View Full Version : Osjećaji nakon prekida [chat i jadanje]
Plavi Lav
24.03.2008., 11:31
Evo mene je napustilo dobro raspoloženje :(
Bilo je predobro da bi trajalo :rolleyes:
Danas se nalazim s njom da to riješim,iako više nisam siguran dal je to dobra
odluka.
Njoj je ionako svejedno i na kraju će reći čujemo se.
No idem sad do kraja s tim jer već znam da ovako kako je bilo do sad više ne mogu.
Evo mene je napustilo dobro raspoloženje :(
Bilo je predobro da bi trajalo :rolleyes:
Danas se nalazim s njom da to riješim,iako više nisam siguran dal je to dobra
odluka.
Njoj je ionako svejedno i na kraju će reći čujemo se.
No idem sad do kraja s tim jer već znam da ovako kako je bilo do sad više ne mogu.
prošao sam nešto slično i koliko god ti mislio da je to pametno i sam znaš da se u dubini nadaš da će se ona predomisliti:(
vidim da imaš još nešto samopoštovanja i jedino što moraš uraditi( a to je upravo onaj najteži dio:eek:), donijeti odluku da ZAISTA moraš prekinuti svaku komunikaciju s bivšom. vjeruj mi, čak i ako danas rasčistiš neke stvari, uskoro ćeš smisliti još 1000000 pitanja za koja misliš da treba riješit. ne treba, to se tvoje srce i dalje nada i smišlja samo da bi produžilo vrijeme nadanja i besmislenog truda. rado bih ti dao malo svoje snage da izdržiš, ali nažalost morat ćeš je sam naći u sebi...:top: svi je mi imamo, samo nam je teško odustat i priznat da daljni trud zaista nema smisla:(
drži se lave....:top::top::top:
Treci kamencic
24.03.2008., 13:12
potpisujem mivuca:top:
lana-2005
24.03.2008., 13:43
aj evo da se i ja javim-mozda bude malo lakse
prekid bio prije 3 mjeseca nakon 4 godine veze i planiranja buducnosti i svega ostaloga.necu se vracati u proslost i pricati o vezi-nego samo o osjecajima nakon toga.
gotovo je-nema sanse da se vratim natrag,takva sam inace,kad jednom prekinem kontakte s nekim to je zauvijek.ne zelim natrag,ali ne mogu ni puno naprijed-koci me sve ono sto je ostalo u zraku,oni neki odgovori koje bi htjela a koje nikad necu dobiti,ono sto mu nisam rekla-a zelim mu reci da je sebicno i lazljivo govno,da ga mrzim zbog te sebicnosti i da mi se nakon svega gadi.dode mi da mu napisem mail u kojem mu jeb... sve po spisku,u kojme mu govorim da je sebicno govno od covika,lazljivac koji mi se gadi-al nekako ne zelim mu dati gusta,ne zelim da vidi da i nakon 3 mjeseca jos uvijke razmisljam o tome.
ne boli me prekid toliko,ne boli me to sto njega vise nema-boli spoznaja da sam sebe davala 110 % nekome tko toga nije bio vrijedan,boli me sto sam bila slijepa ,boli me to sto sam prevarena a necu imati priliku za osvetu,boli me jer mislim(nadam se da sam u krivu) da me cijela ta prica povrijedila vise nego njega,boli me i usamljenost nakon navike da imas nekoga,boli me jer mi zivot prolazi a nemam snage sad za nekog novoga,....
vas savjet-dal da mu posaljem taj mail i sebi olaksam dusu ili da mu ne saljem ,da ga ignoriram totalno????sta vise boli(njega naravno)????
prekid bio prije 3 mjeseca nakon 4 godine veze i planiranja buducnosti i svega ostaloga.necu se vracati u proslost i pricati o vezi-nego samo o osjecajima nakon toga.
gotovo je-nema sanse da se vratim natrag,takva sam inace,kad jednom prekinem kontakte s nekim to je zauvijek.ne zelim natrag,ali ne mogu ni puno naprijed-koci me sve ono sto je ostalo u zraku,oni neki odgovori koje bi htjela a koje nikad necu dobiti,ono sto mu nisam rekla-a zelim mu reci da je sebicno i lazljivo govno,da ga mrzim zbog te sebicnosti i da mi se nakon svega gadi.dode mi da mu napisem mail u kojem mu jeb... sve po spisku,u kojme mu govorim da je sebicno govno od covika,lazljivac koji mi se gadi-al nekako ne zelim mu dati gusta,ne zelim da vidi da i nakon 3 mjeseca jos uvijke razmisljam o tome.
ne boli me prekid toliko,ne boli me to sto njega vise nema-boli spoznaja da sam sebe davala 110 % nekome tko toga nije bio vrijedan,boli me sto sam bila slijepa ,boli me to sto sam prevarena a necu imati priliku za osvetu,boli me jer mislim(nadam se da sam u krivu) da me cijela ta prica povrijedila vise nego njega,boli me i usamljenost nakon navike da imas nekoga,boli me jer mi zivot prolazi a nemam snage sad za nekog novoga,....
vas savjet-dal da mu posaljem taj mail i sebi olaksam dusu ili da mu ne saljem ,da ga ignoriram totalno????sta vise boli(njega naravno)????
vise boli ignoriranje i mislim da neces postici nista s mailom ili bilo kojim drugim nacinom komunikacije,ako si vec odlucila prekinuti definitivno bez kontakata,drzi se toga i idi dalje,ne trazi odgovore jer su glupi i bez smisla
yakuza i ekipica nadam se da ce se ovaj topic vratiti u normalu,nemoj te misliti da smeta pozitiva koja je bila tu,ali joj nazalost nije mjesto ovdje na takav nacin,topic je totalno izgubio smisao i otisao u chat,bez ljutnje ...
ma bitno je šta će tebi pomoći da se bolje osjećaš....
ako ti osveta pomogne- osveti se... ako se zbog ignorea osjećaš jačom- ignoriraj ga.
ne zamaraj se time što će njemu bit gore, bitno da tebi bude bolje
Ja san jučer puka....na 14 dan od prekida...
Čestita san joj Uskrs jer san smatra da je to ok gesta i da san dovoljno jak da me bilo kakav odgovor (ako uopće odgovori) neće moć "poljuljat". Ona je napisala prejeben odgovor i nisan moga izdržat da ne repliciram i tako dalje....došli smo do mobitela:(
Tako je bilo lipo čut, a u drugu ruku to je bija tako pogrešan potez koji me tako zabolija i vratija unatrag bar 10 koraka:(
I tako....guran dalje, valjda će mi jednom iz guzice u glavu doć neke stvari
Čestita san joj Uskrs jer san smatra da je to ok gesta i da san dovoljno jak da me bilo kakav odgovor (ako uopće odgovori) neće moć "poljuljat". Ona je napisala prejeben odgovor i nisan moga izdržat da ne repliciram i tako dalje....došli smo do mobitela:(
Tako je bilo lipo čut, a u drugu ruku to je bija tako pogrešan potez koji me tako zabolija i vratija unatrag bar 10 koraka:(
nisi ti kriv jer ima je previse,jos uvjek se nadas i ocekujes,iako si svjestan da ti je to bila pogreska morat ces biti dovoljno jak i izdrzati iduci put kad osjetis potrebu javiti joj se.Pokusaj gledati to na nacin da niste vise skupa i nemas sta vise traziti i pokusavati.Ti si emotivac kojeg puca romantika i zbog toga je sve tako,ali daj to nekoj koja ce to znati cijeniti
lana-2005
24.03.2008., 14:09
ne znam ni sama-imam osjecaj da mu dugujem te "lijepe " rijeci,zelim da zna sto mislim o njemu nakon svega,ne zelim mu ostati duzna nesto-i sad mi je vec svejdeno da li hoda po zemlji ili je 2 metra ispod zemlje,samo me muci to sto mu dugujem.
nazvati ce on sigurno,ali ne vjerjum tako skoro,vjerovatno negdje tamo u kasnu jesen,jer znam da zeli ostati u praijteljskim odnosima sa mnom,zvat ce da pita kako sam-al ne zelim cekati toliko,onda je sve na cekanju dok se to ne dogodi,a ne zelim to.
a s druge strane-ako se javim,to njemu hrani ego i pokazuje da mene taj prekid jos uvijek muci.
jedino me jos to pitanje muci(ostalo-ne,gotovo je i nema se tu sta previse filozofirati,idemo naprijed,natrag ne mogu-mozda malo cudno,ali ja sam i inace takva,samo naprijed bez okretanja u proslost).znam da od vas ne mogu dobiti odgovore,to je odluka koju moram sama donijeti-al mozda bude lakse kad vidim to sve napisano ovako crno na bilo pa klikeri prorade.
lana, kao da sebe cita:( samo sam ja zaglavila vise godina, odlazila, onda dizala slusalicu i sve bi doslo na staro.
nemoj napisati nista, ...mislim da mu je u biti svejedno.
maskirana_osvetnica
24.03.2008., 14:43
Pozdrav svima!
Evo, čitam vas na preskoke već par dana i sve se mislim da li da se uključim ili ne, koliko će mi to pomoći i slično...
Evo, nakon 1ipol godinu veze, puno plača, drame, moljakanja (s moje strane) napokon sam smogla snage i odlučila to okončati, sad se nismo čuli nekih 20 dana a sve je ostalo na njegovom 'sve će bit OKEJ, ne brini, borit ću se za nas' :rolleyes:
Ah...I naravno, od tih parola prošlo 20 dana, nije se niti jednom javio...
I ja sam eto ljuta na sebe jer sam opet dopustila sebi da 'popušim' ta sranja koja mi prodaje otkad smo zajedno jer eto ja MORAM imati razumijevanja jer se on prije mene razočarao u ljubav (prekinuo vezu od 2ipo godine) pa nije bio skroz spreman na vezu sa mnom (koju je,ovo je sad jebeno, sam inicirao), pa onda nije mogao jer ima mnogo obveza na fakultetu (bas je ta godina bila najteža), pa onda mora pisati diplomski i misliti na budućnost, gdje će se zaposliti, šta će sa sobom i tako to; ja sam se naravno super uklapala u njegovu sliku idealno sređenog života, ah,lijepa i poželjna cura,'dobra' za prijateljima pokazat,ambiciozna i studiram srodan fakultet njegovom itd..
Međutim, nije me se dalo dovoljno 'iskontrolirat' i podredit njemu i njegovim obvezama, pa su nastupili problemi...
Kad se sjetim koje mi je 'shitove' napričao, od toga da nije zaljubljen u mene i nije zaluđen, ali me voli i ja bih to trebala shvatit kao nešto pozitivno jer on mene vidi realno i odlučuje me voljeti, a njime ne upravljaju emocije, pa do toga da je bio zaluđen svojom bivšom i tako to... ah.. melem za uši, sad kad ovo pišem onako mi lagano knedla putuje grlom...
A šta da još kažem osim, da sam najviše ljuta na sebe jer sam si dopustila da me manipulira, kontrolira i uvjeri u to da sam ja ta koja je sebična i nema razumijevanja, da mi totalno sve uneredi u glavi do te mjere da više ne znam šta je opipljivo i stvarno, i šta je normalno ponašanje u vezi...
Najveća žalost od svega je to šta bi se vjerojatno rastopila i pala na guzicu da mi dođe i kaže 'ne želim te izgubiti, vrati mi se molim te, želim te'.. i slično...
Kratko rečeno, srozala sam se sama sebi u očima, dopustila sam si da zanemarim svoj fakultet i svoje obveza,postala sam sama sebi cmizdrava nesposobna tuka, i ne krivim njega, krivim sebe jer nisam bila u stanju malo pametnije razmišljati, ali mi stvarno nije jasno zašto je ljudima toliki problem iskrenost i komunikacija.
On nikad nije volio komunicirati i rješavati probleme, sve se uvijek svodilo na to da ja 'forsiram rasprave' i da zbog toga on gubi ikakvu volju za lijepim i pažljivim ponašanjem....
Pa onda da će se truditi i promijeniti, a onda u istom razgovoru kako je njemu 'ovakva veza' sasvim dovoljna, samo da eliminiramo rasprave i on bi tako sad mogao zauvijek...
Ja sam ta koja radi probleme jer sam idealist, nerealna i živim u svijetu mašte, e pa jebote! da sa svoje 22 godine budem realna i čvrsto na zemlji mišljenja kako je ljubav nemoguća misija, e pa, ne bih hvala!
Pomagajte! Poljubac svima! Držte se! :)
maskirana_osvetnica
24.03.2008., 14:48
Deprimira me toliko činjenica da je situacija takva da je jedino rješenje 'u potpunosti to poslat u neku stvar', pa to je osoba kojoj sam se davala, psihički i fizički, godinu ipo dana, meni je to jako tužno... :(
Deprimira me toliko činjenica da je situacija takva da je jedino rješenje 'u potpunosti to poslat u neku stvar', pa to je osoba kojoj sam se davala, psihički i fizički, godinu ipo dana, meni je to jako tužno... :(
Da, to je ono najgore:(
Šta je najtragičniji svi to očekuju od tebe, ti sam to očekuješ od sebe, al mozak oće, srce neda:(
maskirana_osvetnica
24.03.2008., 15:55
Meni je takoder grozno kad ti sve govori 'pa bit ce sve okej, to je sve najnormalnije doživjeti i proživjeti, ljudi se sastaju i rastaju...'
Za neko vrijeme više nećeš ni misliti na to, desit će se nove stvari, novi ljudi...
Kao da ja to sama ne znam, ALI!
Uf, meni to tako ne sjeda, nikako NIKAKO mi se to ne sviđa, sve mi to zvuči tako realno i šugavo!
Neke stvari onda jednostavno tako gube na važnosti, gotovo sve. :(
I toliko sam ljuta šta svi govore kako vole iskrenost i kako je to jedna krasna vrlina, ja sam se poprilično uvjerila kako je ljudima mnogo lakše gurati stvari pod tepih i praviti se kao da je sve u najboljem redu...ajme užasa!
Eto, meni je sad stalno na repertoaru Marvin Gaye 'Ain't no mountain high enough', i stalno mislim kako će se desit neka super stvar, iznenađenje, kako će on napokon u životu napravit jednu jedinu spontanu ludu zaljubljenu (glupu i blesavu kako on kaže) stvar, banut mi na vrata i zagrlit me... hahh :( a to se naravno neće desiti.
A nije mi jasno zašto je to toliki problem, kad će se on ipak 'boriti za nas'...
I mrzim te igrice, toplo hladno, i glumatanje da si snažan i jak, i zato sam se odlučila prepustiti i predati u potpunosti i nije me bilo sram ni kad sam plakala i moljakala i slično jer sam mislila da MORAM biti iskrena, zašto da se kontroliram i pazim na to da li ću mu 'pasti' u očima radi toga, pa naravno da neću...
Sad mi se to gadi... :(
svi vi imate to lijepo slozeno u glavama,znate sto je najispravnije,kako bi ustvari trebalo biti i sl.,sad jos samo treba proci to nesto da mozete to isto primjenjivati u praksi,maknuti se,ne pomisljati i sl.Kad si s nekim dugo u vezi i dajes se maximalno u biti te najvise boli sto sav taj trud ne gledate na isti nacin i imas feeling da se to tvoje ne cijeni dovoljno.Svi se prisjete i shvate neke stvari kad za to vec nazalost postane prekasno,a tek tad vam dolaze najveci problemi.
Moje iskustvo je bilo takvo da je nakon prvog prekida proslo dosta vremena,vise ne pomisljas na bivsu,ne cekas poziv jer si shvatio da se nece javiti,krenuo si nekako dalje ali si recimo jos uvjek sam i onda dobijes poruku,poziv ili sl.,e dragi moji tad je najgori trenutak,obrises sve lose kao da nije ni bilo,ako se ta osoba zeli pomiriti s vama vjerujte necete pitati iako svjesni da to nije dobro nego ce te prijeci preko svega i u vecini slucajeva prodjes jos gore i pomiris se,ali to moras proci sam.
Nitko od vas nece slusati ono ako je jednom puklo opet ce,nego ides svojim srcem i ponovo sve vratis na pocetak i na isto.Neke se osobe ne mogu promjeniti,a ni ne trebaju ,samo ako nesta ne ide onda to ne ide.Drugi prekid je ipak gori od prvog jer si jos jadniji,povrijedjeniji i mislis da si ulozio jos vise,a u realnosti nisi jer je to ne moguce,tu i tamo ti se sve vraca i u svakoj prepirci gadjas gdje najvise boli.
Sinfonija
24.03.2008., 16:19
najgore su mi 2 stvari:
1) sto mislim da je presho preko mene, da mu je svejedno.
2) sto ZNAM da se i dalje nadam, i ako nista od toga.
ja sam nakon što sam bila ostavljena,moljakala tu osobu da mi se vrati,pisala mu lijepe i ružne stvari zato što mi je bilo puno lakše tako,nazivala ga.ispucala sam se na njemu i onda je par dana bio mir i onda opet.bilo mi je ponekad i žao kad bi mu nešto ružno rekla jer u 4 godine nije bilo samo ružnih stvari,dapače,bilo je prekrasnih trenutaka,al jednostavno ja sam se tako osjećala bolje,a šta je najbolje on mi je na svaku ružnu riječ odgovorio,da zna,da sam u pravu.šta god rekla nikad mi više nije proturiječio,ja sam rekla da je smeće,on je potvrdio "da znam jesam,najveće na svijetu" i tako.... :ne zna:
sad kad o tome svemu razmišljam,možda sam ipak trebala tjerat neku kontru,glumit da mi nije stalo i ne znam šta.možda bi sad bilo drugačije,možda bi ponovno bili zajedno...ma ne znam
2) sto ZNAM da se i dalje nadam, i ako nista od toga.
Ovo mene najviše muči:(
Kad sve stavin na papir, jasno mi je da je jedini izlaz prekidanje svih odnosa, ali svega.
A svako malo iman osjećaj da pokušavam izvuć nekakav odnos i da usput molim boga da mi se vrati:(
Jebiga...prevelika je rupa ostala i na silu je pokušavamo popunit nekim na koga smo se navikli, a zabrovljamo da je ta osoba s razlogom bivša i ignoriramo razum koji nam govori da to ne radimo, nego da prekinemo sve moguće veze i kontakte:(
Ovo mene najviše muči:(
Kad sve stavin na papir, jasno mi je da je jedini izlaz prekidanje svih odnosa, ali svega.
A svako malo iman osjećaj da pokušavam izvuć nekakav odnos i da usput molim boga da mi se vrati:(
Jebiga...prevelika je rupa ostala i na silu je pokušavamo popunit nekim na koga smo se navikli, a zabrovljamo da je ta osoba s razlogom bivša i ignoriramo razum koji nam govori da to ne radimo, nego da prekinemo sve moguće veze i kontakte:(
o da....kako čest osjećaj:(
Sinfonija
24.03.2008., 16:36
moja jedina prednost je sto nikakav kontakt nemam snjim, niti ga zelim. previshe ponosa u meni ima da bi mu se javila. to teoretski nije moguce kod mene :)
ali IPAK se nadam da ce se on javiti, e tu sve krene niz brdo....
ALI, koliko ja ponosa imam, on ga ima josh 2X vishe.
nije ni chudo sto smo jedno drugom bivshi .....................
i ja chesto mislim na loshe stvari, lakshe je tako, jer onda imash razloga da idesh dalje, ali...........ponekad, jedno 2 puta od raskida prije mjesec ipo, pomisllim na lijepe trenutke i onda je gotovo :flop:
Patuljka
24.03.2008., 17:02
Eto, trenutno sam bijesna, razočarana, ljuta, tužna, gladna a mučno mi je, željela bih sve zaboraviti i vratiti, a znam da ne mogu. Njegova je ljubav iz ljubavničke prešla u prijateljsku i ja to ne mogu promjeniti i to je ono što me najviše muči: JA NE MOGU NAPRAVITI NIŠTA U VEZI TOG!!
Ne znam,što da radim bio sam s curom u vezi preljepa 4.mjeseca ali morali smo prekinuti jer ona nije odavdje,znam opet će na ljeto doći, a ja još ni sada nemogu prestat mislit na nju, a tek kad dođe sjetit ću se svega, i siguran sam da će mi se ponovo početi sviđat, ali opet pitanje je dali bi ona htjela ponovo biti samnom? to mene muči duže vrijeme,pa kako da je ponovo, "osvojim" i dali je to upoće moguće??
Katkad se pitam kad će ovim mojim mukama doć kraj?
Da mi netko kaže datum, ma kako on dalek bija, bilo bi mi lakše.
Odbrajava bi do njega ka do nove godine ili kao šta pomorci odbrojavaju kad će se napokon vratit doma obitelji:(
"moja jedina prednost je sto nikakav kontakt nemam snjim, niti ga zelim. previshe ponosa u meni ima da bi mu se javila. to teoretski nije moguce kod mene
ali IPAK se nadam da ce se on javiti, e tu sve krene niz brdo....
