View Full Version : Osjećaji nakon prekida [chat i jadanje]
i ti meni to kazes?
pa vidi mene kaj sam napravio :mad:
Kaj si napravio:ne zna:
sta os ti :cerek:
jos ti krivo za +4
mog da ispravim:cerek:
kaj je malecki??? a??
http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a234.gif
kaj nema, kaj ima?:D
Valderama
25.09.2009., 14:27
kaj je malecki??? a??
http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a234.gif
kaj nema, kaj ima?:D
pa nema nis sestro,otac nije dosao jer je osetiino bi mi pivo o da cu da ga......
nis,monotonija,praznina
jedino pivo s tobom u emoni bi mi pasalo :cerek:
pa nema nis sestro,otac nije dosao jer je osetiino bi mi pivo o da cu da ga......
nis,monotonija,praznina
ih, odma sam znala kaj bi tebi pasalo:D
a di si sad? koje zemeljske koordinate hvataš?
odoh na rucak, pozdrav svima.
lubcka na smrcka
vesnica26
25.09.2009., 14:42
Hvala ljudi! Hoće se još netko izjadati?
odoh na rucak, pozdrav svima.
lubcka na smrcka
:rofl::rofl::rofl:
dober tek želim:mig:
ecco...idem ja na pijanski piknik...mah mah narode!
http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a056.GIF
ecco...idem ja na pijanski piknik...mah mah narode!
http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a056.GIF
prilagodi se i lijepo provedi :mig:
Stypssa
25.09.2009., 15:03
26 godina sam dobrica,ne isplati se! Svi vole kuje pa ću i ja biti!
Mislim da to malo teže ide :)
Ili jesi kuja, ili nisi :D
Tak sam i ja rekao da ću biti bezosjećajni gad pa nije prošlo :p
vesnica26
25.09.2009., 15:13
Mislim da to malo teže ide :)
Ili jesi kuja, ili nisi :D
Tak sam i ja rekao da ću biti bezosjećajni gad pa nije prošlo :p
Dok ga nisam jako voljela,bila sam kuja! Jednostavno uvijek treba biti s nekim tko više voli tebe nego ti njega! Bit će da je to riješenje jer inače popušiš!
Valderama
25.09.2009., 15:23
ih, odma sam znala kaj bi tebi pasalo:D
a di si sad? koje zemeljske koordinate hvataš?
vatam pravac ke emoni :mig:
i nemoj slucajno da me ne docekas :D
Valderama
25.09.2009., 15:27
Dok ga nisam jako voljela,bila sam kuja! Jednostavno uvijek treba biti s nekim tko više voli tebe nego ti njega! Bit će da je to riješenje jer inače popušiš!
sta?
pa ja sam nju voleo iznad svega i volecu je jos a ti ovde se sada prikazujes kao zrtva?
Ja nju vise volim no sebe al krivim mene
Spiderman
25.09.2009., 15:32
26 godina sam dobrica,ne isplati se! Svi vole kuje pa ću i ja biti!
ja ne volim kuje
Stypssa
25.09.2009., 15:42
ja ne volim kuje
Ima netko da voli?
Spiderman
25.09.2009., 15:47
Ima netko da voli?
pitaj vesnicu možda ona nešto više zna, ja ne znam tko ih voli ali očito da ih ima koji vole
Valderama
25.09.2009., 15:50
http://www.youtube.com/watch?v=YDIguDs5i6w
Stipe23
25.09.2009., 15:50
Prvi spojevi, ili kako god to nazovete, su meni odlični.
Obično je ljude frka pa ih zato tilta. Ali meni je to toliko dobro da je to onda zarazno i za ženu. I sve ide tečno i ugodno.
Pogotovo zato jer im je bila neka trema, a ispadne odlično i onda je poslije onaj "wow" feeling.
Ne znam kad mi je zadnji put prvi neki izlazak (ili neki od prvih) s nekom bio bilo što manje od, ako ništa drugo, ful zabavnog.
Taman upoznaješ osobu, zajebancija, ispitivanje, ispipavanje, prepipavanje, i sve drugo što ide na "avanje"..
Meni je to odlično. :top:
-Stipe
vesnica26
25.09.2009., 15:59
pitaj vesnicu možda ona nešto više zna, ja ne znam tko ih voli ali očito da ih ima koji vole
Svi vole nekoga tko je grozan prema njima,da nije tako nebi bili ovdje! Da sam ja bila sebična kuja,nebi me povrjedio, a pošto nisam vidio je da ga volim da sam dobra,da opraštam pa su ga počele zanimati druge!
I uvijek zapamtite ovo:
Nisu ljudi oni koji vas iznevjere i bace u bed,nego vasa ocekivanja prema njima,uvijek treba ocekivati minimalno,tako cete i biti mirne duse
Valderama
25.09.2009., 16:00
di je Zal
http://www.youtube.com/watch?v=ypkG-mIfvy4
Spiderman
25.09.2009., 16:01
Svi vole nekoga tko je grozan prema njima,da nije tako nebi bili ovdje! Da sam ja bila sebična kuja,nebi me povrjedio, a pošto nisam vidio je da ga volim da sam dobra,da opraštam pa su ga počele zanimati druge!
a gle, ja nemrem naći ni kuju ni dobru
ali ostani takva kakva jesi, nemoj se previše mijenjati a pogotovo ne na loše
Charlotte York
25.09.2009., 16:05
I uvijek zapamtite ovo:
Nisu ljudi oni koji vas iznevjere i bace u bed,nego vasa ocekivanja prema njima,uvijek treba ocekivati minimalno,tako cete i biti mirne duse
Koji je vama kurac? :D
Ne, moj bivši nije bio grozan prema meni, dapače, pamtim skoro samo dobre stvari. Loših je bilo, naravno, ima ih u svakoj vezi. Ali da je bio đubre- nije. I nikad nisam bila hladna kuja. Da jesam, završilo bi još i prije. Vjerujem da je i kod većine tako.
A ovi koji igraju toplo-hladne igrice su balavi i nezreli i žalim ih. :( :D
vesnica26
25.09.2009., 16:07
a gle, ja nemrem naći ni kuju ni dobru
ali ostani takva kakva jesi, nemoj se previše mijenjati a pogotovo ne na loše
Šta sam dobila s tim što sam bila takva kakva sam? :flop: Tko je tebi ubio nadu?
blue_heart
25.09.2009., 16:09
I uvijek zapamtite ovo:
Kako ocekivati minimalno od osobe koju volis i za koju vjerujes da je jedina za tebe?slazem se da su prevelika ocekivanja ta koja sve pokvare,ali opet s druge strane...ne znam,mozda si nisam sama nikad dozvolila da se nadem u takvoj situaciji,da ocekujem minimalno,ali ako volis osobu i dajes maksimalno od sebe,kako onda ocekivati od druge osobe da daje minimalno? ne bi bilo fer... molim vas da me netko ispravi ako imam pogresno misljenje o tome..
vesnica26
25.09.2009., 16:10
Koji je vama kurac? :D
Ne, moj bivši nije bio grozan prema meni, dapače, pamtim skoro samo dobre stvari. Loših je bilo, naravno, ima ih u svakoj vezi. Ali da je bio đubre- nije. I nikad nisam bila hladna kuja. Da jesam, završilo bi još i prije. Vjerujem da je i kod većine tako.
A ovi koji igraju toplo-hladne igrice su balavi i nezreli i žalim ih. :( :D
Pamtit ću i ja jednog dana samo dobre stvari,ali da sad ,ne boli,e boli! Bio je dobar prema meni,ali šta mi sad vrijedi ta njegova dobrota!
Charlotte York
25.09.2009., 16:11
Šta sam dobila s tim što sam bila takva kakva sam? :flop: Tko je tebi ubio nadu?
Što bi dobila da si bila kuja? :rolleyes:
Ajde mi nađi tu osobu koja je istovremeno normalna i voli trčati za nekim?
Veza u kojoj glumiš je sranje, to je farsa. Bolje ti je onda da si sama, nego s nekim kome ne pokazuješ osjećaje. Tako možeš i s vibratorom u vezi bit. :kokice:
Charlotte York
Kako ocekivati minimalno od osobe koju volis i za koju vjerujes da je jedina za tebe?slazem se da su prevelika ocekivanja ta koja sve pokvare,ali opet s druge strane...ne znam,mozda si nisam sama nikad dozvolila da se nadem u takvoj situaciji,da ocekujem minimalno,ali ako volis osobu i dajes maksimalno od sebe,kako onda ocekivati od druge osobe da daje minimalno? ne bi bilo fer... molim vas da me netko ispravi ako imam pogresno misljenje o tome..
Ja se mogu samo složiti. :)
vesnica26
Slažem se! Šta je tu ustvari minimalno,a šta maksimalno?? Samo sam htjela da me poštuje i da mi bude vjeran! Previše?
Stipe23
25.09.2009., 16:12
Charlotte, daj mi pokaži neke osjećaje. :D
-Stipe
Valderama
25.09.2009., 16:13
Zal, je suis fatigue,tellement fatigue,de la vie et de tout
je n'arrive plus a faire les choses telles qu'elle se doivent
je n'arrive plus a vivre,elle ocuppe mes pansees,je l'aime tellement cette femme
Charlotte York
Slažem se! Šta je tu ustvari minimalno,a šta maksimalno?? Samo sam htjela da me poštuje i da mi bude vjeran! Previše?
