View Full Version : Osjećaji nakon prekida [chat i jadanje]
ajde Miv...ovo si pretjerao na sve moguce nacine, povraca mi se:rofl::rofl::rofl:
bok frende!!!!:mig:
a kaj da ti velim - it's a sick world outhere....:eek::eek::eek:
da prvo mama mora probati dali je vruče da puše sineku u čokolino!!:lol::lol::lol:
ecco vam deblondirane ozbiljnosti:lol::lol::rofl::rofl::s:lol:
a kaj da ti velim - it's a sick world outhere....:eek::eek::eek:
Are u hot enough to be hot just being 'you' ? :rofl::rofl:
Are u hot enough to be hot just being 'you' ? :rofl::rofl:
jes ofskroz....:mig::zubo::rofl:
Deblond
13.12.2009., 20:53
Laka vam noć i ljepi snovi!Odoh na spremanje za nove radne pobjede!Pa aju paju!Pusek svima jer sutra je novi dan,nadam se bolji od svih ovih!Sretno!!
jes ofskroz....:mig::zubo::rofl:
ups :eek:
Miv :top::rofl:
Laka vam noć i ljepi snovi!Odoh na spremanje za nove radne pobjede!Pa aju paju!Pusek svima jer sutra je novi dan,nadam se bolji od svih ovih!Sretno!!
bila ti mirna...zelim!:mig:
laka vam bila
http://www.youtube.com/watch?v=nQ967Fqvlj8
:top:
mrzim snijeg u gradu. :tuzni:
nek pada gore na sljemenu, boli me briga.
i kak da sad idemo u gardaland?! :mama:
sanjkama....:kava:
sanjkama....:kava:
ok. ti vuces. :kava:
ma proci ce snijeg, a gardaland nece pobjec. http://www.pic4ever.com/images/consoling2.gif odi barem klizaljke nabrusiti pa da se mozemo ubit kuhanim vinom. :cerek:
a ja sam u petak dobio svoj todo do stare godine, pa po njemu ispada da nemam sanse otic na g.o. kak sam mislio ovaj cetvrtak i petak. :tuzni:
hm...kava smajliji...
ovu srijedu idem u rijeku. :visi:
sto znaci da ce u cetvrtak i petak bit posla, pa ne bi ni mogla ic.
idem se sminkat i malo druziti. :w
ecco...rekla sam sebi ne druzim se vise s vama, nek ide sve u maloru http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a037.gif
dosla sinoc samo da poljubim SUjeka...i ecco odma zaradila zbog vrijedanja forumasa...mislim, koja nepravda http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a077.gif
a danas sam tu da vam kazem: 26. 01. 2010 imam u ZG rociste za izlazak iz pakla... http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c007.gif
pa ak neko ima tad vrijeme, ecco ja castim http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a056.GIF
ecco...rekla sam sebi ne druzim se vise s vama, nek ide sve u maloru http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a037.gif
dosla sinoc samo da poljubim SUjeka...i ecco odma zaradila zbog vrijedanja forumasa...mislim, koja nepravda http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a077.gif
a danas sam tu da vam kazem: 26. 01. 2010 imam u ZG rociste za izlazak iz pakla... http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c007.gif
pa ak neko ima tad vrijeme, ecco ja castim http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a056.GIF
ja pijem
ja pijem
a ja te ljubim :kiss:
a ja te ljubim :kiss:
a ja tebe....... ajd ljubim za pocetak :mig:
de antune, idi spavat. :o
de antune, idi spavat. :o
sinoc sam zaspao oko devet i probudio se u pet ujutro. naime imam posla i bio sam umoran ko pas.
ustala sam u 7. bila sam zedna i sad vec 2 sata ne znam di bi sama sa sobom.
idem skuhat kavu i gledat cannibal holocaust. :lux:
danas ne napustam stan. mrzim snijeg, led i sve sto dodje u paketu :o.
ustala sam u 7. bila sam zedna i sad vec 2 sata ne znam di bi sama sa sobom.
idem skuhat kavu i gledat cannibal holocaust. :lux:
danas ne napustam stan. mrzim snijeg, led i sve sto dodje u paketu :o.
danas cu ranije zavrsit sa poslom vec do gableca. onda idem na sisanje pa u grad kupovat poklone za curice. volim snjeg, led i sve kaj ovaj mjesec nosi. popicu kuhano vino i uzivati. danas bas hocu uzivati i bice tako
volim snjeg, led i sve kaj ovaj mjesec nosi.
guzve u traumi i red pred gipsaonom su mi najdrazi. :o
danas bas hocu uzivati i bice tako
takodjer.
znaci ne izlazim iz pidjame i veci dio dana cu provest pred tv-om, pod poplunom. :cerek::love:
pa nek padaju ova bijela govna, dopizdit ce i njima. :o
guzve u traumi i red pred gipsaonom su mi najdrazi. :o
takodjer.
znaci ne izlazim iz pidjame i veci dio dana cu provest pred tv-om, pod poplunom. :cerek::love:
pa nek padaju ova bijela govna, dopizdit ce i njima. :o
ok i to je dio zimskog rituala ali ja sam prvenstveno mislio na blagdane, veceru sa obitelji i prijateljima.
a kaj ti je problem istrpit malo snjega i ti meni dopizdis pa vidis kak te uspjesno trpim :rofl::rofl:
samo sam htio ukazati da ima puno gorih stvari od snjega :D
ok i to je dio zimskog rituala ali ja sam prvenstveno mislio na blagdane, veceru sa obitelji i prijateljima.
:grinch:
a kaj ti je problem istrpit malo snjega i ti meni dopizdis pa vidis kak te uspjesno trpim :rofl::rofl:
znala sam da sam ti draga, al bas toliko.. :love:
samo sam htio ukazati da ima puno gorih stvari od snjega :D
istina. ti u kombinaciji s istime. :o
idem gledat kanibale. :cerek::cerek:
:w
:grinch:
znala sam da sam ti draga, al bas toliko.. :love:
istina. ti u kombinaciji s istime. :o
idem gledat kanibale. :cerek::cerek:
ooo da, draga si mi ko kaktus u guzici :rofl:
ha sta da ti kazem, trudim se :rofl:
di su sad oni: mlade je slade:rofl::rofl::rofl:
btw: deblondina :top::s:rofl:
ovo sam tek sad vidio.
ajd reci da nije :rofl:
ooo da, draga si mi ko kaktus u guzici :rofl:
svaka budala ima svoje veselje.
tvoje su ocito kaktusi u guzici. :cerek:
vidim neke je vec zahvatila blagdanska groznica, pa se daruju "komplimentima" na veliko. :zubo:
vidim neke je vec zahvatila blagdanska groznica, pa se daruju "komplimentima" na veliko. :zubo:
ti to ne razumijes..
to je nas nacin za iskazat ljubav i naklonost. :love:
ti to ne razumijes..
ah, da. valjda me godine sprjecavaju da primjetim pravu ljubav. oprostite mi na neukosti. :cerek:
tek sad kad si ukazala shvacam da ljubav dolazi u razlicitim oblicima, dimenzijama, s bodljama il bez. :zubo:
s bodljama il bez. :zubo:
neki to vole grubo. :ne zna::D
svaka budala ima svoje veselje.
tvoje su ocito kaktusi u guzici. :cerek:
vidim vidim jezik otrovan kao i uvijek, zmijo.
ma odgovorio bi ti nekaj ali ja sam pristojan deckic pa necu
a jbg kad me vjestica napada, nemre provarit da sam blagdanski raspolozen
ti to ne razumijes..
joooj, joj joj
molim te nemoj mi pruzati naklonost ni iskazivati nis. jos mi se zivi
Vanashe
15.12.2009., 13:54
Zivot ide dalje.Uzalud plakati nad samim sobom.Kad je nesto gotovo,znaci da je tako moralo biti.Sa svojom tugom treba zivjeti,nauciti nesto iz nje.Ali nikad joj se prepustiti.
Zivot ide dalje.Uzalud plakati nad samim sobom.Kad je nesto gotovo,znaci da je tako moralo biti.Sa svojom tugom treba zivjeti,nauciti nesto iz nje.Ali nikad joj se prepustiti.
u pocetku joj se mozes prepustiti, pustiti da prodje kroz tebe, gledati mjesta gdje zaboli i iz kojeg razloga tocno boli.
a da bi lakse prolazila kroz tebe, mozes ju zaliti alkoholom. pomaze kod gasenja skrupula, morala i svega slicnog sto ti inace pomaze da ignoriras tuzne osjecaje i das im manju vrijednosti nego sto to stvarno imaju. :D
Vanashe
15.12.2009., 14:11
u pocetku joj se mozes prepustiti, pustiti da prodje kroz tebe, gledati mjesta gdje zaboli i iz kojeg razloga tocno boli.
a da bi lakse prolazila kroz tebe, mozes ju zaliti alkoholom. pomaze kod gasenja skrupula, morala i svega slicnog sto ti inace pomaze da ignoriras tuzne osjecaje i das im manju vrijednosti nego sto to stvarno imaju. :D
A zasto tako drasticno?Alkoholom,mislim?Postoje i neke korisnije stvari,kao rad..Eto,utapas tugu u radu.Odlicna investicija.
A zasto tako drasticno?Alkoholom,mislim?Postoje i neke korisnije stvari,kao rad..Eto,utapas tugu u radu.Odlicna investicija.
nije losa zamisao jos ako taj rad donosi veliku lovu pa da se poslje mogu dobro izopijati
Vanashe
15.12.2009., 14:39
nije losa zamisao jos ako taj rad donosi veliku lovu pa da se poslje mogu dobro izopijati
E,tek onda imas opravdanje da se opijes.Bolje zbog srece nego zbog tuge.:mig:
E,tek onda imas opravdanje da se opijes.Bolje zbog srece nego zbog tuge.:mig:
najbolje od jutra pa dokle izdrzis
leptirica020
15.12.2009., 19:36
Ovo vrijeme mi je grrrrr... Jer mi neopisivo fali on.... A to sve je toliko glupo i komplicirano......
Kad bi znala kaj zapravo misli.....
kak vi provodite vrijeme?
ok. ti vuces. :kava:
pa naravno....:mig:
imaš kakve hello kitty sanjke?:D
Ovo vrijeme mi je grrrrr... Jer mi neopisivo fali on.... A to sve je toliko glupo i komplicirano......
Kad bi znala kaj zapravo misli.....
kak vi provodite vrijeme?
nikak ne provodim, samo vegetiram u toplom, niš mi se ne da po ovoj bjelini vani, najljepše mi je snijeg gledat s prozora...:D
Fali mi kamin i masaža, preko dana poželim šinjel ali inače mi je čist dobro u ovom vremenu.
Jedino kaj Slavek sad ne bu imal kaj jesti :((pauk)
Mali japanac
15.12.2009., 22:18
a da bi lakse prolazila kroz tebe, mozes ju zaliti alkoholom. pomaze kod gasenja skrupula, morala i svega slicnog sto ti inace pomaze da ignoriras tuzne osjecaje i das im manju vrijednosti nego sto to stvarno imaju.
Iskreno draza mi je trava, barem nemam inspiraciju da je pijan cendrav nazovem u 3 ujutro i drzim monolog koji pocinje i zavrsava sa "ali ja te jako volim" :D
ovo sam tek sad vidio.
ajd reci da nije :rofl:
:facepalm:
neznam_pojma
15.12.2009., 23:18
pozdrav ljudi,ono.
ma ljube ne tako, znas ti sta tonci misli :cerek::cerek:
pa naravno....:mig:
imaš kakve hello kitty sanjke?:D
nikak ne provodim, samo vegetiram u toplom, niš mi se ne da po ovoj bjelini vani, najljepše mi je snijeg gledat s prozora...:D
miv frende to je greska, velika greska.
treba samo mala investicija u dobre gojze, da je đon vibram ili kontra grip.
onda se strateski rasporedimo na nekom frekventnom mjestu, recimo ti , leon i ja. tada treba samo malo strpljenja.
znate li vi uopce kolko bu zenski popadalo na ovom ledu?
zakaj im mi nebi pomogli.
komadi se stikli ne odricu ni na ovakvoj poledici, nebu pala neka baba u bakandjama i sa stapom.
eee a kad se komad rasipa onda je lako
joooj kak ste nezgodno pali, mislim ono ova zimska sluzba je fakat za nis
di vas boli
guza boli? joooj ljubim di boli
jel bi sjeli,odmorili ? moze caj, fuk......
Soe Soe
16.12.2009., 10:59
onda se strateski rasporedimo na nekom frekventnom mjestu, recimo ti , leon i ja. tada treba samo malo strpljenja.
komadi se stikli ne odricu ni na ovakvoj poledici, nebu pala neka baba u bakandjama i sa stapom.
di vas boli
:rofl::rofl::rofl:
ovako zvuci covjek sa vizijom i planom!
:rofl:
di vas boli
svaka čast gojzama, al' ne odričem se svojih kaubojki...:cerek:
pa čak i u njima sam sposoban nekoj dami biti najstabilnija točka u životu...:mirko:
osim toga, mogu stalkat u autu, bijeli je, lako se prodam pod hitnu pomoć, a još uvijek se dobro kužim u oživljavanje i pružanje prve pomoći, pa druge pomoći (odlazak na grijanje u toplu prostoriju uz kuhano vino), a da ne pričam sad o body heat-u itd....:mig:
svaka čast gojzama, al' ne odričem se svojih kaubojki...:cerek:
pa čak i u njima sam sposoban nekoj dami biti najstabilnija točka u životu...:mirko:
osim toga, mogu stalkat u autu, bijeli je, lako se prodam pod hitnu pomoć, a još uvijek se dobro kužim u oživljavanje i pružanje prve pomoći, pa druge pomoći (odlazak na grijanje u toplu prostoriju uz kuhano vino), a da ne pričam sad o body heat-u itd....:mig:
eto vidis, nije problem naljepiti crveni kriz na auto.
ma sve cemo razraditi u tancine.
sad si nekaj mislim da nebi bilo lose dok nosimo zensku da nam jos koji put ispadne na pod, onak za svaki slucaj.
ovako zvuci covjek sa vizijom i planom!
:rofl:
eeee moja Soe Soe ocaj, ocaj me tjera na ovakve zamisli :rofl::rofl:
sad si nekaj mislim da nebi bilo lose dok nosimo zensku da nam jos koji put ispadne na pod, onak za svaki slucaj.
ok, ali to samo u slučaju ako se jako opire....:ziba::rofl::rofl:
ok, ali to samo u slučaju ako se jako opire....:ziba::rofl::rofl:
ok, dogovoreno :top:
ak bas naletimo na neku zilavu :rofl:
ok, dogovoreno :top:
ak bas naletimo na neku zilavu :rofl:
ja uvijek naletim na takvu...:tuzni:
ak' nije u početku, onda kasnije ožilavi......ili ja omekanim..:misli::ne zna:
di vas boli
:D
sad mi je jasno zas se veselis ovom snijegu i ledu.
a meni prodajes price o blagdanima, obiteljskim vecerama.. ccc.
ja uvijek naletim na takvu...:tuzni:
ak' nije u početku, onda kasnije ožilavi......ili ja omekanim..:misli::ne zna:
neznam frende, mozda je stvarno problem u nama.
samo kad se sjetim bivse.......mpjup
to bi se tjednima kuhalo i opet bi bila zilava :o
samo koristim priliku
razmisljam si o volontiranju u hitnoj
eee ak mi slomljena zenska zbrise onda nisam za drugo neg glavom u zid
kikidolly
16.12.2009., 14:01
njegov pogled, njegov zagrljaj i osjećaj sigurnosti koji sam imala uz njega, bili jedan do drugog, bili stotinama kilometara udaljeni. Šest predivnih godina, sama sam uništila, on je samo malim dijelom pripomogao.
Sada sam u jednom jako lošem odnosu. Zaljubljena, u strahu od samoće, dopuštam da me ponižava, vrijeđa me, da molim za zagrljaj. Zatvorila sam se u sebe.Gubim polako i društvo, na poslu zabušavam, a povrijedila sam svoje najbliže.
Čak i kad ovo pišem, na poslu, krijem suze od kolegice. Ne znam više što činiti. Ne vjerujem da sam toliko zaglibila nakon prekida 6- godišnje veze,,..ne snalazim se u prostoru, nedostaje mi dio mene.
Nekad sam bila vedra i nasmiješena osoba, dotjerala bih se svaki dan, a danas...ne prepoznajem se. A samo tražim toplu riječ..:(
njegov pogled, njegov zagrljaj i osjećaj sigurnosti koji sam imala uz njega, bili jedan do drugog, bili stotinama kilometara udaljeni. Šest predivnih godina, sama sam uništila, on je samo malim dijelom pripomogao.
Sada sam u jednom jako lošem odnosu. Zaljubljena, u strahu od samoće, dopuštam da me ponižava, vrijeđa me, da molim za zagrljaj. Zatvorila sam se u sebe.Gubim polako i društvo, na poslu zabušavam, a povrijedila sam svoje najbliže.
Čak i kad ovo pišem, na poslu, krijem suze od kolegice. Ne znam više što činiti. Ne vjerujem da sam toliko zaglibila nakon prekida 6- godišnje veze,,..ne snalazim se u prostoru, nedostaje mi dio mene.
