View Full Version : YouTube i slični video servisi
Evo, pošto do sad ima na desetke otvorenih tema povezanih sa YouTube-om, da ne bi nasta kaos, od sada sve šta je povezano sa njim ide u ovaj topic.
Chat, komentiranje clipova, te "preporučivanje" istih su zabranjeni!
Eventualni prijedlozi i komentari na PM.
Zallman
01.10.2008., 11:16
Evo, pošto do sad ima na desetke otvorenih tema povezanih sa YouTube-om, da ne bi nasta kaos, od sada sve šta je povezano sa njim ide u ovaj topic.
Chat, komentiranje clipova, te "preporučivanje" istih su zabranjeni!
Eventualni prijedlozi i komentari na PM.
Nadam se da će ovo biti korisno: Svako malo možete doživjeti da vam se player pokrene, ali nakon par sekundi jednostavno stane (dok zvuka uopće nema). Riješenje je instalacija najnovijeg flash playera (10) (http://labs.adobe.com/downloads/flashplayer10.html). To je barem meni bilo riješilo stvar.
Ovo nisam ja izmislio nego jedan forumaš, ali zaboravio sam njegovo ime i koja je tema. :o
Multiverzum
07.10.2008., 20:48
Za sada sam za JUBITO koristio samo FLV video format, no zanima me može li se koristiti i avi ili koji drugi format?
Kad komprimiram video, veličina fileova mi je poprilično ista, ali mi se čini da je avi vizualno kvalietniji?
Thnx :kokice:
Bok.
Vise o tome imas na ovom linku
http://www.squidoo.com/youtuberight
Multiverzum
08.10.2008., 12:12
Bok.
Vise o tome imas na ovom linku
http://www.squidoo.com/youtuberight
Ej, baš ti hvala. Link koji si dao je super ! :top:
danas sam ovo prvi put primjetio . . htio sam pustiti spot od eminema without me i ne mogu . .jer mi javlja gresku iz naslova? ma jel ovo moguce da je youtube uveo neke ovakve stvari za pojedine drzave? jel zna neko nes o tome? pa ja ne mogu vjerovat .. . ??? :flop::flop:
mislim da je stvar u nečem drugom. reci mi prvo koji internet pretraživač koristiš? Opera, Optima, Mozilla Firefox, Explorer...?
ja mislim da je stvar u onom Adobe Flash Playeru, jer imam i Operu i Mozillu. na Operi ne mogu nikoji video gledat na YouTube-u, a na Mozilli mogu...
Istina postoji hrpa spotova za koju youtube ima prava da ih prikazuje isključivo u SAD-u ili kojoj već zemlji, pa stoga ova ograničenja.....
ma nije do pretrazivaca koristim firefox . .. najnoviji . .. ma to su sad uveli nedavno .jer se moglo ovo gledat .. do nedavno . .osobno taj njegov spot mi je jedna od najboljih spotova opcenito i pogledao sam ga jako puno puta. . i do nedavno je radilo sve. . . vidim ja morat ce neki proxy radit uskoro . .svemu se nadje rjesenje :mig:
miki1988
27.01.2009., 16:16
ma neće ti nikaj pomoći, jedino ak nisi negdje u SAD-u, sad u zadnje vrijeme i WMG radi sranja po Youtube-u i brišu sve video uratke koji u sebi imaju neku pjesmu koja je u vlasništvu WMG-a. Youtube je otišao u ku... :o
Danas cijeli dan vec sam poludio , hocu gledati music spot i non stop mi izbacuje
This video is not available in your country
zar nebi svi trebali biti isti ?
svi imati neka ista prava ?
...
trebali bi neku peticiju pisati ili ih tuziti europskom sudu za ljudska prava
:kava:
ah, šta jednostavno nemože, možda zbog servera, ali nije sad da savki 2 tak ili svaki desti i sl.
dosta je rijetko to. možda negdje u afirici nemogu pol videa gledat, nemojmo se i mi žalit koji nemožemo i ne tako velik broj... :kava:
cartman682
31.01.2009., 18:01
Ako ti je toliko važno da to pogledaš koristi neki proxy, ali pripremi na na dugi loading. Što se tiče jednakih prava, slažem se, ali opet moraš i kompanije shvatiti, njima ti ne donosiš profit, a samo trošiš bandwith potencijalnih mušterija (amerikanaca).
Firestarter '87.
31.01.2009., 18:02
Pa ak nedana Youtube-u, da nedgje drugdje. Imaš video servisa kolko hoćeš... :rolleyes:
Najbolje na GoogleVideo (http://video.google.com/), upišeš pojam koji tražiš i izlista ti rezultate sa svih većih video servisa.
Firestarter '87.
31.01.2009., 18:03
Ako ti je toliko važno da to pogledaš koristi neki proxy, ali pripremi na na dugi loading. Što se tiče jednakih prava, slažem se, ali opet moraš i kompanije shvatiti, njima ti ne donosiš profit, a samo trošiš bandwith potencijalnih mušterija (amerikanaca).
Potpisujem ovo. :s
ah, šta jednostavno nemože, možda zbog servera, ali nije sad da savki 2 tak ili svaki desti i sl.
dosta je rijetko to. možda negdje u afirici nemogu pol videa gledat, nemojmo se i mi žalit koji nemožemo i ne tako velik broj... :kava:
od 15 videa mogao sam samo 3 pogledati u toj playlisti
--ali nisu fer kako bi htjeo onaj amer tako bi i ja htjeo pogledati taj video
sva sreca pa googlevideo nema problema sa tim
MurgaDrot
02.02.2009., 06:00
Bad Request
Your browser sent a request that this server could not understand.
Size of a request header field exceeds server limit.
Ova mi poruka dodje kad hocu udjem na youtube! Molim vas pomagajte... :s:s:s !!!
The New Guy
03.02.2009., 00:36
Youtube je postao korporativni šit- reklame, povlačenje službenih spotova i sl. Pljuc
ma youtube me razočarao, na stranu wmg i njihovo kršenje prava.. izbrisao mi oba accounta. za prvi razumin jer su bile isključivo sve pisme od RHCP, al druge su bile snimke koncerata a to nije kršenje nikakvo, nigdje to ne piše (inače bi youtube bio cijeli izbrisan).. vjerojatno zbog istog maila i ne znam gdje da se žalim jer neke videe nažalost više nemam pa sam mislila da će bar ostat na netu :(
Imam problem. Ima 15ak dana da mi puca net. Upalim torrent puca nakon 2 min., na stranicu youtube odmah. Danas instalirao novi wind., torrent-e normalno skidam al kad se spojim na stranicu youtube odmah se pocme gasiti. :confused: neznam u cemu je problem. Inace sve ostale stranice rade bez problema.... Molim pomoc. Hvala
scripta elegans fe
03.03.2009., 23:05
moze biti da je do ovoga http://www.forum.hr/showthread.php?t=426403
Znatiželjko
04.03.2009., 16:50
Ako želite downloadirati youtube clipove i to još u izdanju poboljšane kvalitete napravite to pomoću ove stranice : http://keepvid.com/ ,samo kopirate youtube link nekog filma i download.Onda ponudi želite li high quality,odaberete, i to je to ,stvarno se dosta ljepše vidi. :s
sokre007
12.03.2009., 15:47
Pozdrav svima. Molio bih pomoc ako netko moze...
Zanima me kako se moze s youtubea skinut pjesma bez spota, znaci mp3?
Hvala!
fussbaler
12.03.2009., 16:06
ides na dvd video soft(to upises u google) i ides YouTube MP3 Downloader...to je to
Zašto je YouTube tek nedavno uveo restrikcije na gledanje brojnih video klipova sa oficijelnih kanala? Uglavnom se radi o muzičkim spotovima poznatih izvođača, gdje često dobijam poruku: This video is not available in your country :flop:
Šta im je to trebalo? Mislim, ako je godinama moglo funkcionisati tako, zašto mijenjati. Naravno da te spotove na kraju pronađem, neko ih uploaduje bez ograničenja, ali nije to to, jer je na oficijelnom kanalu uvijek najbolji kvalitet, logično.
Sauron_zg
23.03.2009., 09:39
Zato što je google pobrao hrpu tužbi zbog toga... :kava:
Ja,Lucifer
04.04.2009., 01:22
Pošto mi youtube ne otvara određene spotove tj. uvijek mi se pojavljuje poruka da nije dostupno u mojoj državi, koristim google video i mogu kazati da sam oduševljen. Stvarno ima ogromna ponuda. Posebno su me oduševili snimke sa stranice dailymotion. Loš potez za youtube u svakom slučaju. Sve sam više na google videu. Youtube koristima samo ako želim pogledati neš' kod ljudi kod kojih imam pretplatu, je l' te?
A i sam youtube mi se nekada sporo učitava pa njegove snimke opet gledam putem google videa.
...pitanjce...imam video na kojem svira pjesma...i you tube mi je ukloni..tj stavi bez zvuka.....ZAŠTOOO???...pokušala sam video konvertirati u 5 različitih tipova i uvijek mi isto napravi...šta da radim...jel ima koji način da to uspijem staviti sa zvukom......help??
