PDA

View Full Version : Osjećaji nakon prekida [chat i jadanje]

stranice : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 [277] 278 279 280 281 282 283 284

Aneria
04.02.2010., 09:58
ali to je tako tužno... :(

fallen star
04.02.2010., 10:23
- da sam zbilja čisto i iskreno voljela nekog
-bila poštena, dobra, tolerantna i fer do jaja (čak i nakon prekida nisam dopustila da me ljutnja ili nešto pojede)
- da sam dala maksimum koji netko može dati
-da sam bila dama na cesti, kurva u krevetu i domaćica u kući a u svemiru ovom prvo i osnovno jedan veeeliki prijatelj
- da sam čvrsto i uvijek stajala iza i uz svog muškarca i nikada nisam išla nešto protiv (čak ni kad više nismo skupa)
- da sam mu uvijek vjerovala, vjerovala u njega i odluke, divila se...
- da sam nam uvijek pokušala napraviti da je lijepo i uvijek pokušala riješiti problem
- da mi se uvijek sve dalo (čak ni sex nisam nikad odbijala :cerek:)
- da sam uvijek prije a i poslije njega imala čist obraz bez imalo grižnje savjesti
- da sam ista godinama, niti malo proračunata, čvrstog karaktera i da me ništa i nitko ne može promjeniti,
- da mi nikad nije tuđa trava u tuđem dvorištu bila zelenija

i.t.d.

upravo tako... ono gore sam ja od riječi do riječi..i zaista se nemam razloga mučiti i razbijati glavu mišlju da sam nedovoljno dobra.. i bolja sam od toga!!!:cerek:
i moja priča je jako tužna, u nekim segmentima i tužnija od ostalih, znate na što mislim... ali život je borba i tek u ovakvim trenucima saznajemo kolika je naša snaga zapravo...
ne odustajte..

fallen star
04.02.2010., 10:27
generalno, svima su nam priče slične, čak i način na koji su nas ostavili, tj način na koji su nas doveli do toga da mi njih ostavimo..
ali, još jedna stvar nam je slična..dizali smo ih u nebesa, mi smo te koje su od njih u našim glavama napravile spomenik i pijedestal..oni su samo ubirali plodove naše mašte.. trebate sačuvat u srcu osobu koju ste voljeli a ovu koja vas je povrijedila što prije zaboraviti, jer on je sada totalno druga osoba od one u koju ste se zaljubili..

S U
04.02.2010., 10:35
generalno, svima su nam priče slične, čak i način na koji su nas ostavili, tj način na koji su nas doveli do toga da mi njih ostavimo..
ali, još jedna stvar nam je slična..dizali smo ih u nebesa, mi smo te koje su od njih u našim glavama napravile spomenik i pijedestal..oni su samo ubirali plodove naše mašte.. trebate sačuvat u srcu osobu koju ste voljeli a ovu koja vas je povrijedila što prije zaboraviti, jer on je sada totalno druga osoba od one u koju ste se zaljubili..

I to je ključno u prihvaćanju nove sebe :)

mirna292
04.02.2010., 10:38
više od svega cijenim i volim svu onu sreću koju sam imala s njim.. i više od svega zahvalna sam na tome... ali ovo gorko što je ostalo .. ova pukotina tjera da nekad nebudem ja
ali proći će na ovaj ili onaj naćin

ostati će samo ćinjenica da ga volim .. da sam ga voljela .. da ga više nemam....

Ovo boldano i ostalo napisano znam , jako dobro znam...

Misliš da meni nije došlo svašta nešto da ovo ili ono ali neću, ako ništa drugo eto i nečeg dobrog : lijep test samokontrole i principa ;)

Jako puno detalja u svakodnevnici proleti i koje ne možeš zaobići ili kontrolirati ...Čistim faking zelenu salatu i naletim na sredinu salate (zovem to srce) i to "srce" sam mu uvijek stavljala u zdjelu jer je to volio . Ali na kraju i uvijek on bi me nahranio "srcem" jer je znao da ga i jako volim papati. I svaki put kad čistim salatu sjetim se.... Ili kad vidim mjesec ...Uvijek sam mu govorila da mjesec ima oči nos i usta a on negirao ili bi se smijao pa raspravljali... Kod promjene posteljine za veeliki krevet to je bio svaki put šou, prvo svađanje tko je krivu stranu popluna gurnuo u navlaku a onda smijanje, valjanje... I sad imam veliki poplun i sjetim se...
I tako ...Ima tih svakodnevnih detalja jako jako puno, koji te podsjete... al jebi ga to je prošlost. Treba gledati kako najbolje funkcionirati u sadašnjosti. Barem pokušati. Možda i neuspijemo svaki put ali. I pokušaj je nešto i (valjda) korak naprijed.

turtle03
04.02.2010., 11:06
upravo tako... ono gore sam ja od riječi do riječi..i zaista se nemam razloga mučiti i razbijati glavu mišlju da sam nedovoljno dobra.. i bolja sam od toga!!!:cerek:
i moja priča je jako tužna, u nekim segmentima i tužnija od ostalih, znate na što mislim... ali život je borba i tek u ovakvim trenucima saznajemo kolika je naša snaga zapravo...
ne odustajte..
sve stoji .. sve ja to znam.. jedan dan.. drugi dan me opere tuga i paranoja da mi se sve pomuti u glavi.. ali iznad svega kad mi je glava bistra znam da sam ja dala najbolje što se može.. dala sam sve i dal sam od srca i to je jedino što je bitno.. ja znam koliko vrijedim i što sve mogu .. i to me drži itjera dalje.. izvana ja uvijek mogu biti stablo na kojeg se nasloniš.. ali opet dođu ine noći kad boli .. ajme kako boli.. kad i meni treba ono nešto.. ono nešto što sam imala.. iznam da će proći dani i sve će pasti u zaborav .. i sve što je napravio već ću mu oprostiti .. već sam mu oprostila jer ga volim i želim mu sreću i nikad nebi željela da je nesretan uz mene po cijenu najveće moje patnje... i ostati će to da mi nedostaje .. ali daqt ću sve od sebe da sve ovo što sam ja i što mogu biti i što mogu dati ne stavim na stranu ...

:top:

bunny30
04.02.2010., 13:41

potpisujem.....

bunny30
04.02.2010., 13:46
sjetim se:

- da sam zbilja čisto i iskreno voljela nekog
-bila poštena, dobra, tolerantna i fer do jaja (čak i nakon prekida nisam dopustila da me ljutnja ili nešto pojede)
- da sam dala maksimum koji netko može dati
-da sam bila dama na cesti, kurva u krevetu i domaćica u kući a u svemiru ovom prvo i osnovno jedan veeeliki prijatelj
- da sam čvrsto i uvijek stajala iza i uz svog muškarca i nikada nisam išla nešto protiv (čak ni kad više nismo skupa)
- da sam mu uvijek vjerovala, vjerovala u njega i odluke, divila se...
- da sam nam uvijek pokušala napraviti da je lijepo i uvijek pokušala riješiti problem
- da mi se uvijek sve dalo (čak ni sex nisam nikad odbijala :cerek:)
- da sam uvijek prije a i poslije njega imala čist obraz bez imalo grižnje savjesti
- da sam ista godinama, niti malo proračunata, čvrstog karaktera i da me ništa i nitko ne može promjeniti,
- da mi nikad nije tuđa trava u tuđem dvorištu bila zelenija

ovo sam i ja sve bila....ali ni to nije bilo dovoljno...

turtle03
04.02.2010., 13:53
ovo sam i ja sve bila....ali ni to nije bilo dovoljno...

e i ja isto
i to me brine .... toliko sam dala .. ma znaš kaj stvarno objektivno bez pretjerivanja bila sam cura za poželit ono sve sve sam radila da bi mu se ugodilo i da bi bio sretan
da radi što hoće i kad hoće i koliko ima potrebu ... samo da mu bude dobro i da osijeća kako ima divnu curu.. ali to kao da je krivo...kad sve daš uzalud:-(

nudila sam mu filmsku ljubav i slobodu u svim smjerovima da se razvija kako hoće u svemu sam ga podržala u svim njegovim usponima i padovima iako ništa od toga nije bilo što bi mene usrečilo ali njega je pa sam miliun puta grizla jezik
jer to je tako mala cijena ljubavi

ali neka .. ja sam se zbog toga dobro osjećala... a on ode.. pa nek negdje nađe bolje... :flop:

turtle03
04.02.2010., 13:57
sada znam da previše ljubavi mu smeta...:-)

bunny30
04.02.2010., 14:00
e i ja isto
i to me brine .... toliko sam dala .. ma znaš kaj stvarno objektivno bez pretjerivanja bila sam cura za poželit ono sve sve sam radila da bi mu se ugodilo i da bi bio sretan
da radi što hoće i kad hoće i koliko ima potrebu ... samo da mu bude dobro i da osijeća kako ima divnu curu.. ali to kao da je krivo...kad sve daš uzalud:-(

nudila sam mu filmsku ljubav i slobodu u svim smjerovima da se razvija kako hoće u svemu sam ga podržala u svim njegovim usponima i padovima iako ništa od toga nije bilo što bi mene usrečilo ali njega je pa sam miliun puta grizla jezik
jer to je tako mala cijena ljubavi

ali neka .. ja sam se zbog toga dobro osjećala... a on ode.. pa nek negdje nađe bolje... :flop:

draga moja...vjeruj mi ...sjetit će se oni nas...nisu nas zaslužili ....ja vjerujem da se to dogodilo s razlogom... nas čeka nešto bolje....

fallen star
04.02.2010., 14:24
draga moja...vjeruj mi ...sjetit će se oni nas...nisu nas zaslužili ....ja vjerujem da se to dogodilo s razlogom... nas čeka nešto bolje....

naravno....

turtle03
04.02.2010., 14:28

znaš ako me čeka nešto bolje onda mi zaista nije važno da li će me se više ikada sjetiti.. da li će mu bit žao .. da li će shvatiti.. želim mu svu sreću ali prvenstveno tu sreću želim i sebi i onda sve drugo nije važno

nadam se samo da neću provesti život sama shvačajući koliko je on pogriješio koliko sam ga voljela .. živim za dan kad MENI to više neće biti važno sa nekim ili bez ikoga:-):cheer::amen:

turtle03
04.02.2010., 14:29
fallen kako si danas??

fallen star
04.02.2010., 14:41
fallen kako si danas??

ah turtlice moja...
dobro sam!! uglavnom se stvarno tako osjećam.. imam krize još uvijek, boli me.. tužna sam, žao mi je što je tako ispalo..
počeo se javljat.. mislim da je i njemu teško, vjerojatno je ili je to još jedna filmska scena, nije ni bitno više.. zna da nema nazad, ja sam takva..

uglavnom, stalno sam negdje među ljudima, frendica se skoro pa preselila kod mene (hvala draga do neba :cerek:), znaš i sama da kad si sam da je 10 puta gore, bar meni, ja sam društven tip..nekom bolje pomaže samoća, mene bi dotukla..

nikad nisam mislila da će ljubav mog života završit ovako..ni u snu..
ne kažem da se neću opet zaljubit ili opet zavoliti, ali meni je ovaj put trebao biti TAJ, i poslije njega ne bi nikad imala potrebu tražiti nekog drugog..
To me najviše boli...
ali, isto tako, to je očito bio osjećaj samo s moje strane..tako da, prije ili kasnije ta moja velika ljubav bi završila ovako.. stoga, bolje prije nego kasnije..

vidim, tebe krpa faza bijesa:cerek::cerek::cerek:

turtle03
04.02.2010., 15:11
ah turtlice moja...
dobro sam!! uglavnom se stvarno tako osjećam.. imam krize još uvijek, boli me.. tužna sam, žao mi je što je tako ispalo..
počeo se javljat.. mislim da je i njemu teško, vjerojatno je ili je to još jedna filmska scena, nije ni bitno više.. zna da nema nazad, ja sam takva..

uglavnom, stalno sam negdje među ljudima, frendica se skoro pa preselila kod mene (hvala draga do neba :cerek:), znaš i sama da kad si sam da je 10 puta gore, bar meni, ja sam društven tip..nekom bolje pomaže samoća, mene bi dotukla..

nikad nisam mislila da će ljubav mog života završit ovako..ni u snu..
ne kažem da se neću opet zaljubit ili opet zavoliti, ali meni je ovaj put trebao biti TAJ, i poslije njega ne bi nikad imala potrebu tražiti nekog drugog..
To me najviše boli...
ali, isto tako, to je očito bio osjećaj samo s moje strane..tako da, prije ili kasnije ta moja velika ljubav bi završila ovako.. stoga, bolje prije nego kasnije..

vidim, tebe krpa faza bijesa:cerek::cerek::cerek:

znaš sve ovo što si rekla nekako su i moje rijeći
osim meni se nejavlja...
ja se neusudim ići doma isto samo da sam negdje s nekim da je društva
a doma samo su njegove uspomene..

meni ti se izmjenjuju faze tuge bijesa mira ludila svega
još tražim kako bi se trebala osječati
još uvijek se trudim sve racionalno sagledati
još uvijek je prilično teško

ali mirim se s tim..tako je kako je moralo biti..ja sam osoba koja kad je smirena je strašno racionalna što sad idemo dalje.. samo voljela bi da je moj .. ali nije.. voljela bi da je bio bolji ..ali nije .. voljela bi da je njemu to bilo to kao meni .. ali nije.. ja sam ga imala imala sam svoju sreću .. sad ću je potražiti na drugim mjestima
danas sam dobro sutra ću biti bolje preksutra možda opet loše ali taj dan ću živjeti za ovaj kad dođe bolje:-)

fallen star
04.02.2010., 16:06
znaš sve ovo što si rekla nekako su i moje rijeći
osim meni se nejavlja...
ja se neusudim ići doma isto samo da sam negdje s nekim da je društva
a doma samo su njegove uspomene..

meni ti se izmjenjuju faze tuge bijesa mira ludila svega
još tražim kako bi se trebala osječati
još uvijek se trudim sve racionalno sagledati
još uvijek je prilično teško

ali mirim se s tim..tako je kako je moralo biti..ja sam osoba koja kad je smirena je strašno racionalna što sad idemo dalje.. samo voljela bi da je moj .. ali nije.. voljela bi da je bio bolji ..ali nije .. voljela bi da je njemu to bilo to kao meni .. ali nije.. ja sam ga imala imala sam svoju sreću .. sad ću je potražiti na drugim mjestima
danas sam dobro sutra ću biti bolje preksutra možda opet loše ali taj dan ću živjeti za ovaj kad dođe bolje:-)

sve će biti bolje....hoće sigurno..
pusa mojim forumašima..

turtle03
04.02.2010., 16:13
dužan si mi ljubavi za dva života dragi
što je puklo ti odnesi dovraga
dužan si mi barem šaku osmjeha i neba
dužan si al mi ništa netreba
SAMO DA TI DOBRO SI MI

pozz ... tipkamo se sutra:-)

turtle03
04.02.2010., 16:21
ajme ajme
uopće sam zaboravila na mail... na mail kojim se on nije htio služiti da može chatati s menom dok sam ja na poslu a on doma jer je tvrdio da mu neradi
i sad sad vidim da je on line i ima status i sliku i sve
skoro sam povratial
ajme bila sam ok do sad
i baš sad kad idem doma moram naletiti na to

koji užas

kako se miču ljudi s gmaila da li neko zna neželim ga tamo
neželim njegovu prisutnost nigdje

fallen star
04.02.2010., 16:30
ajme ajme
uopće sam zaboravila na mail... na mail kojim se on nije htio služiti da može chatati s menom dok sam ja na poslu a on doma jer je tvrdio da mu neradi
i sad sad vidim da je on line i ima status i sliku i sve
skoro sam povratial
ajme bila sam ok do sad
i baš sad kad idem doma moram naletiti na to

koji užas

kao da je bitno vidi li se ili ne...makni ga i točka!!!
hajde, odmah:top:

Black Molly
04.02.2010., 16:39

Odeš mišem na njega, kad se otvori izbornik, odeš na onaj dio "Video i više", a kada se otvori izbornik, izabareš opciju "Blokiraj" :D

Foxb4t
04.02.2010., 20:28
ma svaki kontakt obavezno prekinuti/izbrisati... to je barem lako (ma i nije lako, ali lakse je od svega ostalog)... to je prvi korak i osnovni... kasniji koraci su izbjegavanje losih misli... ima na netu dobrih tekstova kako otjerati pretjerano razmisljanje... to upravo radimo... overthinking... analiziramo i razmisljamo... kako, zasto, zbog cega, zar je bash moralo, sto da sam ovo, sto da sam ono, mozda tada ne bi... a odgovora niotkuda... a scenarija milijarda...
odbaciti svaku nadu - NECE se vratiti... nece i gotovo... gotovo je... pomiriti se sa time... tesko je, ali se pomiriti... tek tada mozemo dalje... nepostivanje ovih koraka samo nas vrti u krug... i baca opet na pocetak... sa knedlom u grlu i suzom u oku...
ma... depra totalna... najgore mi je na poslu... na oko sam uvijek isti, zezancija i smijeh, ali istina je puno okrutnija... u sebi sam koma... tesko mi je izbaciti iz glave, stalno se gombam... nekoncentracija, smetenost, bezvoljnost, nezainteresiranost... ma prodji vise, zelim biti onaj stari...