Htjela si to od pogrešne osobe, u tom je stvar, a ne u tome što si previše htjela. :)
Charlotte, daj mi pokaži neke osjećaje. :D
-Stipe
Volim te! :cerek:
vesnica26
Što bi dobila da si bila kuja? :rolleyes:
Ajde mi nađi tu osobu koja je istovremeno normalna i voli trčati za nekim?
Veza u kojoj glumiš je sranje, to je farsa. Bolje ti je onda da si sama, nego s nekim kome ne pokazuješ osjećaje. Tako možeš i s vibratorom u vezi bit. :kokice:
Pa i hoću!:mig: Ne kažem da stalno treba glumiti,ali ponekad treba! Sve proračunate kuje koje znam su sretne!
Stipe23
25.09.2009., 16:14
Volim te! :cerek:
Ideš!
Osjećam se sad voljeno.
Baš lijepo, sviđa mi se to! :D
-Stipe
Charlotte York
25.09.2009., 16:15
Pa i hoću!:mig: Ne kažem da stalno treba glumiti,ali ponekad treba! Sve proračunate kuje koje znam su sretne!
I glupe ko ona stvar? Vjerujem ti. :D
Charlotte York
25.09.2009., 16:16
Ideš!
Osjećam se sad voljeno.
Baš lijepo, sviđa mi se to! :D
-Stipe
Glad to make you happy.:love:
E, a da sam proračunata kuja, ne bi pričao sa mnom, jel tako? :kokice:
Stipe23
25.09.2009., 16:19
Sve tzv. proračunate kuje koje ja znam, a znam ih više, nego ti, i brže ih prepoznam, su duboko nesretne.
Glad to make you happy.:love:
E, a da sam proračunata kuja, ne bi pričao sa mnom, jel tako? :kokice:
Ne samo da ne bih pričao, nego se ne bih ni dopisivao, ne bi bilo ni :tuctuc:, ništa od toga.
:D
-Stipe
Charlotte York
25.09.2009., 16:22
Ne samo da ne bih pričao, nego se ne bih ni dopisivao, ne bi bilo ni :tuctuc:, ništa od toga.
-Stipe
Mislim da bi mi :tuctuc: najviše falio. :( :D
Btw, posudih knjigu, imam cajta, pa ću je čituckat ovih dana. :)
vesnica26
25.09.2009., 16:23
Sve tzv. proračunate kuje koje ja znam, a znam ih više, nego ti, i brže ih prepoznam, su duboko nesretne.
-Stipe
Eto i ja sam duboko nesretna,a bila sam cura za 10,htjela sam biti takva,a on je ipak tražio proračunate,duboko nesretne kuje!
Charlotte York
25.09.2009., 16:26
Eto i ja sam duboko nesretna,a bila sam cura za 10,htjela sam biti takva,a on je ipak tražio proračunate,duboko nesretne kuje!
I sad ideš onom logikom.- "To što sam se ja ponašala kako se ponaša zrela osoba kojoj je stalo do nekoga nije bitno. Bitno je to da je njemu, nezrelom krelcu, pasala neka koja bi ga vrtila oko malog prsta. U budućnosti ću i sama takva bit."?
Ima smisla. Ili ne.
jos lakse. spakiras je i u najgorem slucaju odvezes njezinima.
ko sto ljudi zive desetljecima u vanbracnim zajednicama, mozete i vi zivjet ko razvedeni par i bez da ste sluzbeno ravedeni. jer, ako ti zelis razvod, onda je to konacna odluka. ocito si vec razmislio i donio je. nju ne kuzim sta dobiva time da se kapricira i ostaje u braku koji (ocito) ne postoji nigdje osim na papiru.
sta ona konkretno kaze, zas nece razvod?
Nikad nisam dobio konkretan odgovor. Vjerujem da me još voli ali to sigurno nije sve. kad god sam spomenuo razlaz počela bi prijetit da če ona umrijet, da ču je imat na duši ... bla bla bla i normalno ja nakon takvih stvari sam popuštao. sad kad vidi da to ne prolazi promjenila je taktiku. Sad mi u svemu podilazi ali tu se ja osječam još gore jer ne želim da mi se neko baca pred noge samo da mi udovolji nevidim smisao toga. Jako dugo sam razmišljao o tome i nisam to odlučio preko noći. drugi razlog je sigurno taj što joj je mama umrla prije 6 godina i odonda su odnosi u njenoj obitelji kaotični i ne želi se tamo vraćat.
Valderama
25.09.2009., 16:29
[QUOTE=vesnica26;22747965]Eto i ja sam duboko nesretna,a bila sam cura za 10,htjela sam biti takva,a on je ipak tražio proračunate,duboko nesretne kuje![/QUOTE
i ja sam bio covek za 10 zena a sada niko
blue_heart
a sto ako je on od tebe trazio da se u potpunosti promijenis,za tvoje i njegovo dobro,ali tebi to nikako nije uspjevalo? i onda kad je uspjelo,on shvati da to ipak nije to i da se sva ljubav izgubila po putu..?
vesnica26
I sad ideš onom logikom.- "To što sam se ja ponašala kako se ponaša zrela osoba kojoj je stalo do nekoga nije bitno. Bitno je to da je njemu, nezrelom krelcu, pasala neka koja bi ga vrtila oko malog prsta. U budućnosti ću i sama takva bit."?
Ima smisla. Ili ne.
Glupo je, ali mi glupo zvuči i "jednog dana bla bla ću sresti nekoga tko će me stvarno voljeti takvu kakva jesam i ja njega i nikad se nećemo povrjedit"!
Da baš!
Stipe23
25.09.2009., 16:30
Mislim da bi mi :tuctuc: najviše falio. :( :D
Btw, posudih knjigu, imam cajta, pa ću je čituckat ovih dana. :)
:top:
Možda sad.. ali tebi se treba par kockica posložiti i bit ćeš opet sva sretna.
Kod njih to nije slučaj.
-Stipe
vesnica26
25.09.2009., 16:32
a sto ako je on od tebe trazio da se u potpunosti promijenis,za tvoje i njegovo dobro,ali tebi to nikako nije uspjevalo? i onda kad je uspjelo,on shvati da to ipak nije to i da se sva ljubav izgubila po putu..?
Ako nekoga voliš,zašto tražiti da se ta osoba promjeni?
Zbog toga sto je to tako,trebas uvijek davat maximalno i ne ocekivat maximalno zauzvrat nego minimalno,sjebe te to ako primjerice volis neku osobu i dajes sve od sebe a one daje puno manje,onda se pocnes usporedjivat sa njom,gledat svaki detalj,dolazi do ljutnje koja se akumulira zbog toga sto parner mozda ne daje tebi puno osjecaja i naravno dolazi do zavrsnog seizmickog praznjenja sa losim ishodom
Edit:
Osoba koja zna da je davala uvijek maksimum tokom veze puno ce bolje i to preboljeti,nego osobe koje su nesigurne u uzroke veze pa automatski krive sebe nepotrebnim tlačenjem tipa:
''Ah mozda sam ovo morao/la napraviti ovako,a ono onako''...''Jao samo da sam to promijenio/la nebi doslo do ovoga''...''ja sam kriv/a''..
i tako unedogled
Valderama
25.09.2009., 16:33
agrhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhh
blue_heart
25.09.2009., 16:35
Ako nekoga voliš,zašto tražiti da se ta osoba promjeni?
mozda iz razloga jer je ta osoba sa kojom si uvidjela neke tvoje mane,koje tebi nikako ne koriste i bilo bi ih bolje promijeniti..i ti si svjesna da je tako,ali opet s druge strane,tesko je ispunit ta ocekivanja za dobrobit veze...a isto tako,pristajes na sve to jer je ipak to osoba koju volis(ali ni manjak samopouzdanja ne odmaze u tom)..
Charlotte York
25.09.2009., 16:37
i ja sam bio covek za 10 zena a sada niko
Nitko si zato što si sam? :confused:
Ne kužim, što je to toliko loše u tome da si solo, da vi ljudi pomislite da ne vrijedite nimalo nakon prekida? Anyone?
Onda to znači da si imala posla s budalom koja ni sama ne zna što želi.
A s obzirom da si ti to dopustila, nisi ništa bolja od njega.
Glupo je, ali mi glupo zvuči i "jednog dana bla bla ću sresti nekoga tko će me stvarno voljeti takvu kakva jesam i ja njega i nikad se nećemo povrjedit"!
Da baš!
Tko je rekao da se nećete povrijedit nikad? Ali ćete bit dovoljno odrasli da to nećete činiti namjerno. Nije svaka ljubav bajka, malo previše u krajnost ideš.
Šta je ovo pocetak burzumove pjesme Dominus Sathanas?
blue_heart
25.09.2009., 16:40
Zbog toga sto je to tako,trebas uvijek davat maximalno i ne ocikavat maximalno zauzvrat nego minimalno,sjebe te to ako primjerice volis neku osobu i dajes sve od sebe a one daje puno maje,onda se pocnes usporedjivat sa njom,gledat svaki detalj,dolazi do ljutnje koja se akumulira i naravno do zavrsnog seizmickog praznjenja sa losim ishodom
Edit:
Osoba koja zna da je davala uvijek maksimum tokom veze puno ce bolje i to preboljeti,nego osobe koje su nesigurne u uzroke veze pa automatski krive sebe nepotrebnim tlačenjem tipa:
''Ah mozda sam ovo morao/la napraviti ovako,a ono onako''...''Jao samo da sam to promijenio/la nebi doslo do ovoga''...''ja sam kriv/a''..
i tako unedogled
mislim da nije jednostavno ni tim osobama prebolit vezu...a sto se tice maximuma pa minimuma,nije nikad zdravo ni ocekivat minimalno ni davat minimalno.. s moje perspektive,ako ocekujes minimalno,bude samo jos gore jer se onda ta druga osoba nece ni trudit,sto ce sa vremenom doc do njene indiferentnosti i propasti veze..
vesnica26
25.09.2009., 16:41
Ne kužim, što je to toliko loše u tome da si solo, da vi ljudi pomislite da ne vrijedite nimalo nakon prekida? Anyone?
