršaviti,jedino što je marina rekla ''da oduvik ima malo prcastu guzicu'' :D
zar nije svima? ok cilj, ne moto:D
sarah100
24.05.2008., 23:40
moje favoritkinje sad su, sabina i marina, od kad je tea ispala, sad su mi cure prelijepe sve tri!!!!!:top::top: koja god pobijedi zaslužila je!!!! držim fige svakoj od njih!!!:top::top::top::top:
Izzy tHe OnE
24.05.2008., 23:44
i ja drzim svim curama figama je su ostale cure najljepse i super su
al ipak sabinu hocu vidjet za pobjednicu al eto svaka to zasluzuje ,zar ne??
ima ko msn od valentine:kava:
sarah100
25.05.2008., 00:07
ha, svašta!!:bonk:
ha, svašta!!:bonk:
pa bas bi ju smekao malo:D
Lila_sun
25.05.2008., 00:26
Ovaj juri prije nego sto postane slavna :rofl:
Samo sam početak gledala i sad vidim da mi je favoritkinja ispala:mad:
U finalu navijam za Valentinu,po meni jedina još ima neke šanse
Ove dvije jesu zgodne i sve al su već stare iskusnjare u tom poslu a opet su postigle-ništa
Zato Valentina:top:
Ovaj juri prije nego sto postane slavna :rofl:
taman bi mi bilo lijepo da se malo provozam do Ploca... ako ko nabavi nek mi javi na pm:kava:
Zli Mali Medo
25.05.2008., 00:59
Samo sam početak gledala i sad vidim da mi je favoritkinja ispala:mad:
U finalu navijam za Valentinu,po meni jedina još ima neke šanse
Ove dvije jesu zgodne i sve al su već stare iskusnjare u tom poslu a opet su postigle-ništa
Zato Valentina:top:
Bas.
Ostale su dvije retarduse i Sabina. Isuse Valentina i engleski, koja brukica. :bonk:
A Marina tek,kad počne filozofirat,baš je kokoš ispala a u početku mi je najbolja bila
Kaj se mene tice Marina i Valentina su najbolje od preoostalih curki, Sabina je prevec vodenasta, uniformirana, i ne zanimljiva!!!
Po meni ove dvije svaka na svoj nacin jedine zasluzuju titulu top modela!
Sabina po meni zasluzuje top model simpaticnostil i bas nista vise!! ;))
Meni je baš drago da je ispala Tea. Osim što je predebela za manekenku, faca joj je kao da su je lupali tavom po glavi. A kad progovori :rolleyes:
Marina :s :cerek:
Zli Mali Medo
25.05.2008., 01:18
Meni je baš drago da je ispala Tea. Osim što je predebela za manekenku, faca joj je kao da su je lupali tavom po glavi. A kad progovori :rolleyes:
Marina :s :cerek:
Sta kada progovori? Najbolje je da svi u Hrvatskoj sprehaju purgerski. :rolleyes:
Sta kada progovori? Najbolje je da svi u Hrvatskoj sprehaju purgerski. :rolleyes:
:rofl: Pa zvuči mutavo i kao da joj je nos stalno zaštopan.:D
Zli Mali Medo
25.05.2008., 01:30
:rofl: Pa zvuči mutavo i kao da joj je nos stalno zaštopan.:D
Pa i ti njoj zvucis mutavo. :) Zagrepcani ionak najlosije pricaju i nemaju se sto rugati.
Pa i ti njoj zvucis mutavo. :) Zagrepcani ionak najlosije pricaju i nemaju se sto rugati.
Kaj si zabrijao? :misli: Pa nema tamo zagrepčanki.:D
Marina je također dalmošica pa ne zvuči tulavo.:p
Zli Mali Medo
25.05.2008., 01:45
Kaj si zabrijao? :misli: Pa nema tamo zagrepčanki.:D
Ma ja pricam generalno.
Ne slazem se.
bubicaa
25.05.2008., 02:03
ajme ja nisam danas i sutra doma, a zaboravila sam staviti snimati :( prvi htm koji neću gledati...
jel mi može netko prepričati što je bilo? :)
Zli Mali Medo
25.05.2008., 02:05
Ne slazem se.
Oko cega? Da Zagrepceani najlosije pricaju? Pa to je cinjenica, imaju najlosije/nepravilnije naglasavanje rijeci. :ne zna:
Mozda...al ja navijam za Marinu i Valentinu, ..kajgod..Sabina mi je previse prozirna,..umjetna..UVIJEK ISTA, ..
