PDA

View Full Version : Wellness

joujou
06.04.2006., 14:45
dajte mi ideju...
koji wellness, gdje?

cini mi se da svako malo otvaraju neki novi :cerek:
dakle... iskustva.... i jeste li redovni clanovi kojeg?

Lali Puna
06.04.2006., 14:48
prezirem koncepciju wellnessa i suvremenu opsesiju istim

joujou
06.04.2006., 14:50
zasto?

ako nista prakticno je jer imas hrpu sadrzaja koje inace pohodis samo na jednom mjestu....

vivienne
06.04.2006., 15:23
A ono U Frankopanskoj...to je kao taj dir...meni je jedino teta Renata tako... iritantna...

joujou
06.04.2006., 15:24
teta renata nema wellness... samo frizura i nokti

Lali Puna
06.04.2006., 15:45
zasto?

ako nista prakticno je jer imas hrpu sadrzaja koje inace pohodis samo na jednom mjestu....

pretenciozno i prekenjavački je sve to

a ne pohodim inače 'sadržaje' tog tipa, nekmoli hrpu njih

još malo pa će i wc-e nazvat wellness institutima za relaksacija i olakšavanje :rolleyes:

nego, što bi ti rekla što je wellness i zašto ti treba?

joujou
06.04.2006., 15:55
evo meni se to stvarno cini izuzetno prakticno....

bila sam u jednom obliznjem i dali su mi ponudu.... uzmes clanstvo (gold/silver/bronze :zubo:)

i mjesec dana imas neogranicen pristup teretani, imas trenera, izrade ti program vjezbi, imaju solarije, saunu, jacuzzi, bazen
bilo bi zgodno da i frizeraj imaju :zubo:
+ presladak kafic gdje jos i voce posluzuju :cerek:

vivienne
06.04.2006., 16:01
Ma kak nema...city spa onaj...novo...,imal,IMA sad je negdje otvoreno nesto jos lude...s bazenima koje ona nema,al ima ostatak

joujou
06.04.2006., 16:04
auuu... to nisam ni znala :cerek:

vivienne
06.04.2006., 16:52
Ima neke divne stvari...odi vidjet:cerek:

A jos je u gradu otvoreno nesto,al se ne mogu sjetit di:bonk:,a to je kao za menedzere itd.,neke paprene cijene,al divota
Ovo kod Renate je blizu i ima sasvim dobre sadrzaje,jako lijepo uredeno

Crow Jane
06.04.2006., 18:44
i mjesec dana imas neogranicen pristup teretani, imas trenera, izrade ti program vjezbi, imaju solarije, saunu, jacuzzi, bazen

Ak mene pitaš, to je samo za domaćice kaj su se bogato udale. Koja današnja moderna zaposlena cura ima vremena za sve to?

meg
06.04.2006., 20:20
Ak mene pitaš, to je samo za domaćice kaj su se bogato udale. Koja današnja moderna zaposlena cura ima vremena za sve to?

slazem se....

Gracilis
06.04.2006., 20:35
a i pokupiš gljivice u tim bazenčićima i kupeljima, moš mislit kak vodu mijenjaju:nono:

joujou
06.04.2006., 21:49

nije li to zapravo usteda vremena?

ako nadjes stvarno dobar wellness u kojem mozes obaviti frizuru/manikuru/pilates/kavu... i stosvene na jednom mjestu :s :cerek:

Lali Puna
07.04.2006., 10:41
evo meni se to stvarno cini izuzetno prakticno....

bila sam u jednom obliznjem i dali su mi ponudu.... uzmes clanstvo (gold/silver/bronze :zubo:)

po čemu je to wellness? kažem ja da će vam/nam još malo veceje pod wellness koncept počet prodavat
e, samo mrvicu manje od wellness trkeljarija me živciraju SPA spike....:rolleyes: (salon za nokte u vlaškoj se zove nail spa :rolleyes: )

joujou
07.04.2006., 11:36
joj... daj nemojmo kao da je to neko zlo :zubo:
ne znam po cemu je wellness... ali zvuci dobro... meni :D

dajte mi neki koji valja :s :s

t.star
07.04.2006., 13:30
ja bih isto voljela da mogu sve to na istom mjestu.
i da se imam di sparkirat.
al problem je u tome što mi je frizerka na jednom kraju grada, pedikerka na drugom, u teretanu idem na treće mjesto... teško da bi se sve što mi paše okupilo na jednom mjestu :rolleyes:

Lali Puna
07.04.2006., 16:06
dajte mi neki koji valja :s :sali kad ne znam ni što tražiš

chiquita
07.04.2006., 16:10
ja sam si čist ok i bez toga wellnessiranja.

joujou
07.04.2006., 16:32
ali kad ne znam ni što tražiš

neki dobar... provjereni... sa interesantnim sadrzajima i da je u zagrebu :cerek:

Lali Puna
07.04.2006., 16:59
neki dobar... provjereni... sa interesantnim sadrzajima i da je u zagrebu :cerek:

ali što dobar i provjereni?
jel ti wellnessom smatraš kad su sauna, solarij, manikura, kozmetičar i teretana u istoj zgradi?
ili wellnessom smatraš kozmetički salon s mnoštvom sadržaja ili usluga koji se bazira na toj wellness/benessere filozofiji s istočnjačkim, aromaterapija, joga, qurci palci filozofijom?
ili wellnessom smatraš odmarališta tipa rogaška ili ono u opatiji/istri/gdjeliveć u kojima ti nude raznodnevne programe relaksacije u prirodi + masaže i kozmetički tretmani + zdravi meniji + meditacije i slično?

to je my point upravo
prvo su nam napunili glavu s tim da nam trebaju neki wellnessi spaovi čuda, a onda na svaki drek stave wellness natpis i dvostruko veću cijenu i vuku nas za nos!

joujou
07.04.2006., 19:27
ok... sad kao nicu welnessi po centru grada tako da sumnjam da se tamo relasiras u prirodi

ne znam... nema ima natpis wellness i meni dosta :zubo:
masaza/bazen/solarij/fitness/bar... to trazim na jednom mjestu :cerek:

sutra u glorii in clanak o welnessima :s :s

vivienne
07.04.2006., 19:53
A bas te potrefilo!Neka,samo se ti velnesiraj ako tako zelis:cerek:

