PDA

View Full Version : Gel/krema/mlijeko za tuširanje

stranice : [1] 2 3 4 5

Leona81
23.12.2003., 00:01
...ni ove teme jos nema, pa hajde da i to otvorimo...

...ja sam danas dobila pjenu za tusiranje od Nivee..kad se stusiram javim kakva je..

...inace Dove oil-gel, Balea med i mlijeko, ponekad bratov Axe, nekakav od vanilije, dove sapun i dalje se nemrem sjetiti...

...nego, jel vas ima puno da koristite gelove s mirisom najdrazeg vam parfema?...ja bi to, al bi me preskupo doslo jer se tusiram stoput na dan...

...i da, dal koristite spuzvu, mrezu, rukavice ili samo rucice?

..eto, toliko od mene...:)

Ava Adore
23.12.2003., 00:05
johnson's baby softwash u zadnje vrijeme - plavi :cerek:

sutra cu si kupiti onaj ljubicasti od lavande, johnson's baby bath :)

koristim onu mrezicu.

meni je taj dove oil gel bezveze... mislim stvarno je fin osjecaj pod prstima, al ne mirisi nesto i nekak nemam osjecaj da sam se s njim dobro oprala... ma neka moja brija...

Hana_
23.12.2003., 00:08
Inace imam lipidiose od vichya za tusiranje poslije me niakd ne svrbi koza..i super mi je taj oil gel od dove..s njim se obozavam tusirat..i koji put se otusiram s nekim maminim , cini m ise od lancoma super mirisi

..ne kupujem gelove s mirisom parfema ..bas zbog tog kaj se ti gelovi brzo trose..

..imam mrezicu onu koju obicno kupujem u dm-u ili irisu i kosta 15 kuna..

debelakrava
23.12.2003., 00:13
ja volim one lushove gelove i sapune...em fino mirisu, em mi nekako omeksaju ovu tvrdu zg vodu...

Rhea
23.12.2003., 10:30
Ja cesto kupim od Lancome"Bocage".To mi je omiljeni gel za tusiranje.Jako je blag i ugodno mirise.Trenutno imam "Lipidiose"od Vichy-a.Parfumirane uvjek imam u kompletu sa parfemom ,ali to uglavnom dobijem za poklon a rijetko kupujem sama

Cats
23.12.2003., 10:32
Imam strasno suhu kozu i vecina gelova mi ne pase. Osim Avonovih. Sad imam vaniliju. Mmmmmm......

Cinnamon Girl
23.12.2003., 13:48
SANEX, zuti.
mada mislim da se to moze nabaviti samo ovdje u skandinaviji. to je definitivno najbolje mlijeko za kupanje, predivno mirise, a i pristupacna cijena, oko 30 kn za veliku bocu.

maristella69
23.12.2003., 14:46
Niveini su mi zaista zakon!:top: I za mene i za Njega.

Prije par godina me privlačila šarolikost i mirisi Fa gelova, ali sada ne bih ni u ludilu koristila to sranje.

Paw
23.12.2003., 18:40
Meni su svi od Palmolive-a zakon:top:

a sestri sam za rođendan kupila od Lusha gel za tuš. na bazi meda - ono, tako lijepo miriše da imaš filing da je bočica samog meda i to cvjetnog, ma divota od mirisa.
sad pikiram da i sebi kupim isti, ali skupi su brate, a i bočice su im male
:(
:W

Winona
23.12.2003., 19:15
Leona81 kaže:
...ni ove teme jos nema, pa hajde da i to otvorimo...

...ja sam danas dobila pjenu za tusiranje od Nivee..kad se stusiram javim kakva je..

...inace Dove oil-gel, Balea med i mlijeko, ponekad bratov Axe, nekakav od vanilije, dove sapun i dalje se nemrem sjetiti...

...nego, jel vas ima puno da koristite gelove s mirisom najdrazeg vam parfema?...ja bi to, al bi me preskupo doslo jer se tusiram stoput na dan...

...i da, dal koristite spuzvu, mrezu, rukavice ili samo rucice?

..eto, toliko od mene...:)

ta pjena od Nivee, onako veca tirkizna bocica je super :top:

Uvijek imam vise gelova za tusiranje pa ih mijenjam, stalno jedan bi mi dosadio.

Imamod Y. Rochera ona Jardis du Monde sa Kritte-Butter aus Afrika, godinama sam u njega zaljubljena i u miris i u efekt koji ostavlja na mojoj kozi.

Onda imam Penaten soft wash ( kao za bebe, savrsen je ) pa Dove pjenu za tusiranje, pa jedan iz bio ducana, za intimnu zonu tako i tako poseban wash....

Ne tusiram se stoput na dan, max. dvaput, vise ne bi bilo dobro za moju kozu.

Rijetko koristim one parfemske gelove za tusiranje, najcesce kad dobijem u nekom setu na poklon.

I koristim samo ruke. Nix spuzva, nix mrezica. Sto ce mi ti rasadnici bakterija ?

Winona
23.12.2003., 19:27
e da Palmolive onaj ljubicasti i zeleni su mi dobri. Imam iste i kupke.

I imam jedan Fa gel seidig-sanft ili svileno- blagi za suhu kozu. To je jedini Fa koji mi dobro mirise a i dobar je za moju kozu. Svijetlo roza bocica.

On najcesce koristi adidas gelove. I one parfumske kad od mene dobi :D

Shtefitza
23.12.2003., 19:34
Obican Dove sapun

Leona81
23.12.2003., 19:57
...evo ja zaboravila napisati jedan gel koji zauzima vazno mjesto u mom badecimeru...bubnjevi molim...piling gel od Afrodite...kao protiv celulita...kad sam u bedu, izrifljam se s njim i odmah sam si za dva broja manja...

...Winona, fakat je supac ova gel pjena...samo je bed kaj ga malo prevec izade kad stisnem...supac mi mirisi...

Winona
23.12.2003., 20:00
jel to ono izgleda kao gel i u ruci se pretvori u pjenu ? I mala flekica velicine oraha dosta za cijelo tijelo ? :)

Leona81
23.12.2003., 20:13
...aha...mene podsjeca na gel za brijanje...i da ne treba ga puno s tim da ja koristim mrezicu pa se dodatno zapjeni....

Paw
24.12.2003., 00:41
Shtefitza kaže:
Obican Dove sapun

e, moram priznati da mi je ovaj odgovor zakon - kratko, jasno i bez prenemaganja.

ma štefi:top:

Daphne
24.12.2003., 04:41
Dove gel za tusiranje i mrezica.

Alyssa
24.12.2003., 12:50
Palmolive sve sam ih probala i super mi mirisu (to mi je onako za svaki dan) :D a imam i Versus pjenu za tusiranje od Versacea koji mirise po zvakaci od jagodice ili maline a to mi je za specijalne prilike :D

326
25.12.2003., 02:32
inače koristim niveine gelove za tuširanje, a po ljetu ulje za tuš., jer mi koža bude užasno suha.

i koristim jedino ručice :D

*cactus*
25.12.2003., 13:59
mrežica za tuširanje, fino se zapjeni

..a od gelova, svi Niveini, posebice onaj milk&vitamins.
...volim nekak te mliječne, sve sa dodatkom mliječnih proteina.
,,,,omekšavaju kožu i jako su hranjivi.

e, da...predivno mi mirišu i volim one Palmolive Aroma Therapy, sve mirise.

...ali izbor mi definitivno pada na Niveine.
...kvalitetna mi je Nivea.
...nije mi loš ni BadeDas

shef Sale
25.12.2003., 14:03
Nivea.
Po zimi onaj plain bijeli, po ljeti plavi s osvjezavajucim ucincima :D
nikakva pomagala osim raspolozivih vlastitih :D

*cactus*
25.12.2003., 14:03
326 kaže:

i koristim jedino ručice :D

eee, ja se nikako ne mogu oprati samo sa ručicama, uopće mi se ne pjeni
...ne mogu bez spužvice

shef Sale
25.12.2003., 14:08
kaj ti se ne pjeni? :D :D

moze, moze...
i ne treba uopce potrosit pol gela kako oni vele kad su svojedobno reklamirali te spuzvice :rolleyes:

stavis malo u ruku, naneses po dijelu tijela (ja obicno u 2 poteza :D), onda ono u rukama kaj ti ostane razmazes, da se zapjeni, onda natrljas sve ono kaj si "nanijela", i eto ga...

cime se ja bavim u 14h na Bozic :bonk: :D

Crow Jane
25.12.2003., 15:07
Ja imam neki Nivea aroma therapy gel - Vatra (crveni) i miris me podsjeća na Gucci Rush [jesam li luda? :D ] i coco banana Fruttini :s

Hana_
25.12.2003., 15:54
..sefe savjeti nama kokicama uvijek dobro dodju :D

shef Sale
25.12.2003., 19:49
aj dobro onda :D

btw, ono mi je bio i prvi ulet i prvi post ovdje na Kozmetiku :D

Hana_
25.12.2003., 19:57
Cestitam :D

..dobila sma enk isuper gel/pjenu za tusiranje .moze se stavit u kadu pa se napravi pjena il moze bit ko gel ..ima 1000 ml ..bocica je preslatka sa zivotinjicama ..neke preslatke ovcice , krava, i prase :D zove se funky farm ..preporucam :D

Winona
25.12.2003., 21:34
*cactus* kaže:
eee, ja se nikako ne mogu oprati samo sa ručicama, uopće mi se ne pjeni
...ne mogu bez spužvice

eto vidis ja sam se uvijek pitala cemu te mrezice sluze ( osim bakterijama ) ali tako dugo dok bude ljudi koji to kupuju - valjda ce se takve stvari i proizvoditi ;)

Kaj se ne pjeni ? Jel mrezicom i kosu peres, mislim zbog pjene ? ;)

Hana_
25.12.2003., 22:24
Ja koristim mrezicu samo zato da se mogu posteno izribat ..a nekad je uopce ne koristim nego si uzmem palentu i mlijeko pa mi to posluzi ko piling...

