View Full Version : Lenny Kravitz u Zadru
Mrs.Jovi
31.03.2008., 20:23
jel istina?? kad i kolika je cijena karte?? neki link ubacite ako znate :D falaaa.
fokylady
31.03.2008., 20:57
Da,da! Čula sam to. Ako Bog da,idem!:cerek::D
ChR0NoS
31.03.2008., 21:02
bog
isus krist
kravitz
chipy is the best
31.03.2008., 23:07
Lenny Kravitz bi tribao doći u Zadar, 08.06.2008, to je navedeno i na njegovoj službenoj stranici http://www.lennykravitz.com/ ;-). Cijena karte je 120 kn (tako su rekli na tv-u). Nadam se da će doći, kao što je prošle godine Zucchero došao, bilo je fenomenalno! :-) Ja ću obavezno ići, takva se prilika ne smije propustiti! :-)
Btw, njegov novi singl I'll be waiting s albuma "It Is Time For A Love Revolution" je odličan! :-)
Mrs.Jovi
01.04.2008., 10:37
mali ispravak, nije 8.6. nego 6.8. :D:D
mala s mora
01.04.2008., 13:02
u pa to cu i ja doc! znaci u osmi misec! a di je tocno koncert!
mala s mora
01.04.2008., 13:03
a nasla sam! na jazinama!
...iwana...
01.04.2008., 17:03
Lenny Kravitz bi tribao doći u Zadar, 08.06.2008, to je navedeno i na njegovoj službenoj stranici http://www.lennykravitz.com/ ;-). Cijena karte je 120 kn (tako su rekli na tv-u). Nadam se da će doći, kao što je prošle godine Zucchero došao, bilo je fenomenalno! :-) Ja ću obavezno ići, takva se prilika ne smije propustiti! :-)
Btw, njegov novi singl I'll be waiting s albuma "It Is Time For A Love Revolution" je odličan! :-)
WOHOUUU.... Citavo ljeto sam dolje....jedva ceeeeekaaaam.... A stvar je odlicna... :top:
deedeedee
02.04.2008., 12:49
120kn? kewl.
:D
stressless
08.06.2008., 11:29
cijena je 150kn eventim.hr
Deathless opsjela Stressee :horor:
mala s mora
08.06.2008., 15:03
ja idem ali cula sam da je cijena 120kn a ne 150... ma kako bilo ja idem!
Što mislite o Lenny Kravitzu i idete li na njegov koncert u Zadar 06.08.?
Karta je samo 150 kn a predgrupa je TBF.
Ruralna
27.07.2008., 14:31
Da li ima još karata u prodaji? Brine me jel mi se čini da parking kod Jazina i nije nešto velik, još kad tu dođe pozornica sa svom opremom... Gdje će stat ljudi?
Ima još da...
Mislim da je stavljeno 10 tisuća ulaznica u prodaju. Jedva čekam taj koncert jer su mu koncerti odlični
ako neko ide sa autom do zadra iz splita nek mi se javi (dijelim trosak benzine... samo da je jeftinije nego bus ili vlak)
nasla prijevoz, sad trazimo jos ljudi za auto :D
anchy09
29.07.2008., 00:33
oču na lenijev koncert :mama:
*annabelle*
29.07.2008., 00:47
i ja bi i ja bi al mene nitko ne voli i svi su škrti za toooo :ne zna:
To se ne propušta...već samo kupio kartu pred 2 mjeseca!
method_man
29.07.2008., 19:21
Imam 2 karte za prodat, ako je netko zainteresiran nek mi se javi na PM
evo danas i ja kupila kartu :D jos uvijek trazimo osobu za u auto iz splita
mala s mora
30.07.2008., 20:33
joj, ja mislin da cemo ja i prijateljica zbog troskova busom u zadar (iz st) jer samo smo 2 pa nam je preskupo autom...
chelichna
31.07.2008., 09:02
Bok ekipa. Totalno sam zbedirana kaj ne mogu ići na koncert :(. Prokleti posao i službena putovanja!!!:2up::2up:Ali zato možda razveselim nekog od vas. Imam dvije karte za koncert i prodajem ih povoljno. Poruke na PM
joj, ja mislin da cemo ja i prijateljica zbog troskova busom u zadar (iz st) jer samo smo 2 pa nam je preskupo autom...
ima mjesta u nasem autu, samo nam treba mali doprinos za benzin i to je to
maya bovary
04.08.2008., 23:27
Prodajem dvije karte za Lenny-ja. Cijena 150 (koliko i jesu). Odgovori pliz na PM.
