PDA

View Full Version : Hulu.com

Realista_ZG
13.03.2008., 23:08
Zašto smo mi europljani uskraceni za hulu.com
(ako postoji vec ovakva tema ispričavam se)

MEP
14.03.2008., 00:01
Zašto?
Zato šta je amer tako odlučija:D
Da je vlasnik ovog foruma odlučija da se mogu na njega spajat samo njemci, onda bi svi ostali bili uskraćeni:)

Dizzi
14.03.2008., 00:39
e o cem je taj sajt?
serije il kaj nes ko youtube ?
sigurno ima neka shema sa proxy-em ili necim drugim kak bi se moglo gledat

kronično naspavan
14.03.2008., 00:48
za one koji neznaju što je Hulu.com (http://en.wikipedia.org/wiki/Hulu.com). prvi put čujem za ovo

o kakvoj se kvaliteti slike radi

Realista_ZG
14.03.2008., 09:43
Evo ,ko nezna šta je Hulu

http://www.index.hr/vijesti/clanak/zbogom-youtube-dobar-dan-hulu/377878.aspx

serenada
14.03.2008., 14:41
to je jedna u nizu bezveznih stranica kakvih ima bezbroj na netu...virujte da to u americi niko ne gleda jer nema kad gledat a oni i sta imaju vrimena nemaju pojma sta je kompjuter...vecina ih nezna koristit TV ako ima daljinski,jos su im u igri oni sa kanalsalterom...a da vam ne pricam koliki umru od hladnoce jer neznaju prebacit klimu na grijanje a za obicne stipalice,koje se koriste za susit robu,ima upustvo za koristenje ka da se radi o naj sofisticiranijem atomskom naoruzanju...

Realista_ZG
14.03.2008., 15:19
to je jedna u nizu bezveznih stranica kakvih ima bezbroj na netu...virujte da to u americi niko ne gleda jer nema kad gledat a oni i sta imaju vrimena nemaju pojma sta je kompjuter...vecina ih nezna koristit TV ako ima daljinski,jos su im u igri oni sa kanalsalterom...a da vam ne pricam koliki umru od hladnoce jer neznaju prebacit klimu na grijanje a za obicne stipalice,koje se koriste za susit robu,ima upustvo za koristenje ka da se radi o naj sofisticiranijem atomskom naoruzanju...
Ti to nas tješiš, a oni gledaju hulu:(

cuse
16.03.2008., 08:49
Pa i ja mogu gledat Hulu, lol :)

Realista_ZG
16.03.2008., 15:03
Pa i ja mogu gledat Hulu, lol :)
Nekužim?:ne zna:

ttc
16.03.2008., 17:58
Zašto smo mi europljani uskraceni za hulu.com
(ako postoji vec ovakva tema ispričavam se)
Na internetu nitko nije uskracen za nista.

Nekužim?:ne zna:
Downloadaj (http://anchorfree.com/downloads/hotspot-shield/), Instaliraj i gledaj...

L.A.
01.12.2008., 20:02
imam jedan problem u vezi Hulu stranice, kad pokrenem bilo koju epizodu nema mi zvuka jel zna netko di je problem???

ex_1
01.12.2008., 21:44

true true zato postoji torrent i skinem koju god seriju film crtani ili xxx

Freak_L.A.
24.02.2009., 10:00
Kako da si omogućim gledanje HULU TV-a preko net-a?
Našao sam na jednoj stranici da je moguće namjestiti, ali nisam mogao pronaći način...
Ovu televiziju je moguće pratiti samo ako ste iz Amerike pa...