Tko je rekao da se nećete povrijedit nikad? Ali ćete bit dovoljno odrasli da to nećete činiti namjerno. Nije svaka ljubav bajka, malo previše u krajnost ideš.
Lako je tebi sad kad si se donekle oporavila,logično razmišljati i vjerovati u ljubav!
blue_heart
25.09.2009., 16:42
am,ne bih rekla da je bio bas budala,jer ipak s druge strane ne znas sve detalje..ali nakon svega se moram slozit da sebe ne trebas mijenjat zbog nekog drugog nego iskljucivo samo zbog sebe i svojih zelja...
blue_heart
25.09.2009., 16:42
Lako je tebi sad kad si se donekle oporavila,logično razmišljati i vjerovati u ljubav!
slazem se...
Charlotte York
25.09.2009., 16:45
:facepalm:
O Isuse presveti.
Razmišljala sam ovako i nakon prekida. To je čisto stvar zdravog razuma.
Da, plakala sam i ja i patila. I bila u krevetu danima. I nisam mogla pričat ni sa kime. I dogodilo mi se to sve više puta, s različitim osobama. I baš zato što sam uvijek dala sve od sebe sam se osjećala ok, umjesto da sam pomislila "ovaj put ću bit kuja"
mislim da nije jednostavno ni tim osobama prebolit vezu...a sto se tice maximuma pa minimuma,nije nikad zdravo ni ocekivat minimalno ni davat minimalno.. s moje perspektive,ako ocekujes minimalno,bude samo jos gore jer se onda ta druga osoba nece ni trudit,sto ce sa vremenom doc do njene indiferentnosti i propasti veze..
Nisam rekao da im je jednostavno preboliti vezu,al ima svoje prednosti.
Ocekujes minimalno dok se ne pokaze suprotno,ti toj osobi mozes rec da ocekujes minimalno ili ta osoba tebi a cijelo vrijeme davat najvise sto mozes,nisu rijeci ono sto cini vezu cvrstom nego djela..
Djela određuju u kojem smjeru ide veza i mozda mrvicu i rijeci
blue_heart
25.09.2009., 16:47
Ocekujes minimalno dok se ne pokaze suprotno,ti toj osobi mozes rec da ocekujes minimalno ili ta osoba tebi a cijelo vrijeme davat najvise sto mozes,nisu rijeci ono sto cini vezu cvrstom nego djela..
a to govoris iz iskustva?
blue_heart
25.09.2009., 16:48
a to govoris iz iskustva? to,da ako ocekujes minimalno,bolje je za tebe?
a to govoris iz iskustva?
da,govorim iz iskustva
vesnica26
25.09.2009., 16:48
O Isuse presveti.
Razmišljala sam ovako i nakon prekida. To je čisto stvar zdravog razuma.
Da, plakala sam i ja i patila. I bila u krevetu danima. I nisam mogla pričat ni sa kime. I dogodilo mi se to sve više puta, s različitim osobama. I baš zato što sam uvijek dala sve od sebe sam se osjećala ok, umjesto da sam pomislila "ovaj put ću bit kuja"
Blago tebi! Nismo svi isti i ja sad ne mogu ni zamisliti da ću ga jednom zaboraviti i voljeti drugoga,vrijeme će proći i valjda ću biti bolje i nadam se tako razmišljti,a dotad...jbg.!
Charlotte York
25.09.2009., 16:50
Blago tebi! Nismo svi isti i ja sad ne mogu ni zamisliti da ću ga jednom zaboraviti i voljeti drugoga,vrijeme će proći i valjda ću biti bolje i nadam se tako razmišljti,a dotad...jbg.!
Sve je u tvojoj glavi, znaš.
Da se malo natjeraš da razmisliš realno, sjetiš se svega lošega i objasniš si da je bolje da ste prekinuli, lakše bi ti bilo, umjesto da tjeraš svoju priču "neće nitko drugi doć". :)
vesnica26
25.09.2009., 16:51
Sve je u tvojoj glavi, znaš.
Da se malo natjeraš da razmisliš realno, sjetiš se svega lošega i objasniš si da je bolje da ste prekinuli, lakše bi ti bilo, umjesto da tjeraš svoju priču "neće nitko drugi doć". :)
Probat ću sutra! :mig:
Charlotte York
25.09.2009., 16:53
Probat ću sutra! :mig:
Ali ozbiljno probaj.
blue_heart
25.09.2009., 16:54
da,govorim iz iskustva
ok,ali opet nne mozes ocekivat da ce ti bit svejedno ako se osoba kojoj si,recimo,rekao da ocekujes od nje minimalno,tako i ponasa..jer opet,s druge strane,nije ta osoba kriva ako si joj rekao da ne ocekujes previse od nje.. a ako nista ni ne kazes,nego samo ocekujes,di je onda tu neka ljubav? to je kao da ti dajes 100% ljubavi od sebe,a za uzvrat dobijes nazad 10% i sa tim si zadovoljan..di je onda granica?
ok,ali opet nne mozes ocekivat da ce ti bit svejedno ako se osoba kojoj si,recimo,rekao da ocekujes od nje minimalno,tako i ponasa..jer opet,s druge strane,nije ta osoba kriva ako si joj rekao da ne ocekujes previse od nje.. a ako nista ni ne kazes,nego samo ocekujes,di je onda tu neka ljubav? to je kao da ti dajes 100% ljubavi od sebe,a za uzvrat dobijes nazad 10% i sa tim si zadovoljan..di je onda granica?
pa o tome se i radi,ispadas dobar i pozitvan davanjem maksimuma i takodjer se dobro osjecas,naravno da nije dobro rec curi u facu da ocekujes minimalno od nje:D,nego rec svoja stajalista prema takvim stvarima,pa ce razumijeti,vec sam napomenuo da treba uvijek ocekivati minimalno al ocito nisi shvatila potpuno moju filozofiju,na pocetku prijateljstva ili veze treba uvijek ocekivati minimalno pogotovo ako se radi a stvarno novim ljudi koje ne poznajes tako dobro a opet se upustas u takve stvari(pogotovo veza) ocekivanja i dojmovi rastu tijekom veze,te kad se nakon nekog vremena stvori čvrst dojam,onda tek mozes pocet nesto ocekivati...neznam mene ispunjuje to sto dajem maksimum od sebe jer znam da se trudim najvise sto mogu i to me cini sretnim,naravno ako je to dobra osoba kojoj pridodajes paznju dobit ces isto zauzvrat,a ako se nakon nekog vremena pokaze da i dalje daje minimalno onda je vrijeme za rastanak.
..di je onda granica?
Ljubav ne poznaje granice.
ovo smo svi prosli. traje od par dana do par mjeseci.
ako ces se stalno vrtiti oko te misli kako je on jedini, tesko ces se i pomaknut s mjesta.
samo si nemoj dozvoliti da predugo potraje. na kraju sve ovisi samo o tebi.
blue_heart
25.09.2009., 17:14
..di je onda granica?
Ljubav ne poznaje granice.
napokon smo se slozili oko jedne stvari =) ajde,dobro..prihvacam ono stajaliste da treba u pocetku smanjit ocekivanja,uvjerio si me...ali,definitivno tijekom vremena ta ocekivanja rastu...i ne bi bilo nikako dobro da ostanu ista..
napokon smo se slozili oko jedne stvari =) ajde,dobro..prihvacam ono stajaliste da treba u pocetku smanjit ocekivanja,uvjerio si me...ali,definitivno tijekom vremena ta ocekivanja rastu...i ne bi bilo nikako dobro da ostanu ista..
Pa to sam naveo u proslom postu....
ocekivanja i dojmovi rastu tijekom veze,te kad se nakon nekog vremena stvori čvrst dojam,onda tek mozes pocet nesto ocekivati...neznam mene ispunjuje to sto dajem maksimum od sebe jer znam da se trudim najvise sto mogu i to me cini sretnim,naravno ako je to dobra osoba kojoj pridodajes paznju dobit ces isto zauzvrat,a ako se nakon nekog vremena pokaze da i dalje daje minimalno onda je vrijeme za rastanak.
blue_heart
25.09.2009., 17:20
Pa to sam naveo u proslom postu....
da,malo sam trenutno povrijedena pa sam krivo skuzila neke stvari..sorry... :/
vesnica26
25.09.2009., 17:47
ovo smo svi prosli. traje od par dana do par mjeseci.
ako ces se stalno vrtiti oko te misli kako je on jedini, tesko ces se i pomaknut s mjesta.
samo si nemoj dozvoliti da predugo potraje. na kraju sve ovisi samo o tebi.
