View Full Version : Hrvatski top model - 1. sezona
stranice :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
moze li mi neko objasniti je li andrea rekla nesto kristini u facu ili...
gledao sam kada je komentarisala kako kristina ima velik nos, male usne itd...
je li bilo ista osim toga?
Izzy tHe OnE
21.04.2008., 13:52
Sabina ako želiš pobjedit, moraš se trgnit, a ti ti je poručio i onaj u žiriju.
Trgni se počni provocirat ljude.
Bezlična si nečeš pobjedit ako nešto ne poduzmeš.
jESTE LI PRIMJETILI DA ONE NAJRUŽNIJE(OSIM MARINE), imaju najjaču osobnost kao recimo Marija, kao Kristina.One nedostak u izgledu nadoknađuju nečim drugim iako im to nemože donit pobjedu, ali se stvarno trude.I neka tako treba.
I zato sma 90 posto siguran da će pobjedit Marina, ima osobnost a ima i izgled.
A ti Sabina trgni se!!!!
meni je isto lijepa Marina,al mi previse cmolji,ne vjerujem da ce ona pobijedit jer ona mentalno nije spremna na taj modeling moze ona u Hrvatskoj biti manekenka ali ak joj sada vec tesko bez roditelja,kako ce joj tek u onom svijetu,i vec je netko iz zirija komentirao da ona nikad nece mentalno biti spremna,i think da su to njoj rekli,mislim da da:)
i mislim netreba sad se sabina svadat,al ono malo nek se zajeb..i tako..:s
sabina ti to mozes,trgni seeeee.:cerek::cerek: i znam da nije dovoljan samo izgled za manekenku al sabina da si popravi malo svoju osobnost bila bi pobjednica i to definitivno
moze li mi neko objasniti je li andrea rekla nesto kristini u facu ili...
gledao sam kada je komentarisala kako kristina ima velik nos, male usne itd...
je li bilo ista osim toga?
Nije bilo ništa osim toga. Ali ako si pratio prije to se baš fino nadovezalo na ono iz 2. emisije ( http://www.youtube.com/watch?v=tIGtvfoYTyc ) , tu joj je Andrea (i Neda) sve strusila u facu.. i sad opet iza kamera. Garant je napeta situacija i u vili, jedna drugu izbjegavaju.
:s
mrkvich
21.04.2008., 14:06
pogledam nekad reprizu kad sam doma posto nema nis drugo. osobno, nit jedna mi se ne cini ko potencijalni top model. pa lepse cure vidim na ulici.
najsimpaticnija mi je ona mala tea. bas mi je sladjahna cura, mozda nije manekenski tip il za top modela, al mi jednostavno slatka.:cerek:
andrea - baca mi na tip cajke sam tak:D, a na sajtu mi je bash zanimljivo ispala na slici, osim kose...nemojte mi ubit al mozda da je imala zategnutu kosu bacala bi mi malo na angelinu:D
marija - zgodusna mi je dok suti i dok se ne smije, ima mi neku cudnu facu
ona martina kaj je izasla - il ima problema sa tenom, il previse kvarcanja il pre tamni puder, al nekaj mi s njenom facom ne stima i djeluje mi umjetno i starije:ne zna:
valentina - osobno mi nije zgodna, al djeluje simpaticno ko osoba
marina - zgodna cura al steta sta si neda poravnat zubeke i njena frizura kad je dosla mi je bila dalekoooo bolja nek ova sad
julija - crvena kosa :flop:, a kaj se izgleda opcenito tice ne djeluje mi ni malo zanimljivo, al ima/la je lepu kosu
sabina - lepe okice na crnu kosu al ko duh je, ne cuje ju se nit ne vidi:D
secer na kraju - kristinceee:D - za nit jednu osobu opcenito ne mogu rec da je ruzna, svak je poseban na svoj nacin i ima ono nesto al ...ko nju drzi u toj emisiji?:confused: nije ona ruzna, al je dalekooo od manekenke, top modela itd. stvarno nije cura za to. svaka cast na njenoj osobnosti al osim sta zgleda ko da ima 30 god em....ne znam ni sama...
u neku ruku nemam favoritkinje, u neku mi je mala tea, al mislim da stvarno hrvatska ima daleko zgodnijih cura.
i ja se pitam za tu kristinu...tko nju tamo drži i zbog čega...jasno je da ne može postati model jer kako je onaj žiriković rekao ima lice koje se trenutno ne traži... fino upakirano :D ali ženica je uvjerena da je ona glavna... takve tulave i mutave cure stvarno treba znati probrati između nekoliko tisuća i žiriju na tome svaka čast :lol: glup i gluplji
simun2008
21.04.2008., 15:24
Ne vjerujem da Kristina misli da je lijepa. Ona to mora govorit jer moraš bit siguran u sebe.
Bolje bi bilo Sabini da počne govorit da je najljepša, jer stvarno je.
Ali nitko joj neće govorit da je umišljena.Jer tako se moraš postavit i gotovo.
Izzy tHe OnE
21.04.2008., 15:54
mene zivcira uzasno ta Kristina..jedva cekam da izade...
da sam Kristina govori pred zirijom da je ona najljepsa i da ce ona pobijedit,nego ona to govori 24 sata,i pred kamerom,ma daj molim te,riga mi seeeeeeee
Anastasia
21.04.2008., 16:40
Kika definitivno ne živi na ovom svijetu, ona dakle uopće ne vidi sebe... Na neki joj način i zavidim na tom samopouzdanju. Jer na njenom bih mjestu imala strašne komplekse! Faca je zbilja užasna!
Iako vidim da ju negativno komentirate, meni Marija ima nešto... Iako sam se iznenadila u prošloj epizodi, koliko je svih pljuvala (iako manje od Kike, mora se priznati).
Andrea mi je bila ok... nije bila tako negativna, ona mi je djelovala baš onako iskreno, ali ne i zlobno.
Tea je možda ono što se traži ali mi ne ide... previše mi je biljka. Iako sam svjesna da je još jako mlada, da je prestrašena i da ona tek treba stasati u izgrađenu osobu...
Sabina je lipa ali ... ispod te lipote, kao da nema baš puno. To moje mišljenje i dalje ostaje nepromijenjeno....
valentina je meni posebna po izgledu, a realno, mislim da se njeno držanje i hod mogu ispraviti i da bi ona nešto i mogla postići u tom svitu...
Meni je samo žao da moramo gledati onu Jurićki, a ne Dragovićku. Ona je ipak najgori dio ovog programa.
Vilibald
21.04.2008., 16:44
da sam Kristina govori pred zirijom da je ona najljepsa i da ce ona pobijedit,nego ona to govori 24 sata,i pred kamerom,ma daj molim te,riga mi seeeeeeee
imala sam je prilike vidjeti live..visoko podignute glave,uvjerena kak je svi prepoznaju,blaženi osmijeh ne skida s lica:D
i bila mi je na mute:lol:
toconja
21.04.2008., 16:47
Ali se s takvim stavom probija u tom svijetu.
Valentina nije i nebi ni uspjela jer i njezina mama je sama rekla da kad su dosli u hotel da je Vale mislila da su sve bolje, lijepse, zgodnije od nje.
A-a.. Ne, ne... S takvim stavom.... Meni je Tihana H. Zalepugin rekla da ako se zelim time baviti da moram imati stav kad dodem negdje: Ja sam dosla! Ja sam najpametnija, najljepsa itd.
Jer vani je konkurencija prevelika i mora se jako potruditi za to (Kaze da vani ima takvih cura koje ce prek leseva gazit da uspiju...) :D
Pozz
kika se tako nije ponašala na samom početku. nego tek kad je žiri reka da moraju govorit da su one naj, onda je to krenilo. i sad se kika digla do neba :rolleyes: evo i ja pogledala najavu za sljedeću emisiju - andrea je opet u akciji!!! :mljacko:
simun2008
21.04.2008., 16:56
Izzy tHe OnE kaže:
Ali se s takvim stavom probija u tom svijetu.
Valentina nije i nebi ni uspjela jer i njezina mama je sama rekla da kad su dosli u hotel da je Vale mislila da su sve bolje, lijepse, zgodnije od nje.
A-a.. Ne, ne... S takvim stavom.... Meni je Tihana H. Zalepugin rekla da ako se zelim time baviti da moram imati stav kad dodem negdje: Ja sam dosla! Ja sam najpametnija, najljepsa itd.
Jer vani je konkurencija prevelika i mora se jako potruditi za to (Kaze da vani ima takvih cura koje ce prek leseva gazit da uspiju...)
Pozz
Slažem se 100 posto s tebom, da nije imala takvi stav već bi odavno odlepršala iz showa.
Ja mislim da ona zna da je katastrofa u faci, ali volim te koje se bore za sebe.
Bravo Kristina.
mrkvich
21.04.2008., 17:39
jedino sto mi se kod kristine i svidja je taj njena "ja sam naj naj" stav. super bi bilo da mnoge iskompleksirane cure danas imaju takav stav, voli sebe kakva je. za to joj mogu samo rec :top:! al i dalje...ne u svijetu manekenstva jer nije ono sto se trazi.
zanima me ak ju neko iznutra i gura novcem il na neki drugi nacin da dospije sto dalje,dal ona to zn ail kak bi joj bilo da sazna?! meni bi recimo teze palo da to saznam nek da mi se iskrneo kaze da nisam za to.
mrkvich
21.04.2008., 17:55
Meni je samo žao da moramo gledati onu Jurićki, a ne Dragovićku. Ona je ipak najgori dio ovog programa.
ja nisam ni znala da je ona bila model, manekenka il kaj vec dok nisam to na forumu procitala. prvi put sam cula za nju ko za voditeljicu na rtl-u.
i znam da je mnogima zgodna i prekrasna itd, al meni nije bash nis posebno nit lijepa nit privlacna. ima mi cudnu facu, malo konjsku neku (ispricavam se na izrazu), i cudno govori, ko da je sve naucila na pamet i to lose naucila na pamet:D.
i niska je kolko sam primjetila:D
profesoricarx
22.04.2008., 04:35
Pogledajte na ovom linku godine od djevojaka u Top Modela Srbija. Nisam mogla doći sebi koliko su to stare djevojke. I par ih je među prvih 10 upalo. Ova jedna koja ima 26 među prvih 6. Jako iznenađujuče, ali njima očito godine nisu toliko bitne.. I čudno mi je da netko sa 28 zaključuje da bi se mogao početi sa tim baviti.. Ali cure zbilja super izgledaju za svoje godine. Ta koja ima 26 mi je najzgodnija od njihovih..
http://www.youtube.com/watch?v=_TWFilc_pL0&feature=related
Jao, oprosti al katastrofalne su. Ona plava izgleda ko cajka deluxe, a ona od 26 izgleda OK, al na licu joj se vidi da je starija. Sumnjam da ce to proc vani kao novi model.
Dijete Cvijeća
22.04.2008., 08:28
Ne gledam baš redovito, ali uspjela sam skužit da što si ružnija, to dalje ideš. :rolleyes: Kristina i ona jedna Dalmošica (ima onak totalno seljobersku facu i čudno zubalo) su fakat, ali fakat ružne. :horor: Ona slavonska plesačica mi je isto ružna u faci, uz to je i užasno bahata. One dvije Dalmošice ("Lennoxica" i ona crna sa šiškama) su mi simpa, ali isto mi nisu neke ljepotice. Sabina mi je simpa, ali stvarno ne kužim kak ju mnogi ovdje smatraju prelijepom - ženska ima prosječnu, bezličnu facu. :ne zna:
NekaNovaJa
22.04.2008., 09:41
Koja je izletila zadnju emisiju?
Andjeo s greskom
22.04.2008., 09:59
nitko!
po 15-ti put :D
Dijete Cvijeća
22.04.2008., 10:01
Koja je izletila zadnju emisiju?
Nije bilo izbacivanja, mislim da je emisija bila "kratki pregled" dosadašnjih emisija.
prilika
22.04.2008., 10:05
Ova zadnja emisija je bila baš dosadna. Čemu to ponavljanje svega što je bilo do sada. To je vjerojatno za one koji nisu gledali niti jednu emisiju do sada.
amelie7
22.04.2008., 12:36
Jel ima HTM nekakvu službenu stranicu?
Izzy tHe OnE
22.04.2008., 12:44
Jel ima HTM nekakvu službenu stranicu?
naravno da ima http://www.topmodel.rtl.hr/:)
toconja
22.04.2008., 14:09
Nema ružnih ljudi, samo onih besprizornih i oni koji nisu lijepi za vidjeti.
No kod nekih su takvi slucajevi extremni pa ih se smatra ruznima... :D
Mikalica
22.04.2008., 15:33
super bi bilo da mnoge iskompleksirane cure danas imaju takav stav, voli sebe kakva je.
Jedna stvar je voljeti sebe i biti svjestan svojih vrlina i zavoljeti svoje mane, a skroz druga biti toliko umišljen (na temelju NIČEGA) kao što je Kika. Samo zato jer netko voli sebe ili jednostavno nije iskompleksiran ne mora na sve strane vikati "Ja sam NAJ" jer uz svu ljubav prema sebi, treba biti i objektivan i imati tračak skromnosti u sebi. Po meni rijetko tko voli umišljene ljude, pogotovo one na kojima se objektivno ne vidi zbog čega su u biti umišljeni. A samo taj stav ju neće dogurati nigdje visoko jer cura nema izgled, a do tako daleko ju ta umišljenost i volja ne mogu dogurati. Barem se nadam, iskreno se nadam...
profesoricarx
22.04.2008., 15:51
Jao, oprosti al katastrofalne su. Ona plava izgleda ko cajka deluxe, a ona od 26 izgleda OK, al na licu joj se vidi da je starija. Sumnjam da ce to proc vani kao novi model.
pretjeruješ! ne možeš reći da su katastrofalne! Plavuša mi nije zgodna baš, ali ima ok tijelo, a ove dvije izgledaju dosta dobro. Meni je ova koja ima 26 najljepša među preostalih 6 modela u Srbiji. Ja ništa ne vidim da toliko starije izgleda.. Meni se super uklapa, čak sam mislila da ima možda 22, 23 godine. Ali, nisam pričala o ljepoti, nego kako im tamo očito nisu bitne godine, kad cure od 26-28 upadaju među najbolje. Meni je to u redu, jer je ovo ipak šou, pa tko kaže da jedna cura od 26 godina ne može izgledati super. Možda se do sad nije bavila nikad manekenstvom, pa se sad odlučila, pa ako će nositi i dalje svoje godine dobro, može joj karijera nastaviti i dosta dugo. Jer, danas u svijetu se traže mnogo i stariji modeli ( žene od 55 godina), pa deblji modeli. Nije to ništa ograničeno na cure do 30 godina! Traže se za mnogo reklama i svega i žene od 50 godina. Nema tu nekih granica, ako se žena super drži! Zato go for it! Ovo mi se sviđa, jer nije naglasak samo na klinkice, nego i na zrele žene i kako i one mogu biti lijepe i dobro nositi svoje godine, a ne samo balave klinke. Meni je sto puta ljepše vidjeti neku ženu od npr. 40 godina da genijalno izgleda, nego klinku od 20 da super izgleda. Koja klinka od 20 izgleda loše? Ima ih puno manje, nego onih od 40!
profesoricarx
22.04.2008., 15:58
E, da i ne slažem se da cura obavezno mora imati 19 godina da bi mogla biti model. Šta to znači da neka od 19 koja nije ništa posebno bude izabrana za modela, a druga od 26, koja zbilja super izgleda ne bude izabrana za modela? Kad ova od 26 koja super izgleda, ako tako dobro izgleda, neovisno o godinama će ju zvati na revije i za modela, dok ova od 19 ne mora raditi nikad ništa jer ne izgleda nešto. Nije sve u godinama. Njima je bitnije da cura bude zrela žena, koja super izgleda i lako se nosi sa svojim izbivanjem od doma, nego neko nezrelo dijete, koje svaki dan plače, što je sa 19 godina, toliko daleko od doma. Zato ja mislim da ako se žena super zbilja drži i izgleda, ne mora biti uopće neka granica da se okuša u modelingu. Pogotovo ako se za nešto traže i stariji modeli ili se ne pitaju godine u nečemu. Ima mnogo cura od 30 godina npr. koje su puno ljepše od onih od 20. To ne može nitko osporiti. A danas hvala Bogu, pa ima toliko raznih poslova i reklama, da se za svakog nađe nešto. Zato bih ja radije izabrala za modela ljepoticu od 26, nego prosječnu od 19! Eto, to je moje mišljenje.