Možda je opet nešto oko autorskih prava :ne zna:
stanacko
19.04.2009., 14:09
Skužio sam da se "http" šifra više ne vidi u cjelosti kao prije. Pokušavao sam skinuti nešto i kliknem na "more info" i šifra se ne pokaže cijela nego samo dio. Kako da vidim cijeli "http" broj. Tnx.
chillout23
21.04.2009., 17:58
Zbog čega se ne mogu gledati filmići sa YouTube-a na raznim internet portalima, a ni na samom YT-u?
jel imas flash player. imas i temu youtube pa tamo pitaj:o
chillout23
21.04.2009., 19:17
jel imas flash player. imas i temu youtube pa tamo pitaj:o
A jbga..videl sam tek kad sam napisal i više nema povratka :ne zna:
Schummi
21.04.2009., 20:41
Zbog čega se ne mogu gledati filmići sa YouTube-a na raznim internet portalima, a ni na samom YT-u?
Ja sam imal isti problem nakon instaliranja Internet explorera 8, više nisam mogal gledat skoro nijedan video pa tako i youtube, probaj unninstalirati flash player i ponovni install (meni je pomoglo), ili ti je možda problem u codecima.
http://kb.adobe.com/selfservice/viewContent.do?externalId=tn_14157&sliceId=2
chillout23
22.04.2009., 11:43
Ja sam imal isti problem nakon instaliranja Internet explorera 8, više nisam mogal gledat skoro nijedan video pa tako i youtube, probaj unninstalirati flash player i ponovni install (meni je pomoglo), ili ti je možda problem u codecima.
http://kb.adobe.com/selfservice/viewContent.do?externalId=tn_14157&sliceId=2
Sve je ok. Instaliral sam Flash 10 i sve radi super. Hvala :top:
:)Molio bih savjet šta mi treba da bih video ili DVD spojio s kompjutorom te skinuo neke stvari!? Želim ih postavit na Youtube. Hvala
Ovo nije tema za internet, a odgovor ovisi o dosta stvari. Potraži pomoć na Tutorials (http://forum.hr/forumdisplay.php?f=85)
piroman
18.05.2009., 14:36
Imam film koji sam snimio video kamerom veličine 100 MB i dužine 16 minuta.
Ne mogu ga staviti na youtube tamo je ograničenjenje 10 minuta.
Da li netko zna gde bi ga mogao uplodovati a potom kodove zalepiti na moju stranicu tako da posetioci moje stranice mogu odgledati taj film.
Hvala unapred
scripta elegans fe
18.05.2009., 16:04
na metacafe je limit 100 MB, ali ne pise da li mora biti ispod 10 min pa probaj tamo
Meni su sam jednom maknuli audio iz filmica jer sam snimio video i stavio eminema i maknuli zvuk :D
bul-terijer
28.05.2009., 21:50
Jel mi može netko reći kako skinuti pjesmu sa youtubea na mobitel?
Sauron_zg
29.05.2009., 12:47
Jel mi može netko reći kako skinuti pjesmu sa youtubea na mobitel?
Skineš flash filmić, prekodiraš u mp3 (ostat će ti samo zvuk) i prebaciš na mob.
bul-terijer
29.05.2009., 13:32
Skineš flash filmić, prekodiraš u mp3 (ostat će ti samo zvuk) i prebaciš na mob.
Zahvaljujem
BlackoutLady
26.06.2009., 14:59
Pozz..
Već 2 dana pokušavam uploadati video koji traje 1,5 minutu na You Tube.
Probala sam ga u avi.,mov. i mpeg4 formatu,ali nijedog ne prihvaća.
Cijelo vrijeme mi se javlja :UNKNOWN ERROR.
Tražila sam malo pa sam našla jednog lika koji je imao isti problem,pa je uploadao preko Bulka,i to sam probala i dalje ne ide.....
Ne znam kaj da radim,format je dobar..prije sam upload radila bez beda.
ANYBODY PLEASE HELPPPPPPPPPP :(
salelived
06.07.2009., 11:14
zna li netko. . . . .
zašto mi youtube . . . ne pokazuje više koliko filmić ima gledanja
tj. zaglavio je na 302 view i ne ide dalje,a gledan je sigurno????:mig:
shto je ovo u zadnje vrijeme sve cheshche dobivam poruku prilikom pokushaja gledanja videa.. na jubito-u
This video is not available in your country due to copyright restrictions.
pa shto je to?
recimo danas nemrem vidjeti jucherashnju massinu nesrechu u formuli 1...
neki dan video od jack johnsona... i tak brdo stvari...
mozhe li tko pojasniti??? :mad:
xPsycho
26.07.2009., 12:31
pa to znaci da je taj video zabranjen u nasoj drzavi
neznam zasto, stvarno je to pre glupo...
jeste u zadnje vrijeme primjetili da youtube ne dozvoljava neke video za nas
a kvalitet zvuka je los
vec pola sata trazim pjesmu eminem - insane i samo je slika gore a zvuk los
ili je youtube, ili je komp a ne vjerujem da svaki uploader stavlja video sa zvukom koji se gotovo i ne čuje, samo nesto mrmlja
A jebiga stari moj odseli se sa balkana,pošto sam sjeverno od Save ne hebe me Balkan:) i zato mogu vrtiti Eminema do mile volje i sve ok.:mig:
To je zato jer Šuki uvodi porez na youtube:lol: polako bit će,možda je neki problem.
shto je ovo u zadnje vrijeme sve cheshche dobivam poruku prilikom pokushaja gledanja videa.. na jubito-u
This video is not available in your country due to copyright restrictions.
pa shto je to?
recimo danas nemrem vidjeti jucherashnju massinu nesrechu u formuli 1...
neki dan video od jack johnsona... i tak brdo stvari...
mozhe li tko pojasniti??? :mad:
Jucer se jos moglo vidjeti( i to nasao sam u HD-u), a danas nemre, nemam pojma zasto... Probaj upisati massa i onda staviti da ti sortira najnovije newest, jer tamo jos nisu valjda stigli stavit "restrictions", a i na nekima piše ovako: "This video is no longer available due to a copyright claim by Formula One Management. "
da nesto se ipak desava u youtubeu
mislim da i oni dobivaju restrikcije i nece imati status web sajta koji prikaziva bas sve osim ono malo jada kod mr. i mrs. ;)
Ljudi samo za vas:
Ako vam javlja: "This video is not available in your country due to copyright restrictions." našao sam rješenje nakon dugo čačkanja, a sve povodom šta sam uploado jedan svoj video a onda mu nisam mogao pristupiti.
A rješenje je: http://unblockyoutubeproxy.net/
Tamo niže gdje piše youtube u tražilici stisnite GO i kad uđete u youtube, pejstate video koji nemožete gledati zbog gore navedenog razloga.
Probajte testirati moj video: http://www.youtube.com/watch?v=3TkWzivnrvA&feature=channel_page bez i sa ovim rješenjem.
Ugodno gledanje ! :)
Pozz..
Već 2 dana pokušavam uploadati video koji traje 1,5 minutu na You Tube.
Probala sam ga u avi.,mov. i mpeg4 formatu,ali nijedog ne prihvaća.
Cijelo vrijeme mi se javlja :UNKNOWN ERROR.
Tražila sam malo pa sam našla jednog lika koji je imao isti problem,pa je uploadao preko Bulka,i to sam probala i dalje ne ide.....
Ne znam kaj da radim,format je dobar..prije sam upload radila bez beda.
ANYBODY PLEASE HELPPPPPPPPPP :(
Evao kad sam već tu, možda pomognem :)
Nemožeš vjerojatno uploadati jer imaš uključen neki Antivirusni program ili firewall.
Meni neće isto uploadati kad imam uključen Kaspersky antivirus, onda u trayu izađem iz njega. Naravno pošto koristi svoj firewall onda automatski isključuje od windoza, pa kad isključim AV onda je bez ikakvog firewalaa, probaj trebalo bi šljakati ..:)
Bamboocha
08.08.2009., 11:45
eto eda ne otvaram novu temu pisat ću ovdje...imam problem syoutubom.kad idem uplodat video nakon što izaberem file koji ću uplodat izbaci mi ovo!
Upload Failed: An unknown error occurred.
dali netko zna u čeme je problem ili riješenje??
hvala:mig:
zna li netko. . . . .
zašto mi youtube . . . ne pokazuje više koliko filmić ima gledanja
tj. zaglavio je na 302 view i ne ide dalje,a gledan je sigurno????:mig:
Netko ti je s botovima zaebo video, dobit ces PM od Youtuba kad ce video krenuti dalje sa viewsima. Ili si ga ti sam isao botat :mig:
eto eda ne otvaram novu temu pisat ću ovdje...imam problem syoutubom.kad idem uplodat video nakon što izaberem file koji ću uplodat izbaci mi ovo!
Krivi video format je mogući problem
Bamboocha
08.08.2009., 17:20
Krivi video format je mogući problem
pokušavo sam sve moguće videe čak i one skinute sa tuba al opet neće:mad:
ewo danas ishao pogledati official video wezzer island in the sun i nemogu...
mozhe li tko pojasniti koje su to zakonske restrikcije koje me izludjuju te ne dopushtaju gledanje tog sadrzhaja? :confused::mad::mad:
scripta elegans fe
09.08.2009., 17:02
nikakve zakonske restrikcije ne postoje vec jednostavno zele da samo odredene zemlje imaju pristup sadrzaju...
nikakve zakonske restrikcije ne postoje vec jednostavno zele da samo odredene zemlje imaju pristup sadrzaju...
ne shvacham shto dobivaju time? zar nije cilj you tubea da svi sve mogu vidjeti... da svi mogu sve sa drugima podijeliti dok je po zakonu i ne vrijedja.. itd??
scripta elegans fe
10.08.2009., 16:14
zar nije cilj you tubea da svi sve mogu vidjeti...
ne :kava:
Pa nemogu vjerovat, sve im stavim na pladanj i oni opet trube o istom :s:s:s:s:s:s:s
Što se tiče greške tokom uploada, vjerojatno je loša ADSL veza, čim nastane i mali prekid kod uploada - error.