Lali Puna
08.04.2006., 12:45
masaza/bazen/solarij/fitness/bar... to trazim na jednom mjestu :cerek:

i sad dolazimo do mog prvotnog pitanja - po čemu je to wellness, odnosno zašto to nazivaš wellnessom? (zato što na sebi ima natpis wellness ne uzimam kao ragument jer to znači da bi i policijsku stanicu ili bolnicu nazivala wellnessom da netko na njima napiše wellness)

kad je teretana s dodatnim sadržajima postala wellness? ne čudi me, al nisam primijetila kad se to dogodilo. očekujem preimenovanje lokalnog mi super konzuma u wellness konzum ( uz kupnju robe široke potrošnje nudit će birc, masažu, manikuru, solarij, fitnes, čuvanje djece, igraonicu i net caffe)

joujou
08.04.2006., 13:43
Lali... ne znam, stvarno nemam pojma sto je sve potrebno da bi se objekt nazvao wellnessom

evo citam gloriu in... i imam zgodnu adresu:
life city wellness centar, draskoviceva 47 ... zasad zvuci dobro :s

Mrtva mrkva
08.04.2006., 13:59
očekujem preimenovanje lokalnog mi super konzuma u wellness konzum ( uz kupnju robe široke potrošnje nudit će birc, masažu, manikuru, solarij, fitnes, čuvanje djece, igraonicu i net caffe)
:lol: :lol: :lol: Dobra ideja, cuvaj da ti je netko ne mazne! :top:

Ontopic. Sto se dogodilo s toplicama vulgaris? Predaleko su? Nemaju frizere? Nemaju engleski naziv?

joujou
08.04.2006., 14:02
toplice... pih, tko jos u toplice ide :zubo:

dobro jel itko ikad barem povirio u neki wellness? :s :s

Lali Puna
08.04.2006., 17:59
mrkvo, tplice danas ne postoje, postoje samo spa invigorating rejuvenating relaxing body&mind enhancing centri

Lali Puna
08.04.2006., 18:00
life city wellness centar, zvuci dobro :s

samo ime je atak na zdravi razum, ali ajde, ako dokone i bogate veseli, tko sam ja da sudim njihovom stresu i potrebu za relaksacijom? :D

res publica
09.04.2006., 00:52
lali puna :top: :top: :top: :s

potpisujem sve šta si rekla. izgleda da je danas važno samo moći reći da posjećuješ wellness, a to šta određeno mjesto wellnessa vidilo nije, nema veze.

joujou
09.04.2006., 11:20
samo ime je atak na zdravi razum, ali ajde, ako dokone i bogate veseli, tko sam ja da sudim njihovom stresu i potrebu za relaksacijom?

krikvo sam prepisala...

zove se Life.... a on je city wellness centar
evo sad je dobro ime :cerek:

i dosta sad pljuvanja po wellnessu.... nego trazite neki koji valja :s :s

sto se tice ovog mog u draskovicevoj... evo sto nudi:

programi za mrsavljenje i uklanjanje celulita
wellness i anti-ageing tretmane za njegu lica i tijela
vise od 17! vrsta masaza4 vrste sauna
bazen sa protustrujnim plivanjem
aqua aerobic

vivienne
09.04.2006., 15:07
Pa sta tom fali?

Noemi
09.04.2006., 15:15
U wellnes ne idem...idem u saunu,na masazu,kozmeticarki i u fitness:zubo:

E sad,mozda da pricekam da se svi udruze i nadjenu si fensi ime pa da budem trendi:rofl:

Ako ne ides u velnes,nisi kul:cool:
Looka,Borna...

Ma oprostite mi,nesto mi bioprognoza nije danas kak treba:D

anya
10.04.2006., 13:01
Pa sta tom fali?

Ne fali tom ništa ali ja nemam novaca za sve to. Sve što mogu napravim sama čak i vježbe radim doma. Nemam viška kg, celulita jako malo, ali bi rado otišla na neku dobru masažu. Sa tenom sam također zadovoljna. Jedva čekam ljeto kad ću opet moći na plivanje, bazeni mi ne padaju na pamet.

kiki-j-zg
10.04.2006., 13:32
toplice... pih, tko jos u toplice ide :zubo:

dobro jel itko ikad barem povirio u neki wellness? :s :s

Meni je drag welness u Mariboru (Habakuk), u Zagrebu idem u saunu u City welness centar u Španskom, a u petak sam tamo bila i kod kozmetičarke i ostajem kod nje, našla sam konačno osobu koja mi odgovara.

Sat vremena masaže uz opuštajuću muziku i ja se osjećam preporođeno. A sat-dva za sebe valjda mogu odvojiti jednom u dva tjedna. ako ne mogu, onda ne znam zašto rintam. Netko će to vrijeme provesti pred TV-om, netko u bircu, ja ću pod stručnim rukama maserke ili u sauni. :cool:

Modesti
10.04.2006., 15:25
žužica
Ja volim toplice ili ti ga wellness kako se to sad kaže:rolleyes: Inače idem u Habakuk u Maribor ili na Bled obično zimi.Slovenci imaju i solnu saunu:cerek: to je nešto super super.Pa do podna skijam , a od podna plivam leđno dok mi pahulje padaju u usta:cerek: Ili se đakuziram ili se masiram ili se izležavam na onim vodenim ležajevima.Istina ja najviše volim masažu vulgaris , a ne ove moderne istočnjačke fantazije.
U Opatiji idem u talasoterapiju na bazen i pripadajuće mu vodene mazilice, ali se tamo ne masiram jer su preskupi, a ne masiraju kako treba.U svakom slučaju toplice su:top:

kiki-j-zg
10.04.2006., 19:30
žužica
Ja volim toplice ili ti ga wellness kako se to sad kaže:rolleyes: Inače idem u Habakuk u Maribor ili na Bled obično zimi.Slovenci imaju i solnu saunu:cerek: to je nešto super super.Pa do podna skijam , a od podna plivam leđno dok mi pahulje padaju u usta:cerek: Ili se đakuziram ili se masiram ili se izležavam na onim vodenim ležajevima.Istina ja najviše volim masažu vulgaris , a ne ove moderne istočnjačke fantazije.
U Opatiji idem u talasoterapiju na bazen i pripadajuće mu vodene mazilice, ali se tamo ne masiram jer su preskupi, a ne masiraju kako treba.U svakom slučaju toplice su:top:

Habakuk :s :top: :cerek:
Imamo isti ukus kad je masaža u pitanju - klasična masaža i to je to, nikakvo vruče kamenje i slične fore. Izuzetak je eventualna masža sa čokoladom, ali se opet svodi na klasične pokrete. Najbolji mi je u Habakuku maser Tilen. :cerek: Da ne bi krivo pomislili, nije ni sladak ni zgodan, ali ima čudesne ruke. :top:

Modesti
11.04.2006., 17:30
kiki habakuk je :cerek: :top:
Što mogu kad sam razmažena i volim se masiravati, đakuzirati i svakakve slične perverzije:cerek:

joujou
11.04.2006., 18:13
Meni je drag welness u Mariboru (Habakuk), u Zagrebu idem u saunu u City welness centar u Španskom, a u petak sam tamo bila i kod kozmetičarke i ostajem kod nje, našla sam konačno osobu koja mi odgovara.

Sat vremena masaže uz opuštajuću muziku i ja se osjećam preporođeno. A sat-dva za sebe valjda mogu odvojiti jednom u dva tjedna. ako ne mogu, onda ne znam zašto rintam. Netko će to vrijeme provesti pred TV-om, netko u bircu, ja ću pod stručnim rukama maserke ili u sauni.

to sam cekala :s :s

imaju oni neku stranicu? gdje je to tocno u spanskom?

Kikica
11.04.2006., 19:21
http://www.lifecitywellness.com/
ja sam baš za rođendan dobila poklon bon za tretman kod njih i razmišljam što da uzmem. Kiki, koja je to kozmetičarka, išla bi i ja kod nje ako je dobra ;)

Billi
11.04.2006., 20:46
slazem se....

jebes babu koja nemre jednom ili dvaput ili parput mjesecno pocastit sebe nekim tretmanom a u isto vrijeme bi imala vremena za kovanje i ciscenje.

kiki-j-zg
12.04.2006., 08:23
http://www.lifecitywellness.com/
ja sam baš za rođendan dobila poklon bon za tretman kod njih i razmišljam što da uzmem. Kiki, koja je to kozmetičarka, išla bi i ja kod nje ako je dobra ;)

Evo u petak imam dogovoren termin pa ću ti znati reći ime žene, nisam ju pitala kak se zove. :)

kiki-j-zg
12.04.2006., 08:25
jebes babu koja nemre jednom ili dvaput ili parput mjesecno pocastit sebe nekim tretmanom a u isto vrijeme bi imala vremena za kovanje i ciscenje.

:top: Nego, kad ćemo nas dvije? ;)

Kikica
12.04.2006., 08:30
Evo u petak imam dogovoren termin pa ću ti znati reći ime žene, nisam ju pitala kak se zove. :)

E super, obavezno mi javi. Thx :kiss:

Billi
12.04.2006., 10:21
:top: Nego, kad ćemo nas dvije? ;)
danas imam tretman lica a nas dvije......slijedeci tjedan? :s

jel ti koji puta padne samantha napamet ?

:zubo:

kiki-j-zg
12.04.2006., 10:33
danas imam tretman lica a nas dvije......slijedeci tjedan? :s

jel ti koji puta padne samantha napamet ?

ma mislila sam povezati sa mojim terminom u petak. ali neću pretjerivati. idući tjedan.

Billi
12.04.2006., 10:38
ma mislila sam povezati sa mojim terminom u petak. ali neću pretjerivati. idući tjedan.

moze, ali moram vidjet jel bum se tattooirala next week :cerek:

kiki-j-zg
12.04.2006., 10:47
moze, ali moram vidjet jel bum se tattooirala next week :cerek:

Oooo... :top:

metix
20.04.2007., 00:03
Jeste li i gdje koristili wellness uslugice? Kako je bilo, što vam je pasalo, što ne?
Preporuke, razlozi?

Sad tih centara ima posvuda, nude razne vrste masaže i sauna, bazena...

iva1608
20.04.2007., 08:44
koristila sam wellnes u opatiji na medenom mjesecu u sklopu hotela..... joooooj bilo je mrak :cerek:

uglavnom imaš bazen ( ovdje je bio s morskom vodom), saunu (finsku i tursku), svakakve kupelji ( aromatične), jacuzzi, masažu .....

meni je najbolji bio jacuzzi, pa nakon toga lagano brčkanje u bazenu i onda pod tuš "tropske kiše"....
malo proguglaj na netu pa pogledaj ponudu... al za opuštanje je zbilja super priuštiti si malo wellnesa

metix
20.04.2007., 11:14
koristila sam wellnes u opatiji na medenom mjesecu u sklopu hotela..... joooooj bilo je mrak :cerek:

uglavnom imaš bazen ( ovdje je bio s morskom vodom), saunu (finsku i tursku), svakakve kupelji ( aromatične), jacuzzi, masažu .....

meni je najbolji bio jacuzzi, pa nakon toga lagano brčkanje u bazenu i onda pod tuš "tropske kiše"....
malo proguglaj na netu pa pogledaj ponudu... al za opuštanje je zbilja super priuštiti si malo wellnesa

Znam šta se nudi, u blizini mi je navodno jabolji wellness u Hr, u Umagu, ali ono zanima me šta ljudi misle, nisam sve isprobala (npr. SPA masaže, Egipatske masaže i sl.)

Sad je i pet min od mene novi hotel (*****) pa ću i tamo u saune i bazenčiće.

metix
20.04.2007., 12:30
u nekim wellnesss centrima se da svašta napraviti, a u nekima za 70-tak kuna cijeli dan koristiš one bazene, hidromasaže, saune isl.:top:

metix
20.04.2007., 16:06
Nitko se ne koristi ovim tipom relaksacije??

Ili vama to ne treba??:confused:

Merlina
23.04.2007., 23:20
Znam šta se nudi, u blizini mi je navodno jabolji wellness u Hr, u Umagu, ali ono zanima me šta ljudi misle, nisam sve isprobala (npr. SPA masaže, Egipatske masaže i sl.)