Mislila sam da su katastrofalne za modele.
Ovak u globalu gledajuci, zgodne su, al jednostavno nisu za modele.
Ovo je moje misljenje doneseno samo na osnovu gledanja onog clipa s youtube za koji si dala link.
A na njemu su bile tri cure i stvarno nijedna nije za posao fashion modela.
U pravu si kad kazes da se danas traze modeli i od 50 godina, no to nije fashion modelling nego commercial modelling i za to postoje specijalizirane agencije za tzv "real models".
Malo tko od tih ljudi radi modelling kao jedini posao. Uglavnom imaju normalan posao i onda modelling sa strane za nesto extra novca ili zato jer im je zabavno.
Deblji modeli se isto traze, al onda trebas imat odredjenu debljinu....moras bit konfekcijski broj 42-46 i to mora bit skladno (dakle, sise, struk, guzica naglaseno i u skladu), a ne nakaradno s rolama sala.
Fashion modeli koji su stariji su uglavnom supermodeli koji su karijeru isto poceli s kakvih 14-16 godina i bili toliko uspjesni da je nastavljaju i sad s 30, itd... (Kate, Naomi, Heidi).
Netko tko ima 26 godina i tek pocinje, nece proc vani. Agencije jednostavno ne uzimaju cure u tim godinama i to je to.
profesoricarx
22.04.2008., 16:09
Mislila sam da su katastrofalne za modele.
Ovak u globalu gledajuci, zgodne su, al jednostavno nisu za modele.
Ovo je moje misljenje doneseno samo na osnovu gledanja onog clipa s youtube za koji si dala link.
A na njemu su bile tri cure i stvarno nijedna nije za posao fashion modela.
U pravu si kad kazes da se danas traze modeli i od 50 godina, no to nije fashion modelling nego commercial modelling i za to postoje specijalizirane agencije za tzv "real models".
Malo tko od tih ljudi radi modelling kao jedini posao. Uglavnom imaju normalan posao i onda modelling sa strane za nesto extra novca ili zato jer im je zabavno.
Deblji modeli se isto traze, al onda trebas imat odredjenu debljinu....moras bit konfekcijski broj 42-46 i to mora bit skladno (dakle, sise, struk, guzica naglaseno i u skladu), a ne nakaradno s rolama sala.
Fashion modeli koji su stariji su uglavnom supermodeli koji su karijeru isto poceli s kakvih 14-16 godina i bili toliko uspjesni da je nastavljaju i sad s 30, itd... (Kate, Naomi, Heidi).
Netko tko ima 26 godina i tek pocinje, nece proc vani. Agencije jednostavno ne uzimaju cure u tim godinama i to je to.
Ok, to su tvoji zaključci, ali vjerojatno su u Top Model Srbija dobili neke smjernice, kakve cure smiju uzeti, pa ne vjerujem da ako bi oni izabrali tu od 26 godina, koja je meni najljepša tamo i ništa joj ne fali za modela , da ju onda ta agencija ne bi prihvatila. Daj mi reci za upad u koju agenciju se one to natječu? Elite?
I mislim da ovo nije istina da su modeli samo one koje su počele sa 14-16 i nastavile do 50. Bilo nekad! Danas može obična kućanica, saznati za neki modeling da se traže žene od 50 i nadalje i upasti. Nema tu više pravila kao nekad! Osim toga, ne znam šta bi spriječilo ljude u agenciji da prihvate curu od npr. 26 koja sjajno izgleda. ( zbog godina samo). Mislim da bi to bilo zbilja glupo. Ako neka cura super izgleda, svaka normalna agencija bi gledala kako izgleda, a ne samo koliko godina ima.
Ipanema
22.04.2008., 16:11
Pogledajte na ovom linku godine od djevojaka u Top Modela Srbija. Nisam mogla doći sebi koliko su to stare djevojke. I par ih je među prvih 10 upalo. Ova jedna koja ima 26 među prvih 6. Jako iznenađujuče, ali njima očito godine nisu toliko bitne.. I čudno mi je da netko sa 28 zaključuje da bi se mogao početi sa tim baviti.. Ali cure zbilja super izgledaju za svoje godine. Ta koja ima 26 mi je najzgodnija od njihovih..
http://www.youtube.com/watch?v=_TWFilc_pL0&feature=related
Sta je ovo :eek:
soba, kuhinjski stol pokriven stolnjakom?
na zidu posteri sponzorske vode?
na štriku obješena zastava TOP MODEL?
:rofl: :lol:
Zenske necu ni komentirat.
profesoricarx
22.04.2008., 16:15
Evo, imaš na ovoj stranici najpoznatiju manekensku agenciju na svijetu, pa malo pogledaj ove cure i meni ona od 26 baš tu negdje ide sa njima po izgledu. Ako malo prokopaš stranicu, vidjeti ćeš da ima svega. I neke ne liče na ništa, ali to se sad traži.
http://www.elitemodel.com/results.aspx?subid=4666&city=NY
Ok, to su tvoji zaključci
Mozda to i jesu samo moji zakljucci, al ja radim s modelima skoro svaki dan.
:mig:
I mislim da ovo nije istina da su modeli samo one koje su počele sa 14-16 i nastavile do 50. Bilo nekad! Danas može obična kućanica, saznati za neki modeling da se traže žene od 50 i nadalje i upasti. Nema tu više pravila kao nekad! Osim toga, ne znam šta bi spriječilo ljude u agenciji da prihvate curu od npr. 26 koja sjajno izgleda. ( zbog godina samo). Mislim da bi to bilo zbilja glupo. Ako neka cura super izgleda, svaka normalna agencija bi gledala kako izgleda, a ne samo koliko godina ima.
Kao sto rekoh, to su dvije razlicite vrste modellinga.
Fashion i commercial. Za fashion modelling postoje ista pravila kao i prije cak su i rigoroznija. Dakle, cure su mrsavije nego sto su bile u recimo 90tima i jednako mlade....dakle od 13 nadalje....
I bolje da vjerujes da bi odbili curu od 26 koja nema iskustva u fashion agenciji. Odbijaju i one od 23 s izlikom da su prestare. Moras izgledat vrlo vrlo vrlo extra da te uzmu s 23-24. Dalje od toga ni makac, pa makar izgledao ko Claudia Schiffer.
Ne kuzim bas sto zelis dokazat dajuci link na Elite models?
profesoricarx
22.04.2008., 16:21
Evo, pogledaj na ovoj stranici npr. Barbara Bonin, kako izgleda. Mislim da bi u Elite mogla i Kristina po ovim slikama proći! :D:D Očito je da se ne traži ljepota..
http://www.elitemodel.com/Results.aspx?subid=4668&io=000&city=NY
Ili ovdje Bess Van Eck, Candy Frisbie, Erica Lucas ( za koju je Kristina ljepotica)
http://www.elitemodel.com/results.aspx?subid=4669&city=NY
profesoricarx
22.04.2008., 16:23
Ne kuzim bas sto zelis dokazat dajuci link na Elite models?
Pa, ak ne kužiš kaj ti oću reći, onda ću ti to teško objasniti.. :ne zna:
profesoricarx
22.04.2008., 16:36
Mozda to i jesu samo moji zakljucci, al ja radim s modelima skoro svaki dan.
:mig:
Kao sto rekoh, to su dvije razlicite vrste modellinga.
Fashion i commercial. Za fashion modelling postoje ista pravila kao i prije cak su i rigoroznija. Dakle, cure su mrsavije nego sto su bile u recimo 90tima i jednako mlade....dakle od 13 nadalje....
I bolje da vjerujes da bi odbili curu od 26 koja nema iskustva u fashion agenciji. Odbijaju i one od 23 s izlikom da su prestare. Moras izgledat vrlo vrlo vrlo extra da te uzmu s 23-24. Dalje od toga ni makac, pa makar izgledao ko Claudia Schiffer.
Ne kužim, kaj si radila u Fordu i Eliteu? Pa tu je riječ o stranim agencijama ne, a ne našim. A u stranima, su drugi kriteriji oko uzimanja modela i ima modela svih dobi, rasa itd. A mene je sad šokiralo koliko su ružni ti njihovi modeli. Očito je da moraš biti nekako ružnjikav i poseban da bi radio za takve agencije. Tako, da mislim da bi omražena Kristina očito bila najbolji izbor. Ove druge cure izgledaju preobično i prenormalno za njihove kriterije. Tamo su drugi kriteriji nego u Hrvatskoj. Osim toga Kristina je i dovoljno mršava da bude model, a ove druge nisu. Znaju oni što rade. Vjerojatno su dobili upute iz agencije, koji se tip cura traži i ta će biti model! ;) Kad pogledam strane revije i kakvih cura tamo ima, mislim da je Kristina zapravo pravi pogodak. Dovoljno je pogledati Fashion Tv na šta liče cure! ;)
Oprosti, ja sam napisala da skoro svakodnevno radim s modelima, a ne da radim u ovoj ili u onoj agenciji. Drugo, zivim vani, a ne u Hrvatskoj. ;)
Trece, nitko nikad nije ni rekao da za modela moras bit LIJEP. To su neke zablude koje ljudi kod nas imaju jer sve sto vide su nase "manekenkice" (cast izuzecima) koje se okolo presetavaju s najnovijom torbicom i najnovijim nogometasom. Biti model je nesto sasvim drugo.
Vidis, tebi su te cure (s Elite stranice) ruzne, i objektivno gledajuci nisu ljepotice, al imaju ono nesto...sto ti mozda ne vidis u njima, al fashion industrija vidi. Meni je recimo jasno zasto su izabrali njih....izgledaju unique, visoke su, mrsave i imaju ono nesto. A to nesto nije NUZNO ljepota kako vecina ljudi razmislja. ;)
profesoricarx
22.04.2008., 16:49
Oprosti, ja sam napisala da skoro svakodnevno radim s modelima, a ne da radim u ovoj ili u onoj agenciji. Drugo, zivim vani, a ne u Hrvatskoj. ;)
Trece, nitko nikad nije ni rekao da za modela moras bit LIJEP. To su neke zablude koje ljudi kod nas imaju jer sve sto vide su nase "manekenkice" (cast izuzecima) koje se okolo presetavaju s najnovijom torbicom i najnovijim nogometasom. Biti model je nesto sasvim drugo.
Vidis, tebi su te cure (s Elite stranice) ruzne, i objektivno gledajuci nisu ljepotice, al imaju ono nesto...sto ti mozda ne vidis u njima, al fashion industrija vidi. Meni je recimo jasno zasto su izabrali njih....izgledaju unique, visoke su, mrsave i imaju ono nesto. A to nesto nije NUZNO ljepota kako vecina ljudi razmislja. ;)E, pa da! Znači slažemo se u temeljnoj filozofiji da za modela ne moraš biti zgodan. I da bi i Kristina mogla proći tamo. Zašto? zato jer je visoka, mršava i izgleda posebno.. Eto. :)
A da li je itko od vas primjetio da ove naše druge cure koje su favoritkinje, su zgodne, ali nisu mršave i neke nemaju visinu. Šteta da nisu stavili visinu. Mislim da je Marina dosta niska cura. Da je oko 170 cm, tako mi izgleda. Da li možeš sa tom visinom biti tamo model?
Tesko. Moras bit iznimno lneobican i/ili lijep da bi te agencija uzela s tom visinom.
Jedino kao komercijalni model.
profesoricarx
22.04.2008., 16:54
Meni se čini da je većina zaboravila visinu kod ovih naših cura! Jer je to jedan od temeljnih uvjeta za biti manekenka. Čak ni godine tu nisu bitne. Svojedobno sam i ja ( na nagovor drugih, jedna mi cura namjestila dogovor sa jednim kreatorom, da nisam ni znala..) pokušala biti manekenka, ali su me sa 16 godina odbili da imam prekrasno lice, ali da nemam visinu i da nisam dovoljno mršava ( a imala sam 53 kile na 171 cm visine) . Tako da.. Nisu ni godine toliko bitne, koliko visina i mršavost ekstremna ( sitna, mršava, krhka građa), a tu to najviše zapostavljamo po mojem sudu..
( Zato dobro znam koliko je lice, koje mi tu najviše favoriziramo "bitno" u svijetu modela)- Najmanje bitno.. Žalosno, ali istinito.
Svaka rugoba može biti manekenka, jedino ako je viša od 175 cm i ima manje od 50 kila, eto.. ;) To je čitav misterij oko Modela i manekenstva..
a tek pitanja koja im postavljaju :rofl:
danas sam ispred sc-a vidila jednu od cura iz HTM (odnosno ona to više nije):D
bubicaa
22.04.2008., 18:21
koju to? ajd napiši bijelim slovima :)
^NAPIŠI KOJA JE!!!! Bijelim slovima jer je spojler ali napiši!!! HVALA HVALA HVALA
:rofl: Da, totalan treš.. meni je bed to gledat. :(
Izzy tHe OnE
22.04.2008., 19:52
molim te napisi koja jeeeeeee.ta cura koju si vidla ti as one!!!!!pliz pliz
Izzy tHe OnE
22.04.2008., 19:55
evo procitala sam,hehe hvala:)
Evo, pogledaj na ovoj stranici npr. Barbara Bonin, kako izgleda. Mislim da bi u Elite mogla i Kristina po ovim slikama proći! :D:D Očito je da se ne traži ljepota..
Ili ovdje Bess Van Eck, Candy Frisbie, Erica Lucas ( za koju je Kristina ljepotica)
kristina i ljepotica? hahahahaha... u crtiću "ljepotica i zvijer" ona bi bila zvijer :). ni erica nije oličenje ljepote ni seksepila, uostalom poznato je da agencija elite traži onaj famozni faktor X, ali ima ženstvenosti više nego što bi je skupilo 20 kristina šakić. kamon pipl, pa ona izgleda ko zlobna baba i sigurno da ne bih odjenula odjeću ili konzumirala bilo što što bi ta reklamirala i promovirala pa da je najjači brand na svitu :flop:
lollatutu
22.04.2008., 21:04
Oprosti, ali za moj pojam je svaka od ovdje navedenih cura masu ljepša od Kristine:ne zna:
Istina je da za modela, umjetničke fotke, ne komercijalne jer komercijalne rade fotomodeli koji su lijepi, moraš imati nekakvu neobičnost, čudnu energiju ili faktorX.Za to se ne traži Adriana Lima glava.
S druge strane, temeljna razlika između Kristine i ovih ovdje cura jest ta da one možda nemaju izgled kakav danas predstavlja ljepotu(a to je po mom mišljenju Angelina look, ono ogromna usta, minijaturan nos, ogromne, po mogućnosti plave ili zelene oči i seksi agresiva u stilu "saćudatejebem"), možda čak djeluju aseksualno, neobično u svakom slučaju, neka od njih može bitno imaju kakve zanimljive neobičnosti na sebi, ma čak i grbav nos, no u konačnici kada ih gledam vidim simetriju, pravilnost, zanimljivost, ne vidim ružnoću kakvu vidim na Kristini.
