PDA

View Full Version : Kada je muškarcima vrijeme???Ikada??

stranice : 1 [2]

Headbanger
06.03.2008., 17:13
Ja se suprotstavljam u normalnoj formi ali ti imas pik ne sve zensko sto ti kontrira ovdje i vrijedjas ali zbilja na jako niskim granama.....:flop:

nema smisla s tobom uopce o bilo cemu raspravljati jer vidim da si totalno u k........:flop:

Adio

Givin' up already?!?

Tek toliko- ja imam pik samo na tebe jer si se i ti odlučila imat pik na mene bez razloga i to u uvijenom tonu da se kao ne skuži kaj fakat misliš...:rolleyes:

Headbanger
06.03.2008., 17:14
citajuci ovu temu sjetio sam se ove slike

http://i131.photobucket.com/albums/p291/helix35/image025.jpg

:lol::lol::rofl::rofl::s:s

Headbanger
06.03.2008., 17:15
dobjo dušo :grli: u pjavu si đlato : ljubi u čelo: samo vjeruj toj svojoj procjeni http://www.pic4ever.com/images/Laie_7.gif i nikad se nećeš zajebati:D

ccc :o:kava:

Headbanger
06.03.2008., 17:17
Pa dobro, kaj niste shvatile da je Headbanger ultimativni muškarac koji čak i odokativno odmah procjeni tko je kakav duši...zna tko pati od nejebice, tko je isfrustriran, i tko je ljubomoran na njegovu sreću

Drago mi je da si napokon shvatila :mig::cool:

Frajer je naporan za popizdit. Kužista. :lol: I neduhovit. I poprilično bezobrazan.

Pazi da se ne uvrijedim...:kava::rolleyes::rofl:

Jovan Trapatoni
06.03.2008., 17:20
Nemoj više bacat ove briljantne fore, upišat ću se od smija. :lol::rofl::lol:

:zvrko:
Pazi da se ne useres.

Xena2000
06.03.2008., 17:29
Ćopi jedan Kljajićev primjerak pa provjeri...

Klaić, srce.

Headbanger
06.03.2008., 18:19
Klaić, srce.

Ajd si daj truda pa pročitaj članak i prezime autora gdje me ti "ispravljaš" , srećo:rolleyes:

http://www.hrvatskarijec.co.yu/index.php?zg=638&no=38

cap_insanio
06.03.2008., 18:25
Ajd si daj truda pa pročitaj članak i prezime autora gdje me ti "ispravljaš" , srećo:rolleyes:

nego headbangingbangeru, kako jedan muškarac s toliko sretnom vezom, brakom, čimgod, može bit toliko isfrustriran:D daj ti to nama pojasni.
zar neko ko je u takvoj vezi ne bi trebao bit u nekom zenu, sretno treptat okicama i ne pjenit po tastaturi:D :ne zna: :kokice:

Xena2000
06.03.2008., 18:35

Da, srce, upravo taj Klaić, a ne Kljajić kao što u članku krivo piše. Bratoljub Klaić...:)

-gloria-
06.03.2008., 18:44
alo ljudovi! od kuda toliko zlobe i zajedljivosti u vama? :confused:

cap_insanio
06.03.2008., 18:56

u pravu si.
banging, šta se toliko ljutiš, oženi ribicu i budi sretan njom, što se pjeniš na forumaške komentare:ne zna: xenči ti je nešto slično rekla par str.ispred. ono, ok, imaš ju, što si toliko defencive:mig:

pa dobro je poznato da ovdje niko nije normalan, i da se samo zajebavamo
: spella mu:

sve ok? :grli:

Xena2000
06.03.2008., 19:02

Ajd molim te, bar ti koja tu obitavaš znaš da se ovoj muškadiji ništa nemere reč. Zašto i njih ne napadaš kad vrijeđaju gotovo svaku žensku koja se ovdi nađe?! I da, mora bit fina i s njima u rukavicama komunicirat. :ne zna: :kava:

Jebate, tince fakat nije ženska koja nekoga vrijeđa, al su njoj bez problema nabili da je nedojebana, iskompleksirana, treba joj psihijatar i takve spike. Give me a break, i ponekad se nađi u prvim redovima kad treba i po njima srat.

