View Full Version : Polako (izgleda) odlazi Feral u legendu...
soylent
08.01.2004., 15:12
vec sam usput nagovijestio u drugom topicu...
odlazi na stari format, 30% manje place zaposlenika, jer se ostalo bez love. jer su se dusevni bolesnici cesali o nj kad im se god to ucinilo kao bezbolan nacin za ekstra-prihod. a ovaj ih je razoblicavao i razotkrivao kao nitko nikad nigdje. gadovi pohlepni.
sad mogu mirnije spavati.
po svemu sudeci imati cemo" feral" jos koji mjesec, a onda ce nesmiljeni "trzisni uvjeti" i jos koji pohlepni licemjer, potpomognuto sve sa demagoskim podvalama i 60-ak %-tnom histerijom, uciniti svoje...
mozda hrvatska nije zasluzila feral...
a mozda se kao crno-bijeli u starom formatu pokaze kao uspjeh, jer sad ce biti tek materijala... ;)
Ode još jedan neprijatelj. Hrvatskoj će biti bolje bez Ferala. Samo što Hrvatska neće biti bolja bez Ferala.
Captain Nemo
08.01.2004., 15:18
Uuuu, jebo te! A ja nisam pročitao niti jedan broj, a već nestaje!
Što sam samo propustio! :D
grandpa the du du monkey
08.01.2004., 15:22
soylent kaže:
a mozda se kao crno-bijeli u starom formatu pokaze kao uspjeh, jer sad ce biti tek materijala... ;)
I neka vrate Đermana Senjanovića. :)
Captain Nemo kaže:
Ma jesi ti onaj šta je druk'o za Leticu?:D Sad mi je nakako sve jasnije. ;)
: smajlićsakrokodilskimsuzama :
Totalno me zaboli. Novine koje si za cilj uzimaju ocrnjavanje ama baš svakoga, u što se pretvorio i Radio 101, ne oduševljavaju me previše.
Više bih volio da počnu izlaziti pošteni tjednici kojima je tema svemir recimo.
placebo
08.01.2004., 20:18
ček, sad nešto ne razumijem...
Feralovci kažu: "..naklada je 'zadovoljavajuća' i nipošto nije razlog vraćanja na stari format, no nedostatak komercijalnih oglasa natjerao je vodstvo tjednika na ponovno tiskanje u znatno jeftinijoj crno-bijeloj verziji.."
a soylent kaže: "odlazi na stari format, 30% manje place zaposlenika, jer se ostalo bez love. jer su se dusevni bolesnici cesali o nj kad im se god to ucinilo kao bezbolan nacin za ekstra-prihod."
:D
Erceg kaže "nedostatak komercijalnih oglasa", soylent kaže "krivi su duševni bolesnici" :confused: :D
placebo
08.01.2004., 20:22
btw. ne bi bilo loše topic malo jasnije nazvati, mislit će netko da pričamo o Rafaelu Dropuliću :D :D :D
nego, jel' pisao što Feral o Rafi i donaciji za izgradnju crkve u Pločama?:D
grandpa the du du monkey kaže:
I neka vrate Đermana Senjanovića. :)
još tamo od sredine osamdesetih kad bi stari četvrkom kupija dalmaciju najprije bi svi zajedno pogledali što kaže paško u feralu...
u devedesetima sam ga redovito kupovao sve dok nisam saznao zbog čega je čićo zapravo otišao...nakon toga ga više nisam kupio...
placebo
08.01.2004., 20:27
č.i.k. kaže:
još tamo od sredine osamdesetih kad bi stari četvrkom kupija dalmaciju najprije bi svi zajedno pogledali što kaže paško u feralu...
u devedesetima sam ga redovito kupovao sve dok nisam saznao zbog čega je čićo zapravo otišao...nakon toga ga više nisam kupio...
a zašto je otišao Čićo?
zato jer su ga cenzurirali...isprva nisam htio vjerovati u to, ali kad mi je poznanik rekao da je u slobodnoj vidio plaćeni oglas "traži se izgubljeni tekst" s potpisom đermana senjanovića, više nije bilo sumnje...osim ako mi dotična osoba nije lagala što je malo vjerojatno...