Oprosti ali premala usta, nos koji ide nakoso i prevelik je i pregrbav, sitne oči, ispupčena brada i još gro drugih stvari meni Kristinu ne čini zanimljivom niti neobičnom već ružnom, a povrh svega ne isijava mi nikakvom energijom, nikakvim faktorom, obična je.Realno i samo fizički gledajući, za njezinu osobnost se ne želim zalagati niti pljuvati jer ju niti ne poznajem, a i lično sam se uvjerila preko nekih ljudi koliko se na televiziji preko takvih showova, realitya i sl. zna izmanipulirati nasnimljeno, tako da mi u konačnici ne znamo pravi tijek događaja i ponašanje cura.
profesoricarx
22.04.2008., 21:06
[/B]
kristina i ljepotica? hahahahaha... u crtiću "ljepotica i zvijer" ona bi bila zvijer :). ni erica nije oličenje ljepote ni seksepila, uostalom poznato je da agencija elite traži onaj famozni faktor X, ali ima ženstvenosti više nego što bi je skupilo 20 kristina šakić. kamon pipl, pa ona izgleda ko zlobna baba i sigurno da ne bih odjenula odjeću ili konzumirala bilo što što bi ta reklamirala i promovirala pa da je najjači brand na svitu :flop: Ne znam, ali ja baš začudo mogu zamisliti Kristinu kako nosi revije po svijetu. Kod nas ne, ali vani negdje, da. Jer znamo da se kod nas traže dosta drukčiji tipovi cura nego vani. Vani cure, nije nimalo bitno kakvu facu imaju, samo da su jako mršave i jako visoke, a kod nas je bitno da su lijepe i ne moraju biti toliko mršave. Tako da ju mogu zamisliti kako negdje vani hoda pistama, ali kod nas , ne. A nisu ni vani, neke ultra ženstvene manekenke, ako ćemo.. Ima ih masa muškobanjastih.
profesoricarx
22.04.2008., 21:13
Oprosti, ali za moj pojam je svaka od ovdje navedenih cura masu ljepša od Kristine:ne zna:
Istina je da za modela, umjetničke fotke, ne komercijalne jer komercijalne rade fotomodeli koji su lijepi, moraš imati nekakvu neobičnost, čudnu energiju ili faktorX.Za to se ne traži Adriana Lima glava.
S druge strane, temeljna razlika između Kristine i ovih ovdje cura jest ta da one možda nemaju izgled kakav danas predstavlja ljepotu(a to je po mom mišljenju Angelina look, ono ogromna usta, minijaturan nos, ogromne, po mogućnosti plave ili zelene oči i seksi agresiva u stilu "saćudatejebem"), možda čak djeluju aseksualno, neobično u svakom slučaju, neka od njih može bitno imaju kakve zanimljive neobičnosti na sebi, ma čak i grbav nos, no u konačnici kada ih gledam vidim simetriju, pravilnost, zanimljivost, ne vidim ružnoću kakvu vidim na Kristini.
Oprosti ali premala usta, nos koji ide nakoso i prevelik je i pregrbav, sitne oči, ispupčena brada i još gro drugih stvari meni Kristinu ne čini zanimljivom niti neobičnom već ružnom, a povrh svega ne isijava mi nikakvom energijom, nikakvim faktorom, obična je.Realno i samo fizički gledajući, za njezinu osobnost se ne želim zalagati niti pljuvati jer ju niti ne poznajem, a i lično sam se uvjerila preko nekih ljudi koliko se na televiziji preko takvih showova, realitya i sl. zna izmanipulirati nasnimljeno, tako da mi u konačnici ne znamo pravi tijek događaja i ponašanje cura.Evo Erica Lucas ima te parametre- ogromna usta, normalan nos, pa opet nije zgodna. A meni se čini da je Kristina svima tako ultra gadna, samo zato jer ima mala usta i veći nos, a meni su npr. veći nosevi najčešće seksi i zgodni, bilo na muškima ili ženskama. ( moj ukus..). To ne znači da ja imam velik nos i mala usta, pa zato, nego dapače, ja imam normalan nos, ali volim na ljudima grčke noseve. Moj neobičan ukus, što ćeš.. Meni je i ona naša Lejla, bivša Šehović, bila puno ljepša dok je imala onaj markantan nos, nego sad. Sad mi se utapa u onu slatkastu baby, ljepotu, koju imaju sve izoperirane žene i koja mi se gadi i ubitačna mi je! :rolleyes: Eto, ja volim više prirodno, što ćemo..
I ove druge od Salme Hayek, do Jennifer Aniston i ostalih ljepotica, su mi puno ljepše, prije operacija.. Onak posebne su, a ove izoperirane su sve iste, možeš im kopirati facu i složiti na drugu.. VELIKA USTA, MALI NOS, VELIKA USTA, MALI NOS.- Kao da su zgodne jedino takve cure.. Evo imate ovu Ericu i ona je primjer da to uopće ne mora biti slučaj.:ne zna:
:perhaps:
22.04.2008., 21:40
mislin da je erica lipša od kristine:ne zna:
ima lipa puna usta, pravilan nos, a da li je zgodna - to ne vidim na ovim slikama, pa neću komentirat.
a kristina - ako zanemarimo činjenicu da ima velik nepravilan nos, i da nema usne, nema mi "ono nešto" - da zrači, da je primjetiš... jednostavno je bzvz.
missy m
22.04.2008., 23:14
julija :)
i kak izgleda uživo???:ne zna:
plizzz reci,zanima me!:top:
i kak izgleda uživo???:ne zna:
plizzz reci,zanima me!:top:
pa moram reć,puno bolje nego na tv-u. sa bojon kose su joj pogodili 100%, iako se bar meni tako nije činilo na tv-u. i mislim da joj je ta kosa bila najjači adut u natjecanju. bila je u cipelama na petu i malo je čudno hodala (čitaj: skoro nespretno:)). al ima dobro tijelo - zgođušna je :D
profesoricarx
23.04.2008., 00:25
mislin da je erica lipša od kristine:ne zna:
ima lipa puna usta, pravilan nos, a da li je zgodna - to ne vidim na ovim slikama, pa neću komentirat.
a kristina - ako zanemarimo činjenicu da ima velik nepravilan nos, i da nema usne, nema mi "ono nešto" - da zrači, da je primjetiš... jednostavno je bzvz.
Što se tiče malog nosa i velikih usna. Mislim da znam radi čega je to toliko popularno. Zato što žene koje imaju mali nos, budući je nos minijaturan, teško da mogu čudno ispasti iz nekog kuta, budući je nos u svim kutevima mali. Veći nosevi moraju biti uistinu savršeni iz svakog kuta, da bi ispali dobro na slikama, a rijetki su veći nosevi koji su savršeni, tako da.. Onda ljudi sa većim nosem, ispadnu često na slikama čudno. A i usne su popularne, budući na slikama one pokriju većinu face, tako da teško da će cura čije usne pokriju većinu face ispasti loše iz nekog kuta. Tako da je to to. :D:D Zato se to traži jer je mala vjerojatnost asimetrije lica, kad imaš ogromne usne i mali nos. Ali to ne znači da se to meni sviđa! Mislim da bi se osjećala kao klaun, da imam facu kao Adriana Lima i da ne bih bila nešto presretna, sa tim usnama. Onak bi se osjećala ko neka droca vjerojatno.. A to mrzim. Ja volim puno puno više ljepotu tipa Elizabeth Taylor ( klasične ljepotice), a ovo je sve neka instant ljepota, koja se brzo sažvače i manje rola filma treba ispucati kod cura sa malim nosem i velikim usnama da dobro ispadnu.. Bezveze..
ne kužin ovo prepucavanje oko kike :) cura, realno, nema usta i ima veliki nos. a pošto Boris zna da se "takva ljepota" vani ne traži....
svaka od ljepotica koje su navedene u prethodnim postovima, ima ono nešto. npr. erica - mislin da joj je glavni adut crvena kosa i plave oči, te ona 2 prednja zuba:D , pjegice...ima opet nešto.
po meni kristina ne bi trebala bit top model. i da zanemarin nos, al usne - ona ih nema! ravna linija! šta da joj šminkaju?! :)
profesoricarx
23.04.2008., 00:49
ne kužin ovo prepucavanje oko kike :) cura, realno, nema usta i ima veliki nos. a pošto Boris zna da se "takva ljepota" vani ne traži....
svaka od ljepotica koje su navedene u prethodnim postovima, ima ono nešto. npr. erica - mislin da joj je glavni adut crvena kosa i plave oči, te ona 2 prednja zuba:D , pjegice...ima opet nešto.
po meni kristina ne bi trebala bit top model. i da zanemarin nos, al usne - ona ih nema! ravna linija! šta da joj šminkaju?! :)
ha, ha. Ma nitko se ne prepucava. Ljudi jednostavno, svatko navodi svoje mišljenje. Moje mišljenje je ovakvo, od nekog drugog je drukčije i to je život. Očito nije Kristina svima nakaradna i hvala Bogu, da je tako.. Inače bi život bio užasan, da se svima npr. sviđa Marina, a nikome Kristina. Samo zato, jer ova ima debela usta i mali nos, a ova to nema.. Meni je npr. predivna nekad bila Helena Christensen, a ona uopće nema debela usta i minijaturan nosić, nego jednostavno ima lijepu facu.
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/06_01/helenachristensenG_468x550.jpg
istina,ukusi su različiti i glupo bi bilo da nam je sabina (ili marina) svima naj. pošto si spomenila helenu - ta žena ima usta, samo su nekako izdužena,al ih ima i nisu toliko tanka. al kika ih jednostavno nema - to je moje mišljenje:D
mislin, kika (http://www.topmodel.rtl.hr/data/slika/original/266.jpg) vs. helena (http://img216.imageshack.us/img216/4186/images658343helenachriscj1.jpg):D
profesoricarx
23.04.2008., 01:13
istina,ukusi su različiti i glupo bi bilo da nam je sabina (ili marina) svima naj. pošto si spomenila helenu - ta žena ima usta, samo su nekako izdužena,al ih ima i nisu toliko tanka. al kika ih jednostavno nema - to je moje mišljenje:D
mislin, kika (http://www.topmodel.rtl.hr/data/slika/original/266.jpg) vs. helena (http://popculturewilleatitself.com/wp-content/uploads/2007/04/images658343_helenachristensen.jpg):D he he. E jesi našla sliku od Kike! :) A na ovoj drugoj slici ti je neki crtić. Ničega nema
A btw. ne uspoređujem ja njih dvije, jer se njih dvije ne mogu usporediti.
meni se na drugoj slici pokazuje helen :ne zna:
eee 90-ih, al sad je doba angeline jolie :D
orange_girl
23.04.2008., 09:41
opet spoileri.. daj otvorite u neprikazanom raspravu
NekaNovaJa
23.04.2008., 10:01
Jedine dvi cure koje nisu poluret... su Kristina i Marija. Ove ostale su za rikavat od smija...
Tješim se da nisam bila takva u njihovim godinama....
al me nerviraju ovi spojleri na službenom topicu.dosad znam skoro sve koji su ispali.stvarno nema smisla.
Pearl21
23.04.2008., 10:41
Jedine dvi cure koje nisu poluret... su Kristina i Marija. Ove ostale su za rikavat od smija...
KRISTINA I MARIJA?! :confused:
katastrofa!!! Kristina je užas živi, a Marija samo trunkicu bolja od nje.... pa di si njih dvije našla?! :ne zna:
orange_girl
23.04.2008., 10:52
maria ajde i nekako, ali kike??:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
givenchy
23.04.2008., 10:54
al me nerviraju ovi spojleri na službenom topicu.dosad znam skoro sve koji su ispali.stvarno nema smisla.
isuse ja samo kažem što sam čula..ma uostalom vidit ćemo na tvu
NekaNovaJa
23.04.2008., 11:20
Ja samo kažem svoje mišljenje. To su jedine cure koje znaju složit dvi proširene rečenice.
isuse ja samo kažem što sam čula..ma uostalom vidit ćemo na tvu
za spojlere otvori temu na neprikazanom.
vise mi spojleri na sluzbenom topicu stvarno idu na zivce.
kako bi bilo da ja sad saznam ko su zadnjih 6 djevojaka npr. i kazem i svima pokvarim gledanje.
givenchy
23.04.2008., 11:22
ma ok kužim..al nije to 100 % sigurno...ko zna
Ja samo kažem svoje mišljenje. To su jedine cure koje znaju složit dvi proširene rečenice.
:lol::lol::lol: pa kristina ne zna ni sta je prilog (mozda jedino zna za kecap ili majonezu kao prilog ali i za to cisto sumnjam s obzirom da je skeleton).
Pearl21
23.04.2008., 11:36
:lol::lol::lol: pa kristina ne zna ni sta je prilog (mozda jedino zna za kecap ili majonezu kao prilog ali i za to cisto sumnjam s obzirom da je skeleton).
:amen:
ova je dobra!!! :top:
NekaNovaJa
23.04.2008., 11:40
Mislim da tamo nijedna nije znala šta je prilog. Toliko o tome.
Pearl21
23.04.2008., 11:52
Mislim da tamo nijedna nije znala šta je prilog. Toliko o tome.
Pa jel Julija lijepo rekla:"Šta sad, ako smo lijepe, ne moramo biti i pametne."
:lol::lol::lol:
ajd sad za priloge ništa čudno, ali Kristina ne zna ni šta je ogledalo. S obzirom da je tako umišljena vjerojatno se nikad nije susrela s tim izumom. :D
NekaNovaJa
23.04.2008., 12:01
Vi curke sve ovo malo preosobno shvaćate. Možda ste još mlade pa vam opraštam. Ako kažem da mi je Kristina pametnija od one oblajhane muškobanjaste slatkice (pogrbljena, ne znam ime), to ne znači da mislim da je pametna!!! Jednostavno su ostale ispod prosjeka!
Pearl21
23.04.2008., 12:07
Vi curke sve ovo malo preosobno shvaćate. Možda ste još mlade pa vam opraštam. Ako kažem da mi je Kristina pametnija od one oblajhane muškobanjaste slatkice (pogrbljena, ne znam ime), to ne znači da mislim da je pametna!!! Jednostavno su ostale ispod prosjeka!
ma neeee... ja samo velim da meni Kristina ne djeluje pametna. ništ ti to mene ne dira. to je tvoje mišljenje. :mig:
meni je Kristina najgora tamo jer je najružnija, a najumišljenija i najbahatija... a u vezi pameti i tome jel ona to ima ili ne... ne bi komentirala jer ju ne poznam. :ne zna:
ali ovako mi ne djeluje baš ništa pametnija od bilo koje druge cure tamo. :cerek:
starky20
23.04.2008., 12:49
marina ima prelijepu facu i slatka je ali rijetke su manekenke ljepotice jer i fotoaparati (kao i dizajneri pederi) više vole apstraktne i neženstvene crte lica.
espinada
23.04.2008., 12:52
Smeta me mišljenje da sve cure moraju imati lijepi mali nosić. . :mad:
Meni je Kika lijepa cura, ali definitivno bi trebala biti skromnija.
missy m
23.04.2008., 13:03
mislim da ovo sve više nema veze s vezom,jer oprostite,al po meni marina puno više zaslužuje bit i dalje u natjecanju od jedne marije (pošto znamo da neće pobijedit ni valentina,ni tea,ni andrea),znači ostaju kao potencijalne pobjednice marija i sabina.
sabina ok,neka,ali marija...:confused:
a kaj se njihove pameti tiče i značenja pojma prilog,mislim da sasvim dovoljno govori o tome izjava julije...:rofl:
i ja više fakat ne kužim na kaj se danas sveo pojam ljepote i modela...:ne zna:
jer ako je to neka cura kojoj fali i cica i guzica,s povećim nosom,kratkim nogama onda ja fakat ne kužim i nije vrijedno...
adriana lima,gisele budchen,alessandra ambrosio su po meni lijepi modeli koje imaju i duge noge,i lijepe kose,i usne,i mali nosić...
dakle,jedine koje po meni tu zaslužuju bit su marina i sabina...možete me sad napast,ali mislim da ima puno cura u hrvatskoj koje se mogu nosit s ljepotama naših natjecateljica!:top:
Pearl21
23.04.2008., 13:15
mislim da ovo sve više nema veze s vezom,jer oprostite,al po meni marina puno više zaslužuje bit i dalje u natjecanju od jedne marije (pošto znamo da neće pobijedit ni valentina,ni tea,ni andrea),znači ostaju kao potencijalne pobjednice marija i sabina.
a kaj se njihove pameti tiče i značenja pojma prilog,mislim da sasvim dovoljno govori o tome izjava julije...:rofl:
dakle,jedine koje po meni tu zaslužuju bit su marina i sabina...možete me sad napast,ali mislim da ima puno cura u hrvatskoj koje se mogu nosit s ljepotama naših natjecateljica!:top:
:top: SLAŽEM SE!!! Marija mi se ni malo ne sviđa i stvarno mi ide na živce što ju toliko hvale, a Sabini stalno kvocaju nekaj. :mad:
a što se tiče drugih cura u Hrvatskoj... mislim da su mogli naći 100 puta ljepše cure od svih njih zajedno. ok, meni je Sabina jako lijepa, ali ostale... ništa posebno.
simun2008
23.04.2008., 14:01
gisele budchen ima neki špicast nos, pari mi kao pinokio
simun2008
23.04.2008., 14:11
Molim Vas da mi objasnite zašto se emisija zove HRVATSKI TOP MODEL BY TATJANA JURIĆ.
