View Full Version : Laptop komponente i servisi
Icepick
15.01.2003., 20:25
Zna li netko kakav dobar dućan/servis za laptopove u ZG-u.
Imam jedan stariji (233 MHz) ba bi volio malo nadograditi RAM-a a i kupit novi floppy jer ovaj šteka.
Da li se isplati ići o ove klasične HG, Gama, Ve-Mil, King i slične za nešto vezano uz laptop.
Eh da...kakva su vaša iskustva sa tim servisima?
Zašto davat lovu kad to možeš sam. Ako nemaš knjigu o njemu idi na net i tamo si dovnloadaj u pdf formatu njegove podatke itdd, i vidi koji ram koristi i do koliko MB moduel podržava, odeš kupiš taj modul i ugradiš ga a u svakom laptopu u knjižici ima gdje mu se nalazi ram (ili ispod tipkovnice ili sa zadnje strane ima neki poklopac) i kako se dolazi do tog mjesta.
A flopy pokušaj očistit i ako i dalje neradi otiđi u neku bolju trgovinu hardware opreme i samo im reci da trebaš slim line flopy(mislim da je ovaj) za svoj laptop ili najbolje ponesi isti i pokaži im model i oni će reći imaju li ili ne i to je to. A flopy promjenit kod laptopa je dječija igra i to je pojašnjeno u knjižici.
Zabavi se i budi koristan sam sebi.:top:
Icepick
15.01.2003., 23:22
Pa nisam baš ni toliko nesposoban a ni toliko lud da dajem pare nekom mulcu u servisu da mi promjeni RAM. To hvala Bogu znam i sam...nego sam pitao čist ovako, inforamcije radi, da znam kud i kako ako mi nešto zatreba.
Nego skinuo sam *.pdf za taj laptop, ali je sav u qurcu.
To je neki stari Compaq, a oni su sad HP i slične pizadije pa je teško išta pametnog naći.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.