Žal
04.02.2010., 20:32
jutros sam imala krizu... uf bilo je gadno, a još kada sam saznala da je on jučer bio vani do 2 sata u noći (pretpostavljam s njom) i da se ponaša normalno kao da se ništa nije desilo, a 7 godina je samo tako upropašteno... joj :(

a da prestanes razmisljat kaj ON radi...i da se fokusiras na sebe?:ne zna:
ja kad sam tako preokrenula svoje misli, krenulo je na bolje:mig:

Žal
04.02.2010., 20:34
sada znam da previše ljubavi mu smeta...:-)

od previse ljubavi jos niko nije povracao...samo je potrebno nac osobu..."pravu":top:

Aneria
04.02.2010., 22:28
preko dana mi ni ne padne na pamet i baš mi je super, ali preko noći ga sanjam (pa prošlo je samo 3 dana) i kada se probudim mislim same idu tamo gdje ne trebaju

turtle03
05.02.2010., 08:38
Odeš mišem na njega, kad se otvori izbornik, odeš na onaj dio "Video i više", a kada se otvori izbornik, izabareš opciju "Blokiraj" :D
evo jesam :-(

i srce mi je puklo

fallen star
05.02.2010., 08:39
preko dana mi ni ne padne na pamet i baš mi je super, ali preko noći ga sanjam (pa prošlo je samo 3 dana) i kada se probudim mislim same idu tamo gdje ne trebaju

možda će zvučati glupo, ali meni kod ove situacije pomaže... znači, potrudim se da u danu zapazim ili pričam s tipom koji mi je fizički napet (neki frend, poznanik, prolaznik, nebitno, bitno da je napet), navečer prije spavanja razmišljam, u biti maštam o tom tipu raznorazne gluposti.. zaspim s mislima o tom tipu i ako nekog sanjam onda je to on... bivšem ni traga:cerek:

turtle03
05.02.2010., 08:39
ma svaki kontakt obavezno prekinuti/izbrisati... to je barem lako (ma i nije lako, ali lakse je od svega ostalog)... to je prvi korak i osnovni... kasniji koraci su izbjegavanje losih misli... ima na netu dobrih tekstova kako otjerati pretjerano razmisljanje... to upravo radimo... overthinking... analiziramo i razmisljamo... kako, zasto, zbog cega, zar je bash moralo, sto da sam ovo, sto da sam ono, mozda tada ne bi... a odgovora niotkuda... a scenarija milijarda...
odbaciti svaku nadu - NECE se vratiti... nece i gotovo... gotovo je... pomiriti se sa time... tesko je, ali se pomiriti... tek tada mozemo dalje... nepostivanje ovih koraka samo nas vrti u krug... i baca opet na pocetak... sa knedlom u grlu i suzom u oku...
ma... depra totalna... najgore mi je na poslu... na oko sam uvijek isti, zezancija i smijeh, ali istina je puno okrutnija... u sebi sam koma... tesko mi je izbaciti iz glave, stalno se gombam... nekoncentracija, smetenost, bezvoljnost, nezainteresiranost... ma prodji vise, zelim biti onaj stari...

eto ..potpisujem....:-(

turtle03
05.02.2010., 08:40
jelda kako je glava čudna stvar
to se i meni dešava

dođe mi u snovi ma i sjebe mi pola jutra dana i života ...teško je da kad se borimo i s paranormalnim

fallen star
05.02.2010., 08:41
evo jesam :-(

i srce mi je puklo

srce kuca i kada slomljeno je...
nije draga, već je jednom puklo ovo je samo jedan mali potres nakon velikog..a nakon toga dolaze sve manji i manji i onda ih s vremenom više nećeš osjećati...
glavu gore ljepotice, stisni zube, preživjet ćeš ti to:top:

turtle03
05.02.2010., 08:43
možda će zvučati glupo, ali meni kod ove situacije pomaže... znači, potrudim se da u danu zapazim ili pričam s tipom koji mi je fizički napet (neki frend, poznanik, prolaznik, nebitno, bitno da je napet), navečer prije spavanja razmišljam, u biti maštam o tom tipu raznorazne gluposti.. zaspim s mislima o tom tipu i ako nekog sanjam onda je to on... bivšem ni traga:cerek:
jel mi vjeruješ da i ja pokušavam isto.. nabacila sam onaj stari zavodnički gard koji sam maknula dok sam bila s njim jer mu mu je smetala tolika konkurencija
pokušavam maštati o drugima trudim se i trudim a onda me lupi.. koga ja to zavaravam.. niko mi se ne sviđa:_( i opet mi se sve svede na njega
blago tebi

bila sam kod frizera promijenila sam frizuru skratila je obojala sve htjela sam se osječati bolje
misliš da je uspjelo
svemir se okrenuo protiv mene:_(

TheBlack Knight
05.02.2010., 08:43
od previse ljubavi jos niko nije povracao...samo je potrebno nac osobu..."pravu":top:

Gdje one rastu? Gdje obitavaju? Prije ću dobiti na lotu nego pronaći "pravu" osobu. Velika većina ne zna ni sama što želi i hoće i ima potpuno krivu predođbu o tom što jedna veza znači. Ne mogu pojmiti da je veza uzimanje i davanje, da u vezi mora biti ustupaka i kompromisa, ali do jedne granice.

turtle03
05.02.2010., 08:44
srce kuca i kada slomljeno je...
nije draga, već je jednom puklo ovo je samo jedan mali potres nakon velikog..a nakon toga dolaze sve manji i manji i onda ih s vremenom više nećeš osjećati...
glavu gore ljepotice, stisni zube, preživjet ćeš ti to:top:

znam da hoću

samo neznam da li me to veseli
jer u konačnici

nema ga

fallen star
05.02.2010., 08:50
znam da hoću

samo neznam da li me to veseli
jer u konačnici

nema ga

onog trena kad istinski poželiš ponovno biti sretna, kad čvrsto odlučiš maknut ga iz misli, kad odlučno prihvatiš to da je gotovo, da njega više nema... to je prvi dan ostatka tvog života..svaki nakon toga će biti ljepši.. a u takvom lijepom i pozitivnom okruženju izronit će netko tko će ti se svidjet... vjeruj mi!!!

turtle03
05.02.2010., 08:51
Gdje one rastu? Gdje obitavaju? Prije ću dobiti na lotu nego pronaći "pravu" osobu. Velika većina ne zna ni sama što želi i hoće i ima potpuno krivu predođbu o tom što jedna veza znači. Ne mogu pojmiti da je veza uzimanje i davanje, da u vezi mora biti ustupaka i kompromisa, ali do jedne granice.
u bajkama...samo u bajkama...:-(

turtle03
05.02.2010., 08:54
onog trena kad istinski poželiš ponovno biti sretna, kad čvrsto odlučiš maknut ga iz misli, kad odlučno prihvatiš to da je gotovo, da njega više nema... to je prvi dan ostatka tvog života..svaki nakon toga će biti ljepši.. a u takvom lijepom i pozitivnom okruženju izronit će netko tko će ti se svidjet... vjeruj mi!!!

pa jesam čvrsto sam odlućila...jbmti zašto mi još uvijek fali ...nekužim a toliko se trudim... joj da bar nisam iskoristila sav godišnji na njega sad bi otišla negdje na put daleko

Aneria
05.02.2010., 09:02
jelda kako je glava čudna stvar
to se i meni dešava

dođe mi u snovi ma i sjebe mi pola jutra dana i života ...teško je da kad se borimo i s paranormalnim

Istina, ko da mi ga nije dosta već samog po sebi nakon svega ovoga

fallen star
05.02.2010., 09:10
pa jesam čvrsto sam odlućila...jbmti zašto mi još uvijek fali ...nekužim a toliko se trudim... joj da bar nisam iskoristila sav godišnji na njega sad bi otišla negdje na put daleko

falit će uvijek..pa bila si dugo s njim, voljela si ga jako i voliš ga i dalje..uvijek će on biti tu negdje oko tvog srca..samo ćeš s vremenom ti biti drugačija..vidjet ćeš..

anahi
05.02.2010., 09:21
Drage moje, evo samo da Vas malo pozdravim i da kažem da ste u mislima. Šaljem Vam malo pozitivne energije. I moram reći da vidim promjene na bolje.. I moram reći da sam uvjerena da ćete i prije nego što se nadate ponovno vratiti mir i sreću u svoja srca.

turtle03
05.02.2010., 09:23
falit će uvijek..pa bila si dugo s njim, voljela si ga jako i voliš ga i dalje..uvijek će on biti tu negdje oko tvog srca..samo ćeš s vremenom ti biti drugačija..vidjet ćeš..
joj ..a uopče ga tamo neželim.. bilo bi super kad bi mogla zaspati i probuditi se sa koda ga nikads nisam poznala da ga sretnem na ulici i nemam pojma ko je taj čovijek:-(

uh

turtle03
05.02.2010., 09:24
Drage moje, evo samo da Vas malo pozdravim i da kažem da ste u mislima. Šaljem Vam malo pozitivne energije. I moram reći da vidim promjene na bolje.. I moram reći da sam uvjerena da ćete i prije nego što se nadate ponovno vratiti mir i sreću u svoja srca.
jel kod tebe onda sad sve ok?

anahi
05.02.2010., 09:43
jel kod tebe onda sad sve ok?

Dajem sve od sebe. Trudim se ne ispitivati.. ne pokazivati svoje strahove. Znam i vjerujem da me voli.. ali ono što je osjetio prema njoj je drukčije.. od ovoga što osjeća prema meni. Znam, da se pita. Ja to moram znati prihvatiti i vjerovati da je naša ljubav jača. Negdje sam pričitala da je ljubav kao staklo, ne smiješ ju držati ni prečvrsto ni preslabo.

fallen star
05.02.2010., 09:55
Dajem sve od sebe. Trudim se ne ispitivati.. ne pokazivati svoje strahove. Znam i vjerujem da me voli.. ali ono što je osjetio prema njoj je drukčije.. od ovoga što osjeća prema meni. Znam, da se pita. Ja to moram znati prihvatiti i vjerovati da je naša ljubav jača. Negdje sam pričitala da je ljubav kao staklo, ne smiješ ju držati ni prečvrsto ni preslabo.

napokon da skontam i tvoju priču..:cerek:
škakljiva situacija... i što ako na kraju shvati da su osjećaji za nju snažniji??
ne razumijem, sad ti u biti čekaš da on razmisi?

turtle03
05.02.2010., 09:59
napokon da skontam i tvoju priču..:cerek:
škakljiva situacija... i što ako na kraju shvati da su osjećaji za nju snažniji??
ne razumijem, sad ti u biti čekaš da on razmisi?
hm..

turtle03
05.02.2010., 10:01

ali nesmiješ se ni bojato da pukne

ljubav bi trebala biti jednostavna

ako je komplicirana neke ne štima... bolje riješiti nego živjeti u strahu.. ali znam kako ti je .. ja sam to radila godinua dana.. žmirila i čekala da prođe.. vjerovala da je naša ljubav jača.. ali neželim se uspoređivati jer možda je tvoja zaista drugaćija a to sam ti znaš samo ti vidiš

anahi
05.02.2010., 10:13
Hm.. u zadnje vrijeme uglavnom radim na sebi. Da ja budem bolja. Ali bolja samoj sebi. Jer dolazim do saznanja da to nisam bila. Suočavam se sa svojim manama.. skolna sam strahovima.. razlog tome? ah to je pak jedna druga tužna priča.. i ne veze sa ovom temom. Možda sam stvari postavljala kao crno bijelo.. ne znam.. meni je tuđa sreća važnija od vlastite. Oduvijek je tako bilo.. u svemu..

Da, ljubav ne bi trebala biti komplicirana.. ali mi ljudi jesmo a zato i svaki odnos bude takav..

Fallen pisala sam ti na privat.. već sam prije rekla da budem.. ali zaboravila sam.. sorry..

turtle03
05.02.2010., 10:21
Hm.. u zadnje vrijeme uglavnom radim na sebi. Da ja budem bolja. Ali bolja samoj sebi. Jer dolazim do saznanja da to nisam bila. Suočavam se sa svojim manama.. skolna sam strahovima.. razlog tome? ah to je pak jedna druga tužna priča.. i ne veze sa ovom temom. Možda sam stvari postavljala kao crno bijelo.. ne znam.. meni je tuđa sreća važnija od vlastite. Oduvijek je tako bilo.. u svemu..

Da, ljubav ne bi trebala biti komplicirana.. ali mi ljudi jesmo a zato i svaki odnos bude takav..

Fallen pisala sam ti na privat.. već sam prije rekla da budem.. ali zaboravila sam.. sorry..
sve razumijem ... jer i ja sam takva najčešće sve dam u ljubavi u prijateljstvu.. a što dobijem zauzvrat .. hm o tome bi se dalo raspravljat..ali da ljudi smo i griješimo i kompliciramo i okrenemo sve da bude ok našoj glavi:-)

i vrijeme je da poradimo na sebi .. na svojoj sreći .... :top:

turtle03
05.02.2010., 10:29
No, no,
Things will never be the same again with you
No, no,
And now I know what it's coming to
No, no,
'Cause if you think that it's the way that love should be
Let me tell you it's not for me (no, no)

anahi
05.02.2010., 10:32
Ali zato djeca nisu komplicirana.. uvijek će ti iskreno pokazati točno kako se osjećaju a i bez ustručavanja i laganja reći što misle..

Eto to je definitivno nešto lijepo što život nosi...:)

turtle03
05.02.2010., 10:34
Ali zato djeca nisu komplicirana.. uvijek će ti iskreno pokazati točno kako se osjećaju a i bez ustručavanja i laganja reći što misle..

Eto to je definitivno nešto lijepo što život nosi...:)

djeca odrastu :tulum:

anahi
05.02.2010., 10:50
djeca odrastu :tulum:

Zakaj ja onda nisam... :(

turtle03
05.02.2010., 10:57
Zakaj ja onda nisam... :(

ali jesi ...samo si ostala jednostavna i draga kao djete:-)

svi smo mi unutra djeca....

Annette
05.02.2010., 13:25
Bila sam na terapiji... još nisam našla nikakve odgovore...

anahi
05.02.2010., 13:33

To je tek prvi put.. ne možeš odmah dobiti odgovore.. možda samo smjernice.. kako se nositi sa gubitkom..

Pa jesi li barem nešto suvislo i motivirajuće čula...

fallen star
05.02.2010., 13:38

?????????

Annette
05.02.2010., 13:43
To je tek prvi put.. ne možeš odmah dobiti odgovore.. možda samo smjernice.. kako se nositi sa gubitkom..

Pa jesi li barem nešto suvislo i motivirajuće čula...

pa ovaj puta je doktorica meni postavljala pitanja..

pitala me kakvi su mi osjećaji sad kad pomislim na njega: tad sam stala, nisam znala šta da kažem... :ne zna:

anahi
05.02.2010., 14:01

pitala me kakvi su mi osjećaji sad kad pomislim na njega: tad sam stala, nisam znala šta da kažem... :ne zna:

A da blokada. Jednostavnije je doći ovdje i istresti sve na ekran. A kad pogledaš stranca u oči i kad trebaš istresi sve pred njega. Ne znam, ja teško pričam o emocijama.

Nije valjda da ti je sad još teže.. jer onda to nema smisla.

Annette
05.02.2010., 14:09
A da blokada. Jednostavnije je doći ovdje i istresti sve na ekran. A kad pogledaš stranca u oči i kad trebaš istresi sve pred njega. Ne znam, ja teško pričam o emocijama.

Nije valjda da ti je sad još teže.. jer onda to nema smisla.

da, teže mi je... jer vidim da nisam na čisto sa svojim osjećajima... zbunjena sam i tužna...

anahi
05.02.2010., 14:15
da, teže mi je... jer vidim da nisam na čisto sa svojim osjećajima... zbunjena sam i tužna...

Ajoj, normalno je da si zbunjena. Ali znaš i sama da instant rješenja nema(postoje samo instant proizvodi, a znamo koliko su oni zdravi).