Sad je i pet min od mene novi hotel (*****) pa ću i tamo u saune i bazenčiće.

Ja sam bila u Umagu na masaži koja je koštala 500 kn po osobi uz upotrebu parne saune i malo čaja i voća. Ugl, osim fenomenalnog interijera i ljubaznog osoblja sve ostalo je bilo koma:flop: (budući se i sama bavim masažom mogu to i stručno potvrditi). Masaža je trajala 45 minuta, nikakvog mirisa niti eteričnih ulja ni na vidiku, a usput mi maser (koji je fizioterapeut po struci)j rasturio kukove tako da mi je poslije bilo loše. Mom dragom njegova maserka nije bila tako loša, ali ugl. za 1.000,00 kn katastrofa :flop: Toliko o Umagu. U zgb. sam bila u Westinu na tretmanu piling solju i četveroručnoj masaži i bilo je super.

Merlina
23.04.2007., 23:22
Nitko se ne koristi ovim tipom relaksacije??

Ili vama to ne treba??:confused:

Često odem u Čatež i tamo ima sauna park koji je super i koji bih preporučila. Masaže nisam probala.

metix
24.04.2007., 00:20
Nisam bila u Umagu, preskupi su..:cool: svi više hvale ove druge.., a za saune više ne znam kakve bih smjela (kozmetičarka veli samo finsku, nikako tursku)..:confused: za bazene me uvijek strah zbog upale mjehura.. (ubila me animacija. nekad):flop:

metix
25.04.2007., 09:26
Ne, a??

Modesti
25.04.2007., 13:54
Ja živim u Opatiji, ali naši mi se welnesi ne sviđaju, premali su bazeni.
Inače idem bar jednom godišnje u welnes Živa u hotelu Golf u Bledu Slovenija.
Jako sam zadovoljna s njima.

Vespers
10.03.2008., 21:02
Cure, čitam ovdje idete po salonima i na masaže, ali nikako da nađem nešto o vašim iskustvima s wellness centrima. Zanima me posjećujete li ih?
Planiram uskoro otić na neki od tretmana, najvjerojatnije u Thalassowellness u Opatiju, pa me zanimaju vaša iskustva.

Imate li preporuka?
jeste li probali hot stone?
Na što obratiti pozornost kod finske saune?

Sva iskustva i savjeti su dobrodošli! Hvala!

Merlina
10.03.2008., 22:35
Osim što masiram, rado i sama odem na različite masaže. Hot stone sam probala i super mi je. Bila sam u Umagu u wellnesu na "nazovi" masaži za 500,00 kn bilo je više nego loše:flop: Lijepo uređen interijer, malo čaja, malo grožđa, parna sauna, očajno loša masaža i to ti je to ... Sad, možda netko ima bolja isustva.

Vespers
11.03.2008., 15:52
Evo, upravo me to zanima. Jer glupo mi je dati npr. 400kn za hot stone da mi to radi neka kvazi maserka.

I kako odabrat ono što je tijelu uistinu potrebno?

Ja npr. osjećam umor, pod streso sam i sve to stoji; da li se odlučiti za neki energizirajući ili opuštajući tretman?

Je li probao nekto detoksifikaciju tijela morskim solima/blatom/vodom?

Merlina
11.03.2008., 22:11
Ne možeš znati dok dosta toga ne probaš. Aromamasaža, shiatsu, hot stone, zvučna masaža tibetanskim zdjelama ...i tako to :). Uglavnom, moj ti je savjet, opusti se i upusti možda svaki puta neće biti izvrsno, ali ćeš imati iskustvo i mogućnost da procijeniš što ti odgovara a što ne.

Vespers
13.03.2008., 19:56
Gledam danas Nuxeov katalog i koji SPA imaju :cerek: Mislim da bi bubreg dala da mogu ić tamo (okej, pretjerujem), ali stvarno izgleda veličanstveno.

Ima dobrih wellnessa u zadnje vrijeme, samo pitanje je koliko su kvalitetni. Vidjet ćemo kako će se "reklamirat" na Cosmetic news 2008 u Opatiji. Jedva čekam!

reader
14.03.2008., 10:35
Želim mami uplatiti welness tretman. A ne znam šta to sve uključuje, možeš li odabrati šta želiš?
Npr. priuštla bih joj kozmetički tretman (nema problema sa licem pa bih neki recimo vitaminski, hranjivi), masažu od glave do pete, nekakvi frizerski njegujući tretman (maske i sl.), pedikuru obavezno, možda saunu. Dajte me uputite da ne ispadnem telac ako negdje nazovem.!

Vespers
15.03.2008., 14:38
A od kud si? Ako si u Zg, tamo ti je velik izbor tih daily spa centara, a imaš wellnessa po toplicama, puno ih je u Opatiji i tako...

vivien79
16.03.2008., 18:09
Jedva cekam mami za rođendan (i sebi, da joj pravim društvo) uplatiti wellnes u Thalassoterapiji ili Istarskim toplicama. Ako je netko bio, može informacija ili iskustva, što sve nude i da li valja?

Vespers
16.03.2008., 19:02
Meni je šogorica bila s mužem, kaže da je fenomenalno, pogotovo ona Spa Relax zona, nekakve kamene stolice-ležajevi grijani a pogled na Kvarner. Jedva čekam!

ninani
16.03.2008., 20:23
Cini mi se da LRH imaju nekakve popuste, posebno mislim na novootvoreni wellness u hotelu Ambasador, pogledajte malo na sajtu...

reader
17.03.2008., 10:09
A od kud si? Ako si u Zg, tamo ti je velik izbor tih daily spa centara, a imaš wellnessa po toplicama, puno ih je u Opatiji i tako...

Nisam iz ZG...Di ima u ZG, može nekakav site ili preporuka...?

*minii*
24.03.2008., 11:59
Gledam danas Nuxeov katalog i koji SPA imaju :cerek: Mislim da bi bubreg dala da mogu ić tamo (okej, pretjerujem), ali stvarno izgleda veličanstveno.

