View Full Version : Osjećaji nakon prekida [chat i jadanje]
Ne čitam Cosmo, ali pretpostavljam da je tamo samo ukazano na ovaj topic.
Meni je dovoljno i ovakvo online izdanje, ali bi bilo dobro da naprave tu knjigu, u nastavcima :D, kako potiskivane priče budu izlazile na površinu, tako da to mogu pročitati i oni koji ne koriste net.
Siguran sam da bi se dobro prodavala. :cerek:
a ne znam bas ima li materijala za knjigu u nastavcima, al mozda clanak potakne nove shupendare da se jave i doprinesu topicu. :o
kazem, u zadnje vrijeme vise to nije to. one prve price, doslovno samo preneseni dijalog od 4 recenice (drito :cerek:) i prica "ne, vi ste se zabunili. on nema zenu.." su ono sto pocinje nedostajati.
Soe Soe
27.06.2009., 19:12
joj ninĐaaaaaaaaaa, zaboravila sam pitati ak ima kakvih novosti :cerek: ha?
uh! :zvrko:
ne znam ni otkud bi pocela! :cerek: :rofl:
zivot mi je prava pravcata sapunica! :D
budem ti pricala, sad ne stignem, moram opet van! :D
puse svima, citamo se kasnije! :kiss:
pazi malo na te mjehuriće oko sebe, ne daj da te koji odnese predaleko :mig:
i uživaaaaaaaaaaaaj :cerek:
e, al nije li bilo da taj Netko mora bi strijelac? :misli:
sjetih se kada je antun jednom (ne tako davno) izjavio kako ubrzo planira otic s topica. :zubo:
joj idem potrazit taj post.
evo ga, da se zna o cem se prica (datum je bio 2.6.2009.):
:cerek::cerek::cerek:
neki jednostavno trebaju vise, a drugi manje sna.
meni je normalno spavat izmedju 5 i 6 sati na dan.
sestra ne funkcionira ako ne odspava bar 10. :ne zna:
svako ko je u stanju gadjati i pogoditi moze se nazvati strijelcem. otrovna kao i inace, mogu otici ako ce te to uciniti sretnom sunceko. kad bi vam rekao koliko najduze nisam spavao nebi vjerovali
Ma mene fascinira kako možeš biti budan do rano jutarnjih sati, pa opet ne nadoknaditi san u jutarnjim ili popodnevnim satima. :s
Ja sam jedan put bio 4 i pol dana bio budan u komadu, ali onda kad sam otišao spavati... :eek:
Bilo je to daleke ´96.
eh 96-te sam i poceo sa nespavanjem
vidoviti antun u akciji:
nazalost nije. :tuzni:
stalno slusam o tome kak cu si unistit organizam. :rolleyes:
molicu ispred imena obavezno dodati KANDIDAT
ako si jos zainteresiran, mozemo sad nastaviti nasu ljubav! ili zapoceti, svejedno! :cerek:
samo ne znam di cu jos i tebe ugurati! :zubo: :cerek:
nis se ti ne brini ja bum gural
udavaco. :D :cerek:
zavidna udavaco
Aha :cerek: i sve jih Yava kontrolira :rofl:
dio taktike
ah, kako lijepo!! :cerek::cerek::cerek:
i jos je rekao da ce kupiti sav paradajz!! :love:
:D
i krastavce
ima i vrlo lijepih snova, nemoj tako. :cerek:
http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-greet015.gif (http://www.freesmileys.org/smileys.php)
aha, si vidla. propade maykiju harem. :raspa:
neka vas moje mlade godine ne zavaraju, klub 30+ je u mojoj domeni. :raspa:
30 plus, molim naglasiti cega jer svakakvih cudesa procitah na ovom forumu
uh! :zvrko:
ne znam ni otkud bi pocela! :cerek: :rofl:
zivot mi je prava pravcata sapunica! :D
budem ti pricala, sad ne stignem, moram opet van! :D
puse svima, citamo se kasnije! :kiss:
pocni od mene
otrovna kao i inace, mogu otici ako ce te to uciniti sretnom sunceko.
:cerek::cerek: jok, nemoj sad bjezat kad te soe hoce!
molicu ispred imena obavezno dodati KANDIDAT
za sta? :misli:
zavidna udavaco
jok. ja sam sretna zbog nje.
zahvaljujuci njoj, skinula sam tebe s ledja. :o
nis se ti ne brini ja bum gural
na forumu ima i puno mladjih od 18. :o
30 plus, molim naglasiti cega jer svakakvih cudesa procitah na ovom forumu
pa centimetara. cega drugoga... :cerek:
zas ljudi (u vrijeme ispitnih rokova) odluce jednostavno ne imat zivot? onak, uopce... :tuzni:
:cerek::cerek: jok, nemoj sad bjezat kad te soe hoce!
za sta? :misli:
jok. ja sam sretna zbog nje.
zahvaljujuci njoj, skinula sam tebe s ledja. :o
na forumu ima i puno mladjih od 18. :o
pa centimetara. cega drugoga... :cerek:
ne pada mi na pamet otici a kamoli bjezati. kandidat za bilo sta nek pusti masti na volju. sumnjam da ti mozes zbog nekog biti sretna, nikad ti nisam bio na ledjima sunceko naime prevelika je guzva. vidim cupas moje izjave iz naftalina, vidoviti antun, kronicni nedostatak inspiracije u pokusaju da budes duhovita. neznam cime sam zasluzio ali ovo je63,4-ti napad na mene:B:B:B:B
ne pada mi na pamet otici a kamoli bjezati. kandidat za bilo sta nek pusti masti na volju. sumnjam da ti mozes zbog nekog biti sretna, nikad ti nisam bio na ledjima sunceko naime prevelika je guzva. vidim cupas moje izjave iz naftalina, vidoviti antun, kronicni nedostatak inspiracije u pokusaju da budes duhovita. neznam cime sam zasluzio ali ovo je63,4-ti napad na mene:B:B:B:B
loseee... loseee....
puno sam vise ocekivala od tebe.
ipak je 104. :tuzni:
loseee... loseee....
puno sam vise ocekivala od tebe.
ipak je 104. :tuzni:
problem je sta nesto ocekujes,nemoj ionako nista neces dobiti. ponavljam guzva je kod tebe a ja volim komociju. na drugom mjestu ces morati potraziti podanike za svoje virtualno kraljevstvo
rh4ps0dy
27.06.2009., 22:01
Ovo je preraslo u sve samo ne u jadanje nakon prekida. :D
sve sa ciljem da se lakse preboli
rh4ps0dy
27.06.2009., 22:47
Pa fala bogu, ne bunim se. :D Samo primjećujem. :D Simpa ste mi.
Pa fala bogu, ne bunim se. :D Samo primjećujem. :D Simpa ste mi.
je svi su ok,sale i smjeha nikad dosta
problem je sta nesto ocekujes,nemoj ionako nista neces dobiti. ponavljam guzva je kod tebe a ja volim komociju. na drugom mjestu ces morati potraziti podanike za svoje virtualno kraljevstvo
ja uvijek puno ocekujem. jesam li kraljica il ne? :cerek:
ah, kod mene je uvijek guzva. al to nisam ja, to je moja schauma. :o
a nemoj tako. ima dana da budemo OT.
recimo prekjuce smo imali malo jadanja.
to je drugo sta smo u toku veceri osli u sustu suprotnost.. :cerek:
anabela_
27.06.2009., 23:44
ja trebam utjehu...stwarno sam katastrofa... owako...........danas,prije 6 sati prekinula sam s dečkom s kojim sam bila pola godine u wezi (6 mj).....a prije tjedan dana sdam mu se dala..i to mi bio prwi put...........ja sam njega ostawila jel me powrijedio wiše puta..........on nema para na mobu,a ja ga ne želim zwat jel mi je glupo..osjećam se katastrofa........ a woljela sam ga wiše od wlastitog buraza...:(
rh4ps0dy
27.06.2009., 23:59
anabela, pretpostavljam da si mlada. Svi ovdje znamo koliko je prekid težak, znam da ja suosjećam jer znam kako je osjetiti prvi pravi prekid. Možda je najbolje da ga ne zoveš prvo vrijeme, pokušaj se ohladiti i primiriti. Ako te povrijedio i učinio nesretnom, i bolje je da si ga ostavila, iako ti se možda sada tako ne čini.
bitchy-as-usual
28.06.2009., 00:02
evo mene malo.. meni samo nekaj nije jasno..tu na forumu cesto citam " bili smo zajedno sad nismo ali ja sam njemu dala šmrc šmrc".. jebemu meni to opcenito zvuci kao da se jebala jer je on htio, kao da nije htjela i kao da nije uzivala
sto onda posexala si se prvi put pa super je to..nisi valjda ocekivala da ce biti prvi i jedini???
ja trebam utjehu...stwarno sam katastrofa... owako...........danas,prije 6 sati prekinula sam s dečkom s kojim sam bila pola godine u wezi (6 mj).....a prije tjedan dana sdam mu se dala..i to mi bio prwi put...........ja sam njega ostawila jel me powrijedio wiše puta..........on nema para na mobu,a ja ga ne želim zwat jel mi je glupo..osjećam se katastrofa........ a woljela sam ga wiše od wlastitog buraza...:(
Bez obzira na to što si (predpostavljam) jako mlada i ne razmišljaš o dalekoj budućnosti - ja na tvojem mjestu ne bi zvala nekog ko me je povrijedio više puta, nema smisla, ako popustiš opet si na tragu istog ponašanja.
Ustraj, malo će boljeti, malo ćeš biti tužna, a za početak nazovi frendicu i nikako ne njega :)
evo mene malo.. meni samo nekaj nije jasno..tu na forumu cesto citam " bili smo zajedno sad nismo ali ja sam njemu dala šmrc šmrc".. jebemu meni to opcenito zvuci kao da se jebala jer je on htio, kao da nije htjela i kao da nije uzivala
sto onda posexala si se prvi put pa super je to..nisi valjda ocekivala da ce biti prvi i jedini???
Ok Biči, to su tinejđeri, ne moraš tak grubo :p
bitchy-as-usual
28.06.2009., 00:08
ma nije pitanje tinejdera vidjela sam to i za ljude koji su vec imali partnera prije..valjda za svakom kazu "dala sam mu šmrc šmrc".. pa nije mi jasno
davala sam i ja pa nisam nikad na kraju rekla "ali ja sam njemu dala šmrc propalo je" :rofl:
ma nije pitanje tinejdera vidjela sam to i za ljude koji su vec imali partnera prije..valjda za svakom kazu "dala sam mu šmrc šmrc".. pa nije mi jasno
davala sam i ja pa nisam nikad na kraju rekla "ali ja sam njemu dala šmrc propalo je" :rofl:
A normalno da smo svi različiti, samo se nemoj zbog te različitosti uzbuđivati :mig: radije napiši kak ste ti i tvoj dragi? Kak je na kraju ispalo ono hodamo/ne hodamo :)
bitchy-as-usual
28.06.2009., 00:16
ma nije to razlicitost..cura mora shvatit neke stvari i ne sexat se radi nekog tipa nego radi sebe svog uzitka..treba prihvatiti da su prekidi normalni iako bolni.... treba sazrijeti..kako ona tako i svi drugi... malo mi je los dan danas.... umorna sam iscrpljena i jos mi je nekako dan lejm... :tuzni:
ma dobro smo..bio je sad kod mene tjedan dana posto su starci na moru..dolazi slj vikend jer imam obranu diplomskog pa ide samnom i tako... stari mi dolazi u pon doma pa sam i radi toga nadrkana jer mi stari opcenito ide na zivce :rofl: not my day :rofl:
:s:s:s:s:s,samo malo takta mlada je i neiskusna.
