PDA

View Full Version : In Memoriam EKV - KSET, 24.01. i 25.01.

banderas
17.01.2003., 16:15
In Memoriam EKV - KSET, Unska 3, 24.01. i 25.01.2003.

Ivan Vdović - VD (1960.-1992.)
Milan Mladenović (1958.-1994.)
Bojan Pečar (1960.-1998.)
Margita Stefanović (1959.-2002.)

Izgleda da prokletstvo koje prati ovaj bend prati i sve događaje vezane uz EKV. Kao i prošle godine, In Memoriam je siguran tek u trećem pokušaju a ovo je treći pokušaj. Odlaskom Magičnih klavijatura cijela se izvorna postava benda preselila se na onaj svijet. Njima u čast bit će priređen dvodnevni In Memoriam u okviru kojeg će se održati:

- Koncert na kojem će nastupiti Marko Milivojević (posljednji bubnjar EKVa), Dragiša Uskoković-Ćima (basist EKVa) s bendom Tribute To EKV.
- Promocija EKV-ovih albuma koje je Magi objavila par mjeseci prije smrti (Live '86 - CD reizdanje albuma iz Kulušića i neobjavljen live iz 1991. "Kao u snu")
- Promocija nedavno izašle knjige "Magi (EKV) - Zvezda koja večno traje"
- Video projekcije EKVa
Pretprodaja ulaznica po 35 kn u Dancing Bearu (Gundulićeva 7), na dan koncerta u KSETu 45 kn.

Gosti: "Tatoo", Max Wilson (Film, Vjestice, Le Cinema, So!Mazgoon), Miro Odak (Krug)

č.i.k.
17.01.2003., 16:22
dosadan si

TeenSpirit
17.01.2003., 17:02
covjek ih zbilja voli.

Crow Jane
17.01.2003., 18:28
č.i.k. kaže:
dosadan si

:D :D :D :top:

Fakat. :rolleyes: :p :D

banderas
18.01.2003., 22:41
č.i.k. kaže:
dosadan si

ajde, ajde, nisam ja kao ti da dovodim 5427270 najboljih bendova na svijetu i to manje-vise svi iz istog zanra :D :D :D

č.i.k.
19.01.2003., 00:55
ako su tebi peter brotzmann, dalek i do make say think isti žanr to je tvoj problem...a da su najbolji to stoji ;)

Bela Lugosi
20.01.2003., 12:46
č.i.k. kaže:
dosadan si

ma pusti covjeka nek govori :D

Banderas jel to sad definitivno il da nazovem na dan k. ?

banderas
20.01.2003., 16:20
Vec su u Zagrebu. Valjda nece umrijet prije koncerta, pa bi trebalo biti definitivno :D

gogi
24.01.2003., 14:27
kakva je situacija sa kartama.. jel ima još i za koji dan..

banderas
25.01.2003., 05:14
Ima jos karata. Za petak je ostalo par karata a za subotu jos ima. Nadam se ne jos dugo :D

č.i.k.
25.01.2003., 13:18
oprosti banderas, nisam mogao odolit kad mi je ona pesma pala na pamet...:D

banderas
27.01.2003., 10:21
Cim si se popeo u kabinu bilo mi je jasno sta ce uslijedit :D

banderas
27.01.2003., 14:19
Eto, Miki trazi da napisem osvrt.
Prvo negativno:
Svi oni koji su cekali reinkarnaciju Milana Mladenovica u gitari i posebno vokalu bili su razocarani jer pjevac po svojim mogucnostima nije bio ni blizu MM. Medjutim, izvanredna svirka, ritam sekcija snova - dosta ljudi mi je reklo da im je bilo dovoljno njih dvojicu slusati. Klavijaturist Frano Djurovic (Vjestice, Edo Maajka, Stampedo,...) odlicno svirao.
U subotu sve zajedno puno bolje nego u petak. Nastupio i gost Miro Odak, po mom misljenju , jedan od najboljih vokala u Hrvatskoj. Max se potpuno predao u stvarima "Ona se budi" i "Kao da je bilo nekad", a i Goran je puno bolje pjevao nego u petak (valjda je ipak bila prevelika trema u petak). Ljudi nesto manje nego dan prije, ali (pre)pun klub u oba dana.
Tvornici se svidjela ideja pa i oni rade Tribute To EKV, s puno domacih zvijezda, ali bez popratnih sadrzaja koji su bili u KSETu (promocija CDova, promocija knjige "Magi - Zvezda koja vecno traje", projekcije)
E da, i prezivjeli EKVovci, Marko i Chima su rekli da im ne pada na kraj pameti sudjelovati u redaljci u Tvornici ;)