I nemoj mi sad da si mislila općenito i na sve zajedno...:D :D :D

Headbanger
06.03.2008., 19:03
nego headbangingbangeru, kako jedan muškarac s toliko sretnom vezom, brakom, čimgod, može bit toliko isfrustriran:D daj ti to nama pojasni.
zar neko ko je u takvoj vezi ne bi trebao bit u nekom zenu, sretno treptat okicama i ne pjenit po tastaturi:D :ne zna: :kokice:

Mislim da si u zabludi cap insaino in braino...

I is very cool and unagitated...:kava:

Headbanger
06.03.2008., 19:04
Da, srce, upravo taj Klaić, a ne Kljajić kao što u članku krivo piše. Bratoljub Klaić...:)

My bad - ali onda je krivo i na naslovnici knjige tj. pravopisa...:rolleyes:

Headbanger
06.03.2008., 19:06
u pravu si.
banging, šta se toliko ljutiš, oženi ribicu i budi sretan njom, što se pjeniš na forumaške komentare:ne zna: xenči ti je nešto slično rekla par str.ispred. ono, ok, imaš ju, što si toliko defencive:mig:

pa dobro je poznato da ovdje niko nije normalan, i da se samo zajebavamo
: spella mu:

sve ok? :grli:

Pa moju ribicu dao bog ću ja oženit prije ili kasnije, ali nazivat ju lažljivom droljom i mene slijepim idiotom nije nevina zajebancija nego točno to što je- ljubomoran komentar isfrustrirane forumaške drolje...

I da, i ti "ksenči" se očito ubrajate u istu skupinu...:kava:

-gloria-
06.03.2008., 19:07

neću ti niš reći....:D

pa i mene je hedbeng bezrazložno izvrijeđao, tj. doživio je da ga napadam :ne zna: a šta me briga, ja ne dobivam ništa od toga da mu vratim, bolje nek ga pustim pa da se veseli, nego da zvređam nazad pa da plače

Headbanger
06.03.2008., 19:08
Ajd molim te, bar ti koja tu obitavaš znaš da se ovoj muškadiji ništa nemere reč. Zašto i njih ne napadaš kad vrijeđaju gotovo svaku žensku koja se ovdi nađe?! I da, mora bit fina i s njima u rukavicama komunicirat. :ne zna: :kava:

Jebate, tince fakat nije ženska koja nekoga vrijeđa, al su njoj bez problema nabili da je nedojebana, iskompleksirana, treba joj psihijatar i takve spike. Give me a break, i ponekad se nađi u prvim redovima kad treba i po njima srat.

Mislim da vama kokoškama koje volite podjebavat (tince uključena) je jedna stvar zajednička. A to je da kad vam neko nakon prvotnog podjebavanja i vrijeđanja vrati istom mjerom, manje ili više suptilno, odjedanput se nađete pogođene, izvrijeđane i izmaltretirane neshvaćene pripadnice slabijeg spola koje se samo šale i zekaju ali ih nitko nije skužio.

Ma nabijem vas sve tri na KOLAC (jer kurca niste vrijedne) !!!!

Xena2000
06.03.2008., 19:10
Pa dobro, svatko se veseli na svoj način ..:klap:....I nismo tak okrutne. Pogleč kakve smo epitete mi dobile.

Headbanger
06.03.2008., 19:10
neću ti niš reći....:D

pa i mene je hedbeng bezrazložno izvrijeđao, tj. doživio je da ga napadam :ne zna: a šta me briga, ja ne dobivam ništa od toga da mu vratim, bolje nek ga pustim pa da se veseli, nego da zvređam nazad pa da plače

Ma daaaj koka- ako je komentar za celulit i široku guzu uz onakve zajebantske smajliće uvreda - onda ti se ja evo tu pred svima ispričavam:tuzni::cry:- ajd nemoj zajebavat :B

-gloria-
06.03.2008., 19:11
:cry:

Headbanger
:cry:

:confused:

Xena2000
Mislim da vama kokoškama koje volite podjebavat (tince uključena) je jedna stvar zajednička. A to je da kad vam neko nakon prvotnog podjebavanja i vrijeđanja vrati istom mjerom, manje ili više suptilno, odjedanput se nađete pogođene, izvrijeđane i izmaltretirane neshvaćene pripadnice slabijeg spola koje se samo šale i zekaju ali ih nitko nije skužio.

