PDA

View Full Version : Hrvatski top model - 1. sezona

stranice : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

flame
08.01.2008., 19:17
HRVATSKI TOP MODEL
Početkom 2008. godine kreće novi show RTL Televizije pod nazivom "HRVATSKI TOP MODEL". RTL Televizija traži potencijalne kandidatkinje koje imaju mogućnost postati top model .

Frish
08.01.2008., 19:55
Još jedan kretenski reality show za kretene.

summer123
08.01.2008., 20:04
Nadam se da će bit bolje nego ona verzija Top Modela koja je bila na Novoj.

zepina
08.01.2008., 20:10
Nadam se da će bit bolje nego ona verzija Top Modela koja je bila na Novoj.

To nije bija show na Novoj nego su imali snimku izbora nekog modela!

summer123
08.01.2008., 23:39
No uglavnom, bio je najavljivan ko neki show, a na kraju to kaj je bilo...Iskreno, mene baš zanima kak bude ovo ispalo.

amy-lee****
09.01.2008., 09:03
ja sam gledala americku verziju ovog showa, i njemacke dvije. prva njemacka mi je bila ok, al za drugu sam negdje citala, da su heidi (heidi klum je bila kao ziri/voditeljica) i jos netko iz zirija sreli djevojku negdje u gradu, i nagovorili ju da se prijavi na show, i gle cuda, mala pobijedila :zubo:
tko je vfoditelj hrvatskog top modela? inace to bude neka manekenka. u americi je bila tyra banks.
bas me zanima kako ce to ispasti, i da vidimo hrvatski top model.

summer123
09.01.2008., 09:09
ja sam gledala americku verziju ovog showa, i njemacke dvije. prva njemacka mi je bila ok, al za drugu sam negdje citala, da su heidi (heidi klum je bila kao ziri/voditeljica) i jos netko iz zirija sreli djevojku negdje u gradu, i nagovorili ju da se prijavi na show, i gle cuda, mala pobijedila :zubo:
tko je vfoditelj hrvatskog top modela? inace to bude neka manekenka. u americi je bila tyra banks.

Voditeljica bude Tatjana Jurić...:mig:

amy-lee****
09.01.2008., 09:16
Voditeljica bude Tatjana Jurić...:mig:

:eek: ona mi je antipaticna :(

The One!
09.01.2008., 10:04
Jedva čekamo :lol:

flame
09.01.2008., 10:19
ja isto ne kuzim kako bas ona kaj je ona i manekenka.......???
meni je tyra banks doma poslala autogram...bas sam bila happy......poslikat cu kuvert pa stavit :)

@gentSMITH
09.01.2008., 10:48
:eek: ona mi je antipaticna :(

Ne seruckaj, baš je komad!

CosmaShiva
09.01.2008., 11:19

Ja skroz sve pratila na prosiebenu,bilo mi super i Heidi mi je prekrasna,pametna.mislim da će me Hrvatski top model samo razočarati.

Ipanema
09.01.2008., 11:25
Ajme, Tatjana Juric mi vec debelo ide na usi van.

Ali jedva cekam taj show - da vidim kako cemo to mi slozit...

flame
09.01.2008., 11:39
nemam pojma kak ce to izgledati....americki mi je najbolji bil dok je vodila tyra banks....zakon....uzivala sam prateci

AnitaMuki
09.01.2008., 12:00
I meni je isto američki bio super. Odgledala sam jedno 5 sezona, jer je, koliko se sjećam, bio maraton ANTM, pa je svaki dan bila druga sezona, cijelo popodne. :D

amy-lee****
09.01.2008., 14:06
Ja skroz sve pratila na prosiebenu,bilo mi super i Heidi mi je prekrasna,pametna.mislim da će me Hrvatski top model samo razočarati.

i ja pratila. i onda jos poslije toga, sjecas se stalno bude tv total pa gostuje clan zirija, i cura koja je ispala. i onda jos stefan pusta one neke komentare onog crnog 8sad se ne mogu sjetit kako se lik zove nema sanse :D)

amy-lee****
09.01.2008., 14:07
Ne seruckaj, baš je komad!

:p

rockyblack
09.01.2008., 14:50
i ja pratila. i onda jos poslije toga, sjecas se stalno bude tv total pa gostuje clan zirija, i cura koja je ispala. i onda jos stefan pusta one neke komentare onog crnog 8sad se ne mogu sjetit kako se lik zove nema sanse :D)

mislim da je Bruce :cerek: a tip je zakon ,posebno kad se rasplače :cerek:

a ko će bit u našem žiriju? :rolleyes:

flame
09.01.2008., 17:55
nemam pojma nis ne pise samo da je voditeljica tatjana juric

sussana
09.01.2008., 19:02
Gledala sam Njemački top model i super je bio, Heidi Klum je bila voditeljica i imali su jako zanimljive zadatke, fotografiranje u raznim izdanjima i situacijama...cool!

flame
09.01.2008., 19:18
njemacki nisam gledala......
zasto bi bas vi bile hrvatski top model.....uzimo za primjer da neke zele sta bi rekle..

p3tica
09.01.2008., 22:09
Kud baš tatjana? :eek:
ona je tak boooooring... :flop:

Barbi:)
09.01.2008., 22:13
Kud baš tatjana? :eek:
ona je tak boooooring... :flop:

da, bolja bi bila vanja halilović :cerek: :lol:

summer123
10.01.2008., 10:13
Evo članka iz novog broja Storya:
"Iako će se emisija 'Hrvatski top-model' na RTL televiziji početi prikazivati tek na proljeće, voditeljica Tatjana Jurić već se uveliko priprema za taj veliki projekt. Važno je dobro se našminkati i urediti za najavu tako glamurozne emisije na televiiji, u novinama i za druge promidžbene svrhe. Osim Tatjane koja će voditi, u emisiji će sudjelovati i žiri sastavljen od poznatih osoba iz modnoga svijeta koje su ostvarile vrlo zapaženu karijeru. Oni su, naravno, vrlo kompetentni te će ocijeniti koja među brojnim prijavljenim natjecateljicama ima najviše potencijala za karijeru top-modela"

Credit: Story

amy-lee****
10.01.2008., 15:47
mislim da je Bruce :cerek: a tip je zakon ,posebno kad se rasplače :cerek:

a ko će bit u našem žiriju? :rolleyes:
e da bruce, bruce.. ma ziva legenda je lik. "das ist DER wahrheit!" :lol:

"Iako će se emisija 'Hrvatski top-model' na RTL televiziji početi prikazivati tek na proljeće, voditeljica Tatjana Jurić već se uveliko priprema za taj veliki projekt. Važno je dobro se našminkati i urediti za najavu tako glamurozne emisije na televiiji, u novinama i za druge promidžbene svrhe. Osim Tatjane koja će voditi, u emisiji će sudjelovati i žiri sastavljen od poznatih osoba iz modnoga svijeta koje su ostvarile vrlo zapaženu karijeru. Oni su, naravno, vrlo kompetentni te će ocijeniti koja među brojnim prijavljenim natjecateljicama ima najviše potencijala za karijeru top-modela"

to cemo jos da vidimo i ocijenimo :D
nemam nikakve ideje tko bi to od poznatih osoba hr scene bio vrlo kompetentan za ovu emisiju.. a bas sam radoznala :)

Emo§ion:D
10.01.2008., 16:01

Bože prosti plitke li osobe..:rolleyes:
Naravno da ne može izgledati ko zadnja štraca, no izjaviti da se kao novinarka naveliko priprema za to kako se našminkati jerbo snimanje počinje u proljeće mi je ...:lol::rigo:
Inače, ja bi sve ove "kuhane kokoši" ala ova Tatjana, Vanja Halilović i sl. ostavili u emisijicama ala Exploziv, Extraexploziv i sl. da se cere i čitaju na blesimetar,a u show ubacila malo energičnije recimo na razini Antonije Blaće, Mije Kovačić i sl..Zapravo, Mija bi mi bila savršena za ovu ulogu..Showtime joj nije legao, no mislim da bi joj ovaj show išao ko od šale:s

flame
10.01.2008., 16:55
da mija bi bila fakaz dobra za to da vodi

rockyblack
10.01.2008., 17:24
... u show ubacila malo energičnije recimo na razini Antonije Blaće, Mije Kovačić ...
Bože me sačuvaj :Pop: još i tu da je moramo trpiti ...

m_m
10.01.2008., 17:29
Mije Kovačić i sl..Zapravo, Mija bi mi bila savršena za ovu ulogu..Showtime joj nije legao, no mislim da bi joj ovaj show išao ko od šale:s

E da!!!

blackejt
10.01.2008., 17:44
1. stvar : ovo je prvi ovakav show ikada u hrvatskoj - valjda se zato tako i zove...čista logika.
2.stvar :Antonija Blaće nikako nije pogodna za ovakav show -koliko god se bolje snalazila na televiziji od ostalih (po mome mišljenju) ona proporcijama i manekenskim iskustvom (koje očito nema) ne odgovara!
3. Mija je jako slatka ali to je to. Nije iskusna i ne bi mogla biti tough što je,ako ste već pratili američki i njemački show, krajnje potreban stav od strane osobe koja bi nešto takvo vodila.
Postoje i 4.,5.,6. i 7. ali ne želim vam odmah zadavati glavobolje...
Prema tome,preporučam svima da se smire,malo strpe i bez ikakvih blesavih predrasuda pogledaju show i onda odluče kakav im je. :top:

10.01.2008., 19:21
Bože me sačuvaj :Pop: još i tu da je moramo trpiti ...

Show bi sigurno bio energičniji i ono zabavniji jer uvelike na uspjeh nekog showa utječe i sam voditelj!
Sad, ok, tebi nije simpa, no ja mislim da bi bila puno bolji izbor od ove kilave Tatjane Jurić..

10.01.2008., 19:21
1. stvar : ovo je prvi ovakav show ikada u hrvatskoj - valjda se zato tako i zove...čista logika.
2.stvar :Antonija Blaće nikako nije pogodna za ovakav show -koliko god se bolje snalazila na televiziji od ostalih (po mome mišljenju) ona proporcijama i manekenskim iskustvom (koje očito nema) ne odgovara!
3. Mija je jako slatka ali to je to. Nije iskusna i ne bi mogla biti tough što je,ako ste već pratili američki i njemački show, krajnje potreban stav od strane osobe koja bi nešto takvo vodila.
Postoje i 4.,5.,6. i 7. ali ne želim vam odmah zadavati glavobolje...
Prema tome,preporučam svima da se smire,malo strpe i bez ikakvih blesavih predrasuda pogledaju show i onda odluče kakav im je. :top:

Nisam mislila NUŽNO na A.Blaće, već na taj tip, temperament..
Dakle, netko zapravo kao Mija Kovačić..

rockyblack
10.01.2008., 21:16
Sad, ok, tebi nije simpa, no ja mislim da bi bila puno bolji izbor od ove kilave Tatjane Jurić..
pa je,tu se u biti samo radi o ukusu,jer meni je Blaće stvarno grozna :rolleyes: A Kovačićku da ni ne spominjem :rolleyes:Takvo kreveljenje moraš imati u krvi...al opet velim,stvar je samo u ukusu
Da se razumijemo,ne volim ni Jurićku (a jbg. kad su sve grozne :D),i jest,baš je kilava,al ona baš i nije imala prilike voditi nešto veće i dugotrajnije od dvije najave Exploziva dnevno,tak da ajde,dat ću joj šansu,možda se raspameti :cerek:

flame
11.01.2008., 14:17
a kako je izgledao proslogodisnji Hrvatski top model..meni previ glas da je bio uopce lol

summer123
11.01.2008., 14:36
a kako je izgledao proslogodisnji Hrvatski top model..meni previ glas da je bio uopce lol

Nije bilo prošlogodišnjeg Hrvatskog top modela! To se tek počinje emitirati. Tebi se to nešto pomiješalo.

flame
11.01.2008., 14:43
moguce da se je..al na forumu sam bila nest citala mislim da na moda.hr..i ono kao sve pisu jedva cekam.....ono..kaj.....ok hvala.....

sussana
11.01.2008., 15:47
A Nikolina Pišek?

L3go
11.01.2008., 15:52
A Nikolina Pišek?

E ona bi bila dobra za voditi to... ona bi hladno njih tamo pola mogla poizbacivat... e kad bi još tako moglo bit:top:

miseducata
11.01.2008., 16:18
E ona bi bila dobra za voditi to... ona bi hladno njih tamo pola mogla poizbacivat... e kad bi još tako moglo bit:top:

jesi siguran???:rolleyes:

flame
11.01.2008., 16:22
mislis?? dobra je ta nikolina pisek al neznam bas..nisam sigurnA

summer123
11.01.2008., 16:59
A Nikolina Pišek?

Nema šanse. Odmah bi me mogli na strijeljanje poslati.