č.i.k.
27.01.2003., 16:19
eto i sam priznaješ da je frajer na vokalu bio :( ...što mi je onda drugo preostalo nego pustit "dečju pesmu" nakon koncerta...:D

zabic
28.01.2003., 17:13
stvarno su pustili decju pesmu? :)

kjkjkjA
28.01.2003., 18:18
banderas, zika je bio out of the question da nastupa?

č.i.k.
28.01.2003., 20:29
zabic kaže:

ma nisam mogao odoliti...:D :D :D

banderas
29.01.2003., 09:58
zabic kaže:

Imam osjecaj da je moj dragi kolega c.i.k. bio cijelu vecer na koncertu samo zato da moze pustiti "Decju pesmu" nakon koncerta :D

banderas
29.01.2003., 10:02
kjkjkjA kaže:
banderas, zika je bio out of the question da nastupa?

RAzmisljao sam vec dosta puta o njemu, ali njega uopce ne poznajem a ono sto cujem od drugih, nije bas pretjerano pouzdan. Osim toga, Marko je posljednji bubnjar ---> jedini koji je svirao sve stvari a i bio je duplo duze od Zike u bendu. Zika je zadnji put te stvari izvodio pocetkom 1990. i tko zna kako bi to sve zvucalo. Za Marka znam da je fanatik i da ce sve zvucati super, a osim toga s njim u kombinaciji je bio i basist EKVa Chima koji sa Zikom nikad nije svirao.

No, tko zna... Ako Marko umre... :D :D :D

zrno
29.01.2003., 11:18
jako zločesto, čik!

banderas
30.01.2003., 13:10
2 (najbolje) snimke s koncerta se mogu skinuti na
www.kset.org/music/mp3.asp

Bercana
31.01.2003., 05:56
Ajde sad da se i ja osvrnem na taj koncert, cisto sa mog gledista, posto sam (ko bi reko) poklonik EKV-a.
Br.1 svirka- K A TA S T R O F A.
Zasto? zato sto su se osjetilo da to rade zbog para. Ne znam sto ti bi, pogotovo zato sto volis EKV, da nadjes takvog vokala, koji je u najmanju ruku bio sprdacina. Mogu shvatit da je zbog treme zaboravio tekst, ali ruku na srce, svaku trecu stvar fulat je bilo malo previse. Cijelu situaciju (again, po mom misljenju) je spasio Marko koji je UBIJAO bubnjeve, ako se to moze zvat spasavanjem, posto on ipak je bubnjar EKV-a. A to sto ti tvrdis da je subota bila bolja od petka je jos smjesnije. Odnosno, bila je bolja po tome sto se Miro popeo na stage i digao ekipu na noge koja je naprosto umirala od dosade dok je onaj majstor fulanja razmisljao koliko puta treba ponavljati refren. Al, ajde, cak bi mu se i smilovala na sve to-ali jos je imao "pomagaca" koji mu je pjevao teze dionice.:D Pa to je za plakat-Milan se negdje valja od smijeha.
Sorry stari, vidim da ih volis, ali to sto je bilo je u najmanju ruku bilo ocajno.
Kizo to radi najbolje-ko je bio i vidio zna o cemu pricam.
Kraj price

Bercana
31.01.2003., 06:02
EKV jednostavno ne moze odsvirati bilo tko, pa da je imao milion pomagaca i milion gostiju.
Mrzim forsiranje, a to je jedino sto sam vidjela.

banderas
31.01.2003., 10:01
Eh da samo znas kolike su pare dobili, ne bi bas tako govorila.
Vec sam rekao da je slaba tocka bio vokal, sorry, ali svirka je bila jako dobra. Marko i Chima su razbijali, a Frano je odlicno svirao klavijature. Uostalom, tu su snimke s koncerta (link) pa nek ljudi sami prosude. Miro puno bolje pjeva, nazalost, nije mogao otpjevati cijeli koncert. Ali, svirka je zaista bila dobra. Bas bih volio da netko poslusa ovaj link pa da da komentar.