Ma nabijem vas sve tri na KOLAC (jer kurca niste vrijedne) !!!!

Evo dokaza. :closed:

Čovjek jednostavno trabunja. Gubi se. Bit će ošla sva krv negdi doli, ipak mu je mala prava seks bomba. :ljubomorna: :lol:

-gloria-
06.03.2008., 19:12
Ma daaaj koka- ako je komentar za celulit i široku guzu uz onakve zajebantske smajliće uvreda - onda ti se ja evo tu pred svima ispričavam:tuzni::cry:- ajd nemoj zajebavat :B

oprošteno ti je :D

-gloria-
06.03.2008., 19:13
:confused:

ma niš, tako malo, da izbacim emocije, zanemari :cerek:

Headbanger
06.03.2008., 19:13
Evo dokaza. :closed:

Čovjek jednostavno trabunja. Gubi se. Bit će ošla sva krv negdi doli, ipak mu je mala prava seks bomba. :ljubomorna: :lol:

:blabla::kava:

Headbanger
06.03.2008., 19:14
oprošteno ti je :D

THX :kiss:

Headbanger
06.03.2008., 19:15
ma niš, tako malo, da izbacim emocije, zanemari :cerek:

Ok :grli::bicedobro:

cap_insanio
06.03.2008., 19:15
Pa moju ribicu dao bog ću ja oženit prije ili kasnije, ali nazivat ju lažljivom droljom i mene slijepim idiotom nije nevina zajebancija nego točno to što je- ljubomoran komentar isfrustrirane forumaške drolje...

http://www.pic4ever.com/images/consoling2.gif http://www.pic4ever.com/images/Laie_7.gif

: stavlja mu natrag roza naočale, briše mu suzice, popravlja friđuricu:

nije teta htjela bit zločesta ljubavi :)

Headbanger
06.03.2008., 19:17
http://www.pic4ever.com/images/consoling2.gif http://www.pic4ever.com/images/Laie_7.gif

: stavlja mu natrag roza naočale, briše mu suzice, popravlja friđuricu:

nije teta htjela bit zločesta ljubavi :)

Ajde teta- skini se s neta , zvoni odred na vratima da te prošeta...

-gloria-
06.03.2008., 19:17
http://www.pic4ever.com/images/grouphug.gif

Xena2000
06.03.2008., 19:20

I da, i ti "ksenči" se očito ubrajate u istu skupinu...:kava:

A jel si se našao pogođen? Ha? A drugima smiješ davati takve epitete? Eh, malo se vrati na početak teme, pa onda seri o tome tko je koga prvi vrijeđao.

Svratim na MK jednom u tri mjeseca i svaki put ulovim tebe kako pričaš o svojoj curi. Ok, shvatili smo. Super je. Sretni ste. Pa kaj stalno moraš o tome? Jedino primjetih ono što je očito, a to što tebe to isto pogađa, tvoj problem. I svatko tko ti kaže da si naporan više s tim spikama proglasiš ga nedojebanom ljubormornom kurvom. Znaš, nije ni to baš kulturno.

Xena2000
06.03.2008., 19:21

Evo recimo još jedan primjer gdje gađaš čak i kad ti se pruži ruka. :kava:

Oli je to sve pod krinkom zajebancije?! :bicedobro:

cap_insanio
06.03.2008., 19:24

jesi pesto pakat onda :grli: ?

daj nam malo pričaj o toj svojoj curici : daje mu omiljenu igračku da se umiri:

jel pametna i sve?