Za sva, ali baš sve u životu se moraš potruditi. Kako si se u vezi trudila, tako se i sad moraš truditi. Na oko jednostavno rečeno, a uopće nije. Bilo bi dobro stisnuti restart ali tako ljudsko srce a i razum ne funkcioniraju. I sve što sad osjećaš je normalno, pa čak i kad nastupi totalno tupilo i to je normalno. Ali ako ti od terapije i dalje bude samo gore, onda to zbilja nema smisla.

turtle03
05.02.2010., 15:00

i po tvom mišljenju .. jel imalo smisla ići tamo uopče??

Annette
05.02.2010., 15:26
i po tvom mišljenju .. jel imalo smisla ići tamo uopče??

ne, samo sam dobila hrpu tableta koje ne namjeravam piti

dainty
05.02.2010., 15:43
ne, samo sam dobila hrpu tableta koje ne namjeravam piti

Zašto ih ne namjeravaš piti?

Annette
05.02.2010., 15:44
Zašto ih ne namjeravaš piti?

zato jer izbjegavam tablete koliko je god to moguće

dainty
05.02.2010., 15:56
Pa pomoći će ti.

gnjavež
05.02.2010., 18:06
danas, 9 dana nakon prekida, slucajno vidim bivseg iz daleka.i skuzim da mi je totalno svejedno:D
zelim vam svima da ovako brzo prebolite kao ja:cerek::top:

antun
05.02.2010., 18:38
zato jer izbjegavam tablete koliko je god to moguće

a i nije ih dobro mjesati sa alkoholom.
salu na stranu, pusti tablete i slicna instant rjesenja.
stisni zube, glavu gore i preboli.
sama sebi reci ko ga jebe, ne zasluzuje me, naici ce bolji.

antun
05.02.2010., 18:39
danas, 9 dana nakon prekida, slucajno vidim bivseg iz daleka.i skuzim da mi je totalno svejedno:D
zelim vam svima da ovako brzo prebolite kao ja:cerek::top:

svemirska ljubav to bjese

Foxb4t
05.02.2010., 18:44

ROFL! :D

ajde, barem jedan happy end... ma tko hebe bivse, kasnije cemo se zgrazati na cesti kada ih vidimo... biti ce - ne mogu vjerovati da sam zbog ove plakao... ma uzas, coece'... ;)

Foxb4t
05.02.2010., 19:11
nevjerojatno, e... u svoj ovoj depri, uspijeva mi na trenutke biti "normalan" i realan... dodje mi neko strasno dizanje samopouzdanja i vracanje na staro... i onda se sam sebi smijem i ne mogu vjerovati zbog cega sam u qurtzu... predobro, samo da potraje, pliz, pliz, pliz... :D

evo nekakve naznake da bi moglo biti bolje, za sve nas... ovakvi trenutci su vazni, makar i na kratko... kada opet padnemo, bitno je sjetiti se osjecaja tog trenutka i to bi mogla biti neka slamcica za koju bi se mogli drzati... ;)

Aneria
05.02.2010., 21:15
ja sam super, napokon sam otkrila draži samoće, osim toga otišla sam na pramenove i peglanje kose i meni je baš super :)

gnjavež
05.02.2010., 22:53

pa bjese.samo ne vidim razlog zasto da lijepe uspomene zaserem losim osjecajima, jer ne zelim za 10 godina, kad ga se sjetim, da pomislim-'ajme to je onaj lik zbog kojeg sam dugo patila.' radije bi da ga se sjetim-'to je onaj lik s kojim sam provela stvarno lipe trenutke i s kojim sam naucila jebene stvari o sebi, zivotu i o jos puno toga.'
jebiga, ne dopustam sebi da me vlastita sebicna zelja za posjedovanjem njega pretvori u ogorcenu osobu.jesam prvih nekoliko dana bila jako lose, al ne dopustam sebi da me dugo drzi takvo raspolozenje.
na kraju svega, mislim da sam imala srecu sto je bio dio mog zivota nekoliko mjeseci:)
samo se nadam da je ono sto je odlucio bila stvarno njegova zelja i da zbog nicega ne zali.

atena_08
06.02.2010., 13:27
Bok svima... prije mjesec dana ostavio me dečko nakon dvije i pol godine veze jer me ne voli i jer ne želi provesti svoj život samnom. Ja nemam ono nešto kaj on traži kod cure. I njemu su trebale dvije godine da to shvati. Najgore je to kaj mi niti jednom nije dao do znanja da sumnja u svoje osjećaje. Čak i kada sam ga znala upitati jel s nama sve ok, njegov odgovor bi bio... ma ljubavi, sve je super, muči me malo faks. A onda prije mjesec dana takav hladan tuš koji nebi htjela nikome. Njegov pogled i hladne riječi ja tebe volim samo kao prijateljicu, s nama je gotovo. Najgore je to kaj se on prilikom ostavljanja počeo plakati!!!! Njemu je jako teško, on zna da neće nać niti jednu koja će ga toliko voljeti kao ja, on zna kaj je izgubio. I ja sad sjedim doma, toliko zbunjena i s takvim upitnikom iznad glave. Jednostavno nemogu razumjeti kako ljudi shvate da nekoga ne vole? I zar je stvarno potrebno toliko dugo vremena da se to shvati? Svi mi kažu da je s vremenom lakše, i ja im stvarno želim vjerovati. Ali evo, nakon mjesec dana meni je sve gore. Ponekad sam toliko ljuta i bijesna da bi mogla otić k njemu doma i porazbijat mu cijeli stan, a onda sam toliko tužna... najviše sam povrijeđena i razočarana...

Aneria
06.02.2010., 13:57
Bok svima... prije mjesec dana ostavio me dečko nakon dvije i pol godine veze jer me ne voli i jer ne želi provesti svoj život samnom. Ja nemam ono nešto kaj on traži kod cure. I njemu su trebale dvije godine da to shvati. Najgore je to kaj mi niti jednom nije dao do znanja da sumnja u svoje osjećaje. Čak i kada sam ga znala upitati jel s nama sve ok, njegov odgovor bi bio... ma ljubavi, sve je super, muči me malo faks. A onda prije mjesec dana takav hladan tuš koji nebi htjela nikome. Njegov pogled i hladne riječi ja tebe volim samo kao prijateljicu, s nama je gotovo. Najgore je to kaj se on prilikom ostavljanja počeo plakati!!!! Njemu je jako teško, on zna da neće nać niti jednu koja će ga toliko voljeti kao ja, on zna kaj je izgubio. I ja sad sjedim doma, toliko zbunjena i s takvim upitnikom iznad glave. Jednostavno nemogu razumjeti kako ljudi shvate da nekoga ne vole? I zar je stvarno potrebno toliko dugo vremena da se to shvati? Svi mi kažu da je s vremenom lakše, i ja im stvarno želim vjerovati. Ali evo, nakon mjesec dana meni je sve gore. Ponekad sam toliko ljuta i bijesna da bi mogla otić k njemu doma i porazbijat mu cijeli stan, a onda sam toliko tužna... najviše sam povrijeđena i razočarana...

Dobro došla u klub. ja sam tako prošla nakon 7 godina veze. sve je bilo divno i krasno i samo mi je jedan dan poslao poruku da naša veza nema smisla. kad smo se našli plako je ko kišna godina i govorio da sam predobra za njega i kako zaslužujem boljeg. na kraju sam ga gnjavila da mi kaže u čemu je stvar i nakon duuuugog natezanja mi je priznao da me varao i da dečko (26 god) nebi bio sad u vezi nego se želi zabavljati. ne kažem da je to tvoj slučaj samo kažem kako sam ja prošla. izvukle su me prijteljice i ispunjeni dani kavama, izlascima i odlasci na frizuru. Nemoj samo misliti stalno na njega, gdje je i šta radi jer će te to dotući, kada sam to prestala raditi preporodila sam se. Ovaj te očito nije zaslužio

atena_08
06.02.2010., 14:21
Je, je i meni je nakon dugog natezanja rekao kaj je zapravo dovelo do toga da me ostavi... a to su bile stvari poput, citiram, ti se neznaš izboriti za sebe, ti se neznaš izboriti za mene, ti neznaš kolike su tebi režije i koliko ti je telefonski račun, ti nisi samostalna, ti ne voziš auto, bla bla bla... i slušam ga i ne vjerujem!!!! pa zar tako razmišlja dečko od 25 godina!!!! da, neznam kolke su mi doma režije jer me starci s time ne opterećuju, nije da radim, pa da mogu plaćati režije, da, ne vozim auto jer nemam auto... i da nisam idealna, ali nisi ni ti!!!! a onda kad mi kaže da sam ja super cura i da mi napravio sve za mene, i one njegove suze... pa fuj, gadi mi se!!! boli jako to kaj je zadnjih mjesec dana naša veza bila jedna velika gluma s njegove strane... boli to kaj sam mu dala sebe, boli to kaj sam ga bezuvjetno voljela... a najviše me boli to kaj je 5 dana prije prekida bio samnom na moru, pretvarao se da je sve super, spavao samnom!!! i onda odjednom... hej draga, ja tebe ne volim!

-Gandalf-
06.02.2010., 14:39
pozdrav, evo mene opet. ista cura, još manji problemi, ali definitivni kraj.
ali ovaj put sam u puno boljem izdanju, nego prošli put. ovaj put je prekid puno bolji, bezbolniji, jer me prošli slomio i sad više ni ne znam šta osjećam. ako ovo čita, imam poruku za nju: ostat ćeš sama, jer te nitko takvu neće trpit. nitko.

definitvno me nije zaslužila i još je jako balava. ''miss. perfect''

a ništa, ovo mi je škola. a druge kao da su to osjetile, sad idem na kavu s jednom :D da me oraspoloži

ljudi držite se. izlazite, okružite se prijateljima, upišite neku aktivnost. okrenite sve u svoju korist, ne dajte se slomit.
imajte avanture, budite otvoreni. sami ste sebi najvažniji.

a prekid je znak da vam nije suđeno i što prije se dogodi, to će bit manje bolan

i nemojte prestat vjerovat u ljubav. love is in the air, you just need to catch it.

živjeli, pišemo se

Aneria
06.02.2010., 16:27
5 dana prije prekida bio samnom na moru, pretvarao se da je sve super, spavao samnom!!! i onda odjednom... hej draga, ja tebe ne volim![/QUOTE]

mi nismo bili na moru, ali ista stvar dan prije prekida- sve divno, a ono sutra poruka citiram :"ljubavi moramo razgovarati, mislim da naša veza više nema smisla"

Žal
06.02.2010., 19:54
nevjerojatno, e... u svoj ovoj depri, uspijeva mi na trenutke biti "normalan" i realan... dodje mi neko strasno dizanje samopouzdanja i vracanje na staro... i onda se sam sebi smijem i ne mogu vjerovati zbog cega sam u qurtzu... predobro, samo da potraje, pliz, pliz, pliz... :D

evo nekakve naznake da bi moglo biti bolje, za sve nas... ovakvi trenutci su vazni, makar i na kratko... kada opet padnemo, bitno je sjetiti se osjecaja tog trenutka i to bi mogla biti neka slamcica za koju bi se mogli drzati... ;)

ja bi tome rekla "instant osjecaji"....jbg, nije ljubav i nas zivot "samo tek tako"...dobro ako na momente osjecas oalaksanje...ali ipak odboluj, dozvoli sebi da odtugujes, odplaces i zdravo prebolis...jer mogu te kasnije ti "repovi" koji mlate na sve strane skupo kostati...ja ti svakako drzim palceve!:top:

antun
06.02.2010., 21:11
pa bjese.samo ne vidim razlog zasto da lijepe uspomene zaserem losim osjecajima, jer ne zelim za 10 godina, kad ga se sjetim, da pomislim-'ajme to je onaj lik zbog kojeg sam dugo patila.' radije bi da ga se sjetim-'to je onaj lik s kojim sam provela stvarno lipe trenutke i s kojim sam naucila jebene stvari o sebi, zivotu i o jos puno toga.'
jebiga, ne dopustam sebi da me vlastita sebicna zelja za posjedovanjem njega pretvori u ogorcenu osobu.jesam prvih nekoliko dana bila jako lose, al ne dopustam sebi da me dugo drzi takvo raspolozenje.
na kraju svega, mislim da sam imala srecu sto je bio dio mog zivota nekoliko mjeseci:)
samo se nadam da je ono sto je odlucio bila stvarno njegova zelja i da zbog nicega ne zali.

ljudi duze pate za kucnim ljubimcima
toliko o ljubavi

gnjavež
06.02.2010., 22:05
ljudi duze pate za kucnim ljubimcima
toliko o ljubavi

ajde mi reci za cime tocno bi ja to trebala patit?
probali smo bit skupa, i bilo nam je lipo al ocito to nije bilo to.ja sad imam priliku nac nekoga s kim ce stvari stvarno funkcionirat, a drugi dvoje ljudi (koji se izgleda stvarno vole) su opet skupa.
sta bi ja sad trebala plakati sta se ja i on ocito nismo kliknuli kao par? jebote, pa da smo valjali trajali bi.

neznam_pojma
07.02.2010., 05:25
ja svog psa još nisam prebolio

Aneria
07.02.2010., 09:45
danas nisam dobro :( . jučer sam bila vani i misli su mi bježla samo na njega, gdje je, s kim je, sjetili me se. nakon 7 godina :(... nisam mislila da će mi se to desiti, napravio mi je sranja, ali ja svoje osjećaje ne mogu samo tako isključiti kao on. kako me mogao varati kada ja ne mogu ni pogledati drugog, a ne biti s njim

Black Molly
07.02.2010., 16:35
kako me mogao varati kada ja ne mogu ni pogledati drugog, a ne biti s njim

To je pitanje koje si puno nas postavlja. Ili smo postavljali. Jednostavno, nemoj više tražiti razlog koji će biti dovoljno dobar da preboliš, zaboraviš. Samo si reci da nije zaslužio da misliš na njega, da analiziraš itd. Tko zna što on sad radi, možda bi te to još više zaboljelo. Štogod, nije zaslužio ni da misliš na njega ni da te boli.
Ta faza gledanja drugih tipova će doći ... vjeruj mi :mig:

R051
07.02.2010., 20:02
sedam godina smo bili u vezi nakon toga ona je otišla...naravno planovi za budućnost su bili u igri i već neki i realizirani.Bio sam vani na obuci godinu dana i svaki tjedan bi se vraćao radi nje.Čekala me kao prvi puta,zaljubljena.Vratio sam se u 10mjesecu prošle godine a u 12.mjesecu je bio kraj.Devastiran sam i uništen ,nezadovoljan,sam i tvrdoglav što je još volim.
Toliko sam se promjenio za nju i ona za mene, da prihvatim ono zajedničko da zajedno uživamo .....zašto ljudi pišu po forumima zašto se ne bore ako iskreno nekog vole?Ja ću se za nju boriti (ne u smislu pratnje ili sličnog kao psihopati da si olakšaju dušu) već dokazati joj da sam je vrijedan kao i ona mene...Rekla mi je grozne stvari na rastanku htjela me uništiti i uspjela je. Ali opet nešto me stalno vuče k njoj ,možda to što smo bili zaručeni ,i to što mi se obećala kao i ja njoj....

Aneria
07.02.2010., 21:22
sedam godina smo bili u vezi nakon toga ona je otišla...naravno planovi za budućnost su bili u igri i već neki i realizirani.Bio sam vani na obuci godinu dana i svaki tjedan bi se vraćao radi nje.Čekala me kao prvi puta,zaljubljena.Vratio sam se u 10mjesecu prošle godine a u 12.mjesecu je bio kraj.Devastiran sam i uništen ,nezadovoljan,sam i tvrdoglav što je još volim.
Toliko sam se promjenio za nju i ona za mene, da prihvatim ono zajedničko da zajedno uživamo .....zašto ljudi pišu po forumima zašto se ne bore ako iskreno nekog vole?Ja ću se za nju boriti (ne u smislu pratnje ili sličnog kao psihopati da si olakšaju dušu) već dokazati joj da sam je vrijedan kao i ona mene...Rekla mi je grozne stvari na rastanku htjela me uništiti i uspjela je. Ali opet nešto me stalno vuče k njoj ,možda to što smo bili zaručeni ,i to što mi se obećala kao i ja njoj....

lijepo je znati da još postoje ljudi koji će se poput tebe boriti za ljubav, ja sam nakon 7 godina veze dobila priznanje da me varao (sve preko mobitela) i da će me opet. prelako je odbacio sve. ja nemam nikoga tko bi se za mene borio i tebi želim svu sreću

zelimsamoreci
07.02.2010., 21:38
4 duga i bolna mjeseca od prekida veze od 4 godine....taman se oporavljam, a on sinoc posalje poruku u 4 ujjutro jesam ok samo da se javim da vidi jesam ok:((((( a kada me prevario i odveo na koncert drugu curu a trebao je tamo ici samnom, karta je bila namjenjena meni tada ga nije bilo briga.....naravno da mu nisam nista odgovorila....ne pada mi napamet...boli al izdrzat cu
po pisanju bi rekla da se prepijo sinoc...ne treba mi decko koji ce me se sjetit samo kad je pijan...ovo je prvi puta u 4 mjeseca da pita jesam li ok...ne znam niti sta zeli uopce kao da ga to zanima....

