View Full Version : Problemi s hormonima
cherries5
08.03.2008., 21:18
Bila bi zahvalna tko god mi moze ponuditi savjet. Zadnjih par mjeseci sam primjetila smedji iscjedak iz vagine i doduse nisam obracala paznju jer me nije nista bolilo. Pa me evo zadnjih mjesec dana jako boli dolje, svukuda tocnije i otisla sam ginekologici koja je napravila testove za bakterije, spolne bolesti, trudnocu, i nista od toga nemam i nije mogla nista abnormalno naci. I sad trebam je opet vidjeti u ponedjeljak jer sam rekla da jeli moguce da imam problema s hormonima pa da uzmem pilule za hormone itd, ona je rekla kao moguce ali da bi ona jos malo pricekala. Uglavnom ja ne bi vise cekala jer su mi bolovi nesnosljivi pa cu traziti da mi propise nesto. I mjesecnice su mi neredovite zadnjih mjeseci dodju par dana prije nego uobicajeno. Ako itko od vas ima bilo kakav savjet spasiti cete me jer mi se cini da mi je doktorica plain stupid :)
promijeni doktoricu :amen:
cherries5
08.03.2008., 21:23
Lol hocu naravno samo bi htjela za sad da mi bolovi prestanu pa trazim u medjuvremenu neki savjet.
Šta? Kavo čekanje?:confused:
Plan: br1. promijenit doktoricu….slažem se s time…:top:
I ja sam imala koje čega, iscjedke, bolne menge, napuhnutost, luđačko divljanje hormona….onaj moj unutarnji glas mi je govorio "tih dana u mjesecu" "ubij, ubij, ubij", bolilo me do nesvjesti, jela svakakve tablete i dojadilo mi, ošla kod ginekojoga, izjadala se:mama:, izložila problematiku i rekla joj da nekaj učini ak ne želi da ja nekoga ubijem u skorije vrijeme……pregled, prepisala mi kontracepcijske hormonalne tablete Yasmin (nakon 2 god Yasminelle) i druga sam osoba:cerek:….ne ubijam više…otišo onaj unutarnji glas negdje:ne zna: i volim sve oko sebe, nema iscjeddka, nema bolnih menga i napuhavanja i koječega…..jest da malo cice narastu:cice: ali onda ne moraš ići kod Sine (Glumičića) da ih poveća i platiti silnu lovu…..:lol:
Dakle, promjena ginekologa i izlaganje problematike……i good luck…..:D
cherries5
08.03.2008., 21:44
Hvala cure na savjetu. Probati cu sto hitnije naci drugog ginekologa, drago mi je cuti da ima way out iz ove situacije :)
cherries5
08.03.2008., 21:46
Btw Mia jedno pitanje sto se tice hormonskih pilula, da li je istina da ne mozes uzimati odredjenu vrstu ako pusis? Citala sam neke forume o tome, pa sam sva zbunjena. Navodno da mozes samo POP mini pill samo s progesteronom uzimati u takvim slucajevima.
skyhoper
08.03.2008., 21:49
Meni ti to zvuči kao da ti je prolaktin (hormon hipofize) malo poludio jer kad on naraste onda imaš taj smeđi spotting u vrijeme menzesa ili prije njega. On je inače hormon stresa i to se zna dogoditi u razdobljima kad smo pod većim stresom. Provjeri njega, vadi ti se obično 21.dan ciklusa. Ujedno čaj od vrkute je izvrstan za uravnotežavanje hormona, znam da curama zna dosta pomoći ako nije neki preveliki disbalans,pa možda da i s njime pokušaš?! I svakako promijeni ginekologicu jer mi malo neozbiljno shvaća sve to.
Btw Mia jedno pitanje sto se tice hormonskih pilula
okej, sad riskiram ban (ako već ne od moderatora, a ono bar od adminice koja je već pokazala da baš ne cijeni moju potrebu da ljudima pokažem kolko su glupi):
KOJI KURAC?!?!?!?!?
