View Full Version : Breaking Bad / spoileri
stranice :
1
[
2]
3
4
5
6
7
najbolji nastavak po meni od prva tri.... prica se malo pomaknula za promjenu... te scena sa bacanjem dolara u hrpu razvaljenih narkica mi je fora... doslovce su kao zombiji navalili...
Morales77
01.08.2011., 22:37
Ima tko HR titlove? Ne mogu nigdje naći...:(
Smartybarty
02.08.2011., 00:51
http://www.prijevodi-online.org/
Najbolji site za titlove u nas, posebno kaj se tice serija. Titlovi za ove popularnije budu objavljeni dan, dva nakon emitiranja.
Kaj se serije tice odlicna kao i uvjek, premda mi je zadnja epka malkice usporena, previse Marie definitivno. Btw nisu li scenaristi rekli da bi ove sezone trebali vidjeti transformaciju Walta u totalnog bad guya, do te mjere da se zapitamo za koga to navijamo. Anyway, ne cini mi se da su jos krenuli u tom smjeru, mada ima jos dosta vremena da to odrade.
dobrimag
02.08.2011., 09:36
Loša je ova 4 sezona...pa ništa se ne dešava. Moram priznat da je gluma na razini i ima dobrih fora, ali radnja definitivno fali.
main-man
02.08.2011., 13:31
pozdrav, eto trenutno pratim drugu sezonu, upravo sam na sredini druge sezone,,naravno pogledao sam prvu, serija je dobra, ali ne znam zasto je recimo u rangu sa dexterom, kad primjerice u breaking badu bude jedna dobra epizoda onda dvije di se nista ne desava, koncept je dobar, ali ne zasluzuje onakvu ocijenu..
a ona njegova zena mi ide na zivce to je nenormalno, ali opet seriju ne mogu prestat gledat...
ali stvarno, bude jedna epizoda vrhunska onda dvije lose...
u kojima se nista ne desava..
ali gluma je odlicna, pogotovo glavni lik sa onim njegovim facama..
totalna preobrazba iz malcoma u sredini do ove serije.. ali opet mi je nekad lik smijesan
Morales77
02.08.2011., 15:02
zadnja epizoda je bila dosadna.
Kakve Marie laži izmišlja...:D
Badger je zakon!
Badgera bi ja zatuko maljem :rolleyes:
Ne znam kad sam vidio iritantnijeg i glupljeg lika u nekoj seriji.
Yo Asakura
04.08.2011., 21:58
Saul Goodman je jednostavno nenadjebiv:s
Badgera bi ja zatuko maljem :rolleyes:
Ne znam kad sam vidio iritantnijeg i glupljeg lika u nekoj seriji.
Nije ni Marie puno bolja
Morales77
07.08.2011., 00:46
Saul Goodman je jednostavno nenadjebiv:s
http://www.bettercallsaul.com/ :)
---------------------------------------------------------------------------------
Breaking Bad - Season Four, Episode 4 Sneak Preview
http://www.imdb.com/video/imdb/vi2888866841/
---------------------------------------------------------------------------------
Breaking Bad - Season Four, Episode 4 Sneak Preview
http://www.imdb.com/video/imdb/vi2888866841/
ma daj ma daj:rofl:
saul:rofl:
Yo Asakura
07.08.2011., 02:06
http://www.youtube.com/watch?v=Ul0elQ9jp-U&feature=player_embedded :s
Little Dorrit
07.08.2011., 18:28
Čitam postiće kako ne valja nova sezona i razmišljam da odustanem od gledanja iste :(
A pogledala prošle, pa su bile fakat dobre :D
Malo neobična serija i uloga glavnog glumca, ali pun pogodak u hrpi negledljivog :s
Čitam postiće kako ne valja nova sezona i razmišljam da odustanem od gledanja iste :(
A pogledala prošle, pa su bile fakat dobre :D
a da pogledas i sama prosudis jel valja ili ne?
ne znam otkud ispada to nezadovoljstvo sa ovom sezonom, serija je i dalje odlična.
Doctor Sammy
07.08.2011., 19:05
Malo neobična serija i uloga glavnog glumca, ali pun pogodak u hrpi negledljivog :s
Ne kužim ovo. Pa meni je on idealan za ovu ulogu... Vrhunski glumac! :top:
Little Dorrit
07.08.2011., 19:19
Ne kužim ovo. Pa meni je on idealan za ovu ulogu... Vrhunski glumac! :top:
Nema se što ne kužiti, nisam ništa negativno mislila vezano za glumca.
Morales77
08.08.2011., 16:00
Skinuta 4.epizoda 4.sezone! Pa da vidimo ... :D
listopad
09.08.2011., 10:19
cetvrta odlicna :s bice svega :s
Morales77
09.08.2011., 13:51
Dobra epizoda..:s Opet napetost raste iz epizode u epizodu... :)
Cajkaroš
09.08.2011., 15:30
evo taman vidim izasli titlovi za 4.4. odo odmah pogledati :D :cerek:
david_1991
09.08.2011., 20:42
..ova 4. je najjača epizoda ove sezone za sad..predobara scena prije naslovne špice,pa predobar dijalog Waltera i žene na početku,i onda super napeta druga polovica epizode..to je to..
hive_cluster
12.08.2011., 20:44
odlicna serija, pogledah sve sto ima u tjedan dana, e sad par pitanja...
u nastavku gdje hank trazi jessie-a i nadje mu auto u pustinji taman kad se sa tucom obracunaju walt i jessie...ne kuzim ili mi je promaknulo, ali kak je hank pratio i nasao jessiev auto?
koji je tocan razlog ubojstvo victora? jel to zato jer je bio vidjen na mjestu ubojstva galea?
izaso mali sneek peek za sljedeci nastavak;
http://www.imdb.com/video/imdb/vi1044225049
i full snimka galeove karakoke nebuloze :)
http://www.youtube.com/watch?v=wugY6HNLOCo&feature=youtu.be
ak je bilo sorry....
david_1991
13.08.2011., 13:23
odlicna serija, pogledah sve sto ima u tjedan dana, e sad par pitanja...
u nastavku gdje hank trazi jessie-a i nadje mu auto u pustinji taman kad se sa tucom obracunaju walt i jessie...ne kuzim ili mi je promaknulo, ali kak je hank pratio i nasao jessiev auto?
koji je tocan razlog ubojstvo victora? jel to zato jer je bio vidjen na mjestu ubojstva galea?
izaso mali sneek peek za sljedeci nastavak;
http://www.imdb.com/video/imdb/vi1044225049
i full snimka galeove karakoke nebuloze :)
http://www.youtube.com/watch?v=wugY6HNLOCo&feature=youtu.be
ak je bilo sorry....
..za ono kako je Hank našao Jassie-a se više ne sjećam,a Victor je ubijen dijelom jer je bio na mjestu ubojstva,ali puno više zbog poruke Walteru i Jessie-u da više ne rade onakva sranja..pošto logično,nije mogao ubiti Waltera jer mu treba za kuhanje,a Gus je dobro znao da ako ubije Jessie-a će dobiti pobješnjelog Waltera kojeg nebi mogao kontrolirati..
..meni je zanimljivo kolko se u ovoj novoj sezoni vidi kolko zapravo onaj stari Jessie fali Waltu,koliko god su se svađali,zapravo jako cijene jedno drugog..sad se Walt nikom nemože povjeriti,pa je jaka scena kad dolazi Saulu Goodmanu pričat o problemima,a ovaj ga s dosadom sluša,a jedino što ga je zanimalo je dal je on bilo kako upleten u te probleme..
..sad tek vidim da koliko god one prve 3 epizode ove sezone bile pomalo sporog tempa,to je zapravo bilo potrebno kako bi se dobro pokazale emocije i odnosi među likovima..da je cijelo vrijeme akcija,to bi se brzo pretvorilo u neku bezglavu sapunicu..
Morales77
15.08.2011., 13:17
Stigla nova epizoda... :kava:
david_1991
15.08.2011., 13:51
http://www.serijala.com/drama/16-posljednjih-epizoda-za-breaking-bad/
..serija je obnovljena,te će uz ovu sezonu koju upravo gledamo ići još 16 epizoda i onda kraj..al se još nezna dal to znači još 1 ili 2 sezone..
Morales77
15.08.2011., 14:20
Jesi pogledao ovu zadnju epizodu? Još nema titlova, zar ne?
david_1991
15.08.2011., 14:23
Jesi pogledao ovu zadnju epizodu? Još nema titlova, zar ne?
..nisam još pogledao,malo prije sam stavio skidat..navečer bi trebali doći titlovi,takva je bar do sad praksa bila..
Doctor Sammy
15.08.2011., 22:53
Ja pogledam s engleskim titlom bez problema odmah popod ne :D. Opet spora epizoda na početku, pa na kraju ludilo... kako je Walter poludio na kraju, morao je ubosti jer je on ipak Heisenberg, kralj metha :)
bumbar_zzz
15.08.2011., 23:12
"You want to stand there dicking around, or you want to suit up and get to work?"
:D
Dobro je Gus odigrao, nema šta.
Inače, ja isto gledam s engleskim titlovima, tako mi je najbolje. Na addic7ed.com najbrže iziđu, pa ako netko želi...
And Hank is back in the business:cerek:
listopad
16.08.2011., 00:02
udahnuo je hanku zivot :lux: :lux:
sta je ego :D
Morales77
16.08.2011., 13:59
Solidna epizoda! :kava:
baš me zanima što Gus smjera sa Jessijem:confused:
pridobit ga na svoju stranu, na kraju će valjda bit biranje između gusa i waltera
pridobit ga na svoju stranu, na kraju će valjda bit biranje između gusa i waltera
i svi znamo kako bi takav scenarij zavrsio. :kava:
bb... :cerek:
intercepts
20.08.2011., 18:31
Nema mi to smisla,htjeo ga se riješiti,sada ovo.Mislim da Gus prije želi da se Jesie uigra u novu ulogu gangstera kurira i time biva ubijen(namješteno,spontano)od strane konkurencije(namještene). :ne zna:
culpa levis
21.08.2011., 00:41
Mislim da Gus prije želi da se Jesie uigra u novu ulogu gangstera kurira i time biva ubijen(namješteno,spontano)od strane konkurencije(namještene). :ne zna:
:top:
Jedini nacin da izbjegne frke sa Walterom ,kuhat se mora ;)
Nema mi to smisla,htjeo ga se riješiti,sada ovo.Mislim da Gus prije želi da se Jesie uigra u novu ulogu gangstera kurira i time biva ubijen(namješteno,spontano)od strane konkurencije(namještene). :ne zna:
a tko će mu pravit droge? zar ne misliš da mu je lakše malog jesia pridobit jer waltera ne može nikako, jedan od njih dvoje mora umrit a to će biti na jesiu. Gus zna da ga sad dok je ranjiv more pridobit i okrivit waltera da ga je u sve uvalia, ubojstvo i to. Jessie zna pravi drogu i lako će ga ovaj pridobit da bi se waltera riješili.
edit: napisano zbrda dola al kužite
Morales77
22.08.2011., 16:02
Stigla nova epizoda... :kokice:
bumbar_zzz
23.08.2011., 04:33
What, is there, something about you that I don't know?
Are you a former Navy SEAL? Do you have to have your hands registered as lethal weapons?
:D :D
I super mi je kad Walt popizdi na početku epizode, I-am-the-danger stil. :D
BTW, Morales77, super potpis ;)
Walter u autopraonici najbolja scena u prošloj seriji(Coca Cola :rofl:)
Jesse i Mike su mi dosadni :ne zna:, ali Skyler postaje totalni badass: Oh, he will. Once again, he'll blame his bitch mother for taking away what his loving father has given him, so thanks for that. But you know what, Walt? Someone has to protect this family from the man who protects this family. :s:s:s
Morales77
23.08.2011., 12:46
Sad budu deportirali one tri čistaćice natrag u Honduras...:rofl::(
hope.cc
23.08.2011., 14:24
Walter u autopraonici najbolja scena u prošloj seriji(Coca Cola :rofl:)
Jesse i Mike su mi dosadni :ne zna:, ali Skyler postaje totalni badass: Oh, he will. Once again, he'll blame his bitch mother for taking away what his loving father has given him, so thanks for that. But you know what, Walt? Someone has to protect this family from the man who protects this family. :s:s:s
:s:s:s predobra mi je bila skyler!
bata konj harmonikas
23.08.2011., 15:59
kadar sa novcicem onako drito u sredini colorado i ona makne nogom :rofl:
fuck divine intervention !
Sad budu deportirali one tri čistaćice natrag u Honduras...:rofl::(
mislila sam da ce bit nesto gore od toga. :D
ali najjaci mi je hank dok se pretvara iz tate u heisenberga i obrnuto.
Mene strah Gusa kad se pojavi :rofl:
Vas nije?
Odlično je što glavni junak nije savršen. Po meni najbolja strana ove serije.
david_1991
24.08.2011., 18:14
Mene strah Gusa kad se pojavi :rofl:
Vas nije?
..da,lik je jeziv,odlično osmišljen glavni negativac..najjaće mi je kak svi zašute dok se ovaj odnekud pojavi..
http://timbmartens.com/wp-content/uploads/2011/07/Breaking-bad-gus.jpg
dimnjak
27.08.2011., 16:15
skyler me u trecoj sezoni uzasno zivcirala. no sad me u ovoj odusevila.
zenska kroz sve sezone ima najvecu transformaciju lika. i to je odlicno "odigrala".
koooooja jebena epizooooda :D :s
HANK HANK HANK!!! ^^
bumbar_zzz
29.08.2011., 19:32
Meni nekako nedostaje stari Jesse...