Kakav koncert! Fenomenalno!
mala s mora
07.08.2008., 14:50
meni je bio dobar koncert, mozda malo mlak ispocetka, ali kasnije je sve nadoknadeno! izvrstan dojam su na mene (mozda i bolji od lennyja) ostavili bubnjar i gitarist. lennyju svaka cast sto je svirao 2 sata jer je stvarno rijetkost da zvijezde sviraju preko sat i po :s
sve u svemu, jako dobro i stvarno bilo je krcato ljudi (iskreno, nisam mislila da ce se popunit cijeli prostor)
a koliko je trajao koncert??bilo puuno ljudi????
ups,sad tek vidim da si napisala koliko je trajalo ,sorry
KOoncert je trajao oko 2 i pol sata; od nekih 22.40 do 01.00.
Izvodio je sve najveće hitove i 3-4 najbolje s novog albuma....čak je sišao u publiku i pozdravljao se s ljudima (i s onima na tribinama tako da su zaštitari bili ludi). Ja sam bio u 2.redu tako da mi je bilo perfektno
Bijah u 5-6 red i bilo mi je skroz dobro... oduševilo me šta je svira dosta starih stvari i tako dugo... nisam očekivala da će svirat priko 2 ure... Sve u svemu, odličan koncert, kasnije ću stavit koju sliku i video
Ma koncert je bio stvarno mrak! Oduševija me,napokon se u mom Zadru nešto lipo desilo!
forumash
08.08.2008., 09:17
ako ko zna playlistu, nek je stavi tu, fala
koncert je bio super
Koncert je bio vrhunski, nikad neću prežalit što nisam ponio fotić...
Najbolji dio je bio kod izvedbe "Let love rule" kad je otišao s bine u publiku...
A najzabavniji kad je predstavljao svoju ekipu pratećih glazbenika i kad je publika iz nekog razloga posebno 'okidala' na bubnjara :lol:
Lenny: "I couldn't help noticing that you really like the drummer... I don't know what it is..."
:lol:
mala s mora
08.08.2008., 12:08
e to s bubnjarom je bilo baza!!!:D a i meni se najvise svidija bubnjar jer je super svira! i gitarist je bio vrhunski:mig:
karamela
08.08.2008., 12:32
Bio je odličan koncert.
Bolji nego sam očekivala da će bit.:s
Da li se može nabaviti audio snimka koncerta ikako?
:ne zna:
Lenny_87
08.08.2008., 16:02
ako ko zna playlistu, nek je stavi tu, fala
koncert je bio super
Prva stvar mu je bila ova nova bring it on, a onda je opra olvejs on d ran (po mom mišljenju to su mogli bolje odsvirat), a onda sam se nabrija i nemam pojma kojim je redosljedom dalje svira. I ono na kraju kad je svira are you gonna go my way? bilo je najjače, tad se ekipa najviše razbacala. Šteta što nije cab drivera svira...
Svirao je s Let Love Rule albuma:
Let Love Rule
Be
s Mama Said:
Fields of Joy
Always on The Run
It Ain't Over 'Til It's Over
s Are You Gonna Go My Way:
Are You Gonna Go My Way - drugi bis
Believe - prvi bis
s 5:
Fly Away
American Woman
s Greatest Hits:
Again - najviše mi je drago zbog ove pjesme jer mi je najdraža a baš je i ne izvodi na turneji često
s Lenny:
Stillness of Heart
Dig In
s Baptism:
Where Are We Runnin'?
i s It Is Time for a Love Revolution:
Bring It On
I'll Be Waiting
Dancin' 'Til Dawn
Ako sam koju zaboravio napisite ali mislim da je to sve! Ako imate slike ili video stavite link jer ja nisam imao fotoaparat jer su redari prije koncerta rekli da neće pustati a nisam ga imao gdje sakriti, a poslije mi se nije dalo vraćati u auto kad sam vidio da pustaju jer nema šanse da bi tada bio u 2. redu i da bi pol metra od mene prošao!
pink floyd/michael jackson - http://www.youtube.com/watch?v=Fv8F7FK7lyI
stillness of heart pt 1. - http://www.youtube.com/watch?v=OvbiZ32CiAg
stillness of heart pt 2. - http://www.youtube.com/watch?v=giFKEMtVAl4
BADWOLF
08.08.2008., 21:06
Eo zaletio se iz Umaga do Zadra na 2 dana i mogu reci da je to bio jedan od najboljih koncerata na kojima sam ikad bio. Nazivcirao sam se jedino u pocetku jer sam sat i po stajao na nekom "putu" pa bi se svakih 10 sec morao naguravat sa nekom fuficom ili debelim pedesetogodisnjacima bez majice koji su htijeli "proci". :hebemu:
Jednom kad je poceo svirat bilo je prejebeno i nije mi bilo nicega zao :D
btw onaj bubnjar je do kraja veceri pokupio skoro pa vise ovacija od Lennya :s
Nazivcirao sam se jedino u pocetku jer sam sat i po stajao na nekom "putu" pa bi se svakih 10 sec morao naguravat sa nekom fuficom ili debelim pedesetogodisnjacima bez majice koji su htijeli "proci". :hebemu:
Imala sam sreće i VIP uvjete..:cerek: :lux:
Jednom kad je poceo svirat bilo je prejebeno i nije mi bilo nicega zao :D
btw onaj bubnjar je do kraja veceri pokupio skoro pa vise ovacija od Lennya :s
Ovo je istina, izvrsan koncert, za pamćenje..
