PDA

View Full Version : Bog me je počastio za ovaj Božić

walter
26.12.2003., 13:58
Ljudi moji, ja vjerujem u Boga miloga i u ljubav i u Božićni duh!!!!!
Krenem ja jučer jebat, i to točno osam minuta prije Mućki, i kažem curi, skidaj se da te počastim na brzaka prije Mućki, nekako sam jebežljiv, napet sam, hoću gledat Mućke na miru, skidaj krpe da ti ga steram. I veli ona dobro, što se mora nije teško i skine se. I ja se skinem, i gledam tu svoju sirotinju među nogama, kad ono jebote, narastao do neslućenih dimenzija... Ma ljudi moji, vjerujte, najmanje 15 centimetara je bio velik, odokativno, prava mrcina, jede živu decu... I gleda ona, nenavikla na toliku muškost u mene, gledam i ja, čudimo se, i meni velik, i njoj velik, nemoguće ljudi moji. Čudo veliko, da sam imao digitalac uslikao bi ga i pokazao ovdje, to čudo jedno... I ona mi veli gle kak je velik, šta si to napravio? Reko nisam ništa zaljepio na njega, to je on, pravi je, čudo se desilo, Bog nas sve gleda i vidi i pomaže, usrećuje nas gore sa neba, pucne prstima, vidi mrcine jebote što je lijep!!! :eek: :eek:
I pojebo sam ju ne za osam minuta, nego za još manje, ma možda tri četri minute, taman smo stigli na početak... :top:
Uzeo sam Ničea i bacio ga kroz prozor. Ima Boga...

mrsavipas
26.12.2003., 14:17
meni se skratio sinoc za punih 7 cenata... jel to isto ima veze sa Bozicem? jel to ono dok nekom nesvane drugom nezamraci?... ako jest, drago mi je, jer je konacno normalan, onako je jeo ne djecu vec krave:top:

Basta
26.12.2003., 16:10
Lebe, to ti je od božićne trpeze, natukao si se nekoliko puta više kilodžula nego inače (baš onako kao drvosjeća), i sve ti je otišlo u nježnik.

Da se i ja pohvalim. Toliko sam se prežderao da je iz mene doslovno toplina isijavala pa sam morao po ovoj studeni isključiti grijanje i skinuti se u kratke rukave! :eek: :D :cool:

neovisan?
26.12.2003., 17:09
Mene Bog ne voli, stislo se sve od ove buretine, ma da je predamnom Monica Belucci jela Ninu Moric, reko bih im "daj cure prestanite, jebemmumisa i odite baciti jos koje drvo u pec, donesite caj, da se ne izvlacim ispod dekice..."

Marakana
26.12.2003., 17:47
Divna Božićna priča, šteta je samo u tom što sve spadaju u domenu bajki...;)

..a unda
26.12.2003., 19:03
:D :D :D

walter kaže:
[B]...Krenem ja jučer jebat, ...
aleluja!
...Ma ljudi moji, vjerujte, najmanje 15 centimetara je bio velik, odokativno, prava mrcina, ...
svjedoci smo tvoji..aleluja!!
...Uzeo sam Ničea i bacio ga kroz prozor. Ima Boga...
welcome back my friends, to the show that never ends..
aleluja!!!

NoWa
26.12.2003., 20:05
walter kaže:

Uzeo sam Ničea i bacio ga kroz prozor. Ima Boga...

kako mene walter uvijek nasmije:s :s :s

8472
26.12.2003., 21:54
Marakana kaže:
Divna Božićna priča, šteta je samo u tom što sve spadaju u domenu bajki...;) :top: :D :D :D

T@nja
26.12.2003., 22:01
walter kaže:

A ti si nas pocastio lijepom Bozicnom pricom....;)

nobrainatall
27.12.2003., 02:09
T@nja kaže:
A ti si nas pocastio lijepom Bozicnom pricom....;)

BOGOHULJENJE!!!:flop: :D

Septembar
27.12.2003., 03:24
mrsavipas kaže:
meni se skratio sinoc za punih 7 cenata...

dok jednom ne smrkne
walter kaže:
Ma ljudi moji, vjerujte, najmanje 15 centimetara je bio velik, drugom ne naraste :B

Mumya
05.01.2004., 08:37
Daj waltere nemoj nas drkat i okolišat. Oćemo spisak svih namirnica i piča koje si konzumirao do 10 dana prije nemilog događaja.

ROAD RUNNER
05.01.2004., 08:48
walter kaže:
čudimo se, i meni velik, i njoj velik,

U jebote, jel te to CROFAG posjetio za Božić ili kaj?:bljak:

walter
05.01.2004., 08:56
ROAD RUNNER kaže:
U jebote, jel te to CROFAG posjetio za Božić ili kaj?:bljak:
Daj pročitaj još jedno desetak puta, možda shvatiš...

ROAD RUNNER
05.01.2004., 09:19
walter kaže:
Daj pročitaj još jedno desetak puta, možda shvatiš...

DA? Pročitaj ti pa razmisli.....

Tebi se digo i njoj se digo..........:D :D

walter
05.01.2004., 09:36
O jebem ti ljude koji ne razumiju moj Genij! :D :D :D

Čudimo se, meni se čini velikim, njoj se čini velikim (moj pimpać)...

Kužiš sad, nabim te?

ROAD RUNNER
05.01.2004., 10:24
walter kaže:
O jebem ti ljude koji ne razumiju moj Genij! :D :D :D

Čudimo se, meni se čini velikim, njoj se čini velikim

Kužiš sad, nabim te?

Mislim da da!!!

Znači, ak sam dobro skužil, ti si njoj činio nešto sa velikim i "ona" je tebi činila nešto sa velikim.............:rolleyes: :confused:

Kaj se nabijanja tiče, mrš stoko, nađi neku ogradu ili flašu od pive pa guraj unutra!!! Nemoj na meni liječiti svoje gay-frustracije !!!

:D :D :D :W :W

walter
05.01.2004., 10:39
ROAD RUNNER kaže:
Mislim da da!!!

Znači, ak sam dobro skužil, ti si njoj činio nešto sa velikim i "ona" je tebi činila nešto sa velikim.............:rolleyes: :confused:

Mislim da si shvatio najbolje što si mogao, s obzirom na svoja ograničenja :top:

ROAD RUNNER
05.01.2004., 20:29
walter kaže:
Mislim da si shvatio najbolje što si mogao, s obzirom na svoja ograničenja :top:

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaa!!!!

ZAkaj samo Walter ima curu sa velikim...............jezikom???:( :( :( :( :(