View Full Version : Stara dobra vremena....
Jebate, pol ovog muškog kutka bi, u stvari, trebalo prebaciti na papanluk... Te ona ovo, te ono, te ga jebe jer sim, pa ga ne jebe jer tam....kak je to nekad drukče bilo...ak je srala, zemeš kramp ili sekiru, zatučeš mrcinu i, eventualno, odeš se na općinu razdužiti s kožom. A danas.....da tak nekaj napraviš mogel bi čak i u zatvoru završit! Sve to ide u krasan kuratz.....
divljakusa
17.12.2003., 18:40
Ma sve je ok dok god ima pravih muskarcina :D
..a unda
17.12.2003., 18:51
ma da, laudator temporis acti..i ja sam takav. nema vise starih dobrih vremena.
slucajno sam..eto..nekako..bio prisiljen..preuredjivati jedan scenarij gdje on nju zatuce macom po glavi radi njene prevare. a prije toga je morala staviti pogacu na glavu koju je sama ispekla. pa smo morali ubacivati eroticne scene...da ublazimo patologiju..mos mislit. totalnooo nerazmumijevanje tradicije i starih vremena.
eh, simbolika kurasavina je kujac prema tome.
nestala dobra vremena. danas se se sve rjesava americki...pismejker..bum..i bog. i onda jos crtaju po kadru, jebo ih tarantino.
nestala dobra vremena, nema vise dobrih filmova... svijet propada. :2up:
:bonk:
Mljacko
17.12.2003., 19:04
odgovor je jednostavan, pola foruma su muške teme:cool:
sve ostale su unisex, osim mode i takvih stvari
atlantis
17.12.2003., 20:05
quratz (i to mali) :D
u stara dobra vremena su muskarci sa sjekiricom sklepanom od kamena, grane i komada koze naganjali dinosaure po preriji :D
daklem, bili su lovci...
danas su 'vashe' lovacke sposobnosti svedene na lov daljinskim po kanalima i lov za pivom po frizideru :D
i sad bi vi (muskarci) od nas (zena) htjeli da smo ko i prije?
quratz :D (i to mali)
prvo ti meni frajeru doslepaj dinosaura :D onda mozemo dalje razgovarat :D :cerek:
..a unda
17.12.2003., 21:02
atlantis..ne grintaj.
to ste vi zene krive sto smo mi takvi. vi ste od nas to napravile. napravile ste od nas obicne muske klonove. :D :D
atlantis
17.12.2003., 21:05
..a unda kaže:
atlantis..ne grintaj.
to ste vi zene krive sto smo mi takvi. vi ste od nas to napravile. napravile ste od nas obicne muske klonove. :D :D
da smo vas mi napravile bili bi 'kak bog zapoveda' :D
a ne ovakvi kakvi jeste :D :D
i ne grintam ja, grinta pokretach topica...
umjesto da bude sretan sto ima u kaj umocit s vremena na vrijeme (ili nema mozda, pa ga je to ponukalo na otvaranje topica?) on se buni nekaj...
placipicka, a ne muskarcina :D :D
a ti, klonu jedan najobicniji, pokloni se mojoj intuiciji molim lijepo :D
mrsavipas
17.12.2003., 21:07
atlantis je ovo sklepala:
u stara dobra vremena su muskarci sa sjekiricom sklepanom od kamena, grane i komada koze naganjali dinosaure po preriji
ja bih radije lovio dinosaure nego kokosi:B
atlantis
17.12.2003., 21:09
mrsavipas kaže:
ja bih radije lovio dinosaure nego kokosi:B
aham :D
zato ti je flasha rakije cura, a gumena lutka ljubavnica :D :D
mrsavipas
17.12.2003., 21:12
atlantis kaže:
aham :D
zato ti je flasha rakije cura, a gumena lutka ljubavnica :D :D
gumena lutka bar ne kvoca, ne trebam ju vodit u kino, nemoram pricat s njom kad necu, slusa me, i kod koje sam ja uvijek u pravu je puno bolja od obicne kokosi;)
atlantis
17.12.2003., 21:14
mrsavipas kaže:
gumena lutka bar ne kvoca, ne trebam ju vodit u kino, nemoram pricat s njom kad necu, slusa me, i kod koje sam ja uvijek u pravu je puno bolja od obicne kokosi;)
u potpunosti se slazem s tobom :D
zato mi imamo tush :D :cerek: ;)
mrsavipas
17.12.2003., 21:18
atlantis kaže:
u potpunosti se slazem s tobom :D
zato mi imamo tush :D :cerek: ;)
hm, da, ali vi zato ne lovite dinosaure:cool:
atlantis
17.12.2003., 21:19
mrsavipas kaže:
hm, da, ali vi zato ne lovite dinosaure:cool:
nasha inteligencija se razvijala tijekom ovih stoljeca pa mi sad koristimo mesnice u te svrhe :D :D :D
..a unda
17.12.2003., 21:22
atlantis kaže:
da smo vas mi napravile bili bi 'kak bog zapoveda' :D
a ne ovakvi kakvi jeste :D x2
i ne grintam ja, grinta pokretach topica...
