View Full Version : Breaking Bad / spoileri
stranice :
[
1]
2
3
4
5
6
7
maaarin
19.01.2008., 13:48
http://l.yimg.com/img.tv.yahoo.com/tv/us/img/site/52/99/0000045299_20080103171521.jpg
Breaking Bad is the new original series that the AP calls, "heartbreaking, shocking and bitterly funny."
Meet Walter White, high school chemistry teacher. Sleepwalking through life when, boom, a terminal diagnosis changes everything. Liberates him. Empowers him to use his chemistry skills anew: to man a rolling drug lab and finance his family's future. Breaking Bad: Change the Equation.
TV Guide je opisao seriju kao mračniju verziju Weedsa... Kreće sad u nedjelju, 20.1., na AMC-u, mreži koja je stvorila apsolutnog pobjednika ovogodišnjih Globusa - Mad Men :top:
I kakva je? Vrijedi li skinuti?
maaarin
24.01.2008., 20:37
Odgledao sam samo nekih 15-ak minuta i sad nikako da stignem nastavit :zubo: Ugl, izgleda jako dobro :top: Bryan Cranston je odličan :top:
A nista moracu i ovo skinuti :D
aktovka
31.05.2008., 14:52
Stavili skidati.
Jer nemamo što gledati. Sve serije su nam završile. :(
Javim dojmove kad se skine&pogledam.
ex_noah
31.05.2008., 16:03
bez uvrede al djeluje mi ko neko tesko sranje :flop:
radije cu gledat oc reprize
dr mladjo
31.05.2008., 16:07
bez uvrede al djeluje mi ko neko tesko sranje :flop:
radije cu gledat oc reprize
ako čemo iskreno več po samom ono plotu čini se vrloooo zanimljiva serija..sjeti se plota od weeed te kako je zavšila..
luna_lunatik
02.09.2008., 12:46
Skinula sam sezonu i jučer odgledala prvu epizodu.
Čini mi se da će biti :top:
http://www.amctv.com/originals/breakingbad/
http://www.imdb.com/title/tt0903747/
Pogledah prvu sezonu; premalo ep za jednu sezonu, likovi nerazradjeni, gluma tako-tako uglavnom losa.
Jednostavno bas nista magnetski ne privlaci za gledanje serije.
Odgledah je po preporuci prijatelja, ocekivao sam puno vise.:flop:
Druga sezona ce navodno imati 13ep pa se mozda sto i popravi.
Meni jedan frend reko da je dobra i vjerujem mu inace...Poceo skidat pa cemo vidjet.
dr mladjo
26.10.2008., 08:38
meni je serija odlična.malo mi je bilo teže gledat bryana nakon toliko epizoda malcolm..ali sve to brzo prođe..zasluženo je dobio nagradu za ulogu..
Pogledo sinoc onu pvu od 56min i ono, ajmo rec da mi je bila napor žešći :zubo:
Mozda nisam bio raspolozen :ne zna:
Čačkalica
24.04.2009., 23:41
ja sam jucer skinula prvu sezonu, danas u jednom zalogaju pregledala sve. Meni likovi uopce nisu nerazradjeni, dapace, svako ima svoj jaki karakter, pogotovo walt, jesse, i ovaj DEA sogor, svaka cast, a Marie se razradi tijekom ostalih serija. A uostalom, Bryan je osvojio Emmyja na sveopce iznenadjenje jer je to kao serija s cable networka...
Uglavnom, ja sam se totalno navukla, obozavam ih sve redom, pogotovo kad se jesse i walt zakace i opcenito kako jesse ima breakdowns, dok si walt zacrta neke nemoguce ciljeve.
Upravo skidam drugu sezonu, jedva cekam pogledati.
Pogledo sinoc onu pvu od 56min i ono, ajmo rec da mi je bila napor žešći :zubo:
Mozda nisam bio raspolozen :ne zna:
Ideššš, kad sam ovo pisao ni ne sjecam se :zubo:
u međuvremenu sam sve odgledo i krenuo s drugom sezonom, serija je ultimativni zakon :rozi:
dr mladjo
25.04.2009., 09:04
Bryan je osvojio Emmyja na sveopce iznenadjenje jer je to kao serija s cable networka...
i?pa najbolje,najskuplje serije dolaze s cable networka.zar misliš da su jedni sopranosi išli na nacionalnoj televiziji,ili dexter,deadwood,rome..
Čačkalica
25.04.2009., 12:56
i?pa najbolje,najskuplje serije dolaze s cable networka.zar misliš da su jedni sopranosi išli na nacionalnoj televiziji,ili dexter,deadwood,rome..
pa sam sam rekla, nemoj odma biti zlocest :rolleyes:
evo ja danas pocinjem s drugom sezonom. veli frend da je brutalna :top:
pogledala sam prvu sezonu i dobra mi je serija! jedino mi je kraj nekako mlak:ne zna:
očekivala sam dramatičniji kraj 1. sezone..sad skidam odmah drugu sezonu da vidim nastavak jer se nekako mora zavrsit ta njegova saga s pravljenjem droge..mora skupit dovoljno para da osigura zeni i djeci dobar zivot nakon sta umre!
i dobra stvar serije je ta neka nit koja pokazuje kako zapravo svi krsimo zakon, na ovaj il onaj način, samo je linija gdje povlačimo granicu drugačija..netko krade u dućanu, netko pusi zabranjene kubanske cigare, a netko radi drogu...:D
zli_pablo
06.01.2010., 19:06
meni je kraj druge skroz čudan
ali cijela sezona je pre dobra
meni je kraj druge skroz čudan
ali cijela sezona je pre dobra
meni je genijalan nacin na koji su povezali sve one cold openinge kroz sezonu u toj zavrsnoj sceni :cerek:
a i predobra mi je transformacija walterovog lika na kraju druge sezone u odnosu na prvu.
odlicna serija...jedva cekam novu sezonu
zli_pablo
07.01.2010., 00:16
meni je genijalan nacin na koji su povezali sve one cold openinge kroz sezonu u toj zavrsnoj sceni :cerek:
a i predobra mi je transformacija walterovog lika na kraju druge sezone u odnosu na prvu.
odlicna serija...jedva cekam novu sezonu
slažem se
sezona 1
odlična
sezona 2
nekoliko puta bolja
super serija iako je relativno nepoznata
gotova s obje sezone i mogu sam reci: tko ovo nije gledao, ne zna sta propusta:s
Walter je prejak lik:D
al na kraju u onom rozom puloverčiću i s bradicom..ima sve, a nema više ništa...bas me zanima sto ce se dogoditi u 3. sezoni..
zhabotinsky
15.01.2010., 22:37
Meni najbolja americka serija zadnje 2-3 godine.
jedva cekam trecu sezonu :top:
earthsea
22.01.2010., 19:10
Izvrsna serija!
Unatoč kemoterapijskom pišanju i povraćanju, dopada mi se. Štoviše druga sezona mi je jača od prve. A Walter-kakav lik, tj. glumac, na kraju prve epizode sam zaboravila na Malcolma. Ma baš se veselim 3. sezoni!
jedan od najsmjesnijih pocetaka neke epizode :rofl: (a totalno u skladu sa radnjom :D)
http://www.youtube.com/watch?v=1L1rWWWZnxs
do tad koga zanima moze pogledati Breaking Bad S02 Original Minisodes 720p BluRay x264-NODLABS (http://www.rlslog.net/breaking-bad-s02-original-minisodes-720p-bluray-x264-nodlabs/)
this includes 6 “Breaking Bad” Original Webisodes, which are clips never aired on TV
lajk.
jedva čekam da završi emitiranje druge sezone da skinem sve i pogledam u komadu :klopa:
Zavrsilo je frende u 5mj 2009. Sad 21.3 krece 3 sezona.
Zavrsilo je frende u 5mj 2009. Sad 21.3 krece 3 sezona.
asti, da. pogledao sam prvu i drugu odjednom. čekam da treća završi.
asti, da. pogledao sam prvu i drugu odjednom. čekam da treća završi.
pricekaj da krene prvo :D
Sutra kreće 3. sezona? :lux:
vidio ja na torentima da je krenila treća sezona prije mjesec dana :(
biće da su to one virus epizode :(
Prva epizoda 3. sezone je izvrsna, već vidim da će oni blizanci uzrokovati kaos Waltu i bližnjima :top:
Colonel_Kurtz
22.03.2010., 17:02
Napokon je krenulo, neloša epizoda :)
Blizanci :eek:
Već 3. sezona, a ja nikako da se naviknem na Walt-a, samo čekam da se počne kreveljiti kao u Malcolmu.
Koji k s onim blizancima:confused:
Imam osjecaj da ce nas to pratiti kroz citavu sezonu, bas kao sto su uvijek hintali onu avio-nesrecu koja se dogodila na kraju 3. sezone.
Al lola nastavlja kuhat, 3 milijuna za 3 mjeseca:s
Koji kuratz sada s ovom SMS porukom!?!?!?
http://www.imgcentre.com/img/uploads/big/dccebb0227.png
Malo su me raspizdili priznajem. :)
Franky7
31.03.2010., 00:26
Ma serija je pre-zakon bolja mi je od weedsa samo nekuzim sta im znaci ona avionska nesreca i bas me zanima sta ce walt sad kad ga je skyler napustila...:D
Poluplave okice
03.04.2010., 09:12
gotova s obje sezone i mogu sam reci: tko ovo nije gledao, ne zna sta propusta:s
Walter je prejak lik:D
al na kraju u onom rozom puloverčiću i s bradicom..ima sve, a nema više ništa...bas me zanima sto ce se dogoditi u 3. sezoni..
potpisujem sve.
genijalna serija, drugacija od drugih, tesko predvidljiva i super su mi kad na pocetku serije prikazu dijelove kraja serije, ono mislis si na koju foru ce doc do takvog kaosa na kraju hahaha..
i onda dva ''rodjaka'' od Tuco-a su mi super...smijesni pomalo :D
jucher skinuo prvu sezonu.... danas evo dva nastavka pogledao.... skros super serija!!! sad samo moram osloboditi hard-a da i drugu sezonu mogu pocheti skidati :D
Michael Collins
08.04.2010., 18:02
Danas na faksu sam prvi puta čuo za ovo...