Počni od adsl providera, pa do kućnih instalacija..
Možda su predugi i loši kablovi do kompa, možda se pregrijava modem itd.. stotinu razloga, malo se treba pomučiti...
Gloria Lewis
13.08.2009., 21:59
Jedno pitanje ne vezano za youtube. Dakle, kako mogu skinuti video s neke druge stranice? Da li trebam posebni program za to kao i za youtube?
scripta elegans fe
13.08.2009., 23:14
ako imas FF instaliraj si download helper addon i mozes uglavnom sa svih skidati..
Gloria Lewis
13.08.2009., 23:32
Hvala, probat ću :)
Bamboocha
16.08.2009., 01:34
Pa nemogu vjerovat, sve im stavim na pladanj i oni opet trube o istom :s:s:s:s:s:s:s
Što se tiče greške tokom uploada, vjerojatno je loša ADSL veza, čim nastane i mali prekid kod uploada - error.
Počni od adsl providera, pa do kućnih instalacija..
Možda su predugi i loši kablovi do kompa, možda se pregrijava modem itd.. stotinu razloga, malo se treba pomučiti...
da malo bolje pojasnim..imam adsl,veza je ok nije do njega....evo baš danas odem i skinem jedan video sa youtuba i sad taj isti video idem uplodat na youtube(znači nije do formata) ja čim ga izaberem i kliknem odmah nakon 2 sec mi se izbaci to ''Upload Failed: An unknown error occurred.'':ne zna:...već imam račun duže vrijeme i već sam uplodo filmiće bez problema...sad odjedom neće
mateo2602
21.08.2009., 11:35
danas sam ovo prvi put primjetio . . htio sam pustiti spot od eminema without me i ne mogu . .jer mi javlja gresku iz naslova? ma jel ovo moguce da je youtube uveo neke ovakve stvari za pojedine drzave? jel zna neko nes o tome? pa ja ne mogu vjerovat .. . ??? :flop::flop:
You tube to vec ima od kad je stranica nastala al vecinu videa mozete gledat bez obzira iz koje drzave . A administratori naprimjer iz engleske su napravili da odredjene vrste videa mi tu u hrvatskoj ne mozemo gledat neznam ni ja zasto ali evo tako sam i ja prije nekih godinu dana doznao!:):)
bjelovarcanka
22.08.2009., 23:40
http://www.forum.hr/showthread.php?t=197752
2. Pisanje poruka [post]
...
Pročitati sve odgovore na temu prije postanja da se već rečene/odgovorene stvari ne ponavljaju!
...
...
....
Neuhvatljivaa
30.08.2009., 11:21
Ja sam sa you tube skidala dosta spotova,sada sam vjerovatno obrisala nesto pa te spotove nemogu da gledam.Nece na nijedan program da se otvore Zna li iko sta moze da bude?
me4underground
30.08.2009., 13:01
http://www.videolan.org/vlc/ <- otvara sve.
nego dali je tko od vas iskusio da u zadnje vrijeme da youtube ostaje bez bandwitha.
recimo pojavljuje mi se loading ikonica iako ni trecina moje brzine nije iskoristena (nije do dsl-a jer sam vrtio testive).
vjerovatno imaju postavljene prioritete, a mi smo ocito jako nisko na toj ljestvici.
me4underground
30.08.2009., 13:05
krivo, youtubeu je cilj da svi vide sve, vlasnicima autorskih prava nije.
xPsycho
30.08.2009., 13:23
nego dali je tko od vas iskusio da u zadnje vrijeme da youtube ostaje bez bandwitha.
recimo pojavljuje mi se loading ikonica iako ni trecina moje brzine nije iskoristena (nije do dsl-a jer sam vrtio testive).
vjerovatno imaju postavljene prioritete, a mi smo ocito jako nisko na toj ljestvici.
...da...:kava:
scripta elegans fe
30.08.2009., 14:04
krivo, youtubeu je cilj da svi vide sve, vlasnicima autorskih prava nije.
da im je to cilj, sredili bi "papire" kao i prije prodaje/kupnje
me4underground
30.08.2009., 14:32
vidis stvar je sljedeca, youtube ima algoritam, koji skenira video i audio odvojeno te onda usporedjuje s bazom,
ako koristis recimo komercijalnu mjuzu tvoj video ce dobiti flag.
u principu ti ga ne micu odmah nego cekaju dali ce video postati popularan. Ako postane popularan, oni zarade na reklamama kao i nositelji autorskih prava na stvar, i video ostaje na youtubeu.
al ako je to neki dosadan video recimo di ti snimas sebe kako ucis voziti ili nesto brutalno nezanimljivo a podloga ti je neka komercijalna stvar, postoji mogucnost da ce ti ga skloniti kada to skuze nositelji prava stvari koju si koristio kao glazbenu podlogu.
znaci ako si koristio nesto komercijalno i skuze nositelji prava, jedina sansa da ce to ostati gore je ako se njima isplati da to ostave gore.
isti princip misli koristiti novi the pirate bay. samo su oni u puno losijoj situaciji.
to sto nekim zemljama nedaju gledati video je jer jos nemogu zaraditi na nama.
Neuhvatljivaa
30.08.2009., 14:38
Ja sam sa you tube skidala dosta spotova,sada sam vjerovatno obrisala nesto pa te spotove nemogu da gledam.Nece na nijedan program da se otvore Zna li iko sta moze da bude?
Imam ga ali uopste nece da otvori sve je u linijama.Vjerovatno nemam pojedine krekove.Ima li iko da zna koje krekove da skinem(imala sam nekada komplet svih)?
scripta elegans fe
30.08.2009., 15:03
vidis stvar je sljedeca, youtube ima algoritam, koji skenira video i audio odvojeno te onda usporedjuje s bazom,
ako koristis recimo komercijalnu mjuzu tvoj video ce dobiti flag.
u principu ti ga ne micu odmah nego cekaju dali ce video postati popularan. Ako postane popularan, oni zarade na reklamama kao i nositelji autorskih prava na stvar, i video ostaje na youtubeu.
al ako je to neki dosadan video recimo di ti snimas sebe kako ucis voziti ili nesto brutalno nezanimljivo a podloga ti je neka komercijalna stvar, postoji mogucnost da ce ti ga skloniti kada to skuze nositelji prava stvari koju si koristio kao glazbenu podlogu.
znaci ako si koristio nesto komercijalno i skuze nositelji prava, jedina sansa da ce to ostati gore je ako se njima isplati da to ostave gore.
isti princip misli koristiti novi the pirate bay. samo su oni u puno losijoj situaciji.
to sto nekim zemljama nedaju gledati video je jer jos nemogu zaraditi na nama.
pa ovime si rekao istu stvar kao i ja... da im nije u cilju da svi sve vide vec su tu drugi razlozi.. $$$
me4underground
30.08.2009., 16:50
pa i nisam rekao isto.
stvar je samo sljedeca. te zabrane su produkt zahtjeva nositelja autorskih prava a youtube-a.
kad kazes da youtubeu nije cilj da svi vide sve velis pogresno jer youtube sve sto radi nudi ti tehnologiju za objavljivanje videa online i uz njih zaljepi reklamu.
zamisli to kao online videoteku, di svi razmjenjuju filmove a youtube zaradjuje na tome. On nema razloga ikome ista zabranjivati.
i onda dodju nositelji prava i misle si vidi youtube ima sadrzaj koji smo mi kreirali i zaradjuje na njemu. hmm idemo kontaktirati youtube i dogovoriti nekakvu naknadu.
dakle video bi ostao gore i youtube ga nebi micao ili radio druge restrikcije da ovi nisu trazli svoj dio, ne da velim da je posteno da samo youtube zaradjuje na tudjem dijelu, samo iznosim kakvo je stanje.
scripta elegans fe
30.08.2009., 17:27
:rofl: sad si postao vec komican...
pa i nisam rekao isto.
stvar je samo sljedeca. te zabrane su produkt zahtjeva nositelja autorskih prava a youtube-a.
kad kazes da youtubeu nije cilj da svi vide sve velis pogresno jer youtube sve sto radi nudi ti tehnologiju za objavljivanje videa online i uz njih zaljepi reklamu.
zamisli to kao online videoteku, di svi razmjenjuju filmove a youtube zaradjuje na tome. On nema razloga ikome ista zabranjivati.
i onda dodju nositelji prava i misle si vidi youtube ima sadrzaj koji smo mi kreirali i zaradjuje na njemu. hmm idemo kontaktirati youtube i dogovoriti nekakvu naknadu.
dakle video bi ostao gore i youtube ga nebi micao ili radio druge restrikcije da ovi nisu trazli svoj dio, ne da velim da je posteno da samo youtube zaradjuje na tudjem dijelu, samo iznosim kakvo je stanje.