Izzy tHe OnE
25.05.2008., 07:22
Mozda...al ja navijam za Marinu i Valentinu, ..kajgod..Sabina mi je previse prozirna,..umjetna..UVIJEK ISTA, ..
molim te po cemu je ona ista i prozirna??ajd objasni mi neke situacije u zadnjih 3 emisija i reci kako si ti to zakljucila??jer mislim da vise nije ni prozirna i ni uvijek ista,nego se bas promijenila postala je otvorenija,kaze sve ,i zahebava se(stekla jos vece samoupozdanje i karakter),mislim cura je prelijepa nije da ju branim,al da si napisala da je uvijek i ista i prozirna prije nekoliko emisija jos bih razumjela al sad:eek::eek::eek:
cak pokazuje od pocetka showa da je najbolja al ipak sve 3 su super i zasluzuju pobjedu:top:
nosferatu
25.05.2008., 09:24
mislim da je sad pravo vrijeme da im kažu da ne postoji nikakav hr top model i da je sve ovo bila skrivena kamera
..jao, jao, jad i bijeda...
...marina:horor:...umišljena, a bez ikakvog pokrića+tipična glupava kokoš...curo, buy yo self a neck:rolleyes:
...sabina, dobrica, al preprozirna, zapravo su je totalno uništili s onom stupidnom i bezličnom frizurom...
...valentina :ne zna:... iznenadila sam se jučer kako je loše građena...može bit mršava kolko hoće al to joj neće pomoć...
Izzy tHe OnE
25.05.2008., 10:11
jel ko uopce gledao jucerasnju emisiju??samo ja i jos neki??
nosferatu
25.05.2008., 10:32
tea,vrati se
25.05.2008., 10:47
jučer je bila malo poduža emisija... cure su bile super :top: volila bi da pobijedi marina ili sabina :D
valentinin loš hod i držanje se opet moglo vidit na onoj pisti u milanu i to posebice kad je hodala uz sabinu:)
a cenzura borisovih sisa, nakon šta su ga cure bacile u more :rofl: :D
lollatutu
25.05.2008., 10:54
Pa ovo već prelazi granicu..
Eno na indexu u naslovu napisali: Ošla DEBELA Tea
Mislim ok, shvaćam da je za manekenke malo prejaka, no pisati po novinama o curi koja ima 16 godina i koja se tek razvija da je maltene debelo krme, samo zato što nema 3 kilo s trokrilnim ormarom je prebolesno.
Ono, anoreksija wilkommen:rigo:
Tea mi se u konačnici pokazala kao osoba koja je daleko mlađa i od Sabine i od one umišljene ogromnoglave Marine, ali koja ima i više stava i karaktera i u konačnici znanja engleskog nego njih dvije zajedno.
Mislm Sabina je slatka i draga i divna i sve, no i dalje je prozirna.
Marina je jedna obična tipična splitska kokoš koja ne vidi dalje od use nase i pod se, da ne govorim kako je izgledom ono prosjek prosjeka, totalni antipatikus, još s onom izjavom, moze ukorak s koleginjicom joj Kike.
Vale je moj favorit i iako joj još uvijek ne ide hodanje, nju bi najradije od ovih poslala u bili svit:top:
bettybrown
25.05.2008., 11:08
lollatutu marina nije iz splita
lollatutu
25.05.2008., 11:11
Ne, nego je iz Trogira, a to je do Splita ako ne ideš kroz Kaštele ni po ure voznje.
Uostalom tko je danas iz Splita?
Isto ko i iz Zagreba:rofl:
Uglavnom to je taj tip.
Sponzorušica koja para glavom oblake, a totalno neopravdano.
Zli Mali Medo
25.05.2008., 11:16
Pa ovo već prelazi granicu..
