PDA

View Full Version : Pronađen pekinezer - NAĐEN VLASNIK

scottie
30.01.2008., 15:12
Prije dva dana je pronađen čistokrvni pekinezer na području Črnomerca. Jako je umiljat, zna se ponašati u stanu, u autu, dlaka mu je čista i sjajna, ali nažalost nema čip...

Stavili smo ga na internet, na sve radio postaje, poljepili plakate sa njegovom slikom po kvartu, ali nitko se ne javlja... Zaista ne znam da li je moguće da netko takvog psa ostavi namjerno.

Zato molim sve koji ga možda prepoznaju ili čuju da nekome fali pekinezer, da se javi.
Puno, puno hvala!

evo i slikice, ja mislim da je to čistokrvni pekinezer
http://i32.tinypic.com/deprg7.jpg

Šapica
30.01.2008., 16:12
da li ima tetovažu (broj) u uhu ili bedru?

scottie
30.01.2008., 16:40
nema ništa, čip smo dva puta provjeravali... kada sam prvu večer htjela pogledati uho htio me ugristi... sinoć se već mazio i legao na leđa i tada smo vidjeli da nema ništa... a zube ne da uopće gledati, veterinar je rekao da bi mogao biti star oko 4 do 6 godina...

znači, nije da ga je netko imao par mjeseci pa vidio da ne može sa psom, nego je kod nekog bio godinama... i da ga takav netko ne traži?!?!

zizuana
30.01.2008., 17:33
ja ne znam sta se dogadja s tim pekinezerima ali me ovo sad podsjetilo na slucajnosti koje se ovih dana dogadaju: prvo sam cula da je pronadjen mali pekinezer star 2 mj.jucer u zapresicu,psic je ostavljen jer je pronaden navecer na trznici.,dan ili 2 prije u spanskom isto na trznici pronaden je ostavljen pekic star oko 2 mj.dal je to sve isto leglo pa ih neko razvozi :ne zna: ali stvarno uzas!

scottie
30.01.2008., 17:40
ali ovaj nije mlad... ne znam koliko je moguće da nije iz zagreba? da li je bio tu u posjeti pa pobjegao, ili ga je netko ukrao pa ostavio? obzirom da sam nova na forumima, zaista me zanimaju iskustva... i kako oglasiti a da se čuje van zagreba? osim na suzi, ali ako su stariji ljudi u pitanju, sigurno ne koriste internet...

Pingvich
30.01.2008., 17:49
Inače, ova tema pripada na podforum Kućnih ljubimaca, Plavu šapu, a tamo ćeš naći i ''Savjete za udomljavanje'' (tema na vrhu) - puno linkova korisnih za oglašavanje.
I, slike ti trebaju biti manje :mig:

soso94ever
30.01.2008., 18:26
zdravo!!!
moja je prijateljica izgubila pekinezera (sliku mozete vidjeti na http://mallaglupachadizajn.blog.hr)... malo slici ovomu..pogledajte sliku pa usporedite..

scottie
30.01.2008., 18:35
mislim da nije to taj, presvijetli je... a da li ga je ona oglasila gdje, na suzi (jer ga nisam vidjela)...

ovaj moj, koji je nađen, je dosta taman, jelenje crvena boja, i po tome je poseban...

scottie
31.01.2008., 11:06
Nađen je vlasnik!!!!

gospođa, malo starija, ttražila ga je po ulicama, ali nije se sjetila ni radija, ni veterinara... pomogli su jedino moji plakati po kvartu...

eto, moj angažman se isplatio, prvo će ga sada ići cjepiti i čipirati...

DODO, nemoj to ponoviti!!!