gdje je tu logika da se youtube odrice para samo zato sto su vlasnici autorskih prava zatrazili svoj dio..... radije da zarade nesto i daju dio vlasnicima nego da maknu video i ne zarade nista..
me4underground
30.08.2009., 17:54
:rofl: sad si postao vec komican...
gdje je tu logika da se youtube odrice para samo zato sto su vlasnici autorskih prava zatrazili svoj dio.....
hmm zato sto postoje drzavne instutucije koje mora postivati.
radije da zarade nesto i daju dio vlasnicima nego da maknu video i ne zarade nista..
zamisli to kao hrv poslovnicu youtube-a.
ako ga ne iznajmljuju dovoljno da se isplatila njegova nabava jednostavno ga nece imati u hrvatskoj.
tvoj princip je malo naivan. ili si mozda vidjeo da se u hrvatskoj muzicki cdovi prodavaju za nista. Cd kosta kao i vani, on ce jedostavno kostati toliko ili ga nece nuditi na tom trzistu, mislim neda mi se ulaziti u raspravu zasto je to tako, ali mozes biti siguran da je tako stanje.
mislim nije mi bas jasno odakle tebi ideja da youtubeu nije u cilju da svi vide sve filmice, i jako me zanima koje bi tvoje objasnjenje toga bilo.
scripta elegans fe
30.08.2009., 18:59
hmm zato sto postoje drzavne instutucije koje mora postivati.
hrv vlada npr? :rofl:
....i jako me zanima koje bi tvoje objasnjenje toga bilo.
:rofl::lol: ti si trol ili neciji klon pa ti je zabavno..
radi se o parama i nicemu drugome...
& FYI cdi i dvdi ne kostaju isto kao i vani... proseci po ducanima pa odi na amazon i usporedi..
me4underground
30.08.2009., 19:21
:rofl::lol: ti si trol ili neciji klon pa ti je zabavno..
radi se o parama i nicemu drugome...
sto sam ja objasnio a ne ti.
ti si samo rekao da nije cilj you tubea da svi sve mogu vidjeti...
sto je prilicno glupa izjava ako uzmes u obzir da je jedini izvor njihovog prihoda reklamiranje uz videe
& FYI cdi i dvdi ne kostaju isto kao i vani... proseci po ducanima pa odi na amazon i usporedi..
cijene su kod nas vece, po tvoj bi logici bilo, daj sta das.
scripta elegans fe
30.08.2009., 21:38
ja sam zensko.. :o
sto sam ja objasnio a ne ti.
ti si samo rekao da nije cilj you tubea da svi sve mogu vidjeti...
sto je prilicno glupa izjava ako uzmes u obzir da je jedini izvor njihovog prihoda reklamiranje uz videe
cilj youtubeo nije da svatko vidi sve jer onda velike kompanije ne bi postale svoje filmice/serije.. kao npr WB, Sony, MGM, Lionsgate, CBS... ako toga nema, nema bas ni korisnika, nema ni $$$.. YT je njima omogucio da izaberu da li ce svoj sadrzaj prikazti lokalno ili globalno.. cim je to omogucio ocito nije njima u interesu da svi sve vide...
puca njima kokica za jednu Hrvatsku i to sto Hrvati ne mogu gledati sve sto oni drze na njihovim serverima...
ako streamanje neke serije ogranicis lokalno bit ce bolje jer ces reklamom moci udrit na odredenu populaciju... nema smisla reklamirati Slovencima neki proizvod koji se prodaje samo u Americi...
postotak po drzavama od ukupnih korisnika (plus/minus):
# 24.1% United States (inace YT tvrdi da svaki mjesec 75% Amerikanaca gleda nes na YT)
# 7.4% Japan
# 4.9% Germany
# 4.1% India
# 3.8% United Kingdom
# 3.8% Italy
# 3.7% Mexico
# 3.6% France
# 3.6% Brazil
# 2.7% Spain
# 2.4% Canada
# 1.4% Russia
# 1.4% Poland
# 1.3% Australia
# 1.3% Saudi Arabia
# 1.3% Netherlands
# 1.1% Pakistan
# 1.1% Indonesia
# 1.0% Argentina
# 0.9% Turkey
# 0.9% South Korea
# 0.9% Greece
# 0.8% Thailand
# 0.8% Colombia
# 0.8% Philippines
# 0.8% Sweden
# 0.7% Egypt
# 0.7% Malaysia
# 0.7% Venezuela
# 0.7% Peru
# 0.7% Belgium
# 0.7% Romania
# 0.6% Taiwan
# 0.6% Austria
# 0.6% Switzerland
# 0.6% Portugal
# 0.6% Chile
# 0.6% Algeria
# 0.5% Hong Kong
# 0.5% Singapore
ostatak je ostalo...
samo od amerikanaca bi dobili hrpu love od reklama...
jedan zanimljiv citat davno procitan je bio da internet sve vise i vise pocinje liciti na kabelsku...
cijene su kod nas vece, po tvoj bi logici bilo, daj sta das.
ti si rekao cd kosta ovdje kao i vani.. ne ja
windwalker
01.09.2009., 18:36
Da li je moguće napraviti upload na neki od free storage servisa na netu tip getdropbox i onda sa tog mjesta uploadati filmove na facebook ili youtube.
Mislim da bi tako brže išlo jer ovako nema šanse da uploadama išta
Linkin Park
01.09.2009., 18:57
Za video tipa youtube odeš na upload video i samo klikneš na video i on uploada a za Facebook neznam.
A za fajlove RapidShare(do 200 MB ako nemaš accaunt)
:kava::kava::kava:
Sauron_zg
01.09.2009., 19:08
Da li je moguće napraviti upload na neki od free storage servisa na netu tip getdropbox i onda sa tog mjesta uploadati filmove na facebook ili youtube.
Mislim da bi tako brže išlo jer ovako nema šanse da uploadama išta
Pa potpuno ti je isto, jer je brzina tvoje veze ista (trebat će bi npr 2 sata i tu i tamo)... tehnološki je moguće, ali prijenos sa servera na server je uglavnom onemogućen zbog sigurnosti...
windwalker
02.09.2009., 13:27
Koje njesra, pa trebalo mi je oko 12 sati da uploadam 68 mb na youtube pomoću njihovog GEARS downloadera, pa što je to???
Sauron_zg
02.09.2009., 14:57
Koje njesra, pa trebalo mi je oko 12 sati da uploadam 68 mb na youtube pomoću njihovog GEARS downloadera, pa što je to???
Pa kakva je to veza? modem?? :ne zna:
Sa najslabijim paketom adsla (4mbit/256kbit) bi ti trebalo cca pol sata...
windwalker
03.09.2009., 12:44
Pa kakva je to veza? modem?? :ne zna:
Sa najslabijim paketom adsla (4mbit/256kbit) bi ti trebalo cca pol sata...
Pa da, to nema smisla
AnAna_mo
08.09.2009., 16:06
Od jutros ne mogu da otvorim YouTube, niti mogu gledati ijedan video s YT koji je postavljen na nekom forumu? Prvi put da se ovo događa, a nisam ništa prčkala niti mijenjala neke postavke..
Zna li možda netko u čemu je problem?
:confused:
Ovo se pojavi nakon 30-ak sekundi čekanja:
Vezi je isteklo vrijeme
Predugo čekanje pri povezivanju s www.youtube.com.
* Ova je stranica privremeno nedostupna ili prezauzeta. Pokušajte ponovno za nekoliko
trenutaka.
* Ako ne možete učitati niti jednu stranicu, provjerite mrežne postavke
vašeg računala.
* Ako je vaše računalo ili mreža zaštićeno vatrozidom ili proxyem, provjerite ima li
Firefox dovozlu pristupiti Internetu.
Gesualdo
13.09.2009., 15:51
Dobih ovakvu poruku na mejl :
Dear xy
Your video, xy, may have content that is owned or licensed by MyVideoRights.
No action is required on your part; however, if you are interested in learning how this affects your video, please visit the Content ID Matches section of your account for more information.
Sincerely,
- The YouTube Team
Video je se napravljen od emitiranog materijala HD materijala
Kužim ako ga izbriušu, ali me buni ovaj dio - No action is required on your part...
...?
scripta elegans fe
13.09.2009., 16:12
znaci da ti nista ne trebas raditi.. samo te obavjestavaju da ako ti video ispari da znas o cemu se radi...
Gesualdo
13.09.2009., 17:40
znaci da ti nista ne trebas raditi.. samo te obavjestavaju da ako ti video ispari da znas o cemu se radi...
Kužim to... Samo me zanima može li biti težih posljedica. Izgleda da imaju novi automatizirani sustav na YT kojieg koriste tv i filmske kuće kojim nekako autromatski traže takve filmove i šalju ovakve mejlove Audio ID and Video ID (http://www.youtube.com/t/contentid)
scripta elegans fe
13.09.2009., 18:19
mislis hoces li doma dobiti tuzbu zbog tog uploada? neces ne brini... :mig:
Bamboocha
13.09.2009., 19:46
još jedan moj problem:D idem gledat video nema zvuka ništa u nijednom videu!!!wtf??:confused::confused::ne zna:
HELP ME!!