R051
07.02.2010., 23:20
[QUOTE=Aneria;24942362]lijepo je znati da još postoje ljudi koji će se poput tebe boriti za ljubav, ja sam nakon 7 godina veze dobila priznanje da me varao (sve preko mobitela) i da će me opet. prelako je odbacio sve. ja nemam nikoga tko bi se za mene borio i tebi želim svu sreću[/QUO

Hvala na željama,borba mi je jedino i ostala....
A što se tiče tvoga, kukavica u najmanju ruku...očito te ne zaslužuje

loeba
07.02.2010., 23:46
Navratila ja malo da se javim, vidim svi pozaspali?

malena_5885
07.02.2010., 23:50

ako ju iskreno volis, bori se! znam da ti je tesko, ali neka ti ta tvrdoglavost da snage.. i zelim ti svu srecu :)

iskreno, pisem po forumu jer ne znam kako se dalje boriti.. ne znam. :ne zna:
proslo je skoro mjesec dana od prekida, i unatoc svim sranjima, i novom pocetku, on se odlucio maknuti jer trenutno u njegovom zivotu nema mjesta za zenu..

R051
07.02.2010., 23:59
ako ju iskreno volis, bori se! znam da ti je tesko, ali neka ti ta tvrdoglavost da snage.. i zelim ti svu srecu :)

iskreno, pisem po forumu jer ne znam kako se dalje boriti.. ne znam. :ne zna:
proslo je skoro mjesec dana od prekida, i unatoc svim sranjima, i novom pocetku, on se odlucio maknuti jer trenutno u njegovom zivotu nema mjesta za zenu..

teško je ,istina.Ja mislim da znam se boriti ali vidjeti ćemo...gore ne može biti već nego što je...
Nisi hrabar kad odeš onda kad je teško već kad ostaneš...nije ljubav ono kad osjetiš trzaj,već onda kad vrijeme to pokaže...

loeba
08.02.2010., 00:05
teško je ,istina.Ja mislim da znam se boriti ali vidjeti ćemo...gore ne može biti već nego što je...
Nisi hrabar kad odeš onda kad je teško već kad ostaneš...nije ljubav ono kad osjetiš trzaj,već onda kad vrijeme to pokaže...

unaprijed se ispričavam što vam upadam u priču, ali malo mi je nejasno - ako vaši bivši to ne žele, zašto se boriti!

R051
08.02.2010., 00:08
unaprijed se ispričavam što vam upadam u priču, ali malo mi je nejasno - ako vaši bivši to ne žele, zašto se boriti!

i to je istina...zato što postoje razlozi zbog kojih se vrijedi boriti...

malena_5885
08.02.2010., 00:12

pokusaj! nemas sto izgubiti...
a ako ne pokusas samo ce lupati glavom u zid i razmisljati sto bi bilo kad bi bilo..

da, bilo je tesko.. ja sam ostala, a on je otisao..
sto ce biti dalje, ne znam ni sama. oboje glumimo ponos, tvrdoglavost i ne zelimo priznati koliko u stvari patimo... i time unistavamo jedno drugo.
da li ce ikad ista biti i sta ce biti dalje... to ne znam.. on je rekao da to nije na njemu..
ne znam.... sjebano je....

loeba
08.02.2010., 00:13
i to je istina...zato što postoje razlozi zbog kojih se vrijedi boriti...

za ljubav se boriti treba, ali ako je nema s druge strane, što onda?! što prije zaboraviti, krenuti dalje, pružiti je nekome tko je uistinu i zaslužuje?

malena_5885
08.02.2010., 00:19
za ljubav se boriti treba, ali ako je nema s druge strane, što onda?! što prije zaboraviti, krenuti dalje, pružiti je nekome tko je uistinu i zaslužuje?

postoji mogucnost u tom slucaju da su neke stavri s jedne strane ostale nedorecene..

osobno, ljubav je i s jedne i druge strane, a opet ne valja.. i ne znam kako se boriti i s kime i protiv koga uopce.. i to me ubija!

R051
08.02.2010., 00:25

Ljudi misle da je ljubav samo leptirići i sreća....
što da svaki put da krenem dalje onda kad netko odustane ili kad bi ja trebao odustati?Odustajanje je put za kukavice

R051
08.02.2010., 00:29
postoji mogucnost u tom slucaju da su neke stavri s jedne strane ostale nedorecene..

osobno, ljubav je i s jedne i druge strane, a opet ne valja.. i ne znam kako se boriti i s kime i protiv koga uopce.. i to me ubija!

Nedorečeno treba doreći jer onda se stvaraju vlastita mišljenja koja baš nisu realna i istinita...

malena_5885
08.02.2010., 00:31
Nedorečeno treba doreći jer onda se stvaraju vlastita mišljenja koja baš nisu realna i istinita...

slazem se :top:

loeba
08.02.2010., 00:34
što da svaki put da krenem dalje onda kad netko odustane ili kad bi ja trebao odustati?Odustajanje je put za kukavice

Naravno da ljubav nije uvijek ružićasta, treba se i boriti i sve, samo isto tako treba znati i kad odustati i krenuti dalje. Različiti ljudi i različite situacije, ne znam, želim vam što manje bola, najbolje vi znate što vam je činiti! samo učinite to što prije, da se opet sve vrati u roza boju!

R051
08.02.2010., 00:39
Naravno da ljubav nije uvijek ružićasta, treba se i boriti i sve, samo isto tako treba znati i kad odustati i krenuti dalje. Različiti ljudi i različite situacije, ne znam, želim vam što manje bola, najbolje vi znate što vam je činiti! samo učinite to što prije, da se opet sve vrati u roza boju!

hvala...možda treba odustati i krenuti dalje ali to je ono najgore što si prepušten sam sebi i svojim osjećajima i nitko ti tu ne može pomoći ... što god odlučili teško je....

Yava
08.02.2010., 00:42
Odustajanje je put za kukavice

ali oni su odustali onog trena kad su otisli od nas.
borit se za nekoga tko to ne zeli, jednostavno nema smisla.
no, svatko najbolje poznaje svog (bivseg) partnera.

loeba
08.02.2010., 00:52
To je ono što mene najviše ljuti! Do jučer su se kleli na vječnu ljubav, a sad im, vidim primjer, ne treba trenutno žena u životu? ili slične priče? ma daj, koji su to likovi? i za njih da se borimo? no way!

turtle03
08.02.2010., 08:42
potpisujem.. ako te neko ostavi .. taj ne želi tvoju borbu...

turtle03
08.02.2010., 08:45
e ekipa ... novi.. i stari... evo me opet negdje na početku bilo mi je ok ( bar mislim) do danas a dana s se osiječak kao da smo jučer prekinuli.. počela sam razmišljati s kime li je i puf odmah muka.. pitam se kako ću preživjeti kad ga jednom vidim s drugom .. mislim da bi mogla na mijestu povratiti.. a on tako toga nije vrijedan

fallen star
08.02.2010., 08:45
pozdrav, evo mene opet. ista cura, još manji problemi, ali definitivni kraj.
ali ovaj put sam u puno boljem izdanju, nego prošli put. ovaj put je prekid puno bolji, bezbolniji, jer me prošli slomio i sad više ni ne znam šta osjećam. ako ovo čita, imam poruku za nju: ostat ćeš sama, jer te nitko takvu neće trpit. nitko.

definitvno me nije zaslužila i još je jako balava. ''miss. perfect''

a ništa, ovo mi je škola. a druge kao da su to osjetile, sad idem na kavu s jednom :D da me oraspoloži

ljudi držite se. izlazite, okružite se prijateljima, upišite neku aktivnost. okrenite sve u svoju korist, ne dajte se slomit.
imajte avanture, budite otvoreni. sami ste sebi najvažniji.

a prekid je znak da vam nije suđeno i što prije se dogodi, to će bit manje bolan

i nemojte prestat vjerovat u ljubav. love is in the air, you just need to catch it.

živjeli, pišemo se

slažem se s ovim...

moram priznati da sam ja dobro..
eto, vi koji znate moju priču, znate da je bilo jebeno, da sam povrijeđena do jaja i odjebana na šugav način.. bila je to moja velika ljubav, moj veliki trud, moja velika želja, snovi o budućnosti, zajednički život...ma sve..
ali eto više nije, on je tako hti, on je tako izabrao, doduše izabrao je najgori mogući način, ali neka mu i to..
prošlo je malo manje od 2 mjeseca, i mogu reći da sam uz veeeeliki trud i forsiranje same sebe uspjela preboljeti..zaboravila nisam, ali preboljela jesam...
slušala sam savjete s foruma, ma koliko oni ponekad beznačajno zvučali, u svaki od njih pomaže..(ne biste vjerovali koliko promjena frizure također pomaže):cerek:
dozvolite si samo par dana totalne tuge, očaja, jada i bijede..nakon toga stisnite zube i učinite sve za svoje ozdravljenje jer samo si vi sami možete pomoći..
prijatelji, izlasci, ludiranje kao nekada..sve to utječe na vraćanje samopouzdanja, a kada to uspijete prešli ste i više od pola puta do ozdravljenja.. bit će sve dobro, vjerujte mi na riječ!!!!

e i samo da vs obavijestim, u subotu sam izašla s curama van, nas 5, sve sređene, ulazimo u birc apsolutno svi se okreću za nama, jezik do poda:D, sjedamo za stol... nakon 10 minuta ulazi bivši s frendom.. nije uspio sjesti za stol, kad me vidio kako izgledam, kako se smijem i zabavljam nije mogao podnijeti gledati me takvu.. to je moje mjesto za izlazak, zna da prije kluba samo tamo izlazim i namjerno je došao tamo misleći da će me ugledati u stanju u kakvom on želi da budem i da ću mu opet nahranit ego:mad::mad:
kasnije je napustio i klub u kojem se također iznenada pojavio:confused:, jer sam dala priliku jednom preslatkom dečkiću (koji se već duže vremena trudi oko mene a ja ga nisam doživljavala) da me počasti cugom, plesom itd...
i klub je napustio nakon 10 min:cerek::cerek::cerek:

ljudi držite se i nedajte im gušta!!!

fallen star
08.02.2010., 08:54
ja svog psa još nisam prebolio

ni ja...blago je u gospodinu preminuo prije 2 godine:(:(
imam ja drugog psa, ali ni ovog nisam zaboravila...

turtle03
08.02.2010., 08:57
slažem se s ovim...

moram priznati da sam ja dobro..
eto, vi koji znate moju priču, znate da je bilo jebeno, da sam povrijeđena do jaja i odjebana na šugav način.. bila je to moja velika ljubav, moj veliki trud, moja velika želja, snovi o budućnosti, zajednički život...ma sve..
ali eto više nije, on je tako hti, on je tako izabrao, doduše izabrao je najgori mogući način, ali neka mu i to..
prošlo je malo manje od 2 mjeseca, i mogu reći da sam uz veeeeliki trud i forsiranje same sebe uspjela preboljeti..zaboravila nisam, ali preboljela jesam...
slušala sam savjete s foruma, ma koliko oni ponekad beznačajno zvučali, u svaki od njih pomaže..(ne biste vjerovali koliko promjena frizure također pomaže):cerek:
dozvolite si samo par dana totalne tuge, očaja, jada i bijede..nakon toga stisnite zube i učinite sve za svoje ozdravljenje jer samo si vi sami možete pomoći..
prijatelji, izlasci, ludiranje kao nekada..sve to utječe na vraćanje samopouzdanja, a kada to uspijete prešli ste i više od pola puta do ozdravljenja.. bit će sve dobro, vjerujte mi na riječ!!!!

e i samo da vs obavijestim, u subotu sam izašla s curama van, nas 5, sve sređene, ulazimo u birc apsolutno svi se okreću za nama, jezik do poda:D, sjedamo za stol... nakon 10 minuta ulazi bivši s frendom.. nije uspio sjesti za stol, kad me vidio kako izgledam, kako se smijem i zabavljam nije mogao podnijeti gledati me takvu.. to je moje mjesto za izlazak, zna da prije kluba samo tamo izlazim i namjerno je došao tamo misleći da će me ugledati u stanju u kakvom on želi da budem i da ću mu opet nahranit ego:mad::mad:
kasnije je napustio i klub u kojem se također iznenada pojavio:confused:, jer sam dala priliku jednom preslatkom dečkiću (koji se već duže vremena trudi oko mene a ja ga nisam doživljavala) da me počasti cugom, plesom itd...
i klub je napustio nakon 10 min:cerek::cerek::cerek:

ljudi držite se i nedajte im gušta!!!

zakon..
baš mi je drago zbog tebe..

da i je uvelike slušam sve vaše svijete i bilo kako bilo pomažu.. a ovo povratno stanje je normalno s vremena na vrijeme..ali s obzirom da sam DOSLOVNO skoro umrla nakon prekida sada sam zaista super...

fallen star
08.02.2010., 09:01
e ekipa ... novi.. i stari... evo me opet negdje na početku bilo mi je ok ( bar mislim) do danas a dana s se osiječak kao da smo jučer prekinuli.. počela sam razmišljati s kime li je i puf odmah muka.. pitam se kako ću preživjeti kad ga jednom vidim s drugom .. mislim da bi mogla na mijestu povratiti.. a on tako toga nije vrijedan

turtlice moja..
normalno je to, malo si dobro, pa malo ne..bitno je da postoje oni dijelovi kada si dobro i malo pomalo bit će puno više tih boljih dijelova:cerek:

fallen star
08.02.2010., 09:07

ne možeš se boriti s vjetrenjačama.. za ljubav se ne treba boriti, ljubav treba čuvati i održavati, s obje strane.. ono što je tebi borba drugoj strani nije.. i iskreno vam govorim da od te vaše borbe neće biti ništa.. ja se borila, grizla, tukla, ubijala za ljubav...:ne zna::ne zna: sve što će te dobiti je nekoliko mjeseci nadanja i lažne sreće da je sad sve u redu i kako se vaša velika borba isplatila..bljuv...na kraju ipak neće biti tako..

turtle03
08.02.2010., 09:17
ne možeš se boriti s vjetrenjačama.. za ljubav se ne treba boriti, ljubav treba čuvati i održavati, s obje strane.. ono što je tebi borba drugoj strani nije.. i iskreno vam govorim da od te vaše borbe neće biti ništa.. ja se borila, grizla, tukla, ubijala za ljubav...:ne zna::ne zna: sve što će te dobiti je nekoliko mjeseci nadanja i lažne sreće da je sad sve u redu i kako se vaša velika borba isplatila..bljuv...na kraju ipak neće biti tako..

potpisujem

neznam_pojma
08.02.2010., 09:39
ni ja...blago je u gospodinu preminuo prije 2 godine:(:(
imam ja drugog psa, ali ni ovog nisam zaboravila...

imam i ja drugog psa,ali...

fallen star
08.02.2010., 09:42
imam i ja drugog psa,ali...

ah da....:(:(

neznam_pojma
08.02.2010., 09:45
ah da....:(:(

daj dosta jutro mi je dobro počelo! Zaboravio na bivšu sada ću pasti u depru radi psa.

turtle03
08.02.2010., 09:56
daj dosta jutro mi je dobro počelo! Zaboravio na bivšu sada ću pasti u depru radi psa.
pa bolje radi psa.. izgleda da više vrijedi:-)

neznam_pojma
08.02.2010., 09:58
pa bolje radi psa.. izgleda da više vrijedi:-)

nije me nikad iznevjerio:D

fallen star
08.02.2010., 10:04

:cerek::cerek::cerek:
tebi stvarno malo treba za depru...
jebeš bivšu a pas s neba reži na tebe jer si u depri zbog bivše:)

neznam_pojma
08.02.2010., 10:06
:cerek::cerek::cerek:
tebi stvarno malo treba za depru...
jebeš bivšu a pas s neba reži na tebe jer si u depri zbog bivše:)

jesam je,jesam ali prošle godine:rofl:

turtle03
08.02.2010., 10:13
nije me nikad iznevjerio:D

:top:

Aneria
08.02.2010., 11:32
ja samo kažem u dugim vezama vrijedi ono :nisi svjestan što imaš dok to ne izgubiš... a tek onda se vidi koliko je kome stalo i tko će se boriti. kada je sve savršeno postane dosadno i nisi svjestan koliko tu osobu voliš, a tek kada je više nema shvatiš koji su tvoji osjećaji

straycat
08.02.2010., 11:36
s obzirom da mi je zadnja veza ispala samo hrpa laži, sad me pere samo divljenje prema samom sebi kako sam uspio biti tako lakovjeran idiot...