Ima dobrih wellnessa u zadnje vrijeme, samo pitanje je koliko su kvalitetni. Vidjet ćemo kako će se "reklamirat" na Cosmetic news 2008 u Opatiji. Jedva čekam!

je znaš možda kojeg datuma će bit Cosmetic news 2008 u Opatiji?

jer nisam još vidjela plakate..........

ninani
24.03.2008., 13:05
je znaš možda kojeg datuma će bit Cosmetic news 2008 u Opatiji?

jer nisam još vidjela plakate..........

29. i 30.03. :top:

Vespers
24.03.2008., 13:22
29. i 30.03. :top:

Jednom sam bila i malko razočarana, previše tih solarija, premalo kozmetike... možda ovaj put bude bolje!

Tiny dancer
24.03.2008., 17:34
Čula sam da je u toplicama Sv.Martin u Međimurju ok...

fotoeva
04.05.2008., 22:24
Dakle ovako.Majčin dan se bliži i ja sam se danas sjetila da bih majčici mogla pripremiti nešto originalnije i posebnije ovaj put (za razliku od tegle ljubičica koju uvijek dobije). Ima 55 godina i stalno je pod stresom, sva je napeta i često ju bole leđa. Htjela bih joj priuštiti nekakav tretman za opuštanje, (npr masaže i nekakvi pilinzi, maske, što ja znam). Ima li netko iskustva? Što bi bilo najbolje, s obzirom na godine i stres, da joj rezerviram?
I još jedno pitanje: Ima li negdje u Dubravi kakav dobar wellness centar?
Hvala

Vespers
04.05.2008., 23:00
Nisam iz ZG al znam da imate nekakav Daily CitySpa čini mi se u Draškovićevoj ulici (blago vama) i super izgleda na katalogu, imaju i četveroručnu masažu, rade sa Sothysom, ma super. Sigurno ću ga isprobati sljedeći put kad me put nanese u Zg, a to je nadam se uskoro.

kokkili
13.05.2008., 22:09
Vidjeh na tv-u reklamu za novi wellness i kozm. salon, Villa Perla u Ičićima, izgleda presavršeno, vani bazen...mogla bi tamo provesti cijeli dan.
Zanima me je li tko bio, iskustva i naravno cijene, jer djeluje totalno ekskluzivno, pa me malo strah...

Bajic
25.08.2008., 09:56
Jedan veliki pozdrav lijepsem spolu! :D
Ja sam musko, ali imam jedno pitanje koji nisam nikamo mogao svrstati, ali mislim da bi mi se ovdje moglo pomoci jer se ovdje nalaze puno cura i zena koji bi to mogle znati!:top:
Moja teta slavi ove godine jubilarni rodendan 50godina. I sada sam ja malo razmisljao sto bi ja mogao kupiti poslovnoj zeni za takvu prigodu. Pa se sjetih, mozda nebi bilo lose da joj uplatim neki wellness!!
Pa sada, kakve su tu mogucnosti u Zagrebu? Razmisaljo sam evetualno da joj uplatim cak nesto preko vikenda u neke toplice li obliznje more...npr. Opatija ili tako nesto. :ne zna:
Vec sam puno googlao, ali tio bi nesto cuti iz osobnih iskustva ako netko ima!
Znaci moze biti wellness, ali moze biti i u tom sklopu npr. nesto kozmeticki, znaci eventualno manikura, pedikura ili tkao nesto, znaci nemora iskljucivo biti samo masaza, ili saune itd...
NAdam se da ce te mi moci pomoci, ili barem uputiti ako sam krivo! :D
Thx unaprijed i jdva cekam neke odogovore!! :s

pozz

Traburatorica
25.08.2008., 10:34
Poslao bi ju na vikend u toplice samu ili ?

marit za
25.08.2008., 11:12
Moja teta slavi ove godine jubilarni rodendan 50godina. I sada sam ja malo razmisljao sto bi ja mogao kupiti poslovnoj zeni za takvu prigodu.

Znaci moze biti wellness, ali moze biti i u tom sklopu npr. nesto kozmeticki, znaci eventualno manikura, pedikura ili tkao nesto, znaci nemora iskljucivo biti samo masaza, ili saune itd...

Muško kupuje poklon teti? Teti?

Wellness za tetu:lol:

OT: Kupi joj knjigu. O cvijeću i sl.
Manje će se kužiti da razmišljaš o tetinom tijelu:kava:

Bajic
25.08.2008., 12:13
Poslao bi ju na vikend u toplice samu ili ?

Pa da, solo, muz joj nije bas za takve stvari, a znam da puno radi i tako i opcenito ima malo vremena jos uz dijete i tako, pa ono da negdje ode prek vikenda na totlano opustanje! :p

A sto se tice ovog drugog posta...nemam komentara...:flop:

Barca
25.08.2008., 15:44
Super poklon :cerek::cerek::cerek:

Mozes ili uplatiti aranzman u Tuheljskim toplicama (http://www.terme-tuhelj.hr/) ili joj poklonis poklon-bon tretman iz nekog kozmetickog salona (odes do njih, platis, zauzvrat dobijes bon koji njoj das da ga upotrijebi kad joj je do toga).

Svaka cast na ideji :top:

Maslina
25.08.2008., 16:30
Ja baš isto gledam Tuheljske toplice, imaju dobre antistres tretmane.
Ja bih isto išla u 9. mjesecu za vikend s frendicama u neke toplice. Ne bismo ništa aktivno, nikakvo trčanje, planinarenje, napori.....htjele bismo ležati i da nas se masira, pazi i mazi.
Slušam preporuke. Moj i tetin odmor je u vašim rukama.
I da, ne bi u Istarske toplice.

Barca
25.08.2008., 16:34
Nisam osobno bila, ali za Tuhelj sam dobila najtoplije preporuke. S tim da (iz mog iskustva sa toplicama) nije dobro uzeti paket - vec je najbolje platiti smjestaj i uplatiti one aktivnosti koje vas zanimaju. U suprotnom cete dobiti puno ofrlje stvari koje dobro zvuce, ali su u trajanju od 15 minuta, kostaju bezobrazno puno i u paketu su samo radi zvucnosti (tretman lica nekim lijevim algama).

Navodno su saune u Tuhelju nesto sto se ne smije propustiti.