Sibencan
09.08.2008., 01:22
neš ti tog crnca i njegove muzike. di je on bija kad je mišo prolazia šibenskim kalama. :lol: :lol: ovakav događaj je u biti samo prilika da se neki pojave na tv i da se reklamiraju kao neke face a u biti nisu nikad ni čuli za šporkog crnca...ista stvar ki kad je bija onaj pedeset lipa...koji prkani.fala Bože nije bija u šibeniku...bar je ovaj grad da prave pivače.
neš ti tog crnca i njegove muzike. di je on bija kad je mišo prolazia šibenskim kalama. :lol: :lol: ovakav događaj je u biti samo prilika da se neki pojave na tv i da se reklamiraju kao neke face a u biti nisu nikad ni čuli za šporkog crnca...ista stvar ki kad je bija onaj pedeset lipa...koji prkani.fala Bože nije bija u šibeniku...bar je ovaj grad da prave pivače.
Vjerojatno nisi bio na koncertu pa neznaš kako je bilo, zato nemoj sudit napamet!
Bio sam na dosta koncerata velikih zvijezda i ovo je stvarno bio koncert svjetskih razmjera!
mala s mora
09.08.2008., 12:20
bar je ovaj grad da prave pivače.
ako ti tu spada miso eto ti ga!!! niko poznatiji ionako ne bi dosa u sibenik jer vam je grad toliko mali i jadan da nema di ni nastupat! zato bolje ti je suti i slusaj misu, a nas pusti da slusamo svoje!
mislim da bi te trebalo banirat zbog ovog "šporki crnac"! moderatori???
loptica29
09.08.2008., 14:46
Bila, vidila i koncert je bio vrhunski. A što se tiče vrijeđanja i "špokog crnca" no comment:flop:
Btw čini mi se da su cure malo povukle one ovacije za bubnjara :cerek:, sve cure oko mene više su njega gledale nego Lennya!
setlist:
1.bring it on
2.always on the run
3.dig in
4.again
5.fields of joy
6.it aint over..
7.dancing till dawn
8.be
9.stillness of heart
10.i'll be waiting
11.where are we runnin
12.american woman
13.fly away
14.let love rule
15.believe
16.are you gonna go my way
chipy is the best
09.08.2008., 23:50
Odličan koncert Lennyja Kravitza :) Bila sam nekih 5 metara od pozornice, i bilo je presavršeno. Užitak za slušanje i gledanje, hehe :) Toliko sam se ispjevala i isplesala, a čak i iskakala hehe ;) Nisam mogla vjerovati kad se Lenny pridružio publici u prvim redovima, i kad je otišao na tribine kod publike :) Setlist pjesama također super! Šteta što nije otpjevao (meni najdražu) I belong to you, ali mi to čak i kasnije nije bilo niti bitno, sa ovih 16 pjesama me je oduševio :) Ovaj sam koncert jedva čekala, i oduševio me je totalno! :) Moram pohvaliti, osim Lennyja, naravno i bubnjara i gitarista, svaka im čast, one njihove solo dionice su vrhunski izvedene :)
Koncet Zucchera prošle god., kao i ovaj Lennyjev, ću definitivno pamtiti! :)
A sad se nadajmo da ce brzo opet na turneju i to najbolje ovako u neki grad na obali za vrijeme turističke sezone!
Lenny_87
12.08.2008., 22:58
Koja si ti budala, ali neka bar si me nasmija. Šteta što Lenny nije ima brkove, zlatni lančić, zelenu košulju. Ma j.beš sve ovo (Lenny & Zucchero), di su stari Mišini koncerti na bazenu od ovog.
Obavijest: Mišo 14. 08. u Primoštenu Aurora.
Sibencan
13.09.2008., 00:48
možda je tebi ža šta ti ga leni nije zalenija u šupak. a mišo je glazbenik zabavne glazbe.i njega se sluša radi zabave a ne radi nekih duhovnih iscjeljenja.i bašdobro da je šibenik mali grad pa ovakvi lapani niti ne dolaze.šibenik se može zato ponosit dedićem, vukovom,klapama..i mišom naravno.
a ti me ne baniraj ako ja upotrebljavan rič šporki.nemoj mi svoje fobične stavove nametat.jer ja ću i bilca nazvat šporkin ako mi se gadi.sigurno nebi me banira da san reka šporki bili mišo.oladi i radi nešto korisno u životu.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.