Nekad sam bila vedra i nasmiješena osoba, dotjerala bih se svaki dan, a danas...ne prepoznajem se. A samo tražim toplu riječ..:(
gle znam da ti je tesko ali moras vise postovati sebe.
nesmijes dozvoliti da te neko vrijedja i omalovazava zbog kako ti kazes straha od samoce.
neznam koliko imas godina ali znam da za dobre stvari nikad nije kasno.
skupi hrabrosti, digni glavu, uredi se, nabaci smjesak i kad ti se ne smije, ispricaj se svojim najblizim i kreni dalje.
poslje toga ce ti biti lakse i stvari ce se poceti odvijati u drugom smjeru.
da ne zaboravim ovom seronji daj crveni karton, izbaci ga iz igre.
zar ti treba neko poput njega?
onih sest god i sve sta je bilo je sada iza tebe, razmisljaj o narednih sest o svemu sta bi te veselilo, sta zelis.
pokreni se, nije lako ali to moras TI uciniti.
zivot je jedan, zivi ga. zar ces se osuditi na zivot sa covjekom koji te nije u stanju zagrliti?
di vas boli
pricajmo sa smailicima:rofl:
ma ljube ne tako, znas ti sta tonci misli :cerek::cerek:
zna Zal kaj moj Tonci misli...bez brige ljube :bicedobro:
pa cuj, Tonci nam je cisti univerzalac...i meni prica kak voli starije zene:rofl::rofl::rofl:
zna Zal kaj moj Tonci misli...bez brige ljube :bicedobro:
ljube ma znam da znas al ipak za svaki slucaj... :cerek::cerek:
pa cuj, Tonci nam je cisti univerzalac...i meni prica kak voli starije zene:rofl::rofl::rofl:
eto, eto izda me ljube moja :rofl::rofl:
ma sad kad patim od teske bolesti volim sve zene, bez obzira na godine, boju koze, vjeroispovjest.........
ljube ma znam da znas al ipak za svaki slucaj... :cerek::cerek:
ecco jedna meni od tebe:cerek:
http://www.youtube.com/watch?v=VzcdD7Eg9vA
eto, eto izda me ljube moja :rofl::rofl:
ma sad kad patim od teske bolesti volim sve zene, bez obzira na godine, boju koze, vjeroispovjest.........
ja se maknula iz tvog spisaka zena...pa samo da ti bude lakse:mig:
ja se maknula iz tvog spisaka zena...pa samo da ti bude lakse:mig:
eeeh nejde to tako, da imam ikakav spisak nebi sada bio bolestan i valjda bi ja odlucivao ko je a ko nije na spisku :mig:
eeeh nejde to tako, da imam ikakav spisak nebi sada bio bolestan i valjda bi ja odlucivao ko je a ko nije na spisku :mig:
a kaj da velim da se ne ponavljam...prica smajlica...
:kiss:
odoh...:mig:
aa da prije odlaska ispraznis folder :mig:
aj da ti nesto sapnem :rofl:
sahardoom
17.12.2009., 17:56
Kako se osjećam nakon prekida?
Odvratno...
Usamljeno, umorno, izdano, odbačeno, ljuto, tužno...
Kako se osjećam nakon prekida?
Odvratno...
Usamljeno, umorno, izdano, odbačeno, ljuto, tužno...
i ja isto:(
sahardoom
17.12.2009., 18:43
i ja isto:(
Samo čekam da prođe sve ovo "praznično ozračje", možda će biti lakše.
da. uobicajeni osjecaji ciji je uzrok prekid...
no, nabrajanje istih tesko da pomaze samo po sebi. ovaj pdf sluzi da svakom od njih date pravo lice.
- primjer: osjecam se odbaceno jer me je kreten jos sinoc gledao u oci i govorio da cu bit majka njegove djece, a jutros mi je poslao sms u kojem stoji da ce poslije posla doc po svoje usrane cdeove. - :zubo:
sahardoom
17.12.2009., 19:11
da. uobicajeni osjecaji ciji je uzrok prekid...
no, nabrajanje istih tesko da pomaze samo po sebi. ovaj pdf sluzi da svakom od njih date pravo lice.
- primjer: osjecam se odbaceno jer me je kreten jos sinoc gledao u oci i govorio da cu bit majka njegove djece, a jutros mi je poslao sms u kojem stoji da ce poslije posla doc po svoje usrane cdeove. - :zubo:
Pardon...
Usamljeno - morao sam odbaciti puno prijateljica do kojih mi je stalo, zbog njene ljubomore, ostalo je samo puno prijatelja sa kojima mogu samo piti i pokušati potisnuti i zaboraviti
umorno - od posla, od razmišljanja "zašto", od slušanja što pričaju iza mojih leđa dovoljno tiho da čujem, od svega
izdano - jer nije održala svoje obećanje da će se otvoriti, iako sam je upozoravao da će nas to uništiti
odbačeno - jer nije pokazivala ni da joj je malo stalo do tih sedam godina što smo proveli zajedno
ljuto - na sebe jer sam bio u pravu, na nju jer je tvrdoglava kada shvati da sam bio u pravu, pa još jače zagrize iako zna da je pogriješila
tužno - jer je ovaj mjesec trebao biti najbolji od svih do sada u mom životu, a ispao je najgori
ma ne trebas pardonirat. :D
samo sam naveo primjer jer ljudi cesto u sebi drze prave uzroke osjecajima, a tek kad ih stave na papir ili u ovom slucaju nakucaju ovdje, zapocne proces izljecenja.
naravno, da ostanem u duhu ovog pdfa, uvijek savjetujemo da se u proces ukljuci stanovita kolicina alkohola, no vidim da si ti vec na dobrom putu. jedino sto bih preporucio je da zaboravis ideju potiskivanja.
jednom davno sam tako ja stiskao dok smo bili na kampiranju, jer eto nisam mogao u rupu u zemlji obavit sto sam vec trebao. i tako dan za danom prolazi, a ja potiskujem. sedmog dana sam zavrsio u bolnici s napuknucem slijepog crijeva na operacijskom stolu. a samo sam trebao cucnut i izbacit iz sebe. :mig:
p.s.
simpa brojka postova - Postova: 1,234 :zubo:
Pardon...
Usamljeno - morao sam odbaciti puno prijateljica do kojih mi je stalo, zbog njene ljubomore, ostalo je samo puno prijatelja sa kojima mogu samo piti i pokušati potisnuti i zaboraviti
umorno - od posla, od razmišljanja "zašto", od slušanja što pričaju iza mojih leđa dovoljno tiho da čujem, od svega
izdano - jer nije održala svoje obećanje da će se otvoriti, iako sam je upozoravao da će nas to uništiti
odbačeno - jer nije pokazivala ni da joj je malo stalo do tih sedam godina što smo proveli zajedno
ljuto - na sebe jer sam bio u pravu, na nju jer je tvrdoglava kada shvati da sam bio u pravu, pa još jače zagrize iako zna da je pogriješila
tužno - jer je ovaj mjesec trebao biti najbolji od svih do sada u mom životu, a ispao je najgori
Eo, sad ja ni nemoram niš pisat jer bi ispalo kao da tebe ponavljam, samo nije 7 nego 4 godine....da i meni je ovo inače jedan od najdražih mjeseci, rodjendan, božić, nova i sve ostalo, ali ovaj put jad i ljutnja.....
sahardoom
17.12.2009., 20:36
Eo, sad ja ni nemoram niš pisat jer bi ispalo kao da tebe ponavljam, samo nije 7 nego 4 godine....da i meni je ovo inače jedan od najdražih mjeseci, rodjendan, božić, nova i sve ostalo, ali ovaj put jad i ljutnja.....
...a u 3PM, zaboravio sam i na to, zato su tako zapeli da se "moramo" ići nasrati a rekao sam im da ga ne želim slaviti, više ne mogu niti razmišljati kako treba, bemti rođendan, i to još 31...
4 godine? Ajde, nek te "usreći" što nije 7, ali ne vjerujem da išta manje boli, zar ne?
@Leon
Alkohol pomaže, ali ne kao nekada, nije više isto, ne ubija tu vrstu boli, i znam da nije dobro sve potiskvati u sebe, puno sam toga potisnuo i progutao sa njom, ali šta mogu kada nikome više ne vjerujem.
PS: te "stvari" se ne potiskuju, to mora izaći van :D
nervozno - jer znam što me uskoro očekuje, što sam sposoban napraviti iako takve stvari apsolutno ničemu ne vode...
...a u 3PM, zaboravio sam i na to, zato su tako zapeli da se "moramo" ići nasrati a rekao sam im da ga ne želim slaviti, više ne mogu niti razmišljati kako treba, bemti rođendan, i to još 31...
4 godine? Ajde, nek te "usreći" što nije 7, ali ne vjerujem da išta manje boli, zar ne?
...
Meni, 27, kažu najbolje godine, zasada nemam takav najbolji osjećaj.....
Ne, vjerovatno ne boli manje, jer od 4 godine, 3 godine zajedničkog života, i sve što s tim skupa ide, kupovanje tava, lonaca, posteljine, televizije.... planiranje budućnosti, djece, bla bla, srać srać......nestalo sve u manje od mjesec dana.....:confused::confused::(:eek::mad::rolleyes ::(:(:(( čisto da ne opisujem emocije jer ne mogu više......)
bosonogi
17.12.2009., 22:06
joj kak ste mi svi slatkički... :cerek: bu bu bu :D
a kaj nam je simpatična slovenska debeljuca prešla? :tuzni:
sahardoom
17.12.2009., 22:46
Meni, 27, kažu najbolje godine, zasada nemam takav najbolji osjećaj.....
Ne, vjerovatno ne boli manje, jer od 4 godine, 3 godine zajedničkog života, i sve što s tim skupa ide, kupovanje tava, lonaca, posteljine, televizije.... planiranje budućnosti, djece, bla bla, srać srać......nestalo sve u manje od mjesec dana.....:confused::confused::(:eek::mad::rolleyes ::(:(:(( čisto da ne opisujem emocije jer ne mogu više......)
Da, "najbolje" godine...
Planovi... hm, dođe mi da se smijem sada kakve smo sve planove imali, JBG.
Bar one što mogu moram probati ostvariti, iako nemaju smisla kad si sam, čisto samo zbog sebe, bar jednom da stavim sebe na prvo mjesto.
Mjesec dana? Bar je brzo puklo, ja sam "životario" zadnje dvije godine, polako se raspadao i... ništa, duga priča, treba ostati u prošlosti (znam Leon-e, znam, ima vremena za obradu svega)
Zadnja dva mjeseca su bila čudna kombinacija ignoriranja, glume, laži i manipulacije, tako da sam više bio zbunjen nego iznenađen.
Emocije dođu i odu, kao plima, sad ih ima sad ih nema, danas boli, sutra ne (dobro, onaj "tupi" osjećaj je neka vrsta emocije, ali nije bol)
prazno - :ne zna:
prije svega, pozdrav svima!,
samo bih htjela da pročitate pa da se možda i ja uklopim u ekipu, možda da si olakšam. svoju priču sam ispričala svima oko sebe i ostala sam potpuno bez glasa u ovih par dana. osim toga, ne jedem, ne živim normalno, ne zato jer se volim žaliti i jer sam se prepustila jadu, već zato jer sam u potpunom ŠOKU i ne mogu se nikako oporaviti.
najkraće moguće,
dečko me ostavio nakon 4 godine veze, skoro na godišnjicu, bez IKAKVIH ZNAKOVA do zadnjeg trena izjavljujući ljubav i planove, maltene u sekundi se preokrenulo sve. sve se srušilo a nisam znala što mi se sprema.
ja sam u ŠOKU I NEVJERICI. ne mogu vjerovati da mi se to dogodilo, a kao da to nije dosta, uz to sam dobila paketić brutalne istine, valjda po prvi puta u njegovom životu. on tvrdi da nije planirano, da je na tvu gledao neku reportažu o odnosima ( u prošli četvrtak?), i natjeralo ga je na razmišljanje i shvatio je da "tu više nema ništa" "nismo jedno za drugo, nema budućnosti" "prekipilo mi je, dosta mi je" (čega???).
strašno je to što mi je priznao mnoge laže koje mi je "spontano" prodavao, jer sam ga "ja natjerala da mi laže i naučio se meni lagati".
jako mi je teško, ne mogu pronaći malu nadu da će mi jednom biti bolje.
toliko od mene, za sad.
sahardoom
18.12.2009., 00:01
prije svega, pozdrav svima!,
samo bih htjela da pročitate pa da se možda i ja uklopim u ekipu, možda da si olakšam. svoju priču sam ispričala svima oko sebe i ostala sam potpuno bez glasa u ovih par dana. osim toga, ne jedem, ne živim normalno, ne zato jer se volim žaliti i jer sam se prepustila jadu, već zato jer sam u potpunom ŠOKU i ne mogu se nikako oporaviti.
Eto, odmah si se uklopila. :D
Šok prođe, dva do tri tjedna, izgubiti ćeš 5 do 10 kila ovisno koliko si živčana i izvan balansa, ne moraš se opirati osjećajima, pusti ih sve van...
najkraće moguće,
dečko me ostavio nakon 4 godine veze, skoro na godišnjicu, bez IKAKVIH ZNAKOVA do zadnjeg trena izjavljujući ljubav i planove, maltene u sekundi se preokrenulo sve. sve se srušilo a nisam znala što mi se sprema.
26 dana do godišnjice, već mislim da je to neki običaj u zadnje vrijeme da ljudi budu napušteni pred važnije datume.
ja sam u ŠOKU I NEVJERICI. ne mogu vjerovati da mi se to dogodilo, a kao da to nije dosta, uz to sam dobila paketić brutalne istine, valjda po prvi puta u njegovom životu. on tvrdi da nije planirano, da je na tvu gledao neku reportažu o odnosima ( u prošli četvrtak?), i natjeralo ga je na razmišljanje i shvatio je da "tu više nema ništa" "nismo jedno za drugo, nema budućnosti" "prekipilo mi je, dosta mi je" (čega???).
...tu ima još toga puno što nije rečeno, 100% sam siguran
strašno je to što mi je priznao mnoge laže koje mi je "spontano" prodavao, jer sam ga "ja natjerala da mi laže i naučio se meni lagati".
jako mi je teško, ne mogu pronaći malu nadu da će mi jednom biti bolje.
toliko od mene, za sad.
Standardno, ono što svi slušamo već duže vrijeme od svakog oko nas...
"Biti će bolje, daj malo vremena, vidjet ćeš, biti će bolje"
Neće, vjeruj mi, biti će sve gore i gore, sve dok .... (nisam došao do toga, još)
Laku Noć svima!
...
svjesna sam da se većina ljudi ovako osjeća kad ih povrijedi osoba kojoj su vjerovali, s kojom su provodili neki dio života, ali nije mi jasno kakav je to čovjek, koji me poznaje u dušu, kaže da me voli a spreman je na ovaj bezobrazan način povrijediti me a zna kakva sam i kako ću se osjećati. ?
i jasno mi je da je svaki prekid ozbiljne veze težak, ali mi nije jasno kako da si pomognem u ovoj situaciji kad se osjećam izdano kao nikad u životu.
jer ništa se nije dogodilo. nije bilo svađe, nije bilo napetosti, nije bilo zahlađenja, ničega što bi predhodilo ovome. šok totalni. i gledam u mobitel i prolaze mi njegove rečenice mislima, kako se nikad više nećemo vidjeti ni čuti jer nema smisla.
formalni razlog koji sam dobila: " ja sam takav, trpit ću dok mi ne prekipi. prekipjelo mi je. neću više ovo".
i ok, neće više sa mnom vezu. ali kakav je to način, nekoga s kim spavaš, jedeš, dišeš 4 godine neprestano, pozvat na gledanje serije pa ostavit u sekundi.. i ne okrenuti se nijednom.
a kad plačem i kažem koliko me povrijedio i koliko mi je teško, samo kaže " daaaaaj, pa bit će bolje. odi s mamom negdje kupit nešto, ja sad moram na nogomet, ajde, nije smak svijeta".
oprostit ćete mi što ovoliko postova pišem, ? ali ne spavam već danima.
napravila sam u ovih 3,4 dana velike greške, zvala sam ga. mislila sam da će mi tako biti lakše. mislila sam da će mi reći koliko je i njemu teško i žao i da će mi pomoći razgovorom jer bio mi je najbolji prijatelj. ali ne.
netko je na ovoj temi davno napisao- zvanjem im samo olakšavamo da krenu dalje, jer znaju da nas nisu izgubili.
i to je istina, to sam ga i pitala i rekao je-da.
ne znam je li navika ili što, ali ja ga nazovem i pitam što radi i kako je. ne valja to nikako, znam. i svaki razgovor sam čula nešto što nisam htjela čuti. svaki put sve gore.
ali evo, večeras nisam.
zvala sam jučer, cca 7,8 sati, nije se htio javiti. jutros se javio i pitao je zašto zovem, pa mi smo prekinuli. kao da imamo 16 godina, kao da se znamo 16 dana.
ne znam što zapravo želim.