Ajde č.i.k. , kupuj ponovo! Evo ti Ćićo od prije par mjeseci u Feralu
Lipi moji,
deset godin iza vas, a ja, ka tuka, njanci da se spomenen. Šta ću, stara, rebambila. Ali kad je stiga svečani broj, učinila san doma feštu. Dica, unuci, pašticada. Unuci se uvatili vadit iz armeruna broj po broj Ferala, gledat naslovnice i pucat od smija. I ja š njima. Kad su dospili do dna, do prvoga broja, do onega diškula Ante, tribalo in je ipričat štagod o tin vrimeniman.
Palo mi je na pamet kako me mater poslala u pokojnega Mirka Trumbića, barbira, da mi malo skrati kosu. Bila san još dite. Sididu judi, čekaju red, a gori sa zida ih gleda - Ante. A ja, kako san čula svoje starije, ka iz topa: "Ovo je bezglavnik." Bidan Mirko se smrza. Drugi su mučali. Kogod se ispod brka nasmija.
Sad me unuci gledaju ka junaka, prvoborca. Guštan. Rekla san in da i danas ima prvoborac. Da su to ovi iz Ferala. I svi koji Feral s gušton čitaju. Da će se radi Ferala još puno slik skinut sa zida.
Eto to van od srca želi uvik vaša
šjora Petromila
:B
Ja sam Feral redovno čitao godinama, a prestao sam prije cca 2 godine jer je, ruku na srce, opala kvaliteta tekstova, posebno nakon što su otišli Dežulović i Senjanović.
Meni je najbolji novinar sada tamo Matošec, ima izvrsne kolumne. Ako je istina da ponovo idu u crno-bijeli tisak to je početak kraja.
Stribor cumez
09.01.2004., 10:53
Kao i baobab. Redovito sam citao Feral do recimo 2001 - 2002 ali odlazak Dezulovica i Senjanovica uz histericnu uredjivacku politiku Heni Erceg su mi ga i previse pokvarili. Meni je kap prelila casu kad smo kod prijatelja u Munchenu sjeli i gledali jedno osam do devet brojeva iz perioda 2001 i 2002 i skuzili da se u svakom, ali bas svakom Heninom uvodniku bar jednom spomenuo Tudjman :rolleyes:. Jednostavno previse je tekstova bilo histericno okrenuto proslosti, a to mi se stvarno ne da citati.
placebo
09.01.2004., 11:27
Stribor cumez kaže:
Kao i baobab. Redovito sam citao Feral do recimo 2001 - 2002 ali odlazak Dezulovica i Senjanovica uz histericnu uredjivacku politiku Heni Erceg su mi ga i previse pokvarili. Meni je kap prelila casu kad smo kod prijatelja u Munchenu sjeli i gledali jedno osam do devet brojeva iz perioda 2001 i 2002 i skuzili da se u svakom, ali bas svakom Heninom uvodniku bar jednom spomenuo Tudjman :rolleyes:. Jednostavno previse je tekstova bilo histericno okrenuto proslosti, a to mi se stvarno ne da citati.
:top:
ajde placebo ne naslađuj se jer one dvije legendarne naslovnice s tuđmanom i miloševićem su najjebenija montaža ikad...onu prvu u krevetu sam najprije na vijestima na sat1 ili rtl-u vidio :eek: ...vrtim programe i na jednoj od te dvije njemačke televizije voditeljica nešto priča a u pozadini tuđman lagano pijucka kavicu, a milošević čita tuđmanovi knjigu...jaooooooo
a ona iz 2000. "bolje grob nego rob" je totalno brutalna i najbolji crni humor ovdašnjeg novinarstva...nakon toga su počeli nepovratno tonuti
Meni su u Feralu bolji od fotomontaža bili naslovi
Stribor cumez
09.01.2004., 12:08
Ja sam vise volio tekstove nego naslove. Ustvari uopce nisam volio naslovnice, ali greatest shits i danas uvijek prelistam na kiosku. Tu se tesko nesto moze pokvariti.
schmokljan
09.01.2004., 12:17
Prestao sam čitati Feral kada su napustili stari format. Meni jednostavno Feral u formatu poput Globusa nije bio Feral. Počeo sam ga ponovno, redovno, čitati u zadnjih godinu dana.
