View Full Version : cenzura u premiere cs3
Kako u premiereu pro cs3 cenzurirati(zamutiti) npr. nekome facu ili registraciju od auta?
Dajte ljudi što nitko ne zna, ako ništa barem mi dajte neki link za to
Nemam cs3 ali predpostavljam da je slicno ko na starijima. Pokusaj sa video effecticama. Window-Effects-Video effects i tamo nadi blur. Zatim otvori effect control baci ga unutra i onda se pokusaj s time igrati. Vjerovatno je moguce uz bluranje cijelog framea i samo jedan dio frame blurati. Druga stvar koja mi pada napamet da se napravi nesto tipa bluranog stkla u photoshopu i onda ubacuje u premier. Al probaj sa prvim :D.
Nemam cs3 ali predpostavljam da je slicno ko na starijima. Pokusaj sa video effecticama. Window-Effects-Video effects i tamo nadi blur. Zatim otvori effect control baci ga unutra i onda se pokusaj s time igrati. Vjerovatno je moguce uz bluranje cijelog framea i samo jedan dio frame blurati. Druga stvar koja mi pada napamet da se napravi nesto tipa bluranog stkla u photoshopu i onda ubacuje u premier. Al probaj sa prvim :D.
mislim da on hoce sliku editirat, a ne video...
oznaci dio koji zelis zamutit i pod efektima izaberi blur :-)
mislim da on hoce sliku editirat, a ne video...
oznaci dio koji zelis zamutit i pod efektima izaberi blur :-)
Mislim da se ovdje radi o premeriu a ne photoshopu pa bi ipak to bio video a ne slika.
radi se o premieru dakle video
Mislim da se ovdje radi o premeriu a ne photoshopu pa bi ipak to bio video a ne slika.
uf.. sorry.. vidio cs3 i uopce nisam citao ono ispred :) moj grijeh :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.