View Full Version : Autobiografksa....
Gambino
14.01.2003., 05:51
Pun mi je zivot gresaka
ponavljam ih dan za danom
al jos od rane mladosti
osjecam da je neko sa mnom
da dise u blizini
i da brine o sudbini mojoj
koliko sam gluposti
napravio u zivotu
skoro da sam i pretjero
neka mi je na sramotu
nosio sam u torbi glavu
izvuko je zivu i zdravu
samo ja znam sto
na ramenima mi dva andjela sjede
cuvaju me od nesrece i bijede
dva an?ela danju, nocu rade
paze da mi neko srecu ne ukrade
potrosio sam zivot do pola
ko sapun od jorgovana
kolko sam u park kafani
ostavio kisnih dana
dok vjetar na izlog lijepi lisce
neko kao da mi ruku stisce
samo ja znam ko
o tebi sam mastao
cekao te dan za danom
usetala si u moj zivot
pod zutim kisobranom
"ona je sve sto ti treba"
sapnuo je neko kao s neba
samo ja znam ko
Bilo je tako lepo, a sad je sve samo jedan veliki rez na mojoj dusi...
http://www.DveMaleBebe.********
neznam kako ovo sve ide u forumu ali nadam se da cu upjeti....
imam jedno pitanje....
ZASTO???? zasto mi se sada javlja???
e vak, jeli vam se ikada deslo da vam jedna cura ne ide iz glave?????i to vec duze vrime....vrime u kojima ste puno drugi cura upoznali i imali ali ona uvek je pred vasima ocima .kada ste je mogli imati niste imali snage ni hrabrosti da joj kazete. Iako ste obodovoje isto osicali i puno lipoga vrimena imali....ona je otsila jer mislila da ne zelim nista...nasla je drugoga momka......to je i raskinulo nase prijateljstvo.......poslie skoro godinu, javljavam se.........kaze ima jos uvik momka i sretna je a i ozbiljno je sa njim ali zeli imati kontakt ....nedostajem joj.....prica o posebno vremenu prije, kako nikada nemoze zaboraviti i pise sto je stvarno osicala za mene.......
....mene je to sada isto pogodilo malo da neznam sta da mislim o tome svemu......... muci me....
......zasto mi se javlja, zasto sada i sta hoce u stvari??????
Nikad nije kasno
da se voli strasno
Časna riječ :s :s :s
Što vi koji ste propuštali prilike samo sjedite i pitate se zašto sad, zašto kad, sutra i itd. umjesto da iskoristite priliku kad vam se pruža.
Znaš zašto ti se sad javlja. Vjerojatno misli da bi bio dobar kum na njenom vjenčanju :B
daysleeper
15.01.2003., 22:50
Mr.XX kaže:
imam jedno pitanje....
e vak, jeli vam se ikada deslo da vam jedna cura ne ide iz glave?????i to vec duze vrime....vrime u kojima ste puno drugi cura upoznali i imali ali ona uvek je pred vasima ocima .kada ste je mogli imati niste imali snage ni hrabrosti da joj kazete. Iako ste obodovoje isto osicali i puno lipoga vrimena imali....ona je otsila jer mislila da ne zelim nista...nasla je drugoga momka......to je i raskinulo nase prijateljstvo.......poslie skoro godinu, javljavam se.........kaze ima jos uvik momka i sretna je a i ozbiljno je sa njim ali zeli imati kontakt ....nedostajem joj.....prica o posebno vremenu prije, kako nikada nemoze zaboraviti i pise sto je stvarno osicala za mene.......
....mene je to sada isto pogodilo malo da neznam sta da mislim o tome svemu......... muci me....
Moja procjena....tebe za prijatelja a njega za dečka. Hoće obojicu pa kad joj malo paše onda će ti dati neke nade, jer njoj odgovara svaka pažnja koju može dobiti, a ti ćeš naravno skakati oko nje nadajući se da će ti se vratiti. prijateljstvo sa ženskom, a posebno sa bivšom ja ti savjetujem da izbjegneš.
Sasvim tacno! Ona trazi paznju, oce uvjek nekog kraj sebe, i napravit ce sve da to dobije. Povredit tebe je najmanje sta ce napravit...
Govorim iz, naravno, vlastitog iskustva...
Bell@ Baggins *
16.01.2003., 15:38
Mr.XX kaže:
imam jedno pitanje....
mislim da bi trebao lijepo rascistiti situaciju, pitati je sto osjeca sada i sto hoce, onda ti lijepo kazes sto osjecas ti i sto ti hoces, a ne pogadjati.
pa ja jos uvik nesto osicam za nju a imam dojam da to i ona radi.......
Ella, ljudi se mijenjaju....nekad je ipak kasno :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.