Zanimljiv koncept,ali je li to crni humor ili?
Danas na faksu sam prvi puta čuo za ovo...
Zanimljiv koncept,ali je li to crni humor ili?
Dramska serija, ali s dosta crnog humora. Ma...jednostavno skini prvu sezonu i pogledaj, ima samo 7 epizoda i sigurno ćeš se vratiti po još nakon gledanja :)
danas druga dva rijesio... damn... sve bolje i bolje postaje... dobar crni humor... i fenomenalno ga doziraju!!
recept.. malo je puno!!
kak je ovaj sedmi nastavak 2. sezone brutalan... scena sa glavom na kornjaci... ufh...
Bryan Cranston je uistinu vanredan glumac... prva dva nastavka mi je bio cudan, jer ga jedino znam iz Malcom In The Middle. sada kad sam se malo odmaknuo u seriji.. fenomenalno je... gluma... dijalozi.. prica... atmosfera...
vidim da trenutno ide 3. sezona.. da li se zna hoce li biti i 4. sezone?
naravno pod uvjetom da se prica ne isforsira i da je ova 3. dobra... bilo bi steta da otkazu ovako dobru seriju
ovotjedni nastavak je sjajan...
pogotovo kad walter vidi svoj novi laboratorij :)
no da vi ostali ne pratite vise ili?
earthsea
26.04.2010., 16:04
Prati se, kako ne. Trenutno mi najdraža serija. A atmosfera u Mexicu... ma samo što chupacabra ne izleti. :s
WHEN I heard the learn’d astronomer;
When the proofs, the figures, were ranged in columns before me;
When I was shown the charts and the diagrams, to add, divide, and measure them;
When I, sitting, heard the astronomer, where he lectured with much applause in the lecture-room,
How soon, unaccountable, I became tired and sick;
Till rising and gliding out, I wander’d off by myself,
In the mystical moist night-air, and from time to time,
Look’d up in perfect silence at the stars.
predobar nastavak :)
3. sezona je predobra!!!
:s:s
http://www.youtube.com/watch?v=qujx1RFMniE
Gledam seriju i meni je stvarno odlična. Dosta je napeta i nepredvidljiva serija, uvijek te nešto novo iznenadi.
Walter:W-what happens now?
Jesse:What happens now?..I'll tell you what happens now...Yo scumbag brother-in-law is finished,done. You understand?I will own him when this is over.
Every cent he earns,every cent his wife earns,is mine.Anyplace he goes, anywhere he turns,I'm going to be there,grabbing my share.
He'll be scrubbing toilets in Tijuana for pennies,and I'll be standing over him to get my cut.He'll see me when he wakes up in the morning and when he crawls to sleep in whatever rat hole's left for him after I shred his house down,
I will haunt his crusty ass forever until the day he sticks a gun up his mouth
and pulls the trigger just to get me out of his head.
That's what happens next.
:s:s:s
josh jedna sjajna epizoda!!!!
Majko mila, 7. epizoda je genijalna. GENIJALNA! :s
Uffff, onda jedva čekam dok ne izađu titlovi.
ma gledaj sa engleskim titlovima. tako ja sve serije gledam. ono sto ne razumijes cuti procitas. u prijevodu na hrvatski se gubi dosta,cest su losi titlovi.
al da vepar, sedmica je naprosto fenomenalna epizoda!!! :D
IGN dao cistu desetku ovotjednom nastavku..... nije da su neki vjerodostojni recenzenti,ali solidan clanak :)
If you didn't watch this episode, if you haven't been watching Breaking Bad up to this point, everyone who has been pities you. This was dynamite. This was TV at its best. Screw the island and Losties. Go to hell, J.R., no one cares who shot you.
http://tv.ign.com/articles/108/1087373p1.html
Nothing more needs to be said. "One Minute" speaks for itself. If you have a friend who wants to get into this show, don't let them start at the beginning. Start at this episode. "One Minute" was this show's finest hour, and maybe one of the best episodes of anything we've seen on TV in the last 20 years
progutao sam ovaj tjedan seriju.. ostala su mi jos 2 nastavka S3E06 i E07 :lux:
koji lik je onaj Saul :rofl: nadam se da ce serija ostati dugo na ovakvom nivou, definitivno najugodnije iznenađenje godine :)
Jedna od najboljih serija koje sam ikad gledao. Hebeno awesome.
Čekam da skupe kompletnu 3. sezonu u jedan torrent pa ću skinit. ^^
p.s. Na IMDb 118 votova :facepalm:
Ja je preporučim svakom tko me pita za preporuku serije.
Jesse: What's the point of being an outlaw, when you've got responsibilities?
Badger: Darth Vader had responsibilities.He was responsible for the Death Star.
Skinny Pete: True that. Two of them bitches.
Badger: Just saying. Devil's advocate.
Jesse: I've got to pay taxes now?What the hell's up with that? That's messed up, yo. That's Kafkaesque.
:rofl: :rofl:
Colonel_Kurtz
18.05.2010., 10:14
Stvarno super serija, inače pratim dosta serija ali ovo je trenutno jedina za koju jedva čekam svaki nastavak.
Što se same radnje tiče ne sviđa mi se pravac u kojem se razvija Jessijev karakter.U početku je on bio taj koji je upoznavao Walta sa pravilima igre u kriminalnom miljeu, a sada kao da je zaboravio na sve to počinje se ponašati poput razmaženog derišta.
Stvarno super serija, inače pratim dosta serija ali ovo je trenutno jedina za koju jedva čekam svaki nastavak.
Što se same radnje tiče ne sviđa mi se pravac u kojem se razvija Jessijev karakter.U početku je on bio taj koji je upoznavao Walta sa pravilima igre u kriminalnom miljeu, a sada kao da je zaboravio na sve to počinje se ponašati poput razmaženog derišta.
slazem se, poceo me je nervirati..
najjaci mi je lik Saul Goodman, koji lesinar :rofl:
odlicna epizoda danas :s :s
"One Minute" was this show's finest hour, and maybe one of the best episodes of anything we've seen on TV in the last 20 years[/B]
A nakon toga 3 katastrofalno dosadne epizode......
Mislim, hvatanje muhe cijelu epizodu :confused:
pratim i ja seriju, stvarno je odlicna, sinoć doso do s03e07 i ono wow, genijalna epizoda, danas nastavak :)
Meni je ta epizoda baš dobra i nimalo dosadna, čak je bilo par napetih trenutaka - kada se npr. ne zna hoće li Walt reći Jesse-ju što se dogodilo s Jane. Cranston i Paul su imali dosta prostora da se glumački razmašu, što su i učinili.
Torquato.Tasso
26.05.2010., 17:27
slazem se, poceo me je nervirati..
najjaci mi je lik Saul Goodman, koji lesinar :rofl:
Tamo mi je najjači onaj big-narco-boss koji ima fast-food restorane...to je prototip pravog kriminalca a ne ko ove naše balkančine koji čim skupe neku lovu obriju glavu, utove se na minimum 105 kila, bace lančinu oko vrata od 2 kg i voze neki nabrijani auto.
Dosta loše-
Upravo sam pogledala 1. epizodu iz 1. sezone i na početku je bilo dosadno, skoro sam ugasila, ali nisam zbog vaših dobrih komentara i nisam požalila :mig: od sredine pa do kraja je bilo skroz zanimljivo :)
Ovo ću nastaviti gledati :mig:
Malo su zabrijali s hvatanjem muhe al bilo je jako svejedno. Ova serija valjda ima najbolju fotografiju ikad, one fore kad jessie cisti s četkom a kamera na četki ili kad je walt pao na bacvetinu pa na pod, kamera preluda.
Umjetnicka serija :zubo:
ja se osobno ne mogu sjetiti loseg nastavka u ove 3.sezone... uistinu serija sa dušom. :top: :top:
slažem se
sezona 1
odlična
sezona 2
nekoliko puta bolja
super serija iako je relativno nepoznata
:top: potpis...
...prvu i drugu sam odgledala praktički odjednom, a sad čekam da završi treća da mogu i tu...
Pogledala sam tek 1x2, ostala sam u teškom šoku kad je kada propala sa svim onim sadržajem :eek:
Pogledala sam tek 1x2, ostala sam u teškom šoku kad je kada propala sa svim onim sadržajem :eek:
lol.... samo hrabro dalje... i nemoj pretjerati.. maksimalno 2 nastavka dnevno ;)
meni je krivo sto sam prebrzo pregledao prve dvije sezone... sad trecu skros gustam... iscekujuci iz tjedna u tjedan novi nastavak... :D
zadnja epizoda je stvarno dosadna bila....nadam se da se nece tako nesto ponovit...hh
navikli nas na visoku razinu i sad nas ne smiju razočarati :)
meni je zadnja epizoda bila GENIJALNA :s
ne pamtim kad sam nesto ONAKVO gledao na TV-u. skoro se citavu epizodu nijesam prestao smijat :rofl: a istovremeno, fantastican character development.
izvrsno :s
epizoda sa muhom je bila odlicna i nimalo dosadna, jedna od jacih epizoda uopce, tak da ne kuzim kaj je bilo dosadno u njoj? :ne zna:
Fly je predobar nastavak... al ovaj danas mi je nekak malo mlak bio... mlak sam po sebi... ali imam felling da ce se sljedeci tjedan iskupiti :P
samo nisam skuzio na kraju..jel se Jesse usrao od straha i sad se misli srediti..ili misli napraviti sranje :ne zna:
samo nisam skuzio na kraju..jel se Jesse usrao od straha i sad se misli srediti..ili misli napraviti sranje :ne zna:
mislim da ce biti sranja :P
Colonel_Kurtz
01.06.2010., 09:55
Zanimljiva epizoda.Skyler sve više prelazi na tamnu stranu, čini mi se da ju to uzbuđuje :D
Nije mi jasno na što je mislio Gus kada je rekao Waltu da ne čini istu grešku dva puta.Da li je mislio na Jessija?