bitchy-as-usual
28.06.2009., 00:26
ma malo sam to pregrubo napisala pa se ispricavam..malo sam nadrkana :zubo: pa nisam imala takta.... nije nis osobno samo mi bude zao kad to non stop citam kako na ljesu tako na us-u
valjda jos dajes,citam imas tipa. jebiga jace je od mene
bitchy-as-usual
28.06.2009., 00:29
ma naravno da dajem.. pa necu si uskratit uzitak :rofl:
ma malo sam to pregrubo napisala pa se ispricavam..malo sam nadrkana :zubo: pa nisam imala takta.... nije nis osobno samo mi bude zao kad to non stop citam kako na ljesu tako na us-u
a sta je je, poplava takvih ispovijedi
bitchy-as-usual
28.06.2009., 00:35
a jbg kaj ces.. tinejdere ipak treba malo osvjestit jer najcesce sanjaju o nekoj velikoj ljubavi i kad ih prva ljubav sjebe onda je nastao smak svijeta.... treba ih malo protrest da se probude... ja sam to malo grubo :zubo:.. nisam htjela :zubo:
ma nije to razlicitost..cura mora shvatit neke stvari i ne sexat se radi nekog tipa nego radi sebe svog uzitka..treba prihvatiti da su prekidi normalni iako bolni.... treba sazrijeti..kako ona tako i svi drugi... malo mi je los dan danas.... umorna sam iscrpljena i jos mi je nekako dan lejm... :tuzni:
ma dobro smo..bio je sad kod mene tjedan dana posto su starci na moru..dolazi slj vikend jer imam obranu diplomskog pa ide samnom i tako... stari mi dolazi u pon doma pa sam i radi toga nadrkana jer mi stari opcenito ide na zivce :rofl: not my day :rofl:
no uglavnom vas dvoje ste na dobrom putu, very nice :cerek:
bitchy-as-usual
28.06.2009., 00:44
pa u biti da :rofl: sad mi je samo stari usrao planove.. jer mi za vikend dolazi naj frendica koja nije iz zg-a tj trenutno ne zivi tu i bit ce kod mene.. a nije mi to fora kad je stari doma.. moj stari je onak cudan, staromodan kao sto bi bio svaki covjek od 60 god :rofl: i vec znam da ce me iritirat "biči daj operi sude, daj odi sad u ducan, daj izvedi psa sad, daj ovo daj ono" aaaaaaaaaaaaaaaaaa.. mrzim to... ja obicno imam svoje planove, organizaciju svoj ritam..uz njega je to nemoguce i uzasno frustrirajuce.. bit ce mi predobro
samo se nadam da ce se ubrzo vratit na more da opet ostanem sama :rofl:
pa u biti da :rofl: sad mi je samo stari usrao planove.. jer mi za vikend dolazi naj frendica koja nije iz zg-a tj trenutno ne zivi tu i bit ce kod mene.. a nije mi to fora kad je stari doma.. moj stari je onak cudan, staromodan kao sto bi bio svaki covjek od 60 god :rofl: i vec znam da ce me iritirat "biči daj operi sude, daj odi sad u ducan, daj izvedi psa sad, daj ovo daj ono" aaaaaaaaaaaaaaaaaa.. mrzim to... ja obicno imam svoje planove, organizaciju svoj ritam..uz njega je to nemoguce i uzasno frustrirajuce.. bit ce mi predobro
samo se nadam da ce se ubrzo vratit na more da opet ostanem sama :rofl:
:rofl: a joj sigurno je i njemu tlaka kad mu kvariš raspored pranja i čiščenja :mig:
ma naravno da dajem.. pa necu si uskratit uzitak :rofl:
pa to,naravno. jasno i glasno. za nijednu bivsu nisam rekao nes u stilu krava glupa nisam je nikad trebao jebat. dabog da me se sve sjetile i pocele me cesce posjecivat. jbg prosto ali iskreno. jedino sta je u tim vezama valjalo je bio sex da je na drugim podrucjima stimalo nebi puklo. ee sad kad sam u formi i malo popizdio, sjetih se necega a.... ako ovo citas a znam da budes mozda vec sutra ujutro jebem tebe i santa barbaru i kad si mi zalupila vrata pred nosom, jebale te sapunice i svi sporedni glumci. jebem i sebe u glavu blesavu kad sam te nakon toga ozenio. tvoj konj pizda ti materina
bitchy-as-usual
28.06.2009., 00:48
ma njemu je dosadno i onda voli sefovat.. a da bi prstom mako nema sanse.. ono da baci smece, opere sude..ma kakvi.. to samo kaze "biči ajde baci to smece" :azdaja:
a najzesce mi je sto nema kaj radit i onda lezi a vidi da se ja trgam od ucenja, da sam zivcana i onda mi flegma dode daj ovo da ono ..ufff kako mi digne kosu u zrak.. onda zovem mamu i kazem joj da nemrem zivjet s njim dok onda nije doma i nek mu kaze nek pozuri na more :rofl:
ona me razumije pa me spasi :rofl:
bitchy-as-usual
28.06.2009., 00:49
ja vas sad pozdravljam..moram u krpe jer se opet dizem u pol 8 u šetnju peseka :mama: :rofl: I can do it :mirko:
laka vam noc :grli:
ispricavam se
ona me razumije pa me spasi :rofl:
Mame su zakon :)
antuntun ova koja će te čitati će sigurno razumijeti :)
ja vas sad pozdravljam..moram u krpe jer se opet dizem u pol 8 u šetnju peseka :mama: :rofl: I can do it :mirko:
:w, i ja odoh
nikad neću uspjet izdržat budna bar do 1 :rofl:
laku noć antun
laku noc bitchy
Mame su zakon :)
antuntun ova koja će te čitati će sigurno razumijeti :)
znam da hoce,dobicu ujutro cestitku:mad:
:w, i ja odoh
nikad neću uspjet izdržat budna bar do 1 :rofl:
laku noć antun
laku noc spavaj mirno, kandidat antun dezura
laku noc spavaj mirno, kandidat antun dezura
promaknut si iz kandidata, Mayki se je skroz povukao ;) sad počinjem crpiti iz tvojih taktika osvajanja :cerek:
sad počinjem crpiti iz tvojih taktika osvajanja :cerek:
brzo ces propast. :raspa:
laku noc, koke. :w
promaknut si iz kandidata, Mayki se je skroz povukao ;) sad počinjem crpiti iz tvojih taktika osvajanja :cerek:
uh, nebus se usrecila. vidis da nemam uspjeha. zadnje osvajanje datira tako davno da se sramim i reci
brzo ces propast. :raspa:
laku noc, koke. :w
evo vjestica se javila. ti mi dodjes ko da zedan hodam pustinjom i polako umirem a imam vodu u koljenu. da sam znao da bus tako otrovna nebi odbio tvoje izljeve ljubavi i paznje.
uh, nebus se usrecila. vidis da nemam uspjeha. zadnje osvajanje datira tako davno da se sramim i reci
vis kak te znam. :raspa:
evo vjestica se javila.
kako slatko. :cerek::cerek:
ti mi dodjes ko da zedan hodam pustinjom i polako umirem a imam vodu u koljenu. da sam znao da bus tako otrovna nebi odbio tvoje izljeve ljubavi i paznje.
nisam li ja odbila tvoju zadnju prosidbu? :misli:
:( a zakaj si se onda tak velikodušno nudio :pokunjenoidespavat:
zbilja laku noć :cerek:
:( a zakaj si se onda tak velikodušno nudio : pokunjenoidespavat:
mislim da bi se trebala ugledat na soe.. :o
lijepo spavaj. :cerek:
:( a zakaj si se onda tak velikodušno nudio :pokunjenoidespavat:
a kakav sve skart nude na placu pa ljudi kupuju. uvijek se nudim kontam mozda se neko zajebe pa me uzme. mada kad si ti u pitanju dacu sve od sebe. jetru,bubreg,srce,dusu. da se razumijemo ovaj ispravni bubreg dajem.
kad si ti u pitanju dacu sve od sebe. jetru,bubreg,srce,dusu..
eto, ovo se vec moze smatrati finim pokusajem. :top:
vis kak te znam. :raspa:
kako slatko. :cerek::cerek:
nisam li ja odbila tvoju zadnju prosidbu? :misli:
neznas nis,to je dio taktike. slatko,gusto i ljepljivo. zadnja prosidba je bila iskljucivo u funkciji spasavanja tvog obraza kao velike zavodnice. sta cu kad sam dobro djete
eto, ovo se vec moze smatrati finim pokusajem. :top:
duso prisustvujes umjetnickom djelu a ne nekom bjednom pokusaju i ne ometaj striceka dok se trudi. bice preko koljena pa po guzi
zadnja prosidba je bila iskljucivo u funkciji spasavanja tvog obraza kao velike zavodnice. sta cu kad sam dobro djete
naravno. slomljeno srce svakakva opravdanja nadje. :Shupendara: :bicedobro:
duso prisustvujes umjetnickom djelu a ne nekom bjednom pokusaju i ne ometaj striceka dok se trudi. bice preko koljena pa po guzi
ok. od sad sutim. :no:
idem citat o muskarcima koji budu na porodu. :o
hebali te oni,bas ti treba polupijana budala kojoj se dize zeludac dok ti zuri u medjunozje. sigurno bu ti od velike koristi dok izbacujes oci od bola i tiskas van juniora cca 4 kg. ana rodila dodjem u petrovu sjurim se na kat kad jedna zena urla zooorane zoooorane. covjek proviri u sobu i veli reci dusoaa ona ce jebem ti mater sta si mi ovo uradio
naravno. slomljeno srce svakakva opravdanja nadje. :Shupendara: :bicedobro:
sunceko precizno bi bilo picajzla od shupendare.puno me bolje opisuje. slomljeno srce? je je nadaj se,da samo srce i rebra,kuk, palcana kost
hebali te oni,bas ti treba polupijana budala kojoj se dize zeludac dok ti zuri u medjunozje. sigurno bu ti od velike koristi dok izbacujes oci od bola i tiskas van juniora cca 4 kg. ana rodila dodjem u petrovu sjurim se na kat kad jedna zena urla zooorane zoooorane. covjek proviri u sobu i veli reci dusoaa ona ce jebem ti mater sta si mi ovo uradio
nisam rekla ni da mi treba, nit da ce mi bit na porodu, a bome ni da uskoro planiram potomke... :o samo citam.
i ne, prisustvovat porodu ne znaci da mora imat glavu odma pored doktora.
nista bez epiduralne, dakako. :raspa:
pa ovo sam skoro previdio.sutis aaaaaaaaa, sta je zenko slusas muzjaka. jesi se dugo otimala. popiknula se ko koka iz tvog vica.
sunceko precizno bi bilo picajzla od shupendare.puno me bolje opisuje.
shupendarska picajzla mladog duha! :cerek:
slomljeno srce? je je nadaj se,da samo srce i rebra,kuk, palcana kost
pa jebemu, odbila sam prosidbu. nisam te autom pokupila. :ne zna:
pa ovo sam skoro previdio.sutis aaaaaaaaa.
naravno. ko sta vidis. :raspa:
nisam rekla ni da mi treba, nit da ce mi bit na porodu, a bome ni da uskoro planiram potomke... :o samo citam.
gle, uvijek je frka i zbrka. cope je trudovi pa vozi. uvijek guzva,konacno dodjes u rodiliste ono lazna uzbuna. trudovi satima i kaj bus onda nego prek puta u rodu i udri za sankom. da onak drven i sav isprepadan jos gledam doktora kak joj ceprka po ..... ne hvala.
napustam te. idem ubacit nes u svalje, ubacit neki filmic i pokusat ranije zaspat..
lijepo spavaj! :B
shupendarska picajzla mladog duha! :cerek:
pa jebemu, odbila sam prosidbu. nisam te autom pokupila. :ne zna:
eee to je pravi opis. nastavim li ovako nece biti dobro,veceras sam podjelio pola kostiju i skoro sve organe. pristane li neka na prosidbu kako cu je zenit, pa jeba te necu valjda na vlastitu svadbu doc u jebenoj epruveti
naravno. ko sta vidis. :raspa:
nesto se cudno desava sa tobom ,da se nisi spickala sa metle
napustam te. idem ubacit nes u svalje, ubacit neki filmic i pokusat ranije zaspat..