Gesualdo
14.09.2009., 14:35
mislis hoces li doma dobiti tuzbu zbog tog uploada? neces ne brini... :mig:
Evo, jedan video i to ne onaj koji je dobio mejla sa "no action required" je obrisan i dobih porukicu i prijetnju sa pravnim posljedicama...
Dear Member:
This is to notify you that we have removed or disabled access to the following material as a result of a third-party notification by NetResult claiming that this material is infringing:
xy
Please Note: Repeat incidents of copyright infringement will result in the deletion of your account and all videos uploaded to that account. In order to prevent this from happening, please delete any videos to which you do not own the rights, and refrain from uploading additional videos that infringe on the copyrights of others. For more information about YouTube's copyright policy, please read the Copyright Tips guide.
If you elect to send us a counter notice, please go to our Help Center to access the instructions.
Be aware that there may be adverse legal consequences in your country if you make a false or bad faith allegation of copyright infringement by using this process.
Sincerely,
YouTube, Inc.
scripta elegans fe
14.09.2009., 15:01
and refrain from uploading additional videos that infringe on the copyrights of others.
pa upozoravaju te, sad nes dobit nis.. ali ako nakon ovog upozorenja dignes 200 videa koji krse njihova pravila postoji sansa da se digne tuzba...
vatra-vatrica
17.09.2009., 10:54
Kako se izraduju videi na youtubu poput recimo ovoga? :D
http://www.youtube.com/watch?v=niS64WcrGQ4
znaci, da nije snimano mojom kamerom, nego video sastavljen od vec postojecih videa, ili isto tako slika?
YouTube sucks.
Neću više nikad ništa gledati na njemu jer mi je izbrisao account s 30-40 uploadanih videa određenog izvođača,
Prvo mi je prorijedio mjuzu i upozorio me da više ne uploadam, ja sam uploadao nanovo istu stvar ali promjenio ton, onako da bude u višem tonalitetu a ipak slušljiv, ali ni to nije pomoglo, stalno kao dobivaju pritužbe nositelja autorskih prava.
I šta onda staviti, jedino neku stvar koju si sam skladao i sam napravio video, i šta onda YouTube po tome bi trebao značiti, - hrpa amaterskog smeća
Odj..
maky3685
25.09.2009., 20:34
imam blem s yubitom.. zadnje vriijme jako sporo se ucitava vidio. prije je bilo normalno,a sad bilo koji clip se sporo ucitava , najlošiji do najkvalitetnijeg.... t com 4/256 veza. ima neko deju što je?
xPsycho
26.09.2009., 16:14
provaj pocistit malo s ccleanerom...
Da ne otvaram novu temu...
Zašto na YouTubeu više ne mogu pisat komentare?! :confused:
Uopće neće, kliknem na 'Post Comment', slika mi se podigne na video, kliknem na 'Reply' - uopće ne reagira, kao ni na onaj palac gore-dolje...
To traje već mjesec-dva.
Koji im je vrag?
Zna li itko? :ne zna:
Imam problem sa youtubom, ne ucitava videa do kraja. Niti jednog. Dođe do pola, pa stane. Onda ja prebacim par sekundi dalje, i pocne loadati od tog mjesta do kraja :ne zna: Sa svim explorerima jednako, pojavilo se to prije cca par dana :ne zna:
Inquisitor
29.10.2009., 23:52
Dakle, trebam pomoć za youtube.
naime, ne mogu se logirat sa usernameom i passom, ne znam zašto, uvijek dosad mogao.
nikako ne uspijevam, a hvala bogu, imam par videa, da se logiram nanovo s novom e-mail adresom mi malo glupo.....
btw. imam i vise e-mail adresa, neam pojma koju sam koristio........
dakle, znate li koji način da to otkrijem??
help
(nisam ja kriv, sve mi mozzila pamtila i usnename i passove, sad se izbrisalo)
Afrofeet
08.11.2009., 22:17
jel netko ima problema s youtubeom ovih dana?! na tcomu sam, s raznih torrenta skida između 400-500 kb/sec, sve fino radi, osim youtubea, strašno sporo.
xPsycho
08.11.2009., 22:21
da kako kada ...
to je do njih nije do nas, ni do nasih usluga
Bamboocha
29.11.2009., 12:57
eto eda ne otvaram novu temu pisat ću ovdje...imam problem s youtubom.kad idem uplodat video nakon što izaberem file koji ću uplodat izbaci mi ovo!
mene još uvijek ovo muči....imam FF 3.5.5
Yvancheen
29.11.2009., 13:21
ovako, htio bi se registrirati na jubito ali mi pise ovo
In order to sign you up for YouTube, we need to log you out of your Google Account before starting the sign-up process.
i tako svaki put iako nemam uopce ukljucenu google stranicu.. moze pomoc?
scripta elegans fe
29.11.2009., 13:22
ovako, htio bi se registrirati na jubito ali mi pise ovo
In order to sign you up for YouTube, we need to log you out of your Google Account before starting the sign-up process.
i tako svaki put iako nemam uopce ukljucenu google stranicu.. moze pomoc?
zato sto su ti ostali vjerovatno cookies od mail...
Yvancheen
29.11.2009., 13:47
aha, znaci obrisem cookiesa? i kakve veze imaju uopce google i youtube, da se nemogu registrirati zbog googla?
scripta elegans fe
29.11.2009., 14:16
google je kupio youtube, te omogucio da svoj google acc koristis kod youtubea (kao i ostalih servisa koje ima google :zubo: )...
Yvancheen
29.11.2009., 14:47
ooo zahvaljujem nisam znao
zli_biker
08.12.2009., 21:07
naslov teme je pitanje koje me zanima. neznam kako postavit svoj video koji sam snimio mobitelom na you tube, ak mi neko moze malo pomoc bio bi mu jako zahvalan.
VolumeUp
08.12.2009., 21:47
http://www.youtube.com/watch?v=9w-gQAwS2uc
zna li tko kako rijeshiti problem kod smrzavanja videa u full screen modu?
dakle sve lijepo ide ali kad kliknem na full screen kroz desetak sekundi se slika smrzne(zvuk ide dalje)... ako vratim na slikuu normali sve ide normalno dalje :ne zna:
xPsycho
09.12.2009., 17:52
zna li tko kako rijeshiti problem kod smrzavanja videa u full screen modu?
dakle sve lijepo ide ali kad kliknem na full screen kroz desetak sekundi se slika smrzne(zvuk ide dalje)... ako vratim na slikuu normali sve ide normalno dalje :ne zna:
instaliraj novi flash player ?
pocisti komp s ccleanerom? :ne zna:
instaliraj novi flash player ?
pocisti komp s ccleanerom? :ne zna:
mah koristim tuneUP za te poslove... a najnoviji flash mi je instaliran..
tak da nemam pojma... u svim browserima isti problem...
molim vas da li je moguce i preko kojeg servisa uploadati video u formatu 16:9?
da li youtube to omogucuje?
hvala, pozdrav
molim vas da li je moguce i preko kojeg servisa uploadati video u formatu 16:9?
da li youtube to omogucuje?
hvala, pozdrav
Youtube, naravno.
zelimguildwars
21.12.2009., 23:43
Zivim u stud domu u Zgu i net nam je u BANANI !
Brzina preko dana je max 40KB/SEC, u sitnim satima 120KB/SEC !!
Mjerio sam neki dan.
Tako da kad gledam video na youtubeu OBAVEZNO moram stopirati na pola sata (doslovno) da se loadira. Ako je neki HQ video, nema smisla ga ni otvoriti.
Ali danas sam slucajno otvorio jedan video koji me prebacio u nekakav Vevo kanal i SVI videi iz tog kanala su HQ i otvore se doslvno 10000000 puta brze nego ostali videi. Tj cim kliknem na video, otvori se SKROZ LOADIRAN !
Kako je to moguce ako uzmete u obzir da ostale, najjadnije videe moram cekat najmanje 10min da se loadiraju do pola, Vevo videi budu doslvno iste sekunde loadirani do kraja :confused:
Totalno mi nije jasno.
Googlao sam malo po netu i kuzim ja sta je tocno Vevo, al kojom logikom im se tako munjevito video dize nije mi jasno.
Evo primjer.
Ovo je obicni youtube video lose kvalitete koji mi se loada 10ak minuta.
http://www.youtube.com/watch?v=KVmMGjeI4g8&feature=related
Ovo je Vevo video koji mi se iste sekunde loada ko da ga gledam direkt sa kompa:
http://www.youtube.com/watch?v=XPpTgCho5ZA&feature=related
Pozdrav!
Neznam gdje da svrstam ovu temu pa eto stavih ovdje.
Dakle ovako, radi se o autorskim pravima glazbe koja se stavlja na video-e koji se uploadaju na youtube.
Konkretno da objasnim, sviram bass gitaru i napravio sam cover jedne pjesme "simply re - sunrise" - manje bitno, obradio sam video u Adobe Premiere pro-u i na ono moje sviranje sam stavio u videu da svira originalna stvar. Uploadao sam video i video zapis je ostao, a audio su mi zbrisali, kao da je zaštićen autorskim pravima.