Bercana
31.01.2003., 20:57
...znaci bila sam u pravu kad sam rekla da se osjetilo da su tu zbog para....
svaka cast muzicarima koji znaju svirati, njih ne podcjenjujem, ali sve ukupno....losa svirka

banderas
03.02.2003., 10:20
Krivo si shvatila ovaj dio o parama. Vjeruj mi da price da se to radi zbog para mogu pricati samo totalno neupuceni u cijeli taj projekt. Necu reci gdje ce se nesto slicno napraviti zbog para ;)

Bercana
03.02.2003., 13:29
mislis na tvornicu?
ipak mislim (bez obzira na organizatore koji su poznati po svojoj...jelte), da ce biti puno puno bolje nego u ksetu. sorry ali samo kad vidim koji sve bendovi i muzicari nastupaju (nemoj sad mislit da podcjenjujem marka i maxa i ekipu-oni su bili zakon-al pjevac ih je sve zasjenio)
a i kladim se da nece zaboraviti tekst :D
bez uvrede, ovo nije pljuvanje nego zakljucak. Tebi je mozda svirka u ksetu bila ok, ja nisam od ama bas nikog cula dobru kritiku.

banderas
03.02.2003., 13:38
Za domace zvijezde svaka cast, ali tko iz EKVa svira u Tvornici, a nije da nisu zvali... :rolleyes:

Bercana
04.02.2003., 09:06
to je vec problem organizatora i neka druga prica. bitan je konacni proizvod-na kraju krajeva, ne svodi li se sve na to.

Bercana
04.02.2003., 09:07
daj ti samo dovedi marka nek lupa po bubnjevima...niko nece imat nista protiv:D :D :D

banderas
04.02.2003., 11:33
Bercana kaže:
to je vec problem organizatora i neka druga prica. bitan je konacni proizvod-na kraju krajeva, ne svodi li se sve na to.

E, koliko god to bilo logicno, ipak se tu ne bih slozio. Mislim da nije najbitnije naci band koji ce dobro skinuti EKV, nego da to ipak ima kakvu-takvu legitimnost. Sorry, ali mislim da je dolazak posljednje ritam sekcije EKVa uz promociju CDova ne nekakvih pirata, nego Magine izdavacke kuce (EKV Records) + knjiga o Magi + video projekcije (koncerti, spotovi i nikad do sada objavljen intervju s Magi kad su bili na vrhuncu karijere) uz, za sve te troskove, vrlo nisku cijenu ulaznice daleko vise nego rasprodaja bola s nasim muzicarima koji ce eto svaki pripremiti po 2-3 pjesme EKVa i naplatiti kartu 70 kn.
Monstruozno preduga recenica ali se shvaca bit ;)
Jedini od svih tih nasih koji je imao ikakve veze s EKVom je Massimo koji im je bio gost na pjesmi "Oci boje meda" (deranje na onoj studijskoj verziji) ;)

Bercana
05.02.2003., 19:08
Massimo je najveci seronja koji ima tendenciju preuvelicavanja i svojatanja nekih stvari koje nije napravio sto se EKV-a tice. Jedna od tih je bila cinjenica da je rekao kako je on napisao pjesmu "hodaj".
Boli mene ona stvar ko je imao veze, a ko nije sa EKV-om. Sad kad su skoro svi mrtvi, svi su se skupili ko lesinari i svako se sad lupa o prsa kako je on ovo ili ono radio sa njima. Sere mi se vise od tog naseg balkanskog lesinarenja. As l said; da je Milan ziv pa da vidi ovo pozelio bi da je mrtav.
A to sto si rekao o cijeni, knjigama i opcenito, samom programu u ksetu stoji.
Ideja je bila odlicna i jasno mi je sto hoces reci, no to i dalje ne mijenja cinjenicu da je koncert lose prosao kod ljudi, a sve zbog jednog (i pol) vokala koji NIJE NAPRAVIO POSAO KAKO SPADA.