Uopće ne mislim da je uređivačka politika Heni Erceg bila "histerična". Ako su nečiji tekstovi u Feralu histerični, to su tekstovi g. Ivančića.
No, to je sve manje bitno, činjenica je da toliko kvalitetnih novinara nema niti u jednim novinama. Obožavam čitati Mirka Kovača, Čulića, Lucića, Senjanovića, Heni Erceg (i Tenu;)), pa Lovrenovića i Lukovića - dabome.
Lucićevi uvodi znaju biti genijalno smiješni (Informbiro sa glavnom temom "Spasoje" je vrhunac)
Meni osobno je Feral toliko bolji od Globusa i Nacionala da ih uopće ne treba uspoređivati.
Imao je Feral promašaja - npr. nisu nikada trebali dozvoliti Rudanici da širi svoje crnilo s njihovih stranica. Ali sve u svemu daleko najdosljedniji i najkvalitetniji tjednik u Hrvata.
Nadam se da će povratak na stari format im dati novi polet (uprkos manjim primanjima - što ne treba zanemariti).
I da - bio bih presretan kada bi istjerali onaj trio idiota iz Ferala - Visković, Duda, Štiks. Ne trebaju im takvi kvazi-intelektualci i malograđani.:flop:
Stribor cumez
09.01.2004., 12:21
Moji su Senjanovic, Dezulovic, Stojic, Lukovic, Heni nemogu smisliti.
placebo
09.01.2004., 12:22
č.i.k. kaže:
ajde placebo ne naslađuj se jer one dvije legendarne naslovnice s tuđmanom i miloševićem su najjebenija montaža ikad...onu prvu u krevetu sam najprije na vijestima na sat1 ili rtl-u vidio :eek: ...vrtim programe i na jednoj od te dvije njemačke televizije voditeljica nešto priča a u pozadini tuđman lagano pijucka kavicu, a milošević čita tuđmanovi knjigu...jaooooooo
a ona iz 2000. "bolje grob nego rob" je totalno brutalna i najbolji crni humor ovdašnjeg novinarstva...nakon toga su počeli nepovratno tonuti
ovaj :top: Striboru nema veze s naslađivanjem zbog financijskih poteškoća u kojima se Feral našao... ne da mi se sad tražiti te stare topice, ali drago mi je što je još netko primjetio da se u Feralu nije mogao članak o visibabama napisat, a da se ne spomenu Franjo Tuđman i HDZ..
Jesus Quintana
09.01.2004., 12:57
Feral će opstati ... ne vjerujem da će se ugasiti, prošli su oni i gore stvari ... vidim javio se na ovaj topic i pokoji čitalac Fokusa (neprispodobive svinjarije ili smeća što bi Mesić rekao) da se prije vremena rasipa smajlićima .. ali jebeš ga .. ipak je njima bitnije da vide mogu li se prilagoditi ovom Novom Hadezeu :B
SvogaTelaGospodar
09.01.2004., 13:40
schmokljan kaže:
I da - bio bih presretan kada bi istjerali onaj trio idiota iz Ferala - Visković, Duda, Štiks. Ne trebaju im takvi kvazi-intelektualci i malograđani.:flop:
o čem oni pišu? koje rubrike?
schmokljan
09.01.2004., 13:52
SvogaTelaGospodar kaže:
o čem oni pišu? koje rubrike?
Pišu o književnosti - mahom.
Duda je hiper-pretenciozni sveučilišni profesor koji brije da je otvoren prema novim idejama, čak i uličnim, a u biti je ograničeno mrtvo puhalo i teški narcis.
Visković je, a što nije, sve! Član 74 društva, književnik, kritičar, društveni radnik, urednik, član mnogih žirija, krležolog koji voli pljucnuti po Krleži, dobar sa svima, samozaljubljen, dosadan i glup.