E pa meni nije jasno zašto BY TATJANA JURIĆ, pa ali nije normalno SA TATJANOM JURIĆ.
Zašto je tu engleski umjesto hrvatski'?
Neka mi netko kaže jedan normalan razlog zašto su stavili by??
Pa ako su htjeli na engleski onda je trebalo bit CROATIAN TOP MODEL BY TATJANA JURIĆ.
Po meni ta RTL televizija teško sranje.Nas tretiraju kao roblje i sami ih zanima profit.
Treba bojkorit tu glupu RTL televiziju.
I još da vas pitam jel vama ona tatjana jurić čudno govori u showu???
Pa jeli ona uopće išla na koje govorne vježbe??
Nadam se da nisam naporan.
A vjerovatno jesam.
Izzy tHe OnE
23.04.2008., 14:19
Molim Vas da mi objasnite zašto se emisija zove HRVATSKI TOP MODEL BY TATJANA JURIĆ.
E pa meni nije jasno zašto BY TATJANA JURIĆ, pa ali nije normalno SA TATJANOM JURIĆ.
Pa ako su htjeli na engleski onda je trebalo bit CROATIAN TOP MODEL BY TATJANA JURIĆ.
Po meni ta RTL televizija teško sranje.Nas tretiraju kao roblje i sami ih zanima profit.
Treba bojkorit tu glupu RTL televiziju.Pa ja mislim da se oni nama smiju koliko smo glupi.
A vjerovatno jesam.
malo si naporan,da heheh:),salim se..
ni ja neznam zasto je by,ali meni bolje zvuci htm by tatjana juric,a ne htm sa tatjanom juric,ma svejedno mi je uistinu svejedno ..:D
tatjana meni bas dobro prica,o cemu ti??????
Neka mi netko kaže jedan normalan razlog zašto su stavili by??.
Na RTL-u nema lektora?
Na RTL-u nema službe za govor? Naravno da nije išla na govorne vježbe. Nisu oni javna televizija pa da im je bitno da voditelji kolko tolko suvislo govore. Bitno je kak ona izgleda, fućkaš ostalo.
simun2008
23.04.2008., 14:35
Znam da sam dosadan ali šta ćeš.
Ali šta misliš da bi francuzi stavili BY zato šta bolje zvuči.
Ali tvoj razlog da bolje zvuči, nije mi neki razlog, a šta fali SA Tatjanom Jurić.
Ma hoću ti reć da smo mi robovi američkih kapitalista.
Niti ime jedne emisije koja se prikazuje u Hrvatskoj (bez obzira šta je američka licenca) ne može biti na hrvatskom.Pa to je katastrofa.
A što se tiće TJ i njezinog izgovora ona meni rijeći čudno izgovara.
Obrati pozornost na nju u sljedećoj emisiji.
mirrorball
23.04.2008., 14:36
..ma nije problem u tome kak' se show zove, nego u tome što se Jurićka u tom "svom" showu postavlja ko da je sve svjetske modne piste uzduž i poprijeko prešla :rolleyes: Ono, jedino po čemu ja nju znam prije RTL-a jeste da je bila sudionica one "Vruće patrole" ili kak' se već zvala u JL-u. A sad je ekspert za manekenstvo...
mirrorball
23.04.2008., 14:44
Niti ime jedne emisije koja se prikazuje u Hrvatskoj (bez obzira šta je američka licenca) ne može biti na hrvatskom.Pa to je katastrofa.
...pa nisam primjetio da se bilo gdje osim na RTL - u (i ponekad Nov@) koriste anglizmi (npr.) za licencirane emisije, odnosno - svugdje su naši nazivi. :ne zna: A to kaj na RTL-u koriste anglizme - preseravanje - isto ko u većini firmi u kojima su u zadnje vrijeme svi neku akaunt, sejls, đunijor i ostali menađeri - sindrom malograđanštine.
Pearl21
23.04.2008., 14:57
Ne može bit SA Tatjanom Jurić jer bi to značilo da se "u originalu" zove WITH Tatjana Jurić... :lol:
marina_tha
23.04.2008., 14:58
Znam da sam dosadan ali šta ćeš.
Ali šta misliš da bi francuzi stavili BY zato šta bolje zvuči.
Ali tvoj razlog da bolje zvuči, nije mi neki razlog, a šta fali SA Tatjanom Jurić.
Ma hoću ti reć da smo mi robovi američkih kapitalista.
A što se tiće TJ i njezinog izgovora ona meni rijeći čudno izgovara.
Obrati pozornost na nju u sljedećoj emisiji.
imaš apsolutno pravo. to sa by i tatjaninim govorom u kojem ne možeš nazrijet niti jednu interpunkciju osim upitnika već smo prožvakali na topicu.
A vjerovatno jesam.
Nisi nimalo naporan, super si! :top:
Tatjana definitivno čudno govori u showu.. to je zato što uči tekst napamet pa zvuči usiljeno i neprirodno, ali koga briga. Meni je čak i zabavnije tako gledat, barem se imam čemu smijati. Ali daleko od toga je to da mi ona nije simpatična. Dapače, slatkica je i totalno se vidi da glumata strogoću. Samo tu i tamo koja frizura joj ne paše... ona zalizana kosa is NOT WAY TO GO!
I zašto se show zove HRVATSKI TOP MODEL BY TATJANA JURIĆ? Zato što zvuči svjetski! Eto zato.. RTL je takva televizija da se uvijek potrude da nešto zvuči senzacionalno makar to bilo i gramatički netočno (ili posve apsurdno). LOL
I nikako ne treba bojkotirat RTL televiziju. Ja sam presretan što hrvatCka ima svoju verziju RTL-a. Makar im je na programu masa smeća (ponavljanje prastarih serija, loši voditelji itd.) meni je super što imamo taj program jer barem ovako možemo imat hrvatske verzije ovakvih reality šouova (<-LOL) tipa Top Model, Big Brother itd. Nov@TV se isto trudi oko toga ali meni nekako sve što oni naprave je baš treš ali totalni (tipa Story Super Nova, Showtime, Farma itd.), a HRT pak svaki reality show napravi po nekakvoj penzić-šabloni (Ples sa zvjezdama itd.) izuzev Survivor.
Sviđa mi se kako RTL televizija radi emisije na takav način da im je bitnije kako nešto izgleda nego sam sadržaj.. sve je nekako usiljeno i pošvabljeno/poamerikanizirano, a istovremeno beskrajno zanimljivo. Ne znam.. barem meni. Iznenađuje me da čak i Večera Za 5 zna biti zanimljiva (ni sam ne znam zašto), a na drguim programima ne bi okom trepnuo za takvom kulinarskom emisijom.
Al sam ga nasro, fakat sori ljudi. Al neš ti meni protiv RTL-a!
..ma nije problem u tome kak' se show zove, nego u tome što se Jurićka u tom "svom" showu postavlja ko da je sve svjetske modne piste uzduž i poprijeko prešla :rolleyes: Ono, jedino po čemu ja nju znam prije RTL-a jeste da je bila sudionica one "Vruće patrole" ili kak' se već zvala u JL-u. A sad je ekspert za manekenstvo...
Ma daj.. pretjeruješ. RTL je iskoristio Tatjanu jer cura već je njihova stalna voditeljica, a osim toga i dobro izgleda (Koliko god nekima bila iritantna, ona nije uopće ružna. Možda nekima bezlična, ali ružna nikako!).. i to uopće nije bitno. Koja god da je voditeljica bila show bi bio isti, jedino možda nekima malo manje iritantan.
simun2008
23.04.2008., 15:03
Da slažem se s tobom, po meni ako je hrvatska emisija onda ona mora imati hrvatski naziv i gotovo.
A šta reći za Jurićku, niti nema referenci za vođenje emisije, niti ima izgovor za vođenje emisije.
O izgledu bi mogli raspravljat, ali ej ona ima 1 60 cm. Mislim šta ću više govorit.
Da slažem se s tobom, po meni ako je hrvatska emisija onda ona mora imati hrvatski naziv i gotovo.
HRVATINO!!!
Meni je to ful nebitno.
Em "HRVATSKI TOP MODEL by TATJANA JURIĆ" zvuči masu puta bolje pa kogajebe.
:cerek::rofl:
marina_tha
23.04.2008., 15:19
meni se naziv hrvatski by uklapa u koncepciju showa. isto ka šta mi se uklapa top model tatjana jurić od metar i po. to je jedna vrlo dosljedan apsurd.
simun2008
23.04.2008., 15:19
Ma slušaj nije problem u tome što sam ja neka velika Hrvatina ( samo sam mala Hrvatina), nego je problem šta vrijeđaju našu intelektualnu razinu.
Tretiraju nas kao stoku.
mirrorball
23.04.2008., 15:20
Ma daj.. pretjeruješ. RTL je iskoristio Tatjanu jer cura već je njihova stalna voditeljica, a osim toga i dobro izgleda (Koliko god nekima bila iritantna, ona nije uopće ružna. Možda nekima bezlična, ali ružna nikako!).. i to uopće nije bitno. Koja god da je voditeljica bila show bi bio isti, jedino možda nekima malo manje iritantan.
...nda..ali su onda morali drugačiji pristup za nju odabrati...sad ona sere po curama i daje im savjete i ne znam što sve u svezi manekenstva ko da je vrhunska manekenka (ili bila) - a cura u životu ko manekenka na pistu ni kročila...BTW - zašto vani takve emisije vode cure koje jesu ili su bile mankenke?
simun2008
23.04.2008., 15:28
U Tatjani Jurić i nazivu njene emisije sažeta je sva bijeda RTL televizije.
Hej ovo iznad bi dobar reper lijepo mogao odrepat.
...nda..ali su onda morali drugačiji pristup za nju odabrati...sad ona sere po curama i daje im savjete i ne znam što sve u svezi manekenstva ko da je vrhunska manekenka (ili bila) - a cura u životu ko manekenka na pistu ni kročila...BTW - zašto vani takve emisije vode cure koje jesu ili su bile mankenke?
Ma di sere po curama? Preočito je da je to gluma...
I ti malo preozbiljno shvaćaš ovu emisiju. Već u startu su izabrali djevojke koje nisu baš lijepe (vjerojatno je bio slab interes i od onih koje su se prijavile većina je bilo nelijepo), već više obične (ne-ružne , izuzev Kika). Da su stvarno to neki OMG lijepi modeli onda bi bilo u redu prigovarat na voditeljicu ali ovako...nema smisla.
Ja gledam ovo uglavnom samo zbog potencijalnih chick fightova i trenutno mi je najzanimljivija situacija između Andree i Kristine, a ne iščekivanje finalistkinja i slično.
:top:
Vrhunac ovog showa dosad je ovaj video: http://www.youtube.com/watch?v=tIGtvfoYTyc <- Kristina: "Ti si meni rekla da češ mi JEBAT MATER i da češ me ošamarit!". VRHUNAC!!
simun2008
23.04.2008., 15:39
Evo da se malo pohvalim moja curka je bila na izboru za HTM u Meridijana u Splitu.Bila je prošla među 100 ali nije išla u Zagreb.A najviše zbog godina iako mislim da je mogla šta napravit.Stvarno je lijepa a to ne mislim samo ja več se ljudi stvarno okreću za njom.Sad čitam kako ova u Srbiji ima 26 godina a tako ima i ona.A sama je kriva , da ima samopouzdanja ka Kristina( he he ) daleko bi dogurala.
A ja mislim da je viša od Tatjane jurić za glavu ipo.
Još da vam kažem da je tamo bila Dea šta je ispala.I koliko sam ja vidija nju je mater tamo dovela na silu.
Ja mislim da je mama natukla kad je došla doma.
Jadna Dea.
mirrorball
23.04.2008., 15:49
Ma di sere po curama? Preočito je da je to gluma...
I ti malo preozbiljno shvaćaš ovu emisiju. Već u startu su izabrali djevojke koje nisu baš lijepe (vjerojatno je bio slab interes i od onih koje su se prijavile većina je bilo nelijepo), već više obične (ne-ružne , izuzev Kika). Da su stvarno to neki OMG lijepi modeli onda bi bilo u redu prigovarat na voditeljicu ali ovako...nema smisla.
..ma ja tu emisiju gotovo uopće i ne gledam...Odnosno, gledam je - onak' ovlaš...I bila gluma ili ne - meni svejedno. No, ako se već nekaj radi - onda nek' se radi kak' spada. Uglavnom - ono što sam vidio - nemre jednoj curi (bila glupa, ružna votever) jedna voditeljica davati savjete kako se ponašati, stajati, hodati u poslu o kojem pojma nema...Da to radi, ne znam , Vanja Rupena,...ma da radi Fani Stipković - ne bi reč' rekel' - ovak' meni to izgleda ko da Dnevnik na HTV-u vodi Ida Prestar :)
^*Prester
Ma znam.. kad se radi nek se radi kak spada. Ali pogledaj kakve su djevojke na "raspolaganju". Ja tu u Zagrebu na cesti vidim puno puno ljepše cure.. ali gle, Hrvatska je tak ionak premala zemlja i pravo je čudo da uopće imamo ovakvu vrstu show-a. Čudno je da se uopće itko išao prijavljivat. I meni je onda glupo da se toliko prigovara na sve.. ili gledaj ili ne gledaj. Koga briga... :D
castor8
23.04.2008., 16:09
jel nije juricka bila manekenka u milanu skupa sa antonijom stupar, to sam procito nedavno u jednom intervjuu sa jurickom
http://www.zbrdazdola.com/slike_vijesti3/hrvatski_top_model_badici_2008.jpg Meni Julija simpa. :(
Mareeya_031
23.04.2008., 17:02
Uopće ne znam koja je koja od tih ženskih, ali mi nijedna nije nešto i sve su mi nekako pothranjene, ukočene i ... tužne vrbe. Al dobro, inače mi sve manekenkice tako djeluju ;)
I čemu to plakanje kad im ovi nešto priseru? jesu tak jadne i osjetljive, jel to živčanost od gladi ili jednostavno nemaju život?
...još mi je ona cura iz Osijeka najbolja...iz čistih lokalpatriotskih pobuda :P
a da Jurićka ne zna pričat...to nije ništa novo:) zvuči ko vremenska prognoza Mirne Maras na Novoj :D
dEadSpot
23.04.2008., 17:04
da li neko zna je li marina ispala
23.04.2008., 17:08
i mene to zanima. nadam se da je još u igri :cerek:
Vilibald
23.04.2008., 17:15
jel nije juricka bila manekenka u milanu skupa sa antonijom stupar, to sam procito nedavno u jednom intervjuu sa jurickom
meni je poznata po tome što je hodala sa v.ješeom...nogometašem..onda možda je manekenka:confused:
Evo da se malo pohvalim moja curka je bila na izboru za HTM u Meridijana u Splitu.Bila je prošla među 100 ali nije išla u Zagreb.A najviše zbog godina iako mislim da je mogla šta napravit.Stvarno je lijepa a to ne mislim samo ja več se ljudi stvarno okreću za njom.Sad čitam kako ova u Srbiji ima 26 godina a tako ima i ona.A sama je kriva , da ima samopouzdanja ka Kristina( he he ) daleko bi dogurala.
A ja mislim da je viša od Tatjane jurić za glavu ipo.
Još da vam kažem da je tamo bila Dea šta je ispala.I koliko sam ja vidija nju je mater tamo dovela na silu.
Ja mislim da je mama natukla kad je došla doma.
Jadna Dea.
ma daj molim te pretjeruješ...pa što ak ju je dovela ....big deal
baš me zanima tko ispada u sljedečoj :kava:
missy m
23.04.2008., 18:22
ma daj molim te pretjeruješ...pa što ak ju je dovela ....big deal
baš me zanima tko ispada u sljedečoj :kava:
joj i mene zanima...:ne zna: ja mislim da bude ili kika ili julija!:confused:
Izzy tHe OnE
23.04.2008., 18:35
vidla sam koje sve glasovao??kaj se moze po dva puta*******????????????????
mirrorball
23.04.2008., 18:43
missy m banana zbog ponavljanja IZBRISANIH spojlera!!!!
mirrorball
23.04.2008., 18:51
^*Prester
Ma znam.. kad se radi nek se radi kak spada. Ali pogledaj kakve su djevojke na "raspolaganju". Ja tu u Zagrebu na cesti vidim puno puno ljepše cure.. ali gle, Hrvatska je tak ionak premala zemlja i pravo je čudo da uopće imamo ovakvu vrstu show-a. Čudno je da se uopće itko išao prijavljivat. I meni je onda glupo da se toliko prigovara na sve.. ili gledaj ili ne gledaj. Koga briga... :D
..onda po toj tvojoj logici se možemo čuditi kako to da imamo i BB i Zvijezde pjevaju/plešu i Showtime i Ne zaboravi stihove ili bilo koji drugi show (ili kviz ako idemo malo dalje), pak se uredno na sve te showove ili kvizove prijavljuje par tisuća ljudi. To što su kandidati koju upadaju u njih takvi kakvi jesu - nije problem kandidata nego (ne)kompetentnosti žirija koji ih pušta u show, ne?
Hm.. ne znam, meni su samo ovi RTL-ovi showovi na nekoj "svjetskoj" razini (iako u stvarnosti nisu NARAVNO ni blizu (!!!)), nekako je rad kamerom je drugačiji.. bistrina slike (kao da koriste neke super sexy kul filtere pri snimanju), tonska realizacija (kroz jednu epizodu top modela prođe pedesetak urbanih pjesama što je meni super) i slično. NA HRT-u prevladava nekakvo beskrajno penzić-blještavilo, dok nov@ seže u granice s trešom (samo se sjeti Showtimea).
I ja ne vjerujem da je toliko žiri kriv.. jer kao što uvijek ispadne na ovakve showove se prijavljuju ljudi koji nisu iz metropole već iz nekih manjih sredina/SELJACI (no offence) (samo pogledaj ove cure u modelu.. tko je iz Zagreba? Bila Martina i sad Kristina, jel?)<-- A zagreb je 1/4 hrvatske po populaciji (+glavne audicije se uvijek odvijaju tu). I nije da ja sad serem po ovim curama nego Hrvatska je mala zemlja i meni je apsurdno da se onda na kraju uvijek izabere samo 10-20% (nekad i manje) ljudi iz glavnoga grada koji ima populaciju 1,1milijuna a cijela hrvatska ne znam...4,7 milijuna. LOL
Vilibald
23.04.2008., 19:55
. tko je iz Zagreba? Bila Martina i sad Kristina, jel?)<-- A zagreb je 1/4 hrvatske po populaciji (+glavne audicije se uvijek odvijaju tu).
a ona je pak purger'ca ko bandić:rolleyes:
Meni je jedna frendica rekla da pozna tu curu (Kiku) i da je ona "glupa janjevka" buahaha, kajgod to značilo. :P
mirrorball
23.04.2008., 20:40
... dok nov@ seže u granice s trešom (samo se sjeti Showtimea).
...čuj..meni su audicije za Showtime bile tri put blje nego "glavni" show...bar se dobro nasmiješ i zabaviš...
I ja ne vjerujem da je toliko žiri kriv.. jer kao što uvijek ispadne na ovakve showove se prijavljuju ljudi koji nisu iz metropole već iz nekih manjih sredina/SELJACI (no offence) (samo pogledaj ove cure u modelu.. tko je iz Zagreba? Bila Martina i sad Kristina, jel?)<-- A zagreb je 1/4 hrvatske po populaciji (+glavne audicije se uvijek odvijaju tu). I nije da ja sad serem po ovim curama nego Hrvatska je mala zemlja i meni je apsurdno da se onda na kraju uvijek izabere samo 10-20% (nekad i manje) ljudi iz glavnoga grada koji ima populaciju 1,1milijuna a cijela hrvatska ne znam...4,7 milijuna. LOL
...ne, mislim da si u krivu. Problem jeste u žiriju. Pretpostavimo ovako - postoji pet audicija (Osijek, Zagreb, Rijeka Split, Varaždin); na svakom se prijavi recimo 500 kandidata. Oni odaberu njih 100 (iz svakog centra 20) i onda u sam show upadne njih 50, da bi na kraju u finale ušlo njih, recimo 15. Dakle - u početku su svi ravnomjerno zaastupljeni - a kasnije ih isključuje opet žiri i/ili gledatelji. A opet, ako se i ne ulazi po nekom brojčanom ključu - onda se biraju po afinitetima koga? - žirija. Tako da tvoje da se prijavljuju samo seljaci ne drži vodu. A to što u sam šou upadaju, recimo seljaci - to je onda krivnja, kao što rekoh - žirija...
marina nije ispala:)
:)i mene to zanima. nadam se da je još u igri :cerek:
marina nije ispala pre ljepa je da bi trebala ispast a i pametna
...ne, mislim da si u krivu. Problem jeste u žiriju. Pretpostavimo ovako - postoji pet audicija (Osijek, Zagreb, Rijeka Split, Varaždin); na svakom se prijavi recimo 500 kandidata. Oni odaberu njih 100 (iz svakog centra 20) i onda u sam show upadne njih 50, da bi na kraju u finale ušlo njih, recimo 15. Dakle - u početku su svi ravnomjerno zaastupljeni - a kasnije ih isključuje opet žiri i/ili gledatelji. A opet, ako se i ne ulazi po nekom brojčanom ključu - onda se biraju po afinitetima koga? - žirija. Tako da tvoje da se prijavljuju samo seljaci ne drži vodu. A to što u sam šou upadaju, recimo seljaci - to je onda krivnja, kao što rekoh - žirija...
Ok.. to je moguće, ak je tak onda sam u krviu. Bilo kako bilo.. ja mislim da se na svim tim audicijama treba uvijek pustiti (izabrati) veći postotak ljudi iz audicije-Zagreb (jer ova sredina ima najveću populaciju).
Ali ja nekako ne vjerujem da je ova sada postava (Borut, Tatjana.. Hojka..) birala te djevojke. Oni su samo brijem zadnjih 100 birali top 16. Možda i nisu imali neki izbor (sjećam se 1. epizode.. i samo mi je jedna cura zapala za oko.. imenom Anamarija, ostale su bile bzvz ko i ove sad).
marina je pravi top model.najbolja je.
nije
malaChavar
23.04.2008., 21:28
daaaaaaaaaa,.,.
i ja sam vidjela Juliju prije nekih tjedan dana u Zgb-u ,.,
i pre pre preeeeeeeeee lijepa je,.,.
:))))
mirrorball
23.04.2008., 21:44
Ok.. to je moguće, ak je tak onda sam u krviu. Bilo kako bilo.. ja mislim da se na svim tim audicijama treba uvijek pustiti (izabrati) veći postotak ljudi iz audicije-Zagreb (jer ova sredina ima najveću populaciju).
..ne vidim razlog zbog čega bi tako trebalo biti :ne zna: To što netko ima najveću populaciju (govorim općenito) ne znači i da ima kvalitetniju populaciju, ne? Malo je prepotentno tražiti da prosječni Šokre ima prednost ispred prosječnog Kreše samo zato jer je iz Zagreba. Ili još gore ako dobar Šokre upadne u show prije nego vrlo dobar Krešo samo zato jer je iz zagreba...:rolleyes:
bubicaa
23.04.2008., 21:49
ajde ljudi pliz nemojte direktno govoriti koga ste vidjeli i tko je ziher još u igri... to su spojleri... poštujmo one koji ne žele znati, i nek se imena pišu bijelim slovima ;)
jeste primjetili kako je u najavi dobro ispala valentina na onoj reviji.
bas se popravila.
Izzy tHe OnE
23.04.2008., 22:11
jtota najbolja je sabina :cerek: i kaj marina nije ispala vec???????'hahha,pa ispala je ,kolko ja znam,but nisam sigurna
Izzy tHe OnE
23.04.2008., 22:12
i da jtota je nova ,jel?? tu na forumu,u svakom slucaju najljepsa je sabina,eto zato,:belj:
Izzy tHe OnE
23.04.2008., 22:13
jojjjjjjj kako me zanima,ja vas pitam??zas se u ovoj anketi glasuje po dva puta??i moze mi objasnit kako je to moguce??:)
bas se popravila.
meni ona izgleda još "pogrbljeno" tj. problem ramena..nikako da se ispravi. al šta je, popravila se. :)
jojjjjjjj kako me zanima,ja vas pitam??zas se u ovoj anketi glasuje po dva puta??i moze mi objasnit kako je to moguce??:)
očito je moguće, al mi obični korisnici očito to ne možemo :D Izzy nemoj se nervirat,ova anketa nije rezultat HTM i to šta sabina ima koji glas više od marine ne znači ništa:mig::D
Izzy tHe OnE
23.04.2008., 22:28
očito je moguće, al mi obični korisnici očito to ne možemo :D Izzy nemoj se nervirat,ova anketa nije rezultat HTM i to šta sabina ima koji glas više od marine ne znači ništa:mig::D
ma sta bi se ja nervirala :cerek:
ova anketa nis ne znaci,hehe:mig:
ma vidi se da neki vise glasuju,al aj dobro :D
crna ovnica
23.04.2008., 23:36
Ja sam u anketi glasala samo za Kristinu da ispadne i kasnije vidjela da se može odabrati više njih. Jel mogu ponovo? Samo još Mariju. Moderatoru?:moli:
Dijete Cvijeća
24.04.2008., 00:30
Nije moguće glasat dvaput, al ovo je anketa s višestrukim izborom, pa se zato neki nickovi pojavljuju više puta. :mig:
bas se popravila.
Da, super joj stoji to bijelo što je nosila što god to bilo. :s
I wow.. u toj najavi. Ona scena iz vile.. Andrea opet verbalno napada Kristinu. Jadna li joj majka (Kristini) opet je bila bahata! :s Predobro... :rofl: Andrea je rekla nešto tipa "ti se tu najviše žiliš da budeš top model daj prestani bit toliko bahata s tim" <-- nešto u tom smislu.
:cerek:
ajd sad za priloge ništa čudno, ali Kristina ne zna ni šta je ogledalo.
S obzirom da je tako umišljena vjerojatno se nikad nije susrela s tim izumom. :D
:rofl:
Ja cu se raniti tupim nozem...predobroooo... :rofl:
meni je poznata po tome što je hodala sa v.ješeom...nogometašem..onda možda je manekenka:confused:
:lol:
To nije moguce.
Previse si emotivno vezana za Sabinu pa vidis zavjere i tamo gdje ih nema. :D
Ocito ne mozes prihvatiti da ima ljudi kojima ona nije lijepa, kojima je bezlicna ili kojima je cak i ruzna. :ne zna:
Ali na anketi ona zapravo jako dobro stoji. Ima tek koji glas za ispadanje vise od Marina koja je izgleda vecini najbolja, a trece i cetvrto mjesto dijele Valentina i Marija. :)
Opusti se, sve i da ljudi mogu glasati po sto puta ti glasovi nece izbaciti Sabinu van.
Meni licno su najljepse Marina i Valentina, a voljela bih u finalu vidjeti i Teu i Sabinu ili Mariju.
Izzy tHe OnE
24.04.2008., 07:02
ma ne,nego vidjela sam da neke osobe jel glasuju vise puta,pa zbog toga sam pitala!!!!!!ali bih samo jos jedanput htjela glasovat..jojo jojjoj
Pearl21
24.04.2008., 07:18
ma ne,nego vidjela sam da neke osobe jel glasuju vise puta,pa zbog toga sam pitala!!!!!!ali bih samo jos jedanput htjela glasovat..jojo jojjoj
Ma šta se brineš, glavno da Kristina uvjerljivo vodi. :top:
Zamislite samo da ona čita ovo što se piše o njoj na forumu. Tko zna jel bi još bila tako umišljena.... :mig:
Al valjda može podnijeti kritike... :kava:
jtota najbolja je sabina :cerek: i kaj marina nije ispala vec???????'hahha,pa ispala je ,kolko ja znam,but nisam sigurna
kako ti znaš da je marina ispala to su takve gluposti i pa ali nevidiš da je najljepša a sabina ništa posebno.
marina treba pobjediti jer je stvarno najljepša ja to znam jer sam sve cure vidjela uživo i nisu mi ništa posebno na televiziju su mnogo bolje a uživo fuj.samo me marina oćarala pre lijepa je.pusa marini drži se.
simun2008
24.04.2008., 09:33
I ja se slažem da je marina kanditat broj 1 za pobjedu.
Međutim njezin problem su zubi, a zamisli topmodela a da se ne može nasmijat normalno.
A to i ona radi, krije osmijeh jer zna da su joj zubi slaba strana.
Nicole_Lilly
24.04.2008., 09:37
Međutim njezin problem su zubi, a zamisli topmodela a da se ne može nasmijat normalno.
Za sve postoji rješenje. Ovdje bi se zvalo zubar.
Evo i mene!
Čitao sam da su sada samo 8 cura,i u finalu su!
By.24 sata!
Pearl21
24.04.2008., 10:37
Evo i mene!
Čitao sam da su sada samo 8 cura,i u finalu su!
By.24 sata!
Pa sad ih je 8. nije još finale. to bi značilo da ove subote nitko neće ispast. a hoće :p
AnitaMuki
24.04.2008., 11:10
piše da je anketa s višestrukim izborom, pa pretpostavljam da si mogla odbrati više od jednog odgovora:mig:
Zubi su tako bezveze problem... :ne zna:
Danas se i veci nedostaci lako rijese, a kamoli zubi...danas zubari cuda cine...da je skroz krezava dalo bi se i to super rijesiti, a kamoli sto joj treba samo prednje zubice malo srediti...
Bitno da je ona lijepa. :cerek:
A ruza mirise i ako joj fali koji list ili trn. :D
Evo,ovako.
Ja sam napravio anketu,i to je anketa sa višestrukim izborom,što znači da možeš označiti par cura.A kada pogledaš tko je sve glasovao,onda vidiš npr. mene da sam glaso za npr. Andreu ili Juliju,to sam glasovao sao 1,ali za više njih!
Get it?
pa to je najmanji problem,pari da su svi najbolji top modeli savršeni i to pogotovo svjetski to se sve rješava u jedan dan.ko to danas ima savršene zube ha ha.
Danas se i veci nedostaci lako rijese, a kamoli zubi...danas zubari cuda cine...da je skroz krezava dalo bi se i to super rijesiti, a kamoli sto joj treba samo prednje zubice malo srediti...
:top: potpisujem!
Mislim, i ja sam imala sličan problem kao i ona (ko klinka sam zaronila u fontanu. praznu :D) i zubarica mi ih je tako sredila da ih danas svi hvale kako su prekrasni :rofl: I nije to bio ne znam kako skupi makeover.
Al' to za smijanje..to je stvarno koma osjećaj kada moraš skrivati osmijeh :(
Kada sam i ja davnih dana nešto pokušavala baviti se manekenstvom to mi je bio najveći problem, mada mi nitko to nije rekao. Jednostavno sam se osjećala nelagodno.
Izzy tHe OnE
24.04.2008., 13:39
Evo,ovako.
Ja sam napravio anketu,i to je anketa sa višestrukim izborom,što znači da možeš označiti par cura.A kada pogledaš tko je sve glasovao,onda vidiš npr. mene da sam glaso za npr. Andreu ili Juliju,to sam glasovao sao 1,ali za više njih!
Get it?
ma znam al sada je gotovo u pm:(
ja kak sam blentava,glasovala sam za Kristinu samo i nisam jos oznacila ostale cure kada sam isla glasovat:(:mad:
ma u pm..
hocu glasovat opettttttttttttttttt:D
:(
Izzy tHe OnE
24.04.2008., 13:40
kak to ima 17 glasova sabina??nemgu vjerovat..bozeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Izzy tHe OnE
24.04.2008., 13:43
kako ti znaš da je marina ispala to su takve gluposti i pa ali nevidiš da je najljepša a sabina ništa posebno.
gle vidim da si neki fan od marine,pa necu ti nis reci na to:rolleyes:
ja nisam sigurno da je marina ispala,nego je tako netko rekao,ali necu ponavaljat sta je receno kuzis:kava:
ona sigurrno nije najljepsa da samo znas nego sabina,tocnije sabina i marina su najljepse..
kuzis??:lol:
marina,s onim zubima,i pokvarili su joj frizuru pa mi losije izgleda,iako je ona fkt lijepa,netko je vec iz zirija rekao da ona nikada nece biti mentalno spremna za taj svijet modeling,al ali ocekujem sabinu,marinu,teu i jao neznam koju jos curu..eto i mariju u finaleeeee:top::top:
i sabina da pobijedi:cerek::kava::)
Pa kakve ima veze koliko ona glasova ima ovdje? :ne zna: Tako i tako mi ne odlučujemo tko će pobijediti, a falabogu nisu nam svima ukusi jednaki.
Meni Sabina ima prekrasne okice :cerek:
simun2008
24.04.2008., 14:07
Neće Sabina pobjedit sto posto i to sam siguran.
Možda u izboru za miss bi mogla, ali ovdje nikako.
Nema nikakvu osobnost, nit je čuješ nit je vidiš.
Evo vidi ti HEidi klum, pa meni ona nije neka vrhunska ljepotica, ima neku spljoštenu facu i ne sviđa mi se se, ali je provokativna kučka.
Anastasia
24.04.2008., 15:06
..ne vidim razlog zbog čega bi tako trebalo biti :ne zna: To što netko ima najveću populaciju (govorim općenito) ne znači i da ima kvalitetniju populaciju, ne? Malo je prepotentno tražiti da prosječni Šokre ima prednost ispred prosječnog Kreše samo zato jer je iz Zagreba. Ili još gore ako dobar Šokre upadne u show prije nego vrlo dobar Krešo samo zato jer je iz zagreba...:rolleyes:
slažem se u potpunosti. naglasak mora biti, što se mene tiče, na ljepoti odnosno na kvaliteti, a ne na regionalnom porijeklu.
a i realno, zagreb nema u postotku najljepše žene u Hrvatskoj.
čak dapače, jedino ga spašava postotak dalmatinki koje su se doselile. :D
Izzy tHe OnE
24.04.2008., 17:17
i meni ima prekrasne okice,bas je lipa :cerek:
hocu reci da sabina mora biti uocljiva i da mora biti skandalozna,za hrvatskog top modela**mislim i ja bi bila tiha i dobra jer ju snimaju kamere i emisija,al ajde..
Izzy tHe OnE
24.04.2008., 17:21
hocu reci ,i meni nije nis posebna ta Heidi Klum.......al eto valjda je uocljiva kao Naomi Campbell...ali ipak je najljepsa sabina i nadam se da ce malo poboljsat se i mislim vidim u najavama za iduce emisije da se sve vise popravljuje :cerek:
bubicaa
24.04.2008., 17:23
jao meni već fali emisija sa ispadanjem... nadam se da će napokon doći red na kristinu.
jedino mi je žao što su cure rekle da su vidjeli juliju jer bih ja nju još dulje zadržala. meni je ona ok, i ne znam, nisam stekla tako loš dojam o njoj kao neki tu na forumu. komentirali su se neki njeni komentari, ali tko zna što se događalo iza kamere što nismo vidjeli.
i marina mi je dobra, ali čini mi se da neki puta ili previše glumi, ili ima takav temperament. i nadam se da ćemo od sad gledati teu koja ima svoj stav :).
meni se nekako čini da će sabina biti pobjednica jer je stvarno najzgodnija od svih. samo dobro su iskomentirali, ne ističe mi se baš previše svojim stavom...
24.04.2008., 18:12
potpis :top:
24.04.2008., 18:22
kako će izzy izdržat do kraja showa.... :D pomalo izzy :mig:
Izzy tHe OnE
24.04.2008., 18:27
kako će izzy izdržat do kraja showa.... :D pomalo izzy :mig:
necu moci izdrzat:rofl::rofl:
jeb kad ce biti to famozno finale,nemrem ga docekat:mad::(
a najvise me zanima koje su cure u Munchenu i koje su u finalu??netko je rekao da su cure u finalu,a do finala ima jos mjesec i pol dana:rolleyes:
Afrika paprika
24.04.2008., 18:32
isuse izzy daj sjaši :S
Izzy tHe OnE
24.04.2008., 18:42
isuse izzy daj sjaši :S
molim :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
koj u pm si se ti sada javio/javila,jel sam tebi kraj pisala??sadrzi misljenje za sebe :mad:
ja imam pravo misljenje i sjasi ti:p
Izzy tHe OnE
24.04.2008., 19:04
evo kak sam pisala cula ja u exploziv nes o hrvatskom top modelu,naravno zakasnila jer se pricalo nes o marini i o njenim prijateljima,i sta ja znam,uglavnom ako je netko gledao exploziv,moze reci sto je bilo u exploziv da se pricalo o marini??????????
bubicaa
24.04.2008., 19:50
bilo je o tome kako marinina seka svaku subotu u bircu organizira gledanje emisije. ništa posebno
Izzy tHe OnE
24.04.2008., 19:52
ma bezveze...
lollatutu
24.04.2008., 21:10
slažem se u potpunosti. naglasak mora biti, što se mene tiče, na ljepoti odnosno na kvaliteti, a ne na regionalnom porijeklu.
a i realno, zagreb nema u postotku najljepše žene u Hrvatskoj.
čak dapače, jedino ga spašava postotak dalmatinki koje su se doselile. :D
Jedino što ja znam je to da su Dalmatinke same isforsirale taj mit.Realno gledajući, Dalmatinke spašavaju duge noge i vitka tijela zahvaljujući podneblju u kojem žive, dok su im face svima više manje na razini Blanke Vlašić, što se meni osobno ne sviđa, no 100 ljudi..Naravno da će se naći i krasotica, no da je svaka ili svaka druga, bogme nije, miljama od toga, a imam veze s Dalmacijom i to kakve.
Po mom iskustvu i onome što sam vidila najljepše ženske su iz Rijeke i Zagreba(puno prije nego li su se Dalmatinke i ine počele doseljavati u Zg, znalo se kako su se stranci uvijek divili Zagrepčankama, da ne govorim o Srbima koji su doslovno glavu gubili za istima, a nije da doma nemaju krasotice, Srpkinje su zaista krasne)..
Tako da, cure iz Hrvatske su općenito lijepe, krasne, no ova regionalna isforsiranost mi je stvarno pretjerana jer u svakom kukolju ima pupoljaka i obrnuto.Malo skromnosti nikome ne bi škodilo:kava:
pratim vas dulje vrijeme..
gledam top model, jer je to konacno nesto novo na nasem programu.. svidja mi se sve..
ni jedna cura mi nije poseban favorit.. Marina je zgodnicka..
ali nekak mi u svakoj nesto fali...tj. svaka ima nekek osobine i vanjske i unutarnje koje bi ujedinila u jednu i eto nam top modela :))
i da,k danas sam u vlaku vidjela jednu od cura kako ide doma s veeeelikim koferom, znaci ispala je, pa ako nekog zanima, nek javi na pm.
24.04.2008., 22:05
necu moci izdrzat:rofl::rofl:
jeb kad ce biti to famozno finale,nemrem ga docekat:mad::(
a najvise me zanima koje su cure u Munchenu i koje su u finalu??netko je rekao da su cure u finalu,a do finala ima jos mjesec i pol dana:rolleyes:
ja sam čitala da su finalistice u milanu na snimanju prvog "booka" - njih 8... :ne zna: pa sad ih je 8 u kući?! koliko je ovo ranije snimano - nego šta mi gledamo?!
24.04.2008., 22:06
gledam top model, jer je to konacno nesto novo na nasem programu.. svidja mi se sve..
ali nekak mi u svakoj nesto fali...tj. svaka ima nekek osobine i vanjske i unutarnje koje bi ujedinila u jednu i eto nam top modela :))
i da,k danas sam u vlaku vidjela jednu od cura kako ide doma s veeeelikim koferom, znaci ispala je, pa ako nekog zanima, nek javi na pm.
zanima,molim pm:moli::D
...no ova regionalna isforsiranost mi je stvarno pretjerana jer u svakom kukolju ima pupoljaka i obrnuto...
^ma naravno, ja sam to reko samo zato jer Zagreb je ipak skoro pa 1/4 hrvatske. Dakle u Zg-u i okolici je veći postupak pupoljaka i nepupoljaka. Kužiš me? ;)
jedino mi je žao što su cure rekle da su vidjeli juliju jer bih ja nju još dulje zadržala. meni je ona ok, i ne znam, nisam stekla tako loš dojam o njoj kao neki tu na forumu. komentirali su se neki njeni komentari, ali tko zna što se događalo iza kamere što nismo vidjeli.
Da i ja. Meni je ona isto OK. :top: Svakako je bolja od Kristine haha :p
Neće Sabina pobjedit sto posto i to sam siguran.
Možda u izboru za miss bi mogla, ali ovdje nikako.
Nema nikakvu osobnost, nit je čuješ nit je vidiš.
Evo vidi ti HEidi klum, pa meni ona nije neka vrhunska ljepotica, ima neku spljoštenu facu i ne sviđa mi se se, ali je provokativna kučka.
Da.. ma bezveze joj je osobnost.. presramežljiva je. I ono kad su se cure svađale totalno se vidilo Sabini na faci da joj je bilo neugodno i onda se samo nakesila i time sakrila koliko joj je zapravo neugodno (a uopće nije bila upletena u to --> tu moš vidit: http://www.youtube.com/watch?v=tIGtvfoYTyc 02:10). Ne znam da li je "nelagoda" baš poželjna osobina kod modela! :P
Ima super lijepe plave oči ali ima baš nekako preuobičajen izgled (crtle lica, bzvz nos, prosječna usta...). Ma lijepa je ona ali pretipična (moje mišljenje).
BTW:, za one koji žele:
Lollobrigida - Ružna Djevojka
http://rapidshare.com/files/110128682/07-lollobrigida-ruzna_djevojka.mp3.html
Javljaj mi odmah! :cerek:
Izzy tHe OnE
25.04.2008., 07:10
moze tu samo bijela slova:):cerek:
molim molim teeee :moli:
simun2008
25.04.2008., 08:12
Jedino što ja znam je to da su Dalmatinke same isforsirale taj mit.Realno gledajući, Dalmatinke spašavaju duge noge i vitka tijela zahvaljujući podneblju u kojem žive, dok su im face svima više manje na razini Blanke Vlašić, što se meni osobno ne sviđa, no 100 ljudi..Naravno da će se naći i krasotica, no da je svaka ili svaka druga, bogme nije, miljama od toga, a imam veze s Dalmacijom i to kakve.
Po mom iskustvu i onome što sam vidila najljepše ženske su iz Rijeke i Zagreba(puno prije nego li su se Dalmatinke i ine počele doseljavati u Zg, znalo se kako su se stranci uvijek divili Zagrepčankama, da ne govorim o Srbima koji su doslovno glavu gubili za istima, a nije da doma nemaju krasotice, Srpkinje su zaista krasne)..
Tako da, cure iz Hrvatske su općenito lijepe, krasne, no ova regionalna isforsiranost mi je stvarno pretjerana jer u svakom kukolju ima pupoljaka i obrnuto.Malo skromnosti nikome ne bi škodilo:kava:
Slažem se sa tebom.
Ja sam iz Splita i ja stvarno ne vidim da su Splićanke tako lijepe.
Možda su vitkije od drugih i to ih možda spašava.
Ej ali ovo za Blanku Vlašić e to je malo pretjerano.
Pa nisu toliko ružne.
Oprosti Blanka.
Naravno da zanima
I meneeee...
Btw.
Izzie skuplja postove,mora imati neki razlog :zubo: :D
simun2008
25.04.2008., 11:02
i mene, ali budući da ide vlakom možda Andreja se vraća u Osijek.
lollatutu
25.04.2008., 11:10
Slažem se sa tebom.
Ja sam iz Splita i ja stvarno ne vidim da su Splićanke tako lijepe.
Možda su vitkije od drugih i to ih možda spašava.
Ej ali ovo za Blanku Vlašić e to je malo pretjerano.
Pa nisu toliko ružne.
Oprosti Blanka.
Ej pa nisam niti mislila da je Blanka ružna, krivo si razumio.
Ok je, zgodna čak, no obična, nikakva Angelina Jolie, no tu bi i prestala s tim pričama.
Uglavnom, mislim da je ove subote konačno došlo vrijeme da Kristina spremi kofere i put pod noge, koliko sam vidjela iz kratkog skeča nema je nigdje na revijama, očito u stvarnosti i na stvarnom terenu ne prolazi, stoga mislim da je krajnje vrijeme da joj se zahvale i usput objasne kako takav tip ljepote danas ne prolazi
simun2008
25.04.2008., 12:03
Ej pa nisam niti mislila da je Blanka ružna, krivo si razumio.
Ok je, zgodna čak, no obična, nikakva Angelina Jolie, no tu bi i prestala s tim pričama.
Uglavnom, mislim da je ove subote konačno došlo vrijeme da Kristina spremi kofere i put pod noge, koliko sam vidjela iz kratkog skeča nema je nigdje na revijama, očito u stvarnosti i na stvarnom terenu ne prolazi, stoga mislim da je krajnje vrijeme da joj se zahvale i usput objasne kako takav tip ljepote danas ne prolazi
Hej ti si krivo shvalila.
Nisu sve splićanke ružne ka Blanka.
Meni je Blanka ružna.
Ima neku ogromnu glavu.
Oprosti Blanka.
A tko je Blanka?
Don't get it :rolleyes:
simun2008
25.04.2008., 12:39
Blanka Vlašić
A kakve veze ima Blanka sa Top modelom? :confused: :rolleyes:
Pearl21
25.04.2008., 13:06
NEK U SUBOTU ISPADNE KRISTINA!
