View Full Version : izbrisati linux particiju?
prije nekih mjesec dana instalirao sam mandrake 9.0 na posebnu particiju, prvo sam se slomija dok sam sve to sredija, premda sam ima jos problema sa grafickom i misom, ali modem i zvucnu nikako nisam moga namistit, pa sam odlucija sve odinstalirat...
e sad, uspija sam samo skinit boot loader tako da mi se windowsi mogu dizat, ali mi je ostala skrivena ta particija, tako da sam sad osta bez 10 gb
dajte ljudi ako neko ima ikakvu ideju kako da odinstaliram linux ili formatiram tu particiju
Sa PM8 to mozes rjesit:top:
Equilibrium
15.12.2003., 17:45
JoZ@ kaže:
Sa PM8 to mozes rjesit:top:
Potpisujem :D
Equilibrium kaže:
Potpisujem :D
afkors, slažem se i ja. Prvo obrišeš sve particije, onda to sformatiraš i na kraju s resize napraviš kaj ti treba
butters
15.12.2003., 21:30
Maky kaže:
afkors, slažem se i ja. Prvo obrišeš sve particije, onda to sformatiraš i na kraju s resize napraviš kaj ti treba
Koja destrukcija :top:
Zašto mu nisi predložio da baci komp i uzme novi ? :D
A sad malo blaže rješenje:
Uzmi lijepo neki program za particionisanje ( Partition Magic koji je gore spominjan je vrlo prijatan za rad), u njemu izbriši tu particiju, slobodan prostor koji ostane dodaj nekoj opstojećoj particiji ili napravi fat32 particiju za podatke..
butters kaže:
Koja destrukcija :top:
Zašto mu nisi predložio da baci komp i uzme novi ? :D
:bonk: ups zajebo sam se, sad kad čitam ponovo svoj post umirem od smijeha da je kojim slučajem to napravio :lol::lol:
Nisam mislio zeznut čovjeka, jebiga pretpostavio sam po sebi da ima više diskova
a zakaj FAT32 a ne nekaj drugo:confused:
Equilibrium
15.12.2003., 22:31
fat32 je okej ako želiš pristupati tom disku iz recimo win98 ili pisati po njemu iz linuxa ili neš takvo
eh hvala, a jeli mogu to napravit sa norton utilities, nesto mi nudi kad idem skenirat disk, ali nisam siguran da mi to nebi sjebalo i win particiju?
Equilibrium
16.12.2003., 12:29
ne možeš.
ma moze s nortonom. norton je svemoguc! ako nista nek bar trazi tu f-ju u nortonu pa kad nadje nek se javi opet :-))
AxMi-24
18.12.2003., 00:44
scotty kaže:
ma moze s nortonom. norton je svemoguc! ako nista nek bar trazi tu f-ju u nortonu pa kad nadje nek se javi opet :-))
Ajde ajde nemorate svakog zajebat ko ong tipa koji je trebo skurit plocu na poslu pa skurio onu doma.
Da vas nije sram :nono:
LeningradRevenger
18.12.2003., 00:50
E aksiću moj, kao što'b ti reko
Knowledge is power but ignorance is bliss
ili kako je lepo biti glup
evo jos:
brdo, dolina, tunel, masina. qrac u pizdu ulazi.
ah bas volim te pametne uzrecice
uspia sam izbrisat linux particiju i formatirat je u ntfs, e onda sam je isa spojit sa drugom pa mi sad kad se dizu windowsi, na onom lijepom plavom ekranu pise:
xmnt2001 program not found skipping autocheck
uspia sam nac nesto za pomoc, ali ima samo na francuskom ili ruskom pa mi nije bas jasno, nesto bi treba u registriju prckat... valjda necu nista zasrat :D
LeningradRevenger
18.12.2003., 16:19
scotty kaže:
ah bas volim te pametne uzrecice
A paz sad ovu:
Tri livade, nigdje nema hrčka
nisam nista uspija... sad mi umisto onoga pise druga poruka, malo je prebrza da skuzim sta, ma vratit cu ono u registri dok ne skuzim sta da napravim
e usput, ako neko ima partition magic 6.0, jel bi mogli kopirat program xmnt2001 iz windows/system32, pa da mi ga date
aj ti ljepo format c: pa ispocetka:W
LeningradRevenger kaže:
A paz sad ovu:
Tri livade, nigdje nema hrčka dobraaa dobraa!!
JoZ@ kaže:
aj ti ljepo format c: pa ispocetka:W
pazi ti da te equi ne vidi:D moraš format c: /u /autotest :D:w
Mlaen kaže:
joj da:D
Equilibrium
22.12.2003., 01:48
Mlaen kaže:
Na spominjite ime gospodina svoga uzalud...
equi
equi
equi
equi
equi
equi
equi
equi
equi
equi
equi
equi
equi
equi
equi
equi
equi
equi
uspia sam sredit ono sa xmnt2001, pa ako se kome desi ista stvar:
Find and Empty area on your desktop. Righ-click and choose "new" and then "text document". It will create an icon on your desktop with "new..." highlighted. Hit backspace and type PM.REG. Hit Enter and choose OK.
Now highlight ALL the text below BETWEEN the Cut Here lines. Right-click and choose copy. Go to the Desktop. Right-click on the PM.REG icon and choose Edit. Paste the text. Go to the Top Right corner and click close. Double-click on the icon and answer Yes. Reboot. Delete the PM.REG icon.
--------------- Cut Here -------------------------
REGEDIT4
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Session Manager]
"BootExecute"=hex(7):61,75,74,6f,63,68,65,63,6b,20,61,75,74,6f, 63,68,6b,20,2a,\
00,00
--------------- Cut Here -------------------------
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.