umjesto da bude sretan sto ima u kaj umocit s vremena na vrijeme (ili nema mozda, pa ga je to ponukalo na otvaranje topica?) on se buni nekaj...
placipicka, a ne muskarcina :D x2
a ti, klonu jedan najobicniji, pokloni se mojoj intuiciji molim lijepo :D
tako je..treba bit sretan sto nam nekaj nekad omogucite...e bas vam hvala..bwana, bwana.. :D :D
uhvati se neceg drugog. pusti intuiciju. ne ide ti. zato se i necu klanjat. i klanjam se samo kada forma to trazi. :D :D
No deca nebumo se sad svadili...;)
Vi muški se više pomirite s činjenicom da nas ima više na svijetu, da mi držimo 3 (ustvari 4) kuta kuće a da vi slovite ko jači spol samo u pričama naših djedova i baka. Sorry but jebiga...:B
atlantis kaže:
........i ne grintam ja, grinta pokretach topica...
placipicka, a ne muskarcina :D :D
He, he...ko o čemu, ti o umakanju.... Intenzitet mog umakanja sasvim je zadovoljavajući, pače. Ali ovaj topic nema veze s umakanjem bejbi...riječ je o komparativnoj usporedbi sankcioniranja neprihvatljivog ženskog ponašanja.....
mrsavipas
17.12.2003., 21:29
atlantis kaže:
nasha inteligencija se razvijala tijekom ovih stoljeca pa mi sad koristimo mesnice u te svrhe :D :D :D
cuj atlantis nama ne trebaju mesnice ne trebaju nam kokosi, mi trebamo samo mir, onaj mir koji smo imali kad smo lovili dinosaure, tezimo povratku u prirodu bez kvocanja;)
..a unda
17.12.2003., 21:36
koka_7 kaže:
No deca nebumo se sad svadili...;)
Vi muški se više pomirite s činjenicom da nas ima više na svijetu, da mi držimo 3 (ustvari 4) kuta kuće a da vi slovite ko jači spol samo u pričama naših djedova i baka. Sorry but jebiga...:B
sad ti meni objasni tu logiku...vas ima vise na svjetu i vise se sexate..ajde..kako to? zar ne bi trebalo biti obrnuto? :D :D
a to da ste jaci spol? da istina..sve ste jace i jace...zato i raste broj rospija. i zato se mi i ponasamo ovako, pa zbarimo stogod sa strane u trenutku kad pripadnice vaseg roda glume slabost. :D :D
a mozda je to i odgovor na moje pitanje. :D
A jadni mali...
Ne ševite više zato kaj nas premalo poštujete pa je večina žena prešlo u lezbe. A ima i još jedan razlog: svaka žena može dobit bilo kojeg muškarca samo s tim da mu ga digne. Kad vi shvatite našu tajnu možda i vama bude bolje.
A dobro odat ču ti ju: poštivanje...nebi nikad pogodio jel da?
dugokontov
17.12.2003., 21:43
koka_7 kaže:
A jadni mali...
Ne ševite više zato kaj nas premalo poštujete pa je večina žena prešlo u lezbe. A ima i još jedan razlog: svaka žena može dobit bilo kojeg muškarca samo s tim da mu ga digne. Kad vi shvatite našu tajnu možda i vama bude bolje.
ma ti si obicna seljakusa
dugokontov
17.12.2003., 21:51
koka_7 kaže:
Istina boli?
samo cija?
..a unda
17.12.2003., 21:52
koka_7 kaže:
A jadni mali...
zasto upotrebljavas rijeci koje ne razumijem..postivanje?..sto je to? jesam li to mogao prepoznati mozda kod zena negdje? ma, pitam samo..da naucim.. :D
slazem se sa tvojom, vasom tajnom. ali obrnuto. :D :D
atlantis
17.12.2003., 22:11
Ahab kaže:
He, he...ko o čemu, ti o umakanju.... Intenzitet mog umakanja sasvim je zadovoljavajući, pače. Ali ovaj topic nema veze s umakanjem bejbi...riječ je o komparativnoj usporedbi sankcioniranja neprihvatljivog ženskog ponašanja.....
za razliku od muskog ponasanja koje je uvijek unutar nivoa prihvatljivog pa chak i kada ... zemeš kramp ili sekiru, zatučeš mrcinu...?
jel?
bejbi :D :D
Eto, shvatila si. Viš da možeš kad hoćeš...samo se moraš jako truditi...
atlantis
17.12.2003., 23:12
Ahab kaže:
Eto, shvatila si. Viš da možeš kad hoćeš...samo se moraš jako truditi...