..ne koristim mrezicu zbog pjene, al je istina da na njoj bude vise pjene neg dok se gel namaze po tijelu..meni nekak odjednom nestane :)

..tu spuzvicu nekad stavim u jako vrucu kipucu vodu pa bakterije nestanu..i cesto kupujem novu..
...sad evcinom koristim gel i namazem se s rukama ..a kad hocu piling dodam palente :top:

Leona81
26.12.2003., 00:19
...pa ni ja se nikako ne mogu oprati samo s rukama...mrezica mi sluzi da se istrljam, a definitivno se ustedi gel...prije sam koristila spuzve, ali ovo je prakticnije...a sto se bakterija tice pa i spavamo s njima...kao sto i Hana rece cesto ju mjenjam....da i imam neke lude ljubicaste jako tanke i grube rukavice, za piling dusu dale...

*cactus*
26.12.2003., 00:38
Winona kaže:
eto vidis ja sam se uvijek pitala cemu te mrezice sluze ( osim bakterijama ) ali tako dugo dok bude ljudi koji to kupuju - valjda ce se takve stvari i proizvoditi ;)

Kaj se ne pjeni ? Jel mrezicom i kosu peres, mislim zbog pjene ? ;)

joj, al cjepidlačimo :D
...kad smo već kod bakterija, udišeš bakterije jebote, svuda oko tebe su....ništa nije sterilizirano :rolleyes: :D

...kaj se tiče spužvice, ja imam samo svoju, perem ju i često ju mijenjam :p
...a nekak mi ne uspjeva gel zapjenit tak jako samo rukama, pa više volim spužvicu,štedi gel, uostalom volim malo i pilinga usput ;) :D

p.s. ne, kosu perem samo rukama, to je kosa i šampon, pa mi se da fino zapjeniti :w :D

shef Sale
26.12.2003., 00:46
mda...bit ce da je stvar u :eek: dlakama :D

*cactus*
26.12.2003., 02:01
shef Sale kaže:
mda...bit ce da je stvar u :eek: dlakama :D

eee, ova je jaka :jumping:

:rofl:

:lol: :lol:

:s :D

(off topic...e shefe, vidim ti avatar, pa si me sjetio.... danas tak gledam ja asterix i obelix-a na telki, i vidim asterixa, pa velim sama sebi,
eeeeeeee, vidi shef sale......) :D :w

emy
26.12.2003., 14:56
Super su mi oni gelovi od avona!Mislim da se kolekcija zove natural,tako nesto!Uglavnom koristim sa mirisom badema,ljiljana,kamiice,dinje...Imaju super miris i jeftini su:klap: !Inace su mi super sve vrste nivea kupka:amen:

Winona
26.12.2003., 15:22
*cactus* kaže:
joj, al cjepidlačimo :D
...kad smo već kod bakterija, udišeš bakterije jebote, svuda oko tebe su....ništa nije sterilizirano :rolleyes: :D

...kaj se tiče spužvice, ja imam samo svoju, perem ju i često ju mijenjam :p
...a nekak mi ne uspjeva gel zapjenit tak jako samo rukama, pa više volim spužvicu,štedi gel, uostalom volim malo i pilinga usput ;) :D

p.s. ne, kosu perem samo rukama, to je kosa i šampon, pa mi se da fino zapjeniti :w :D

ma da, bakterije su posvuda oko nas :D kaj uopce peremo case po bircevima, ne sjedamo na dasku u javnom wece-u itd ?

Ja kad se hocu malo ostrugati ili koristim peeling ili onu lufu grubu. ( nju iskuham u masini, nece mene bakterije )

Zezam vas za tu mrezicu jer je bilo vec vise puta da su se ljudi nalovili svega i svacega i prvo sto bi doktor rekao - mrezicu u smece.

I...jebo tebe :D

lahor
26.12.2003., 18:15
Stalno ih mijenjam, uvijek kupim neki drugi.

Trenutno je Lux - Garden of Japan. Relativno bezveze.
Kad potrosim taj na redu je Avon - Aqua od lavande.

Pjena za kupanje je trenutno Dove, a ceka neotvorena Avon - Honey.

Inace, ne koristim nista osim ruku. Za kupanje ponekad prirodnu spuzvu.

žujaa!
26.12.2003., 18:27
I ja gotovo uvijek kupim neki drugi sad imam iz avona neki od aloe vere i dobar mi je
a ne znam.. nikad me jedan gel za tuširanje nje toliko oduševio da ga stalno kupujem
a tuširam se uvijek sa spužvicom, ne mogu bez nje;)

AFRODITA69
27.12.2003., 03:05
samo rucice...glow gel ili neki po kokosu

vjeverica
27.12.2003., 16:27
Palmolive milk & honey mljac.... frutini milk & honey jos veci mljac:D ... osim toga sve moguce FAove od raznog voca:D

Cinnamon Girl
27.12.2003., 17:06
vjeverica kaže:
Palmolive milk & honey mljac....

jeste, taj je jako fin, mirisom podsjeca na ovaj sanex-ov sto ja koristim.

patka
27.12.2003., 19:39
nemam neki posebni koji redovito kupujem...trenutno imam neki lux-oils of the orient i skroz mi je ok i balea peeling koji je super :top:

Tijana
05.08.2004., 12:46
Jel znate gdje ima za kupit Bionsen gelova za tusiranje?

Super mi je bio onaj bijeli, sa zrncima za peeling. Kupila ga u DM-u, ali vidim da vise ne drze njihovu kozmetiku. :confused:

eena_
05.08.2004., 12:58
ja ne znam šta je s tim bionsenom. Pred par godina koristila sam ga, onaj plavi, jer mi je super mirisao na more. Onda ga je nestalo, pa se pojavio sa više proizvoda, i sad je opet nestao. :confused:

Tijana
05.08.2004., 13:10
Za po ljetu mi je bio super onaj njihov gel za tijelo umjesto mlijeka ili losiona. Brzo se upije, ne ostavlja tragove na odjeci, a koza super :top:

Leona81
05.08.2004., 13:34
...mislim da sam neke preparate vidjela u dm-u...

...meni je cudan snjof...imala sam dezic u sprayu...vjecno je stajao i nedavno sam ga hitila u smece....:D

LadyInRed
05.08.2004., 13:41
obožavam sve od Bionsena. uvijek nađem u DM-u

Tijana
05.08.2004., 13:52
LadyInRed kaže:
obožavam sve od Bionsena. uvijek nađem u DM-u

Ma, u kojem DM-u? Nedavno? Ja gledala prosli tjedan u Importaneu i nisam nasla.
Al, bilo ga je proslo ljeto :D

LadyInRed
05.08.2004., 14:25
Tijana kaže:
Ma, u kojem DM-u? Nedavno? Ja gledala prosli tjedan u Importaneu i nisam nasla.
Al, bilo ga je proslo ljeto :D

u dm-u u rijeci. jebo, pa meni zapne za oko i u drugim parfumerijama:confused: kako:confused:

Tijana
05.08.2004., 15:56
Izgleda da cu onda morat skocit do Irisa ili neke druge parfumerije.
A mozda ga u DM-u trenutno nisu imali pa dodje za par dana :w

Lady, kaj sve njihovo koristis? Meni su super gelovi za tusiranje i onaj gel umjesto losiona za tijelo. Ostalo jos nisam probala, al spremam se.

Tijana
08.08.2004., 11:45
Pitala tete u DM-u i kazu da nema vise Bionsena :(

Curke iz Zg, jeste li vidjele gdje Bionsenove proizvode? U kojoj parfumeriji da ih trazim?

LadyInRed
08.08.2004., 12:45
Tijana kaže:
Lady, kaj sve njihovo koristis? Meni su super gelovi za tusiranje i onaj gel umjesto losiona za tijelo. Ostalo jos nisam probala, al spremam se.

to sam i ja koristila. plus šampon za kosu, stick, i njihov gel protiv celulita s bočicom koja ima masažer.

magic
08.08.2004., 12:49
Ono im je fakat :top: ambalazha :)

a i gel fino mirishi i cijena je ok....moj celulit, dodushe nije prestrashio ;) ali kogabriga :kava:;)

LadyInRed
08.08.2004., 12:53
magic kaže:
Ono im je fakat :top: ambalazha :)

a i gel fino mirishi i cijena je ok....moj celulit, dodushe nije prestrashio ;) ali kogabriga :kava:;)

ono je jedina takva ambalaža na tržištu, a košta nevjerovatno malo!! samo što oni nemaju agresivnu reklamu pa ih cure ne kupuju. meni je super:top: ma sve od Bionsena mi je super:cerek:

xxGaladrielxx
08.08.2004., 14:04
znam da ima king cross, mercatone i dm
cesto koristimo u muz i ja (postoje i muska i zemska verzija)
cijela linija i za kupanje i tusiranje i tekuci sapun mi je izvrsna

heureka
08.08.2004., 23:02
e ja sam ovdje (sarajevo) bionsenove stvari nalazila u merkatoru... jesi ti probala u merkatoru il nesto slicno?

Hannah
17.08.2004., 14:07
Bionsen gelovi za tuširanje --> žuti, bijeli i nekakav narančasti (taj genijalno miriši!) vidjela sam jučer u Muelleru na Trgu. Jeftini su - mislim da su po 10 kn.

Jel netko zna gdje bi moglo biti Bionsen deo sticka? (taj mi je bio ok jer nije antiperspirant 24-satni).
DM nema, Mueller iako ima gelove za tuširanje ovo nema...

Tijana
17.08.2004., 15:30
Hannah kaže:
Bionsen gelovi za tuširanje --> žuti, bijeli i nekakav narančasti (taj genijalno miriši!) vidjela sam jučer u Muelleru na Trgu. Jeftini su - mislim da su po 10 kn.

Jel netko zna gdje bi moglo biti Bionsen deo sticka? (taj mi je bio ok jer nije antiperspirant 24-satni).
DM nema, Mueller iako ima gelove za tuširanje ovo nema...

Ja sam ti njihov dezic u sticku uzela u Mercatoru. Kosta nekih 20-tak kuna. Al, nije mi dobar, za par sati vise ne sluzi nicemu, izgubi se miris i osjeca se znoj. :( :eek:

A jel u Mulleru ima za kupit njihov gel protiv celulita i onaj gel umjesto losiona za tijelo?

Samantha
17.08.2004., 16:12
od Bionsena koristi stick jer ne ostavlja tragove na robi i intimo detergent.

Tijana
17.08.2004., 18:05
Samantha kaže:
od Bionsena koristi stick jer ne ostavlja tragove na robi i intimo detergent.

Da, sto se mrlja tice - super je, ne zafleka majice, al da bar drzi malooooooooo duze! :(

Hannah
18.08.2004., 07:52
stavrno ne znam točno koji bi to anti-cellulite gel bio...al evo gelove za tuširanje imaju (ako ti nešto znače boje ambalaže koje sam navela još bolje).

da, meni je taj bionsen deo stick dobar baš zato jer ne ostavlja fleke na odjeći. a miris mu je bezazlen :), meni je sasvim neutralan i to mi je ok.

očito maloooo duže drže ovi antiperspiranti 24h...a to mi je malo neprirodno, što god rekli o tome.

rachelst
18.08.2004., 10:43
mislim da sam ih ja vidila i u mercatora i mercatonea

Tijana
18.08.2004., 16:11
Tnx, tnx! Javim vam kad nesto od toga nadjem.
:w

injanja
18.11.2004., 11:06
Koji vam je najmiliji...jel vam uopće bitan....šta vam je važno,d miriši,da vas osvježi,da pilingizira....ja sam "otkrila" novi DOVE AROMA MASSAGE SHOWER...i popizdila totalno za njim,tri puta dnevno se oću kupat!!!miriši totalno friško...ima piling mrvice...razvaljuje!!!Inače obožavam i lushov "back for breakfast"...
Vječno se svađam s cimi koja voli jake parfumirane gelove za tuš ili neke totalno jeftine...ja pizdim...meni to nekako bitnije i od parfema...iako sam i za parfemima luda..
ugl.koji je vama super gelo?zake?:W

Billi
18.11.2004., 12:14
pupina pjena za tusiranje aroma vanilije!!!! tak njezna i fina:cerek:

bionda
18.11.2004., 13:56
Elizabeth Arden Green Tea:top:
...od onih jeftinijih Palmolive Milk & Honey mi je totalno mljac!

enigma
18.11.2004., 14:00
CK One i Fcuk 2

Kya
18.11.2004., 14:42
kod gela za tuširanje mi je najvažnije da mi koža bude fina i mekana, miris mi baš i nije toliko važan, glavno da ne smrdi. trenutačno mi je najdraži johnsons baby softwash - calming. koža mi bude jako mekana, čak i ako se ne stignem namazat nekom kremom, svejedno je super :top:

Noemi
18.11.2004., 15:42
Sasvim ok mi je od Balee gel za tusiranje s granulama,u velikoj bijeloj tubi je pakiran.
Inace Decleor,slican proizvod.Koza bude meeekaaa:cerek:

*Girlie*
18.11.2004., 16:11
bionda kaže:
Palmolive Milk & Honey mi je totalno mljac!

:cerek:

Rhea
18.11.2004., 17:28
Bocage,gel za tusiranje od Lancome,super blag,kao svila na kozi:cerek:

Mrtva mrkva
18.11.2004., 17:39
bionda kaže:
...od onih jeftinijih Palmolive Milk & Honey mi je totalno mljac! :s :s :s

Ovo je tocno kao da sam ja pisala.

debelakrava
18.11.2004., 18:25
ovaj novi pupa white chocolate - i opcenito svi ti novi pupa milky su savrseni al nesto skuplji
palmolive spa mi je fantastican. isto ima neke granulice a miris - bas onako morski.
i jooos...hugo boss deep red:D

tilla
18.11.2004., 20:07
od jeftinijih - bionsen. neki narančasti, piše multivitamin.
od skupljih - clarins, relax. premirišljav, predobar, preprepreskup, nažalost.

magic
18.11.2004., 20:42
volim blage i neutralne mirise gelova za tushiranje, sredstava za intimnu njegu i losiona/mlijeka za tijelo.

Mrzim kad mi svaki proizvod ima neki svoj miris...nekoliko mi s puta dogodilo da ustanem iz kreveta i opet se idem istushirat jer mi je preintenzivno mirisala moja vlastita kozha.

Najvishe volim miris dobrog parfema na chistoj kozhi.

T@nja
18.11.2004., 20:47
Za tuškanje? :D

magic
18.11.2004., 20:48
pa primjetila sam da na ovom podforumu prave zhene pishu sve u umanjenicama - cipice, dolchice, tushkanje....

jebiga :kava:

T@nja
18.11.2004., 20:50
magic kaže:
pa primjetila sam da na ovom podforumu prave zhene pishu sve u umanjenicama - cipice, dolchice, tushkanje....

jebiga :kava:

...cicice, picice.....:D

Paw
18.11.2004., 21:25
Joj super tema:top:
Cure, imam samo jednu malu sitnu zamolbicu=pišite i cijene proizvoda i gdje ste kupile:s :) Tako da nam se lakše odlučiti:D

Ja sam na minimumu sa svojim gelom - Fruttini by Aldo Vandini - Coco&Banana:top: (platila ga cca 20 kn) i preporučam ljubiteljicama kokosa i suhe kože. Ali sada bih htjela isprobati nešto "skuplje":o , zato apeliram na isticanje cijena + napišite za kakvu kožu je proizvod namjenjen.
:)

Mrtva mrkva
19.11.2004., 02:43
T@nja kaže:
Za tuškanje? :D I ja sam odvalila :rofl:

rachelst
19.11.2004., 08:18
meni je trenutno zakon vichy gel za tuširanje nekih 60 kn u ljekarnam ...baš mi onako paše na suhu kožu miriše onako osvježavajuće al dosta neutralno tako da možeš nakon njega stavit i mlijeko i parfem koji oćeš...inače od jeftinijih su mi nivea zakon...i koristim jednom tjedno posebno piling za tijelo isto nivea....di ima kupit tih pupinih milkija i koja im je cijena gela za tuškanje i krema ili mlijeka za tijelo :moli:

valnea
19.11.2004., 10:27
ja ne smijem koristiti gelove za tusiranje :cry:

Rhea
19.11.2004., 11:01
[QUOTE]rachelst kaže:
[B]meni je trenutno zakon vichy gel za tuširanje nekih 60 kn u ljekarnam ...

Njega i ja trenutno trosim+"Cream Body Wash" iz Body Shop-a+parfumirani "Madness"(Chopard):cerek: Gore navedeni "Bocage" od Lancome sam nedavno potrosila

debelakrava
19.11.2004., 11:03
ja sam svoje pupine kupila u mulleru /city centar varteks (zg). kostaju oko 60ak kn ako se ne varam

klio
19.11.2004., 11:38
bionda kaže:
...od onih jeftinijih Palmolive Milk & Honey mi je totalno mljac!

također:D

magic
19.11.2004., 11:40
debelakrava kaže:
ja sam svoje pupine kupila u mulleru /city centar varteks (zg). kostaju oko 60ak kn ako se ne varam

Ja ih kupim 4 za tu lovu....ne pupinih, ali pjene :zubo:

anya
19.11.2004., 12:17
Ja isto, i to onih od 500 ml. Trenutno koristim od palmolive one nove intenzivno žute i lila boje. Ja to za čas potrošim tako da mi se ne isplati uzimati nešto skuplje. Pupine sam bila dobila na poklon a vidjela sam da ih ima kupiti u limonija. Dobre su i niveine ali su malo skuplje. Najdraža mi je od lopoča.

croft
19.11.2004., 18:21
trenutno imam od Davidoffa i Fenjala

hana
19.11.2004., 18:33
jooj obozavam gelove s mirisom breskve ili marelice ali takvi su najcesce za suhu kozu pa sam odustala od trazenje gela po mirisu i sad imam vec dosta dugo Afroditin gel za tusiranja ali i piling (svakodnevno se moze koristit) onako zelen je s granulicama malim - i full je dobar a pretpostavljam i da nije skup (stara ga kupila zadnja dva puta tako da stvarno ne znam cijenu :D)

injanja
19.11.2004., 19:09
a jebiga s tim TUŠKANJEM!!
Prilagođavam se na život u Zg..ovdi svi govore u umanjenicama...
tipa...kvatrić,sokić,kavicu.....i tako...

Mrtva mrkva
19.11.2004., 19:33
injanja kaže:
a jebiga s tim TUŠKANJEM!!
Prilagođavam se na život u Zg..ovdi svi govore u umanjenicama...
tipa...kvatrić,sokić,kavicu.....i tako... Roćkas - definitivno najsmjesnija zg umanjenica :rofl:

A zasto se prilagodjavas? Dovoljno je da govoris knjizevno.

injanja
19.11.2004., 19:38
Mrtva_mrkva kaže:
Roćkas - definitivno najsmjesnija zg umanjenica :rofl:

A zasto se prilagodjavas? Dovoljno je da govoris knjizevno.
ma zajebavan se...

Kyra
19.11.2004., 19:57
Ne koristim neke skupe gelove za tuširanje, osim kad ih dobijem na poklon :D

Nedavno sam dobila od Vichy-a neki za suhu kožu i dobar je..ali vidjela samu ljekarni da košta 60-ak kuna tako da... :w :D

Inače su mi od Palemolive-a najbolje kupke/gelovi. Zadnje vrijeme sam kupovala ona plavi SPA, odlično miriši i koža bude jako mekana. Dobar im je i onaj od meda i mlijeka, pa oni novi žuti i ciklamasti...a cijena ima je još bolja.

tuškanje :jumping:

slovenski je, cini mi se, prhanje :jumping:

Crow Jane
19.11.2004., 20:59
Palmolive ljubičasti i Palmolive aroma onaj žuti

Iako sam sada otkila i Fa aroma neki zeleni :cerek: iako sam Fa izbjegavala zbog jeftinjava & glupe reklame razloga...al ovaj dobro miriši - od white tea & cypress essential oils [ moj :cerek: je to probao polizat jer mu je "zvučalo fino" ( :rolleyes: ) ]

Ali, nabrkala si me i kupila sam ovaj Dove aroma.