MOŽDA da čujem pravi razlog, da mi pojasni i pomogne da shvatim, da čujem i vidim da mu je zbilja žao nas, pa će mu bar nešto faliti.. ne znam.
nije lako, nije lako.
(ako se netko slučajno pita, imam 24 god.)
Eto, odmah si se uklopila. :D
Šok prođe, dva do tri tjedna, izgubiti ćeš 5 do 10 kila ovisno koliko si živčana i izvan balansa, ne moraš se opirati osjećajima, pusti ih sve van...
...tu ima još toga puno što nije rečeno, 100% sam siguran
Laku Noć svima!
već sam izgubila previše, uopće mi hrana ne fali, ne treba, ne da mi je žvakat. :)
to da tu ima još nerečenog, to mi svi kažu. ali što da radim. ja sam otvoreno više puta pitala da mi se kaže, ako je već bio brutalno iskren, nek kaže do kraja. ali ne, tvrdi da je to to. čak se i naljuti ako ja kažem neku svoju teoriju.
događa se i da se ljudi ohlade, zasite... :ne zna: ali nije način da se laže i mulja do zadnje minute. (20 min prije prekida mi je ozbiljno rekao "avatar dolazi idući tjedan u kino, znaš, ti idemo gledat skupa naravno!?).
wtf :confused:
laku noć i tebi, hvala!
Black Molly
18.12.2009., 00:28
Draga moja, ja sam ostavljena na samu godišnjicu, razumijem te :mig:
Radila sam iste greške kao ti, zvala sam, pokušavala dokučiti što se dogodilo, zašto se događa to što se događa, nisam spavala (još uvijek ne spavam, imam frendicu na msn koja mi krati noć), nemam apetita, jedem kad mi se već vrti, ponekad tupavo gledam u zid ili plafon, ovisi o tome sjedim li ili ležim, ništa me više ne veseli, nisam bila na poslu već danima ... dani prolaze, meni je svejedno koji je dan, koliko je sati i što se oko mene događa. Pripremi se za to. Bit će sve gore i gore, pa i najgore, ali onda će postati lakše ... nadam se :mig:
zelimsamoreci
18.12.2009., 00:37
evo meni je 7 tjedan od prekida veze od 3 godine svaki dan mi je isti, takoder me nista ne veseli, odem van super se zabavim i vratim se kuc nesretna, nedostaje mi, znam mu poslati tu i tamo poruku, on niti na jednu ne odgovara....ne znam sta reci...sve bi dala da izdrzim i ne saljem nista...al eto cim dode subota mene ljutnja prode i pisem gluposti:(
...
jer ništa se nije dogodilo. nije bilo svađe, nije bilo napetosti, nije bilo zahlađenja, ničega što bi predhodilo ovome. šok totalni. i gledam u mobitel i prolaze mi njegove rečenice mislima, kako se nikad više nećemo vidjeti ni čuti jer nema smisla. .
Ni ja nisam dobila razlog, to mi je ono najgore, da bar znam zašto se sve to desilo, da si posložim stvari u glavi i krenem dalje, bilo bi lakše, a ne ovako ću se još dugo vremena pitati zašto i sama morati izmišljati razloge, a nikad neću znati pravu istinu.
Black Molly
18.12.2009., 10:57
Ni ja nisam dobila razlog, to mi je ono najgore, da bar znam zašto se sve to desilo, da si posložim stvari u glavi i krenem dalje, bilo bi lakše, a ne ovako ću se još dugo vremena pitati zašto i sama morati izmišljati razloge, a nikad neću znati pravu istinu.
Ni ja nemam pojma. Svašta mi je rekao, ali je to sasim kontradiktorno onome što je govorio prije i njegovom ponašanju. Zato si ponavljam u glavi "on nije za mene, ja nisam za njega i to je to" i ponavljam i ponavljam. Mislim da je samo u tome stvar. Barem sam prestala vrtiti neke scene u glavu, imati flasheve i analizirati što sam rekla, što sam napravila ... :ne zna:
Kakav bi trebao biti "closure" da vas zadovolji i da ne razbijate glavu mjesecima o ŠBB-KBB varijantama?
Kakav bi trebao biti "closure" da vas zadovolji i da ne razbijate glavu mjesecima o ŠBB-KBB varijantama?
treba imat smisla, treba se osjetit da je iskren ma koliko težak bio. jer teško je prihvatit da ti je netko lagao neko vrijeme (svjesno ili nesvjesno), radio jedno, mislio drugo, lakše je (bar po meni) kad si svjestan što se i zašto dogodilo. znam da nije uvijek tako, ali tako bi barem bilo FER.
JelicaLelica
18.12.2009., 12:49
boli.. jaaaaaaaako boli.. iako sam ja ta koja je otišla.. ali ne prođe ni sekunda da ne pomislim na njega..
rekla sam mu da je prekid.. molio je da bude pauza da se zborjimo i da vidimo što ćemo i kako.. duga veza i zajednički život je iza nas..
ne znam kako dalje.. trudim se ne javljati mu se.. jako je teško.. oboje smo zajebali.. on malo više.. zato sam i otišla..
preispitujem se svaki dan jesam li donijela dobru odluku..
zašto tako prokleto boli???
Black Molly
18.12.2009., 12:52
treba imat smisla, treba se osjetit da je iskren ma koliko težak bio. jer teško je prihvatit da ti je netko lagao neko vrijeme (svjesno ili nesvjesno), radio jedno, mislio drugo, lakše je (bar po meni) kad si svjestan što se i zašto dogodilo. znam da nije uvijek tako, ali tako bi barem bilo FER.
Potpisujem i dodajem da mi je jako teško prihvatiti u istom razgovoru izjave "ti si ostvarenje mojih snova" i "ne želim prekinuti s tobom, ali mislim da je to bolje za nas" :kava:
Ima ih još, ali ove dvije su bile zadnje kojih se sjećam :D
Jel vam ikada netko rekao: Ti si previše dobra za mene?
Meni je jedna rekla da sam predobar za nju i da me ne zaslužuje... :rofl: :rofl: :rofl: :s
Black Molly
18.12.2009., 13:30
Meni je jedna rekla da sam predobar za nju i da me ne zaslužuje... :rofl: :rofl: :rofl: :s
Kak će mi to reći kad sam po defaultu predobra za sve i nitko me ne zaslužuje? :rofl: I moram takva sranja slušati sa frendicama na kavi, sa šefom poslije sastanka, sa frendovima na pivi, sa wannabe mojim dečkima u kinu itd.
Sada, kada sam sigurna da me nitko ne zaslužuje, nemam viša što tražiti po svijetu :rofl:
Sada, kada sam sigurna da me nitko ne zaslužuje, nemam viša što tražiti po svijetu :rofl:
:top: :s :lol: :lol:
Ježi ga, ostaje ti samo počiniti ritualni suicid pred Saborom, izmisli istovremeno neki dobar politički razlog :D
Black Molly
18.12.2009., 14:10
:top: :s :lol: :lol:
Ježi ga, ostaje ti samo počiniti ritualni suicid pred Saborom, izmisli istovremeno neki dobar politički razlog :D
Ma, kakav suicid. Sad znam da me ne može ljubav zeznuti da ostvarim svoje ambicije vezane za karijeru i da mogu biti kuja širokih razmjera prema muškarcima jer ćemo biti samo poslovni partneri :rofl:
Eto i sad ćeš ti tako izmjenjena uništiti par muškaraca koji će zatim to proslijediti svojim budućim curama i tako se čarobni krug nastavlja... :mig:
ju laki bastard, samo jedna....:rolleyes:
meni ih je već toliko njih to reklo da sam i ja počeo vjerovat....pa znaju valjda žene što pričaju...:rofl:
Ma, kakav suicid. Sad znam da me ne može ljubav zeznuti da ostvarim svoje ambicije vezane za karijeru i da mogu biti kuja širokih razmjera prema muškarcima jer ćemo biti samo poslovni partneri :rofl:
OMG, a new monster in town.:eek:
nadam se da se ipak šališ, nisu svi muškarci krivi za tvoje suze, kao što ni sve žene nisu krive za naše suze...:o
Black Molly
18.12.2009., 14:59
nadam se da se ipak šališ, nisu svi muškarci krivi za tvoje suze, kao što ni sve žene nisu krive za naše suze...:o
Ne. Ozbiljna sam dok tipkam po forumu. Jako. :rofl:
Ne. Ozbiljna sam dok tipkam po forumu. Jako. :rofl:
GO GIRL!:D
Black Molly
18.12.2009., 18:00
Evo, sad sam ozbiljna. Trebala sam ići na put sa bivšim u njegov rodni grad jer mu je obiteljska situacija teška, a prekinuo je komunikaciju sa svima, pa čak i najboljim prijateljem, osim sa mnom. Nakon što sam ga po zamolila da prekinemo sve kontakte, pa čak i izbrisala njegove brojeve koje ne znam napamet, on se javio da mu je situacija još teža. Kako sam glupo i dobroćudno tele, slušala sam njegove jadi iako je napomenuo da me ne želi opterećivati s time. Nesposoban za išta, pukao od različiti loših događaja koji ga pogađaju na sve strane, nije bio sposoban provesti Božić sa svojima. To mu je inače teško, ali ove godine mu je obiteljska situacija takva da ne može naći opravdanje da ga ne provede sa svojom obitelji. Pripremila sam sve da bih mu olakšala - pokloni, kolači, čestitke ... sve što normalni ljudi rade za svoju obitelj u ovakvo blagdansko vrijeme. Danima sam izmišljala i planirala, svaki slobodan trenutak provela lijepljenjem kolačića pekmezom i valjanjem u štaub šećer kao neka jadnica. Svi su mi rekli da je to u redu, pa čak i moji roditelji i da sam divna osoba, nisu očekivali ništa manje od mene.
Danas me bivši okrivio da sam bezveze potrošila vrijeme na takve gluposti i da ne idemo kod njegovih (zbog dodatnih komlikacija koje su se pojavile, nevezano za moje kolače). Čak se ponašao kao da sam napravila nešto sasvim zlo i krivo te ne može razumijeti odakle meni ideja da je takvo nešto normalno. Čak me napao da sam samo htjela ispasti divna i draga, a da nisam razmišljala o njemu i njegovoj obitelji, da sam egocentrična jer se sve vrti oko mene. Ne mogu vjerovati, kao ni moji prijatelji, a moja mama je u šoku. Poznajem njegovu obitelj i provodili smo dosta blagdana/praznika tokom veze kod njih, čak smo ponekad i ljetovali s njima, tako da je njima ovakvo nešto sasvim normalno, a i poznaju me i znaju da sam takva da volim razveseliti druge. Nije prvi put da im nešto poklanjam kao ni da prvi put dolazimo k njima, uvijek sam im donijela neki mali znak pažnje, čak i kad smo bili na moru, a oni bi stigli nakon nas dočekalo ih je nešto. Ostala sam zbunjena iako je dodao da će me nazvati kasnije, a nemam pojma čemu kad mi je već sve rekao. I da dodam, nije rekao ni hvala ni lijepo od tebe, već je samo ljutito iznosio svoje mišljenje o tome.
WTF? :kava:
ja sam to rekla nekome...sinoc...jel to vazi a? http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a090.gif
btw: al veceras cu se ponavljati...jbg.. http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a115.gif
bjezim ja odavde...sve neki stranci...:ne zna:
bjezim ja odavde...sve neki stranci...:ne zna:
ma ljube kud pobjeze :rofl:
moram sama sebe citirati jer ovo NIJE NORMALNO :eek: ja NEMAM 24 godine, nego 23, moj bivši dečko ima 24.
eto toliko mi je u glavi. sram me.
sahardoom
19.12.2009., 12:01
...ali nije mi jasno kakav je to čovjek, koji me poznaje u dušu, kaže da me voli a spreman je na ovaj bezobrazan način povrijediti me a zna kakva sam i kako ću se osjećati. ?
Čovjek koji misli samo na sebe i kako će najlakše izbjeći da njega boli, vjerovatno je već duže to pripremao.
i jasno mi je da je svaki prekid ozbiljne veze težak, ali mi nije jasno kako da si pomognem u ovoj situaciji kad se osjećam izdano kao nikad u životu.
Nikako si ne možeš pomoći ako si dobra osoba i ako ti je stalo do drugih ljudi više nego do sebe, ali ako nisi takva, onda ti je puno lakše, samo nađeš nekoga i uništiš ga kao što su tebe
jer ništa se nije dogodilo. nije bilo svađe, nije bilo napetosti, nije bilo zahlađenja, ničega što bi predhodilo ovome. šok totalni. i gledam u mobitel i prolaze mi njegove rečenice mislima, kako se nikad više nećemo vidjeti ni čuti jer nema smisla.
:ne zna:
formalni razlog koji sam dobila: " ja sam takav, trpit ću dok mi ne prekipi. prekipjelo mi je. neću više ovo".
i ok, neće više sa mnom vezu. ali kakav je to način, nekoga s kim spavaš, jedeš, dišeš 4 godine neprestano, pozvat na gledanje serije pa ostavit u sekundi.. i ne okrenuti se nijednom.
a kad plačem i kažem koliko me povrijedio i koliko mi je teško, samo kaže " daaaaaj, pa bit će bolje. odi s mamom negdje kupit nešto, ja sad moram na nogomet, ajde, nije smak svijeta".
Hladno i planirano... bar mi tako izgleda, i to još u ovo vrijeme kada se tolika sranja događaju i kada su tzv. "najsretniji dani u godini"... hladno i planirano.
oprostit ćete mi što ovoliko postova pišem, ? ali ne spavam već danima.
napravila sam u ovih 3,4 dana velike greške, zvala sam ga. mislila sam da će mi tako biti lakše. mislila sam da će mi reći koliko je i njemu teško i žao i da će mi pomoći razgovorom jer bio mi je najbolji prijatelj. ali ne.
...slična je i moja greška, samo sa porukama, nisam mogao čuti njen glas...
netko je na ovoj temi davno napisao- zvanjem im samo olakšavamo da krenu dalje, jer znaju da nas nisu izgubili.
i to je istina, to sam ga i pitala i rekao je-da.
ne znam je li navika ili što, ali ja ga nazovem i pitam što radi i kako je. ne valja to nikako, znam. i svaki razgovor sam čula nešto što nisam htjela čuti. svaki put sve gore.
ali evo, večeras nisam.
zvala sam jučer, cca 7,8 sati, nije se htio javiti. jutros se javio i pitao je zašto zovem, pa mi smo prekinuli. kao da imamo 16 godina, kao da se znamo 16 dana.
Postao ti je navika, dio tvog života, doslovno dio tebe, toliko si ga voljela. Tako je i meni bilo, taj prokleti trenutak koji "moraš" podjeliti jer je dio tvog života.
Ne razumijem zašto se toliko puno ljudi boji da postanu navika partneru, to je i bit svega, da toliko postanu dio tebe da ne možeš niti jedan trenutak zamisliti život bez njih, da niti jedan događaj ne može biti a da ga ne podjeliš... opet serem bez veze...
ne znam što zapravo želim.
MOŽDA da čujem pravi razlog, da mi pojasni i pomogne da shvatim, da čujem i vidim da mu je zbilja žao nas, pa će mu bar nešto faliti.. ne znam.
nije lako, nije lako.
...to ćeš sada teško saznati jer on vodi glavnu riječ u tome, kad on zaželi će ti reći, a do tada te drži i kontrolira, hladno i proračunato...
već sam izgubila previše, uopće mi hrana ne fali, ne treba, ne da mi je žvakat. :)
...savršena dijeta, trebamo je patentirati.
to da tu ima još nerečenog, to mi svi kažu. ali što da radim. ja sam otvoreno više puta pitala da mi se kaže, ako je već bio brutalno iskren, nek kaže do kraja. ali ne, tvrdi da je to to. čak se i naljuti ako ja kažem neku svoju teoriju.
...a možda samo ne želi priznati da od početka nije bilo ničega nego samo čista potreba imati nekoga, bilo koga... gluposti, znam
događa se i da se ljudi ohlade, zasite... :ne zna: ali nije način da se laže i mulja do zadnje minute. (20 min prije prekida mi je ozbiljno rekao "avatar dolazi idući tjedan u kino, znaš, ti idemo gledat skupa naravno!?).
wtf :confused:
...kako go drugoj strani puhne, tako ga dobijemo, i ovako nam bude, dok oni uživaju...
laku noć i tebi, hvala!
:D nemaš na čemu zahvaljivati, znaš i sama da oboje ne želimo biti ovdje nego...
Druga strana zna, i zna što znači imati tu informaciju, a mi... tko nas j...
Kada saznaš "iskreno" zašto si napušten/a vidiš da pola toga nema smisla ili su bile laži. Jednostavno ne žele reći i otvoriti se potpuno jer znaju da je greška u njima.
Sada tek shavćam neke stvari a druge što sam mislio da razumjem više nemaju smisla... zbunjujuće!
Napokon je pao snijeg u Rijeci, idem malo sam prošetat gradom. Idem gledat ljude kako se vesele i uživaju.
Druga strana zna, i zna što znači imati tu informaciju, a mi... tko nas j...
Napokon je pao snijeg u Rijeci, idem malo sam prošetat gradom. Idem gledat ljude kako se vesele i uživaju.