Molio bih konkretne odgovore kako to izbjeći ili što napraviti, jer vidim da ljudi isto tako rade covere što bubnjeva, gitara, bass-a i svih ostalih instrumenata sa originalnim pjesmama u pozadini i nikada im nije maknut audio zapis.
hvala!
matko20
14.01.2010., 12:58
ja se ispricavam ako sam na krivo mjesto stavio temu...ovako zanima me dali je istina da se preko youtubea moze zaradit..tj.da kad stavim neki video i kad ga neko pogleda da dobim nesto sitno novaca...ja sam to negdje procitao ali mi je to jako sumljivo?
pitaj vidovitog Milana, on ga je kupio i sve ti je lijepo objasnio, evo i linka:
http://www.youtube.com/watch?v=PAjUDcn7Xzc
:D
ja se ispricavam ako sam na krivo mjesto stavio temu...ovako zanima me dali je istina da se preko youtubea moze zaradit..tj.da kad stavim neki video i kad ga neko pogleda da dobim nesto sitno novaca...ja sam to negdje procitao ali mi je to jako sumljivo?
krivo si pročitao.
postoji youtube zarada koja je vezana za adsense ali ne zarađuješ od pogleda videa nego ukoliko netko klikne na oglas koji se nalazi na videu (u donjem djelu).
e ali postoji caka. naime google/youtube je takvu zaradu za sada odobrio osobama koje žive u području amerike, australije i još mislim 2-3 zemlje među kojima nije ni blizu hr nijedna (mislim čak nijedna euro zemlja da nema)
s druge strane moraš imat masu videa s masu posjeta
i to je to...ukratko radi se o adsenseu vezanom za youtube
imaš više na linku: http://www.youtube.com/partners
matko20
14.01.2010., 23:35
krivo si pročitao.
postoji youtube zarada koja je vezana za adsense ali ne zarađuješ od pogleda videa nego ukoliko netko klikne na oglas koji se nalazi na videu (u donjem djelu).
e ali postoji caka. naime google/youtube je takvu zaradu za sada odobrio osobama koje žive u području amerike, australije i još mislim 2-3 zemlje među kojima nije ni blizu hr nijedna (mislim čak nijedna euro zemlja da nema)
s druge strane moraš imat masu videa s masu posjeta
i to je to...ukratko radi se o adsenseu vezanom za youtube
imaš više na linku: http://www.youtube.com/partners
ok hvala ti puno
Imam problem i zanima me vaš odgovor.
Kad oću gledat bilo koji video na internetu, dakle ne samo youtube, slika mi užasno šteka odnosno cijeli video... kao da ide frame po frame ili pusti video punih 10ak sekundi i onda zašteka i nastavi. Nervira me to jer volin masu toga gledat, a ovako nema šanse... mislila sam da je do mozille, pa sam išla otvorit na IE ili chrome al ista stvar. Apdejtala sam flash player, opet isto... imate neki prijedlog?
Sauron_zg
29.01.2010., 14:22
imate neki prijedlog?
internet veza je zagušena?
imate neki prijedlog?
Ako je to ono na što mislim da misliš, ne možeš tu previše...
Youtube diskriminira posjetitelje po državi iz koje pristupaju. Tako svojim Amerikancima daju puno veće brzine za streamanje videa nego nama Hrvatima. Pa se zato nama brže vrti video nego se stigne skinuti. Moje rješenje je da kad otvorim video na Youtubeu, odmah ga pauziram i čekam da se učita (nekad do kraja, nekad 2/3). Onda ga pustim...
ne vjerujem da je net zagušen... dakle ne radim ništa posebno, bude otvorena stranica dvije, pustim da se buffera do kraja i onda pustim, al šteka li ga šteka da popizdim :D
ne vjerujem da je net zagušen... dakle ne radim ništa posebno, bude otvorena stranica dvije, pustim da se buffera do kraja i onda pustim, al šteka li ga šteka da popizdim :D
Jesu to oni neki "kak ti" kvalitetni videi? Moguće da ti je komp preslab da vrti takav kvalitetniji video unutar browsera. Probaj ga skinut na komp pa onda pokrenut...
xPsycho
29.01.2010., 16:18
nove drivere od graficke provaj stavit :ne zna:
Randall Flagg
29.01.2010., 16:44
Meni zadnjih par dana YouTube užasno sporo radi, sve ostalo ide ok, samo YouTube učitava video klipove jako jako sporo.... :ne zna:
xPsycho
29.01.2010., 22:07
meni ide pristojno :ne zna:
..nails..
04.02.2010., 18:11
Ne znam da li ovo spada tu, ali ne znam kamo postavit pitanje..
Uglavnom, zanima me da li je istina neš što sam načula..... ako ja postavim na youtube neki video o....nebitno čemu, kako se veže kravata, da dobivam lovu svakim klikom, odnosno pregledavanjem videa...? Ako da, kako to funkcionira..?? :rolleyes:
Ne znam da li ovo spada tu, ali ne znam kamo postavit pitanje..
Uglavnom, zanima me da li je istina neš što sam načula..... ako ja postavim na youtube neki video o....nebitno čemu, kako se veže kravata, da dobivam lovu svakim klikom, odnosno pregledavanjem videa...? Ako da, kako to funkcionira..?? :rolleyes:pregledavanjem videa NEMA LOVE...jedini način zarade je postaviti oglase na video pa ako netko klikne zaradiš (isto kao i adsense)...al' ima malo problema:
1. ne podržavaju hrvatsku još uvijek niti ijednu nama blisku zemlju (mislim da su u igri amerika, novi zeland, australija)
2. moraš imat jako puno posjeta na video da bi uopće mogao zarađivat inače te neće primit u "svoj klub"
3. moraš imat masu videa da bi bio primljen...
Pozdrav ekipa,
Imam problem sa ućitavanjem clipova na ovoj stranici
http://videoteka.novatv.hr/multimedia/nasa-mala-klinika-ep-06.html
Jednostavno neče da mi učita ni jedan klip nego piše učitavanje... i tako ostane a na youtube hoče gledat clipove.Što trebam napraviti.Hvala!
xPsycho
10.02.2010., 12:01
Pozdrav ekipa,
Imam problem sa ućitavanjem clipova na ovoj stranici
http://videoteka.novatv.hr/multimedia/nasa-mala-klinika-ep-06.html
Jednostavno neče da mi učita ni jedan klip nego piše učitavanje... i tako ostane a na youtube hoče gledat clipove.Što trebam napraviti.Hvala!
napravi ovako
http://www.forum.hr/showthread.php?t=469571
pomoc ce 99 %
potatooo
11.02.2010., 21:52
jel mi netko može reći koji su filmovi najgledaniji u povijesti you tube i koliko ih je ljudi gledalo
xPsycho
11.02.2010., 22:13
jel mi netko može reći koji su filmovi najgledaniji u povijesti you tube i koliko ih je ljudi gledalo
Charlie bit my finger - again !
158,843,866 views
ubiti stisni ode i vidi (http://www.youtube.com/videos?lg=EN&s=mp&t=a)
Mislim da bi ovo moglo nekome koristiti:
Našao sam dobar program za skidanje sa YouTube-a. U opcijama samo izaberete u što želite konvertirati i stisnete gumb Download.
Za konvertiranje YouTube videa u MP3, WAV ili AUDIO CD (odmah ga sprži) kliknite ovdje (http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-YouTube-to-MP3-Converter.htm)
Za konvertiranje YouTube videa u AVI, FLV ili MP4 kliknite ovdje (http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-YouTube-to-iPod-Converter.htm)
Za upload na YouTube kliknite ovdje (http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-YouTube-Uploader.htm) (Može automatski konvertirati video i uploadati ga, u slučaju da taj format YouTube ne podržava)
Program može skidati:
Pojedinačni YouTube video
Cijelu YouTube playlistu
Sve video klipove sa nekog YouTube kanala
Video responze
Sve najdraže video klipove nekog YouTube korisnika
Ako želite skinuti samo neke klipove samo pritisnete na gumb "Videos..." i izaberete što želite skinuti
Trebala bi mi pomoć vezano uz upload filmova na youtube. Uglavnom problem je ovakav, prilikom uploada u bilo kojem formatu dešava mi se da audio filma ne valja ukoliko se gleda na iphoneu. Zanima me je li itko od vas imao ovakav problem i zna li itko kako ga eliminirati. Bitno je napomenuti da mi na lapu i kućnom računalo radi bez problema. Također ostali filmovi s youtubea prilikom gledanja na iphoneu imaju sasvim normalan ton. Dakle gdje griješim, zna li itko? Hvala unaprijed!
Jel i vama Youtube u zadnje vrijeme izgleda nekako drukčije?
xPsycho
26.02.2010., 18:53
Jel i vama Youtube u zadnje vrijeme izgleda nekako drukčije?
Ponekad. Vjerovatno testiraju novi izgled :)
Kako izvještava Ars Technica, a prenosi Mashable, u dokumentu "You Tube Help" pronašli su ovaj točno određeni datum koji se odnosi na pomoć u vezi podrške za preglednike:
“Kada stariji preglednik ne podržava više You Tube, što to znači?" - "Podrška prestaje dana 13. ožujka. Prestanak podrške u osnovi znači da će neke buduće posebnosti na YouTubeu biti izdane, a koje neće moći raditi u starijim preglednicima", stoji na stranicama YouTube-a.
Web stranica Ars Technica također je objavila ovaj screenshot koji prikazuje upozorenje da će You Tube uskoro izbaciti podršku za IE 6.