:D :cerek:

-gloria-
06.03.2008., 19:28
http://www.pic4ever.com/images/sheikhHessam.gif

baš sam bila zgodna mlada
nisam uopće bila klada
udala sam se na vrijeme
da mi to ne bude breme :rofl:

cap_insanio
06.03.2008., 19:46
rasplakala bangera sam
djed mu mraza ukrala sam
nemam cajta za tješenje
vrijeme mu je za odrastanje
moram bježat s ove teme
iako mi nije breme
moj mi odred pred vratima
jubćemo se mi satima:cerek:

http://www.pic4ever.com/images/cancan.gif

:D

DjipaloJunuz
06.03.2008., 20:18
zelja ti se nece ispuniti jer sam se ozenio i reproducirao:frajer:a ti ne navlaci nase mlade momke u zamke s nekom ljubavlju i ostalim pizdarijama jer ljubav prodje a liga prvaka i playstation su zauvijek:s:s

:lol::lol::s:top: :top:

i piva

Scroll
06.03.2008., 21:25
:lol::lol::s:top: :top:

i piva

I piva te nikad neće iznevjerit, i uvijek je tu kad ju zatrebaš. Moja žuja :lol:

Scroll
06.03.2008., 21:36
:confused: jel misliš živjeti sam ili sa curom?

Samo da dovršim ovo. Želim potpunu samostalnost, tj. da ne moram ovisit o nikome, a kad bi birao rađe bi živio sam.
Imam hrpu prijatelja, prijateljica i nikom nije jasno zašto to želim. Ali eto ,to je moja odluka koje se držim, i ne želim se u životu za nikog vezat do te granice da budem u braku s tom osobom.
Jer jednostavno, ja sam takav, želim slobodu življenja u potpunom smislu te riječi. I mislim da je to u redu.:top:

Headbanger
06.03.2008., 21:36
A jel si se našao pogođen? Ha? A drugima smiješ davati takve epitete? Eh, malo se vrati na početak teme, pa onda seri o tome tko je koga prvi vrijeđao.

I svratio sam - i ispočetka smo si bili kulturni ali moram priznati da si ipak ti bila prva koja je počela sa "kulturnim" podjebocima i laganini uvredama...

Nadam se da ne bum morao opet scrollat nazad i quoteat isto samo da to dokažem...:kava:

Svratim na MK jednom u tri mjeseca i svaki put ulovim tebe kako pričaš o svojoj curi. Ok, shvatili smo. Super je. Sretni ste. Pa kaj stalno moraš o tome? Jedino primjetih ono što je očito, a to što tebe to isto pogađa, tvoj problem. I svatko tko ti kaže da si naporan više s tim spikama proglasiš ga nedojebanom ljubormornom kurvom. Znaš, nije ni to baš kulturno.

Pa kad mi to netko kaže na odvratno ponižavajući i uvredljiv način, samo vraćam istom mjerom...

I ajd ti meni reci - ako te toliko smeta moja sreća, a nismo si nitko i ništa nego članovi istog foruma- zakaj onda samo ne pređeš dalje nego se baš na moj post moraš javit i odgovorit? Jel to nije jedan oblik ljubomore jer ja imam nekaj kaj ti nemaš- pa ajmo zakinjit dečka jer sam duboko u sebi ljubomorna ali to čak ni sama sebi ne želim priznati?

Headbanger
06.03.2008., 21:38
Evo recimo još jedan primjer gdje gađaš čak i kad ti se pruži ruka. :kava:

Oli je to sve pod krinkom zajebancije?! :bicedobro:

Gle- kad govna bez obzira na spol odmah od starta i direktno i indirektno krenu nazivat moju curu prefriganom droljom koja mi nabija rogove, a mene zaluđenim idiotom koji ništa ne kuži- tu nema pružanja i primanja ruke - GET IT?

I to nije zajebancija i krinka - kod mene ti je to sve straight forward...

Headbanger
06.03.2008., 21:39
jesi pesto pakat onda :grli: ?

daj nam malo pričaj o toj svojoj curici : daje mu omiljenu igračku da se umiri:

jel pametna i sve?

:D :cerek:

......:kava:

Headbanger
06.03.2008., 21:45
rasplakala bangera sam
djed mu mraza ukrala sam
nemam cajta za tješenje
vrijeme mu je za odrastanje
moram bježat s ove teme
iako mi nije breme
moj mi odred pred vratima
jebćemo se mi satima:cerek:

http://www.pic4ever.com/images/cancan.gif

:D

Dok njen (potencijalni) dragi pare mlati
S prevarom mu kep insejno ljubav vrati
Blesan mladi niš ne kuži
Da rogovi mu sve duži i duži

Kep insejno drolja teška
Za nju ne treba nikakva ješka
Samo stisneš zvono pravo
I to je sve da bi sa njom spavo

Al ti sanak vidjet nećeš
Jer u branje gonoreje krećeš
Sa kurtaćem ti nije od volje
Kad ti krvca sukne dolje

Zato brale moj dragi
Kad se nasamo nađete nagi
Razmisli 'dal bi osto suh
I doma hrdo stari kruh

Jer ako "gologlav" kreneš na njen pičić milin
Tjednima ti ne gine penicilin...