:lol: :lol: pa ti si prekrasan... pravi muskarac... macho...
joj da je bar i meni upoznati jednog takvog, odmah bi ga ozenila :D :D :D
schmokljan
18.12.2003., 15:26
Nevjerojebenojatno!
Sa svakim postom neke osobe ženskoga spola grade sve veći spomenik vlastitoj tuposti.
Čovjek je lijepo objasnio da je nekad bilo normalno da se dosadna žena malo sjekiricom po glavi mlatne. Ne spominje su tu nikakav primitivizam ili, ned'o bog, pretjerani oblik agresije.
Radi se o jednostavnom quid pro quo sistemu. Ako žena previše sere muškarac ju sjekirom počešlja!:B
Na žalost, u današnje vrijeme čak neki lažni moralisti pjevaju sproću zasluženog fizičkog kažnjavanja. :flop:
Mislim - di mi živimo - pa ako moj otac ne može moju majku malo našamarati - što mu ostaje od života?:confused:
Ubila nas ova emancipacija!
Eto. Konačno pametan čovjek. Ja sam probal, al nisam znal to ovak objasniti... Možda da dodam...nijednom (normalnom) muškarcu nije cilj razvaliti gaduru sjekirom u čelo...samo sranja poslije toga...ali.....
Cilj ovog topica je ukazivanje na neophodnost da žene ponovo budu žene. Ak ti veliš...recimo..."fffff....ajoj..." Ona odmah shvati...klekne i frulu u gubec....A ne da joj moraš kupovat Cosmo i s flomasterom potcrtavat.....
atlantis
18.12.2003., 17:54
Ahab kaže:
Eto. Konačno pametan čovjek. Ja sam probal, al nisam znal to ovak objasniti... Možda da dodam...nijednom (normalnom) muškarcu nije cilj razvaliti gaduru sjekirom u čelo...samo sranja poslije toga...ali.....
Cilj ovog topica je ukazivanje na neophodnost da žene ponovo budu žene. Ak ti veliš...recimo..."fffff....ajoj..." Ona odmah shvati...klekne i frulu u gubec....A ne da joj moraš kupovat Cosmo i s flomasterom potcrtavat.....
:lol: :lol: :lol:
ahabe, oj ahabe...
imash li djevojku?
mogu li je ja zamijeniti?
ja zelim biti tvoja djevojka, molim te, molim te
evo obecajem da nechu uopche govorit, smo chu ti kuhat, pivu nosit i pusit tvoje visocanstvo...
mogu li, mogu li biti tvoja djevojka, molim te
ubit chu se ako mi ovaj ocajnicki pokusaj, da si konacno nadjem pravog muskarca u zivotu, propadne
:D
Ubi se.
Ne znaš se jebat. Ni pušit. Ni kuhat. A i ziher si grda ko lopov. I imaš celulita. I prišteve po riti.
A ja imam curu. Koja je lijepa. I zna se jebat. I pušit. I kuhat (ok, to serem...). I nije grda. I nema celulita. Ni šlaufe. I guta!
Zlo Koje Surfa
18.12.2003., 23:23
Ahab kaže:
A ja imam curu. Koja je lijepa. I zna se jebat. I pušit. I kuhat (ok, to serem...). I nije grda. I nema celulita. Ni šlaufe. I guta!
:top: A, fakkk, jebote.;)
Samo pazi da ju ne probušiš :eek:
Zlo Koje Surfa kaže:
:top: A, fakkk, jebote.;)
Samo pazi da ju ne probušiš :eek:
Eh, ti se zajebavaš, a ja sam ozbiljan... Ona meni čak i kiwi oguli!!! I tak ja jedem kiwi, a jako ga volim jer mi je fini i ima puno vitamina, a ona već guli drugi...i taman kad ga ona oguli, ja sam onog prvog pojeo, pa uzmem novi. I tak on guli sve dok ja ne stepem onu kutiju kiwija...Inače ne bi jer mi ide užasno na kuratz gulit to sranje. Onda sam ja overdose s vitaminima i ona dobi tak po lampi da je to za ponoret. Ja sam njoj jedanput očistil tri škampa isto. Al mi je posle dopizdilo pa sam joj rekel da nek si kruh namače u saft i sama guli jer mi se ne da... I ništ. Osmjehnula se čarobno i rekla: mmmm.. kak bi ti sad popušila!