Aneria
08.02.2010., 11:48
he mnogi se mi to pitamo za sebe...

straycat
08.02.2010., 11:53
he mnogi se mi to pitamo za sebe...

vjerujem

ali nemaš nakon svakog prekida isti filing

ako si ti prekinula jer smatraš da veza više nema budućnosti, osjetit ćeš mješavinu olakšanja i grižnje savjesti...

ako si ti dobila nogu jer je on smatrao da nema budućnosti, vjerojatno ćeš osjećat najviše samosažaljenje...

ali ako prekinete zbog toga jer te netko dugo vremena laže, kao ona mene u mojoj zadnjoj vezi, onda fakat moraš osjetiti samo samoprijezir... ok, i samosažaljenje, ali prije svega ćeš se grist što si bio/bila budala.... mislim da je ovaj zadnji slučaj najgori...

Aneria
08.02.2010., 11:56
a jel može kombinacija više toga? npr naveo je mene da prekinemo i to mi nije mogao reći u lice nakon 7 godina, a u međuvremenu mi je lagao i govorio da me jako voli i da sam mu sve na svijetu, a varao me...

straycat
08.02.2010., 12:05
a jel može kombinacija više toga? npr naveo je mene da prekinemo i to mi nije mogao reći u lice nakon 7 godina, a u međuvremenu mi je lagao i govorio da me jako voli i da sam mu sve na svijetu, a varao me...

pa mislim da je to taj treći slučaj... kad shvatiš da ti je veza bila jedna velika laž...

najgora mogućnost...

a od emocija imaš musaku: red mržnje prema sebi, red mržnje prema njemu, red samosažaljenja... pa ispočetka red po red....

fallen star
08.02.2010., 12:58
mislim da većina nas ovdje osjeća musaku ovog trećeg slučaja:confused:

straycat
08.02.2010., 13:04
mislim da većina nas ovdje osjeća musaku ovog trećeg slučaja:confused:

ja sigurno, a i Aneria, kako vidim...

i ti si friška šupendara?

fallen star
08.02.2010., 13:10
ja sigurno, a i Aneria, kako vidim...

i ti si friška šupendara?

malo manje od dva mjeseca.. al ja sam stvarno šupendara, prelistaj par stranica unazad:):)

straycat
08.02.2010., 13:21
malo manje od dva mjeseca.. al ja sam stvarno šupendara, prelistaj par stranica unazad:):)

pogledah...

ajd, moja zadnja veza nije stigla tako intezivno žaživjeti... pa opet užasno boli sva ta laž koja je bila u njoj

mogu zamisliti kako se tek ti osjećaš....

turtle03
08.02.2010., 13:23
s obzirom da mi je zadnja veza ispala samo hrpa laži, sad me pere samo divljenje prema samom sebi kako sam uspio biti tako lakovjeran idiot...
a da vidiš mene .. ja sam bila kraljica u tom području:-(

turtle03
08.02.2010., 13:25
e da svi smo zar ne
hahahah na istu foru .. radi se samo o nijansama:flop:

straycat
08.02.2010., 13:26
a da vidiš mene .. ja sam bila kraljica u tom području:-(

i kako napraviti ravnotežu???

vjeruješ partneru, na kraju ispadneš lakovjerna budala i mrziš sebe

odlučiš da nikome više nećeš tako lako sve vjerovati, onda dobiješ po nosu "ti meni ništa ne vjeruješ".... i opet mrziš sebe....

fallen star
08.02.2010., 13:27
pogledah...

ajd, moja zadnja veza nije stigla tako intezivno žaživjeti... pa opet užasno boli sva ta laž koja je bila u njoj

mogu zamisliti kako se tek ti osjećaš....

sad sam dobro..najgore je prošlo, krpam se.. i pomalo vraćam u normalu..
ovo mi je velika životna škola, šok, nerazumijevanje, 1000 zašto??? itd..
ali sve se može izdržati i preživjeti..baš sve, tako i ove naše situacije

fallen star
08.02.2010., 13:29

odlučiš da nikome više nećeš tako lako sve vjerovati, onda dobiješ po nosu "ti meni ništa ne vjeruješ".... i opet mrziš sebe....

da, i mene to jebe... teško ću opet nekome vjerovati a zbog tog nedostatka povjerenja neću moći ostvariti normalnu vezu..al kako vjerovati nakon ovakvog sranja??

straycat
08.02.2010., 13:29
sad sam dobro..najgore je prošlo, krpam se.. i pomalo vraćam u normalu..
ovo mi je velika životna škola, šok, nerazumijevanje, 1000 zašto??? itd..
ali sve se može izdržati i preživjeti..baš sve, tako i ove naše situacije

je, navodno te ojača sve što te ne ubije...

ma kako god, valjda sam dosta pametan da ne ponavljam svoje greške... i u idućoj vezi sigurno neću dopuštati neke stvari koje sam u ovoj....

al već mi se nekako čini da će već negdje drugdje popušiti :D

super mi je kaj se barem još uvijek mogu zezat na vlastiti račun dok sam u bedu

straycat
08.02.2010., 13:32
da, i mene to jebe... teško ću opet nekome vjerovati a zbog tog nedostatka povjerenja neću moći ostvariti normalnu vezu..al kako vjerovati nakon ovakvog sranja??

opet se vraćamo na ono da vrijeme liječi sve... kako rane zarastaju, raste povjerenje...

s druge strane... možda ti se uspije tako sretno potrefiti da nađeš nekoga kome ćeš vjerovati a taj konačno neće izigrati tvoje povjerenje... samo, bojim se da je malo takvih osoba na ovom svijetu....

fallen star
08.02.2010., 13:35

ma kako god, valjda sam dosta pametan da ne ponavljam svoje greške... i u idućoj vezi sigurno neću dopuštati neke stvari koje sam u ovoj....

al već mi se nekako čini da će već negdje drugdje popušiti :D

super mi je kaj se barem još uvijek mogu zezat na vlastiti račun dok sam u bedu

nema ništa bolje od humora, crnog i na svoj račun:cerek:
meni su svi govorili oko mene da ne mogu vjerovat da se u takvoj situaciji mogu toliko sprdat na vlastiti račun

straycat
08.02.2010., 13:40
nema ništa bolje od humora, crnog i na svoj račun:cerek:
meni su svi govorili oko mene da ne mogu vjerovat da se u takvoj situaciji mogu toliko sprdat na vlastiti račun

o, to je i moja taktika

mrzim kad mi počnu pričati o toj vezi, nebitno da li mi pljuju po bivšoj ili me pokušavaju utješiti.... jednostavno u reali, želim preboljeti to u sebi i nemam ni mrvicu volje trkeljati s nekim o svemu tome

i onda mi ostaje humor kao obrambeno oružje... fejkam da sam super samo da me ne gnjave tom temom....

turtle03
08.02.2010., 14:35

nevjeruj.. ali ne pokazuj:-)

nađi ravnotežu.. neznam teško ti ovdje mogu pametno odgovorit .. ja nisam sigurna kako opet vjerovati

turtle03
08.02.2010., 14:49

hihihihi
kaj u to još iko vjeruje....

straycat
08.02.2010., 14:55
nevjeruj.. ali ne pokazuj:-)

nađi ravnotežu.. neznam teško ti ovdje mogu pametno odgovorit .. ja nisam sigurna kako opet vjerovati

da, to bi bila neka kompromisna taktika....

ali nepovjerenje ipak prije ili poslije ispliva na površinu...

ma već sam rekao, idealno bi bilo imat partnera kojem vjeruješ a da on ne iskorištava to...

straycat
08.02.2010., 14:56
hihihihi

navodno, još američki marinci :rofl:

meni samo krivo kaj vrijeme tako užasno sporo liječi rane...

Annette
08.02.2010., 14:57
hihihihi

turtlić, jesi se ti to nama napokon počela smijati? :D

hihihihi ? :D

turtle03
08.02.2010., 15:08
o, to je i moja taktika

mrzim kad mi počnu pričati o toj vezi, nebitno da li mi pljuju po bivšoj ili me pokušavaju utješiti.... jednostavno u reali, želim preboljeti to u sebi i nemam ni mrvicu volje trkeljati s nekim o svemu tome

i onda mi ostaje humor kao obrambeno oružje... fejkam da sam super samo da me ne gnjave tom temom....
tako ja funkcioniram.. zato ovdje istresem sve kaj me mući

turtle03
08.02.2010., 15:09
da, to bi bila neka kompromisna taktika....

ali nepovjerenje ipak prije ili poslije ispliva na površinu...

ma već sam rekao, idealno bi bilo imat partnera kojem vjeruješ a da on ne iskorištava to...
sretno na tom polju:-)

turtle03
08.02.2010., 15:11
turtlić, jesi se ti to nama napokon počela smijati? :D

hihihihi ? :D
o da da.. gle oću neću takva sam osoba... smijem se i dok mi suze cure samo da neko nebi mislio da me mora tješiti.. ma ja se uvijek smijem i kad najjače boli tako se lječim... samo spoznaja onog što mi nedostaje ubije tu i tamo

ja sam stijene izvana kaj to već neznaš:top::top::top::top:

straycat
08.02.2010., 15:11
tako ja funkcioniram.. zato ovdje istresem sve kaj me mući

je, ovo je najlakše... anonimci smo skriveni s druge strane žice i bez beda tu možemo otvoriti dušu bez primisli kako će nas poznati doživjeti...

tim više kaj smo tu s ljudima koji proživljavaju slične traume kao i mi sami

straycat
08.02.2010., 15:12
sretno na tom polju:-)

ma iskreno i ne nadam se da ću srest neku koja neće barem malo iskorištivati moje povjerenje...

zato sam i rekao da bi to bio idealan partner... a znamo da u životu ne postoji "idealno"....

Annette
08.02.2010., 15:15
o da da.. gle oću neću takva sam osoba... smijem se i dok mi suze cure samo da neko nebi mislio da me mora tješiti.. ma ja se uvijek smijem i kad najjače boli tako se lječim... samo spoznaja onog što mi nedostaje ubije tu i tamo

ja sam stijene izvana kaj to već neznaš:top::top::top::top:

uf, i ja sam mogla tako... ali sad sam skršena... zgažena...

uf...

straycat
08.02.2010., 15:18
uf, i ja sam mogla tako... ali sad sam skršena... zgažena...

uf...

pa dobro, ako ti je to nešto skroz friško, normalno da se nećeš prvo vrijeme zezati... ali kad te popusti onaj prvi šok... malo po malo, neći će se snage za zafrkanciju.....

Annette
08.02.2010., 15:19
pa dobro, ako ti je to nešto skroz friško, normalno da se nećeš prvo vrijeme zezati... ali kad te popusti onaj prvi šok... malo po malo, neći će se snage za zafrkanciju.....

znam... samo, doživjela sam 2 šoka u kratko vrijeme pa će mi trebati malo duže...

ali sretna sam zbog turtlić... ona nekako daje nadu...

straycat
08.02.2010., 15:23
znam... samo, doživjela sam 2 šoka u kratko vrijeme pa će mi trebati malo duže...

a gle... ako se svako jutro probudiš barem malu, malu, malu mrvicu bolje nego dan prije... ma koliko god se još uvijek loše osjećala... znači da i za tebe ima nade...

znaš kak kažu, i najdulji put počinje prvim korakom

turtle03
08.02.2010., 15:33

ja vijerujem u tebe.. ja sam bila jedna od najstaloženijuh osoba .. i onda prvi šok ostavio me .. to me uništilo i onda sam uprla sve snage da shvatim zaštop mu nisam, dovoljno dobra i da ga vratim.. onda drugi šok varao me lagao mi i sl.. to me dotuklo kriza neviđena tijelo je kolabiralo napustilo je sav moj trud za održavanje na životu.. vizički sam odamrla.. mislila da će me ugušiti .. onada su pomogli doktori .. a onda sam rekla sad je dosta .. život jke dar i neču ga provesti na tabletama zbog nekog ko me necijeni .. ja znam koliko vrijedim .. znam tko sam što sam i što mogu dati.. on gubi.. on je sve izgubio ja nisam ništa jer evidentno da ništa nisam ni imala .. i od onda se trudim .. nekako potiskujem sve to izvana sam stijena iznutra sam ruševina .. ali nadvladat ću i to kad prođu svi ovi dani sitnih trzavica kad mi zafali ono što je on za mene predstavljao .. ne ono što on uistinu je .. a to je NITKO I NIŠTA.. i ti ćeš tako

glavu naprijed:-)

turtle03
08.02.2010., 15:34
a gle... ako se svako jutro probudiš barem malu, malu, malu mrvicu bolje nego dan prije... ma koliko god se još uvijek loše osjećala... znači da i za tebe ima nade...

da nekad mrvicu bolje nekad mervicu gore.. važno je u sebi analizirati što je dobro za tebe a što ne.. što želiš od života.. ja sad trenutno neželim nikoga .. želim mir samo mir .. a poslije uz mir valjda će naići i sreća:-)

Annette
08.02.2010., 15:38

znam... dopustila sam si previše...

meni nije jasno kako ljudi mogu biti tako okrutni? igrati se s nečijim osjećajima?

turtle03
08.02.2010., 15:58

meni nije jasno kako ljudi mogu biti tako okrutni? igrati se s nečijim osjećajima?
j... im se dok got je njima dobro .. dok got se to nedesi njima.. dok god im je zabavno i prolazi... e jbga važno je da ti nisi takva .. za druge ..e to će oni nositi na duši kako god znaju

Annette
08.02.2010., 16:04
j... im se dok got je njima dobro .. dok got se to nedesi njima.. dok god im je zabavno i prolazi... e jbga važno je da ti nisi takva .. za druge ..e to će oni nositi na duši kako god znaju

da, nikad ne treba nekome raditi ono što ne bi htjeli da nama netko radi...

R051
08.02.2010., 16:16
Neka,ako mi je sudbina da patim za njom patit ću,ali bez borbe neću.

turtle03
08.02.2010., 16:20
Neka,ako mi je sudbina da patim za njom patit ću,ali bez borbe neću.
to ti sigurno nije suddina.. da nebudeš s njom možda je.. ali da patiš za njom sigurno nije...to je samo isključivo tvoja odluka sudbina nema ništa s tim:top:

straycat
08.02.2010., 16:35

zato jer su većina ljudi prokleti egoisti

misle samo na sebe i zapravo ih ne boli previše ona stvar za tuđe osjećaje

lagat će ti u lice najslađe stvari dok od tebe dobivaju ono što žele, sex, nježnosti, potporu... ali ne misle to ozbiljno i ne shvaćaju da se time samo igraju tuđim osjećajima...

cijeli svijet im se vrti oko njih samih i manipuliraju tobom dok od tebe dobivaju što im treba... kad im to više ne treba.....

straycat
08.02.2010., 16:37

sranje je u tome što smo mi previše emotivni i previše naivni da ne bi nosili na duši čak i ono loše za što nismo krivi...

straycat
08.02.2010., 16:38
da, nikad ne treba nekome raditi ono što ne bi htjeli da nama netko radi...

X

i ne samo u ljubavi, nego u bilo čemu.... ne radi ono što ne želiš da drugi radi tebi...

kada bi se svi toga držali, ova planeta bi bila puno lijepše mjesto za živjeti

R051
08.02.2010., 22:31
to ti sigurno nije suddina.. da nebudeš s njom možda je.. ali da patiš za njom sigurno nije...to je samo isključivo tvoja odluka sudbina nema ništa s tim:top:

tvrdoglavi ovan

Žal
08.02.2010., 23:19
Navratila ja malo da se javim, vidim svi pozaspali?

:eek:

:grli::w :Pivo: :K

dosta sam pricala!:rofl:

turtle03
09.02.2010., 09:31
zato jer su većina ljudi prokleti egoisti

misle samo na sebe i zapravo ih ne boli previše ona stvar za tuđe osjećaje

lagat će ti u lice najslađe stvari dok od tebe dobivaju ono što žele, sex, nježnosti, potporu... ali ne misle to ozbiljno i ne shvaćaju da se time samo igraju tuđim osjećajima...

cijeli svijet im se vrti oko njih samih i manipuliraju tobom dok od tebe dobivaju što im treba... kad im to više ne treba.....
moj bivši je meni stalno ponavljao ja sam sebičan.. ti si predobra za mene .. meni nije bilo jasno .. ja sam smatrala da je on predobar.. on je bio bog u mojim očima a ja sam bila tako potpuno i beskrajno sretna.... potpuno sljepa....ali eto sad mi je jasno...