lijepo spavaj! :B
evo provokacije,ubacit ovo ubacit ono. boze dragi daj antunu svom da i on vec jednom nesto ubaci. p.s. molio sam te i jucer,neznam jel ti sekretarica rekla da sam zvao
takodjer, hvala na idiotu
ispravak netocnog navoda, nista bez epiduralne , nista bez k.... sve drugo dodje poslje njega
soe soe patnjo moja, lijepo si me sjebala. sta cu sad sa 50 tona paradajza u stanu
paprika stize sutra,soe soe od ljubavnog gnjezda si mi napravila zelenu trznicu
azucena
28.06.2009., 07:14
jutro svima! :jumping:
Soe Soe
28.06.2009., 13:27
soe soe patnjo moja, lijepo si me sjebala. sta cu sad sa 50 tona paradajza u stanu
co je bilo?! :)
netko nam je veseli!!! :cerek::cerek::cerek:
talijan je jos u igri?! :raspa:
Po kolicini odusevljenih smajlica, rekao bih da talijan igra k'o cijela reprezentacija. :mig:
Soe Soe
28.06.2009., 13:56
Po kolicini odusevljenih smajlica, rekao bih da talijan igra k'o cijela reprezentacija. :mig:
je, i meni se cini! :D
neka, to je lijepo! :cerek::cerek:
7 ujutro, nedjelja..? :misli:
nije tebi lose s talijanom. :cerek:
7 ujutro, nedjelja..? :misli:
nije tebi lose s talijanom. :cerek:
Razmisljam si sad, da li bi mozda bilo pametno da si svi nadjemo po jednog talijana?! :confused:
Razmisljam si sad, da li bi mozda bilo pametno da si svi nadjemo po jednog talijana?! :confused:
ja ga vec imam. :raspa:
zar i ti zelis talijana? :cerek:
gle, uvijek je frka i zbrka. cope je trudovi pa vozi. uvijek guzva,konacno dodjes u rodiliste ono lazna uzbuna. trudovi satima i kaj bus onda nego prek puta u rodu i udri za sankom. da onak drven i sav isprepadan jos gledam doktora kak joj ceprka po ..... ne hvala.
imas pravo. kaj bus ti kraj nje kad joj je tesko, kad joj je i samoj tak super zabavno. :cerek:
pa jeba te necu valjda na vlastitu svadbu doc u jebenoj epruveti
mogu spaliti ostatke i dostavit te u urni. nitko nece vidjeti da ti fali koja kost ili organ. :cerek:
nesto se cudno desava sa tobom ,da se nisi spickala sa metle
jok. metla mi na servisu. :raspa:
sad pokusavam uzjahat usisavac, al ne kuzim ja ta moderna prijevozna sredstva. :ne zna:
ispravak netocnog navoda, nista bez epiduralne , nista bez k.... sve drugo dodje poslje njega
moze se i bez kurca. dosta je i casica sa uzorkom iz istoga. :mig:
sta cu sad sa 50 tona paradajza u stanu
paprika stize sutra
sataras? :klopa:
ja ga vec imam. :raspa:
zar i ti zelis talijana? :cerek:
A gle, draga Yava, ako izaziva toliko odusevljenje i srecu, pa tko sam onda ja da postavljam upitnim nacionalnu pripadnost?! :D
sataras? :klopa:
Auuu, nisam dugo kuhao sataras! A bas imam sve sto treba u fridgu. :lux:
Auuu, nisam dugo kuhao sataras! A bas imam sve sto treba u fridgu. :lux:
kuhas. :cerek:
nisam talijanka, al mogu postat. :D
A gle, draga Yava, ako izaziva toliko odusevljenje i srecu, pa tko sam onda ja da postavljam upitnim nacionalnu pripadnost?! :D
lako za nacionalnu.. zbog seksualne se brinem imam li sanse. :zubo:
kuhas. :cerek:
nisam talijanka, al mogu postat. :D
Ali znas da ces onda ti morati kuhati?! :mig:
Kakva bi bila talijanka, ako neces svojem muskom spremati najfinije delicije...
lako za nacionalnu.. zbog seksualne se brinem imam li sanse. :zubo:
Jednom davno, pjevali su, all you need is love. Niti u jednom trenutku nisu upozorili na seksualno opredjeljenje. Pa neces valjda u danasnje vrijeme ocekivati da zanemarim starije i pametnije, pa svjesno odlucim igrati samo za jednu momcad?! :ne zna:
Ali znas da ces onda ti morati kuhati?! :mig:
Kakva bi bila talijanka, ako neces svojem muskom spremati najfinije delicije...
mah, tak bi bilo da sam udana za talijana (nisi valjda talijan? :moli:).
zivjeli bi valjda prva vrata do njegovih, ako ne i s njima. :o
ok, kuhat cu povremeno. :mig:
Jednom davno, pjevali su, all you need is love. Niti u jednom trenutku nisu upozorili na seksualno opredjeljenje. Pa neces valjda u danasnje vrijeme ocekivati da zanemarim starije i pametnije, pa svjesno odlucim igrati samo za jednu momcad?! :ne zna:
ne sudim, samo pitam.
(2 frajera u krevetu.. :zvrko:)
mah, tak bi bilo da sam udana za talijana (nisi valjda talijan? :moli:).
zivjeli bi valjda prva vrata do njegovih, ako ne i s njima. :o
ok, kuhat cu povremeno. :mig:
Meni se uvijek cinilo da talijanski "ritam" zivota ustvari odredjuju same zene, a onda u tom okolisu talijani budu talijani. :)
Ma dogovorit cemo se za kuhanje, a ionako si vise puta potvrdila da mozes zivjeti od pringlesa. :mig:
Meni se uvijek cinilo da talijanski "ritam" zivota ustvari odredjuju same zene, a onda u tom okolisu talijani budu talijani. :)
a razlika ti je izmedju juznjaka i sjevernjaka. juznjaci su nekako vise vezani za obitelj i odvojit ih mami od sise je nemoguce. mama je ko sveta krava. ovi na sjeveru su vec malo bolji. njih bi se dalo i odgojit u sposobne, samostalne muskarce, kojima ne treba mama da bi znali skuhat rucak.
Ma dogovorit cemo se za kuhanje,
:cerek:
a ionako si vise puta potvrdila da mozes zivjeti od pringlesa. :mig:
ovo je neistina. volim pringlese, al ipak ne toliko. :D
a razlika ti je izmedju juznjaka i sjevernjaka. juznjaci su nekako vise vezani za obitelj i odvojit ih mami od sise je nemoguce. mama je ko sveta krava. ovi na sjeveru su vec malo bolji. njih bi se dalo i odgojit u sposobne, samostalne muskarce, kojima ne treba mama da bi znali skuhat rucak.
Ovo iskustvo iz tebe progovara?! Ili parafraziras neki clanak? :D
ovo je neistina. volim pringlese, al ipak ne toliko. :D
Uf, fala dragom Bogu. Vec sam mislio kako bi izgledala da te ostavim na par mjeseci samu, bez mojih ruku u kuhinji. :mig:
Ovo iskustvo iz tebe progovara?! Ili parafraziras neki clanak? :D
znam podosta talijana, pa sam se naslusala svakakvih prica.
jedan bivsi je odrastao i zivi u milanu, a njegovi su sa sicilije, tako da sam imala prilike vidjet iz prve ruke ta dva svijeta u jednoj osobi. :D
Uf, fala dragom Bogu. Vec sam mislio kako bi izgledala da te ostavim na par mjeseci samu, bez mojih ruku u kuhinji. :mig:
mah, otpadas. jos nisi ni natipkao "uzimam",a vec me planiras ostavit na koji mjesec. :o :rolleyes:
mah, otpadas. jos nisi ni natipkao "uzimam",a vec me planiras ostavit na koji mjesec. :o :rolleyes:
Eto kam nas dovede iskrenost. :(
I onda jos potvrdis da bi institucija braka bila dovoljna da opravda moj odlazak. Ili jos gore, da si spremna apstinirati od mojeg kuhanja prije braka?! :ne zna:
Eto kam nas dovede iskrenost. :(
I onda jos potvrdis da bi institucija braka bila dovoljna da opravda moj odlazak.
nikakav brak ne opravdava odlazak. to nisam rekla.
al jebemu misa, jos je sve u povojima, a ti vec gledas kako da odes "na koji mjesec". :rolleyes:
Ili jos gore, da si spremna apstinirati od mojeg kuhanja prije braka?! :ne zna:
ako ti je to najgori oblik (prisilne) apstinencije koji ti se moze dogoditi.. :rofl::rofl:
nikakav brak ne opravdava odlazak. to nisam rekla.
al jebemu misa, jos je sve u povojima, a ti vec gledas kako da odes "na koji mjesec". :rolleyes:
Pardon, onda sam krivo shvatio. Pripazit cu ubuduce.
No, sad je najbolje vrijeme da vidis mozes li prihvatiti moj odlazak. Cemu da ti obecajem da te nikad necu ostaviti niti na tren, da cu svaki svjesni trenutak bit ti na dohvat ruke...kao kod slomljene kosti, ako je krivo namjestena, treba ju prije nego zaraste do kraja, ponovno slomiti i namjestiti kako spada. Tako i nas dvoje, sad trebamo "sjesti" jedno drugome sto bolje, a ne da se lomimo za par mjeseci. :zubo:
ako ti je to najgori oblik (prisilne) apstinencije koji ti se moze dogoditi.. :rofl::rofl:
Meni nije jasno kako se mozes tako ismijavati iz jedne tako zivotno bitne cinjenice?! :rofl:
Pardon, onda sam krivo shvatio. Pripazit cu ubuduce.
No, sad je najbolje vrijeme da vidis mozes li prihvatiti moj odlazak. Cemu da ti obecajem da te nikad necu ostaviti niti na tren, da cu svaki svjesni trenutak bit ti na dohvat ruke...kao kod slomljene kosti, ako je krivo namjestena, treba ju prije nego zaraste do kraja, ponovno slomiti i namjestiti kako spada. Tako i nas dvoje, sad trebamo "sjesti" jedno drugome sto bolje, a ne da se lomimo za par mjeseci. :zubo:
pa ces me odma slomit? :mama:
cim ti u startu imas potrebu lunjat okolo, to nece dugo pozivjet.
zaljubljeni imaju potrebu danonocno bit jedno s drugime :cerek:. ovo zvuci ko brak nakon 30 godina. :flop:
Meni nije jasno kako se mozes tako ismijavati iz jedne tako zivotno bitne cinjenice?! :rofl:
kao sto je potreba za hranom (opcenito) ili potreba za tvojom hranom?
edit:
a ne da se lomimo za par mjeseci. :zubo:
par mjeseci prije ili poslije no sto odes na par mjeseci?
ti bas volis tih "par mjeseci".. :tuzni:
pa ces me odma slomit? :mama:
cim ti u startu imas potrebu lunjat okolo, to nece dugo pozivjet.
zaljubljeni imaju potrebu danonocno bit jedno s drugime :cerek:. ovo zvuci ko brak nakon 30 godina. :flop:
Tko je rekao da idem lunjati?!
Nije ti palo na pamet da mozda moram trbuhom za kruhom nekamo u nepoznati svijet? Mislis da ce meni biti lako tamo negdje daleko, u hladnom okolisu, bez tvoje blizine?! :(
Samo sam zelio prije toga da znas situaciju, mozda i da me podrzis, ali ovo nisam ocekivao...
kao sto je potreba za hranom (opcenito) ili potreba za tvojom hranom?
Zar ono sto ti drugi skuhaju isto zoves hranom?! Ako je tako, onda moje rukotvorine zovi pravim imenom...bozanskim darovima. :lol:
par mjeseci prije ili poslije no sto odes na par mjeseci?
ti bas volis tih "par mjeseci".. :tuzni:
Ali, sto je par mjeseci u nasoj vjecnosti? Mislio sam na par mjeseci nakon sto natipkam "uzimam". Onda bi me osula sa "mogao si mi i to prije reci", "stvarno si gad, samo mislis na sebe" ili "zar nisam dovoljno vrijedna da to podijelis sa mnom". :D
Tko je rekao da idem lunjati?!
