PDA

View Full Version : Ridgeback viđen kako luta

Smartie
18.02.2008., 22:31
na Srednjacima, mužjak, oko 2 ili više godina po slobodnoj procjeni, mala bijela mrlja na prsima i rep kao da je strgan pri vrhu. Ima tetovažu u uhu koju zbog mraka nisam uspjela pročitati. Nosio je crveno crnu platnenu široku ogrlicu koja mi je ostala u ruci jer se on eto, istrgnuo (čak 2 puta) :(
Labavo zakopcana i nije se mogla dalje zakopcati inace ga nebih pustila da luta. Samo se nadam da ga neće pogoditi auto. :flop:

Tazika
23.02.2008., 13:33
Znam ga, on tamo negdje stanuje, sretala sam ga po Srednjacima i Knežiji! Gazda ga zna istrčavati sa biciklom, puštenog, vjerojatno ti se istrgnuo jer je išao doma.
Nema ga, jelda? S obzirom na to koliko se šeće sigurno zna put do doma.
Lijepo od tebe da si se zabrinula i javila.

Smartie
24.02.2008., 21:21
Znam ga, on tamo negdje stanuje, sretala sam ga po Srednjacima i Knežiji! Gazda ga zna istrčavati sa biciklom, puštenog, vjerojatno ti se istrgnuo jer je išao doma.
Nema ga, jelda? S obzirom na to koliko se šeće sigurno zna put do doma.
Lijepo od tebe da si se zabrinula i javila.

Nitko od ljudi sa psima ga ne zna ukljucujuci mene. Nije se istrgnuo jer je isao doma vec zato sto se kuje tjeraju i landra po kvartu vec danima. Mozda zna put do doma, al kad se sjetim eventualnog (i vrlo vjerojatnog) prelazenja Hovacanske i Zagrebacke pozli mi. U svakom slucaju zao mi je sto nisam uspjela procitati broj tetovaze da stupim u kontakt sa gospodinom NEodgovornim vlasnikom. Pas plasi ljude okolo, nema veze sto je dobrica, ali je ogroman i babe ga se boje. Jos ce mu neki debil nesto napraviti. Ili ce ga auto kresnut ili ce netko nastradat u saobracajki zbog njega.

Tazika
25.02.2008., 13:01
DANIMA????
Pa kaj je tom dečku???
Imala sam njegov tel.br., ali mi smo prije 2 godine odselili sa Knežije (a on je dolazio sa Srednjaka), nije mi više trebao zbog ev. zajedničkog istrčavanja pasa pa ga nažalost nemam više.
Tada je ridge bio skroz mlad, možda 1 godinu, i već ogroman; mladi gazda je stvarno često išao s njim i biciklom prema Savi. PA ZAŠTO GA NE TRAŽI???? U ovo doba tjeranja, kad bi moj pas nestao, ja bih angažirala sve poznate, radio, i nebih legla dok ga nebih našla, a to je znalo biti i 3-4 ujutro, ali taj isti dan!
Nemrem vjerovat... pa nek sjedne na taj bajk i nek kruži, naći će ga!
Daj molim te javi lokalnom veterinaru, nek metne oglas na vrata, ma da-kakav oglas? Da je meni nestao pas na Knežiji ja bih rekla onom priv.veterinaru, dućanu za pseću hranu i na takva mjesta, možda i gazda obilazi?

Šapica
25.02.2008., 18:29
koje doba tjeranja? sada je mačkama doba tjeranja, psi to nemaju takav period nego se neka kujica tjera vjerojatno :top: ...

Smartie
26.02.2008., 12:27
koje doba tjeranja? sada je mačkama doba tjeranja, psi to nemaju takav period nego se neka kujica tjera vjerojatno :top: ...

ne neka. tjera ih se barem 4 kolko ja znam

zLaTni RTR
02.03.2008., 20:17
jadan pas!