Eno na indexu u naslovu napisali: Ošla DEBELA Tea
Mislim ok, shvaćam da je za manekenke malo prejaka, no pisati po novinama o curi koja ima 16 godina i koja se tek razvija da je maltene
Rijec 'debela' je u navodnicima, a htjeli su naglasiti apsurdnost. :rolleyes:
AnitaMuki
25.05.2008., 11:18
Jadna Tea...meni je ona baš fino građena, nije premršava, nego baš taman...Ako je ona debela...(onda sam ja slon:D)
lollatutu
25.05.2008., 11:18
Evo opet mog ljubljenog:cerek:
Znala sam ja da tu čučiš negdje u grmlju:cerek:
AnitaMuki
25.05.2008., 11:20
Hvala Bogu:p
lollatutu
25.05.2008., 11:21
Jadna Tea...meni je ona baš fino građena, nije premršava, nego baš taman...Ako je ona debela...(onda sam ja slon:D)
Za manekenke je, no poanta je u tome što se u ovom showu ne trazi samo manekenka vec i model, tako da toliko izrazavanje njezine fiksne debljine je bolesno.
Uostalom, pametna je cura i zgodna, uspjet ce i bez Boruta i Basica, a onda im se laganini moze smijat u facu, dok ce njihova pobjednica bilo Marina bilo Sabina napravit krasan k kao što su već i napravile kad su bile vani:rofl:
Jebiga, nekima ni dva puta lupiti glavom o zid nije dovoljno da shvate neke stvari.
kupinica
25.05.2008., 11:36
Oko cega? Da Zagrepceani najlosije pricaju? Pa to je cinjenica, imaju najlosije/nepravilnije naglasavanje rijeci. :ne zna:
rugala se sova sjenici :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
procitaj ponovo
nisam gledala od pocetka,danas cu. Sad mi je nekak zao kaj je Tea ispala.Nije mi bas bila draga ,ali jucer kad sam vidjela Valentinu da dalje hoda katastrofa,i jos ne zna engleski, zamislila sam se malo:ne zna: realno, Sabina je u svemu ok, iako je meni i dalje dosadna,ali bi mogla pobjedit. Samo sta s tim "ne stavom" nece daleko dogurat,jer ce ju svijet "pojest"
kada bi uzela malo bahatosti od Marine (koja je ima previse) bila bi bas super zenska:D
Zli Mali Medo
25.05.2008., 11:46
rugala se sova sjenici :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
procitaj ponovo
:confused::ne zna:
nosferatu
25.05.2008., 12:05
sad će zagrepčani ispasti nepismeni,a ni jedan dalmatinac ne zna složiti rečenicu na hrvatskom književnom jeziku...
ća ća mliko mater dalmacija škure kaće baće blja blja đmiđni munđi i još par talijanizama...
kupinica
25.05.2008., 12:15
sad će zagrepčani ispasti nepismeni,a ni jedan dalmatinac ne zna složiti rečenicu na hrvatskom književnom jeziku...
ća ća mliko mater dalmacija škure kaće baće blja blja đmiđni munđi i još par talijanizama...
:top::D:D
mislim da je sad pravo vrijeme da im kažu da ne postoji nikakav hr top model i da je sve ovo bila skrivena kamera
http://www.pic4ever.com/images/47b20s0.gif
despina
25.05.2008., 12:46
Sabina je najbolja !!!!!!!! :cerek:
Stefani
25.05.2008., 13:03
Slažem se, Sabina je najbolja, najelegantnija, ima stila, za razliku od Marine koja ima samo dobar hod i Valentine koja je kao daska a još se i ponosi sa time!
Tea mi je isto preslatka, šteta što je ispala. Nazivat je debelom je stvarno bolesno, sve one su mršave a oni koji ih tako nazivaju su iskompleksiran i ljubomorni!!!
Sad gledam reprizu...mislim trebaju učvrstit tijelo...:rolleyes:
O jednog trčanja će se vidjeti velliki uspjeh :rolleyes:
Koji debili :ne zna:
summer123
25.05.2008., 13:09
Za manekenke je, no poanta je u tome što se u ovom showu ne trazi samo manekenka vec i model, tako da toliko izrazavanje njezine fiksne debljine je bolesno.
Uostalom, pametna je cura i zgodna, uspjet ce i bez Boruta i Basica, a onda im se laganini moze smijat u facu, dok ce njihova pobjednica bilo Marina bilo Sabina napravit krasan k kao što su već i napravile kad su bile vani:rofl:
Jebiga, nekima ni dva puta lupiti glavom o zid nije dovoljno da shvate neke stvari.
Potpis :top:
Zli Mali Medo
25.05.2008., 13:09
Sad gledam reprizu...mislim trebaju učvrstit tijelo...:rolleyes:
O jednog trčanja će se vidjeti velliki uspjeh :rolleyes:
Koji debili :ne zna:
:D
Jao, lijepo mi je ovo body painting :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.