Nije ti palo na pamet da mozda moram trbuhom za kruhom nekamo u nepoznati svijet? Mislis da ce meni biti lako tamo negdje daleko, u hladnom okolisu, bez tvoje blizine?! :(
Samo sam zelio prije toga da znas situaciju, mozda i da me podrzis, ali ovo nisam ocekivao...
a meni je kao super samoj doma, a?
tesko cemo mi... bivseg sam skoro ostavila jer mi je dopizdilo da ga svako tolko nema.. tesko da ce me ista ponovo natjerat u takvu vezu. :o
Zar ono sto ti drugi skuhaju isto zoves hranom?! Ako je tako, onda moje rukotvorine zovi pravim imenom...bozanskim darovima. :lol:
naravno da da, al post je nastao prema tvojim postovima:
bez mojih ruku u kuhinji.
da si spremna apstinirati od mojeg kuhanja prije braka?!
puno se hvalis svojim kuhanjem, a meni jos nista nije dostavljeno na kucnu adresu. da vidim sta nudis prije neg natipkam "uzimam". :cerek:
Ali, sto je par mjeseci u nasoj vjecnosti? Mislio sam na par mjeseci nakon sto natipkam "uzimam".
onda u redu.
valjda se nes ljutit sto ce me susjed petar povremeno tjesiti. znas, nocu je tesko spavat sam.. a sto ti je tih par noci u nasoj vjecnosti? :cerek:
a meni je kao super samoj doma, a?
tesko cemo mi... bivseg sam skoro ostavila jer mi je dopizdilo da ga svako tolko nema.. tesko da ce me ista ponovo natjerat u takvu vezu. :o
Eto vidis! (Ajd brusnicu jednu naruci! :D)
Mogao sam spretno heklati i plesti pricu dok ne natipkas "uzimam", ali zar nije ovako bolje kad odmah znas s kim imas posla? :kava:
puno se hvalis svojim kuhanjem, a meni jos nista nije dostavljeno na kucnu adresu. da vidim sta nudis prije neg natipkam "uzimam". :cerek:
Ma ne hvalim se, samo koristim "kicene" recenice pa sve bolje mirisi. A kako bih mogao isporuciti dio sebe, prvo ces mi morati dati adresu. :mig:
onda u redu.
valjda se nes ljutit sto ce me susjed petar povremeno tjesiti. znas, nocu je tesko spavat sam.. a sto ti je tih par noci u nasoj vjecnosti? :cerek:
Naravno da se necu ljutiti. Pa susjed Petar je tako drag muskarac, pazljiv i brizan. Eto, bas sam ga sinoc vidio kako seta Ilicom, drzeci za ruku zgodnog talijana. Valjda se ovaj malo izgubio u gradu pa mu je pokusavao pomoci?! :zubo:
Eto vidis! (Ajd brusnicu jednu naruci! :D)
Mogao sam spretno heklati i plesti pricu dok ne natipkas "uzimam", ali zar nije ovako bolje kad odmah znas s kim imas posla? :kava:
sve sta ukljucuje izbivanja duza od 2mj i cesca od svaka 2mj - ne prolazi.
lako opet natipkam "razvod". pitaj maykija. :D
Ma ne hvalim se, samo koristim "kicene" recenice pa sve bolje mirisi. A kako bih mogao isporuciti dio sebe, prvo ces mi morati dati adresu. :mig:
je duso, da me tako volis, potrudio bi se i nabavio adresu.
ocito me ne volis dovoljno. :tuzni:
Naravno da se necu ljutiti. Pa susjed Petar je tako drag muskarac, pazljiv i brizan. Eto, bas sam ga sinoc vidio kako seta Ilicom, drzeci za ruku zgodnog talijana. Valjda se ovaj malo izgubio u gradu pa mu je pokusavao pomoci?! :zubo:
to mu je zena. :rolleyes:
samo je malo zaspala u solariju.. :)
kamo srece da jos ima i takvog prijatelja. :tuzni:
I dobiješ epitet kurviša http://i39.tinypic.com/16k3pzb.gif
Je, pa nije se razvela od tebe zato sto si dobar k'o kruh? Ili je?! :mig:
pa kad si me varao na sve strane. :ne zna:
Je, pa nije se razvela od tebe zato sto si dobar k'o kruh? Ili je?! :mig:
:kiss:
vidis kak on zna. :mig:
sve sta ukljucuje izbivanja duza od 2mj i cesca od svaka 2mj - ne prolazi.
OK, ok...ako bude moralo biti terminski kontra tvojih uvjerenja, onda se nadam da ti nece biti tesko sjesti u eroplan i doci do mene, pa provesti tjedan-dva-tri, ako ja ne budem u mogucnosti doci doma?!
Bi li to ucinila za mene, draga? :cerek:
je duso, da me tako volis, potrudio bi se i nabavio adresu.
ocito me ne volis dovoljno. :tuzni:
Nije istina! Pomisao na to sam odbacio odmah u pocetku jer bio sam siguran da bi me smatrala stalkerom! :(
to mu je zena. :rolleyes:
samo je malo zaspala u solariju.. :)
kamo srece da jos ima i takvog prijatelja. :tuzni:
Da, vidis...onda bi svi troje mogli zajedno grickati pringlese uz neki kasnovecernji film, dok bi ja rmbacio u inostranstvu.
No, barem bih znao da si na sigurnom, blazena medju muskarcima kojima prava ljubav nije strana. :D
OK, ok...ako bude moralo biti terminski kontra tvojih uvjerenja, onda se nadam da ti nece biti tesko sjesti u eroplan i doci do mene, pa provesti tjedan-dva-tri, ako ja ne budem u mogucnosti doci doma?!
Bi li to ucinila za mene, draga? :cerek:
a kaj ja ne radim..?
imas srece pa mi je posao takav da vecinu mogu raditi od doma i da mi je najvaznije da mi internet funkcionira. naravno da da. :cerek:
Nije istina! Pomisao na to sam odbacio odmah u pocetku jer bio sam siguran da bi me smatrala stalkerom! :(
ma cini ti se. :rofl: :cerek:
Da, vidis...onda bi svi troje mogli zajedno grickati pringlese uz neki kasnovecernji film,
a neg kaj si ti mislio da bi radili.. :rolleyes:
dok bi ja rmbacio u inostranstvu.
da mi je samo znati po kome. :o
No, barem bih znao da si na sigurnom, blazena medju muskarcima kojima prava ljubav nije strana. :D
joooj, kak si ti pun razumijevanja. :cerek: :cerek:
king_of_the_
28.06.2009., 19:45
ostavila me nakon godinu i pol...samo tako....:flop: :flop: kaj ti je život....ah,bez rječi :visi:
ostavila me nakon godinu i pol...samo tako....:flop: :flop: kaj ti je život....ah,bez rječi :visi:
dobrodosao i ti medju nas (uglavnom) ostavljene. :zubo:
jel bilo nekako ocekivano il te ulovila na prepad?
king_of_the_
28.06.2009., 19:56
iznenada...prek poruke :(
a kaj ja ne radim..?
imas srece pa mi je posao takav da vecinu mogu raditi od doma i da mi je najvaznije da mi internet funkcionira. naravno da da. :cerek:
Znam da radis, puno radis, draga. Ali kako si slobodna umjetnica, nemas nikog osim sebe tko ti diktira tempo. S tim u mislima sam si i dopustio da upitam bi li dosla. Da je situacija drugacija, sigurno je da te ne bih ostavio samu vise nego sto bi oboje zeljeli. :grli:
a neg kaj si ti mislio da bi radili.. :rolleyes:
Nisam nista mislio, stvarno. Osim ovog sto sam napisao...pa valjda te poznajem da znam sto si kadra uraditi, ako mene nema u blizini. :mig:
da mi je samo znati po kome. :o
Molim te, reci mi, cime sam zasluzio ovakve aluzije i implikacije? :ne zna:
joooj, kak si ti pun razumijevanja. :cerek: :cerek:
Ne mogu drugacije, ti me cinis takvim. Izvlacis iz mene samo najpozitivnije i najbolje osobine. :cerek:
uu.. gadno. i nezrelo.
(al nek te tjesi da i puno stariji rade iste pizdarije preko poruke :D)
koliko ima godina?
jel to nes frisko il je vec proslo nes vremena?
Auuu, nakon godinu i pol dana, ostavljen prek poruke?!
Mislim da bi ti iz toga mogao izvuci pouku da je ona poprilican komad nedoje.ane koze, pa si skratiti period zalovanja...
Znam da radis, puno radis, draga. Ali kako si slobodna umjetnica, nemas nikog osim sebe tko ti diktira tempo.
krivo. imam seficu i ured koji treba povremeno obic. :D
no za koju godinu mozda i budem sama svoj gazda. :mirko:
S tim u mislima sam si i dopustio da upitam bi li dosla. Da je situacija drugacija, sigurno je da te ne bih ostavio samu vise nego sto bi oboje zeljeli. :grli:
auuu.. :cerek:
(vidis kako se to radi, antune)
Nisam nista mislio, stvarno. Osim ovog sto sam napisao...pa valjda te poznajem da znam sto si kadra uraditi, ako mene nema u blizini. :mig:
ako ti tako kazes. tko sam ja da ti proturjecim. :zubo:
Molim te, reci mi, cime sam zasluzio ovakve aluzije i implikacije? :ne zna:
znas li koja zena svake noci zna gdje joj je muz?
udovica. :o
Ne mogu drugacije, ti me cinis takvim. Izvlacis iz mene samo najpozitivnije i najbolje osobine. :cerek:
http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-love006.gif (http://www.freesmileys.org/smileys.php)
Auuu, nakon godinu i pol dana, ostavljen prek poruke?!
Mislim da bi ti iz toga mogao izvuci pouku da je ona poprilican komad nedoje.ane koze, pa si skratiti period zalovanja...
tesko. meni jos nije doslo do mozga da sam dobila poruku nakon 3 godine. :D
krivo. imam seficu i ured koji treba povremeno obic. :D
no za koju godinu mozda i budem sama svoj gazda. :mirko:
Nema "mozda" sto raditi u ovoj recenici gore!
Oboje znamo da kad nesto zelis, to i ucinis. Eto, tako si i mene dobila da, skoro, natipkam "uzimam". :mig:
znas li koja zena svake noci zna gdje joj je muz?
udovica. :o
Ali, pa i ti znas! Samo trebas otvoriti oci i pogledati s druge strane jastuka. (http://www.youtube.com/watch?v=69nZT1pghIg)
tesko. meni jos nije doslo do mozga da sam dobila poruku nakon 3 godine. :D
S jedne strane razumijem...osobno, to mi je toliko nevjerojatan potez da bih jedno vrijeme sigurno odbijao shvatiti s kim sam proveo tolike godine. :rolleyes:
nisam ostavljen ja sam se izgubio
Nema "mozda" sto raditi u ovoj recenici gore!
Oboje znamo da kad nesto zelis, to i ucinis. Eto, tako si i mene dobila da, skoro, natipkam "uzimam". :mig:
vidjet cemo, vidjet cemo.. prvo treba odradit koju godinicu, da bi uopce postala ovlasteni projektnat.
nisam li te dobila kalifornikacijom? :misli: :zubo:
Ali, pa i ti znas! Samo trebas otvoriti oci i pogledati s druge strane jastuka. (http://www.youtube.com/watch?v=69nZT1pghIg)
nis ja ne znam. ak si na putu, bome te ne vidim u krevetu. :o
ocito sam ja u nekom pogresnom filmu (http://www.youtube.com/watch?v=5Tey7SrLt1E&feature=related)..
S jedne strane razumijem...osobno, to mi je toliko nevjerojatan potez da bih jedno vrijeme sigurno odbijao shvatiti s kim sam proveo tolike godine. :rolleyes:
pa onak, ostanes toliko sokiran da ti ta informacija uopce ne dolazi do mozga. :D
ne dolazi do mozga, upocetku zbog soka poslje zbog alkohola
oh, antune.. pa ti se probudio! :D
vidjet cemo, vidjet cemo.. prvo treba odradit koju godinicu, da bi uopce postala ovlasteni projektnat.
nisam li te dobila kalifornikacijom? :misli: :zubo:
Na dobrom si put, a tek ti je 23. Jos ce se zemlja tresti kad hodas (http://www.youtube.com/watch?v=uUN12TouUrA).
pa onak, ostanes toliko sokiran da ti ta informacija uopce ne dolazi do mozga. :D
Ne znam, mozda sve ovisi o okolnostima i kontekstu.
Mene bi stvarno gadno sokiralo da mi je to ijedna tako priopcila, s obzirom da sam sa svakom zivio najmanje 90% trajanja veze. Nekako vjerujem da bih dovoljno rano primjetio da je nedoje.ana koza. :ne zna:
oh, antune.. pa ti se probudio! :D
nisam spavao,kartao sam sa drustvom
Na dobrom si put, a tek ti je 23. Jos ce se zemlja tresti kad hodas (http://www.youtube.com/watch?v=uUN12TouUrA).