ALI, koliko ja ponosa imam, on ga ima josh 2X vishe.
nije ni chudo sto smo jedno drugom bivshi .....................
i ja chesto mislim na loshe stvari, lakshe je tako, jer onda imash razloga da idesh dalje, ali...........ponekad, jedno 2 puta od raskida prije mjesec ipo, pomisllim na lijepe trenutke i onda je gotovo "
da ti olakšam :rospija: .ja se još uvijek nakon dvije godine sjetim takvih stvari,pa se dogodi da mu pošaljem mail al sasvim služben.zadnji sam mu poslala za rođendan znači u prvom mjesecu,a prije toga u studenom kad mu je baka umrla i onda je opet bilo da bi htio bit sa mnom prijatelj :blabla: ,al neeeeeeee... a za ročkas sam mu poslala rriječi od pjesme šta me podsjeća na nas->glupača,šta ćeš :bonk: i opet mi odgovorio isto "o da,kakva je to ljubav bila,dundo" ....uh,ma izići će on meni iz glave,nadam se
Ova rečenica od mr.ex. presidenta mi je na neki način dala odgovor na pitanje,ali opet.....
A vjerovatno oće,ma siguran sam da oće!Ali ja bi stvarno htio biti sa njom ponovo,ali još uvijek imam nade jer nada umire posljednja.što ne??
Ova rečenica od mr.ex. presidenta mi je na neki način dala odgovor na pitanje,ali opet.....
Prika, ja san bija s curon u vezi 21 misec, a ona nije "odavde":mig:
To se zove veza na daljinu i ako se volite i to oboje želite, probate i gurate:)
A ako prekinite i razdvojite se jer ona ide doma, onda jebiga...Preboli, a šta drugo:(
Nemoj se dovest u situaciji da ona dolazi svako ljeto, a da je ti čekaš kao kakva rezerva:mig:
maskirana_osvetnica
24.03.2008., 17:15
A mislim da je jedina pametna 'stisni zube i srce i kreni dalje'...
Ali mi je drago šta nisam sama, vidim da ovdje ima dosta prekida i nakon 4 godine, e pa to ne mogu ni zamisliti...
Ja sam napravila glupost i u ova dva tjedna pokušala samoj sebi dokazati da sam poželjna i da mogu ako hoću, pa završila s frajerom ono eto tako, ne moram ni pričat da mi je bilo samo još gore nakon toga...
Nisam ja za takvo 'ispucavanje' sposobna, nažalost...
Tu je naravno prisutan i onaj strah da vise necu nikad ovako ne sto osjecati, koje gluposti!
Treci kamencic
24.03.2008., 17:18
netko je tu pricao o ponosu..ma dajte molim vas u ljubavi ne bi smio biti ponos
ako znas da se volite onda se bori ako vam je toliko stalo borite se
a onda kad to prestanete kao ja prihvatite kako nesto bude islo
ja sam jos u vezi ali vise se ne borim
dala sam sve od sebe na njemu je promjena..ako se ne promjeni doci ce kad tad do toga da cu reci"zbogom"
bit cu tuzna ali i spremna na to..a i tu je semper moj ljubavnik :)
Prika, ja san bija s curon u vezi 21 misec, a ona nije "odavde":mig:
To se zove veza na daljinu i ako se volite i to oboje želite, probate i gurate:)
A ako prekinite i razdvojite se jer ona ide doma, onda jebiga...Preboli, a šta drugo:(
Nemoj se dovest u situaciji da ona dolazi svako ljeto, a da je ti čekaš kao kakva rezerva:mig:
slažem se s tobom, ali znan san da joj nisan zamjena jer prijateljica mi govori(živi di i ona)da nema nikoga,:mig:ali opet vidit ću što će biti na ljeto ako što bude ode ja sa njon odavde i živit ljep život ako niš ne bude ,jbg,život ide dalje:top:
slažem se s tobom, ali znan san da joj nisan zamjena jer prijateljica mi govori(živi di i ona)da nema nikoga,:mig:ali opet vidit ću što će biti na ljeto ako što bude ode ja sa njon odavde i živit ljep život ako niš ne bude ,jbg,život ide dalje:top:
Pa onda:D Šta čekaš:D Na krivon si topicu jebote:D
Nemoj čekat ljeto, nikad se čekanje ne isplati:mig:
Pa onda:D Šta čekaš:D Na krivon si topicu jebote:D
Nemoj čekat ljeto, nikad se čekanje ne isplati:mig:
Imaš ti pravo,čekanje se ne isplati,:top::top:
ja danas imam fazu kad ne želim nikog niti vidjeti niti čuti.opet sam spavala dva sata.osjećam se kao da mi je netko zabio nož u srce.glava mi je puna misli,tako sam ljuta,jer mislim da sam ja kriva zbog svega,da sam se trebala više truditi,a dala sam sve od sebe...tipično glupo žensko razmišljanje:ne zna:
i imam osjećaj da je najbolje da ostanem sama,da se više s nikim ne petljam,jer što si bolji prema nekome to više popušiš,a ja ne znam biti kuja,a očito takve cure najbolje prolaze.i sve uvijek završi tako da ja plačem na kraju i zlo mi je od toga...
i mislim da neću više nikada vjerovati nekom drugome,a najgore je što izađem van i odmah ih se bar nekoliko zakelji za mene,a ja samo želim da me svi muškarci ovog svijeta zaobiđu u velikom krugu...
i najgore je što ja nemam problema sa tim njegovim javljanjem,on još uvijek zove i šalje poruke,tvrdeći da mu je stalo,a meni se riga i od njega i od njegovih priča.zašto me ne može pustiti da živim svoj život,nakon sve ga što mi je napravio?:asshole:
želim na pusti otok,ide ko samnom?:visi:
maskirana_osvetnica
24.03.2008., 18:02
netko je tu pricao o ponosu..ma dajte molim vas u ljubavi ne bi smio biti ponos
ako znas da se volite onda se bori ako vam je toliko stalo borite se
a onda kad to prestanete kao ja prihvatite kako nesto bude islo
ja sam jos u vezi ali vise se ne borim
dala sam sve od sebe na njemu je promjena..ako se ne promjeni doci ce kad tad do toga da cu reci"zbogom"
bit cu tuzna ali i spremna na to..a i tu je semper moj ljubavnik :)
Slažem se s prvim dijelom, igrica, tkz. 'ponosa' tipa ja se neću javiti, ako se on ne javi, ja neću ovo ono ako on ono ovo itd ne bi smjelo biti, to su gluposti da...
ali biti u vezi pod parolom kao 'meni više nije toliko stalo', ja sam učinila sve, borila se, sad je na njemu promjena, a ako se on ne promjeni onda sam spremna reći 'zbogom'...
e to je još jedna žešća glupost, da ne kažem teško SAMOZAVARAVANJE...
Been there, than that, GLUPO! :)
maskirana_osvetnica
24.03.2008., 18:04
želim na pusti otok,ide ko samnom?:visi:
Idem ja!!! :) A koji ćemo k.. tamo raditi? :mig: (pardon na rječniku)
maskirana_osvetnica
24.03.2008., 18:06
Been there, than that, GLUPO! :)
DONE that!! asti šta sam glupa... zalomilo se :rofl:
Patuljka
24.03.2008., 18:17
Idem ja!!! :) A koji ćemo k.. tamo raditi? :mig: (pardon na rječniku)
I ja, i ja!
volim čokoladu
24.03.2008., 18:19
želim na pusti otok,ide ko samnom?
evo i mene, ionako nemam sta pametnije
Ode li vas 10 onda nije pusti otok:rofl:
patriot
24.03.2008., 18:36
ista stvar..cestitali si uskrs i ja mislio odo na fb da vidim sta ima kod nje..kad ono relationship status:eek::mad::(..a stas..onda sam je izbriso ko frenda,nema vise nikakvih poruka..tako je najbolje
volim čokoladu
24.03.2008., 18:44
Ode li vas 10 onda nije pusti otok:rofl:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
ljudi zaboravite komunikaciju s bivšima, jer to samo vraća debelo unazad, bar mene je. neka komunikacija može doći tek nakon puuuunoooo vremena, dok stvarno ne budete sigurno da je ta priča skroz gotova.
meni je on jucer poslao poruku za uskrs, ja pristojno odgovorila i sad sam u k.... sta mi je to trebalo? sutra cu biti u redu, pa ce onda opet uslijediti nesto sto ce učiniti da se osjecam ko da me auto pregazio i opet cu se ustat., ali vise mi je muka od tog ponovnog ustajanja, nemam vise snage. najradije bi ostala lezati na ulici
Mrtva mrkva
24.03.2008., 19:35
Lave, Yakuza i Semper, chatate iako vec postoji chat tema i privatizirali ste topic. Ljudi se zale na vase ponasanje, a vec sam vas jednom upozoravala. Svi ste dobili kartone za nepridrzavanje pravila podforuma (http://forum.hr/showthread.php?t=181176) (savjetujem vam da ih procitate jos jednom jer cu prilikom sljedeceg krsenja razmisliti treba li vam ukinuti pristup US-u), a Yakuza, ti ides na trodnevno hladjenje zbog otvaranja dva chaterska topica. Na ovom podforumu vec postoji jedan chaterski topic (http://forum.hr/showthread.php?t=182258) (ne koji sam vam prebacila zadnjih deset stranica chata s ove teme tako da mozete lakse nastaviti), a ako to nije dovoljno, postoji i cijeli podforum (http://forum.hr/forumdisplay.php?f=45) namijenjen upravo chatu.
MM
iskrica u očima
25.03.2008., 00:12
evo mene..I m back:rofl:
kako ste mi danas?
Mrtva mrkva
25.03.2008., 00:24
O ne, nisi. Klonovi baniranih korisnika se banaju po defaultu. :raspa:
ccccccc
25.03.2008., 09:28
ja ću dat sam jedan komentar.. dogovorimo se nas 4 i onda diva i cccc otkažu.. nadam se da je nešto stvarno ozbiljno jer ovo me zaista naljutilo..
osoba sam koja drži obećanje ako se nešto dogovorimo a ako sumnjam da bi se nešto moglo dogoditi ili iskrsnuti ne dogovaram se ništa.. totalno sam razočarana ali nema veze očito da semper i ja uvijek ko zadnja dva luzera ostanemo sami :(
:eek::eek::eek:
Moram javno demantirati tvoju tvrdnju budući si ti javno izrazila svoje razočaranje mojim postupkom, između ostalog.
ja sam tebi, naime, već oko podne javila da neću moći ići s vama na cugu i vožnju i navela ti razlog. Koji je za mene ozbiljan. Za tebe možda ne.... Ali, eto ima nas svakakvih. Mene je isto naljutilo sad kad sam pročitala ovaj tvoj post.
Osoba sam koja govori i cijeni istinu, i sad sam totalno razočarana ovom tvojom neistinom. :rolleyes:
Plavi Lav
25.03.2008., 12:05
Evo ovako,rekao sam da ću staviti update nakon što se nađem s njom.
Jučer smo se našli.
Kao prvo prije toga(taj dan smo se stigli posvađati).
Ja sam rekao da ću malo kasniti jer sam imao obavezu koja je iskrsnula(pitanje bolesti-ne moja već u obitelji) i morao sam voziti tu osobu na hitnu.
Javio sam joj to još ujutro(tamo sam bio cijeli dan-na Hitni).
Nakon toga čuli smo se kasnije i skužio sam da je ona već u drugom društvu i kad sam rekao da bih došao pitala me dal možemo odgoditi.
Rekao sam da ne jer dogovor je dogovor,a i nismo se dugo vidli i da želim srediti neke stvari kako smo se dogovorili.
Tu je krenula svađa no na kraju smo se našli.
Kad sam došao zagrlila me i mazila,no ja sam se odmicao i rekao sam sve što sam htio.
Čim mi je ušla u auto stalno me gledala i rekla mi je da sam joj jako zgodan,sladak i lijep.
Kasnije kad me zagrlila stavila je usne na moj vrat i počela me ljubiti po njemu.
Uz to rekla je da joj se jako sviđam.:eek:
Nije ništa bilo,niti poljubac jer sam si rekao da neću napraviti opet istu pogrešku.:kava:
Tražila je opet da se nađemo,a ja više ne znam što da radim.
Opet ispada da ništa nisam napravio:(
@MEP,@Yakuza dobro ste mi rekli.
Napravio sam grešku jer sam se opet rastopio pred njom i opet je sve na početku.
Opet nemam mira,zbog toga što ju nisam odgurnuo od sebe.:flop:
A sad se pitam dal se nešto mijenja,dal je to moguće.....
Nikad miran,nikad zadovoljan.
Lave:grli:
Ja sam dobila mail danas, odgovor na onaj koji sam poslala za Uskrs, forward slikica. Najobicniji odgovor, normalnu recenicu, ali tako mi je bilo drago, kao da smo jos skupa i nista nije bilo....i naravno otipkala sam nazad par normalnih rijeci...i sve je kao prije.
Pitam se ima li smisla okretati glavu, ili da jednostavno nastavimo komuniciratii da bude po njegovom da je to samo moja faza i ako dosta dugo gleda u durgu stranu stvari ce doci na svoje.
Ali onda se sjetim nerazgovaranja, i hladnog ocitanja prioriteta, i muka mi je.
I ja sam na pocetku opet. Dan prvi:(
Plavi Lav
25.03.2008., 12:42
Lave:grli:
Ja sam dobila mail danas, odgovor na onaj koji sam poslala za Uskrs, forward slikica. Najobicniji odgovor, normalnu recenicu, ali tako mi je bilo drago, kao da smo jos skupa i nista nije bilo....i naravno otipkala sam nazad par normalnih rijeci...i sve je kao prije.
Pitam se ima li smisla okretati glavu, ili da jednostavno nastavimo komuniciratii da bude po njegovom da je to samo moja faza i ako dosta dugo gleda u durgu stranu stvari ce doci na svoje.
Ali onda se sjetim nerazgovaranja, i hladnog ocitanja prioriteta, i muka mi je.
I ja sam na pocetku opet. Dan prvi:(
Kad se sjetim kako je znala biti bezobrazna.....
Radije bi da mi neka druga zapne za oko i da me zavede.
Ajme što bih dao za to:rolleyes:
No ja niti jednu ne gledam na taj način,nemam volje za ništa.
Samo mislim na nju.
Ne mogu jesti niti spavati.
Danas sam se probudio u 5 i nisam mogao zaspati.
Kaos.
Znam kako ti je.
Ma da prekineš prije godinu dana i da ste stalno u kontaktu to ti je isto kao da si na početku.
Stalno jad i tuga.
Edit:Ja znam jedno,nikad se neću opametiti!
ccccccc
25.03.2008., 12:44
Tužna sam danas, jako. :cry:
Plavi Lav
25.03.2008., 12:47
Tužna sam danas, jako. :cry:
A ima nas ovdje.
Lavic:grli:
Mozda bi trebalo organizirati grupu za potporu, kad nam je tesko pokupiti se u gym ili u kino, ili na role, nesto samo da ne mislimo i da znamo da smo uz nekog kome je isto tesko.:( Klub anonimnih solera :D
Semper Fi
25.03.2008., 12:53
Pzdrav svima !
Plavi Lave možda već tupim svjim stavom, ali budi ono što jesi i uradi ono što ti je u tom trenu najvažnije.
Ako želiš razgovarati s njom - razgovaraj pa što bilo, jer u suprotnom ćeš razmišljati "eh a da sam nešto učinio ovako ili onako" i to će onda više boljeti i stalno ćeš razmišljati o tome što je otišlo krivo...
Cijeni sebe i poštuj svoj stav !
Plavi Lav
25.03.2008., 13:01
Pzdrav svima !
Plavi Lave možda već tupim svjim stavom, ali budi ono što jesi i uradi ono što ti je u tom trenu najvažnije.
Ako želiš razgovarati s njom - razgovaraj pa što bilo, jer u suprotnom ćeš razmišljati "eh a da sam nešto učinio ovako ili onako" i to će onda više boljeti i stalno ćeš razmišljati o tome što je otišlo krivo...
Cijeni sebe i poštuj svoj stav !
Hvala ti na bodrenju :mig:
Idem sad,moram na faks iako nemam volje za nizašto.
Trebali bi se naći opet za 2 dana :kava:
Ovako,dat ću si 2 tjedna(od tog dana).
Bit ću svoj,neću joj govoriti o sebi.
Znam da se viđa s nekim dečkom(kao frendovi su) :rolleyes:
Vidjet ću što će biti.
Ja sam joj istina postao naporan jer svaki put praktički pričam o vezi.
Dat ću si ta 2 tjedna i neka se ona javlja meni.
Ako se ništa ne promijeni onda je gotovo i GOTOVO.
Na faksu ću si napraviti mali kalendar i križat ću te dane.
Ovu odluku sam donio već 100 puta i i ništa se nije preokrenulo makar je prošlo puno mjeseci.
Sad moram,ali dat ću još jednu šansu samo ću promijeniti svoje ponašanje.
Dan 1 je krenuo.
Semper Fi
25.03.2008., 13:06
Hvala ti na bodrenju :mig:
Idem sad,moram na faks iako nemam volje za nizašto.
Trebali bi se naći opet za 2 dana :kava:
Ovako,dat ću si 2 tjedna(od tog dana).
Bit ću svoj,neću joj govoriti o sebi.
Znam da se viđa s nekim dečkom(kao frendovi su) :rolleyes:
Vidjet ću što će biti.
Ja sam joj istina postao naporan jer svaki put praktički pričam o vezi.
Dat ću si ta 2 tjedna i neka se ona javlja meni.
Ako se ništa ne promijeni onda je gotovo i GOTOVO.
Na faksu ću si napraviti mali kalendar i križat ću te dane.
Ovu odluku sam donio već 100 puta i i ništa se nije preokrenulo makar je prošlo puno mjeseci.
Sad moram,ali dat ću još jednu šansu samo ću promijeniti svoje ponašanje.
Dan 1 je krenuo.
Pošto je to ono što trenutno osjećaš :top:!
I drži se Lave !
Plavi Lav
25.03.2008., 13:07
Čak me i zvala da u subotu idemo zajedno van.
Danas sam pričao s njom i i dalje je kod stava da smo frendovi(da to želi)ali nije mi bilo jasno zašto me željela poljubiti jučer:confused:
Kako mivuc kaže nismo mi svinjske polovice!
Ako me želim može me imati cijelog ili nikako.
Prijateljstvo bi funkcioniralo da se zaljubim u neku drugu.
@Yakuza zavedi me!!:D
Plavi Lav
25.03.2008., 13:09
Lavic:grli:
Mozda bi trebalo organizirati grupu za potporu, kad nam je tesko pokupiti se u gym ili u kino, ili na role, nesto samo da ne mislimo i da znamo da smo uz nekog kome je isto tesko.:( Klub anonimnih solera :D
Slažem se :mig:
Idem sad,moram žurno :D
Bivajte mi dobro i pozdrav,javim se oko 21:00.
Vprpizis
25.03.2008., 14:29
A mozda da prestanete zalit? :)
@MEP,@Yakuza dobro ste mi rekli.
Napravio sam grešku jer sam se opet rastopio pred njom i opet je sve na početku.
Opet nemam mira,zbog toga što ju nisam odgurnuo od sebe.:flop:
A sad se pitam dal se nešto mijenja,dal je to moguće.....
Nikad miran,nikad zadovoljan.
Jebiga prika:D Ja savjetujem sebe, a radin pizdarije u "svom dvorištu":rolleyes:
Naime jučer smo se ponovo čuli i pričali za nefalit 2 ure:D
Malo se smijali, malo plakali, dogovorili neke stvari i tako to, a štaš:)
Uglavnon dobro je, cilo jutro san bija u poslu, sad san doma 2 ure pa nazad na posa, to je najbolje:mig:
Plavi Lav
25.03.2008., 18:27
Jebiga prika:D Ja savjetujem sebe, a radin pizdarije u "svom dvorištu":rolleyes:
Naime jučer smo se ponovo čuli i pričali za nefalit 2 ure:D
Malo se smijali, malo plakali, dogovorili neke stvari i tako to, a štaš:)
Uglavnon dobro je, cilo jutro san bija u poslu, sad san doma 2 ure pa nazad na posa, to je najbolje:mig:
Evo mene,malo surfam na faksu i zujim.
Ma u pravu si,no ja ću se sad(ZADNJI PUT) držati ovog.
I onda kraj.
Iako već razmišljam da kad se slijedeći put vidimo da okončam to.
Ali kad ne znam više što da joj kažem :confused:
Ako netko ima neki prijedlog neka slobodno kaže....
Plavi Lav
25.03.2008., 18:43
A mozda da prestanete zalit? :)
A gdje si ti?
Dugo te nema :D
eleuthera
25.03.2008., 18:48
Kako mivuc kaže nismo mi svinjske polovice!
Ako me želim može me imati cijelog ili nikako.
Prijateljstvo bi funkcioniralo da se zaljubim u neku drugu.
Ne znam za druge no ja nikada ne bih htjela za prijatelja osobu koja nije imala dovoljno poštovanja prema meni da prekine kao čovjek i ostavi me na miru. Samo to mi je dovoljno. A gdje su još ostale stvari. :mig:
Takve osobe mi u životu ne trebaju. :)
Evo mene,malo surfam na faksu i zujim.
Ma u pravu si,no ja ću se sad(ZADNJI PUT) držati ovog.
I onda kraj.
Iako već razmišljam da kad se slijedeći put vidimo da okončam to.