Maslina
25.08.2008., 17:04
Hvala Barca :cerek:
Puno korisnih informacija za termalno-topličku neznalicu kakva sam ja :D

damirchica
25.08.2008., 18:21
Zanima me da li netko zna da li postoji u zagrebu kao u npr. Čatežu rezervacija korištenja jacuzzija u dvoje?
htjela bih razveseliti dečka a nisam nigdje naišla na to.
puno hvala:ne zna::s

Agy
25.08.2008., 23:18
oooo da, saune u Tuhelju :top:

jedino kaj je subotom malo prenapućeno... i ono, za one koji su prvi put, samo 3 saune su tkz. finske tj. ide se s ručnikom, ostale su sve za full naked, pa ako je netko sramežljiv ...:D

Al mislim da imaju nekakav ženski dan utorkom :mig:

Bajic
26.08.2008., 00:22
Hej svima,
ja sam za Sv. Martin cuo da navodno nije lose!
Sto se tice ovih paketa, i ja sam mislio uzeti paket, ali nisam bas nesto vidio da mi se dojmilo, obicno ima neke bas tkz "slj-tretmane" ali nemam bas povjerenja u to. A nigdje ne vidim da se moze uplatit nesto unaprijed ili da nude da si sam recimo napravis tak neki paket, to bi mi bilo nekak najdraze, ili da uplatis bon za te toplice, pa ga doticna osoba ispuni po sovojim zeljama, cak je to mozda najbolje! Ali akko najbolje do tako neceg?
Inace sam danas jos malo googlao i nasao sam neku stranicu di su pisale 3 kao najbolji "mali" wellness centri u hrvatskoj. Dobili su kao neku nagradu nekog naj-wellness casopisa. Jedan je blizu Umaga, a druga dva su u Opatiji. Sto se tice ponude predobra je, a i slike smjestaja i svega su me odusevile, a cijene nisu neke nebulozne...pa sad razmisljam bas o tome...
Jedan je "Spa & Beauty Laurus iz Ville Kapetanović u Opatiji" a drugi je "Ville Marije iz Opatije" a onaj blizu Umaga "hotela San Rocco iz Brtonigle" Ovaj zadnji mi nekak najbolje izgleda, samo sto nije tkao blizu Zagreba...

baja
26.08.2008., 10:01
ja sam za Sv. Martin cuo da navodno nije lose!...
bijah, nije loše :D
toplice su smještene na lijepom mjestu, lijepi apartmani, puno šume za šetnje...
samo, prostorije za masažu i saune su malo kaotične... i maserski stol bi mogao biti malo ugodniji
bazeni su ok

Barca
26.08.2008., 10:02
bijah, nije loše :D

I ne bih ponovila :D

baja
26.08.2008., 10:51
I ne bih ponovila :D
ni da mi plate :D
šatro

Bajic
26.08.2008., 11:19
hehe...korisna informacija! Znaci bazeni i toplice ko toplice su ok, ali sto se tice ostalog...*hmpf* :o
A sto je tuhelj tako dobar? Ja sam tamo bio samo u baenima, ali jos prije nego sto se to uredivalo, znaci davno! I bilo mi je katastrofa, ocito se puno promjenilo i to sve na bolje! :D

Garf
26.08.2008., 12:06
Ako ti Zadar nije predaleko, ja bi ti preporučila hotel Falkensteiner. Ima sve, usluga je odlična, ja sam se baš dobro provela tamo.

Vesper Lynd
28.09.2008., 23:20
Planiram sa dragim otici na wellness, trebala bi preporuku i iskustva!
Do sad smo bili u Umagu i zadovoljna sam, ali ovaj put bi htijela otici juznije (Dalmacija) ili mozda cak jos sjevernije ( Slovenija)

Zasad sam zastala kod terma Tuhelj, cine mi se ok pa me zanima ako netko zna nesto vise iz prve ruke!

Bitno mi je da ima puno sauna, bazena, whirpoola i slicnih wellness uzitaka!

scarletlemur
29.09.2008., 09:38
ljudi, idite na Čatež. Blizu je(svima vama koji ste u ZG ili okolici), a tretmana imaš na biranje. cijene su i do 500 eura , ali ako se radi o bajicevoj najdražoj teti, onda je to prava sitnica.

frikuscha
29.09.2008., 10:17
Mi smo ovo ljeto bili u Opatiji - wellness aranžman i bilo je presavršeno. :top:
Hotel Milenijum, 4 opatijska cvijeta. Cijena po osobi ti je 1 300 kn - imaš i skupljih naravno. Tri dana; dva doručka i dvije večere.
Dobiješ dva cjelodnevna ulaska u unatarnje bazene i wellness zonu, masažu cijelog tijela, lica i vlasišta.
Mi smo dobili apartman - fantastično nešto. :s
Hrana - neopisivo.:s
Tijekom boravka u wellness zoni imaš neograničenu konzumaciju čajeva i voća.
2 jacuzzia, finska sauna, sauna sa bojama, toplo hladni bazeni, rimska kupelj...
Fantastično! :top:

Vesper Lynd
29.09.2008., 12:44
Opatiju nebi nikako jer mi je to ko doma! Odrasla sam u Rijeci, a i sad sam stalno dole kad idem kod svojih tako da mi Opatija ne predstavlja nista!

Frendica mi je radila u wellnessu u milleniumu pa sam kod nje dolazila u saunu i dole su stvarno lijepo uredeni i sredeni wellnessi!

Istra mi se nekako najjaca cini po wellnessu, u Umagu sam bila, dali je netko bio u Rovinju?

Kakva su iskustva u termama tuhelj?

Vesper Lynd
29.09.2008., 16:29
Mi smo ovo ljeto bili u Opatiji - wellness aranžman i bilo je presavršeno. :top:
Hotel Milenijum, 4 opatijska cvijeta. Cijena po osobi ti je 1 300 kn - imaš i skupljih naravno. Tri dana; dva doručka i dvije večere.
Dobiješ dva cjelodnevna ulaska u unatarnje bazene i wellness zonu, masažu cijelog tijela, lica i vlasišta.
Mi smo dobili apartman - fantastično nešto. :s
Hrana - neopisivo.:s
Tijekom boravka u wellness zoni imaš neograničenu konzumaciju čajeva i voća.
2 jacuzzia, finska sauna, sauna sa bojama, toplo hladni bazeni, rimska kupelj...
Fantastično! :top:

U kojem si hotelu bila... Milenijum ili 4 Opatijska cvijeta?

frikuscha
29.09.2008., 19:40
U kojem si hotelu bila... Milenijum ili 4 Opatijska cvijeta?