Tvoj prvi post na ovom forumu je na ovom topiku, mia ih ima jebenih 6 (!) i ti sad NJU pitaš pitanje koje je direktno vezano uz tvoje zdravlje?!?!?
Zašto, jebo mu pas mater?
Na osnovu čega zaključuješ da možeš IČEMU što kaže nick od 6 postova vjerovati, ne znaš NIŠTA o toj osobi koja se krije iza nicka, o njenom znanju, o njenim namjerama, NIŠTA! Čak i da ima više postova, ti (ako nisi klon, a brijem da nisi) nisi mogla steć neko educated mišljenje o njoj, jer si se ti danas registrirala!!!
Al, ti njoj postavljaš takvo pitanje :rolleyes:
cherries5
08.03.2008., 21:54
Pitam zato sto ima iskustva s pilulama. Geez calm down naravno da mi nece ona propisati tablete nego doktor, pitam iz ciste znatizelje jer sam o tome citala.
Pitam zato sto ima iskustva s pilulama..
nema dušo,
ona samo pije što joj je prepisano
imaš na ženskom kutku ogrooooooooooman topic sa savjetima koji ginekolozi su dobri pa ajd pogledaj malo da se informiraš
pa se raspitaj među frendicama
i u ponedeljak ulovi novog ginekologa
Polako, ljudi, cure…..pa šta je sad, di je zaškripilo……šta treba odma kurce spominjat:lol:…..ajmo polako…..kakve veze ima koliko ja imam postova na forumu i ko zna otkada sam ja na forumu al mi se neda pisat i odgovarat na sve i svašta……potpuno nebitna stvar…..:kava:
Odgovor bi bio da ne mogu znati to s pušenjem jer nisam pušač, ne pijem kavu, alkohol-žestice (ono anđeo:D) pa onda nisam po tome pitanju vodila razgovor s ginekologom…dakako da ja ne budem niti ne želim niti mogu nekome nešto "prepisati" nego sam samo izložila svoja iskustva s tim probelmima….
Lijepo otići drugom ginekologu i izložiti problem i onda će se vidjeti što i kako…i dakako napomenuti to s pušenjem…. (search is your friend: potražiti temu Yasmin tablete na ovom forumu)…
:cerek:
Lidija26
23.03.2009., 16:04
Ovako, imam problemčić. Zapravo, problem jer sam veliki paničar po tom pitanju. Naime, nakon zadnje mjesečnice sam primjetila iscjedak neugodnog mirisa. Okey, otišla u ljekarnu, kupila Vagisan tablete. Nakon 7 dana korištenja uočila sam smeđi iscjedak i svrbež. Može mi milim vas neko reći o čemu je riječ prije nego samu sebe smjestim 2m pod zemlju. U agoniji sam!
ANIMARI
23.03.2009., 16:22
Bila bi zahvalna tko god mi moze ponuditi savjet. Zadnjih par mjeseci sam primjetila smedji iscjedak iz vagine i doduse nisam obracala paznju jer me nije nista bolilo. Pa me evo zadnjih mjesec dana jako boli dolje, svukuda tocnije i otisla sam ginekologici koja je napravila testove za bakterije, spolne bolesti, trudnocu, i nista od toga nemam i nije mogla nista abnormalno naci. I sad trebam je opet vidjeti u ponedjeljak jer sam rekla da jeli moguce da imam problema s hormonima pa da uzmem pilule za hormone itd, ona je rekla kao moguce ali da bi ona jos malo pricekala. Uglavnom ja ne bi vise cekala jer su mi bolovi nesnosljivi pa cu traziti da mi propise nesto. I mjesecnice su mi neredovite zadnjih mjeseci dodju par dana prije nego uobicajeno. Ako itko od vas ima bilo kakav savjet spasiti cete me jer mi se cini da mi je doktorica plain stupid :)
Pokušaj koristiti Matičnu mliječ!!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.