Badger i Skinny Pete me uvijek nasmiju :D
Mislim da će biti krvi u finalu :clint:
Torquato.Tasso
01.06.2010., 11:32
Zanimljiva epizoda.Skyler sve više prelazi na tamnu stranu, čini mi se da ju to uzbuđuje :D
Nije mi jasno na što je mislio Gus kada je rekao Waltu da ne čini istu grešku dva puta.Da li je mislio na Jessija?
Badger i Skinny Pete me uvijek nasmiju :D
Mislim da će biti krvi u finalu :clint:
Mislim da jest.
U zadnjoj epizodi mi je najjača ona baba meksikanka koja nakon što dovede malog on nove Jessijeve ribe doma drobi "u sebi" DESGRACIADOS jedno 20 puta. :lol::lol::lol::lol:
Ah da, izgleda da Skyler prelazi na "tamnu stranu" i imam feeling da je puno surovija od svih ostalih negativaca.
dobra epizoda bila...jedva čekam sljedeću
Poluplave okice
03.06.2010., 20:14
meni je Fly bila nekako dosadnjikava, al ova zadnja mi bila super..skyler ce ih sve zajebat hahah ona ima iskustva sa novcima, zgrnut ce ve'ke pare sam tak :D
Colonel_Kurtz
07.06.2010., 11:36
Super epizoda :top:
Genijalan kraj :eek:
Jedva čekam finale.
Poluplave okice
07.06.2010., 12:46
imam jos 10min do kraja, ali moram komentirat..
strgala sam se na scenu iz bolnice sa hankom aahahhahhaha kako mu se izraz face poceo mijenjat i na kraju on u kolicima sa kutijom punom balona, cvijeca i karta ''get well soon'' :lol::lol::lol:
idem sad zadnjih 10min pogledat :D
Poluplave okice
07.06.2010., 12:57
(oprostite na prostacenju:D) AUQURAC koji kraj epizode!! :eek::eek:
:D
predobra epizode!
Mike: I used to be a beat cop,long time ago,and I'd get called out on
domestic disputes all the time.Hundreds, probably,over the years.But there was this one guy,this one piece of shit,that I will never forget.Gordie. He looked like Bo Svenson.
You remember him?
Walking Tall?
You don't remember?
Anyway...
big boy,
but his wife or whatever she was,his lady was real small,like a bird,wrists like little branches.Hmm. Anyway, my partner and I get
called out there every weekend,and one of us would pull her
aside and we'd say,"Come on, tonight's the night we press charges."
And this wasn't one of those "deep down he really loves me" set-ups.
We got a lot of those,but not this.
This girl was scared.She wasn't going to cross him no way, no how.Nothing we could do but pass her off to the EMTs,put him in the car,drive him downtown,throw him in the drunk tank.
He sleeps it off.
Next morning, out he goes back home.
But one night my partner's out sick, and it's just me.And the call comes in,
and it's the usual crap broken-nose-in-the-shower kind of thing.
So I cuff him,put him in the car,and away we go.
Only that night...we're driving into town,and this sideways asshole is in my back seat humming "Danny Boy."And it just rubbed me wrong.
So instead of left,I go right, out into nowhere.And I kneel him down,and I put my revolver in his mouth,and I told him,
"This is it.
This is how it ends."
And he's crying,going to the bathroom all over himself,swearing to God
he's going to leave her alone,screaming...
as much as you can with a gun in your mouth.
And I told him to be quiet...'cause I need to think about what I was gong to do here.
And of course he got quiet.
Goes still.
And real quiet.
Like a dog waiting for dinner scraps.
Then we just stood there for a while.Me actinglike I'm thinking things over,and Prince Charming kneeling in the dirt with shit in his pants.
And after a few minutes I took the gun out of his mouth,and I say,
"So help me,if you ever touch her again,I will such and such
and such and such and blah, blah, blah,
blah, blah."
Walter: Just a warning?
Mike:Of course.Just trying to do the right thing.
But two weeks later he killed her.
Of course.
Caved her head in with the base of a Waring blender.We got there, there was so much blood, you could taste the metal.
Hmm.The moral of the story is...
I chose a half measure when I should have gone
all the way.
I'll never make that mistake again.
No more half measures, Walter.
tu se totalno osjetilo da ce biti ekspolozivan zavrsetak... iii jao bogme je bio, ovo mi ide ruku pod ruku sa nastavkom One Minute... kad Hanka srede ^^
u finalu sljedi kaos Oo
No more half measures :clint: pre, pre predobro :)
finale ce biti epic, jedva cekam.
sad sam pogledala 12. epizodu i suza mi krenula od dobrote :)
predivno.
reptilia
07.06.2010., 22:48
sad će još the boss fakat ispast mega gadan lik...i walt i jesse će se morat izvlačit iz tog sranja svega, i guess
odlična 12. epizoda, taj kraj isuse :s ono s autom je bilo već wow, a onda to pucanje tommy vercetti stil...jakost :rozi:
La Familia
08.06.2010., 12:42
What a Shot (http://www.youtube.com/watch?v=5RB8t0CCZB4#t=1m14s)! What a Season! :s
Half Measures - Final Scene (http://www.youtube.com/watch?v=5RB8t0CCZB4) (YT)
:jumping:
Vec je netko spomenuo, Half Measures definitivno je u rangu antologijske epizode trece sezone - One Minute. :cerek:
Was there a moment in this series that was as confounding and damn cool as the final words of the episode? "Run." That's going to stick in our memories for a while. And just like in Season 2, the final moment in the second-to-last episode of the season completely altered the landscape. Now we're hooked. We want more.
God damn that was good.
I mali Pinkman se tim suprotstavljanjem Gusu (plus zadnja scena) iskupio za sva ona prethodna nja-nja pickaranja:
You know, you heard all of that talk about Jesse accepting that he's the bad guy at the start of the season, as if he had changed or at least realized what his role in life was, and suddenly he's not. He's the moral one. It's not a mis-step or contradiction by the creative team at all, it was a character not knowing who or what he really is. He sees children run as a sort of shield for dealers and says "this is wrong," and no one sides with him. The one thing that's kept him from being the bad guy he claims to be--kids--is the one thing that's bringing about his downfall. He's hoisting himself on his own petard.
Svaka cast i kreativnom timu/scenaristima, od srca im zelim naramak Emmyja. Bryan Cranston Emmy Win 2009 (http://www.youtube.com/watch?v=qh2b4jP0xM4), hocemo i treceg! :)
Skyler (http://www.amctv.com/originals/breakingbad/cast/swhite), koja transformacija lika! Odvalih na onu scenu kad sjedi za compom i zuri u Wikipedijinu stranicu Money laundering (http://en.wikipedia.org/wiki/Money_laundering). :D Pravo pitanje je: sto biste vi ucinili da ste na njezinom mjestu? Nista se drugo od nje i nije moglo ocekivati, vraski realna karakterizacija lika.
Odlican komentar s IGN-a: The Pontiac Aztec came outta nowhere to save the day (how's Walt Jr. going to use it for his driving test now?). Enivej, Walt je ubio po drugi puta, to me uopce ne zabrinjava. Sve je receno u komentaru 593: Sad sam pogledala 12. epizodu i suza mi krenula od dobrote. Predivno. Walt je zastitio Jessea, riskirajuci sve.
Kako sad docekat finale: Episode 13: Full Measure (http://www.amctv.com/originals/breakingbad/season-three-episode-13).
http://i46.tinypic.com/3bs3k.jpg
With Jesse on the run and Mike in hot pursuit, Walt negotiates a bargain with Gus and concocts a disturbing plan to provide for his and Jesse's safety.
:ceka:
p.s. bacite pogled na:
http://i49.tinypic.com/2evas07.jpg (http://www.amctv.com/originals/breakingbad/interrogation)
edit:
http://i45.tinypic.com/10nibr4.jpg (http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1119352258?bctid=88281132001)
jej i na IGNu su se dotakli monologa od Mike-a meni uistinu sjajan dio nastavka,mislim da bi i on mogao imati kljucnu ulogu u finalu,
ufh ufh jos samo 6 dana :rofl:
Tko će dočekati zadnju epizodu, ova je bila izvrsna :s
Samo jedno pitanje - kad će se znati hoće li biti četvrte sezone? Navodno je gledanost ove slabija od prošle sezone...
La Familia
09.06.2010., 00:06
Samo jedno pitanje - kad će se znati hoće li biti četvrte sezone? Navodno je gledanost ove slabija od prošle sezone...
Daj nemoj plasiti ljude. :)
The third season of ‘Breaking Bad’ premiere’s to the highest ratings of the entire series. With such success, how many more seasons will AMC greenlight before it becomes too much?
S posebnim naglaskom na:
Unless something extremely drastic occurs, there’s no doubt that AMC will renew Breaking Bad for a fourth season. Although, one has to question how long they plan on continuing the series. Despite a consistent increase in ratings, the story of Walter White is somewhat coming to a close.
I’m not saying that’s where the series currently is or that’s where they’ll be next year, but I honestly don’t expect Breaking Bad to go past six seasons. If anything, it looks like they could wrap things up nicely with a fifth and finale season.