L3go
11.01.2008., 19:42
jesi siguran???:rolleyes:

Zašto ne? Ona mi baš djeluje nekao tako hladno, da joj ne bi bilo žao otjerat cure od tamo...barem što se tiče onog zadnjeg dijela kad nekoga otpušta... Al ne znam kako bi izvela onaj dio kad trebaš pomagat njima svima... i baš me zanima tko će biti u našem žiriju:rolleyes:

flame
11.01.2008., 20:15
hehe...mislis da mene ne zanima..mene jos bolje....... :P......... i tako...
smatram da ce tatjana to super odraditi ne sumnjam uopce

L3go
11.01.2008., 20:20
hehe...mislis da mene ne zanima..mene jos bolje....... :P......... i tako...
smatram da ce tatjana to super odraditi ne sumnjam uopce

ne znam, meni je ona nekako prekenjava za to:ne zna::rofl:

flame
11.01.2008., 20:41
a dobro svatko ima svoje misljenje i to cijenim...uostalom vidjet cemo kako ce biti......ne mozemo nista sa sigurnoscu reci

miseducata
11.01.2008., 20:43
Zašto ne? Ona mi baš djeluje nekao tako hladno, da joj ne bi bilo žao otjerat cure od tamo...barem što se tiče onog zadnjeg dijela kad nekoga otpušta... Al ne znam kako bi izvela onaj dio kad trebaš pomagat njima svima... i baš me zanima tko će biti u našem žiriju:rolleyes:

to da..tu bi bila super..al ostalo..:rolleyes:

flame
13.01.2008., 13:48
nesto sam mislila i smatram da postoji mogucnost da jedna poznatih faca mode ce biti matija vuica,da ce fotograf biti lupino.....ipak oni su zabiljezili karijeru bar mislim pogotovo matija vuica ona ima izvrsne kreacije

Aubrey
13.01.2008., 14:49
nesto sam mislila i smatram da postoji mogucnost da jedna poznatih faca mode ce biti matija vuica,da ce fotograf biti lupino.....ipak oni su zabiljezili karijeru bar mislim pogotovo matija vuica ona ima izvrsne kreacije

matija copycat vuica. :rolleyes:

L3go
13.01.2008., 15:10

eee... Lupino bi bio dobar:top:

miseducata
13.01.2008., 16:06
eee... Lupino bi bio dobar:top:

lupino nema pojma..:flop:

flame
13.01.2008., 20:17
lupino nema pojma..:flop:

nebi rekla..promatram njegove fotke i izvrsne su

blackejt
16.01.2008., 13:46
nebi rekla..promatram njegove fotke i izvrsne su

I ja mogu sknuti ženu,staviti joj prst u šupak ,izvaditi aparat i škljocnuti. bila bih lupino br.2. preloše. ne do bog dragi da nam on radi na top modelsu,onda će uistinu ispast sranje.

daz
16.01.2008., 13:59
Baš se veselim Hrvatskom top modelu. Još jedan razlog da NE gledam RTL. Pored one Halilovićke, baš mi nedostaje još malo anoreksije na telki...

blackejt
16.01.2008., 14:26
A Nikolina Pišek?

Ovo je odlična ideja..na kraju krajeva,najljepša je hrvatica ikada! Ali postavlja se pitanje koliko je ona bila aktivna i postigla u svijetu mode i manekenstva? Vidiš,to je emisija čiju licencu posjeduju amerikanci a mi je radimo po principu američke/njemačke emisije..tu postoje nekakva pravila..Heidi Klum i Tyra Banks su morale ispuniti svoju 'kvotu' da bi došle u obzir. Tako će i naša cura koja će sa ostalima voditi emisiju i pretstavljati poznati hrvatski top model. Tu Tatjana Jurić ne spada,ona je voditeljica i prenosi informacije(kao i u svojoj emisiji) i tu nema polemika-ona će voditi i to se ne mjenja.Njoj taj posao ide i obaviti će ga sigurno jako dobro. A za manekenku baš i nemamo puno izbora,zar ne? Nina Morić ne zna hrvatski,Branka Bebić je prestara,Anica Martinović je udata za nogometaša tako da joj novac ne treba kao ni Ivi Balaban koja je,doduše,preružna tako da bi vjerovatno ekran svake kuće pokvarila...i tu će nam ostati jako alo izbora tako da nitko vjerovatno neće biti oduševljen ali se iskreno nadam da će se ta osoba snaći....svima sretno!

miseducata
16.01.2008., 19:56
Ovo je odlična ideja..na kraju krajeva,najljepša je hrvatica ikada! Ali postavlja se pitanje koliko je ona bila aktivna i postigla u svijetu mode i manekenstva? Vidiš,to je emisija čiju licencu posjeduju amerikanci a mi je radimo po principu američke/njemačke emisije..tu postoje nekakva pravila..Heidi Klum i Tyra Banks

:rolleyes:

a sad....nećemo pretjerivat..:ne zna:

miseducata
16.01.2008., 19:58
I ja mogu sknuti ženu,staviti joj prst u šupak ,izvaditi aparat i škljocnuti. bila bih lupino br.2. preloše. ne do bog dragi da nam on radi na top modelsu,onda će uistinu ispast sranje.

:top::top:

slažem se..bezvezan fotograf koji sebe dobro zna izreklamirat i to je to...kad bi neko iz strane modne agencije vidija slike za book koji bi on radija,smija bi se 3 dana..:D

miss blondie
17.01.2008., 12:09
govori se da ce tanja dragovic bit uz juricku...

one_girl_14
17.01.2008., 15:02
jedva čekam:cerek::cerek::cerek:
ali će naši taj show ko i sve jadno iskopirati:flop::flop:
ali ko zna možda bude super...:confused::confused::ne zna::ne zna::ne zna:

miseducata
17.01.2008., 15:46
govori se da ce tanja dragovic bit uz juricku...

e to je već dobra ideja...pročitala sam to i ja..:top:

niko94
18.01.2008., 17:56
jos jedan razlog nasim curama za anoreksiju:D

crna_perla
19.01.2008., 11:47
čitam uvjete za prijavu na rtl stranici.
mislim, svašta... zašto nisu napravljene neke audicije po hrvatskoj?
cure koje se hoće prijaviti moraju same snimiti na vhs ili dvd imaginarnu reviju. :rolleyes: prohodati po zanmišljenoj pisti koja je duga bar 5 metara, jednom u haljini, sa visokim potepeticama i u kupaćem kostimu, moraju se na kraju okrenuti kako bi im se vidjelo cijelo tijelo, paziti da im se lice vidi iz profila, lijevog i desnog te prednji dio lica... poslati dvije fotke u boji, jedna cijelog stasa, a druga samo lice (portret).

wtf :confused:

kako da to naprave cure koje nemaju kameru, a imaju potencijal? :confused:
rtl i hrvatski top model:flop::flop::flop: i to u samom startu, sram vas bilo! :flop:

L3go
19.01.2008., 11:49
cure koje se hoće prijaviti moraju same snimiti na vhs ili dvd imaginarnu reviju. :rolleyes:

:lol::lol::lol: ne mogu vjerovati... audicije su im valjda preskupe... to je naš RTL:rofl:

m_m
19.01.2008., 12:21
cure koje se hoće prijaviti moraju same snimiti na vhs ili dvd imaginarnu reviju. :rolleyes: prohodati po zanmišljenoj pisti koja je duga bar 5 metara, jednom u haljini, sa visokim potepeticama i u kupaćem kostimu, moraju se na kraju okrenuti kako bi im se vidjelo cijelo tijelo, paziti da im se lice vidi iz profila, lijevog i desnog te prednji dio lica... poslati dvije fotke u boji, jedna cijelog stasa, a druga samo lice (portret).

Majko mila! :lol:

miseducata
19.01.2008., 17:42
:lol::lol::lol: ne mogu vjerovati... audicije su im valjda preskupe... to je naš RTL:rofl:

:lol::lol:

niko94
19.01.2008., 18:44

rtl i hrvatski top model:flop::flop::flop: i to u samom startu, sram vas bilo! :flop:

MOLOKAI
19.01.2008., 20:30
ja bi radije da vodi alexandra grdic
poznata iz RTLove emisije ''mijenjam zenu'' (pirovac) :lol:

Skviki
24.01.2008., 03:20

kamera se lako posudi , a mislim da je bit takve prijave da pronađu prije svega televizične djevojke koje neće bit mutave i drvene kad se kamere upale :kava:

toconja
25.01.2008., 22:35
kamera se lako posudi , a mislim da je bit takve prijave da pronađu prije svega televizične djevojke koje neće bit mutave i drvene kad se kamere upale :kava:

Ja nemam kameru ali baš sam mislila posudit kameru od frenda kad ono lik me zove na taj casting...
Sad me baš zanima kak će to sutra tam bit... :)
pOzz

Maisha
25.01.2008., 23:06
Ovo je odlična ideja..na kraju krajeva,najljepša je hrvatica ikada! Ali postavlja se pitanje koliko je ona bila aktivna......prije svih tih plastičnih operacija. http://www.pic4ever.com/images/139fs122428.gif http://www.pic4ever.com/images/photosmile.gif (riječ je o pišekici)

flame
26.01.2008., 12:31
Ja nemam kameru ali baš sam mislila posudit kameru od frenda kad ono lik me zove na taj casting...
Sad me baš zanima kak će to sutra tam bit... :)
pOzz

mene je isto zval....prije oko tjedan i pol i rekel je da ce mi poslat doma prijavnicu,a ja cu njima poslat video....i jos nisam dobila prijavnice...:(:(:(:( i kaj sad??:confused::confused::confused:

toconja
26.01.2008., 15:52
mene je isto zval....prije oko tjedan i pol i rekel je da ce mi poslat doma prijavnicu,a ja cu njima poslat video....i jos nisam dobila prijavnice...:(:(:(:( i kaj sad??:confused::confused::confused:

A hm.. sad je kasno. mislim... casting je bio danas u 11. Počelo to... Došla ja... I ništa posebno... Hrpa cura, neke iz agencija i tak...
Šetale se malo po pisti, u badiću i obično obučene...
Ma bzvz, i ja ošla na trening :)

flame
26.01.2008., 21:04
A hm.. sad je kasno. mislim... casting je bio danas u 11. Počelo to... Došla ja... I ništa posebno... Hrpa cura, neke iz agencija i tak...
Šetale se malo po pisti, u badiću i obično obučene...
Ma bzvz, i ja ošla na trening :)

ma kak je kasno..pa kolko ja znam prijave su jos u tijeku......si bila poslala video??a ti si iz zagreba?

mat333
26.01.2008., 22:34

Ovo je prestrašno. :rofl::rofl::lol:

flame
27.01.2008., 08:14
Ovo je prestrašno. :rofl::rofl::lol:

nije jer se tako cure prijavljuju i na americki i na njemacki top model....tj. u tamo traze kucnu snimku .....citala sam na tyrinoj stranici....samo sta kod njih cure moraju imat najmanje 18 god...a kod nas 16...nije nis prestrasno

crna_perla
27.01.2008., 08:46
je prestrašno je, jer je ovo hrvatska, ne amerika ili njemačka. na kraju su ipak reklamirali audiciju koja se održavala u zagrebu, naravno, na rtl-u. eto koliko im je išlo sa američkim pristupom.

mislim da je ipak lakše dati za kartu do zagreba, nego unajmiti snimatelja ili kupiti kameru, oni koji ju ne posjeduju. i na kraju, moraš to poslat i čekat odgovor, ovako odeš, prošetaš se pred nekim žiriom i bok.

toconja
27.01.2008., 12:59
ma kak je kasno..pa kolko ja znam prijave su jos u tijeku......si bila poslala video??a ti si iz zagreba?