Štiks je potpuno bezveze. Dovoljno je da pročitaš njegov prepatetični tekst o Pink Floydu i sve će ti biti jasno.
placebo kaže:
ovaj :top: Striboru nema veze s naslađivanjem zbog financijskih poteškoća u kojima se Feral našao... ne da mi se sad tražiti te stare topice, ali drago mi je što je još netko primjetio da se u Feralu nije mogao članak o visibabama napisat, a da se ne spomenu Franjo Tuđman i HDZ.. Najveci problem Ferala je njihova ultra lijeva uredivacka politika sto odmah nosi za sobom mizerni udio u trzistu...Oni nikad nisu mogli postati ono sto je postao Globus ili Nacional...
schmokljan
09.01.2004., 14:08
Hunter kaže:
Najveci problem Ferala je njihova ultra lijeva uredivacka politika sto odmah nosi za sobom mizerni udio u trzistu...Oni nikad nisu mogli postati ono sto je postao Globus ili Nacional...
Uopće mi nije jasno kako se ljudima da vječito ponavljati iste očite neistine.
Molim te objasni mi po čemu Feral ima ultra-lijevu uređivačku politiku. Što to uopće znači?
Feral je kvalitetni list građana. Kada kažem građana mislim na ljude otvorenog uma, koji su svjesni okoline u kojoj žive, ali ju ne preziru nego se trude poboljšati ju.
Za razliku od, recimo, Klika koji isključivo služi kao analni otvor seronja koji ništa konstruktivno, čast izuzecima, nisu u stanju napraviti/napisati.
Ljevičarenja u Feralu nema - osim ako ljevičarenje nije zalaganje za pravednost i pravnu državu.
Uostalom, Hrvatska je po ustavu socijalna država. Čudi me da i nju nisi proglasio ultra-ljevičarskom državom. :W
schmokljan kaže:
Molim te objasni mi po čemu Feral ima ultra-lijevu uređivačku politiku. Što to uopće znači?
To znaci da se po ljudima pljuje sve više što su svojim mišljenjem bliži desnici!!
schmokljan kaže:
Feral je kvalitetni list građana. Kada kažem građana mislim na ljude otvorenog uma, koji su svjesni okoline u kojoj žive, ali ju ne preziru nego se trude poboljšati ju.
Feral je list ljudi sklonih totalnom omalovažavanju i još je prepun neistina ( dokaz su mnoge sudske presude protiv njih)!!
schmokljan kaže:
Ljevičarenja u Feralu nema - osim ako ljevičarenje nije zalaganje za pravednost i pravnu državu.
Uostalom, Hrvatska je po ustavu socijalna država. Čudi me da i nju nisi proglasio ultra-ljevičarskom državom.
Jel je ljevicarenje po tebi zalaganje za pravednost i pravnu državu, po tome su svi desnicari protiv takve države???
Hrvatska je po ustavu socijalna država, a prije svega demokratska država, a ne komunistica ili fasisticka na kakvu ju feralovci dijele!!
soylent
09.01.2004., 16:23
placebo kaže:
ček, sad nešto ne razumijem...
Erceg kaže "nedostatak komercijalnih oglasa", soylent kaže "krivi su duševni bolesnici" :confused: :D
spomenula je ercegica i "duševne bolenike". a kad netko u 45 dana isplati prekenjatorima cca oko milju i pol kuna, pitam te ja, koju bi tirazu morao imati feral da nadoknadi toliku lovu?
soylent
09.01.2004., 16:52
panced kaže:
Feral je list ljudi sklonih totalnom omalovažavanju i još je prepun neistina ( dokaz su mnoge sudske presude protiv njih)!!
rece jucer obi-wan da istina ima vise "aspects or views". po mom misljenju stari jedi je bio na necemu, osim ako se ne misli da prezentacija moze biti na vise nacina odnosno istina moze imati vise imena.
uvijek sam mislio da je samo jedna istina, a tako misle i feralovci, a bogami i hrvatski band aid ("... ima samoo jednaa istinaaaaa... mooooja doooooomooooviiinaaaaaaa...." ;) )
sudske presude protiv "ferala" mogu, a i ne moraju biti dokaz o neistinoljubivosti u "feralovaca". jer, npr. mercep, seka ili linic imaju, dakle, jedno ime za istinu, "feral" drugu...
o moralnim nulama tipa olujic, koji su se naparili love, jer nam je pravosudje u totalnom kurcu, a bice u jos vecem, ne treba trositi rijeci...
