PDA

View Full Version : cenzura u premiere cs3

Starča
17.02.2008., 21:09
Kako u premiereu pro cs3 cenzurirati(zamutiti) npr. nekome facu ili registraciju od auta?

Starča
20.02.2008., 20:23
Dajte ljudi što nitko ne zna, ako ništa barem mi dajte neki link za to

tope
20.02.2008., 22:55
Nemam cs3 ali predpostavljam da je slicno ko na starijima. Pokusaj sa video effecticama. Window-Effects-Video effects i tamo nadi blur. Zatim otvori effect control baci ga unutra i onda se pokusaj s time igrati. Vjerovatno je moguce uz bluranje cijelog framea i samo jedan dio frame blurati. Druga stvar koja mi pada napamet da se napravi nesto tipa bluranog stkla u photoshopu i onda ubacuje u premier. Al probaj sa prvim :D.

F.C.B.
21.02.2008., 13:07
Nemam cs3 ali predpostavljam da je slicno ko na starijima. Pokusaj sa video effecticama. Window-Effects-Video effects i tamo nadi blur. Zatim otvori effect control baci ga unutra i onda se pokusaj s time igrati. Vjerovatno je moguce uz bluranje cijelog framea i samo jedan dio frame blurati. Druga stvar koja mi pada napamet da se napravi nesto tipa bluranog stkla u photoshopu i onda ubacuje u premier. Al probaj sa prvim :D.

mislim da on hoce sliku editirat, a ne video...

oznaci dio koji zelis zamutit i pod efektima izaberi blur :-)

tope
26.02.2008., 18:47
mislim da on hoce sliku editirat, a ne video...

oznaci dio koji zelis zamutit i pod efektima izaberi blur :-)

Mislim da se ovdje radi o premeriu a ne photoshopu pa bi ipak to bio video a ne slika.

Starča
28.02.2008., 22:19
radi se o premieru dakle video

F.C.B.
28.02.2008., 23:11
Mislim da se ovdje radi o premeriu a ne photoshopu pa bi ipak to bio video a ne slika.

uf.. sorry.. vidio cs3 i uopce nisam citao ono ispred :) moj grijeh :)