Znam da zna, ali sad sam i ja saznala, ne od njega nego od drugih ljudi i to sam saznala takve grozne stvari da ne mogu vjerovati s kim sam bila 4 godine, s kime sam djelila krevet, kome sam peglala košulje i kuhala ručak itd....Ali eto opet mi je lakše kada znam, kada sam otkrila kakav je, nema više laži i muljanja, istina je izašla na vidjelo, kako god ona grozna bila, bar više ne živim u zabludi....
Ja bi isto šetala se po Rijeci, samo trebam skinut mol metra snijega s auta i očistit cijeli prilaz:eek: ali dobro kao mala sam uvijek žalila zašto nema snijega u Rijeci, sa sam ga konačno dočekala.
Život je lijep:D
sahardoom
19.12.2009., 13:25
Znam da zna, ali sad sam i ja saznala, ne od njega nego od drugih ljudi i to sam saznala takve grozne stvari da ne mogu vjerovati s kim sam bila 4 godine, s kime sam djelila krevet, kome sam peglala košulje i kuhala ručak itd....Ali eto opet mi je lakše kada znam, kada sam otkrila kakav je, nema više laži i muljanja, istina je izašla na vidjelo, kako god ona grozna bila, bar više ne živim u zabludi....
U drugoj situaciji, kad saznaš nešto, bilo bi pozitivno, ali u ovakvoj situaciji, gore ne može.
Bar sada znaš, vidiš od kada su počele laži (bar sam ja to složio) i kako su hladnokrvno izvedene.
Ja bi isto šetala se po Rijeci, samo trebam skinut mol metra snijega s auta i očistit cijeli prilaz:eek: ali dobro kao mala sam uvijek žalila zašto nema snijega u Rijeci, sa sam ga konačno dočekala.
Život je lijep:D
Ja ću još malo, samo da mi se hlače osuše, jutros mi je guzica poljubila snjeg kada sam šetao do pekare, volim topli kruh. :rolleyes:
Samo se nadam da će netko od poznatih biti u gradu, svi koje sam zvao jutros na kavu su ili zimogrozni pa ne žele ni izaći iz kuće ili su se stisli uz partnere pa uživaju...
Snijeg, šetnja, kava, čaj, kuhano vino...
Život je lijep, ali je i još ljepši kada... ma.. možda jednog dana opet.
Black Molly
19.12.2009., 13:39
Život je lijep, ali je i još ljepši kada... ma.. možda jednog dana opet.
Ne tako govoriti :D
Život je prekrasan, imat ćemo bijeli Božić, sjetite se samo kako vas je to radovalo kad ste bili djeca i kad niste imali glave pune pitanja, trauma i loših iskustava. Sjetite se kako ste se veseliti grudanju ... a danas možete kombinirati kuhano vino i grudanje. Recimo, to ću ja danas učiniti sa najboljom prijateljicom.
Život je prekrasan, ooo da ... a kad zbrojiš sve male stvari, puno više znače nego jedna velika. Samo što ih često vidimo kao jednu malu stvar, a ne kao hrpu puno malih stvari. :mig:
Black Molly
19.12.2009., 13:44
Moji osjećaji nakon prekida ... još uvijek me dere nesanica i mislim da lagano ludim, ali super si izgledam i nekako se super osjećam, nemam pojma odakle to dolazi.
Nisam išla sinoć van, niti ću ići danas, super sam si u ovoj trenirci koja se ne paše s ovom vestom, pijem kuhano vino i danas ujutro u 2:42 sam uz šalicu kuhanog vina shvatila ... na kakvog sam kretena potrošila toliko vremena, dobrote, truda ... napokon ga vidim onakvog kakav od je, bez idealiziranja ... i uviđam da je ovo bila jedna sasvim velika greška. Na kojoj učim :D
Kada saznaš "iskreno" zašto si napušten/a vidiš da pola toga nema smisla ili su bile laži. Jednostavno ne žele reći i otvoriti se potpuno jer znaju da je greška u njima.
Sada tek shavćam neke stvari a druge što sam mislio da razumjem više nemaju smisla... zbunjujuće!
SO TRUE!
da ne citiram sve...
kužim o čemu pišeš, skroz kužim.
sinoć sam bila vani, nešto strašno strašno se dogodilo oko 4 ujutro, vezano uz njega i mora to znati, tragedija se dogodila. ali ugasio je mobitel i ne mogu ga dobit nikako (ljuti se jer sam pričala s njegovom mamom i rasplakale smo se) ma uglavnom, da ne duljim, ne znam kako da dođem do njega, mislim da se više nikad neće javiti na mob, a doma ga ne mogu zvat jer sam već zvala i ništa od toga. :confused: kad bi barem znao koliko je hitno!
i ja sam u rijeci. :) da se mogu maknut autom, otišla bih do njega, toliko je hitno, ali ne mogu, zatrpao me snijeg.
bunny30
19.12.2009., 14:25
Moji osjećaji nakon prekida ... još uvijek me dere nesanica i mislim da lagano ludim, ali super si izgledam i nekako se super osjećam, nemam pojma odakle to dolazi.
Nisam išla sinoć van, niti ću ići danas, super sam si u ovoj trenirci koja se ne paše s ovom vestom, pijem kuhano vino i danas ujutro u 2:42 sam uz šalicu kuhanog vina shvatila ... na kakvog sam kretena potrošila toliko vremena, dobrote, truda ... napokon ga vidim onakvog kakav od je, bez idealiziranja ... i uviđam da je ovo bila jedna sasvim velika greška. Na kojoj učim :D
meni evo prošlo 2 mjeseca...krpam se kako najbolje znam i umijem...
počela sam ponovno normalno spavati...
smršavila 5 kg i izgledam si bolje nego ikad:D
napokon i ja vidim kakav je ON idiot zapravo....da me uzimao zdravo za gotovo... i na šta sam potrošila desetljeće svog života... ali sad shvaćam da ja zaslužujem bolje i neću pristati na ništa manje...
Black Molly
19.12.2009., 15:18
napokon i ja vidim kakav je ON idiot zapravo....da me uzimao zdravo za gotovo... i na šta sam potrošila desetljeće svog života... ali sad shvaćam da ja zaslužujem bolje i neću pristati na ništa manje...
Drago mi je da si se riješila nesanice :mig:
No, ako ja izgubim 5 kg, nestat ću :D
Taj trenutak razuma i racionalizacije u kojem shvatiš na što si gubila vrijeme često dolazi prekasno.
Desetljeće. Isuse :eek:
bunny30
19.12.2009., 15:45
Drago mi je da si se riješila nesanice :mig:
No, ako ja izgubim 5 kg, nestat ću :D
Taj trenutak razuma i racionalizacije u kojem shvatiš na što si gubila vrijeme često dolazi prekasno.
Desetljeće. Isuse :eek:
da desteljeće:(...cijela jedna era je iza mene:D
spremam se na novo, bolje desetljeće.... inače kažu za tridesete da su najbolje godine:ne zna::D
da, nažalost to se shvati prekasno...
vjeruj mi ja sam tek nedavno shvatila da se ne isplati uništavati radi nikoga, a pogotovo ne radi idiota koji te ne zaslužuje...
sahardoom
19.12.2009., 16:25
Ne tako govoriti :D
Život je prekrasan, imat ćemo bijeli Božić, sjetite se samo kako vas je to radovalo kad ste bili djeca i kad niste imali glave pune pitanja, trauma i loših iskustava. Sjetite se kako ste se veseliti grudanju ... a danas možete kombinirati kuhano vino i grudanje. Recimo, to ću ja danas učiniti sa najboljom prijateljicom.
Nekad je bilo puno lakše, istina, ali i mi smo bili puno... jednostavniji, naivniji, mlađi?
Život je prekrasan, ooo da ... a kad zbrojiš sve male stvari, puno više znače nego jedna velika. Samo što ih često vidimo kao jednu malu stvar, a ne kao hrpu puno malih stvari. :mig:
Trenutno ih ne vidim, sve male stvari što su me prije veselile nekako su izgubile smisao... ne znam... samo čekam da prođe sve...
Ja samo padnem i spavam, ali se još uvjek budim u 3 sata da provjerim...
...imala je astmu pa sam se budio noću samo da provjerim i da je pokrijem jer je divljala po krevetu. U 3 P M!
Ja nisam mogao van jer sam malo pretjerao sa rakijom na poslu i sa kuhanim vinom poslje pa me još ulovila i temperatura...
...ja bi išao večeras van ali imam neki čudan osjećaj, nešto će biti danas, nadam se ne kao prošli vikend.
Kada nakon nekog vremena vidiš sa kim si bio toliko vremena, u koga si ulagao toliko sebe, toliko ljubavi... više se ljutim na sebe neki put zbog toga, kako sam mogao biti tako naivan i glup!
10 godina!?!?
...a ja se žalim na samo 7...
spremam se na novo, bolje desetljeće.... inače kažu za tridesete da su najbolje godine:ne zna::D
To da su tridesete najbolje vidjet ćemo u četrdesetima...
vjeruj mi ja sam tek nedavno shvatila da se ne isplati uništavati radi nikoga, a pogotovo ne radi idiota koji te ne zaslužuje...
Najgore je sad tako "uništen" nešto novo započeti, pardon, započeti uopće.
SO TRUE!
sinoć sam bila vani, nešto strašno strašno se dogodilo oko 4 ujutro, vezano uz njega i mora to znati, tragedija se dogodila. ali ugasio je mobitel i ne mogu ga dobit nikako (ljuti se jer sam pričala s njegovom mamom i rasplakale smo se) ma uglavnom, da ne duljim, ne znam kako da dođem do njega, mislim da se više nikad neće javiti na mob, a doma ga ne mogu zvat jer sam već zvala i ništa od toga. :confused: kad bi barem znao koliko je hitno!
i ja sam u rijeci. :) da se mogu maknut autom, otišla bih do njega, toliko je hitno, ali ne mogu, zatrpao me snijeg.
Čuj, što god bilo, ako ti misliš da to može išta promjeniti...
...ali iz osobnog (nažalost) iskustva što god je bilo, ako je druga strana odlučila što želi, jedino ti može produžiti agoniju, ali možda nije, ma ne znam...
Sretno i nadam se da ćeš uspjeti!
boli me sve - došao do kraja ulice, krenuo dolje do parka na Mlaki, rasuo se ko budala, vratio se doma
Black Molly
19.12.2009., 16:47
moj prekid je onda beba :D
Trenutno ih ne vidim, sve male stvari što su me prije veselile nekako su izgubile smisao... ne znam... samo čekam da prođe sve...
Hej, rakija, kuhano vino ... otvori oči :D
Ja samo padnem i spavam, ali se još uvjek budim u 3 sata da provjerim...
...imala je astmu pa sam se budio noću samo da provjerim i da je pokrijem jer je divljala po krevetu. U 3 P M!
a joooooj ovo mi je tako tužno i lijepo
Kada nakon nekog vremena vidiš sa kim si bio toliko vremena, u koga si ulagao toliko sebe, toliko ljubavi... više se ljutim na sebe neki put zbog toga, kako sam mogao biti tako naivan i glup!
Najgore je sad tako "uništen" nešto novo započeti, pardon, započeti uopće.
boli me sve - došao do kraja ulice, krenuo dolje do parka na Mlaki, rasuo se ko budala, vratio se doma
To i mene najviše jebe, kako sam bila toliko slijepa, kako nisam prije mogla ma bar pomisliti da mi se ovako nešto može desiti....
Dakle, ne preporučaš da izadjem van, guzica mi ne da mira, a svi mi preporučuju da ostanem doma.
Ne volim biti sama doma, bar ne subotom:(
sahardoom
19.12.2009., 18:10
Hej, rakija, kuhano vino ... otvori oči :D
Da, znam, moram prestat sa pićem.
a joooooj ovo mi je tako tužno i lijepo
...ja ne znam šta da sada mislim o tome, normalno mi je bilo buditi se i paziti na nju, bila je dio mene. Sada kad se budim noću i tražim je... koji mi to k... sada treba, zar sam baš toliko...
Nije znala niti će ikada znati za to. To je jedna od mnogih sitnih stvari što sam radio za nju a da nije ni primjetila, sitne stvari što ću zadržati za sebe.
To i mene najviše jebe, kako sam bila toliko slijepa, kako nisam prije mogla ma bar pomisliti da mi se ovako nešto može desiti....
Možda i nismo bili "sljepi", možda jednostavno nismo željeli vidjeti, možda je sve bilo ispred nas nacrtano ali nismo se usuduli prihvatiti, možda su nam to sve uspješno skrivali jer su znali što nam treba pa su to...
...možda, ali, možda, ali, moram prestat sa tim.
Ne isplati se više razbijati glavu oko takvih osoba, bar ne svaki dan, samo kad me/te/nas ulovi...
Dakle, ne preporučaš da izadjem van, guzica mi ne da mira, a svi mi preporučuju da ostanem doma.
Ma ne, odi van, zabavi se sa društvom. Ja neću jer imam neki loš osjećaj, želim skočiti na Ri-Rock ali to nešto me baš j... :ne zna:
Moji "penzići" su svi u banani pa nemam baš mojeg starog društva za van osim ove nove mularije od 18 godina što su upali.
Visit ću tu cijelu noć i gledati stare epizode South Park-a, Family Guy-a i ostale serije za pranje mozga...
Pazi kako hodaš po snijegu, ja sam već dovoljno puta pao danas, a samo sam htio ići do grada na prokletu šetnju, kavu i kuhano vino! :D
Black Molly
19.12.2009., 18:26
Idi van!! Obavezno. :top:
To da ne idemo van vrijedi samo za nas bezvoljne, koji ne želimo ići van. :D
Ako ti se ide, to je već nešto pozitivno, koji god razlog bio. A ne mi koji ostajemo gledati serije, sami.
bunny30
19.12.2009., 18:34
3,5,7 ili 10 godina, mislim da je jednako gadan osjećaj nakon prekida..pogotovo ako si volio iskreno,živio s tom osobom, planirao zajedničku budućnost....
a ovo za tridesete...jedan od načina na koji se tješim..i nadam da tamo negdje ipak postoji netko za mene...
i da...najgore je sad početi ispočetka, ponovno naučiti živjeti bez te osobe s kojom sam provela toliko vremena...sve ispočetka:( od kud krenuti:ne zna:
Black Molly
19.12.2009., 18:47
i da...najgore je sad početi ispočetka, ponovno naučiti živjeti bez te osobe s kojom sam provela toliko vremena...sve ispočetka:( od kud krenuti:ne zna:
Slažem se da je to najgore. Iza mene su dvije duge veze i drugu sam započinjala skršena, emotivno prazna, izgubljena ... nakon mjeseci i mjeseci truda oko mene i više puta ponavljanje rećčenice "Daj da ti ja pomognem". Našla sam oslonac, sreću, mislila sam da je svijet napokon lijep ... i tres! Sad imam još gore ožiljke, još sam izgubljenija, ne znam odakle početi i kako ... A i ne da mi se ponovno ulaziti u iste situacije, dati nekome svoje vrijeme, trud i godine, a onda saznam sve te laži, skrivene istine, počnu svađe. Nije ni prvi ni zadnji put da prekidam ... ali ovaj puta sam stvarno mislila da je to TO. :tuzni:
A ne želim ni nekome priuštiti mene ovakvu sada. Samo se nadam da jedan divan dečko kojeg sam slučajno upoznala to neće shvatiti krivo i da neću i njega uvući u neke bedove :tuzni:
Ako ti se ide, to je već nešto pozitivno, koji god razlog bio. A ne mi koji ostajemo gledati serije, sami.
Ma išla bi bar na cugu, ali ne mogu, prilaz je totalno zatpan, na ulici pol metra snijega, a auto ne vidim od bjeline.....susjed mi je rekao da bez lanaca teško, još ok u gradu, al trebam doć do glavne ceste, ja sam malo u prigradu.....jebiga ići ću sutra a danas ću suosjećat s Vama i gledat doma filmove:)
Ma ne, odi van, zabavi se sa društvom. Ja neću jer imam neki loš osjećaj, želim skočiti na Ri-Rock ali to nešto me baš j... :ne zna:
Moji "penzići" su svi u banani pa nemam baš mojeg starog društva za van osim ove nove mularije od 18 godina što su upali.
Visit ću tu cijelu noć i gledati stare epizode South Park-a, Family Guy-a i ostale serije za pranje mozga...
Pazi kako hodaš po snijegu, ja sam već dovoljno puta pao danas, a samo sam htio ići do grada na prokletu šetnju, kavu i kuhano vino! :D
O kavom lošem osjećaju pričaš , ne razumijem?
sahardoom
19.12.2009., 19:20
Eto, nia11, slušaj one koji su u sličnoj situaciji, nažalost znamo nešto.
3,5,7 ili 10 godina, mislim da je jednako gadan osjećaj nakon prekida..pogotovo ako si volio iskreno,živio s tom osobom, planirao zajedničku budućnost....
Takav osjećaj, ne bi ga poželio ni najgorem neprijatelju...
a ovo za tridesete...jedan od načina na koji se tješim..i nadam da tamo negdje ipak postoji netko za mene...
Znaš što se govori za nadu...
Staneš, pogledaš sve što je oko tebe, kreneš... doslovno sam se osjećao da moram ponovno naučiti hodati i pričati... sve prođe, vremenom.