Evo sad sam išla pogledati u pismo dobrodošlice piše Milenij Grand Hotel 4 opatijska cvijeta hotel Camelija. :)

Vesper Lynd
29.09.2008., 21:01
Evo sad sam išla pogledati u pismo dobrodošlice piše Milenij Grand Hotel 4 opatijska cvijeta hotel Camelija. :)

Aha, malo me zbunilo jer postoji Hotel i Hotel 4 Opatijska cvijeta, a taj wellness dio, u kojem je hotelu bio smjesten?

frikuscha
29.09.2008., 23:03
U Camellii... :)

Rosa7
08.11.2008., 20:42
Često idem u wellness,najbolje wellness ponude po meni u Dubrovniku ima hotel Palace,u Opatiji hotel Milenij,na Hvaru hotel Adriana,u Zagrebu hotel Sheraton!!

Svea.g
11.11.2008., 13:28
Drage moje curke! Od srca Vam preporučam wellness samo za žene u centru Zagreba. Glutes maximus. Ne znam točno ponudu ni cijene ali je sigurno čisto i uredno. Kozmetički, frizerski, teretana i saune sve na jednom mjestu!!!!!

GothicRomance
11.11.2008., 13:41
meni se sve nekak cini da se ovo zaposlenici registriravaju i hvale svoj salon. vec je bilo ovih s jednim postom koji hvale taj salon i uvijek iste recenice.
a ja cu popljuvat salon jer mi je zenska napravila podljeve na bikini zoni tak da vam ne preporucujem depilaciju tamo ni za zivu glavu.

patientia
11.11.2008., 15:11
Znam i vidim, prva je banana, drugu cu pratiti, ima i par postova koji nisu hvaljenje tog salona.

nudistica
11.11.2008., 17:26
Znam i vidim, prva je banana, drugu cu pratiti, ima i par postova koji nisu hvaljenje tog salona.
... što bi odgovaralo onome "I'm not buying it" ispod tvog korisničkog imena! :mig:

Ipanema
19.11.2008., 16:16
Ako netko znade...
Trazim wellness ilitiga spa u Zagrebu, da tamo provedem pol dana (ili cijeli dan ako bog da :zubo: ).
Trebam samo mazenje i finese (masaze, aromaterapija, ayurveda i sl. a moze i malo jacuzzija) i po mogucnosti da je wellness onak totalno opustajuce uredjen, svjecice, Indija, Tajland, turski hamam, mirisni stapici :zvrko:

Treba mi takva opustajuca i vanzemaljska kura za tijelo i um da se poslije ne znam vratiti doma od divote :zvrko: :cerek: :zvrko:

Sta preporucate? :)

Vesper Lynd
03.12.2008., 22:27
Ako netko znade...
Trazim wellness ilitiga spa u Zagrebu, da tamo provedem pol dana (ili cijeli dan ako bog da :zubo: ).
Trebam samo mazenje i finese (masaze, aromaterapija, ayurveda i sl. a moze i malo jacuzzija) i po mogucnosti da je wellness onak totalno opustajuce uredjen, svjecice, Indija, Tajland, turski hamam, mirisni stapici :zvrko:

Treba mi takva opustajuca i vanzemaljska kura za tijelo i um da se poslije ne znam vratiti doma od divote :zvrko: :cerek: :zvrko:

Sta preporucate? :)

Hotel Antunovic je meni ok sto se wellnessa tice... iako nije bas na nekom tajlandskom principu...

http://www.hotelantunovic.com/aspa.asp

Jassmine
17.12.2008., 20:10
Samo da pohvalim wellness u Milenij Grand Hotel 4 opatijska cvijeta. Krenula sam tamo prije nekih 15-tak dana. Super je. Interijer je bajkovit i usluga je vrhunska. Djelatnici su jako, jako ljubazni. Baš prava oaza mira! A masaže su im savršenstvo za um, tijelo i dušu. Oduševljena sam! Preporučujem svima......:mig:

Vespers
08.02.2009., 20:05
Da li je netko bio u Opatiji u Mileniju i u Thalassowellnessu, tako da može usporedit? Ja bila samo u ovom 2. dobar je, samo očajna ponuda čaja i voća (a to ističu u ponudi da je neograničeno itd.). Masaža je bila fantastična, bazen velik, morska voda, saune odlične, samo nepismeni Taljani koji navale vikendom ko mutavi gule nranče po saunama, to mi je totalno bezobrazno. I da, svi idu goli po saunama, ali nije da mi to smeta.

Školjka
22.02.2009., 00:17
Da li je netko bio u Opatiji u Mileniju i u Thalassowellnessu, tako da može usporedit? Ja bila samo u ovom 2. dobar je, samo očajna ponuda čaja i voća (a to ističu u ponudi da je neograničeno itd.). Masaža je bila fantastična, bazen velik, morska voda, saune odlične, samo nepismeni Taljani koji navale vikendom ko mutavi gule nranče po saunama, to mi je totalno bezobrazno. I da, svi idu goli po saunama, ali nije da mi to smeta.
Ja nisam bila u ova dva, ali sam bila u Grand Hotel Adriaticu u Opatiji, taj hotel ima dvije zgrade, mi smo bili u novoj, sobe su jako dobre, a hrana fantastična:top:. Što se tiče wellnessa, meni se najviše svidjelo što je na zadnjem katu, sav ustakljen s prekrasnim pogledom na Kvarner i takav je užitak ležati u jaccuzziju ili whirpoolu i uživati u tom pogledu. Masaže su bile odlične (u sobama za masažu je isti pogled). Istina, bazen nije baš velik, a u kutku za odmor se nude samo jabuke i razne vrste čajeva. Dobre su saune i oni tuševi za rashlađivanje (hladna magla, tropska kiša itd.). Ja sam bila pretprošle godine, a malo poslije toga su otvorili još veći centar za masaže i tretmane, tako da je sigurno još bolje.