Ja se stvarno bojim da će trajati par mjeseci,ovaj osjećaj! Ma valjda ću se trgnut za koji dan! Probat ću sutra! :mig:
Ja se stvarno bojim da će trajati par mjeseci,ovaj osjećaj! Ma valjda ću se trgnut za koji dan! Probat ću sutra! :mig:
moguce da ce trajati, al intenzitet tih osjecaja stalno slabi i onda samo jednog dana skuzis da ih nema. koji mjesec nakon toga ti je tesko sjetiti se koliko ti je uopce bilo tesko. onak, cini ti se da je bilo pred 100 godina.
al nista od toga nece doc ako to sama ne zelis. nije on bio ni najbolji, a ni zadnji. da je najbolji, jos bi bio tu. :mig:
because the night
25.09.2009., 18:14
[QUOTE]kaj je malecki??? a??
:rofl:
'ola bandidosi! :w
Neces ga zaboraviti niti voljeti drugoga! Umrijet ces od tuge i jada!
Zato i ima toliko smrtovnica u dnevnim novinama s tuznim ljubavnim epitafima. :mig:
because the night
25.09.2009., 18:15
nis,monotonija,praznina
pa naravno da bi ti pasalo. S bilo kim osim sa mnom bi ti pasalo, u to budi siguran
because the night
25.09.2009., 18:18
zaboravio si jos jedan "h"
because the night
25.09.2009., 18:25
Razlog ti je,duso, taj, sto si zadnji ološ.
Sto si me nazvao kurvom (zato jer sam dobro) i kučkom (jer ti se nisam javila na telefon)
zato jer si me varao i varas i dalje. U real life.
Zato jer si rekao " Imas tako lijepe ruke, kako bi bilo da ti ih slomim". Zato jer mi nisi dao da pozovem policiju.
Zato jer ne valjas nista ti jasno?! zato jer si dvije godine bio odvratan prema meni, zato jer si me uzasno iskoristavao, zato jer si se ljecio kod psihijatra a ja ti takve ne volim to sam ti dala do znanja na početku, al si lagao; zato jer s i lagao o debljini kurca i time napravio budalu od mene i da ne nabrajam.
Zato jer te ne mogu smislit. Ološ si.
Zato jer si me davio s onim svojim glupim frednom kao da nijedan moj de cko do sada niie imao frenda. zato jer si dao da me tvoja mama( koja me u zivotu vidla nije) vrijedja na telefon,a ja joj broj nisam dala.
Jebalo vas prepucavanje, riješite to preko PM-a :)
because the night
25.09.2009., 18:47
ja ne vidim da se itko prepucava i ne vidim razlog zasto ja bih smjela pisat na temi "osjecaji nakon prekida" :ne zna:
Jebalo vas prepucavanje, riješite to preko PM-a :)
"ignore" je jako lijepa opcija. :cerek:
ciaos svima!kako idu ljubavni problemi?
a nisam bas i nesto.izgleda da mi opet krecu ljubavni jadi..:(
ti..ima li sta novoga?
pa kakvi opet jadi?
ma joj,mene ne mući ljubav...mislim da sam preboljela bivšeg definitivno sad...
ali zato imam frku sa starcima i ne znam kaj da radim više s tim...molim boga samo da što prije dobijem posao i odselim nekako, jer ovo je stvarno previše :(
ne sa bivsim..to sam sredila..:)
pocinju mi problemi sa sadasnjim..
meni su ti problemi sa starcima normalni..bilo bi mi cudno da ih nema..al se sljedeci petak selim i bome me nece tako brzo vidjet doma..
joj,blago tebi...ja živim za taj dan kad ću se riješit toga...i mrcvarenja i suludih pravila i zabrana...
a kaj je sa sadašnjim?
pozdrav u prolazu.....
dečecima...:five:
curicama.....:grli::grli::kiss::kiss:
mivi :cerek: :grli: :grli: :grli:
mivi :cerek: :grli: :grli: :grli:
alanicica...:grli::grli::grli::cerek:
ajmo na pivu!!:zivili:
alanicica...:grli::grli::grli::cerek:
ajmo na pivu!!:zivili:
jao,mivi, dobit ćeš :tuctuc:
jao,mivi, dobit ćeš :tuctuc:
:lux::lux::lux:....zapamtit ću kaj si mi obećala....:mig:
sad odem, zbilja......:grli::grli::cerek::cerek:
:lux::lux::lux:....zapamtit ću kaj si mi obećala....:mig:
sad odem, zbilja......:grli::grli::cerek::cerek:
pazi se...kad bude iduće okupljanje a ja ti doletim i izmlatim te :p
sam moram pazit da te ne zamijenim s nekim drugim :cerek:
pazi se...kad bude iduće okupljanje a ja ti doletim i izmlatim te :p
sam moram pazit da te ne zamijenim s nekim drugim :cerek:
ma nećeš, ja ću bit onaj sa guzom spremnom za spenkanje...:cerek::cerek::cerek::mig:
ma nećeš, ja ću bit onaj sa guzom spremnom za spenkanje...:cerek::cerek::cerek::mig:
auuu :lol::lol:
opet će nas udavit zbog neprimjerenih postova :p
:grli: :grli:
a gdje ste svi..ja na kompjuteru koji funkcionira..a nikog nema..:(
Valderama
25.09.2009., 22:35
Šta je ovo pocetak burzumove pjesme Dominus Sathanas?
otkud ti znas to?
Valderama
25.09.2009., 22:36
Charlotte,kada shvatis onda kasno bude :)
Valderama
25.09.2009., 22:45
Sto si me nazvao kurvom (zato jer sam dobro) i kučkom (jer ti se nisam javila na telefon)
Zato jer si rekao " Imas tako lijepe ruke, kako bi bilo da ti ih slomim". Zato jer mi nisi dao da pozovem policiju.
Zato jer ne valjas nista ti jasno?! zato jer si dvije godine bio odvratan prema meni, zato jer si me uzasno iskoristavao, zato jer si se ljecio kod psihijatra a ja ti takve ne volim to sam ti dala do znanja na početku, al si lagao; zato jer s i lagao o debljini kurca i time napravio budalu od mene i da ne nabrajam.
Zato jer si me davio s onim svojim glupim frednom kao da nijedan moj de cko do sada niie imao frenda. zato jer si dao da me tvoja mama( koja me u zivotu vidla nije) vrijedja na telefon,a ja joj broj nisam dala.
smiri se i shvati da je gotovo;zeleo sam te vise no Boga,pusti me da idem a ne ono nije moj nece biti niciji,moju dusu crnome mogu dati da te nisam prevario sa nijednom,zadnji put sam spavao s tobom i posle nije bilo zena
nece ni biti
Valderama
25.09.2009., 22:49
bring the pain
http://www.youtube.com/watch?v=YKAG2Q7Bik4
spiderman: gle, nema sočnih detalja, nema. možda će biti drugi puta ali sada nula bodova za detalja
dobro..nema ljutnje samo sam pitala..
pa eto ima se, zbog koncentracije mi
pa razmisljaj ti o drugim stvarima a tu odluku prihvati bez razmisljanja..:D
Valderama
25.09.2009., 22:59
ta rec kojom si me jednom nazvala"duso" me je opcinila :top:
nije lepo da izvrces istinu o meni nit pricas;ja sam cutao o tebi a ti kad vidis da vise ne trcim ti popizdis na jedan post,ne nisam ja makjaveli no znam te kao i ti mene i dobro znas da sam te prevario samo desankom
sada me druge zene mogu pozeleti i ja njih al nije trebalo da dodje do toga,nikako jer sam veran
modovi we see
Valderama
25.09.2009., 23:05
je picu pivo u emoni,ljubljani za neupucene,i bicu sam samcat :mad:
uskoro opet idem dole za neke dokumente pa picim za New-York,kod efraima,jednog od mojih ujaka a imam ih sedam ,pa ti posaljem carte postale
ovo je za because the night
izviniote ljudi,puko mi film
Spiderman
25.09.2009., 23:11
meni nadu? duga priča
spiderman:
dobro..nema ljutnje samo sam pitala..
ma tko se ljudi? ja ne
pa razmisljaj ti o drugim stvarima a tu odluku prihvati bez razmisljanja..:D
ha, lako je reći
Valderama
25.09.2009., 23:17
http://www.youtube.com/watch?v=wNCPQSEkces
e,ljubavi ja varan nisam Boga mi
zasto si uvek trazila gresku u meni?
Zasto se plasis mene?pa lupila si mi samarcinu u tvom domu i nisam mrdnuo k tebi niti cu ikada a ti drugima pisi na pm sto hoces al ne zaboravi da iako sam sa mnogima ovde pisao ja sam tebi dolazio uvek,samo tebi
pa jebem mu mater zar to nije dokaz da te hocu i jos 100 godina s tobom
vojnik sam bio,ne volim koristiti psihicke udare jer ovo ti moje srce kaze Petra
Valderama
25.09.2009., 23:30
jel je lepa ta hrana?
Ona koju dusu truje?
Ako volim zenu imam pravo da se brinem o njoj al ne,tebi je to ispod casti jer nisam dostojan tebe a opet me krivis za sve a zasto?
Volim te al ti vise necu dati da radis samnom sto hoces
ovo je moja ruka poslednja i cekacu do utorka a posle idem i cao zauvek
ako me volis i hoces ti ces me naci
da ljudi,izvinite za intimu,volim je i ona mene,puko mi film,ne obracajte paznju no nasmejte se iole
ivana2009
25.09.2009., 23:31
kakvo je ovo prepucavanje ljudi na forumu?:ne zna:
Valderama
25.09.2009., 23:38
pusti znaju me :(:lol:
a ti,de ti je oklagija iza ledja? :D
Valderama
25.09.2009., 23:40
os muziku,izvoli
http://www.youtube.com/watch?v=FKXm3Qg7sBo
ivana2009
25.09.2009., 23:40
os muziku,izvoli
http://www.youtube.com/watch?v=FKXm3Qg7sBo
ne radi ti link
ivana2009
25.09.2009., 23:46
http://www.youtube.com/watch?v=c2nHYe7xrsk&feature=related Ole!:trio::rock:
Valderama
25.09.2009., 23:46
ne radi ti link
wtf,justine timberlake goes arond i uzivaj
Valderama
25.09.2009., 23:48
http://www.youtube.com/watch?v=c2nHYe7xrsk&feature=related Ole!:trio::rock:
:top: dobro je
meni nadu? duga priča
ma tko se ljudi? ja ne
ha, lako je reći
zasto lako je reci?