..samo nije mi jasno kad mi je rekao da me prevario rekao je "znaš nije bila ni bolja ni ljepša od tebe" ok onda WTF????

ako ti ja dam sve ... sve što možeš poželjeti od slobode.. do beskrajnog razumijevanja .. prigovaranja samo isključivo kad su razlozi više nego opravdani ali to uglavnom rijetko i skoro nikad ... od financiranja kad je to potrebno do takvog seksa da mi nije jasno zašto bi poželio drugu...ako imaš curu koju bi htjeli svi tvoji frendovi ...uspješnu u svim područjima u životu i koja ti daj sve i vidi u tebi boga zašto ode .....drugoj "lošijoj"

turtle03
09.02.2010., 09:32
tvrdoglavi ovan
tolko tvrdoglav nemreš bit:bonk:

turtle03
09.02.2010., 09:35
sranje je u tome što smo mi previše emotivni i previše naivni da ne bi nosili na duši čak i ono loše za što nismo krivi...

e da tako je.. ja sam se cijelo vrijeme pitala što sam to JA ućinila krivo:bang:... a ono uopće nije do mene .. samo taština :misli:

turtle03
09.02.2010., 09:37
X

i ne samo u ljubavi, nego u bilo čemu.... ne radi ono što ne želiš da drugi radi tebi...

kada bi se svi toga držali, ova planeta bi bila puno lijepše mjesto za živjeti
e da

Annette
09.02.2010., 09:39
e da tako je.. ja sam se cijelo vrijeme pitala što sam to JA ućinila krivo:bang:... a ono uopće nije do mene .. samo taština :misli:

ja i dalje vjerujem da sam sama kriva za sve što mi se izdogađalo u poslijednjih mjesec dana...

jednostavno, sjebala sam se... i sad moram snositi posljedice...

turtle03
09.02.2010., 09:41
Sad kad si rekao svoje
Kad ti je pao kamen sa srca
I kad si slomio moje
Za sva vremena
Pokupi stvari i idi
I ako želiš zaboravi me

Al’ preklinjem te
Ako je vrijedilo išta
Ne ostavljaj me
K’o da ne ostavljaš ništa
Za sve što je bilo
Daj se potrudi
Bar da se rastanemo kao ljudi

Sve mi je došlo odjednom
Baš kao grom iz vedra neba
Sve i da pitam te zašto
Ma, što mi to treba
Pokupi stvari i idi
I ako želiš zaboravi me

jučer odem sa sestrom u šoping i čujem ovu stvar .. dotukla me... i naravno sanjam ga cijelu noč

mislim da uopče nije fer da mi i dalje okupira misli i snove i želje .. kako se toga više fucking riješiti...:bonk: ajde izađi mi iz glave nisi zaslužio biti tamo

neznam_pojma
09.02.2010., 09:42
ja i dalje vjerujem da sam sama kriva za sve što mi se izdogađalo u poslijednjih mjesec dana...

daj ne ubijaj se bezveze! Dvije su strane medalje!

turtle03
09.02.2010., 09:43

kako to misliš???ak smijem pitati??

Annette
09.02.2010., 09:43

da, jesu, slažem se... ali nitko nije 100% kriv...

turtle03
09.02.2010., 09:44
i za dobro i za loše potrebno je dvoje...

Annette
09.02.2010., 09:45
kako to misliš???ak smijem pitati??

svjesna sam gdje sam griješila i zašto sam sad opet sama... bila sam naporna, forsirala sam nešto i naravno da mi se sad ovo dogodilo...

nisam zaslužila da mi se to sve dogodi na ovako ružan način, ali neću glumiti žrtvu, nego moram biti svjesna gdje sam pogriješila, skulirati se i slijedeći puta biti normalna...

turtle03
09.02.2010., 09:45
da, jesu, slažem se... ali nitko nije 100% kriv...
onda gledaj to ovak 50% ti 50% on i onda krečeš od nule....nisi niš kriva i zakaj bi onda snosila posljedice:top:

neznam_pojma
09.02.2010., 09:48
i za dobro i za loše potrebno je dvoje...

i to je to

turtle03
09.02.2010., 09:50
svjesna sam gdje sam griješila i zašto sam sad opet sama... bila sam naporna, forsirala sam nešto i naravno da mi se sad ovo dogodilo...

nisam zaslužila da mi se to sve dogodi na ovako ružan način, ali neću glumiti žrtvu, nego moram biti svjesna gdje sam pogriješila, skulirati se i slijedeći puta biti normalna...

hm gle ako ga nisi prevarila ili ti njemu napravila ovo ....sve ostalo pa ček i prevara ( na neki načina) riješiva je kad se ljudi vole i to nebi vjerovala najnormalnijim razgovorom... nemožeš ti ništa forsirati ako se dvije strane vole nađu naćin da razgovorom nađu kompromis i ds se obadvoje dobro osječaju
ako si morala nešto forsirati znaći da ti je bilo uskračeno nešto što si ti smatrala bitnim..a on ako te volio vidio bi to i znao napraviti da ništa nemoraš forsirati i to samo ljepom riječi i dobrom voljom oko kompromisa...mislim neznam te al mi se činip normalnom.. niko ovdje nije došao izigravati žrtvu .. to bismo mogli u živo.. ovdje smo da se riješimo osiječaja koji u nama izaziva bol ... puno boli ... tako da zaboravi što je bilo i kako je moglo biti .. ovdje kukaj koliko te boli nemoraš uvijek biti čvrsta .. a stvarno pomaže.. evo meni je .. a ja stvarno nisam osoba koja cvili tuli i traži pomoč .. pa eto slomilo me i sad ću ovdje kukati do mile volje .. jer mi pomaže.. da manje boli

Annette
09.02.2010., 09:54
hm gle ako ga nisi prevarila ili ti njemu napravila ovo ....sve ostalo pa ček i prevara ( na neki načina) riješiva je kad se ljudi vole i to nebi vjerovala najnormalnijim razgovorom... nemožeš ti ništa forsirati ako se dvije strane vole nađu naćin da razgovorom nađu kompromis i ds se obadvoje dobro osječaju
ako si morala nešto forsirati znaći da ti je bilo uskračeno nešto što si ti smatrala bitnim..a on ako te volio vidio bi to i znao napraviti da ništa nemoraš forsirati i to samo ljepom riječi i dobrom voljom oko kompromisa...mislim neznam te al mi se činip normalnom.. niko ovdje nije došao izigravati žrtvu .. to bismo mogli u živo.. ovdje smo da se riješimo osiječaja koji u nama izaziva bol ... puno boli ... tako da zaboravi što je bilo i kako je moglo biti .. ovdje kukaj koliko te boli nemoraš uvijek biti čvrsta .. a stvarno pomaže.. evo meni je .. a ja stvarno nisam osoba koja cvili tuli i traži pomoč .. pa eto slomilo me i sad ću ovdje kukati do mile volje .. jer mi pomaže.. da manje boli

uf, pomaže zbilja... jer tu na poslu moram biti super-divna-krasna...

ma ja sam očito osoba koja zahtjeva previše pažnje i previše ljubavi... i osoba s kojom sam u vezi često ne može ispuniti moja očekivanja i ja sam zbog toga naravno bila nesretna...
naravno da prevara i slične gadosti ne moraju uvijek biti razlog raskida, veza može puknuti i zbog nekih razloga koji su puno dublji...

baš sam jučer lijepo razgovarala sa bivšim, i rekao mi je da ne zna zašto smo prekinuli, da je bio sretan samnom, ali nije mogao ispuniti moja očekivanja jer nije bio zrel za to... shvaćaš sad?

i što je najgore, ja sam u ovih mjesec dana napravila opet istu grešku što me čini dvostrukom budalom... eto, to su moji osjećaji...

straycat
09.02.2010., 10:09
moj bivši je meni stalno ponavljao ja sam sebičan.. ti si predobra za mene .. meni nije bilo jasno .. ja sam smatrala da je on predobar.. on je bio bog u mojim očima a ja sam bila tako potpuno i beskrajno sretna.... potpuno sljepa....ali eto sad mi je jasno...

..samo nije mi jasno kad mi je rekao da me prevario rekao je "znaš nije bila ni bolja ni ljepša od tebe" ok onda WTF????

ako ti ja dam sve ... sve što možeš poželjeti od slobode.. do beskrajnog razumijevanja .. prigovaranja samo isključivo kad su razlozi više nego opravdani ali to uglavnom rijetko i skoro nikad ... od financiranja kad je to potrebno do takvog seksa da mi nije jasno zašto bi poželio drugu...ako imaš curu koju bi htjeli svi tvoji frendovi ...uspješnu u svim područjima u životu i koja ti daj sve i vidi u tebi boga zašto ode .....drugoj "lošijoj"

iz jednostavnog razloga: postoje muškarci kojima ego pumpaju samo brojke

vjeruješ mi da znam tipa koji je u mješanom društvu, mrtav hladan frajerski izjavio "bio sam s 212 cura"

eeeej, wtf??? misliš da si ikome ispao frajer osim sebi s tom izjavom???

i pazi, nije rekao "oko 200, ili više od 200", nego točan broj!!! moš bilivit??? tip cijeli život vodi evidenciju i kad god zbari neku novu, ona mu je samo broj kojim pumpa svoj ego

turtle03
09.02.2010., 10:10

ma ja sam očito osoba koja zahtjeva previše pažnje i previše ljubavi... i osoba s kojom sam u vezi često ne može ispuniti moja očekivanja i ja sam zbog toga naravno bila nesretna...
naravno da prevara i slične gadosti ne moraju uvijek biti razlog raskida, veza može puknuti i zbog nekih razloga koji su puno dublji...

baš sam jučer lijepo razgovarala sa bivšim, i rekao mi je da ne zna zašto smo prekinuli, da je bio sretan samnom, ali nije mogao ispuniti moja očekivanja jer nije bio zrel za to... shvaćaš sad?

i što je najgore, ja sam u ovih mjesec dana napravila opet istu grešku što me čini dvostrukom budalom... eto, to su moji osjećaji...
gle kad su ljudi u vezi žanska osoba je obično ona koja bude "biljka koju se treba zaljevati" nije uvijek tako ali muški bi to tako trebali vidjeti tako da jenogu shvatiti koji to zahtjev može biti toliko nesnosan da ga druga strana nebi mogla napraviti ( jedino ak nisi tražila da ti narihta jack pot na lotu:-))

neznam sve stvari su RIJEŠIVE kad se ljudi vole...ja sam svog voljela i zato sam prelazila preko svake njegove gluposti jer sam to smatrala riješivim volimo se i nema smisla od tog raditi slona....ali osoba mora voljeti za takvo što ...žao mi je da vam je tako završilo i drago mi je ako za nekog možeš biti bolja u nekim segmentima ali nikad nemoj zanemariti potrebe koje te uistinu čine sretnom...
tvoj je isto bio mlađi jel.. kod tih likova mi nije jasno da odmah nerazmišljaju ok cura mi je starija i da če se kad tad morat prilagodit našim godinama jer mi na njihove više nemožemo ... mislim ako si htio bit balavac čemu sve ovo i toliko dugo.....neznam neznam ... nego da se vratim tebi.. nemoj tako razmišljati .. da je razgovarao s tobom možda bi uvidjela neke stvari i promijenila ih dok ste još bili u vezi ako je bilo vrijedno truda

straycat
09.02.2010., 10:11

da, to je bed... uvijek smo skloni sebe optuživati za tuđe greške... i govoriti si "gdje sam to, kvragu, fulao/la???"

najgore je što, kad druga strana skuži da smo skloni tome, nemilice iskorištava taj naš osjećaj krivnje...

turtle03
09.02.2010., 10:17
iz jednostavnog razloga: postoje muškarci kojima ego pumpaju samo brojke

vjeruješ mi da znam tipa koji je u mješanom društvu, mrtav hladan frajerski izjavio "bio sam s 212 cura"

eeeej, wtf??? misliš da si ikome ispao frajer osim sebi s tom izjavom???

i pazi, nije rekao "oko 200, ili više od 200", nego točan broj!!! moš bilivit??? tip cijeli život vodi evidenciju i kad god zbari neku novu, ona mu je samo broj kojim pumpa svoj ego

ok kužim da ima takvih
ali taj vj curama negovori da će ih ženit i neostaje s njima godinama
on ima avantura za jednu noć i koja ga oće takvog i pod tim uvjetima nek izvoli mislim fuj,..
al ok neznam da li znaš moju priču .. mi smo godimama bili najzaljubljeniji par na svijetu 6 godina zajedno ... sanjali jedino o zajedničkom životu ....5 godina je bilo divnoDIVNO a onda onda me prevario i promijenio se ajme kao se promijenio kao da mu je neko uzeo vlastito ja .. ja sam mislila da je stvar u meni .. da ga više neprivlačim toliko .. da se počeo bojati razlike u godinama.. da mora malo izlaziti počela sam raditi na sebi ono sve u 16 sve sam radila samo da mu udovoljim .. a gospodin se tada dobro i debelo zabavljao sa drugima....par dana prije nego me ostavio pričali smo o braku i zajedničkom životu na njegovu inicijativi.. često mi je spominjao kad budeš moja žena onda ćemo ovo ili ono.. kad me ostavljao kleo mi se da me voli najviše na svijetu i da zna da možda ćini največu grešku.. i oper sam ja pokušala spasiti i nudila mu alternative samo da to prewživimo.. a onda hladan tuš.. "varao sam te .. promijenio sam se sviđa mi se to .. nije mi bilo žao" ...... nož ravno u srce ŠOK...... ne kužim

anahi
09.02.2010., 10:18

Bok cure.. moram priznati da mi se većina čini puno bolje nego što je bila. I zbilja mi je drago zbog Vas.

Draga Annette..

razumijem o ćemu pričaš. I sama trebam puno pažnje. Svjesna sam svoje sposobnosti (gušiti nekoga). Teško je to sam sebi priznati. Ali i samo priznanje, je korak ka naprijed. Kao što sam i Turtle pisala jednom. Možda ste se Vas dvoje našli u pogrešno vrijeme. Jer koliko god mi tvrdili da godine nisu bitne. Bitne su. Za neka shvaćanja on je još mlad. Ima osjećaj da nešto propušta. Ako, i stvarno ako ste vi kompatibilni. Vaši putevi će se sresti. Ali do tad. Ćete vjerovatno koračati nekim drugim stazama. A ti do tada (a to moram i ja). Naučiti voljeti i cijeniti sebe. Jer upravo iz toga leži sva ta tvoja silna potreba za pažnjom. Budi pažljiva sama prema sebi. Daj si kompliment, naglas. Vježbaj.. kad si zbilja jako ljuta.. vježbaj.. ali ono da se umoriš.

I nemoj odviše kritirzirati sebe.. jer kao što si i sama rekla. Za sve je potrebno dvoje. Tako da nije tvoja odgovornost.. tolika.. već onolika koliko joj ti sama pripisuješ važnosti..

Annette
09.02.2010., 10:19
gle kad su ljudi u vezi žanska osoba je obično ona koja bude "biljka koju se treba zaljevati" nije uvijek tako ali muški bi to tako trebali vidjeti tako da jenogu shvatiti koji to zahtjev može biti toliko nesnosan da ga druga strana nebi mogla napraviti ( jedino ak nisi tražila da ti narihta jack pot na lotu:-))

neznam sve stvari su RIJEŠIVE kad se ljudi vole...ja sam svog voljela i zato sam prelazila preko svake njegove gluposti jer sam to smatrala riješivim volimo se i nema smisla od tog raditi slona....ali osoba mora voljeti za takvo što ...žao mi je da vam je tako završilo i drago mi je ako za nekog možeš biti bolja u nekim segmentima ali nikad nemoj zanemariti potrebe koje te uistinu čine sretnom...
tvoj je isto bio mlađi jel.. kod tih likova mi nije jasno da odmah nerazmišljaju ok cura mi je starija i da če se kad tad morat prilagodit našim godinama jer mi na njihove više nemožemo ... mislim ako si htio bit balavac čemu sve ovo i toliko dugo.....neznam neznam ... nego da se vratim tebi.. nemoj tako razmišljati .. da je razgovarao s tobom možda bi uvidjela neke stvari i promijenila ih dok ste još bili u vezi ako je bilo vrijedno truda

da, kaže da mi je pokušavao to pokazati ali da sam ja to svaki puta odbijala, ili kad sam shvatila, promijenim se na mjesec dana i onda opet isto..

jučer smo lijepo pričali, vidim da me još uvijek voli, sav je nježan i drag bio...
možda mi pomogne da lakše prihvatim posljedice..

ne znam , možda sam ja jednostavno u skladu sa svojim godinama imala potrebu za ozbiljnom vezom, sigurnošću...

turtle03
09.02.2010., 10:20
da, to je bed... uvijek smo skloni sebe optuživati za tuđe greške... i govoriti si "gdje sam to, kvragu, fulao/la???"

najgore je što, kad druga strana skuži da smo skloni tome, nemilice iskorištava taj naš osjećaj krivnje...

e da .. znaš li koliko sam se puta ja njemu ispričavala.. molim te ja sam se ispričavala što ga opterečujem tim da se vidimo a on nema baš vremena.. ja sam se ispričavala što ga tražim da mi se javlja a on nesmatra da netreba.. ja sam se ispričavala što ga pretjerano volim... ja njemu .. on me gledao i unio osječaj krivnje u meni.... dok je za sve bio kriv isključivo on dok su sva moja nagađanja bila ispravna i točna :mikroval: ja sam se osiječala krivom ja sam se pokušavala promijeniti... a za što .. za to da sam skoro umrla na kraju od tuge i silne ljubavi.....:flop:

turtle03
09.02.2010., 10:24
da, kaže da mi je pokušavao to pokazati ali da sam ja to svaki puta odbijala, ili kad sam shvatila, promijenim se na mjesec dana i onda opet isto..

jučer smo lijepo pričali, vidim da me još uvijek voli, sav je nježan i drag bio...
možda mi pomogne da lakše prihvatim posljedice..

ne znam , možda sam ja jednostavno u skladu sa svojim godinama imala potrebu za ozbiljnom vezom, sigurnošću...
gle u potpunosti te shvačam .. jer sam isto tako i ja ... u skladu s godinama očekivala i ozbiljnost.. a oni očigledno kad dođu u određene godine to počnu i shvačati.. a onda shvate da oni to nemogu .. i jebi ga mi popušimo .. anahi ima pravo GODINE JESU VAŽNE ... pogotovo kad su njegove izmežu 20 i 25 onda su još zaista mladi.... sreli smo se u krivo vrijeme možda .. vjerojatno.. ali da sam ga upoznala sad ovakvog kakav je sad .. nebi ga ni pogledala:-(

a daj mi reci .. možeš li funkcionirati i ići dalje dok još komuniciraš s njim??

turtle03
09.02.2010., 10:25
anahi.. a kako je kod tebe.. ti si dobro??