Da, iz Zagreba. Ma napravili su tu selekciju jucer, i izabrali mene.
Ali... Odustala sam jer ne zelim 12 tjedana izbivat iz skole!!!!
I tak...
Nisam bila poslala video, zato sam i isla na casting...

flame
27.01.2008., 14:10
Da, iz Zagreba. Ma napravili su tu selekciju jucer, i izabrali mene.
Ali... Odustala sam jer ne zelim 12 tjedana izbivat iz skole!!!!
I tak...
Nisam bila poslala video, zato sam i isla na casting...

kak to onda da meni nisu javili za casting otisla bi u zagreb nije mi problem....a sad cu sutra poslat video pa cu vidjet...ja to odmalena zelim i mogu se svega odreci...spremna sam na sve

toconja
27.01.2008., 17:16
kak to onda da meni nisu javili za casting otisla bi u zagreb nije mi problem....a sad cu sutra poslat video pa cu vidjet...ja to odmalena zelim i mogu se svega odreci...spremna sam na sve

Ovak: Bilo je na televiziji.. Vrtilo se u danu barem 100 puta da je casting za hrv.top model u 11 h u subotu, krapinska ulica kod erricsona tesle...
To traje 12tjedana i svaki tjedan otpada jedna cura.
Ako to stvarno želiš, onda odi u neku agenciju ako mislis da si dovoljno mrsava, visoka...
To je medijska patka u kojoj se moraš odreći škole! Da bi ti nakon tih par mjeseci rekli: sry, nisi dovoljno dobra, predebela si itd. A pobijedit će ionako neka cura iz neke agencije.
Vjerujte mi jer znam.

flame
27.01.2008., 18:48
Ovak: Bilo je na televiziji.. Vrtilo se u danu barem 100 puta da je casting za hrv.top model u 11 h u subotu, krapinska ulica kod erricsona tesle...
Ako to stvarno želiš, onda odi u neku agenciju ako mislis da si dovoljno mrsava, visoka...
To je medijska patka u kojoj se moraš odreći škole! Da bi ti nakon tih par mjeseci rekli: sry, nisi dovoljno dobra, predebela si itd. A pobijedit će ionako neka cura iz neke agencije.
Vjerujte mi jer znam.

trebali su onda i na internet obavijet staviti..bez veze:flop:

niko94
27.01.2008., 19:50
ajme ruzne li su:flop:

toconja
27.01.2008., 22:01
trebali su onda i na internet obavijet staviti..bez veze:flop:

Heh... Jesu... Žao mi je.
Kak sam rekla, pobijedit će neka vec ionako manekenka iz neke agencije(Talia model, midiken, ...)
Sigurno neće neka pridošlica pobijediti...

''Ovo je autentičan izbor, dok je onaj televizijski napravljen na umjetan način za lijenu i narcisoidnu publiku koja nema ništa pametnije za raditi'', tvrdi Dell'Orifice koja se modelingom bavi 62 godine.

I sve je jasno.

Skviki
28.01.2008., 12:31
zar je bitno koja će pobijedit?! :eek:
to je zabavni televizijski show, jasno mi je da neke cure misle da će ih ovaj show lansirat u orbitu top modela ali recimo u američkom serijalu osim medijske eksponiranosti za vrijeme prikazivanja emisije i izvršavanja sponzorskih dužnosti pobjednice ni jedna cura koja je pobijedila NIJE postala svjetski poznat top-model :ne zna:

flame
28.01.2008., 15:43
Kak sam rekla, pobijedit će neka vec ionako manekenka iz neke agencije(Talia model, midiken, ...)

''Ovo je autentičan izbor, dok je onaj televizijski napravljen na umjetan način za lijenu i narcisoidnu publiku koja nema ništa pametnije za raditi'', tvrdi Dell'Orifice koja se modelingom bavi 62 godine.

I sve je jasno.

ma jeli a na kojoj to stranici na rtl sigurno ne kad sam svaki dan na njoj,
i btw jucer su na RTL-u bile reklame za hrvatskog top modela da su prijave jos u tijeku i da se nek prijave na telefon........

flame
28.01.2008., 15:43
to je zabavni televizijski show, jasno mi je da neke cure misle da će ih ovaj show lansirat u orbitu top modela ali recimo u američkom serijalu osim medijske eksponiranosti za vrijeme prikazivanja emisije i izvršavanja sponzorskih dužnosti pobjednice ni jedna cura koja je pobijedila NIJE postala svjetski poznat top-model :ne zna:

i to je istina....potpisujem

toconja
28.01.2008., 17:42
ma jeli a na kojoj to stranici na rtl sigurno ne kad sam svaki dan na njoj,
i btw jucer su na RTL-u bile reklame za hrvatskog top modela da su prijave jos u tijeku i da se nek prijave na telefon........

Znam, vidla sam reklamu... I nije mi jasno zasto su pustili kad su nama tam rekli da je izabran, selektiran taj broj cura... a jebga...
Upises u google hrv. top model i izbaci ti pun qurac toga za prijavu itd. Da si to stvarno toliko zeljela upisala bi to :D
No nije na meni da sudim.

To svakako potpisujem i slazem se. Jer izostanes iz skole, izgubis ono sto ti je vaznije u zivotu, a za kaj!?! za malo ,,glamura'' ne telki i onda te odjebu drugi put...
Pozz

flame
28.01.2008., 18:22
Znam, vidla sam reklamu... I nije mi jasno zasto su pustili kad su nama tam rekli da je izabran, selektiran taj broj cura... a jebga...
Upises u google hrv. top model i izbaci ti pun qurac toga za prijavu itd. Da si to stvarno toliko zeljela upisala bi to :D
No nije na meni da sudim.

To svakako potpisujem i slazem se. Jer izostanes iz skole, izgubis ono sto ti je vaznije u zivotu, a za kaj!?! za malo ,,glamura'' ne telki i onda te odjebu drugi put...
Pozz

naravno da sam zeljela..nego tip mi rekel da cekam pismo doma....i cekala i sad u kur......nije me ni prosli tjedan bilo doma dok se to vrtjelo po telki....

toconja
28.01.2008., 21:08
naravno da sam zeljela..nego tip mi rekel da cekam pismo doma....i cekala i sad u kur......nije me ni prosli tjedan bilo doma dok se to vrtjelo po telki....

A jebiga. Meni je došla ta kuverta i prijavnica odma 3dana nakok kaj me zvao.. I onda me opet zvao da dođem na casting.
A ček nisam baš skužila... Ti želiš biti dio baš toga ili želiš probati kao manekenka?? :confused:

flame
29.01.2008., 15:01
A jebiga. Meni je došla ta kuverta i prijavnica odma 3dana nakok kaj me zvao.. I onda me opet zvao da dođem na casting.
A ček nisam baš skužila... Ti želiš biti dio baš toga ili želiš probati kao manekenka?? :confused:

reklo bi da da obadvoje.... i kad bih morala birati zelim biti dio toga...
btw....mama je danas zvala na RTL i rekli su da su bile pozvane samo djevojke koje su poslale DVD,a da cu prijavnicu dobiti svaki cas:)....trebam se samo nadati....nada umire posljednja

toconja
29.01.2008., 15:36
reklo bi da da obadvoje.... i kad bih morala birati zelim biti dio toga...
btw....mama je danas zvala na RTL i rekli su da su bile pozvane samo djevojke koje su poslale DVD,a da cu prijavnicu dobiti svaki cas:)....trebam se samo nadati....nada umire posljednja

:lol: Ja nisam poslala dvd pa su me svejedno zvali...
Ma nekak mi je to bzvz...
Radije sam otišla kod Tihane(Talia model). To je bolje.

toconja
29.01.2008., 17:47
AUDICIJA U SUBOTU, 02.02.2008. U 11H NA ADRESI: HOTEL LE MERIDIEN LAV, CLUB IN MOTION, GRLJEVAČKA 2A, SPLIT

Evo flame :) nadam se da češ nekako uspjeti doći do Splita?
Pozz

flame
29.01.2008., 19:04
AUDICIJA U SUBOTU, 02.02.2008. U 11H NA ADRESI: HOTEL LE MERIDIEN LAV, CLUB IN MOTION, GRLJEVAČKA 2A, SPLIT

Evo flame :) nadam se da češ nekako uspjeti doći do Splita?
Pozz

da znam da je u splitu....i mozda odem posto su moji starci sad na moru,u petak odem na pag i u sub me tata odpela u split...... :):D

toconja
29.01.2008., 20:10
da znam da je u splitu....i mozda odem posto su moji starci sad na moru,u petak odem na pag i u sub me tata odpela u split...... :):D

aj puno sreće, ali nemoj zapustit školu, jer to ti je samo show...
:kiss:

flame
29.01.2008., 20:31
aj puno sreće, ali nemoj zapustit školu, jer to ti je samo show...
:kiss:

hvala ti...treba mi sreca barem jednom u zivotu....htjela bi da dozivim neko iskustvo i tak...skola je meni uvijek bila na prvom mjestu....vec sam se pocela polako javljat neke predmete... :kiss::top:

Skviki
29.01.2008., 21:05
što kažete na izjavu Tanje dragović (http://www.index.hr/xmag/clanak/tatjana-dragovic-rtl-ne-postuje-licencu-pa-ne-zelim-stati-iza-projekta/372636.aspx) da se dosta odstupa od licence emisije?!!!

mislim, meni je isto čudno kako to da tatjana jurić vodi ovaj show jer u biti nikad nije bila nikakav top model, ali ostale licencirane emisije na rtl-u su poprilično iste kao i strane :ne zna:

^Jack^
29.01.2008., 22:06
što kažete na izjavu Tanje dragović (http://www.index.hr/xmag/clanak/tatjana-dragovic-rtl-ne-postuje-licencu-pa-ne-zelim-stati-iza-projekta/372636.aspx) da se dosta odstupa od licence emisije?!!!

mislim, meni je isto čudno kako to da tatjana jurić vodi ovaj show jer u biti nikad nije bila nikakav top model, ali ostale licencirane emisije na rtl-u su poprilično iste kao i strane :ne zna:

jao ne znam kako ću zaspat poslije ovoga

Skviki
02.02.2008., 15:22
Jel se zna već kad točno počinje s emitiranjem ova emisija? :ne zna:

flame
02.02.2008., 15:28
pocinje u proljece a sad kad tocno jos se nezna jer jos uvijek traje odabir djevojaka...jos ce trajat taj mjesec ja mislim jer salju prijavnice po abecednom redu

angel666
02.02.2008., 19:38
ma kaj brijes vec su izabrali skoro sve cure i to pocinje u subotu dolazi sto cura u esplanadu sa koferima.

flame
03.02.2008., 09:45
ma kaj brijes vec su izabrali skoro sve cure i to pocinje u subotu dolazi sto cura u esplanadu sa koferima.

kako znas???
moja mama je zvala na RTL.i zenska joj je rekla da jos nije gotovo,da ce se jos negdje odrzat audicija.....

lollatutu
03.02.2008., 10:22
Istina!
I ja sam negdje pročitala da počinje tek u proljeće!

angel666
03.02.2008., 22:59
pa je jucer u splitu,snimanje pocinje sada a emitiranje na televiziji u proljece jer neide u zivo.mene su zvali prije 2 tjedna i usla sam u prvih sto i onda su mi rekli da dodem u esplanadu sa koferima. a onaj ko se zeli bavit manekenstvom to ca uspjet bez ovoga jer ovo je samo show da podigne rtl ovu gledanost,manekenstvo je tezak posao pun odricanja i samoce,vjeruj mi!

alen76
03.02.2008., 23:17
znaci prosla si? svaka cast!

a emitiranje tek u proljece? uf... ma ionako necu gledat :kava:

blackejt
04.02.2008., 15:48
...prije svih tih plastičnih operacija. http://www.pic4ever.com/images/139fs122428.gif http://www.pic4ever.com/images/photosmile.gif (riječ je o pišekici)

A šta fali plastičnim operacijama? Svatko bi trebao napraviti bar jednu...ja još nisam srela savršenu osobu...osim operiranih.:)

blackejt
04.02.2008., 15:55
Vjerujte mi jer znam.

Devojko draga, neću te vrijeđati, pretpostavljam da si premlada?? Ali da znaš premalo, nemaš pojma! Djevojka koja pobjedi,pobijediti će i dobiti će dobre stvari, a u tih 12 tjedana će putovati svugdje, živjeti kao princeza i doživjeti puno lijepih stvari - samo zbog toga bih išla..ja sam prestara nažalost, ali mislim da ima dosta mladih djevojaka koje to zaista žele i zaslužuju..ti si možda ogorčena jer nisi kvalificirana za takvo nešto, ali nmoj drugima pljuvat tu profesiju..sve je divno ako je to ono što voliš i što te ćini sretnom. A to da danas u svemu ima malo politike je neizbježno. Pa i kada dođemo doma.

blackejt
04.02.2008., 16:00

I sve je jasno.

Ovaj quote je kupovanje publike dušo. Btw. modelima nije dozvoljeno sudjelovati u tv-show-u. Znaći, tko god se prijavi, da bi prošao dalje, ne smije imati apsolutno nikakvog iskustva sa manekenstvom niti modnim agencijama. Znaći, DA, biti će izabrana 'neka pridošlica'....
P.S. Hoću te morati ispravljati cijelo vrijeme?? Prvo se raspitaj i razmisli prije nego kažeš....

angel666
04.02.2008., 19:16
ma kaj nije ja imam iskustva i u agenciji sam pa sam usla u prvi krug,boli njih ... sam da nije poznato ime

toconja
04.02.2008., 19:53
Ovaj quote je kupovanje publike dušo. Btw. modelima nije dozvoljeno sudjelovati u tv-show-u. Znaći, tko god se prijavi, da bi prošao dalje, ne smije imati apsolutno nikakvog iskustva sa manekenstvom niti modnim agencijama. Znaći, DA, biti će izabrana 'neka pridošlica'....
P.S. Hoću te morati ispravljati cijelo vrijeme?? Prvo se raspitaj i razmisli prije nego kažeš....