To je žena!!!
Ahab kaže:
Eh, ti se zajebavaš, a ja sam ozbiljan... Ona meni čak i kiwi oguli!!! I tak ja jedem kiwi, a jako ga volim jer mi je fini i ima puno vitamina, a ona već guli drugi...i taman kad ga ona oguli, ja sam onog prvog pojeo, pa uzmem novi. I tak on guli sve dok ja ne stepem onu kutiju kiwija...Inače ne bi jer mi ide užasno na kuratz gulit to sranje. Onda sam ja overdose s vitaminima i ona dobi tak po lampi da je to za ponoret. Ja sam njoj jedanput očistil tri škampa isto. Al mi je posle dopizdilo pa sam joj rekel da nek si kruh namače u saft i sama guli jer mi se ne da... I ništ. Osmjehnula se čarobno i rekla: mmmm.. kak bi ti sad popušila!
To je žena!!!
Kratka digresija na temu škampi:
Osoba A lomi škampa i poštrca se po haljini.
A: Aiiiiiime izgledam ko svinja!
B: A još si se i poštrcala ...
atlantis
19.12.2003., 10:18
Ahab kaže:
Ubi se.
Ne znaš se jebat. Ni pušit. Ni kuhat. A i ziher si grda ko lopov. I imaš celulita. I prišteve po riti.
idem odma :bang: :bang:
i ne pizdi :D
ne znam se jabat, ni kuhat, i grda sam ko lopov, posjedujem zavidnu kolicinu celulita i pristeve po riti...
al pusit znam
:D :D :D
i sad, tuzna i neutjesna, tugujem jer me necesh :D
jebi ga......zivot je sranje......
schmokljan
19.12.2003., 13:30
Da, da, dobra stara vremena kada su muškarci bili muškarci, a žene žene.:D
Gledam jučer - dođem kući, a za ručak njoke s piletinom PSMTR!:mad: Dođe otac, on bi rađe, naravno, sarmu staru tri dana. Gospođa majka mu kaže - podgrij si sam. Otac me tužno pogledava - naime, mama više zarađuje i sad nas kinji (sic!).
No, tu nije kraj tužnoj obiteljskoj situaciji - sestra mi prigovara da nisam rublje rasprostro! Žalim se ocu, a on će mi - pa dobro - ja ću. AAAAAA!!! :mad: :(
Od tuge odem gore zapaliti cigaretu - no, gospođa majka se već dere da se u gornjim sobama ne može pušiti - i onda se pita zašto mi cure rijetko dolaze!?
I šta sad - treba se odseliti.
U Ukrajinu - naime! Tamo gdje su žene žene, a muškarci muškarci! :top:
To sa selidbom je jedna solucija...ali komplicirana...jezik, ćirilica, pa traženje posla....
A zakaj se rađe ne utališ sa starim pa ih lijepo otrujte? Stari, kak si ga opisal, djeluje kao dobar čovjek, ali se je predao....Potakni ga malo....objasni mu da nije sve izgubljeno....sve se može kad se hoće. Fino kobrama uvalite, kaj ja znam...smrvljenog stakla u žgance, ili im dok kuje zadremaju ispred televizora, nalijte Disolvo u gubec i vuha... Ili ih jednostavno zakoljite. Pa razvalite vrata, razbacajte stan, kao šatro, provalnici su došli...a vi si jedan drugom napravite alibi. Odite skup nekam u birtiju ili na tekmu...Da, tekmu, to je dobra fora...kupite karte, nemojte ih hitit jer bu vam to materijalni dokaz posle, odmah nakon početka zapalite van sa stadiona, odete doma, zakoljete ih, razbacate sve i još stignete pogledat drugo poluvreme...
A posle se plačete na sprovodu....
Musatom
19.12.2003., 14:32
Eto vidiš stari ti je pod paskom mace papučarice, a ni tvoja budućnost nije svijetla:D
Zato je moj legenda; dođe s posla čeka ga rucak koji stara složi jer dodje sat prije njega, ja doma samo spavam ili prckam mo kompu, sestra pizdi al ponekad spece kolace, stari i ja se pokrenemo kad treba štemat zid ili prenosit cigle na viksi il odfurat auto na servis ili slicno, ma idila. a usprkos tome svaka majka bi me za zeta:cool: (zna mama sta je dobro za kcerkicu:rolleyes: )
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.