Izvor (http://screenrant.com/breaking-bad-ratings-aco-50825/)
:mig:
A on sumnja za cetvrtu. :D
Hej, nitko sretniji od mene ako odmah odobre još nekoliko sezona :)
Kad sam pisao onaj post iznad, mislio sam na ovo (http://www.aintitcool.com/node/44705) i ovo (http://tvbythenumbers.com/2010/06/02/sunday-cable-ratings-kendra-tops-breaking-bad-iron-chef-america-more/53028). E, sad, ne znam kolika uopće gledanost mora biti na tom kanalu da bi se serija obnovila.
La Familia
09.06.2010., 12:46
Hej, nitko sretniji od mene ako odmah odobre još nekoliko sezona :)
Kad sam pisao onaj post iznad, mislio sam na ovo (http://www.aintitcool.com/node/44705) i ovo (http://tvbythenumbers.com/2010/06/02/sunday-cable-ratings-kendra-tops-breaking-bad-iron-chef-america-more/53028). E, sad, ne znam kolika uopće gledanost mora biti na tom kanalu da bi se serija obnovila.
Istina, rejtinzi variraju. Medjutim, uz rekordnu gledanost otvaranja trece sezone (u odnosu na dvije prethodne, prva je ionako bila osakacena zbog strajka scenarista), neogranicene kolicine pohvala kritike&publike za One Minute (imam osjecaj da ce svi eksplodirati i na finale), uopce ne dvojim oko nastavka snimanja cetvrte sezone (i peta je izgledna, upitnik je nad sestom*). Uostalom, AMC (http://en.wikipedia.org/wiki/AMC_(TV_channel)) nije nacionalni broadcaster da ga toliko zabrinjavaju rejtinzi. Uz Mad Men, upravo je Breaking Bad njihov najveci dragulj.
*“My hope for the future is to know exactly how long we have left,” he says. “If you think about it, it’s sort of like Walter White’s situation upon learning that he has terminal cancer, the blast of clarity that he receives learning how long he has left. A similar blast of clarity would help my writers and I do our jobs better.”
In addition to sharing his ideas for the continuation of the Emmy-winning AMC drama, Gilligan walked us through what to expect from season three’s June finale, and why he was so nervous to sit in the director’s chair again.
Izvor (http://www.fancast.com/blogs/2010/breaking-bad/breaking-bads-creator-vince-gilligan-wants-a-series-end-date/)
Gilligan vrsi legitiman pritisak na AMC, kreativni tim mora znati kakvi su im planovi po pitanju serije (prvenstveno zbog lika Waltera Whitea). Bez straha, cekaju nas jos najmanje dvije sezone. :)
Izgleda da se samo meni ne sviđa "finale". Odlicno je pocela sezona al zadnje 3-4 su me ubile, neam volje za dovrsit :(
predobra 12-ta epizoda, monolog Mike-a i scena na kraju :s :D
zadnja epizoda ce bit brutalna :D
La Familia
14.06.2010., 01:56
Nikako docekati finale, jos samo malo.
Dok cekamo:
Vince Gilligan Explains Why BREAKING BAD Is Called BREAKING BAD (http://www.afi.com/video/VideoPlayer.aspx?videoid=9572UEEa530)
Bas me zanima kako bi to biseri s nasih televizija preveli (http://translate.google.hr/?hl=hr&tab=wT#en|hr|breaking%20bad) (:rofl:), Cavek h glavi? :D
La Familia
14.06.2010., 08:43
What a beautiful day, Breaking Bad S03E13!
:klap:
Pocastite se verzijom 720p HDTV x264, zasluzili su. :s I ostavite zahvalu/komentar na svojim trackerima. Moja skromna malenkost je napisala:
Muchas gracias, bro! Finale, whoooooa! God bless Vince Gilligan and all writers of Breaking Bad - the greatest television drama series on planet fuckin' Earth! Amen.
4. sezona odobrena! (http://www.aintitcool.com/node/45448) :lux:
Nikako docekati finale, jos samo malo.
Bas me zanima kako bi to biseri s nasih televizija preveli (http://translate.google.hr/?hl=hr&tab=wT#en|hr|breaking%20bad) (:rofl:), Cavek h glavi? :D
koje finale.... sad do jeseni ili proljeca cekamo novu sezonu? -.-
jep najbolja serija koju sam u zadnje dvije godine pratio.... od pocetka do kraja kroz ove tri sezone nije izgubila na kvaliteti, naprotiv iz nastavka u nastavak je postajala sve bolja i bolja.
hmmm nasi bi to preveli kak vec imaju tu neku idiotsku slobodu prijevoda...
reciiiiimoooo..... Zloceste Tvari :rofl:
Colonel_Kurtz
14.06.2010., 12:04
Bilo napeto, sad ostaje pitanje da li ga je ubio ili ne.Na kraju je kao pomaknuo ruku, ali mi se čini da se više micala kamera nego ruka.Nadam se da nije, Jesse mi je još i najmoralniji lik u seriji.Walt je završio prelazak na na tamnu stranu.Mike :clint:
Inače i u ovoj epizodi je bilo genijalnih dijaloga:
I'm gona need some kind of assurance.
I assure you I can kill you from way over here if that makes you feel any better.
Poluplave okice
14.06.2010., 12:57
ja mislim da ga je ubio...
odlicni dijalozi, scena sa mike-om i njegovom kceri i balonima :D
mike je badass totalno :clint:
nadam se da necemo morati cekati godinu dana na ovu sezonu..
ja mislim da ga je ubio...
odlicni dijalozi, scena sa mike-om i njegovom kceri i balonima :D
mike je badass totalno :clint:
nadam se da necemo morati cekati godinu dana na ovu sezonu..
:confused: Pa 4. sezona započinje s prikazivanjem u proljeće, isto kao i prijašnje.
Poluplave okice
14.06.2010., 13:09
:confused: Pa 4. sezona započinje s prikazivanjem u proljeće, isto kao i prijašnje.
:( ponadala sam se bar zima :D proljece je daleko :(
odlicna serija, odlicno finale :s ko ce sad docekat sezonu 4 :)
nekak si mislim da ga nije ubio, pomakno je dost ruku u stranu, imam neki blesavi filing da je onaj čelavac kaj radi za gus-a, uso u stan kroz prozor pa da ga je ovaj pogodio :D
odlicna serija, odlicno finale :s ko ce sad docekat sezonu 4 :)
nekak si mislim da ga nije ubio, pomakno je dost ruku u stranu, imam neki blesavi filing da je onaj čelavac kaj radi za gus-a, uso u stan kroz prozor pa da ga je ovaj pogodio :D
ta teorija skros pada u vodu, celavac je zvao iz laboratorija dok je Jesse bio ispred vrata, a Walt je rekao da ima 20min prednosti.
So, no go. :kava:
ta teorija skros pada u vodu, celavac je zvao iz laboratorija dok je Jesse bio ispred vrata, a Walt je rekao da ima 20min prednosti.
So, no go. :kava:
e onda zajeb :D
e, taman sam došao.
nisam gledao ni jednu od treće sezone, sad fino skidanje svega i u komadu odgledat :klopa:
e, taman sam došao.
nisam gledao ni jednu od treće sezone, sad fino skidanje svega i u komadu odgledat :klopa:
damn meni bi to pokvarilo sezonu... ta iscekivnja i teoretiziranja sto bi moglo biti sljedeci tjedan.... skros sam sa gusto iz tjedna u tjedan gledao sezonu...
prvu i drugu sam gledao u komadu i nisu mi zbog toga bile toliko impresivne
Dobro finale. Eh, tko će dočekati 4. sezonu... :)
Uh-oh. Četvrta sezona počinje s emitiranjem tek u srpnju 2011 (http://www.screenjunkies.com/tvnews/breaking-bad-wont-return-until-july-2011).
Colonel_Kurtz
26.06.2010., 09:00
Uh-oh. Četvrta sezona počinje s emitiranjem tek u srpnju 2011 (http://www.screenjunkies.com/tvnews/breaking-bad-wont-return-until-july-2011).
:mad: :( Tko će to dočekati.
Super komentari glumaca u filmiću dolje :rofl:
wolfpack
27.06.2010., 23:49
samo da ne zakenjaju na kraju sa tom četvrtom sezonom.bilo bi bolje da su se svi poubijali na kraju treće i end of story.
Torquato.Tasso
28.06.2010., 14:08
Nikad nisam kužio taj američki raspored emitiranja....suluda koncepcija.
wolfpack
29.06.2010., 21:51
http://www.bettercallsaul.com/media/images/polloshermanos.jpg
:D:D:D
Napokon sam uhvatila vimena i pripremila sam 2. i 3. sezonu za gledanje, tako da imam što gledati preko ljeta :mig:
Serija je otkačena totalno :)
Drago mi je da je odobrena i 4. sezona :top:
Odlična serija i odlični glumci, ali puno je godinu dana čekanja na novi materijal.
Drago mi je za Bryana Cranstona, stvarno je pogođena uloga i lik je skroz na nivou, iako nisam to očekivao.
Defintivno uz Californication i Dexter najdraža serija. :)
Septichar
01.08.2010., 16:50
Ja sam se prije svake nove sezone bojao da će se pokvariti. Ali nije.
Definitivno među najboljim serijama u zadnjih nekoliko desetljeća.
Treba sad dočekati...
Halloween
02.08.2010., 18:56
Pogledao sam citavu prvu sezonu i serija mi je odlicna, al radnje mi je malo spora, pogotovo u prvim epizodama...to mi malo smeta posto su duge epizode...
pljucpljuc
08.08.2010., 01:43
Ovo mi je nabolja serija koju sam ikad gledala!! Pogledala prvu sezonu i sada gledam drugu, ali kako mi je krenulo završit ću i nju i treću sezonu prebrzo i šta ću onda :mama: :D
Poluplave okice
08.08.2010., 09:12
Ovo mi je nabolja serija koju sam ikad gledala!! Pogledala prvu sezonu i sada gledam drugu, ali kako mi je krenulo završit ću i nju i treću sezonu prebrzo i šta ću onda :mama: :D
cekat sa svima nama 4. :D
Odgledala sam i 2. sezonu.