Ne moraš me ispravljati, i ne vrijeđaš me, baš suprotno, dobro zboriš :zubo:
Ima cura iz agencija... Puno. A to za tu kaj ce pobijediti, ok, putovat ce itd. A kaj je s ostalih 99 ? S onima koje dodu u uzi izbor, pa onda otpadnu... ?!

flame
04.02.2008., 20:34
ma kaj nije ja imam iskustva i u agenciji sam pa sam usla u prvi krug,boli njih ... sam da nije poznato ime

ma daj molim te......a koja agecija nije poznata....ccc....
kao prvo zenska je rekla(neznam vec koji put to ponavljam da ce se odrzat jos jedna audicija i da nek posaljem DVD....tak da.....i kak 100...pa onda se ionak sve bile primljene.....:):rolleyes::rolleyes:

flame
04.02.2008., 20:36
Ne moraš me ispravljati, i ne vrijeđaš me, baš suprotno, dobro zboriš :zubo:
Ima cura iz agencija... Puno. A to za tu kaj ce pobijediti, ok, putovat ce itd. A kaj je s ostalih 99 ? S onima koje dodu u uzi izbor, pa onda otpadnu... ?!

potpisujem

angel666
04.02.2008., 22:21
ne ime agencije vec poznato ime cure,a di god da je casting to pocinje u subotu,ak su meni javili da sam usla vjerojatno su vecinu cura i izabrali,neznam zas bi radili casting opet ak je bio jedan veliki,ko je mislio doc je doso,bilo je stalno na tv.

angel666
04.02.2008., 22:24
i da sto cura od kojih ostaje 30 taj dan u esplanadi a od tih 30 ostaje 12,zato traje 12 tjedana,svaki tjedan jedna ide doma...

flame
05.02.2008., 09:21
ne ime agencije vec poznato ime cure,a di god da je casting to pocinje u subotu,ak su meni javili da sam usla vjerojatno su vecinu cura i izabrali,neznam zas bi radili casting opet ak je bio jedan veliki,ko je mislio doc je doso,bilo je stalno na tv.

gle stara....i ak nebu nema veze...ja sam rekla da je moja mama zvala...drugo me ne zanima.........dal bude jos casting ili nebu.....i da te ispravim 33 cure

daz
05.02.2008., 10:45
Devojko draga, neću te vrijeđati, pretpostavljam da si premlada?? Ali da znaš premalo, nemaš pojma! Djevojka koja pobjedi,pobijediti će i dobiti će dobre stvari, a u tih 12 tjedana će putovati svugdje, živjeti kao princeza i doživjeti puno lijepih stvari - samo zbog toga bih išla..ja sam prestara nažalost, ali mislim da ima dosta mladih djevojaka koje to zaista žele i zaslužuju..ti si možda ogorčena jer nisi kvalificirana za takvo nešto, ali nmoj drugima pljuvat tu profesiju..sve je divno ako je to ono što voliš i što te ćini sretnom. A to da danas u svemu ima malo politike je neizbježno. Pa i kada dođemo doma.

Ček malo. Cura veli da je bedasto ne ići 12 tjedana u školu zbog ionako namještenog šoua, a ti imaš petlje trtljati o "profesiji" i kako je to divno i krasno sudjelovati u šou-u koji sudionike sažvače i ispljune baš kao i svi ostali reality šou-ovi.

Ne bi sada o manekenstvu kao profesiji, ali cura je odlično rekla : ako si dovoljno lijep (i ne zanima te obrazovanje i pravi posao), odi u agenciju.

Ovakvi šou-ovi su iskorištavanje naivnih...

blackejt
05.02.2008., 17:03
Ček malo. Cura veli da je bedasto ne ići 12 tjedana u školu zbog ionako namještenog šoua, a ti imaš petlje trtljati o "profesiji" i kako je to divno i krasno sudjelovati u šou-u koji sudionike sažvače i ispljune baš kao i svi ostali reality šou-ovi.

Ne bi sada o manekenstvu kao profesiji, ali cura je odlično rekla : ako si dovoljno lijep (i ne zanima te obrazovanje i pravi posao), odi u agenciju.

A što misliš da agencije rade, dušo? Osim što ti kradu (doslovno) novac...? Oni uzimaju cure sa ulice (boli ih k**** da li je lijepa i zgodna, točnije, pogodna za top modela) samo neka ima para da je oni tako reč 'razviju' u manekenku...yeah right! Prestanite sanjati! Pa sve je interes onoga koji je 'iznad'. Radilo se o tv show-u, agenciji ili nečem trečem...ali ako se netko zaista želi baviti time (i,da, to je također profesija kao i gluma, režija, ekonimija i ostale i zna biti i gadnija od navedenih, za tvoju informaciju) onda mu je ovaj show ili bilo što vezano za modu,odnosno taj posao, prilika da to iskoristi i uzme najbolje od toga za sebe i u svoju korist. Nekima je to san, nekima drugima nešto drugo,pusti ljude da imaju svoje snove i svoje želje.

blackejt
05.02.2008., 17:09
gle stara....i ak nebu nema veze...ja sam rekla da je moja mama zvala...drugo me ne zanima.........dal bude jos casting ili nebu.....i da te ispravim 33 cure

Nije ni 30 ni 33. Show počinje u Esplanadi u subotu, 9.2.2008. u 8h ujutro. Od 100 djevojaka (koje su odabrane od njih par tisuća prijavljenih) se izabire 25 najboljih (ne samo po izgledu, tu će biti testova osobnsti, ponašanja i dr. - ne traži se lutka!) koje će se natjecati 1.tjedan i od njih će biti odabrano 15 the best of. Eeee...tek onda ide pravi show..jedna po jedna ide van...ponekad će ispasti 2 odjednom, možda koji put nijedna, ovisi o curama. Pa vajda ste gledali amrički i njemački show? To je jedna te ista licenca i po njoj moraju teći sve ostale,kao i ova naša, hrvatska!

toconja
05.02.2008., 19:33

:s
I ja nisam ogorcena, nimalo. Imam ja sansi u tome, puno, a ti si prestara..kako si i sama rekla :zubo: :D

daz
06.02.2008., 08:25
A što misliš da agencije rade, dušo? Osim što ti kradu (doslovno) novac...? Oni uzimaju cure sa ulice (boli ih k**** da li je lijepa i zgodna, točnije, pogodna za top modela) samo neka ima para da je oni tako reč 'razviju' u manekenku...yeah right! Prestanite sanjati! Pa sve je interes onoga koji je 'iznad'. Radilo se o tv show-u, agenciji ili nečem trečem...ali ako se netko zaista želi baviti time (i,da, to je također profesija kao i gluma, režija, ekonimija i ostale i zna biti i gadnija od navedenih, za tvoju informaciju) onda mu je ovaj show ili bilo što vezano za modu,odnosno taj posao, prilika da to iskoristi i uzme najbolje od toga za sebe i u svoju korist. Nekima je to san, nekima drugima nešto drugo,pusti ljude da imaju svoje snove i svoje želje.

Kako da ne. Prilika stoljeća. Bolje od postdiplomskog...

Cure, ostanite u školi. Lijepe ste i bit će prilika i za manekenstvo i za televiziju. Ako to želite, upišite novinarstvo. Budite lijepe i pametne a ne ko neke kokoši na našoj telki koje niti tekst sa blesimetra neznaju pročitati kak treba a do posla su došle pušeći kite po uredima...:flop:

toconja
06.02.2008., 10:56

Cure, ostanite u školi. Lijepe ste i bit će prilika i za manekenstvo i za televiziju. Ako to želite, upišite novinarstvo. Budite lijepe i pametne a ne ko neke kokoši na našoj telki koje niti tekst sa blesimetra neznaju pročitati kak treba a do posla su došle pušeći kite po uredima...:flop:

:top:

blackejt
13.02.2008., 16:42

a koji fakultet si ti završio?
vidim da si poprilično ograničen....ili si i ti pušio kite po uredima pa toliko 'znaš'?:o

fdvjevka
15.02.2008., 00:49

:s :s
potpisujem

daz
15.02.2008., 08:35
a koji fakultet si ti završio?
vidim da si poprilično ograničen....ili si i ti pušio kite po uredima pa toliko 'znaš'?:o

A da ti radiš casting po prigodnijim mjestima a'la ludnica i birtije, a ne na forumu gdje cure u prosjeku imaju mozak i služe se njime...?

Skviki
16.02.2008., 15:07
mene veseli ovaj show, niste u redu što ocrnjujete cure koje će sudjelovat :nono:

blackejt
20.02.2008., 16:09
A da ti radiš casting po prigodnijim mjestima a'la ludnica i birtije, a ne na forumu gdje cure u prosjeku imaju mozak i služe se njime...?

Uuuuuu..ne znamo se nositi sa kritikom?? ha ha a boga mi ni odgovarati na pitanja. Odgovor na tvoje bi bilo sljedeće: Ne radim casting, ali da jesam, zahvalila bih na savjetu. Ovako....

Shvrle
23.02.2008., 23:01
hm...ima li netko ikakvih novih podataka o htm-u?...stvarno malo pise na netu o tome:ne zna:

skokan
03.03.2008., 16:53
Evo novosti! Počinje SUBOTU,8.03.08 U 20.00 SATI! EVO RASPOREDA ZA TAJ DAN

07:20 Zvijezde Ekstra (R)
zabavna emisija

08:10 DAN D
humoristična serija

08:40 ULICA SEZAM
crtana serija

09:40 Zabranjena ljubav (R)
sapunica (pet epizoda)

12:00 POLICAJAC S PETLOVOG BRDA
dramska serija

12:55 LUTRIJA ŽIVOTA
dramska serija

13:45 Vijesti uz ručak
informativna emisija

13:50 TARZAN I IZGUBLJENI GRAD (R)
igrani film, pustolovni

15:15 Grešne duše
igrani film, drama

17:30 Zvijezde Ekstra
zabavna emisija

18:30 Vijesti
informativna emisija

19:00 Žuta minuta
zabavna emisija

20:00 Hrvatski top model
show

21:45 Plavuša s Harvarda
igrani film, komedija

23:25 MRAČNA PROŠLOST
igrani film, drama

01:35 Kunolovac
kviz

03:35 POTJERA (R)
igrani film, kriminalistička drama / triler

Okeco
08.03.2008., 20:26
LOL pa ovo je ... trash :lol: :rofl:

Jay&AmberFan
08.03.2008., 20:27
Meni bilo dosadno pa prebacih na HRT 1 :D

pasiva
08.03.2008., 20:32
jer ovo hrvatski ili bosanski top model????

Lostie89
08.03.2008., 20:40
kako se odnose........
sveukupno :bljak::bljak::bljak:

iako nisam ni namjeravala gledat, slučajno okrenula program i vidjela...

Ninn@
08.03.2008., 20:46
Kaj je to danas?
Sad sam u reklamama prebacila i vidjela.
Ma...je gledam ZP rađe.

p3tica
08.03.2008., 20:50
Kaj je to danas?
Sad sam u reklamama prebacila i vidjela.
Ma...je gledam ZP rađe.

I ja :D
Sutra je repriza HTM-a, pa ću onda gledat...Inače, ova pjesma koju pjevaju u ZP Jelena i Pjer mi smo na francuskom pjevali...

cobras
08.03.2008., 20:57
I ja :D
Sutra je repriza HTM-a, pa ću onda gledat...Inače, ova pjesma koju pjevaju u ZP Jelena i Pjer mi smo na francuskom pjevali...

L'ete indien :cerek:

marina_tha
08.03.2008., 21:39
borut svaka čast. inače tatjana premlaka, tyra i heidi to rade bolje, onaj plavi štajaznan, cure super. ima ih svakakvih karaktera priglupih i onih koje misle da su pametne. sve u svemu izgleda da će bit zabavno. i ne NEĆU prebacit na zp dok traje ovaj trash na rtlu.

hello kitty
08.03.2008., 21:46
A zaboga ružne li su.