Al slažem se da je ova epizoda bila vrlo dobra.
dobrimag
29.08.2011., 20:02
koooooja jebena epizooooda :D :s
HANK HANK HANK!!! ^^
:s:s
Kako je jeeeeben lik na kraju bio!
A tek Walter sa autom i taksijem :) Napokon su stari!
Morales77
29.08.2011., 20:20
Ima li tko titlove?. Ne mogu naći...
bumbar_zzz
29.08.2011., 21:33
imaš na addic7ed.com
Morales77
29.08.2011., 22:35
imaš na addic7ed.com
Samo english,spain,french... :(
Doctor Sammy
29.08.2011., 23:25
Stvarno više ne znaš za koga bi navijao :). Hank je totalno rulao ovu epizodu... Kako im je na kraju bacio otiske na stol...
Randall Flagg
30.08.2011., 02:05
Stvarno više ne znaš za koga bi navijao :). Hank je totalno rulao ovu epizodu... Kako im je na kraju bacio otiske na stol...
Aha :top: Ne toliko zabavna epizoda, ali što se tiče priče napokon se nešto veliko događa...
Sad će bit rat između kartela i Gusa jel? On je odbio kartel?
Shit's about to hit the fan. Zanima me kako će se ekipa provući kroz sve to. Fenomenalan zaplet :s
početak serije je bio super s Jessiem kako igra ono i onda ono restart/quit :top:
a Walter s onim autom šta je napravio prebrutalno, frajer ima love, ima se može se :lol:, i da, Hank mi se počinje sve više i više sviđat, nije samo glupi egoistični DEA agent, ali što će biti kad otkrije da je Walter Heisenberg, e to će biti prebrutalna scena, a tek kad to Walter Jr. otkrije :confused::confused::confused:
e da i još scena kad Jesse radi kavu Gusu, napeto, napeto :rolleyes:
david_1991
30.08.2011., 15:48
..bit će zanimljivo kome će sad Jessi biti odan,pogotovo nakon što mu je Mike rekao da je Gus u njemu prepoznao odanost..još kad bi saznao da mu je Walt pustio da ona cura umre,mislim da nebi imao dvojbe..a i Gusu je sada voda do grla,DEA mu je za petama,kartel će htjeti rat,i Walt ga se želi rješiti..no mislim da mamojebač poput Gusa neće samo tako odapeti..
sylar86
30.08.2011., 23:21
Jel to Jesse imao majicu sa Vucom u ovoj epizodi :)?
nemoj me jebat i ja isto na to pomislia :rofl:
Shit's about to hit the fan.
:five:
Zanima me kako će se ekipa provući kroz sve to. Fenomenalan zaplet :s
sad kad netko sredi gusa pa se walt pocne borit s kartelom.... :D
a i zanima me koliko ce jos proci prije nego sto hank skuzi i kaj ce se dogodit kad skuzi.
Morales77
31.08.2011., 15:19
Sliči na Vucu... :rofl:
http://img819.imageshack.us/img819/5244/bscap0013t.jpg
Tko zna, možda na leđima piše I LOVE DRINKING, I LOVE DRINKING :lol:
Tko zna, možda na leđima piše I LOVE DRINKING, I LOVE DRINKING :lol:
:s
dobro, ja sam zensko pa vise primjecujem kako je zgodan nego kaj imana sebi. :p
listopad
01.09.2011., 09:07
pardon sto razbijam iluziju da covjek ima vucu na majici i da je vjerni sljedbenik doticnoga ali ipak je rijec o Steve Aoki-ju
http://4.bp.blogspot.com/-a2nMKyBeOQw/TY5cp5qgxcI/AAAAAAAAAgQ/Os-wLWUzDMQ/s1600/AokiShirt.jpg
http://thenewgay.net/wp-content/uploads/2011/08/steve_aoki1.jpg
sylar86
01.09.2011., 20:28
Partybrejker...
Morales77
05.09.2011., 16:12
Skinuta nova epizoda... Pa da vidimo... :kava:
nema boljeg ponedjeljka, nego uz palacinke&Breaking Bad :cerek:
barem nam Gus vise nije tolika enigma, te znamo sto ga je ucinilo tako proracunatim :)
Slobodan!
05.09.2011., 20:32
I tko je Gustavo ustvari? Men' ipak nije jasno.
hope.cc
07.09.2011., 00:28
odlična epizoda, totalno se zahuktava :D
ona scena gusa u liftu nakon razgovora s DEA agentima :s:s:s
Sjajna epizoda, meni najbolja do sad u 4. sezoni.
Gus :D
Sjajna epizoda, meni najbolja do sad u 4. sezoni.
Gus :D
slažem se...Gus je ownao ovom epizodom...:s
Zadnja epizoda :top:
Moram, ipak, priznati da preskačem skoro svaku scenu u kojoj je Skyler. Previše drame za moj ukus, spora radnja, 'značajne' pauze, dijalozi iz sapunica...
pardon sto razbijam iluziju da covjek ima vucu na majici i da je vjerni sljedbenik doticnoga ali ipak je rijec o Steve Aoki-ju
Nije problem, lik je jak skoro ko Vuco.
Stari mu se zove Rocky Aoki :rofl: , evo jedan kvot sa wiki (http://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Aoki):
Rocky once said that he had 'three kids from three different women at exactly the same time'. He found out about the third child with the third woman when he was sued for paternity.
Zamisli da imaš tri polubrata blizanca :rofl:
Boki000
07.09.2011., 17:41
oce bit i 5. sezone? bilo bi steta da stanu sad. predobra serija.
Colonel_Kurtz
07.09.2011., 17:44
Super epizoda :)
Tko zna zašto su poštedili Gusa, možda je radio za Pinocheta ili CIA-u :misli:
hope.cc
07.09.2011., 17:45
oce bit i 5. sezone? bilo bi steta da stanu sad. predobra serija.
dogovorili su još 16 epizoda do kraja nakon ove sezone, a pretpostavlja se da bi mogli to složit u 2 sezone po 8 epizoda :mig:
Boki000
07.09.2011., 17:52
dogovorili su još 16 epizoda do kraja nakon ove sezone, a pretpostavlja se da bi mogli to složit u 2 sezone po 8 epizoda :mig:
bas sam sad naso ovo na wikiju. ne spominju nigdje razdvajanje:
On August 14, 2011, AMC announced that Breaking Bad was renewed for a fifth and final season. The season will consist of 16 episodes to end the series, instead of the usual 13.
hope.cc
07.09.2011., 18:14
bas sam sad naso ovo na wikiju. ne spominju nigdje razdvajanje:
On August 14, 2011, AMC announced that Breaking Bad was renewed for a fifth and final season. The season will consist of 16 episodes to end the series, instead of the usual 13.
ma čini mi se da sam negdje pročitala da je moguće da razdvoje to. ali dobro, meni je drago da znaju koliko imaju do kraja epizoda, tako da to pošteno odrade do kraja.
so i'm supposed to teach a bunch of cartel chemists how to cook a batch of blue? :s:s:s
kakav lik... taj jessie...
đonidep
13.09.2011., 12:16
Gus, Skylar :s
Odlična epizoda, Walter je u govnima :D
hope.cc
13.09.2011., 12:19
super kraj epizode :s:s
sviđa mi se kako se razvija ova sezona, što se bliži kraju, sve je uzbudljivije :mig:
šora između waltera i jesseja je najjače nešto u ovoj sezoni za sad. strgo sam se od smijeha. također, skyler je u ovoj epizodi rasturila. ne kužim komentar s preskakanjem njenih scena, kako možeš gledati nešto i preskakati scene?
dobra epizoda, jedna od boljih :D
reka san da će bit borba za jessia, walter gubi za sad :D
Morales77
13.09.2011., 15:51
Hodanje Gusa prema snajperistu :s:s :D
šora između waltera i jesseja je najjače nešto u ovoj sezoni za sad. strgo sam se od smijeha. također, skyler je u ovoj epizodi rasturila. ne kužim komentar s preskakanjem njenih scena, kako možeš gledati nešto i preskakati scene?
Znam što će reći. Ili se vidi da će šutiti idućih 10 sekundi i uputiti dva značajna pogleda. :ne zna: Ni one obiteljske scene sa početka sezone mi nisu bile drage.
U ovoj epizodi je bila odlična :top:
Još mi nije jasno što joj je sa šefom. Nema para da plati poreze, nema BMW-a, nego ono staro vozilo (suzuki swift?), kaže da ne može platiti. Moglo bi biti pizdarija ako porezna bude dalje kopala.
ma taj šef je jednostavno smotan, eto zašto nema para.
Izvinjavam se, ali mrzim kada vidim dobre stvari duboko zakopane .. Posto serija jos uvek traje imam pravo da 'ozivim' temu. Poceo sam da je gledam pre neki dan, sasvim slucajno sam pronasao seriju na imdb-u, gde je dobila FANTASTICNU 9.6 ocenu.. , gledam prvu epizodu, ono sama po sebi originalna ali nista preterano, vredi odgledati i drugu, sto vise gledam vise me vuce da gledam, ipak to je car sa svim serijama ( onim boljim naravno ) . Upravo sam odgledao i poslednju epizodu iz cetvrte sezone i jos uvek cekam da izadje jos neka epizoda.. svidja mi se sto se radnja ne odugovlaci previse kao kod 96% serija, serija sama po sebi je unikatna, orginalna prica, glumci ne mogu reci da su nepoznati, ali opet odlicni su u odnosu sa ocenama kako su ih kriticari ocenili, sto je najbolje serije je ''naucnog tipa'' , ja naucio da pravim meth :mad::lol: . Moja topla preporuka, do sada postoje 4 sezone, svaka sezona ima 9-14 epizoda ne vise, tako da se moze brzo odgledati.
david_1991
14.09.2011., 15:10
..ona stvar sa šefom od Skyler sigurno nije gotova,to će se još protezati..vjerovatno će mu Skyler htjeti dati one pare koje mu fale,da nebi njuškali po njenim računima,a kad Walter sazna da želi dati pare šefu s kojim ga je varala će do kraja poludit..i fale mi one avanture Waltera i Jesseja,kad im je sve bilo novo a oni prestrašeni i zbunjeni..sad kad je svaki za sebe mi nije to to..
Morales77
15.09.2011., 17:36
..ona stvar sa šefom od Skyler sigurno nije gotova,to će se još protezati..vjerovatno će mu Skyler htjeti dati one pare koje mu fale,da nebi njuškali po njenim računima,a kad Walter sazna da želi dati pare šefu s kojim ga je varala će do kraja poludit..i fale mi one avanture Waltera i Jesseja,kad im je sve bilo novo a oni prestrašeni i zbunjeni..sad kad je svaki za sebe mi nije to to..
Upravo to... :)
E ovo se traži :s :s :s
Pinkman rastura :top:
đonidep
19.09.2011., 15:42
Da Jesse je bio genijalan u ovoj epizodi, mislim da je i Gusa iznenadio :D.
Super mi je bio način na koji su htjeli riješit ovaj problem sa šefom od Skyler. I onda joj kreten kaže, to je moja lova :503: haha, trebala ga je zviznut s nečim.
I ne kužim koji je problem sa Chryslerom, je da je ružan auto, al jebote imaš 16 godina...
pa mali je teen, neće vozit onog tenka nego neki sportski auto :D
jel Mike mislio upucat Jesse-a?? ..taman kad Mike je ulazio u auto i njega ranili..
intercepts
19.09.2011., 17:45
Jebena epizoda :s .Napokon :D
Sada ćemo vidjeti kako će Walt odigrati sve kada je cijelo tržište skupa sa narko kartelom otvoreno,a nebih se čudio da Walt preuzme inicijativu cijelog kartela u idućeoj sezoni,to će biti igra :D (i sam sin mu je rekao da je onako sav rasturen ličio na pravoga,onakvog kakav treba biti).Plus toga Jessie nezna kuhat,samo 96,2 % ? :D
jesse.... :D kakav mali "kid"!!!!!!!!! :five:
bit ce svega.
Leecher
19.09.2011., 19:50
jel Mike mislio upucat Jesse-a?? ..taman kad Mike je ulazio u auto i njega ranili..
Sad sam ponovno pogledo taj trenutak i imas pravo, Mike je definitivno htio upucat Jesse-a.
Sve je čisto i dok Mike ulazi u auto...
http://img546.imageshack.us/img546/5895/55918026.jpg
Jessie dobije pištolj usmjeren u leđa
http://img833.imageshack.us/img833/7713/55860594.jpg
http://img841.imageshack.us/img841/5309/64162442.jpg
http://img850.imageshack.us/img850/3731/48545205.jpg
Ali onda Mike-a pogode ovi iz kartela
http://img845.imageshack.us/img845/4927/67502581.jpg
Sad ako su ga htjeli ubit, Gus mu je jednostavno trebo dat da popije onaj otrov umjesto da ga je spasio spikom kak je ovisnik... nema smisla. :ne zna:
Ali Walt je bil u pravu nemres vjerovat Gusu. :kava:
Doctor Sammy
19.09.2011., 23:14
Najbolja epizoda u sezoni! :s:s:s
I stvarno, ovo nisam skužio s pištoljem, al ne vjerujem da bi ga htjeli ubiti... Vidjet ćemo sad rasplet idući tjedan...