Serija je :eek: :top:
Jedva čekam kreniti i sa 3. sezonom.
Počela sam sa 3. sezonom, pogledala sam prve 4. epizode i nekako mi više nema akcije. Jedva čekam da se vrate starom poslu (nadam se da hoće) jer tad su najbolji, situacije u kojima se tad nalaze su neponovljive. Tako da se nadam da će se uskoro opet udružiti :mig:
svi brejking bedovci su izgleda na moru :P
nemam pojma... meni samo ta druga sezona bila spora(fenomenalno spora) :cerek:
dok su mi sve ostale sezone naprosto fenomenalne... serija kod koje nemam zamjerki... scenaristi ti ne pokusavaju vrijedjati inteligenciju kao inace u 1001. uradku
U tjedan dana sam pogledao sve tri sezone.
Odlična serija.
Jedino im nije trebao Fly. Tu su se malo pogubili.
Nastavak je predviđen za 07.2011. Što mi se čini jako duuuuugo.
Nadam se da će ipak prije krenuti.
I da, Tuco mi jako nedostaje u seriji. Najjači lik.
Betty D.
19.08.2010., 17:12
Ja sam stala na pola druge sezone, prvu i polovicu druge pogledala u 2-3 dana :D
Uskoro nastavljam dalje :s
Fly je jedan od kljucnih nastavaka sezone... sam za sebe je nista posebno.... ali nastavci nakon Fly dobivaju na snazi vjerodostojnosti i efikasnosti zahvaljujuci Fly :P
Fly je jedan od kljucnih nastavaka sezone... sam za sebe je nista posebno.... ali nastavci nakon Fly dobivaju na snazi vjerodostojnosti i efikasnosti zahvaljujuci Fly :P
Ja bih mogao živjeti i bez te epizode.
Večeras gledam 10. epizodu 3. sezone, da li je to ta o kojoj pišete?
Ako je baš me zanima zešto vam je ta toliko drugačija od onih prijašnjih.
Inače, ova sezona mi je do sad nekako najlošija, nije loša :mig: ali je slabija od prve 2.
hope nemas pojma.... :cerek:
nakon sto pogledas nastavak procitaj tu malo misljenja forumasa... jer u 3. sezoni ima brdo mocnih trenutaka...
S03E07.... One Minute.... jedan od najupecatljivijih nastavaka.... i to samo zbog zadnjih 5min natjeravanja Hanka sa ubojicama... onak skros eksplozivno...
a taj deseti nastavak je prekretnica... trenutak kad se toliko problema obrusi na Walta... a muha je ta sitnica... ta zadnja kap koja ga tjera na pucanje. i tako reci kriza koja ga jos vise spaja sa jessiem.
ali da... bas malo shvrljam po imdb-u da vidim ocjene te epizode, nema zlatne sredine.. ili ju mrze ili obozavaju
Mene je do sad najviše smetalo što prvih 4-5 epizoda 3. sezone se ništa posebno ne događa.
Baš me zanima ova večerašnja :mig:
Mene je do sad najviše smetalo što prvih 4-5 epizoda 3. sezone se ništa posebno ne događa.
Baš me zanima ova večerašnja :mig:
:top:
Isto promišljamo.
Nije loše, zato što je cijela serija fenomenalna.
Uvod u likove i retrospektiva i ostale trlababadlan fore me jednostavno čone sretnim.
Kao kada sam kao klinac četvrtkom sa uzbuđenjem gledao Dosje X uz napolitanke i mlijeko :cerek:
Odlična serija!!!
Samo di je sedmi mjesec 2011 . . .
Večeras gledam finale pa se javim sa dojmovima :)
Princess Krofna
24.08.2010., 23:28
upravi dragi i ja odgledali prvu sezonu... ne mogu dočekat da mi se skine druga :D
odlično!
Finale je :s :s
Tko će sad dočekati nastavak :(
Stvarno se nadam da ga je ubio, iako je previše maknuo ruku :rolleyes:
Ajoj, sad čekanje skoro pa godinu dana :(
Sad kad gledam sve skupa, ovo je jedna od boljih serija koje sam ikad gledala :top:
Le Chef
25.08.2010., 10:35
http://l.yimg.com/img.tv.yahoo.com/tv/us/img/site/52/99/0000045299_20080103171521.jpg
TV Guide je opisao seriju kao mračniju verziju Weedsa... Kreće sad u nedjelju, 20.1., na AMC-u, mreži koja je stvorila apsolutnog pobjednika ovogodišnjih Globusa - Mad Men :top:
Meni trenutno najbolja serija. Uz bok ide jos i Dexter.
Finale je :s :s
Tko će sad dočekati nastavak :(
Stvarno se nadam da ga je ubio, iako je previše maknuo ruku :rolleyes:
Ajoj, sad čekanje skoro pa godinu dana :(
Sad kad gledam sve skupa, ovo je jedna od boljih serija koje sam ikad gledala :top:
Ja mislim da ga nije ubio. I da će mu samo dati drugu priliku. Budu se nekako izvukli :)
U iščekivanju nastavka . . .
listopad
26.08.2010., 23:48
napokon pogledah ovaj biser od serije :s
ne znam sto mi bi pa da me nesto dobijalo od nje :confused:
finale :cerek:
napokon pogledah ovaj biser od serije :s
ne znam sto mi bi pa da me nesto dobijalo od nje :confused:
finale :cerek:
DO ili OD ?!
Poluplave okice
27.08.2010., 08:15
OD pretpostavljam :D
listopad
27.08.2010., 09:30
ma od naravno :D
-SOMEBODY-
29.08.2010., 20:27
Prva sezona mi tak-tak, sad gledam treću epizodu druge i cini mi se odlicna, puno bolje od prve :)
La Familia
30.08.2010., 11:15
Emmy za Bryana Cranstona! :s
http://www.pic4ever.com/images/2vsj1nm.gifhttp://www.pic4ever.com/images/confetti.gif
White Strike
30.08.2010., 15:47
treca sezona je predobra, kraj uf... ko ce docekat
Septichar
31.08.2010., 19:22
Emmy za Bryana Cranstona! :s
http://www.pic4ever.com/images/2vsj1nm.gifhttp://www.pic4ever.com/images/confetti.gif
...i Aarona Paula!
La Familia
02.09.2010., 12:29
...i Aarona Paula!
Nemoj me jebat, i Aaron Paul pokupio svog prvog Emmyja! Oh, mother fuck… Vidi stvarno (http://www.youtube.com/watch?v=Mamz_QXp8wU).
http://www.pic4ever.com/images/47b20s0.gif
Strasno mi je drago zbog Aarona, jos dok sam vidio i ovo (http://theplaylist.blogspot.com/2010/08/breaking-bad-breakout-star-aaron-paul.html)...
http://www.pic4ever.com/images/bliss.gif
Tko zivi ispod kamena i nije pogledao sve sezone Breaking Bada? Tko misli da je kemija dosadna? :D
BTW, navukao i ludog dedu na 'kemijanje', svrsio s prve dvije sezone - coek vristi. Pita za broj Waltera Whitea/Bryana Cranstona, ima on doma bacve (veselu masinu) i sve za 'kuhanje' - fali mu jos samo recept. :bonk:
il girasole
16.09.2010., 09:55
Pogledala do kraja treću sezonu:( serija je preprepredobra.Tako dobru glumu nisam vidjela stvarno dugo..I Walter i Jese su totalno zasluženo pokupili Emmy-je..Ide mi totalno na živce što tek u srpnju kreće nova sezona..Ja mislim da će oni koknuti Gusa i da će Haisenberg preuzeti njegovu poziciju...jedva čekam novu sezonu.
Na nova.tv će uskoro krenuti prikazivanje prve sezone breaking bad.
Doctor Sammy
08.10.2010., 20:12
Pogledao sam sve 3 sezone u 2 tjedna :D
Što reći nego geeeenijalno! :s:s:s
Bryan Cranston je više nego zaslužio sva 3 Emmyja! :top:
damien666
08.10.2010., 20:29
Slažem se sa svima,izvrsna serija. Samo prevelika pauza do 4.sezone...:top:
Istina, preduga pauza :rolleyes:
surgadina
24.10.2010., 22:43
prejebena serija :s odgledala u dahu prve dvi sezone...sad treca :lux:
rastegni malo gledanje :)
:top: predugo ti je do novih nastavaka, oduži ovo malo što imaš :mig: iako znam da ja ne bih mogla :mig:
Euronymous
03.11.2010., 17:26
kakav kraj 3. sezone isuse, jedva čekam nastavke..
kad nova sezona počinje ??
Sportivo24
10.11.2010., 01:41
Bas sam pogledao prve dvije sezone u dahu i pokusat cu dozirat trecu do dolaska novih epizoda....
Serije je :s:s
Nesto najbolje sto sam gledao u posljednje vrijeme.
MyPoison
10.11.2010., 14:53
najbolja serija nakon twin peaksa :D:cerek:
Sportivo24
19.11.2010., 02:47
Zavrsio i trecu .. tko zna kad dolaze novi nastavci ?