Ninn@
08.03.2008., 21:48
Sad sam okrenula,kazu curi da podsjeca na Amy Whinehous,a ona onak zbunjeno:Tko je to :confused:

blacky87
08.03.2008., 21:55
jesu zgodne,ali ni jedna mi nije bila lijepa , nista specijalno sve u svemu

Ethan
08.03.2008., 21:58
trebice izgledaju prestrasno http://www.gay.hr/web/smilies/drama.gif

Ninn@
08.03.2008., 21:59
Vidjela sam ih tri i te mi nisu bile nis posebno.
Gledat cu sutra reprizu.

veruschka
08.03.2008., 22:00
Navijam za Marinu :cerek:

Jedina mi ima star quality

summer123
08.03.2008., 22:01
Meni je bilo čisto OK. Nisam puno očekivala od showa, pa mi je bilo OK. Bolje od prve emisije ZP-a. Moje favoritkinje su Tea i Marina

Ninn@
08.03.2008., 22:09
Meni je bilo čisto OK. Nisam puno očekivala od showa, pa mi je bilo OK. Bolje od prve emisije ZP-a. Moje favoritkinje su Tea i Marina

Mda,mos mislit.
Malo sam prebacila i bilo mi je dosadno i glupo :flop:
ZP je bio 100 puta bolji.

kljukica_kviki
08.03.2008., 22:10
Gledao sam dana,i čist mi je ok emisija,osvježenje,uvjerljivo najbolje su mi ona s kratkom kosom i ona koju su hvalili,koja je tek kao navršila 16(u ovoj epizodi slavila rođendan):cerek::cerek::cerek:

Ja,Lucifer
08.03.2008., 22:11
gleda sam nešto sitno zbog utakmice. ona cura sa crnom kratkom kosom mi je simpatična, a dobra mi je i ona što jedina ispravno napravila revija

m_m
08.03.2008., 22:12
A danas su ZP bile jako dobre! Nisam mislio da će bit...
Samo želim primijetiti da je RTL danas a i u zadnje vrijeme isto produžio u toku emisije istu (:)) za pola sata... Mislim to oni znaju unaprijed... Šta mislite? Jel to dobro il je zajebavanje?
:)

p3tica
08.03.2008., 22:14
HTM - okrenula sad prije pol sata - dosadno do bola :rolleyes:

Ja,Lucifer
08.03.2008., 22:15
ma nema do američkog kojeg ja nekad pogledam na satelitu. tyra banks:klopa::klopa::klopa:

m_m
08.03.2008., 22:19
HTM - okrenula sad prije pol sata - dosadno do bola :rolleyes:

Neću reći da se malo slažem s tobom da se ne bi opet počeli javljat... :D:D:D

kyk@15
08.03.2008., 22:30
Gledao sam dana,i čist mi je ok emisija,osvježenje,uvjerljivo najbolje su mi ona s kratkom kosom i ona koju su hvalili,koja je tek kao navršila 16(u ovoj epizodi slavila rođendan):cerek::cerek::cerek:

valentina...to mi je frendica :D pa navijam za nju ofc

Ninn@
08.03.2008., 22:33
Neću reći da se malo slažem s tobom da se ne bi opet počeli javljat... :D:D:D

Ma reci,reci...nece se nitko javljat.
Cim ti hvalis ZP ja sam sretna :D

summer123
08.03.2008., 22:34
Mda,mos mislit.
Malo sam prebacila i bilo mi je dosadno i glupo :flop:
ZP je bio 100 puta bolji.

A gle, meni su bili dosadni. Jer su mi dosadni i Maja Blagdan, i Ivana Kindl, Giuliano mi je bil dobar ko i Mila i Jaques. Marijana M. mi je osrednja bila. Al moram priznat da se Barbi dobro obukla :D Tebi je bolji bio ZP, a meni HTM...I šta ćemo sad? Svaka ima svoj ukus...;)

Ninn@
08.03.2008., 22:36
Ma ok,znam to :mig:
Ja sam ovo malo gledala i nije mi se svidjelo.Al to je zato jer me to ne zanima.
Glazbu obozavam i cim je neko pjevanje na TV-u ja sam sretna...tak da normalno da mi je ZP zanimljiviji :D

p3tica
08.03.2008., 22:43
Ma ok,znam to :mig:
Ja sam ovo malo gledala i nije mi se svidjelo.Al to je zato jer me to ne zanima.
Glazbu obozavam i cim je neko pjevanje na TV-u ja sam sretna...tak da normalno da mi je ZP zanimljiviji :D

Ja isto, čim je neko pjevanje na TV-u moram gledat :D
Hvala Bogu da je sad došlo više muzike na TV jer je prije bilo sve nekako monotono
Evo, prošle smo godine imali Showtime i ZP 1. sezona, a ove ZP 2. sezona, Ne zaboravi stihove, Garaža, CD live...I biti će još toga :cheer:

Normalno da će netko tko obožava modu pratiti HTM i nema tu razloga za svađu. Super da imamo sad više tih realytija i svatko nađe ponešto za sebe.
Bilo bi super da još imamo neki shhow u Hr. tipa X-factor, to mi je bolje od svih Super Nova i Idola :rolleyes:

Osim toga, imamo reprize, ja ću sutra gledat HTM, možda promijenim mišljenje (makar ne vjerujem jer me ne zanimaju takve emisije :cerek:)

kyk@15
08.03.2008., 23:54
hej nemojte se ljutiti al ovo je tema za HTP a ne o tome ko će šta gledat...stoga vi kojima je ZP bolje odite u temu predviđenu za to a ode ne ulazite :p

Halloween
08.03.2008., 23:56
Meni je ovo kao muskome bilo odlicno! Ono nisam ovo ocekivao i stvarno je super, nisam bas gledao ZP

Ninn@
08.03.2008., 23:57
Oprosti,al sta ja ne smijem vise ni rec svoje misljenje.
Ili ak mi je ZP bolji od HTM,HTM ne mogu komentirat?
Ma daj :rolleyes:

otkaz
08.03.2008., 23:58
gledao i ok mi je show... :mig:
najbolje su mi ona šta joj je trebala stolica, dvije smeđe kovrčave i jedna slatka plava :cerek: ...ne znam imena... :ne zna:

kyk@15
09.03.2008., 00:11
Oprosti,al sta ja ne smijem vise ni rec svoje misljenje.
Ili ak mi je ZP bolji od HTM,HTM ne mogu komentirat?
Ma daj :rolleyes:

smiješ..al ovo se pretvorilo u temu "što ste večeras gledali ZP ili HTP" ...tako da..

laki pingvin
09.03.2008., 00:19
Ovo je možda najgori trash ikad viđen, uz to što je i opasno poigravanje s klinkama koje će sad mahnito rezati žile, i osim što je na rubu pedofilije.
ka ta stro fa :bonk:

wanted0202
09.03.2008., 00:22
HTM je iznenadenje sezone, za mene al least. Americki stil produkcije, brzo i efektno. Svida mi se, tajci je zasjala u ovom tipu, oslobodila se ;) I eto meni bolje o ZP nisam ni okretao na prvi

laki pingvin
09.03.2008., 00:32
HTM je iznenadenje sezone, za mene al least. Americki stil produkcije, brzo i efektno. Svida mi se, tajci je zasjala u ovom tipu, oslobodila se ;) I eto meni bolje o ZP nisam ni okretao na prvi

Ma Tatjana Jurić je odlična, uvijek je imala potencijala, a čak je neko vrijeme i prakticirala drukčiji tip vođenja emisije, dok je još radila na HTV-u mislim, one neke intervjue s poznatima, ulazila im je u ormare i slično. Mislim da su je na RTL-u ubili, što nije čudno jer tamo se teži uniformiranosti i svi djeluju kao zombiji ispranog mozga (osim Blaćice).

Meni je najsmješnije bilo kad su cure izlazile u slow motionu, izgledalo je stvarno priglupo.:rofl::rofl::rofl:

wanted0202
09.03.2008., 00:37
Ma njemacki nacin rada..sto drugo. Al opet svaka njihova zvijezda ima ono nesto.. recimo novina zastitna lica su mi bez susta i gusta.

Nego taj slo-mo ono tipicno kliseizirano izdramatizirano hehe.. :D al najkomicnije mi je bilo kad je ona jedna zenska u fuj dugoj haljini hodala tako sporo pa su pustili uvodnu pjesmu dinastije.. hahaha :lol:

beatriz
09.03.2008., 01:00
pratim america next top model i sasvim mi je jasno da je to u nasoj produkciji poptupno drugacije i jeftinije, ali mi djevojke koje su se prijavile nisu jasne. mislim da ih je pola shvatilo to kao izbor za miss i da nemaju ni laganu ideju o tome cime bi se one to trebale baviti (da pobijede).
i ona spika "pa kaj onda kaj smo krivo hodale, pa kaj publika zna do kuda je on nama rekao da idemo", "mi smo sve u ovome skupa pa smo sve otisle skupa krivo" su mi razumljive s obzirom na njihove godine, ali ne i sa tim poslom za kojeg su se one prijavile. smijesno.

passionfan
09.03.2008., 01:05
Meni je ok bila emisija, možda malo predugačka za prvi put.
Ono što me zanima je da li će biti i LIVE emisije?
Večeras mi se najviše svidila i zasad je moj favorit TEA (mislim da se tako zove, jedina je ispravno koračala na onoj utakmici) i podsjeća me malo na Tanju Dragović u licu...
A one od 29 godina, majke ti... Bilo je još bisera...
Ona šta je rekla da želi bit slavna, a ružna ko ponoć...
Pa ona šta je u backstage-u ogovarala Tatjanu Jurić da joj je rekla bez tetovaže.
Ok, ako želite gledati maškare, upalite subotom HRVATSKI TOP MODEL by TATJANA JURIĆ :lol:

Poindexter
09.03.2008., 01:36
Jedna od finalistica je zenska koju imam na Fejsbuku :ne zna:

passionfan
09.03.2008., 01:43
I šta bi to sad trebalo značiti :confused:
Kako se zove?

Flin Stone
09.03.2008., 02:00
Mislim da će ovo imati 2% gledanosti. Kao i nešto što je bilo na Novoj.

Sve se podijelilo između utakmice i Zvijezde pjevaju. :)

marina_tha
09.03.2008., 08:50
marina zarez dvajistdva je i moj favorit, a čini mi se i favorit žirija. dosta odskače od ostalih cura, pa mi je s jedne strane i ža šta je ovako predvidljivo već od početka ko će u možebitnih top pet. inače stvarno su ok sve složili, a humora ne nedostaje. tatjana malo prefina, al sve je bolje od usiljenih barbare i duška.

Sawyer
09.03.2008., 10:19
Ok emisija...ali stvarno mi ide na neku stvar to oko termina:rolleyes:

Ziri je genijalan,cure su juce preprepreglupe ispale,mala od 16 godina mi je najbolja,a uzas mi je ona sto non-stop prica,nikako da zaveze:rolleyes:

Underground King
09.03.2008., 10:36
Tea :cerek:

( da se pohvalim :frajer:, prva sestrična moje prijateljice, mora me upoznati s njom:cerek::cerek::cerek: )

Ami13
09.03.2008., 10:38
kad je repriza? ak je ima

lollatutu
09.03.2008., 10:42
Došla, vidjela i zaključila da je takva vrsta trasha previše čak i za mene koja imam naviku pratiti takve trash stvari ala BB, Farma,ZP i razni drugi, no ovo je toliko glupo i debilno da više neću.
Pod jedan, žiri mi je debilan.
Hoyka mi je jedini relativno ok
Jurićka glumi točno what?:confused:
Nit je ikad bila pravi top model,niti manekenka sem šta je voditeljica koja se par puta poslikala za kakve
časopise, a to je ne razlikuje puno od Barbare Kolar(koja je pak u tom poslu daleko profesionalniija)
Dakle, ako vani vode Heidi Klum, Tyra Banks i sl., mislim da je bilo ok za očekivati i kod nas npr. Tanju Dragović (no sad i ja vidim koncept showa tak da mi je potpuno jasno zašto nije htjela stati iza njega).
Onaj peder s naočalama me živcira.:kava:
Prenavlja se u pm.
Onog četvrtog uopće ne doživljavam.

Cure..
srednja žalost.
Čast izuzecima!
Na reklami sam vidjela puuno bolje i zgodnije cure, kad je počeo show, pomislila sam da živim u Sloveniji kakve su
se pokazivale:eek:
S druge strane, sam način ophođenja i komunikacije im je na razini tupoglavih kravanica, a iskreno nisam
znala da sve manekenke baš nužno moraju biti tupaste i glupe jer znam da je nekolicina svjet. poznatih s fakultetima i bez onakvih tupoglavih provala.
Iskreno, za neke od ovih koje su kakti prošle u tih čarobnih 15 uopće se ne mogu načuditi po kojim kriterijima poštu su čak neke od onih
koje su otpale bile daleko bolje od ovih koje su prošle.
Primjer ona nekakva Alina(koja mi je ispala pojam glupače na kubnu) ili pak ona nekakva nosata(asti Boga:s:s)

Dakle, zaključujem da mi je show loš i da ga def. više neću gledati:kava:

m_m
09.03.2008., 10:55
Meni je ovo kao muskome bilo odlicno! Ono nisam ovo ocekivao i stvarno je super, nisam bas gledao ZP

Da sad počnem srat na ovo tvoje kao šta se ti javljaš...?
Jer tu bi i bilo OSNOVE za to.

Mislim da će ovo imati 2% gledanosti. Kao i nešto što je bilo na Novoj.