Annette
09.02.2010., 10:28
gle u potpunosti te shvačam .. jer sam isto tako i ja ... u skladu s godinama očekivala i ozbiljnost.. a oni očigledno kad dođu u određene godine to počnu i shvačati.. a onda shvate da oni to nemogu .. i jebi ga mi popušimo .. anahi ima pravo GODINE JESU VAŽNE ... pogotovo kad su njegove izmežu 20 i 25 onda su još zaista mladi.... sreli smo se u krivo vrijeme možda .. vjerojatno.. ali da sam ga upoznala sad ovakvog kakav je sad .. nebi ga ni pogledala:-(

a daj mi reci .. možeš li funkcionirati i ići dalje dok još komuniciraš s njim??

pa nisam zlopamtilo i pokušavam se skulirati, kako sam ti i rekla...

počevši s time što sam priznala svoju grešku..

godine jesu važne, i ok, ljudi se nađu u krivo vrijeme na krivom mjestu i prekinu... a da li vjeruješ da ako su suđeni jedno drugome da će se ponovno naći? baš imaš dolje temu o tome: Vraćanje na staro, tak nešt'! Baš se radi o tome da ljudi prekinu zbog nezrelosti..

dakle, zaključak svega toga je: on je nezreo za ozbiljnu vezu, a ja naporna i očekujem previše...

Rješivo ili ne? hm...

Annette
09.02.2010., 10:31
Bok cure.. moram priznati da mi se većina čini puno bolje nego što je bila. I zbilja mi je drago zbog Vas.

Draga Annette..

razumijem o ćemu pričaš. I sama trebam puno pažnje. Svjesna sam svoje sposobnosti (gušiti nekoga). Teško je to sam sebi priznati. Ali i samo priznanje, je korak ka naprijed. Kao što sam i Turtle pisala jednom. Možda ste se Vas dvoje našli u pogrešno vrijeme. Jer koliko god mi tvrdili da godine nisu bitne. Bitne su. Za neka shvaćanja on je još mlad. Ima osjećaj da nešto propušta. Ako, i stvarno ako ste vi kompatibilni. Vaši putevi će se sresti. Ali do tad. Ćete vjerovatno koračati nekim drugim stazama. A ti do tada (a to moram i ja). Naučiti voljeti i cijeniti sebe. Jer upravo iz toga leži sva ta tvoja silna potreba za pažnjom. Budi pažljiva sama prema sebi. Daj si kompliment, naglas. Vježbaj.. kad si zbilja jako ljuta.. vježbaj.. ali ono da se umoriš.

I nemoj odviše kritirzirati sebe.. jer kao što si i sama rekla. Za sve je potrebno dvoje. Tako da nije tvoja odgovornost.. tolika.. već onolika koliko joj ti sama pripisuješ važnosti..

anahi, a zašto smo takve da nam toliko pažnje treba? jel to možemo smatrati problemom?

straycat
09.02.2010., 10:36
e da .. znaš li koliko sam se puta ja njemu ispričavala.. molim te ja sam se ispričavala što ga opterečujem tim da se vidimo a on nema baš vremena.. ja sam se ispričavala što ga tražim da mi se javlja a on nesmatra da netreba.. ja sam se ispričavala što ga pretjerano volim... ja njemu .. on me gledao i unio osječaj krivnje u meni.... dok je za sve bio kriv isključivo on dok su sva moja nagađanja bila ispravna i točna :mikroval: ja sam se osiječala krivom ja sam se pokušavala promijeniti... a za što .. za to da sam skoro umrla na kraju od tuge i silne ljubavi.....:flop:

pa u tome je i bio problem... shvatio je da će za svako sranje u vašoj vezi moći optužiti tebe jer je očito da si si ti sama prebacivala za baš sve...

ne bi me čudilo ni da je svoje varanje objasnio rječima "ti si kriva za to! da si bila ovakva-onakva, ne bi imao potrebu šarati!"

a vjerojatno je i uletavao u takve vezice s predumišljajem "briga me ak ona dozna i naljuti se, već ću je uvjeriti da je ona kriva za to"

anahi
09.02.2010., 10:36
anahi.. a kako je kod tebe.. ti si dobro??

Dobro sam.. trudim se da ne slutim loše. Moram tako, inaće me zdravlje počne zezati. Trudim se.. ali prije svega biti bolja sebi. Već sam ti rekla da nisam. A znaš i sama da to ne može biti dobro. Možda je dobro da sam svjesna da ništa nije vječno. Inaće, u zadnje vrijeme stalno neki problemi na sve strane. Loša mi je koncentracija, zapravo nikakva.

Ti mi se ćiniš puno bolje. :) to me veseli.

anahi
09.02.2010., 10:44
anahi, a zašto smo takve da nam toliko pažnje treba? jel to možemo smatrati problemom?

Ne bi ja to nazvala problemom. To je potreba. No ako ja stalno nekom predbacujem ti nisi dovoljno pažljiv prema meni i očekujem da mu se svijet vrti oko mene onda to je problem. Samo što na početku veze, sve se i vrti oko te osobe. I bude puno davanja s obje strane. S vremenom se to razvodni. Da Vas pitam koliko parova (koji su u braku) i godinama zajedno vidite da se drže za ruke? Hm, e da.. nema ih puno. Treba naći neku mjeru. Sad, mi žene kada nas nešto muči otvoreno želimo o tome pričati.. zapamtite oni ne žele.. njima je bolje da se to nešto pusti.. naravno da treba pričati.. ali ako ja grintam za svaku sitnicu.. i tjeram ga da se izjašnjava.. praktički ga tjeram od sebe.. baš sam pametna.. ja to u teoriji sve znam a tak se ne ponašam... :rolleyes:

U biti.. potreba za pažnjom (mislim ona izražajnija) proizlazi iz nečeg dubljeg.. nečeg što je postajalo i prije veze.. ja se trudim da upoznam sebe.. jer eto nisam više dijete.. a ne poznajem se.. i ne mogu očekivati da me drugi onda upoznaju..

Jel tebi lakše kad si u kontaktu s njim.. misliš da možete biti prijatelji?

turtle03
09.02.2010., 10:51
pa nisam zlopamtilo i pokušavam se skulirati, kako sam ti i rekla...

počevši s time što sam priznala svoju grešku..

godine jesu važne, i ok, ljudi se nađu u krivo vrijeme na krivom mjestu i prekinu... a da li vjeruješ da ako su suđeni jedno drugome da će se ponovno naći? baš imaš dolje temu o tome: Vraćanje na staro, tak nešt'! Baš se radi o tome da ljudi prekinu zbog nezrelosti..

dakle, zaključak svega toga je: on je nezreo za ozbiljnu vezu, a ja naporna i očekujem previše...

Rješivo ili ne? hm...
riješivo ili ne .. hm... ja znam da svog volim do neba .. nakon svega što je ućinio.. ali isto tako znam da sam odlućila krenuti dalje .. i da se neznam što desi na ova se vrata nema kome vratiti.. ja praštam ali nezaboravljam.. tako da .. ne nema opet .. ne kod mene

Annette
09.02.2010., 10:52
Ne bi ja to nazvala problemom. To je potreba. No ako ja stalno nekom predbacujem ti nisi dovoljno pažljiv prema meni i očekujem da mu se svijet vrti oko mene onda to je problem. Samo što na početku veze, sve se i vrti oko te osobe. I bude puno davanja s obje strane. S vremenom se to razvodni. Da Vas pitam koliko parova (koji su u braku) i godinama zajedno vidite da se drže za ruke? Hm, e da.. nema ih puno. Treba naći neku mjeru. Sad, mi žene kada nas nešto muči otvoreno želimo o tome pričati.. zapamtite oni ne žele.. njima je bolje da se to nešto pusti.. naravno da treba pričati.. ali ako ja grintam za svaku sitnicu.. i tjeram ga da se izjašnjava.. praktički ga tjeram od sebe.. baš sam pametna.. ja to u teoriji sve znam a tak se ne ponašam... :rolleyes:

U biti.. potreba za pažnjom (mislim ona izražajnija) proizlazi iz nečeg dubljeg.. nečeg što je postajalo i prije veze.. ja se trudim da upoznam sebe.. jer eto nisam više dijete.. a ne poznajem se.. i ne mogu očekivati da me drugi onda upoznaju..

Jel tebi lakše kad si u kontaktu s njim.. misliš da možete biti prijatelji?

definitivno, potreba za pažnjom i sigurnošću proizlazi iz nečeg otprije... to definitivno..

i sad bih ja tu potrebu trebala suzbiti... hm...

pa nismo baš u kontaktu nekom, samo me pitao kako sam i malo po malo smo počeli razgovarati o tome svemu, jučer je nekako bio dan mog 'klika' - kad sam shvatila neke stvari... i sad se osjećam zbunjeno jer ne znam kako dalje, ako ovako nastavim svaki će od mene pobjeći... :eek:

turtle03
09.02.2010., 10:53
pa ja nebi to smatrala problemom .. i nije problem kad si kraj prave osobe onda imaš tu pažnju.. mislim ja iskreno neznam ni jednu ženu bila ona ovakva ili onakva koja u ljubavi nije biljka koju treba zaljevati .. sve mi trebamo pažnju .. očekujemo je na veliko i na široko.. a mislim da nas se jako dobro može usmijeriti ljepim razgovorom takop da ne nije to problem ....

Annette
09.02.2010., 10:55
riješivo ili ne .. hm... ja znam da svog volim do neba .. nakon svega što je ućinio.. ali isto tako znam da sam odlućila krenuti dalje .. i da se neznam što desi na ova se vrata nema kome vratiti.. ja praštam ali nezaboravljam.. tako da .. ne nema opet .. ne kod mene

hm, turtlić, mislim da ti jesi zatvorila vrata, ali si prozor ostavila otvorenim...
pa voliš ga, time je prozor itekeko širom otvoren...

turtle03
09.02.2010., 10:56
pa u tome je i bio problem... shvatio je da će za svako sranje u vašoj vezi moći optužiti tebe jer je očito da si si ti sama prebacivala za baš sve...

ne bi me čudilo ni da je svoje varanje objasnio rječima "ti si kriva za to! da si bila ovakva-onakva, ne bi imao potrebu šarati!"

a vjerojatno je i uletavao u takve vezice s predumišljajem "briga me ak ona dozna i naljuti se, već ću je uvjeriti da je ona kriva za to"
ne nije bilo tako.. njega je grizlo to kaj sam ja tak dobra prema njemu .. to je jedino kaj mi je predbacivao.. rekao mi je prestani biti tako dobra prema meni živcira me to.. i na kraju mi je rekao da sam ja najbolje od svega što zna .. najčišće ( mislim duhom) i najjednostavnije za voljeti a da je on muška svinja i da me nezaslužuje.. a da se njemu sviđa biti muška svinja i to je to

turtle03
09.02.2010., 10:58
Dobro sam.. trudim se da ne slutim loše. Moram tako, inaće me zdravlje počne zezati. Trudim se.. ali prije svega biti bolja sebi. Već sam ti rekla da nisam. A znaš i sama da to ne može biti dobro. Možda je dobro da sam svjesna da ništa nije vječno. Inaće, u zadnje vrijeme stalno neki problemi na sve strane. Loša mi je koncentracija, zapravo nikakva.

Ti mi se ćiniš puno bolje. :) to me veseli.
jesam na dane.. trudim se .. nedam sama sebi .. i ovaj forum me održava:-)

turtle03
09.02.2010., 10:58

eto .. ko bi to bolje rekao ..potpisujem:top:

turtle03
09.02.2010., 11:00
definitivno, potreba za pažnjom i sigurnošću proizlazi iz nečeg otprije... to definitivno..

pa nismo baš u kontaktu nekom, samo me pitao kako sam i malo po malo smo počeli razgovarati o tome svemu, jučer je nekako bio dan mog 'klika' - kad sam shvatila neke stvari... i sad se osjećam zbunjeno jer ne znam kako dalje, ako ovako nastavim svaki će od mene pobjeći... :eek:
neće sad kad si svjesna nekih "Mana" znat ćeš raditi na sebi .. znat ćeš drugačije:-)

neće pobjeći onaj koji te voli

Annette
09.02.2010., 11:01
znate šta mene jako živcira: što svaki put kad otvorim forum moram ispod US vidjeti ovaj forum o vjenčanjima... da je barem na nekom drugom mjestu... osjećam se ko luzer... zapravo, to i jesam...

neznam_pojma
09.02.2010., 11:05
znate šta mene jako živcira: što svaki put kad otvorim forum moram ispod US vidjeti ovaj forum o vjenčanjima... da je barem na nekom drugom mjestu... osjećam se ko luzer... zapravo, to i jesam...