Dobar je! :top: :o

magic
19.11.2004., 21:02
ajde bar neka koja, kao ja, kipuje >20 kuna :rolleyes:

tolke hektolitre toga troshim, bila bih lud da za to dam ni lipe vishe.

Crow Jane
19.11.2004., 21:09
E mene zanima fenomen - koja je razlika između:

1. pjene za kupanje i

2. gela za tuširanje

Porez na budale, I must say. :cool:

Ja kupim ovo velko pakovanje u oba2 svrhe. ;)

Tijana
19.11.2004., 21:10
Od skupljih Vichy.
Od jefitnijih Afroditin onaj veliki zeleni sa sitnim zrnicima, Palmolive med i mlijeko, Dove, Balea ulje za tuširanje.

SaraTroroga
19.11.2004., 21:11
Crow Jane kaže:

Iako sam sada otkila i Fa aroma neki zeleni :cerek: ....

Imam Fa aroma zuti:cerek: i Fa aroma crveni:cerek: :cerek: ,a volim i Avonova naturals,sada ima novi od vanile:top:

Al Pupa...mljac:jumping:

Crow Jane
19.11.2004., 21:15
A jel ko probal one famozne iz Limonia? Raznorazne - čokolada-menta kombinacije? Malo mi je 60 kn too much za isprobavanje...:rolleyes:

SaraTroroga
19.11.2004., 21:18
Crow Jane kaže:
A jel ko probal one famozne iz Limonia? Raznorazne - čokolada-menta kombinacije? Malo mi je 60 kn too much za isprobavanje...:rolleyes:

Pretpostavljam da mislis na Aquolinu:confused: ,te su super i to je jedina cudna kombinacija,imas one sa jogurtom +ananas,sumsko voce,kokos,vanilija...,a imas i karamel,marzipan,zeleni caj...ma puno,dobre su:top:

Crow Jane
19.11.2004., 21:23
SaraTroroga kaže:
Pretpostavljam da mislis na Aquolinu:confused: ,te su super i to je jedina cudna kombinacija,imas one sa jogurtom +ananas,sumsko voce,kokos,vanilija...,a imas i karamel,marzipan,zeleni caj...ma puno,dobre su:top:

E da da...jel, vidla sam super kombinacije...ali čine li čuda za kožu ili ju posuše, to ti mene zanima! Jer, ako ne moram poslije tog koristit mlijeko za tijelo, onda je investicija isplativa. :D

SaraTroroga
19.11.2004., 21:53
Nisam primetila da suse:nono: ,ja se s time tusiram i mrzi me nesto da mazem mleka,losione...,i ne.. nije mi suva koza

Al i to je ,kao i sve,individualno:)

Clea
19.11.2004., 22:26
kupim uvijek nešto drugo, ali u principu ove socijalne :zubo:

dobila sam par njih iz body shopa, al niš posebno...

dove, onaj s uljem, taj mi je dobar, ali mi dosadilo zbog mirisa...sad imam od fa, neki žuti, i nivein onaj s uljem...

najbolji su mi ti s uljem...

i imam od balee onaj od marelice s vitaminima...

sljedeće ću probati od balee onu medicinsku kupku ph neutralnu...jedva čekam da si ju kupim, jer mi ta balea med ima super miris...imam losijon i odličan je za kožu:top:

laki
19.11.2004., 22:31
Nedavno sam otkrio Nivein muski shower gel za tusiranje. Svaki put nakon tusiranja se bas osjecam kao pravi muskarac!:frajer:

Tighelia
20.11.2004., 01:16
Meni je Lux Oriental odličan! :top:

LadyInRed
20.11.2004., 17:13
godinama sam koristila (ono od 13. godine) Niveu, Fa i Lux. onda su mi fakat dosadili pa sam ekperimentirala. sada već duže vrijeme koristim hollyplantove kupke od badema, algi ili narančinog cvijeta i također nisu preskupe, do 30 kn maksimum. mirisi su ugodni, blagi, prirodni i odgovaraju mi za kožu jer se od većine stvari osipam.

za "specijalne" prilike imam Iceberg Fluid kupku i mlijeko, Natura Shop kupku i mlijeko od bergamota i Brambles&Moor kupku i mlijeko od riže i bijelog mošusa. fino:cerek:

sergio
20.11.2004., 18:47
ja ne volim gelove, kupke ect. odnosno koristim jih tu i tamo (ako koju dobijem na poklon, testere).
jedina iznimka je da imam uvijek isti gel i mljeko kao u tom trenutku najdrazi parfem. ali to koristim za 'specijalne' prilike :D

najvise volim obicne sapune. ali ono bas obicne tipa 'marseille' sapun ili sapun od masline i slicno :cerek: ali moraju biti bas ono vulgaris, ne smije ga proizvodit palmolive, fa... :D ovaj od masline najvolim kupiti u Grckoj, homemade.
e da, kupim i pokoji sapun u lushu i l'occitaine.

mush mushi
20.11.2004., 21:22
LadyInRed kaže:
...hollyplantove kupke

za "specijalne" prilike imam Iceberg Fluid kupku i mlijeko, Natura Shop kupku i mlijeko od bergamota i Brambles&Moor kupku

di to sve ima za kupit:D ?

ja trenutno koristim lux onaj orijentalni, super mirishi i adidasov fitness fresh koji je isto ok al malo presvjez:D

LadyInRed
20.11.2004., 23:16
mush mushi kaže:
di to sve ima za kupit:D ?

holyplant kozmetiku imaš u gotovo svakoj većoj parfumeriji. možda i u apotekama.
Iceberg u parfumerijama, Natura shop mislim da nema u Cro, i Brambles&Moor je jedna nepoznata marka na našem tržištu ali ja je nalazim u jednoj riječkoj parfumeriji. imaju prekrasnu kolekciju sa nevjerovatnim kombinacijama mirisa. naravno ove su malo skuplje. B&M je oko 70-80 kn kupka ili mlijeko, ali kažem, to mi je za posebne prilike:D

Buchfreund
21.11.2004., 09:28
Mnoge sam probala ali mi se najvise svidja Fenjal,koji tako divno mirise:top:

vjeverica
21.11.2004., 10:00
bionda kaže:

...od onih jeftinijih Palmolive Milk & Honey mi je totalno mljac! :cerek: :cerek: :cerek:

Alopex
21.11.2004., 19:54
LadyInRed kaže:
...hollyplantove kupke od badema, algi ili narančinog cvijeta i također nisu preskupe, do 30 kn maksimum. mirisi su ugodni, blagi, prirodni i odgovaraju mi za kožu jer se od većine stvari osipam...

:five: holyplant je super, udara dupe većini stranih stvari za 'tuškanje' :D
to je cijena za 500ml, tako da ispadne poprilično povoljno

ah da, ima i u dm za kupiti

sunčica
21.11.2004., 22:41
T@nja kaže:
...cicice, picice.....:D

i ja to govorim ... ali iz drugih razloga :kava:

a što se tiče tuškanja, sviđa mi se od AFRODITE zeleni s malenim granulicama, cijena je neka sića

LadyInRed
21.11.2004., 22:53
Alopex kaže:
:five: holyplant je super, udara dupe većini stranih stvari za 'tuškanje' :D
to je cijena za 500ml, tako da ispadne poprilično povoljno

ah da, ima i u dm za kupiti

to je istina:top:
ali čuj, nema agresivnu reklamu, nema sexa na reklami, nema šljokica i šarenih minica ni pozlaćene kože nakon tuširanja:D tako da baš i nećeš čuti da je popularno među mlađom populacijom. ali dobro, svatko ima svoj ukus.
meni super jer sam ja na vrijeme skužila što je dobro za moju kožu:D:mig:

Alopex
22.12.2004., 14:43
:azdaja: :zmaj: :tuctuc:

glupi dm više ne drži holyplant

hoću moju kremicu za ruke i gel za tuškanje i gel za intimno tuškanje :mama:

dm -- prokleti kapitalistički :asshole: s

Tigrica
22.12.2004., 14:49
Alopex kaže:
glupi dm više ne drži holyplant

sta? sta? nemaju vise? od kada? idem provjeriti...!!
isto tako nemaju vise ni alkaloid kreme, ni talijansku kremu za kosu, sve sto mi pase,...ah :(

Tigrica
22.12.2004., 15:38
sunčica kaže:
a što se tiče tuškanja, sviđa mi se od AFRODITE zeleni s malenim granulicama

nije mi jasno da li taj zeleni ima isti sastav kao i onaj afroditin zeleni protiv celulita (manje pakiranje), a cini mi se da ima, da je to sve isto, pa kako onda to isto se moze koristiti i za cijelo tijelo,... kad lijepo na njemu pise ... smanjuje opseg... pa necu da mi smanji opseg :cice: ? ha? ;)

daylight
10.06.2005., 00:07
koje koristite gelove za tuširanje ili ste koristili? koji su vam najbolji itd...pišite o tome :)
super su mi :
palmolive aroma therapy
afrodita zeleni s granulicama
svi od luxa, pogotovo onaj morski plavi - shimmering sea
fruttini cherry vanilla
avon skin so soft
dove silkening
neki johnsonov u plavom pakiranju

la bitch
10.06.2005., 09:52
po pitanju gelova, ostajem vjerna dove-u:)
premda mi onaj energy glow bas i ne pase.
mislim da mi je najbolji bio onaj sa svilom.
od dove-a mi je koza ful mekana pa ga jos nisam imala potrebu mijenjati.

mrkvich
10.06.2005., 13:34
meni su svi od dove-a dobri,koza mi je bash fina nakon njih.
od palmolive-a aroma t. predivnog je mirisa al steta kaj se ispere.i jos od palmolive-a milk and honey.obozavam taj miris.
odlicni su mi i oni johnsonovi za djecu:top: .
i jos moram pohvalit baleine gelove ove neke nove, vocne, summer nesto.imam od manga i preeeeefino mirisi a miris jos ostane nakon tusiranja i brisanja par sati.ma :top: !
da i afrodita onaj sa granulicama je dobar.

daylight
10.06.2005., 16:53
slažem se da je onaj balein od manga tako super. prefino miriši, baš je pravi voćni za ljeto :cerek:

club delicious
11.06.2005., 11:26
Najbolje što sam do sada probala su mi bili Medicea gelovi za tuširanje s jogurtovim proteinima.