Slažem se da je to najgore. Iza mene su dvije duge veze i drugu sam započinjala skršena, emotivno prazna, izgubljena ... nakon mjeseci i mjeseci truda oko mene i više puta ponavljanje rećčenice "Daj da ti ja pomognem". Našla sam oslonac, sreću, mislila sam da je svijet napokon lijep ... i tres! Sad imam još gore ožiljke, još sam izgubljenija, ne znam odakle početi i kako
uf, to je još gore
A i ne da mi se ponovno ulaziti u iste situacije, dati nekome svoje vrijeme, trud i godine, a onda saznam sve te laži, skrivene istine, počnu svađe. Nije ni prvi ni zadnji put da prekidam ... ali ovaj puta sam stvarno mislila da je to TO. :tuzni:
Nemoj ni pokušavati, bar ne sada odmah.
Svi mi smo mislili isto, samo oni naši koje smo voljeli nisu.
A ne želim ni nekome priuštiti mene ovakvu sada. Samo se nadam da jedan divan dečko kojeg sam slučajno upoznala to neće shvatiti krivo i da neću i njega uvući u neke bedove :tuzni:
Malo uspori, znam da ti može pomoći ali samo zamjeniti osobu nije riješenje, bar ja tako mislim.
Ako je samo za "ispuhavanje" budi otvorena oko toga, ali ako želiš nešto ozbiljno razmisli malo zbog čega, zbog njega, njega ili sebe.
koji dan danas...
ne znam za vas ali meni je najgore saznat da je npr. bio vani do 7 ujutro, bio na svim tim različitim mjestima s različitim ljudima i radio sve što je uvijek govorio da mu se ne da raditi. to mi je baš nekako... teško.
sad ispada da radi sve ono što je meni govorio da ne voli.
i šta večeras? subota je. ne mogu autom nigdje jer se zaledio. loše je razmišljat na taj način ali mozak mi radi na čudne načine i mislim si gdje će on i kako provesti ovu večer koja meni nikako da prođe..
i opet... zašto kaže da mu je teško a ne dvoji oko svoje odluke? ko je tu lud. nitijednom nije posumnjao u to da radi pravu stvar. samo ponavlja kako je to najbolje i kako ćemo bit sretniji.
kad? za božić? ili novu godinu?
prije tjedan dana smo govorili "u novo leto ja bez tebe neću"
sahardoom
19.12.2009., 19:25
O kakvom lošem osjećaju pričaš , ne razumijem?
Moj loš osjećaj zbog mene, nema veze sa ničim, ali sam naučio da ga slušam jer sam loše završio svaki put kad bi ga ignorirao. :ne zna:
Šteta što mi taj osjećaj nije radio na njoj!
Malo uspori, znam da ti može pomoći ali samo zamjeniti osobu nije riješenje, bar ja tako mislim.
Ako je samo za "ispuhavanje" budi otvorena oko toga, ali ako želiš nešto ozbiljno razmisli malo zbog čega, zbog njega, njega ili sebe.
ovo je recimo, zanimljivo. istina je, treba dobro razmisliti.
evo, ja ću podjeliti s vama nešto.
inače kad izađem van, svi mi se upucavaju, jednostavno tako je. baš bezsramno upucavanje, i sinoć je baš bila neka čudna večer, noć i u nekim trenucima sam skroz zaboravila na bivšeg, što je super. ali čim me poljubio netko drugi, meni se to gadilo. ga-di-lo. i baš je bilo loše. da,da neki ljudi se jednostavno loše ljube :D ali nije to. nego baš neki šugav osjećaj. uopće mi nije dolazila ona želja koju imam svaki put kad krenem poljubit dečka. ono, baš da ŽELIM.
ne znam, nabrzinu sam svašta sad nadrobila, ne vjerujem da će me itko shvatit kako treba.
glup dan.
Moj loš osjećaj zbog mene, nema veze sa ničim, ali sam naučio da ga slušam jer sam loše završio svaki put kad bi ga ignorirao. :ne zna:
Šteta što mi taj osjećaj nije radio na njoj!
barem ga imaš. ja ko muha bez glave
sahardoom
19.12.2009., 19:33
koji dan danas...
ne znam za vas ali meni je najgore saznat da je npr. bio vani do 7 ujutro, bio na svim tim različitim mjestima s različitim ljudima i radio sve što je uvijek govorio da mu se ne da raditi. to mi je baš nekako... teško.
:confused:
...ovo kao da mi pričaš o njoj.
i šta večeras? subota je. ne mogu autom nigdje jer se zaledio. loše je razmišljat na taj način ali mozak mi radi na čudne načine i mislim si gdje će on i kako provesti ovu večer koja meni nikako da prođe..
Ne misli o njemu, bar probaj. Imaš TV, Internet, puno ljudi u istoj situaciji ovdje...
i opet... zašto kaže da mu je teško a ne dvoji oko svoje odluke? ko je tu lud. nitijednom nije posumnjao u to da radi pravu stvar. samo ponavlja kako je to najbolje i kako ćemo bit sretniji.
Možda mu i je teško... odlučit što će obući, gdje će ići, koga će povesti, znaš oni problemi koji muče samce kad idu u lov.
Nije mu teško samo želi biti siguran da će završiti sa svim prije tebe.
sahardoom
19.12.2009., 19:39
ovo je recimo, zanimljivo. istina je, treba dobro razmisliti.
evo, ja ću podjeliti s vama nešto.
inače kad izađem van, svi mi se upucavaju, jednostavno tako je. baš bezsramno upucavanje, i sinoć je baš bila neka čudna večer, noć i u nekim trenucima sam skroz zaboravila na bivšeg, što je super. ali čim me poljubio netko drugi, meni se to gadilo. ga-di-lo. i baš je bilo loše. da,da neki ljudi se jednostavno loše ljube :D ali nije to. nego baš neki šugav osjećaj. uopće mi nije dolazila ona želja koju imam svaki put kad krenem poljubit dečka. ono, baš da ŽELIM.
ne znam, nabrzinu sam svašta sad nadrobila, ne vjerujem da će me itko shvatit kako treba.
glup dan.
Žuriš bez veze, nisi ga još izbacila iz sistema.
Doći će vrijeme kad ćeš ga moći tako dodatno izbaciti ali i sama vidiš po svojoj reakciji da još nije vrijeme.
barem ga imaš. ja ko muha bez glave
zum, zum, zum ,zum... (ne to je bubamara)
Znam samo imitirati gluhu muhu...
...
...
koji dan danas...
Ma zajebi ti to sve šta je govorio, i ja sam slušala lijepe riječi, planove u njegovom zagrljaju u toplini našeg doma, dok me gledao u oči, mazio i pričao mi bajke(očito) i tjedan dana nakon toga, TJEDAN, je sve to iz nepoznatog razloga palo u vodu, sve te riječi su izgubile značenje( sad znam da nikad ništa nisu ni značile). I šta ćeš ti sad razbijat glavu oko nečega što nestane u trenutku kao da nikad nije ni postojalo.
Moj savjet, uglavnom je taj da ne razmišljaš o osobi koja to ne zavređuje, di je, šta je , šta radi. ZNAM koliko je to teško, znam, jer čak i ja koja sam povrijeđena do groba i koja sam toliko bijesna da bi sada da ga vidim,( a pred mjesec dana je bio meni sve) bi vjerovatno ga fizički napala....pa ipak eto i ja mislim i trudim se maksimalno okupirati drugim stvarima da ne mislim. A onda kad i uspijem ne misliti, onda ga sanjam po noći, ma u pm....znam da je teško, ali ništa drugo nam ne preostaje nego da se dignemo na noge, iznenadimo sami sebe koliko smo jaki i krenemo dalje ne osvrćući se za jadnom sudbinom koja nas je snašla.
Ja sam često ljuta sama na sebe kad tako počnem razmišljat kako je grozno to što mi se dogadja i što mi je kreten napravio, ali onda pomislim na sve druge stvari koje imam u životu (prijatelje, zdravlje, posao itd...) jer ima ljudi koji su teško bolesni, koji nemaju prijatelja ili nemaju šta za jest, pa isto žive i jbg.
Više ni neznam šta sam ti htjela reć..:lol:
Možda mu i je teško... odlučit što će obući, gdje će ići, koga će povesti, znaš oni problemi koji muče samce kad idu u lov.
Nije mu teško samo želi biti siguran da će završiti sa svim prije tebe.
sinoć mu je guma pukla kad je išao van. karma? možda. u mojim očima. u njegovim ne vjerujem.
sahardoom
19.12.2009., 19:47
...ah, klasika, svi moramo proći taj dio izbacivanja, samo nastavi...
sinoć mu je guma pukla kad je išao van. karma? možda. u mojim očima. u njegovim ne vjerujem.
Karma?
Možda, ali bi bilo bolje da je... je itko gledao Rat Ruža (The War of the Roses)
Ma zajebi ti to sve šta je govorio, i ja sam slušala lijepe riječi, planove u njegovom zagrljaju u toplini našeg doma, dok me gledao u oči, mazio i pričao mi bajke(očito) i tjedan dana nakon toga, TJEDAN, je sve to iz nepoznatog razloga palo u vodu, sve te riječi su izgubile značenje( sad znam da nikad ništa nisu ni značile). I šta ćeš ti sad razbijat glavu oko nečega što nestane u trenutku kao da nikad nije ni postojalo.
Moj savjet, uglavnom je taj da ne razmišljaš o osobi koja to ne zavređuje, di je, šta je , šta radi. ZNAM koliko je to teško, znam, jer čak i ja koja sam povrijeđena do groba i koja sam toliko bijesna da bi sada da ga vidim,( a pred mjesec dana je bio meni sve) bi vjerovatno ga fizički napala....pa ipak eto i ja mislim i trudim se maksimalno okupirati drugim stvarima da ne mislim. A onda kad i uspijem ne misliti, onda ga sanjam po noći, ma u pm....znam da je teško, ali ništa drugo nam ne preostaje nego da se dignemo na noge, iznenadimo sami sebe koliko smo jaki i krenemo dalje ne osvrćući se za jadnom sudbinom koja nas je snašla.
Ja sam često ljuta sama na sebe kad tako počnem razmišljat kako je grozno to što mi se dogadja i što mi je kreten napravio, ali onda pomislim na sve druge stvari koje imam u životu (prijatelje, zdravlje, posao itd...) jer ima ljudi koji su teško bolesni, koji nemaju prijatelja ili nemaju šta za jest, pa isto žive i jbg.
nia, HVALA! mislim da smo svi u sličnim situacijama, ali meni se dogodila indentična stvar kao i tebi, čini mi se.
kako jebeno odvratno.
ja to nikada nikome ne bih mogla napraviti, a to sam isto mislila i za njega. da mi to nikada ne bi napravio. tako.
očekuj neočekivano valjda
rh4ps0dy
19.12.2009., 19:48
Vidim da je tema opet u ontopicu... A di mi je starudija? :D
neki novi klinci. topic o prekidu nikad neće zamrijet. :D prekidi su kao i rađanje i umiranje neizbježni životni događaj. rodiš se, pa prekineš s nekim i onda umreš. :D
...ah, klasika, svi moramo proći taj dio izbacivanja, samo nastavi.
Uh nemoj me, nemoj me, LJUTA SAAAAM!!! i mislim da je to dobro, bolje da sam ljuta nego očajna, sad kad mozak traži osvetu, bolje je za živce, bar meni:kava:
tješi me nekako da se ne javlja ta starija ekipa, od prošle godine. preboljeli su biće :D
Uh nemoj me, nemoj me, LJUTA SAAAAM!!! i mislim da je to dobro, bolje da sam ljuta nego očajna, sad kad mozak traži osvetu, bolje je za živce, bar meni:kava:
ma to je super! ja bih isto htjela bit ljuta, ne bih ga onda sigurno zvala i pitala se zašto me ne nazove natrag kad vidi da sam zvala.
MA JA NISAM NORMALNA! tek kad to vidim napisano skužim da sam izgubila kompas totalno. ajme koma
sahardoom
19.12.2009., 20:03
Oprosti... :tuzni:
...ali moraš. Ljutnja je samo dio, sljedi još veći očaj, pa još više ljutnje i tako sve dok ne dođe taj PROKLETI dan, koji čekam već dugo, gdje će jednostavno sve prestati.
Bar mi tako non-stop tupe svi!
...ali moraš. Ljutnja je samo dio, sljedi još veći očaj, pa još više ljutnje i tako sve dok ne dođe taj PROKLETI dan, koji čekam već dugo, gdje će jednostavno sve prestati.
ajme :rofl: kao da čekamo neki blagdan! ko da čekamo da se izlegne neko jaje koje ima faze razvoja i mi čekamo da nakraju izađe pile ili nešto. smiješno. :D
nia, HVALA! mislim da smo svi u sličnim situacijama, ali meni se dogodila indentična stvar kao i tebi, čini mi se.
kako jebeno odvratno.
ja to nikada nikome ne bih mogla napraviti, a to sam isto mislila i za njega. da mi to nikada ne bi napravio. tako.
očekuj neočekivano valjda
Ma da moj predragi je to napravio u takvom trenutku mog života, da je to strašno ( pritom ne mislim da mi je preksutra rodjendan, pa božić pa nova) nego 2 tjedna prije nego sam polagala stručni ispit ( što je takva muka) o kojem mi ovisi karijera, budućnost itd....tako da se dobro pobrinuo za tajming...
Od tada saznajem takve gadarije šta je radio i šta radi, svako toliko me zove neko od prijatelja i onako sa uplašenim glasom pita kako si? pa šta se to dogadja? nisam znao da ste prekinuli? I onda svima moraš objašnjavat, ovo ono....
Ja isto to ne bi mogla nikome napraviti, jer ne samo da imam poštovanja prema osobama koje mi nešto znače, nego imam poštovanja i prema sebi.
Ali neki nemaju, i ja zaista samo očekujem šta ću još čut i doživjet jer čini mi se da ovoj sapunici nema kraja......
Nadam se onda da ću bit ljuta toliko dugo dok ga ne zaboravim......
A taj prokleti dan je samo u tvojoj glavi, ne postoji određeni datum kada ti je sudbina zabilježila da će se to desit ( bar ja ne vjerujem u ta sranja), tako da taj dan će doć kad ti budeš želio da dodje i budeš spreman da dodje....
NIA, ista stvar! mene je mučio od nedjelje navečer, kada je rekao "ne znam šta da radim" do ponedjeljka popodne kad sam imala kolokvij kad je napokon progovorio da je gotovo jer "ne vidi budućnost, mislio je da može ali ne. nije on to planirao, samo je DOŠAO TAJ TRENUTAK" . i naravno da nisam bila na kolokvijima ovaj tjedan. i sad moram moljakat da mi daju da pišem u ponedjeljak svih 6 kolokvija odjednom. koji luzeri...
sahardoom
19.12.2009., 20:17
ajme :rofl: kao da čekamo neki blagdan! ko da čekamo da se izlegne neko jaje koje ima faze razvoja i mi čekamo da nakraju izađe pile ili nešto. smiješno. :D
...za krepat, znam. :lol:
Ma da moj predragi je to napravio u takvom trenutku mog života, da je to strašno ( pritom ne mislim da mi je preksutra rodjendan, pa božić pa nova) nego 2 tjedna prije nego sam polagala stručni ispit ( što je takva muka) o kojem mi ovisi karijera, budućnost itd....tako da se dobro pobrinuo za tajming...
Tajming je "savršen", nije nikada stvarno, ali sve se namjesti kad ne treba.
21 ti je dođendan, OK...
...ovo je malo postalo previše čudno, moj je isto 21.12. :misli:
Od tada saznajem takve gadarije šta je radio i šta radi, svako toliko me zove neko od prijatelja i onako sa uplašenim glasom pita kako si? pa šta se to dogadja? nisam znao da ste prekinuli? I onda svima moraš objašnjavat, ovo ono....
Napiši jednu poruku pa je pošalji svakome koga zanima, tako sam ja napravio, nakon desetog poziva više nisam imao živaca ponavljati jednu te istu priču...
Ja isto to ne bi mogla nikome napraviti, jer ne samo da imam poštovanja prema osobama koje mi nešto znače, nego imam poštovanja i prema sebi.
Ali neki nemaju, i ja zaista samo očekujem šta ću još čut i doživjet jer čini mi se da ovoj sapunici nema kraja......
Naučit češ ignorirati, boljeti će još i jače neke stvari, ali naučit ćeš
znate šta, što se moje situacije tiče, ja vjerujem da je ovako,
on još uvijek osjeća NEŠTO prema meni, ali to nije ona luda ljubav i zaljubljenost kao što ja osjećam prema njemu i on NEKAD prema meni, i zato se više njemu ne da sve to. i on sad ide dalje i to je to.
a to što mu svi govore da su u šoku i jako tužni zbog nas i da je to greška (roditelji), to njega ne dira previše. i razumijem zašto, jer šta će ga i dirat kad on više ne želi bit sa mnom i to je to bottom line!