Spiderman
25.09.2009., 23:59
zasto lako je reci?
zato kaj mi je nekad koncentracija katastrofa
zato kaj mi je nekad koncentracija katastrofa
a znam..dogadja se to svima..
vidim da nikog nema..odoh vam i ja..pozzdrav..
Stypssa
26.09.2009., 01:52
You better start swimming or you'll sink like a stone, for the times, they are a'changing.
Svima vama koji ste zapeli :)
dobro jutro svima :)
and have a nice day :)
decki...
cure...
dobro jutro..:mig:
Spiderman
26.09.2009., 09:24
jutrofski
sorry zaspao sinoć
jooj,ja danas imam tonu posla,bolje mi je da krenem s tim...
a najrađe bi čitat knjigu i izležavat se...hmm....to ću onda sutra :)
kak ste vi?
Spiderman
26.09.2009., 09:43
ok je, moglo bi i bolje ali nećemo kvarit i ovo
ma,onda dobro :)
ja sam super :) a to i nije neka novost više baš...
spiderman: ti spavas..a ja cekam..
alanis bolje da imas posla nego da nemas..onda si cili dan nikakav i prodje ti uzaludno..
ja sam trenutno razdrazljivo..probudio me postar..:(
(internet me zeza..)
pa i je bolje,slažem se...ali ti poslovi po kući su nekad stvarno dosadni nenormalno a ja danas nekak nemam strpljenja za to...najrađe bi odjurila nekud fotkat...uf,mami me put, rado bi zbrisat negdje u planine...a ne mogu to sad :(
Spiderman
26.09.2009., 10:31
spiderman: ti spavas..a ja cekam..
ja sam trenutno razdrazljivo..probudio me postar..:(
eto umor učinio svoje
probudi ti i poštara
Valderama
26.09.2009., 11:19
jutro
ivana2009
26.09.2009., 11:38
Evo jedna za dobro jutro ili vec dobar dan:mig: http://www.youtube.com/watch?v=KMRn2JcSrtg
Valderama
26.09.2009., 11:48
Evo jedna za dobro jutro ili vec dobar dan:mig: http://www.youtube.com/watch?v=KMRn2JcSrtg
dobra :top:
Hypolita
26.09.2009., 12:31
neznam ni sama kako da opišem, ali desilo mi se da sam se zaljubila ovog ljeta. sreli smo se na moru, odmah me osvojio, bio je jako pažljiv, veseo, družili smo se desetak dana, strasno jedan prema drugome pokazivali osjećaje. naravno, znala sam da ćemo poslije ljeta otići svako svome domu, no ipak sam očekivala neku pristojnost u tome i fer-plej.
rekao mi je kada će otići par dana prije, i očekivala sam barem da na kraju izmijenimo adrese i broj mobitela, da bar zadnju večer izađemo nekud, i posvetimo vremena jedno drugom. no, nije mi se više javljao, dan, dva, još sam mislila da je na moru. a onda mi je vlasnik apartmana rekao da su oni svi, s familijom otišli. nije se niti pozdravio!
bila sam jako razočarana, ne razumijem zašto je u muškoj prirodi takav običaj da se čak ni pristojno ne oprosti od nekoga s kim je bio u društvu. nije to bila neka veza, ali su postojale simpatije, nemoguće da mi je lagao, vidjela sam da mu je bilo stalo da se druži samnom.
zašto se tako ponašaju???:(
Valderama
26.09.2009., 12:53
neznam ni sama kako da opišem, ali desilo mi se da sam se zaljubila ovog ljeta. sreli smo se na moru, odmah me osvojio, bio je jako pažljiv, veseo, družili smo se desetak dana, strasno jedan prema drugome pokazivali osjećaje. naravno, znala sam da ćemo poslije ljeta otići svako svome domu, no ipak sam očekivala neku pristojnost u tome i fer-plej.
rekao mi je kada će otići par dana prije, i očekivala sam barem da na kraju izmijenimo adrese i broj mobitela, da bar zadnju večer izađemo nekud, i posvetimo vremena jedno drugom. no, nije mi se više javljao, dan, dva, još sam mislila da je na moru. a onda mi je vlasnik apartmana rekao da su oni svi, s familijom otišli. nije se niti pozdravio!
bila sam jako razočarana, ne razumijem zašto je u muškoj prirodi takav običaj da se čak ni pristojno ne oprosti od nekoga s kim je bio u društvu. nije to bila neka veza, ali su postojale simpatije, nemoguće da mi je lagao, vidjela sam da mu je bilo stalo da se druži samnom.
zašto se tako ponašaju???:(
nisu svi muski kao ni zene isti
bar se brzo razresilo,znam grub sam sada
al zar nije bolje nego da si u vezi godinu,dve,tri pa jednostavno ode bez reciju
verujem da ti je jako prijao ali ako nije primetio znaci da nije ni vredeo
ne trebas sada sebe maltretirati pitanjem zasto,niti se osetiti manje vredna a ne daj Boze uzeti krivicu na sebe:glavu gore i osmeh na licu :)
Ninuška18
26.09.2009., 13:19
sad odgovori dal se pronalazis u ovom:
-nikad vise necu voljeti i biti voljen-a
-nikad vise necu pronaci nikoga tko mi odgovara
-nikad nikom necu dozvoliti da mi pridje
-kako dalje napraviti prvi korak
-gledas na mob.milijun puta jel mozda stigla koja poruka ili propusten poziv
-ne mozes planirati dalje jer i dalje sve vezes uz drugu osobu
-ima toga jos puno
Upravo me prije pol sata ostavio dugogodišnji dečko, moja ljubav kojeg volim najviše na svijetu....imala sam neke zle slutnje i evo....
I ja razmišljam o tome koliko dugo će mi trebati da ga prebolim..
Hoću li naći nekog drugog kog ću tako voljeti...kada...
Znam da hoću, ali sad se čini nezamislivo da nekog volim više od njega
blue_heart
26.09.2009., 13:46
Upravo me prije pol sata ostavio dugogodišnji dečko, moja ljubav kojeg volim najviše na svijetu....
meni se dogodilo isot prije 2 dana :(
blue_heart
26.09.2009., 13:54
:(meni prije 4 mjeseca
:( nadam se da ce samo ova glupa bol nestati cim prije..i da necu morat cekat mjesece..naravno,to su samo puste zelje..
nije to baš jednostavno,što se prije pomiriš sa tim to će prije nestat... kod mene je prošlo već dugo pa još nije kako treba...
blue_heart
26.09.2009., 14:04
tesko je pomiriti se sa tim kad sve dode iznenada...neke stvari treba shvatiti,kako je doslo do toga,zasto..i cini se kao da se bez tih odgovora ne moze dalje..
Charlotte York
26.09.2009., 14:08
:( nadam se da ce samo ova glupa bol nestati cim prije..i da necu morat cekat mjesece..naravno,to su samo puste zelje..
Što više misliš na to kako ti je teško, to će ti teže bit.
A i premalo je prošlo da bi ta bol nestala. Jedino što možeš jest okupirati se čime god stigneš, da što manje misliš na to sve. I nisu puste želje, vjeruj. Svi su tako govorili na početku. :)
nije to baš jednostavno,što se prije pomiriš sa tim to će prije nestat... kod mene je prošlo već dugo pa još nije kako treba...
Ali je lakše nego prije, zar ne?
vesnica26
26.09.2009., 15:00
Dobar dan!
Valderama
26.09.2009., 15:02
dobar dan
Što više misliš na to kako ti je teško, to će ti teže bit.
A i premalo je prošlo da bi ta bol nestala. Jedino što možeš jest okupirati se čime god stigneš, da što manje misliš na to sve. I nisu puste želje, vjeruj. Svi su tako govorili na početku. :)
Ali je lakše nego prije, zar ne?
je dosta je lakše,u biti skoro da je dobro al sve dok je ne vidim,onda opet banana,tak da se trudim izbjegavat je...:ne zna:
to je borba sa samim sobom koju moraš željeti pobijedit...:mad:
vesnica26
26.09.2009., 15:07
Ti si ljut na mene?
Valderama
26.09.2009., 15:07
nisam
vesnica26
26.09.2009., 15:09
je dosta je lakše,u biti skoro da je dobro al sve dok je ne vidim,onda opet banana,tak da se trudim izbjegavat je...:ne zna:
to je borba sa samim sobom koju moraš željeti pobijedit...:mad:
Hej! Kod mene je prošlo 1,5 tjedan,ne viđam ga! nije ništa bolje! kad će biti! trudim se,a ne ode!
vesnica26
26.09.2009., 15:10
nisam
Super!