Mene bi stvarno gadno sokiralo da mi je to ijedna tako priopcila, s obzirom da sam sa svakom zivio najmanje 90% trajanja veze. Nekako vjerujem da bih dovoljno rano primjetio da je nedoje.ana koza. :ne zna:
kad bi se to moglo primjetiti nebi bili ovdje. nista ja nevidim i ne kuzim kad sam zaljubljen i kad volim a one su to kuzile. sad je glupo govoriti da su koze kad su mi u jednom periodu bile sve
bolja mi je corbina izvedba, al ovaj dio me uvijek nekako razveseli:
"asfalt se miluje sa tvojim stiklama" :cerek::cerek:
bila je jedna prica tu na USu. frajeru cura ustaje iz kreveta, sprema se za posao. pusa za bok, "volim te" i ode. popodne ga zove da ona vise ne moze tako. mislim da su bili zajedno 6 ili 8 godina :ne zna:
onak, ispadne ko da samo odluce necu da te volim (http://www.youtube.com/watch?v=04ShZScbkEA) :ne zna:
co je bilo?! :)
nista nije bilo,cim se javis meni je odma bolje.
bila je jedna prica tu na USu. frajeru cura ustaje iz kreveta, sprema se za posao. pusa za bok, "volim te" i ode. popodne ga zove da ona vise ne moze tako. mislim da su bili zajedno 6 ili 8 godina :ne zna:
onak, ispadne ko da samo odluce necu da te volim (http://www.youtube.com/watch?v=04ShZScbkEA) :ne zna:
ni nemoraju bitno je da ja volim njih
Nekako vjerujem da bih dovoljno rano primjetio da je nedoje.ana koza. :ne zna:
tesko je vidjeti ono sto ne zelis. :mig:
vecina nas je ovdje bila svjesna da pred sam kraj nes ne valja u vezi, ali smo uredno okrenuli glavu i mislili "ma proc ce. prolazna kriza." :o
uostalom, da smo u stanju vidjeti onu drugu stranu onakvom kakva uistinu je, onda ne bi bilo topica o shupendarama. :cerek:
sta bi rekli: denial. :D
ni nemoraju bitno je da ja volim njih
tebe je vrlo lako zadovoljiti. :D
Opa, vidim prvo nase neslaganje. :mig:
Meni je ova Bajagina koncertna verzija najbolja.
Pa, iskreno, od ovog trenutka taj dio vizualno docaravam sa nogama u stiklama, a noge pripadaju na tijelo visine 179,5cm. :zubo:
Tak smo i mi slicno zavrsili, no ipak zadnjih pola godine je bilo puno suptilnih znakova s obje strane, samo smo ih zanemarivali. Lako je kasnije, ako si takav tip osobe, interpretirati to kao da se prekid dogodio odjednom, naprasito. No, cini mi se da je to ipak iznimka, a ne pravilo.
Pozdrav :w
Evo i mene nakon popodnevne kave. :kava:
Vidim da se Yavin harem proširuje. :cerek:
tebe je vrlo lako zadovoljiti. :D
bez komentara
idem na cugu, uzivajte. soe soe navrati ponekad na casicu razgovora jebem ti paradajz. ovo mi je rekord,nismo ni poceli a vec me ostavila. sta bi narod reko aaa jebaca
bez komentara
Ja izgaram od želje da ti to komentiraš, a ti samo tako "no comment" :(
:
Ooo, pozdrav i tebi. Dosao ostaviti report?
Nemoj tako, nije Yavanna taj tip. Bezobziran si. :zubo:
Opa, vidim prvo nase neslaganje. :mig:
Meni je ova Bajagina koncertna verzija najbolja.
kompromis (http://www.youtube.com/watch?v=P65aZUXt9Q0)? :D
Pa, iskreno, od ovog trenutka taj dio vizualno docaravam sa nogama u stiklama, a noge pripadaju na tijelo visine 179,5cm. :zubo:
vis, meni ta pjesma uvijek bude na pameti kad idem negdje van. :cerek:
u stiklama, ofc. :o
Tak smo i mi slicno zavrsili, no ipak zadnjih pola godine je bilo puno suptilnih znakova s obje strane, samo smo ih zanemarivali. Lako je kasnije, ako si takav tip osobe, interpretirati to kao da se prekid dogodio odjednom, naprasito. No, cini mi se da je to ipak iznimka, a ne pravilo.
svi vide naznake prekida, kad tad. al obicno to bude debelo nakon istoga.
u trenu prekida i prvih par dana nakon, sve se cini tako naglo i nestvarno.
Ooo, pozdrav i tebi. Dosao ostaviti report?
Ma i meni je jedna Djevica trenutno dosta u životu, tako da se ni ja ne mogu ubrojiti u njen harem. :rofl:
A sada slijedi report by matsx:
Što ti je moć sugestije. Jučer smo pričali o snovima, a ja jutros sanjam bivšu-bivšu (predzadnju ex). San ništa posebno, ali mi nije jasno otkud se ona dokotrljala u moj san :D. Nisam je vidio zadnja 4 mjeseca.
I tako ja izađem na popodnevnu kavu, kad evo dotične ex zajedno s sestrom, približava se kafiću u kojem sjedim, mahne, osmjehne se, i sjedne negdje iza mojih leđa, ali tako da ni ona mene ne može vidjeti. Koja slučajnost!
A što se tiče zadnje ex, još je srce pomalo izdajničko. Opet sam se danas više puta uhvatio da razmišljam što ona u tom trenutku radi :(. Nedostaje mi kvalitetno provedeno vrijeme s njom. :(
ma jok, ovo je samo audicija. prvi intervjui. :D
trazi se samo jedan. :cerek:
idem na cugu, uzivajte.
uzivaj! :w
naravno da nisam.
nikad nisam voljela pretjerano zastitnicke tipove, al kod tebe mi se svidja. :cerek:
Jedan, ali vrijedan. :cerek:
Ma i meni je jedna Djevica trenutno dosta u životu, tako da se ni ja ne mogu ubrojiti u njen harem. :rofl:
djevica nikad previse. :raspa:
A sada slijedi report by matsx:
pa obicno nakon prekida jos vise
Nedostaje mi kvalitetno provedeno vrijeme s njom. :(
djevica. :raspa:
Jedan, ali vrijedan. :cerek:
ah, tako nekako bi trebalo biti.
no s obzirom na trenutnu ponudu, trebala bi ih 5 da zadovolje sve segmente zivota. :D
kompromis (http://www.youtube.com/watch?v=P65aZUXt9Q0)? :D
Ne mogu ne prihvatiti, kad si se toliko potrudila. :cerek:
Jedna vezana vijest (http://www.net.hr/infocentar/zagreb/page/2009/04/15/0179006.html).
svi vide naznake prekida, kad tad. al obicno to bude debelo nakon istoga.
u trenu prekida i prvih par dana nakon, sve se cini tako naglo i nestvarno.
Iskustvo igra veliku ulogu. Nakon nekoliko "filmskih" prekida, postanes bitno svjesniji scenarija pa skuzis da ce ti neko servirati prekid, ako vec nisi ti taj koji ga sprema.
Hm?! Do maloprije smo planirali kako cemo hendlati trenutke udaljenosti, a sad sam samo na audiciji? Srecom pa sam spremio recitaciju, Hamleta i poemu. :zubo:
naravno da nisam.
nikad nisam voljela pretjerano zastitnicke tipove, al kod tebe mi se svidja. :cerek:
Ne znaju svi nositi taj zastitnicki plast kako treba, a opet niti svaka djeva nije vrijedna da za nju pogibamo, tek tako. :mig:
Jedna vezana vijest (http://www.net.hr/infocentar/zagreb/page/2009/04/15/0179006.html).
to sta necu bit u prvom redu i najglasnija!
http://www.pic4ever.com/images/19.gifhttp://www.pic4ever.com/images/19.gifhttp://www.pic4ever.com/images/19.gifhttp://www.pic4ever.com/images/19.gif
Iskustvo igra veliku ulogu. Nakon nekoliko "filmskih" prekida, postanes bitno svjesniji scenarija pa skuzis da ce ti neko servirati prekid, ako vec nisi ti taj koji ga sprema.
a vjerujem. ovo je prvi put da me decko ostavio (ako izuzmemo onog sa 16 godina). inace ja obavljam taj prljavi posao, ma koliko se nekad trudila da ga prebacim na drugu stranu.. :tuzni:
to sta necu bit u prvom redu i najglasnija!
http://www.pic4ever.com/images/19.gifhttp://www.pic4ever.com/images/19.gifhttp://www.pic4ever.com/images/19.gifhttp://www.pic4ever.com/images/19.gif
:rofl::cerek:
a vjerujem. ovo je prvi put da me decko ostavio (ako izuzmemo onog sa 16 godina). inace ja obavljam taj prljavi posao, ma koliko se nekad trudila da ga prebacim na drugu stranu.. :tuzni:
Kod mene je kontra...prvi put sam ja ostavio, nakon puno godina, a otada samo cekao da budem ostavljen. Kao da nemam hrabrosti vise, da sam ju potrosio prvi put ili sam sebi namjestam situacije da se vrati ravnoteza ostavio-ostavljen.
Veceras samo nemoj da me ostavis.. (http://www.youtube.com/watch?v=zFtMLXj0rHM)
Hm?! Do maloprije smo planirali kako cemo hendlati trenutke udaljenosti, a sad sam samo na audiciji?
pa treba odma sve dogovorit, da znam na cem sam.
recimo za matsxa nisam znala jel pije, pusi.. pa sam morala pitat.
za tebe znam da volis popit dobro vino i grickat sir, al i da pusis. :D
Ne znaju svi nositi taj zastitnicki plast kako treba, a opet niti svaka djeva nije vrijedna da za nju pogibamo, tek tako. :mig:
:rofl: :rofl: jel to pod utjecajem ovoga:
Srecom pa sam spremio recitaciju, Hamleta i poemu. :zubo:
djevica nikad previse. :raspa:
[seriuos mode ON]
Djevice se lijepo slažu s Ribama, i ne bih imao ništa protiv jedne Djevice u mom životu.
ah, tako nekako bi trebalo biti.
no s obzirom na trenutnu ponudu, trebala bi ih 5 da zadovolje sve segmente zivota. :D
To puno govori o ponudi današnjih muškaraca ili o visokim kriterijima koje moraju zadovoljiti?
rh4ps0dy
28.06.2009., 22:40
Yava je femme fatale. :D
Kod mene je kontra...prvi put sam ja ostavio, nakon puno godina, a otada samo cekao da budem ostavljen. Kao da nemam hrabrosti vise, da sam ju potrosio prvi put ili sam sebi namjestam situacije da se vrati ravnoteza ostavio-ostavljen.
oh, pa ja sam svasta radila ne bi li me neki od njih ostavili (da ja ne moram njih), pa nije uspjevalo. :D
jedina prednost kod toga kad si onaj koji ostavlja, je ta sta si se pripremio da je kraj. ako si ostavljen i zaljubljen (dakle ne vidis da je kraj blizu), onda zavrsis na ONPu. :zubo:
Veceras samo nemoj da me ostavis.. (http://www.youtube.com/watch?v=zFtMLXj0rHM)
ako bas moram, potrudit cu se da bude na vrhovima prstiju (http://www.youtube.com/watch?v=KEgRiH4C4kY). :cerek:
pa treba odma sve dogovorit, da znam na cem sam.
recimo za matsxa nisam znala jel pije, pusi.. pa sam morala pitat.
za tebe znam da volis popit dobro vino i grickat sir, al i da pusis. :D
Pa to da treba odmah dogovoriti sam i primjenio kod mojih par mjeseci izbivanja, pa sam odmah bio optuzen i osudjen da miniram nas tek zaceti odnos, jos u povojima. :mig:
Ok, ok...sto cu, volim poroke! Jos sam kao mali volio i Poroke Majamija. :zubo:
:rofl: :rofl: jel to pod utjecajem ovoga:
Nikako! Zar ne prepoznaste da rijeci koje ovdje ostavljam, vasim postojanjem bivaju izazvane?! :romeo:
Pozdrav rh4ps0dy :w, di si ti nestala?