"feral" nije svetinja, bas kao ni svi oni koji su se nasli na udaru "feralovskih" kritika... pisao je ono sto se nitko nije usudio napisati.ukazao je i na previse gadova, licemjera, konvertita, lazova, kriminalaca, zlocinaca... vecini se to nije svidjalo, no, ako nista, malo se koji tjednik na ovim prostorima moze podiciti takovom dosljednoscu. jer "feralovci" su derali i prije 15 godina, i prije 5, a deru i sad...
glede novinarskih vedeta, svatko ima pravo na svoje (anti)favorite (ivancic kiks eses!). a i cesce se i temeljitije o njih cesao franjo, nego oni o franju...
soylent kaže:
sudske presude protiv "ferala" mogu, a i ne moraju biti dokaz o neistinoljubivosti u "feralovaca". jer, npr. mercep, seka ili linic imaju, dakle, jedno ime za istinu, "feral" drugu...
o moralnim nulama tipa olujic, koji su se naparili love, jer nam je pravosudje u totalnom kurcu, a bice u jos vecem, ne treba trositi rijeci...
Hrvatski sudovi (kako god oni bili u lošem stanju) i dalje suglavna sudbena vlast ove države -svidjalo se to tebi ili ne i njihova je zadnja! No uvijek imas pravo na žalbu ako misliš da si zakonuti!!
čitala sam ga godinama s uzitkom. kad jos u srednjoj skoli moji iz razreda nisu mogli shvatiti zasto ne kupujem teen nego Feral...
..zadnjih godinu dana mi se Feral prosrao..posebice uvrstavanjem nekih stvari u shits of the year...svejedno, ostala je jedina novina koja je srala po svakoj vlasti..jedina koja je na vidjelo iznijela neke stvari o kojima se u ansim medijima sutjelo: osobno sam pridonijela stvaranju dvaju clanaka u feralu kojeg su mi preko dva mjeseca sve novine odbijale tiskati zbog straha od tuzbi, iako smo imali sve dokumentirano.
no, treba nekad imati muda...sto Globusovci, jutaranji list i slicna izdanja ocito nemaju...
Feral je odradio misiju pošteno, i možda je pametno da novinari nađu uhljebljenje u nekom komercijalnijem mediju...
Čitao sam Feral ,dolazio je u Nikšić i u doba rata, i bio je pravi glas razuma. Svaka čast, momci.....
Truffaut
12.01.2004., 02:00
Svojedobno sam redovito čitao Feral. Ali uopće ne žalim za njim. Naime, Feral je bio odlična novina koja postojala isključivo i zahvaljujući režimu koji je tada vladao i gdje je Feral bio izraz jednog bunta protiv groteske i gluposti koja je tada vladala. Sad su, hvala bogu, ipak došla neka malo normalnija vremena, pa su i takve novine izgubile smisao postojanja.
Stoga, dosadan Feral je dobra stvar za sve nas. ;)
Joe Le Taxi kaže:
Svojedobno sam redovito čitao Feral. Ali uopće ne žalim za njim. Naime, Feral je bio odlična novina koja postojala isključivo i zahvaljujući režimu koji je tada vladao i gdje je Feral bio izraz jednog bunta protiv groteske i gluposti koja je tada vladala. Sad su, hvala bogu, ipak došla neka malo normalnija vremena, pa su i takve novine izgubile smisao postojanja.