:amen:
Ma šta se brineš, glavno da Kristina uvjerljivo vodi. :top:
Zamislite samo da ona čita ovo što se piše o njoj na forumu. Tko zna jel bi još bila tako umišljena.... :mig:
Al valjda može podnijeti kritike... :kava:
:lol::lol: ha, ha, ha, slažem se s tobom i SVAKA ČAST ANDREI kad je rekla za Kristinu da ne može biti Top Model jer graniči s anoreksijom i ima prevelik nos i presitna usta...joj što je meni ružna Kristina...nevjerojatno je to kako uvijek takve žene imaju više samopuzdanja. Imala je frendicu, ružnu, prištavu a uvijek imala dečke a ja uvijek sama...visoka, lijepa, zgodna....
i ja više fakat ne kužim na kaj se danas sveo pojam ljepote i modela...:ne zna:
jer ako je to neka cura kojoj fali i cica i guzica,s povećim nosom,kratkim nogama onda ja fakat ne kužim i nije vrijedno...
adriana lima,gisele budchen,alessandra ambrosio su po meni lijepi modeli koje imaju i duge noge,i lijepe kose,i usne,i mali nosić...
I još ako su rekli da oni gledaju sve - od osobnosti, talenta i izgleda...prema tome za sada su ostale cure koje imaju osobnost a one bez osobnosti su izbacile onda sad nek gledaju izgled i nek izbace Kristinu!
bubicaa
25.04.2008., 14:03
ja sam do prošlog vikenda htjela da izbace prvo andreu, ali baš je bila zakon sa iskrenim komentarima. tako da se i ja pridružujem željama za ispadanje kristine
svijet27
25.04.2008., 14:06
A vjerovatno jesam.
Evo moj odgovor tebi...
I meni jako smeta što smo mi hrvati počeli koristiti engleske riječi umjesto hrvatskih jer ipak ima ljudi koji još uvijek ne znaju engleski. Ne radi se samo o "by" već i drugim riječima poput "frend, cipele "must have", selfhelp literatura, fashion news, life & style, story, make up...itd. I koliko primjećujem većina ovakvog riječnika dolazi iz velikih i urbanih gradova..kao mi smo moderni pa koristimo moderan riječnik. I meni je to bezveze...al eto!
Tatjana govori čisto i izražajno ali me ubije monotonija glasa...ima ujednačen glas bez trenutka višeg ili nižeg tona, bilo da je oduševljena ili ljuta..nema emocija...stalno jedna ravna crta. Malo prirodnosti je pokazala prošli put kad su nam pustili ono što su mislili da ne snimaju! To mi je bilo fora i prirodno!
RTL mi nije sranje jer koliko primjećujem uglavnom se gleda taj program kod mene i kod mojih prijatelja...uvijek je upaljen RTL!
svijet27
25.04.2008., 14:16
...čuj..meni su audicije za Showtime bile tri put blje nego "glavni" show...bar se dobro nasmiješ i zabaviš...
Idem ja na aerobik i skuzim curu...i zagledam se u nju, promatram ju od glave do pete i mislim se što se nisi prijavila na TOP MODEL...mlada je, možda 17-18 godina, duga ravna kosa, tamnoputa, visoka, mršava, lice čisto ko bebina guza, prekrasne usne i male slatke zubiće - prva dva malo razdvojena ma preslatko, oči malo na koso kao u kineza, tamne trepavice, cura bez šminke i lijepa ko lutka, baš ima posebnu facu...a kakva bi tek bila da je ovi iz žirija srede. I da cura je iz Istočne Slavonije..tako da to seljaci i Zagreb, Split ne prolazi opet! :)
ja sam do prošlog vikenda htjela da izbace prvo andreu, ali baš je bila zakon sa iskrenim komentarima. tako da se i ja pridružujem željama za ispadanje kristine
Meni je Andrea isto u početku malo išla na živce, ali što više gledam nekako mi se baš sviđa ta curka baš zato jer kaže što misli i ima neko svoje JA. I nemam feeling da to radi iz neke zlobe već da je jednostavno takva. Cijenim ljude koji su čak i brutalno iskreni više od onih koji su mili i krasni i tepaju ti u facu, a čim se okreneš zabiju ti nož u leđa.
Zapravo, kužim je pomalo jer znam kakav je to feeling kada sam zarađuješ za sebe i kada si prošao dosta toga (a to se vidi na njoj) u tako malo godina. Normalno da onda imaš neki odmak od svojih vršnjaka koji se ponašaju ko razmažene primadone i cendraju zbog sitnica. I normalno da nećeš pustiti da te itko gazi.
Meni je ona baš lijepo građena i ne mogu reći da ima ružnu facu, daleko od toga. Ten joj baš i nije naj ali to nije nešto što se ne može srediti.
Btw, vidjeh Alin nekidan tu kod mog ureda, išla valjda na neki intervju :D
Izzy tHe OnE
25.04.2008., 14:55
I meneeee...
Btw.
Izzie skuplja postove,mora imati neki razlog :zubo: :D
:rofl::rofl:
i sta necu saznat tko je ispala cura iz top modela???
a ja bi tako htjela da napisess bijelim slovima :(:(:)
ajde twety .plizzzzzzzzz:cerek:
simun2008
25.04.2008., 18:24
Evo moj odgovor tebi...
I meni jako smeta što smo mi hrvati počeli koristiti engleske riječi umjesto hrvatskih jer ipak ima ljudi koji još uvijek ne znaju engleski. Ne radi se samo o "by" već i drugim riječima poput "frend, cipele "must have", selfhelp literatura, fashion news, life & style, story, make up...itd. I koliko primjećujem većina ovakvog riječnika dolazi iz velikih i urbanih gradova..kao mi smo moderni pa koristimo moderan riječnik. I meni je to bezveze...al eto!
Tatjana govori čisto i izražajno ali me ubije monotonija glasa...ima ujednačen glas bez trenutka višeg ili nižeg tona, bilo da je oduševljena ili ljuta..nema emocija...stalno jedna ravna crta. Malo prirodnosti je pokazala prošli put kad su nam pustili ono što su mislili da ne snimaju! To mi je bilo fora i prirodno!
RTL mi nije sranje jer koliko primjećujem uglavnom se gleda taj program kod mene i kod mojih prijatelja...uvijek je upaljen RTL!
Pa meni ona i riječi čudno izgovara, i to nije zato što je iz Zagreba, nego nezna materinji jezik.
Izzy tHe OnE
25.04.2008., 18:28
joj joj koja je to cura izasla iz top modela???????
pliz pliz ,bijelim slovima napisiiiiiiiiiiiiiiiii:cerek:
Marina$
25.04.2008., 19:52
molim da i meni javit tko ispada... privatnom porukom jer mozda ima ljudi koji ne zele znati do subote
Izzy tHe OnE
25.04.2008., 19:57
molim da i meni javit tko ispada... privatnom porukom jer mozda ima ljudi koji ne zele znati do subote
e ja sam procitala tek sada privatnu poruku al mi netko drugi poslao..
a jel to twety bas ta??aaaaaaa????????
Allexis
25.04.2008., 20:03
moze tu samo bijela slova
molim molim teeee
i sta necu saznat tko je ispala cura iz top modela???
a ja bi tako htjela da napisess bijelim slovima
ajde twety .plizzzzzzzzz
joj joj koja je to cura izasla iz top modela???????
pliz pliz ,bijelim slovima napisiiiiiiiiiiiiiiiii
a koji je problem poslati curi pm :rolleyes:....lijepo je rekla da pitaš na pm....ima nas koji ne želimo znati...niti bijelim slovima :mad:
Nicole_Lilly
25.04.2008., 20:22
Također. Pretty please? :mig:
Pa, napisala je neki dan, ja vidjela:) Bijelim slovima:) Možda je obrisano jer je spam.
A možda se ne radi twetynom postu, nisam sigurna,lol!!! Znam da sam vidjela ime curke...skužajte:)
Koliko tog jos ima dok neizaberu?
Marina$
25.04.2008., 20:49
Koliko tog jos ima dok neizaberu?
puno, mislim da je finale 31. 5.
blondie27
25.04.2008., 20:53
[QUOTE=~Asia~;13768214]:top:
Meni je Andrea isto u početku malo išla na živce, ali što više gledam nekako mi se baš sviđa ta curka baš zato jer kaže što misli i ima neko svoje JA. I nemam feeling da to radi iz neke zlobe već da je jednostavno takva. Cijenim ljude koji su čak i brutalno iskreni više od onih koji su mili i krasni i tepaju ti u facu, a čim se okreneš zabiju ti nož u leđa.
Zapravo, kužim je pomalo jer znam kakav je to feeling kada sam zarađuješ za sebe i kada si prošao dosta toga (a to se vidi na njoj) u tako malo godina. Normalno da onda imaš neki odmak od svojih vršnjaka koji se ponašaju ko razmažene primadone i cendraju zbog sitnica. I normalno da nećeš pustiti da te itko gazi.
Meni je ona baš lijepo građena i ne mogu reći da ima ružnu facu, daleko od toga. Ten joj baš i nije naj ali to nije nešto što se ne može srediti.
daj neka neko napise bijelim slovima ko ispada u subotu posto necu gledati.
Pa kako mi znamo vec unaprijed,i nezamo tocan raspodred ispadanja!
Napisati cemo ti sutra u 23!
Pa kako mi znamo vec unaprijed,i nezamo tocan raspodred ispadanja!
Napisati cemo ti sutra u 23!
pa nece me biti sutra zato i pitam sada.:)
Aha,mislim da nitko nezna,budes doznao kada-tada!
Izzy tHe OnE
25.04.2008., 22:55
a koji je problem poslati curi pm :rolleyes:....lijepo je rekla da pitaš na pm....ima nas koji ne želimo znati...niti bijelim slovima :mad:
Dobro pardon :rolleyes::rolleyes:
netko mi je poslao vec tko je ispao i da nije samo ona cura koja je napisana bijelim slovima neki dan,netko je to napisao,nego vec jos jedna druga je ispala,to mi je danas ili jucer poslao netko,sam da se zna
ok?
:lol::lol: ha, ha, ha, slažem se s tobom i SVAKA ČAST ANDREI kad je rekla za Kristinu da ne može biti Top Model jer graniči s anoreksijom i ima prevelik nos i presitna usta...joj što je meni ružna Kristina...nevjerojatno je to kako uvijek takve žene imaju više samopuzdanja. Imala je frendicu, ružnu, prištavu a uvijek imala dečke a ja uvijek sama...visoka, lijepa, zgodna....
A jadna ti hahaha, ali to je istina. Znam hrpetinu ružnjikavih cura koje uvijek lakše nađu dečke nego neke ljepuškaste. To je možda i zato što se dečki boje pristupiti ljepuškastim curama jer se boje odjeba..ili su pak ljepuškaste cure preizbirljive. ..sad sam se zapetljo. LOL
Uglavnom, drago mi je da je napokon i forumašima došlo do glave da je Andrea prekul! :D
netko je tu uspoređivao dalmatinke i zagrebčanke... ako uzmemo u obzir htm:
zagrebčanke- kristina, maja, monika, alin, martina, nikolina (baš ni jedna osim nikoline nije lijepa)
dalmatinke- marina, dea, tea, valentina, marija (?) (meni su sve dosta zgodne)
riječanka- sabina
osječanka- andrea
mislim, stvar je osobnog ukusa, no tu su dalmatinke zgodnije... (bar meni)
btw. odakle je julija? mislim, blizu kojeg je grada to njezino selo?
Jelda da je bila zakon. :ne zna: Ne znam, ta cura ima nešto.. zanimljivo mi je gledat kako se izražava. Neki tu govore za nju da je ružna, meni ona uopće nije ni malo ružna al nije mi sad ni da ću reć da je baš nešto i lijepa. Ima loš ten, oke kosu, super noge (za razliku od štapova ostalih djevojaka u kući - izuzev Marina), malo prebuljave oči. Al nekako mi se čini da i na slikama ispada dobro. Čak joj je oke ona glavna slika na web stranici topmodela. Al vjerujem da će ubrzo ispast (ne baš u slijedećoj no možda u onoj iza). Šteta.
Hahah sad tek vidim da si napisala sve ono što ja cijelo vrijeme govorim.
I meni se u početku činila nekako prebahata (iako mi je to bilo smiješno).. no isto kao i tebi, što više gledam cura mi je sve draža. Baš ima svoje "JA" i fakat ne vidim ni tračak zlobe u njoj ma koliko god bila bahata i iskrena.
A i ovo što kažeš.. da je lijepo građena. Pa, nije li Kristina komentirala da Andrea ima "spljoštenu guzicu"? Hahaha kakva ljubomora :s
Ali da, slažem se s tobom za "građu".. pogotovo noge. Fine su. Nekako kad stane ona pored svih tih cura baš mi je najženstvenija (Martina mi je isto bila), ali ten joj fakat šteka.. i oči koji put ispadnu prečudno. No daleko je ona meni od "ružnoga", simpa mi je.
Vidio sam na najavi da Andrea opet uzvraća udarac, jedva čekam vidit što je točno to prouzročilo. Baš obožavam njen ton :rofl: , prekomično mi je. :s Sve cure prema njoj ispadaju ko neke maloumnice..i koliko god Andrea bila glasna ja i dalje nemam dojam da se postavlja iznad nekoga. Baš naprotiv.. i to mi je: :top:
*edit:
http://i32.tinypic.com/16h1109.jpg
Andrea svim curama o Kristini:
- "Vidi se očajnički kolko ženska želi da pobjedi onak u očima, počne se trest sva ono..."
Skužite face ostalim curama. Sabina je ostala mudra šutit.. Julija pravi face kao da joj je drago. Marija već krenula u zaštitu Kristine, a maloj Tei je sve to prešokantno i tužna je. :( Hahahaha.. Al Kristinin izraz lica je priceless!! LOLič!
Allexis
26.04.2008., 11:39
btw. odakle je julija? mislim, blizu kojeg je grada to njezino selo?
Gornja Lomnica je kod Velike Gorice
bubicaa
26.04.2008., 13:04
jao danas bi baš mogla biti zanimljiva emisjia (pogotovo ako dođe do ispadanja you-know-who :mig: ) a mene nema doma... bila teška odluka - htm ili europa pleše :cerek:, a europa je pobijedila :D a ništa, snimat će se, i kako sam luda, ići ću gledati kad se noćas vratim doma :rofl:
Izzy tHe OnE
26.04.2008., 13:09
jao danas bi baš mogla biti zanimljiva emisjia (pogotovo ako dođe do ispadanja you-know-who :mig: ) a mene nema doma... bila teška odluka - htm ili europa pleše :cerek:, a europa je pobijedila :D a ništa, snimat će se, i kako sam luda, ići ću gledati kad se noćas vratim doma :rofl:
koga???
da ce ispast,pa ja sam dobila poruku od nekog da je ta cura ispala i jos jedna koju je netko napisao tim bjelim slovima,na koga mislis:rofl:
bubicaa
26.04.2008., 13:14
pa navijamo za ispadanje kristine. to bi moglo biti jaako zanimljivo. i njena reakcija, i kako će joj to sročiti i sl
Ajde,drzite se da ne padnete u nesvijest,ako vam ne ispadne kristina/andrea!
Btw.
Tea i njen izraz lica :lol::lol:
Izzy tHe OnE
26.04.2008., 13:19
pa navijamo za ispadanje kristine. to bi moglo biti jaako zanimljivo. i njena reakcija, i kako će joj to sročiti i sl
:top::top::top:
joj bila bih najsretnija da ona ispadneeeeee:cerek:
jedva cekam danasnju emisiju onaj cro-a-porter i ono kad se andrea posvadila sa Kristinom :lol:
jedva cekamm
@Mjuzik super post sa slikama :rofl: jedva čekam tu svađu :D
crna ovnica
26.04.2008., 15:38
Da hoće izbaciti Kristinu i Mariju zajedno pa da se šokiraju...Zamisli, njih su izbacili! Ma gdje to ima?! Pa one se toliko trudile i imalo toliko samopouzdanja i tolike noseve i ništa!:Snajper:
26.04.2008., 15:40
@Mjuzik super post sa slikama :rofl: jedva čekam tu svađu :D
:top: ja isto...bit će dobro:mljacko:
i kad danas počinje emisija?! u 21:45 nije sigurno ako je film legenda o jeseni prije :) negdi oko 22:20??