:cool:

cap_insanio
07.03.2008., 07:38
I ajd ti meni reci - ako te toliko smeta moja sreća, a nismo si nitko i ništa nego članovi istog foruma- zakaj onda samo ne pređeš dalje nego se baš na moj post moraš javit i odgovorit? Jel to nije jedan oblik ljubomore jer ja imam nekaj kaj ti nemaš- pa ajmo zakinjit dečka jer sam duboko u sebi ljubomorna ali to čak ni sama sebi ne želim priznati?

:rofl: :rofl:

pa tebe treba s našom afroditom69 spojiti, tu ste si negdje:cerek: :rofl:

cap_insanio
07.03.2008., 07:39
I to nije zajebancija i krinka - kod mene ti je to sve straight forward...

............................

tu nema pružanja i primanja ruke - GET IT?

:) :grli: biće bolje bubica:mig:

cap_insanio
07.03.2008., 07:41
Dok njen (potencijalni) dragi pare mlati
S prevarom mu kep insejno ljubav vrati
Blesan mladi niš ne kuži
Da rogovi mu sve duži i duži

Kep insejno drolja teška
Za nju ne treba nikakva ješka
Samo stisneš zvono pravo
I to je sve da bi sa njom spavo

Al ti sanak vidjet nećeš
Jer u branje gonoreje krećeš
Sa kurtaćem ti nije od volje
Kad ti krvca sukne dolje

Zato brale moj dragi
Kad se nasamo nađete nagi
Razmisli 'dal bi osto suh
I doma hrdo stari kruh

Jer ako "gologlav" kreneš na njen pičić milin
Tjednima ti ne gine penicilin...

:cool:

:rofl: :s kak si se samo potrudio:cerek: daj još:cerek:

jel ostanemo zajedno na kraju:kokice: :D

a šta smo te piknule u tačku jbt :brukica: sorry banging, da sam znala da si tako osjetljiv i krhk i bez smisla za humor, zaista ti ne bih pokušavala pomoć. evo odlazim, zaista sad. :w

dmj
07.03.2008., 07:49
a šta smo te piknule u tačku jbt

Penicilinom? :o

cap_insanio
07.03.2008., 07:56
Penicilinom? :o

:D pa ako mu to predložim da mu treba obzirom na anđela, bojim se da će se opet naljutit na mene :ne zna: :D

dmj
07.03.2008., 08:00
:D pa ako mu to predložim da mu treba obzirom na anđela, bojim se da će se opet naljutit na mene :ne zna: :D

"Kako da ne? Uvijek ga operem poslije kad dođem doma!" (odgovor jednog frenda, sklonog trošenju plaće na postarije dame sa štajge, na pitanje koristi li kakvu zaštitu.) :D

cap_insanio
07.03.2008., 08:10
"Kako da ne? Uvijek ga operem poslije kad dođem doma!" (odgovor jednog frenda, sklonog trošenju plaće na postarije dame sa štajge, na pitanje koristi li kakvu zaštitu.) :D

nego dmju, jes se ti napokon iskontemplirao kad je tebi vrijeme :kokice:

dmj
07.03.2008., 08:15
nego dmju, jes se ti napokon iskontemplirao kad je tebi vrijeme :kokice:

Još na prvoj stranici... :D

Sad sam u fazi da bih odmah pristo na ženidbu i sve, kolko me mrzi biti sam u kući... :o
Al brijem da je ovo ipak neka prolazna kriza i da ću se doskora samo smijat ovom suludom napadu ideja da oću nešto petljat sa ženskim rodom... :rofl:
i ponovo se posvetit pijančevanju s frendovima i vožnji testnih automobila. Ako je godinama dostajalo, valjda može i nastaviti... :ne zna:

cap_insanio
07.03.2008., 08:24
Još na prvoj stranici... :D

Sad sam u fazi da bih odmah pristo na ženidbu i sve, kolko me mrzi biti sam u kući... :o

a dobro, svejedno, znam i ja da će te proći, al to ne znači da ne trebaš uživat i izguštat fazu (da ne kažem iscjedit:D) dok traje?
daj nam opiši kako bi tvoj anđeo trebao izgledat:D ne "izgledat izgledat" već ono, "bit izgledat" :)
unleash the beast, daj si malo mašte:mig: kako bi izgledao dmj koji jebe:D :confused: :ne zna: :D

dmj
07.03.2008., 08:37
unleash the beast, daj si malo mašte:mig: kako bi izgledao dmj koji jebe:D :confused: :ne zna: :D

dmj koji jebe? :rofl: Smiješno...
Prvo bih se unaprijed krenuo ispričavat ženi što će, eto, s obzirom na neutreniranost i dugu pauzu, trajati tako kratko... :D Doduše, samo prvih dva-tri puta, pa bih zamolio za strpljivost i da odvoji malo vremena, jer će entuzijazam na kraju ipak pobijediti... :D
Pa onih nekoliko desetaka neizbježnih pitanja... :rofl:
- Jel sigurno želiš da to učinimo?
- Stvarno? Sto posto?
- Mislim, uistinu ne moramo ako ti se ne da...
- Možemo mi i samo ležati i maziti se kaj se mene tiče...
- A evo, evo, sad ću, nisam htio prenaglo te dirati baš svuda da ne pomisliš da samo seks želim...
- Jel se to ovako svlači?
- Ček, nekaj je zapelo...
- Uh, oprosti, ne boli te jako?

...

- Reci ako sam slučajno pregrub.
- Reci ako sam slučajno prespor.
- Nemoj se sramiti, samo reci.
- Jel ti ovo dobar ritam?
- Sigurno ti paše ovako?
- Hoćeš da promijenimo pozu?

...

I tak. :kava:

cap_insanio
07.03.2008., 08:45
dmj koji jebe? :rofl: Smiješno...
Prvo bih se unaprijed krenuo ispričavat ženi što će, eto, s obzirom na neutreniranost i dugu pauzu, trajati tako kratko... :D Doduše, samo prvih dva-tri puta, pa bih zamolio za strpljivost i da odvoji malo vremena, jer će entuzijazam na kraju ipak pobijediti... :D
Pa onih nekoliko desetaka neizbježnih pitanja... :rofl:
- Jel sigurno želiš da to učinimo?
- Stvarno? Sto posto?
- Mislim, uistinu ne moramo ako ti se ne da...
- Možemo mi i samo ležati i maziti se kaj se mene tiče...
- A evo, evo, sad ću, nisam htio prenaglo te dirati baš svuda da ne pomisliš da samo seks želim...
- Jel se to ovako svlači?
- Ček, nekaj je zapelo...
- Uh, oprosti, ne boli te jako?

...

- Reci ako sam slučajno pregrub.
- Reci ako sam slučajno prespor.
- Nemoj se sramiti, samo reci.
- Jel ti ovo dobar ritam?
- Sigurno ti paše ovako?
- Hoćeš da promijenimo pozu?

...

I tak. :kava:

dobro, slatko:D bravo za tebe kad se još uvijek sjećaš takvih detalja:D

ajd se sad vrati na onaj dio gdje ti zamišljaš koja bi to potencijalna ženka trebala izdurat, pa nam malo opiši kakva je i to:D onaj dio s anđelom:D

dmj
07.03.2008., 08:51
dobro, slatko:D bravo za tebe kad se još uvijek sjećaš takvih detalja:D

ajd se sad vrati na onaj dio gdje ti zamišljaš koja bi to potencijalna ženka trebala izdurat, pa nam malo opiši kakva je i to:D onaj dio s anđelom:D

Mislim da ću to iz tehničkih razloga preskočit.
Imam posla, naime, a i ne da mi se. :D

cap_insanio
07.03.2008., 08:57
Mislim da ću to iz tehničkih razloga preskočit.
Imam posla, naime, a i ne da mi se. :D

ajde de. bitno je da ti znaš, zar ne:mig:

nadam se samo da opis ne odgovara plavom_anđelu :D

dmj
07.03.2008., 09:25
ajde de. bitno je da ti znaš, zar ne:mig:

nadam se samo da opis ne odgovara plavom_anđelu :D

Evo opisa, davno ga dadoh... (http://www.forum.hr/showpost.php?p=12203083&postcount=742) :rofl:

Sumnjam da bi se plavi_anđeo prepoznao u njemu. :ne zna:

cap_insanio
07.03.2008., 09:43
Evo opisa, davno ga dadoh... (http://www.forum.hr/showpost.php?p=12203083&postcount=742) :rofl:

:D eto meni questa:D pronać ti ovakvu, tebi nju, i slafku onu uberglupu s klempavim dambo ušima :rofl: :cerek:, i mogu se penzionisat s foruma:D

al pazi, ja sam tebi već jednu pronašla:mig: nije pasala ili ?:D

Headbanger
07.03.2008., 14:19
:rofl: :s kak si se samo potrudio:cerek: daj još:cerek:

jel ostanemo zajedno na kraju:kokice: :D

a šta smo te piknule u tačku jbt :brukica: sorry banging, da sam znala da si tako osjetljiv i krhk i bez smisla za humor, zaista ti ne bih pokušavala pomoć. evo odlazim, zaista sad.

Ajd ti meni iskreno reci, da li bi za ovakav post... :

rastrzana sam izmedju instinkta da pomognem slabijem (nevezano za to sto je musko) i da ti pojasnim s kojom lakocom zensko s IQom 145 dribla napaljenog headbanging muskarca,
i coporativnog instinkta pripadnosti zenskoj populaciji i esovanja zeni koja ti iza ledja sigurno kvalitetne rogove nabija a ujedno ubjedjuje da su upravo ti rogovi ono sto ti sam zelis i sto ti je potrebno:D

...ili ovakav...:

njegova je brijem neka opaka kombinacija svega ovoga gore pa na 10tu, čim on ovako o njoj anđeoski priča:D

(odgovor na quote, i u kombinaciji s njim se moja draga naziva droljom i još svašta-nešta i to 10-tu potenciju)

...a da je usmjeren na ljubavnog partnera tog nekog (u ovom slučaju moje cure npr.),i s time da ih uopće ne poznaješ niti oni tebe-ali eto,našli ste se u sitom društvu, očekivala da se grohotom nasmije ili da ti odvali jednu dobru zidarsku da ti presloži sve moždane vijuge? (naglašavam da sam u životu samo jednom odvalio šamar ženskoj osobi (i to s lijevom rukom-i ne nije se radilo o mojoj dragoj naravno :horor:) i nakon toga mi je bilo žao, a nekaj više od toga-sačuvaj Bože. Ali za ovak nekaj bi odvalio bez grižnje savjesti, a možda i repete dao, ako bi od mog anđela opće uspio na red doć...)

dainty
07.03.2008., 14:44
Ali za ovak nekaj bi odvalio bez grižnje savjesti, a možda i repete dao, ako bi od mog anđela opće uspio na red doć...)

Našlo se dvoje nasilnika, a slatko :D

Headbanger
07.03.2008., 14:47
Našlo se dvoje nasilnika, a slatko :D

Niti ne - ona je dosta povučena u masu stvari, i u nekima se nezna sama za sebe izborit , ali sam imao prilike i čuti i vidjeti kako to izgleda dok se frontalno na nju ide...

cap_insanio
07.03.2008., 14:51
Ajd ti meni iskreno reci,

iskreno ti velim da nije uopšte upitno da si nesiguran lik koji šamara žene, iako te ne znam:)

ja se s takvim inače ne igram, osjećam da im nemam što reć a što bi mogli razumjet:ne zna: bez obzira koliko da se potrudim, a trud mi je ionako lošija strana, mora postojat kvalitetna motivacija da bih se ja potrudila. evo xena zna:cerek: :grli:
dakle, obzirom da te plitko kužim, ne budem se više igrala s tobom, što zbog tebe ko osobe, što zbog tog što ja tvoj, kao ni ti moj humor ne kužiš:) :ne zna: tako to ide. ja na humor odgovaram humorom, a ne pjenjenjem i oligofrenim psovkama, tak da mi više nisi zanimljiv:ne zna:

u pravu si, muškarčina si koja se neda zajebat, super ti se diže, i tvoj anđeo te poštuje.

ok?