banderas
06.02.2003., 09:45
Veza Massima Savica i pjesme "Hodaj" je u toliko sto je to kratko vrijeme hodao s Magi. Dosta vremena je proslo, heroin ucinio svoje, pa je on vjerovatno to promijenio u "Ja sam autor pjesme Hodaj" :D :D :D
Sljedeci put (nadam se da ce ovaj put uspjeti od prve, na Milanovu godisnjicu u 11. mjesecu) bi trebao Djule (Van Gogh) svirati gitaru i pjevati. Trebao je i ove godine ali je bio zauzet promocijom novog albuma Van Gogha. Ako ti jos kazem da je u zadnji cas nastup otkazala i Tanja Jovicevic (Oktobar 1864), samo cu ti malo pribliziti probleme oko cijele price.

Bercana
09.02.2003., 02:41
...ah ta ekatarina...
uvjek su bili problematicni:D :D :D

Lilith-first woman
09.02.2003., 16:19
banderas kaže:

Izgleda da prokletstvo koje prati ovaj bend prati i sve događaje vezane uz EKV. Kao i prošle godine, In Memoriam je siguran tek u trećem pokušaju a ovo je treći pokušaj. Odlaskom Magičnih klavijatura cijela se izvorna postava benda preselila se na onaj svijet. Njima u čast bit će priređen dvodnevni In Memoriam u okviru kojeg će se održati:

- Koncert na kojem će nastupiti Marko Milivojević (posljednji bubnjar EKVa), Dragiša Uskoković-Ćima (basist EKVa) s bendom Tribute To EKV.
- Promocija EKV-ovih albuma koje je Magi objavila par mjeseci prije smrti (Live '86 - CD reizdanje albuma iz Kulušića i neobjavljen live iz 1991. "Kao u snu")
- Promocija nedavno izašle knjige "Magi (EKV) - Zvezda koja večno traje"
- Video projekcije EKVa
Pretprodaja ulaznica po 35 kn u Dancing Bearu (Gundulićeva 7), na dan koncerta u KSETu 45 kn.

Gosti: "Tatoo", Max Wilson (Film, Vjestice, Le Cinema, So!Mazgoon), Miro Odak (Krug)
Hej, banderas, na koje prokletstvo misliš?
čuj, ja ekv slušam od svoje 5. godine. teta mi ih je pustila i odma sam ih uzela, slušala 24 sata dnevno...
ali nemam pojma o njima. povijest benda mi je totalno nepoznata. odakle su, kad su svirali, ... kako ih je publika primala... molim te, ako ti nije teško, napiši mi ukratko o tome.
bit ću ti jako zahvalna, stvarno ih volim. hvala!

gogi
09.02.2003., 22:36
..ovo ce potrajat...

banderas
10.02.2003., 09:57
hahaha, nece... :D
Evo ti njihove stranice, pa kad je procitas, javi mi se PMom za detalje ;)
http://ekatarinavelika.5er.com

gogi
10.02.2003., 14:19
meni link ne radi

banderas
10.02.2003., 15:01
ups, kontaktirat cu webmastera, valjda je premjesteno negdje.

Bercana
10.02.2003., 21:36
beware...of the curse...:D :D
he he he, vidis, cak im je i stranica ukleta
:D :D
al su i dalje legende

Lilith-first woman
10.02.2003., 23:25
banderas kaže:
hahaha, nece... :D
Evo ti njihove stranice, pa kad je procitas, javi mi se PMom za detalje ;)
http://ekatarinavelika.5er.com
banderas... ne mogu do stranice, a kad ti pokušam slat pm, ne mogu... aj pokušaj sredit to sa stranicom.
jako me zanima ekv
thnx

banderas
12.02.2003., 10:11
s PMom nemam problema, probaj ponovo.

Lilith-first woman
13.02.2003., 22:56
evo, poslala sam ti pm, banderas

ribar Palunko
14.02.2003., 17:22
banderas kaže:

Izgleda da prokletstvo koje prati ovaj bend prati i sve događaje vezane uz EKV.

Ja bio !
I bio razocaran. :(
Od svih EKV in memoriama najdrazi mi je bio `95 na Filozofskom faksu u rupi. :top:
Jedan od najvecih bandova ikad.

about prokletstvo ?

neki novi izraz za žuto ??? :(

...volim ih i ja ali sam realan...