Slobodan!
19.09.2011., 23:41
pa nisu mu dali one rakije jer im je trebala sva moguća pomoć da izađu iz vile
david_1991
20.09.2011., 02:05
..jbt,ova epizoda je bila klasik,pogotovo pred kraj..jedino mi nije jasno zašto ga je Mike htio ubit Jessia,to me totalno zbunilo..bit će prejebeno sad do kraja sezone..
Ma nije ga htio ubit, to je bezze teorija. Mrak epizoda. Iako je malo naivno - Gus je povratio nekoliko sekunda prije nego sto je trebao pasti mrtav. :)
Doctor Sammy
20.09.2011., 11:46
Najjače mi je piće koje je donio Gus. Zafiro Anejo je izmišljeno piće, jer sigurno niti jedna kompanija ne bi voljela da su ljudi pomrli nakon što su popili njihovo piće :)))
http://baldmove.com/tag/zafiro-anejo/
Ma nije ga htio ubit, to je bezze teorija. Mrak epizoda. Iako je malo naivno - Gus je povratio nekoliko sekunda prije nego sto je trebao pasti mrtav. :)
Pogledaj scenu u kojoj Gus gleda u bazen prije nego Don dođe. Izvuče nešto iz džepa ;)
Evo jedna random:
http://www.randompics.net/wp-content/main/2011_09/hoR2S.jpg
:zubo:
TheColossus
20.09.2011., 20:58
Ma nije ga htio ubit, to je bezze teorija.
Kako nije, ajd pogledaj screenshootove gore. Ja sam isto na to posumnjao još dok sam gledao, ali se prebrzo sve odvilo. Btw ova epizoda je bila predobra :).
Kako nije, ajd pogledaj screenshootove gore. Ja sam isto na to posumnjao još dok sam gledao, ali se prebrzo sve odvilo. Btw ova epizoda je bila predobra :).
nije ga htio ubit nego je prekasno potega na one koji su ga upucali :503:
Colonel_Kurtz
21.09.2011., 08:05
Ja isto ne vjerujem da ga je htio ubiti, jednostavno nema smisla.U tom trenutku oni se još uvijek nalaze na neprijateljskom teritoriju i moraju se izvući.Jednostavno je tako ispalo kod snimanja.Na kraju prethodne sezone svi su se pitali da li je Jesse ubio Gale-a jer se zbog pomicanja kamere činilo da je pomaknuo ruku.Poslije je ispalo da je to bilo nenamjerno.
La Familia
22.09.2011., 16:41
http://media.npr.org/assets/img/2011/08/29/bbepisode401day6-28cama1-29-73_wide.jpg?t=1316444184&s=4
Odlicna cakula s Aaronom (audio/transcript): Aaron Paul: 'Breaking Bad' Dealer Isn't Dead ... Yet (http://www.npr.org/2011/09/19/140040966/aaron-paul-breaking-bad-dealer-isnt-dead-yet)
"Bryan would come up and give me a hug and say, 'I'm not going to say anything but it was such a pleasure working with you. It's been an amazing past year-and-a-half, and you have a huge career ahead of you,' " he says. "They would always joke around about it. They've kind of slowed down about it, but who knows — this kid could die at any second."
Jos jednom pogledao "Salud", puno bolje (Skyler/Ted podzaplet i dalje apsolutno nepotreban). Seitz (http://www.salon.com/entertainment/tv/feature/2011/09/19/breaking_bad_recap_season_four_episode_ten_salud/index.html) zaboravio navesti ono najvaznije: Gus kod bazena nije popio 'emetic' (sredstvo za povracanje). Protuotrov, budalo. Kaj se dogadja s likom Jonathana Banksa, Mike je uvijek bio covjek od rijeci, na pocetku epizode govori Pinkmanu: 'I promise you this: Either we're all going home or none of us are.'
http://i.imgur.com/gGzuz.gif
http://www.youtube.com/watch?v=AckJebCrQ8s
Nema ama bas nikakve logike da mu prosvira glavu u toj situaciji (mogli su ga ubiti i prije, s rakijicom kod bazena), to bi srusilo sve. :ne zna: I stvar koja jos i najvise zbunjuje, tko je sada (a blizimo se kraju 4. sezone) glavni protagonist Breaking Bada? Walter sigurno nije, Gus? Pinkman? :confused:
God knows where this is going.
p.s. ne pusim redditovce (http://www.reddit.com/r/breakingbad/comments/klq8h/was_hidden_about_to_kill_jesseep_10/), Mike ga salje ispred auta, vadi utoku i cilja ga u glavu/vrat. To se kristalno jasno vidi, tek tada dobiva metak od kartelasa.
đonidep
26.09.2011., 12:09
Walterov slom :eek:, vidjelo se u prošloj epizodi da će doć do toga, ali način na koji su to izveli je nešto najbolje što sam ikad gledao na tv-u. Sumnjam da će Skyler pristati na to da promijene identitet..
Još dugih 7 dana do nove epizode. :503:
ne znam kako cu izdrzati do sljedece epizode. pocela je akcija... :five: tko zna sto ce biti i tko ce koga izdati ili ne.
horatius
26.09.2011., 13:07
Sumnjam da će Skyler pristati na to da promijene identitet..
Još dugih 7 dana do nove epizode. :503:
Nema ona što pristati ili ne, kad nemaju love, sve i da ona hoće.
Osjećam da će Mike imat velikuuuuuu ulogu u ove zadnje dvije epizode.
E da, Walterov slom mi je malo too much. Mislim, ne što se slomio, al ono histerično smijanje je ipak malo previše
ono histerično smijanje je taman :s :s :s
đonidep
26.09.2011., 13:54
I meni :D, što se tiće love, ja si stalno mislim da imaju možda još negdje neku zalihu. Ali to sam si ja malo zabrijao..
Kavorka
26.09.2011., 16:08
odlična epizoda, ali me dvije stvari muče :D
1. on je s onim sitnim kuhanjem mislio doći do nekih 700k$ još na početku serije prije nego umre i sad nakon što kuha za gusa i kuha na desetine kg svako malo, on nema novca nakon što skyler da 600k$ benekeju? znam da su kupili i praonicu, ali mi opet malo :D
2. waltova ideja i izvedba nakon što mu hank kaže da odu do praonice je smiješno loša i traljava. ima šogora, nekog superagenta koji prakitčki cijelu sjevernoameričku meth industriju ide baciti na koljena i onda mu je ideja idem proći kraj praonice i sudariti se. naravno, hank kaže da je to brain fart. lol. na razini trasha po meni.
intercepts
26.09.2011., 16:51
Mogu li reći-"Najbolji završetak epizode do sada?";mogu. :cerek:
Definitivno najdinamičnija epizoda u 4 sezoni :D
I da nije se Walt smijao zato jer je pukao(mislim njegov plač jest prikazao njegov slom),mislim da se Walt smijao jer mu je u krajnjoj liniji sinulo rješenje,a to je krknuti Gusa,jer samo će se tako riješiti problema :) .
Već smo upoznati sa time koliko je sam Jessie kao osoba i karakter nestabilan,dovoljno je da Gus zajebe na nekome dijelu i Jessiu proradi sentimentalnost,a mislim da i hoće ukoliko čuje da mu Gus planira pobiti familiju.
A što se tiče love i temeljnog odnosa Walter-Gus,Gus mu je u suštini i dužan lovu vjerovatno,no neće mu je vratiti jer se očito ne osiječa dužnim,pošto ga nije riješio.
Da riješimo još jednu nepoznanicu,Jessie očito nije trebao biti ubijen,pošto vidim da je u improviziranoj traumatološkoj sobi i Jessieva krv te cijela postava lijekova za sve vrste situacija.
Sve mi se čini da će Gus na kraju ove sezone biti "riješen"od strane samoga Walta,očekujem i 5 finalnu sezonu u kojemu je on centrik,te lovljenje,ili praćenje(barem pokušavanje) Hanka ukorak sa moćnim Heisenbergom,ipak je on taj oko koga se sve vrti i radi 99,2 % čisti metamfetamin-evo još jednog argumenta zašto ga Gus treba i ne želi ga ubiti.
Isto tako,kartel u Mexicu nije samo jedna familija.
Vidjeti ćemo rasplet radnje u buduće dvije epizode. :cerek:
ufh taman pogledao... zavrsetak je lud lud... smijeh, bas u pozadini, telefon... kamera se cudno kretala... kao kad imas nocne more... i taman trenutak kad je onak uzas uzas... i nikako da se probudis..
uglavnom preeeedobro. :503:
horatius
26.09.2011., 17:07
Walt hoće krknut Gusa cijelu sezonu manje više, tako da mu taj smijeh sigurno nije zbog iznenadnog pada jabuke na glavu.
Love nemaju ni za platiti skrivanje identiteta. Praonica, ova lova za ovog majmuna što se spotaknuo, Hankovo liječenje koje je potrajalo, i to vrhunsko liječenje. Pa i Saul ne radi pro bono, dapače.
Markica po markica, sve se to brzo pojede i popije. :D
Imam filing da će Mike popizdit, deus ex mahina, i priklat Gusa, al sam siguran da će to ostat cliffhanger za iduću sezonu.
intercepts
26.09.2011., 17:21
Imam filing da će Mike popizdit, deus ex mahina, i priklat Gusa, al sam siguran da će to ostat cliffhanger za iduću sezonu.
Povezujem-spoileri:
U glavnome se traileru točno vidjela scena koju vjerovatno producenti čuvaju za kraj sezone,a to je izvorni "Haisenberg"sa šeširom na glavi u temeljnome uredu Gusa,uperenim sa pištoljem direktno u Gusa,što pretpostavljam da će biti bum!!
Čisto sumnjam da će Mike ići All in osim ako ne bude imao čiste indicije riješiti Gusa.A i Gusu ne treba da sada ide prijetiti Hanku kada je već Hank toliko otkrio :ne zna: .
Meni ovo sve djeluje kao Gusov bleff i pripreme za neki veći plan,pa nije lud da riskira čistu lovu a i čistoću metha između Walta i Jessia,a isto se tako sa sigurnošću nemože reći koliko je Jessiev meth u rangu Waltovog,a u postocima je dobrih 7% što je "kremi" kušaća itekako osijetno.
horatius
26.09.2011., 18:01
Što nije iskuhao Jesse 96,4 posto u Mehihu, u labu u kojem prvi puta kuha?
Nego, ovo za Mikea, zaboravljaš da Mike zna da Walt želi roknut Gusa, još od one epizode kad ga je zašamarao u onom kafiću.
Zašto to Mike nije rekao Gusu?
To što si zabijelio, iz najave sezone, ne mora značit ništa, osim podizanja napetosti trailera za sezonu. Masu puta ti traileri nemaju veze s kasnijim događanjima u seriji.
Al nije nevjerovatan scenarij, dapače.
intercepts
26.09.2011., 18:25
Sviđa mi se tvoj pogled na sezonu no vidjeti ćemo što Mike kuha,ali ipak ne bih htjeo da on bude spasioc,možda i pokuša(iako indicije upućuju na to da je ostavljen u improviziranoj šok sobi sam,što dokazuje da je Gus hladnokrvan gad,pa ima razloga da ga riješi),no mislim da će na kraju krajeva biti spriječen.
Zamišljam Walta i njegovu ženu duboko upletene i premazane svim mastima u idućoj sezoni,Rock N Rolla :D
Morales77
26.09.2011., 22:47
ima tko titlove...?Ne mogu naći...:rolleyes:
Odličan zaplet i odlično osmišljen lik Walta koji je apsolutno nesavršen.
I baš zbog njega i Cranstona serija ima nenadjebiv kredibilitet.
Randall Flagg
27.09.2011., 01:09
Walter je skroz popi*dio... :503:
los_igrac
27.09.2011., 02:06
Povezujem-spoileri:
U glavnome se traileru točno vidjela scena koju vjerovatno producenti čuvaju za kraj sezone,a to je izvorni "Haisenberg"sa šeširom na glavi u temeljnome uredu Gusa,uperenim sa pištoljem direktno u Gusa,što pretpostavljam da će biti bum!!
Scena u Gusovom uredu i scena u kojoj Walt drži uperen pištolj nisu povezane. Mislim da je scena s uperenim pištoljem uzeta iz epizode kad je Walt kupovao pištolj kako bi ubio Gusa, pa je potegao na ogledalo. Može se vidjeti i po odjeći; tamna odjeća u uredu, povlačenje pištolja-svijetla odjeća.
Da se ratim na seriju. Jako dobra serija. Ne pravi budalu od gledatelja i nije naivna ni u jednoj epizodi. Sve ima svoje zašto i kako. Gluma je fantastična.
I definitivno najbolji kraj 11. epizode u 4. sezoni. Jeziv, a pomalo i tužan. Lova je završila kod ševca njegove žene, nemože spasit obitelj.....Jako dobro za nastavak serije :)
Doctor Sammy
27.09.2011., 02:14
Ime serije je dobilo smisao tek u 11. epizodi 4. sezone! :)
Morales77
27.09.2011., 12:43
Walterov smijeh na kraju epizode...:s:s:s
znači zadna epizoda vrh vrhova, ja sam se na kraju treaso od straha i uzbuđenja :s:s:s
ako ovo ne dobije emmy sljedeće godine za najbolju dramu i epizodu i glumce i glumicu onda stvarno neznam...