čak mi je i rekao jučer da je on kriv za tako ružan prekid i čudno mu je što ja i dalje želim njega a to je napravio. (da,da, toliko sam jadna)
NIA, ista stvar! mene je mučio od nedjelje navečer, kada je rekao "ne znam šta da radim" do ponedjeljka popodne kad sam imala kolokvij kad je napokon progovorio da je gotovo jer "ne vidi budućnost, mislio je da može ali ne. nije on to planirao, samo je DOŠAO TAJ TRENUTAK" . i naravno da nisam bila na kolokvijima ovaj tjedan. i sad moram moljakat da mi daju da pišem u ponedjeljak svih 6 kolokvija odjednom. koji luzeri...
Da jebote, ti si moja podvojena ličnost, meni je isto bila nedjelja dan d, isto je rekao da ne zna šta želi ( ali je 4 godine do tada bio siguran).
Položit češ kolokvije jer pošto nam se dogadjaju iste stvari,:D ja sam položila stručni uz sva sranja( baš sam ponosna na sebe, jako sam pametna:D da bar mogu isto reć i za svoju emocionalnu inteligenciju, ali valjda nitko nije savršen)
bunny30
19.12.2009., 20:19
sahardoom, hvala što si tako utješan...:D:D
Tajming je "savršen", nije nikada stvarno, ali sve se namjesti kad ne treba.
21 ti je dođendan, OK...
...ovo je malo postalo previše čudno, moj je isto 21.12. :misli:
Pa eto ja ti i audrey smo u biti sve jedna te ista osoba:ne zna:
Naučit češ ignorirati, boljeti će još i jače neke stvari, ali naučit ćeš
A je li? si ti to naučio?
sahardoom
19.12.2009., 20:23
Nadam se onda da ću bit ljuta toliko dugo dok ga ne zaboravim......
A taj prokleti dan je samo u tvojoj glavi, ne postoji određeni datum kada ti je sudbina zabilježila da će se to desit ( bar ja ne vjerujem u ta sranja), tako da taj dan će doć kad ti budeš želio da dodje i budeš spreman da dodje....
Znam da je u mojoj glavi, ali čak mislim da je prošao u srijedu na četvrtak, nisam siguran, ali jedne stvari više nema koja me je držala od kada smo prekinuli...
...ebeš sudbinu, sami si je krojimo!
sahardoom
19.12.2009., 20:25
A je li? si ti to naučio?
Samo dio o ignoriranju, još radim na onom drugom ali mi ide jako dobro, tu se mogu pohvaliti :D
Priznajem ima dana kad sve pukne ali od prije par dana...
Da jebote, ti si moja podvojena ličnost, meni je isto bila nedjelja dan d, isto je rekao da ne zna šta želi ( ali je 4 godine do tada bio siguran).
Položit češ kolokvije jer pošto nam se dogadjaju iste stvari,:D ja sam položila stručni uz sva sranja( baš sam ponosna na sebe, jako sam pametna:D da bar mogu isto reć i za svoju emocionalnu inteligenciju, ali valjda nitko nije savršen)
ej i meni 4 godine!!!! i to je bila čvrsta veza, čak i kad sam ja imala neke pms plačljive faze "ne želim da ikad prekinemo", on je na to redovito odgovarao da izmišljam, brijem bezveze, radim drame, a on "ZNA ŠTA RADI". tako mi je govorio "JA VALJDA ZNAM ŠTA RADIM, PA NE BI BIO S TOBOM DA MISLIM TAKO".
i tako je to bilo. :D
i danas sam ga glupača opet išla zvat. "štaaaa radiš, kako siiii" a on me pita "reci, šta si me zvala".
a ima pravo čovjek, mi prekinuli a ja ko guska u magli.
ja ipak mislim da sam ja najteži slučaj ovdje. :D
sahardoom
19.12.2009., 20:33
sahardoom, hvala što si tako utješan...:D:D
Nemaš na čemu zahvaljivati, samo govorim ono što mislim i što mi je na srcu.
Mnogi to smatraju ogromnom manom, ja ne.
znate šta, što se moje situacije tiče, ja vjerujem da je ovako,
on još uvijek osjeća NEŠTO prema meni, ali to nije ona luda ljubav i zaljubljenost kao što ja osjećam prema njemu i on NEKAD prema meni, i zato se više njemu ne da sve to. i on sad ide dalje i to je to.
a to što mu svi govore da su u šoku i jako tužni zbog nas i da je to greška (roditelji), to njega ne dira previše. i razumijem zašto, jer šta će ga i dirat kad on više ne želi bit sa mnom i to je to bottom line!
čak mi je i rekao jučer da je on kriv za tako ružan prekid i čudno mu je što ja i dalje želim njega a to je napravio. (da,da, toliko sam jadna)
Vidim eto ipak razliku mene i tebe, ti još i dalje patiš za njim, ne kužim zašto? Osobe koje nam rade grozne stvari nas ne vole, a zašto bi onda mi voljeli njih. I meni je moj natrubio kako me i dalje voli i bla bla srać truć, ali primjetila sam da je pojam ljubavi dosta individualan i da on mene niti nije sposoban voljeti kao što sam ja sposobna voljeti, njemu ljubav znači nešto drugo, ali to ga ne sprečava da se konstantno razmeće tim izrazima. Ali vjerovatno on u svojoj glavi to tako i percipira i ništa više od toga.
Ja nemogu reć da ga više ne volim, jer bilo bi smiješno, takva jaka emocija( bar u mom slučaju) ne može nestati u roku od par dana, tjedana. Ali ta ljubav, emocija ili vodevr, me više ne čini sretnom. A što da dalje ja tu pizdim oko te silne ljubavi.
Ako te stvarno povrijedio, ako se sad osjećaš tako loše kako se opisuješ, onda se trebaš toga lošega rješiti, a po meni uvijek treba ukloniti uzrok, a uzrok tvom lošem osjećanju je on, prema tome.....
ej i meni 4 godine!!!! i to je bila čvrsta veza, čak i kad sam ja imala neke pms plačljive faze "ne želim da ikad prekinemo", on je na to redovito odgovarao da izmišljam, brijem bezveze, radim drame, a on "ZNA ŠTA RADI". tako mi je govorio "JA VALJDA ZNAM ŠTA RADIM, PA NE BI BIO S TOBOM DA MISLIM TAKO".
i tako je to bilo. :D
. :D
Ovo čula sto puta, naime on je stariji od mene 6 godina, i upravo me to privuklo na njemu, ja sam znala nekad imati taj nazovimo ga pms, ali uvijek je on bio tu, čvrsto stajao na zemlji i znao šta radi i šta mi radimo, to je to....
Medjutim, jadno je to kad se osoba koja je tako čvrsto stajala na zemlji, uspije u svojoj 32. g. toliko pogubiti, da odjednom ne zna šta želi, što hoće, i koji su mu prioriteti, to jedino znači da nije nikad ni imao nikakva čvrsta stajališta, nego je samo glumio nešto što nije. Nije mi jasno zašto bi glumio, ali vjerujem da su tu u pitanju neki jebeni kompleksi, a uostalom boli me kuki.....Poanta je da mene u životu ne može zadovoljit takva osoba i gotovo....
kako ste vi svi tako mudri :( osjećam se tako glupo. ekstra glupo.
sahardoom
19.12.2009., 20:55
i danas sam ga glupača opet išla zvat. "štaaaa radiš, kako siiii" a on me pita "reci, šta si me zvala".
a ima pravo čovjek, mi prekinuli a ja ko guska u magli.
ja ipak mislim da sam ja najteži slučaj ovdje. :D
...ti još i dalje patiš za njim, ne kužim zašto? Osobe koje nam rade grozne stvari nas ne vole, a zašto bi onda mi voljeli njih.
Jer ih volimo bez obzira, jer volimo svim srcem, jer ne razmišljamo mozgom nego srcem... ne moram nastaviti, zar ne?
I meni je moj natrubio kako me i dalje voli i bla bla srać truć, ali primjetila sam da je pojam ljubavi dosta individualan i da on mene niti nije sposoban voljeti kao što sam ja sposobna voljeti, njemu ljubav znači nešto drugo, ali to ga ne sprečava da se konstantno razmeće tim izrazima. Ali vjerovatno on u svojoj glavi to tako i percipira i ništa više od toga.
Tako je, nekima je ljubav samo biti uz nekog, imati nekog, brinuti se za nekog, a nekima je ljubav predati se potpuno osobi sa kojom su, apsolutno se pustiti... samo treba naći nekoga tko isto može i želi.
Ja nemogu reć da ga više ne volim, jer bilo bi smiješno, takva jaka emocija( bar u mom slučaju) ne može nestati u roku od par dana, tjedana. Ali ta ljubav, emocija ili vodevr, me više ne čini sretnom. A što da dalje ja tu pizdim oko te silne ljubavi.
Pa nemoj više pizditi... :top:
Ako te stvarno povrijedio, ako se sad osjećaš tako loše kako se opisuješ, onda se trebaš toga lošega rješiti, a po meni uvijek treba ukloniti uzrok, a uzrok tvom lošem osjećanju je on, prema tome.....
ukloniti uzrok ...zanimljiv "odabir" riječi...
Medjutim, jadno je to kad se osoba koja je tako čvrsto stajala na zemlji, uspije u svojoj 32. g. toliko pogubiti, da odjednom ne zna šta želi, što hoće, i koji su mu prioriteti, to jedino znači da nije nikad ni imao nikakva čvrsta stajališta, nego je samo glumio nešto što nije. Nije mi jasno zašto bi glumio, ali vjerujem da su tu u pitanju neki jebeni kompleksi, a uostalom boli me kuki.....Poanta je da mene u životu ne može zadovoljit takva osoba i gotovo....
kako ste vi svi tako mudri :( osjećam se tako glupo. ekstra glupo.
Nismo "mudri", samo prolazimo kroz ista sranja, neki na jedan, neki na drugi način.
Osjećaš bjes i rezignaciju u jednoj osobi ovdje, zar ne?
Prati tu fazu ako još nisi prošla kroz nju jer možeš povrijediti osobu koja ti želi pomoći u toj fazi
Suzy, oprosti mi! (ovo ide na drugo mjesto sada)
:ne zna:kako ste vi svi tako mudri :( osjećam se tako glupo. ekstra glupo.
Ma nisi ti glupa, samo od tih svih osjećaja koji te sad prožimaju ne možeš misliti bistro. Niti ne trebaš, samo bi ti savjetovala da prije nego što ga nazoveš, da dvaput razmisliš, jer ako ponavljaš isti obrazac ponašanja više puta i svaki put te samo unesreći, onda ga promijeni. Uostalom ako se nisi otkačila od njega i još uvijek se nadaš da ćete se pomiriti, po meni je bolje da pustiš i vidiš da li će se on javiti, jer tako češ ipak više toga saznati. Ako se javi, možda ni on nije načistu, ako se ne javi onda bar znaš kako stvari stoje.
Znam i koliko se teško suzdržati od toga, aj bar drugi put bar pokušaj, al stvarno pokušaj, nemoj ono da ti dodje da ga nazoveš, pa onda misliš ma možda ne bi trebala, ma ipak hoću, neću i onda već biraš broj. Kad ti dodje, slušaj muziku, neke najdraže TVOJE pjesme ( ne neke srcedrapajuće), ili dodji pa malo filozofiraj tu po forumu, al neka neko vrijeme prodje, pa vidi....
Nisam ni ja baš pametna, ja se suočavam sa tim da sam 4 godine bila glupa:ne zna::ne zna::ne zna:
Pa nemoj više pizditi... :top:
ukloniti uzrok ...zanimljiv "odabir" riječi.
Pa dobro neću više, šta sad??:p:p
Ja volim stvari podjednostaviti do takvih razina ( uzrok, posljedica itd), tako se manje zamaram sa detaljima i gledam cijelu sliku.:ne zna:
sahardoom
19.12.2009., 21:20
Pa dobro neću više, šta sad??:p:p
:D :mig:
Ja volim stvari podjednostaviti do takvih razina ( uzrok, posljedica itd), tako se manje zamaram sa detaljima i gledam cijelu sliku.:ne zna:
E, vidiš, nije sve tako "jednostavno", istina puno je lakše, ali da li onda išta naučiš iz toga?
Ja sam isto na početku razbijao glavu, pa zaključio da me ne zaslužuje, sve pojednostavio, pa opet razbijao glavu.... ideš vamo-tamo, bez veze, jer se ne koncentriraš na detalje!
Detalji su bitniji od cjeline! Trenutak "kada i zašto" su bitniji od posljedica tih trenutaka jer tek onda vidiš da je problem bio u njima, da nisu shvatili taj trenutak, da nisu razumjeli zašto i tek tada shvatiš stvarni razlog posljedice.
Priznajem ponovo, puno je lakše i brže jednostavno generalizirat sve, ali na dulje staze je ipak bolje ispipkati svaki detaljčić koji je tebi bio bitan, pročitati ponovo reakciju i uvidjeti što je bilo stvarno iza nje...
Sada mi treba kuhano vino...
rh4ps0dy
19.12.2009., 21:44
neki novi klinci. topic o prekidu nikad neće zamrijet. :D prekidi su kao i rađanje i umiranje neizbježni životni događaj. rodiš se, pa prekineš s nekim i onda umreš. :D
Ima u tome duboke istine. :o
:D :mig:
E, vidiš, nije sve tako "jednostavno", istina puno je lakše, ali da li onda išta naučiš iz toga?
Ja sam isto na početku razbijao glavu, pa zaključio da me ne zaslužuje, sve pojednostavio, pa opet razbijao glavu.... ideš vamo-tamo, bez veze, jer se ne koncentriraš na detalje!
Detalji su bitniji od cjeline! Trenutak "kada i zašto" su bitniji od posljedica tih trenutaka jer tek onda vidiš da je problem bio u njima, da nisu shvatili taj trenutak, da nisu razumjeli zašto i tek tada shvatiš stvarni razlog posljedice.
Priznajem ponovo, puno je lakše i brže jednostavno generalizirat sve, ali na dulje staze je ipak bolje ispipkati svaki detaljčić koji je tebi bio bitan, pročitati ponovo reakciju i uvidjeti što je bilo stvarno iza nje...
Sada mi treba kuhano vino...
Dobro, mislim da sam te opet izgubila u razmišljanju,
ja sam mislila na svoj slučaj, a ja sam se i previše zamarala detaljima, ali nakon svega i sa detaljima i bez detalja, posljedica je ista, pregazio mi je srce, onda je još malo skako po njemu i na kraju ga je izvadio i popišao se po svemu.
tješi me nekako da se ne javlja ta starija ekipa, od prošle godine. preboljeli su biće :D
ooo da, jesu. :rofl::rofl:
sahardoom
19.12.2009., 23:15
Dobro, mislim da sam te opet izgubila u razmišljanju,
:D mnogi se izgube, čak i ja...
ja sam mislila na svoj slučaj, a ja sam se i previše zamarala detaljima, ali nakon svega i sa detaljima i bez detalja, posljedica je ista, pregazio mi je srce, onda je još malo skako po njemu i na kraju ga je izvadio i popišao se po svemu.
Posljedice su uvjek iste, ali bitno je kako se ti postaviš, da li ćeš se spuštat na njihov nivo ili ćeš biti bolja od toga...
sahardoom
19.12.2009., 23:23
Povratak na temu, osjećaji!
Kako se osjećam danas?
Bolje nego jučer! :D
Završio sam sa trećim i zadnjim pismom o svemu, vidi se po broju stranica i pisanju da je gotovo, stvarno gotovo. :top:
...kao što stih ide:
Letters I've written, never meaning to send.
...tko pogodi na koju pjesmu mislim ima cugu od mene!
Lovit će me na intervale, znam to, ali svaki put sve manje boli.
Black Molly
19.12.2009., 23:24
ja sam se i previše zamarala detaljima, ali nakon svega i sa detaljima i bez detalja, posljedica je ista, pregazio mi je srce, onda je još malo skako po njemu i na kraju ga je izvadio i popišao se po svemu.
potpisujem :mig:
off : vi ste ljudi meni tak super, da nema vas, mislim da bi mi bilo hiljadu puta teže :five:
Black Molly
19.12.2009., 23:25
Ovo je chat i jadanje. Mi se jadamo. :D
sahardoom
19.12.2009., 23:33
Ovo je chat i jadanje. Mi se jadamo. :D
...kad me ulovi, znam da moram ili se napiti ili doći ovdje...
Black Molly
19.12.2009., 23:52
...kad me ulovi, znam da moram ili se napiti ili doći ovdje...
što se mene tiče, istovremeno pijem i ovdje sam. i puno je lakše. :mig:
sahardoom
19.12.2009., 23:59
što se mene tiče, istovremeno pijem i ovdje sam. i puno je lakše. :mig:
ja sam si popio vino, sad sam suh i spava mi se za popizdit, i upravo sam zaradio 40 bodova zbog slika što sam stavio na forum.
Black Molly
20.12.2009., 00:18
ja sam si popio vino, sad sam suh i spava mi se za popizdit, i upravo sam zaradio 40 bodova zbog slika što sam stavio na forum.
hm, ja pijem cijeli dan, ne spava mi se, u nesanici sam već tak dugo da više ni ne brojim dane. kakve bodove?
sahardoom
20.12.2009., 00:23
hm, ja pijem cijeli dan, ne spava mi se, u nesanici sam već tak dugo da više ni ne brojim dane. kakve bodove?