Valderama
26.09.2009., 15:11
http://www.youtube.com/watch?v=sJP0Ad6DueA
vesnica26
26.09.2009., 15:13
:s
Valderama
26.09.2009., 15:18
:s
:gitara::trio:
udri brigu na veselje
meni se ona danas javila,psuje ko kocijas na sms
al ako,nisam zaboravljen,jos me ima :top:
vesnica26
26.09.2009., 15:20
:gitara::trio:
udri brigu na veselje
meni se ona danas javila,psuje ko kocijas na sms
al ako,nisam zaboravljen,jos me ima :top:
A šta ona sad hoće?:mad:
Hej! Kod mene je prošlo 1,5 tjedan,ne viđam ga! nije ništa bolje! kad će biti! trudim se,a ne ode!
polako ne može to na silu,treba vremena da se glava ohladi. mislim da ti je najbrži način da si nađeš nekoga za povremeno viđanje,kod mene kolko tolko pali...:top:
Valderama
26.09.2009., 15:30
A šta ona sad hoće?:mad:
pa hoce da me jebe u mozak
vidi da vise ne cinim kao ranije,ono trcim za nju,placem,molim,kumim
da hocu zivot i zenu koja ce me voleti kakav sam a ne maltretiranje i hoce da nemam nista i nijednu
ali zene osecaju mnogo jace no mi muski i koliko sam tugovao za nju,koliko sam je zeleo samo Bog zna i opet bih s njom al eto dokle,dok me opet ne odjebe i ja onda maltretiram sve oko sebe,ljudi me omrznu il shvate za psihopatu i ostanem sam
vesnica26
26.09.2009., 15:30
polako ne može to na silu,treba vremena da se glava ohladi. mislim da ti je najbrži način da si nađeš nekoga za povremeno viđanje,kod mene kolko tolko pali...:top:
A ja to ne mogu,nekako mislim da se prvo trebam srediti,nisam to nikad tako! A možda i pali,ali ne mogu sad zamisliti da me netko drugi uhvati za ruku,a kamoli nešto drugo!
Valderama
26.09.2009., 15:32
A ja to ne mogu,nekako mislim da se prvo trebam srediti,nisam to nikad tako! A možda i pali,ali ne mogu sad zamisliti da me netko drugi uhvati za ruku,a kamoli nešto drugo!
ne mogu ni ja zamisliti da me druga zagrli al moram dalje :(
vesnica26
26.09.2009., 15:33
pa hoce da me jebe u mozak
vidi da vise ne cinim kao ranije,ono trcim za nju,placem,molim,kumim
da hocu zivot i zenu koja ce me voleti kakav sam a ne maltretiranje i hoce da nemam nista i nijednu
ali zene osecaju mnogo jace no mi muski i koliko sam tugovao za nju,koliko sam je zeleo samo Bog zna i opet bih s njom al eto dokle,dok me opet ne odjebe i ja onda maltretiram sve oko sebe,ljudi me omrznu il shvate za psihopatu i ostanem sam
Nemoj tako razmišljti! Ako ćeš opet probati,misli pozitivno! Zaslužuješ nekoga tko će te činiti sretnim i to joj pokaži!
Valderama
26.09.2009., 15:36
Nemoj tako razmišljti! Ako ćeš opet probati,misli pozitivno! Zaslužuješ nekoga tko će te činiti sretnim i to joj pokaži!
njoj sam hteo to pokazati,sanjao o deci s njom a dobio ruglo
ne volim ljude koji se plase bilo cega u zivotu a eto u meni se uvukao strah i bolje da prestanem pricati jer se vracam nazad a hocu napred
vesnica26
26.09.2009., 15:39
njoj sam hteo to pokazati,sanjao o deci s njom a dobio ruglo
ne volim ljude koji se plase bilo cega u zivotu a eto u meni se uvukao strah i bolje da prestanem pricati jer se vracam nazad a hocu napred
Onda nećeš opet probati s njom?
Neuhvatljivaa
26.09.2009., 15:43
Dobar dan svima! Evo me ovde sa vama, upala sam u neki bedak pa sve sto zelim jeste da to malo podjelim sa nekim ko bi me razumio. Sinoc sam definitivno zavrsila sa deckom a poslije toga duuuugo plakala, nemam pojma zasto. Uhvatila me neka tuga i mnogo sam se uplasila sebe jer ne zelim da prolazim kroz isti pakao, ne zelim vise da patim i da se ponovo raspadam . Taman sam pomislila da sam to prevazisla, kad ono opet onaj grozan osjecaj u stomaku, mada moram priznati nije tako jak kao nekad sa bivsim jer vrijeme cini svoje, ali ipak nesto me obuzelo a ne znam sta. Znam da sam jaka i da je to samo prolazna faza, ali duboko duboko u sebi osjetim da ce mi nedostajati. Tako se cudno osjecam, ne znam sta mi je i nisam sigurna sta ustvari zelim, bojim se da mu ne oprostim one rijeci sinoc a to zelim vise od svega da me uvjek podjecaju jer me je neopisivo povrijedio. Voljela bih da znam da li cu ja njemu nedostajati, da li se u bilo kom trenutku barem malo pokajao zbog svega... Nikad to necu saznati i to me je bas rastuzilo. Mozda su mi hormoni udarili u glavu, ali osjecam se pomalo usamljeno, mada se trudim da ne razmisljam o tome jer se plasim tog osjecaja. Potreban mi je samo iskren zagrljaj, osjecaj sigurnosti... Bilo mi je lakse kad sam se isplakala, pozeljela sam mu sve najbolje u zivotu, zaista mu nista ne zamjeram, cak sta vise zelim da nadje djevojku sa kojom bi bio srecniji nego samnom, drago mi je sto je bio dio mog zivota, drago mi je sto sam upoznala ljubav. Ne znam zasto, ali jako se bojim da cu ostati cijelog zivota sama, da me ljubav zaobilazi. Ma totalno su me spopale neke bubice!
Voljela bih da mi date savjet kako da prodjem sve ovo, da me posavjetujete sta da radim, da mi kazete sta je to samnom? Hvala puno!
26.09.2009., 15:50
A joj! Nije ti ništa,meni se to dogodilo nedavno samo što sam ja njemu poželjela sve najgore,sad mi je zbog toga krivo! Proći će nas to,treba si dati vremena! Ja te tješim,a ako kažeš da plačeš i ja ću s tobom! :( Nemoj mu se javljati i bolje što ne znaš kako je njemu! Nisam pametna! :)
subota je odi popit koju čašicu ili flašicu pa sutra razmišljaj. :top:
Valderama
26.09.2009., 15:51
Onda nećeš opet probati s njom?
bem ti pitanje
kako da kazem ne kad mi srce jos podrhtava k njoj?
niko me nije grlio kao ona,niko,nijedna
nikada me u zivotu nije bilo strah nicega,u intervenciji sam uvek prvo svoju glavu stavljao a sada vise ne mogu
kako da kazem ne kada je jos volim i kada uvek slusam svoje srce a mozak odstranim po ceni da budem najveca budala
kako da zaboravim rucak koji mi je spremala?
ja dobro znam da cu dugo patiti al moram proci kroz to jer zena koja me naziva bradatim cetnikom i vredja mi mater,jedino sto imam na ovom svetu me ne voli
Zal, je suis fatigue,tellement fatigue,de la vie et de tout
je n'arrive plus a faire les choses telles qu'elle se doivent
je n'arrive plus a vivre,elle ocuppe mes pansees,je l'aime tellement cette femme
ne soyez pas fatigué de la vie ....:mig:
vesnica26
26.09.2009., 15:55
bem ti pitanje
kako da kazem ne kad mi srce jos podrhtava k njoj?
niko me nije grlio kao ona,niko,nijedna
nikada me u zivotu nije bilo strah nicega,u intervenciji sam uvek prvo svoju glavu stavljao a sada vise ne mogu
kako da kazem ne kada je jos volim i kada uvek slusam svoje srce a mozak odstranim po ceni da budem najveca budala
kako da zaboravim rucak koji mi je spremala?
ja dobro znam da cu dugo patiti al moram proci kroz to jer zena koja me naziva bradatim cetnikom i vredja mi mater,jedino sto imam na ovom svetu me ne voli
Kakva žena! Nema te pravo tako vrijeđati i nemoj si više dopuštati da to slušaš,više ikad! Nije zaslužila da sekundu misliš na nju,znam da je teško,ali znaš da je to najbolje za tebe!
ja sam svojoj reko k.... prokleta jebo ti pas mater dao Bog da patila cijeli život i da imala da da nemala i da ti sin bude peder(ali u svojoj glavi:D)
a za stvarno sam joj poželio svu sreću,koji kreten...:buum:
vesnica26
26.09.2009., 15:57
subota je odi popit koju čašicu ili flašicu pa sutra razmišljaj. :top:
Ti imaš život? Blago tebi! :)
Valderama
26.09.2009., 15:57
ne soyez pas fatigué de la vie ....:mig: z
uvek imas rec za mene,hvala drugarice :)
vesnica26
26.09.2009., 15:58
ja sam svojoj reko k.... prokleta jebo ti pas mater dao Bog da patila cijeli život i da imala da da nemala i da ti sin bude peder(ali u svojoj glavi:D)
a za stvarno sam joj poželio svu sreću,koji kreten...:buum:
Ja sam "svom"rekla i gore stvari,naglas,sad mi je malo žao,ubila sam mu samopouzdanje do kraja! :D
na šta liči ovaj forum??? :trk:
ma briga te,nema ti kaj bit žao,meni je sad žao kaj joj to nisam rekao:p
ali još stignem,i to pod prozorom da svi susjedi čuju :zivili:
vesnica26
26.09.2009., 16:07
ma briga te,nema ti kaj bit žao,meni je sad žao kaj joj to nisam rekao:p
ali još stignem,i to pod prozorom da svi susjedi čuju :zivili:
Još se ja ovom mislila ispričavati što sam ga vrijeđala,ali sad neću,zaslužio je! A ti misliš da bi tebi bilo lakše da to napraviš?
