PDA

View Full Version : zašto žene ovdje postaju?

samo jedan "ja"
11.12.2003., 23:19
pa ovdje piše muški kutak,zar nigdi nemožeš imat mira od tih neshvatljivih bića? pa ajde ako im već njihovi kokoški geni ne mogu dat mira nek čitaju ali uključivat se u teme,neshvatljivo...

lucija
11.12.2003., 23:24
Ja recimo postam ovdje jer ima forumaša muškog spola koji su mi dragi i volim s njima popričat. Ti si izuzet iz te mase, naravno, pa cijela problematika nema veze s tobom. Otvori svoj podforum (ako ti dozvole) i tamo sigurno neće postat nijedna žena. Ni muškarac.:B :B

Vanjushka
11.12.2003., 23:39
lucija kaže:
Ja recimo postam ovdje jer ima forumaša muškog spola koji su mi dragi i volim s njima popričat. Ti si izuzet iz te mase, naravno, pa cijela problematika nema veze s tobom. Otvori svoj podforum (ako ti dozvole) i tamo sigurno neće postat nijedna žena. Ni muškarac.:B :B

Lucija :cool: :D

JaBitTe
11.12.2003., 23:42
zašto žene..... jel tebe smetaju? :eek:

lucija
12.12.2003., 00:01
Vanjushka kaže:
Lucija :cool: :D

A di se ti, obrijani, opet guraš? A? :grli: ;) :W

MilkyWay
12.12.2003., 08:33
Jer se muškima ne da postati na kokošinjcu i razglabati o dm-u, maskarama i ulošcima.

Pa onda one u manjku muških bedastoća dođu ovamo.

NoWa
12.12.2003., 13:18
samo jedan "ja" kaže:
pa ovdje piše muški kutak,zar nigdi nemožeš imat mira od tih neshvatljivih bića? pa ajde ako im već njihovi kokoški geni ne mogu dat mira nek čitaju ali uključivat se u teme,neshvatljivo...

ah sve mu je neshvatljivo....

Zlo Koje Surfa
12.12.2003., 15:22
Ma pusti ih.
Žicaju snošaj. :eek: :D

atlantis
12.12.2003., 15:27
lucija kaže:
A di se ti, obrijani, opet guraš? A? :grli: ;) :W

ne njegujem ja duuuge nokte bez razloga :D :D :cerek:

a samo jedan ti... pa mora netko povremeno napisat i pokoju pametnu na ovom muskom kutku... eto zakaj zene dolaze tu postat :D

walter
12.12.2003., 15:37
Ova je osoba na vašoj Ignore listi na zamolbu
Ja bih mogao napisati zašto određena forumašica ovdje posta ako će me se povlačiti za jezik. A onda ne bu dobro. :nono:

atlantis
12.12.2003., 15:39
kao sto napisah...

atlantis kaže:
pa mora netko povremeno napisat i pokoju pametnu na ovom muskom kutku... eto zakaj zene dolaze tu postat

walter
12.12.2003., 15:42
Ova osoba je ignorirana od vaše strane zato što ne želi prihvatiti istinu o sebi
Kažem, ako ja počmem pisati o tome zašto određena forumašica ovdje piše ovo će se pretvori u incident koji će prijeći okvire ovog podforuma. :nono: :nono:

te@
12.12.2003., 15:47
samo jedan "ja" kaže:
ali uključivat se u teme,neshvatljivo...

Jasno mi je da ne shvaćaš. Za to je potreban IQ iznad 40. :D

cazzira
12.12.2003., 17:00
atlantis kaže:
... pa mora netko povremeno napisat i pokoju pametnu na ovom muskom kutku... eto zakaj zene dolaze tu postat :D

I ja potpisujem gore navedenu tvrdnju! :cheer: :top:

P.S. Plus, Ženski je kutak totalna koma...:rolleyes:

samo jedan "ja"
12.12.2003., 22:55
asti napada i uvreda,pa ja nikoga nisam vrijeđao ,samo sam naveo zanimljivu činjenicu više iz šale,ma nema, sa ženama nikad na zelenu granu

btw: iq mi je veći od 40

lucija
13.12.2003., 00:11
samo jedan "ja" kaže:

Sretniče!!!!
A jesi li siguran da nisi obrnuo brojčice 04

Black Hawk Down
13.12.2003., 17:10
lucija kaže:
A jesi li siguran da nisi obrnuo brojčice 04 ... pa ... i tako se dobije 40 ... :confused:

Sudden Sid
13.12.2003., 21:32
pa mora netko povremeno napisat i pokoju pametnu na ovom muskom kutku... eto zakaj zene dolaze tu postat

Svrljanjem po ovom topicu zapela mi je za oko ova zanimljiva tvrdnja. Reakcija naivnog i povrsnog citatelja ce biti - hahaha, kak je ova zenska skurila muskarce, haha, pametno zena zbori...

Ali gledajte to na ovaj nacin - zamislite forum bez gluposti. Forum na kojem bi svi bili pametni. Kad bi svi bili pametni, nastala bi inflacija pameti te nitko ne bi nikad rekao nis pametno. A na ovom forumu se stvarno treba nesto pametno napisati. Zato ovdje postaju zene. Da se mogu raspoznati glupost i pamet i da se muska pamet moze cijeniti.

Zato, Atlantis, drago mi je da si i ti to spoznala. Ima nade za tebe. Mozda dobijes i pocasne mudobrane? ;)

Minam
13.12.2003., 21:36
Zanimljiva tema..nemoguce je obici kad procitas naslov.

Lady Goodman
15.12.2003., 16:38
[i]
btw: iq mi je veći od 40 [/B]
ma bravo srećo.........al ne možeš nešto tako reći i onda ne očekivati kritiku :nono: ;)

te@
15.12.2003., 16:41
samo jedan "ja" kaže:

A vidiš, ja mislim da ti je IQ u rangu s onim što imaš između nogu. Znači - 10 uvr' glave.