Prošla me je faza bez sna i MORAM skratit cugu.
Bodovi?
Upozorenje jer sam pretjerao sa veličinama slika, kad ih skupim dovoljno me izbace sa foruma...
Black Molly
20.12.2009., 00:50
Prošla me je faza bez sna i MORAM skratit cugu.
Bodovi?
Upozorenje jer sam pretjerao sa veličinama slika, kad ih skupim dovoljno me izbace sa foruma...
Neeee :D
sahardoom
20.12.2009., 01:30
Neeee :D
Daaaaa, moram prestat cugat!
Laku Noć usamljeni narode!
:D mnogi se izgube, čak i ja...
Posljedice su uvjek iste, ali bitno je kako se ti postaviš, da li ćeš se spuštat na njihov nivo ili ćeš biti bolja od toga...
Ma ne nisi se izgubio, samo mi se čini da si sad već fanj popio:mig:
neću se spuštat na taj nivo naravno, ne vidim poantu takvog ponašanja, to nisam ja.
Dajte ljudi, smanjite tu cugu!!!
Ako zaista imaš problema sa nesanicom, to će te uništit?
Koliko dugo imaš nesanicu? koliko spavašna noć i dali uopće spavaš?
Ako ne spavaš uopće i to traje već duže vrijeme, mislim da bi se trebala posavjetovati sa doktoricom za neke tbl. za spavanje. Ne želim te nagovarat da piješ tablete, ali ako je to zaista uzelo maha, ne vodi ničem dobrom.
Kako funkcioniraš na poslu?
Moj prijatelj je imao gadnu nesanicu, trajalo je tjednima, mjesecima, na kraju je bio depresivan, lud, mogu zamislit kako je to kad ne spavaš danima.
Ja sam nakon jedne neprospavane noći u takvoj banani, a da mi se to ponavlja ispalila bi na živce nakon par dana. Ugl. on je dobio tablete, i naspavao se ko beba, sad ih više ne pije i spava normalno.
Treba naravno i popravit prehranu i počet se bavit nekom vrstom rekreacije.
Možda da probaš sa ovim biljnim glupostima, belimran san, persen i takve stvari. A ako ne ide onda nešto jače.
Kažem ne nagovaram te, neznam koliko ti to stvara probleme u svakodnevnom životu, ali ako da, nije zajebancija.
Ako ne spavaš uopće i to traje već duže vrijeme, mislim da bi se trebala posavjetovati sa doktoricom za neke tbl. za spavanje. Ne želim te nagovarat da piješ tablete, ali ako je to zaista uzelo maha, ne vodi ničem dobrom.
Moj prijatelj je imao gadnu nesanicu, trajalo je tjednima, mjesecima, na kraju je bio depresivan, lud, mogu zamislit kako je to kad ne spavaš danima.
Ja sam nakon jedne neprospavane noći u takvoj banani, a da mi se to ponavlja ispalila bi na živce nakon par dana. Ugl. on je dobio tablete, i naspavao se ko beba, sad ih više ne pije i spava normalno.
Možda da probaš sa ovim biljnim glupostima, belimran san, persen i takve stvari. A ako ne ide onda nešto jače.
Kažem ne nagovaram te, neznam koliko ti to stvara probleme u svakodnevnom životu, ali ako da, nije zajebancija.
oooo da puno zdravije od alkohola
Stipe23
20.12.2009., 11:17
Kako se osjećam danas?
Bolje nego jučer! :D
Završio sam sa trećim i zadnjim pismom o svemu, vidi se po broju stranica i pisanju da je gotovo, stvarno gotovo. :top:
...kao što stih ide:
Nights in white satin. :D
-Stipe
A pardon da, imaš pravo alkohol je zdraviji i vidim da pomaže.
Black Molly
20.12.2009., 11:23
Hvala na brizi :kiss:, ali nažalost imam već iskustva sa nesanicom. Prije par godina nisam spavala skoro uopće 2 godine :mig:
Naučila sam da me sve "opuštajuće" tablete čine tupavom i da mi to ne treba. Bilo mi je jako teško funkcionirati na faksu te je rezlutiralo time da sam se fizički jako razboljela. Nakon godina i godina sanacije takvog stanja, naučila sam da stvari treba prihvatiti, a ne se boriti protiv njih. Onu nesanicu prije sam liječila svime - pa čak i bioenergijom, hipnozom :D
Riješila sam ju tek kad sam se prestala pitati "Zašto ne spavam? Zašto ne spavam?".
Na poslu funkcioniram savršeno. No, jako volim svoj posao, dobro sam plaćena i nije mi naporan, a i šef i kolege na poslu su divni ljudi. Volim ići na posao. :mig:
Evo, ne biste vjerovali, ali ja i danas radim jer ne znam što bih radila doma.
Alkohol pijem rijetko, samo u posebnim prilikama, a jučer sam pila kuhano vino između obroka. Nisam bila pijana. :mig:
I spremam jedan malo veći ispit, pa mi dobro dođe učenje po noći. Legnem u krevet, u neko doba noći i pokušavam zaspati, jer naravno da neću zaspati dok učim, gledam serije itd., ali ... onda gledam u plafon, slušam kako brat i njegova cura nešto šapuću kad ulaze u kuću, gledam kako miš svijetli, razmišljam kako ću se sutra obući, razmišljam što bih si mogla kupiti, razmišljam o glupim stvarima, ponekad plačem ... i tako. :ne zna:
Hvala na brizi :kiss:, ali nažalost imam već iskustva sa nesanicom. Prije par godina nisam spavala skoro uopće 2 godine :mig:
Naučila sam da me sve "opuštajuće" tablete čine tupavom i da mi to ne treba. Bilo mi je jako teško funkcionirati na faksu te je rezlutiralo time da sam se fizički jako razboljela. Nakon godina i godina sanacije takvog stanja, naučila sam da stvari treba prihvatiti, a ne se boriti protiv njih. Onu nesanicu prije sam liječila svime - pa čak i bioenergijom, hipnozom :D
Riješila sam ju tek kad sam se prestala pitati "Zašto ne spavam? Zašto ne spavam?".
Na poslu funkcioniram savršeno. No, jako volim svoj posao, dobro sam plaćena i nije mi naporan, a i šef i kolege na poslu su divni ljudi. Volim ići na posao. :mig:
Alkohol pijem rijetko, samo u posebnim prilikama, a jučer sam pila kuhano vino između obroka. Nisam bila pijana. :mig:
I spremam jedan malo veći ispit, pa mi dobro dođe učenje po noći. Legnem u krevet, u neko doba noći i pokušavam zaspati, jer naravno da neću zaspati dok učim, gledam serije itd., ali ... onda gledam u plafon, slušam kako brat i njegova cura nešto šapuću kad ulaze u kuću, gledam kako miš svijetli, razmišljam kako ću se sutra obući, razmišljam što bih si mogla kupiti, razmišljam o glupim stvarima, ponekad plačem ... i tako. :ne zna:
Dobro, ako si se naučila nosit s time i ako funkcioniraš po danu, odlično. Ponavljam nikog ne mislim navlačit na kemiju, čisto mi se učinilo iz postova da te to jako muči i ja osobno neznam kako bi podnijela nesanicu.
Ja osobno sam isto imala problema, ali ni blizu kao ti što opisuješ, i ja sam se savjetovala sa doktoricom, pomoglo mi je, a imam toliko pameti u glavi da znam da s time može ić jedan kratak period i onda prekinuti, ali eto meni je pomoglo.
vjerovala ili ne od 99-te bas i ne spavam
u razumnim kolicinama da, bas kao i tvoje tablete.:D
u razumnim kolicinama da, bas kao i tvoje tablete.:D
Pa dobro eto, neki vole pils, neki alkohol, tako je:D
oooo, rh4ps! :s :w
dosla pogledat kakva je situacije pred blagdane? :mig:
tu smo, lurkamo iz prikrajka, al ovi novi "klinci" jako dobro odrzavaju ovaj pdf. zasad mi se cini da je u sigurnim rukama. :D
blize se godisnjice.. tik-tak, tik-tak.. :D
sahardoom
20.12.2009., 13:35
Nights in white satin. :D
:top::Pivo:
...pomaže samo da na par trenutaka zaboraviš, i to je nekad dovoljno.
Drugi dan je druga priča, kao danas na primjer, bio je dovoljna samo jedna prokleta riječ u krivo vrijeme i sve se opet srušilo kao kula od karata, već mi je pun .urac je ponovo slagati...
...
...a tako mi je bilo "dobro" ove dane.
ja se osjećam nevjerojatno izdano. baš jadan osjećaj.
NAJGORE od svega, je to što ja STVARNO želim još uvijek bit s tim dečkom. da, povrijedio me, i da, shvaćam da on ne želi dalje sa mnom, ali to je jedan osjećaj koji se ne može objasniti.
dobro se osjećam uz njega, sviđaju mi se neke samo njegove osobine i razmišjanja i teško mi je kad se sjetim da je to sve došlo kraju. da nikad više ništa neće biti. ikad.
ajme grozno.
evo, danas je 7 dana točno. a još uvijek se jednako osjećam. ne valja to nikako.
i svi mi govore "zašto si to radiš, zašto se uništavaš", a što ću, kad se tako ISKRENO OSJEĆAM. iskreno mi fali on, kao osoba, ne kao navika, kao prijatelj, fali ti da se nađemo i samo šutimo i fali mi da ga poljubim jer mi je baš došao gušt.
i sad se osjećam kao da sam zaljubljena u nekoga tko u mene nije.
Drugi dan je druga priča, kao danas na primjer, bio je dovoljna samo jedna prokleta riječ u krivo vrijeme i sve se opet srušilo kao kula od karata, već mi je pun .urac je ponovo slagati...
...
da, tako i meni dođe. kao dobro sam, i mislim si da sam se možda napokon pomirila s tim ali NE, NISAM. nije mi svejedno. i neće mi bit svejedno nikad. jer da se barem trudio, da je barem shvatio koliko ga volim i koliko je bitno da te neko voli i koliko je to rijetko, i onda da se potrudio, da je rekao bilošta kad su mu te misli prolazile kroz glavu. a on je bio kukavica i šutio je.
and on top of it all, natjerao je mene da šutim o tome kad sam htjela rješavati probleme, kad sam htjela da se potrudimo i da nam bude lijepo.
lud si ljube:cerek:
Black Molly
20.12.2009., 17:42
Dobro, ako si se naučila nosit s time i ako funkcioniraš po danu, odlično. Ponavljam nikog ne mislim navlačit na kemiju, čisto mi se učinilo iz postova da te to jako muči i ja osobno neznam kako bi podnijela nesanicu.
Sad se već dobro nosim s tim ... ipak, hvala :mig:
vjerovala ili ne od 99-te bas i ne spavam
Vrlo utješno. Želiš mi ubiti svaku nadu, jelda? :D
Upravo takav dan je meni danas :tuzni:
Black Molly
20.12.2009., 17:47
Dobrodošla u moje stanje svijesti. još uvijek ne mogu na prvo mjesto staviti njegove najgore osobine, a ima ih mnogo, puno više nego vrlina, pogotovo u međuljudskim odnosima. Bilo nam je lijepo, ali kada su se javili problemi, on se nešto kao trudio to ispraviti, sada tvrdi da se žrtvovao i promijenio sebe da bi mogao voljeti mene. Isuse Bože, kao da sam gubava :D
Njegov frend mi danas kaže da ne može vjerovati za prekid, da je uvijek pričao za mene da sam najbolja osoba koju je upoznao, da sam divna, krasna ... bla bla ... i sad to priča ... sebe prikazuje žrtvom jer ću ja ovako biti sretnija, svima glumata, bljuje mi se od toga. Zanimljivo, meni nije ništa takvo rekao već dugo ... :kava:
NAJGORE od svega, je to što ja STVARNO želim još uvijek bit s tim dečkom. da, povrijedio me, i da, shvaćam da on ne želi dalje sa mnom, ali to je jedan osjećaj koji se ne može objasniti.
dobro se osjećam uz njega, sviđaju mi se neke samo njegove osobine i razmišjanja i teško mi je kad se sjetim da je to sve došlo kraju. da nikad više ništa neće biti. ikad.
ajme grozno.
evo, danas je 7 dana točno. a još uvijek se jednako osjećam. ne valja to nikako.
i svi mi govore "zašto si to radiš, zašto se uništavaš", a što ću, kad se tako ISKRENO OSJEĆAM. iskreno mi fali on, kao osoba, ne kao navika, kao prijatelj, fali ti da se nađemo i samo šutimo i fali mi da ga poljubim jer mi je baš došao gušt.
pa da ti bude malo lakse....ja sam dosla na taj pdf iz istog razloga, jebeno je boljelo, mislila sam cak da necu prezivjeti...moj je dragi otisao u nepovrat bez jedne jedine rijeci...posle cetiri mjeseca braka...26. novembra je prosla godina dana, pa me vidi danas. Najsretnija. Jos me ceka razvod 26. januara ali vozi me moj ljube (mjesec smo dana zajedno:cerek:), pa mi smijesno...
drz se...:top:
Black Molly
20.12.2009., 17:52
pa da ti bude malo lakse....ja sam dosla na taj pdf iz istog razloga, jebeno je boljelo, mislila sam cak da necu prezivjeti...moj je dragi otisao u nepovrat bez jedne jedine rijeci...posle cetiri mjeseca braka...26. novembra je prosla godina dana, pa me vidi danas. Najsretnija. Jos me ceka razvod 26. januara ali vozi me moj ljube (mjesec smo dana zajedno:cerek:), pa mi smijesno...
drz se...:top:
omg ... kaj ne valja sa svim tim ljudima? 4 mj braka? bez ijedne riječi? :confused:
omg ... kaj ne valja sa svim tim ljudima? 4 mj braka? bez ijedne riječi? :confused:
baš. straši me što postoje takvi ljudi.
želi prvo napisati svima vama, hvala što pišete ovdje!
on uopće ne reagira na mene. ono, uopće. samo je nestao. ne zanima ga jesam li prošla godinu, dal putujem za blagdane (jer ako idem, nema me do ljeta), ne zanima ga ništa. mene sve zanima, dal je prodao auto, kako su njegovi, jel pogledao novu epizodu "nip tucka"... kako bezveze.
još mi kaže kako njegova mama plače po cijele dane jer joj je žao, ali kao "šta joj ja mogu, shvatit će da je ovo najbolja odluka".
ajme ubila bih ga kad počne hvalit tu odluku. najpametnija odluka ikad, bit ćemo sretni i zadovoljni svi, sve je bolje i bolje, joj ovo mu je najpametnija odluka ikad, strašno se ponosi time.
e da i još jedan biser. odjednom, nakon 4 godine on provali "nismo se mi našli u puno stvari", ja pitam u kojim stvarima, on kaže "pa u nekim". :confused:
ne znam draga :ne zna:...ja sam pola godine i preko dana i preko noci sebi postavljala to pitanje, ubijala se...danas me nit ne zanima toliko mi je svejedno. i drago mi da vise nisam s njim, kakav je to covjek koji ti ujutru kaze da te voli, obozava i nestane...:mig:
Black Molly
20.12.2009., 18:15
Aubrey, ne znam što da kažem ni tebi ni samoj sebi. Kod mene je situacija skoro identična - njega briga za sve, on "ide dalje", on "kad mu nešto fali, to isključi". Nisam znala da sam ja u njegovom životu jedan mali električni uređaj koji je isključen :D
Ali, ja sam dosegla to stanje da se više ne pitam što radi i gdje je. Znam da ništa ne radi i nigdje ne ide i baš me briga. Za sve što ne znam, natuknu mi njegovi frendovi. Nemam pojma zašto, valjda misle da me zanima ... :ne zna:
Meni dođu svakakve ideje u glavu, da se preselim, da odem u drugu državu, da nestanem i onda se pojavim sva sretna i savšenog života, čak se nabrijavam na teretanu i neke aktivnosti koje bi me učinile "boljom". No, za koga? :rolleyes:
Pobogu, učlanila sam se u klub šahista jer sam s njim igrala šah. How low ... :kava:
Black Molly
20.12.2009., 18:17
ne znam draga :ne zna:...ja sam pola godine i preko dana i preko noci sebi postavljala to pitanje, ubijala se...danas me nit ne zanima toliko mi je svejedno. i drago mi da vise nisam s njim, kakav je to covjek koji ti ujutru kaze da te voli, obozava i nestane...:mig:
Čekaj, a jel on otišao po cigarete, pa se nije vratio ... ili? :D
Mislim, jel tip živ ili vodite razvod na osnovi nestale osobe?
A ovaj dio da ti je svejedno daje nadu, i to kakvu :D
sahardoom
20.12.2009., 18:35
Upravo takav dan je meni danas :tuzni:
:tuzni:
Ne može riječima, ali ga većina ovdje jako dobro zna...
ajme grozno.
...još ti je u krvi, doslovno, moraš proći kroz vazu fizičkog odvikavanja, kao narkomani, po tome i vidiš da je razlika u onome što si ti osjećala a što je o osjećao...
Znaš i sama da je vrag u detaljima...
