PDA

View Full Version : Format C:

HANS
09.12.2003., 23:49
Došao je taj trenutak da i moj XP ode u vječna lovišta.

Nisam mogao vjerovati!
Pokušavao sam instalirati CATIU V5 R10 i nisam mogao ni početi instalaciju!?
A interesantno sve druge stvari idu bez ikakvih problema.

Nevjerovatno , ali odlučio sam da isprobam na friškom XP-u i ide bez pardona!?

Dakle hajde sad neka mi netko objasni kako je to sranje da se samo taj jedan jedini program nije htio instalirati uz poruku u greški u samom startu?

Maky
09.12.2003., 23:56
Garantiram ti da to nećeš nikad saznat, no ovdje (http://www.forum.hr/showthread.php?s=&threadid=28993&perpage=40&pagenumber=3) svakako možeš pokušati još jednom :D

HANS
10.12.2003., 00:40
haha ni tebi ne dela link..i ja sam imal maloprije bisere,...možda stvarno nešto šteka?

HANS
10.12.2003., 00:44
Ah da , a na novom "super proizvodu XP" sam obični modem instalirao šest (6) sati , znam da zvuči čudno ali radi se o friškom XP s SP1 ??

To što mi je radio FJBG nije za vjerovati, ali utješno je kaj je sused montiral potpuno ispravni modem u drugu kutiju i .....cijeli se komp zblesirao i neče više da se digne ni do BIOS-a ??

Ovo je za Dosje X temu

Maky
10.12.2003., 07:20
HANS kaže:
haha ni tebi ne dela link..

...:confused: kak ne radi kad radi?

HANS
10.12.2003., 16:12
Ja ga još nisam uspio otvoriti?

Mlaen
10.12.2003., 19:55
čuj mislim da tebe je jebe samo taj modem...:D

HANS
10.12.2003., 23:36
Ovo je za popizdit..

Explorer , ali i svi ostali do netscapea neče da otvaraju pola stranica koje imam u favoritima???

Ne mogu ništa da učinim , ne prolaze ni nadogradnje ni deinsalacije...opet i uvjek...

Bilo mi je sumnjivo kako je ovaj prije i uopče izdržao skoro 3 mjeseca ?

FORMAT C: ....i FJBG

nenoXtreme
13.12.2003., 23:22
start > run > upiši cmd pa lupi enter > u prompt upiši format c: /u /autotest i lupi enter

disklejmer: nemoj raditi ono što znaš, dosadno je :D

HANS
14.12.2003., 00:15
da jednom četiri puta, tek sam se onda zguštal ....:cool:

butters
14.12.2003., 08:59
Kako god da ne volimo monopol mr Gatesa, njegovu sposobnost ad ukrade sve ono što sam ne može misliti, i ko zna šta još, moramo priznati da XP ima najbolju bazu drajvera.
Koliko puta vam se desilo da pripremite brdo diskova sa drajverima prilikom instalacije Xp-a, a on glatko odradi čitav posao sam, i do kraja.. :D
Predpostavljam da se kod tebe radi o izolovanom problemu, ili nekoj grešci u drajverima za modem...

HANS
14.12.2003., 10:18
modem je conextant HSF i to je problem..
Nije platil Mr Biliju i ovaj ga nije uvrstil pod "WIN XP kompatibilno"

butters
14.12.2003., 10:34
www.driverguide.com
user: drivers
pass: all

Potraži tamo, ne bi trebalo da ima problema. Ja sam imao isti tip modema pod XP, i nije bilo nikakvih problema.. Stvarno se ne sjećam da li sam morao da sam instaliram drajvere. Taj modem je bio iz 1998., sa rockwel (koji je kasnije postao conextant) čipom, i sve je bilo OK..

Equilibrium
14.12.2003., 11:06
nenoXtreme kaže:
start > run > upiši cmd pa lupi enter > u prompt upiši format c: /u /autotest i lupi enter

disklejmer: nemoj raditi ono što znaš, dosadno je :D
Napokon je naučio!!!! :lux: :lux:

HANS
14.12.2003., 14:13
nije problem u driveru za modem več ga vin ne želi zaljepiti!!!
pokreneš startup za modem driver i sve ide ljepo...milina...
kad ono kasnije on lipo napiše conextant ....bla...bla...i napravi nešto što znaju samo u MIcrosoftu.....jednostavno napravi roll-back i stavi opet svoje generičke drivere koji kod mene ruše cijeli win i dovode ga u restart!!!

To je hebeni problem ,WIN XP with sp"EMENTAL"
Ali to je riješeno ...inteligentnim pristupom..."pametniji popušta"
Sve dok ga nije prihvatio, mamu mu njegovu!!!!

FJBG:flop: