View Full Version : vojska
citam ja susjedni topic o ratnim pricama i vidim svi imaju neke zanimljivosti za ispricati...
i sad ja, 19 godina star, malo vise od godinu dana u dezeli... a ovaj mjesec bila zadnja tura obaveznog vojnog roka... dakle, za mene vojnog roka nece biti...
i sta sad? osjecam neku prazninu u sebi... osjecaj da nikada necu biti osisan full na kratko, da necu ujutro u 5 zuriti sto prije oprati zube rasturenom cetkicom, da necu ici na mjesec dana negdje na logorovanje...
priznajem da sam u velikoj frci... imam osjecaj da se trebam ici javiti u profesionalnu vojsku, izvrsiti svoju duznost, braniti svoju domovinu, nositi uniformu...
sta da napravim? kako da postupim?
Antarius kaže:
i sad ja, 19 godina star, malo vise od godinu dana u dezeli... a ovaj mjesec bila zadnja tura obaveznog vojnog roka... dakle, za mene vojnog roka nece biti...
sta da napravim? kako da postupim?
Ako bas zelis mozes ti u vojsku i sa 25 godina.
Antarius kaže:
malo vise od godinu dana u dezeli...
...............
...braniti svoju domovinu
a brzo si se prodo pzdatmatrna slovencima... godina dana, a vec ju domovinom zove...
e zavioriće se šahovnica na triglavu, zaviorit :D
..a unda
08.12.2003., 21:48
Antarius kaže:...i sta sad? osjecam neku prazninu u sebi... osjecaj da nikada necu biti osisan full na kratko, da necu ujutro u 5 zuriti sto prije oprati zube rasturenom cetkicom, da necu ici na mjesec dana negdje na logorovanje...
to mogu bit i skauti..izvidjaci..i jos naucis cvorove vezat. :D
...sta da napravim? kako da postupim? [/B]
ne brini..jos nije dosao zakon da ti u c.v. za rad u nekoj drzavnoj sluzbi treba i taj osjecaj punoce. opusti se. gledaj (sudeci po onom topicu i odlicnom znanstvenom zapazanju) zenske grudi jedno dva tjedna . to ti je ko pola godine vojnog roka, samo puno bolje. :D
..a unda
08.12.2003., 21:51
Reebok kaže:a brzo si se prodo pzdatmatrna slovencima... godina dana, a vec ju domovinom zove...e zavioriće se šahovnica na triglavu, zaviorit :D
dok sam citao tvoj post, na radiju je sviralo...and i think to myself, what a wonderfull world...:kava:
Garovix
08.12.2003., 22:09
ja bi molil da se ovaj topic preseli na papanluk...ko se nije tuko za cao-cao i pudinge, ko ga jebe. umrijet će kao pakshoe.:)
margarita
08.12.2003., 22:15
Antarius kaže:
citam ja susjedni topic o ratnim pricama i vidim svi imaju neke zanimljivosti za ispricati...
i sta sad? osjecam neku prazninu u sebi... osjecaj da nikada necu biti osisan full na kratko, da necu ujutro u 5 zuriti sto prije oprati zube rasturenom cetkicom, da necu ici na mjesec dana negdje na logorovanje...
priznajem da sam u velikoj frci... imam osjecaj da se trebam ici javiti u profesionalnu vojsku, izvrsiti svoju duznost, braniti svoju domovinu, nositi uniformu...
sta da napravim? kako da postupim? zvizi se tupim predmetom po glavi - odmah ce te te gluposti proci :bonk:
Garovix kaže:
ja bi molil da se ovaj topic preseli na papanluk...ko se nije tuko za cao-cao i pudinge, ko ga jebe. umrijet će kao pakshoe.:)
Jebat ga, za cao cao i puding moš se tuć i u SC menzi, nije baš nešto!!
Cele303
09.12.2003., 07:59
Garovix kaže:
To i ja kažem!! :top: :top:
ZBUNJENN
09.12.2003., 13:58
da nema vojski nebi bilo ni ratova...
Protiv Vojske sam uvijek...i necu ici u armiju!Fuck
margarita
09.12.2003., 15:14
ZBUNJENN kaže:
da nema vojski nebi bilo ni ratova...
Protiv Vojske sam uvijek...i necu ici u armiju!Fuck
:s :s :s :top:
A da nema zakona, nebi bilo ni kriminala...
zato ja krsim zakon kad god mogu :p
ZBUNJENN
10.12.2003., 23:10
margarita kaže:
:s :s :s :top: svidjam li ti se ;)
Vojska je zakon! :top:
Žalim one koji nisu bili u vojsci. Ne upoznat taj nadrealistički svijet besmisla, zapovjednike i kolege-vojnike koji kao da su došli iz Marinkovićeva Kiklopa, eh to je propust života.
Šteta što uskoro više neće biti vojske. Još veća šteta što žene ne idu u vojsku, ne bi bile tolike rospije... :mad:
Hm, jesu li Izraelke rospije i kokoši? :cool:
cazzira
12.12.2003., 18:00
desna ruka kaže:
Vojska je zakon! :top:
Žalim one koji nisu bili u vojsci. Ne upoznat taj nadrealistički svijet besmisla, zapovjednike i kolege-vojnike koji kao da su došli iz Marinkovićeva Kiklopa, eh to je propust života.
Šteta što uskoro više neće biti vojske. Još veća šteta što žene ne idu u vojsku, ne bi bile tolike rospije... :mad:
Hm, jesu li Izraelke rospije i kokoši? :cool:
Yep...ma ja bih sve muskarce poslala barem na godinu dana u vojsku...da se necemu i nauce, kvragu...;) :D
P.S. Ne vjerujem bas da ce se vojska ukinuti sada kada je opet bila smjena na vrhu...pa tko si to moze dopustiti? :confused:
Mljacko
12.12.2003., 21:25
ja na to gledam samo ko gubljenje godine života bez veze...
Mljacko kaže:
ja na to gledam samo ko gubljenje godine života bez veze...
A kad treba u rat onda znas pucati samo iz pracke ili se zavuces mami pod suknju.
Mljacko
12.12.2003., 22:15
No123 kaže:
A kad treba u rat onda znas pucati samo iz pracke ili se zavuces mami pod suknju.
Ne, neg onda idem u rat, a naučiti pucati je najmanji problem u ratu;)
Mljacko kaže:
Ne, neg onda idem u rat,
Za ovo :top:
Mljacko kaže:
, a naučiti pucati je najmanji problem u ratu;)
To je kada bi se ratovalo samo s puskom, ali ima tu i topnistva i ostalih stvari koje treba znati, a dok se ti naucis prosla baba s kolacima ;)
Mljacko
12.12.2003., 22:48
a ni artiljerija nije viša matematika:D
treba ti srce, samo što je point moga prvog posta da mi je rat najzadnje na ljestvici vrijednosti
Mljacko kaže:
a ni artiljerija nije viša matematika:D
Nije, prije se to racunalo s nekim tamo PUV-ovima grafickim metodama, a sada se za to koriste racunala.
Mljacko kaže:
treba ti srce, samo što je point moga prvog posta da mi je rat najzadnje na ljestvici vrijednosti
Svakome, normalnom, je rat zadnja opcija, ali kada do toga dodje, sta se mora mora se.
ZBUNJENN
15.12.2003., 00:18
idite onda u vojsku kome se ide :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.