Nivea; jako dobra, bilo koji.

Dove; preintenzivni i iritantni mirisi, ali dobri.

meg
11.06.2005., 12:36
...bas sam prije par dana kupila Freemanov gel za tusiranje od lubenice i dinje i fakat je predobar...:top:

Manuella
11.06.2005., 13:09
Ili Dove ili Nivea :top:

Tijana
11.06.2005., 13:34
Vichy, Nivea, Eucerin uljni gel, Palmolive sa Shea maslacom, Afroditin onaj zeleni, Balea med

Hannah
11.06.2005., 15:15
skoro svaki put kupim neki drugi...
obično se vrtim oko palmolive-a: onaj sa shea butterom (smeđi) mi nije loš, zeleni (kao firming, moš mislit), nivea svjetlo plavi ono manje pakiranje (dobro za putovanja), itd.
e, da - volim vodenaste (što na izgled, što mirisom - tirkizne, plavkaste, zelenkaste :D).

Ava Adore
11.06.2005., 15:16
Hannah kaže:
obično se vrtim oko palmolive-a: onaj sa shea butterom (smeđi) mi nije loš Meni je taj jedan od najdražih :)

Hannah
11.06.2005., 15:18
meni je malo "zimski" više; za razliku od ovih "tirkiznih" :)

Ava Adore
11.06.2005., 15:23
Hannah kaže:
meni je malo "zimski" više; za razliku od ovih "tirkiznih" :) Pa je nekak zimski, al nikak da ga ostavim :D

mitzy
11.06.2005., 18:19
Ja volim koristiti one proizvode za pranje beba...uglavnom Johnson...:kada:

Leona81
13.06.2005., 10:14
..isprobala sam kupljeni Afrodita aloe vera piling gel..cini mi se skroz ok..koza mi je nekak neobicno fina i mekana nakon tusiranja..piling zrnca su cini mi se unutra radi ukrasa..nije da nesto posebno rade :D

anya
13.06.2005., 13:28
Najdraži i najbolji su mi Yves Rocher, predivno mirišu i traju dugo. Koristim ih uglavnom samo kad ih dobijem jer su malo skuplji, od ostalih koristim niveu, dove, palmolive, fa i baleu.

aola
13.06.2005., 17:29
kaj koristite vi cure s masnom kozom, osim Aforitinog gela s granulama???

Noemi
13.06.2005., 19:24
Super mi je Holyplant s bademovim uljem:cerek:

Hvala Lady na savjetu.:)

club delicious
13.06.2005., 20:14
Noemi kaže:
Super mi je Holyplant s bademovim uljem:cerek:

Kako sam to mogla zaboravit?! To je jedan od najboljih kozmetičkih proizvoda koje sam IKAD isprobala :s

Još dodajem; Sanex s uljem.... predobar. Jel zna netko da li ima gdje za kupit Sanex u Ri? Nekad je bilo u Medici. Žao mi je da se ta parfumerija zatvorila. Ali bila je dobra ona rasprodaja kad su zatvarali ;)

Andariel
15.06.2005., 04:14
palmolive aromatherapy - plavi & zeleni
nivea (isto aromanešto, ne znam kak se točno zovu :D )
dove supreme silk peeling gel
fruttini cherry vanilla :cerek:
avon senses

a po zimi volim one malo kremastije..

daylight
16.06.2005., 22:01
Andariel kaže:
palmolive aromatherapy - plavi & zeleni
nivea (isto aromanešto, ne znam kak se točno zovu :D )
dove supreme silk peeling gel
fruttini cherry vanilla :cerek:
avon senses

a po zimi volim one malo kremastije..

ja sam isto probala avon senses, onaj narančasti od mandarine :cerek: bio mi je super, skroz osvježavajući i ima super miris.

Elektra
17.06.2005., 00:15
Palmolive - ruža, jasmin i orhideja. Crven je. PRedivno :cerek:
Afrodita - zeleni sa zrncima za blagi peeling
Bruno Banani gel

Jedino mi Dove nije odgovarao te Palmolive - honey&milk. Od njih bi se užasno perutala :(

Kruska
17.06.2005., 00:19
palmolive ili dove:D

brinetta
19.06.2005., 14:14
aola kaže:
kaj koristite vi cure s masnom kozom, osim Aforitinog gela s granulama???

prepredobar mi je bio lushov dreamwash ali mi je preskup za stalnu uporabu i prebrzo se troši :(

*cactus*
19.06.2005., 17:50
bila i ostala Nivea

ili u zamjenu - Dove

:)

club delicious
20.06.2005., 22:08
Kupila sam Freemanov gel za tuširanje od krastavaca i melona. Prekrasno miriše, stvara bogatu pjenu, nije skup za 400mL. I dugo ostaje miris. Ugodno iznenađenje :top:

hana
20.06.2005., 22:09
afrodita zeleni s granulicama deff- jeftin, dobar, fino mirisi a ne prejako
probala neki dove s plavim granulicama ali mi ne mirisi dobro pa sam jedva docekala da ga se rijesim :)

dora
21.06.2005., 00:55
daylight kaže:
koje koristite gelove za tuširanje ili ste koristili?
Koristila sam sve i svasta i sve je to meni isti kurac :D ono od Afrodite, Vichya, Dove-a, Lusha... isto sranje, drugo pakovanje :D

To je jedna od stavri na koje opce ne polazem paznju u smislu da imam neku svoju 'omiljenu' marku odnosno proizvodaca. Uzmem kaj mi je najblize na polici u ducanu.

Svi mi dobro mirisu, misim do sad ni jedan gel za tijelo nije - smrdio i svaki je obavljao svoju funkciju - oprao me :) Stoga, tu previse ne 'kompliciram' (za razliku od nekih drugih stvari ;)).

mrkvich
21.06.2005., 15:40
danas sam bash u dm-u vidla neke nove gelove za tusiranje.onak u bochici tipa ab kulture:D .vocni su,20ak kn.
je ko probal?kakvi su?
zgledaju primamljivo i mljac:D

cutecat
28.06.2005., 12:20
Zadnje sta sam kupila su od FA Aloa s jogurtom i Coconut sa jogurtom...fino mirisu, osvjezavajuci, pravi ljetni...:)

emili
12.08.2005., 07:46
i ja sam ih morala kupiti i isprobati, mirišljavi s kokosom planuo još na moru, a s aloom koristim sada poslije mora već duplu dozu - paše mi sada na osunčanu i malo suhiju kožu ....:)

zucchera
12.08.2005., 11:51
Ja jucer kupila Plamolive sa Olive milk i bas je ugodan. Inace san i ja probala Fa sa jogurtom i kokosom i svaku put kad se tusiran mogla bi se pojest :D Volim isto Nivein showeroil ili kako se vec zove.

debelakrava
12.08.2005., 12:08
palmolive onaj s glinom i maslinama isto...
onda svako malo do lusha skocim po novi sapuncic (banana, kokos, crvena naranca...mljac)
pa oni fruttinijevi od kokosa i banane ili cokolade..
ima toga jos.
uglavnom mijenjam

SaraTroroga
12.08.2005., 13:53
Trenutno gel u peni pupa miss milkie:D .onda aquolina jogurt ananas

debelakrava
12.08.2005., 15:12
joooj super mi je ta cijela kolekcija miss milkie - i pjena za kupanje i kremice - al je to skuuupoooo..onak, mala kantica kreme kosta 60, 70 kn...onak halo?

darin
12.08.2005., 15:18
meg kaže:
...bas sam prije par dana kupila Freemanov gel za tusiranje od lubenice i dinje i fakat je predobar...:top:

ja trosim vec trecu flashu od krastavaca :cerek:

i naravno, nezaobilazni Body Shop :)))

Xavi
14.08.2005., 15:25
Najbolji nivea-mlijeko i vitamini, nesto predobro da bi se moglo opisati.
Dobri-palmolive ne znam kako se zove ali neki rozi, isto mi je dobar od nivee onaj u metalnoj bocici, shower sensation ili tako nesto.

Tinach
14.08.2005., 16:11
One and only- Nivea fitness :s

boyana
14.08.2005., 18:11
meni je strava nivea shower sensation creming-sanft:-) i onaj plavi LUFT aromaterapi nije los i roza nivea - mlijeko i vitamini..
zeleni dove.
palmoliv isto volim (samo mi se onaj sa shea maslacom nije svidio, svi ostali ok) mada imam osjecaj da se jako brzo trosi, bar u odnosu na niveu.
uglavnom te tri marke vrtim

Bocca della Verita
14.08.2005., 18:17
ovo ljeto sam koristila (jos uvijek koristim) od zincie hygieia za lice.
koza mi je meka, ne susi se i prhuta.
a i fino mi mirise.

Karmela
14.08.2005., 20:01
blago vama. :( Meni nist sto ima bilo kakvog mirisa i nepotrebnih aditiva nije preporuceno. Ja sam na obicnom fragrance free Dove sapunu vec mjesecima. I losion za tjelo mi je bezmirisni.