Bercana
15.02.2003., 23:17
Ma ja mislim da ti Banderas ne misli na zuto. To je vise nesto kao post reakcija, neka vrsta influence koja dograbi svakog ko se primi obrade te in memoriama- duhovi uvijek nadju put da podsjete doticne koliko su samo zajebani:D :D .
Zato ih i volimo:s :s :s

banderas
17.02.2003., 11:11
Eto, Bercana je sve rekla :)
Nek je Tvornici Bog na pomoci ;), iako realno imaju daleko manje sansi za organizacijske probleme.

Insomnia
18.02.2003., 20:00
Ekv je vrlo vrlo kvalitetan band!
Imaju masu fenomenalnih stvari!!! Posto sam ja ioz dbk tesko sada do zg-a ali volio bih bit gore!
Mrakl narode
Ima dosta dobrih glazbenika i bendova ali nitko slican Azri!
Azra je definitivno najjaca! Taj zvuk, taj ritam, te rijeci, ta poezija!
Hladi moju dusu i nagriza ummm!
http://www.azra.fan-page.com web od azre, homepage, sve o bendu
posjetite i potpisite se u knjigu posjeta!!!

Bercana
20.02.2003., 20:19
Kako kome, meni je EKV ipak puno drazi.:cool:

banderas
21.02.2003., 09:38
Potpisujem, iako Azri svaka cast ;)

č.i.k.
24.02.2003., 10:34
banderas jesi bio u tvornici?

banderas
24.02.2003., 10:37
Ne. Cujem da je bilo krcato. Cekam Zeljkin tekst :D

banderas
24.02.2003., 10:52
Evo, stranica im je premjestena:
http://listen.to/ekv

TzU
24.02.2003., 12:19
Eh ne znam tocno di spada ova tema pa cu ju zasad metnut ovdje, ako neko misli da bi bolje prosla drugdje nek kaze…

O cemu se radi : nedavno sam bio u prilici pogledat jedan opskurni i meni nepoznat YU-film, »Crna Marija«, snimljen negdje 1986. Prica se vrti oko nekog mladog benda u usponu i njihovih ljubavnih te poslovnih problema i peripetija, nista senzacionalno. Nastupa masa poznatih faca, ali sta me najvise zapanjilo je pojava Milana Mladenovica u jednoj od glavnih rola! Nisam naime imao pojma da se covjek bavio i glumom. On glumi gitaristu benda »Zenit«, pjevacica je Sonja Savic a bubnjar je Cavke iz »Orgazma«, ak se ne varam. Ostale nisam uspio prepoznati.
Jedna od zabavnijih scena je ona gdje se MM i SS ljubakaju, sta im ne ide bas najbolje, pa sve skupa djeluje trapavo (nikakva kemija izmedju njih, sto dokazuje tezu da je rokerima podjednako tesko copit dobru macu kao i tzv. obicnim ljudima,he).

A mene zanima ovo : dal neko zna mogu li se te muzike nekako nabavit. Ako ne zbog drugog onda zbog rariteta & kolekcionarstva.
U filmu oni imaju jedan hit, refren glasi »Promeni plocu« i onda na kraju svi prolaze jednim tunelom i gube se u svjetlu na kraju istog…ah…smrc…eto upalo mi nesto u oko. :(
Ne zamjerite na ovim sentimentalnim reflexijama, moro sam to s nekim podijelit. Pozdrav!
:cool:

banderas
24.02.2003., 12:55
Imas na gornjoj stranici tekst o tome. Evo ti isjecak:

Uz put. .Tatoo" je stigao i na film (Tajvanska kanasta", Gorana Markovfća). Margita fenomenalno glumi sestru glavnog junaka, a ima i bend (naravno, kompletan EKV), koji u pivari izvodi Tatoo". Ovaj aspekt multimedijalnog rada nikako nije zanemarljiv u slučaju EKV. Mllan je snimao film ,Cma Marija", a Žika, sadašnji bubnjar EKV je profesionalni glumac. Margita je radila muziku za dve pozorišne predstave (.Klasni naprijatelj', Tri sestre") i TV-dramu .Plavi, Plavi". Pored toga Margita je sarađivala sa grupom Karlovy Wary, a Milan se bavio produkcijom (Gustav i njegovi dobrl duhovi, Fit.).