Vec me lovi apstinencijska kriza
listopad
19.11.2010., 05:51
Breaking Bad S03E13 - Full Measure
(5 months ago)
S04E01 - Season 4, Episode 1
(Airs in 7 months, 1 week)
Returning Series 22:00 on AMC in US
:cry:
MarleneDietrich
21.11.2010., 01:03
Breaking Bad S03E13 - Full Measure
(5 months ago)
S04E01 - Season 4, Episode 1
(Airs in 7 months, 1 week)
Returning Series 22:00 on AMC in US
:cry:
k vragu ko ce docekat :(
MarleneDietrich
21.11.2010., 01:05
prejebena serija :s odgledala u dahu prve dvi sezone...sad treca :lux:
uf i ja totalni maraton gledanja, ma nema sanse ovo rastegnit, ka droga je.
fale mi, previse im je razmak izmedju sezona :rolleyes:
dobrimag
29.12.2010., 17:55
Jao...zbog viroze i praznika i nedostataka drugih serija trenutno skinuo sam ovu...
Ma predobro, viroza je nestala još za vikend a ja sam još uvijek većinom doma i liječim se :D
Stvarno nevjerovatno da sam ovo uspio propustiti, savršeno.
Jao...zbog viroze i praznika i nedostataka drugih serija trenutno skinuo sam ovu...
Ma predobro, viroza je nestala još za vikend a ja sam još uvijek većinom doma i liječim se :D
Stvarno nevjerovatno da sam ovo uspio propustiti, savršeno.
ne znam kako sam ja naletila na ovu seriju, ali da nisam, bilo bi mi ful zao.
jako volim. :cerek: jedva cekam da ponovno krene.
Charobniak
30.12.2010., 21:20
Prije nego sam gledao breaking bad, nisam znao što znači gledati dobru (dapače, odličnu) seriju. Svaka epizoda me držala toliko napetim, da sam jednostavno morao nabacit maraton i odgledat sve tri sezone odmah sada odmah. :D
Cranston me oduševio, pogotovo s obzirom koliko mi je njegova uloga u ovoj seriji bila kontrastna s onim od kud ga najviše znam (malcolm u sredini ofkors). Aaron Paul me također oduševio. Žao mi je što toliko batina dobi svako malo :( :D
Jedva čekam sljedeću sezonu, iako treba se bome strpit još tih nekoliko mjeseci :(
Usput, se sjećate bacanja pizze (http://www.youtube.com/watch?v=K_GbFMtPF6I)? Krepo sam na to s obzirom koliko je bilo neočekivano :lol:
dobrimag
04.01.2011., 09:32
Upravo sam pogledao 7 epizodu, sinoć u 12 točnije.
Hank vs cousins (http://www.youtube.com/watch?v=cg-qqVJ6g6Y). Ajme trnci me prošli, gledao sam valjda 100 000 okršaja na serijama do sada, ali ovaj je jedan od najboljih.
Likovi koji su snimali tu scenu su genijalci. Valjda sam 3 puta pogledao dio kad sav krvav ide stavljat metak u pištolj...
Pretpostavljam da je izvrsna karakterizacija svih likova u tom okršaju dovela do toga da navijaš odjednom za obje strane :D
bumbar_zzz
14.01.2011., 12:17
Jedna od najboljih serija koje sam ikad gledala.
Aaron Paul mi je predobar, odlično mu stoji uloga. :D
A još tako punooo dana treba proći do nove sezone, uh!
nije me oduševila serija..
lik waltera whitea je prikazan kao iskompleksirana i luda osoba, a ujedno obiteljski čovjek..
lik jessea je dobro napravljen.
i ne sviđa mi se konstanstno odgađanje u seriji, napokon počnu kuhati meth i umjesto da se razvije nova radnja, njima se stalno nešto ispriječi.. malo je to postalo dosadno pri kraju
sinoc na novojTV naisao na breaking bad ^^
izgleda da je samo srijedom.... 00:30 ... sto je po meni uzasan termin za tako fenomenalnu seriju
damien666
03.02.2011., 20:12
nije me oduševila serija..
lik waltera whitea je prikazan kao iskompleksirana i luda osoba, a ujedno obiteljski čovjek..
lik jessea je dobro napravljen.
i ne sviđa mi se konstanstno odgađanje u seriji, napokon počnu kuhati meth i umjesto da se razvije nova radnja, njima se stalno nešto ispriječi.. malo je to postalo dosadno pri kraju
Čovjek je živio po pravilima i normama cijeli svoj život,bio iznimno darovit u svom području,nije varao ženu,krao ni lagao...
I što je dobio s tim? Bolesnog sina,jadnu plaću,dugove,nepoštovanje i nepriznatost te na kraju neizlječivu bolest...
Pa ti ne postani iskompleksiran i lud...
:kava:
hope.cc
07.02.2011., 22:29
ova serija je odlicna!!!
nedavno sam je otkrila, pogledala prve dvije i pola trece sezone i mogu samo rec :s:s...ovo mi je jedna od najboljih serija koje sam ikad gledala! trebalo mi je par epizoda da se ukljucim i navucem i nakon toga nisam mogla stat...
predobri glumci, predobro razrađeni likovi, ma oduševljena sam!:top:
mene osobno je najvise odusevio Aaron Paul, predobro mu je sjela uloga, a i lik jesse-a mi je nekako najdraži...
ma stvarno sve najbolje, mislim da oni koji nisu gledali ne znaju sto propustaju! preporuka svima!
Čovjek je živio po pravilima i normama cijeli svoj život,bio iznimno darovit u svom području,nije varao ženu,krao ni lagao...
I što je dobio s tim? Bolesnog sina,jadnu plaću,dugove,nepoštovanje i nepriznatost te na kraju neizlječivu bolest...
Pa ti ne postani iskompleksiran i lud...
:kava:
to stoji.. ali opet njegovo ponašanje prema jessiu mi totalno bezveze, kad je počea glumiti neku mangu, ka bez njega se ne može, onda i kad je htjeo odjebati jessia... neznam.. navukao sam se gledajući je kao na neku sapunicu.. samo čekaš sljedeću epizodu misleći da će se tamo nešto razviti kad ono šipak...
x files agent
11.02.2011., 21:54
ja sam pogledala prvu sezonu i one zadnje 3 epke mi nisu nešta,mislim ok mi je jedino bilo kad je Walter zajebo onog mafijaša u 6 epki ali kraj sezone me nije nešta zaintrigiro.jel 2 sezona kvalitetnija,zanimljivija?????????
damien666
12.02.2011., 01:45
A ne znam što da vam kažem. Meni su sve tri sezone dobre iako naravno ima slabijih epizoda. A što se tiče Jesse-a , mislim da se dobro vidilo koliko mu je htio pomoći da se odvikne...:kava:
a definitivni promašaj je kada kroz cilu jednu epizodu walter pokušava uvatiti muhu u laboratoriju
damien666
12.02.2011., 21:15
Je,ta je bila bezvezna...
scrolaj malo gore prijasnje postove.... The Fly je jedna od najboljih epizoda, ne sama za sebe, ali fenomenalan uvod u sljedecih par nastavaka. a ovo nije serija koju mozes poceti gledati na pola cetvrtog nastavka sedme sezone... likovi i odnosi izmedju likova se razvijaju i kompliciraju od provog nastavka.
Doctor Sammy
13.02.2011., 23:31
Svašta... Pa meni isto "The Fly" jedna od najboljih epizoda... O tome se uostalom pisalo na ovom topicu...
damien666
14.02.2011., 13:32
Kakve veze ima da se pisalo,valjda imamo pravo na neslaganje...:kava:
neznam po čemu je to dobra epizoda... :ne zna:
seriju sam gledao od početka i izgledala je obečavajuće, ali nemam namjere gledati novu sezonu kad dođe
Doctor Sammy
17.02.2011., 23:09
Po nečemu što se zove karakterizacija likova, a jako je bitno za seriju
Klonusha
19.02.2011., 05:04
sve tri u tjedan dana. :o
imam filing da sam se malo zabejala,trebala sam rastegnut,al sam prekasno vidjela air date,tj,tek slučajno,poslije druge sezone išla malo jutubirat Aarona (u 2. sez. mi je najjači,pogotovo on i njegova heroin ženskica) da vidim malo,kad tamo,dobi on Emmya i u intervju na red carpetu kaže da tek na ljeto ide nova...
ko će čekat sad...
a kaj se tiče The Fly ep....sve HBO mrge (Sopranosi,B.Empire,Deadwood,Carnival,Oz..) su imale barem jednu introspektivnu "the fly" epizodu po sezoni.
To je ono što ih izdiže među konkurencijom.Kvaliteta.To je razlog čišćenja u award sezoni.Al opet,teško to objasnit nekome ko je odrast'o na Cobri 11 i Prison Breaku :mig:
ma ova serija se nemože uopće mjeriti sa sopranosima...
a fly epizoda, ako je već trebala biti, je mogla biti puno bolje i kvalitetnije napravljena.. a ne hvatanje muhe 45min... :facepalm:
Doctor Sammy
22.02.2011., 22:03
Opet ti ne kužiš da je u toj epizodi ta muha samo sporedna stvar, a puno je zanimljivije ono što se priča...
Pogledao baš sve 3 sezone. Serija mi je odlična iako je korak iza Sopranosa i The Wirea.
Međutim ima nešto što me malo zasmetalo u 3 sezoni ,a to je razlog cijelog ovog zapleta na kraju. Imamo Gusa koji je kao neki super uber kriminalni um. Totalno "on the DL" , ne eksponira se, tajnovit itd.. I sad se on kao užasno zabrine i zakrvi sa tipovima koji mu kuhaju jebenu drogu zbog nekakav dva ulična dilera. S kojima se on još i nalazi i to su mu kao vjerni suradnici??!!..Mislim kaj se to nikome ne čini malo čudno, da takav tip tako prisno surađuje sa nekakva dva uličara? Meni je to nategnuto s obzirom kako je Gus prikazan od početka. Čovjek bi rekao da nema veze s takvima.
A što se tiče epizode "The Fly" i meni je bila dosadna, osim na kraju kada je postalao napeto ,hoće li Walter priznati da je "ubio" Jane i hoće li Jesse pasti s onih lojtri:rofl:
Usporedio bi tu epizodu sa onom iz Sopranosa kada Paulie i Chris hvataju onog Rusa cijelu epizodu po šumi, samo što je ta neusporedivo bolja.