Ooo, dobra vecer! :D
Pa nakon vise od 3000 postova, tesko da nije uspjesno svladala vjestinu igre rijecima. :mig:
[seriuos mode ON]
Djevice se lijepo slažu s Ribama, i ne bih imao ništa protiv jedne Djevice u mom životu.
pa kao prijatelji, super. medjutim u ljubavi.. ne znam kako bi dugorocno funkcionirali. djevica je prehladna i preracionalna za jednu ribicu koja voli tetosenja i pokazivanje ljubavi na 1001 nacin. djevica je jako kriticki raspolozena (prema svemu), sto bi osjetljivoj ribici moglo bit fatalno.
mozda ako bi se oboje jaaaako potrudili. :mig:
To puno govori o ponudi današnjih muškaraca ili o visokim kriterijima koje moraju zadovoljiti?
kriteriji. :D
(djevice cesto ostaju usidjelice, smao da se zna) :rofl:
jel ti to vidis. :raspa:
mislim da je vrijeme da promijenimo naziv topica. :cerek:
oh, pa ja sam svasta radila ne bi li me neki od njih ostavili (da ja ne moram njih), pa nije uspjevalo. :D
jedina prednost kod toga kad si onaj koji ostavlja, je ta sta si se pripremio da je kraj. ako si ostavljen i zaljubljen (dakle ne vidis da je kraj blizu), onda zavrsis na ONPu. :zubo:
Uf, da...stvarno ponekad znam biti kreten, umjesto da stisnem zube i kazem sto mi je na dusi. Ali, nakon ovog zadnjeg slucaja, vise necu biti takav. Obecajem sebi, a pred vama kao svjedocima. :s
ako bas moram, potrudit cu se da bude na vrhovima prstiju (http://www.youtube.com/watch?v=KEgRiH4C4kY). :cerek:
Ako je tako, onda slobodno kroci po mojem srcu. Samo, lagano, da ne remetis vece (http://www.youtube.com/watch?v=1zYv7Blu5c0). :rock:
Ok, ok...sto cu, volim poroke! Jos sam kao mali volio i Poroke Majamija. :zubo:
oh, pogledaj i 'cocaine cowboys'. :mig:
Nikako! Zar ne prepoznaste da rijeci koje ovdje ostavljam, vasim postojanjem bivaju izazvane?! :romeo:
e romeo moj, drag mi je i lik kojeg imas na avataru. :cerek:
Pa nakon vise od 3000 postova, tesko da nije uspjesno svladala vjestinu igre rijecima. :mig:
pogotovo kad ti je veeeelika vecina postova na ONPu. :zubo:
Obecajem sebi, a pred vama kao svjedocima. :s
bravo, sad si se sjetio uvest novo pravilo.
taman paralelno samnom, da ja prva naje*. :tuzni:
Ako je tako, onda slobodno kroci po mojem srcu. Samo, lagano, da ne remetis vece (http://www.youtube.com/watch?v=1zYv7Blu5c0). :rock:
ne brini. :mig:
steta bi bilo unistiti sve kad vece mirise na pozno ljeto, a ti na rijetke poljske trave (http://www.youtube.com/watch?v=JMrqn4qnTb4).. :cerek:
oh, pogledaj i 'cocaine cowboys'. :mig:
Zahvaljujem na preporuci. Stavio sam oba nastavka u queue.
e romeo moj, drag mi je i lik kojeg imas na avataru. :cerek:
Tesko je da netko s toliko pozrtvovnosti, odanosti i njeznosti ne bude drag. Koliko god istovremeno bio i grub i smrtonosan, ali samo za utjelovljeno zlo.
pogotovo kad ti je veeeelika vecina postova na ONPu. :zubo:
Cestitke, draga. Realni svijete, drz' se cvrsto, jer stize kraljica! :s
bravo, sad si se sjetio uvest novo pravilo.
taman paralelno samnom, da ja prva naje*. :tuzni:
Ne gledaj to iz tog kuta. Ti, ionako preferiras biti ostavljena, a u ovom slucaju kad ispunim svoje obecanje, tako ce i biti.
No, to ne znaci da cemo nasu pricu odvesti do tog trenutka, zar ne?
ne brini. :mig:
steta bi bilo unistiti sve kad vece mirise na pozno ljeto, a ti na rijetke poljske trave (http://www.youtube.com/watch?v=JMrqn4qnTb4).. :cerek:
Skoro pa da ti povjerovah, na trenutak. No, znam da tvoj svaki nokat krije otrov ljubavi (http://www.youtube.com/watch?v=SLImlDMRIN4).
Cestitke, draga. Realni svijete, drz' se cvrsto, jer stize kraljica! :s
molit cu lijepo, 99% mojih postova tu su cisti chateraj. :zubo:
nekak sam se tu lijepo utaborila i ne ide mi se nigdje.. :o :cerek:
rh4ps0dy
28.06.2009., 23:16
Pozdrav rh4ps0dy :w, di si ti nestala?
Ah nekako sam šmurna cijeli dan, a i srce mi preskače...
A i kaj da se pačam u vaša ašikovanja. :D
bitchy-as-usual
28.06.2009., 23:17
e ljudi kaj nam je s fiicom :tuzni:
Ne gledaj to iz tog kuta. Ti, ionako preferiras biti ostavljena, a u ovom slucaju kad ispunim svoje obecanje, tako ce i biti.
No, to ne znaci da cemo nasu pricu odvesti do tog trenutka, zar ne?
pa ne bi to bas tako rekla, no aj.. nek on mene ostavi u onom trenu kad cu ja htjet njega. :zubo:
Skoro pa da ti povjerovah, na trenutak. No, znam da tvoj svaki nokat krije otrov ljubavi (http://www.youtube.com/watch?v=SLImlDMRIN4).
jos kad bi znala da gde si u ovom glupom hotelu (http://www.youtube.com/watch?v=O3Nz-bIV04g), mozda bi ti i dokazala suprotno. :tuzni:
Ma nabaci osmijeh i samo ravno dalje. :top:
Vjerovala ili ne ovo je tema ONP, a ne "Uleti". :rofl::lol:
e ljudi kaj nam je s fiicom :tuzni:
FIA je rekla da nece vise pisat ko prije, no ne sumnjam da nece doc povremeno i ostavit koji post. :mig:
inace je sretna, nasmijana i probusena. :zubo:
nedjelja (http://www.youtube.com/watch?v=Cu-sBwYskq4).
slobodno se ubacis. :D
rh4ps0dy
28.06.2009., 23:31
inace je sretna, nasmijana i probusena. :zubo:
Erm...
Nadam se, u nekom dobrom smislu.
Erm...
Nadam se, u nekom dobrom smislu.
isla busit pupak. :mig:
meni je to dobro. :D
rh4ps0dy
28.06.2009., 23:39
Moj je pogled na to "nek radi ko kaj hoće, ali podalje s bušilicom od čudnih dijelova mene, prosim".
Moj je pogled na to "nek radi ko kaj hoće, ali podalje s bušilicom od čudnih dijelova mene, prosim".
ja volim rupe i crteze. :cerek:
naravno, sve u granicama normale. :o
bitchy-as-usual
28.06.2009., 23:45
mislim da sam ja malo zasluzna za to sto je sretna i nasmijana :rofl: :mirko:
u svakom slucaju drago mi je :cerek:
rh4ps0dy
29.06.2009., 00:06
Pa naravno, svima treba biti drago. :)
pa kao prijatelji, super. medjutim u ljubavi.. ne znam kako bi dugorocno funkcionirali. djevica je prehladna i preracionalna za jednu ribicu koja voli tetosenja i pokazivanje ljubavi na 1001 nacin. djevica je jako kriticki raspolozena (prema svemu), sto bi osjetljivoj ribici moglo bit fatalno.
mozda ako bi se oboje jaaaako potrudili. :mig:
kriteriji. :D
(djevice cesto ostaju usidjelice, smao da se zna) :rofl:
jel ti to vidis. :raspa:
mislim da je vrijeme da promijenimo naziv topica. :cerek:
ana je djevica ja sam riba
mislim da sam ja malo zasluzna za to sto je sretna i nasmijana :rofl: :mirko:
u svakom slucaju drago mi je :cerek:
bok
Pa naravno, svima treba biti drago. :)
bok
bitchy-as-usual
29.06.2009., 00:31
antune ti bus do jutra pozdravljao :rofl: :mig:
ja vas napuštam..odoh izvest pesa i u krevet :zubo:
laka vam noc
laka vam noc
Ima nas još... Noć :w
antune ti bus do jutra pozdravljao :rofl: :mig:
ja vas napuštam..odoh izvest pesa i u krevet :zubo:
laka vam noc
izvedi mene a pes nek ide na spavanje
Soe Soe
29.06.2009., 00:34
bok! :D
Ima nas još... Noć :w
noc
bok! :D
dobrodosla tugo, nemogu pisati suze samo teku
Soe Soe
29.06.2009., 00:44
kakve suze?! nadam se od srece! :cerek: :D
dobro jutro tugo (http://www.youtube.com/watch?v=BCc-9-Tajh4)... :cerek:
ne od paradajza kaj mi trune u stanu
dobro jutro tugo (http://www.youtube.com/watch?v=BCc-9-Tajh4)... :cerek:
di si bila ti do sad........ to je za soe soe da nebi bilo zabune
a od cega drugog
pozdravljam vas. :w
idem u krevetac i ubacit neki filmic.
sutra treba raditi. :o
lijepo mi spavajte! :kiss: :grli:
lijepo mi spavajte! :kiss: :grli:
laku noc
Soe Soe
29.06.2009., 01:03
ne od paradajza kaj mi trune u stanu
kad si pretjerao! :raspa:
a jos nismo ni rezervirali stand na placu! :ne zna:
di si bila ti do sad........ to je za soe soe da nebi bilo zabune
malo tu, malo tamo! i tak! :cerek:
lijepo mi spavajte! :kiss: : grli:
:kiss: i tebi! ma dobijes i :grli:! lijepo spavaj! :)
a i ja cu ubrzo, od sutra ponovo ucenje! :tuzni:
kad si pretjerao! :raspa:
a jos nismo ni rezervirali stand na placu! :ne zna:
malo tu, malo tamo! i tak! :cerek:
:kiss: i tebi! ma dobijes i :grli:! lijepo spavaj! :)
a i ja cu ubrzo, od sutra ponovo ucenje! :tuzni:
nisam pretjerao to moja ljubav nezna za granice. tebi je to i tak. rezervirao sam cijeli plac. oooooo antune,crni antune
Soe Soe
29.06.2009., 01:13
nisam pretjerao to moja ljubav nezna za granice. tebi je to i tak. rezervirao sam cijeli plac. oooooo antune,crni antune
no, no! neces valjda opet plakati?! :)
a sta cu kad nisam udavaca? :raspa:
tocnije, prema tebi sam luda! :cerek: :rofl:
i ne brini, ako je cijeli plac samo za nase paradajze, ja nam ne vidim kraja! :cerek:
[QUOTE=Soe Soe;21283716]no, no! neces valjda opet plakati?! :)sve sam isplakao
a sta cu kad nisam udavaca? :raspa:ma kakva udavaca zna se ko je udavaca. ti si smisao mog virtualnog zivota
tocnije, prema tebi sam luda! :cerek: :rofl:oooooooooo
i ne brini, ako je cijeli plac samo za nase paradajze, ja nam ne vidim kraja! :cerek:[/QUOT ma pusti kraj primi se pocetka
jebe me nesto komp, nista ne kuzim koji sam k napisao. imamo samo jedan mali priblem
Soe Soe
29.06.2009., 02:21
jebe me nesto komp, nista ne kuzim koji sam k napisao. imamo samo jedan mali priblem
vidim! :rofl:
a problem? koji je problem? nadam se samo da nije u pitanju alergija na paradajze! :eek:
sve ostalo cemo lako! :raspa:
vidim! :rofl:
a problem? koji je problem? nadam se samo da nije u pitanju alergija na paradajze! :eek:
sve ostalo cemo lako! :raspa:
nemrem smislit paradajz
moze nekaj drugo,malo zelenila?
Soe Soe
29.06.2009., 03:16
nemrem smislit paradajz
oh ne, znala sam!! http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/a045.gif
moze nekaj drugo,malo zelenila?
aj dobro, ali jedino ako cemo sami saditi!! http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a055.gif
laku noc! :kiss:
oh ne, znala sam!! http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/a045.gif
aj dobro, ali jedino ako cemo sami saditi!! http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a055.gif
laku noc! :kiss:
naravno, konzumirati takodjer. bok. pisemo se uskoro. laku noc:grli::love:
pozdrav svima i bok. na istom mjestu za par dana. vas antuntun
Jutro svima! :w
Dogodio mi se sinoc communication breakdown (http://www.youtube.com/watch?v=2nxln7o0qTs), pa sam otisao naprasito. Pardonirajte me. :zubo:
Dobar dan, kak ste, kaj novog? Zbilja mi se na da probijat kroz udvaranja razno razna :D.. ste zdravi, sve sretniji, naspavani možda :rofl:?