Ali kad ne znam više što da joj kažem :confused:
Ako netko ima neki prijedlog neka slobodno kaže....
Prijedlog...nemojte se vidit i gotovo:)
Umisto pustih susreta, poziva i ostalog, da ste se distancirali, sad bi već prošlo dosta vremena i bija bi dosta bolje:mig:
Al ono kužin te, lako je pametovat drugima i bit general posli bitke,... I ja vama dajem savjete te sam iman sve kako treba složeno u svojoj glavi, al eto, svako malo mi se dogodit neki "izlet u nepoznato" koji mi se u tom trenutku čini kao super potez, a uskoro skužin da me to vratilo 10 koraka u nazad i samo dodatno zabolilo...
Plavi Lav
25.03.2008., 20:30
Prijedlog...nemojte se vidit i gotovo:)
Umisto pustih susreta, poziva i ostalog, da ste se distancirali, sad bi već prošlo dosta vremena i bija bi dosta bolje:mig:
Al ono kužin te, lako je pametovat drugima i bit general posli bitke,... I ja vama dajem savjete te sam iman sve kako treba složeno u svojoj glavi, al eto, svako malo mi se dogodit neki "izlet u nepoznato" koji mi se u tom trenutku čini kao super potez, a uskoro skužin da me to vratilo 10 koraka u nazad i samo dodatno zabolilo...
A što možeš kad smo slijepo zaljubljeni i želimo ih blizu sebe,vratiti ih:rolleyes:
No ipak bi se trebali maknuti.
Glupi uče na svojim pogreškama,oni gluplji stalno griješe i nikad ne nauče.
Tu pripadam(ne spadam-spadaju cipele):D
Vprpizis
25.03.2008., 20:34
A gdje si ti?
Dugo te nema :D
Ma di sam, ma odjeb sam lansira njoj, sebi i svim osjecajima vezanim za nju hehe...odjebo bilo kakav kontakt, razmisljanja di bi sta bi, razmislio dobro o svemu i uspio se rjesit...3ipol mjeseca i mogu reci da sam poprilicno cist...
U medjuvremenu neka druga mi se svidila, pa eto gledam di bi sta bi sa time...Ma sve je to dobro...
A što možeš kad smo slijepo zaljubljeni i želimo ih blizu sebe,vratiti ih:rolleyes:
Ma ja je čak ne želim vratit jer znam na čemu smo, znamo oboje...
I čemu forsirat kad bi pukli u manje od sljedećih 5 dana...
A usput i patili i zgadili se jedno drugome
Al da, nesvjesno je želim kraj sebe, da popunim rupu koja je nastala, želim je kao nekakvu "prijateljicu" kad već ne mogu kao curu...
A u biti sebe zavaravam, jer je još volim i to nisu temelji za prijateljstvo. Prijateljstvo jednom možda i da, ali do tada će tribat proć puno vremena, ovo sada je samo hvatanje za slamku, a ja to dobro znam, al opet to činim:D
Plavi Lav
25.03.2008., 20:39
Ma di sam, ma odjeb sam lansira njoj, sebi i svim osjecajima vezanim za nju hehe...odjebo bilo kakav kontakt, razmisljanja di bi sta bi, razmislio dobro o svemu i uspio se rjesit...3ipol mjeseca i mogu reci da sam poprilicno cist...
U medjuvremenu neka druga mi se svidila, pa eto gledam di bi sta bi sa time...Ma sve je to dobro...
Stari stvarno mi je drago :top:
Ti si moj idol:D
Samo polako pa vidi što ćeš dalje,daj toj novoj curi šansu.
Ja sam ih do sad 3 otkantao,a sve su zgodne.
Ispada da sam ih navlačio i to me grize.
Nisu to zaslužile :flop:
Eto ja sad čekam da me @Yakuza zavede.:cerek:
Iako mi je @Semper konkurencija :D
Plavi Lav
25.03.2008., 20:40
Ma ja je čak ne želim vratit jer znam na čemu smo, znamo oboje...
I čemu forsirat kad bi pukli u manje od sljedećih 5 dana...
A usput i patili i zgadili se jedno drugome
Al da, nesvjesno je želim kraj sebe, da popunim rupu koja je nastala, želim je kao nekakvu "prijateljicu" kad već ne mogu kao curu...
A u biti sebe zavaravam, jer je još volim i to nisu temelji za prijateljstvo. Prijateljstvo jednom možda i da, ali do tada će tribat proć puno vremena, ovo sada je samo hvatanje za slamku, a ja to dobro znam, al opet to činim:D
Ovo niti ja ne bi mogao reći bolje :top:
Ma zbunilo me opet to što me ljubila po vratu i rekla da joj se jako sviđam.
Ma mrzim ju!
Plavi Lav
25.03.2008., 20:56
Zanimljivo je da sam trenutno jako dobre volje :D
Idem sad sa kumom i frendom na cugu pa vas pozdravljam.
Kad se vratim javim se
Joellie
25.03.2008., 23:27
vecer dragi moji:D
da se pohvalim...jucer i danas se osjecam neopisivo dobro...ne mogu da vjerujem.. na bivseg skoro nisam ni mislila.
za ovo moje raspolozenje ste zasluszni svi vi ovdje:D....a posebno nasa draga yakuza (koja trenutno ne moze da pise:rofl:...ali uskoro:))....dozo:), koji uvijek ima rijesenje za svaki problem....
....i naravno moj jedini.. semper:cerek:
Lave moguće da ona želi frenda sa beneficijama, sada ovisi šta tebi paše, po ovome šta sam pročitala, i čini mi s eda izbjegava razgovor, a ti inzistiraj n atome, pa ako joj je stalo zbilja riješiti će te to, po mome ako je još tu, čini se da nešto želi, a ti je ne možeš samo tako izbrisati, pa napravi kako ti milsiš da će ti biti najbolje...
Joelle, zbilja mi je drago da se osjećaš napokon dobro i sretno to je lijepo...
Mene danas piči sjeta, neka grozna, i ovih dana sam bila dobro i sada opet razmišljam o njemu vrtim film..
A njega nema niti slike,niti tona.. Nije mi ni uskrs čestitao, niti ja njemu, uvjeravam se da je tako bolje, da nema kontakta, no teško se uvjeriti u to,
mrzim tišinu i pasivnost....
Ljutnja traži djelovanje, i to sam si mogla misliti....:(
pikastar
26.03.2008., 07:52
Evo i mene...neki me možda već i znaju...da vam malo olakšam...dečko me nakon godinu dana zajedničkog života ostavio zbog mame i auta...s tim sam se nekako i pomirila nakon 4dana...ostavio mi je hrpu problema...od brige za zajedničke životinje, do novčanih dugova... prale su me krize samoubojstva, po prvi put u životu sam htjela dić ruku na sebe. Ne zbog njega koliko zbog sebe...danas je već osmi dan da ništa ne mogu jest...uz sve to mi i prijeti...
Sada sam čak malo ljubomorna na vas koji imate "samo" te ljubavne probleme...
Joellie
26.03.2008., 09:10
dobro jutro:D
jos uvijek me drzi dobro raspolozenje..
i konacno sam se naspavala:D
Evo i mene...neki me možda već i znaju...da vam malo olakšam...dečko me nakon godinu dana zajedničkog života ostavio zbog mame i auta...s tim sam se nekako i pomirila nakon 4dana...ostavio mi je hrpu problema...od brige za zajedničke životinje, do novčanih dugova... prale su me krize samoubojstva, po prvi put u životu sam htjela dić ruku na sebe. Ne zbog njega koliko zbog sebe...danas je već osmi dan da ništa ne mogu jest...uz sve to mi i prijeti...
Sada sam čak malo ljubomorna na vas koji imate "samo" te ljubavne probleme...
Ajme s kim si ti bila...
jeli uopće potrbno reći da ti je bolje bez njega i šta dalje od njega...
I misli na sebe, i moraš jesti, razboljeti ćeš se....
savjet probaj piti b kompleks, potiče apetit, zasigurno djeluje... ja pijem zbog noktiju, i stalno sam gladna... i u 7 ujutro nikada nisma jela, sada i tad imam apetiti, nevjerojatno....
artemi i plavi lave najteže se boriti protiv sebe, svi mi smo htjeli da nam se jave i da ostanemo u kontaktu i sl... iznam koliko vam znače čak i najobičnije riječi koje dobijamo od voljenih osoba koje u svojoj glavi(čitaj-srcu) nesvjesno tumačimo kao neki znak da nije sve gotovo...:)
u početku razdoblja nakon prekida ona nada da će se sve vratiti na staro drži nam nekakvu volju za životom... na žalost, to je većinom lažna nada...:(
lave plavi, ne znam da li je to pametan savjet, ali pokušaj je pustiti da se ona trudi. smogni snage u sebi i pokušaj ti biti taj koji pokušava prekinuti sve veze.. ako se ona počne vrtit oko tebe, možda je ipak ostalo ljubavi... ako brzo odustane, ne žali za ničim, samo te željela uz sebe iz čisto sebičnih razloga...:flop:
nikako joj nemoj više ili bar ne prvi reći što osjećaš, ona to već jako dobro zna i dok god joj govoriš koliko je voliš i koliko ti je stalo do nje, svjesna je da može manipulirati s tobom i neće otkriti svoje istinske želje i porive te zbog čega uporno želi zadržati prijateljstvo s tobom...
@pikastar- samo ću ti dati:grli::grli:, gade mi se takvi mamini sinovi:clint::asshole: ako ti prijeti, pošalji ga meni, prisjest će mu...:zmaj:
ako ti mogu ikako pomoći javi mi na pm... ja sam iz okolice zagreba
@joelle imaš prekrasan osmijeh ovih dana...:top:
Joellie
26.03.2008., 10:44
hvala kume:D...
ne mogu ni sama sebi da to objasnim...ali stvarno se osjecam jako dobro:)
..i iskreno se nadam da ce i ostali uskoro biti puno bolje
Plavi Lav
26.03.2008., 12:08
artemi i plavi lave najteže se boriti protiv sebe, svi mi smo htjeli da nam se jave i da ostanemo u kontaktu i sl... iznam koliko vam znače čak i najobičnije riječi koje dobijamo od voljenih osoba koje u svojoj glavi(čitaj-srcu) nesvjesno tumačimo kao neki znak da nije sve gotovo...:)
u početku razdoblja nakon prekida ona nada da će se sve vratiti na staro drži nam nekakvu volju za životom... na žalost, to je većinom lažna nada...:(
lave plavi, ne znam da li je to pametan savjet, ali pokušaj je pustiti da se ona trudi. smogni snage u sebi i pokušaj ti biti taj koji pokušava prekinuti sve veze.. ako se ona počne vrtit oko tebe, možda je ipak ostalo ljubavi... ako brzo odustane, ne žali za ničim, samo te željela uz sebe iz čisto sebičnih razloga...:flop:
nikako joj nemoj više ili bar ne prvi reći što osjećaš, ona to već jako dobro zna i dok god joj govoriš koliko je voliš i koliko ti je stalo do nje, svjesna je da može manipulirati s tobom i neće otkriti svoje istinske želje i porive te zbog čega uporno želi zadržati prijateljstvo s tobom...
Par puta mi je rekla da želi da budemo frendovi i shvatio sam to već nekako,
no onda mi je pamet pomutila ta njena nježnost i taj poljubac.
Ne znam više što da radim.
Želi se naći u sutra sa mnom i želi ići van u subotu sa mnom(baka mi je bolesna pa moram biti doma ako ću ju trebati voziti na hitnu-pa ne vjerujem da ću moći ići):confused:
Što da radim više:confused:
@joelle
Drago mi je da si vesela :five::grli:
ccccccc
26.03.2008., 12:29
Ja se danas osjećam još gore nego jučer. A jučer sam bila katastrofalnog raspoloženja. :(
Takva mi je konfuzija u glavi, uopće ne znam šta je ispravno misliti. Toliko truda, volje, želje sam polagala u naš odnos, toliko sam vjerovala u nas... Sad smo kao izgladili nesporazum od prošlog tjedna, i sad je kao opet sve ok, ali... ja se ne mogu vratiti u normalu i nastaviti dalje kao da se ništa nije dogodilo.
Kako da opet steknem povjerenje u naš odnos? Kako, kad sam do prije 10 dana vjerovala da bolje ne može biti i to se srušilo u jednom trenutku zbog najobičnije gluposti?:ne zna:
I šta sad? Opet sve ispočetka? sav trud koji smo zajedno uložili da izgradimo jedan stabilan i kvalitetan odnos pao je u vodu. Kako da vjerujem da se to neće dogoditi opet?
Sad mi cijelo ono proteklo lijepo razdoblje izgleda kao laž...
:
moguće da je osjetila da te gubi pa je poljupcem pokušala te držat u neizvjesnosti. po ovome mi se čini da se poigrava s tobom. izbjegavaj nježnosti i pokušaj biti nedodirljiv.... ako pokaže upornost, onda tu još ima šansi za povratak...
moja bivša je sa mnom održavala kontakte dok god je to njoj odgovaralo, tj. dok se nije uspjela prebacit emocionalno i što bezbolnije iz jedne veze u drugu i kontaktirala je vjerojatno samo da bi imala što manji osjećaj da joj nešto nedostaje...:flop:
Plavi Lav
26.03.2008., 13:12
Ja znam jedno.Da više ne znam što da radim:(
Ako netko ima kakvu ideju neka slobodno iznese to.
Dal da se ne nađem možda s njom i prekinem sve kontakte,dal da odem i da
joj kažem da kontakt nema smisla.
Što da radim.....:confused:
Vprpizis
26.03.2008., 13:14
Ne znam više što da radim.
Želi se naći u sutra sa mnom i želi ići van u subotu sa mnom(baka mi je bolesna pa moram biti doma ako ću ju trebati voziti na hitnu-pa ne vjerujem da ću moći ići):confused:
Što da radim više:confused:
@joelle
Drago mi je da si vesela :five::grli:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
A kad se meni slicno desavalo, da se sad ponovi takva situacija, ta treba bi dobila odjeb velicine Tokija...Lafe, sve i da sta, da se pomirite ovo ono, jesi siguran da ces moci preci preko svega sta ti je sad radila? Kroz ovo razdoblje...
Znas, ja se od 20 dana takvog ponasanja nisam nikad oporavio...Da se tako izrazim...
Jos nekoliko mjeseci od tog svega smo se mi navlacili, al to vise nije bilo to, nisam se vise moga "prepustit" i jebiga...
Daj, odjebi kuju :) Ima ih more...
Vprpizis
26.03.2008., 13:18
Ja znam jedno.Da više ne znam što da radim:(
Ako netko ima kakvu ideju neka slobodno iznese to.
Dal da se ne nađem možda s njom i prekinem sve kontakte,dal da odem i da
joj kažem da kontakt nema smisla.
Što da radim.....:confused:
Evo ja...Netko ti je gore vec reka...Zajebi ju, ignoriraj ju, jebote ODLUCI da joj se neces javljat...I ako bude navaljivala toliko da to bude neizdrzivo, onda MOOOZDA popricaj sa njom, jer ni to ne znaci da ima ljubavi, mozda je samo ljuta jer si ju odlucio odjebat...
Uglavnom, posalji joj sms da ti je dosta navlacenja, da ti je to prebolno, da te pusti na miru da se sredis, i da neces ici sa njom nigdje...I da nije u redu od nje da te tako navlaci, neka malo razmisli kako se osjecas...Taj sms, i od onda MUK.
Plavi Lav
26.03.2008., 13:36
Evo ja...Netko ti je gore vec reka...Zajebi ju, ignoriraj ju, jebote ODLUCI da joj se neces javljat...I ako bude navaljivala toliko da to bude neizdrzivo, onda MOOOZDA popricaj sa njom, jer ni to ne znaci da ima ljubavi, mozda je samo ljuta jer si ju odlucio odjebat...
Uglavnom, posalji joj sms da ti je dosta navlacenja, da ti je to prebolno, da te pusti na miru da se sredis, i da neces ici sa njom nigdje...I da nije u redu od nje da te tako navlaci, neka malo razmisli kako se osjecas...Taj sms, i od onda MUK.
Probat ću to,a dal poziv ili baš sms?
Edit:Ili da joj to kažem sutra u 4 oka?
Vprpizis
26.03.2008., 13:40
Ma zar je bitno...Pa ne moras tocno tako napisat ni reci ako ti to tako ne osjecas, sta cu ti ja sad govorit...Al tako se meni cini da bi bilo fer od nje da razmisli da te muci time i da nije u redu od nje...Pa neka vidi sta hoce...
Poziv ili sms...pa eto, ako te zanima reakcija njena mozda ju bar donekle iscitas iz poziva, pa eto...I sanse su manje da cete zapocet nekakvu polemiku oko svega...
Poanta je u tome da saznas u roku odmah u cemu je stvar, mozes jos u sve to ubacit pitanje koji ti kurac opce mislis samnom...Ako kaze ne znam, sto ce reci 99%, bilo bi ti najbolje odjebat ju onda...Al opet, sta kad se javi za 2 tjedna sa time da te voli i da joj je zao? HAH ! Stas onda? :)
Plavi Lav
26.03.2008., 13:47
Ma zar je bitno...Pa ne moras tocno tako napisat ni reci ako ti to tako ne osjecas, sta cu ti ja sad govorit...Al tako se meni cini da bi bilo fer od nje da razmisli da te muci time i da nije u redu od nje...Pa neka vidi sta hoce...
Poziv ili sms...pa eto, ako te zanima reakcija njena mozda ju bar donekle iscitas iz poziva, pa eto...I sanse su manje da cete zapocet nekakvu polemiku oko svega...
Poanta je u tome da saznas u roku odmah u cemu je stvar, mozes jos u sve to ubacit pitanje koji ti kurac opce mislis samnom...Ako kaze ne znam, sto ce reci 99%, bilo bi ti najbolje odjebat ju onda...Al opet, sta kad se javi za 2 tjedna sa time da te voli i da joj je zao? HAH ! Stas onda? :)
Šta ću onda?
:rolleyes:
Kao prvo to se ne bi niti dogodilo(tu je došao kraj)
Ništa,napuštamo odluku od ona 2 tjedna.
Neću danas ništa raditi,naći ću se sutra s njom i reći joj sve što mislim.
Ma ona se igra jer svaki put se ja javim kad me treba.
Tu sam se zahebao.
To nikad neće biti to i neka tako bude,kraj.
Ako joj je stalo do mene pokazat će to,ako ne reći će:"kako ti hoćeš".
Moram ja naći svoj mir već jednom.
Edit:
A ovo pitanje što misli sa mnom.....
Mislim da će reći "za sad" prijateljstvo
snickers007
26.03.2008., 13:47
ljud bok
evo i mene nakon par dana stanke od svega...
iako vas redovito citam,nisam htio pisat par dana tu jer jednostavno mi to otvara neka sjecanja koja su,u najmanju ruku, bolna..
jucer sam se vidio sa njom.otisli smo na piće (na njen nagovor) i imali jedan super ...........razgovor .. (mislili ste sex,a? :D) ono ko u stare dane smo se zafrkavali i sve to bilo prejebeno ..ali u jednom trenu ja vise nisam mogo trpit tu LJEPOTU kraj mene i odlucio sam da odem na sve ili nista.(ona je inace zeljela samo prijateljstvo..) reko sam joj,posto ti vise nisi za vezu samnom (zbog neustanovljenih razloga,tj. njenog djetinajste glave po tom pitanju), ja sam za friends with benefits(fwb,da kasnije u textu psiem samo skracenicu) .. ona se u sljedecih sat vremena 4 puta premislila.prvo je rekla da pa ne...pa me u medjuvremenu pitala tisucu pitanja sto to ukljucuje,,,super mi je kaj mi je rekla da joj je sex samnom bio super :D i da zeli ga jos :D ... lol ... ali kao ona je nes obecala prijateljici da vise nece spavat sa deckom kojeg nevoli(OBECALA JE PRIJATELJICI!!!! OMG)...i ja je dofuram na kolodvor sa autom da ode ona na vlak, proslo pola 11 ( prije tog je 3. put rekla ne)..i nisam si mogao pomoci,poljubio sam je.nije se odupirala,naprotiv,smatrala je to super i ona je to htjela ali nije htjela pokazat.ljubili smo se 10ak min kad mi je po 4. put rekla da ovo fwb vrijedi i da se mozemo vidjet sutra. da skrenem malo sa teme,ja sam se poprilicno oporavio od nje do jucer (i sam vrag mi nije mira dao,pa sam morao na tu kavu otic) i sad onda opet paf. ... ali ona se nakon 5 min opet predomislila i rekla da ona to zeli ali da ona to NECE ucinit. u natuknicama mi je spomenula da tu postoji netko treci koga onda zeli ali on kao nju ne i tak..ma komplicirano ali tako bi mi dobro pao jos jedan sex sa njom :D ..dok smo isli prema kolodvoru u lice sam joj rekao,sve,ali ama bas sve sto sam u glavi imao.donekle joj je zao bilo sto se sve tako zavrsilo i kaze ona mene da se ne ljutim ako mi tu i tamo posalje poruku da kak sam?? ..sama je priznala da se ko dijete ponasa,da sama nezna sto zeli.ja sam joj (nisam trebao,znam) jos posalo poruku kad sam doma dosao,nes tipa:"ako se ikad predomislis za fwb,javi se.ako pak ikad odrastes,opet se javi :) ... bla bla bla...sretno i zbogom! "
once again,although I know it's not the first or the last time,she managed to make me cry.... she managed to broke my heart once more. or is it me? or have I found a way to hurt myself again??
djelomicno se ponosim svojom odlukom sto sam stao na kraj tome,sto sam, evo,odlucio ici dalje.prijatelji me isto hvale sto sam je odjebo jednom za sva vremena,iako sam njoj ostavio mjesta da ucini sto zeli.