...svaki prokleti svakodnevni "ritual" koji ste imali ti fali, i još će jako dugo, navikneš se...
da, tako i meni dođe. kao dobro sam, i mislim si da sam se možda napokon pomirila s tim ali NE, NISAM. nije mi svejedno. i neće mi bit svejedno nikad. jer da se barem trudio, da je barem shvatio koliko ga volim i koliko je bitno da te neko voli i koliko je to rijetko, i onda da se potrudio, da je rekao bilošta kad su mu te misli prolazile kroz glavu. a on je bio kukavica i šutio je.
and on top of it all, natjerao je mene da šutim o tome kad sam htjela rješavati probleme, kad sam htjela da se potrudimo i da nam bude lijepo.
NIKAD ti niti neće moći biti svejedno jer nas boli što se nikada nisu niti htjeli potruditi da veza uspije, granice koje su postavili su bili za njih, da se lakše izvuku kad dobiju sve što im je bilo potrebno, i onda...
Dobrodošla u moje stanje svijesti. još uvijek ne mogu na prvo mjesto staviti njegove najgore osobine, a ima ih mnogo, puno više nego vrlina, pogotovo u međuljudskim odnosima. Bilo nam je lijepo, ali kada su se javili problemi, on se nešto kao trudio to ispraviti, sada tvrdi da se žrtvovao i promijenio sebe da bi mogao voljeti mene. Isuse Bože, kao da sam gubava :D
Ajde, daj, nisi gubava, samo si progutala "promjenu" koje nije bilo, bila si zaljubljena, svašta nam mogu raditi kad smo takvi.
Njegov frend mi danas kaže da ne može vjerovati za prekid, da je uvijek pričao za mene da sam najbolja osoba koju je upoznao, da sam divna, krasna ... bla bla ... i sad to priča ... sebe prikazuje žrtvom jer ću ja ovako biti sretnija, svima glumata, bljuje mi se od toga. Zanimljivo, meni nije ništa takvo rekao već dugo ... :kava:
...je možda zapjevao "tebe nisam bio vrijedan nikad jaaaaaaaaaaa"
Čekaj, a jel on otišao po cigarete, pa se nije vratio ... ili? :D
Mislim, jel tip živ ili vodite razvod na osnovi nestale osobe?
A ovaj dio da ti je svejedno daje nadu, i to kakvu :D
heh...on je iz ZG a ja iz ljubljane, pa smo zivjeli kod mene a on se vozio svaki dan u ZG na posao, vec smo rezervirali kucu koju bi kupili u Krskom da se on toliko ne vozaka...covjek samo otisao na posao...da, moglo bi se rec "skoknuo po cigarete":rofl:
a tipo je valda ziv, cim mi salje mailove:D...a moze biti i to automatska masina:rofl:...inace nam vodi razvod njegov prijatelj advokat koji ga je razveo iz prvog braka:rofl::rofl:
cak mi je o njemu bez veze kuckat ovdje, bolje (konstruktivnije) da soram prstom po nosu :rofl:
rh4ps0dy
20.12.2009., 18:45
...kao što stih ide:
Moody Blues - Night in White Satin. Zadrži cugu, trebat će ti.
oooo, rh4ps! :s :w
tu smo, lurkamo iz prikrajka, al ovi novi "klinci" jako dobro odrzavaju ovaj pdf. zasad mi se cini da je u sigurnim rukama. :D
Je je, malo gleduckam. :D
lud si ljube:cerek:
kad se druzim sa tobom :rofl::rofl:
Moody Blues - Night in White Satin. Zadrži cugu, trebat će ti.
Je je, malo gleduckam. :D
pusti sad gleduckanje di si bila kad me trebalo slikat aaaaa :rofl::rofl:
Black Molly
20.12.2009., 20:20
a tipo je valda ziv, cim mi salje mailove:D...a moze biti i to automatska masina:rofl:...inace nam vodi razvod njegov prijatelj advokat koji ga je razveo iz prvog braka:rofl::rofl:
Ah, sad je sve jasnije. Kakvi ljudi postoje, ne možeš vjerovati ...
ont: Moji osjećaji danas : razbila bih mu facu samo tako. Sad me puca žestok bijes. Svašta sam mu izgovorila. Tako ružno nisam pričala nikada, morat ću na ispovijed :D. Možda danas otpadne nesanica? Baš sam bila dirty little bitch. Briga me boli li ga ili misli da sam luđakinja. Zapravo, i bolje da misli da sam luđakinja, da mi se ne pojavljuje u blizini. A njegov fotić je još uvijek kod mene. Jedan od njegovih najskupljih. Joj, što ću da mu radim :D ... Jednostavno, ne sjećam se više gdje je, izgubila sam ga možda? :D
Black Molly
20.12.2009., 20:28
Ajde, daj, nisi gubava, samo si progutala "promjenu" koje nije bilo, bila si zaljubljena, svašta nam mogu raditi kad smo takvi.
Ma, samo se sprdam iz tih njegovih izjava. On se morao mijenjati da bi mene mogao voljeti, u smislu da mu budem dovoljno dobra. Rekao mi je da je zatomio svoje potrebe i želje da bih mu ja bila dovoljna da bi ostao sa mnom. Kažem, kao da sam gubava jer mi stvarno ništa ne fali. Pogotovo u usporedbi s njim :D
...je možda zapjevao "tebe nisam bio vrijedan nikad jaaaaaaaaaaa"
Ne. On ne pjeva. Ali je imao puno takvih izjava da ti se želudac okrene. Naravno, sad mi je jasno da su bile ne samo laži, već smišljene igrice.
sahardoom
20.12.2009., 20:52
Moji osjećaji danas : razbila bih mu facu samo tako. Sad me puca žestok bijes. Svašta sam mu izgovorila. Tako ružno nisam pričala nikada, morat ću na ispovijed :D. Možda danas otpadne nesanica? Baš sam bila dirty little bitch. Briga me boli li ga ili misli da sam luđakinja. Zapravo, i bolje da misli da sam luđakinja, da mi se ne pojavljuje u blizini. A njegov fotić je još uvijek kod mene. Jedan od njegovih najskupljih. Joj, što ću da mu radim :D ... Jednostavno, ne sjećam se više gdje je, izgubila sam ga možda? :D
Znaš i sama što trebaš!! :2up: :flop:
Welcome to the Dark Side!
Ma, samo se sprdam iz tih njegovih izjava. On se morao mijenjati da bi mene mogao voljeti, u smislu da mu budem dovoljno dobra. Rekao mi je da je zatomio svoje potrebe i želje da bih mu ja bila dovoljna da bi ostao sa mnom. Kažem, kao da sam gubava jer mi stvarno ništa ne fali. Pogotovo u usporedbi s njim :D
Ne. On ne pjeva. Ali je imao puno takvih izjava da ti se želudac okrene. Naravno, sad mi je jasno da su bile ne samo laži, već smišljene igrice.
Obožavam kad počnu igrice, čemu takva sranja ako su toliko sigurni u svoje odluke. Čemu te laži ako je "sve kako treba biti"...
:eek: OMG
predlazem karton za takve postove. :D
predlazem karton za ovakve postove. :D
Baš sam mislio zakeljit neki iz široke palete :cerek:
Mislim, to je svetogrđe na ovom topicu, a bogami i na pdf-u :G
aaa je je i mene je sokiralo, jos mi se ruke tresu od straha. jos bez toga da ostanem...............
jasam triput morao restartat komp da budem siguran da se nije nešt' zblesiralo....:eek:
mada, ovo su mlade snage, možda oni imaju bolji recept za preboljevanje....
ah, ta divna stara vremena kad su se stvari rješavale jednostavnije....:tuzni:
Black Molly
20.12.2009., 21:17
Welcome to the Dark Side!
jea bejbe :D
Aubrey,
, čak se nabrijavam na teretanu i neke aktivnosti koje bi me učinile "boljom". No, za koga? :rolleyes:
:
Za koga?:eek::eek:Pa za sebe ženo, činiš sebe boljom radi sebe valjda a ne radi susjeda, mame, ili nekog jebivjetra!
Baš sam mislio zakeljit neki iz široke palete :cerek:
ajde, ajde.. :D
zaplasit cemo ove mlade, pa vise nece htjet pisat. :mig:
Mislim, to je svetogrđe na ovom topicu, a bogami i na pdf-u :G
mislila sam da samo stipe ne pije na ovom pdf-u, a kad ono ima ih jos. :eek:
jasam triput morao restartat komp da budem siguran da se nije nešt' zblesiralo....:eek:
mada, ovo su mlade snage, možda oni imaju bolji recept za preboljevanje....
ah, ta divna stara vremena kad su se stvari rješavale jednostavnije....:tuzni:
eee da, kolko sam ja gorucih zivotnih problema rjesio na sanku
ont: Moji osjećaji danas : razbila bih mu facu samo tako. Sad me puca žestok bijes. Svašta sam mu izgovorila. Tako ružno nisam pričala nikada, morat ću na ispovijed :D. Možda danas otpadne nesanica? Baš sam bila dirty little bitch. Briga me boli li ga ili misli da sam luđakinja. Zapravo, i bolje da misli da sam luđakinja, da mi se ne pojavljuje u blizini. A njegov fotić je još uvijek kod mene. Jedan od njegovih najskupljih. Joj, što ću da mu radim :D ... Jednostavno, ne sjećam se više gdje je, izgubila sam ga možda? :D
Fotić, novi lcd 47 inčičića, novi frižider, kompjuter, mikrovalna, and so on.....a i fotić jedan od najskupljih koji sam mu ja kupila....neznam ni ja, isto sam izgubila te stvari:D:D:Dne sjećam se, ali on ih više nema:kava:
Za koga?:eek::eek:Pa za sebe ženo, činiš sebe boljom radi sebe valjda a ne radi susjeda, mame, ili nekog jebivjetra!
eh sad nije bas neki jebivjetar tek tak za odbacit
Black Molly
20.12.2009., 21:24
Da, da ... znam, u pravu si. Sama si to govorim. Ali, muči me taj osjećaj da nisam bila dovoljno ________ (stavi pridjev po izboru) :tuzni:
Pardon, Johny:D, samo vi dajte i primite iskrene isprike:zivili:
Da, da ... znam, u pravu si. Sama si to govorim. Ali, muči me taj osjećaj da nisam bila dovoljno ________ (stavi pridjev po izboru) :tuzni:
Šta? ja neznam koji bi pridjev stavila?
dobra u krevetu :ne zna::rofl:
Pardon, Johny:D, samo vi dajte i primite iskrene isprike:zivili:
Kakav Johny? :ne zna:
Polako, treba vremena. ja sam isto bila sa čovjekom koji se nikad nije treudio promijeniti, samo je obećavao, govorio kako me obožava, da ne može bez mene, a nikad u 4 godine nije ni prstom pomako da bi nešto napravio, nikad, ni jednu jebenu malu stvar. Ali ljubav se pokazuje na djelima, a ne na riječima, a jak je na riječima, i ja sam konstantno vjerovala da će se potrudit i da će se promijenit, jer je tvrdio da to i sam želi.....i onda isto samo šuti, kukavica ne može ni kad prekidamo bit tolika osoba da mi kaže zašto i što se desilo, nego ništa, muk, tišina. Ali to je tako, jer zaista nema ni šta pametno za reć, jednostavno shvatiš da si mislio da su ti ljudi nekakve osobe, koje imaju neke emocije, neka razmišljanja, stavove i onda skužiš da nema ništa, jedna velika praznina, i u glavi i u srcu. I šta češ s takvim osobama, bit samo dalje nesretan, samo će dalje i dalje crpiti iz tebe posljednji tračak snage, sreće, jer se ti uporno trudiš. Ali dodje taj trenutak kad te iscjede do kraja....to se bar meni desilo, ja sam se iscjeeeedila totalno, bar što se njega tiče....
Kakav Johny? :ne zna:
Pa neznam, možda sam pogriješila, šta si to ti na slicčici tvojoj ovoj s lijeve strane, mislim ako jesi, javi mi se, jako ličiš na Johnya Deepa::cerek::cerek:
Black Molly
20.12.2009., 21:39
Fotić, novi lcd 47 inčičića, novi frižider, kompjuter, mikrovalna, and so on.....a i fotić jedan od najskupljih koji sam mu ja kupila....neznam ni ja, isto sam izgubila te stvari:D:D:Dne sjećam se, ali on ih više nema:kava:
Ovome nisam niš ja kupovala. Naučila sam na bivšem. Ipak, mislim da nisam takva kuja. Ili da to uzmem kao naknadu za duševnu bol? :D
Black Molly
20.12.2009., 21:40
dobra u krevetu :ne zna::rofl:
Di si to našao, to mu je jedino valjalo :rofl:
Pa neznam, možda sam pogriješila, šta si to ti na slicčici tvojoj ovoj s lijeve strane, mislim ako jesi, javi mi se, jako ličiš na Johnya Deepa::cerek::cerek:
Ah, hm...
Već sam spomenuo nebrojeno puta kako je osoba na avataru moj rođak Stevo iz Pitomače! -Kojeg ovim putem puno pozdravljam i želim mu sve najbolje povodom blagdana :)
-Bok Stevo :w
Di si to našao, to mu je jedino valjalo :rofl:
ravna crta me asocirala
Ovome nisam niš ja kupovala. Naučila sam na bivšem. Ipak, mislim da nisam takva kuja. Ili da to uzmem kao naknadu za duševnu bol? :D
Pa opet ne želim djelit nikakve savjete, ja samo govorim što ću ja napravit.....on je otišao iz stana, vratio ključeve na moje inzistiranje, vratila sam mu robu, ovo drugo, a jbg eto platit se mora. Ako može Jadranka uzimat, mogu i ja. Sad kako ćeš to nazvat, naknada za duševnu bol, agoniju, nesanicu, moguće probleme sa alkoholom, stres bla bla, svejedno:D
:wAh, hm...
Već sam spomenuo nebrojeno puta kako je osoba na avataru moj rođak Stevo iz Pitomače! -Kojeg ovim putem puno pozdravljam i želim mu sve najbolje povodom blagdana :)
Šteta, :lol::lol::lol:, e pa i ja pozdravljam onda Stevu
ma nis ne brinite to su sve sitnice, kad ostanes bez kuce, katnice naravno, sa velikom okucnicom, auta i inih pizdarija to je igra. dodajmo jos alimentaciju svaki mjesec ali najgore mi kaj sam joj platil ona dva zuba kod zubara pas mater a mene je grebala
Pa opet ne želim djelit nikakve savjete, ja samo govorim što ću ja napravit.....on je otišao iz stana, vratio ključeve na moje inzistiranje, vratila sam mu robu, ovo drugo, a jbg eto platit se mora. Ako može Jadranka uzimat, mogu i ja. Sad kako ćeš to nazvat, naknada za duševnu bol, agoniju, nesanicu, moguće probleme sa alkoholom, stres bla bla, svejedno:D
porez na lezarinu
Šteta, :lol::lol::lol:, e pa i ja pozdravljam onda Stevu
Stevo će biti sretan :rofl:
Joj, nastavite samo, ne dajte se smetati :kava:
Black Molly
20.12.2009., 21:50
ravna crta me asocirala
Ne volim tu pozu :rofl:
Slažem se s tobom. A još bih mogla iskopat i neku naknadu za duševnu bol. Uvijek je srao da mi pravnici ništa produktivno ne radimo. Možda neka renta? Pa da ne moram radit ništa ... mislim, produktivno :rofl:
:
Meni isto nikako jasno kako ga ravna crta asocirala na krevet i sex:rofl:
Slažem se s tobom. A još bih mogla iskopat i neku naknadu za duševnu bol. Uvijek je srao da mi pravnici ništa produktivno ne radimo. Možda neka renta? Pa da ne moram radit ništa ... mislim, produktivno :rofl:
nije poza nego duhovno stanje
Meni isto nikako jasno kako ga ravna crta asocirala na krevet i sex:rofl:
ee znala bi da ti je TO bilo u krevetu kao meni :rofl:
ee znala bi da ti je TO bilo u krevetu kao meni :rofl:
Umirem, eto bar si me razveselio:lol::lol::lol:
mislila sam da samo stipe ne pije na ovom pdf-u, a kad ono ima ih jos. :eek:
yava, zar se stipe ne pise s velikim "S". :zubo:
Ah, hm...
ajme, pa skoro pa sam zaboravio pozdravit gazdu stevu. jel ima gazda stevo jos koju kandziju za posudit? :D
Umirem, eto bar si me razveselio:lol::lol::lol:
i sebe rasplako :rofl:
yava, zar se stipe ne pise s velikim "S". :zubo:
ajme, pa skoro pa sam zaboravio pozdravit gazdu stevu. jel ima gazda stevo jos koju kandziju za posudit? :D
:rofl::rofl::rofl::lol::lol::lol:
leone imas cugu od mene, ma sta cugu pet rundi care
i sebe rasplako :rofl:
A sori, jbg, znam da to tebi nije nimalo smiješno, al način na koji si tio rekao:top::lol:
A sori, jbg, znam da to tebi nije nimalo smiješno, al način na koji si tio rekao:top::lol:
da reko, radio :rofl::rofl:
Black Molly
20.12.2009., 22:21
da reko, radio :rofl::rofl:
omg, ovo postaje prebolesno :rofl:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.