Dobar dan, kak ste, kaj novog? Zbilja mi se na da probijat kroz udvaranja razno razna :D.. ste zdravi, sve sretniji, naspavani možda :rofl:?
ecco mene, (kako se moram javiti pola slovenije dal sam još živa :rofl:), samo da mahnem jedan pozdrav iz "vukojebine" u kojoj ima čak i-net :D i vama! pijem moju nesicu, gledam u more, glava mi totalno prazna i smješkam se....:kava:
http://www.cosgan.de/images/more/bigs/i080.gif
rh4ps0dy
29.06.2009., 10:30
communication breakdown (http://www.youtube.com/watch?v=2nxln7o0qTs)
CEPIĆIIIIIIIIIIII! :cerek:
azucena
29.06.2009., 10:37
s talijanom nije bilo ništa do jučer navečer, rekla sam mu da ne želim forsirati nešto što je zbog udaljenosti gotovo neizvedivo kad me jučer nazvao da je u Hrvatskoj i da me čeka na mjestu gdje smo se upoznali. :cerek:
sljedeći vikend idem u Italiju.
:jumping:
i, da, igra kao reprezentacija! :D
king_of_the_
29.06.2009., 10:38
uu.. gadno. i nezrelo.
(al nek te tjesi da i puno stariji rade iste pizdarije preko poruke :D)
koliko ima godina?
jel to nes frisko il je vec proslo nes vremena?
baš jučer...a hebemu to je život....:ne zna::ne zna:
A ja taman htjela udrit raspravu kak smo sebično uništili ONp bezobraznim četanjem, a ono gosti - stari i novi :cerek: bok Žal, cmok cmok cmok cmok :cerek: bok azucena, pa pobogu niš se nisi javljala - a nadala sam se da si ovak dobro :mig:
i bok King, ostani onlajn i reci više inače nećeš dobiti podporu kakvu trebaš
:mig:
I ipak moja prodika ;):
Jučer je bilo 25 tjedana od prekida, smiješno, a sinoć je bila jedna od rijetkih nedjelja a da uopće nisam vraćala misli u prošlost. Nije da je budućnost ružičasta, ali je dobra, stabilna za sad, svašta bi htjela da se desi ali mi se ne da. niti mali prstom maknut. Eto i usamljenost koju osjećam je bolja od one usamljenosti u vezi i ispraznih s(v)iđanja.
Ha ha ma bluzim, pokušavam vratiti malo OT, stvarno mislim da smo generacija sebičnih, do nas je sve funkcioniralo savršeno, ljudi kad su došli na ONP nisu trebali razvrstavati pljeve od sjemena, pjemena od sljeve, sljevena od pjeme…. bla bla bla direktno bi uletjeli u priče koje su pomagale…. znam da smo o tome već raspravljali i da, svi ionako otvaraju neku svoju temu, ali još uvijek su prve stranice ONPja naveći zakon USa.
Mislim da se moramo malo stavit pod kontrolu, a kaj vi mislite?
bitchy-as-usual
29.06.2009., 11:36
e eee u moje doba ONP je bio savrseno mjesto.. bilo je zajebancije ali ne ovoliko...
sljedeći vikend idem u Italiju.
:jumping:
i, da, igra kao reprezentacija!
:cheer:
netko nam se zaljubio.. :cerek:
pijem moju nesicu, gledam u more, glava mi totalno prazna i smješkam se....
nisi feeeer. :tuzni:
ocem i ja.
A ja taman htjela udrit raspravu kak smo sebično uništili ONp bezobraznim četanjem, ... , ali još uvijek su prve stranice ONPja naveći zakon USa.
upravo to. prve stranice su bile i jesu ono odakle ljudi krenu (ukoliko ne otvore svoju temu). nove ne ignoriramo, al svi ko da su dosli po 3 posta i :W. a da nema chata, tema bi bila na drugoj stranici.
zadnje dane citam tamo vrijeme kad je pisala bila boja (koja prekrasno pise), al si nekak mislim "pa jebemu, da stalno tako pisemo, jos bi debelo svi razmisljali o bivsima". super pise i stvarno ju je lijepo za citat, al citav taj ton tog vremena (boze, ovo zvuci :o ) je nekako strasno sjetan, pomalo tuzan i jos te vise tjera da razmisljas i preispitujes svoj prekid.
mislim, nije problem vratit topic na osnovnu temu, al mislim da nas velika vecina ima samo OT faze. :ne zna:
Jučer je bilo 25 tjedana od prekida, smiješno, a sinoć je bila jedna od rijetkih nedjelja a da uopće nisam vraćala misli u prošlost.
jer prolazi. sto je dobro. :grli:
samo cemu ovo "smijesno"?
Nije da je budućnost ružičasta, ali je dobra, stabilna za sad, svašta bi htjela da se desi ali mi se ne da. niti mali prstom maknut. Eto i usamljenost koju osjećam je bolja od one usamljenosti u vezi i ispraznih s(v)iđanja.
oh, razumijem te. :rofl:
i koliko god ovo zadnje tuznu zvucalo, zapravo je jako lijepo. jos samo malo do kraja.. :mig:
eva kant
29.06.2009., 11:53
Jučer je bilo 25 tjedana od prekida, smiješno, a sinoć je bila jedna od rijetkih nedjelja a da uopće nisam vraćala misli u prošlost.
iz iskustva:
kad se sve stavi u vremensku perspektivu, postaje nevazno. Pitaj se hoce li ti to biti vazno za godinu, dvije, pet ili deset?
Neke stvari zbog kojih sam iskreno propatila prije deset godina sad su toliko daleke i nevazne, neki ljudi kojima se jedva sjecam imena, a kamoli evociranja te silne tuge koja me nosila. :ne zna:
baš jučer...a hebemu to je život....:ne zna::ne zna:
nadam se da si danas malo bolje. :mig:
i nemoj tako brzo pobjec na off, jer je tako prilicno tesko "razgovarati". :zubo:
Ajoj skužila sam da je moj post totalno bez smajlića, smiješno mi je kako sam žudila za tih 25 tjedana, ma da već jednom sve prođe :)
a na žalost nemam vremena 10 godina z promišljanje o prekidima i sličnom, a kamoli za taloženje iskustva :rofl: jebomu prije ću završit u staračkom domu nego započeti život kakvog bi si htjela :rofl:
Yava :grli:
super su se posložil kanarinci :rofl:
eva kant
29.06.2009., 12:31
nemam vremena 10 godina z promišljanje o prekidima i sličnom, a kamoli za taloženje iskustva jebomu prije ću završit u staračkom domu nego započeti život kakvog bi si htjela
ajd se zamisli za deset godina i pitaj se u toj masti hoce li ti tih 25 tjedana biti zaista vazni.
ajd se zamisli za deset godina i pitaj se u toj masti hoce li ti tih 25 tjedana biti zaista vazni.
pa govorim ti da mi već sad tih 25 tjedana nije važno, dio su mene, normalno, odradila sam jih ali se ne vraćam više na njih, i pogotovo ne mislim da ću nakon 10 godina razmišljati o njima ;)
eva kant
29.06.2009., 13:12
pa to. :top:
a u nekom sljedecem putu, ako ga i bude, sjeti se da nisi trebala ni tih 25 tjedana.
Ajoj skužila sam da je moj post totalno bez smajlića, smiješno mi je kako sam žudila za tih 25 tjedana, ma da već jednom sve prođe :)
cini ti se da je nekako brzo proslo?
a na žalost nemam vremena 10 godina z promišljanje o prekidima i sličnom, a kamoli za taloženje iskustva :rofl:
nije nazalost, nego srecom. :mig:
nitko nije vrijedan 10 godina. :kava:
jebomu prije ću završit u staračkom domu nego započeti život kakvog bi si htjela :rofl:
cuj, sve price iz starackih koje sam cula su sve samo ne lose. dapace, aktivni su ti starceki. :D
Yava :grli:
super su se posložil kanarinci :rofl:
evo, da malo razbijemo zutilo. http://www.pic4ever.com/images/197.gif
:rofl: ma trebalo je očistiti glavu od ludosti u tih 175 dana, posložiti se natrag i tako to neka bla bla...
u svemu tome mi je najviše žao kaj sam starjela usporedno :rofl: da je bar vrijeme stalo pa da sad lakše polazim u novi lov :rofl: tijelo je nekak postalo neposlušno :D
tijelo je nekak postalo neposlušno :D
da te nisam vidjela, mozda bi i povjerovala. :kava:
sram te bilo, kak ti ovo uopce padne na pamet?! :tuctuc:
ma vrijeme je samo donjelo mudrost. nista drugo. :mig:
da te nisam vidjela, mozda bi i povjerovala. :kava:
sram te bilo, kak ti ovo uopce padne na pamet?! :tuctuc:
ma vrijeme je samo donjelo mudrost. nista drugo. :mig:
kak znaš da ne gledaš obrađeno :rofl: ma je, malo je došlo do zamora materiala nije to bila neka cvrkutava veza :D
king_of_the_
29.06.2009., 14:18
nadam se da si danas malo bolje. :mig:
i nemoj tako brzo pobjec na off, jer je tako prilicno tesko "razgovarati". :zubo:
:(:(:( još je rano....sory drugi put zadržat ću se dulje:top:
kak znaš da ne gledaš obrađeno :rofl:
jednostavno znam (http://www.youtube.com/watch?v=MHqI-Uqpkl4)! :cerek:
sad bila mami do posla po neke stvari.. kako je vani odvratno. :o
:(:(:( još je rano....
jeste li se culi nakon te poruke?
jesi barem dobio razlog prekida?
naravno da je rano, tek je drugi dan. prvih tjedan-dva su najgori, jer jos si izgubljen u svemu i jednostavno odbijas prihvatiti da je to kraj. kasnije sve ide na bolje. sve brze i sve lakse (ok, sa povremenim padovima, no svaki je novi pad laksi od prethodnog). :mig:
jednostavno znam (http://www.youtube.com/watch?v=MHqI-Uqpkl4)! :cerek:
sad bila mami do posla po neke stvari.. kako je vani odvratno. :o
najodvratnije, a ja bi trebala ovaj vikend otvoriti ljetnu sezonu ojeeeaaaa :rolleyes:
bitchy-as-usual
29.06.2009., 16:10
nis mi ne pricajte.. idem vadit zub za kojih 2-3 sata :mama: ovo je zadnji i nek se jebu..nedam vise zdrave zube van.. jebem ti aparatic i sve :mad: :mama:
meni se svidjalo ono nevrijeme od neki dan.
volim te ljetne pljuskove. :cerek:
jedino sto ne volim je kad nakon par dana vrucine padne kisice tek toliko da navlazi asfalt.
ajme majko, osjecam se ko da disem na skrge. :o
Yap...i ja skrolam gore-dolje, lijevo-desno, ali nigdje nikoga jos od ranog popodneva. :ne zna:
eto upravo sam prekinuo vezu dugu 1.5 godina :(
...na kraju veze mi je iskreno isla na zivce,ali bilo nam je lijepo :( i sada se osjecam lose :confused:
gad dam it
........douz filings :o
kad ne znate gdje treba traziti. :mig:
eto upravo sam prekinuo vezu dugu 1.5 godina :(
...na kraju veze mi je iskreno isla na zivce,ali bilo nam je lijepo :( i sada se osjecam lose :confused:
gad dam it
........douz filings :o
Malo si kontradiktoran?! :mig:
Ali sve to ide u staz...vecina nas nakon prekida vidi samo ono sto je bilo lijepo, pa si onda i slozimo osjecaj krivnje. It's OK (tm by Fani)
Pitanje je, zasto ti je isla na zivce?!
pocela je biti previse ljubomorna,al previse brate :misli:
npr. neko mio na FBu stavi 'like' na bilo sta a ako je to zensko ona ce odma' da popizdi :ne zna:
a znala je cesto spomenuti i brak,iako sam joj jos i na pocetku veze rekao sta mislim o tome :(
npr. neko mio na FBu stavi 'like' na bilo sta a ako je to zensko ona ce odma' da popizdi :ne zna:
:rofl: oprosti, morala sam. :rofl:
a znala je cesto spomenuti i brak,iako sam joj jos i na pocetku veze rekao sta mislim o tome :(
ok, pretpostavljam da ste prilicno mladi (zbog "like" situacija).
a cuj, ako si ti taj koji je prekinuo, sumnjam da si odluku o tome donio u afektu.
ocito si razmisljao i prije, sad si samo skupio hrabrosti to rec na glas.
a osjecas se lose jer znas da si nju povrijedio, a jos ti je uvijek draga.