Google, u čijem se vlasništvu nalazi YouTube nije jedini koji ubija podršku za zastarjeli preglednik. Nekoliko vlada europskih država, među ostalim Njemačke i Francuske, zbog sigurnosnih problema savjetovale su svojim građanima da prestanu koristiti IE 6 te su ih uputili na druge internet preglednike koji ne pripadaju Microsoftu kao što su Firefox, Safari, Chrome.. i drugi.
Napokon! Što prije umre IE6, to bolje...
Kako sad skidat clipove sa Youtuba? Nema više URL-a, ili su ga sakrili a ja ne mogu nać?
1. otvori video clip
2. obriši gore adresu
3. pasteaj ovo:
javascript:window.location.href%20=%20'http://youtube.com/get_video?video_id='%20+%20yt.getConfig('SWF_ARGS' )['video_id']%20+%20%22&fmt=22&l=%22%20+%20yt.getConfig('SWF_ARGS')['l']%20+%20%22&sk=%22%20+%20yt.getConfig('SWF_ARGS')['sk']%20+%20'&t='%20+%20yt.getConfig('SWF_ARGS')['t'];
4. stisni enter
5. spremi clip ;)
teribile
14.03.2010., 17:47
Kako uploadat video na you tube a da bude u 16:9.Ja sam pretvarao videa u razne formate i u 16:9 ali kad uploadam bude 4:3 s crnim rubom .
Lampard#8
25.03.2010., 13:20
Srušila se početna stranica na YouTube-u
ma padala je puno puta u zadnje vrijeme...Promjenili su dizajn youtubea(bar kod mene)...I jedna stvar koja me frustrira jako...Npr. kad gledam star trek il nes slicno u dijelovima,stavim fullscreen,i prije je ostao fullscreen izedju partovia,i sve do kraja playliste,ali unatrag par dana nije tak..nakon svakog videa makne fullscreen,a meni se nikak neda dizat iz kreveta svakih 10 min da stavljam fullscreen...
Su bas to morali mjenjat?? konji :S
caesar-caesar
03.04.2010., 16:58
jesam ja fulao sve ove godine ili je ovo nova stvar? :confused:
http://www.youtube.com/movies
ak sam fulao onda :facepalm:
ako nisam, onda youtube :top:
jesam ja fulao sve ove godine ili je ovo nova stvar? :confused:
http://www.youtube.com/movies
ak sam fulao onda :facepalm:
ako nisam, onda youtube :top:
to ti vec duze vremena stoji..imas i serije i to,ali mi nemamo ni trecinu materijala koja je dostupna americi...
scripta elegans fe
04.04.2010., 00:59
Promjenili su dizajn youtubea(bar kod mene)...
ovo je prepreprestrašno... :(
xPsycho
06.04.2010., 20:58
užas stvarno, više se ne mogu snaći :(
e, imam pitanje. :-)
Kako da si postavim da kad gledam neki clip, i onda upišem neki drugi u search , da mi se ovaj koji već gledam ne prekine nego da mi se smanji u lijevi gornji kut , a istovremeno mi se prikažu rezultati pretrage?
tnx unaprijed
Sauron_zg
08.04.2010., 13:03
e nikako :kava:
otvori novi tab i tipkaj tamo
khm, znam troje ljudi kojima se clip ne prekida.. ugl. moguće je. pitala sam, nemaju pojma zasto im je to tako.:rolleyes:
tražila sam po youtubeu, i postavkama i nisam uspjela naći.
kaj tu nikome nije tako? :confused:
grr
Forumaši, kako se sada skida video sa you tube. Po novom se ne vidi URL videa koji se gleda, znade li netko nešto. Hvala !
xPsycho
13.04.2010., 10:21
vidi se ...
vidi se ...
Vidi se, ali programi i add-oni koji su radili sa prijašnjim YT snimcima, sad ne rade. Očekuje se upgrade :)
marijana6708
14.04.2010., 23:13
znam da sam fulala temu, ali ovdje sigurno netko zna to što meni treba,
naime, htjela bi s ove stranice http://www.coolinarika.com/zdravlje/videovjezbe skinuti video vježbe, a ne znam kako...
nadam se da mi netko može pomoći i to što prije...
marijana6708
14.04.2010., 23:16
pošto sam ovdje nova i ne snalazim se, odgovor mi možete poslati na mail; marijana.marijanovic@hotmail.com
hvala unaprijed...
Koristi Firefox i instaliraj DownloadHelper ekstenziju. Kad to napraviš, dalje je vrlo jednostavno. Vidjet ćeš.
Ali moraš prvo pokrenuti na stranici onaj video koji želiš skinuti!
Beep...
23.05.2010., 17:29
Zanima me kako da rastavim video na više dijelova kad ga stavljam na Youtube, pošto je ograničenje 10 min ili 2 GB?
Hvala!
Izreži ga s nečim, imaš Windows Move Maker ako ti se ne da gnjavit s ostalim programima.
Ja koristim VirtualDubMod.
Zanima me kako da rastavim video na više dijelova kad ga stavljam na Youtube, pošto je ograničenje 10 min ili 2 GB?
Hvala!
Rastavljanje videa nema nikakve veze s samim Youtubeom. To je kao da dođeš na temu o npr. Toyoti i pitaš za upute kako doći od Zagreba do Frankfurta.
A inače... Nekim programom koji može razdijeliti video. Npr. VirtualDub.
ScaredBone
29.05.2010., 23:00
Pozdrav ljudi evo ja i moj kolega smo napravili jedan mali show!!!!
Show smo napravili iz zezancije i da nam nebude dosadno pod praznicima...
Pa evo nas prvi video nadam se da ce vam se svidjeti..
ScaredBone Show
http://www.youtube.com/watch?v=9lz4AZZBGQw
i ovdje je naš kanala: http://www.youtube.com/user/ScareDBone5
i ako vam se sviđa :
-*****╔═╦╗╔╦═╦═╦╦╦╦╗╔═╗*****-
-*****║╚╣║║║╚╣╔╣╔╣║╚╣═╣*****-
-*****╠╗║╚╝╠╗║╚╣║║║║║═╣*****-
-*****╚═╩══╩═╩═╩╝╚╩═╩═╝*****-
ScaredBone
30.05.2010., 08:45
Pozdrav ljudi evo ja i moj kolega smo napravili jedan mali show!!!!
Show smo napravili iz zezancije i da nam nebude dosadno pod praznicima...
Pa evo nas prvi video nadam se da ce vam se svidjeti..
ScaredBone Show
http://www.youtube.com/watch?v=9lz4AZZBGQw
i ovdje je naš kanala: http://www.youtube.com/user/ScareDBone5
i ako vam se sviđa :
-*****╔═╦╗╔╦═╦═╦╦╦╦╗╔═╗*****-
-*****║╚╣║║║╚╣╔╣╔╣║╚╣═╣*****-
-*****╠╗║╚╝╠╗║╚╣║║║║║═╣*****-
-*****╚═╩══╩═╩═╩╝╚╩═╩═╝*****-
Možete ostaviti komentara,da vidim sta trebamo poboljšati i tak to..:
Crometeo
01.06.2010., 08:23
Neznam jel se to samo meni događa...ali kad idem upat jedan video na youtube pojavi mi se ova poruka:
This video contains an audio track that has not been authorized by WMG. The audio has been disabled.
Jel ima tu rješenja...i šta da radim?..Hvala
Očito nemaš prava na neku pjesmu u videu. Rješenje? Kupi prava. :ne zna:
vec par dana imam problema s youtubeom. ne mogu se logirat, kliknem sign in i kao ucitava i onda izbaci The connection was reset. koristim mozilu. probao sam i na operi,safari,google chrome i opet isto. zna li netko u cemu je problem?
todaytonight
21.06.2010., 13:33
vec par dana imam problema s youtubeom. ne mogu se logirat, kliknem sign in i kao ucitava i onda izbaci The connection was reset. koristim mozilu. probao sam i na operi,safari,google chrome i opet isto. zna li netko u cemu je problem?
idi u > My Internet Connections > Properties > Internet Protocol TCP/IP
make sure the following are ticked and selected:
> IP address automatically
> DNS automatically
for some reason, those got ticked off, maybe you downloaded something that has triggered the cause, maybe some feature on the Google toolbar ... could be anything
if your comp automatically ticks it off again, check it in again, then sholuld be OK
:top:
plavastolica
26.06.2010., 02:58
skinuh jedan filmić cca.40 min
i sad to mislim stavit na youtube
no pošto na yotube može video od 10 min moram na 4 djela
pitanje je:
kojim programom da to podijelim u djelvoe a da nije windows movie maker
film je u MPEG Video Formatu
Josip321
30.07.2010., 12:02
Može li mi tko reći u čemu bi mogao biti problem sa youtube-om. Naime od jučer kada pritisnem play na prozoru piše: An error occurred, please try again later.
Axl__Rose
10.08.2010., 19:08
Svaki put kad gledam video na youtube steka mi zasto ??????
Molim pomoć :eek::(
Crometeo
10.08.2010., 19:17
Hmmm....možda ti se video nije učitao do kraja?...
Stvarno može biti milijardu razloga. Ili to što Crometeo kaže, ili ti se možda nešto vrti u pozadini pa ti opterećuje komp pa šteka. Ili možda imaš preslab komp za vrtiti one HD klipove pa šteka. Tko zna... :ne zna:
Crometeo
10.08.2010., 19:21
Stvarno može biti milijardu razloga. Ili to što Crometeo kaže, ili ti se možda nešto vrti u pozadini pa ti opterećuje komp pa šteka. Ili možda imaš preslab komp za vrtiti one HD klipove pa šteka. Tko zna... :ne zna:
Probaj ugasit utorrent ili zaustavit ako nešto skidaš...
