PDA

View Full Version : Udomljavanje životinja - web stranice

iv@n
04.12.2003., 22:46
Je itko došao na ideju o otvaranju web stranica namjenjenih udomljavanju životinja ?

Potala
05.12.2003., 01:10
Pa evo ti si;)
Nije mi to palo napamet, ali zvuči kao dobra ideja. Ne znam napraviti web stranicu, ali ako je netko voljan pokrenuti inicijativu vrlo rado ću se uključiti.
Ako ništa drugo, znam tipkati:D

iv@n
05.12.2003., 14:18
Ideja je sljedeca da bi se izbjegla izrada stranica... Mozda nema ni potrebe raditi web-site, vec otvoriti podforum na tu temu. Ljudi bi se mogli izravno ukljuciti, ostavljati oglase i dolaziti u kontakte sa onima koji zele udomiti životinju.

Sigurno ima puno onih koji imaju psa ili macku, a samo im smeta...

mezimica
08.11.2006., 15:14
Nedavno mi je uginuo moj Aga...
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/6b5009d376.jpg

...pa sam otisla na www.drugaprilika.com i nasla Fidelia...angazirala tatu da ode po njega i spasili smo ga od sigurne smrti. Taj dan su ga trebali uspavati...al eto, sad trckara po mom velikom dvoristu :)

Nemam njegovu slikicu al slican je Agi.

g2sl
08.11.2006., 15:56
Sigurno ima puno onih koji imaju psa ili macku, a samo im smeta...

ima na newsima, oglasnik, ovdje ...
tko želi udomiti životinju daje oglas

tvoja se zove Untitled Document?

Treci kamencic
08.11.2006., 22:26
mislim da to nije potrebno kad i noina arka ima forum i stranicu i druga prilika itd... bilo bi korisnije..kad bi se na ovom forumu otvorio neki topic...za ljude koji žele udomit pa da napišu kakvu životinju traže itd....

s druge strane noina arka traži volontere..ima recimo super stvar možete postat volonter i sponzorirat određenog peseka..znači izaberete si svog favorita i za njega donirate hranu novce dekice itd...naravno možete mu to sami donijeti ako mislite da bi vas udruga prevarila itd..i možete se družiti s njim jer na taj način ste njegov sponzor...

ima hrpe naćina kako se može pomoći

i opet možda bi se mogli angažirati da po ostalim forumima stavimo da se udomljuju životinje iz udruga..treba to razglasit

btw. ja volontiram u noinoj arci i imamo puno štenaca...zainteresirani javite se

Potala
08.11.2006., 23:47
bilo bi korisnije..kad bi se na ovom forumu otvorio neki topic...za ljude koji žele udomit pa da napišu kakvu životinju traže itd....
Što ne postoji, i nije zakeljeno kao top-tema već više od 3 godine.

Treci kamencic
09.11.2006., 00:35
nisam skužila hoćeš reć da ima negdje topic?:)