La Familia
27.09.2011., 16:51
nije samo jedna familija.
Jedna i jedina. :mirko: :D
Svašta se tu izdogađalo.
Gilligan baš i nisam, a bome nije ni Familia
Zaboravljas nesto...
Tko je sada apsolutni visak? Walt, naravno. Gus se izvlaci. Jesse postaje novi 'Mike' (sjeti se s kojim ga je ponosom Gus gledao u labosu kartela. Jesse je novi Mike, definitivno). 4x13 zavrsava kako? And when the call comes telling Jesse to put a bullet in his mentor's head, he'll feel sad about it, but he won't hesitate. :mig: S time da ga (ipak) nece ubiti, ostavit ce nas u tom laznom uvjerenju do pocetka 5x1.
Sve to igra što kažeš, al ima jedna bitna stvar. Jesse jednostavno ne može biti novi Mike. Mike je killer, osposobljen na način koji Jesse neće nikad dohvatiti. Jesse može biti samo novi Walt, ili novi Gus, ne može on zamijeniti Mike-a nikako. nema te skills, ma koliko otvrdnuo.
U pravu si, ispravak netocnog navoda: Jesse u ocima Gusa postaje novi 'cooking papa' i privremena "put a bullet in his mentor's head" zamjena krepanom Mikeu. :D
Fulao jedino za Mikea, sto ne znaci da ce prezivjeti. Sasvim je sigurno da se nece rijesiti Gusa (ne jos, sve tamo do sredine finalne sezone). Gus Fring mamojebac je kakvog americka televizija jos nije vidjela, nema tih rijeci koje mogu dovoljno nahvaliti fenomenalnog Giancarla Esposita. :s
http://img707.imageshack.us/img707/9686/95660419.jpg (http://img829.imageshack.us/img829/8161/47581336.jpg)
Odlicna, uistinu odlicna epizoda. :cerek:
Da riješimo još jednu nepoznanicu,Jessie očito nije trebao biti ubijen,pošto vidim da je u improviziranoj traumatološkoj sobi i Jessieva krv te cijela postava lijekova za sve vrste situacija.
To i dalje nista ne znaci, "Operaciju Mehiko" u potpunosti je osmislio Gus (zajedno s mobilnom bolnicom). Stvari krecu nizbrdo, Gus polagano umire od trovanja, Mike dize taj pistolj na Pinkmana i u tom trenutku ga pogadja metak kartelasa. Zvuci suludo, no i dalje je otvorena ta mogucnost da je Mike stvarno namjeravao upucati Pinkmana, rijesiti se putem Gusa i preuzeti posao. Jedno je sigurno, Mike nece zaboraviti na taj "tretman" iz zadnje epizode ("Crawl Space").
I jos jedna stvar, tko je sada jedini spas Waltu? Mike, definitivno.
Nego, ovo za Mikea, zaboravljaš da Mike zna da Walt želi roknut Gusa, još od one epizode kad ga je zašamarao u onom kafiću.
Zašto to Mike nije rekao Gusu?
:mig:
Mike se udruzuje s Waltom i zajedno krecu na Gusa i Pinkmana. :D
Psycho Mantis
27.09.2011., 17:19
Serija je vrh vrhova koju sam ikad gledao.
Ne mogu dočekati idući tjedan :D
intercepts
27.09.2011., 17:29
Mike je imao razlog rješiti Jessia jedino ukoliko ga je doživio kao prijetnju i u tome smislu teorija drži vodu,ukoliko je to istinito onda i Mike može ići na Gusa.
Koja bi to trebala biti finalna sezona?5.?
Kada smo već kod keša bez kojeg su ostali,čini mi se da i nisu doslovce ostali.Paket koliko se siječam poslan Upsom treba stići određeno vrijeme na odredište(znači ček ispisan na iznos za plaćanje),te ukoliko se ne varam može se pošiljka do zadnje trena poništiti,tj onaj koji ju je poslao :D .
horatius
27.09.2011., 17:29
Zvuci suludo, no i dalje je otvorena ta mogucnost da je Mike stvarno namjeravao upucati Pinkmana, rijesiti se putem Gusa i preuzeti posao. Jedno je sigurno, Mike nece zaboraviti na taj "tretman" iz zadnje epizode ("Crawl Space").
I jos jedna stvar, tko je sada jedini spas Waltu? Mike, definitivno.
Mike se udruzuje s Waltom i zajedno krecu na Gusa i Pinkmana. :D
Uopće nije suludo, to mi se dosta vrti po glavi, zato se i uzdam u Mikea, i dosta mi je vjerovatan takav rasplet. :mig:
Inače, Esposito je postao tako jeben negativac, tako dobro tip glumi, da ono kad je izašao s onog kreveta u bolnici, i onako pogledao Jessea, stresao sam se. Užasno neugodnu facu skida Esposito, jebeno, slažem se
horatius
27.09.2011., 17:31
Mike je imao razlog rješiti Jessia jedino ukoliko ga je doživio kao prijetnju i u tome smislu teorija drži vodu,ukoliko je to istinito onda i Mike može ići na Gusa.
Koja bi to trebala biti finalna sezona?5.?
Jeste, peta, dogovoreno je već 16 epizoda. I to je to
intercepts
27.09.2011., 17:36
Jeste, peta, dogovoreno je već 16 epizoda. I to je to
jebeno :s
david_1991
28.09.2011., 02:46
..upravo pogledao ovu 11. ep. 4. sez..znači,nešto najbolje što sam ikad gledao,vrh vrhova,predobro,prebolesno..ufff..scena kad Walt pukne će ući u antologiju,njegov plač,pa smijeh,zvonjava telefona pa u pozadini smijeh,Marie kroz plač govori da ponovo počinje..savršeno..prevrtio sam tu scenu par puta,jednostavno genijalno..
..ovaj kraj epizode je otvorio brdo mogućih zapleta u kojem smjeru bi sve moglo ići,al neke stvari koje ovdje spominjete se po meni sigurno neće ostvariti..dakle oni nemaju novaca za Waltov plan bjega,a ova nagađanja da imaju neki crni fond ili da će zaustaviti novce za otplatu poreza ne drže vodu,iz čistog razloga jer će bit još jedna sezona pa bi bilo čudno da oni sad završe negdje na sigurnom..druga stvar,većina vas misli da će se u ovoj sezoni riješiti Gusa,ja mislim da neće,on je postao prejak lik da bi ga se samo tako izbacilo iz serije..vjerujem da će obračun između njega i Walta potrajati do kraja serije,jer bilo koji drugi negativac koji bi došao nakon Gusa bi bio "mala beba" Waltu..a nakon ove prijetenje da kartel hoće riješiti Hanka,će Hank sigurno znati o čemu se radi s Gasom..sad me strašno zanima i njegova reakcija..
La Familia
28.09.2011., 13:53
Uopće nije suludo, to mi se dosta vrti po glavi, zato se i uzdam u Mikea, i dosta mi je vjerovatan takav rasplet. :mig:
Cak i da u ovom nema nimalo istine...
http://i.imgur.com/gGzuz.gif
... Mike i dalje ostaje jedina osoba koja Waltu (sada) moze pomoci.
http://www.youtube.com/watch?v=6cyKGLmkt2E
Sjetite se Gusovih rijeci Pinkmanu: "I like to think I see things in people." Lojalnost, dovedi u pitanje tu lojalnost kod Gusa i nema te, u bacvi si s kiselinom. :D Mike je uvijek bio lojalan Gusu, do srzi? Krivo, presutio je Gusu ono najbitnije - samaranje u kaficu (http://www.forum.hr/showpost.php?p=35956357&postcount=376).
Inače, Esposito je postao tako jeben negativac, tako dobro tip glumi, da ono kad je izašao s onog kreveta u bolnici, i onako pogledao Jessea, stresao sam se. Užasno neugodnu facu skida Esposito, jebeno, slažem se
Da bi rec rekel, Esposito definitivno zasluzuje sve ono sto se sada dogadja Bryanu Cranstonu.
Pogledao jos jednom 4x11, koje li jebene simbolike na kraju!
http://www.youtube.com/watch?v=cWfK5JyD2bA&NR=1
Gilligan ipak nije zajebo ("Vince Gilligan said he wanted to do something he's never seen before, and that's turn Mr. Chips into Scarface..."), transformacija lika je potpuna - Walter White je mrtav (http://letters.salon.com/ent/tv/feature/2011/09/26/breaking_bad_recap_season_four_episode_11_crawl_sp ace/permalink/5882a883b5f99621ac5407b65615c3b7.html).
Breaking Bad 4x12 - "End Times" Preview (http://www.youtube.com/watch?v=n1HhIkD1_Pw)
Sneak Peek of Episode 412 (http://www.youtube.com/watch?v=SanQkhQXsDA)
Hank pushes Gomez to pursue a lead. Walt struggles to protect his family. Jesse gets alarming news.
Kako to sad docekat? :D
p.s. Jesse gets alarming news. Pucajte, sto bi to moglo biti? Hm, da nije 'lucky cigarette'. Walt i Mike (a bogami i Hank/DEA) su mu za petama, posljednja sansa - "ili on/Gus, ili ti". :ne zna:
p.p.s. Hank zna (http://letters.salon.com/ent/tv/feature/2011/09/26/breaking_bad_recap_season_four_episode_11_crawl_sp ace/permalink/7deefca0d480c4036d9852889829123c.html), ili ipak (http://letters.salon.com/ent/tv/feature/2011/09/26/breaking_bad_recap_season_four_episode_11_crawl_sp ace/permalink/aa0e6269a0cfe2e5f5c23bc5b5a46e34.html) ne zna? (http://letters.salon.com/ent/tv/feature/2011/09/26/breaking_bad_recap_season_four_episode_11_crawl_sp ace/permalink/33a772f93e30c8646f5723f4d61e2267.html)
edit:
Iz promoa za "End Times" jasno se vidi da lab leti u zrak. :rofl: :cerek:
horatius
28.09.2011., 14:20
Umrijet ću od nestrpljenja do iduće epizode, umrijet :503:
Već nakon druge sezone bio sam siguran da nikad ništa bolje nisam gledao od Tv produkcije, a bogami i općenito.
Ova zadnja epizoda samo je učvrstila to mišljenje.
Jebote, ovoliko nisam razmišljao ni o vaginama kad sam imao 14 godina i drkao osam puta dnevno :D
To o labu koji leti u zrak, vjerovatno ga je sam Gus odlučio uništiti.
A uznemirujuće vijesti za Jessea?
U jebote, što bi to moglo biti?
To da Gus hoće ubiti Walta i obitelj? Jel on toliko lojalan Waltu da ga to toliko uznemiri? Moguće, on i dalje mrzi Gusa iz dna duše.
La Familia
28.09.2011., 14:55
To o labu koji leti u zrak, vjerovatno ga je sam Gus odlučio uništiti.
Tesko (mislim da su oni prstici na veseloj masini/detonatoru ipak Waltovi). Ni Jesse to ne moze napraviti, u labu je pod apsolutnim nadzorom. Gospon Heisenberg jos manje, Walt tamo pristupa vise nema.
Tko se vratio iz Mehika i ima neometani pristup labu? :D
Sva genijalnost Breaking Bada je u tome da se gotovo nista ne moze predvidjeti (i ovo s Mikeom na klimavim je nogama). Toga se i ja sjecam, Gilligan je u jednom intervjuu rekao da ce Walt u ovoj sezoni napraviti nesto "neoprostivo". Mr. Chips se pretvara u Scarfacea + nesto neoprostivo. :misli: Gazit ce po lesevima, cijim lesevima? Upravo naletio na tu teoriju...
http://www.reddit.com/r/breakingbad/comments/ktqpo/speculation_on_the_last_two_episodes_of_this/
:eek:
I drzi vodu, tko je sad najveca prijetnja svima (ne samo Gusu), Hank. Kraj "Crawl Spacea", znamo da ga DEA opet stiti - Gus i njegovi ljudi tesko da mogu do njega. Tko moze? Uf, to bi bio sok na n-tu. :D
horatius
28.09.2011., 16:06
Tko se vratio iz Mehika i ima neometani pristup labu? :D
:eek:
Zovem te Vince od sad.
Zbilja mi nije jasno kako se toga i ja nisam sjetio, a cijelo vrijeme forsiram Mikea kao ključnog igrača :504:
intercepts
29.09.2011., 01:47
Još uvijek mi ne leži činjenica kako se Gus tek olako želi riješiti Walta?Razumijem da je Jessie teren za manipulaciju,plus toga je relativno šturo i "preko kurca"naučio kuhati u velikim postocima i količini-no tu je u suštini i Jessieva nestabilnost kao jedne još neizgrađene karakterne osobe;dok je recimo Walt sa druge strane mnogo pouzdaniji a time i svestrano briljantan i magično savršen kemičar-iako zabada nos di mu nije mjesto i previše kopa.Da li je Gus svijestan koliko uz malo kontrole može dobiti od Walta koji je u svakoj ruci pouzdaniji,pa ono što je njemu bitno je keš,a ukoliko bi osposobio moćnog Haisenberga i omogućio mu daljnja istraživanja na području kemijskih spojeva-samo bi im nebo bilo granica. Što me dovodi do pitanja,da li Gus blefira?!?(po svim do sada učinjenim djelima i pretpostavkama ne),testira li Waltovo strpljenje,spremnost i volju za dubljom igrom?!? U suprotnome je jedna stvar činjenična(pod pretpostavkom da Gus zbilja ima intuiciji prepoznati u ljudima "ono nešto"),a to je da se očigledno boji Walta,eskalacije i moguće dominacije,te monopola nad tržištem što će se nadam i prikazati te obistiniti u finalnoj sezoni!
horatius
29.09.2011., 01:55
Walt ima rak, a Jesse je zdrav 25- godišnjak. :mig:
intercepts
29.09.2011., 10:23
BWalt ima rak, a Jesse je zdrav 25- godišnjak. :mig:
Bez obzira na to,pretpostavimo da će Walt odapeti kroz cca par godina,iako je i to nepoznanica jer drži u remisiji samu bolest.