što vi mislite o tome?? jeli to bilo ispravno??
silence777
26.03.2008., 14:04
Sorry,ne znam sto je sve bilo prije, pa cu pisati samo na osnovu ovog posta.Jesi siguran da si ti presao preko svega? Jesi siguran i ako ona pristane na fwb i to pocne biti "ucestalo" druzenje da te to opet nece vratiti u ono vrijeme?
Plavi Lav
26.03.2008., 14:13
@snickers007
Pa ako ti je samo do sex-a onda radi kako te volja,no ako ju voliš i kad si ona nađe nekog novog tad će ti to uskratiti,a onda će biti teško.
Tebe će kopkati to što se praši s nekim drugim i to će te uništiti.
Kažem ti ako ju ne voliš kao prije i ako nisi zaljubljen u nju samo daj.
No kasniji rastanak ti bi mogao teško pasti.
:ne zna:
Sorry,ne znam sto je sve bilo prije, pa cu pisati samo na osnovu ovog posta.Jesi siguran da si ti presao preko svega? Jesi siguran i ako ona pristane na fwb i to pocne biti "ucestalo" druzenje da te to opet nece vratiti u ono vrijeme?
to će gas sigurno vratit u ono vrijeme...
snickers, ti još nisi sposoban odvojiti svoje osjećaje za nju i mada si nećeš to priznati, podsvjesno je tom famoznom fbw vezom želiš zadržati uz sebe. no što ćeš ako to ona prihvati upravo tako - fbw, a ti i dalje misliš da će je to vratit u tvoje okrilje. ili ako ta treća osoba obrati pažnju na nju i ona prekine fbw jer je ušla u vezu s nekim drugim.
možda griješim, ali mislim da ti nisi rasčistio svoje želje i osjećaje prema njoj...
17 dan je u tijeku, nisan pretjerano loše, al nisan ni najbolje...
Tija bi je zaboravit, a ne mogu:(
Kako smo se čuli zadnja 2 dana, najrađe bi i dalje nastavija taj odnos. Najrađe bi s njom priča o svemu o svačemu, najrađe bi neko prijateljstvo, al znam da od toga nema kruva...
I tako, u meni trenutno ratuju razum i srce, svako gura na svoju stranu:D
silence777
26.03.2008., 14:52
I snickers, jos me jedna tvoja recenica zamislila, a to je prijatelji me isto hvale sto sam je odjebo jednom za sva vremena,iako sam njoj ostavio mjesta da ucini sto zeli. - da, NJOJ si ostavio mjesta da ucini sto zeli, znaci da opet sve pustas njoj u korist. A ti bi trebao biti taj koji kontrolira situaciju, da bi drzao svoje osjecaje ili sta vec. Stvarno nisam sigurna koliko to ima smisla sve skupa. Cinjenica jest da se cesto bivsi jos jos uvijek neko vrijeme sexaju, ali kroz sve to jos uvijek je jednoj strani stalo i kasnije nastane drama. Na tebi je, ako mislis da mozes-ajde, ali mislim da ti nije to jos uvijek pametno.
silence777
26.03.2008., 14:55
17 dan je u tijeku, nisan pretjerano loše, al nisan ni najbolje...
Tija bi je zaboravit, a ne mogu:(
Kako smo se čuli zadnja 2 dana, najrađe bi i dalje nastavija taj odnos. Najrađe bi s njom priča o svemu o svačemu, najrađe bi neko prijateljstvo, al znam da od toga nema kruva...
I tako, u meni trenutno ratuju razum i srce, svako gura na svoju stranu:D
Naravno da bi najradije prijateljstvo, jer onda mi u tome uvijek vidimo mali dio nade,dovoljan je mali glupi znak koji ce nam probuditi nesto i mi cemo se toga drzati. Ne daj se, nema nista lose da se cujete - al ne bas precesto za sada. Mrzim taj osjecaj kad sve razumno znas u sebi,al osjecaji nadjacavaju, uf :(
Naravno da bi najradije prijateljstvo, jer onda mi u tome uvijek vidimo mali dio nade,dovoljan je mali glupi znak koji ce nam probuditi nesto i mi cemo se toga drzati. Ne daj se, nema nista lose da se cujete - al ne bas precesto za sada.
Ma čak ne ciljam na vezu...možda jednom u budućnosti, ako se sve okrene...
Jer kako se sad u njoj nešto naglo okrenulo, možda se opet okrene...
Al trenutno ciljam samo na neko prijateljstvo, samo je zajeb šta je to nemoguće provest u djelo jer je sve još presvježe pa se bojim da sad 2 godine ne zaglibimo u ovoj među fazi u kojoj bi glumili prijatelje, a u biti ne bi bili ni prijatelji ni u vezi, već bi oboje samo s ovim drugim pokušavali popunit neku rupu i bili iz neke navike:(
A pravo prijateljstvo jednom, zašto ne...Pa i počeli smo ka prijatelji, davno:)
Al ovo trenutno i nisu neki temelji prijateljstva...Pa se bojim i svih tih osjećaja i poziva i ...
snickers007
26.03.2008., 15:18
@ MEP
ucini ovo sto sam i ja ucinio,vidjet ces,bolje ce bit,ne doma ali u dugom pogledu.zanemari sve komuniakcije sa njom,reci joj da ti se nejavlja (neko vrijeme bar)...sad si u banani i znam da je u tebi prisutna ona jebena nada da ce se jednog dana sve okrenuti i da cete jednog opet vi biti zajedno. znam,ali fakat znam kak ti je jer i ja atm to prozivljavam.i jos kad se kao oprostajno poljubite (ko ja jucer...eeehh koji sam ja kreten)..potpuno te razumijem...nema tu prijateljstva. i tocka...tocno kak su i meni ti neki ljudi maloprije rekli,ak ne osjecas nista prema njoj onda mozete bit fwb ili samo f..zato,MEP,ucini ono sto moras.
@ silence777
hvala ti na savjetima,silence.ali znas ono,nemogu si pomoc
kak sam tu gore napiso u meni je jedna jebena nada da ce jednog dana ta jebeno savrsena cura odrast u glavi i da ce skuzit ono kaj je imala.mozda kad nju netko tako povrijedi.odgovor za sve vas koje pitate dali ja jos nesto prema njoj osjecam-DA .. iako to su sad vec malo izbljednjeli osjecaji,malo unisteni alkoholom, malo praxitenima, malo flertanjem sa drugim curama. ali ju jos uvijek volim,to sam jucer osjetio,onaj zar u meni,.
znam da je ovo vjerojatno najpametniji potez u mome životu i nadam se da cu jednog dana,kad cu bit sretan na ovaj ili onaj nacin,moc rec to...sada nemogu jer moje prejebeno osjecajno srce jos palce za njom. :(
eh..ti života,što ti cure rade..
silence777
26.03.2008., 15:38
Snickers,onda zivi kako si odlucio,ali nek ti prioritet bude maknut tu nadu i glave.Dok god je nada tu, ona ti nece dozvoljavati otvaranje prema drugim curama i neki novi pocetak. Moze ona odrasti, moze shvatiti neke stvari,mozda joj jednog dana bude i krivo jer je otisla, ali sve to ce je tesko vratiti tebi. Mozda sam ja u krivu, ali nekako ne poznajem nijednu takvu pricu.I nema veze, normalno i zdravo je da ju volis, emocije su dobre... Samo se fokusiraj na sebe i svoj zivot, i ne trazi nacine da joj budes blize jer ce ti biti samo teze i dugotrajnije.
citam vas dugo :)..vracate me u nazad negdje 2 god kada mi se raspala veza od 3 god ( na daljinu)..prekid je bio jako tezak ali smo se jos natezali nekih godinu dana..i sad kada to gledam vidim kako sam bila slaba i bez ponosa..danas se ne cujemo,sta je i bolje jel mislim da nemamo o cemu ni pricati a i nismo ostali bas u dobrim odnosima..na pocetku sam mislila da i mozemo ali nakupljao se bijes i zato mislim kad bi ga danas vidjela da bi okrenula glavu..a htjela sam s njim sve ,i brak i djecu..a on ? to neznam..znao je samo primati a dao je ono sta mu je odgovaralo..
osramotila sam se pred roditeljima..to mu nikada necu oprostiti ..a pomislim nekad na njega ,kako je ,sta ima..sad sam si nasla momka nakon 2 god skoro i pocinjem raditi slicne greske kao s njim..pokusavam si objasniti da nisu svi muski isti ,ali tesko mi je to..
ponekad i bjezim od drugih..ali slaba sam ,potrebna mi je blizina i njeznost..uff :rolleyes:
Maria Antonette
26.03.2008., 20:14
evo da se i ja javim malo...
eto igrom slucaja,danas smo se vidjeli.i prvo sto smo napravili je bila ozbiljna diskusija/svadica...oko alternativnih vs. cajka klubova.:rofl: (jos jedan dokaz da smo 2 razlicita svijeta)
uglavnom,nisam tako lose kako sam mislila da cu biti. istina,nesto me je steglo oko srca kad sam ga vidjela.sreli smo se u dijelu grada gdje smo samo jednom bili (dok smo bili skupa),i moram priznati da sam gotovo mogla osjetiti tu vecer i sjetiti se tocno svega sto je tada rekao.
but,well.... life goes on...
i kao sto je snickers rekao... cesto se znam uloviti u razmisljanju o tome da bi bilo ljepo da imamo makar samo fwb odnos.onda shvatim da bi meni takav odnos znacio vise nego samo sex i odustanem od toga da mu predlozim tako nesto.
i nadam se da ce ponovo pasti neka kavica sa vama s ovog topica...da se napokon i ja pojavim...:rofl:
Plavi Lav
26.03.2008., 20:42
evo da se i ja javim malo...
eto igrom slucaja,danas smo se vidjeli.i prvo sto smo napravili je bila ozbiljna diskusija/svadica...oko alternativnih vs. cajka klubova.:rofl: (jos jedan dokaz da smo 2 razlicita svijeta)
uglavnom,nisam tako lose kako sam mislila da cu biti. istina,nesto me je steglo oko srca kad sam ga vidjela.sreli smo se u dijelu grada gdje smo samo jednom bili (dok smo bili skupa),i moram priznati da sam gotovo mogla osjetiti tu vecer i sjetiti se tocno svega sto je tada rekao.
but,well.... life goes on...
i kao sto je snickers rekao... cesto se znam uloviti u razmisljanju o tome da bi bilo ljepo da imamo makar samo fwb odnos.onda shvatim da bi meni takav odnos znacio vise nego samo sex i odustanem od toga da mu predlozim tako nesto.
i nadam se da ce ponovo pasti neka kavica sa vama s ovog topica...da se napokon i ja pojavim...:rofl:
Ja nikad nisam težio takvom odnosu,čak mogu reći da mi sex s njom ne fali toliko(čak niti ne razmišljam o tome) već mi fali njezin blizina,
razgovori,maženje,šetnje.
Ajme što ja pričam/pišem,još ću više pasti u bed.:flop:
No eto,ja sam čvrsto odlučio da ću sutra sve prekinuti,a pošto znam da se čuda ne događaju.....
To znači da će tu biti kraj.
Znam da ću patiti ako ne prekinem to sutra,a i bojim se da ću se pokolebati i opet sve usrati(pardon).
Bilo je dobro dok je trajalo(dok smo bili skupa),a sad je postalo mučenje i mrcvarenje.:flop:
Ne mogu više ovako,teško mi je i moram prekinuti kontakt s njom.
volim čokoladu
26.03.2008., 21:40
fwb je super stvar, ali s bivšima? jeste li vi normalni???????
ja probala, jer sam ga htjela kraj sebe, previše mi falio pa eto pristala na to, ali čim sam pristala, požalila sam. par puta smo se posexali,ali je sex bio užas.nakon toga sam se osjećala odvratno, kao da me netko emocionalno izmasakrirao.
vjerujte mi, fwb s bivšima ne dolazi u obzir.učite na mojim greškama.
mala lutkica
26.03.2008., 21:46
bok ljudi
evo već neko vrijeme se navlačim s dečkom s kojim sam dvije godine..
Užasno me živcira njegova hladnokrvnost i pretjerani ponos u nekim situacijama..nikad, ama baš nikad ne bi učinio prvi korak..čak ni kad je on kriv..
I tako jučer ja rekla da mi je dosta toga da uvijek ja sve moram spašavati itd..uglavnom kao prekinula sam s njim.. zvao me nakon toga jedanput i to je bilo to..
Inače noćas je radio noćnu i cijelu smjenu poslao mi je poruku i to:Spavaš?
Danas se nismo čuli cijeli dan...
Ne kužim..opet je hladnokrvan ili me očito ne shvaća ozbiljno..
Što vi mislite? Da mu je stalo bi se javio ili makar poslao nešto pametnije od SPAVAŠ??
plizzz help
volim čokoladu
26.03.2008., 21:47
Bilo je dobro dok je trajalo(dok smo bili skupa),a sad je postalo mučenje i mrcvarenje.:flop:
Ne mogu više ovako,teško mi je i moram prekinuti kontakt s njom.
prestani se nalaziti s njom, nikakve poruke, pozivi i sl.
mene je njegova poruka za uskrs vratila mjesec dana u nazad, mjesec dana se trudim, oporavljam, zaboravljam i paf..evo njega s čestitanjem uskrsa. :eek: mogu misliti kako je tebi kad se nalaziš s njom
Plavi Lav
26.03.2008., 22:11
Eh kako je teško pronaći ljubav a tako ju je lako izgubiti.
Maria Antonette
26.03.2008., 22:20
Eh kako je teško pronaći ljubav a tako ju je lako izgubiti.
tu se slazem sa tobom... :(
Plavi Lav
26.03.2008., 22:30
tu se slazem sa tobom... :(
U jedno trenutku sve izgleda super,da bolje ne može biti.
Onda samo od jednom,kao iz vedra neba pukne i sve se razleti.
Toliko se razleti da to više nikako ne možeš posložiti.
nađeš tu ljubav kad se najmanje nadaš.
No isto tako bi mogla sad doći nova ljubav,samo ju treba pustiti blizu sebe.
Zašto se to može dogoditi?
Zato što se sad najmanje nadamo ali ne dopuštamo nikom da nam se približi.
Al to se može svakome dogoditi,tako sam mogao i ja prestati voljeti nju,ali eto nisam,pa bi ona patila.
No nikad ne bih htio da ona pati.....
@Maria Antonette,eto vidiš kako je.
Vjerujem da je i tebi teško.....
Svi ti govore ono što trebaš,što moraš....
No mi to nikako ne uspijevamo,barem ne ja.
Nadam se da ću sad napokon skupiti tu snagu i povratiti sav izgubljen ponos....
Plavi Lav
26.03.2008., 22:47
Ili barem mali dio tog ponosa...
Javio se danas, brbljali u zivo i na msn, kao da nista nije bilo. Ne mogu ja to:cry:
Plavi Lav
26.03.2008., 23:06
Javio se danas, brbljali u zivo i na msn, kao da nista nije bilo. Ne mogu ja to:cry:
Pričaj što je bilo?
I kako se dugo prije toga niste čuli?
Triba san danas pit, pa propalo:D
I sad san u kurcu i tija bi je nazvat i pričat s njon:( a znan da je to pogrešno i da nigdi ne vodi:mad: Al bi je isto s guštom nazva i utonija u san dok pričamo:cry:
Bija san dobro cili dan jebemu...mislim da me puklo kad san vidija privjesak na ključima koji mi je ona poklonila:(
Plavi Lav
26.03.2008., 23:33
Triba san danas pit, pa propalo:D
I sad san u kurcu i tija bi je nazvat i pričat s njon:( a znan da je to pogrešno i da nigdi ne vodi:mad: Al bi je isto s guštom nazva i utonija u san dok pričamo:cry:
Bija san dobro cili dan jebemu...mislim da me puklo kad san vidija privjesak na ključima koji mi je ona poklonila:(
Uf,ja nisam pio alkohol već 4 godine(prvi i zadnj put sam se napio):D
Ustvari lažem,popio sam par stock cola(štok moj):D
Znam ja da bi ju ti nazvao,isto kao i ja svoju,no rekao sam s zašto da ju zovem kad ona mene ne zove.
Pa stalno ja prvi zovem.
Nemoj prijatelju,pusti to.
Pokazao si da si jak kad si izdržao dosta dana da ju ne zoveš.
Eto za sad ju nisam zvao niti neću,sutra se ionako vidimo pa ćemo se čuti da
se dogovorimo kad se nalazimo.
Izdrža san kurac:D
Izdrža san 14 dana, a onda smo se čuli 2 dana za redom:rofl:
Plavi Lav
26.03.2008., 23:46
Izdrža san kurac:D
Izdrža san 14 dana, a onda smo se čuli 2 dana za redom:rofl:
Sigurno više nego ja.:rolleyes:
A doći će sve to na svoje.
Samo je pitanje kad?
Idem spavati,ionako cijeli dan visim po forumu.
Nemoj niti ti previše:D
Ajd barem sam išao trčati i trčao sam nekih 35 minuta.
Malo sam se ispucao i sad odmor.
Laku noć
bok ljudi
evo već neko vrijeme se navlačim s dečkom s kojim sam dvije godine..
Užasno me živcira njegova hladnokrvnost i pretjerani ponos u nekim situacijama..nikad, ama baš nikad ne bi učinio prvi korak..čak ni kad je on kriv..
I tako jučer ja rekla da mi je dosta toga da uvijek ja sve moram spašavati itd..uglavnom kao prekinula sam s njim.. zvao me nakon toga jedanput i to je bilo to..
Inače noćas je radio noćnu i cijelu smjenu poslao mi je poruku i to:Spavaš?
Danas se nismo čuli cijeli dan...
Ne kužim..opet je hladnokrvan ili me očito ne shvaća ozbiljno..
Što vi mislite? Da mu je stalo bi se javio ili makar poslao nešto pametnije od SPAVAŠ??
plizzz help
Kao da gledam svoju situaciju s bivšim sada hehe:D jao ali nije smiješno...
Tako sam i ja znala dobiti točno samo tu rečnicu u poruci, SPAVAŠ? ili tako nešto slično...
on je dosta razmažen, doduše na početku se je trudio i onda ja skroz sve meni prepustio, ali najgore je to što je samo primao ali davao nije gotovo ništa ili minimalno, zadnje dane ništa..
Ne znači da mu nije stalo zbog te jedne poruke, ili zbog te kako kažeš hladnokvrnosti, možda je jednostavno takav, ne poznajem ga pa ne mogu suditi, probaj mu sve to mirno reći i razgovarajte, šta će ti netko ako mu ne možeš reći šta te muči, , možda i nije svjestan koliko ti nešto smeta.... ali ako vidiš da nisi sretna i da si više nesretna i tužna nego sretna i da se ništa ne mjenja bolje ti je potražiti sreću drugdje, jer život je kratak, je biti će teško ali eto.. glupo je i natezati s etako dugo, ako nikuda ne vodi, to sam isprobala na svojoj koži... ali nije mi opet žao, kada se voli znam da ne ide lako, kako bi trebalo i kako ti drugi savjetuju..
Sretno,..
Joellie
27.03.2008., 09:43
ja sam OPET dobro spavala:)....i osjecam se super...mislim da sam se izlijecila
kako ste mi vi?
Plavi Lav
27.03.2008., 10:22
ja sam OPET dobro spavala:)....i osjecam se super...mislim da sam se izlijecila
kako ste mi vi?
Eto,dobro napreduješ:top:
Ja vec dugo nisam dobro.....
Predugo.
No nadam se da će doći bolje vrijeme.
Siguran sam samo da se ništa neće promijeniti dok ne prekinem sve to.
A ionako se baš ne čujemo tako da će njoj vjerojatno biti svejedno.
Bit će valjda bolje.
Joellie
27.03.2008., 10:26
Eto,dobro napreduješ:top:
Ja vec dugo nisam dobro.....
Predugo.
No nadam se da će doći bolje vrijeme.
Siguran sam samo da se ništa neće promijeniti dok ne prekinem sve to.
A ionako se baš ne čujemo tako da će njoj vjerojatno biti svejedno.
Bit će valjda bolje.
lavic, moras se sto prije maknuti od nje i prekinuti svaki kontakt...jer svaki put kad se vidis ili cujes s njom, vracas se na prvi dan..
ja sam se jucer trebala vidjeti sa bivsim...ali nisam mu se cak ni javila..nije mi se dalo...i vjeruj mi, super je osjecaj:)
Patuljka
27.03.2008., 10:40
Eto da ja opišem kako se osjećam, makar sam pokrenula temu na US već neki dan pa svima koji ste čitali se ispričavam...