Ma bit ćeš ti prije ok. nego što i misliš... Ja se i sad mogu sjetit jako jako malo stvari koje nisu (meni) štimale u vezi, pa je opet puklo, a i trebalo mi je više vremena da se "probudim"...
-Čini mi se da te htjela protiv tvoje volje čvrsto držat za testise... A sad si čestitaj, jer si opet slobodan i sve je pred tobom! Ako nisi bio za takvu ozbilju nisi, i to je ok! -Glavu gore!
Ma bit ćeš ti prije ok. nego što i misliš... Ja se i sad mogu sjetit jako jako malo stvari koje nisu (meni) štimale u vezi, pa je opet puklo, a i trebalo mi je više vremena da se "probudim"...
-Čini mi se da te htjela protiv tvoje volje čvrsto držat za testise... A sad si čestitaj, jer si opet slobodan i sve je pred tobom! Ako nisi bio za takvu ozbilju nisi, i to je ok! -Glavu gore!
nadam se :(
prekinuo sam u petak,a u subotu sam bio na derneku kod jedne frendice u stanu.i tako da smo ja i ona zavrsili pod plahtom,ali ja nisam mogao svrsiti a ona koristi pilule(znaci bez kondoma),a opet nisam mogao svrstiti,cak ni nakon 20minuta :s nekim abi to mozda bilo pozitivno ali meni nije :( ...jedva sam cekao da ona kaze 'de pokusacemo kasnije' :eek:
bitchy-as-usual
29.06.2009., 22:54
ok ady trolla..ajde zatrazimo da ga bannaju malo :kava:
Monika25
29.06.2009., 22:56
pocetak kraja je bio prije skoro mjesec dana, pokusali opet, a prije 11 dana sam prekinula kontakt. on nije htio da se rastanemo, sve je islo od mene (razlozi: puno problema sa njegove strane, drugacije vjere, stil zivota, neka nacela itd...).....meni je na pocetku, prvih dana bilo skroz ok. izlazila sam, cak sam i bila sa jednim momkom........a danas je sve buknulo, placem vec 3 sata i ne mogu nikako da dodjem sebi. nakon svih izlazaka, opijanja, plesanja, pricanja sa frendicama, ispita se osjecam tako sama i tako mi nedostaje.... posto je prekid kontakta bio na moju inicjativu, i on to respektira, ne pada mi na pamet da ga zovem.... jednostavno sam tuzna :(
u pomirenje ne vjerujem, jer sam ubjedjena da nemamo zajednicku buducnost. ali kad pomislim kako je kad sam prekidala plakao i bio tu, kako me je molio da probamo opet, grlio i drzao u svojim rukama suze ne prestaju da teku....aaaaaaaaaaaah valjda ce biti bolje
a ti si bitchy :misli: odakle tebi pravo da kazes da lazem :ne zna: jer to si rekao :kava:
:w
daily report
Danas se najgore osjećam od prekida, kao da me netko maznuo bejzbol palicom u trbuh. :(
Znam da će sutra kad se probudim biti bolje, ali sad me sve podsjeća na nju. :(
bitchy-as-usual
29.06.2009., 22:58
a ti si bitchy :misli:
tako pise :kava:
tako pise :kava:
pa ja pa to pa ja
pocetak kraja je bio prije skoro mjesec dana, pokusali opet, a prije 11 dana sam prekinula kontakt. on nije htio da se rastanemo, sve je islo od mene (razlozi: puno problema sa njegove strane, drugacije vjere, stil zivota, neka nacela itd...).....meni je na pocetku, prvih dana bilo skroz ok. izlazila sam, cak sam i bila sa jednim momkom........a danas je sve buknulo, placem vec 3 sata i ne mogu nikako da dodjem sebi. nakon svih izlazaka, opijanja, plesanja, pricanja sa frendicama, ispita se osjecam tako sama i tako mi nedostaje.... posto je prekid kontakta bio na moju inicjativu, i on to respektira, ne pada mi na pamet da ga zovem.... jednostavno sam tuzna :(
u pomirenje ne vjerujem, jer sam ubjedjena da nemamo zajednicku buducnost. ali kad pomislim kako je kad sam prekidala plakao i bio tu, kako me je molio da probamo opet, grlio i drzao u svojim rukama suze ne prestaju da teku....aaaaaaaaaaaah valjda ce biti bolje
-Pa ne znam... Statistike kažu da se nije tobro vraćati na staro i rijetko kad to opet ne pukne iz istih razloga, i sama kažeš, prevelike su razlike i sve to... Uzalud sav trud ako jedna strana izgubi volju, krize se mogu preživjeti, ali kad nestane ljubavi, nažalost, nema natrag...
-Daj si vremena i ohladi misli, mjesec dana je jako malo vremena da možeš o tome racionalno razmišljati a pogotovo preboljeti...
Monika25
29.06.2009., 23:07
ma ja sam cak i napisala listu svih stvari zasto smo prekinuli koju uvijek uzmem i procitam kad mi je tesko, samo sto je problem sto su na toj listi stvari koje manje vise nemaju veze sa njegovim ponasanjem prema meni, nego vise npr to sto je druge vjere, sto ima vanbracno djete itd....
znaci nemam razloga da ga "mrzim" , jer je bio super prema meni, sto meni otezava situaciju i jos u sebi imam osjecaj krivnje da sam ja to sve zajebala i prekinula. a ja sam o prekidu jako dobro razmislila, tako da mislim da sam se dobro odlucila. (cisto racionalno gledajuci)
ali jednostavno kad se sjetim njegovog lica i kako se jadan trudio i kako me volio, bude mi jako tesko, jer njega jednostavno u mom zivotu vise nema :( i da smo nas dvoje proslost
:w
daily report
Danas se najgore osjećam od prekida, kao da me netko maznuo bejzbol palicom u trbuh. :(
Znam da će sutra kad se probudim biti bolje, ali sad me sve podsjeća na nju. :(
:grli:
kriza, a? aj, sreca pa je dan pri kraju.
sutra ce sve bit ljepse. :cerek::cerek:
i sumnjam da se osjecas najgore. samo si vec poceo zaboravljat kako je bilo prve dane. :kiss:
ma ja sam cak i napisala listu svih stvari zasto smo prekinuli koju uvijek uzmem i procitam kad mi je tesko, samo sto je problem sto su na toj listi stvari koje manje vise nemaju veze sa njegovim ponasanjem prema meni, nego vise npr to sto je druge vjere, sto ima vanbracno djete itd....
znaci nemam razloga da ga "mrzim" , jer je bio super prema meni, sto meni otezava situaciju i jos u sebi imam osjecaj krivnje da sam ja to sve zajebala i prekinula. a ja sam o prekidu jako dobro razmislila, tako da mislim da sam se dobro odlucila. (cisto racionalno gledajuci)
ali jednostavno kad se sjetim njegovog lica i kako se jadan trudio i kako me volio, bude mi jako tesko, jer njega jednostavno u mom zivotu vise nema :( i da smo nas dvoje proslost
-Znam da ti baš i neće biti neka utjeha, ali ja se isto nebi mogao nosit s nekim tako bitnim stvarima (kao što je njegovo vanbračno dijete), mislim da mi vjera ni nacionalnost nebi predstavljali problem... ali, i to samo mislim jer nisam imao takav slučaj do sada...
-Napisala si da nemaš razloga da ga mrziš, to je u redu, zašto bi ga i mrzila, po meni, napravila si poštenu i jako tešku stvar. Bilo bi puno gore da si neke nesuglasice i neslaganja s nečim držala u sebi, stvorila bi se loša kemija i možda bi se kasnije razišli na potpuno drugačiji (ružan) način... :grli:
:grli:
kriza, a? aj, sreca pa je dan pri kraju.
sutra ce sve bit ljepse. :cerek::cerek:
i sumnjam da se osjecas najgore. samo si vec poceo zaboravljat kako je bilo prve dane. :kiss:
Pere me kriza cijelu večer :(. Ma imaš pravo, nije kao prvih par dana nakon prekida, ali nisam mislio da će večeras biti ovako žestoko. :(
Hvala na ohrabrenju :grli:, a ja se idem otuširati i u krevet. Bar da odmah zaspim.
Monika25
29.06.2009., 23:17
hvala na odgovoru.....razumijem, ja sam sa dva primjera samo htjela docarati koje probleme on sa sobom nosi, i npr meni eto cak i to vanbracno djete nije uopce problem, ali mi je problem to sto se sa bivsom (sa kojom ima djete) stalno svadja i prepire, i naravno da to ima onda utjecaja na njega, kada ne moze da vidi kcerku itd....uglavnom, sta hocu da kazem, on meni nije nista lose uradio, zato su stvari na mojoj listi takvog tipa druga vjera, vanbracno djete itd.
da, jako mi je tesko bilo odluciti se za prekid.....i dosta sam o tome razmisljala. i pricali smo jako dugo o svemu, o svim nesporazumima, i problemima koje on ima, i koje ja imam, i sve to sto bi nas nekad u buducnosti moglo zeznuti, i ja sam shvatila da to ne ide prema naprijed, dok je on mislio da je ljubav najvaznija, i da zajedno mozemo sve....
uglavnom, tesko mi je jako, uopce ne mogu prestat plakati........a prvih dana sam se osjecala olaksano, i skroz ok. valjda je to tek bio sok, a sad dolazi realnost..
da, jako mi je tesko bilo odluciti se za prekid.....i dosta sam o tome razmisljala. i pricali smo jako dugo o svemu, o svim nesporazumima, i problemima koje on ima, i koje ja imam, i sve to sto bi nas nekad u buducnosti moglo zeznuti, i ja sam shvatila da to ne ide prema naprijed, dok je on mislio da je ljubav najvaznija, i da zajedno mozemo sve....
-Ovo boldano mi se čini najvažnije u tom svemu! Baš iz tog razloga nemoj se ljutiti ni na sebe, a tužna jesi, znam da jesi, tak je to kad smo od krvi i mesa :) -Gledaj na to tako da si sebi dala priliku da si posložis sve onako kako želiš u bidućnosti i da bude sve po tvom...
P.S. - Kod nas se uvijek možeš doći izjadati kad ti je teško, svi smo tu bili ili jesmo "ranjeni"
Pere me kriza cijelu večer :(. Ma imaš pravo, nije kao prvih par dana nakon prekida, ali nisam mislio da će večeras biti ovako žestoko. :(
Hvala na ohrabrenju :grli:, a ja se idem otuširati i u krevet. Bar da odmah zaspim.
to je potpuno normalno.
nije da te zelim uplasiti, al bit ce jos dana kad ce se osjecat ko da si na pocetku price. ko da se nisi popeo ni stepenicu prema vrhu. al znas sta? to ti je sve zato sta jako lako zaboravljamo lose sta su nam napravili ljudi koje volimo. tako i ti sad zaboravljas koliko si patio prve dane. potisnuo si to. i ne, kad imas osjecaj da si na pocetku, nisi. vratio si se samo jednu stepenicu unazad, a hrpa njih je vec ostala iza tebe. :mig:
to su ti prolazne krize. bit ce sve ok, nis se ne brini.
stavi neki film, uzmi knjigu i pokusaj zaspat ne razmisljajuci o njoj.
lijepo spavaj! :grli:
rh4ps0dy
29.06.2009., 23:29
Boli me glava, boli me srce, ubija me vrijeme, ali sutra idem u mali špancir u Zagreb i biće dobro. :) I čuli smo se danas nakon valjda skoro dva tjedna, bolestan je :( ali dobro. :) Ima još emocija tu, naravno, ali smo se super oporavili. :)
Samo proklinjem PMS. :D
rh4ps0dy
29.06.2009., 23:31
matsx, bit će ti i gore. Ali vidjet ćeš, kao što i Yava, kaže, naprijed dva koraka, jedan iza, al mic po mic, biće bolje. Meni je prošlo tri mjeseca pa me još ulovi depra tu i tamo, i to kad si zabrijem gluposti u glavi. :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.