PDA

View Full Version : cod4 nemogu uci na servere -SVE LEGALNO

dxdog
24.03.2008., 00:09
http://img523.imageshack.us/img523/7682/cod4errortu3.png
stalno mi izbacuje ovo kada zelim uci na neki server
wtf ??

Spectre
24.03.2008., 12:01
Pročitaj ovo (http://www.infinityward.com/community/forum/index.php?topic=3890.msg42141#msg42141). Ima 23 stranice pa ima valjda nekakvih pomoći, ako ti prvi post ne pomogne. Inače... Google is your friend!

dxdog
24.03.2008., 13:03
hvala
to je sada napravilo novi problem
'couldn't load image 'loadscreen_mp_crash_snow'

google je moj prijatelj ako ga znam koristiti

Spectre
24.03.2008., 13:49
Najbolje da probaš reinstalirati igru. Prilikom uninstalla odaberi spremanje profila, tako da ne izgubiš sva oružja (ako si na većem ranku), i poslije instaliraj nazad u isti folder. Inače, to je Steam verzija?

dxdog
24.03.2008., 16:12
neznam kakva je verzija
jel mi moze netko taj file poslati
nalazi se u tamo u folderu cod4/zone/english

unkn0wn
24.03.2008., 16:42
pretpostavljam da nema Steam verziju posto ne zna sta je steam :D

Feelipe
24.03.2008., 17:06
Soljužn za tvoj problem je reinstall..

Mr.Muscolo
24.03.2008., 17:20
Najbolje igru skini s torrenta i kraj....

dxdog
24.03.2008., 17:26
blah
bezveze
neka mi netko posalje to
plizz
sta cu je skidati kada ju imam vec samo reinstalacija nepomaze , jer se javi jedan problem pa kada rijesim taj problem javi se drugi i da bi rijesio taj drugi treba mi taj fajl
soo plizz pm sa fileom i za sljedeci bozic mozete ocekivati veliki pokolon ispod šimšira

unkn0wn
24.03.2008., 17:39
e bila je neka tema tu prije par dana.. isto je liku neki fajl falio :misli: daj pogledaj par strana unazad i mozda nades... ako je to taj fajl :ne zna:

Feelipe
24.03.2008., 18:11
blah
bezveze
neka mi netko posalje to
plizz
sta cu je skidati kada ju imam vec samo reinstalacija nepomaze , jer se javi jedan problem pa kada rijesim taj problem javi se drugi i da bi rijesio taj drugi treba mi taj fajl
soo plizz pm sa fileom i za sljedeci bozic mozete ocekivati veliki pokolon ispod šimšira
Gle.. Ako je zaista riječ o originalu, onda ili ne valja dvd ili neš nije oke sa tvojim kompom.. Ako si probao reinstall i nije pomogao, nađi tuđi dvd i probaj opet (ionako ti je kod originala bitan samo serial key).. Ukoliko to ne pomogne, format će pomoći :)

Mr.Muscolo
24.03.2008., 18:13
format čega?? opet noob koji problem riješava formatiranjem. reinstaliraj igru a ako ni to nepomogne onda neš nije u redu s dvdom.

Feelipe
25.03.2008., 00:27
format čega?? opet noob koji problem riješava formatiranjem. reinstaliraj igru a ako ni to nepomogne onda neš nije u redu s dvdom.
Opet osoba sa nedostatkom intelekta komentira post na osnovu jedne riječi.. Ali dobro, navikli smo na to na ovom forumu. Uostalom, ne bi izgledao toliko intelektualno uskraćen da nisi u biti ponovio točno ono što sam ja napisao, ali pošto si upravo to napravio onda izgledaš prilično intelektualno uskraćen.

Mr.Muscolo
25.03.2008., 00:38
Draga teglo. reinstall i format nije isto. barem dosad nije bilo. možda je to nešto novo sad.proguglat ću malo. obično se riječju format označavalo brisanje particije ili cijelog diska a ne brisanje igre. a ako ti zbog igre formatiraš disk onda mislim da je s tobom moj razgovor završen....

Feelipe
25.03.2008., 01:31
Draga teglo. reinstall i format nije isto. barem dosad nije bilo. možda je to nešto novo sad.proguglat ću malo. obično se riječju format označavalo brisanje particije ili cijelog diska a ne brisanje igre. a ako ti zbog igre formatiraš disk onda mislim da je s tobom moj razgovor završen....
Dragi predstavniče hrvatske intelektualne elite, pročitaj moj post na koji si ti odgovorio.. Mislim, nek ti ubuduće bude praksa da pročitaš post prije odgovaranja na isti, ljudima ćeš se činiti inteligentniji nego zapravo jesi što je u tvom slučaju izuzetno značajno. Čist iz zabave, pročitaj ČITAV moj post, a zatim svoj..

dxdog
25.03.2008., 21:07
aa
uredu je decki
rijesite to vani kao muskarci

Mr.Muscolo
25.03.2008., 21:14
Vjeruj mi da bi.ovo mi samo oduzima energiju..onako je lakše i brže...

Feelipe
26.03.2008., 01:46
Vjeruj mi da bi.ovo mi samo oduzima energiju..onako je lakše i brže...
Ma u pravu si skroz, ono skroz! Puno je lakše tako nego pročitati post na koji odgovaraš.. Mislim ono ej.. Uostalom, ja imam sestru koja je velika i debela i poveo bih ju sa sobom i ne bi mi mogao ništa..

Mr.Muscolo
26.03.2008., 11:59
Ma u pravu si skroz, ono skroz! Puno je lakše tako nego pročitati post na koji odgovaraš.. Mislim ono ej.. Uostalom, ja imam sestru koja je velika i debela i poveo bih ju sa sobom i ne bi mi mogao ništa..

hahaha.misliš da s jedini...