Vec sam se navikla na minimalisticku njegu tijela i na bezmirisno, tako da mi sve drugo mirisi kao da ima uzasno puno parfema.

club delicious
15.08.2005., 10:52
Zanima me da li postoji neki gel za tuširanje sličan onom Holyplant-ovom od badema (to je predobro), da onako nahrani kožu? Šteta da tu nema za kupit Sanex, ima jedan s uljem, stvarno je odličan za suhu kožu. Niveina varijanta gela za tuširanje s uljem mi se ne sviđa, a i preskupo je.

tiha
19.08.2005., 07:31
imam avonove ona tri u kolekciji - energizing, relaxing i te spike...
ok su!

Rhea
19.08.2005., 10:33
Volim gelove iz The Body Shop-a.Trenutno imam neki sa mirisom ruze i"moonflower".Iz Yves Rochera imam "pure desir de mimosa".Taj mi predivno mirise.

Bluegirl
21.08.2005., 17:37
Miss milkie badem, plavi Johnson&johnson calming i eucerin.

Yazz
21.08.2005., 22:43
na rubu kade imam:

a) jeftinije:
1. nivea ulje za tuširanje
2. nivea piling za tuširanje sa plavim zrncima
3. hollyplant
4. nešto od palmoliva - trenutno novi piling za tuširanje u tubi

b) skuplje i za gušt te posebne namjene
1. geomar zeleno ulje za tuširanje - navodno protiv celulita - nisam baš sigurna, ali super miriši
2. elizabeth arden green tea
3. predobra mi je krema za tuširanje od vichya, ali to nije da stalno kupujem

i zadnje što sam kupila je dove silkening - to mi je prvi dove u životu da sam si kupila jer me ne privlači baš nešto. a kupila sam ga jer mi se svidjela toaletna torbica koja se dobije ako kupiš dezić, mlijeko i gel - sve silkening (još je u mojoj torbici netko zamijenio mlijeko za tijelo, tako da sam dobila DVA gela za tuširanje i dezić, ali nema veze, ionako sam to kupila zbog toarbice, ne zbog mlijeka :bonk: :bonk: :bonk: )

torbica je baš lijepa, svilena :jumping:

Yazz
22.08.2005., 12:45
ispravak: nije geomar nego guam :D

diona
28.08.2005., 23:10
Tinach kaže:
One and only- Nivea fitness :s

da da to baš lijepo miriše, a i onaj palmolive sa shea butterom...mmm, je dobro ono od nivee od riže za tuširanje?

club delicious
28.08.2005., 23:14
diona kaže:
da da to baš lijepo miriše, a i onaj palmolive sa shea butterom...mmm, je dobro ono od nivee od riže za tuširanje?

E to je baš moja mama napikirala, čekam da kupi pa javim

Godiva
28.08.2005., 23:29
dora kaže:
Koristila sam sve i svasta i sve je to meni isti kurac :D ono od Afrodite, Vichya, Dove-a, Lusha... isto sranje, drugo pakovanje :D

:top: :)

shirl
07.09.2005., 13:17
club delicious kaže:
Zanima me da li postoji neki gel za tuširanje sličan onom Holyplant-ovom od badema (to je predobro), da onako nahrani kožu? Šteta da tu nema za kupit Sanex, ima jedan s uljem, stvarno je odličan za suhu kožu. Niveina varijanta gela za tuširanje s uljem mi se ne sviđa, a i preskupo je.

imaš od afrodite u pakiranju od pola litre ili 400 ml- kupila u getrou za 20-ak kuna. miriši po mandarini/naranči i ima bademovo ulje. jako ugodan za kožu:cerek:

holyplantov nisam probala pa ti ne mogu reći jel ovaj sličan:w

lianne
12.01.2006., 22:42
koji vam je najdrazi i koji su kriteriji za kupovinu?ja ga moram obavezno snjofnuti i mora biti kremast.trenutno imam nivein od mlijeka i od palmolive exotic aroma therapy(tako mi fino mirisi :p ).ove skuplje od 30-ak kn.nisam nikad ni probala pa ako netko je bas me zanima komparacija(razlog je sto se ja volim natapati u njima svaki dan pa bocicu vrlo brzo potrosim :o ;) :D )

dobardan
12.01.2006., 22:47
ma isprobala sam sve od gelova za tuširanju u dm-u. Najviše Palmolive (lubenica,aromatični, badem, mlijeko), Lux (ruže i vino), Nivea (mlijeko i vitamini)..ma manje više svi su isti, nek se pjene i fino mirišu:) svaki puta kupim neki drugi jel mi inače miris brzo dosadi.

magriz
12.01.2006., 22:54
koji vam je najdrazi i koji su kriteriji za kupovinu?ja ga moram obavezno snjofnuti i mora biti kremast.trenutno imam nivein od mlijeka i od palmolive exotic aroma therapy(tako mi fino mirisi :p ).ove skuplje od 30-ak kn.nisam nikad ni probala pa ako netko je bas me zanima komparacija(razlog je sto se ja volim natapati u njima svaki dan pa bocicu vrlo brzo potrosim :o ;) :D )

dove silk, nivea mlijeko med, vandini vanilija mi je br. 1 za zimu (ljeti mi je pretežak)

aktovka
12.01.2006., 23:03
Palmolive mlijeko i Avonov Skin So Soft. :cerek:

lianne
12.01.2006., 23:13
e da zaboravila sam pitat jel i vi imate ono zimske-ljetne sheme?po ljeti volim one svjezije i gelaste gelove(tipa palmolive termal spa)a zimi mi bas pasu te neke kremaste vanilijabademlijekokokos formulacije:D
inace sjetila sam se da mi je odlicno iskustvo ostalo sa johnsons aloe vera djecijom kremom za tusiranje(morate probati!)ma bili su mi dobri i oni u plavoj tubici-bili su u dm-u 60% gratis pa sam ih ja eto sve kupila:rolleyes: (znate kako to kod nas zemskih funkcionira :hekla: :raspa: )super su mi bili(onaj plavi sa morskim ekstraktima super mirisi)ja ih isto stalno mjenjam-a kad stalno novi izlaze:p
sad je itzasao neki novi palmolive s maslinovim uljem-jel to netko probao ili bas posnjofkao?

chrissy
12.01.2006., 23:19
Kriterij za kupovinu gela za tuširanje je da stoji na polici u dućanu (ili u avonovom katalogu) i da taj isti nemam. :D
Najbolji mi je palmolive med i mlijeko za zimu, a onaj rozi aroma therapy i avonov s mandarinama za ljeto.

sheila
13.01.2006., 00:57
palmolivov med i mlijeko sam dugo koristila, bio mi je super i tako fino mirisao :cerek: sad vec neko vrime koristim od nivea ulje za tisiranje sa 55% njegujucih ulja...mmmm fantasticno. dode skoro 30kn ali vridi!
sad sam si kupila sapun u Lush-u, od meda i jos hrpu finih sastojaka, jos ga nisam probala ali navodno daje super pjenu i kremast je...
taj palmoliv sa maslinovim uljem koj si spomenula zvuci suuuuper!! morat cu ga probat :zubo:

Bocca della Verita
13.01.2006., 09:16
imam ja taj palmolive od maslinovog ulja, ok je za promjenu,
sve je to isti K.

magic
13.01.2006., 09:17
moji kriteriji su: shto manje mirisa, shto vishe pjene i shto manje isushivanja kozhe.

uglavnom, nakon isprobavanja svega i svachega, kupujem one od 9 kuna dm proizvodnje.

isto sranje-drugo pakovanje kao i oni koji stoje triput vishe.

crtica
13.01.2006., 09:30
E ovdje u mom slučaju vrijedi pravilo kol'ko para, tol'ko muzike :D
Jeftini gelovi su mi koma (Dove, Palmolive, Lux, Nivea, Balea...), moram koristiti Eucerin, Pupa, Aldo Vandini...inače mi je koža suha kao pergament i svrbi za poludit, iako uvijek koristim neki losion za tijelo :mad:

Lali Puna
13.01.2006., 10:06
kako sam navučena na lush, kupujem isključivo njihove gelove - kriterije je dobar miris i što manje isušivanja kože. iako to često ne poštujem jer volim citrusne mirise, a lush koristi pravo voće i prava eterična ulja, a ne samo sintetički citrusni miris. mana im je što su dosta skupi (30-ak kuna za bočicu od 100 grama). iako, kupim svako malo neki pa mi sve skupa jaaaako dugo traje. trenutno ih imam šest (nisam normalna znam).

otkad sam probala lush teška kemijska industrija poput gelova iz dm-a mi se gadi. čak ni ne toliko zbog toga jer bi moja preuzvišena koža bila prenobl za jeftinije gelove za tuširanje već jer me strahovito živcira što oni prodaju muda pod bubrege. gel za tuširanje od lubenice, a unutra lubenice ni u tragovima već samo umjetni miris lubenice? gel od kokosa,a unutra ni mikrolitar barem ekstrakta kokosa nego samo, pogađate, umjetan miris kokosa? fuck off!

iako, volim ulja za tuširanje i tu mi je sasvim dobro Baleino od 10 kuna. nema umjetnih mirisa ni boja.

trenutno od gelova imam:

Sonic Death Monkey - dosta je skup, ali je pravi mali raj. Čokolada (pravi kakao je unutra, ne samo miris) i pravi sok od mandarine! (sastav:infuzija kave, otopina kakaa, otopina Cerrassie čaja, natrij lauret sulfat, svježi sok limete, ulje tangerine, apsolut vanilije, metil i propil parabeni )

Back for Breakfast - citrusni, genijalan za razbuđivanje, kad se ne tuširam ujutro obavezno pošnjofam taj gel i razbudim se. Grejp, limun i limeta, mmmljac. (natrij-lauril sulfat, svježi sok limete, svježe iscijeđen limun, svježi sok grejpa, ulje grejpa, ulje limete, limunovo ulje, smola kaučukovca / benzojevca, metil i propil parabeni)