TAKO JE! Od sada više ne čitam Feral nego vaše prepametne postove. Ma moš mislit....:trk:
Joe Le Taxi kaže:
Đe treba da potpišem? :)
schmokljan
14.01.2004., 10:21
Joe Le Taxi kaže:
Svojedobno sam redovito čitao Feral. Ali uopće ne žalim za njim i nije mi baš jasno zašto drugi žale. Naime, Feral je bio novina koja postojala isključivo i zahvaljujući režimu koji je tada vladao i gdje je Feral bio izraz jednog opravdanog bunta protiv groteske i gluposti koja je tada vladala. Sad su, hvala bogu, ipak došla neka malo normalnija vremena i takve novine su izgubile smisao postojanja.
Stoga, dosadan i nečitan Feral je dobra stvar za sve nas. ;)
Dosadan i nečitan Feral je znak da ljude boli kiblica za društvo u kojem žive i da se povlače u svoj mali zatvoreni životni krug u kojem se osjećaju sigurni.
Nije Hrvatska tako uređena država da bi mogla bez Ferala. I Engleska, u ostalom, ima Independent.
Da ste čitali Feral vidjeli bi da se nije toliko toga promijenilo kod nas. Samo što su Jutarnji i Globus, u većini slučajeva, snishodljivo pisali o SDP-ovoj vlasti.
Tom Feralu bajni bivši premijer (Ivica Račan za one koji su zaboravili:D ) nije htio dati interview tri godine.:flop:
Feral, uprkos svim greškama, je jedina doista neovisna novina u Hrvatskoj, a da posjeduje određeni utjecaj.
Stari format rula. Tekstovi mahom rulaju.
Čitalo se, čita se i čitat će se - jeee!:top:
ajme feral zar to ima jos????:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Tommy Gun
16.01.2004., 07:53
soylent kaže:
vec sam usput nagovijestio u drugom topicu...
odlazi na stari format, 30% manje place zaposlenika, jer se ostalo bez love. jer su se dusevni bolesnici cesali o nj kad im se god to ucinilo kao bezbolan nacin za ekstra-prihod. a ovaj ih je razoblicavao i razotkrivao kao nitko nikad nigdje. gadovi pohlepni.
sad mogu mirnije spavati.
po svemu sudeci imati cemo" feral" jos koji mjesec, a onda ce nesmiljeni "trzisni uvjeti" i jos koji pohlepni licemjer, potpomognuto sve sa demagoskim podvalama i 60-ak %-tnom histerijom, uciniti svoje...
mozda hrvatska nije zasluzila feral...
:D Uspio sam. Moja borba protiv ferala sastojala se u tome da nikada u životu nisam kupio niti jedan broj. Očito nas je bilo dovoljno. Uz to, došle su na naplatu prve naknade za klevećenja i mrcvarenja nevinih ljudi kojima je jedina zamjerka bila što su drugačije mislili i što su voljeli svoju domovinu.:rolleyes:
Olaaaaaaaaaaa
Evo ga opet
Pogledajte jutrošnju naslovnicu :D :top:
alfred stokes
16.01.2004., 11:57
Hristos se rodi
A ispod Sanader i Pupovac zagrljeni :D
A ja ga jos citam i kupujem pa dok traje traje, imaju oni svojih uspona, padova al im niko drugi nije ni blizu
Feral :top:
Phil Lynott
16.01.2004., 13:32
schmokljan kaže:
Dosadan i nečitan Feral je znak da ljude boli kiblica za društvo u kojem žive i da se povlače u svoj mali zatvoreni životni krug u kojem se osjećaju sigurni.
Ne, nego se ljude ne moze petnaest godina zabavljati istim glupostima. Evo Tanja Torbarina je meni prije 13 godina bila smjesna za valjat se po podu, a danas je popratim sa nevjerojatnom indeferencijom.
Generacija koja je citala Feral je odrasla, nekadasnji rebeli su postali respektabilni clanovi drustva. Nove generacije ne zanimaju Feralova pubertetska politicka izdrkavanja s one strane dobrog ukusa, koja bi valjda trebala biti duhovita i provokativna. Well, jedino sto uspiju isprovocirati kod prosjecne, zrele inividue jest indignacija i blag osjecaj neugode u zelucu. Feral, nije niti blizu Independentu, Feral pokusava biti nekakav krizanac Monty Pythona i britanske politicke satire iz doba Margaret Thatcher.