Prošlo je već par dana (neću brojati, to mi je bolesno, bez uvrede) i malo sam bolje. Stalno okružena nekim bježim iz sobe u kojoj sve vrvi od njegovih poklona. Ako sam u sobi, onda gledam samo ravno u kompjuter jer se bojim vidjet sliku na kojoj se ljubimo, buket cvijeća za davna 3mj., kutijicu za nakit, naušnice u njoj, medvjedića, zvučnike... Ne mogu se još prisilit da to bacim negdje. Lakše mi je ignorirat nego okrenut se i vidjet da tog nema. Kao ni godine dana naše veze. Na početnim stranicama vidjela sam da je netko napisao da ne pati za osobom, nego svim lijepim trenucima. Tako i ja. On se kao osoba uvelike promijenio, a ja to nisam vidjela. Mislila sam da je normalno, da trebam preći preko nekih stvari, raditi kompromise. A on nije bio spreman na njih. Ne žalim što sam bila s njim nego zato što sam ga toliko voljela. Već sam jednom sama sebi obećala da se neću toliko dati, a dala sam se i puno više od tog. Naravno, tu su sad oni osjećaji da neću naći nikog toliko dobrog tko će me toliko razumjeti, voljeti, paziti, maziti i imati živaca za neke moje ispade.. a znam da je to u biti jedno veliko sranje jer se i on prema meni ponašao kao šupak, samo što sam u tom slučaju bila optimistična i žmirila na sve loše. Također, postoje i oni osjećaji da bi mi bilo drago da mi je nešto rekao prije; da se pripremim, da pokušam nešto promijeniti; jer se to u njemu komešalo zadnjih 2mj. Sa svim bivšima sam ostala prijateljica, voljela bih tako i s njim, ali ne znam koliko je to ostvarivo. Znam samo da mu se vratila ne bih jer me previše pogodio onom izjavom da me ne voli. Mislim, možeš mi svašta reći, ali tako okrutan ne moraš biti. Ti trenuci bijesa prema njemu me izvlače, ali svejedno ne jedem već par dana, osim sitnica na koje se prisilim da se ne srušim, izmorim se prije spavanja da ne mislim o njemu jer tablete ne želim, a ujutro se redovito sat vremena vrtim po krevetu i proklinjem novi dan.
Plavi Lav
27.03.2008., 10:51
Eto da ja opišem kako se osjećam, makar sam pokrenula temu na US već neki dan pa svima koji ste čitali se ispričavam...
Prošlo je već par dana (neću brojati, to mi je bolesno, bez uvrede) i malo sam bolje. Stalno okružena nekim bježim iz sobe u kojoj sve vrvi od njegovih poklona. Ako sam u sobi, onda gledam samo ravno u kompjuter jer se bojim vidjet sliku na kojoj se ljubimo, buket cvijeća za davna 3mj., kutijicu za nakit, naušnice u njoj, medvjedića, zvučnike... Ne mogu se još prisilit da to bacim negdje. Lakše mi je ignorirat nego okrenut se i vidjet da tog nema. Kao ni godine dana naše veze. Na početnim stranicama vidjela sam da je netko napisao da ne pati za osobom, nego svim lijepim trenucima. Tako i ja. On se kao osoba uvelike promijenio, a ja to nisam vidjela. Mislila sam da je normalno, da trebam preći preko nekih stvari, raditi kompromise. A on nije bio spreman na njih. Ne žalim što sam bila s njim nego zato što sam ga toliko voljela. Već sam jednom sama sebi obećala da se neću toliko dati, a dala sam se i puno više od tog. Naravno, tu su sad oni osjećaji da neću naći nikog toliko dobrog tko će me toliko razumjeti, voljeti, paziti, maziti i imati živaca za neke moje ispade.. a znam da je to u biti jedno veliko sranje jer se i on prema meni ponašao kao šupak, samo što sam u tom slučaju bila optimistična i žmirila na sve loše. Također, postoje i oni osjećaji da bi mi bilo drago da mi je nešto rekao prije; da se pripremim, da pokušam nešto promijeniti; jer se to u njemu komešalo zadnjih 2mj. Sa svim bivšima sam ostala prijateljica, voljela bih tako i s njim, ali ne znam koliko je to ostvarivo. Znam samo da mu se vratila ne bih jer me previše pogodio onom izjavom da me ne voli. Mislim, možeš mi svašta reći, ali tako okrutan ne moraš biti. Ti trenuci bijesa prema njemu me izvlače, ali svejedno ne jedem već par dana, osim sitnica na koje se prisilim da se ne srušim, izmorim se prije spavanja da ne mislim o njemu jer tablete ne želim, a ujutro se redovito sat vremena vrtim po krevetu i proklinjem novi dan.
Meni je moja rekla da me voli ali ne kao prije.
Zaključak bi bio da me voli,ali kao frenda.
Tako je vjerojatno bilo i tebi?
Plavi Lav
27.03.2008., 10:53
lavic, moras se sto prije maknuti od nje i prekinuti svaki kontakt...jer svaki put kad se vidis ili cujes s njom, vracas se na prvi dan..
ja sam se jucer trebala vidjeti sa bivsim...ali nisam mu se cak ni javila..nije mi se dalo...i vjeruj mi, super je osjecaj:)
Znam da to moram.
Ja ne mogu sam sebi lagati.
Očekujem duboko u sebi da će mi se vratiti,da će me zagrliti i reći da me voli....
Dok imam tu misao u sebi,tu želju,nikad se neću oporaviti.
Nadam se da ću to riješiti danas....
Nekako već mislim da me i pred drugim ljudima ogovara.
Zato bolje da se maknem.
Patuljka
27.03.2008., 11:12
Meni je moja rekla da me voli ali ne kao prije.
Zaključak bi bio da me voli,ali kao frenda.
Tako je vjerojatno bilo i tebi?
Mda. Baš mi je tako i rekao, da se njegova ljubav iz ljubavničke pretvorila u prijateljsku. To je bilo preko poruke (ja sam ga natjerala, jer je bio izvan grada, a morala sam tu večer saznati kaj ga muči). Sljedeći dan mi je baš u facu rekao da me ne voli. Baš tim riječima. Mislim da sam čula kako mi se srce slama u tom trenutku :(
Pričaj što je bilo?
I kako se dugo prije toga niste čuli?
od prekida:(
I jos sam mu glupaca napisala navecer sms da ga volim i da mi nedostaje ali da je netko trebao smoci hrabrosti prekinutio farsu jer nije imalo smisla.
NAravno nema odgovora:(
:bonk: kako ono, dan 1.
od prekida:(
I jos sam mu glupaca napisala navecer sms da ga volim i da mi nedostaje ali da je netko trebao smoci hrabrosti prekinutio farsu jer nije imalo smisla.
NAravno nema odgovora:(
:bonk: kako ono, dan 1.
Ti si pametno postupila, i priznala si sve što te "muči" i što osjećaš,samo je on ispao budala:flop:(bez uvrede) jer ti ne želi odgovoriti,jer ako on isto ne osjeća prema tebi ljepo bi ti rekao,a ne ko majmun:flop: ne odgovarao!
sličan slučaj imam i ja ,bio sam rekao bivšoj da mi nedostaj da je volim ali ona je nešto odgovorila ali je izbjegavala tu temu,a to može imati dva značenja
prvo: da osjeća isto ali teško je priznati
drugo: da ne osjeća isto ali da te ne želi još više povrijediti
Eto toliko od mene:mig:
Ja san jedan od onih bolesnih šta broji dane:D
Šta ja znan, nekako mi je lakše kad vidin kako se taj broj uvećava iz dana u dan:D
Danas je 18-ti:(
volim čokoladu
27.03.2008., 18:24
30-ti dan da se nismo čuli, čestitku za uskrs ne računam. i dalje se osjećam loše, možda gore nego zadnji put kad smo se čuli, jer čovjek bi rekao prošlo mjesec dana, trebalo bi biti bolje, ali nije i to me ubija.vidili se u prolazu neki dan, samo se pozdravili, htjela ja baciti neku prijateljsku spiku, baš bila dobro raspoložena, međutim on me samo laganini na kulturan način ušutkao i ništa, ja pozdravila, skupila se i otišla svojim putem.bilo mi je slabo ostatak dana
NE ZNAM šta da radim, šta osjećam, šta bi trebala osjećati...
NE ZNAM, NE ZNAM, NE ZNAM
Joellie
27.03.2008., 18:43
Ja san jedan od onih bolesnih šta broji dane:D
Šta ja znan, nekako mi je lakše kad vidin kako se taj broj uvećava iz dana u dan:D
Danas je 18-ti:(
MEP, i ja sam bila jedna od tih...i brojala...i sjecam se da mi je negdje izmedju 15. i 20. dana bilo najgore...sad je proslo vise od 35 (ne znam koliko)..i ide puno bolje
snickers007
27.03.2008., 19:40
drago nam je zbog tebe Joelle..stvarno je,bar meni
stvarno ljudi,ja neznam vise sto sa sobom,bilo je super prije kojih tjedan dana ono mislio sam da sam prosao kroz to..
i ono sad odjednom takav val tuge,osjecaj usamljenosti....neznam sto da radim.izlazim i sa prijateljima,pokusavam se zaokupit na sve moguce nacine...
volio bih vjerovat u bolje dane,volio bih samo da budem sam neko vrijeme(u pogledu veze) sam ali da se ne osjecam usamljeno ko sad...ali nemogu kad me ovako ubija ova razdvojenost..kada mi takooo nedostaje na mahove..neznam dali postoji stvar koju ne bih ucinio da ona sad tu bude samnom..
somebody pls hug me .. :( :( :( :(
Treci kamencic
27.03.2008., 20:35
reći ću jedno..ne mogu više biti u takvoj vezi.. ne mogu..odustajem.. i sada sam sama....koliko god da mi je sve ravno sada sam i tuzna i razjebana skroz...
nije mi do razgovora.. samo eto ne bih htjela sada biti sama:( nista me ne pitajte
funky fish
27.03.2008., 20:36
Kad sam ja prekinula sa bivšim dečkom bila sam totalno koma, mislila sam da više nikada neću voljeti, patila, plakala.... Vrijeme!!! Treba pustiti da prođe što više vremena, da se promijene navike koje su nas vezale s bivšim. Sada sam u sretnoj vezi, udajem se, i moj bivši je daleka prošlost. Ponekad se pitam kako sam uopće mogla s njim biti. Eto, znam da nisam pomogla, ali ako nejde, nejde, glavu gore i hrabro dalje! :p
silence777
27.03.2008., 21:26
reći ću jedno..ne mogu više biti u takvoj vezi.. ne mogu..odustajem.. i sada sam sama....koliko god da mi je sve ravno sada sam i tuzna i razjebana skroz...
nije mi do razgovora.. samo eto ne bih htjela sada biti sama:( nista me ne pitajte
Vidjela sam tvoj post na drugoj strani. Drz'se i drzi se onog sto si rekla, pokazi zube, i ne daj se zezat,ma koliko bolilo! pokazi mu da si jaca nego misli,i da neces svaki svoj dan padati u depru radi koga,cega -njega! :top:
Puca me luda faza:mad:
Prekinili smo i 14 dana se niko nikome nije javlja, unatoč tome šta je to bija nekako najbolniji period prekida:(
Onda smo se čuli na mobitel 2 dana za redom, pa razmjenili 10 PM, pa 20 mailova, a sad san joj i smsove počea slat...
A znan da sjebajen sebe, znan da sjebajen nju, al ne mogu se suzdržat...
Nije pomoglo ni gašenje mobitela ni bacanje istog u zid, opet san posla sms:rolleyes:
Triban se skoncetrirat il bar "skočit" u neku "normalniju" fazu:(
A ne pomaže nam ni to šta ona meni pomaže oko nekih sranja s faksom pa se svako toliko čujemo u mailu u kojem se trudimo bit službeni, al ono... Ipak se čujemo. A ja neman nikog drugog da mi pomogne oko toga, a ako mi nitko ne pomogne, onda san najeba...
Tako da ne mogu prekinit tu "suradnju":o
silence777
27.03.2008., 21:52
Puca me luda faza:mad:
Prekinili smo i 14 dana se niko nikome nije javlja, unatoč tome šta je to bija nekako najbolniji period prekida:(
Onda smo se čuli na mobitel 2 dana za redom, pa razmjenili 10 PM, pa 20 mailova, a sad san joj i smsove počea slat...
A znan da sjebajen sebe, znan da sjebajen nju, al ne mogu se suzdržat...
Nije pomoglo ni gašenje mobitela ni bacanje istog u zid, opet san posla sms:rolleyes:
Triban se skoncetrirat il bar "skočit" u neku "normalniju" fazu:(
A ne pomaže nam ni to šta ona meni pomaže oko nekih sranja s faksom pa se svako toliko čujemo u mailu u kojem se trudimo bit službeni, al ono... Ipak se čujemo. A ja neman nikog drugog da mi pomogne oko toga, a ako mi nitko ne pomogne, onda san najeba...
Bas vas hoce,ha? Ajoj, sta da ti kazem/ako tako treba biti i bas nemas nikakvog izlaza onda nek bude,al samo pokusaj nekako sebi dozvoliti da te ne ubije jedan dan kad opet ne bude kontakta.. O vama nista ne pricate,kao da nista nije bilo?
Joellie
27.03.2008., 22:05
drago nam je zbog tebe Joelle..stvarno je,bar meni
stvarno ljudi,ja neznam vise sto sa sobom,bilo je super prije kojih tjedan dana ono mislio sam da sam prosao kroz to..
i ono sad odjednom takav val tuge,osjecaj usamljenosti....neznam sto da radim.izlazim i sa prijateljima,pokusavam se zaokupit na sve moguce nacine...
volio bih vjerovat u bolje dane,volio bih samo da budem sam neko vrijeme(u pogledu veze) sam ali da se ne osjecam usamljeno ko sad...ali nemogu kad me ovako ubija ova razdvojenost..kada mi takooo nedostaje na mahove..neznam dali postoji stvar koju ne bih ucinio da ona sad tu bude samnom..
somebody pls hug me .. :( :( :( :(
:grli::grli::grli::grli::grli:
a sad nam lijepo napisi da se osjecas bolje:mig:
Bas vas hoce,ha? Ajoj, sta da ti kazem/ako tako treba biti i bas nemas nikakvog izlaza onda nek bude,al samo pokusaj nekako sebi dozvoliti da te ne ubije jedan dan kad opet ne bude kontakta.. O vama nista ne pricate,kao da nista nije bilo?
Ma nije da me ubije, to je najmanji problem...
Problem je šta nju ubije i to ne želin:( + šta se bojin da nas ovo vraća (nakon onih 14 dana šutnje) opet na nekakvu šemu da se moramo čut svaki dan, a to mi se ne sviđa jer tako ne možemo dalje, a evidentno je da trebamo dalje...
A o nama ne pričamo u tim "službenim" mailovama, samo iman osjećaj da me ti mailovi potaknu da joj svaku toliko pošaljen sms, PM i to:(
vidim da mnoge muči problem osamljenosti i neki zbog toga ponovo stupaju u kontakt s bivšima.... a i sami znate da to ne valja:eek:
ništa ne prolazi preko noći, tuga posjećuje naše srce vrlo često u početku oporavljanja od prošle veze... meni je već više od 5 mjeseci otkako sam prekinuo i zadnja dva dana se opet osjećam nekako usamljeno , ali znam da joj se ne smijem javit ili je, ne dao bog, potražit u gradu... a mjesec dana sam bio ok... sada čak više ni ne žalim za njom(ionako to više nije ona osoba koju sam volio neizmjerno), žalim za onim što smo imali i što nemam nikog kome bih to mogao dati...
ne, nisam u depri samo nemam koga zagrliti...:(
ako shvaćate da ste morali prekinuti jer dalje nije išlo, dajte si snage i izborite šansu da prebolite voljene, svako vaše javljanje(svi znamo da to radite iz ljubavi i želje da vam se vrati...) odnosi dio vašeg samopouzdanja i sve manje cijenite sebe.... ne dajte se, koliko god mislili da ćete nešto promjeniti, nećete... pobijedite želju za javljanjem i počet ćete više cijeniti sebe, a samopouzdanje je odskočna daska za oporavak...
svi vi imate tu snagu u sebi, samo joj dopustite da dođe do izražaja i ne borite se protiv tuge nego joj se nacerite u facu i recite - ajde prođi više kroz mene da mogu normalno krenuti dalje....
joelle- :top::top:
yakuza - ti odslužila svoje:D ako trebaš razgovor, pogledaj pm
Plavi Lav
27.03.2008., 23:09
Eto mene....
Naravno kiksao sam i poljubili smo se i skoro poševili....:flop::(
Nakon toga smo pričali i rekao sam da ne mogu više ovako.
Prekidam sve i to je kraj.
Teško mi je zbog toga što sam opet prošao granicu.:flop:
No eto,odlučio sam da je dosta mučenja i da nema natrag.
Pozdrav svima,toliko sam u bedu zbog tog poljupca jer sam joj opet pokazao da ju volim i da mi je stalo do nje.
Idem spavati jer ne mogu više čitati što sam sve uradio.
Sve krivo.
Joellie
28.03.2008., 10:58
dobro jutro svima:D
lavic, ti sam ne zelis da ti bude bolje...i uporno ponavljas iste greske:rolleyes:..pocinjem vjerovati da ti se ta tvoja patnja i svidja na neki nacin..daj trgni se malo i prestani s tim...molim te:)
:rolleyes:
A i Uskrs je trebalo čestitat jer je to bio red :rolleyes:
Ne zaboravi uskoro čestitat prvi maj, prvi dan ljeta, Tijelovo, poslat šaljivi sms na prvi april ... :rolleyes:
Plavi Lav
28.03.2008., 11:41
lavic, ti sam ne zelis da ti bude bolje...i uporno ponavljas iste greske:rolleyes:..pocinjem vjerovati da ti se ta tvoja patnja i svidja na neki nacin..daj trgni se malo i prestani s tim...molim te:)
Izgleda da ne želim..:flop:
Volim je i to me pokopalo,uništilo.
Eto sad se nadam da mogu reći da više neću.
Odlučio sam sam prekinuti tu svoju patnju.
Do sad sam ionako najviše izdržao možda 3-4 danas da se nismo čuli...
Sad više ne vidim smisao da ikad više komuniciramo.
Želim da mi bude bolje i zato mijenjam neke stvari.
@joelle drago mi je da te drži veselje iz dana u dan.
Ja se sad i osjećam nekako dobro,pričao sam s frendicom i čak sam se nasmijao:)
lave, lave....
tako mlad, a tako autodestruktivan. ponekad se pitam čitaš li ti savjete koje ti ljudi na forumu šalju....:confused:
Plavi Lav
28.03.2008., 12:27
lave, lave....
tako mlad, a tako autodestruktivan. ponekad se pitam čitaš li ti savjete koje ti ljudi na forumu šalju....:confused:
Istina....
No kako god bilo sad je kraj.
Natrag nema.
Zvala me danas i nakon toga sam joj poslao sms u kojem se vidi da je gotovo i da nema natrag.
Eto.
uf, uf
pa zar nitko ne osjeca olaksanje
mislim cudno je, naviko si s drugom osobom biti
no rijetko kad prekid uleti iz vedra neba (mislim prekid se desi u trenutku no hrpa toga, po cem kuzis da nesto nije u redu, se desava to tog trenutka)
Patuljka
28.03.2008., 12:47
uf, uf
pa zar nitko ne osjeca olaksanje
mislim cudno je, naviko si s drugom osobom biti
no rijetko kad prekid uleti iz vedra neba (mislim prekid se desi u trenutku no hrpa toga, po cem kuzis da nesto nije u redu, se desava to tog trenutka)
Eto, meni se dogodio prekid iz vedra neba; bilo je nekih znakića kad sad gledam, al tad sam samo mislila da je možda u nekoj krizici il tak nešto.. al nisam mislila da on 2 mj razmišlja dal me još voli ili ne i da će mi par dana prije reć da me voli, a onda 2,3 dana poslije reć da me ne voli... a u zadnje vrijeme sam se osjećala full zaljubljeno opet itd.. i nije mi nimalo lako što je ta navika odjednom nestala!
Patuljka
28.03.2008., 13:35
E da, u dilemi sam...
Morala bih se naći s njim da mu vratim neke njegove stvari (majicu i knjigu iz knjižnice s kojom kasni već full dugo zbog mene) i sad ne znam dal da se ja nađem s njim il moja sestra koja se ponudila kad je vidla u kakvom sam stanju bila nakon što sam neki dan slučajno naletila na njega.. E sad; ak ona ode, on će znat da sam ja skomirana i da se ne mogu nać s njim. Ak ja odem; onda će vrlo vjerojatno vidjet da sam ja skomirana, a i ak se ja uspijem suzdržati i pokušam izgledati hladno, svejedno će znati da je to gluma jer me predobro poznaje i znat će da sam skomirana :rofl:
Šta da radim?? :ne zna: Znam da ću se osjećat ko smeće ako ga vidim, al možda mi to i treba jer zadnji put kad sam ga vidla se držao tako dobro da sam se tako naljutila i provela sam cijeli jedan dan mrzeći ga.. i bilo mi je baš dobro :top:
odi sama... znam da je teško vidjeti osobu koju voliš a ne možeš imati ono što želiš, ali će činjenica da si u stanju suočit se sa svojim problemima dobro se odraziti na tvoje samopouzdanje i sama ćeš sebi pomoći....
od problema se ne bježi, nego se suočava sa njima....
a to što će on vidjeti i misliti, vjeruj mi to ti je sad najmanje bitno, bitno je da vjeruješ u sebe i samu sebe cijeniš....:top::top:
i pazi da ne ponoviš lavovu grešku...
:grli::grli: drži se sebe i ne popuštaj....
dobro, ak on baš klekne na koljena i moli za oprost pred hrpom ljudi, onda već možeš popustit....:mig::cerek:
E da, u dilemi sam...
Morala bih se naći s njim da mu vratim neke njegove stvari (majicu i knjigu iz knjižnice s kojom kasni već full dugo zbog mene) i sad ne znam dal da se ja nađem s njim il moja sestra koja se ponudila kad je vidla u kakvom sam stanju bila nakon što sam neki dan slučajno naletila na njega..
Ja se ne bi nalazija:D
Al ne bi ni sla po sestri ili poštom jer je glupo....
Ako mu nije hitno, pričekajte, jednom ćeš bit dovoljno jaka da mu to daš u 4 oka, a to je i najpoštenije:)
Ivekica
28.03.2008., 14:29
e pa dajte i meni savjet
što kad imate nerješenih računa, a druga osoba izbjegava susret sa vama i ponaša se kao da ima 15 godina.
da napomenem u sretnoj je vezi, a vi ga trebate na 15 minuta da sredite neke stvari, ne morate nasamo ali vas i dalje izbjegava
Treci kamencic
28.03.2008., 14:49
gle sve ti govori da on sad ima drugu, izbjegava te, boli ga k... za tebe
znam da zvući ružno al je istina.. i znaš što neka i tebe boli k... za njega.... zašto bi ti patila ako je on nastavio dalje i ne okreće se..
shvati to na način da te nije vrijedan i da možeš naći boljeg... što s vremenom budeš
večeras odi s nama.. obećajem ti da ćemo te nasmijati..makar kad bolje pogledam i mene treba netko nasmijati..ufff al dobro ajd ja sam smijesna sama po sebi pa vas necu trebat nasmijavat:rofl:
Ivekica
28.03.2008., 14:56
a ne ne to...mi imamo razriješiti račune, kreditne kartice i takve stvari, znači pravne i tehničke stvari a ponaša se ko balavac. Sve više i više otkrvam da nijeonakav kakav sam ja mislia da je i sve ono što sam si predbacivala da nisam trebala.
Sad mi samo treba način da ga natjeram da riješimo do kraja i prekinemo svaki odno, a on se izvlači i ne želi, a ja iskreno nemam više ni olje ni snage prepucavati se
Elektra hvala na triježnjenju moje glave :)
Treci kamencic
28.03.2008., 15:00
hmmm to je zajebano... ako neće milom nađi nekog frenda da ga malo izmlati sa strane pa će vrlo vjerojatno zvat te da otkazete kartice ili što već treba...
jer ako se on tako ponaša teško da će se promijeniti
Patuljka
28.03.2008., 15:09
Ja se ne bi nalazija:D
Al ne bi ni sla po sestri ili poštom jer je glupo....
Ako mu nije hitno, pričekajte, jednom ćeš bit dovoljno jaka da mu to daš u 4 oka, a to je i najpoštenije:)
Hitno je prilično jer mi je posudio knjigu u svojoj knjižnici na faxu u već dosta kasni s tim, nije ok od mene da mu i dalje nabijam globu, a ima neka shema da umjesto globe nakon nekog vremena može dat neku knjigu zauzvrat pa želim bit načisto s tim..
Patuljka
28.03.2008., 15:12
odi sama... znam da je teško vidjeti osobu koju voliš a ne možeš imati ono što želiš, ali će činjenica da si u stanju suočit se sa svojim problemima dobro se odraziti na tvoje samopouzdanje i sama ćeš sebi pomoći....
od problema se ne bježi, nego se suočava sa njima....
a to što će on vidjeti i misliti, vjeruj mi to ti je sad najmanje bitno, bitno je da vjeruješ u sebe i samu sebe cijeniš....:top::top:
i pazi da ne ponoviš lavovu grešku...
:grli::grli: drži se sebe i ne popuštaj....
dobro, ak on baš klekne na koljena i moli za oprost pred hrpom ljudi, onda već možeš popustit....:mig::cerek:
Ne bi to on napravio, a i da napravi ja najvjerojatnije ne bi popustila jer me previše povrijedio.. al kak ni on ni ja nemamo ni najmanju želju da se vratimo na staro, ne moram se zbog tog uzrujavat... al će mi bit teško vidjet onu njegovu glupu nasmiješenu facu koju bi najradije udarila kad sam ja ovako ko govno doma... grrrr..
čitam vas od početka.
prekinula s njim u utorak, zato što on nije bio siguran u našu vezu. on kao bi ali nije imao onog osječaja da je to to :rolleyes: i naravno u skladu s tim se ponašo "bi - ne bi"
sve skupa nije dugo trajalo, a ja sam se zaljubila i sad sam :(
skupa radimo :rolleyes: i znam da nije bilo pametno upuštati se u to, at the first place, ali jbg desilo se... i sad se svaki dan vidimo na poslu :rolleyes:
poznajemo se več duže vremena. nismo se družili, svak je živio svoj život. u osmom mjesecu sam prekinula 2 godišnju vezu. prekid je bio sporazumni, veza se jednostavno izživjela... tako da smo ja i moj ex išli svako na svoju stranu. nije mi bilo težko, prekinuli smo sve kontakte. ja sam se bacila na posao, hobije i tak, sve je bilo ok.
ko svake godine sam išla u decembru na putovanje i dogovorim se sa njim. bio je splet okolnosti. oboje smo imali želju putovati u isto vrijeme i niko nije imao saputnika, ok smo se razumjeli. na putovanju se desilo da smo se (neočekivano) previše spetljali. bilo je ko u priči :cerek: kad smo se vratili, kod njega se pojavila dvojba, pa smo tako kao bili zajedno ali s nekakvom rezervom kod njega. najgore je što je bilo stvarno perfect, kad smo bili zajedno ali kad nismo on kao da nije bio u vezi :ne zna: i nakon cca. 40 dana on prekine s razlogom "ne mogu više, nije to to" meni je bilo bed ali nekako sam to primila i išla dalje. na poslu ssam bila nasmijana, vesela i nisam pokazivala nikakvih znakova da mi nedostaje.
nakon 10 dana od prekida počnu opet vidjanja izvan posla, na njegovu inicijativu (izmjenili smo slike, pa izlet, pa kava...) i kaže on da mu nedostajem i poljubi me... i onda se priča opet ponovila. samo što sam ju sada ja završila.
ne znam, mogu ovako napola, kad nisi na prvom mjestu, kad imaš filing da si rezerva, kad ti on otvoreno kaže da mu je super s tobom (u svakom pogledu), ali da se ne osječa kao da je u vezi, da ne zna zašto ga nešto koči. na njega nisam vršila nikakav pritisak. meni je isto normalno, da ideš polako, da se upoznaješ... :ne zna:
ovaj (drugi) prekid mi je puno gori :( sve je ostalo u zraku, nekako nezavršeno, niti smo se upoznali, kad smo bili skupa smo savršeno funkcionirali ali opet nije išlo.
Joellie
28.03.2008., 18:08
Izgleda da ne želim..:flop:
Volim je i to me pokopalo,uništilo.
Eto sad se nadam da mogu reći da više neću.
lavic, ko od nas ne voli?... i sve nas je to na neki nacin unistilo...ali to nije razlog da se mi i sami jos dodatno unistavamo:)
silence777
28.03.2008., 19:40
poznajemo se več duže vremena. nismo se družili, svak je živio svoj život. u osmom mjesecu sam prekinula 2 godišnju vezu. prekid je bio sporazumni, veza se jednostavno izživjela... tako da smo ja i moj ex išli svako na svoju stranu. nije mi bilo težko, prekinuli smo sve kontakte. ja sam se bacila na posao, hobije i tak, sve je bilo ok.
ko svake godine sam išla u decembru na putovanje i dogovorim se sa njim. bio je splet okolnosti. oboje smo imali želju putovati u isto vrijeme i niko nije imao saputnika, ok smo se razumjeli. na putovanju se desilo da smo se (neočekivano) previše spetljali. bilo je ko u priči :cerek: kad smo se vratili, kod njega se pojavila dvojba, pa smo tako kao bili zajedno ali s nekakvom rezervom kod njega. najgore je što je bilo stvarno perfect, kad smo bili zajedno ali kad nismo on kao da nije bio u vezi :ne zna: i nakon cca. 40 dana on prekine s razlogom "ne mogu više, nije to to" meni je bilo bed ali nekako sam to primila i išla dalje. na poslu ssam bila nasmijana, vesela i nisam pokazivala nikakvih znakova da mi nedostaje.
nakon 10 dana od prekida počnu opet vidjanja izvan posla, na njegovu inicijativu (izmjenili smo slike, pa izlet, pa kava...) i kaže on da mu nedostajem i poljubi me... i onda se priča opet ponovila. samo što sam ju sada ja završila.
ne znam, mogu ovako napola, kad nisi na prvom mjestu, kad imaš filing da si rezerva, kad ti on otvoreno kaže da mu je super s tobom (u svakom pogledu), ali da se ne osječa kao da je u vezi, da ne zna zašto ga nešto koči. na njega nisam vršila nikakav pritisak. meni je isto normalno, da ideš polako, da se upoznaješ... :ne zna:
ovaj (drugi) prekid mi je puno gori :( sve je ostalo u zraku, nekako nezavršeno, niti smo se upoznali, kad smo bili skupa smo savršeno funkcionirali ali opet nije išlo.
Naravno da ce ti biti tesko,kad si se ti polako vezala i taman kretala u nesto, a on je ocito imao drugo videnje istog. Jeste pricali konkretno o tome, sto njemu nije to? Kad covjek uopce zna da je to to? Ponekad i ne zna.. Kakva je njegova proslost sto se tice veza?
Jebemu sanjan je svaku noć:D
To mi automatski sjebe i jutro i tako to...
Al dobro je, generalno san ok...Iako mi se tako naglo raspoloženje minja da bi već za 10 minuta moga bit loše:(
Al dobro je, generalno san ok...Iako mi se tako naglo raspoloženje minja da bi već za 10 minuta moga bit loše:(
ma pomirit ćete se vi:cerek:
vidi čika spy sve:mig:
ma pomirit ćete se vi:cerek:
vidi čika spy sve:mig:
U tom slučaju te pozoven na vjenčanje:cerek:
U tom slučaju te pozoven na vjenčanje:cerek:
ma kažem ti....
evo
vidim ja ti tu cmizdriš...ona na "sve što ste htjeli reći...." mora to natrag skupa
kandidiram se za onog tipa šta nosi zastavu na svadbi :mig:
Joellie
28.03.2008., 20:21
Je, al aj molin te izbriši nick:mig:
Koliko god puno ljudi zna za nas, još više ih nezna i volija bi da tako i ostane:mig:
kasno:D.....ali zadrzat cu za sebe:mig::)
Naravno da ce ti biti tesko,kad si se ti polako vezala i taman kretala u nesto, a on je ocito imao drugo videnje istog. Jeste pricali konkretno o tome, sto njemu nije to? Kad covjek uopce zna da je to to? Ponekad i ne zna.. Kakva je njegova proslost sto se tice veza?
pricali smo o tome. kaze da jednostavno ne zna zašto. ja mislim da ima veze s njegovom bivšom vezom. bio je u vezi oko 6 godina i prekinuli su prije godinu dana, ali ostali u kontaktu (dnevnom kontaktu!). kao on je bivšoj najbolji prijatelj i ona je u bedu i treba ga. sa bivšom je prekinuo kontakte prije jedno mjesec dana, kao zbog nas, na njegovu želju. ja se nisam miješala u to. čak je bio prijatno iznenadjen što ga ne ispitujem o tome. o njegovom odnosu s bivšom smo samo jednom pričali, nekoliko dana nakon je prekinuo kontakt. ali mislim, da nije prekinuo sasvim s njom (u glavi). mislim, da ni sam sebi neče to da prizna. ja vjerujem, da on ne želi biti više s njom i da je takav karakter kad nešto odluči odluči. ali ima neku svoju kočnicu valjda.
vidim, da je njegov glavni problem pustiti meni u njegov život. npr. upoznati me s prijateljima, iči samnom u "javnost"... on ne želi da drugi znaju, dok ne bude siguran. osim bivšoj nikome nije rekao za nas. kad bi bili negje daleko, kao što smo bili na putovanju, sigurna sam da bi se normalno upustio u vezu. meni isto paše, da na poslu nitko ne zna, da ne znaju roditelji (u toj fazi) i tako. ali da se, sad več 3 mjeseca krijemo; pa single smo oboje, nisam mu ljubavnica!
rekla sam mu, da ja ne očekujem od njega da "smo skupa do kraja života". pa ni ja ne znam, možda bi za dva mjeseca oboje videli da nismo kompatibilni. mene niti ne muči budučnost. nisam vršila nikakav pritisak. o svemu smo pričali. jako iskreno. imamo jednake poglede na veze, život, ... on isto nije tip, koji bi se išao intimnih odnosa za zabavu, šport.
oboje smo več odrasli (on malo preko 30, ja ne još 30), samostalni, imamo svoj posao, stan, način života. ok je da ima svoje hobije, obaveze i to. pa ni ja nisam spremna da preko noči okrenem život na glavu.
stvarno mi nije jasno zašto. govori kako sam mu "idealna", prekrasno društvo, lijepa, seksi, pametna :ne zna: mislim da on jednostavno ima neki strah od ne znam čega. pa ni ja ne znam da li je to to, ali na takav način ne možeš ni saznati, kad se ideš na pola. nekad je treba jednostavno skočiti u vodu, pa kud puklo puklo.
silence777
28.03.2008., 21:07
DA,onda je sigurno problem taj jer on jos uvijek nije rjesio svoju glavu prema ex curi. Prekinuo kontakt jest,ali pogle ovdje primjera, svi se bore upravo s tim osjecajem, tesko im je i stalo do bivse(g),i svjesni su da je bolje izbjegavati bilo koji kontakt,jer ce tako biti lakse. Ali emocije i dalje ostaju. definitivno mislim da je to najveci razlog, s jedne strane si mu draga i odgovara mu to sve,al s druge strane ipak nije na cisto s njom,vjerojatno nije prebolio do kraja,a ipak to je 6 god. Mozda te ne zeli zavlaciti, jer je svjestan svog problema, a nema ti snage to reci?
DA,onda je sigurno problem taj jer on jos uvijek nije rjesio svoju glavu prema ex curi. Prekinuo kontakt jest,ali pogle ovdje primjera, svi se bore upravo s tim osjecajem, tesko im je i stalo do bivse(g),i svjesni su da je bolje izbjegavati bilo koji kontakt,jer ce tako biti lakse. Ali emocije i dalje ostaju. definitivno mislim da je to najveci razlog, s jedne strane si mu draga i odgovara mu to sve,al s druge strane ipak nije na cisto s njom,vjerojatno nije prebolio do kraja,a ipak to je 6 god. Mozda te ne zeli zavlaciti, jer je svjestan svog problema, a nema ti snage to reci?
i ja tako mislim, ali dok on sebi to ne prizna, ne može ni krenuti dalje. kad sam ga pitala da li je to zbog bivše, suvereno je tvrdio da nije to zbog bivše, da je rasčistio s njom. da bi mogao biti sada s njom ako bi htio ali neče. pošto je stvarno iskren, vjerujem, da on ni sam nije svjestan da ima nerazčiščenih računa...
ali ja tu ništa ne mogu, moram krenuti dalje. a to je teško, pošto ga vidim svaki dan od pon - pet. a on pokazuje kako nije ravnodušan do mene. moram svoje emocije ugasiti nekako, na racio. nije lako.
i ja ga sanjam svaku noč od kako smo prekinuli (prije ga nisam), i nije mi najbolje ujutru zbog toga :D
vidim ja ti tu cmizdriš...ona na "sve što ste htjeli reći...." mora to natrag skupa
kandidiram se za onog tipa šta nosi zastavu na svadbi :mig:
Da, samo pogledaj način na koji ja cmizdrim, a na koji ona cmizdri...
Samo to ti je dovoljan dokaz da teško da ćemo ikad više bit skupa:)
Šta se ostalog tiče...
Prekinija san onu "poslovnu komunikaciju s njom". Dodoše ona je prekinila samnom jer joj je bilo ispod časti na taj način mi pomagat, uglavnon ok. S te strane (faks) ću popušit, al s emocionalne ću dobit jer nema više tih "službenih" mailova, a nadam se da neće više bit ni onih drugih. Em nije zaslužila svojim ponašaljem, em mi je jasno dala do znanja da me ne želi ni vidit ni čut više nikad, pa ćemu forsirat i pravit idiota od sebe:)
Mislim da se moram zapitat, zar ja tu osobu stvarno želim i trebam u svom životu, bilo kao curu, bilo kao prijateljicu, bilo kao ...... (bilo što)?
Ono, ko normalan želi onoga kojeg taj drugi ne želi?:rofl: Doduše mi svi ovdje (čast iznimkama) ne razmišljamo baš normalno, nego idemo smjerom kojin nas srce vodi, a to je bar u trenutnom stanju jako loš smjer i put:)
Uglavnon kad sam sebi odgovorim na to pitanje, napravit ću ogroman korak naprid, a sad iden dalje sam, pravit koračić po koračić:)
silence777
28.03.2008., 21:44
i ja tako mislim, ali dok on sebi to ne prizna, ne može ni krenuti dalje. kad sam ga pitala da li je to zbog bivše, suvereno je tvrdio da nije to zbog bivše, da je rasčistio s njom. da bi mogao biti sada s njom ako bi htio ali neče. pošto je stvarno iskren, vjerujem, da on ni sam nije svjestan da ima nerazčiščenih računa...
ali ja tu ništa ne mogu, moram krenuti dalje. a to je teško, pošto ga vidim svaki dan od pon - pet. a on pokazuje kako nije ravnodušan do mene. moram svoje emocije ugasiti nekako, na racio. nije lako.
Upravo tako,ti mu nista ne mozes.To je njegov problem kojeg mora sam sasobom rjesiti.Naravno da je tesko jer se vidjate svaki dan na poslu,i ja sam jednom imala takvu situaciju, i uzasno mi je bilo, i cak i danas nakon 6 godina
smo na istom "bog" kao i dan iza prekida. Pokusaj nekako "coolirati", radi same sebe,nemoj si jos vise otezavati.
Upravo tako,ti mu nista ne mozes.To je njegov problem kojeg mora sam sasobom rjesiti.Naravno da je tesko jer se vidjate svaki dan na poslu,i ja sam jednom imala takvu situaciju, i uzasno mi je bilo, i cak i danas nakon 6 godina
smo na istom "bog" kao i dan iza prekida. Pokusaj nekako "coolirati", radi same sebe,nemoj si jos vise otezavati.
pa radit cu na tome, kolikogod mi je tesko :( ako ne bude drugčije išlo mijenjat cu posao :D
silence777
28.03.2008., 21:55
Doci ce to na svoje, budi jaka :top: .
Samo imam neki osjecaj da ce on opet doci i nesto htjeti, a tad je sve na tebi..
Doci ce to na svoje, budi jaka :top: .
Samo imam neki osjecaj da ce on opet doci i nesto htjeti, a tad je sve na tebi..
i ja imam taj osjecaj, samo nadam se da to nece biti "prerano" tj. dok ne prebolim. za mene je takvo stanje posve novo, kad na racio znas sto je pravilno, ali emocije rade protiv glave. a i on nije nacisto sam sa sobom. kad bi bilo s njegove strane sve cisto, bilo bi mi puno lakse.
silence777
28.03.2008., 22:40
Nazalost zato nam i jest uvijek tesko...kad razum vuce na jednu stranu,a emocije na drugu uffff! Al uvijek mi idu na zivce u takvim situacijama, jer ok ako ti nisi na cisto sam sasobom,al kako mu se onda i dalje da nesto oocijukat s tobom. Odluci se covjece i reci,a ne sad bi pa sutra ne bi :bonk:
Evo da se i ja malo izjadam. Dečko me ostavio nakon četiri godine veze prošle godine krajem osmog mjeseca. Ljeti radimo u turizmu oboje i ne viđamo se baš najbolje, inače nam to prijašnjih godina nije bio problem, uvijek smo našli vremena jedan za drugoga. Isto moram naglasiti da je sve štimalo do ljeta, onda je došlo do nekakvog laganog zahlađenja, posao, živci znate već kako to ide i nismo više nalazili vremena jedan za drugoga.
Ipak nisam očekivala da će mi jedan dan doći i reći da je gotovo, ko grom iz vedra neba. Bila sam lagano cuga i iskreno nisam mu povjerovala, mislila sam da je neka kriza. Tu večer smo proveli skupa pošto nam je kao zadnji put, plakali smo, ljubili se, mazili i na kraju vodili ljubav. Sutradan sam ga zvala misleći da je to bio samo ružan san, ali nije bio. Pukla sam skoro na živce od boli i tuge, dva dana nisam mogla jesti, hrana mi je bila ko kamenje, jedva sam radila jer su mi suze bile još dugo u očima.