Isplatljiviji mu je Walt punim kapacitetom kroz možda idućih par godina,nego Jessie polovičnim na 20 godina.
La Familia
29.09.2011., 12:44
Još uvijek mi ne leži činjenica kako se Gus tek olako želi riješiti Walta?Razumijem da je Jessie teren za manipulaciju,plus toga je relativno šturo i "preko kurca"naučio kuhati u velikim postocima i količini-no tu je u suštini i Jessieva nestabilnost kao jedne još neizgrađene karakterne osobe;dok je recimo Walt sa druge strane mnogo pouzdaniji a time i svestrano briljantan i magično savršen kemičar-iako zabada nos di mu nije mjesto i previše kopa.Da li je Gus svijestan koliko uz malo kontrole može dobiti od Walta koji je u svakoj ruci pouzdaniji,pa ono što je njemu bitno je keš,a ukoliko bi osposobio moćnog Haisenberga i omogućio mu daljnja istraživanja na području kemijskih spojeva-samo bi im nebo bilo granica.
Tu su stvari kristalno jasne, Walt cijelo vrijeme sere protiv Gusa, nekontrolirano pizdi u kamere laba, dolazi mu ispred kuce (s jednom jedinom namjerom), vec mu je i ubio dva dilera i osmislio plan za rjesavanje Galea, pozvao je policiju Tyrusu (na sto se nadovezala i ona Mikeova prijetnja da ce sljedeci put zavrsiti u bacvi s kiselinom), doveo je civile u lab, pokusao je okrenuti Mikea protiv Gusa (Mike to ipak zadrzava za sebe/samaranje u kaficu), dodatno ugrozava kompletnu operaciju kao Hankov vozac... Motivacija lika Gusa Fringa itekako je opravdana - http://i.imgur.com/uVAui.jpg
Što me dovodi do pitanja,da li Gus blefira?!?(po svim do sada učinjenim djelima i pretpostavkama ne),testira li Waltovo strpljenje,spremnost i volju za dubljom igrom?!? U suprotnome je jedna stvar činjenična(pod pretpostavkom da Gus zbilja ima intuiciji prepoznati u ljudima "ono nešto"),a to je da se očigledno boji Walta,eskalacije i moguće dominacije,te monopola nad tržištem što će se nadam i prikazati te obistiniti u finalnoj sezoni!
Odlicno pitanje! Who Knows? Ako se obistini ova gornja teorija (http://www.reddit.com/r/breakingbad/comments/ktqpo/speculation_on_the_last_two_episodes_of_this/), sve je moguce (http://www.reddit.com/r/breakingbad/comments/kul5d/my_speculations_for_the_finale/).
BTW, sinopsis za 4x13:
Episode 4.13 - Face Off: Walt and Jesse team up on Gus; Walt finds an unexpected ally with Saul's help.
(Cranston speaking): "... just before it goes black and has Vince Gilligan's name, there's one more little thing. No words, just a visual that the audience will see and it will have the reaction, 'Nooo! Oh, my God!!! No!' It will rock you. Then it goes black and that's the end of the season."
horatius
29.09.2011., 14:32
Puknit će mi glava, majke mi :504:
Al iskreno se nadam da će se Hank nekako izvući.
Odakle ti taj "sinopsis" za zadnju epizodu?
To isto s ove stranice o špekulacijama?
La Familia
29.09.2011., 15:19
Odakle ti taj "sinopsis" za zadnju epizodu?
To isto s ove stranice o špekulacijama?
Sve je tu...
http://www.reddit.com/r/breakingbad/
Redditovci su zakon. :D
http://i.imgur.com/D2B8v.png
:rofl::rofl::rofl:
Novi clip: Breaking Bad Exclusive: "End Times" (http://www.imdb.com/video/imdb/vi3350699801).
intercepts
29.09.2011., 15:49
Odlicno pitanje! Who Knows? Ako se obistini ova gornja teorija (http://www.reddit.com/r/breakingbad/comments/ktqpo/speculation_on_the_last_two_episodes_of_this/), sve je moguce (http://www.reddit.com/r/breakingbad/comments/kul5d/my_speculations_for_the_finale/).
Mamice mila :s
TheColossus
02.10.2011., 12:38
De ne mogu vjerovat da će umjesto zadnje sezone od 16 epizoda biti 2 sezone po 8 epizoda. Upravo pročitao. Katastrofa :S.
La Familia
02.10.2011., 20:32
@TheColossus
Procitao gdje? Nema nikakve sluzbene potvrde za to.
Izgleda da nas ceka jedna od najboljih epizoda ("End Times", Promo #2 (http://www.youtube.com/watch?v=LlEcwvCp67I)), davno je ovdje postan jedan Gilliganov intervju u kojem se prica upravo o toj epizodi.
SPOILER ALERT!
http://www.nytimes.com/2011/07/17/arts/television/breaking-bad-returns-and-walter-whites-descent-continues.html
horatius
03.10.2011., 14:09
:ne zna:
Očekivao sam više, al ne mogu reč da nisam zadovoljan.
Doctor Sammy
03.10.2011., 15:04
Po meni je epizoda bila odlična! I vidi se da je Walt totalno pukao. Jer očigledno je da je upravo on otrovao malog i to vrlo vjerojatnop u suradnji sa Saulom i onim njegovim crncem koji je bezveze pretresao Jessieja i uzeo mu cigarete. A Walt je vrlo pametno to odigrao jer je znao da će Jessie doći kod njega. A onda mu onako nonšalantno ostavi pištolj na stolu. Ostalo je bilo samo da ga suzama uvjeri da on nema veze s tim i da iza svega stoji Gus. A Gus nije imao pojma da je mali otrovan dok mu nije Jessie kazao. To ga je vjerojatno i zamislilo kad je išao na parking, pa se sjetio da iza svega stoji Walt...
horatius
03.10.2011., 16:03
Razmišljao i ja o tome, al nisam baš uvjeren u tu teoriju. Ok, ne bi me ni iznenadilo da je točna.
Al ako je to taj Waltov veliki minus koji će napravit na kraju sezone, nisam zadovoljan. Hoću nešto žešće.
I malo mi je to bez glave i repa, kad su točno mogli otrovati malog, i Gus i Walt? Moguće i da ga nitko od njih nije otrovao.
Plus, Saul bi malo pričekao s lovom koju je čuvao za Jessea.
Ma ko zna, al me strah da ni zadnja epizoda neće puno otkriti
I di je jebeni Mike?
Doctor Sammy
03.10.2011., 16:31
Razmišljao i ja o tome, al nisam baš uvjeren u tu teoriju. Ok, ne bi me ni iznenadilo da je točna.
Al ako je to taj Waltov veliki minus koji će napravit na kraju sezone, nisam zadovoljan. Hoću nešto žešće.
I malo mi je to bez glave i repa, kad su točno mogli otrovati malog, i Gus i Walt? Moguće i da ga nitko od njih nije otrovao.
Plus, Saul bi malo pričekao s lovom koju je čuvao za Jessea.
Ma ko zna, al me strah da ni zadnja epizoda neće puno otkriti
I di je jebeni Mike?
Walt se uopće nije javljao na telefon kad su ga zvali. Znači imamo rupu kod njega gotovo cijeli dan... Tko zna gdje je bio za to vrijeme...
horatius
03.10.2011., 16:50
Its ok,
ali nije nam dosad Gilligan davao takve zadatke, da ne znamo ko je gdje bio u neko vrijeme, a da ne dobijemo ni najmanji trag.
OK, kad veliki crnac pretražuje Jessea je možda jedini trag u tom smjeru, al to mi je tanašno.
Uglavnom, Waltova teorija kako je Gus navukao Jessea mi jako drži vodu, više nego li da je Walt otrovao malog
Doctor Sammy
03.10.2011., 16:58
Its ok,
ali nije nam dosad Gilligan davao takve zadatke, da ne znamo ko je gdje bio u neko vrijeme, a da ne dobijemo ni najmanji trag.
Pa možda je upravo u tome štos da svi povjerujemo kako iza toga stoji Gus, a ono veliki obrat u zadnjoj epizodi - ipak je Waltt. Uostalom i sam je Gilligan rekao da će Walt postati opaki motherfucker :D
intercepts
03.10.2011., 18:08
Po svemu sudeći Gus nije kriv niti malo,tome u prilog ide njegov nedolazak tj ulazak u auto.No da će Walt postati majkojebač jer je zajebao jessia i time vidimo njegovu novu stranu karaktera :ne zna: -nema mi tu ničeg spektakularnog.Da je dignuo bolnicu u zrak,to bi već bila igra,ovako :D
Isto tako ne vjerujem da je Walt kumovao trovanju malog :ne zna:
Pomalo dosadna epizoda,no vidi se da Walt polako ali sigurno mjenja ličnost.
Gdje je jebač Waltove žene uostalom? :D
Što više i više serija ide prema kraju,tako mi se sve više i više čini da Walt počinje Gusu zauzimati posebno mjesto u srcu,igra jako dobru igru :) .(a to je ono što Gus treba i želi.)
intercepts
03.10.2011., 18:13
A Walt je vrlo pametno to odigrao jer je znao da će Jessie doći kod njega. A onda mu onako nonšalantno ostavi pištolj na stolu. Ostalo je bilo samo da ga suzama uvjeri da on nema veze s tim i da iza svega stoji Gus. A Gus nije imao pojma da je mali otrovan dok mu nije Jessie kazao. To ga je vjerojatno i zamislilo kad je išao na parking, pa se sjetio da iza svega stoji Walt...
Ako je ova teorija točna,sa čime je Gus potrovao cijeli kartel?
Doctor Sammy
03.10.2011., 19:38
Kakve veze to ima s ovim? Pa ono je očigledno bio neki jači otrov koji ih je pobio za sat vremena. Meni je palo na pamet da je možda stvarno Walt kriv kad je Gus došao na parking i vratio se. Tada se vjerojatno sjetio da mu je Jessie rekao kako je mali otrovan. A ako nije on, zna se ko je :)
Baphomet
03.10.2011., 20:09
Skoro sam siguran da je to bio Walt. Bio bih razočaran da je Gus kriv. Koliko se meni čini njih dvoje jako slično razmišljaju i djeluju kad se radi o manipulaciji s ljudima.
Cijela je serija transformacija dobrice Mr. White u zločestog Heisenberga.
P.S. E da, imao sam maraton gledanja svih sezona da vas stignem :D
La Familia
04.10.2011., 02:06
“He has been ten steps ahead of me at every turn”, sada se ispostavlja da je to Vince Gilligan (i njegov scenaristicki tim) za sve nas/gledatelje. :D
http://i.imgur.com/PXdsf.jpg
Trovanje (http://www.reddit.com/r/breakingbad/comments/kz6tf/a_summary_of_current_evidence_and_theories/) malog Brocka nije mi bas sjelo, sasvim neocekivani U Turn (prije Wrong Turn). Lagano mi na zivce idu i svi ti lazni "hook, line & sinkeri (http://i.imgur.com/gGzuz.gif)".
Kae sad ovo, kao slucajno mu nesto ispalo:
http://i.imgur.com/Hi0PO.gif
Uglavnom, potpis na Seitza (http://entertainment.salon.com/2011/10/03/breaking_bad_recap_season_four_episode_12/singleton/). “German multinational whatever”. :mig:
First, it seems increasingly clear that the “German multinational whatever” that’s bankrolling Gus’ operation is being set up as Gus and Jesse’s adversary in the fifth and final season. Although I fully expect Gus to be killed next week — I have no inside information, just a feeling — the conglomerate sounds like “the guy behind the guy behind the guy” that many crime thriller heroes must ultimately confront.
Breaking Bad 4x13 - "Face Off" Promo (http://www.youtube.com/watch?v=uW921asea2g) (Season 4 Finale)
Iscrpnije: http://i.imgur.com/cOqbt.jpg
:zvrko:
I di je jebeni Mike?
Pitaj boga di je, i dalje ne mogu vjerovati da ce Mike ostati potpuno neiskoristen u ovoj sezoni. Mike je zilijun puta veci potencijal od tog trovanja malog.
p.s. svejedno, http://i.imgur.com/m5jbt.jpg :cerek:
david_1991
04.10.2011., 02:27
..solidna epizoda,mada mi je prošla bila daleko bolja..nakon onog sloma,očekivao sam da će Walt žešće i riskantnije napasti Gusa,al i ovo će bit itekako zanimljivo..s jedne strane se čini logičnim da je Walt otrovao malog,prije svega zbog Gusove sumljičavosti na parkiralištu,no onda se sjetim prošle epizode i Waltovog pogleda kad mu je Jessi otvorio vrata i kad je vidio da je ovaj živ i i zdrav..tak da u drugu ruku ne vjerujem da bi mu to napravio,pogotovo jer već ima na duši onu njegovu curu,koju je mogao spastiti kad je bila nadrogirana..