Feral sa svojim infantilnim humorom je danas interesantan samo onima koji su u politickom, a bogami i inom odrastanju zaostali cijelo jedno desetljece i koji nisu uspjeli evoluirati kao politicko bice niti su uspjeli steci dobar ukus toliko potreban srednjim godinama koje im predstoji.
schmokljan kaže:
Tom Feralu bajni bivši premijer (Ivica Račan za one koji su zaboravili:D ) nije htio dati interview tri godine.:flop:
Pa sto bi premijer jedne drzave trebao davati interview svakoj petparackoj shund novini sa tirazom od koliko ono 10, 20 iljada?
Daj momcino odrasti. A ako si slucajno pripadnik nove generacije, mladje od 25 godina, onda te najiskrenije zalim.
alfred stokes kaže:
Hristos se rodi
A ispod Sanader i Pupovac zagrljeni :D
A ja ga jos citam i kupujem pa dok traje traje, imaju oni svojih uspona, padova al im niko drugi nije ni blizu
Feral :top:
Dobra im ona foromontaža, a možda i nije fotomontaža?:D :B
R@jko kaže:
Đe treba da potpišem? :)
Đetiću, potpišaj đe god oćeš!!:D ;)
placebo
16.01.2004., 14:11
RGCX kaže:
Dobra im ona foromontaža, a možda i nije fotomontaža?:D :B
da, šteta što nisu objavili fotomontažu u kojoj Pupovac i Sanader opće u doggy styleu.. ah, ti prokleti sudovi, što učiniše respektabilnim političkim tjednicima :rolleyes:
soylent
16.01.2004., 16:23
Tommy Gun kaže:
:D Uspio sam. Moja borba protiv ferala sastojala se u tome da nikada u životu nisam kupio niti jedan broj. Očito nas je bilo dovoljno. Uz to, došle su na naplatu prve naknade za klevećenja i mrcvarenja nevinih ljudi kojima je jedina zamjerka bila što su drugačije mislili i što su voljeli svoju domovinu.:rolleyes:
tomi, ajde, buraz.... ne prdi, kad ti moram to rec.
nes ti mercepa patriote.
a bit ce da je i slobo nevin, samo nikako da mu prodje protuferalova tuzba.
kadija vukovic.. a, da. je li to onaj koji je krizao ljudske sudbine, jer su citali emigrantsku (smece proustasko, doduse) stampu, a sredinom `90-ih napisao knjigu o sudskim procesima u ex-yu.
tudjmanov drzasvni tuzitelj olujic (nikako da ga se rijesim)....
kad netko u jedoj recenici prospe antisemitkih izjava koliko je i prosuo, koje bi i veliki mag I.L. ocijenio kao antisemitske (" zidovi (su) sami krivi za holokaust", jer su "pljačkali i vrijeđali druge narode") i kad mu se kaze da je antisemit- to je povreda onih koji su "drugacije" mislili?! buraz, nemoj, znamo se...
a, seka... sutjeska... teeeska uvreda. popusila.
shvati ti da je u tudjmanovo vrijeme pocela praksa da se enormnim "dusevnim "odstetama usutkaju neovisni mediji, a o patriotizmu doticnih "dusevnih bolesnika" mozemo tri dana...
"feral" i feralovci su TI koji su proskribirani, jer DRUGACIJE misle i pisu, a ne ti tvoji "domoljubi"...
nesto se govorucka...
da vlada "otpise" dugove "feralu", kao sto su vlade otpisivali dugove vjesniku i slob. dalmaciji, jer su notorne drzavne novine
je ravno SF-u...
stej :cool:
placebo kaže:
da, šteta što nisu objavili fotomontažu u kojoj Pupovac i Sanader opće u doggy styleu.. ah, ti prokleti sudovi, što učiniše respektabilnim političkim tjednicima :rolleyes:
Ti si placebo, pravi seljo-beljo. Dobro bi mi došla kao pripomoć u mojim poljoprivrednim krajevima. :D :D :D
Kratko i jasno. :top:
neovisan?