Kad te osoba koju voliš iznad svega i vjeruješ joj ostavi s tako glupim razlozima, poželiš umrijeti. Ja sam mislila da ja hoću. Razlog zbog kojeg me ostavio bila je njegova nespremnost na sve ono gdje vodi duga veza, nije me htio više zavlačiti jer on nije bio spreman. Rekao mi je da bi se to kad tad desilo pa bolje da prekinemo. Rekao je da sam najbolja osoba koja mu se desila i da tako nešto neće više imati i da me voli. Nakon toga nastavila sam živjeti naravno no s tugom na srcu, jer znam da je on čovjek s kojim želim dijeliti dobro i zlo do kraja života. Rekla sam mu da me neko vrijeme pusti na miru i pustio me.
Ja sam njega poslije prva nazvala, našli smo se, razgovarali, ljubili se i poseksali, to se ponovilo par puta, no vidjela sam da ničemu ne vodi i rekla sam dosta. Nisam mu se više javljala, odlučila sam zatvoriti tu knjigu iako me srce bolilo od pomisli da više neću biti u njegovom zagrljaju. Slijedeći put on je nazvao, našli smo se i tako je počelo, pozivi su se redali prvo svako drugi dan, a onda i svaki. Počeli smo se ponovno viđati, ali samo navečer.
Četiri mjeseca bili smo razdvojeni uz povremena viđanja, a sad smo tri mjeseca zajedno, roditelji nam znaju da smo se pomirili, odemo i na kavu, sve je ko prije osim jedne stvari, ignoriramo ono šta se dogodilo. Strah me povesti temu o tome i odgađam, ali isto tako znam da ću se kad tad morati suočiti s time. Do sada nisam toliko razmišljala o tome, bila sam sretna što sam ga dobila natrag jer sam znala da ga previše volim, a da bi samo tako odustala od njega iako je on to napravio. Voljela bih znati što on misli o svemu, a strah me pitati da ne čujem ono što ne želim. Znam da sam bila preopširna, ali morala sam se negdje ispucati.
joj, nemoj se ljutit al ljudima ti oci ispadaju kad citaju ovakve sastavke bez razmaka ili novog reda.
silence777
29.03.2008., 01:12
Znaci da nikako niste pricali o svemu,tj.prekidu?? :confused:
Ja se ispričavam, nadam se da je sad lakše čitati iako je dugačko.
Pa ne baš onako kako bih ja htjela, u biti nismo definirali naš odnos kako treba do kraja. Nisam sigurna da li on sad podrazumijeva da smo mi opet u vezi ili će mu za par mjeseci, godina opet puknuti pa će odlučiti prekinuti.
Puno bih to bolje podnijela sad kad sam to već jednom proživjela, ali to bi onda za mene bio i konačan kraj bez obzira koliko ga volim.
Mislite da bi ga najbolje bilo pitati da se izjasni ili sve pustiti da teče samo od sebe, pa će sve doći na svoje mjesto. Što je bolje uživati u trenutku dok traje ili unaprijed saznati istinu pa makar mi se ne svidjela, vjerujte ni sama nisam sigurna. To me muči i morat ću to što prije riješiti.
silence777
29.03.2008., 01:30
Ja se ispričavam, nadam se da je sad lakše čitati iako je dugačko.
Pa ne baš onako kako bih ja htjela, u biti nismo definirali naš odnos kako treba do kraja. Nisam sigurna da li on sad podrazumijeva da smo mi opet u vezi ili će mu za par mjeseci, godina opet puknuti pa će odlučiti prekinuti.
Puno bih to bolje podnijela sad kad sam to već jednom proživjela, ali to bi onda za mene bio i konačan kraj bez obzira koliko ga volim.
Mislite da bi ga najbolje bilo pitati da se izjasni ili sve pustiti da teče samo od sebe, pa će sve doći na svoje mjesto. Što je bolje uživati u trenutku dok traje ili unaprijed saznati istinu pa makar mi se ne svidjela, vjerujte ni sama nisam sigurna. To me muči i morat ću to što prije riješiti.
Cudno mi da niste pricali o tome,nekako nakon toliko vremena odvojenosti je valjda prvo potrebno rjesiti status te "veze". Ja ne mogu nastaviti normalno dok ne znam na cemu sam. Sama kazes da te muci,sto je i normalno. Sve i da odlucis sutati o tome i vidjeti dokle ce ici, nece daleko, jer ce se to uvijek stajati izmedju vas. I mislim da je bolje sad saznati nego kasnije. Da ti bar kaze ajmo ponovo,onda ides na to-pa ako ne ide, znas da si pokusala :ne zna:
Ukoliko mislite mislite da ljubav prolazi brzo nazalost morati cu vas razocarati.
prije tocno 2 godine ostavila me je cura koja je za mene bila sve iskreno znao sam joj svki djelic tjela svaku boru svaki mladez,znao sam kako joj se usnica zadnigne kada joj nesto nestima ma uglavnom sve a onda me je totalno bez imalo osjecaja na da dan kada smo trebali slaviti 1 godinu nase veze bez ikakog razloga sutnula.Nakon toga 2 puna mj. nisam se treznio i skidao sa droga-lakih.
Bio sam naj jadnije bice koje je hodalo gradom ta 2 mj. a ona sam se pribrao i izasao u grad gdje sam je vidjeo s novim deckom iako sam imao zelju da mu zavrnem vratom suzdrzao sam se i okrenuo te otisao.Naravno vidjela me ali niti jedne reakcje.No nebitno.Prije 7 mj radivsi ko kao konobar upoznao sam jednu preljepu djevojku i od toga dana sam s njom i volim je .SVE STO ZELIM RECI DA I DANAS NAKON 2 GODINE MI JOS NIJE SVEJEDNO KADA JE VIDIM ALI JE NEVOLIM VISE SADA MI JE SAMO SJECANJE NA OKRUTNOST LJUBAVI.HVLA BOGU PA JOS UVJEK MOGU VOLJETI JER VJERUJTE PRISJELA MI JE
SAD JE SUPER ZATO LJUDI DRZITE MI SE I NEDAJTE SE POVRJEDIT I VAS CEKA NETKO S OBJE RUKE RASIRENE:p:p:p:p:p:p
Cudno mi da niste pricali o tome,nekako nakon toliko vremena odvojenosti je valjda prvo potrebno rjesiti status te "veze". Ja ne mogu nastaviti normalno dok ne znam na cemu sam. Sama kazes da te muci,sto je i normalno. Sve i da odlucis sutati o tome i vidjeti dokle ce ici, nece daleko, jer ce se to uvijek stajati izmedju vas. I mislim da je bolje sad saznati nego kasnije. Da ti bar kaze ajmo ponovo,onda ides na to-pa ako ne ide, znas da si pokusala :ne zna:
Imaš pravo, u protivnom bi mi se moglo obiti o glavu. Jednom sam mu dok smo bili cuga prigovorila tipa, pa ti si mene ostavio, ne ja tebe. Nije mu bilo drago i pitao me što ću mu to sad stalno nabijati na nos. Od tada me i strah pričati o tome, ali griješim, znam jer to osjećam. Uvijek sam probleme rješavala razgovorom čak i kad se njemu nije pričalo, a sad sam ja ta koja šuti. On je inače malo težak karakter, ali prihvatila sam njegove mane kao i vrline jer nisam ni ja bez njih. Hvala na savjetu, razgovor neću više dugo odgađati jer opet nam ide prokleta sezona, a onda baš neće biti prilike.
silence777
29.03.2008., 02:10
Tako jeee,samo iskreno,smireno-sve se da rjesiti.drzim fige pa javi kak je proslo :top:
Smart_bitch
29.03.2008., 11:34
Imaš pravo, u protivnom bi mi se moglo obiti o glavu. Jednom sam mu dok smo bili cuga prigovorila tipa, pa ti si mene ostavio, ne ja tebe. Nije mu bilo drago i pitao me što ću mu to sad stalno nabijati na nos. Od tada me i strah pričati o tome, ali griješim, znam jer to osjećam. Uvijek sam probleme rješavala razgovorom čak i kad se njemu nije pričalo, a sad sam ja ta koja šuti. On je inače malo težak karakter, ali prihvatila sam njegove mane kao i vrline jer nisam ni ja bez njih. Hvala na savjetu, razgovor neću više dugo odgađati jer opet nam ide prokleta sezona, a onda baš neće biti prilike.
Ovo nije fer od njega. Ispada da ti to ne smiješ ni spomenuti, jer je to "nabijanje na nos", a vi to niste ni raščistili. Ovaj dečko...sori, ne mislim da je dobar za tebe. On ne spominje to iz komocije, a ti iz straha u kojem te drži, između ostaloga, i taj njegov :rolleyes: komentar..Ne, nije ti baš neki tip. Sori.
Patuljka
29.03.2008., 13:23
Ukoliko mislite mislite da ljubav prolazi brzo nazalost morati cu vas razocarati.
prije tocno 2 godine ostavila me je cura koja je za mene bila sve iskreno znao sam joj svki djelic tjela svaku boru svaki mladez,znao sam kako joj se usnica zadnigne kada joj nesto nestima ma uglavnom sve a onda me je totalno bez imalo osjecaja na da dan kada smo trebali slaviti 1 godinu nase veze bez ikakog razloga sutnula.Nakon toga 2 puna mj. nisam se treznio i skidao sa droga-lakih.
Bio sam naj jadnije bice koje je hodalo gradom ta 2 mj. a ona sam se pribrao i izasao u grad gdje sam je vidjeo s novim deckom iako sam imao zelju da mu zavrnem vratom suzdrzao sam se i okrenuo te otisao.Naravno vidjela me ali niti jedne reakcje.No nebitno.Prije 7 mj radivsi ko kao konobar upoznao sam jednu preljepu djevojku i od toga dana sam s njom i volim je .SVE STO ZELIM RECI DA I DANAS NAKON 2 GODINE MI JOS NIJE SVEJEDNO KADA JE VIDIM ALI JE NEVOLIM VISE SADA MI JE SAMO SJECANJE NA OKRUTNOST LJUBAVI.HVLA BOGU PA JOS UVJEK MOGU VOLJETI JER VJERUJTE PRISJELA MI JE
SAD JE SUPER ZATO LJUDI DRZITE MI SE I NEDAJTE SE POVRJEDIT I VAS CEKA NETKO S OBJE RUKE RASIRENE:p:p:p:p:p:p
Eh, eh, baš sam si mislila danas da bi bilo lijepo da se javi forumaš koji je prošao ovo što mi trenutno prolazimo i da nam kaže da trebamo vjerovati u bolje sutra.. kada mi to govore oni koji to nisu prošli, zvuči mi jako isprazno pa hvala na ovom postu.. uf.. opet sam jadna :(
nova sam na forumu, i baš sam naletjela na temu koja se odnosi nažalost i na mene... izgubila sam ukupno 7 god. života na krive dečke, koji su meni slamali srca, i teško je. Svi kažu, gledaj sebe,al teško je kad nekog voliš. Ja sam takva da onda dajem sve od sebe,ali to još nisam doživjela od njih. Nekako me to tješi da i nisu bili "oni pravi", a i smeta me taj njihov stav kao "ništa se nije dogodilo, ajmo si ostat dobi, da ne ispadnemo najveći debili, i da nam koji put popuniš rupu, tj. mi tebi tvoju kad nam zagusti s nekom drugom..."
Plavi Lav
29.03.2008., 13:51
Lijepo je ovo pročitati
Joellie
29.03.2008., 13:56
lavic, kako si danas?:)
Lijepo je ovo pročitati
Bit će još bolje doživit:cerek:
Joellie
29.03.2008., 13:59
MEP, jako si pozitivan danas:D:top:....drago mi je:D
Lijepo je ovo pročitati
je, lijepo je... nekako ublaži tu groznu izgubljenost nakon prekida... nažalost, mislim da nije uvijek tako jednostavno, pogotovo kad imaš blizu 30 i sanjaš nekakvu obitelj, djecu... pa sad moraš sve ispočetka s nkim prolazit što si zapravo već prošao i našao u nekom drugom... Užasno sam razočarana i nemogu shvatit da mu sve te sitnice ništa ne znače, a tako smo se našli u svemu:((((i ja sam imala lavića, isto plavog, s prekrasnim plavim okicama, koje su posivile i hladno me odbacile...
MEP, jako si pozitivan danas:D:top:....drago mi je:D
Ae, ovaj grad je čudo, ovo vrime je čudo:cerek:
Ne triba mi puno za sriću, dosta je sunce i 20° C u 3 misec:cerek:
+šta me ona lipo "naguzila" jučer, pa me i to drži:)
Al neće više...nikad, ako buden imalo pametan:)
Joellie
29.03.2008., 14:05
vidjela sam:mig:....drago mi je da se ti dobro drzis...vrijeme ti je da krenes dalje:)
silence777
29.03.2008., 14:05
Sve je ljepse cim je sunce na nebu, jos kad se pocne osjecat miris proljeca u zraku..Odmah imam vise energije :D
nemreš tu bit pametan, kad su osjećaji u igri... nemoj se kriviti, pa makar napravio neku "grešku", kao javio si joj se, poljubili ste se i sl. svi taki smo sad izgubljeni i osjetljivi, al vidjet ćeš, vrijeme stvarno radi čuda...
Sve je ljepse cim je sunce na nebu, jos kad se pocne osjecat miris proljeca u zraku..Odmah imam vise energije :D
Oli smo susidi?:D
nemreš tu bit pametan, kad su osjećaji u igri... nemoj se kriviti, pa makar napravio neku "grešku", kao javio si joj se, poljubili ste se i sl. svi taki smo sad izgubljeni i osjetljivi, al vidjet ćeš, vrijeme stvarno radi čuda...
Ma znam, al se opet u jednu ruku krivin, jer san dosta grešaka u zadnja 2 miseca napravija... A sve su mi se posli vratile ka bumerang u facu:rolleyes:
Samo dobro, skužija san da san nakon svake greške nešto naučija, pa nije sve tako crno:)
nemojte biti prestrogi prema sebi,izgubljene dušice... niste ništa krivi, tako je moralo biti. za par mjeseci, godinu, dvije, zahvaljivat ćete Bogu što više niste skupa. Bar se meni to dogodilo s bivšim-bivšim, a čvrsto se nadam da će i sa sadašnjim-bivšim... to mi daje snagu za dalje,iako nisam u cvijetu mladosti, al za nekaj se moraš uhvatiti, ili buš ponorel...
Plavi Lav
29.03.2008., 14:24
lavic, kako si danas?:)
Eto tako,slabbo kao inače:rolleyes:
A ti,kako je vama bilo jučer?
Išla si s Yakuzom,Mivucom i Semperom,ako sam u pravu.
odo ja na autoshow, vani je tak lijepo... držite se, MEP, Lavić i ekipa, drago mi je da postoje ovakva mjesta gdje vidiš da nisi jedini u sličnoj patnji, kao da ste preuzeli jedan mali dio moje ljubavne boli i thnx za to;)kissikissi, do večeras ili sutra:)
Joellie
29.03.2008., 14:28
Eto tako,slabbo kao inače:rolleyes:
A ti,kako je vama bilo jučer?
Išla si s Yakuzom,Mivucom i Semperom,ako sam u pravu.
nisam lavic isla s njima....ja nisam u hrvatskoj:)...ali cula sam da nije bilo lose:D
silence777
29.03.2008., 14:28
Oli smo susidi?:D
Nismo bas blizu,ali nekih 200-ak km :)
Ma znam, al se opet u jednu ruku krivin, jer san dosta grešaka u zadnja 2 miseca napravija... A sve su mi se posli vratile ka bumerang u facu:rolleyes:
Samo dobro, skužija san da san nakon svake greške nešto naučija, pa nije sve tako crno:)
Nemoj se kriviti, napravio si jer si tada tako osjecao,da je to potrebno. Da nisi, uvijek bi se pitao e zasto nisam. Nema veze sto se vratilo, naucilo te necemu to i sam kazes, i sad si miran barem jer se ne pitas zasto nisam. I fakat mislim da je bolje da se ne cujete,makar ono u vezi faksa, sto ti bude vise van zivota bit ce ti lakse.
Ma znas ti to sve sam, sto ja pricam :mig:
Plavi Lav
29.03.2008., 14:33
nisam lavic isla s njima....ja nisam u hrvatskoj:)...ali cula sam da nije bilo lose:D
Ajme,zabrijao sam,išla je diva.
Sorry:)
Eto idem sad malo nešto raditi vani oko kuće da ubijem vrijeme.
snickers007
29.03.2008., 14:55
ljudi drzte se..
mene danas drzi neko "veselje", vjerojatno zato jer cu navecer ici van,sutra na autoshow..
i mislim da je to ko neki univerzalni lijek za ovo..napunit si raspored(koji je nekad ona punila..) tak da nemam nikad vremena za nis ..
evo bas mi dosla poruka od frenda, nes bzvz,nebitno .. ali kako me je u srcu stislo nesto, na trenutak sam pomislio da mi ona salje poruku...:(
ah.. zivim za dan kad cu moc rec sebi u glavi - "i bolje da nisam vise sa tobom, nezrela glupaca koja ni sama nije znala sto zeli..." i poljubit neku drugu, vrijednu moje paznje i ljubavi...
hold on ppl, best still awaits us..
Sinfonija
29.03.2008., 16:44
hey!
et' ubijte me odma.......
poslao mi je email sinoc, nakon skoro 2 mjeseca.
sadrzaj je u smislu : gledao sam slike sinoc od prije, i naishao na ovu sliku od nas kada smo se prvi put upoznali, posto znam koliko volish slike poslao sam ti. nadam se da si dobro.
mene k'o da je neko s'nozom ubo! taj osjecaj, ne mogu objasniti.
zasto je poslao to, tako ne vazno, ne bitno. jebo sliku. imam ih milion.
i da NARAVNO, ja sam uzvratila email ukratko i eto.
sada opet razmisljam, zasto zasto zastooooooooo nije me ostavio na miru kao sto je rekao da ce, jer i ja sam njega.
HEEEJ!!
Eto i mene nakon nekog vremena, vidim ima svega, masa strana...ja sam dobro:) , necu previse trkeljat o svom stanju, samo eto- svjesna sam bit ce uspona i padova, malo zesci padovi su ja vjerujem prosli, vrijeme radi svoje i tako...
Vidim i da se neki intenzivnije i druze i ja cu se ukoro pridruziti:D
Svima saljem ogroman:grli::grli::grli: i drzite mi se, svidja mi se IPECIJEV post.
Sinfo draga, ti si fino krenula dalje koliko sam vidjela, tako i nastavi, nemoj dopustit sama sebi da te previse uzdrma, jaka si ti:top:
Ljubim vas
hey!
mene k'o da je neko s'nozom ubo! taj osjecaj, ne mogu objasniti.
zasto je poslao to, tako ne vazno, ne bitno. jebo sliku. imam ih milion.
i da NARAVNO, ja sam uzvratila email ukratko i eto.
sada opet razmisljam, zasto zasto zastooooooooo nije me ostavio na miru kao sto je rekao da ce, jer i ja sam njega.
nisi trebala uzvratit mail, ali sad nema veze. ja sam tu pametna a isto bi uzvratila :D
ne mozes racunati da ce druga strana igrati po pravilima, stogod ste se tad dogovorili i mislili. mozes samo utjecati na to sto ti radis i drzati se svojih pravila.
zasto je to uradio je sasvim nebitno. ne razbijaj si glavu s tim. mozda je htio malo provjeriti tebe, kako se osjecas, mozda mu nedostajes, mozda mu bilo dosadno, mozda cak nije ni nista mislio ... svejedno zasto, to nista ne mijenja.
misli na sebe i nedaj se :)
kadkod pocnem misliti na njega i postavljati pitanja kako, zasto, sto on misli i slicno probam preusmjeriti tu energiju u sebe i napraviti nesto sto me veseli ili uradim nesto sto moram (npr. spremanje stana). nekad je to jako tesko, ali kad pocnes povuce te i prestanes misliti bar na trenutak.
ne ide uvijek, ali pomaze kad nesto radis i ne mislis na njega/nju
i tuga je dio zivota, zato pustite tugi otvoren put, da cete se moci kasnije smijati, stvarno iz srca smijati :)
Eh, eh, baš sam si mislila danas da bi bilo lijepo da se javi forumaš koji je prošao ovo što mi trenutno prolazimo i da nam kaže da trebamo vjerovati u bolje sutra.. kada mi to govore oni koji to nisu prošli, zvuči mi jako isprazno pa hvala na ovom postu.. uf.. opet sam jadna :(
jesam prosao sam i posto sam nov na podrucju foruma drago mi je da sam barem nekome zapao za oko nadam se da ce ti se situacija uskoro poboljsati i da ces krenuti gradom glavom visoko podignutom i bas tada naletjeti na nekoga posebnog
:top:
Mishko Pishko
29.03.2008., 21:55
ja vise ne mogu biti s nikim.2 godine nakon prekida jednostavno me ne zanimaju druge.
u nijednoj ne nalazim nista.sa bivsom sam u povremenom email kontaktu.nisam ju vidio 10mj.
vec mi je pun kurac osjecat ovako.mislit o njoj i razmisljat.
sve mi se cini da ovo stanje odlazi u kronicno..
mackic@
30.03.2008., 01:11
Evo danas se i moja veza okonacala i bas mi je nekako tesko...
