View Full Version : Sredstva za zaštitu kose od visokih temperatura fena/pegle
chichita
15.03.2008., 11:58
gledala sam u temi pegle za kosu, sredstva i četke za ravnanje... ali ne mogu naći nešto ovako, većinom je za ravnanje samo... :ne zna:
dakle, ako ima tko kakvu preporuku za sprej prije feniranja, peglanja, uvijanja, koji ide na suhu ili mokru kosu, molila bih vas da navede... :top:
Gipsyqueen
15.03.2008., 12:06
gledala sam u temi pegle za kosu, sredstva i četke za ravnanje... ali ne mogu naći nešto ovako, većinom je za ravnanje samo... :ne zna:
dakle, ako ima tko kakvu preporuku za sprej prije feniranja, peglanja, uvijanja, koji ide na suhu ili mokru kosu, molila bih vas da navede... :top:
Ja koristim Hair Mender Thermal protection, UNA Rolland - kao krema-gel bez ispiranja. Nanosi se na na mokru kosu i štiti kosu od pegli, fena i izvora topline.
chichita
15.03.2008., 12:07
a gdje si ga kupila, koliko kn?
e da, i odmah ako bi bilo moguće da navedete gdje ste ga kupili i koja je cijena, jer mi se čini da je dosta tih proizvoda preko frizerke...
Gipsyqueen
15.03.2008., 12:22
a gdje si ga kupila, koliko kn?
e da, i odmah ako bi bilo moguće da navedete gdje ste ga kupili i koja je cijena, jer mi se čini da je dosta tih proizvoda preko frizerke...
Da, meni ga nabavlja mama kad uzima sebi za salon. Mislim da inače košta oko 90ak kn. Njihovi poizvodi su mi općenito super:top:.
Znam da ga je u Rijeci bilo za kupiti u nekim parfumerijama jer su ga moje frendice tamo kupovale, ali ne znam gdje ga ima u Zg.
mya_7920
15.03.2008., 12:41
Koristim Avonov serum za kosu, oko 50 kn...
Imaš za kupiti u frizerskom salonu "Trilab" u CC1 ili King Crossu, iz Loreal proffesional linije kao nekakvo mlijeko za zaštitu od topline, ne znam kako se točno zove proizvod. Oko 60-tak kuna je.
mala cHrna
15.03.2008., 16:14
Koristim Avonov serum za kosu, oko 50 kn...
ja sam isto koristila neki Avonov za zaštitu od topline, sivo - zelena bočica - ne sjećam se cijene, ali znam da je fino mirisao :cerek: bio je dosta dobar.
višnjica
16.03.2008., 10:52
imaš od keune , zove se blow heat protector,oko 60 kn
višnjica
16.03.2008., 10:58
imaš od keune , zove se blow heat protector,oko 60 kn
Svi preporučuju silikone, tekuće kristale, sprejeve za sjaj ali nitko nije
dao naziv nekog konkretnog proizvoda za termo zaštitu od vručine, pa vas molim da navedete neke proizvode i cijene...
Pacificgirl
11.05.2008., 19:23
Najbolji (od svih koje sam ja probala) je L'orealov Hot Glatt..cijenu ne znam ali nije skup.:)
http://www.schlecker.com/Bild.aspx?Typ=2&Code=805665001&land=de
A ovo četvrto s lijeve strane je Baleina verzija istog - to nisam probala ali namjeravam:
http://images.ciao.com/ide/images/products/normal/308/Balea_Trend_It_Up_Lockend__2507308.jpg
tnx. daj vidi jel piše na tom lorealovom da ima termo zaštitu
Una1980
11.05.2008., 20:58
schwarzkopf ima nešto za peglanje kose.navodno štiti kosu od pegle čak do 200 stupnjeva.
meni je taj hot glatt sr*nje.... i mislim da ne stiti kosu nego samo pomaze pri ravnanju ali ni to bas nes... ja koristim keuna ali nisam bas sigurna da ima zastitu jer mi se cini da je i on samo za pomoc pri ravnanju :(
Pacificgirl
12.05.2008., 19:03
Meni je kosa mnogo manje suha otkad koristim hot glatt prije svakog peglanja, tako da meni definitivno štiti...:ne zna:
uf meni ne.... a nije mi ni ravnija...
sta pise na bocici? ja ju vise nemam...
Samantha
12.05.2008., 23:51
schwarzkopf ima nešto za peglanje kose.navodno štiti kosu od pegle čak do 200 stupnjeva.
ja koristim taj
Ivanka0000
12.05.2008., 23:58
taj koristim ja:top:
Da to nije možda onaj got2b straight on?? Ja to danas kupila, i doma ga otvorim i pošnjofam kad ono smrdi po alkoholu:eek:
I pogledam ja sadržaj i neugodno se iznenadih-aqua,alcohol denat,vp/va copolymer,cetrimonium chloride, hydrolyzed silk,phosphoric acid... Zna li netko nešto više reć o tome? Mene je definitivno ovaj smrad alkohola zaprepastio...
@sam - kako se to tocno zove? i jel stvarno stiti kosu ili samo pomaze pri ravnanju?
Innocent
14.05.2008., 13:22
ja bih nešto da štiti kosu, ali da ne ravna.
pitala sam jednom u DMu ima li nešto za zaštitu kose od topline, pa me prodavačica gledala ko da sam pala s marsa. pa sam zaključila da tog nema kod nas. di vi kupujete to?
ja bih nešto da štiti kosu, ali da ne ravna.
pitala sam jednom u DMu ima li nešto za zaštitu kose od topline, pa me prodavačica gledala ko da sam pala s marsa. pa sam zaključila da tog nema kod nas. di vi kupujete to?
ma, to i mene zanima ali malo cura valjda zna nešto o tome, pa smo uskraćene :cry:
Una1980
14.05.2008., 17:19
ma, to i mene zanima ali malo cura valjda zna nešto o tome, pa smo uskraćene :cry:
ja znam za to od schwarzkopfa:ne zna:
Una1980
14.05.2008., 17:20
dopuna posta, evo ovaj čas sam se sjetila, ima od collistara nešto za kupiti baš za kosu šta se prije peglanja stavlja
Samantha
14.05.2008., 17:21
@sam - kako se to tocno zove? i jel stvarno stiti kosu ili samo pomaze pri ravnanju?
Ovo je samo za zastitu od visoke temperature,za ravnanje stavljam drugi proizvod...
Pun naziv je Schwarzkopf OSIS Flatliner Flat Iron Hair Serum
http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/theoasisplace_1991_11525913
Iz iste kolekcije Osis koristim Schwarzkopf Osis Magic Anti-Frizz Gloss Serum,par kapi na kraju za zavrsni touch.
Crimson Petal
14.05.2008., 17:27
ja imam nesto sto sam nabavila od svoje frizerke:
lisap unisystem straight fluid (http://www.lisapusa.com/product_pages.php?submitted=1&id=225)
nisam jos nista drugo probala. :ne zna:
Ja sam u Irisu kupila od Tigija FLAT IRON SHINE SPRAY HEAT DEFENDER, sredstvo baš namijenjeno termičkoj zaštiti kose pri peglanju. Košta oko 150 kn, što nije malo, ali ja za drugo sredstvo te namjene nisam čula u vrijeme kupovine. Meni traje već mjesecima...
zajebAnna
14.05.2008., 17:58
Ja sam u Irisu kupila od Tigija FLAT IRON SHINE SPRAY HEAT DEFENDER, sredstvo baš namijenjeno termičkoj zaštiti kose pri peglanju. Košta oko 150 kn, što nije malo, ali ja za drugo sredstvo te namjene nisam čula u vrijeme kupovine. Meni traje već mjesecima...
ja ga već dugo koristim, obožavam ga ne samo zbog sjaja, što čuva kosu od pegle nego i zbog savršenog mirisa:cerek:
svakako preporučam:top:
@Sam - toga nema u cro pretpostavljam ili?
Samantha
15.05.2008., 00:32
Ima,ima
pa super ako ima, zapisala sam u mob pa cu potrazit prvom prilikom, ako u medjuvremenu neko negdje vidi taj schwarzkopf sta Sam korsti pliz javite di :)
duchessa
15.05.2008., 16:24
Ima,ima
Gdje se kupuje?
Hvala unaprijed:)
Innocent
15.05.2008., 16:32
ev ja jučer našla nešto u onom specijaliziranom frizerskom dućanu u Domjanićevoj. nisu imali Tigi. valjda će ovo bit ok, zaboravila kak se zove :rolleyes:
Ja sam u Irisu kupila od Tigija FLAT IRON SHINE SPRAY HEAT DEFENDER, sredstvo baš namijenjeno termičkoj zaštiti kose pri peglanju.
To je S factor linija? Jel imaju još nešto za zaštitu a da nije sprej? Čini mi se malo nepraktično.
Samantha
15.05.2008., 21:06
Gdje se kupuje?
jao ne znam:D
al znam da ima u Hr,jer sam citala o tom spreju na ovom forumu i cure su ga kupile u Zg
pokusat cu naci neki post
ray ban
15.05.2008., 21:20
svi jako hvale Tigi Fashionista smooth and shine sprej (ima i neki koji se zove spritz and shine i taj ništa ne valja).
čula sam da je dobar i od Revlona professional straight hair days sprej.
Samantha
15.05.2008., 21:26
imam i taj
meni ulijepi i oteza kosu
ray ban
15.05.2008., 21:26
Gdje se kupuje?
duchessa,ja sam te Osis proizvode vidjela prije godinu,dvije u onom nekom frizeraju u Frankopanskoj(negdje preko puta onih što prodaju Kerastase).
bilo ih je i u Rudiju.
čitala sam u nekom časopisu da ih ima negdje u Miramarskoj,ali ne znam točnu adresu.
ray ban
15.05.2008., 21:27
imam i taj
meni ulijepi i oteza kosu
baš ulijepi onako da ju ne možeš raščešljati?
jesi probala možda Tigi Control freak serum,pa da usporediš?
jer on meni jako ulijepi kosu.
EDIT:misliš na Tigi ili Revlon?
zajebAnna
15.05.2008., 21:33
To je S factor linija? Jel imaju još nešto za zaštitu a da nije sprej? Čini mi se malo nepraktično.
da, to je S factor linija. nije nepraktično, meni je čak puno praktičnije tako u spreju jer lijepo se rasprši po kosi, da ga prvo staviš u ruku tj po prstima pa na kosu bila bi sva sljepljena
Samantha
15.05.2008., 21:49
baš ulijepi onako da ju ne možeš raščešljati?
jesi probala možda Tigi Control freak serum,pa da usporediš?
jer on meni jako ulijepi kosu.
EDIT:misliš na Tigi ili Revlon?
ne bas tako,nego onako nemos prstima proci kroz kosu...imas osjecaj da nije dovoljno cista
nisam probala control freak
mislim na TIGI
ray ban
16.05.2008., 06:12
duchessa,ja sam te Osis proizvode vidjela prije godinu,dvije u onom nekom frizeraju u Frankopanskoj(negdje preko puta onih što prodaju Kerastase).
bilo ih je i u Rudiju.
čitala sam u nekom časopisu da ih ima negdje u Miramarskoj,ali ne znam točnu adresu.
točna adresa je Miramarska 20 (prodaju općenito schwartzkopf proizvode,i one Bonacure a i ovaj Osis).
chichita
16.05.2008., 12:54
jel probao tko kueneov blow heat protectant?
*minii*
16.05.2008., 13:32
Ja koristim od Tigi-a S-factor...... Heat Defender, i super mi je....
da, to je S factor linija. nije nepraktično, meni je čak puno praktičnije tako u spreju jer lijepo se rasprši po kosi, da ga prvo staviš u ruku tj po prstima pa na kosu bila bi sva sljepljena
I uspiješ ravnomjerno nanijet na kosu? Zapravo, ako ga stavljam malo po malo na suhu kosu dok se peglam to bi bilo ok :o Još ako fino miriši, to je to :D
zajebAnna
16.05.2008., 18:39
I uspiješ ravnomjerno nanijet na kosu? Zapravo, ako ga stavljam malo po malo na suhu kosu dok se peglam to bi bilo ok :o Još ako fino miriši, to je to :D
pa naravno da uspijem, puno jednostavnije nego utrljavanje jer ima jako dobar mlaz, probaj vidjeti ćeš:) potrebno ga je jako malo. a miriši da nemoš vjerovat, čak i previše, ima jako dugotrajan miris
GothicRomance
16.05.2008., 23:03
jel ima tih stvarcica za zastitu za kupit u dm-u ili treba trazit po frizerskim salonima i ducanima tipa iris i slicno?
StuckMojo
24.05.2008., 03:44
Subrina profesional styling straightener, heat protect, provitamin B5, UV filter :o
Ne znam dal si iz ZG-a, al imaš ju za kupit tamo kod Kvatrića kak se ide prema Petrovoj ulici, trgovina s preparatima za kosu s lijeve strane.
Ovak ti otprilike izgleda bočica, al piše ono gore što sam navela (nisam baš tu bočicu mogla pronaći na netu):
http://www.subrinaprofessional.com/f/pics/Special_Care_7/IMG_b.jpg
Ja koristim od Tigi-a S-factor...... Heat Defender, i super mi je....
I ja :cerek::cerek::cerek: Super stvar:top:
chichita
26.05.2008., 10:55
ja sam uzela taj subrina proffesional, narančasta bočica, 200 ml, dva puta sam tek stavljala, ne masti dodatno, u spreju je i miriši ok... je platila 29 kn u nekoj trgovini s frizerskim proizvodima...
adrianadior
26.05.2008., 22:50
koliko često peglate kosu,i što se tiče tog heat defendera vi to sprejate na kosu i ravnate ili pomno na svaki pramen malo pomalo:ne zna: ste probali šampon i regeneratot is linije s-factor ako jesta pričajte:blabla::D:D
almica22
08.12.2008., 23:11
to i mene zanima...kupila sam danas sprej pa ćemo vidjet rezultate..:)
eh. ja imam od Loreala, 100ml oko 30-ak kuna, imam onog u nekoj žutoj bočici s ciment ceramidom :)
kovrčava1
12.12.2008., 10:16
Uffff... jučer sam kupila rolland i još nešto piše anti frizz, ali vidim da to nije nitko spomenuo ovdje. Je li to sredstvo za saštitu od topline ili me je prodavačica zeznula??? Platila 87 kuna.... Zeznula a? Šmrc....
-Sunčica-
13.12.2008., 13:14
Odlična stvar za zaštitu kose od topline fena je Kerastase Ciment Termique ili tako nešto (nisam sigurna je li to točan naziv). I kosa je baš fina od njega, glatka i svilenkasta.
Ne znam koliko košta, nisam nikad kupovala, samo mi je frizerka nekoliko puta to stavila. Imate za kupiti u salonu "Ruža-Kerastase", Vlaška, vjerojatno i u "Renati" i u King-Crossu tamo gdje prodaju one proizvode za njegu kose (gdje je i frizer).
Allexis
11.03.2009., 23:04
meni je Kerastase Ciment Thermique odličan :cerek:....kosa mi je sjajna i glatka i nije suha nakon peglanja...moje preporuke...kupila sam u Trilabu u CC1...
gasolina
14.03.2009., 10:23
stalno peglam kosu pa me zanima koji su najbolji preparati za staviti na nju prije peglanja kako bi se što bolje zaštitila kosa? koristim onaj nivein balzam za ravnu kosu(nivea straight and easy) i to nanesem dok je kosa još mokra, onda osušim fenom pa se idem peglat. postoje li još neki i koja im je cijena i kako se nanose?
Allexis
14.03.2009., 10:38
imaš već temu "Sredstva za zaštitu kose od visokih temperatura fena i pegle" --> http://www.forum.hr/showthread.php?t=321707
ima i od alfaparfa- i za ravnanje i za zaštitu,meni je superi odlično miriši.
http://www.alfaparf.com/website/images/C/NutriNew/big/9.jpg
ako se slučajno ne vidi dobro, to je linija nutri seduction , pure veil sprej. oko 103 kn košta u irisu :top:
TiGi Heat Defender, Revlon Smooth Down Heat Glide:mig:
leptirica13
21.03.2009., 16:29
Ovako, ja sam tražila po svim tim DM, Kozmo, Muller, Iris, itd. dućanima nešto za zaštitu kose kod peglanja a prodavačice su me gledale ko da tražim neznam što... :confused:
Zanima me da li netko zna gdje u Zagrebu ima za kupiti Loreal Hot Glatt, ovo tu čudo:
http://www.schlecker.com/Bild.aspx?Typ=2&Code=805665001&land=de
Svugdje sam tražila i nigdje da nađem, ocito da tog više nema... Prije navodno bilo u Mulleru ali ja nisam našla... :ne zna:
Nekako mi se čini da svi najviše hvale Tigi S factor Flat Iron shine spray Heat Defender:
http://www.girlznight.co.uk/i/products/sfactor/heat_defender_b.jpg
ali mi je malkice preskup jer nisam sigurna da će mi odgovarati pa mi je bezveze dati 150 kn za to... Jel zna netko možda neku jeftiniju verziju ili se možda može negdje nabavit tester?
Mislim čak da ću si najvjerojatnije uzet Keune Care Line Thermal Protector ako ne nađem ono od Loreala!
http://img11.imageshack.us/img11/4273/keunecarelinethermalpro.jpg
Čini mi se jako dobro za cijenu od oko 60 kn ili tako nešto. Kakva su vaša iskustva s tim?
GothicRomance
21.03.2009., 16:37
meni je ovaj tigi super. kupila sam ga prosle godine u 8. mjesecu i jos ga imam pola (ako ne i malo vise), a spricam ga na kosu tri puta tjedno. al iskreno poceo mi se gadit njegov miris. u pocetku mi je bio super, a sad mi ga je vec dosta i jedva cekam da ga potrosim i kupim nest drugo. a imam ja jos tak puuno za trosit :(. al sto se funkcije tice super je obavlja.
leptirica13
21.03.2009., 16:43
meni je ovaj tigi super. kupila sam ga prosle godine u 8. mjesecu i jos ga imam pola (ako ne i malo vise), a spricam ga na kosu tri puta tjedno. al iskreno poceo mi se gadit njegov miris. u pocetku mi je bio super, a sad mi ga je vec dosta i jedva cekam da ga potrosim i kupim nest drugo. a imam ja jos tak puuno za trosit :(. al sto se funkcije tice super je obavlja.
E tako ti i ja imam faze i zato mi je žao dati 150 kn a znam da će mi nakon nekog vremena završit sa hrpom ostalih preparata koji su mi jednostavno dosadili. Već imam tih preparata ni sama ne znam koliko al nijedan nije da je to to... :rolleyes:
Allexis
21.03.2009., 16:54
Mislim čak da ću si najvjerojatnije uzet Keune Blow Heat Protectant ako ne nađem ono od Loreala!
http://www.cvrle-hairshop.com/shop/prodimages/Keune/23v.jpg
Čini mi se jako dobro za cijenu od oko 60 kn ili tako nešto. Kakva su vaša iskustva s tim?
to se sada zove keune thermal protector --> http://www.hairflixshop.com/keune-care-line-thermal-protector-6-8-oz.html
leptirica13
21.03.2009., 16:59
Aha. Nisam znala... :D A jel to ista stvar al samo drugi naziv ili wtf? Jesi probala možda? Jel se isplati kupiti?
chichita
21.03.2009., 18:10
ja ga imama i za sad se čini ok... koliko štiti morat ću pitati frizerku kad se budem šišala :rofl:
Allexis
22.03.2009., 11:25
Aha. Nisam znala... :D A jel to ista stvar al samo drugi naziv ili wtf? Jesi probala možda? Jel se isplati kupiti?
ista stvar....piše ti i na linku koji sam ti dala da se prije tako zvao...
nisam koristila...meni je odličan kerastase ciment thermique :top: pa se toga držim...
leptirica13
22.03.2009., 12:40
ja ga imama i za sad se čini ok... koliko štiti morat ću pitati frizerku kad se budem šišala :rofl:
Hm... A budem probala pa ćemo vidjeti.
ista stvar....piše ti i na linku koji sam ti dala da se prije tako zvao...
nisam koristila...meni je odličan kerastase ciment thermique :top: pa se toga držim...
Da, skužila sam... :) Ma probala bi ja i taj Kerastase jer sam čula da je super ali dođe 200 kn! :eek:
Dvoumim se između Tigi Heat Defender i Keune Thermal Protector... Ajde cure koje koristite jedan od ova dva molim vas pišite svoje dojmove, da vidimo koji je bolji!!!
leptirica13
22.03.2009., 14:40
Chichita, pročitala sam da si ti imala Subrina Professional Straightener. Jel to to?
http://img3.imageshack.us/img3/7105/subrinaprofessionalstra.jpg
Čini mi se ovako super...
Kako si bila zadovoljna s njim i jel možda znaš jel se još uvijek može negdje kupiti i gdje te po kojoj cijeni?
Lena Leh
29.03.2009., 03:41
ima i od alfaparfa- i za ravnanje i za zaštitu,meni je superi odlično miriši.
http://www.alfaparf.com/website/images/C/NutriNew/big/9.jpg
ako se slučajno ne vidi dobro, to je linija nutri seduction , pure veil sprej. oko 103 kn košta u irisu :top:
Ovo i ja koristim i jako sam zadovoljna! :top: Super mi je kosa nakon toga, a i ne moram je ravnati do slijedećeg pranja!
(u spreju, predivnog mirisa, 125 ml, 103 kn; i bočica izgleda mrvicu drugačije nego ova na slici) :)
Ivana_ZD
15.05.2009., 11:48
Cure hitnooo, jeli valja od Avona što za zaštitu od kose?? :confused: Sad je trenutno na sniženju pa me zanima jeli probala ko???
***arwen***
15.05.2009., 16:33
meni se čini da bi mogao biti dobar, ima ga moja cimerica, znam da jako fino miriši i čini mi se da nema alkohola u sastavu :top:, njega pokušavam izbjeći pod svaku cijenu jer sam skužila da mi bilo koji proizvod sa alkićem unutra (koji se ne ispire) jako isušuje kosu
Pacificgirl
16.05.2009., 13:56
Ja kupila ovo u dm-u, neko sredstvo za ravnanje i zaštitu, piše i da nije potrebna pegla za ravnanje, samo feniranje...Ja ću ipak da peglam, i pored toga :zubo:
http://www.taft.de/uploads/pics/gg_glaettungsbalm_01.jpg
Ivana_ZD
16.05.2009., 14:17
Ja kupila ovo u dm-u, neko sredstvo za ravnanje i zaštitu, piše i da nije potrebna pegla za ravnanje, samo feniranje...Ja ću ipak da peglam, i pored toga :zubo:
Koliko si platila?
Ja namjeravam kupiti onaj od Kerastase, košta oko 22 € u Douglas parfumeriji u Austriji (naručit ću preko tate), ali samo najbolje za moju kosu! =)
Allexis
17.05.2009., 11:36
pretpostavljam da douglas parfumerije u Zg ne drže kerastase :(
a i da drže, vjerojatno ne bi bilo ovako jeftino kao u austriji :flop:
pretpostavljam da douglas parfumerije u Zg ne drže kerastase :(
a i da drže, vjerojatno ne bi bilo ovako jeftino kao u austriji :flop:
Ne bih znala, nisam iz Zagreba, ali ja ću si preko tate naručiti cijelu kolekciju za zaštitu od sunca Soleil. Sve skupa će me doći jeftinije oko 50 kn, ali 50 kn po 50...
jesenja
20.05.2009., 21:20
čisto sumnjam da išta može pretjerano zaštiti kosu od topline pegle ili fena, uglavnom kupila sam zaštitu od Revlona i Avona; probala i Loreal (ali ne rozi nego crni) koristim Avonov je lakši za nanošenje...al da sam oduševljena i nisam
zvonchica12
03.06.2009., 19:55
mozete mi preporuciti neko sredstvo za zastitu kose prilikom frckanja(figaro)?
Oblivion1337
09.06.2009., 23:59
Da to nije možda onaj got2b straight on?? Ja to danas kupila, i doma ga otvorim i pošnjofam kad ono smrdi po alkoholu:eek:
I pogledam ja sadržaj i neugodno se iznenadih-aqua,alcohol denat,vp/va copolymer,cetrimonium chloride, hydrolyzed silk,phosphoric acid... Zna li netko nešto više reć o tome? Mene je definitivno ovaj smrad alkohola zaprepastio...
I ja sam to kupila i ne sviđa mi se, nekako slijepi kosu i čini mi se da ju nekak i isuši :confused:
koji da proizvod kupim a da ga ima u dmu za kupiti? ://
ne treba biti za ravnanje, samo za zaštitu od topline..
-GossipGirl-
10.06.2009., 08:24
ja imam toni&guy u spreju za zaštitu od topline i ok mi je, malkice imam osjećaj da slijepi kosu, ali ništa strašno, puno mi je bolji od nekih drugih. i fino miriši :cerek:
chichita
10.06.2009., 11:10
kupila i ja to... izravna puno jače nego bez ičega ali i ja peglam jer je jako bujna ako ju ne opeglam malo :D
aaatina
05.04.2010., 13:12
Vidjela sam da Syoss ima neki sprej za zaštitu kose pri peglanju i feniranju,štiti kao do 200 stupnjeva,da li je netko probao,da ne kupujem bezveze?
Vidjela sam da Syoss ima neki sprej za zaštitu kose pri peglanju i feniranju,štiti kao do 200 stupnjeva,da li je netko probao,da ne kupujem bezveze?
Ja sam ga uzela. Koliko vidim štiti dobro. Ali ono najfascinantnije mi je da izgleda stvarno ima taj efekt ravnanja koji reklamira. Nije mi kosa ravnija u trenu kad je ispeglam nego kad ga ne nanesem, nego se drži ravna do idućeg pranja. Meni totalno iznenađenje. Pogotovo jer sam kupovala jedino zbog zaštite. Tako da mi je ovo došlo kao neočekivani bonus.
la la la
05.04.2010., 19:48
Wella Flat Iron spray.samo ne smije ga se baš puno stavit,i treba ga obavezno promučkati prije i stavlja se prije samog peglanja na svaki pramen posebno.super stvar.dojde 100 kn u Trilab salonima.
pure evil
05.04.2010., 23:20
evo i tu preporučam ovo: TIGI fashonista (http://www.charm.ro/media/catalog/product//f/i/file_75_52.jpg)
aaatina
06.04.2010., 11:44
Ja sam ga uzela. Koliko vidim štiti dobro. Ali ono najfascinantnije mi je da izgleda stvarno ima taj efekt ravnanja koji reklamira. Nije mi kosa ravnija u trenu kad je ispeglam nego kad ga ne nanesem, nego se drži ravna do idućeg pranja. Meni totalno iznenađenje. Pogotovo jer sam kupovala jedino zbog zaštite. Tako da mi je ovo došlo kao neočekivani bonus.
Super,koliko košta,da li ga ima u DM ili u Bipi?
aaatina
06.04.2010., 11:45
ja imam toni&guy u spreju za zaštitu od topline i ok mi je, malkice imam osjećaj da slijepi kosu, ali ništa strašno, puno mi je bolji od nekih drugih. i fino miriši :cerek:
Koliko košta toni&guy sprej? Da li piše do koje temperature štiti?
Super,koliko košta,da li ga ima u DM ili u Bipi?
Ima ga u DM-u ziher, za Bipu ne znam. Cijena je čini mi se negdje 30-40 kn.
dr.whoo
06.04.2010., 16:16
cure koje koristite kerastase ciment thermique, kako ga koristite?
Kad vam je kosa suha pa prije peglanja ili kad je mokra pa ju posusite fenom i peglate ili kad je mokra pustite da se osusi prirodnim putem pa peglate? :D :D
jer imam peglu koja pegla suhu, a ne mokru kosu.....
Pink pearl
07.04.2010., 13:52
Toni& Guy :s:s:s za specijalnu njegu peglane kose, koristim šampon i regenerator(ima još i sprej za kupiti) , ne mogu vjerovati koliko mi je kosa ljepša i kvalitetnija!! najbolji proizvod za kosu koji sam ikada probala,a stvarno mi je jako bitna njega kose i na to posebno pazim!:cerek:
aaatina
07.04.2010., 18:35
Toni& Guy :s:s:s za specijalnu njegu peglane kose, koristim šampon i regenerator(ima još i sprej za kupiti) , ne mogu vjerovati koliko mi je kosa ljepša i kvalitetnija!! najbolji proizvod za kosu koji sam ikada probala,a stvarno mi je jako bitna njega kose i na to posebno pazim!:cerek:
Da li znaš koliko košta sprej?
aaatina
07.04.2010., 18:38
Ja sam kupila od Syossa sprej jučer,košta u DM 32kn,odmah sam se sinoć peglala,ali ga nisam stavljala na svaki pramen posebno jer mi se nije dalo,nego sam ga obilno stavila na cijelu kosu,meni se čini ok,bitno da mi nije zamastio kosu,ne mogu procjenit da li štiti,ali morat ću kupit i taj od T&G,da mogu usporedit
Ma pih, nemam ni ja želje ni volje da špricam skaki pramen individualno. Zašpricam i onda protresem rukama kosu.
Pink pearl
07.04.2010., 20:13
Da li znaš koliko košta sprej?
hmm iskreno ne sjećam se koliko točno, ali je oko 50 kn. šampon je 60, ovo je ista cijena ili nešto malo manja.
Ja imam John Frieda sprej za zaštitu.
http://i39.tinypic.com/15zouo.jpg
aaatina
12.04.2010., 19:20
Ja imam John Frieda sprej za zaštitu.
http://i39.tinypic.com/15zouo.jpg
Kakvi su ti dojmovi oko ovog spreja? Cijena? Da li masti kosu? Mora li se stavljati na svaki pramen posebno? Do koje temperature štiti?
How to save a life
05.05.2010., 17:20
Je li iko proba balein sprej za zaštitu pri peglanju? U žutoj boci?
Kakvi su ti dojmovi oko ovog spreja? Cijena? Da li masti kosu? Mora li se stavljati na svaki pramen posebno? Do koje temperature štiti?
Sorry, tek sam sad vidjela post.
Neznam šta bih ti rekla, nisam pre oduševljena, iz razloga jer mi je kosa nekako čudna kad ga nanesem, onako se malo ljepka, i to traje dok ne opeglam kosu.
Nakon što je opeglam nestane taj osjećaj.
Neznam do koje temperature štiti (pogledat ću doma pa ti javim) ali ja ionako ne prelazim 170°C kad je peglam.
:ne zna:
nadja27
14.05.2010., 17:32
Je li iko proba balein sprej za zaštitu pri peglanju? U žutoj boci?
Ja sam ga nedavno kupila i ništa nevalja.Bar meni...kosa bude jako suha kad se to čudo stavi.
Trenutno imam Got2b Guardian Angel i jako sam zadovoljna. Cijena je sasvim razumna, 30 i nešto kuna koliko se sjećam. Uvijek sam zabrinuta kad nešto moram sprejat na kosu jer je tanka, a masna je pa se bojim da ne bi bila preopterećena, slijepljena i to. S ovim naravno nema tih problema i kosa izgleda odlično. Kupila bih opet.
Jel može netko preporučiti neki preparat za zaštitu od peglanja iz DM-a ??? i ako može slikica? :moli:
Jel može netko preporučiti neki preparat za zaštitu od peglanja iz DM-a ??? i ako može slikica? :moli:
Syoss, 30inešto kuna.
jel to možda ovo ----> http://www.syoss.de/index.php?id=78&L=1
Gazdarica
16.05.2010., 11:35
jel to možda ovo ----> http://www.syoss.de/index.php?id=78&L=1
jest. ja ga koristim već negdje mjesec dana i kosa mi zbilja izgleda zdravija... prije su mi vrhovi praktički nakon prvog pranja nakon šišanja bili ispucani. sada izgledaju zdravo, tak da valjda zbilja štiti. a efekt ravnanja isto funkcionira super. evo više se uopće ne peglam, samo normalno osušim kosu, eventualno neki pramen isfreniram na četku... i ravna je do sljedećeg pranja.
sve u svemu, super stvar, a nije skup! :mig:
cure koje koristite kerastase ciment thermique, kako ga koristite?
Kad vam je kosa suha pa prije peglanja ili kad je mokra pa ju posusite fenom i peglate ili kad je mokra pustite da se osusi prirodnim putem pa peglate? :D :D
jer imam peglu koja pegla suhu, a ne mokru kosu.....
Kerastase ciment thermique se nanosi na ručnikom pobrisanu kosu, znači kosa je vlažna, ali iz nje ne curi voda.
Nakon toga ju ili pustiš da se sama prirodno osuši, ili ju posušiš s fenom, zatim peglanje
Georgina Odette
06.06.2010., 13:59
Uffff... jučer sam kupila rolland i još nešto piše anti frizz, ali vidim da to nije nitko spomenuo ovdje. Je li to sredstvo za saštitu od topline ili me je prodavačica zeznula??? Platila 87 kuna.... Zeznula a? Šmrc....
Ja imam taj od Rollanda 0 way , to je za ravnanje, elektricitet i štiti od topline (odozada ti piše na engl za što sve služi). Ja sam ga platila 84 kn ;) i traje mi već nekih 3 godine. Lijepo miriše (ne znam s čime bih usporedila miris, možda s nekim likerom hm...)... Sve u svemu zadovoljna sam jer mi kosa lijepo izgleda, miriše i nemam problema s ispucalosti kose.
Georgina Odette
06.06.2010., 14:13
E da, koristi li tko Revlonovo Orofluido suho ulje koje štiti od štetnih posljedica peglanja i feniranja? I ima li toga uopće u HR?
http://img180.imageshack.us/img180/3803/orofluidoproduct300dpi.jpg (http://img180.imageshack.us/i/orofluidoproduct300dpi.jpg/)
Martinka
07.06.2010., 11:42
Ja sam isto kupila taj sprej jer u bipi nisu imali ništa drugo s tom funkcijom i grozan mi je, stavila sam ga možda par puta, miris mi je nepodnošljiv...al sprej je ok, iako mislim da ću si kupiti neki drugi koji bolje miriši
Andariel
16.06.2010., 20:52
evo i tu preporučam ovo: TIGI fashonista (http://www.charm.ro/media/catalog/product//f/i/file_75_52.jpg)
jel koristio još netko ovaj? jel bolji od s factora? :D
i sad sam tek vidjela da postoji od kerastase ciment thermique i nectar thermique :facepalm: koji je bolji? :confused:
kupila sam danas onaj syoss, nisam još isprobala, al smrdiiiii po alkoholu :s isto ko i osis+ od schwarzkopfa, pfuj :rolleyes: ajde, bar je jeftin, za razliku od potonjeg :D
Trenutno imam Got2b Guardian Angel i jako sam zadovoljna. Cijena je sasvim razumna, 30 i nešto kuna koliko se sjećam. Uvijek sam zabrinuta kad nešto moram sprejat na kosu jer je tanka, a masna je pa se bojim da ne bi bila preopterećena, slijepljena i to. S ovim naravno nema tih problema i kosa izgleda odlično. Kupila bih opet.
I ja ga imam i super mi je, zadovoljna za tu cijenu :)
chichita
30.06.2010., 14:02
jel zna netko neki proizvod (može i profi linije) koji se nanosi na mokru kosu i ujedno štiti i od fena i pegle, znači da ne moram ponovno prije peglanja nanositi zaštitu? mrzim kad moram na mokru jedno pa prije peglanja drugo, to mi jako oteža kosu i zato tražim nešto što šiti od oboje...
Luxuria
30.06.2010., 14:15
znači u dm-u za zaštitu topline jedino ima syoss i keune , u metkoviću imam samo dm i iris...valjda u irisu ima nešto kvalitetnije
Allexis
30.06.2010., 16:10
iris drži tigi
Luxuria
30.06.2010., 18:29
da to znam onda ću tamo vidjet, cijelo ljeto sam u metkoviću a treba mi pegla i ta zaštita od topline , sva sreća ovdje imamo mercator i iris :D
jel koristio još netko ovaj? jel bolji od s factora? :D
meni je bolji s factor :).lakse se nanosi jer ima onu spricaljku,a ovaj moram prstima stavljat.
Gilian_G
02.07.2010., 13:49
...evo i mojeg savjeta što koristiti za zaštitu od visoke temp. prilikom peglanja kose.
....isprobano je ..prakticiram isto nekoliko godina već i prezadovoljna sam.
Evo vam postupak kako raditi sa ovim proizvodom.
1. Mokru kosu isfenirajte..mozete ju izvući četkom da bude ravna..ne mora to biti precizno..ali onak..donekle.
2.Jednu kap seruma Joico nanaesite na prste i razvucite ga po prstima obadvije ruke.nanesite na kompletan donji dio kose ( iznutra i izvana).
3. Ispeglajte kosu onako kako to već radite. Moj savjet je da to najbrže i najkvalitetnije napravite tako što ćete kosu podijeliti u tri dijela i počevši naravno od donjeg dijela 'hvatajući' pramenove kose gustim češljićem kojim ujedno držite pramen dok povlačite peglu kroz taj isti pramen.
Ulje tj. serum je na bazi silikona i vrlo je viskozan stoga ga je dovoljna zaista samo jedna kap, iako je malena bočica veličine kao što to ulja već budu pakovana ( ne znam sad napamet koliko je ml :rolleyes:).Iako mu je cijena 150 kn , opravdana je zbog toga što iako možda peglate kosu baš svaki puta kad ju operete ,nanosite samo jednu kap istog jer je to dovoljna količina.
Imam kosu ispod ramena tj. dugu kosu i sasvim mi je dovoljno.
Peglam kosu ama baš svako pranje i uopće nemam suhe vrhove ili pak oštećene. Oštećeni su onoliko koliko bi bili i da ne peglam kosu.Činjenica da odlazim frizeru svaka 4 mjeseca pokazuje koliko je serum kvalitetan...i doista nema potrebe da odlazim češće iako imam blago stepenasto ošišanu kosu sa gustim šiškama.
Iskrenom ne znam reći gdje se u maloprodajama može nabaviti ovaj serum jer ne znam tko drži JOICO..ali mogu vas uputiti na adresu frizerskog salona koji ima maloprodaju u sklopu salona, tamo sam osobno kupila bočicu dva puta.
Slobodno mi se javite na PP.
poooooozz....:top:
Andariel
02.07.2010., 20:30
meni je bolji s factor :).lakse se nanosi jer ima onu spricaljku,a ovaj moram prstima stavljat.
hm, meni s factor kao da malo zamasti kosu ako ga slučajno previše stavim-a to se zna desit :rolleyes: postane onak...lagano rezancasta :ne zna: :D
možda ću ipak probat taj smooth and shine, fakat je jeftin... btw kaj onaj spritz and shine iz iste linije nije dobar-čini mi se da je netko to napisao? kaj ne valja s njim? :(
Iskrenom ne znam reći gdje se u maloprodajama može nabaviti ovaj serum jer ne znam tko drži JOICO..ali mogu vas uputiti na adresu frizerskog salona koji ima maloprodaju u sklopu salona, tamo sam osobno kupila bočicu dva puta.
Slobodno mi se javite na PP.
poooooozz....:top:
kak se točno zove taj serum? :confused:
Gilian_G
03.07.2010., 23:22
kak se točno zove taj serum? :confused:[/QUOTE]
Zove se: K-PAK Protect & Shine Serum
,,,,,sadrži Keratin Silicon Complex....čisti i zaglađuje kutikulu štiteci od pojave raspucalih vrhova i elektriciteta.
..ovdje je prednost isto tako zato kaj kosa ostaje lagana a ne onako teška ili pak masna kao što to čine ostala ulja a koja imaju slicnu ili pak istu namjenu.
Znači hrani kosu ali sa mjerom.I zanimljivo je da kad tu jednu kap koja namasti prste naneste na kosu, koža prstiju ostaje potpuno nemasna i suha...znači kosa je pokupila apsolutno sve....Znači to pokazuje da nema nikakvih 'teških' tvari.
E..boca sadrži 50 ml.:mig:
marina101
07.07.2010., 12:42
Meni on ljepi kosu i nakon što ju ispeglam teže mi je rasčešljati ju :(
A ne stavim ga puno :rolleyes:
aaatina
07.07.2010., 17:05
Eto,ja ga kupila i zadovoljna sam,ali ja ne "prskam" svaki pramen posebno,nego našpricam cijelu kosu malo obilnije i to je to
Martinka
07.07.2010., 19:25
Meni je super i ništa se ne lijepi, baš super bude kosa od tog spreja, ali ja ne peglam nego izvlačim na veliku četku od prirodne dlake, vlažnu kosu našpricam malo i onda feniranje, rezultat je super :D
angie111
14.07.2010., 23:33
i ja sam ga kupila syoss i ne cini se los
naspricam na mokru kosu i dalje nastavim fenirati i bas mi dobra bude kosica
preporucujem!!!
Anna xD
16.07.2010., 13:15
Da li je netko probao od Schwarzkopf-a got2b. Guardian angel sprej za kosu koji štiti od topline? Ne znam da ga kupim ili ne. A baš me privlači pakiranje :D
*NomenEstOmen*
17.08.2010., 22:32
Da li je netko probao od Schwarzkopf-a got2b. Guardian angel sprej za kosu koji štiti od topline? Ne znam da ga kupim ili ne. A baš me privlači pakiranje :D
ja sam danas bila dok frizera i stavio mi je taj proizvod, kosa mi je mekana, miriši mi cijeli dan, baš sam gledala kak se to zove da si kupim :)
loreal sun linija. nema bolje. sad sam potrosila bocicu, ošišala vrhove, kosa odlična. :s
lake of fire
18.08.2010., 10:48
ja sam danas bila dok frizera i stavio mi je taj proizvod, kosa mi je mekana, miriši mi cijeli dan, baš sam gledala kak se to zove da si kupim :)
da da jako lijepo mirisi :cerek: najradje bi si sve stavila na kosu da mi tak lijepo mirisi :) meni je dobar, mozda sam ga prekasno pocela koristit usred ljeta kad mi je kosa vec napola unistena, ali ono, ok je mirisi jako ljepo :)
peyton32
24.08.2010., 20:24
Cure koje koriste Syoss- jel se može staviti i prije kovrčanja na figaro ili je baš namijenjen za ravnanje?
Mi.Ma.29
27.08.2010., 22:55
E da, koristi li tko Revlonovo Orofluido suho ulje koje štiti od štetnih posljedica peglanja i feniranja? I ima li toga uopće u HR?
http://img180.imageshack.us/img180/3803/orofluidoproduct300dpi.jpg (http://img180.imageshack.us/i/orofluidoproduct300dpi.jpg/)
Koristim ga ja. Meni je odličan. Ja sam ga naručila preko svoje frizerke. Dobiješ bočicu od 100 ml i još 3 male bočice od 5 ml. Meni to traje čitavu vječnost. Ima malo jači miris, meni odgovara. Onako kao proizvodi za sunčanje, vanilija se dosta osjeti.
Oblivion1337
06.09.2010., 12:13
samo da prijavim tony&guy thermal protector, divan, prekrasno miriši, kosa je sjajna i ne suha nakon peglanja, predivno :cerek: :s
a dođe jeftinije od keuneovog thermal protectora :D
patkicaSlatkica
06.09.2010., 12:59
samo da prijavim tony&guy thermal protector, divan, prekrasno miriši, kosa je sjajna i ne suha nakon peglanja, predivno :cerek: :s
Jel slijepi kosu malo? Treba mi neki koji ne slijepi.... ako tko ima preporuku,inace imam svjetlju blajhanu kosu....pa da ima sto manje alkohola,imala sam neki od Shcwarzkopfa i uzasno je smrdio po alkoholu i malo je lijepio kosu,inace ne podnosim proizvode za kosu koji se imalo lijepe po prstima a kamoli na kosi....
pa ako netko ima preporuku za mene...hvala
Oblivion1337
06.09.2010., 16:47
Jel slijepi kosu malo? Treba mi neki koji ne slijepi.... ako tko ima preporuku,inace imam svjetlju blajhanu kosu....pa da ima sto manje alkohola,imala sam neki od Shcwarzkopfa i uzasno je smrdio po alkoholu i malo je lijepio kosu,inace ne podnosim proizvode za kosu koji se imalo lijepe po prstima a kamoli na kosi....
pa ako netko ima preporuku za mene...hvala
meni se niš ne lijepi, našpricam na suhu kosu, malo pričekam da se upije, raščešljam, ispeglam, raščešljam i super bude, glatka i sjajna kosa :)
ja sam isto bila probala neki švarckopov, tak je smrdilo po alkoholu, odmah sam bacila:flop:
keune thermal protector je isto dobar, taj mi je trajao extra dugo a svaki drugi treći dan peglam tak da i za njega:top:
Estee Lauder
06.09.2010., 23:02
Koliko dođe ?
Oblivion1337
07.09.2010., 00:47
Koliko dođe ?
keune je oko 80 kn, tony&guy je oko 60, nisam ziher, mama mi je kupovala ^__^
Estee Lauder
07.09.2010., 08:51
keune je oko 80 kn, tony&guy je oko 60, nisam ziher, mama mi je kupovala ^__^
Tnx, jesi možda imala od J. Friede pa da usporediš sa ovima.:rolleyes:
Ja sam imala od Kemona, odličan je samo ima prejak miris tropskog voća, a to ne volim. On je ujedno i učvršćivač.
Oblivion1337
07.09.2010., 22:46
Ja sam imala od Kemona, odličan je samo ima prejak miris tropskog voća, a to ne volim. On je ujedno i učvršćivač.
probala sam samo ova 2 plus onaj ljubičasti sa raspršivačem od švarckopa (taj je grozan, smrdi po alkoholu).
chichita
08.09.2010., 11:37
ja imam ovaj i super sam zadovoljna ide na mokru kosu i štiti i od pegle i od fena odjednom, znači ne moram prije pegle stavljati ništa ponovno... budući da je losion ne zamasti mi kosu kao prijašnji Fantasia serum :cerek:
http://www.redken.com/products/haircare/extreme/extreme-iron-repair
http://i56.tinypic.com/33jqp9w.png
Kockica.
11.09.2010., 20:44
ja imam ovaj i super sam zadovoljna ide na mokru kosu i štiti i od pegle i od fena odjednom, znači ne moram prije pegle stavljati ništa ponovno... budući da je losion ne zamasti mi kosu kao prijašnji Fantasia serum :cerek:
http://www.redken.com/products/haircare/extreme/extreme-iron-repair
http://i56.tinypic.com/33jqp9w.png
kolko košta?i di si kupila?
već dugo tražim nešto takvo...
chichita
12.09.2010., 15:13
kolko košta?i di si kupila?
već dugo tražim nešto takvo...
evo odavde sam naručila... http://www.feelunique.com/p/Redken-Extreme-Iron-Repair-150ml
patkicaSlatkica
13.09.2010., 13:41
Curke jel probao tko ovo čudo od Matrixa za zastitu kose od peglanja?
Meni ga je frizerka preporucila al nisam ga jos uzela...zanima me prvo jel netko probao i kakvi su mu dojmovi?
http://img831.imageshack.us/img831/5906/sleekironsmoother.jpg (http://img831.imageshack.us/i/sleekironsmoother.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Ja sam ti na stranici ispred pisala o John Frieda spreju.
Mogu ponovit- nisam neš oduševljena možda zato jer sam bila blajhuša pa mi je kosa oštećena.
Ali ako naneseš malo više kosa postaje slamasta.
Estee Lauder
13.09.2010., 21:38
Ja sam ti na stranici ispred pisala o John Frieda spreju.
Mogu ponovit- nisam neš oduševljena možda zato jer sam bila blajhuša pa mi je kosa oštećena.
Ali ako naneseš malo više kosa postaje slamasta.
Tnx na odgovoru!!:)
mimi_2311
14.09.2010., 20:27
U frizerskom salonu ZGAT na Vrbanima si uzmem sprej za ravnanje kose, oko 100 kn je..fakat mi dugo traje i štiti kosu, super je mekana, glatka i ne ''sfrče'' se od vlage i to...
cure gdje ima za kupiti taj Got2b Guardian Angel??
strawberry.
20.09.2010., 21:25
Koristim ulje za kosu; Cristalli Liqudi. Košta oko 80 kn, 100 ml, u ljekarni. Stavim par kapi na kosu, posebice na vrhove, prije peglanja i ne isušuje mi kosu. Odličnog je mirisa, a kosa bude mekana i sjajna :)
Može se stavljati i na suhu i na mokru kosu. Bočica mi traje već više od pola godine i stvarno sam zadovoljna :D
Također, čula sam da su Afroditina ulja za kosu odlična (od badema i/ili oraha), jeftinija su ali su bočice manje.
lake of fire
22.09.2010., 13:24
cure gdje ima za kupiti taj Got2b Guardian Angel??
Kozmo i DM tamo sam vidjela...mozda onda ima i u Mulleru :ne zna:
piccola
22.09.2010., 18:36
meni je syoss :top: traje sto godina,jeftin, a stvarno štiti kosu . :)
Kozmo i DM tamo sam vidjela...mozda onda ima i u Mulleru :ne zna:
hvala :cerek:
ma na kraju sam našla u kozmu ali onaj crni koji je samo za zaštitu (http://www.collegefashion.net/wp-content/uploads/2010/03/got2b.jpg ) , ali nigdje nisam vidjela ovaj http://s1.folica.com/img/product/0/002648/product-detail/got2b-guardian-angel-heat-protect-n-flatten-flat-iron-balm-and-gloss-finish-278x278.jpg koji je za zaštitu i ravnanje.... vjerojatno tog nema kod nas.
lake of fire
23.09.2010., 23:28
ma na kraju sam našla u kozmu ali onaj crni koji je samo za zaštitu (http://www.collegefashion.net/wp-content/uploads/2010/03/got2b.jpg ) , ali nigdje nisam vidjela ovaj http://s1.folica.com/img/product/0/002648/product-detail/got2b-guardian-angel-heat-protect-n-flatten-flat-iron-balm-and-gloss-finish-278x278.jpg koji je za zaštitu i ravnanje.... vjerojatno tog nema kod nas.
e tog drugog nisam vidjela nigdje... :ne zna:
patkicaSlatkica
27.09.2010., 19:01
Evo troumila sam se izmedu T&G,Tigi-a i matrixa....za prvi put sam uzela tigi....nekako mi se cinio najboljim u smislu da uopce nije ljepljiv jer mrzim ljepljive proizvode...a sada valjda ce obavljati funkciju na moju blajhanu kosicu :cerek::cerek:
a za dalje budemo vidjeli....:)
curke jel znate mozda do koje temperature stiti ovaj tigi-ev s factor? to me bedira sto nije ne pise..
...Luciferka...
27.09.2010., 20:23
Jel probo ko doveov sprej?
peyton32
28.09.2010., 22:19
Vidjela sam ovaj drugi jučer u Mulleru u West gateu :mig:
ajme super!!!!!!! peyton32 hvala ti!!!!!!!!!!!!!!! :*
Pacificgirl
05.10.2010., 18:58
Tnx na odgovoru!!:)
Ja imam Syoss i John Friedu, i Frieda mi je neuporedivo bolji od Syossa, kod Syossa mi je minus u startu bio što miriši kao čisti alkohol :rolleyes: , ali sam mu ipak dala šansu i probala ga jednom prije peglanja. Lijepi kosu,i čini mi se da isušuje. Sa John Friedom skroz drugačija priča, on mi je super, lakše se raščešljava kosa, kad se ispegla duže drži ravna, ispunjava svrhu u potpunosti.:top:
Ja imam Syoss i John Friedu, i Frieda mi je neuporedivo bolji od Syossa, kod Syossa mi je minus u startu bio što miriši kao čisti alkohol :rolleyes: , ali sam mu ipak dala šansu i probala ga jednom prije peglanja. Lijepi kosu,i čini mi se da isušuje. Sa John Friedom skroz drugačija priča, on mi je super, lakše se raščešljava kosa, kad se ispegla duže drži ravna, ispunjava svrhu u potpunosti.:top:
slažem se.. John Frieda :cerek:
Marina2501
13.10.2010., 22:16
Ja sam ga dobila kod frizera, onaj mali samplić od 5 ml - fenomenalna stvar! Čitam na netu da je u principu ista stvar kao i Morroccanoil. Divno miriši, super je i za kožu, frizer mi je namazao ruke da vidim kako se super upija i zbilja :cerek: Nije kao ostala ulja da samo 'sjedi' na koži i biva masno :top::D Ako nastavi biti odlično dok ne potrošim sample - kupujem.
Tina 2009
18.10.2010., 19:16
Meni ga je frizerka preporucila al nisam ga jos uzela...zanima me prvo jel netko probao i kakvi su mu dojmovi?
http://img831.imageshack.us/img831/5906/sleekironsmoother.jpg (http://img831.imageshack.us/i/sleekironsmoother.jpg/)
..proizvod je ok,štiti do 230C,nanosiš ga na kosu i onda počešljaš da ga raširiš po cjeloj vlasi i onda peglica :D..meni ga je ostalo cca pola..ako ti treba za probu prodajem ga za 50kn..(jer bi ja probala onaj T&G) :mig:
suzuki750
20.10.2010., 08:34
Ja sam si ovaj vikend kupila u Mulleru mali T&G i meni je to užas! :eek: Kosa mi je bila ko slama. Neznam u čemu je štos al meni nikak ne valja. Jedino kaj ajmo reć, dosta miriši. Zapravo nisam ziher ni dal mi miriši il smrdi. :misli:
Andariel
20.10.2010., 09:38
Ja sam si ovaj vikend kupila u Mulleru mali T&G i meni je to užas! :eek: Kosa mi je bila ko slama. Neznam u čemu je štos al meni nikak ne valja. Jedino kaj ajmo reć, dosta miriši. Zapravo nisam ziher ni dal mi miriši il smrdi. :misli:
mislim da i on ima dosta alkohola...gledala sam taj i john frieda, kod jednog je bio alkohol na drugom, kod jednog na trećem mjestu, čini mi se :flop: tak da sam odustala od oba :o
suzuki750
20.10.2010., 09:55
A vidjela sam i neki novi od gliss kura (mislim da je to ovaj bio http://www.glisskur.de/index.php?id=5236). Probao tko? Kakvi su dojmovi?
Na stranici valjda (neznam njemački) piše da štiti do 220 stupnjeva, a na njemu do 200 :misli:
Ma neznam, nekak si mislim da kad prođem s tom kipućom peglom po kosi da ju ništa nemože zaštitit. Mislim, kakav bi to sprej il kaj već, morao biti da zaštiti vlasi od direktnih 200 stupnjeva. :rolleyes:
Andariel
20.10.2010., 11:12
A vidjela sam i neki novi od gliss kura (mislim da je to ovaj bio http://www.glisskur.de/index.php?id=5236). Probao tko? Kakvi su dojmovi?
Na stranici valjda (neznam njemački) piše da štiti do 220 stupnjeva, a na njemu do 200 :misli:
Ma neznam, nekak si mislim da kad prođem s tom kipućom peglom po kosi da ju ništa nemože zaštitit. Mislim, kakav bi to sprej il kaj već, morao biti da zaštiti vlasi od direktnih 200 stupnjeva. :rolleyes:
i njemu je alkohol na drugom mjestu :rolleyes: vjerojatno isti shit ko i syoss. ne znam koja im je to fora, u proizvod koji bi trebao štitit kosu stavljat alkohol :ne zna: meni to užasno isušuje kosu :flop:
kyra_zg
20.10.2010., 14:19
kupila sam i ja sebi Flat Iron Shine Spray - Heat Defender. narucila ga preko Cheap smells-a. jedva cekam kad ce doci. Platila san ga nekih 97 kn s postarinom.
Una1980
21.10.2010., 10:39
slažem se s boldanim, isti slučaj i ovdje :visi:
Pacificgirl
21.10.2010., 12:08
kupila sam i ja sebi Flat Iron Shine Spray - Heat Defender. narucila ga preko Cheap smells-a. jedva cekam kad ce doci. Platila san ga nekih 97 kn s postarinom.
Zar dostavljaju to, meni je jednom cheapsmells kad sam htjela neki sprej dao obavijest da ne dostavljaju aerosole van UK...:ne zna:
peachwoman
21.10.2010., 12:16
i meni je na popisuuuu!:rofl:
sad se dvoumim da li da uzmem taj ili Revlon Orofluido suho ulje:ne zna:...
Andariel
21.10.2010., 20:55
i meni je na popisuuuu!:rofl:
sad se dvoumim da li da uzmem taj ili Revlon Orofluido suho ulje:ne zna:...
meni je isto bio na listi, ali onda sam vidjela katastrofalne ocjene na MUA (http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=52177/Sleek.Look-Iron-Smoother/Matrix/Styling-Products) i proguglala sam sastojke i alkohol mu je visoko na popisu tak da sam ga def. prekrižila :o
kyra_zg
22.10.2010., 09:36
Zar dostavljaju to, meni je jednom cheapsmells kad sam htjela neki sprej dao obavijest da ne dostavljaju aerosole van UK...:ne zna:
Meni nisu poslali nikakvu obavijest da ne dostavljaju aerosole. Mislim da su mi ga poslali 18.10.
peachwoman
22.10.2010., 13:31
meni je isto bio na listi, ali onda sam vidjela katastrofalne ocjene na MUA (http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=52177/Sleek.Look-Iron-Smoother/Matrix/Styling-Products) i proguglala sam sastojke i alkohol mu je visoko na popisu tak da sam ga def. prekrižila :o
Bogme nebu ništ od toga, samo moje MOROCCANOIL i mogla bi probati ovo od Revlona:cerek:
Andariel
22.10.2010., 13:42
ja sam naručila ovaj (http://www.redken.com/products/haircare/extreme/extreme-iron-repair), baš me zanima kakav će biti :o
Pacificgirl
23.10.2010., 02:16
Meni nisu poslali nikakvu obavijest da ne dostavljaju aerosole. Mislim da su mi ga poslali 18.10.
Super,mozda i ja probam opet naruciti :top:
kyra_zg
03.11.2010., 09:19
Super,mozda i ja probam opet naruciti :top:
Evo, jucer mi je dosa paketic s Flat Iron Shine Spray - Heat Defender. Jedva cekam kad cu ga poceti koristiti.
Pozz.
lunatico
03.11.2010., 12:38
Kupila sam Kerastase Ciment Thermique i to je čudo :s Kosa mi je nakon sušenja i peglanja bila prekrasna, cijelo vrijeme sam se divila kako je lijepa :rofl: Nadam se da mi neće splasnuti oduševljenje :D
kyra_zg
04.11.2010., 08:54
Kupila sam Kerastase Ciment Thermique i to je čudo :s Kosa mi je nakon sušenja i peglanja bila prekrasna, cijelo vrijeme sam se divila kako je lijepa :rofl: Nadam se da mi neće splasnuti oduševljenje :D
Koliko si ga platila?
lunatico
04.11.2010., 10:55
Koliko si ga platila?
190 kn
Soookie
06.11.2010., 16:29
tek sam nedavno počela peglat kosu, iako te ne planiram raditi često sam si ipak kupila neku zaštitu :D
kupila sam Schwarzkopf Got2b Guardian Angel došao je nekih 37 kuna, a uzela sam i od Balea-e jedan od 17 kuna nisam mogla odoljet slatkom pakovanju :cerek:
di to ima za kupiti?
ja sam kupila tigi heat defender..koji miriiiis :cerek: a i zadovoljna sam kak mi kosa izgleda, s time da sam malo pojačala i količinu silikona koju koristim :ne zna:
Andariel
09.11.2010., 09:38
di to ima za kupiti?
ja sam kupila tigi heat defender..koji miriiiis :cerek: a i zadovoljna sam kak mi kosa izgleda, s time da sam malo pojačala i količinu silikona koju koristim :ne zna:
mislim da je ciment thermique najjeftiniji na feelunique...bar je tak bilo dok sam ja gledala :ne zna:
lunatico
12.11.2010., 09:40
di to ima za kupiti?
Ja sam svoj kupila u Ruži u Vlaškoj za 190 kn, ima ga i u Renati u Frankopanskoj, ali je tamo oko 215 kn :rolleyes:
Sonja055
05.12.2010., 00:30
Meni je isto Kerastase Ciment Thermique zakon... bitno mi je da mi ta čuda za zaštitu na kraju ne zamaste kosu, a on fakat nije,tak da sam sretna sad :):cerek:
Bok cure, evo nova sam na forumu, pa bi vam željela reci na koji ja nacin peglam kosu. :)
Dugo vremena koristim peglu za kosu, ako ne za cijelo peglanje makar za šiške. Nakon što operem kosu, prosušim je fenom, i nanesem Syoss heat protection, ovaj spray za zaštitu koji spominjete. I poslije toga nanesem Diskon ulje za kosu, koje mi je preporučila frizerka. Kosa mi je nakon toga super, mekana, mirišljava, sjajna, i ispeglana. :mig:
Anita2507
22.01.2011., 20:07
Jel koristio tko iz Mullera onaj Aiko za zaštitu od topline, mislim da je nekih 12kn?
.simply.
23.01.2011., 23:03
Jel koristio tko iz Mullera onaj Aiko za zaštitu od topline, mislim da je nekih 12kn?
ja kupila bezveze samo da ga probam...kad dođem kući i vidim da ima alkohola:rolleyes: probala sam ga i mogu reć da je jako dobar, vani je bila velika vlaga i nije mi se kosa napuhala (a tko zna jel to bilo od njega il dr. proizvoda koji su mi bili na kosi al ja sam zaključila da je od njega...)uglavnom ovaj moj aiko će skupljat prašinu na polici....
Anita2507
24.01.2011., 08:54
Znači ne smiju imat alkohol u sebi?
Gazdarica
24.01.2011., 12:13
ja kupila bezveze samo da ga probam...kad dođem kući i vidim da ima alkohola:rolleyes: probala sam ga i mogu reć da je jako dobar, vani je bila velika vlaga i nije mi se kosa napuhala (a tko zna jel to bilo od njega il dr. proizvoda koji su mi bili na kosi al ja sam zaključila da je od njega...)uglavnom ovaj moj aiko će skupljat prašinu na polici....
prvo, jel mi možeš objasnit u čemu je problem s tim alkoholom?
drugo, čitavo vrijeme mi se čini da si dobila super efekt, ono što ja zapravo želim od takvog proizvoda, i onda pafff, skupljat će prašinu na polici... :confused:
GoSSipGirl-
24.01.2011., 13:09
tony&guy mi je predobar prije peglanja i susenja kose pospricam, a tako lijepo mirisi, divan :cerek:
poison_ivy_5
24.01.2011., 19:26
ja sam kupila guardian angel pa me zanima kakva iskustva imate s njim? :mig:
safran2001
31.01.2011., 14:33
I ja sam ga kupila i stvarno je čudo. Svi misle da sam bila kod frizera, jer mi je kosa prva liga. :top:
poison_ivy_5
05.02.2011., 14:29
I ja sam ga kupila i stvarno je čudo. Svi misle da sam bila kod frizera, jer mi je kosa prva liga. :top:
daj mi recite di ga ima za kupiti i koliko dođe?
BsBForever
05.02.2011., 14:54
daj mi recite di ga ima za kupiti i koliko dođe?
Imaš ga kupit u frizerskim salonima po Hrvatskoj.Ali još bolja opcija ti je naručit ga sa feelunique.com i dođe skoro duplo jeftinije nego što bi te koštao da ga kupiš u salonu.
E usput da pohvalim odi S-Factor Heat Defender.Super stvar :s i jedino što me oduševilo a da nije u pitanju Kerastase :o.
poison_ivy_5
06.02.2011., 12:18
Imaš ga kupit u frizerskim salonima po Hrvatskoj.Ali još bolja opcija ti je naručit ga sa feelunique.com i dođe skoro duplo jeftinije nego što bi te koštao da ga kupiš u salonu.
http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Resistance-Ciment-Thermique-125ml
je li to ovo? :)
BsBForever
06.02.2011., 20:30
je li to ovo? :)
Yep to je to :).Da ga kupuješ u Hrvatskoj došlo bi te oko 230 KN tako da se svakako isplati kupovat s neta + sa te stranice je besplatna dostava tako da je i više nego povoljno kupovat sa te stranice.
pinkday
07.02.2011., 09:20
da li taj Ciment utječe na smanjenje volumena kose? Vučem me kad ga jako hvalite da poboljšava izgled kose, ali iako se ne peglam ne bi baš htjela da mi kosa bude spljoštena nakon sušenja fenom jer ionako imam malo kose
.simply.
08.02.2011., 15:22
Znači ne smiju imat alkohol u sebi?
prvo, jel mi možeš objasnit u čemu je problem s tim alkoholom?
isušuje kosu
Anita2507
08.02.2011., 15:28
Hvala, znači nikakvih alkoholnih sredstava.
.simply.
09.02.2011., 00:35
Hvala, znači nikakvih alkoholnih sredstava.
da. ja ni kreme s alkoholm ne kupujem, one isušuju kožu.
možeš ti ponekd koristit nešto tako al ja ti iskreno nebi preporučila niš s alkoholom, pogotovo kad je pod sastavom alkohol na nekom od prava 4 mjesta
bumbar_zzz
15.02.2011., 06:22
ja sam kupila guardian angel pa me zanima kakva iskustva imate s njim? :mig:
Ja ga imam već neko vrijeme i nisam oduševljena...
Mislim da baš i ne ispunjava svoju temeljnu funkciju. :ne zna:
Soookie
18.02.2011., 18:28
Meni je guardian angel savršen, peglam kosu u zadnje vrijeme skoro svaki drugi dan, a kosa mi se nije isušila, mekana je i podatna nakon peglanja. :)
Maya 21
12.03.2011., 17:19
tony&guy mi je predobar prije peglanja i susenja kose pospricam, a tako lijepo mirisi, divan :cerek:
:top: slažem se. Divan je :cerek: kupila sam ono malo pakiranje da isprobam, i oduševljena sam, izravna kosu, štiti, moja suha kosa bude mekša, sjajnija i ono najbitnije je to da mi ne zamasti ili slijepi kosu.
definitivno kupujem veće pakiranje :)
cLumSy:)
22.03.2011., 22:27
helou, jel iko zna di se može nać tigi? i koja je cijena? jer na netu gledam preko 100 kn, pa jel to to? hvalaa:)
BsBForever
22.03.2011., 23:32
helou, jel iko zna di se može nać tigi? i koja je cijena? jer na netu gledam preko 100 kn, pa jel to to? hvalaa:)
Tigi možeš naći u Iris parfumerijama ili naručit preko neta.Cijena čega?Ovisi koji te proizvod zanima
22.03.2011., 23:40
Tigi možeš naći u Iris parfumerijama ili naručit preko neta.Cijena čega?Ovisi koji te proizvod zanima
maa nešto za zaštitu kose kad je feniran i peglan...fala na informaciji :)
BsBForever
22.03.2011., 23:46
maa nešto za zaštitu kose kad je feniran i peglan...fala na informaciji :)
Misliš Tigi S-Factor Heat Defender?U Irisu ti je 150 KN,dok na netu nemam pojma kako se kreću cijene.:)
23.03.2011., 00:26
Misliš Tigi S-Factor Heat Defender?U Irisu ti je 150 KN,dok na netu nemam pojma kako se kreću cijene.:)
aha, to je valjda onda to šta san ja na ebay-u našla ^^
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280537816438&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
dakle, 30 kuna uštede :D uglavnom, fala :)
BsBForever
23.03.2011., 18:39
aha, to je valjda onda to šta san ja na ebay-u našla ^^
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280537816438&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
dakle, 30 kuna uštede :D uglavnom, fala :)
Nnč :)
Na ovoj stranici http://www.feelunique.com/p/TIGI-S-Factor-Flat-Iron-Shine-Spray-Heat-Defender-125ml možeš uštedit 40 KN.Poštarina je besplatna a stranica provjerena za naručivanje.I ne drže fejkove ka šta je slučaj sa ebayom tako da :top:
poison_ivy_5
23.03.2011., 22:36
napokon sam se dočepala cimenta i ja se priključujem klubu ljubitelja :cerek:
napokon sam se dočepala cimenta i ja se priključujem klubu ljubitelja :cerek:
I ja ga hvalim na sva usta zadnja 2 tjedna od kad mi je stigao :s:s:s:s:s
Meni je okej ovaj (drugi s lijeva): http://beauticon.de/WordPress/wp-content/Bilder/Balea%20Prof%20Glatt.jpg
sheytanela
04.04.2011., 14:17
I ja kupih ovaj kerastase cimenta zahvaljujuci vasim preporukama i rjecima hvale, sad samo jos mali savjet :) jel stavljate kao i tamo sto pise na mokru kosu pa fen pa pegla ili imate neki drugi nacin? Meni se cini da je mozda bolje da stavim prije peglanja na suhu i onda malo sacekam da se upije pa da peglam :rolleyes:
poison_ivy_5
04.04.2011., 18:35
ja stavljam kako piše,nzn je li iko reka da stavlja na suhu-strah me da ne bi ostalo masno ili da se ne bi upilo ili štogod već :/
najbolje ga je umasirati u mokru kosu ( ne bas da se cijedi voda s nje nego prosusenu rucnikom)
onda fenirati cetkom i na kraju peglati
sheytanela
05.04.2011., 13:51
Hvala cure i ja sam tako al reko da niste neku ucinkovitiju metodu smislile, cini mi se super krema.
Ne peglam kosu često zato što su mi vrhovi spucani već nakon jednog peglanja. Koristim Lisap UNI System Straight Fluid i zadovoljna, fino miriši. Imam i Avonov preparat za zaštitu od topline i isto dobar, kosa mekana.
matteja
09.04.2011., 13:09
kak se točno zove taj serum? :confused:
Zove se: K-PAK Protect & Shine Serum
,,,,,sadrži Keratin Silicon Complex....čisti i zaglađuje kutikulu štiteci od pojave raspucalih vrhova i elektriciteta.
..ovdje je prednost isto tako zato kaj kosa ostaje lagana a ne onako teška ili pak masna kao što to čine ostala ulja a koja imaju slicnu ili pak istu namjenu.
Znači hrani kosu ali sa mjerom.I zanimljivo je da kad tu jednu kap koja namasti prste naneste na kosu, koža prstiju ostaje potpuno nemasna i suha...znači kosa je pokupila apsolutno sve....Znači to pokazuje da nema nikakvih 'teških' tvari.
E..boca sadrži 50 ml.:mig:[/QUOTE]
jel se moze to naruciti negdje u zg-u? od koga si ti uzimala i jel bih mogla preko tebe uzeti??
fairy_dea
22.04.2011., 15:27
Meni je onaj ljubicasti SYOSS HEAT PROTECT odlican,pise da sititi kosu do 200 stupnjeva sto meni odgovara jer ju cesto peglam,a kosa mi poslije bude meka i fina.
Prelistala sam sve ove stranice, ali nisam uspjela upratiti.. Jel' ima neko sredstvo za zastitu od topline, a da ne sadrzi alkohol?
Helou Kiti
22.04.2011., 19:10
Prelistala sam sve ove stranice, ali nisam uspjela upratiti.. Jel' ima neko sredstvo za zastitu od topline, a da ne sadrzi alkohol?
Imam od Rollanda sredstvo za zaštitu od topline - Una pure gloss polisher, najbolje sredstvo do sada (bar meni) :) daje sjaj kosi, miriše izvrsno, ne sadrži alkohol, kosa mekana, ne masti, traje 100 godina... ma sve sve :) može se kupiti u ljekarnama i u nekim parfumerijama koje drže rolland, dođe malo manje od 100kn, skupo je, da, ali isplati se :) puuuno bolji od keune spreja koji sam do sada koristila...
overburdened
22.04.2011., 21:21
Zar nije prije bila 120kn?:misli: poprilično sam sigurna da sam ga ja toliko platila, ali ima od toga koja godina
matteja
24.04.2011., 01:14
jel ima netko ovo i da mu se ne svida, tj da zeli prodat? htjela sam naruciti ali su s 15 funti podigli na 19 i to mi je puno :(
1.) jel zna netko jos nekakvu str gdje bih mogla to jeftinije naruciti?
2.) ima li to gdje za kupit u zg-u, a da me frizeri takoder ne ocerupaju kao inace s kerastase proizvodima?
Imala Balea Hitzespray, taman su mijenjali ambalažu, pa je bio snižen na 9,90kn. I ajd reko da probam. Koliko god ga špricala prije peglanja, kosa se nikako nije htjela izravnati, kao da uopće nisam prelazila peglom. I onda sam u Mulleru uzela Gard Glatt Balm, ide na vlažnu kosu koja se potom osuši i onda se pegla:
http://static.cosmoty.de/images/news/4073-1.jpg
Štiti do 240 stupnjeva i fantastičan je :s, konačno sam uspjela ispeglati kosu kako valja. Već sam htjela hitit peglu u smeće jer sam mislila da ne valja, ali umjesto toga hitila sam Balea spray.
jel zna netko možda di se može kupit iron-it heat defense sprej od Tony&Guy-a ? ja sam dobila na poklon a fkt mi je dobar i kosa mi fino miriši i ne znam kaj ću sad kad ga potrošim :D
Allexis
18.05.2011., 21:26
muller i kozmo drže toni & guy preparate...ako nema tamo, sigurno ima u njihovom salonu na zelenom valu...
da vidjela sam jučer njihov salon kad sam išla prema glavnom.nisam htjela ulazit jer nisam bila sigurna da li prodaju proizvode unutar salona a i kakva će im cijena bit :D
dalmatinka101
10.06.2011., 21:51
Nakon 3 godine peglanja moja kosa se uzasnoooo stanjila! Kakva je vasa? Sto koristite za jacanje kose, i da ju vratite u star stanje???
enigm@21
10.06.2011., 22:02
nazalost nista joj nece stvarno pomoci osim sisanja ili tog da prestanes peglati par mjeseci,a najbolje da vise uopce ne peglas.sorry ali tako je:ne zna: ostecenu kosu od 3 godine peglanja ne mozes vratiti u staro stanje,a ako bas ne dolazi u obzir sisanje i prestanak peglanja,onda ju tretiraj s maskama i uljima s tekucim kristalima.NE silikonima. makar svi ti proizvodi ce ju vjerojatno s vremenom isusiti,tek ce mozda kratkotrajno dati privid boljeg stanja. koristi proizvode koji u sebi sadrze keratin. ali stvarno najbolje bi bilo da prestanes peglati ili da to svedes na minimum..sretno:)
Rapa Nui
10.06.2011., 22:08
Ja sam dugo peglala kosu ali moja se nije stanjila nego osušila i popucala. Za tako nešto nema nekog lijeka, nego ju ošišati i pustiti da naraste nova. I onda tu novu paziti i hraniti sa uljima, regeneratorima, maskama, serumom... :)
sedativka
10.06.2011., 23:35
ja sam peglala kosu zadnje dvije godine (skoro svaki dan :no: ), isto tako sam primjetila da mi se stanjuje, tako da je sad peglam maksimalno 1-2 puta tjedno, ako baš moram :zubo:
sad nekoliko sati prije pranja, ako imam vremena, nanesem čičkovo ulje na kosu, čini mi se da je od toga malo bolje i lijepo se sjaji :ne zna: :D
a dobro kaj ste očekivale??? da će nakon tolikog maltretiranja biti ljepša nego ikad..
kaj će je vratit u staro stanje?? škare...
ošišaj se, počni djelovat iznutra,pazit na prehranu, možda uzimat kakav dodatak prehrani tipa Natural Wealth ili Merz tableta za kosu(moja mama se kune u natural wealth)
prestani s peglanjem, upotrebljavaj maske i ulja za kosu,i popravit će se..osim toga,nije jedini način da ju izravnaš peglanje (imam jako kovrčavu kosu,znam kaj govorim)
ja se isto peglam vec koji niz godina..
nije mi se stanjila,nego je postala suha..
ali njega preparatima,maska nakon svakog pranja,malo zdravija prehrana itd..
..osim toga,nije jedini način da ju izravnaš peglanje (imam jako kovrčavu kosu,znam kaj govorim)
koji je način? pliz, reci.
osim pegle i brazilskog feniranja, ne znam :confused:
za autoricu:
trebala bi se odreć ili bojanja ili peglanja, ako radiš oboje, to je previše. ja svoju stalno peglam, ali kad sam se bila odrekla bojanja na godinu dana, bila je sjajna, zdrava, lepršava i prekrasna IAKO sam je peglala kao i prije.
dalmatinka101
11.06.2011., 01:36
za autoricu:
trebala bi se odreć ili bojanja ili peglanja, ako radiš oboje, to je previše. ja svoju stalno peglam, ali kad sam se bila odrekla bojanja na godinu dana, bila je sjajna, zdrava, lepršava i prekrasna IAKO sam je peglala kao i prije.
I ja bi voljela znati kako ju izravnati bez pegle?? Ne bojim ju...samo peglam. Suha je i prirodno jer je jako kovrcava...sada nakon 3 godine i nije toliko. To me najvise rastuzilo...sto mi se vise ne kovraca kao prije :) ZENSKO SRCE - NIKAD ZADOVOLJNO NIJE!!!!!! Nazalost!
Rapa Nui
11.06.2011., 07:15
ja sam isto svoju ravnala na više načina. Jednom s peglom, drugi put s viklerima. Naravno da s viklerima ne ispadne totalno ravna, ali meni je to ipak ravnije nego prirodno. :)
za autoricu:
kao što je Rapa Nui rekla, može i viklerima,ali osobno,ne volim spavat s viklerima,pogotovo tako velikim,pa ja ju najčešće ravnam s četkom za ravnanje to je ovo (http://www.hairbase.at/shop/image.php?productid=101010154)
uglavnom,pustim ju da se malo prirodno osuši, da ne bude ful,ful mokra,već onak više vlažna nego suha, obilno ju natopim u sredstvu za zaštitu od topline,razdijelim kosu na par slojeva,i sloj po sloj sušim fenom na medium jačini i medium toplini...ponekad mi treba sat i pol da ju izravnam,ali bude ravna, ne bude slamasta ko nakon pegle, i vidno se manje oštećuje i cufa ( ovako ravnam kosu već 2 godine)
drugi način je debelom frizerskom četkom, promjera 60 mm i više...isto na polusuhu kosu obilno nanjeti sredstvo za zaštitu topline i slojevito sušiti izvlačeći pramenove prema van ili unutra...isto dugo traje,ali opet manje oštećuje kosu jer nije izložena temperaturi kakvu pegla ima...
imam tu prvu četku i jako dobar fen, i to mi ne pomaže. nije mi toliko kovrčava koliko je suha i napuhana i više valovita. kao grm. previše volumena kojeg ne znam kako spustit - ne znam jesam se dobro izrazila :confused:
sa svim tim četkama volumen ne mogu smanjit, i uvik je nekako napuhana, a to ne mogu smislit. jedino je pegla izravna i makne volumen. nakon peglanja vidim da je nekako poletna, dok mi s tim četkama i dalje bude slamasta.
ne znam u čemu je štos. jedino kad me frizerka isfenira, onda bude poletna, ali opet ima dosta volumena.
problem je taj volumen kojeg ne znam maknit.
kako maknit volumen? postoji li to uopće? može li se? :(
znam da dosta cura kuka kako ima ravnu kosu bez volumena, ali nije dobro ni previše volumena. još je kod mene slučaj da imam gustu i jaku kosu + valovita + taj volumen. to je grm. i očajno je. :(
Kratka Kavica
12.06.2011., 07:06
Mogu vam pomoći škare, brazilsko feniranje ili keratinski tretman.
Kod ovog 2. i 3. ne morate se ni šišati.
Evo rezultata:
http://nicolefernandes.files.wordpress.com/2010/04/brazilian.jpg
rezultati traju po 3-4 mjeseca, ovisno o kvaliteti proizvoda i frizerskom salonu u kojem ga radite.
imam tu prvu četku i jako dobar fen, i to mi ne pomaže. nije mi toliko kovrčava koliko je suha i napuhana i više valovita. kao grm. previše volumena kojeg ne znam kako spustit - ne znam jesam se dobro izrazila :confused:
sa svim tim četkama volumen ne mogu smanjit, i uvik je nekako napuhana, a to ne mogu smislit. jedino je pegla izravna i makne volumen. nakon peglanja vidim da je nekako poletna, dok mi s tim četkama i dalje bude slamasta.
draga,nije problem u četki,nego u suhoći tvoje kose...mislim,i moja je prilično suha,ne sad pretjerano,ali je...mislim da mi svi koji imamo kovrčavu kosu se borimo sa suhoćom..
zato trebaš prije svakog sušenja fenom/peglanja ju doslovno natopit u nečemu što pruža zaštitu od topline...ja sam do sad koristila L'oreal kremu za zaštitu od topline,to mi je bilo super,zatim Syoss za zaštitu od topline koji mi je bio koma, Tony&Guy i Keuene Thermal Protector su mi bili ok. Trenutno imam Got2B Guardian Angel i ok mi je, lijepo miriše i ne masti kosu...
osim toga, jednostavno moraš nać preparativnu njegu za tvoju kosu koja će ti odgovarati (znači- šampon,regenerator i masku)...
sad se spremam kupiti Dikson Arganovo ulje,koje također ima zaštitnu ulogu...
draga,nije problem u četki,nego u suhoći tvoje kose...mislim,i moja je prilično suha,ne sad pretjerano,ali je...mislim da mi svi koji imamo kovrčavu kosu se borimo sa suhoćom..
:top:
kod mene je sve pretjerano suho, kosa, koža, i ništa ne mogu zamastit. mogu kosu ne oprat 2 tj i neće bit masna, čak ni na tjemenu. čudo jedno. nije toliko ni kovrčava, koliko je voluminozna :cerek:
koristim svega i svačega, al ne vidim neke napretke. umorila sam se više i od pustih eksperimenata. imam doma toliko proizvoda za kosu da ih nemam di stavljat.. imam i maske, i sprej za zaštitu od topline, i leave in regeneratore itd. itd. a o tom keratinskom tretmanu čujem dvojaka mišljenja i iskustva, pa ne znam ni sama..
JackBlack
02.07.2011., 15:04
ja sam se peglala godinama.. i naravno, istanjila se kosa, vrhovi, tj pola kose prema vrhovim konstantno suho.. s tim da se nikad nisam peglala više od svako 6 dana, i to jedn potez peglom po pramenu, ali ipak.. uništavalo ju je.. i onda- preporod. Brzilsko feniranje. Nisam 5 mj taknula peglu.. a onda, učinak brazilskog prošao.. a meni čak lagano dopizdila ful ravna kosa.. sad bi ja onako kao Victoria secret modeli što imaju.. Beach waves.. ali ne želim peglu, ni figaro.. vikleri mi ne drže..
i nađem si dobitnu kombinaciju.. kosa nikad bolja, zdravija.. frizura kao iz časopisa.. svaki dan.. trud minimalan..
Dakle: 1. tjedno maska o kojoj sam pisala na temi suha/uništena kosa
nakon pranja, na kosu CHI silk infusion serum, posušim s fenom cijelo vrijeme se češlajući širokom četkom, zabačene kose na nazad, preko glave,kao da je ravnam, zaglađujem dok je sušim
nakon toga- http://www.youtube.com/watch?v=XhRpcTZzrac
ujutro se probudiom, otkačim te punđice, prođem prstima kroz kosu, i nakon pola sata, dok se slegne kosa, imam frizuru iz časopisa.. i tako sve dok je ne operem.. svakim danom valovi su samo još ljepši i ljepši, gornji dio kose ravan i zaglađen.. Ma milina.
Ili- http://www.youtube.com/watch?v=3FV-YO46E8Y
i ovako mi ispadne lijepo, ali ovom prvo metodom dobijem stavrno kosu iz snova. (inače mi je slamata, suhasta i tanka, poluvalovita, polu kovrčava, ono najgore sranje)
I za njegu, svaki dan par kapi macadamia oil na vrhove i doji dio kose. kakva pegla, kakvo brazilsko :gitara:
Anita2507
03.07.2011., 15:58
Ovo s čarapom, kad stavlja kosu, onda razmata čarapu ili?
JackBlack
04.07.2011., 16:01
Ovo s čarapom, kad stavlja kosu, onda razmata čarapu ili?
ne, samo je zavrće, pogledj filmić secret of sock bun na jubitu, malo je opširnije prikazano.
Hana020
18.07.2011., 14:00
jel ima možda nešto prirodno/organsko za zaštitu kose?
Allexis
24.07.2011., 20:29
frendica koristi pureology (http://www.feelunique.com/brands/pureology) preparate za kosu...kaže da je zadovoljna...
za zaštitu od topline imaju ovo --> http://www.feelunique.com/p/Pureology-Pure-Volume-Blow-Dry-Amplifier-200ml
btw. ovdje ima heat defence proizvoda, al ne znam koji su organski --> http://www.feelunique.com/hair/hair-care-treatments-heat-defence
alba chiara
28.07.2011., 10:59
koristi li netko od vas unisystem sprej? http://www.salonambition.co.uk/page29.html
liberian girl
31.07.2011., 20:48
bok curke! vidim, dosta vas hvali onaj Kerastase za preventivu pri peglanju....
mene zanima, ima li među vama, koje ste ga isprobale, da bojate kosu i je li vam i tada pomogao? obzirom da imam par sijedih pramenova još od 19te godine(ne lasi, nego pramenova!:bang:) onda se moram bojati da ne izgledam neuredno. premda ne peglam kosu jako često(2-4x mjesečno)i često stavljam maske na kosu, svejedno mi je kombinacija boje-peglanja-feniranja jako isušila kosu. ma dobro, nikad nije bila onako vilinski svilena, već...-metlasta! :lol: ni kovrčava ni ravna..
sad mi je zapeo Kerastase za oko i voljela bih ga isprobati, no nije baš jeftin u slučaju da se pokaže nedjelotvornim; pa se nadam da ima među vama koje bojate kosu(i peglate) i da vam je pomogao pa da mi kažete! puno hvala!:kukuc:
:w
Allexis
31.07.2011., 23:24
koristim njihov ciment (http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Resistance-Ciment-Thermique-125ml) i nectar thermique, (http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Nutritive-Nectar-Thermique-150ml)oba su mi jednako dobri....chroma thermique (http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Chroma-Thermique) za farbanu kosu nisam probala, iako i njega jako hvale...
kupujem na feelunique, jer je tamo puno jeftinije nego kod nas u salonima....
kosu sušim nakon svakog pranja, peglam isto oko 3x mjesečno, imam pramenove i kosa mi nije ni suha ni ispucala, već mekana, glatka, svilenkasta, ravna...al to nije samo od ovih krema za zaštitu od topline, već imam cijelu krestase liniju tj. šampon, masku, regenarator, liniju za ljetnu njegu kose....i redovito idem frizeru da mi skine cm čim vidim da su se vrhovi malo posušili...
liberian girl
02.08.2011., 17:00
koristim njihov ciment (http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Resistance-Ciment-Thermique-125ml) i nectar thermique, (http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Nutritive-Nectar-Thermique-150ml)oba su mi jednako dobri....chroma thermique (http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Chroma-Thermique) za farbanu kosu nisam probala, iako i njega jako hvale...
aha! znači ima baš linija za farbanu kosu a da štiti od topline(taj Chroma Thermique)? nisam znala! thanks! :five: :mig: valjda sam dobro shvatila da će mi bar malo zaštiti kosu ako je i bojam i peglam? :misli:
Allexis
02.08.2011., 23:24
imaju reflection liniju za farabanu kosu (http://www.feelunique.com/brands/kerastase/reflection)...chroma riche je za pramenove, chroma reflect za farbanu kosu...chroma themique je iz te linije krema za zaštitu od topline fena/pegle...
razmisli još i o kupnji šampona, regeneratora i maske....cijela linija zajedno meni je na kosi napravila čuda :)
liberian girl
03.08.2011., 13:11
imaju reflection liniju za farabanu kosu (http://www.feelunique.com/brands/kerastase/reflection)...chroma riche je za pramenove, chroma reflect za farbanu kosu...chroma themique je iz te linije krema za zaštitu od topline fena/pegle...
razmisli još i o kupnji šampona, regeneratora i maske....cijela linija zajedno meni je na kosi napravila čuda :)
thank you! :mig: :) sad da malo proučim koje od svega toga ću izabrati jer ima dosta proizvoda...vidim i da na toj stranici cure/žene ostavljaju dojmove pa ću i njih malo prelistati..... ovaj, vidjela sam da neke cure na toj stranici pišu za neke proizvode da im je za prvog korištenja kosa bila super, a da im je nakon drugog korištenja kosa bila mlitava, beživotna, sljepljena,... malo me to brine... :confused:
Allexis
04.08.2011., 00:07
imaš kerastase topic, pa malo prouči tamo...koristila sam proizvode za farbanu kosu tj. chroma reflect i bile su mi jako dobre....nakon toga sam prešla na chroma riche čim sam stavila pramenve...isto sam zadovoljna....sad sam većinom na nutritive liniji, kojom sam opet jako zadovoljna...
ne znam kako i što koriste cure na feelunique, ali ja sam uvijek iz svake linije imala sve i učinak je bio odličan...čisto sumnjam da se isto može postići korištenjem samo jednog proizvoda ili kombiniranjem sa proizvodima različitih proizvođača...
jedini proizvod koji me razočarao je huille celeste iz soleil linije, ali samo zato jer je ulje, a ja očekivala neku kombinaciju spreja i ulja, pa da mi ne zamasti kosu....
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.