:w

Natch
07.03.2008., 14:54
cap insaino, ovaj topic nije mjesto tvog privatnog obracunavanja s headbangerom. drzite se teme i shvatite ovo kao kao upozorenje.

Headbanger
07.03.2008., 15:26
iskreno ti velim da nije uopšte upitno da si nesiguran lik koji šamara žene, iako te ne znam:)

ja se s takvim inače ne igram, osjećam da im nemam što reć a što bi mogli razumjet:ne zna: bez obzira koliko da se potrudim, a trud mi je ionako lošija strana, mora postojat kvalitetna motivacija da bih se ja potrudila. evo xena zna:cerek: :grli:
dakle, obzirom da te plitko kužim, ne budem se više igrala s tobom, što zbog tebe ko osobe, što zbog tog što ja tvoj, kao ni ti moj humor ne kužiš:) :ne zna: tako to ide. ja na humor odgovaram humorom, a ne pjenjenjem i oligofrenim psovkama, tak da mi više nisi zanimljiv:ne zna:

u pravu si, muškarčina si koja se neda zajebat, super ti se diže, i tvoj anđeo te poštuje.

ok?

:w

Zanimljiv ti više nisam samo iz razloga jer si našla nekoga tko ti može parirati i ima volje secirati svaki tvoj post i detaljno na njega odgovarati...

I toliko o tome da su tvoji postovi zamišljeni kao šala a ne kao uvreda- ovdje sam ih nabrojao nekoliko,samo kaj si ih suptilno zapakirala...:kava:

Xena2000
08.03.2008., 18:49
cap insaino, ovaj topic nije mjesto tvog privatnog obracunavanja s headbangerom. drzite se teme i shvatite ovo kao kao upozorenje.

Ja sam mislila da pečeš pile. :D

Slušaj kraljice oftopika, nema cap ništa više išjuz sa Headom nego on s njom.
On jednostavno ne zna kad treba stat. Vječito kenja. Ko neka baba. :cerek:

Xena2000
08.03.2008., 18:49
Zanimljiv ti više nisam samo iz razloga jer si našla nekoga tko ti može parirati i ima volje secirati svaki tvoj post i detaljno na njega odgovarati...

Bit će da je to. :rofl:

Headbanger
08.03.2008., 19:20
Ja sam mislila da pečeš pile. :D

Slušaj kraljice oftopika, nema cap ništa više išjuz sa Headom nego on s njom.
On jednostavno ne zna kad treba stat. Vječito kenja. Ko neka baba. :cerek:

Zašto da prestanem kad sam u pravu i da pustim kvočkama da njihova bude zadnja? :kava:

Xena2000
08.03.2008., 19:36
Ma gdje si ti u pravu? Nećeš nikad bit u pravu u situaciji kad si nekome naporan. To su preferencije. Nema pravo i krivo.

Headbanger
08.03.2008., 19:47
Ali sam u pravu kad na otrov vraćam otrovom...:kava:

KungFuMonkey
08.03.2008., 19:51
A ne baš na otrov ide antidote.

Headbanger
08.03.2008., 20:43
A ne baš na otrov ide antidote.

Pa to je bio otrovni antidote :zubo:

-gloria-
08.03.2008., 20:51
Pa to je bio otrovni antidote :zubo:

hihi, kasno se sad izvlačit :D bolje se ugledaj na mene kako sam to vrhunski odradila :rofl:

Headbanger
08.03.2008., 22:23
hihi, kasno se sad izvlačit :D bolje se ugledaj na mene kako sam to vrhunski odradila :rofl:

A što to? :confused:

-gloria-
08.03.2008., 22:35
A što to? :confused:

eto vidiš, nisi ni primjetio kad sam ti dala antidote :D

Headbanger
09.03.2008., 03:43
eto vidiš, nisi ni primjetio kad sam ti dala antidote :D

Na te tvoje điđe baje sam imun...:kava:

Sinfonija
09.03.2008., 04:27
moze li mi neko u 3 rechenice reci o chemu toliko raspravljate bogte