Sve se podijelilo između utakmice i Zvijezde pjevaju. :)

Upravo to sam i ja razmišljao... Ovo neće imat veliku gledanost jer muškarce baš ne zanima, žene vole ZP, a KAMOLI jučer kad se sve tako jasno raspodjelilo...Sljedećih subota će recimo Nova privuć mušku a ZP žensku publiku...

summer123
09.03.2008., 11:44
Kolko ja znam ZP ne gleda samo ženska publika, nego stariji ljudi. A HTM će gledati mlađe cure i većinom ženska publika. Za Novu me već boli đon, već me nervira. Ne znam, meni je HTM čisto solidan show, čak sam vidjela jednu curu koju znam...Nažalost..Hvala Bogu nije prošla. A žiri im je fenomenalan....Borut/Borat je pravi...:D

pasiva
09.03.2008., 11:50
lollatutu u potpunosti se slazem s tobom
juricka koma, ja bila u soku kad sam vidjela top model BY TATJANA JURIC :lol:
a vidim da se ona brzo ufurala :zubo:
drugo cure su komaaaaaaaaaaaa
a da ne velim da im je falilo cure da su isli po web stranicama od agencija i cure zvali doma
jak top model, nema sto :rofl::rofl:
e da a to revija na utakmici kakva sramota, pa kaj im nisu mogli pravu reviju dati
bas ono ispod svakog nivoa

Why_me
09.03.2008., 11:53
Meni je ovo fakat bilo presmješno...onaj Borut...:rolleyes:
I dok su zasrale tam na utakmici....:lol:
Navijam za onu kratko-kosu :cerek:!
Dok je ona žena rekla: "kaj čete nas snimat gole?"
ja sam crko od smijeha...:kada:
A sve su priglupe,i ona koja je izašla u trapkama..:rolleyes:
I da,ona ženska je lagala o tetovai...baš se rude..

howyesno
09.03.2008., 12:15
Meni je ovaj Top model nešto najdebilnije od naših rielitija, a jasno je da je konkurencija za tu titulu oštra.

Drama oko toga što se cure nisu okrenule na pola dvorane:eek:, cura koju pošalju doma jer ima ČAK 91,92 u bokovima, prasica :eek:, pa cura koju izaberu i između tih 25 da bi tek onda skužili da ima čak! 29 godina:eek:, mislim wtf :rolleyes:

Starce koji dofuravaju svoje kćeri od 16 godina i spremni su im pustiti da izostanu 3 mjeseca iz škole, neću ni komentirati. Ma sve skupa koma.

SETRA Samoborček
09.03.2008., 12:17
Kaj serete svi, bilo je predobro :Slin:

Josey_Wales
09.03.2008., 12:18
Ona Neda je komad zenske... Zaista je kao Xena... Samo maze se nekakvom polir pastom po faci po se sjaji ko pasija muda, to mi je bez veze... A onaj bradati pesko pokusava biti gay verzija Borata koji se okomio na fasihion world...:)

Ja,Lucifer
09.03.2008., 12:19
Meni je ovaj Top model nešto najdebilnije od naših rielitija, a jasno je da je konkurencija za tu titulu oštra.

Drama oko toga što se cure nisu okrenule na pola dvorane:eek:, cura koju pošalju doma jer ima ČAK 91,92 u bokovima, prasica :eek:, pa cura koju izaberu i između tih 25 da bi tek onda skužili da ima čak! 29 godina:eek:, mislim wtf :rolleyes:

Starce koji dofuravaju svoje kćeri od 16 godina i spremni su im pustiti da izostanu 3 mjeseca iz škole, neću ni komentirati. Ma sve skupa koma.

nisam konzervativan, ali slažem se sa ovim. u američkom top modelu(tyra banks:klopa::klopa:) cure su sve imale od 20 pa na dalje. u nas su sve premlade. ona cura od 29 godina bila mi je jedna od zgodnijih, a izbacili su je zbog godina. ona cura što su je prozvali debelom uopće nije bila debela. za onakvu liniju puno bi cura ublio, ali eto. jurić je prezgodna

crna_perla
09.03.2008., 12:21
mene je šokirala ona jedna mama koja je nahvalila kako su ostale cure lijepše od njene kćeri. :eek: a jadna cura, sa strane kaže nešto u smislu, pa nisam ni ja loša, ili tako nešto. kakva mama, kakva podrška, kakav oslonac od roditelja. grozno. :eek:

navijam za onu curku što je jedina ispravno hodala na utakmici. :top:
a dramu zbog greške razumijem, jer ako ti se nešto kaže, ona tako napravi, stvarno u tom poslu ne možeš kako hoćeš i postoji nadređeni kojeg moraš naučiti slušati. tatjana mi je bila skroz ok, stalno nasmijana, što je dobro, jer najgore je vidjeti namrgođenu facu. cure su tek došle i treba ima vedra osoba da ih smiri i smanji tremu.

Ja,Lucifer
09.03.2008., 12:24
mene je šokirala ona jedna mama koja je nahvalila kako su ostale cure lijepše od njene kćeri. :eek: a jadna cura, sa strane kaže nešto u smislu, pa nisam ni ja loša, ili tako nešto. kakva mama, kakva podrška, kakav oslonac od roditelja. grozno. :eek:

navijam za onu curku što je jedina ispravno hodala na utakmici. :top:
a dramu zbog greške razumijem, jer ako ti se nešto kaže, ona tako napravi, stvarno u tom poslu ne možeš kako hoćeš i postoji nadređeni kojeg moraš naučiti slušati. tatjana mi je bila skroz ok, stalno nasmijana, što je dobro, jer najgore je vidjeti namrgođenu facu. cure su tek došle i treba ima vedra osoba da ih smiri i smanji tremu.

onaj pederko me živcira. hoyka je legenda (kako je mjerio struk:rofl::rofl:)

kljukica_kviki
09.03.2008., 12:25
Pola ovog foruma mi ide na živce,čim je 1 emisija odmah popljujete njihov trud i sve,meni je emisija čist ok bila,i da možda Tatjana Jurić nije poznata ali barem dobro vodi show,uostalom koja manekenka bi to kod nas vodila?U HR nemamo ni poznatiju manekenku,stoga prestanite s forsiranjem toga,a što se tiče one cure od 29 god,svaka čast al nemože ona napravit karijeru sa 30 god!!U tom poslu je već mlada penzionerka s tolko godina,a da može se reć da ima i ljepših cura ali gleda se i visina,držanje,sve skupa,a i ima lijepih cura stoga ne prigovarajte bzvz

Josey_Wales
09.03.2008., 12:26
...tatjana mi je bila skroz ok, stalno nasmijana, što je dobro, jer najgore je vidjeti namrgođenu facu. cure su tek došle i treba ima vedra osoba da ih smiri i smanji tremu.

Je vraga... ona Neda joj je digla zivac sa zvakacom, cura flegmaticno cijelo vrijeme zvace zvakacu...:lol:

howyesno
09.03.2008., 12:30
a što se tiče one cure od 29 god,svaka čast al nemože ona napravit karijeru sa 30 god!!U tom poslu je već mlada penzionerka s tolko godina
Poanta je u tome da, ako su je već izabrali od tih ne znam koliko tisuća prvo među 75 (bar mislim), pa među 25 onda, zašto su je uopće izabirali a znali su otpočetka koliko godina ima, zbog jeftine drame, to mi je presmiješno :rolleyes:

Kao sad smo se odjednom sjetili koliko godina imaš :rolleyes:

M@3X
09.03.2008., 12:32
Meni je doslo da tu kravu koju nazivaju majkom nakautiram kroz TV. :eek:
Jos mala kaze da se nada kako ona ipak ima ono nesto, a mama - moja cerka nece proci, ja gledam ostale, ima mnogo ljepsih cura od nje, ona je meni obicna, mozda jer je gledam svaki dan... :rolleyes:

Meni se svidja ona sto je jedina odradila dobro u dvorani. :)
Svidja mi se ona kratko osisana, sto su joj rekli da ne cupa nikad vise obrve. :D
Cura koja je trazila stolicu. :rofl:
I Cunami mi se svidja, nije klasicna ljepotica, ali ima nesto u njoj. :D
Drago mi je da su sve 4 prosle.

I iznervirala me glupaca koja je prokomentarisala u busu (nakon sto su s*ebale u dvorani) onako podlo, zavidno, ironicno - kako zapravo nisu one pogrijesile vec cura koja je jedina stala na sredini.
Uh, mislim da je imala zelju da rastrga jadno djete zato sto sama nije bila dovoljno pametna da stane na sredini, kao da joj je mala sesnaestogodisnjakinja kriva zbog toga.

pasiva
09.03.2008., 12:44
Pola ovog foruma mi ide na živce,čim je 1 emisija odmah popljujete njihov trud i sve,meni je emisija čist ok bila,i da možda Tatjana Jurić nije poznata ali barem dobro vodi show,uostalom koja manekenka bi to kod nas vodila?U HR nemamo ni poznatiju manekenku,stoga prestanite s forsiranjem toga,a što se tiče one cure od 29 god,svaka čast al nemože ona napravit karijeru sa 30 god!!U tom poslu je već mlada penzionerka s tolko godina,a da može se reć da ima i ljepših cura ali gleda se i visina,držanje,sve skupa,a i ima lijepih cura stoga ne prigovarajte bzvz

trud???????????????
halllo!!!!!!! pa ja se na svom poslu isto trudim, da jako
placena sam za to :D
a mi imamo manekenki koja jako dobro rade vani, ako si pratila americki i njemacki show onda znas da to vode modeli, a ne tv voditeljice
upravo zbog modnog iskustva
dalje.... da cura je s 30 stara za pocetak bavljenja s manekenstvom

crna_perla
09.03.2008., 12:49
pa tatjana je neki model, manekenka ili šta već. nosila je neke revije koliko se sjećam.

Ipanema
09.03.2008., 13:20
inače tatjana premlaka, tyra i heidi to rade bolje, onaj plavi štajaznan, cure super.

Mislim da usporedba Heidi i Tyre sa Tatjanom ne bi smjela postojati.
Prve dvije su ipak svjetski poznati top modeli koje su prosle bas sve u modnom svijetu, dok ... who the fuck is Tatjana Juric? ;)

Ipanema
09.03.2008., 13:31
Osobno, svidja mi se da takvo nesto napokon postoji na tv-u, ali mi se naravno ne svidja jer show uopce nema tu modnu notu.
Hoyka, Juricka sa kvazimodnom karijerom, stilist i tkovec ne predstavljaju svijet mode.
Ako se prijavilo 40000 cura, a oni izabrali 70tak ONAKVIH, tko se onda to prijavio :confused:
Bilo je stvarno cudnih primjeraka.
Kako su recimo uopce usle prestare i preniske cure medju prvih 70?

U zadnjih 15 usla je jedna cura za koju mi stvarno nije jasno sta uopce tamo radi. Kristina (mislim) - safari, pletenice i to...

I jebala ih Amy Winehouse :zubo:
Cure su potezale debelu crtu sjenilom odavno prije Amy :p

E da, najvise mi se svidja ona kojoj je trebala stolica i ona koja je jedina dobro napravila modnu reviju u Domu sportova.

Ja,Lucifer
09.03.2008., 13:40
u americi su bile sve zgodne, zašto nisu i u nas:(:(:(

L3go
09.03.2008., 13:42
Jel zna netko kako se preziva ona Tea što je slavila rođendan? ili odakle je?

Peppa Pig
09.03.2008., 13:49
jel samo meni odvratno kad se klinke od 16 godina ponasaju onak droljasto? :confused:

Ja,Lucifer
09.03.2008., 13:50
jel samo meni odvratno kad se klinke od 16 godina ponasaju onak droljasto? :confused:

:lol::lol::lol:

Peppa Pig
09.03.2008., 13:52
sta se smijes vraze?

i fakat, ako je to najboljih 75 od 4000 koliko ih se, navodno, prjavilo, kako izgledaju ostale?
ovo sto smo vidli je.... :rolleyes:

mozda 2-3 zgodne klinkice, ostalo totalni gabori :D

alexxx
09.03.2008., 14:05
Ako se prijavilo 40000 cura, a oni izabrali 70tak ONAKVIH, tko se onda to prijavio :confused:
to sam se i ja pitala. jako sam se to pitala. :D

claudine
09.03.2008., 14:16
sad sam i ja zraknula to smeće. isusek mili, pa zar nas toliko glupima smatraju da nam serviraju nadobudne curetke kao zabavu? ili još gore, TATJANU JURIĆ kao nekakvo mjerilo ''glamura'' i stručne upućenosti u stil? ili još gore, u ostala društvena pitanja? kao kad mia kovačević OTVORENO progovara o svom gubitku nevinost i time postaje moralno mjerilo mladim curama, a onim starijim mrlja na savjesti? a da ne govorim o tom tipu montaže, koji spektakulizira najobičnije govno. htjedoh postaviti temu ''društvo spektakala'' da se osvrnem na sve te debilne emisije i časopise koji nas truju, dok svijet gladuje i crkava na najgore moguće načine, no stoposto bi me modovi šibnuli u jedan od ovih topika, pa eto, u sklopu ''hrvatskog modela'' se izjašnjavam: nek je jebeni sram svu tu kapitalističku gamad. za sve, a najviše što nas osmišljeno oglupavljuju i otupljuju za kritičko mišljenje. najjadnije je što većinu tih ''realitija'' gledaju kućanice i starije žene koje nemaju pametnijeg posla. jučer je bio dan žena - zar su se naše prethodnice za ovo borile?? da kličemo za favoritkinju koja će učiniti sve samo da u životu prođe glatko i sklisko ko jutarnji drek, koja već u startu bira neznanje i neaktivnost kao temelj svog života? jel to karta za ulazak u europu? temeljna poruka takvih sadržaja je da je rad loš i da trebaš prokurvat što stigneš da izbjegneš odgovornost koja ti se nalaže kao ljudskom stvorenju, a to je poboljšat ovo sranje od planete. šetanjem po pisti, pjevanjem ili glumom se ne postiže ništa, osim degeneracije društva i još veće hijerarhizacije, jer kako smo ubili plemstvo, sada trebamo nešto da ga zamjeni. hahaha, najbolje od svega, svi vjeruju u isusa i smatraju da će izjavom ''želim mir u svijetu'' postići zasluženo mjesto u raju ili prevedeno na zemaljski jezik, mjesto u etičkom i moralnom sustavu društva spektakala.