Malo su previše zakomplicirali.
a tko je sad stvarno otrovao maloga :misli:
intercepts
04.10.2011., 16:11
a tko je sad stvarno otrovao maloga :misli:
Kod samoga ricina se simptomi uočavaju nakon najmanje 8 sati,uzmimo zbilja u obzir da je to dijete pa pomaknimo tu granicu na 6 sati.Recimo da je sam Walt došao doma sav u panici i da su to bili rano jutarnji sati,iako je sunce već izašlo,znači pretpostavljam da je bilo minimalno 9 sati ujutro.Recimo da je Walt po prilici ostao sam doma oko 11 sati,što znači i da je dijelovao istoga momenta(iako je očito da nije),znači da je ricin malome djelovao minimalno tj u krajnjoj liniji oko 17 sati popodne :ne zna: .
Jessie je došao kod Saula nakon završetka smijene,što je bilo minimalno 14 popodne(ako uzmemo u obzir teoriju da je debeli gad zbilja opljačkao Jessia i uzeo mu cigarete iz džepa),i ta teorija u krajnjoj liniji drži vodu,što znači da je Walt morao djelovati već oko 15 sati i dati tj ubaciti grašak malome u jelo,što bi se i djelomično poklopilo da se Walt već u vrijeme prije nego li ga je Jessie zvao nije javljao.
Iako producenti navode da se igraju vremenom u seriji,nemoguće jest da je Walt ubacio grašak malome oko 15 sati najkasnije,te da je taj isti počeo djelovati sa ozbiljnim simptomima već oko 20 sati,što pretpostavljam po tome da se radnja desila paralelno kada je Skyler zapalila cigaretu Jessie netom nakon toga primio poziv od Andree.-sve mi je nekako prezbijeno,a i veoma mi je upitno da li bi sam ricin počeo tako brzo dijelovati,znači mali je morao biti otrovan noć ranije :ne zna: a tu mi je velika upitnost da li je Walt to zbilja napravio.
Što to na slici Jessiu zbilja ispada iz džepa?(ukoliko je to istina,nije li se Walt slučajno našao na tome mjestu kada je jessiu to ispalo,iako nema što drugo raditi,osim što bi ga možda kriomice pratio?).Zašto uostalom radimo strku oko toga tko je otrovao maloga-da li se mali u kojemu slučaju mogao sam iz znatiželje otrovati?-Mogao je !
Jesu li Jessie Gus zbilja toliko jaki igrači i manipulatori pa sve vezanog uz trovanje malog glume igrajući se sa Waltom?
(sve što sam naveo jest čista špekulacija i ne hvatajte se za svaku riječ).
Pitam se još jednom što je Gus stavio u onu pijaču kojem je otrovao cijeli kartel,čisto zato da vidim sa čime i kojim to otrovima Gus raspolaže-te da li se u toj situaciji radilo o ricinu.
Previše komplikacija u predzadnjoj epizodi sezone,vjerujem nepotrebnih u smislu skretanja pozornosti sa nečeg bitnog,a čega to :confused:
Ukoliko Walt u zadnjoj epizodi(slučajno)-namjerno ne raznese cijelu bolnicu,nije napravio ništa :D
A tome veoma ide u prilog scena gdje on Jessia sa nekim agentom preklinje i govori mu-"Zašto si to napravio?".-moguće da se radi o nekakvoj improviziranoj sobi u bolnici u koju ih je taj agent odveo te koji nije još uvijek obavijestio ostale članove DEAe,pa bi raznesenje čitave bolnice riješilo mnogo različitih muha jednim udarcem :D
bata konj harmonikas
04.10.2011., 16:22
pa ja nisam skuzio sta je djetetu zapravo, ono je bila samo pretpostavka sa otrovom jer liku fali cigareta, barem sam ja to tako ubrao, mozda je mali jednostavno prehladjen.
u iducoj sezoni svi mogu najebat, zavisi ko prvi povuce potez. gus moze najebat od onog starog u kolicima ako lik progovori, od jessy-a od walta od dea, mozda cak i mike popizdi
walt i jessy su u otvorenom ratu sad, nema nazad sve su sjebali, ne vidi se najbolje ali mislim da je gus snimio walta na na onoj zgradi preko puta i sve je povezao. onaj lik sto je slomio vrat moze sjebat waltovu zenu i saula
a popusili su i pare :D, a i ne kuzim sad kad je glavni baja od kartela ubijen plus onaj manji boss ranije sto ga je gus rjesio, neko to mora preuzet zar ne ?
HT ! -------> Honeytitts......sta bi mudrinic rekao na to.....
horatius
04.10.2011., 16:50
HT je bila najjača fora u epizodi, a i u sezoni :lol:
Saul je bog :eek:
Doctor Sammy
04.10.2011., 17:22
Jesu li Jessie Gus zbilja toliko jaki igrači i manipulatori pa sve vezanog uz trovanje malog glume igrajući se sa Waltom?
(sve što sam naveo jest čista špekulacija i ne hvatajte se za svaku riječ).
Previše komplikacija u predzadnjoj epizodi sezone,vjerujem nepotrebnih u smislu skretanja pozornosti sa nečeg bitnog,a čega to :confused:
Ne, ne, sve je u ovoj seriji itekako bitno! :nono:
Sjetimos e samo komentara oko radnje s bivšim šefom od Skyler. Koliko je i ovdje bilo komentara da je to nešto bezveze, nepotrebno... Kad ono, taj njen čin, odnosno darivanje 600 tisuća dolara bili su presudni u raspetljavanju radnje u ovoj sezoni. Netko je malog definitivno otrovao, samo je pitanje je li Gus ili Walt. Ja sam uvjereniji da je Walt...
maya lee
04.10.2011., 17:26
pozz!
evo ja se uključujem u raspravu....odgledala sve 4 sezone u 10-ak dana.....da da da odlična serija! baš je gušt gledat 4 sezone u komadu...a sad kraj 4. sezone,pa godinu dana do nove.....:hekla:
horatius
04.10.2011., 17:32
Baš zato što je u ovoj seriji itekako sve bitno, nije mi jasno da nismo dobili ni najmanji clue kad je i tko otrovao malog. Jedini ko ga je vidio u e11 su Walt i i onaj bahati Gusov crnac. On i tako sve zna, i di je Jesse i s kim se druži. Nakon toga nemamo ni najmanji trag da je bilo tko od njih malom uopće prišao blizu. A takav Breaking bad nismo gledali. Takav, bez barem sitnije indicije.
Nego moramo nagađati jel Walt čekao u busiji dok je Jesseeu nešto ispalo, jel debeli Saulov bodygard s onim svojim prstima ko ćevapima na brzinu ukrao cigarete, jel ovo, jel ono.
Nemamo nikakav konkretniji detalj, a koji je prikazan u seriji, koji bi nam govorio da je mali zbilja otrovan. Ako i je, zašto je to morao biti baš Waltov otrov? Drugi otrovi ne postoje?
Na kraju će ispast da je mali dobio upalu angine, jebi me ako ne bude tako. A ako bude zbilja otrovan, malo ću se razočarat u Gilligana
intercepts
04.10.2011., 18:41
Na kraju će ispast da je mali dobio upalu angine,
Teško da je mali dobio nešto bezazleno,ipak vidimo da je spojen na respirator,99% jest sigurno da je ricin počeo odrađivati svoje;samo je pitanje tko ga je otrovao.
los_igrac
04.10.2011., 20:34
Jesseju je nešto ispalo...Debeljko kao da je nešt stavio u đep nakon prepipavanja....Gus je rekao da će poslat poruku...
Ako će Walt učinit nešto neoprostivo kako je najavljeno (bar sam tako pročitao na forumu) onda bi to trebalo biti trovanje tog klinca. Teorija o ubojstvu Hanka je prenaivna jer Walt nebi dobio baš ništa s time, a da bi ubio zbog odanosti Gusu, to nikad :) Kad je Walt ikad pokazao želju da bude odan Gusu? uvijek su to bili neki pregovori, ucjene i ostalo samo da osigura sebe.
Ima netko ideju kakva će poruka biti Waltu?
david_1991
04.10.2011., 20:57
..sad kad sam ponovo pogledao scenu se i meni čini da onaj Soulov bodigard nešto stavlja u džep nakon pretresanja Jessia..hmmm..
TheColossus
04.10.2011., 21:41
@TheColossus
Procitao gdje? Nema nikakve sluzbene potvrde za to.
Na prijevodi-online su objavili naslov takav pa sam tamo vidio, a ovdje ima nekih naznaka o tome:
http://meanmassive.com/breaking-bad-finale-season-5-season-6/
main-man
04.10.2011., 23:16
super epizoda..
mislim da walter nije otrovao onog malog.. nije takav.. sad treba cekat i vidit kako ce se dalje odvijat..
Doctor Sammy
05.10.2011., 00:55
Moš mislit šta nije takav :D. Mislili smo da ne može ni ubiti čovjeka, pa smo u prošloj sezoni vidjeli extreme measures :)
La Familia
05.10.2011., 02:03
Gus uopce nije znao da je mali otrovan (sve dok mu Jesse to nije rekao u bolnici), spomenuto u Inside Breaking Bad 412: End Times (http://www.youtube.com/watch?v=VW7dfPgJgfc).
Ujedno i preporuka (http://www.reddit.com/r/breakingbad/comments/l0j4u/interesting_notes_from_official_brba_insider/) za sluzbeni podcast:
http://www.amctv.com/shows/breaking-bad/insider-podcast-season-4
An email was sent out to all the crew members telling them that a police sniffer dog was coming onto the set the next day, so it would probably be best if nobody had any weed on their person.
:rofl:
Evo i produzenog Sneak Peeka "Face Off" 4x13:
http://www.youtube.com/watch?v=NvuESIAlSLo&NR=1
Pocetak. :rofl:
Na prijevodi-online su objavili naslov takav pa sam tamo vidio, a ovdje ima nekih naznaka o tome:
http://meanmassive.com/breaking-bad-finale-season-5-season-6/
Prijevodi kaj, online? I to je kao neki izvor. :ne zna:
Read my lips: ‘Breaking Bad’ will stay on AMC for fifth and final season. The network has announced an extended 16-episode season 5 order. To je sluzbena objava, sve ostalo su naklapanja.
Doctor Sammy
05.10.2011., 07:11
Gus uopce nije znao da je mali otrovan (sve dok mu Jesse to nije rekao u bolnici), spomenuto u Inside Breaking Bad 412: End Times (http://www.youtube.com/watch?v=VW7dfPgJgfc).
Eto, sve je onda jasno :D. To je i meni bio najbolji dokaz - točno se vidjelo kad je išao prema autu da o nečemu razmišlja - "he was poisened, he was poisened!".
Ali Giancarlo Esposito je genijalan! :s
La Familia
05.10.2011., 11:30
Eto, sve je onda jasno :D. To je i meni bio najbolji dokaz - točno se vidjelo kad je išao prema autu da o nečemu razmišlja - "he was poisened, he was poisened!".
Jasno je da nije Gus, i dalje nije jasno da je Walt. Mozda je Jesse (http://www.reddit.com/r/breakingbad/comments/l09tk/jesse_is_the_one_who_poisoned_brock/) (:rofl:), ili se mali prezderao graha. Ako i je Walt, nije sigurno ricin (najvjerovatnije nesto blaze/manje smrtonosno, pljuga je ipak trebala nestati samo da ga se uvjeri u to).
A i nije im neka mozgalica za finale, neusporedivo s kvalitetom prosle epizode ("Crawl Space").
Ali Giancarlo Esposito je genijalan! :s
Prvi put ga ovdje vidim izvan uloge...
http://www.youtube.com/watch?v=VW7dfPgJgfc&t=3m27s
Simpatican tip, covjek bi ga drage volje pozvao u klijet. Sve do ovog trenutka http://www.youtube.com/watch?v=VW7dfPgJgfc&t=4m13s
Gospon Esposito, nesto mi je iskrslo - mozemo neke druge godine.
david_1991
05.10.2011., 12:43
..sad sam pročitao ovu teoriju..znači,Walt je u prvom djelu epizode 3 puta zavrtio pištolj..2 puta se zaustavio okrenut prema njemu,i na kraju prema nekoj biljci..biljka ja "White Monkshood",otrovna biljka..navodi se da ricinu treba 36 sati da postigne efekt,dok je Monk shood potrebno samo 2 sata,taman kolko je Waltu bilo potrebno..znači po toj teoriji,Soulovi ljudi su otišli do malog i otrovali ga (jer znaju gdje živi,čak se i poznaju),zatim Jessiu ukrali cigaretu kako bi ovaj mislio da je Ricin u pitanju..samo neznam koliko je ta nova biljka koja je u igri smrtonosna..
La Familia
05.10.2011., 13:28
samo neznam koliko je ta nova biljka koja je u igri smrtonosna..