La Familia
31.05.2011., 23:22
Breaking Bad Season 4 Trailer - http://bit.ly/jvupXE
+
Odlican serijal clanaka o showrunnerima: The Showrunner Transcript: Breaking Bad’s Vince Gilligan on Season Four and His Experiences on The X-Files - http://bit.ly/lG2iO8
What will be going on with Walter White in season four?
Walter White continues in his personal transformation from Mr. Chips to Scarface. His world gets even darker and more complicated, and there’s some very exciting twists and turns that I’m looking forward to people seeing.
Will he continue to work for the chicken man?
Well, definitely Gus the chicken man is a very central part of this season and a central quandary that Walt faces. Also, Walt’s relationship with Jesse gets tested to a degree it’s never been tested before. Their partnership gets very tricky. In a sense, the student becomes the master this season.
And Walt’s plans for the car wash?
We’re picking up pretty much where we left last season. Skyler, of course, was interested in … not in keeping Walt working in this criminal enterprise so much, but in her very pragmatic sense she was interested in making sure that, if he was going to be doing these illegal things, at least he wouldn’t get caught. So, to that end, she wants to help him launder his money to do it the right way. So, we’ll see a continuation of that.
She’s becoming a bit more of a willing enabler?
They have a very complicated relationship. They have something of a sinner-enabler relationship this season, that’s true, which we saw the seeds of last season. That trend continues.
Septichar
01.06.2011., 23:12
A baš sam zaboravio na ovo i počeo normalno živjeti (:D) i sad ovo... Dobro... Još malo...
Breaking Bad Season 4 Trailer - http://bit.ly/jvupXE
+
Odlican serijal clanaka o showrunnerima: The Showrunner Transcript: Breaking Bad’s Vince Gilligan on Season Four and His Experiences on The X-Files - http://bit.ly/lG2iO8
uuuuuuuuu..... kako li cu docekati sedmi mjesec? kako? :mama:
La Familia
08.06.2011., 00:04
uuuuuuuuu..... kako li cu docekati sedmi mjesec? kako? :mama:
Jos samo malo. :)
Preporuka za citanje (dok cekamo):
http://img715.imageshack.us/img715/4633/19127528.png
Klik na 'Vince Gilligan'/str. 50.
Digital issue (http://bluetoad.com/publication/?i=72023)
PDF Download (http://d27vj430nutdmd.cloudfront.net/4973/72023/72023.3.pdf)
Tekst (http://bluetoad.com/display_article.php?id=750368)
La Familia
10.06.2011., 11:46
http://img101.imageshack.us/img101/7884/73152110.jpg
2-Breaking-Bad-Poster-S4 (http://cinemateaser.com/wp-content/gallery/breaking-bad-poster-s4/2-Breaking-Bad-Poster-S4.jpg)
3-Breaking-Bad-Poster-S4 (http://cinemateaser.com/wp-content/gallery/breaking-bad-poster-s4/3-Breaking-Bad-Poster-S4.jpg)
hope.cc
10.06.2011., 12:17
http://img101.imageshack.us/img101/7884/73152110.jpg
2-Breaking-Bad-Poster-S4 (http://cinemateaser.com/wp-content/gallery/breaking-bad-poster-s4/2-Breaking-Bad-Poster-S4.jpg)
3-Breaking-Bad-Poster-S4 (http://cinemateaser.com/wp-content/gallery/breaking-bad-poster-s4/3-Breaking-Bad-Poster-S4.jpg)
:jumping: jedva čekam!!!
:jumping: jedva čekam!!!
me too:top:
La Familia
11.06.2011., 18:16
http://www.cinemateaser.com/2011/06/30127-breaking-bad-–-saison-4-character-posters
kad pomislim koje ce mindblowing genijalnosti donjeti 4ta sezona, sam kaj se ne onesvjestim, znam da nece razocarat i da ce Walt polako ali sigurno postajat kingpin i to vise inteligencijom nego vojnicima
david_1991
17.06.2011., 01:35
..serija je predobra,najjače mi je kako Walt postaje sve opakiji kako epizode odmiču,sjajno glumi tu transformaciju..još malo i 4. sezona..
Dino007
17.06.2011., 12:00
Još malo :s
hope.cc
17.06.2011., 12:28
Još malo :s
mjesec dana :mig: :s :jumping:
La Familia
20.06.2011., 22:08
http://img856.imageshack.us/img856/330/12269811.jpg
http://www.pic4ever.com/images/acigar.gif
BREAKING BAD season 4: new pics - http://bit.ly/m6QjfV
I ova je krvava, 'vesela masina'...
http://cinemateaser.com/wp-content/gallery/breaking-bad-nouvelles-images/6BB-NOUVELLES-IMAGES.jpg
Hank, pazi mu face...
http://cinemateaser.com/wp-content/gallery/breaking-bad-nouvelles-images/3BB-NOUVELLES-IMAGES.jpg
:s
I Skyler se miri sa 'situacijom'...
http://cinemateaser.com/wp-content/gallery/breaking-bad-nouvelles-images/2BB-NOUVELLES-IMAGES.jpg
*Jesse Pinkman i Gusov 'cistac'...
http://cinemateaser.com/wp-content/gallery/breaking-bad-nouvelles-images/1BB-NOUVELLES-IMAGES.jpg
Koji par. :s
*pomraceni um, po ocima mu se vidi da ce totalno prolupat. :D
Malo je serija zbog kojih drhtim od uzbudjenja.
Gustajte, braco i sestre - jos samo malo.
La Familia
21.06.2011., 23:34
Breaking Bad Season Four trailer - http://avc.lu/lH2u7d
Walter's got a gun. :cerek:
Rjesavaju se Gusa (?), urnebes. :D
david_1991
22.06.2011., 00:50
Walter's got a gun. :cerek:
Rjesavaju se Gusa (?), urnebes. :D
..hehe,komentar na youtubeu na trailer: Is it wrong that I have a boner now? :rofl:
:cerek: čeka nas zanimljivo ljeto :D
La Familia
30.06.2011., 10:57
Odmah isprika na malom offu, skuzajte moderatori - volimo Bryana Cranstona. :D
http://i2.blogs.indiewire.com/images/blogs/theplaylist/archives/Bryan-Cranston_Argo.jpg
Bryan Cranston Has The Best Agent In Hollywood, Now Joins ‘Gangster Squad’ http://t.co/1DlLw9Z
Prvo je potvrdjena uloga u Argou (novom filmu Bena Afflecka), svega 24h kasnije i uloga u Gangster Squadu WB-a (sa Sean Pennom).
http://www.pic4ever.com/images/47b20s0.gif
Dakle, lista filmskih naslova u kojima cemo gledati Cranstona sada izgleda ovako: “Drive,” “Contagion,” “Red Tails,” “John Carter,” “Total Recall,” “Rock Of Ages,” “Argo” i sad “Gangster Squad”.
Ruku na srce, covjek to i zasluzuje. :cerek:
On topic:
Brojimo sitno, svega 18 dana...
Septichar
01.07.2011., 23:16
Dakle, lista filmskih naslova u kojima cemo gledati Cranstona sada izgleda ovako: “Drive,” “Contagion,” “Red Tails,” “John Carter,” “Total Recall,” “Rock Of Ages,” “Argo” i sad “Gangster Squad”.
Ruku na srce, covjek to i zasluzuje. :cerek:
On topic:
Brojimo sitno, svega 18 dana...
Naravno da on to zaslužuje. Ali, kao, nadam se, realnu posljedicu toga, mi zaslužujemo gledati ga sve više i više. I vrištati kao curice... Ahm... Da. I režati od zadovoljstva kao pravi muškarci.
On topic: Dan manje!
Baš se sjećam kad sam ga prvi put vidia, u epizodi dosje x, pa kasnije tek u Malcolmu :) i Breaking Bad. Nije mi bilo ni pri kraj pameti da će lik rasturat :) kasnije.
:cerek: čeka nas zanimljivo ljeto :D
hijaooo.... ja nemrem docekat. :D
totalno me oborila s nogu ova serija. ne znam kako to da svi zivi ne gledaju. :ne zna:
hope.cc
04.07.2011., 22:42
hijaooo.... ja nemrem docekat. :D
totalno me oborila s nogu ova serija. ne znam kako to da svi zivi ne gledaju. :ne zna:
definitivno premoćna serija, oni koji ne gledaju, ne znaju što propuštaju :s:s
x files agent
04.07.2011., 23:49
Baš se sjećam kad sam ga prvi put vidia, u epizodi dosje x, pa kasnije tek u Malcolmu :) i Breaking Bad. Nije mi bilo ni pri kraj pameti da će lik rasturat :) kasnije.
rastura ali u Malcomu mi je još veći car:s:s ma odličan glumac,jedan od najboljih:top:
La Familia
07.07.2011., 14:12
Novi forspan, slozen kronoloski - http://bit.ly/qdT8lp
10 dana. :cerek:
hope.cc
07.07.2011., 15:22
:s:s 10 dana :headbang:
david_1991
07.07.2011., 15:30
..jebačko..za ovu sezonu nemam nikakva druga očekivanja osim da bude nešto najbolje što sam u životu gledao :headbang:
potpisujem,kaj su ljudi tak spori da ne kuze?
