PDA

View Full Version : Siemens A50


Leviathan
10.12.2003., 07:26
Molim mišljenje o ovom uređaju, isplati li se ili ne dati za njega šestotinjak kuna.

mystik4l
10.12.2003., 13:27
isplati se....

taj mobitel ima najosnovnije funkcije....zovi,posalji poruku i namjesti alarm za buđenje....eto:D

sL!
10.12.2003., 13:57
600kn??!!! pa za 600 kn mozes kupiti i dobar polovni c55!!!
npr. ja sam za 500kn kupio polovni SL45, sa full opremom, a sad sta se tice A50 (osim ako nije novi) mislim da se ne isplati dat toliko!

SETRA Samoborček
10.12.2003., 14:55
sL! kaže:
600kn??!!! pa za 600 kn mozes kupiti i dobar polovni c55!!!
npr. ja sam za 500kn kupio polovni SL45, sa full opremom, a sad sta se tice A50 (osim ako nije novi) mislim da se ne isplati dat toliko!

da, a 50 je novi, mislim 598 kuna sa Vip karticom i bonom od 100 kuna u Božičnom paketu :)

Leviathan
10.12.2003., 14:57
Kako na A50 doći do novih melodija budući da ih ima samo 16? Ima mjesta za 4 individualne melodije. Kako se to napravi?

sL!
10.12.2003., 15:29
pa sad neznam kako to funkcionira na a50, ali mislim da bi se trebalo nalaziti u AUDIO pod COMPILE NEW MELODY (nades melodije na netu i upisujes notu po notu brojevi 1-7 = tonovi a - h, * je pauza, 8 i 0 je produljit/skratit notu, a 9 i # za oktavu)! ako nema toga, onda preko kabela ubacujes midi fileove koje nades na netu (web ili p2p)


Setra, a50 nije u VIP-u 598, vec mozda 591kn, ali to i nije toliko vazzno! ako vec ide na pretplatu, sta se ne isplati onda vise uzet npr S55 za 100kn vise ili motorolu c450 ili nesto u tom stilu??!!!

SETRA Samoborček
10.12.2003., 17:36
sL! kaže:
Setra, a50 nije u VIP-u 598, vec mozda 591kn, ali to i nije toliko vazzno! ako vec ide na pretplatu, sta se ne isplati onda vise uzet npr S55 za 100kn vise ili motorolu c450 ili nesto u tom stilu??!!!

ma ajde, 7 kuna, picajzla :p

SETRA Samoborček
10.12.2003., 17:39
sL! kaže:
pretplatu

nije pretplata, nego VIP.me ;)

sL!
10.12.2003., 18:17
a bice onda da ja nisam vidio tu reklamu.....


P.S.setra, sta nisi mogao ta 2 posta stavit u jedan?!?!

Leviathan
11.12.2003., 07:33
sL! kaže:
pa sad neznam kako to funkcionira na a50, ali mislim da bi se trebalo nalaziti u AUDIO pod COMPILE NEW MELODY (nades melodije na netu i upisujes notu po notu brojevi 1-7 = tonovi a - h, * je pauza, 8 i 0 je produljit/skratit notu, a 9 i # za oktavu)! ako nema toga, onda preko kabela ubacujes midi fileove koje nades na netu (web ili p2p)


Nema mogućnost upisa notu po notu, a niti se može kabelom išta prebacivati jer se kabel nema u šta uštekati. Jedino preostaje WAP. Ali kako preko wapa doći do neke melodije?

sL!
11.12.2003., 11:56
kako se kabel nema u sta ustekati??!!! Pa postoje serijski i usb kablovi! mislim da serije 50na vise imaju tanji konktor za razliku od 45 i slabije....trebas kupit kabel za nove serije!!!! (cca 150kn)