Valderama
26.09.2009., 16:13
na šta liči ovaj forum??? :trk:
na twilight zone :lol:
Valderama
26.09.2009., 16:15
ja odoh odspavati,zelim vam ugodan dan
Još se ja ovom mislila ispričavati što sam ga vrijeđala,ali sad neću,zaslužio je! A ti misliš da bi tebi bilo lakše da to napraviš?
pa mislim da ne bi,al bi se bolje osječao bar kad bi je vidio kak nemre vjerovat kaj sam joj reko...:D jel tebi bilo lakše? dobro je izbacit iz sebe takve stvari. :top:
vesnica26
26.09.2009., 17:24
pa mislim da ne bi,al bi se bolje osječao bar kad bi je vidio kak nemre vjerovat kaj sam joj reko...:D jel tebi bilo lakše? dobro je izbacit iz sebe takve stvari. :top:
E nije baš,rekla sam mu stvarno preodvratne stvari,poslje mi bilo žao što sam se tako nisko spustila,nije čak ni to zaslužio od mene! Bolje ostavi to kako je!
E nije baš,rekla sam mu stvarno preodvratne stvari,poslje mi bilo žao što sam se tako nisko spustila,nije čak ni to zaslužio od mene! Bolje ostavi to kako je!
hvala na savjetu,ipak joj neću pijan galamit pod prozorom...:lol:
Stipe23
26.09.2009., 20:30
Danas me prate nevjerojatni spletovi okolnosti.
Baš fora. :D
-Stipe
Charlotte York
26.09.2009., 20:45
Danas me prate nevjerojatni spletovi okolnosti.
Baš fora. :D
-Stipe
Details, please.. :kokice:
Stipe23
26.09.2009., 20:48
Ma ne mogu o tome javno..
I ovako sam na lošem glasu. :rofl:
-Stipe
Charlotte York
26.09.2009., 21:06
večer! :)
Charlotte York
26.09.2009., 21:14
Super :cerek: Znaš mene.. :D
Kak si ti? :)
Svratim kasnije, odoh, hrana zove. :klopa:
isto super, naravno...štoviše.sve bolje i bolje...samo kaj ne poletim :cerek:
ajd,dobar tek :)
Super :cerek:
dejt? :kokice:
ivana2009
26.09.2009., 22:56
vece:mig:
charlotte pricaj nam..:kokice:
jehoshua
26.09.2009., 23:17
dobro veče svima...a ne znam kak da počnem, samo skraćeno...već mjesecima me bivši proganja i to na sve perfidne načine koje ni ne želim nabrajati. mislim da mi se ovo još nije dogodilo, u ovakvoj mjeri, ovako uporno, uvrnuto moram reć...
svaki njegov pokušaj me samo razbjesni ili zdepra jer me podsjeti na to kako je bio bahat prije. mene samo zanima kad će tome kraj? ili kako da ga se riješim? imam želju odselit se na mars...ne mogu više:mama:
ubik_0A_
26.09.2009., 23:21
dobro veče svima...a ne znam kak da počnem, samo skraćeno...već mjesecima me bivši proganja i to na sve perfidne načine koje ni ne želim nabrajati. mislim da mi se ovo još nije dogodilo, u ovakvoj mjeri, ovako uporno, uvrnuto moram reć...
svaki njegov pokušaj me samo razbjesni ili zdepra jer me podsjeti na to kako je bio bahat prije. mene samo zanima kad će tome kraj? ili kako da ga se riješim? imam želju odselit se na mars...ne mogu više:mama:
Drži se Jehoshua. Čovjek je samo zaljubljen. Proći će ga.
jehoshua
26.09.2009., 23:26
nije to ljubav...:( to je posesivnost..
rh4ps0dy
26.09.2009., 23:36
Kaj je CY imala spoj? :O
Baš sam izvan tokova.
malena26g
27.09.2009., 07:25
ja imam neki dr problem. Prekinila sam vezu, koja je svarno bila jako škrta da se tako izrazim (sa izlascima, javljanjima), dobijala sam ljubav na mrvice, a to mi je prvi dečko tako da mu dosta progledavaš kroz prste...ali više nisam mogla trpit da mu je sva njegova ekipa, tj.čopor na prvom mistu! Tako da sam mu lijepo objasnila da ne ide dalje a on je odjednom umukao i pisao po facu da mu je srce slomljeno, pisao pjesme itd.., pa sam mu se javila(videći da mu je žao) za posteni razgovor, on ga je izbjegavao da bi ja baja otišla njemu doma po prvi put i razgovarala s roditeljima da mi kažu sta je s njim (imala sam filing da sam ga ubila), pa su mi rekli da je problem sta ga stalno društvo odvlači (a to sve sami frikovi) i da mu je mozak popija kompić, i da je izgubljen, a mislim ima 30 god a ne zna sta oće!!! Nakon toga sam i s njim razgovarala izvan njegove kuće i reka je da ne zna sta izabrat mene ili prijatelje, da ima osjećaj da nije iživljen, da i njemu triba vrimena da posloži sve u glavi, a ja sam ga nakon toga totalno izbrisala iz face-a itd..jer tu smo inače stalno mogli promatrat, a on je onda stalno slao srcedrapalice da mu oprostim, pa kad to nije upalilo, pravio me javno na facu ljubomornom sa raznoraznim curama, psihološki zlostavljao..a kad sam ga nakon toga vidila vanka izjegavala sam ga da shvati da sam ljuta, a on je stalno oblijetavao i taman kad mi je išao prići i nametnut se(sa cilim čoporom prijatelja bez kojih ne može), u tom trenu mi je neki poznanik uletio kao poslan s neba i on se sakrio u mišju rupu, pobjegao je a prijatelji su mu se rugali kako me neki drugi oteo (a ja neman nista s njim)...nakon toga me stalno pravio ljubomornom sa bivšom curom ovog momka koji mi se tu večer upucavao...ne zna sta da mislim, jel on još mene voli ili se samo radi o povrijeđenom egu pa mi se osvećuje?????
nema mi smisla to njegovo ponašanje, kao nekakva dičja igra. zar ne????:confused:
Ninuška18
27.09.2009., 08:49
meni se dogodilo isot prije 2 dana :(
Boli, zar ne? Kako je nakon 2 dana? Je li i malo lakše?
vesnica26
27.09.2009., 09:39
Dobro jutro narode!
Valderama
27.09.2009., 09:57
dobro jutro
vesnica26
27.09.2009., 10:00
Kako smo danas?
Valderama
27.09.2009., 10:05
Dobro je,legao jucer oko 16 i tek jutros se probudio
dugo nisam toliko spavao
ti
Ninuška18
27.09.2009., 10:08
Kako smo danas?
A ja sam, ne znam....na momente loše, na momente hladne glave, na momente plačem....
Dobijem nadu....pa razmišljam što bi za mene bilo bolje....da opet budemo zajedno ili da zavolim nekog drugog...
Još mi je sve friško pa...više razmišljam o mogućem ili nemogućem pomirenju....tko zna što mi život nosi..
U svakom slučaju razgovor sa bliskim osobama pomaže
vesnica26
27.09.2009., 10:22
Dobro je,legao jucer oko 16 i tek jutros se probudio
dugo nisam toliko spavao
ti
Čim možeš tako dugo spavati,znači više nisi u velikoj banani,bravo za tebe! Draga izvrjeđa i ti spavaš ko beba!:)
vesnica26
27.09.2009., 10:25
A ja sam, ne znam....na momente loše, na momente hladne glave, na momente plačem....
Dobijem nadu....pa razmišljam što bi za mene bilo bolje....da opet budemo zajedno ili da zavolim nekog drugog...
Još mi je sve friško pa...više razmišljam o mogućem ili nemogućem pomirenju....tko zna što mi život nosi..
U svakom slučaju razgovor sa bliskim osobama pomaže
A kod tebe je zlato to friško,lakše je s vremenom,bit će bolje! Pričekaj na pomirenje,prvo raščisti sama sa sobom,ako mu se vratiš tako ranjiva poslje će biti još gore,ojačat ćeš s vremenom pa onda razmisli!
Valderama
27.09.2009., 10:28
Čim možeš tako dugo spavati,znači više nisi u velikoj banani,bravo za tebe! Draga izvrjeđa i ti spavaš ko beba!:)
Pa jes kada sam pre toga sljustio litru burbona :lol:
Spiderman
27.09.2009., 10:32
jutro dan
spavanje? kaj je to? nekaj za popit ili pojest?
Valderama
27.09.2009., 10:33
jutro dan
spavanje? kaj je to? nekaj za popit ili pojest?
Oba :D
Spiderman
27.09.2009., 10:34
Oba :D
a-ha, sad se postavlja pitanje jel to kad je i za popit alkoholno ili ne?
dobro jutroooo :D
kak ste?
Spiderman
27.09.2009., 10:41
dobro a ti?
vesnica26
27.09.2009., 10:44
Ja vam se moram pohvaliti da sam eto nakon dva tjedna malo bolje,dođe mi teško,ali kotrljm se! Zamislite,sad mi njegove sekice koje ne inače nisu baš obožavale šalju zahtjeve za "prijateljstvo" na face-u,ja ne želim biti bezobrazna i odjebat ih,ali nemam se ja šta s njim čuti! Jel tako?