Flying Fox - med i jasmin, malo težak miris, ali jako seksi. navodno dobar za smirivanje pms-a, ne kroistim ga dovoljno dosljedno u oms da bih mogla znati (Sastojci: med, natrij-lauril sulfat, apsolut jasmina, ulje ylang ylanga, ulje čempresa, metil i propil parabeni)

Tramp - najmanje mi drag, nekako šumksi miris, dobar za tuširanje navečer kad sam umorna, fino opušta (natrij-lauril sulfat, ulje pačulija, apsolut mahovine, miris, klorofil, metil i propil parabeni, lauryl betaine)

Happy for Sad - neroli, grejp i mandarina, mljac. Iako, ne miriši uopće citrusno već narančasto. (ekstrakt svježe orhideje, natrij-lauril sulfat, aloe vera gel, neroli ulje, ulje grejpa, ulje mandarine, metil i propil parabeni)

i najbolji na svijetu, jedan i jedini i neodoljivi:

Skinny Dipp - neopisivo. reski, specifičan lush miris, koji vuče malo na cvijeće, a malo na bijelu čokoladu. Dvofazni je jer ima kakao maslaca naribanog unutra pa se protrese da se to sve stopi. Odlično miriši i jako dobro njeguje. (natrij-lauril sulfat, bijela čokolada, kakao maslac, bademovo ulje, ulje klinčića, ulje cedra, ulje kadulje, ulje ylang ylanga, ulje vetivera)

enigma
13.01.2006., 10:52
uvijek kupim neki novi, volim eksperementirati, nije mi vazna cijena samo da je nesto sto nisam prije probala. sve s mirisom kokosa, vanilije i ruze mi je mljac.

dafloydian
13.01.2006., 11:09
Ja ne koristim gelove za tusiranje, osim za pazuhe. Perem se iskljucivo vodom, a kako se tusiram svaki dan (po ljeti i dvaput dnevno), voda mi je sasvim dovoljna. A pogotovo ne volim gelove s mirisom. Koza mi je prilicno suha i obavezno se moram namazati mlijekom za tijelo. Pomisao stavljanja dva parfumirana proizvoda na sebe mi je :p
Gotovo svi gelovi koje sam koristila su mi dodatno isusivali kozu, osim mislim onog s medom i mlijekom, ali taj pak ima preintenzivan miris sto me vrlo brzo pocne iritirati.

gfosa
13.01.2006., 11:40
Najbolji mi je balsam od Nivee- ono providno pakiranje sa providnim gelom. Koža mi je prije bila jako suha, ali sada nakon što ga već dugo koristim uopće se ne moram više mazati losionima i mlijekom.
Moje preporuke.:)

Dustflower
13.01.2006., 12:00
meni Lush gelovi za tusiranje isusuju kozu, ni njihovi proizvodi za kosu mi nisu bili ok. (kruti samponi). razocarenje koje sam dosta skupo platila :zubo:
OT imam gel za tusiranje za razbuđivanje i prije spavanja, ovisno o tome kad se tusiram. za prije spavanja avonov s lavandom, a za razbuđivanje bourjois. :) imam i onaj kruska/cimet iz dm.a jer mi prekrasno mirise i fa zeleni caj jer se od njega oraspolozim. normalno da ih stalno mijenjam :D jedini kojem se s vremena na vrijeme vratim je felce azzura sa bademovim mlijekom.

croft
13.01.2006., 16:25
nemam uopce najdrazeg, svaki put kupim neki drugi...danas sam kupila u Douglasa na snizenju od Iceberga

res publica
14.01.2006., 00:41
najdraži su mi palmolive gelovi.dugo sam koristila njihov med&mlijeko,a prije njega badem,koji su mi super za moju jako suhu kožu. ljeti koristim njihove zeleni čaj ili ylang ylang i lubenicu.

trenutno imam palmolive ruža&mlijeko, balea kruška&cimet i johnson baby s losionom.

najkremastiji i najgušći koji sam probala je darphin za osjetljivu kožu. i johnsons baby je jako kremast. za smirit nadraženu kožu najbolji mi je avene s cold kremom.

alexxx
14.01.2006., 10:46
zadnjih osamsto puta sam kupila dječji schauma, onaj rozi. al dosadio mi već.

Kya
15.01.2006., 12:49
meni su najbolji palmolive i nivea. duuugo sam koristila palmolive sa shea butterom, al mi je već malo dosadio miris. od palmoliva su mi isto super onaj s bademom i medom i mlijekom. a nivea su svi dobri, ne isušuju kožu, kao ni palmolive :top:

Tinchi
15.01.2006., 13:37
moji kriteriji su: shto manje mirisa, shto vishe pjene i shto manje isushivanja kozhe.

uglavnom, nakon isprobavanja svega i svachega, kupujem one od 9 kuna dm proizvodnje.

isto sranje-drugo pakovanje kao i oni koji stoje triput vishe.Meni su ti baš dobri, bez obzira na cijenu.
Ne isušuju kožu a svako malo izbace novi "model" :D :D

karlovacko3
18.01.2006., 12:16
Yves Rocher samponi !

d22
18.01.2006., 12:28
lux (vino i ruže)- jako sexy i ženstven
old spice (lagoon)- osvježavajuć i ko stvoren za jutarnje tuškanje...

magic
18.01.2006., 12:34
Meni su ti baš dobri, bez obzira na cijenu.

to sam i napisala. ne dobri - odlichni :) u svakom sluchaju, nishta loshiji od onih trostruko skupljih.

tilla
18.01.2006., 12:38
Meni su ti baš dobri, bez obzira na cijenu.

he, kupila sam neki dan od balee neko kao zimsko izdanje.
7.90kn; valjda ne more jeftinije.:D
ali dobar je; što jest -jest.

Billi
18.01.2006., 12:57
pupa pjena sa mirisom vanilije. malcice skuplja ali mi pase.

Hannah
18.01.2006., 15:06
uglavnom izbor padne na palmolive (više vrsta mi je dobro) ili one niveine prozirne (plavi - zrak, voda), tako nekako se zovu.

ne znam zašto, al dove me nikako nije uspio impresionirati. uglavnom se krećem u tom cjenovnom razredu. skuplje ne kupujem jer su mi ovi sasvim ok.

dlsmaster
23.01.2006., 13:41
Meni je najbolji Nivea ulje za tuširanje i adidas ulje zakon

diona
29.01.2006., 21:10
meni skoro sve paše i uvijek ih mijenjam naravno (palmolive,dove,nivea)..lux mi je ona boca ružna pa ga ne kupujem...
sad bi kupila neki od balee al me strah da će me sve svrbit..jer me od fa sve svrbilo pred 5,6 godina, a sad me od fa sve peče (onaj od kokosa):mad:

Hannah
30.01.2006., 07:26
super je novi palmolive zeleni - maslina, predobro mirisi :p

kiki-j-zg
30.01.2006., 07:39
Uglavnom Palmolive aromatherapy. Svi su mi super.

mitzy
30.01.2006., 20:31
Bilo što za bebe...:D

Andariel
30.01.2006., 20:48
meni su super palmolive aromatherapy (osobito zeleni :cerek: ), niveini vatra-voda-zrak-zemlja i avon senses
zimi isto volim one kremaste - nivea milk&vitamins, palmolive bademovo mlijeko itd.
nedavno sam probala i baleu, nisu loši..kokos mi baš fino miriši (i zaboli me jel unutra pravi extrakt kokosa ili umjetni :kava: )
i ne pada mi napamet dat više od 15-20kn za to jer ih puno&često trošim :o

toffife
01.02.2006., 08:19
Tetesept creme-dusche sa mlijekom i medom je super! Probala ja sve i svasta dok ovo nisam nasla u dm-a! Lijepo mirise i sada se ne trebam mazati poslije tusiranja. Ljeti svejedno moram jer mi nijedan creme-dusche sam ne pomaze ;-)

daylight
28.02.2006., 18:06
palmolive s mlijekom masline...mmm..predivno za kožu!:cerek:

3nina3
28.02.2006., 18:17
Meni najbolje odgovaraju palmolive i dove gelovi za tuširanje.Fa i lux su mi užas jer mi isuše kožu totalno..

Oblak14
01.04.2006., 00:29
Moja je koža suha i većina gelova ju je isušivala. Palmolive mi je bio grozan, Dove je dosta dobar, Fa katastrofa - koža se čak perutala koliko se osušila od njih, Afrodita onaj naranđasti mi je isto sušio.....
Sve u svemu koža mi je stvarno i suha i osjetljiva i jedino su mi Nivea gelovi do sada bili OK :top:
A otkada se pojavio Riža&Lotos gel za tuširanje moja koža naprosto uživa :s :s :s

dalija
01.04.2006., 19:02
najnoviji palmolive-in gel za tuširanje
nešto sa propolisom
mmm

Kya
01.04.2006., 19:26
najnoviji palmolive-in gel za tuširanje
nešto sa propolisom
mmm

kupila sam taj tekuci sapun za ruke-predobro mirisi. podsjeca me na moschino I love love :cerek:

Tinchi
01.04.2006., 21:02
Baleino ulje za tuširanje niš ne valja :flop:
Kakti za suhu kožu, vraća vlažnost, a meni se pol sata nakon tuširanja koža trusi ko da sam se valjala u kamenju na +50 :mad:

Martinka
01.04.2006., 22:17
Voli isprobavati razne vrste, bitno mi je da fino miriši i da ne dobijem osip. Najdraži su mi Dove, Nivea ulje, Avon senses crveni (divlja ruža i jasmin), oriflame Divine pjena (izgleda kao pjena za kosu), ljubičasti palmolive...ne mogu se više sjetiti. Najviše volim miris jasmina, kokosa, grejpa i ne kupujem skupe gelove, naskuplje što imam su iz lusha skini dip i sweetie pie drhtavac, ali nisu mi ništa posebno bolji od ostalih.