Peppa Pig
09.03.2008., 14:29
:lol: :lol: :lol:

pederko je poludio :rofl: :rofl:

saskvač
09.03.2008., 14:36
eh, meni je bila sasvim solidna emisija :kava:
pratio sam Pop Star u tinejderskim godinama na RTL II pa mi se i ovo svidja
ovo je jedini nas kasting rijeliti, ono sto su vani otkrili prije jedno 7 godina

Michael Collins
09.03.2008., 14:37
Isuse koje kokoške!
Samo je 1(JEDNA) uspjela napraviti što su joj rekli, dakle proći poal piste a ne cijelu,a ond asu se ove bunile da su sve dobro npravile osim jedne... :lol:

Nicole_Lilly
09.03.2008., 14:38
mene je šokirala ona jedna mama koja je nahvalila kako su ostale cure lijepše od njene kćeri.

Potpis. Ne može te u takvom poslu tako stara zbedirat.

Ovo je koma, kao bivšu 'pripadnicu' tog posla, sram me gledati emisiju. Katastrofa, prefluffy.

ZleOči
09.03.2008., 14:41
[QUOTE=claudine;13005935]sad sam i ja zraknula to smeće. isusek mili, pa zar nas toliko glupima smatraju da nam serviraju nadobudne curetke kao zabavu? ili još gore, TATJANU JURIĆ kao nekakvo mjerilo ''glamura'' i stručne upućenosti u stil? ili još gore, u ostala društvena pitanja? kao kad mia kovačević OTVORENO progovara o svom gubitku nevinost i time postaje moralno mjerilo mladim curama, a onim starijim mrlja na savjesti? a da ne govorim o tom tipu montaže, koji spektakulizira najobičnije govno. htjedoh postaviti temu ''društvo spektakala'' da se osvrnem na sve te debilne emisije i časopise koji nas truju, dok svijet gladuje i crkava na najgore moguće načine, no stoposto bi me modovi šibnuli u jedan od ovih topika, pa eto, u sklopu ''hrvatskog modela'' se izjašnjavam: nek je jebeni sram svu tu kapitalističku gamad. za sve, a najviše što nas osmišljeno oglupavljuju i otupljuju za kritičko mišljenje. najjadnije je što većinu tih ''realitija'' gledaju kućanice i starije žene koje nemaju pametnijeg posla. jučer je bio dan žena - zar su se naše prethodnice za ovo borile?? da kličemo za favoritkinju koja će učiniti sve samo da u životu prođe glatko i sklisko ko jutarnji drek, koja već u startu bira neznanje i neaktivnost kao temelj svog života? jel to karta za ulazak u europu? temeljna poruka takvih sadržaja je da je rad loš i da trebaš prokurvat što stigneš da izbjegneš odgovornost koja ti se nalaže kao ljudskom stvorenju, a to je poboljšat ovo sranje od planete. šetanjem po pisti, pjevanjem ili glumom se ne postiže ništa, osim degeneracije društva i još veće hijerarhizacije, jer kako smo ubili plemstvo, sada trebamo nešto da ga zamjeni. hahaha, najbolje od svega, svi vjeruju u isusa i smatraju da će izjavom ''želim mir u svijetu'' postići zasluženo mjesto u raju ili prevedeno na zemaljski jezik, mjesto u etičkom i moralnom sustavu društva spektakala.[/QUOTE

dušica... javi se doktoru..tj. psihologu
zamaraš se trivijalnim stvarima

Peppa Pig
09.03.2008., 14:41
kak su se curke "elegantno" sredile :lol: :lol:

koja hrpica supljoglavih maloljetnih droljica :lol: :lol:

mya_7920
09.03.2008., 14:44

koja hrpica supljoglavih maloljetnih droljica :lol: :lol:

Baš sam jučer brojala koliko ih je obuklo nešto što nije bilo iznad koljena.. :kava:

ZleOči
09.03.2008., 14:45
sad sam i ja zraknula to smeće. isusek mili, pa zar nas toliko glupima smatraju da nam serviraju nadobudne curetke kao zabavu? ili još gore, TATJANU JURIĆ kao nekakvo mjerilo ''glamura'' i stručne upućenosti u stil? ili još gore, u ostala društvena pitanja? kao kad mia kovačević OTVORENO progovara o svom gubitku nevinost i time postaje moralno mjerilo mladim curama, a onim starijim mrlja na savjesti? a da ne govorim o tom tipu montaže, koji spektakulizira najobičnije govno. htjedoh postaviti temu ''društvo spektakala'' da se osvrnem na sve te debilne emisije i časopise koji nas truju, dok svijet gladuje i crkava na najgore moguće načine, no stoposto bi me modovi šibnuli u jedan od ovih topika, pa eto, u sklopu ''hrvatskog modela'' se izjašnjavam: nek je jebeni sram svu tu kapitalističku gamad. za sve, a najviše što nas osmišljeno oglupavljuju i otupljuju za kritičko mišljenje. najjadnije je što većinu tih ''realitija'' gledaju kućanice i starije žene koje nemaju pametnijeg posla. jučer je bio dan žena - zar su se naše prethodnice za ovo borile?? da kličemo za favoritkinju koja će učiniti sve samo da u životu prođe glatko i sklisko ko jutarnji drek, koja već u startu bira neznanje i neaktivnost kao temelj svog života? jel to karta za ulazak u europu? temeljna poruka takvih sadržaja je da je rad loš i da trebaš prokurvat što stigneš da izbjegneš odgovornost koja ti se nalaže kao ljudskom stvorenju, a to je poboljšat ovo sranje od planete. šetanjem po pisti, pjevanjem ili glumom se ne postiže ništa, osim degeneracije društva i još veće hijerarhizacije, jer kako smo ubili plemstvo, sada trebamo nešto da ga zamjeni. hahaha, najbolje od svega, svi vjeruju u isusa i smatraju da će izjavom ''želim mir u svijetu'' postići zasluženo mjesto u raju ili prevedeno na zemaljski jezik, mjesto u etičkom i moralnom sustavu društva spektakala.

dušica...ajd se fino naspavaj...i odmah ujutro kod psihijatra..
a poslije, skokni do trga i gola uriniraj po banu u znak protesta sveopće globalizacije i svenadiručeg kapitalizma

Peppa Pig
09.03.2008., 14:49
ovu hiperaktivnu i sva-sam-prposna-i-vesela alin bi tak namlatila :rolleyes:

koja odvratna klinka :rolleyes:

Jay&AmberFan
09.03.2008., 14:53
A bed kad su najstarijoj rekli da je prestara :(

claudine
09.03.2008., 14:54
dušica...ajd se fino naspavaj...i odmah ujutro kod psihijatra..
a poslije, skokni do trga i gola uriniraj po banu u znak protesta sveopće globalizacije i svenadiručeg kapitalizma

odjebi, produktu.

Peppa Pig
09.03.2008., 14:54
ta stara je fakat prelosa, ne znam ni kak je prosla u drugi krug :eek:

ZleOči
09.03.2008., 14:58
odjebi, produktu.

sad smo se počeli i vrijeđat???
kaj si spavala zadnjih 10 godina...

c.c.
09.03.2008., 15:00
ovu hiperaktivnu i sva-sam-prposna-i-vesela alin bi tak namlatila :rolleyes:

koja odvratna klinka :rolleyes:

:top:

živciraju me cure koje ne prestaju blebetati i uvijek, UVIJEK, moraju biti u središtu pozornosti :ne zna:

Padrone
09.03.2008., 15:04
ovo je bilo okrutno kad je rekla samo maja, ova krene prema njoj, a onda okrene sliku i pokaze drugu

al moram priznati da sam se bas fino zabavio i nasmijao :rofl:

P.S. ova tsunami mi opako ide na zivce

P.P.S. off topic - pogledajte link, valjat ce te se od smjeha
http://www.youtube.com/watch?v=DPkYCYgHjMU

claudine
09.03.2008., 15:06
sad smo se počeli i vrijeđat???
kaj si spavala zadnjih 10 godina...

šta ću ti pametnije reći na tvoj post meni? nastupaš patronizirajuće i pompozno, stoga je ovo najpametnije što mogu. vidim da sam ipak mogla svoju temu otvoriti jer se narod na ovoj zabavlja ruganjem šlapama. over and out. dušice.

Mikalica
09.03.2008., 15:15
Kakve li su bile druge ako su ove prošle među 25, dapače, 15 najboljih?!? Ok, znam da oni više gledaju tijelo, ali fućkaš ti tijelo ako gore treba škarnicl...Ne volim vrijeđati, ali ona Cunami je meni fakat izrazito ružna cura, da ni ne govorim koliko mi je antipatična i fakat za nju ponajprije ne kužim što radi među 15!? Pa ona kvazi Winehouse i ona kovrčava među 25...Ma ne znam, meni tamo niti jedna od pobliže prikazanih nije lijepa, eventualno ima onih malo iznad prosjeka, ali sve su mi neko sivilo, preobične, a neke i ružne. Debilno je što su onoj "staroj" uopće dali da uđe među 25 ako su znali da to tako neće ići, mogli su nekoj drugoj dati šansu...Ma...Svaka čast maloj koja je jedino odradila kako spada, a ostale se sve izvlače na publiku, a uopće nije bilo bitno kako će to publici izgledati, nego da one pravilno odrade zadatak...Ma...djeca...

zepina
09.03.2008., 15:18
Ma emisija nije loša pogledao sam danas u reprizi! Ali ništa posebno a i ćujem da je imala malu gledanost!:lol:

saskvač
09.03.2008., 15:32
keen leeeeee :lol:
a kako ne bi imala malu gledanost kada su stavili idiotski termin..

frostinho
09.03.2008., 15:35
bas sam pogledao malo reprizu; cure uopce nisu nis posebno, par njih je zgodnih.
bio sam na toj tekmi u domu sportova kad su setkale.

Ninn@
09.03.2008., 15:35
Emisija mi je tak...nis posebno,ok za pogledat ali nista extra.
Ona Alin ili kak se vec zove je antipaticna do bola :rolleyes:

Zrinska
09.03.2008., 15:38
Ima li koja fotka?

ZleOči
09.03.2008., 15:39
Kakve li su bile druge ako su ove prošle među 25, dapače, 15 najboljih?!? Ok, znam da oni više gledaju tijelo, ali fućkaš ti tijelo ako gore treba škarnicl...Ne volim vrijeđati, ali ona Cunami je meni fakat izrazito ružna cura, da ni ne govorim koliko mi je antipatična i fakat za nju ponajprije ne kužim što radi među 15!? Pa ona kvazi Winehouse i ona kovrčava među 25...Ma ne znam, meni tamo niti jedna od pobliže prikazanih nije lijepa, eventualno ima onih malo iznad prosjeka, ali sve su mi neko sivilo, preobične, a neke i ružne. Debilno je što su onoj "staroj" uopće dali da uđe među 25 ako su znali da to tako neće ići, mogli su nekoj drugoj dati šansu...Ma...Svaka čast maloj koja je jedino odradila kako spada, a ostale se sve izvlače na publiku, a uopće nije bilo bitno kako će to publici izgledati, nego da one pravilno odrade zadatak...Ma...djeca...

gle, ak je netko vidio Ivu Balaban, Fani Stipković, Tinu Katanic i ine poznate hr manekenke, bez šminke shvatio bi da su ove cure premija....
a da ne spominjem Nikolinu Pišek...

Mikalica
09.03.2008., 15:43
gle, ak je netko vidio Ivu Balaban, Fani Stipković, Tinu Katanic i ine poznate hr manekenke, bez šminke shvatio bi da su ove cure premija....
a da ne spominjem Nikolinu Pišek...