userbor
24.02.2003., 13:58
http://www.wahwah.co.yu/portreti/ekatarina.htm

http://www.wahwah.co.yu/aktuelno/koncerti/ekv.htm

Cop 663
24.02.2003., 15:17
Vidim da ima fanova, pa evo informacija. Pre neki dan se ovde pojavila kompilacija pod imenom : "Kao da je bilo nekada – posveceno Milanu Mladenovicu" :

1. Zemlja – Crni zub i Nova mocna organizacija
2. Zajedno – Partibrejkers
3. Jesen – Dado Topic
4. Idemo – Jarboli
5. Geto – Darkwood Dub
6. Krug – Elektricni Orgazam
7. o, o , o – Novembar
8. Ti si sav moj bol – Night Shift
9.Soba – Block Out
10. Ona se budi – Darko Rundek
11. Anestezija – Misko Plavi, Fedja Frenklin, Slobodan Trkulja
12. Radostan dan – Vlada Divljan
13. Novac u rukama – Del Arno Bend
14. Problem – Vroom
15. Iznad grada – Tanja Jovicevic

banderas
24.02.2003., 15:51
E to jedva cekam da cujem iako sam cuo da reakcije nisu bas pozitivne. Navodno bi se Milan u grobu okretao da cuje Kojinu "Zemlju" ;)
Jedina pozitivna reakcija koju sam cuo je za Tanjin "Iznad grada"

gogi
25.02.2003., 13:36
šta još nema recenzija sa subotnjeg Tribute to EKV.. ajte ljudi zamire nit...

banderas
25.02.2003., 13:45
evo ti recenzije rasprodaje bola :
http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=2001001&idnews=15108

banderas
25.02.2003., 13:49
S Divljanom je "Radostan dan" snimio i Marko Milivojević, bubnjar EKVa koji mi je rekao da mu na pamet ne bi palo pojavljivat se na tome da je znao kako će zvučati drugi izvođači jer je on ipak bio dio EKV priče...

le coq sportif
25.02.2003., 17:45
Ja sam par puta preslusao CD i evo kako ga ja doziveh.

1. Zemlja – Crni zub i Nova mocna organizacija - osrednje i predugo, moglo je mnogo bolje s obzirom na ekipu koja se okupila pod tim imenom
2. Zajedno – Partibrejkers - vise lose nego dobro.
3. Jesen – Dado Topic - dosadno
4. Idemo – Jarboli - jedno od boljih "ostvarenja"
5. Geto – Darkwood Dub - mozda najbolje "ostvarenje"
6. Krug – Elektricni Orgazam - iznenadjujuce sveze. Vokal je Ljuba, ne Gile.
7. o, o , o – Novembar - vrlo dobro
8. Ti si sav moj bol – Night Shift - lose, zvuci kao da Teska industrija obradjuje EKV
9.Soba – Block Out - odlicno
10. Ona se budi – Darko Rundek - lepo, mada Rundek nepotrebno peva na ekavskom
11. Anestezija – Misko Plavi, Fedja Frenklin, Slobodan Trkulja - interesantno i dobro
12. Radostan dan – Vlada Divljan - malo dosadno
13. Novac u rukama – Del Arno Bend - nisam ni preslusao do kraja, jako dosadno
14. Problem – Vroom - medju 3-4 najbolje obrade
15. Iznad grada – Tanja Jovicevic - zlatna sredina

Bercana
25.02.2003., 21:10
Eh, a ja cekam da netko kaze kako je bilo u tvornici, al mi dosadilo cekanje, pa cu rec kako je meni bilo.
Super, bar sto se tice Kize i slona, odsvirali su vrhunski i onako kako spada,
Urban isto tako. Vatra mi je bila smijesna, al tu ne mogu dati sud jer nisam bila dok su oni svirali. Rundek je bio tako-tako, njega su trebali stavit na kraj jer je imao neke svoje ideje u pjesmama od ekv-a, sto ce znacit da je bio pre spor, a ljudima nije bilo do pretjeranog eksperimentiranja.
Massimo je bio super zabavan, imao je kosulju kratkih rukava, s tim da je na lijevoj ruci imao jedan dugi rukav:D , vama prepustam zakljucke. Gile je pjevao sa slonovima, to je bilo super, ali dobra vecina muzicara se doslovno prekenjavala, trebalo im je sto godina da se ustekaju, ali sve u svemu, bio je to dobar koncert. Kizo je bio najbolji, po misljenju dobre vecine, sto se moglo i cuti po komentarima iz publike.
A sto se tice cijena na sanku, e pa one su ipak zasluzile najveci pljesak. Skoro 100 kuna 2 case bambusa i gemist!?
Tvornica rules:D :flop:

Banderas, jesi li ti bio tamo?

kjkjkjA
25.02.2003., 22:38
gogi kaže:
šta još nema recenzija sa subotnjeg Tribute to EKV.. ajte ljudi zamire nit...
heh... ja cekam da izadje kaseta pa da imam na cemu da je slusam. za zemlju i sobu su napravljeni spotovi. zemlja je... ruzna, ali valjda je to nekome zanimljivo.
inace, kad smo kod sonje savic, ona trenutno zari i pali beogradom sa svojim najnovijim filmskim ostvarenjem 'sarlo te gleda' (njen rediteljski prvenac). bas sad sam ga gledala i... ne znam. 'nako. mada... tako nazvati film koji nije neposredno o sarlu nego o celoj 'yu x-generaciji'... to je malcice da se lakse proda.

banderas
27.02.2003., 09:49
Bercana kaže:

Banderas, jesi li ti bio tamo?

Ne. Primjetih i da nije bilo nikog tko je imao ikakve veze s EKVom.

Bercana
27.02.2003., 17:15
Steta,bas je bilo super.

kjkjkjA
02.03.2003., 21:31
setam ja sinoc sasvim bezbrizno svojim rodnim gradom, i bacim pogled na jedan ulicni cd shop samo onako (bila sam sa potencijalnim cd sponzorom), cujem 'ti si sav moj bol' ali tada jos uvek nisam posumnjala. it was a few seconds later kada sam videla da su katarina II i s vetrom uz lice ( a verovatno i ekatarina velika, samo je nije bilo) reizdati! i to onako fensi, isto kako i ostlai albumi.
cija li je to zasluga?

banderas
03.03.2003., 11:08
Magi ti je sa Saletom imala kompaniju "EKV Records" i reizdavala albume na CDu, superprofesionalno. Kod nje su i tako bili svi master snimci EKVa. Reizdanje prva 3 albuma je bilo planirano jos dok je Magi bila ziva. Cuo sam se nedavno sa Saletom koji je sad direktor EKV Recordsa i rekao mi je da ce za par mjeseci izaci i DVD.

Bercana
03.03.2003., 11:27
eto ti na...znaci sad mora da se ceka jos samo par godina za nas...do tog vrazjeg dvd-a... :D :D :D

banderas
03.03.2003., 12:01
na sljedecem In Memoriamu u KSETu :p :D

kjkjkjA
03.03.2003., 15:21
banderas kaže:
Magi ti je sa Saletom imala kompaniju "EKV Records" i reizdavala albume na CDu, superprofesionalno. Kod nje su i tako bili svi master snimci EKVa. Reizdanje prva 3 albuma je bilo planirano jos dok je Magi bila ziva. Cuo sam se nedavno sa Saletom koji je sad direktor EKV Recordsa i rekao mi je da ce za par mjeseci izaci i DVD.

a ko to finansira?

banderas
03.03.2003., 16:42
A sto mislis od cega se inace financiraju CDovi ;)
Nitko ne financira, prodaju se CDovi.

Tufir II
03.03.2003., 16:48
7.4.1990. EKV u Rijeci, u Lovorci. Bilo je mnego lepo. Gledo ih još jednom, toga ljeta u Opatiji. Opet mnogo lepo. A ovi tribjuti i inmemoriami mi idu na živce.

Bercana
05.03.2003., 06:44
slazem se, zato sto se rijetko nadje netko ko to odradi sa dusom, sve to ispada prekenjevanje i zgrtanje love. tako je bilo i u tvornici, rundek je napravio lakrdiju totalnu sa svojim verzijama i prekenjavanjima, isfuckali su ga do bola.
rijetko ko to zna odsvirati s dusom. zato volim kizu jer stvarno zna.