B.B.
02.04.2006., 00:30
Bourjois gelovi za tuširanje :cerek: (jer mi jedini ne isušuju kožu), ali češće biram ulja za tuširanje - Niveino (lijepo, gusto) i Adidasovo (prekrasno miriše).

Dobar mi je i Avonov gel za tuširanje s maslinovim uljem iz SPA kolekcije.

:kada:

SaraTroroga
02.04.2006., 00:58
Aldo Vandini od vanilije i macadamije:cerek:

Ris
02.04.2006., 01:07
Intenzivan....
Specifičan....
Ugodan...

Nedefiniran...

Crimson Petal
02.04.2006., 01:08
ja stalno kupujem nove, jedva koji potrosim do kraja i uvijek imam barem 5 u kupatilu. :zubo: kriterij za kupnju: da ga jos nisam probala. :zubo: zadnji je ovaj palmolive s maslinovim mlijekom... fino. :)

diona
02.04.2006., 14:37
ja stalno kupujem nove, jedva koji potrosim do kraja i uvijek imam barem 5 u kupatilu. :zubo: kriterij za kupnju: da ga jos nisam probala. :zubo: zadnji je ovaj palmolive s maslinovim mlijekom... fino. :)

i ja to isto radim..neznam dal sam ikad dvaput isti kupila..probaj sad ovaj palmolive od propolisa :kada: divan je,,meni se od te masline :rigo:

flakey
02.04.2006., 16:30
Aldo Vandidi - zakon... i palmolive Aromatherapy ljubicasti mi je super, obozava patchuli

amber
31.08.2006., 01:32
Dakle,..zanima me ulje za tusiranje...ne gel, ni mliko, ni pjena - bas ulje!
Cini mi se da je ponuda nekako slaba...ja imam suhu kožu pa sam stalno u potrazi za necim "masnjikavim"...nedavno sam kupila eucerinovo i zasad sam zadovoljna, al trazim jos...
Koja ulja koristite, ako ih koristite, naravno??:D
Ima neko noćurkovo ulje za tuširanje (dr. theiss), probao netko??

carrie
31.08.2006., 11:05
balea ulje za tusiranje mi je super, a za namazat poslije johnsonovo u spreju... koža mrak!
noćurkovo nisam probala

amber
31.08.2006., 11:16
imam neku averziju prema johnsonu - ne znam zasto

Soleiol
31.08.2006., 11:26
Ja ti preporučam Collistarovo ulje za tuširanje.Meni je genijalno:s

mrkvich
31.08.2006., 11:48
ja samo probala eucerinovo.iskreno ne vidim razliku:).

Rock Star
31.08.2006., 12:22
Meni su se od novog Johnosa u spreju pojavili prištići po rukama. Mislila sam da je to zato kaj imam masniju kožu, ali kad se mažem s onim "klasičnim" Johnsonom, sve je ok, tak da ne preporučam ovaj sprej za osjetljivu kožu.

Inače, kaj se ulja tiče, ne koristim, ali znam da je Nivea ulje katastrofa. Probala i nikad više. Za Baleu su mnogi rekli da ima ok ulje.

amber
31.08.2006., 13:28
mrkvich kaže:
ja samo probala eucerinovo.iskreno ne vidim razliku.
Ne vidis razliku?Ne kuzim.Mislis ne djeluje ti dobro??
Ne znam, meni je ok, al unatoc tome - cim se otuširam moram natrackat kožu s jos tonu kreme. Zapravo ja se mazem toliko ekspresno da ni ne primjetim ucinak samog ulja za tusiranje. Ne podnosim ni na trenutak da mi je koža zategnuta. :horor:

mrkvich
31.08.2006., 17:18
meni je to isto ko i gel:).dobro, nemam suhu kozu pa valjda zbog tog ni n ekuzim dal ima razlike il nema.
al evo, fino mi snjofa.

shipka
31.08.2006., 17:23
Kad se to nanosi? Prije močenja, usred močenja, poslije močenja, prije gela, nakon gela, sa sapunom, bez sapuna? Jel se ispire to ili ne?

frenchkiss
31.08.2006., 17:40
loccitane ulje od badema. DALEKO NAJBOLJE!

Katrin
31.08.2006., 17:44
probala niveu i baleu, oba su dobra :) koristim ih zimi kad mi je koza jako isusena.

Tinchi
31.08.2006., 17:44
Probala Johnsonovo i Baleino, čudno, ali nakon prvotnog osjećaja baršunaste kože - kao da se ista naglo isuši :eek: Probudim se s onim bijelim perutavim slojem :mad:

tilla
31.08.2006., 17:55
tako meni bude nakon đonson ulja; kao sve super, pogledam nogu malo kasnije, kad se ono fino peruta...

shipka
31.08.2006., 17:59
Kad se to nanosi? Prije močenja, usred močenja, poslije močenja, prije gela, nakon gela, sa sapunom, bez sapuna? Jel se ispire to ili ne?Vjerujem da odgovore na ova pitanje nikoja ne zna, samo čeka da druga odgovori i osramoti se.

tilla
31.08.2006., 18:35
pa isto ko i šampon za tuširanje.

i ispire se...

shipka
31.08.2006., 18:40
Hvala. :kiss:

Martinka
31.08.2006., 21:51
Koristila sam nivea i oriflame ulja za tuširanje, dobri su mi za zimu.

super_maca
31.08.2006., 22:11
a-derma ulje za tusiranje,za suhu kozu savrseno(ja imam neurodermitis),al meni jos bolji njihov gel za tusiranje...

amber
03.09.2006., 13:01
ima avene ulje za tusiranje?? inace, volim avene
mogla bi probat i a-dermu

Yazz
03.09.2006., 13:53
koristim niveino ulje za tuširanje, već godinama, uvijek između ostaloga, i ono stoji na rubu kade.
balea mi nije lijepo mirisala, pa je nisam kupila, a samo jednom sam imala i on seba meda i isto je bilo dobro.

primjena: tuširaš se kao i sa svakim drugim sredstvom za tuširanje.:)

minus: ćešće treba prat kadu :zubo:

Lali Puna
03.09.2006., 16:11
ja imala samo balea. okej. fino mi je jer nema umjetnih mirisa nego misirši baš na - ulje.

mala976
04.09.2006., 01:08
koristim Dove Creme-Öl Dusche
zimi Bübchen Baby-Öl s Dove preparatima prije ispiranja

club delicious
06.09.2006., 22:24
Koristila sam Niveino jednom davno, nije loše. Ali sad imam nešto puno bolje a to je Neutro Med uljni gel za tuširanje za suhu kožu. Meni je super. Cijena 2,5€ jer ga kupujem u ITA.

amber
07.09.2006., 14:23
a jel ima tog NEUTRO MEDA u rvackoj??

B.B.
07.09.2006., 22:30
Meni Adidasovo ulje za tuširanje prekrasno miriše.

Kad mi koža divlja, koristim A-Dermu.

Profinjena
07.09.2006., 22:42
Ja inace imam normalnu kozu na tijelu i probala sam Niveino ulje za tusiranje, a rezultat je bio puna ramena i dekolte akni. Prestala sam koristiti istog trena, sve se povuklo i otad vise nikad ni to ni nijedno drugo :eek:

zg81
28.10.2007., 16:16
Curke dajte mi molim vas preporucite neki dobar gel ili mlijeko za tusiranje
Hvala Bogu svi se non stop kupamo tako da vjerujem da je svaka od vas probala sve i svasta ko i ja, ali ne mogu naci neki dobar koji mi nece ostaviti kozu suhom.
Ja uvijek kupujem one na kojima pise moisturizing ili tako nesto, ali ne vidim neku razliku od onih drugih. Super je dok se tusiram i kad se saperem pod vodom bas djeluju kao da ostave neki moisturizing sloj, ali kad izadem iz kade i obrisem se koza je opet suha. Jednostavno mi se neda uvijek trackati s mlijekom poslije tusiranja, pa bi htjela neki koji mi nece ostaviti kozu suhom
Svi oni reklamiraju kako ce koza biti barsunasta, a ono nista
Please javite sta vama odgovara

tinna01
28.10.2007., 16:44
Dobri su ti od Bourjois

Andjelcic
28.10.2007., 16:48
meni je jako fin bourjois bonheur en mousse, njeznog mirisa vanilije. jako je gust i ne isusuje mi kozu. moze se koristiti i pri depilaciji britvicom.
http://shop.sme.sk/files/bj0513.jpg

tinna01
28.10.2007., 16:52
e,taj imam i ja,presuper je.Imam i onaj bijeli

patientia
28.10.2007., 16:57
Probaj Alverde kreme za tusiranja, kakao-limeta lijepo mirise, a ne iritira (inace sam osjetljiva na citruse), a yalng-mate nema tako lijep miris.

meri79
30.10.2007., 20:47
ovi novi od nivee happy time su mi:top:

*Crvenkapica*
03.11.2007., 15:59
Probaj Alverde kreme za tusiranja, kakao-limeta lijepo mirise, a ne iritira (inace sam osjetljiva na citruse), a yalng-mate nema tako lijep miris.

Potpisujem! Koristim ga nakon treninga.

zg81
03.11.2007., 17:07
Hvala curke. Trenutno koristim od Yves Rocher, tako da kad potrosim kupit cu vase 3 preporuke. Nadam se da ce mi se dopasti jer mi ovo vrijeme uzasno isusuje kozu.:(

lianne
04.11.2007., 00:00
alverde kremica za tusiranje od limete i kakaa :top:
najmekse sto sam ja probala do sad....mmmmm....:cerek:

Leona81
04.11.2007., 10:26
..jucer sam kupila Balein limited edition, bocica je svjetlo ljubicasta sa medvjedima na slicki..jaaako fino mirisi..:cerek:

jasmine
04.11.2007., 15:46
ovaj novi uljni gel od afrodite je jako fin a inace najvise koristim dove.

patientia
04.11.2007., 17:20
Ima i Balea ulje za tusiranje, bilo mi je dobro.