VivianVickson
09.03.2009., 15:42
Pozdrav!
Molila bih za savjet. Planiram dečka za rođendan počastiti wellness vikendom u Opatiji pa molim pomoć oko odabira hotela. Kak se uopće kreću cijene za recimo dva noćenja na bazi polupansiona?! I da li se isplati odrješiti kesu za neki fensi šmensi hotel ili se možemo dobro zabaviti i opustiti i u nekom "el klasiko" wellnessu?! :mig:
Help meeee! :s

Gaby1974
17.05.2010., 15:28
Prošli tjedan sam bila sa mužem u Spa & Golf Resortu Sveti Martin!!!!!!

Oduševljeni smo sa novim hotelom! http://www.toplicesvetimartin.hr/HR/pictures/album-19/1/ (obavezno pogledati slike!!!)

Pozdrav Svetom Martinu vidimo se uskoro ;)

Tamara21
16.01.2011., 19:10
Malo vraćam temu...Cure gdje je u Zagrebu najbolji wellness i tretmani,pišite o tome..:):)

taxodium
07.02.2011., 19:36
nadam se da ce netko odgovoriti!
odveo bih curu na saunu + pozeljno usput kupku ili jacuzzi. Posto bas i ne idemo po welnessima (bili jednom u tuheljskima i super je sauna), i posto smo studenti i nema para, ovaj put me zanima di da odem u Zagrebu (jer smo ograniceni samo na javni prijevoz :rofl: )

Hm.. htio bih 2-3 sata, sauna+ jacuzzi ili kupka, maksimalno 400kn za oboje (nemam ni lipe vise, heh), uvjet da je u Zagrebu i da nije prepuno starih ljudi. Idealno ako se moze rezervacija da budemo sami, ali nije nužno. A ako tko (od vas cura) ima neku ideju, moze i van zg, da je u okvirima 400kn, moze prijedlog da ju iznenadim. Hvala unaprijed!

taxodium
08.02.2011., 01:47
..i nema nitko ni riječ da kaže? ajd, cure, pomozite : ) bit cu zahvalan

Mirela0209
14.02.2011., 10:24
E da i ja nešt pametno napišem.. Kad smo već kod toplica ja bi svakako preporučila da umjesto da idete u Tuheljske potegnete samo malo dalje do Slovenije i do Termi Olimia (Podčetrtek) i isprobate njihov wellness centar Orhidelia.. Meni je tamo presavršeno.. Dečko i ja idemo jednom mjesečno i predobro je.. Izguglajte malo, pogledajte slike, a u cijeni od 26 eura (33 vikendom) dobijete ogrtač, ručnik sve lijepo upakirano u platnenu torbu, saune su im prefenomenalne, podijeljene su tematski - imate finsku, infracrvenu, bio, parnu i parne kupelji.. Kortištenje solarija je besplatno također, vodeni kreveti za opuštanje u jednom dijelu, ma sve pre pre.. A da ne pričam o uređenju i dizajnu prostora.. I hrana također nije loša u njihovom restoranu Pomum, imaju fine kolače i jela iz woka su im jako dobra (ja jela piletinu, dečko škampe), naravno sve možete plaćati narukvicom tako da novce slobodno ostavite u ormarićima. U sklopu je i spa centar tako da tamo možete obaviti masaže i sve ostalo, to još nisam probala tako da ne znam kakvo je uređenje.. Eto toliko, nadam se da sam nekom pomogla :D

m0nikica
05.03.2011., 13:11
Jel zna netko postoji li neki wellness u Osijeku a da ije onaj u Hotelu Osijek?

kuna1
02.11.2011., 21:18
Prošli tjedan sam bila sa mužem u Spa & Golf Resortu Sveti Martin!!!!!!

Oduševljeni smo sa novim hotelom! http://www.toplicesvetimartin.hr/HR/pictures/album-19/1/ (obavezno pogledati slike!!!)

Pozdrav Svetom Martinu vidimo se uskoro ;)

već sam u nekom topicu napisao, al evo da i tu kad si spomenula sveti martin..ja sam isto sa ženom rezervirao u svetom martinu za četvrtu godišnjicu braka..kad smo putovali do svetog martina, nekih 10km prije u međimurju smo pronašli prekrasan, a ne tako poznat wellness - Duhovni park Hrvatski cvijetnjak..i da odma razjasnim ono što je i meni prvo palo na pamet - ne, ne radi se o nikakvom religioznom centru, nego se zove tako iz čistog razloga što, prema riječima vlasnika, želi postati odmorište duše, zato duhovni..cijene su stvarno prihvatljive, priroda je prekrasna i čovjek se stvarno odmori..preporučujem svakako, posjeti njihovu stranicu na www.hrvatski-cvijetnjak.hr :mig:

mimi_2311
27.11.2011., 14:52
Samo da napišem svoje dojmove vezane uz wellness - World Class u Westinu (http://www.worldclass.hr///) - :s :s .
Hvala im na predivnom danu (i na besplatnim pozivnicama za još 5 frendica). :cerek:

bourjois_girl
28.11.2011., 12:07
Samo da napišem svoje dojmove vezane uz wellness - World Class u Westinu (http://www.worldclass.hr///) - :s :s .
Hvala im na predivnom danu (i na besplatnim pozivnicama za još 5 frendica). :cerek:

sad mi je žao što nisam išla tamo..ja bila ovaj vikend isto al u hypo centru..pa nisam baš oduševljena.. :ne zna:

macka
28.11.2011., 12:20
sad mi je žao što nisam išla tamo..ja bila ovaj vikend isto al u hypo centru..pa nisam baš oduševljena.. :ne zna:

a na cemu ste tocno bile?

medstud
29.11.2011., 22:12
Bi mogla reci otprilike kolike su cijene? Gledam izmedu Westina i Sheratona, pa me zanima koja je razlika u cijenama? :D

mimi_2311
28.03.2012., 17:33
Evo, ako nekog zanima - do subote se možete učlaniti u WorldClass u Westinu, tromjesečna članarina = 600 kn (dakle, teretana, bazen, saune).

Wertherdea
02.12.2012., 17:04
Pozdrav svima,
javljam mnogima koji su zainteresirani novu web adresu za ponudu wellness sadržaja na www.relaxino.com , imaju fenomenalnih popusta, akcija, i ne rade na proviziju. Samo rezervirate preko njih. Za svaku pohvalu!
Pozz.