Meni sve te trebe, osim Nikoline Pišek i sa šminkom izgledaju katafakinstrofa...Al Cunami je jedna, ipak. Strašno!
Al dobro, ja imam jako visoke standarde ljepote, odnosno, ja lijepim zovem nešto što se stvarno ističe, a ne nešto čega ima na desetke u popodnevnoj šetnji Ilicom.

Hiperaktivo
09.03.2008., 15:43
P.P.S. off topic - pogledajte link, valjat ce te se od smjeha
http://www.youtube.com/watch?v=DPkYCYgHjMU

NoWa
09.03.2008., 15:47

ni stila, ni hoda, ni izgleda...

ipak, ona mala od 16 (plavuša) koja je jedina dobro odradila hodanje na reviji, je jako slatka. treba ju podučiti odijevanju, al čini se da je zrelija od mnogih "baba" tamo koje su se ponašale kao kokoši

castor8
09.03.2008., 15:52
meni najvise potencijala ima ona mala sto je trazila sjest, ima nesto u sebi da ga jebes, hoda super, nije bas krasotica, al kakve su one sto se po svjetskim revijama secu, pola su ih gabori
samo ne znam na koju foru je onaj rambo proso, ona kratke kose, pa di ce se takva cura bavit manekenstvom, jel ne postoje neki gabariti? :eek:

...iwana...
09.03.2008., 15:52
...sinoc smo decko i ja gledali to sranje od emisije i umirali od smijeha... Skuzila sam da mi se jedna poznanica prijavila i nije upala i jedva cekam ponedjeljak da je ubijem u pojam zato :D Btw ona mala Alin ilitiga Tsunami kak su ju prozvali...isuse i boze ODVRATNA JE...ubila bi ju...tako je naporna da je to prestrasno...da bar netko napravi peticiju da ju izbace odavde jer je to njeno ponasanje prestrasno.... Najbolja njena izjava mi je kada na kraju kao razgovara s nekim preko telefona (nakon sto je upala) i izjavi "Ah da to ti je zivot" +jos neka sranja o zivotu.... Nalupala bi ju pa da onda vidim jel bi mi onuda cupkala :D :D :D

NoWa
09.03.2008., 15:53
Svidja mi se ona kratko osisana, sto su joj rekli da ne cupa nikad vise obrve. :D
.jako slatka:top:

al hoda ko kauboj:clint: i to joj ubija svu slatkoću. baš hoda kao kvartovki dečko koji brije po bircevima i želi se tuć:D

vidim, ima jos nekih sa sličnim misljenjem:Dsamo ne znam na koju foru je onaj rambo proso, ona kratke kose, pa di ce se takva cura bavit manekenstvom, jel ne postoje neki gabariti? :eek:

kljukica_kviki
09.03.2008., 16:06
Meni se svidja ona sto je jedina odradila dobro u dvorani. :)
Cura koja je trazila stolicu.
I Cunami mi se svidja, nije klasicna ljepotica, ali ima nesto u njoj.
Drago mi je da su sve 4 prosle.
I iznervirala me glupaca koja je prokomentarisala u busu (nakon sto su s*ebale u dvorani) onako podlo, zavidno, ironicno - kako zapravo nisu one pogrijesile vec cura koja je jedina stala na sredini.
-Ova koja je komentirala to je ona s 30 godina:rolleyes:
A ova koja je sve dobro odradila,mislim da se zove Tea,moj favorit:cerek:
Ona s kratkom ksoom isto nije loša :D al Tea ipak :cerek:

trud???????????????
halllo!!!!!a mi imamo manekenki koja jako dobro rade vani, ako si pratila americki i njemacki show onda znas da to vode modeli, a ne tv voditeljice
upravo zbog modnog iskustva
dalje.... da cura je s 30 stara za pocetak bavljenja s manekenstvom
-Pratio :D

Mislim da usporedba Heidi i Tyre sa Tatjanom ne bi smjela postojati.
Prve dvije su ipak svjetski poznati top modeli koje su prosle bas sve u modnom svijetu, dok ... who the fuck is Tatjana Juric? ;)
who the fuck mi imamo,tanju dragović možda,sumnjam da bi se ona pojavila na rtlu(svi znamo zašto)
sta se smijes vraze?

i fakat, ako je to najboljih 75 od 4000 koliko ih se, navodno, prjavilo, kako izgledaju ostale?
ovo sto smo vidli je

mozda 2-3 zgodne klinkice, ostalo totalni gabori :D
-A gle možda ima i boljihi zgodnijih cura,a šta se nisu prijavile,vjerujem da su se neke ljepotice mogle i prijavit da su htjele

alen76
09.03.2008., 16:10
Gledao sam danas i super mi je! :s Žiri je odlican... iskren i malo okrutan, to mi se sviđa! :s :top: :D

Od cura su mi najbolje ona kratkokosa i ona tamo najmlađa koja je isla do pola! :D

kljukica_kviki
09.03.2008., 16:15
Gledao sam danas i super mi je! :s Žiri je odlican... iskren i malo okrutan, to mi se sviđa! :s :top: :D

Od cura su mi najbolje ona kratkokosa i ona tamo najmlađa koja je isla do pola! :D

Ona se mnogima sviđa(i meniii),osnujmo fanclub:cerek::D
Znam poludio sam :rofl::s

alen76
09.03.2008., 16:20
Ona se mnogima sviđa(i meniii),osnujmo fanclub:cerek::D
Znam poludio sam :rofl::s

al bi ju ja bario... :no: :D :D :D

kljukica_kviki
09.03.2008., 16:25
al bi ju ja bario... :no: :D :D :D

Ko nebi:mig:

howyesno
09.03.2008., 17:14
Taman da mi kćer k'o, ne znam, Angelina jednog dana izgleda, tamo je ne bih pustila..:kava:

John_Frusciante
09.03.2008., 17:17
Rambo rulz:cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:

marina_tha
09.03.2008., 17:20
ja nisan to shvatila ka odabir najljepših cura. ima mnogo ljepših među onima koje nisu prošle. više su u pitanju neki gabariti, tipa proporcije i određena zanimljivost face. ljepota se više cijeni na izboru za miss, šta ne? svejedno razočarana san atraktivnošću kandidatkinja, pogotovo dok su se prešetavale u kupaćim kostimima. sve prilično obično. i malo koja ima neki stil. sve one još moraju dobit neki filing za sve to. al eto dajen in još fore.

like it?
09.03.2008., 17:26
meni je ful super show...žiri rula:s

sviđaju mi se ona sa stolicom:top:preljepa cura
ona kratkokosa(samo sto je malo nezgodna)
ona koja je išla do pola(iako je malo cudna)
i ona s dugom ricavom kosom(ime neznam):D

cunami:rigo:iritantna do boli

passionfan
09.03.2008., 17:35
Jel imaju di fotke od cura?
Od Tee želim wallpaper da mi krasi ekran :)

pasiva
09.03.2008., 18:03
Jel imaju di fotke od cura?
Od Tee želim wallpaper da mi krasi ekran :)

http://www.javno.com/foto.php?id=10&rbr=5224&idrf=241321

kljukica_kviki
09.03.2008., 18:09
TEA VUKMAN: Živi u Kaštelu Starom. Rođena je 10.2.1992. godine. Ima plavu kosu i plave oči. Najveća joj je želja postati Top model. Vesele ju izlasci s prijateljima, druženja, ali i shopping. Ljuti je laž, ne voli neiskrene ljude, a dragi su joj oni prijateljski nastrojeni. Najviše se boji zmija i gmazova. Njezin je životni moto 'Idemo dalje!':cerek::cerek::cerek::cerek::cerek:

veruschka
09.03.2008., 18:11
Cura sa stolicom se zove Marina. I stvarno je posebna, izgleda ko zakonito dijete Monice Belucci i Isabelle Adjani a uz to ima i taj blago rastrojeni, francuski Lolita štih.
Tea mi je antipatico i ne sviđa mi se njena faca ali je, onak, hrabra i gazit će preko leševa.
Mislim da bude između njih dvije zadnji okršaj, jedino ak Marina ne popizdi i odustane.
Za ostatak užeg izbora stvarno mi nije jasna selekcija, ni za prvih 25 ni za preostalih 15. Žal mi je cure koju su otkantali zbog bokova i ove koja je ispala u drugom krugu, sa žarko namazanim crvenim ustima. I blizanka koju su izabrali mi je izgledala prosječnije od ove druge.

passionfan
09.03.2008., 18:12
Opa, pa ona je "moja" Spličanka... Dobro, živi u Kaštelima, ali to je par km od Splita...
Baš sam imao neki feeling da je Dalmatinka...

otkaz
09.03.2008., 18:15
http://www.javno.com/foto.php?id=10&rbr=5224&idrf=241321

e super sad znam i kako se zovu... marina, julija, martina (pravni fakultet :eek:) i dea... iako moram primjetiti da na slikama nisu ispale baš dobro kao što su izgledale na tvu

kljukica_kviki
09.03.2008., 18:20
Moram priznat da iako samo 16 godina da je Tea jučer dobro otpilila onu 30godišnjakinju u busu,dok je ova rekla da je samo ova jedna dobro napravila zadatak al da publika smatra da je ona jedina krivo odradila zadatak,mah baba se živa pojela zato jer je pogrješila :D
tea je prekrasna

Nicole_Lilly
09.03.2008., 18:22
A što joj je Tea odbrusila? Nisam tada gledala.

kljukica_kviki
09.03.2008., 18:27
A što joj je Tea odbrusila? Nisam tada gledala.

Nešta u stilu da je ona napravila zadani zadatak,kako su to što su rekli ona točno napravila :o:cerek:
Ma sunčeko moje :cerek::D

quo13
09.03.2008., 18:28
jucer sam gledao taj htm i moram priznat da su cure vise manje katastrofa
svidjele su mi se jedino ona plava dea ta cura je skroz jednostavna i prirodna bila, i ona sta je jedina dobro odradila

SETRA Samoborček
09.03.2008., 18:34
http://aycu19.webshots.com/image/47418/2005657770931244973_th.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2005657770931244973)http://aycu05.webshots.com/image/47164/2005632274141484457_th.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2005632274141484457)http://aycu20.webshots.com/image/46859/2005697371781123829_th.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2005697371781123829)http://aycu35.webshots.com/image/45314/2005639315694283459_th.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2005639315694283459)
http://aycu17.webshots.com/image/48096/2005689227267302807_th.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2005689227267302807)http://aycu06.webshots.com/image/46365/2005668299111068410_th.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2005668299111068410)http://aycu32.webshots.com/image/45871/2005605195015621475_th.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2005605195015621475)http://aycu22.webshots.com/image/48061/2005687846487426510_th.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2005687846487426510)http://aycu37.webshots.com/image/48156/2005688303666722924_th.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2005688303666722924)

quo13
09.03.2008., 18:40
e super sad znam i kako se zovu... marina, julija, martina (pravni fakultet :eek:) i dea... iako moram primjetiti da na slikama nisu ispale baš dobro kao što su izgledale na tvu

a one su tvoji favoriti?

kljukica_kviki
09.03.2008., 18:44
HVALAAA SETRA

kljukica_kviki
09.03.2008., 18:47
http://aycu19.webshots.com/image/47418/2005657770931244973_th.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2005657770931244973)http://aycu05.webshots.com/image/47164/2005632274141484457_th.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2005632274141484457)http://aycu20.webshots.com/image/46859/2005697371781123829_th.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2005697371781123829)http://aycu35.webshots.com/image/45314/2005639315694283459_th.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2005639315694283459)
http://aycu17.webshots.com/image/48096/2005689227267302807_th.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2005689227267302807)http://aycu06.webshots.com/image/46365/2005668299111068410_th.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2005668299111068410)http://aycu32.webshots.com/image/45871/2005605195015621475_th.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2005605195015621475)http://aycu22.webshots.com/image/48061/2005687846487426510_th.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2005687846487426510)http://aycu37.webshots.com/image/48156/2005688303666722924_th.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2005688303666722924)

Ja ne kužim kako neko s 16 godina može biti tako lijep,taj stav,drženje,lice,grudi :s

passionfan
09.03.2008., 18:53
Jel Tea vas podsjeća na Tanju Dragović?

_Mia_ =)
09.03.2008., 18:58
ne znam, ja sam očekivala puno ljepše cure, jbt ja zgodnije i ljepše cure viđam ovak vani i u školi :ne zna:
moji su favoriti dea, tea i marina, ostale su mi bezveze osim možda valentine i marije, ali ugl. mi nijedna nije sad onak wow :raspa:
za neke ne mogu vjerovat da su prošle, tipa kristine, alin, monike, maje...
baš su cure prosječne, u faci možda i ispodprosječne :kava:
a ta alin mi je tolko iritantna da ja to ne mogu opisat xD :rofl: