PDA

View Full Version : Slučajni svjedok tuđe masturbacije

Herbion
19.03.2008., 19:22
Pitanja su prvenstveno namjenjena forumašicama, al i muški osvrt je dobrodošao! :)

Mnogi od nas vole šetat prirodom sami, bilo da je to šuma, livade, obala rijeke ili mora. I dok tako uživate u miru i tišini, sa svojim mislima i psom :D, čujete jedan karakterističan zvuk. Poznat zvuk! :rofl:
I shvatite da je, negdje u blizini vas, čovjek, koji je nabacio drkicu. Vidite sve, čujete sve. Imate izbor, vratit se otkud ste došli ili proći pored njega, uz par metara zaobilaženja.

A vi sami! Nigdje žive duše!

Da li ste to kad doživjele? Kako ste se osjećale?

Da li vas je u tom trenutko bilo strah da bi vam ta osoba mogla nekako nauditi?

Znači, ovdje ne govorim o parovima, već o solo egzibicionistima. I situacijama kad vi naletite na njih.

Kako se ponašate?

Pitam to djevojke/žene, jer teško da bi neka žena mogla nauditi muškarcu da je situacija obrnuta.

Meni se to desilo, i ja sam se sledila. :eek: Tip je drko 10 metara od mene, sunce je bilo u zalazu i padalo je tako da ga nisam vidjela kad sam prilazila tom mjestu. Samo sam produžila naprijed sa knedlom u grlu, što će lik napraviti sljedeće. Kasnije se nisam vraćala istim putem, već radila doplu duži krug samo da se ne vratim na isto mjesto. :bljak:
Zbilja mi nije bilo svejedno.

I sad sam shvatila kak sam bedasta kaj nemam nikakvu zaštitu uz sebe, tipa sprej il nešto slično. Odmah si to nabavljam.
Pas je drag i lijep, al nija zaštitnik :D, ako ste pomislili na psa - mog barem. :lol:

WTF
19.03.2008., 19:24
evo moškog osvrta

dobacio bih mu

"Ka'e, drkaš seljačino?"

:kava:

Vrbo
19.03.2008., 19:25
Koje je uopće tvoje pitanje?:kava:

Vrag_u_snjegu
19.03.2008., 19:26
jebiga takve stvari se desavaju nazalost al sad si bar sigurna. vjerovatnost da naletis opet na tako nesto je jednaka kao da grom udari na isto mjesto

rockyxxx
19.03.2008., 19:35
Pa nemre čovjek ni na miru ni izdrkat da ga nitko ne jebe. Čovjek drka, a ti ga salijećeš s psom. Ma daaajjjj !!!!!!:flop:

Sinbad
19.03.2008., 19:43

Znači, ovdje ne govorim o parovima, već o solo egzibicionistima. I situacijama kad vi naletite na njih.

Kako se ponašate?

Zašto bi čovjek koji mirno drka u prirodi bio nasilnik? :ne zna:

Pa ti si ta koja ga ometa.

susannah
19.03.2008., 19:44
ako si tako osjetljiva na obicno drkanje, trebala si se okrenuti i otici drugim putem :kava:

Vrag_u_snjegu
19.03.2008., 19:47
ako si tako osjetljiva na obicno drkanje, trebala si se okrenuti i otici drugim putem :kava:

ne radi se ono o tome koka kuzis ovo ono.... mogo je drkat u javnom wc a ne u javnom parku

Sinbad
19.03.2008., 19:49
ne radi se ono o tome koka kuzis ovo ono.... mogo je drkat u javnom wc a ne u javnom parku

Drkanje uparku je skroz logično. Nešto ga je napalilo i nije mogao izdržati. :mig:

Ako bi tražio WC, prošla bi ga napaljenost. :kava:

Vrag_u_snjegu
19.03.2008., 19:53
Drkanje uparku je skroz logično. Nešto ga je napalilo i nije mogao izdržati. :mig:

Ako bi tražio WC, prošla bi ga napaljenost. :kava:

jesi ti musko?

kikakm
19.03.2008., 19:55
Prije oko 2 godine mi se dogodilo nesto slicno samo, ali drugacije. Uglavnom, idem ja s faksa i vozim se u tramvaju, velika guzva, a na svakoj stanici ljudi jos vise ulaze. Okrenuta sam prema prozoru, ne mogu se pomaknuti, svi se guraju kad odjednom osjetim nesto tamo iza mene me dodiruje i cudno se krece. Prvo sam pomislila da se netko hoce pomaknuti ili nesto slicno, kad ja skuzim. Kaj je najgore nisam se mogla ni okrenuti, ni vikati jer bi to bilo preglupo, a na sljedecoj stanici osoba je izasla van, a ja nisam ni mogla od silne rulje skuziti tko je to bio. Uzas, ali bilo je jos takvih groznih dozivljaja.
:eek:

Herbion
19.03.2008., 19:58
Da konkretiziram.. mjesto radnje je nasip, nedaleko jednog zagrebačkog kvarta. Nije baš mjesto gdje djeca trčkaraju i igraju se.

Nisam rekla da je taj lik nasilnik, al da sam se uplašila, jesam.

Nisam pitala što sam ja trebala napravit, jer ja sam imala izbor 10 metara ispod tipa i odlucila sam produzit, a ne se okrenut i vratit otkud sam došla.

A zanima me što bi ti napravila, ili si već napravila u sličnos situaciji. Pitala tipa da mu pomogneš kad je to već "obično drkanje"?

Vrag_u_snjegu
19.03.2008., 20:14
evo sto sam ja dozivio. secem se jednim sumarkom sam samcat. u predsumrak. zadubljen u svoje misli. dobio sam jedan u skoli a nisam znao kako da to kazem doma a roditeljski je bio taj tjedan.i secem tako kroz tisinu drveca i spazih u daljini nesto bijelo priljubljeno uz drvo. i odem ja blize a kad tamo tip gol golcat grli drvo. i tako ja gledam prema njemu a tip se ne mice. nekih 10 minuta je grlio drvo a onda sam se ja usro i oso doma.

recimo seces s curom kroz parkic i naletis na golaca koji grli drvo. sta bi si covijek moga mislili?

susannah
19.03.2008., 20:15
A zanima me što bi ti napravila, ili si već napravila u sličnos situaciji. Pitala tipa da mu pomogneš kad je to već "obično drkanje"?

ne, pustila bih ga na miru. da je situacija obrnuta ne bih htjela da me se uznemirava. :rofl:

iako, da razjasnimo, nisam pobornik mastrubacije na javnom mjestu.

Frayerica
19.03.2008., 20:17
Pa ono...ja bi ga pustila na miru (svi imamo potrebe, jebiga:rolleyes:) da nebi i njega i sebe dovela u totalni neugodnjak...meni je neugodno kad vidim ljude kak pišaju po cestama, al kaj sad - sve je to na neki način prirodno :mig:

Herbion
19.03.2008., 20:19
ne, pustila bih ga na miru. da je situacija obrnuta ne bih htjela da me se uznemirava. :rofl:

I ja sam ovog pustila na miru.. nisam ga nit pogledala, od trena kad sam skužila što radi. Nastavila sam hodati.

Al ne dobivam odgovor na pitanje još uvijek. Dal bi se bar mrvu osjeća čudno il ugroženo da se nadjes na osami sa nepoznatim tipom koji drka?

susannah
19.03.2008., 20:25
Al ne dobivam odgovor na pitanje još uvijek. Dal bi se bar mrvu osjeća čudno il ugroženo da se nadjes na osami sa nepoznatim tipom koji drka?

vjerovatno bi se iznenadila, ali ugrozeno... :ne zna: cisto sumnjam...

slafko
19.03.2008., 20:26
Drkati u javnom veceju?! :eek:

Te stvari su toliko prljave da tamo ne bih mogao jebati ni Adrianu Limu, jebote.

ella6
19.03.2008., 20:26
Hvala Bogu nisam još doživjela takvo što ali znam da se ne bi ugodno osjećala. Brijem da bi prošla pored tipa udaljena koliko god mogu od njega držeći se za suzavac i srce.

Zbunjevita :)
19.03.2008., 20:28
-jedan drkao pokraj mene preko hlača u busu--> smučilo mi se i samo sam izašla iz busa (zbilja još ni sad neznam zašto sam tad pregrizla jezik. e da mi još jednom naleti takav ne da bi ga osramotila nego :mad::mad::mad:)

-opet bus, gužva za popizdit, kreten mi se sve jače i jače trlja u dupe. Na kraju me toliko nabio na šipku za držanje da sam ostala bez zraka pa sam se zaderala i upitala da li me želi zagušiti ili što (ovo mi je definitivno jedno od najgorih iskustava u autobusu :bljak:)

-neki tip drkao u dvorištu naše srednje škole dok je malo dalje bila hrpetina ljudi. Mi smo stale i počele mu se smijati. Lik se usro i pobjegao. Koji jadnik :rofl:

slafko
19.03.2008., 20:30
Jebote nekolegijalnu - umjesto da pomogneš, ti se dereš i smiješ. Gdje je nestao duh zajedništva i međusobnog pomaganja?

19.03.2008., 20:32
Jebote nekolegijalnu - umjesto da pomogneš, ti se dereš i smiješ. Gdje je nestao duh zajedništva i međusobnog pomaganja?

You're talking to me? :misli:

Herbion
19.03.2008., 20:34
Pa moje iskustvo u tramvaju je bilo samo jedno. Tip mi se počeo trljat o nogu. Prvo sam mislila, ok gužva je pa je možda slučajno okrznuo, al kad se to nastavilo, pitala sam ga malo povišenim tonom: "DOBRO JEL BI SAD BILO DOSTA?!". Svi oko mene su čuli, a lik se samo pomaknuo i na sljedećoj stanici izašao van.

Al ova situacija se desila na mjestu gdje nije bilo ljudi, samo on i ja, i cucak, dobro. Da sam urlala, ne bi me nitko čuo!

Original_username
19.03.2008., 20:36
jebiga takve stvari se desavaju nazalost al sad si bar sigurna. vjerovatnost da naletis opet na tako nesto je jednaka kao da grom udari na isto mjesto

Jednog je covjeka grom udaril 7 puta... tako da...:lol::eek:

claudine
19.03.2008., 20:41
treba imat kuću na selu, pa u privatnosti svog imanja drkat. ovako, svaka od nas će pomislit da je drkaroš perverznjak. a možda čovjeku samo paše na otvorenom zraku prošetat maloga :ne zna:. ah ta komplicirana seksualnost i društveni okovi... hm, a da vidite žensku kako drka u prirodi? hm...

19.03.2008., 21:05
Pa moje iskustvo u tramvaju je bilo samo jedno. Tip mi se počeo trljat o nogu. Prvo sam mislila, ok gužva je pa je možda slučajno okrznuo, al kad se to nastavilo, pitala sam ga malo povišenim tonom: "DOBRO JEL BI SAD BILO DOSTA?!". Svi oko mene su čuli, a lik se samo pomaknuo i na sljedećoj stanici izašao van.

Al ova situacija se desila na mjestu gdje nije bilo ljudi, samo on i ja, i cucak, dobro. Da sam urlala, ne bi me nitko čuo!

A možda te čovjek u trenucima ekstaze i božanstvenog stapanja sa prirodom jednostavno nije ni primjetio.. :ne zna:

Kad sam se ja jednom (točnije ovog Valentinova) prašila u šumarku skrivenom (dobro baš i nije preeskriven, al di ćeš u blizini grada naći neko skrovito mjesto) sa svojim dečkom, 5 mininuta nakon što smo završili (iliti svršili) neki lik je prošao blizu nas. Najprije sam uzdahnula u olakšanju misleći si što bi bilo da je naletio koju minutu ranije, a onda mi je došlo do mozga da je on možda i prije koju min. bio tu, ali da mu je bilo bed proći dok ne završivo s "poslom" :brukica:. Nismo mi nikakvi egzibicionisti, zbilja ga nismo primjetili. :ne zna:

anchi:)
19.03.2008., 21:24
Ja sam na žalost imala već više puta čast da se sretnem s manijacima koji su drkali manje ili više očito usred bijela dana doslovno 0,5 metara od nečije kuće.
Što da kažem, valjda sam rođena pod sretnom zvijezdom.

Obično raspalim i pravim se da ništa ne vidim, no jednom sam odlučila da nema šanse da se pravim luda pa sam se počela derati na idiota. On se onda počeo udaljavati, a u meni je nešto prekipjelo pa sam počela trčati za njim i udarati ga nogom u guzicu. :rofl: Idiot nije ni trepnuo, samo je nastavio hodati, a i ja za njim derući se i udarajući ga.
To se sve desilo u po bijela dana na Vukovarskoj iako baš tada ko za vraga nije bilo nikoga naokolo.

Kasnije mi je dečko rekao da nisam normalna, da je perverznjak mogao imati nož ili tko zna što...
:ne zna:

zeljko_ri
19.03.2008., 21:27
Ja sam na žalost imala već više puta čast da se sretnem s manijacima koji su drkali manje ili više očito usred bijela dana doslovno 0,5 metara od nečije kuće.
Što da kažem, valjda sam rođena pod sretnom zvijezdom.

Obično raspalim i pravim se da ništa ne vidim, no jednom sam odlučila da nema šanse da se pravim luda pa sam se počela derati na idiota. On se onda počeo udaljavati, a u meni je nešto prekipjelo pa sam počela trčati za njim i udarati ga nogom u guzicu. :rofl: Idiot nije ni trepnuo, samo je nastavio hodati, a i ja za njim derući se i udarajući ga.
To se sve desilo u po bijela dana na Vukovarskoj iako baš tada ko za vraga nije bilo nikoga naokolo.

Kasnije mi je dečko rekao da nisam normalna, da je perverznjak mogao imati nož ili tko zna što...
:ne zna:

:lol::lol: da mi je to bilo vidjeti,kako cura mlati muškarca koji drka na ulici :lol::lol:

ciganche
19.03.2008., 21:28
vidila jednom sličan prizor na nudističkoj plaži. Neš ti, produžila dalje :kava:

prehladeni_virus
19.03.2008., 21:30
odkad sam vidio lika da drka u kaficu u kom je bilo 50-tak ljudi... nista me vise ne iznenadjuje

Septembar
19.03.2008., 21:31
jesi ti musko?

je
i jedva ceka da ga neki drkajuci homic presretne pa da mu moze mirno rec "samo ti nastavi, normalno je da drkas na javnom mjestu" ...or not :rolleyes:

Violently happy
19.03.2008., 21:35
produžila bih dalje.
ne kužim čemu strka/frka?:ne zna:

zeljko_ri
19.03.2008., 21:37
Ja da sam svjedok ženske masturbacije,ja bi joj još i pomogao..a ne kao ovdje neke mlatile po ulici :)

Peppa Pig
19.03.2008., 21:41
sto se tice drkanja, naletila sam jednom na lika u maksimiru, samo sam produzila dalje :ne zna:
(neugodnije od toga mi je bila scena dok sam u maksimiru sjedila na klupi i citala knjigu, a na klupu par metara dalje je sjeo par od svojih 40-50 godina koji samo sto se nisu pojebali - pretpostavljam da su bili neki siromasni ljubavnici koji nisu imali parsto kuna za sobu :zubo:)

sto se tice ovih sto se taru u tramvaju :zubo: - jednom se na mene navalio lik koji je, nakon sto sam vrlo glasno rekla "jel bas morate lezati na meni", izasao na sljedecoj stanici (da stvar bude gora, lik je bio iz mog busa - znala sam ga iz vidjenja, i nakon par mjeseci sam ga gledala na tvu - (bio) je ravnatelj jedne zagrebacke osnovne skole :eek: :eek:)

19.03.2008., 21:59
:lol::lol: da mi je to bilo vidjeti,kako cura mlati muškarca koji drka na ulici :lol::lol:

Samo mi je žao što nisam imala kakvu kišobrančinu pa bi on tek onda vidio na kog se namjerio! Nema samnom mile-lale!

:D

19.03.2008., 22:06
produžila bih dalje.
ne kužim čemu strka/frka?:ne zna:

Sudeći po gl. obliku koji si upotrijebila, nije ti se to još desilo ili se varam?

U većini slučajeva nije stvar da ja naletim na njih, nego oni nalete na mene sa željom da podijele svoj ponos sa mnom. :eek: :mad: :mad: :mad:
A to me baš ne ostavlja ravnodušnom.

vusa
19.03.2008., 22:13
Ja sam imala dva takva ili slicna slucaja i obadva kad sam bila dijete.
Prvi. Mi na školskom ljetovanju, bili smo treći razred osnovne škole, gledamo nas par kroz prozor, a tamo dođe neki tip, stane okrenut prema nama, gleda nas i ola, skine hlače i opali drkicu. A moš mislit nas klinke, pobjegle sve unutra. :lol:
Drugi. Ja isto mlada al ne znam koliko godina, vozim se biciklom sa izvora, kraj šume, jedan tip sato biciklom sa druge strane, izvukao malog i opalio drkicu, ja sam ubrzala i pobjegla. :lol:
Danima me to proganjalo, mislila sam stalno šta da me uhvatio i napao, jači je od mene, ja dijete.....

I sada kad sam zrelija vjerovatno bih pobjegla i bojala se.

eleuthera
19.03.2008., 22:19
Od svih silnih jebača, drkadžija najviše. :lol:

Nije isto ako frajer drka na očigled sviju, namjerno izazivajući reakcije, i ako se samo malo sklonio u grmlja da se...stopi s prirodom :zubo:, a ti naletjela.

kuroishijin
19.03.2008., 22:24
A psihički bolesnici, ako malo bolje promatrate možete ih lako uočiti po parkovima...
Ja sam stanovao u studenstikm danima pored omiljenog parka tih luđaka i par puta sam ih vidio na djelu....vrhunac je bio profa iz muzičke koji ga je drkao nasred bijela dana, istovremeno je sjedio i drkao na klupi a na licu faca kao da se ništa ne dešava...u nedjelju je bio glavni za orguljama u crkvi...brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

Violently happy
19.03.2008., 22:26
Sudeći po gl. obliku koji si upotrijebila, nije ti se to još desilo ili se varam?

U većini slučajeva nije stvar da ja naletim na njih, nego oni nalete na mene sa željom da podijele svoj ponos sa mnom. :eek: :mad: :mad: :mad:
A to me baš ne ostavlja ravnodušnom.

koliko sam skužila..tu se govori o tome što ako hodaš negdje parkom,šumicom,bla bla..i vidiš kako se netko sakrio i drka.A ne što ako netko trči za tobom s pimpekom u ruci..:ne zna:

ANGEL-a
19.03.2008., 22:36
A psihički bolesnici, ako malo bolje promatrate možete ih lako uočiti po parkovima...
Ja sam stanovao u studenstikm danima pored omiljenog parka tih luđaka i par puta sam ih vidio na djelu....vrhunac je bio profa iz muzičke koji ga je drkao nasred bijela dana, istovremeno je sjedio i drkao na klupi a na licu faca kao da se ništa ne dešava...u nedjelju je bio glavni za orguljama u crkvi...brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

:kava::kava:Ovo je ziva istina....slican scenarij odigravao se u parku moje osnovne skole!!!! Da ne povjerujes.....ali bolesnika je tada bilo, a ima ih i danas....pitanje je sto uciniti??:eek::eek:
Meni osobno dode da popizdim od bijesa:mad::mad::mad:

smotana20
19.03.2008., 22:37
Ajme, dozivjela nekoliko puta! Jbg, bolesnika je puno! Pred par godina sam isla ujutro u skolu i tip je drkao na ulazu od zgrade, prosla sam metar od njega... Diskasting!!! U 7 ujutro... Omg! :bang:

PilotInstruktor
19.03.2008., 22:38
:kava::kava:Ovo je ziva istina....slican scenarij odigravao se u parku moje osnovne skole!!!! Da ne povjerujes.....ali bolesnika je tada bilo, a ima ih i danas....pitanje je sto uciniti??:eek::eek:
Meni osobno dode da popizdim od bijesa:

:eek::eek::eek::eek::eek: :eek:

Herbion
19.03.2008., 22:48
Ovako, tip nije bio skriven. Sjedio je na nasipu, ne na obali, nego tamo gdje ekipa trci i vozi se biciklima. Ja sam bila dole na makadamu ispod samog nasipa. Samo što bedasto sunce me je sprecavalo da vidim što je meni desno gore!
Ovaj lik je bio ko šaka na oko u toj travi.

mia123
19.03.2008., 22:51
Pitanja su prvenstveno namjenjena forumašicama, al i muški osvrt je dobrodošao!

Mnogi od nas vole šetat prirodom sami, bilo da je to šuma, livade, obala rijeke ili mora. I dok tako uživate u miru i tišini, sa svojim mislima i psom :D, čujete jedan karakterističan zvuk. Poznat zvuk!
I shvatite da je, negdje u blizini vas, čovjek, koji je nabacio drkicu. Vidite sve, čujete sve. Imate izbor, vratit se otkud ste došli ili proći pored njega, uz par metara zaobilaženja.

Kako se ponašate?

Pitam to djevojke/žene, jer teško da bi neka žena mogla nauditi muškarcu da je situacija obrnuta.

Meni se to desilo, i ja sam se sledila. Tip je drko 10 metara od mene, sunce je bilo u zalazu i padalo je tako da ga nisam vidjela kad sam prilazila tom mjestu. Samo sam produžila naprijed sa knedlom u grlu, što će lik napraviti sljedeće. Kasnije se nisam vraćala istim putem, već radila doplu duži krug samo da se ne vratim na isto mjesto.

I sad sam shvatila kak sam bedasta kaj nemam nikakvu zaštitu uz sebe, tipa sprej il nešto slično. Odmah si to nabavljam.
Pas je drag i lijep, al nija zaštitnik :D, ako ste pomislili na psa - mog barem. :lol:

:lol:i meni se slično desilo (iako, vjerujem zaista slučajno!).....na faksu cimer nabacio večernju drkicu u kuhinji ja i druga cima došle ranije od vani - kad ono:horor::horor::horor:.....ali on je i dalje NASTAVIO........:lol:.....pa smo se vratile natrag vani........:eek:

O TOME SE VIŠE NIJE PRIČALO.:kava: za dobrobit sviju...

supher mali
19.03.2008., 23:10
kao i za sva neugodna iskustva... naucite bit imuni! nit vas briga za druge... nit sta drugi misle... samo vozi pravo... stoje iza tebe - ne vidis!

fulano
19.03.2008., 23:13
bilo je drkađija kolko oš.. al svaki put kad se spomene ta tema, sve ih zasjeni taj put kad sam uletila frendici u kampu... ajoj. preneugodno (i smiješno). ja sam se pravila kao da nisam ništa vidjela, a ona je jadna počela nešto trkeljat kak je sanjala nekog tipa.. pre.

Alia
19.03.2008., 23:19
Meni je jednom frajer stao na pješačkom, kao propustio me da prođem, i drka usput!
Ja si mislim, dok voziš, ne drkaj, ili, ne vozi dok drkaš! Opasnost u prometu!!

Da odgovorim na pitanje, ipak mi nije bilo svejedno..

Madamoiselle
20.03.2008., 00:56
U autobusu, na stanici u centru grada u podne, na plaži...Jednog sam ubrala taman kad sam na moru zagrizla jabuku. Zgadila mi se nekako ta jabuka momentalno i samo sam ga pogodila.
Užas:bljak:

Bojim li ih se? Ne. Takvi nisu prijetnja najčešće.

GLADIJATOR
20.03.2008., 01:00
U autobusu, na stanici u centru grada u podne, na plaži...Jednog sam ubrala taman kad sam na moru zagrizla jabuku. Zgadila mi se nekako ta jabuka momentalno i samo sam ga pogodila.
Užas:bljak:

Bojim li ih se? Ne. Takvi nisu prijetnja najčešće.

Cek Madam,ti hoces reci da se i ti sexas,tj. da si i ti nekom seljanu iz tvog kraja pozeljna? Iiddeess... Ja mislio da te seve samo s skaniclima na glavi
Sala Madam,sala.. moram te malo zekati,bas si mi slatka. Evo pusa

Madamoiselle
20.03.2008., 01:13
Cek Madam,ti hoces reci da se i ti sexas,tj. da si i ti nekom seljanu iz tvog kraja pozeljna? Iiddeess... Ja mislio da te seve samo s skaniclima na glavi
Sala Madam,sala.. moram te malo zekati,bas si mi slatka. Evo pusa

Di sam ja napisala da se ja sexam?!:ne zna:

Nedostajala mi je tvoja mudrost. :kava:

Violently happy
20.03.2008., 07:06
Ovako, tip nije bio skriven. Sjedio je na nasipu, ne na obali, nego tamo gdje ekipa trci i vozi se biciklima. Ja sam bila dole na makadamu ispod samog nasipa. Samo što bedasto sunce me je sprecavalo da vidim što je meni desno gore!

da,i?Svejedno bih samo prošla..šta bi valjda trebala stat ispred njega,uperit prstom i vikat "to je vuk,to je vuk!!" :rolleyes:

Laf2000
20.03.2008., 09:06
Pitanja su prvenstveno namjenjena forumašicama, al i muški osvrt je dobrodošao! :)

......:lol:

Zašto isključivo forumašicama, kakva je ovo sad diskriminacija. :kava:

Muški osvrt ja bi umro od smijeha.

Meni je jednom frajer stao na pješačkom, kao propustio me da prođem, i drka usput!
Ja si mislim, dok voziš, ne drkaj, ili, ne vozi dok drkaš! Opasnost u prometu!!

Da odgovorim na pitanje, ipak mi nije bilo svejedno..

Da ili kad pričaš na mobitelu isto također ugrožavaš promet, ljudi ako želite drkati i voziti kupite automobile s automatskim mjenjačem. :)

vdis10
20.03.2008., 11:12

Mnogi od nas vole šetat prirodom sami, bilo da je to šuma, livade, obala rijeke ili mora. I dok tako uživate u miru i tišini, sa svojim mislima i psom :D, čujete jedan karakterističan zvuk. Poznat zvuk! :rofl:

Kako se ponašate?

Meni se to desilo, i ja sam se sledila. :eek: Tip je drko 10 metara od mene, sunce je bilo u zalazu i padalo je tako da ga nisam vidjela kad sam prilazila tom mjestu. Samo sam produžila naprijed sa knedlom u grlu, što će lik napraviti sljedeće. Kasnije se nisam vraćala istim putem, već radila doplu duži krug samo da se ne vratim na isto mjesto. :bljak:

Covjek prodaje hot dog, narode navali :lol::lol:

white panties
20.03.2008., 13:05
Tip je drko 10 metara od mene, sunce je bilo u zalazu ..
:lol:

meni ovo zvuci nekako romanticno:D

Violently happy
20.03.2008., 13:10
meni ovo zvuci nekako romanticno:D

:lol::lol: jao..ranit ću se!!!:lol::rofl::rofl:

instant madness
20.03.2008., 14:35
Prije oko 2 godine mi se dogodilo nesto slicno samo, ali drugacije. Uglavnom, idem ja s faksa i vozim se u tramvaju, velika guzva, a na svakoj stanici ljudi jos vise ulaze. Okrenuta sam prema prozoru, ne mogu se pomaknuti, svi se guraju kad odjednom osjetim nesto tamo iza mene me dodiruje i cudno se krece. Prvo sam pomislila da se netko hoce pomaknuti ili nesto slicno, kad ja skuzim. Kaj je najgore nisam se mogla ni okrenuti, ni vikati jer bi to bilo preglupo, a na sljedecoj stanici osoba je izasla van, a ja nisam ni mogla od silne rulje skuziti tko je to bio. Uzas, ali bilo je jos takvih groznih dozivljaja.

sjedim na onoj kutiji pred vrata tramvaja (1998.-2000.g) i ugledam tu sitaciju. Frankopanska, 3 sata popodne, jadna cura migolji, ali nema kamo, gužva... Kad sam skočila da ga znogautiram, otvorila se vrata i tip pobjegao... Bože, da sam ga se dočepala... Kakav gušt! Mislim da bih ga gazila do neprepoznatljivosti.:mad:
Al jedno je skoro-pa-silovanje-u-tramu, a drugo drkica u prirodi. I ja volim ševu među drvećem. Slatko je čuti...:cerek: pticu kako pjeva

Frogger
20.03.2008., 14:43
Zašto svi naleću stalno na neke drkadžije? :mad:
Ja bi tija naletit na neku tetu koja se trlja i izvija i stenje i mijauče i doživljava blaženstvo!!

zeljko_ri
20.03.2008., 14:49
Ja bi tija naletit na neku tetu koja se trlja i izvija i stenje i mijauče i doživljava blaženstvo!!

to sam i ja rekao,još bi joj pomogao..humanost na dijelu, a ne kao neke bi ga još i izmlatile :rofl:

instant madness
20.03.2008., 14:52

nemam sreće...
da bar meni naiđe, da svu frustraciju SPUCAM na takvog. vidio bi šaku u oko. i bocu od infuzije na intezivnoj.

zeljko_ri
20.03.2008., 14:53
nemam sreće...
da bar meni naiđe, da svu frustraciju SPUCAM na takvog. vidio bi šaku u oko. i bocu od infuzije na intezivnoj.

eto,tipična agresivnost :cerek:

Laf2000
20.03.2008., 15:01
Ma to je smiješno i novinari jebate mi smo takve kao mulci zvali "manijaci iz parka" i ništa više a sad jebot afere ko Agrokomerc povlače se po novinama vidi se da novinari nemaju pametna posla :)

ljiga
20.03.2008., 15:34
To se sve desilo u po bijela dana na Vukovarskoj iako baš tada ko za vraga nije bilo nikoga naokolo. Ovaj tvoj post je registriran i poslan državnom tužitelju. U planu je podizanje optužnice za fizički napad!

Klonusha
20.03.2008., 16:23

Kod mene isto u tramvaju,bilo je proljeće,išla sam u šesti.
Gužva je bila velika i svi smo bili stisnuti,ispred mene je bio neki deda koji je jedva stajao,pored mene neki stariji dečko,a iza mene smrdljivi,odvratni čovjek.
Stalno se naguravao na mene,ali sam mislila da je velika gužva i da njega isto naguravaju odozada.On nije prestajao 3 ili 4 stanice to radit.
Samo sam se ukipila i nisam se micala,kao da će se nešto još gore dogoditi ako se pomaknem,a osjetila sam ga iza fuj,htjela sam vrištat na sav glas,a nisam uspjela ni šapnut,iz mene je izašao samo neki nijemi zvuk,koji sam ja u trbuhu čula.Ionako nitko ne bi vidio,svi su bili okrenuti,a onaj dečko je slušao metal glasno,nije ni on vidio.Čula sam otkopčavanje šlica i onda je u meni samo nešto buknulo,počela sam ga gurat,a on se još jače vraćao.došlo mi je da plačem jako.onda više nije bila gužva.Došla sam doma i skinula sam traperice i bacila ih u kadu i onda sam ih tušem oprala,rekla sam mami da sam sjela na prljavu klupicu u parku.Plakala sam par dana navečer kad sam išla spavat,mama me pitala stalno zašto sam tužna,ali joj nisam rekla,jer ako joj kažem onda će bit kao da se to stvarno dogodilo.
Za tjedan dana je bilo sve ok,jedino,eto,u osmom sam razredu skužila da se nisam zaprljala i onda mi je opet došao onaj osjećaj,ono kad si bolestan i boli te glava i vrat kao da ćeš povratit.Valjda zato jer sam si onda u glavi posložila da je to bilo to,jer prije sam bila zbunjena i nisam kužila što se dogodilo.
Sad kad gledam tak neki film i neka je cura kao silovana,mislim si,onaj moj osjećaj na n-tu,tak je njoj sada i kažem hvala bogu kaj sam dobro.
I da,ne vjerujem u rehabilitaciju,pristaša sam kastracije.

ljiga
20.03.2008., 17:43
nemam sreće...
da bar meni naiđe, da svu frustraciju SPUCAM na takvog. vidio bi šaku u oko. i bocu od infuzije na intezivnoj.A tvoj post je prijavljen udruzi slobodnog samozadovoljavanja.

zippo
20.03.2008., 17:53
Kod mene isto u tramvaju,bilo je proljeće,išla sam u šesti.
Gužva je bila velika i svi smo bili stisnuti,ispred mene je bio neki deda koji je jedva stajao,pored mene neki stariji dečko,a iza mene smrdljivi,odvratni čovjek.
Stalno se naguravao na mene,ali sam mislila da je velika gužva i da njega isto naguravaju odozada.

gangbang :lol:

-Antonio-
20.03.2008., 17:59
evo sto sam ja dozivio. secem se jednim sumarkom sam samcat. u predsumrak. zadubljen u svoje misli. dobio sam jedan u skoli a nisam znao kako da to kazem doma a roditeljski je bio taj tjedan.i secem tako kroz tisinu drveca i spazih u daljini nesto bijelo priljubljeno uz drvo. i odem ja blize a kad tamo tip gol golcat grli drvo. i tako ja gledam prema njemu a tip se ne mice. nekih 10 minuta je grlio drvo a onda sam se ja usro i oso doma.

recimo seces s curom kroz parkic i naletis na golaca koji grli drvo. sta bi si covijek moga mislili?

znaci gledal si golog covjeka kak grli drvo?pa zakaj se nisi okreno i oso kuci?ti si jos bolesniji od njega!!!

Vrag_u_snjegu
20.03.2008., 18:02
znaci gledal si golog covjeka kak grli drvo?pa zakaj se nisi okreno i oso kuci?ti si jos bolesniji od njega!!!

nas koja guza dobra mmmmmmmmmm........

Petra_18
20.03.2008., 18:47
Meni i frendici se desilo nesto slicno. Setale smo parkom, prosle pored nekog decka koji je sjedio na klupici i odjednom nas on pita: "Cure, hocete vidjet?". Mi pitamo sto i na to on otkopca slic i izvadi ga. Tako nesto bi ocekivale od nekog prljavog dedice-manijaka, ali ovaj decko je izgledao posve normalan :eek:

Vrag_u_snjegu
20.03.2008., 18:55
Meni i frendici se desilo nesto slicno. Setale smo parkom, prosle pored nekog decka koji je sjedio na klupici i odjednom nas on pita: "Cure, hocete vidjet?". Mi pitamo sto i na to on otkopca slic i izvadi ga. Tako nesto bi ocekivale od nekog prljavog dedice-manijaka, ali ovaj decko je izgledao posve normalan :eek:

ti koji izgledaju ko neki prosjecni student su ti najgori! bjezi od takvih!

hope21
20.03.2008., 19:12
Kod nas ima jedan ludjak ..toliko lud da ga je 50% stanovnistv u nasem gradu moralo uociti .
Uglavnom imamo jednu veliku napustenu gradjevinu u gradu , tu je bio nekadasnji dom penzionera ,ali sad su samo rusevine ,uglavnom narkomanija tu vlada i nikakve dobre stvari se ne desavaju tu.(cak su se 3 djevojke bacile sa zadnjeg sprata u zadnje 2 god )
Ta zgrada je ogromna ne mozes je masit.
I sad kako je puna balkona sa svih strana, taj ludjak valjda voli biti vidjen dok obavlja te stvari.
I tako on se skine skroz i gol stane na jedan od tih balkona u sred bijela dana i uhvati drkat, ali stavi zensku carapu na glavu. Mislim bolesno da bolesnije ne moze biti.. i tako ljudi tuda prolaze a on zadaje i vristi i tako to..
Ne znas oces se smijati ili plakati :D

Ninojoj
20.03.2008., 19:24

lmfao

Vincent V
20.03.2008., 22:09

Čuj stara, da na nekaj ličiš, bar bi te pogledao ak ne i okrenuo se za tobom.

povredzena
21.03.2008., 00:12

:klap:
:lol::lol::lol::lol:

Herbion
21.03.2008., 10:33

Da, fakat... :rofl:

Na to nisam pomislila......... :bonk:

rockyxxx
21.03.2008., 11:27
Naj se brinut !!!
ili se opako zabrini !!!
Mi muški u fazi drkanja bitno smanjimo kriterije.:top:

boginjaljubavi
21.03.2008., 15:07
a sta bi uradila da mi se to desi nista pomogla bi jadnom covjeku, a gdje to pise onaj ko drka javno da je manijak

uuffoo
21.03.2008., 15:12
a sta bi uradila da mi se to desi nista pomogla bi jadnom covjeku, a gdje to pise onaj ko drka javno da je manijak

Kako bi mu pomogla:mirko::bicedobro:

In Flames
21.03.2008., 18:20
Ekipa, komentari su vam genijalni, na nekima sam se bas dobro nasmijao :lol:

Ja srecom nemam iskustva da sam vidio nekog drkadziju...ali frendovi su mi pricali da je neki lik drkao na njih na plazi dok su spavali (skuzili su ga kad su se probudili, normalno) i potjerali ga.

Mislim da po ljeti i na plazama ima puno vise pedofila i bolesnika koji ce drkat gdje god stignu, a pogotovo u moru, moze bit 2 metra od vas a necete ni skuzit.

A sto se tice drkice u prirodi, ne kuzim sta je taj lik (odnosno na sta je ili na koga) drkao. Mislim, ako jadnik ne moze drkat kuci nego mora ic van onda mi ga je zao :(

Inace, sex u prirodi na svjezem zraku je najljepsi, sad kad dodje ljeto svi u parkice :D

Ivanima
22.03.2008., 16:15
Ležim na plaži, 17 mi je godina tek kad odjednom čujem šuškanje, mislim se ptičica ide s grane na granu, otvorim očia nešto više od mene i moje frendice, skriven iza grane, vidim samo nege i gaće oko gležnjeva.Gospon si ga bez pardona navlači.
Dečki morate shvatit da smo mi cure što se tiče seksualnog zadovoljstva ponešto zatvorenije, po našem poimanju to nije za javnost.
Sjećam se nekih razgovora s muškim frendićima, pa oni su to radili kao klinci čoporativno uz porniće- kolektivno masturbiranje.
Nema tu srama , to je njima kao igračkica, kamiončić, autić...svugdje će ga izvaditi da se poigraju s njime.

cabon
22.03.2008., 16:29

kurac bi onda vidla ...ustvari ne bi

marhabu
22.03.2008., 17:00
prezirem javne drkađije,jer je to bolesno

ja sam prvi put vidla takvog bolesnika kad sam imala 7 godina..lik u baloneru, maksimir...itd. da se to mom djetetu dogodi nasla bi ga i razbila ga

vidla sam jos barem 8 puta javne drkađije i naravno da sam se usrala i samo produzila korak,iako sam cak htjela nabit jednog s letvom koja je bila na stazi,jbg jos sam premlada i preslaba da se borim s 60 godisnjim likovima

scena:lik i treba se drpaju u nekoj sumi na klupi,nakon nekog trenutka oni goli nakon drugog taj decko osjeti nesto toplo i vlazno na svojim ledima,pa mi sad recite da je to normalno:flop:

Ramzes
22.03.2008., 18:20
??? ... tipovi drkaju u sumi, u parku, na plazi, goli grle drvece ... da li je iko od vas pomislio da oni samo jaaako vole prirodu?

alerim1409
22.03.2008., 19:46
joooj,dok se samo sjetim... išli smo na neki izlet a u busu stariji gospodin,na tv-u je bila američka pita,i njega je scena toliko napalila da je prek hlača moral zdrkati,a ja sam bila odma nasuprot njega i čini mi se da sam ga jedina vidla na djelu,zasmrdio je bus u par sekundi. sva sreća da smo brzo stali na nekom odmaralištu,kad smo izašli van jedna ženska veli: fuj,neko se ozul...:rigo: uf,da bar...:rigo:

...z@ljublj€na...
23.03.2008., 14:04
evo moškog osvrta

dobacio bih mu

"Ka'e, drkaš seljačino?"

:kava:

:top:
haha pa dode i prebije te jer si ga prekinuo u poslu... :)

...z@ljublj€na...
23.03.2008., 14:05

Kako se ponašate?

hvala Bogu nisam imala takvo iskustvo...
javim ti kad i ako vidim nekog na djelu.... :mig:
a vjerojatno bi mi isto bilo neugodno i zaobisla bi ga u siroku luku...

garfield01
23.03.2008., 14:10
Meni se to desilo, i ja sam se sledila. :eek: Tip je drko 10 metara od mene, sunce je bilo u zalazu i padalo je tako da ga nisam vidjela kad sam prilazila tom mjestu.

ti njega ustvari nisi vidjela!?
pa kak onda znas da je drko?
mozd je bio s nekom curom....:kava:

Pajo85
23.03.2008., 16:18
Grozan susret.

...z@ljublj€na...
23.03.2008., 17:34
Grozan susret.

bas si rjecit.. cudo jedno.. :mig:

cirocco
23.03.2008., 17:55

evo iskreno..mislim da bih se prepala.:mig:

sad sam si bas malo razmisljala i prva reakcija bi mi definitivno bio iracionalan strah. ne znam zasto, ali definitivno bi.

a inace sam sve samo ne plasljiva.

a ovi svi koji pricaju "pa to je samo drkica"
da, super, je..ali ista ta drkica se obicno obavlja na normalnijim mjestima sto znaci isto tako da ta osoba vjerojatno ni nije bas najnormalnija.

Ballota
23.03.2008., 18:28

Taman san to tija napisat...hahaha... :cerek:

Svi naljeću na neke drkadžije osim mene očito. Ok...nije da mi je krivo..al eto.. :rofl:

I kako to da niko od vas nije naintra na neku tetu? Zar je moguće da smo samo mi muški perverzni exibicionisti? :eek: :s :zubo: :lol:

salonitanicus
26.03.2008., 03:38
a možda čovjeku samo paše na otvorenom zraku prošetat maloga :ne zna:. ah ta komplicirana seksualnost i društveni okovi...

pa ono, lipo vrime, zelenilo, friška arija, dobro se osjećaš, slobodno i onda fino spojiš ugodno s ugodnim... skroz OK

hm, a da vidite žensku kako drka u prirodi? hm...

pa tooo... na to se sigurno ne bi niko bunija... a i lipo je vidit ženu kako gušta, makar i kad nije radi mene... :D

smotana20
26.03.2008., 11:44
Istraumatizirana sam takvim likovima! Sjecam se da sam se jednom vracala doma busom, po noci, i na stanici nikog i samo odjednom vidim da je neki lik u grmu svjetiljkom osvjetlio kitu... :rolleyes: Valjda ga pali da ga netko gleda! :ne zna: Drkarosa sam vidjela puno previse jos dok sam bila skroz malena! Znam da sam imala 6-7 god kad smo ja i frendica u samoj zgradi naletile na lika koji je drkao! Bolesno...

lizianthus
26.03.2008., 11:59
putujući preko cijelog Zg u srednjoj školi ( pihhh, kad je to bilo...:confused:) naletavala sam pa skoro svaki tjedan na jednog od, nazovimo ih, drkađija.
Bilo to u tramvaju kad se stari smrdljivi tip koji mi je tad deda mogao bit zaljepi za tebe, malu školarku i radi "čudne" pokrete, ili hodaš parkićem a nedaleko od tebe striček nateže onu stvar, ili...najbolje od svega- hodaš glavnim trgom metropole naše a tip ti ide u susret i nosi vrečicu u totalno neprirodnom položaju i ti već istreniranim iskustvom znaš da "tu nekaj ne štima" pa nesvjesno pogledaš u tom smjeru a on mrtav hladan- makne ruku s vrečicom i pokaže ti goli k.... mislim, katastrofa! :rigo:
Tada, kad si tako mala- nije ti svejedno i riga ti se od tih izopačenih ljudi.
A onda jednog dana odrasteš i slična ti se scena dogodi u tramvaju-
lijepo se okreneš, pogledaš tipu u stvarčicu i na sav glas drekneš: JOOOOJ, KAK TI JE MALIIII! :mig: :D

WTF
26.03.2008., 12:16
:top:
haha pa dode i prebije te jer si ga prekinuo u poslu... :)

to bi volio vidjet :rolleyes: :mig:

mya_7920
26.03.2008., 12:17
Oh, koliko takvih ima po Zagrebu, s naglaskom na Maksimir.. Neki dan u Vodnikovoj, lik se vozi na biciklu, drka i smije se ljudima u prolazu. :kava:

lizianthus
26.03.2008., 12:22
Oh, koliko takvih ima po Zagrebu, s naglaskom na Maksimir.. Neki dan u Vodnikovoj, lik se vozi na biciklu, drka i smije se ljudima u prolazu. :kava:

:lol: nek proba vozit bez obje ruke...bicikl mislim :D

mladoliki sob
26.03.2008., 12:29
mene fascinira koliko takvih tipova ima. ok, ovi sta drkaju pred skolama su zbilja poremeceni , ali tipovi po parkovima su najcesce bezopasni. jedino sto sam ja vidio je legendarni cipelic, tip koji je operirao po busevima koji su kretali sa crnomerca. na prvi pogled se vidjelo da sa njim nesto opako nije u redu, sjedio bi na stolici i proucavao zene, zatim iznenada skocio, bacio se na koljena, zgrabio iznenadenu zenu za nogu i bjesomucno poceo lizati cipelu. i nije se obazirao na urlike, udaranja, nista... a mislim da je bio najsretniji kad ju je uspio izuti nekome i dobiti jos par tih dragocjenih trenutaka sa cizmom u cvalji.:bonk:

Corpse-eater
26.03.2008., 12:29
ja na kraju ne razumijem...
Jel vama ženama bolesno to drkanje na javnom mijestu ili drkanje uopće...:rolleyes:

lizianthus
26.03.2008., 12:31
Jel vama ženama bolesno to drkanje na javnom mijestu ili drkanje uopće...:rolleyes:

to to ozbiljno pitanje il...?

jel

Herbion
26.03.2008., 14:45

Možda budeš razumio kad ćeš (i ako ćeš imati) kćer jednog dana....

Wanderer
27.03.2008., 01:39
sjedim na onoj kutiji pred vrata tramvaja (1998.-2000.g) i ugledam tu sitaciju. Frankopanska, 3 sata popodne, jadna cura migolji, ali nema kamo, gužva... Kad sam skočila da ga znogautiram, otvorila se vrata i tip pobjegao... Bože, da sam ga se dočepala... Kakav gušt! Mislim da bih ga gazila do neprepoznatljivosti.:mad:
Al jedno je skoro-pa-silovanje-u-tramu, a drugo drkica u prirodi. I ja volim ševu među drvećem. Slatko je čuti...:cerek: pticu kako pjeva

Kad ti netko razbije cijelo zubalo nećeš više biti tako hrabra. :o

lizianthus
27.03.2008., 08:04
Kad ti netko razbije cijelo zubalo nećeš više biti tako hrabra. :o

ma krasno, znači mi žene moramo trpjeti pohotne debile po tramvajima i ne odreagirat da ti još netko slučajno zube ne prospe.... da, pa nek me siluje, nek imam traume, glavno da je biserni osmjeh tu...:kava:
nemaš ti pojma koliko sam ja puta uplakana zbog takvih situacija izašla iz tramvaja i išla pješke skoro 10 stanica dok nisam došla sebi. Nije to mala stvar kad imaš 13, 14, 15...god.
Da mi je bio netko pomogao i nokautirao tipa bila bih mu prezahvalna. :Snajper:

Zujalica_z
27.03.2008., 11:16
bila ja na plazi u Vodicama, 5 sati popodne, plaza prepuna djece jer je plicak i dolje je pijesak i dodu tip i zenska i pocnu se u tom plicaku jebat.... mislim odvratno... medu djecom...a ne nije bilo ocito sta rade ma fuj pa dodite po mraku kad nema male djece u blizini i onda se seksajte do mile volje al ovako... fujjj
a za ove i tramvajima i busevima treba skomentirat na glas pa da njima bude neugodno a ne se zivcirat radi budala...

TrashHarvester
27.03.2008., 14:14
a za ove i tramvajima i busevima treba skomentirat na glas pa da njima bude neugodno a ne se zivcirat radi budala...

Pa da, tipa koji se trlja uz nečiju nogu ćeš najlakše posramiti ako mu kažeš "Prostak jedan, kakav je to način!", oni inače pate na to da ih svi vide kavalirima. :ne zna:

Zujalica_z
28.03.2008., 09:05
Pa da, tipa koji se trlja uz nečiju nogu ćeš najlakše posramiti ako mu kažeš "Prostak jedan, kakav je to način!", oni inače pate na to da ih svi vide kavalirima. :ne zna:
ahaa a znaci bolje je sutit i pustit da on trlja :lol: i mislit "a jbga bude valjda na sljedecoj stanici sisao pa ce prestat "
:rofl::rofl::rofl: da...bas...

saro
28.03.2008., 11:55
postoje neki koji se skrivaju tako u parkovima i drkaju na zene koje prolaze ... jadno ..ali postoje taki ljudi. mozda si i ti zrtva take osobe. :eek:

TrashHarvester
28.03.2008., 12:39
ahaa a znaci bolje je sutit i pustit da on trlja :lol: i mislit "a jbga bude valjda na sljedecoj stanici sisao pa ce prestat "
:rofl::rofl::rofl: da...bas...

Pretpostavimo da se tim hobijem čovjek bavi već duže, vjerojatno mu je netko i odreagirao nekako, najvjerojatnije upravo "zlobnim komentarom", prije ili kasnije, čovjek ogugla i to ga uopće ne dira.

Da sam na mjestu te žene, ja bih počeo cičati najjače i najviše što mogu, vikati "Manijak! Manijak!" u njegovom smjeru, zveknuo ga torbicom, izgrebao noktima po licu, nagazio petom na vrh cipele, što god. Cilj je uvjeriti ga da si u biti luđa od njega, tako ga u biti jedino možeš prestrašiti. :kava:

Zujalica_z
28.03.2008., 14:30
Pretpostavimo da se tim hobijem čovjek bavi već duže, vjerojatno mu je netko i odreagirao nekako, najvjerojatnije upravo "zlobnim komentarom", prije ili kasnije, čovjek ogugla i to ga uopće ne dira.

Da sam na mjestu te žene, ja bih počeo cičati najjače i najviše što mogu, vikati "Manijak! Manijak!" u njegovom smjeru, zveknuo ga torbicom, izgrebao noktima po licu, nagazio petom na vrh cipele, što god. Cilj je uvjeriti ga da si u biti luđa od njega, tako ga u biti jedino možeš prestrašiti. :kava:

cekaj malo...neznam zasto se uopce raspravljamo kad mislimo istu stvar, nisam to dobro napisala ali poanta je da se treba reagirati a ne presutjeti...
sad si zamisljam reakciju kakvu si opisao i mislim da bi to bio pravi show za sve prisutne :lol::lol::lol:
a osobno... neznam kako bi izreagirala tocno al mislim da bi bolesnik dobro razmislio prije sljedece takve radnje :rofl::rofl::rofl::rofl:

lizianthus
28.03.2008., 14:58
ja bih sad s obzirom na godine i iskustvo reagirala

prvo ovako: :vidiga::vidiga::vidiga::lol:

a onda ovako: :Snajper::Snajper::clint:

rockyxxx
28.03.2008., 15:21
Ajme i ovdje se gluposti pričaju, a ja posao zaključio ranije da mogu doć vidit !

Pa nije tip drkao na trgu ispod Bana. Drkao je u šumetini.
Jel bi stavila na forum i da si vidjela kako čovjek sere u šumi, a ti mu vidjela kako izlazi drek. Ma DAAAAAJ !!!!

Oni koji se trljaju po tramvajima već su u sferi kaznenog, dakle zajebite s njima.

lizianthus
28.03.2008., 15:30
Ajme i ovdje se gluposti pričaju, a ja posao zaključio ranije da mogu doć vidit !

Pa nije tip drkao na trgu ispod Bana. Drkao je u šumetini.
Jel bi stavila na forum i da si vidjela kako čovjek sere u šumi, a ti mu vidjela kako izlazi drek. Ma DAAAAAJ !!!!

Oni koji se trljaju po tramvajima već su u sferi kaznenog, dakle zajebite s njima.

opaska autoru: tip JE drkao na Trgu ispod Bana!!!! Ja vidla vlastitim očima.

[QUOTE=lizianthus]...najbolje od svega- hodaš glavnim trgom metropole naše a tip ti ide u susret i nosi vrečicu u totalno neprirodnom položaju i ti već istreniranim iskustvom znaš da "tu nekaj ne štima" pa nesvjesno pogledaš u tom smjeru a on mrtav hladan- makne ruku s vrečicom i pokaže ti goli k.... mislim, katastrofa!