Bit će prekrasna svađa! I samo gledaj kako se Marija odma baca u obranu Kristine.
26.04.2008., 15:45
meni izgleda kao da govori i jednoj i drugoj..iste su mi njih 2 (marija i kika). a andrea - bez dlake na jeziku - paljba :D:top:
Neznam zakaj je svima Marija ružna?
Meni je ona baš zgodnićka :cerek:
ZiggyStardust
26.04.2008., 18:13
Zanimljiva je emisija, jedan od rijetkih reality showova koji su gledljivi.
Dobra kamera, montaža, sve skupa u redu.
Žiri dosta nedosljedan, puštaju one koje po zalaganju i rezultatima ne bi trebale proći, a prolaze samo zbog godina i izgleda (Valentina i Tea).
S druge strane, Kristinu će izbaciti iako su je možda i najviše hvalili tijekom serijala. Tako je i Nikolina ispala, što me čudilo s obzirom da je i ona mlada i lijepa (kao V. i T.).
Inače, meni Julija djeluje najinteligentnije ondje. Ima smisla za humor, a i ironiju (ona izjava o ljepotu i pameti). Opet, to je dosta nevažno, modeli nisu i ne moraju biti nužno inteligentni.
Navijamo za Valentinu i Teu :cerek: :top:
Mislim da bi, s obzirom da je serijal na polovici, trebalo zaključati ovu temu i krenuti s nastavkom. 100 stranica je valjda dovoljno, zar ne?
blondie27
26.04.2008., 18:42
večeras će biti napeto.......
Ne,ne ostavite nam temu,vidiš da se zabavljamo :D
Jedva čekam!
John Dorian
26.04.2008., 18:45
meni je andrea najbolja... pogotovo po osobnosti :p
ima mi najjaču osobnost, snalazi se, a i zgodna je, premda ne i najzgodnija tamo.
može mi netko objasnit kako je ona upala naknadno? nisu je izabrali među prvih 15 ili... pa je upala kad se ona cura iz Koprivnice morala vratit u školu? :ne zna:
Ne,nisu je izabrali da uđe iz prvih 15!
Mariju Šegotu su izbacili/je otišla zbog škole,i doveli su Andreu naknadno! :D :D
Kužiš?
John Dorian
26.04.2008., 19:00
to sam i mislio, samo mi je trebao netko da to potvrdi.
:)
meni je andrea najbolja... pogotovo po osobnosti :p
ima mi najjaču osobnost, snalazi se, a i zgodna je, premda ne i najzgodnija tamo.
Ovo gore potpisujem. Ne kažem da je cura stvorena za top-modela, ali mi se nekako najviše sviđa :D
Valentina i Tea su definitivno curke koje imaju potencijala i dovoljno su mlade da nauče ono što im eventualno fali - za hodanje samo treba dovoljno vježbati. One su mi nekako najpogodnije za to oblikovanje u modela. A sad, vrhunskog i top, to ćemo tek vidjeti.
Sabina mi je baš lijepa lijepa. A onda malo bolje pogledam i skužim da mi ima malo čudan nos. Ali mi je i dalje lijepa. Ona mi je ono, lik za Disneyevu princezu.:cerek: Predivne okice.
Marina mi je slatka. :cerek: I nekako mi je baš draga zbog te svoje teatralnosti :D Sviđa mi se njen senzibilitet. Njeno ponašanje je takvo kakvo je, ali opet, ne mislim da je to gluma i ne mislim da je zlobna. Daleko od toga. Vidi se da jako voli to što radi, ali bojim se da je možda preosjetljiva za sve to skupa i da bi se malo izgubila u tom svijetu.
Julija, s ovom crvenom kosom me malo podsjeća na Tori Amos al samo me podsjeća :p I to je sve. Slatka cura kakvih ima na stotine. Ničim mi ne odudara, ni svojim razmaženim ponašanjem i zajedljivim komentarima, ni izgledom. Prosjek. Mada joj je kosa super.
Marija..Hm. U početku mi je ta cura bila simpa. Jaaaaaku ambiciju i mislim da je tip koji bi gazila preko svih da dođe do cilja. Bahata je i voli držati lekcije i dominirati nad drugima. Ne kažem da je nužno zloća, mislim da je ok cura sa jasno zacrtanim ciljem. Osobno ne volim tako bahata stvorenja al ok. Ima talenta, to je neosporno. Ali mi fale emocije, pre pre previše je hladna.
Kristina, joooj. :D Sve ste tako lijepo rekli... Na stranu sad njen izgled jer je to ipak subjektivna stvar (ok, u ovom slučaju objektivna :rofl: ) ta žena je meni toliko plitka, toliko negativna, toliko bahata i arogantna. Sve bi dala za "slavu", da pokaže drugima da je ona "zvijezda". Nož u leđa included. I da, unatoč fasadi "ja sam uber pametna i naj i imam samopouzdanja" mislim da time samo prikriva svoju frustriranost. Samopouzdanje je stvar balansa, prenaglašavati to svoje samopouzdanje je samo odlika suprotnosti - nedostatka istog. Mislim, osoba koja stvarno vjeruje u sebe i ima samopouzdanja nema potrebu to svima govoriti ;) Ukratko, ona mi se ipak najviše ne sviđa zbog svog karaktera.
Al' naravno sve je to skupa samo moje mišljenje na osnovu slike koju daju o sebi preko televizije. Na kraju krajeva meni je to samo show. my guilty pleasure. I jedva čekam da vidim taj fight :D
Sad tek vidim koliko sam se raspisala :no::brukica:
Allexis
26.04.2008., 21:58
Mislim da bi, s obzirom da je serijal na polovici, trebalo zaključati ovu temu i krenuti s nastavkom. 100 stranica je valjda dovoljno, zar ne?
:nono::nono:
ovdje je sve na jednom mjestu....zašto raditi novi topic :ne zna:....bolje je ovako :)
btw. danas počinje u 22:20
orange_girl
26.04.2008., 22:12
znam da je ružno veseliti se tuđoj nesreći, ali ja jedva čekam vidjeti izraz lica u kristine kad joj kažu da nemaju sliku za nju (nadam se da će doć do tog). i veselim se onoj big fight tonight
Jay&AmberFan
26.04.2008., 22:21
Ja se sad sjetih na kog mi baca Julija :cerek: Na brazilsku glumicu Marianu Ximenes :cerek:
http://img176.imageshack.us/img176/9462/mypicturesvts031124466lo1.jpg
26.04.2008., 22:22
marija je opaka.... :zlo: :)
Ovo gore potpisujem. Ne kažem da je cura stvorena za top-modela, ali mi se nekako najviše sviđa :D
I meni! :top:
Valentina i Tea su definitivno curke koje imaju potencijala i dovoljno su mlade da nauče ono što im eventualno fali - za hodanje samo treba dovoljno vježbati. One su mi nekako najpogodnije za to oblikovanje u modela. A sad, vrhunskog i top, to ćemo tek vidjeti.
Slažem se. :top: Obje imaju "to" nešto i mlade su, lako će naučit što je potrebno.
Sabina mi je baš lijepa lijepa. A onda malo bolje pogledam i skužim da mi ima malo čudan nos. Ali mi je i dalje lijepa. Ona mi je ono, lik za Disneyevu princezu.:cerek: Predivne okice.
Da, lijepa je al i ja sam primjetio taj nos. No meni se ne sviđa ni njena firzura. Oči presuper ali ... nekako je u sjeni i bezveze joj je osobnost. Sumnjam da bi njene slike bile bolje nego od drugih cura.
Marina mi je slatka. :cerek: I nekako mi je baš draga zbog te svoje teatralnosti Sviđa mi se njen senzibilitet. Njeno ponašanje je takvo kakvo je, ali opet, ne mislim da je to gluma i ne mislim da je zlobna. Daleko od toga. Vidi se da jako voli to što radi, ali bojim se da je možda preosjetljiva za sve to skupa i da bi se malo izgubila u tom svijetu.
I ja ne mislim da je gluma, takva je. Simpatična i ljepuškasta. Iako trebala bi možda malo sredit obrve (nekak' su nikakve). Mislim da će nju dugo držat u show-u.
Julija, s ovom crvenom kosom me malo podsjeća na Tori Amos al samo me podsjeća I to je sve. Slatka cura kakvih ima na stotine. Ničim mi ne odudara, ni svojim razmaženim ponašanjem i zajedljivim komentarima, ni izgledom. Prosjek. Mada joj je kosa super.
Meni odudara i to baš tom kosom ali da, ne vidim ju kao modela.
Marija..Hm. U početku mi je ta cura bila simpa. Jaaaaaku ambiciju i mislim da je tip koji bi gazila preko svih da dođe do cilja. Bahata je i voli držati lekcije i dominirati nad drugima. Ne kažem da je nužno zloća, mislim da je ok cura sa jasno zacrtanim ciljem. Osobno ne volim tako bahata stvorenja al ok. Ima talenta, to je neosporno. Ali mi fale emocije, pre pre previše je hladna.
I meni je u početku bila simpa ali sada mi više nije. Nisam mislio da će bit tako "puna sebe". I naravno nitko tamo nije namjerno zloban.. no Marija mi se baš čini kao nekakav "skriveni diktator" ali sumnjam da radi to namjerno.
Kristina, joooj. :D Sve ste tako lijepo rekli... Na stranu sad njen izgled jer je to ipak subjektivna stvar (ok, u ovom slučaju objektivna ) ta žena je meni toliko plitka, toliko negativna, toliko bahata i arogantna. Sve bi dala za "slavu", da pokaže drugima da je ona "zvijezda". Nož u leđa included. I da, unatoč fasadi "ja sam uber pametna i naj i imam samopouzdanja" mislim da time samo prikriva svoju frustriranost. Samopouzdanje je stvar balansa, prenaglašavati to svoje samopouzdanje je samo odlika suprotnosti - nedostatka istog. Mislim, osoba koja stvarno vjeruje u sebe i ima samopouzdanja nema potrebu to svima govoriti ;) Ukratko, ona mi se ipak najviše ne sviđa zbog svog karaktera.
ROTFLMAO!! Totalno objektivna.. takav nos ostaje instantno zapamčen! :lol:
Ne kužim tu curu i nekako sumnjam da baš misli da je toliko lijepa, brijem da glumata nešto kako bi druge uvjerila da je krasotica. <-- upravo to što si rekla!! DA TIME PRIKRIVA SVOJU FRUSTRIRANOST, totalno to. Ajme kako ju čitamo!! :s
Al' naravno sve je to skupa samo moje mišljenje na osnovu slike koju daju o sebi preko televizije. Na kraju krajeva meni je to samo show. my guilty pleasure. I jedva čekam da vidim taj fight :D
I meni.. i sramim se toga što mi je zanimljivo. Baš guilty pleasure! LOL I taj fight je glavni razlog zašto mi se sad baš gleda.. evo počelo.. i na samom početku pokazali Andreu kako divlja (imitirajuć Kristinu) i Marijin komentar!! Buahahahaha
Tathana: Vidjecete Viktora Dragu, osobu koji je... :D
Ne idu joj rodovi bas... :D
Jay&AmberFan
26.04.2008., 22:27
LOL. Ispalili i Drago i Tatjana za Kristinu : Ima bomba tijelo.
WTF?????
marčelina
26.04.2008., 22:37
ah kako ja obožavam modele hippy gardena vau :s:s:s
veruschka
26.04.2008., 22:39
Pa ima. Ja bi fakat htjela vidjeti extreme makeover na Kristini. U stvari, čak ni ne treba biti tak ekstreman, samo joj modelirati nos i ubrizgati nešto u usta.
Super mi je Borut kad se razgovara tak ko da će se sad svaki tren ispovratit svud skroz po sebi od gnušanja. :rigo: :)
LOL. Ispalili i Drago i Tatjana za Kristinu : Ima bomba tijelo.
WTF?????
Aha i zrači ko Černobil :D
Allexis
26.04.2008., 22:45
meni je bilo super kad je viktor drago kritizirao mariju i rekao što joj ne valja....pogotovo ono da bi prošla za nekog komercijalnog modela, al ne za piste....ženska je bila toliko razočarana dok joj je to pričao....
a i kristina je bila jako razočarana kad joj je dao samo jedan casting....kak će tek biti kada ne prođe i ne dobije reviju :rofl: :lol:
luna_lunatik
26.04.2008., 22:48
kako se bliži kraj
one postaju sve veće retajke :rigo:
marčelina
26.04.2008., 22:54
kako se bliži kraj
one postaju sve veće retajke :rigo:
ovdje nijedna cura nema mota za posao
kako su ih samo odabrali
prestrašno
laku noć :kava:
luna_lunatik
26.04.2008., 23:03
ova mala Tea je za poć vanka danas
katastrofa
Jadna mala Tea.. zbunjena do jaja.
I ajme.. ste čuli koja cajka je svirala na onoj reviji?!?! ASPIRIN... katafuckingstrofa!! :O
Ovo postaje treš!! :D
Katastrofa pa ova Tea je prestrašna. Koliko muke da od nje dobiju neki izraz lica, ma koma. A ni ostale mi se nisu baš proslavile. Ovo me podsjeća na onu dječiju pjesmicu...učili ih učili od srijede do petka al se nisu maknuli dalje od početka...
Katastrofalno loš odabir djevojaka
leytonforever
26.04.2008., 23:09
Ja mislim da Tea nije spremna za ovaj posao,nekako djeluje smuseno,puna je treme i u ne zna se uopce snaci...iako je razumijem,mlada je i pomalo zbunjena ali treba imati vise sigurnosti u sebe,ovaj posao to zahtjeva:mig:
luna_lunatik
26.04.2008., 23:11
Jadna mala Tea.. zbunjena do jaja.
I ajme.. ste čuli koja cajka je svirala na onoj reviji?!?! ASPIRIN... katafuckingstrofa!! :O
Ovo postaje treš!! :D
da čuli
bili :D
blondie27
26.04.2008., 23:13
mislim da im je više tihana pokazala danas nego svi dosad
jadna tea,zbunjena
koji komentar dobar za kristinu od ove žene iz joy-a
Allexis
26.04.2008., 23:19
ova žena iz joya nikako nije znala kako reći da je kristina ružna....napokon rekla: kristinino lice kamera ne voli :rofl: :lol:
a i kristina je napokon počela shvaćati da nema šanse u modnom svijetu...sad se samo nada da neće u petak ispasti, već da će julija umjesto nje....
a Sabinu su svi najviše preferirali...go for it Sabina :cheer::cheer::cheer:
luna_lunatik
26.04.2008., 23:20
isusatiii ove kristine
nadam se da će ju kodžomanica zašutat kad je vidi vanka
veruschka
26.04.2008., 23:23
Meni se čini da je Kristina ubačena tam da glumi. Ne znam iz kojeg razloga, motivacijskog?, ali toliko ponavlja "ja bih to bolje napravila" i slične fraze da fakat djeluje naručeno.
Kak je lijepa ona vizažistica, Simona nešto, predivna.
Ne znam jeste li oucili sad ovaj detalj...revija koju je nosila Marina, pa kad sve cure izlaze...na sredini piste jedna cura hoda i klateci rukama savija ih u laktu, kao da glumi usporeno trcanje... :rofl:
A oni ovim pocetnicama zamjeraju stosta i za manje greske ih spotaju. :D
Izzy tHe OnE
26.04.2008., 23:30
sabina je bila najbolja i mislim da je dobila najvise tih pohvala ali slikanja ma svugdje dobilla,bravo sabina
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.