Srce mi se cjepa...
silence777
30.03.2008., 01:17
Evo danas se i moja veza okonacala i bas mi je nekako tesko...
Srce mi se cjepa...
Dobrodosla! Mi smo tu,ako ti je lakse-pricaj,sto god :)
Patuljka
30.03.2008., 03:43
Eto, baš čudno, al danas ujutro sam se osjećala najgore dosad, a večer je bila stvarno super.. nisam spavala gotovo čitavu noć, probudila sam se s takvom mučninom da sam mislila da ću se izrigat čim zinem, jest naravno opet nisam mogla (skinula 3kg u 5 dana; eto vam recept - samo nek vam voljena osoba kaže da vas ne voli :D), a onda sam oko pol 5 otišla frendici i njenom dečku, našim "zajedničkim frendovima" i malo plakala, pričala im o tom kaj je bilo, popljuvali su ga totalno, napila sam se, onda sam itašla van s frendicama, bilo je malo dosadno al bar nisam bila doma i sad sam doma s jednim čudnim osjećajem koji nisam osjetila već par dana, a taj je da se osjećam baš ok.. znam da će sutra opet bit sranje.. al bilo je relativno ok na kraju danas.. malo više vjerujem u bolje sutra...
mackic@
30.03.2008., 03:50
Hvala vam,a ne znam ni sama sta da kazem.
Odavno sam na ovom forumu,i pratim desavanja na US-u.
Vec dugo sam s momkom,ali sam osjetila da vise nije to to i da sam se pocela hladiti,i nisam mu nista zeljela reci jer ni ja sama nisam znala sta zelim...I onda me je on upitao iz cista mira,jel to s nama nesto ne stima...i tako je prica krenula,rekla sam mu sve...i sve se zavrsilo na neki ruzan nacin,a to zaista nisam zeljela:(
Citav dan placem,sjecam se njegovih poruka,ne mogu da vjerujem da sam ga zadnji put poljubila jucer...srce mi se cjepa jako..
Ne bih zeljela da se pomirimo,iako znam da je on super decko,savrsen,ma jednostavno predobar...ali nekako osjecam da nije za mene.
Ali onda mi opet nije jasno,zasto onda placem bez prestanka i zasto mi je tesko?
Jako mi je zao,sto sam ga povrijedila,sve bih dala samo da mene njegova bol boli :(
I sto je najgore,njemu sam nakon dugoo vremena srce poklonila.Bio je jedina osoba kojoj sam vjerovala,prepustila se..bez ikakvih pitanja.
Isto tako nakon sto je moj bivsi okoncao vezu koja je trajala 3 god...i pitam se da li je njemu bilo krivo kad je mene ostavio,na ovaj nacin na koji je meni krivo sto sam ovoga sad ostavila?
Vec dugo sam s momkom,ali sam osjetila da vise nije to to i da sam se pocela hladiti,i nisam mu nista zeljela reci jer ni ja sama nisam znala sta zelim...I onda me je on upitao iz cista mira,jel to s nama nesto ne stima...i tako je prica krenula,rekla sam mu sve...i sve se zavrsilo na neki ruzan nacin,a to zaista nisam zeljela:(
Jako mi je zao,sto sam ga povrijedila,sve bih dala samo da mene njegova bol boli :(
i pitam se da li je njemu bilo krivo kad je mene ostavio,na ovaj nacin na koji je meni krivo sto sam ovoga sad ostavila?
za ovo boldano - respect:top::s:s:s
lijepo jec vidjeti da ima ljudi koji znaju biti iskreni, obično se prekida bez objašnjenja i istine.... ili se istina skriva lažima koje nam odgovaraju ili manje bole....
žao mi je što je završilo na ružan način, možda je njemu trenutno teško prihvatit istinu koja boli, ali vjerujem da će s vremenom shvatit i cijenit činjenicu da si bila iskrena...
tvoje suze i ožalošćenost što si nekog povrijedila samo govori da si od rijetkih nesebičnih ljudi koji ne misle samo na sebe...:s
i sama znaš da si ispravno postupila i vjerujem da ćeš uskoro šetati s osmijehom na licu jer osobe kao ti zaslužuju sreću...
i još jednom.... respect:s:s:top:
Joellie
30.03.2008., 11:03
mivuc..jesmo mi jedini budni ovdje?:D
mivuc..jesmo mi jedini budni ovdje?:D
ma ne bih ni ja bio da ne moram i tek sad vidim da kasnim na posao
pusa tebi i drago mi je vidjet da se oporavljaš...:top::five::kiss:
odoh sad...
Plavi Lav
30.03.2008., 11:06
Evo i mene.:)
E sad,ima nas više budnih,no što se tiče psihičkog oporavka vi ste jedini budni:D
@Mivuc
Kako se se ti,diva,yakuza i semper proveli?
Joellie
30.03.2008., 11:08
jutro lavic:)
jesi li bolje danas?:)
Plavi Lav
30.03.2008., 11:10
jutro lavic:)
jesi li bolje danas?:)
Baš i ne....
Čim sam se probudio osjetio sam da sam pun jada.
Baš na onaj način da ti se neda niti dignuti iz kreveta,baš ništa.
A vani je baš lijepo vrijeme.....
A kako si mi ti?
Joellie
30.03.2008., 11:14
Baš i ne....
Čim sam se probudio osjetio sam da sam pun jada.
Baš na onaj način da ti se neda niti dignuti iz kreveta,baš ništa.
A vani je baš lijepo vrijeme.....
A kako si mi ti?
poznat mi je osjecaj...ali moras se boriti protiv toga..lijepo je vrijeme..izadji van..:)
ja sam super..malo nenaspavano..ali se osjecam dobro...to isto i tebi zelim:)
Plavi Lav
30.03.2008., 11:17
poznat mi je osjecaj...ali moras se boriti protiv toga..lijepo je vrijeme..izadji van..:)
ja sam super..malo nenaspavano..ali se osjecam dobro...to isto i tebi zelim:)
Ma hvala ti puno:grli::five:
Moram se trgnuti a nadam se da budem,vjerujem da će biti bolje a to je najvažnije da si posložim sve u glavi i da se i ja sam uvjerim u to:top:
Joellie
30.03.2008., 11:19
Ma hvala ti puno:grli::five:
Moram se trgnuti a nadam se da budem,vjerujem da će biti bolje a to je najvažnije da si posložim sve u glavi i da se i ja sam uvjerim u to:top:
onda najbolje jos danas kreni s tim:mig:
Plavi Lav
30.03.2008., 11:21
onda najbolje jos danas kreni s tim:mig:
Uf krenuo sam ja još prije par mjeseci samo što sam za sobom vukao i "teret" koji mi nije dao da napredujem.:mig:
Sad idem dalje bez tog "tereta".
Ma kad vidim tebe sretnu odmah mi je sve lipše :D
Semper Fi
30.03.2008., 11:26
Dobro jutro svima!!:)
Pijesak u učima i umor jer sam previše spavao, a novi dan čeka na nas....
Lave, kao što ti je Joelle rekla, izađi i prošetaj u svom stilu, ponosno....
Nikad ne znaš što te pozitivno negdje očekuje....
Joelle, imaš lijep avatar i znam da je u skladu s trenutnim rapoloženjem :)...
Danas je predivan dan !!! :D
Joellie
30.03.2008., 11:51
Dobro jutro svima!!:)
Pijesak u učima i umor jer sam previše spavao, a novi dan čeka na nas....
Lave, kao što ti je Joelle rekla, izađi i prošetaj u svom stilu, ponosno....
Nikad ne znaš što te pozitivno negdje očekuje....
Joelle, imaš lijep avatar i znam da je u skladu s trenutnim rapoloženjem :)...
Danas je predivan dan !!! :D
da.....dan je predivan:)
:K:K:K:K
Joellie
30.03.2008., 11:55
Uf krenuo sam ja još prije par mjeseci samo što sam za sobom vukao i "teret" koji mi nije dao da napredujem.:mig:
Sad idem dalje bez tog "tereta".
Ma kad vidim tebe sretnu odmah mi je sve lipše :D
i ja zelim da vidim tebe sretnog:)...i to sto prije:)
Plavi Lav
30.03.2008., 11:59
i ja zelim da vidim tebe sretnog:)...i to sto prije:)
A čuj mogu se ja sad slikati sa smajlom pa ti pošaljem sliku na mail :D
Joellie
30.03.2008., 12:06
A čuj mogu se ja sad slikati sa smajlom pa ti pošaljem sliku na mail :D
cekam:mig:
Patuljka
30.03.2008., 12:35
Eto, ja sam se sad ustala.. zasad sam ok, al imam neki gadan osjećaj da ću se raspast do navečer...
Plavi Lav
30.03.2008., 12:40
Eto, ja sam se sad ustala.. zasad sam ok, al imam neki gadan osjećaj da ću se raspast do navečer...
Dugo spavaš:)
Ja se svaki dan budim već oko 6 pa onda ležim i zujim :D
Tko rano rani..............bit će umoran :D
Patuljka
30.03.2008., 13:11
Dugo spavaš:)
Ja se svaki dan budim već oko 6 pa onda ležim i zujim :D
Tko rano rani..............bit će umoran :D
Eh da, prvi put ovaj tjedan.. i povezano je s činjenicom da sam došla oko 4 doma.. ;)
Evo i mene.:)
E sad,ima nas više budnih,no što se tiče psihičkog oporavka vi ste jedini budni:D
@Mivuc
Kako se se ti,diva,yakuza i semper proveli?
i ccccc je bila s nama. bilo bi bolje i dulje da nismo morali ujutro na posao(većina nas...:eek:)
inače, cure su pravi bombončeki...:cerek::cerek::cerek::kiss: ne znam šta bi tim tipovima...:ne zna::flop:
lave, samo hrabro.... znaj da xse najteže boriti protiv sebe i svaki put kad se othrvaš želji da joj se javiš, budi ponosan na sebe, a ako poklekneš - znaj da nam se to svima događalo... nije smak svijeta, ali počni više cijenit sebe..:top:
drži se
imaš pp od sempera...
mackic@
30.03.2008., 14:44
za ovo boldano - respect:top::s:s:s
lijepo jec vidjeti da ima ljudi koji znaju biti iskreni, obično se prekida bez objašnjenja i istine.... ili se istina skriva lažima koje nam odgovaraju ili manje bole....
žao mi je što je završilo na ružan način, možda je njemu trenutno teško prihvatit istinu koja boli, ali vjerujem da će s vremenom shvatit i cijenit činjenicu da si bila iskrena...
tvoje suze i ožalošćenost što si nekog povrijedila samo govori da si od rijetkih nesebičnih ljudi koji ne misle samo na sebe...:s
i sama znaš da si ispravno postupila i vjerujem da ćeš uskoro šetati s osmijehom na licu jer osobe kao ti zaslužuju sreću...
i još jednom.... respect:s:s:top:
Hvala ti :)
Patuljka
30.03.2008., 15:33
O da.. čini se da je loše raspoloženje opet lagano počelo..
samo navika
30.03.2008., 16:24
Hello! Evo i mene nazad! Koliko vidim, dobro se držimo.
Neko se vrijeme nisam javljala jer sam čvrsto odlučila ići dalje i izbaciti iz glave sve vezano uz njega što je uključivalo i ovaj topic. Eh, da. Prošlo je gotovo mjesec dana i polako sam dolazila k sebi, ignorirala sam sve njegove poruke i pozive. Jučer mi je ponovno poslao poruku, neku srcedrapateljnu i ja ga ne mogu izbaciti iz glave.
Iako prije mislim da je to napravio jer mu je ego povrijeđen i zna sudeći po mom karakteru da mi je teško bez njega. Bez brige :), odgovorila sam samo da prestane s time i da meni takve izjave vše ne znače ništa. Ne moram reći da više ništa nije slao.
Moj ponos je ostao zadržan i nisam pokleknula, ali sam opet jako, jako tužna.
Recite mi da je to samo prolazna faza.:D
Joellie
30.03.2008., 16:44
Hello! Evo i mene nazad! Koliko vidim, dobro se držimo.
Neko se vrijeme nisam javljala jer sam čvrsto odlučila ići dalje i izbaciti iz glave sve vezano uz njega što je uključivalo i ovaj topic. Eh, da. Prošlo je gotovo mjesec dana i polako sam dolazila k sebi, ignorirala sam sve njegove poruke i pozive. Jučer mi je ponovno poslao poruku, neku srcedrapateljnu i ja ga ne mogu izbaciti iz glave.
Iako prije mislim da je to napravio jer mu je ego povrijeđen i zna sudeći po mom karakteru da mi je teško bez njega. Bez brige :), odgovorila sam samo da prestane s time i da meni takve izjave vše ne znače ništa. Ne moram reći da više ništa nije slao.
Moj ponos je ostao zadržan i nisam pokleknula, ali sam opet jako, jako tužna.
Recite mi da je to samo prolazna faza.:D
ne trebamo ti mi nista reci:mig:...znas i sama da je prolazna faza:)
samo tako nastavi:top:
samo navika
30.03.2008., 16:47
:grli:
Ljudi sta je s Dozom, pao mi na pamet, gledam kako se topic razvija, a njega nigdje...?
Samo navika, meni je taj tvoj potez prva liga i naravno da je faza, samo ti fino glavu gore:mig::top:
Drzim fige svima i saljem vam pozitivu koja mene pere.
Malo sam i ja ojacala...:cerek:
Ljubim vas
Joellie
30.03.2008., 19:11
Ljudi sta je s Dozom, pao mi na pamet, gledam kako se topic razvija, a njega nigdje...?
dozo se prilicno dobro oporavio i uziva u rl:)..(dozo, nadam se da se ne ljutis sto pisem umjesto tebe:mig:)...i nadam se i ja da ce se uskoro javiti i ovdje:D
mala lutkica
30.03.2008., 20:39
evo dragi moji..
pridružujem se vašem klubu..
prekinuli smo... :cry:
Joellie
30.03.2008., 20:51
pricaj lutkice:)...kad?....zasto?...kako?
mala lutkica
30.03.2008., 20:56
ma neznam niti od kud bi počela..
uglavnom već neko vrijeme se navlačimo i tako...danas je definitivno puklo..dvije godine smo bili skupa..
stalno smo se svađali..njegova sebičnost me izluđivala...
plačem već satima,nemogu se smiriti..
pinky cat
30.03.2008., 20:58
help!!!!:ne zna:
mala lutkica
30.03.2008., 21:01
šta je bilo pinky cat???
mala lutkica
30.03.2008., 21:04
joelle di si nestala? :(
pinky cat
30.03.2008., 21:24
trebam pomoć neznam što da radim!!!
silence777
30.03.2008., 21:29
uglavnom već neko vrijeme se navlačimo i tako...danas je definitivno puklo..dvije godine smo bili skupa..
jesi ti na kraju skupila snage to okoncati ili?
mala lutkica
30.03.2008., 21:34
jesi ti na kraju skupila snage to okoncati ili?
da,jesam... :(
mackic@
30.03.2008., 21:34
Sta je ovo svakim nas je danom sve vise i vise.
Ja sam danas pricala sa svojim,i dogovorili smo se da cemo 3 tjedna na hlađenje,dakle bez poziva,sms-ova i viđanja i onda cemo se naci i vidjeti hocemo li dalje nastaviti.
Osjecam se lijepo,iako sam jucer plakala citav dan.
Ne znam da li je to dobro,jer mislim da sam se bas ohladila,ali ne znam zasto sam onda jucer plakala citav dan i noc:confused:
Drzite se ljudi!!!!:)
mala lutkica
30.03.2008., 21:35
trebam pomoć neznam što da radim!!!
pa reci o čemu se radi..:confused:
samo navika
30.03.2008., 21:37
Znam kako ti je.
Kod mene je problem bio taj što bi se uvijek posvađali oko njegove sebičnosti i ne pretjerujem kad tako kažem. Primjer - radi navečer i kaže kako je umoran i gladan i jedva čeka doći nam kući, ja skuham večeru u pola 2 ujutro, a on na kraju ode s dečkima na cugu poslije posla, zapije se i takav dođe u 5 ujutro.
Da je bilo jednom ili par puta, ne bih ništa rekla.
A ja sam se budala trudila.:rolleyes:
Razmisli zašto ste se zapravo svađali jer se često iza bezazlenih svađica kriju puno veći problemi i iskreno prema sebi odvagni tko je u većoj mjeri kriv za to. Tek onda tvoja će savjest biti čista, a ti ćeš moći hladne glave kročiti dalje.
Meni nedostaje, jako, ali neće me više dobiti natrag. Nikada.
silence777
30.03.2008., 21:38
Ja sam danas pricala sa svojim,i dogovorili smo se da cemo 3 tjedna na hlađenje,dakle bez poziva,sms-ova i viđanja i onda cemo se naci i vidjeti hocemo li dalje nastaviti.
Osjecam se lijepo,iako sam jucer plakala citav dan.
Ne znam da li je to dobro,jer mislim da sam se bas ohladila,ali ne znam zasto sam onda jucer plakala citav dan i noc:confused:
Drzite se ljudi!!!!:)
Pa cuj,uvijek je tesko kad se ljudi rastaju, tako da je normalno valjda da places,ipak su u to sve ukljucene i emocije,koliko god razum kaze suprotno i znas da je mozda bolje da prekinete. Pa s tim nekim si dijelila svaki dan protekle 2 godine, i smijala se i plakala,a sada osjecas da ga uskoro nece biti.Ako ste se tako dogovorili,i mislis da ce vam to pomoci da vidite gdje ste i sto ste-onda prodi kroz ta 3 tjedna i vidi kako ces se osjecat.
mackic@
30.03.2008., 21:44
Pa cuj,uvijek je tesko kad se ljudi rastaju, tako da je normalno valjda da places,ipak su u to sve ukljucene i emocije,koliko god razum kaze suprotno i znas da je mozda bolje da prekinete. Pa s tim nekim si dijelila svaki dan protekle 2 godine, i smijala se i plakala,a sada osjecas da ga uskoro nece biti.Ako ste se tako dogovorili,i mislis da ce vam to pomoci da vidite gdje ste i sto ste-onda prodi kroz ta 3 tjedna i vidi kako ces se osjecat.
Da u pravu si,jer da si sa mravom to vrijeme proveo opet bi ga zavolio:)
Ja znam da ja njega ne volim na neki pravi nacin,ali ga volim na neki svoj nacin...i zadnji mjesec dana bas sam se pocela hladiti,i namjeravala sam s njim prekinuti,i onda je on osjetio da nesto ne stima...pocela je prica o tome i tako smo jucer prekinuli.I citav sam dan plakala.
Sad mi je dobro,jer valjda znam da je tu negdje...ali onda kad prođu ta 3 tjedna i ako se slozimo da necemo nastaviti vezu,opet ce mi biti zao i falit ce mi puuno.
Ne mogu ni ja sama sebi razjasnit neke stvari:ne zna:
mala lutkica
30.03.2008., 21:46
Znam kako ti je.
Kod mene je problem bio taj što bi se uvijek posvađali oko njegove sebičnosti i ne pretjerujem kad tako kažem. Primjer - radi navečer i kaže kako je umoran i gladan i jedva čeka doći nam kući, ja skuham večeru u pola 2 ujutro, a on na kraju ode s dečkima na cugu poslije posla, zapije se i takav dođe u 5 ujutro.
Da je bilo jednom ili par puta, ne bih ništa rekla.
A ja sam se budala trudila.:rolleyes:
Razmisli zašto ste se zapravo svađali jer se često iza bezazlenih svađica kriju puno veći problemi i iskreno prema sebi odvagni tko je u većoj mjeri kriv za to. Tek onda tvoja će savjest biti čista, a ti ćeš moći hladne glave kročiti dalje.
Meni nedostaje, jako, ali neće me više dobiti natrag. Nikada.
i ja sam imala nekih sličnih situacija..
ma bila bi za njega dala sve..a njemu je sve uvijek bilo teško..
i ja više nisam mogla..
Želim nekog pored kojeg ću se osjećat VOLJENO I CIJENJENO.
Ae:D
Stari ostaju, novi dolaze:D
silence777
30.03.2008., 21:49
Da,htjela si prekinuti i onda kad je doslo do toga si plakala, mozda bs jer nisi sigurna sto zelis? Tako sam i ja jednom prekinula, i 3 dana bila u komi, kao falio mi je, i pomirili se-da bi nakon niti 20 dana ja opet dosla na isto. Jednostavno ga nisam dovoljno voljela,al mi je bilo tesko kad sam prekinula jer sam ostala sama. Cudni smo i mi, malo i pa ne bi :ne zna:
Razmisli i ti sama o svemu,pokusaj sad skrojiti u svojoj glavi da je konacni kraj.nacin na koji ga volis, dali vise nalikuje prijateljskoj ljubavi ili ne? Bili i dalje mogla prelaziti preko njegove sebicnosti, i na kraju najvaznije:dali si ti sretna u toj vezi?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.