Spiderman
27.09.2009., 10:46
Ja vam se moram pohvaliti da sam eto nakon dva tjedna malo bolje,dođe mi teško,ali kotrljm se! Zamislite,sad mi njegove sekice koje ne inače nisu baš obožavale šalju zahtjeve za "prijateljstvo" na face-u,ja ne želim biti bezobrazna i odjebat ih,ali nemam se ja šta s njim čuti! Jel tako?
za dva tjedan budeš još bolje, a za tri-četiri jošjoš bolje, tak da nemoj se previše zamarat time. uživaj uživaj uživaj to ti je moj savjet jer tko zna kaj bu kasnije, iskoristi sve dok možeš sada dok si solo
spajdi....standardno odlično :cerek:
(baš se pitam zašto)
pa ako si i prije niste bile dobre vesnica, onda nemaš kaj sad s njima bit ok :)
vesnica26
27.09.2009., 10:53
pa ako si i prije niste bile dobre vesnica, onda nemaš kaj sad s njima bit ok :)[/QUOTE]
Pa ono kao podnosile smo se,jedna je bila ok prema meni,ali kad me nema trpala mu glavu glupostima,previše se petljala i tako! Kao ja sam njoj super i ona bi da ostanemo dobre,ali mislim da je to sve njegovo maslo,da može znati šta je sa mnom!
Spiderman
27.09.2009., 11:00
Pa ono kao podnosile smo se,jedna je bila ok prema meni,ali kad me nema trpala mu glavu glupostima,previše se petljala i tako! Kao ja sam njoj super i ona bi da ostanemo dobre,ali mislim da je to sve njegovo maslo,da može znati šta je sa mnom!
otkantaj ih baš zbog podebljanog
ma joj,od takvih se ipak bolje držat podalje
Valderama
27.09.2009., 11:02
pa ako si i prije niste bile dobre vesnica, onda nemaš kaj sad s njima bit ok :)
Pa ono kao podnosile smo se,jedna je bila ok prema meni,ali kad me nema trpala mu glavu glupostima,previše se petljala i tako! Kao ja sam njoj super i ona bi da ostanemo dobre,ali mislim da je to sve njegovo maslo,da može znati šta je sa mnom![/QUOTE]
E to kada tkv prijateljice upletu prste nema nista gorega :mad:
vesnica26
27.09.2009., 11:11
A on i moja sestra su od prije prijatelji na face-u i taman sam htjela reći sestri da ga obriše jer me vuče da pogledam šta piše! Sad njega valjda pati što sam i ja napravila taj glupi face,a on ne može gledati pa je napucko sestre,jer zna kakva sam i da će mi biti teško odjebat ih!
Valderama
27.09.2009., 11:46
A on i moja sestra su od prije prijatelji na face-u i taman sam htjela reći sestri da ga obriše jer me vuče da pogledam šta piše! Sad njega valjda pati što sam i ja napravila taj glupi face,a on ne može gledati pa je napucko sestre,jer zna kakva sam i da će mi biti teško odjebat ih!
ono sto bi ti moglo pomoci je da se neko vreme klonis interneta
eto ja uvek kada dodjem na net gledam jel tu,gde je,sto pise pa se sva lepa secanja vrate,ne volim rec secanja,pricam,druzim se a neki put to postigne kontraefekat.....
Charlotte York
27.09.2009., 12:01
dejt? :kokice:
vece:mig:
charlotte pricaj nam..:kokice:
Kaj je CY imala spoj? :O
Baš sam izvan tokova.
Nije bilo dejta. Rak otkazao, u Zadru je, uređuje vikendicu. (navodno) Kaže da će se iskupit. Mrš. :rolleyes:
A super sam jer sam inače super. :D
A, da, jutro! :)
Nije bilo dejta. Rak otkazao, u Zadru je, uređuje vikendicu. (navodno) Kaže da će se iskupit. Mrš. :rolleyes:
O đubre jedno
Charlotte York
27.09.2009., 12:10
O đubre jedno
Maykiiiiii :cerek:
A nije đubre. Al dosadio mi je. :D
Kak si? :kokice:
jutro svima pristiglima :D
Inače... -Bok svima! :D
Ma dobro sam, maloprije se vratio iz vana i sisam kavu! Razmišljam, kako dalje!
i ja razmišljam kaj da danas radim...i nemam neku dobru ideju... :ne zna:
i ja razmišljam kaj da danas radim...i nemam neku dobru ideju... :ne zna:
Ništa, nedjelja je, treba odmarati :)
ma ne da mi se,dosadno je to...uostalom,pošto ne radim ionako i previše odmaram :)
trenutno mi treba neko divljanje.mislim da ću se otić vozikat s biciklom možda :)
A meni se ne da ništa radit.....baš sam ljenčina....
joj,ja se moram ispucat malo...pre miran je bio ovaj tjedan...
Charlotte York
27.09.2009., 12:25
Gotovo. Skroz.
Pada mi teže nego što sam mislila. :(
Gotovo. Skroz.
kaj to?
Gotovo. Skroz.
kaj ti pada ?
Ninuška18
27.09.2009., 12:28
A kod tebe je zlato to friško,lakše je s vremenom,bit će bolje! Pričekaj na pomirenje,prvo raščisti sama sa sobom,ako mu se vratiš tako ranjiva poslje će biti još gore,ojačat ćeš s vremenom pa onda razmisli!
Ne bi se ja njemu vratila, nego on meni...on je mene ostavio....:( Znam da je i njemu teško zbog toga.
I pitam se gdje je nestala ta njegova silna ljubav? Možda je tu negdje, zakopana u njemu....možda mu treba vremena da se sredi...da se prisjeti razloga zbog kojih me i zavolio ....Ja ću biti tu. Ne zauvijek naravno...
Ali, kad bi opet bili zajedno...ne znam bili me bilo strah da se opet tako nešto ne dogodi? Ne bi, ali kad bi živjeli u istom gradu..onda vjerojatno ne. Ah...stvarno ljubav zna boljeti :(
Charlotte York
27.09.2009., 12:28
A ova farsa s bivšim. Sam je rekao da se više neće javljat.
dobro jutro! :cerek:
boli me svaki jebeni misic u tijelu, al mi je bas super.
na uredjenje vikendice se odlucio u subotu pol sata prije dogovora? :rolleyes:
mislim da se ukenjao. :kokice:
auu.. kaj je to bilo s bivsim? kak je sad to odlucio?
jbg, sad te boli ono pravo, jer ako se zaista ne nastavi javljat, tek ces sad imat osjecaj pravog prekida.
njegovo javljanje ti je bilo dobro za ego i zato je bilo lakse prihvatiti prekid.
sad taj isti ego boli. :tuzni:
Ne bi se ja njemu vratila, nego on meni...on je mene ostavio....:( Znam da je i njemu teško zbog toga.
I pitam se gdje je nestala ta njegova silna ljubav? Možda je tu negdje, zakopana u njemu....možda mu treba vremena da se sredi...da se prisjeti razloga zbog kojih me i zavolio ....Ja ću biti tu. Ne zauvijek naravno...
Ali, kad bi opet bili zajedno...ne znam bili me bilo strah da se opet tako nešto ne dogodi? Ne bi, ali kad bi živjeli u istom gradu..onda vjerojatno ne. Ah...stvarno ljubav zna boljeti :(
usudio bi se reci jeeeebeno boliti
aha...a gle,preživjet ćeš...sad bude teško neko vrijeme,ali poslije se zapravo šokiraš koliko brzo to sve prođe, jednom kad shvatiš da si skroz ok :)
vidjela si mene...dok je bilo te neke lažne nade bila sam u komi...puna 2 mj...
a sad lepršam ko ptičica :D
ma ko njega pita, ima da se javi kad sarlota zove. tocka
Spiderman
27.09.2009., 12:31
hm... sve se bojim pitat zakaj
opet mislis
Charlotte York
27.09.2009., 12:32
Ma, glup je. Igra toplo-hladno, ko dijete neko šugavo.
aha...a gle,preživjet ćeš...sad bude teško neko vrijeme,ali poslije se zapravo šokiraš koliko brzo to sve prođe, jednom kad shvatiš da si skroz ok :)
vidjela si mene...dok je bilo te neke lažne nade bila sam u komi...puna 2 mj...
a sad lepršam ko ptičica :D
Ma hoću, ne bojim se ja da neću bit ok, al', eto, prolazim ovo već 4. put s njim, ne mogu više.. :(
spajdi, spajdi :rofl:
Charlotte York
27.09.2009., 12:32
ma ko njega pita, ima da se javi kad sarlota zove. tocka
Neću ga zvat.
Ma hoću, ne bojim se ja da neću bit ok, al', eto, prolazim ovo već 4. put s njim, ne mogu više.. :(
koji put ?
jel to u cilju obaranja nekog rekorda
Neću ga zvat.
ne vjerujem
Charlotte York
27.09.2009., 12:34
koji put ?
jel to u cilju obaranja nekog rekorda
A vjerojatno jest, tko će znat.. :)
Spiderman
27.09.2009., 12:34
spajdi, spajdi :rofl:
kaj sad?
zapravo je vrlo jednostavno. :)
opet mislis
uvijek mislim.
ma ne bi cak to nazvala ni igrom. igra je zabavna, ovo nije. :D
prepao se. kolko ima godina?
A vjerojatno jest, tko će znat.. :)
a onda drzim palceve da uspijete, cini se meni da vas dvoje volite patiti
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.