Smrtonosna je u vecim kolicinama esencije - 20 do 40 mL.
http://en.wikipedia.org/wiki/Aconitum#Toxicology
In an episode of Breaking Bad, Walter White spins a gun three times. It points to him the first two spins but the third time it points to a pot of White Monkshood. Later in the episode a character is mysteriously poised.
http://en.wikipedia.org/wiki/Aconitum#Popular_culture
Waltov cilj nije bio ubiti malog, samo stvoriti tu pomutnju kod Jessea.
http://i.imgur.com/bWQNh.jpg
Sto nas dovodi do sljedeceg: trovanje malog ipak nije ta "neoprostiva" stvar koju ce Walt napraviti. :ne zna:
(Cranston speaking): "... just before it goes black and has Vince Gilligan's name, there's one more little thing. No words, just a visual that the audience will see and it will have the reaction, 'Nooo! Oh, my God!!! No!' It will rock you. Then it goes black and that's the end of the season."
doktor S ima iza kuce svoj mini lab, a horatius mu kuha :P
Doctor Sammy
06.10.2011., 12:59
doktor S ima iza kuce svoj mini lab, a horatius mu kuha :P
Ne trollaj. I ne javljaj se tu dok ne pogledaš ovu sezonu :P
horatius
06.10.2011., 14:05
A šta, čuva se cijelu sezonu? Ja ne bi izdrža
Da šišmiš :p
Flagellum Dei
06.10.2011., 14:19
Di je Skinny Pete vise??
horatius
06.10.2011., 14:42
Skinny pete i Badger će postati Jesseovi Mikeovi u petoj sezoni :D
La Familia
06.10.2011., 17:26
Di je Skinny Pete vise??
U novoj teoriji: It wasn't Walt or Gus but... http://i.imgur.com/4G2Uz.jpg
http://www.pic4ever.com/images/smile.gif
Skinny pete i Badger će postati Jesseovi Mikeovi u petoj sezoni :D
http://www.youtube.com/watch?v=nFk_Jg-4iRs
Nikako pronac clip s onom Zombie bezanijom... Evo ga!
http://www.youtube.com/watch?v=2dM_hAUFuDk&t=2m0s
http://www.pic4ever.com/images/tantrumsmiley.gif
Who else is gonna be real pissed if he doesn't show up on Sunday?
http://imgur.com/Gtr4y
http://www.pic4ever.com/images/mayi.gif
Yo, bitches - SPOILER: Sneak peek of the first minute of Sunday's finale (http://www.hitfix.com/blogs/whats-alan-watching/posts/hitfix-first-look-walt-cleans-up-a-mess-on-sundays-breaking-bad-finale).
Ovo se ne propusta, Bryan Cranston kod Marca Marona (""WTF"):
http://img12.imageshack.us/img12/9145/40170796.png (http://www.wtfpod.com/podcast/episodes/episode_216_-_bryan_cranston)
Instead of making meth in Marc’s garage, Bryan Cranston has a conversation about what led him to the role of Walter White in Breaking Bad. Along the way he almost became a cop, he was briefly wanted for murder, and he went broke making a labor of love. Plus, Bryan teases Marc with some tidbits about the Breaking Bad season finale.
http://www.wtfpod.com/podcast/episodes/episode_216_-_bryan_cranston
đonidep
06.10.2011., 17:54
Kad mu torba zapne na vratima :lol:, još malo! :503:
La Familia
07.10.2011., 16:52
http://i.imgur.com/KpKMf.gif
Dok cekamo...
Bryan Cranston on Where Breaking Bad Is Headed and Why His Total Recall Will Be Better Than Arnold’s - http://bit.ly/ppatzt
Ovo je jebenica, THE intervju: Giancarlo Esposito!
http://www.avclub.com/articles/giancarlo-esposito,62959/
Tek sad vidim: So @TheAVClub has been interviewing the principal cast of #BreakingBad all week, and that is something I wholeheartedly support.
http://www.pic4ever.com/images/bliss.gif
via @TheAVClub - Vince Gilligan http://onion.com/9ZkiFi
via @TheAVClub - Dean Norris http://avc.lu/q3cb1H
La Familia
07.10.2011., 18:43
Ipak nisu naklapanja...
It’s hard to believe the ending of the series is in sight.
We have sixteen more episodes. The likelihood is that they will split it . You know, the whole business model is kind of upside down: Does eight episodes create a season? I don’t know. I guess so? It’s an arbitrary number. So they are going to go back into the writers' room in November and start looking at it from that standpoint, from what happens over the course of sixteen more episodes. And then I think if they get the final okay that we are gonna split the seasons, then [Vince] will cut it in half and figure out a good cliff-hanger for the eighth episode and how it picks up.
[I]How closely did you follow the negotiations between Vince and AMC?
I stayed away from it. I learned long ago to focus on things you can control and don’t even pay attention to things you don’t. So I occupy my time with other things and trust that they will collectively want to have a nice resolution, and they did, so that’s good.
http://nymag.com/daily/entertainment/2011/10/bryan_cranston_on_what_to_expe.html
:facepalm:
Flagellum Dei
07.10.2011., 20:33
“Dude, you are so historically retarded! Nazi zombies don’t wanna eat ya just ‘cause they’re craving the protein. They do it ‘cause, they do it ‘cause they hate Americans, man. Talibans. They’re the Talibans of the zombie world.”
— Badger to Skinny Pete, Breaking Bad
horatius
07.10.2011., 21:31
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=MtlF8BpTw-g
Jedna od jačih scena uopće. Naravno, Badger u glavnoj ulozi :D
La Familia
08.10.2011., 00:16
http://www.youtube.com/watch?v=F-V75LKwLNk
http://www.pic4ever.com/images/tantrumsmiley.gif
The series had a lot more humor in it in the beginning, especially between Walt and Jesse. Do you miss that levity?
Um, no. I don’t. What we owe the audience is to be truthful in the telling of this story. And in the beginning, when the pressure was not nearly as great — our anxiety levels weren’t as high or the threat to lives was not as imminent — there was more room for natural comedy. As it twists and turns and the noose gets tighter and tighter around the characters’ necks, naturally you are gonna lose opportunities for reflective or comedic moments. And it is just the nature of the story, the way it has to be told in earnest. It’s forced into this dark place.
david_1991
09.10.2011., 02:39
..u iščekivanju zadnje epizode u sezoni..jedan od legendarnih Jesse-Walt trenutaka:
http://www.youtube.com/watch?v=hs5oLYiB2Cg&feature=related
La Familia
09.10.2011., 14:04
Veli Gilligan za finale:
"You truly haven't seen anything yet," he says. "People are going to be screaming and yelling at the television set multiple times and definitely [be] on the edge of their seats. They're going to struggle to hold on. It's definitely a crazy ride."
http://www.tvguide.com/News/Breaking-Bad-Finale-Aaron-Paul-1038549.aspx
:503:
Jos jedan odlican intervju: Vince Gilligan Talks Breaking Bad Season 4 Finale - http://bit.ly/mS7Gji
Bryan Cranston kod Lettermana (petak):
http://www.youtube.com/watch?v=bHPCitt94XQ&hd=1
:cerek:
Covjece, koji poster!
http://cache1.bigcartel.com/product_images/44731733/300.png (http://cache1.bigcartel.com/product_images/44731733/BREAKING-BAD-PRINT.png)
Prodano (http://needledesign.bigcartel.com/product/breaking-bad)! :D
Gus HD wallpaper (http://i.imgur.com/rRcui.jpg)
Jos jedan poster:
http://society6.com/OliPhillips/Breaking-Bad-gLu_Print
horatius
09.10.2011., 15:01
Počela me hvatat nervoza tek danas, prošli tjedan me pukla od ponedjeljka još. Al sad mi je kriza nekako intenzivnija :mikrocerek:
Mislim da ću u sedam ujutro ustat se i skidat finale
Flagellum Dei
09.10.2011., 15:14
aha. i mene isto. bas me zanima kako ce sve ovo zavrsit. a i dopizdija mi je oni gus vise.
al cisto sumnjan da ce doc ujutro odma na torente.
Doctor Sammy
09.10.2011., 15:29
Neće doći ujutro. Doći će noćas oko 3, kao i svaki put :D
La Familia
09.10.2011., 15:40
Neće doći ujutro. Doći će noćas oko 3, kao i svaki put :D
Na mojim trackerima epse nikad nisu stizale prije 7 (po nasem vremenu, naravno). Mislim na 720p.
a i dopizdija mi je oni gus vise.
:(
Helicopter bitch (http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=t45MF1hANZM#t=35s)! :rofl:
Ajme, ca je lipo pit: Play Our Breaking Bad Finale Drinking Game (http://www.tv.com/news/play-our-breaking-bad-finale-drinking-game-26877/)!
Pazi budale, spremio coek rekvizite za vecerasnji party: http://i.imgur.com/TLuVG.jpg
horatius
09.10.2011., 16:33
Helicopter bitch scenu sam taman gledao prije sat i po vremena, naročito zbog samostrela na kraju.
Jebote, kad sam prvi put gledao tu epizodu, bio sam uvjeren da je Badger opako đubre, opasan tip :D
La Familia
09.10.2011., 17:28
Badger i Skinny Pete mogli bi savrseno funkcionirati u nekom Crystal Meth spinoff dramedyju, ili jos bolje - sitcomu. :D
Badger Mayhew
Brandon "Badger" Mayhew (played by Matt L. Jones) is Jesse's friend. Badger is on probation, but still does drugs. He has a job holding a sign outside of a bank. He and Jesse teamed up briefly to cook meth in season one, using the money from Badger's job to buy pseudophedrine. However, Jesse disposes of the inferior meth (several times), angering Badger, which escalates into a scuffle. Jesse kicks Badger out of his RV and strands him in the desert. Badger and Jesse reconcile, and Badger helps clear the meth lab from Jesse's basement and asks his cousin to hide Jesse's RV. Badger is later enlisted to deal Walter and Jesse's meth, but is eventually arrested. Badger then flees New Mexico to lie low in Fresno, California for a while, but he returns and quickly agrees to sell meth for Jesse again. Badger later appears at a Narcotics Anonymous meeting with Skinny Pete, informing everyone that "Blue Sky" is back in town but cannot bring himself to sell any to the people at the meetings because they are trying to better themselves and he thinks it is wrong. He and Skinny Pete continue to attend meetings and even begin working the steps.
Skinny Pete
Skinny Pete (played by Charles Baker) is Jesse's friend. He served time in prison with Tuco and introduced him to Jesse. Jesse recruits Skinny Pete to deal meth, although Pete is on probation. He is mugged by two addicts, forcing Jesse to get the money and product back. He may be borderline illiterate, spelling "street" wrong and having trouble reading his own writing. After Badger is nearly arrested and Combo is killed, Pete quits dealing for Jesse, fearing his going back to prison and his own safety. He eventually decides to sell meth for Jesse again, albeit on a smaller scale. He attends Narcotics Anonymous meetings with Badger.
Samo bez Pinkmana, Aaronu Paulu je nakon ovog samo nebo granica.
http://www.youtube.com/watch?v=Sku4_2WHUcw&NR=1
Flagellum Dei
09.10.2011., 17:32
od ovoga do jessea pinkmana. svaka cast
http://www.youtube.com/watch?v=xVPvzX-AeSM&ob=av2e
i ode dobro crta.
Mother Earth
10.10.2011., 01:00
Jesse :cerek:
E, jel znate možda jel ima na jubitou ona scena iz s04e10 kad su u Mexicu da ih Jesse nauči kuhati, pa odbrusi onom liku da radi onako kako mu on kaže? Ne mogu naći nikako :503:
Baphomet
10.10.2011., 08:15
I? Kakav je kraj? Jel opak? Interesantan? A? A?
Tko će sad izdržati do kraja radnog vremena....:503:
Flagellum Dei
10.10.2011., 08:38
pogleda upravo. Nemogu virovat da su ubili Jessea.
:jumping::jumping::jumping::jumping: reakcija na kraj, ali opet Walter je otrovo malog, Jesse će poludit ako sazna, a tu je i Mike koji kad sazna :mad::mad::mad: bi će ludo 5. sezona, samo tko će to dočekat...:(:(:(
Flagellum Dei WTF odakle ti da je Jesse mrtav!? Genijalan kraj sezone, po meni ovo treba biti kraj serije. Bezveze je ona scena nakon eksplozije s Gusom, navodno su njegovu šminku napravili likovi iz Waking dead. Nisam neki ekspert al na toj udaljenosti pipe bomba + boca s kisikom reko bi da bi od Gusa ostalo faširano meso. Al ajde neki im bude.
http://img838.imageshack.us/img838/9243/1318238382345.jpg
Flagellum Dei
10.10.2011., 13:42
@kambe
ma zajebava san se. nisan jos gleda. di su torrenti. aj posaljite mi na pm. zahvaljujen.
Baphomet
10.10.2011., 13:46
@kambe
ma zajebava san se. nisan jos gleda. di su torrenti. aj posaljite mi na pm. zahvaljujen.
trol :flop:
horatius
10.10.2011., 13:49
Di je jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebeeeeeeeeeeeeeeeeniiiiiiiiii iiiiiiiii Mike? :503:
Epizoda je vrhunski režirana, prošlo 50 minuta dok kažeš kristal met.
Salamanca :eek:
Randall Flagg
10.10.2011., 14:49
Fenomenalno finale
I? Kakav je kraj? Jel opak? Interesantan? A? A?