:mad:

turtle03
09.02.2010., 11:05
hm, turtlić, mislim da ti jesi zatvorila vrata, ali si prozor ostavila otvorenim...
pa voliš ga, time je prozor itekeko širom otvoren...

gle ja volim i to punim plučima .. ali prije svega sam realist.. mogu ja njega voljeti do neba ali ja znam da on mene nije .. znam što je napravio..i kako god ja to oprostila ( nije da će ikad tražiti) znam da nebih zaboravila i znam da bi došao period kad bi me to jako mućilo u životu .. a onda bi ja vj mućila njega u potrazi za silnim objašnjenjima i obrazloženjima za koje sam sigurna da mi on nebi mogao dati..zato nebih mu se vratila jer na kraju neko bi bio nesretan .. ili ja jer bi to skupljala u sebi i zauvijek se pitala i razmišljala da li bi to napravio opet i zašto je ikad.. ili bi to bio on jer bih mu predbacivala a on bi to znao i bilo kako bilo nikad to nebi mogao ispraviti.. preduboka je to rana da bi ikad zarasla.. nije to bila sitnica.. to je bio potpuni slom .. i da volim ga .. ali nadam se da će svanuti dan kad ni to više neću

straycat
09.02.2010., 11:06
ne nije bilo tako.. njega je grizlo to kaj sam ja tak dobra prema njemu .. to je jedino kaj mi je predbacivao.. rekao mi je prestani biti tako dobra prema meni živcira me to.. i na kraju mi je rekao da sam ja najbolje od svega što zna .. najčišće ( mislim duhom) i najjednostavnije za voljeti a da je on muška svinja i da me nezaslužuje.. a da se njemu sviđa biti muška svinja i to je to

hm, al to još uvijek ne znači da nije iskorištavao tvoje osjećaje krivice...

kako god, mislim da si se vezala uz jednostavno emotivno nezrelu osobu...

anahi
09.02.2010., 11:07

Silom nećemo to uspjeti.. Gle, nije mana to što ti treba pažnja i što se prepustiš, to je uredu. Ali tvoj život nije samo on.. treba biti puno toga još tu... a to je ono što većina nas ovdje ne radi.. skroz sve podrediš toj osobi.. i kad ga nema je praznina.. čovjek se rodi sam i umre sam.. svi smo mi sami cijelo vrijeme.. kad uđemo u vezu sa nerasčišćenom osobnošću i prošlošću kad nam treba da nas netko svaki dan tetoši.. valjda to dosadi.. vjeruj mi razumijem te i mene slične stvari muče.. no ko tebe je problem što je on zbilja mlad i ne zna što želi.. ti znaš.. ali on ne..

i da, većina muških na početku veze pretjeruje s pažnjom.. doslovce razmaze.. a kasnije se počnu povlačit..

turtle03
09.02.2010., 11:08

joj nemoj tako.. možda je to znak .. da vidiš što te ustvari u budućnosti ćeka:-):top:

turtle03
09.02.2010., 11:09
Silom nećemo to uspjeti.. Gle, nije mana to što ti treba pažnja i što se prepustiš, to je uredu. Ali tvoj život nije samo on.. treba biti puno toga još tu... a to je ono što većina nas ovdje ne radi.. skroz sve podrediš toj osobi.. i kad ga nema je praznina.. čovjek se rodi sam i umre sam.. svi smo mi sami cijelo vrijeme.. kad uđemo u vezu sa nerasčišćenom osobnošću i prošlošću kad nam treba da nas netko svaki dan tetoši.. valjda to dosadi.. vjeruj mi razumijem te i mene slične stvari muče.. no ko tebe je problem što je on zbilja mlad i ne zna što želi.. ti znaš.. ali on ne..

i da, većina muških na početku veze pretjeruje s pažnjom.. doslovce razmaze.. a kasnije se počnu povlačit..
točno to!!!!!!!!!:amen:

turtle03
09.02.2010., 11:09
hm, al to još uvijek ne znači da nije iskorištavao tvoje osjećaje krivice...

kako god, mislim da si se vezala uz jednostavno emotivno nezrelu osobu...
izgleda da je nažalost tako:flop:

straycat
09.02.2010., 11:13
izgleda da je nažalost tako:flop:

onda to gledaj ovako: nije tvoja greška što je on emotivno nezreo

preboljet ćeš ga vremenom, al fakat si za to vrijeme nemaš što prebacivati

uf, sad me pere da javno napišem poruku cure koja je meni priuštila ove sadašnje bedove da skužiš koje sranje, ali ipak ću se suzdržati...

turtle03
09.02.2010., 11:32

uf, sad me pere da javno napišem poruku cure koja je meni priuštila ove sadašnje bedove da skužiš koje sranje, ali ipak ću se suzdržati...
daj na privat:-)

ja si više niš ne predbacujem .. on je ispao apsolutni i jedini krivac za raspad naše veze ja sam bila ni manje ni više nego jednostavno divna.... popušio je

fallen star
09.02.2010., 11:35
pozdrav ekipa..
čitam vas..ima velike razlike u postovima sad i na početku naše rastrojenosti :) prema naprijed naravno..

ono što se meni sada događa me vraća nekoliko koraka natrag i zbog toga sam bijesna..bivši želi nazad, zove, piše, moli,...
kaže da želi objasnit, da mora objasnit..
zadnja poruka mu je bila molim te nemoj bježat, ja više neću..molim te razgovaraj sa mnom, upropastit ćemo si živote...

anbilivbl

fallen star
09.02.2010., 11:36

ja si više niš ne predbacujem .. on je ispao apsolutni i jedini krivac za raspad naše veze ja sam bila ni manje ni više nego jednostavno divna.... popušio je

apsolutno!!!

fallen star
09.02.2010., 11:37

aj se nemoj suzdržavat:cerek:

Majk
09.02.2010., 11:37
..bivši želi nazad, zove, piše, moli,...
zadnja poruka mu je bila molim te nemoj bježat, ja više neću..molim te razgovaraj sa mnom, upropastit ćemo si živote...

:facepalm: Klasika...

fallen star
09.02.2010., 11:38
:facepalm: Klasika...

sva sreća pa ja nisam klasika:)

turtle03
09.02.2010., 11:39
pozdrav ekipa..
čitam vas..ima velike razlike u postovima sad i na početku naše rastrojenosti :) prema naprijed naravno..

ono što se meni sada događa me vraća nekoliko koraka natrag i zbog toga sam bijesna..bivši želi nazad, zove, piše, moli,...

anbilivbl
omg!!!!!

i kakvi su tvoji stavovi !!!!! pa nek objasni!!!!ali molim te stavi sad sebe na prvo mjesto jako jako jako dobro zadrži u glavi što ti je sve napravio!!!!!
mislim nakon 2 mjseca halo"!!!!!

on je tvoj život već upropastio .. a sad se brine za svoj.. di je bio onda.. nije ga bilo briga . joj grrrr

kaj ćeš sad onda?????

turtle03
09.02.2010., 11:39
sva sreća pa ja nisam klasika:)

vjerujem u tvoj razborit um!!

anahi
09.02.2010., 11:44
pozdrav ekipa..

anbilivbl

Bitno je da ti znaš što hoćeš.. a dok je tako nemaj briga.

straycat
09.02.2010., 11:46

pepejah ti!

ovaj drugi dio tvog posta... drago mi je kaj tak razmišljaš :)

straycat
09.02.2010., 11:48
aj se nemoj suzdržavat:cerek:

e baš ću se suzdržati, vražice radoznala :D

znam da bi ti pomoglo da vidiš kakvih još sve pušioničara ima, ali imam razloga zakaj neću javno...

fallen star
09.02.2010., 11:48
omg!!!!!

i kakvi su tvoji stavovi !!!!! pa nek objasni!!!!ali molim te stavi sad sebe na prvo mjesto jako jako jako dobro zadrži u glavi što ti je sve napravio!!!!!
mislim nakon 2 mjseca halo"!!!!!

on je tvoj život već upropastio .. a sad se brine za svoj.. di je bio onda.. nije ga bilo briga . joj grrrr

kaj ćeš sad onda?????

ne bum nikaj:D
odgovorila sam mu na tu zadnju poruku ovako bebo, ne možeš dva puta uništit nešto što je već uništeno..nikad te neću pitat razloge niti zašto, zato što me zaista više ne zanima, u životu se sve vraća, a to znači da sam ja sad na redu da mi se vrati sve dobro koje sam učinila..čisto sumnjam da u tom slučaju idemo u istom smjeru..

straycat
09.02.2010., 11:53
odgovorila sam mu na tu zadnju poruku ovako bebo, ne možeš dva puta uništit nešto što je već uništeno..nikad te neću pitat razloge niti zašto, zato što me zaista više ne zanima, u životu se sve vraća, a to znači da sam ja sad na redu da mi se vrati sve dobro koje sam učinila..čisto sumnjam da u tom slučaju idemo u istom smjeru..

super odgovor!!! :top:

bez zeke, mislim da ću jednom prilikom jednoj ovo doslovno kopipejstnuti

fallen star
09.02.2010., 11:55
ima još...
nakon 2 mjeseca dotakao se i pobačaja ovakvom porukom
to je prebolna tema, otada je sve krenulo nizbrdo, bar za mene, vidim da si ti dobro wtf??? zamislite!!!
moj odgovor:
ti si birao, ne ja..prilagodila sam se novonastaloj situaciji najbolje što sam mogla, borila se i grizla..sastavila sam se prilično brzo,ali u to nisi ni trebao sumnjati..a to da je bilo bolno, ja najbolje znam

fallen star
09.02.2010., 11:59
on:
to je poprilično jak gard
ja:
ne nego je tvoj obrambeni mehanizam popustio, pa ti se moj gard sad čini prejak
i bilo je još nekih porukica na koje nisam odgovarala..
zadnja je došla danas:
sve u životu je moguće, ja se nikad neću prestat nadat..ako se ikad predomisliš ja ću te čekat raširenih ruku, ma koliko vremena prošlo
ja:
puno sreće u tome

fallen star
09.02.2010., 12:00
e baš ću se suzdržati, vražice radoznala :D

znam da bi ti pomoglo da vidiš kakvih još sve pušioničara ima, ali imam razloga zakaj neću javno...

ako ne saznam o čemu se radi napravit ću nešto nepromišljeno:cerek:

Annette
09.02.2010., 12:00
ova pjesma opisuje kako se ja sad osjećam...

Once upon a time I was falling in love
But now I'm only falling apart
There's nothing I can do
A total eclipse of the heart
Once upon a time there was light in my life
But now there's only love in the dark
Nothing I can say
A total eclipse of the heart

...

Annette
09.02.2010., 12:01
ima još...
nakon 2 mjeseca dotakao se i pobačaja ovakvom porukom
to je prebolna tema, otada je sve krenulo nizbrdo, bar za mene, vidim da si ti dobro wtf??? zamislite!!!
moj odgovor:
ti si birao, ne ja..prilagodila sam se novonastaloj situaciji najbolje što sam mogla, borila se i grizla..sastavila sam se prilično brzo,ali u to nisi ni trebao sumnjati..a to da je bilo bolno, ja najbolje znam

joooj, meni bi ovo bio dovoljan okidač da ga steram... fallen, ti se odlično držiš s obzirom na sve!!

straycat
09.02.2010., 12:02
on:
to je poprilično jak gard
ja:
ne nego je tvoj obrambeni mehanizam popustio, pa ti se moj gard sad čini prejak
i bilo je još nekih porukica na koje nisam odgovarala..
zadnja je došla danas:
sve u životu je moguće, ja se nikad neću prestat nadat..ako se ikad predomisliš ja ću te čekat raširenih ruku, ma koliko vremena prošlo
ja:
puno sreće u tome

super je kaj mu tako odlučno odgovoraš, ma koliko god i sama bila u bedu

mislim da si ti među nama kandidat broj jedan za odlazak s ovog topica :D

turtle03
09.02.2010., 12:04
ti si moj idol:s:s:s:s
go fallen!!!!

ti si zakon
tako treba

straycat
09.02.2010., 12:05
ako ne saznam o čemu se radi napravit ću nešto nepromišljeno:cerek:

da već nisi napravila nešto nepromišljeno, ni bi sad ni bila na ovom topicu :D

anahi
09.02.2010., 12:10
Fallen.. možda ti je uzeo nekoliko godina..
Ali samopuzdanje i samopoštovanje nije..
Sretno... :cerek:

anahi
krivi smajlić :)

Annette
joj nemoj tako.. možda je to znak .. da vidiš što te ustvari u budućnosti ćeka:-):top:

ma kako da ne... ne vidim ja sebe u bijeloj haljini niti u skoroj niti u daljoj budućnosti... mislim da ću ja vjenčanice uvijek gledati samo u izlozima...

fallen star
09.02.2010., 12:13
hvala vam svima na lijepim riječima..
zaboravih reći da su mi svejedno oči bile pune suza dok sam pisala te poruke..i da je sve to jako bolno, ali kako sam već rekla preponosna sam, i obećala sam sama sebi na početku još ako ikad dođe do ovakve situacije gdje će on htjet nazad, da ću bez obzira na bol i želju ostat dosljedna sebi!!!
dobar osjećaj skroz..još samo da naučim živjet s tim..

a topic neću napustit još dugo, jer neću zaboraviti što me jednim velikim dijelom izvuklo!!!

@straycat
sprdaš me ha??

fallen star
09.02.2010., 12:14
Fallen.. možda ti je uzeo nekoliko godina..
Ali samopuzdanje i samopoštovanje nije..
Sretno... :cerek:

to nikad, tako me život odgojio

Annette
09.02.2010., 12:15
zaboravih reći da su mi svejedno oči bile pune suza dok sam pisala te poruke..i da je sve to jako bolno, ali kako sam već rekla preponosna sam, i obećala sam sama sebi na početku još ako ikad dođe do ovakve situacije gdje će on htjet nazad, da ću bez obzira na bol i želju ostat dosljedna sebi!!!

a topic neću napustit još dugo, jer neću zaboraviti što me jednim velikim dijelom izvuklo!!!

@straycat
sprdaš me ha??

jooooj, kako ti se divim... da sam bar ja tako hrabra!!! šta si ti - Xena ??

turtle03
09.02.2010., 12:17
ma kako da ne... ne vidim ja sebe u bijeloj haljini niti u skoroj niti u daljoj budućnosti... mislim da ću ja vjenčanice uvijek gledati samo u izlozima...

ja prorićem budućnost i kažem ti da se varaš:cerek::cerek::cerek:

straycat
09.02.2010., 12:18

@straycat
sprdaš me ha??

neeeeeee, nikako!!!!

zaboravljaš da sam i ja ovdje jer sam friško prekinuo vezu u kojoj sam ispao turbolakovjerna budala???

pokušavam samo ubaciti malo humora, izmamit nečiji osmjeh nikad nije štetilo...

turtle03
09.02.2010., 12:19

@straycat
sprdaš me ha??

tako je i ja ću biti prva tu da te podupirem u ovoj odluci.. i one dane kad ćeš misliti da je bila kriva i one dane kad budeš sigurna da je najispravnija!!:top::top::top::top:

Annette
09.02.2010., 12:20
ja prorićem budućnost i kažem ti da se varaš:cerek::cerek::cerek:

e, ako će tako biti - TI ćeš mi biti djeveruša!!!

fallen star
09.02.2010., 12:21
jooooj, kako ti se divim... da sam bar ja tako hrabra!!! šta si ti - Xena ??

ma svi mi imamo to u sebi..imaš ti puno snage u sebi..razlika između nas je što je u meni usađena jedna vrsta vojničkog drila (život) i neke stvari koje zacrtam moraju biti takve, to je takav sklop u glavi..ne znači da ti patiš više od mene, patim i ja nenormalno.. ali, draga, najlakše je popustiti svemu tome, puno je teže boriti se, ali jbg život je borba, a ja se života ne bojim..

glavu gore, nema od sažalijevanja ništa, prestani o sebi govoriti tako negativno jer bi vrlo brzo to mogla prebaciti na svoju okolinu, koja će tad tako i doživljavat, a ti si sve samo ne to što trenutno misliš o sebi

turtle03
09.02.2010., 12:22
neeeeeee, nikako!!!!

zaboravljaš da sam i ja ovdje jer sam friško prekinuo vezu u kojoj sam ispao turbolakovjerna budala???

joj da je više humorističnih :-p

turtle03
09.02.2010., 12:23
e, ako će tako biti - TI ćeš mi biti djeveruša!!!
ako baš želiš:-)

fallen star
09.02.2010., 12:25
neeeeeee, nikako!!!!

pa i smijem se.. mrzim kad ljudi ne kuže moj humor:cerek:
to je zato što dok pišem ne mogu staviti naglasak na neka slova i namjestit facu u montipajton stilu..e da me vidiš znao bi da sam se i ja zekila:D

Annette
09.02.2010., 12:30
ma svi mi imamo to u sebi..imaš ti puno snage u sebi..razlika između nas je što je u meni usađena jedna vrsta vojničkog drila (život) i neke stvari koje zacrtam moraju biti takve, to je takav sklop u glavi..ne znači da ti patiš više od mene, patim i ja nenormalno.. ali, draga, najlakše je popustiti svemu tome, puno je teže boriti se, ali jbg život je borba, a ja se života ne bojim..

glavu gore, nema od sažalijevanja ništa, prestani o sebi govoriti tako negativno jer bi vrlo brzo to mogla prebaciti na svoju okolinu, koja će tad tako i doživljavat, a ti si sve samo ne to što trenutno misliš o sebi

da, znam, ali kad mi dvije osobe u mjesec dana to kažu - onda očito ima nešto u tome, tj jesam takva...

mah... našla sam jedan članak koji me nasmijao, pa da podijelim s vama:
http://www.net.hr/seks-i-veze/page/2010/02/08/0614006.html

straycat
09.02.2010., 12:32
joj da je više humorističnih :-p

znaš kaj to govori?

da i na mene ova terapija počinje dobro djelovati :D

straycat
09.02.2010., 12:33
pa i smijem se.. mrzim kad ljudi ne kuže moj humor:cerek:
to je zato što dok pišem ne mogu staviti naglasak na neka slova i namjestit facu u montipajton stilu..e da me vidiš znao bi da sam se i ja zekila:D

sad te pokušavam vizualizirati kao Johna Cleesea :lol:

fallen star
09.02.2010., 12:35
da, znam, ali kad mi dvije osobe u mjesec dana to kažu - onda očito ima nešto u tome, tj jesam takva...

mene znači sad čeka faza br 7:cerek::cerek::cerek::cerek:

fallen star
09.02.2010., 12:36
sad te pokušavam vizualizirati kao Johna Cleesea :lol:

aaaa sad si dobio minus!!!:D

Annette
09.02.2010., 12:37
mene znači sad čeka faza br 7:cerek::cerek::cerek::cerek:

LOOOOL!!!

ja sam u kombinacijama faze 1 i 5 :)

straycat
09.02.2010., 12:39

ajme prestrašno!!!! :rofl:

neke faze sam, bogu hvala, preskočio :D