16.01.2004., 21:44
Mislim da ih najvise cijenim zbog toga sto su samoubilacki ustrajali na temama i nazorima.
Pakracka poljana i mnogi drugi zlocini, Maglov, Du banka,.... sve su to oni kopali i kopali i kopali, i govna jeli, i odstete placali, da bi se danas mnogi ti likovi nasli na sudu.
Odrastao sam na njihovom humoru i kolumnama. I dan danas mi ne moze proteci nedjelja bez "vrazjeg trokuta" Stojic-Lovrenovic-Lukovic.
I samo mogu reci da se pridruzujem ekipi "dok ide-ide..". Puno im srece.
Makar mi danasnja naslovnica vise lici na novi pocetak. Ako/kad stanu opet na noge, neka se ne vracaju na kolor. Ovako su mi drazi.
bumbar92
30.01.2007., 12:37
Ma nije tolika šteta, valjda su se Feralovci borili za takvu stvar: Nitko nije nedodirljiv. Ako nisi politici u dometu jesi ekonomiji, pa onda ko koga "dohvati", a oni su se svakoga dohvatili, i svetog i prokletog :).
Imati slobodu pisanja i mišljenja danas i nije neka stvar, pa eto i mi svašta baljezgamo samo eto ne znaju ljudi kakvih morona ima na forumu pa i nismo čitani toliko kao Feral. Oni imaju šansu da promiču i dalje svoje ideje i sranja (jer i toga je bilo kod njih) i to baš na ovome mediju: Internetu.
Nek naprave sajt pa nek lupaju u privatnom aranžu, ko im brani,a i vjerujem da bi bili posjećeni i novcem (oglasima) zadovoljni.
Daklem, vuk sit, koza cila.....pa štete baš i nema.
Naša Kvačica
30.01.2007., 12:38
:rofl: :top:
rocco-spalato
30.01.2007., 12:58
Imati slobodu pisanja i mišljenja danas i nije neka stvar, pa eto i mi svašta baljezgamo samo eto ne znaju ljudi kakvih morona ima na forumu pa i nismo čitani toliko kao Feral. Oni imaju šansu da promiču i dalje svoje ideje i sranja (jer i toga je bilo kod njih) i to baš na ovome mediju: Internetu.
Nek naprave sajt pa nek lupaju u privatnom aranžu, ko im brani,a i vjerujem da bi bili posjećeni i novcem (oglasima) zadovoljni.
Daklem, vuk sit, koza cila.....pa štete baš i nema.
živa istina :s
walther-P38
30.01.2007., 12:59
A ne mogu penziju zaraditi samo i isključivo pljuvajuci po svemu sto nema predznak Orjun:rofl:
Mislim, pljuckanje je u redu, ali samo pljuckanje nije dovoljno za penziju kao nekada u staroj jugi kada se pljuckanjem po svemu Hrvatskom sasvim lijepo moglo živjeti.
Šteta za feral:rofl:
7nationarmy
30.01.2007., 13:00
pih, dugo je i potrajalo otkako su doveli onu poludjelu heni i izgubili glavnog financijera gospodina otvorenog. da mi ih je bar vratitiu sklop slobodne, tada su bili nenadjebivi. zadnje desetljece su tuga.
Ode još jedan neprijatelj. Hrvatskoj će biti bolje bez Ferala
:top:
Samo što Hrvatska neće biti bolja bez Ferala
Ko da je Feral neki faktor zbog kojeg bi nešto moglo bit bolje :rofl:
Eno spasit će ih Pavić, moderni Soros ;)
Michael Collins
30.01.2007., 14:44
Tko je na kraju vlasnik Ferala?
PowerLock
30.01.2007., 14:47
:klap: :lux: :klap: A sta ce nam sada biti sa gospodjicom Erceg? I hoce li se mozda prodavati onaj prekrasan stan na Bacvicama di im je bila redakcija... jest da bi ga trebalo dobro deratizirati... ali Bacvice su Bacvice:D picigin i te stvari...:p
Hetero 2000
30.01.2007., 15:30
Nema vise Ferala na kioscima?
Ili sta ce nam ovaj thread iz 2004.:confused:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.