Tko će sad izdržati do kraja radnog vremena....:503:
ah, radno vrijeme... :zubo:
gus is dead. sta ce bit dalje, tko zna. dosadnih osam epizoda? napeto nekaj? hoce li se sve saznati? gdje je mike? :ne zna: :lux:
Flagellum Dei
10.10.2011., 15:30
jeli ovo spolier ili trolanje ;)
http://www.darksidecostumes.org/images/2%20faced%20BF.jpg
asti guospića. odlican kraj. a i muzika je fenomenalna.
http://www.youtube.com/watch?v=2oyhlad64-s
sitilo me na paca odma
najbolja sezona uz drugu sezonu definitivno.
intercepts
10.10.2011., 15:52
jeli ovo spolier ili trolanje ;)
http://www.darksidecostumes.org/images/2%20faced%20BF.jpg
asti guospića. odlican kraj. a i muzika je fenomenalna.
http://www.youtube.com/watch?v=2oyhlad64-s
sitilo me na paca odma
najbolja sezona uz drugu sezonu definitivno.
Ja se iskreno nadam da će doći do ovoga :503: .Gus je u totalnoj gabuli ako preživi,znači ako preživi mora se sakrivati.Gdje je Mike u samoj priči?
Pa kraj im i nije nešto toliko spektakularan kao što je sam producent najavljivao,pretpostavljali smo i sami da je to Walt napravio :ne zna:
Ali scena Gusa kako izlazi iz sobe :s .Po meni je jedno sigurno,nisu ga se riješili :503: (sada kada se otkrije da je povezan sa vještičarenjem u Mexicu za vrijeme prije nego li se zna išta o njemu,što je itekako moguće,sjetimo se druge sezone,tj uvoda u sezona kada ona dva mangupa blizanca ulaze u onu kapelicu punu uroka :ne zna: ).
Sada sve ima smisla-Gus je jedan veliki vrač i vještica koji se bavi crnom magijom :D :s .-Ali nemojmo zaboraviti trenutno i moćnog Haisenberga,koji je opravdao svoj alter-ego ovom epizodom. :D
Ovo je definitivno trebao biti kraj,a ne rastezanje na još jednu sezonu,samo da ne useru.
Randall Flagg
10.10.2011., 15:58
Ne morate previše razmišljati, Gus je definitivno mrtav...producenti potvrdili.
Što ne znači da ga više nećemo vidjeti (flashback) :kava:
Flagellum Dei
10.10.2011., 16:00
@interceps
kako ce Gus prezivit. kad je skyler rekla da su javili na vjestima da je mrtav.
Doctor Sammy
10.10.2011., 16:00
I tako... Zadnja scena koja će nas izbaciti iz sjedala bilo je otkriće onoga što sam i pretpostavio na kraju prošle epizode: Walter je ipak otrovao maloga. Tako da mi i nije bilo veliko iznenađenje :D.
AL mi je zato iznenađenje bilo kad sam vidio Gusa kako stoji na nogama s odvaljene pola face. U prvi tren sam pomislio - šta je sad ovo, zar je Gus robot? :)
Sve u svemu, zanimljiv kraj, al ne kao kraj treće sezone kad smo ostali s velikim upitnikom iznad glave...
intercepts
10.10.2011., 16:03
Ne morate previše razmišljati, Gus je definitivno mrtav...producenti potvrdili.
Šteta. :D
Baš mi je žao što jedan ovako jako karekterni lik odlazi :rolleyes: .
ali opet Walter je otrovo malog, Jesse će poludit ako sazna, a tu je i Mike koji kad sazna
Zašto bi Jessie to ikada morao saznati,to će ipak biti Waltova mala tajna. :D
Flagellum Dei
10.10.2011., 16:12
Zašto bi Jessie to ikada morao saznati,to će ipak biti Waltova mala tajna. :D
Vjerojatno. Ka i ono kad mu Walter nije tija pomoc onoj curi iz druge sezone kad su se nafiksali pa se ona ugusila u rigotini spavajuci.
Randall Flagg
10.10.2011., 16:17
Šteta. :D
Baš mi je žao što jedan ovako jako karekterni lik odlazi :rolleyes: .
Bolje ovako nego da je na kraju postao obična karikatura - bilo je jasno da je priča s Gusom došla do svog kraja...
intercepts
10.10.2011., 17:47
Vjerojatno. Ka i ono kad mu Walter nije tija pomoc onoj curi iz druge sezone kad su se nafiksali pa se ona ugusila u rigotini spavajuci.
Ali vidiš,sve kad tad dođe na naplatu i vidjelo :D .
naprosto fenomenalan zavrsetak sezone.... ne vidim sto moze biti u sljedecoj osim walt-hank obracuna :p ali ovo sve dosada je bilo predobro.
Baphomet
10.10.2011., 19:08
ah, radno vrijeme... :zubo:
gus is dead. sta ce bit dalje, tko zna. dosadnih osam epizoda? napeto nekaj? hoce li se sve saznati? gdje je mike? :ne zna: :lux:
To je i meni prvo palo na pamet. Šta dalje? Ovo je trebao biti kraj serije.
Jedino što mi pada na pamet je da u zadnjoj sezoni Walt preuzima biznis sa drogom koji je do sada vodio Gus. :misli:
horatius
10.10.2011., 19:46
"Blue sky" meth je hit na tržištu.
Sad ga nema,a samo Walt i Jesse ga mogu kuhati.
Može se desiti milijun stvari, nije Gus jedini mafijaš u jebenom New Mexicu. Plus Mike i Hank.
Ima materijala koliko hoćeš
Mislim da će Mikeu biti svejedno. Plaćenik k'o plaćenik :kava:
Baphomet
10.10.2011., 20:15
Može se desiti milijun stvari, nije Gus jedini mafijaš u jebenom New Mexicu. Plus Mike i Hank.
To bi bilo samo ponavljanje neke od prošlih sezona.
Flagellum Dei
10.10.2011., 20:16
Do vidjenja blue sky (http://www.youtube.com/watch?v=_0v07InoFiU);)
Ja se nadan da su do sad Badger i Skinny Pete postali mange i da ce sad oni bit poslodavci Pinkmanu i Waltu.
btw. U zadnjoj epizodi - Zasto nisu ispekli jos jednu vricu chrystal metha prije nego sta su unistili laboratorij. Uopce nemaju nos za biznis.:confused:
Doctor Sammy
10.10.2011., 20:32
Lily Of The Valley :)
http://www.youtube.com/watch?v=l3yAx2uCoHs
Flagellum Dei
10.10.2011., 20:45
Lily Of The Valley :)
http://www.youtube.com/watch?v=l3yAx2uCoHs
A koja je ono flamenco-like pisma sta je bila prije ove u epizodi. Jel znas?? Ludilo je stvar.
horatius
10.10.2011., 20:57
Ona dok su palili lab?
Izvrsna stvar, odista :eek:
Naći će to Sammy samo da pročita post
La Familia
10.10.2011., 21:17
A koja je ono flamenco-like pisma sta je bila prije ove u epizodi. Jel znas?? Ludilo je stvar.
Ona dok su palili lab?
Izvrsna stvar, odista :eek:
Naći će to Sammy samo da pročita post
The Taalbi Bros. - "Freestyle (http://www.youtube.com/watch?v=9nTGSfbP-N8)"
This is the first song written by the Taalbi Brothers at ages 13 & 15 years old. "Freestyle" is featured in the season finale of AMC's Emmy Award-Winning show, Breaking Bad: Season 4 Episode 13: Face Off.
Gus i staracki: Apparat - "Goodbye (http://www.youtube.com/watch?v=fKB1ba03qiA)"
Bacam se na gledanje. :D
dobrimag
10.10.2011., 21:23
Ova serija mora završiti isključivo isto kao Dexter. Da ga uhvate ili smrću glavnog lika.
Jednostavno previše loše karme!
Ali moram priznati...sama serija je FENOMENALNA. Početak sezone je bio koma, ali se ispravio izvrsnim krajem :D
Flagellum Dei
10.10.2011., 21:34
The Taalbi Bros. - "Freestyle (http://www.youtube.com/watch?v=9nTGSfbP-N8)"
Je to je to. Zahvaljujen. Ova dica ubijaju. Podsjetilo me odma na Paca
http://www.youtube.com/watch?v=2oyhlad64-s i
ovo (http://www.youtube.com/watch?v=K2Z1_GAZyCo&feature=related)
Al ova dica ce bit masu bolja kad budu u njegovin godinama.
horatius
10.10.2011., 22:09
Ova serija mora završiti isključivo isto kao Dexter. Da ga uhvate ili smrću glavnog lika.
Jednostavno previše loše karme!
Tekst Lily of the valley kaže:
Gray night he is coming to me,
Some day they ll punish my deeds and they ll find
All the crimes.
Pjesma je zbilja legla za kraj ko budali šamar
Stvarno fanstastican kraj. ovo je trebala bit zadnja sezona...:)
A kad je Gus izasao iz one sobe, moja prva asocijacija je bila:
http://img8.imageshack.us/img8/5230/twofaceharveydent2.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/8/twofaceharveydent2.jpg/)
i šta sad, u sljedećoj valjda walter i jessie protiv hanka i DEA-e :ne zna:
meni nebi smetalo kad bi se oko toga vrtila zadnja sezona i da na kraju hank ubije walta :ne zna:
Randall Flagg
11.10.2011., 00:24
Jasno je da će Walter na kraju umrijeti...
ja bi da ovu seriju završe drugačije nego druge :rofl:
walt ostane živ a hank odapne i još koji važni lik :rofl:
Ono s hodanjem poluraznesenog Pollosa je meni bilo bedasto, na tren sam fakat pomislio :facepalm: u kom pravcu ovo ide... srećom, pao je na vrijeme mrtav.
U narednoj sezoni očekujem detaljnju razradu onog što se dosad kroz sve četiri sezone usputno doticalo - Waltov vrlo kompleksan karakter koji žudi za moći zbog života provedenog u frustracijama, podbacivanju i kompleksima.
Ali, inače, Pollos-Fring mi je bio jeben lik, ali baš jeben. Jedan od najjačih TV likova uopće, i glumac izvrstan.
david_1991
11.10.2011., 01:25
..nije me izbacila iz takta zadnja scena pošto smo shvatili da je Walt otrovao malog nakon one igre pištoljem..al ona scena s Gusom je jebena,umro sa stilom,još se malo poravnao,a onda mu pokažu unakaženu facu..nisam očekivao da će jedan takav jak i karizmatičan lik,negativac kojeg je nemoguće nadmašiti,umrijeti prije zadnje sezone (il zadnje dvije po novom)..šteta što nam nisu bacili neku kost na kraju,pa da imamo za što gristi do početka naredne sezone,mada je vjerujem jasno da će Jesse i Walt preuzeti vlas u gradu,vjerovatno će sa Mikeom (da,vjerujem da će im se prije priključiti nego ići protiv njih),te Soulom kao odvjetnikom tvoriti dream tim xD..isto tako očekujem da će Walta zadesit Scarfaceova sudbina,da će preuzeti vlast,do kraja se pokvariti,i onda biti spektakularno ubijen bez trunke kajanja od strane ili Hanka,ili cijele garde DEA-a..
bumbar_zzz
11.10.2011., 03:49
Tekst Lily of the valley kaže:
Gray night he is coming to me,
Some day they ll punish my deeds and they ll find
All the crimes.
Pjesma je zbilja legla za kraj ko budali šamar
Što je je!
Odličan kraj.
Ali moram priznati...sama serija je FENOMENALNA. Početak sezone je bio koma, ali se ispravio izvrsnim krajem :D
Breaking Bad ima taj "problem" od prve sezone. Krene jako sporo ali sto dalje ide sve je jebenija i luđa.
Ja zadovoljan krajem i ne bih snimao 5 sez.
damn it
"On August 14, 2011, AMC announced that Breaking Bad was renewed for a fifth and final season consisting of 16 episodes that may be split over two seasons"
listopad
11.10.2011., 09:00
đurđica je zajebana biljka :s
Dolores O'Riordan
11.10.2011., 09:45
Odlično finale. I ja bih bila zadovoljna da je ovo kraj.
Svaka čast ko god je skužio ovo s biljkom. Eh, da je meni takva intuicija.
Mislim da je Gus morao tak izaći van, da budemo sigurni da je gotov.
TheColossus
11.10.2011., 10:53
Jeben kraj sezone. I kao što je već rečeno gore, jedina radnja koja bi mogla biti je konflikt walt-hank, eventualno komplikacija vraćanjem Mike-a itd. Al mogli su ovim završit seriju, bio bih zadovoljan :).
Mother Earth
11.10.2011., 11:38
Aaaa, jedva sam dočekala da pogledam finale, odlično!! :cerek: :s
Gus :(
Svaka čast vama što ste skontali to za Walta i biljku, ja sam tek kad sam tu pročitala počela malo više razmišljat o tome. I rekla dečku (inače zajedno gledamo seriju, izuzev te zadnje epizode, nisam ga mogla dočekat :D ) tu teoriju, i da vjerujem u to.. A on i njegov stari i svi koji gledaju seriju i pričao je s njima, nisu vjerovali u to da bi Walt to napravio. Jedva čekam da i on pogleda haha :rofl:
Kako će mi falit BrBa kad završi :(
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.