La Familia
10.07.2011., 13:44
:s:s 10 dana :headbang:
7 dana. :cerek:
..jebačko..za ovu sezonu nemam nikakva druga očekivanja osim da bude nešto najbolje što sam u životu gledao :headbang:
Sve ove premise o kojima citamo idu u prilog tome. :ceka:
Preporuka za citanje:
http://www.latimes.com/media/photo/2011-07/63109018.jpg
Vince Gilligan and the strange world of 'Breaking Bad' (http://www.latimes.com/entertainment/news/tv/la-ca-vince-gilligan-20110710,0,3165362.story)
The growing popularity of "Breaking Bad" has propelled the low-key Gilligan into the top ranks of TV's elite producers, particularly since the escalating darkness and bloody brutality appear the polar opposite of his personality. His demeanor is flavored by good humor and modesty — he gives endless credit to his writing staff, crew and performers for the show's success. Says Charlie Collier, president of AMC: "Vince is one of the most disarming people you'd ever run into in this business. When we talk, he enters the conversation with an appreciation for what we're building. That sets the tone for our relationship and everyone who works on the projects. He's always the first to compliment the writers and the crew."
A evo sto za njega kaze Chris Carter:
"There's really more to Vince than meets the eye," says Chris Carter, creator and executive producer of "The X-Files" who hired Gilligan as a writer and producer after the show's first season in 1994. "There's some darkness in him, and it comes out in 'Breaking Bad.' Vince has got a very acerbic sense of humor. You meet him and there's the nice guy and the Southern accent, but when you read what he writes, it's clear there's much more there."
Vince Gilligan jebeni je genijalac, imam feeling da cemo ga uskoro gledati i na filmu/iza kamere.
david_1991
16.07.2011., 15:02
..ljudi di je euforija..JOŠ SAMO 1!!!
hope.cc
16.07.2011., 20:04
ja sam euforična :jumping: :trio:
:ceka::ceka: čeka se, čeka :cheer:
La Familia
16.07.2011., 23:08
Tko bi rekao... Breaking Bad is ineligible this year. To see them not be represented at all in the main categories is a big disappointment. - http://bit.ly/nlGcG0
*phew!*
Kako ih nije sram? Jebes Emmyje, nista mi nece ovaj dan pokvarit! :D
Dok cekamo, jos jedan odlican (uistinu odlican, ogromna preporuka za citanje) NYT feature:
http://img807.imageshack.us/img807/5983/53425174.jpg
The Dark Art of ‘Breaking Bad’ (http://www.nytimes.com/2011/07/10/magazine/the-dark-art-of-breaking-bad.html?_r=1)
meni je nevjerojatno da jedna serija ovako rastura:D naravno tek poslije THE WIRE, zbog ovakvih radova obožavam serije i filmove:D
La Familia
17.07.2011., 02:55
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lnlj0pNfgR1qlhdm5o1_500.jpg
“Whenever the blue meth is on set, I am constantly eating it. It’s cotton candy-flavored rock candy. They dye it a little bit, but I don’t care — I just eat through the dye. I get everyone to try it. I literally try to hand out our drugs to new [actors] on the show. They’re like, ‘No, I don’t want to try.’ ‘Here just have one. You’re on Breaking Bad! Eat some of the meth!’”
Aaron Paul za EW (http://popwatch.ew.com/2011/06/12/breaking-bad-aaron-paul-meth/).
:rofl::s
Brojimo sitno. :cerek:
Cajkaroš
17.07.2011., 11:23
Sto mislite kad se moze ocekivati na torrentima? ma nemora biti ni torrent bitno da ima DL :hekla:
stragulescu
17.07.2011., 18:10
Sto mislite kad se moze ocekivati na torrentima? ma nemora biti ni torrent bitno da ima DL :hekla:
Na torrentima gotovo sigurno idući dan. A kad će HR titl - to je već upitno.
Tko bi rekao... Breaking Bad is ineligible this year. To see them not be represented at all in the main categories is a big disappointment. - http://bit.ly/nlGcG0
*phew!*
Kako ih nije sram? Jebes Emmyje, nista mi nece ovaj dan pokvarit! :D
a kako si ti to mislio da Breaking Bad bude nominiran? nije bilo epizode preko 13 mjeseci.. Pa ne mogu ih nominirati za sezonu koju nisu vidjeli. Uostalom, koga boli k za nagrade.
La Familia
17.07.2011., 20:28
a kako si ti to mislio da Breaking Bad bude nominiran? nije bilo epizode preko 13 mjeseci.. Pa ne mogu ih nominirati za sezonu koju nisu vidjeli.
Nema ti to nikakve veze (po pitanju Emmy-a), Breaking Bad ravnopravno se natjecao za iste (isto kao sto se i filmovi distribuirani u sijecnju mogu ravnopravno natjecati za Oscare).
Uostalom, koga boli k za nagrade.
Vincea Gilligana, Emmy je dosta bitan za "created by" autore tih serija (i njihove buduce projekte).
Nema ti to nikakve veze (po pitanju Emmy-a), Breaking Bad ravnopravno se natjecao za iste (isto kao sto se i filmovi distribuirani u sijecnju mogu ravnopravno natjecati za Oscare).
ček, pa ne mozes mi to uspoređivati. pa moraju vidjeti materijal prije nego odluce tko ce biti nominiran. ne mogu na slijepo, nitko na Oscaru nije nominiran a da žiri nije vidio film. Jedino bi bilo moguce ako bi im poslali cijelu sezonu i da onda odluce u kojim ce sve kategorijama biti nominirani. Vecina kategorija se odnosi na određene epizode. Tako da ne vidim u cemu je problem, Emmy sigurno ne šikanira Breaking Bad, ili ti mislis drugačije? :)
Vincea Gilligana, Emmy je dosta bitan za "created by" autore tih serija (i njihove buduce projekte).
e, pa vidis..da im je toliko bitno onda bi seriju pustili kad su i planirali, u 3 mjesecu..taman za Emmye. i AMC i autori serije su znali da nece biti nominirani za Emmy 2011 ako im premijera 4. sezone bude u 7 mjesecu.
Da Breaking Bad nece biti nominiran za Emmye 2011 se zna otkad su pomaknuli datum izlaska 4. sezone, tak da ne znam kaj se cudite ko pura dreku :D
Sezona 4 ce biti u konkurenciji za sljedeci Emmy (2012). I na blogu vam piše:
http://blogs.amctv.com/breaking-bad/2011/07/breaking-bad-2011-emmys.php
Cajkaroš
18.07.2011., 09:35
Evo tko nije gledao sinoc
http://www.vertor.com/index.php?mod=download&id=2341576
Doctor Sammy
18.07.2011., 21:56
Ovaj Gus je Bad Motherfucker... Dođe, prikolje čovjeka bez riječi i samo kaže "Get back to work!"... Isusati koji početak sezone !!!
isusek, tak me zanima kaj ce se dalje desavati... :raspa:
sad nemrem docekat sljedecu. nemrem!
joj! :cerek:
listopad
19.07.2011., 13:48
jebemti sve kakva epizoda, kakav mrak ljudskih dusa :s :s :s
najaci su najaci :s
a ovo pitanje oko torrenata i brzine, ako ti je brzina bitna imas trackera koji imaju serije par sekundi nakon emitiranja za download :mig:
Odlično otvaranje. :s Cijela ona scena dok čekaju Gusa i ona kad Gus su mi genijalne. :s
predobro, majica kenny rogersa:D odma asocijacija na Lebowskog :D
bumbar_zzz
20.07.2011., 02:36
Aaaa, konačno!
Usavršili su se što se "otapanja" tiče! :D
M@tthew
21.07.2011., 18:17
Tooooooooooooo najbolja serija ikada.... :top::s:s
kako je lijepo kad se kritika i publika slazu u ukusu http://www.metacritic.com/tv/breaking-bad/season-4
:)
sto se to dogadja s dzesijem?
Morales77
25.07.2011., 21:01
Sad sam pogledao 7.ep.3.sezone!
Meksički blizanci su dead !:kava::D
ubio čovjeka:confused:
listopad
25.07.2011., 22:58
ubio covjeka, vidio kako netko hladnokrvno ubija (kolje) drugog covjeka :( mislim da nitko ne moze ostati normalan nakon toga (psihopate ne racunam)
zgodan je? :ne zna:
al ozbiljno, jesse je u kurcu otkad je morao ubit covjeka i otkad je vidio gusa kako reze grkljan onom tipu. a vjerojatno ga proganja i sve ono otprije. :D
i tako Bobby Singer (Supernatural) prodaj piece nasem voljenom Walteru u drugoj epizodi nove sezone.
komedija :rofl:
Morales77
29.07.2011., 13:51
Badger je legenda! Zbunjenijeg lika nisam vidio ...:D
Još onaj njegov glas!:)
Doctor Sammy
29.07.2011., 14:10
Badger je legenda! Zbunjenijeg lika nisam vidio ...:D
Još onaj njegov glas!:)
Badger je zakon! Najjače mi je kad su donijeli jumbo pizze koje su jeftinije jer nisu razrenae, pa je tražio škare :D
Morales77
29.07.2011., 14:38
http://www.youtube.com/watch?v=NPx42dMjegc legendarno :)
Mother Earth
30.07.2011., 03:01
Genijalna serija!! :cerek:
Morales77
31.07.2011., 01:09
Danas se emitira 3. epizoda u US ? Kaj mislite kad bi moglo biti na torrentu...?
a valjda ujutro ponedjeljak
Doctor Sammy
31.07.2011., 01:48
Danas se emitira 3. epizoda u US ? Kaj mislite kad bi moglo biti na torrentu...?
Pa sve serije su na torrentima vrlo brzo nakon emitiranja... Već negdje oko 3 ujutro po našem vremenu...
listopad
31.07.2011., 08:39
bude par sekundi do minute nakon emitiranja ako ti je to jako bitno :)
Morales77
01.08.2011., 00:05
bude par sekundi do minute nakon emitiranja ako ti je to jako bitno :)
Pričekati ću do jutra! :D
predobro, sad kad Hank sve poveže iz onih nota:D
Morales77
01.08.2011., 15:24
Skinuto! idemo pogledati...:D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.