Axl__Rose
11.08.2010., 12:58
Stvarno može biti milijardu razloga. Ili to što Crometeo kaže, ili ti se možda nešto vrti u pozadini pa ti opterećuje komp pa šteka. Ili možda imaš preslab komp za vrtiti one HD klipove pa šteka. Tko zna... :ne zna: isto tako mislim i ja da je komp pre slab jer svaki video u HD kvaliteti steka :kava:
Ja,Lucifer
26.08.2010., 08:22
Doš'o i hrvatski na jubito.
Malo kasno ti odgovaram, ali možda ti pomogne. Zna često biti do firefoxa. Ako ga koristiš, baci to smeće i instaliraj Operu, ili Chrome ako imaš slabiji komp.
Hmm, u zadnje vrijeme mi skoro svaki video koji gledam na YouTubeu blokira.
Jel' ima još nekoga kome šteka YT?
Prije mi nije bilo nikakvih problema.
Ne gledam HD-videe, gledam u najslabijoj kvaliteti 320p; ne skidam ništa...
Pitao sam frenda i on kaže da mu nešto šteka, sad vidim i Axl__Rose isto neš' šteka. Koristim FF.
Jel imao netko u zadnja dva dana problema s uploadom na YouTube? Ja nemrem ništa uploadati otkad sam prešla na Iskon. Gotovo sam 100% sigurna da je u Iskonu problem (brzina interneta mi strašno padne kad uploadam; download na 0.80 Mb/s, a upload na 0.05), ali rekoh, ajde da ipak provjerim. Za svaki slučaj.
ja uploadajem bez problema :)
To sam i mislila. Thanks.
Zna netko razlog zasto mi se youtube filmici jako sporo ucitavaju?
Kad skidam filmove,bez problema dodem do brzine od 500 kb/s,ostale video stranice isto nisu problem,ali youtube je jako spor:(
Nedoreceni
13.09.2010., 01:52
Prije nekoliko godina sam uploadao video na youtube i zaboravio na njega, dok mi jucer nije stigao mail u kom pise da neka stranica ima autorsko pravo na njega.
Otvorim video i vidim da je poprilicno popularan (3000000 pogleda).
Stranica koja (navodno) ima autorsko pravo na video od mene trazi da stavim njihov link u sidebar ili ce ga ugasit.
Sad me interesira jeli to nekakva prevara...
Video je reklama za skolu stranih jezika. Ne vidim kako mogu imati autorska prava na reklamu :ne zna:
Moze nekakav savjet?
Trebam li kontaktirati youtube i kako?
Mislim da je to prevara.
Oni trebaju kontaktirat youtube, a ne tebe. Youtube pokazuje taj video, tako da su oni odgovorni.
ili ce ga ugasit.
Kako će oni ugasit video :rofl:
Možda imaju autorska prava na audio koji si koristio u videu?
Jesi ti snimio tu reklamu ili si samo reklamu koju je netko drugi napravio uploadao na YT?
Nedoreceni
16.09.2010., 14:03
Mislim da je to prevara.
Oni trebaju kontaktirat youtube, a ne tebe. Youtube pokazuje taj video, tako da su oni odgovorni.
Kako će oni ugasit video :rofl:
Youtube me kontaktirao.
Jesi ti snimio tu reklamu ili si samo reklamu koju je netko drugi napravio uploadao na YT?
Samo sam uploadao reklamu koju je netko drugi napravio.
Ali reklama je za drugu firmu, a ne za stranicu koja (navodno) ima autorska prava.
scripta elegans fe
16.09.2010., 19:50
Youtube me kontaktirao.
s kojeg maila?
Youtube me kontaktirao.
Samo sam uploadao reklamu koju je netko drugi napravio.
Ali reklama je za drugu firmu, a ne za stranicu koja (navodno) ima autorska prava.
Evo što piše na YT-u. Important: Do not upload any TV shows, music videos, music concerts, or commercials without permission unless they consist entirely of content you created yourself.
Tako da nije nemoguće da je netko stvarno našao svoju reklamu na tvom accountu i odlučio nešto poduzeti. Mislim, ne tvrdim da je zbilja tako, samo kažem da nije nemoguće.
E sad, ako zbilja sumnjaš da ta stranica ima autorska prava... Ne znam, ignoriraj sve to? Čekaj da vidiš dal će YT maknuti video. Ako ga maknu, znat ćeš da te nitko nije pokušavao prevariti. Ostat ćeš bez tog videa, ali jbg, pravila su jasna. Druga je stvar što ih se malo tko pridržava. :ne zna:
Lako moguće da je i konkurencija naišla na taj video i odlučila ga prijaviti. :ne zna:
krimtim33
19.09.2010., 16:12
e pozdrav ljudi...
aj može mala pomoć.. može li mi netko objasniti što se događa s you tube - om??? već duže vrijeme kad odem slušati muziku na you tube, louda mi pismu do najviše 30 sek. i ne ide dalje.. je li možda preopterečenost servera ili je do moje mriže??
hvala..
Ja sam u zadnje vrijeme imala problema samo s uploadom, ali to je bilo zbog Iskona, ne zbog YouTubea. :ne zna:
Me, myself & I
22.09.2010., 21:55
Zašto kad odaberem HD rezoluciju video počne blokat, vidim tipa svaki 5 frame??? Video se cijeli loada i opet ista stvar tak da nije stvar u tome.
* sry ako je krivi pdf
Prvi i osnovni problem je da ti je preslab komp (preslabi CPU).
Svaki film ima svoju rezoluciju (npr. za 720p filmove ona je 1280×720). Također i veličina tvog prozora za gledanje videa ima svoju rezoluciju. Kad gledaš filmiće, tvoj komp treba prilagođavati (preračunavati) rezoluciju filma veličini prozora za gledanje. Što je ta razlika veća, to komp ima više posla pri preračunavanju. Ako uz to nije dovoljno moćan, događa se trzanje pri gledanju. Poanta svega je da trebaš video gledati u prozoru što sličnijih dimenzija dimenzijama filma (po mogućnosti identičnih dimenzijama). A to pak u prijevodu znači da kad gledaš HD film, da ga trebaš gledati u full screenu sa rezolucijom na svom kompu što sličnijom rezoluciji filma. Za 720p je poželjno da tvoja rezolucija bude 1280×720 ili bliska tome.
Druga stvar u toj cijeloj priči je sami browser koji se nalazi između samog filma i tvog kompa te tako dodatno usporava cijelu stvar. Dakle, poželjno je da si skineš film na hard i onda da ga pokreneš s nekim video playerom (opet, u što sličnijoj rezoluciji rezoluciji filma).
Me, myself & I
23.09.2010., 10:00
ok thx
Vidjela sam puno takvih ajmo reć klipova.Bude pjesma,ali nema spota već bude neki slideshow ili cijelo vrijeme stoji jedna slika.Pa me zanima kako se to radi.
DaemonZG
13.11.2010., 01:36
Molim znalce za pomoć oko skidanja spotova sa Youtubea i neta općenito. Prije nekog vremena sam si omogućila download pomoću RealPlayera i išlo je dobro do nedavno. kad mišem pređem preko videa, desno gore u kutu pojavi mi se ikona Download this video. I kad mu zadam naredbu skidanja fajla, neće i napiše "Unable".
U čemu griješim? molim savjete i preporuke.
jel moguće da je do formata?
Molim znalce za pomoć oko skidanja spotova sa Youtubea i neta općenito. Prije nekog vremena sam si omogućila download pomoću RealPlayera i išlo je dobro do nedavno. kad mišem pređem preko videa, desno gore u kutu pojavi mi se ikona Download this video. I kad mu zadam naredbu skidanja fajla, neće i napiše "Unable".
U čemu griješim? molim savjete i preporuke.
jel moguće da je do formata?
Moguće je da ti treba bolji program. Skini Youtube HD Downloader.
The FartMachine
05.12.2010., 20:51
Bok ljudi! Mene zanima jel zna netko za hrvatski youtube clip, tipa boxxy ili ray william johnson, ono neka cura ili lik se snimaju i pricaju gluposti?? :D Zanima me jel se i kod nas taj trend prosirio, al nisam uspio nac nista, neznam kaj da upisem vise :ne zna: :rofl:
The FartMachine
12.12.2010., 22:25
Vidim da je tema izrazito posjećena s obzirom na brzinu odgovora :rofl:
Imaš onog gastoza il kak se već zove
http://www.youtube.com/watch?v=TQZHVHLoMkA
Vokinho
17.12.2010., 14:49
treba mi pomoc... htio bi staviti jedan video na youtube.. registriran sam i sve.. i video mi je u wma.. sad me interisira jel mogu u tom formatu staviti na youtube ili moram convertirati u neki drugi i ako moram jel znate neki program za to ? HITNO MI TREBA... HVALA UNAPRIJED ! :)
možeš. uostalom šta pitaš gluposti. probaj :S
Youtube me razocarao.Frend imao oko 4 godine svoj profil preko 600 sub i preko 10 000 komentara/view i onda ovo se desi.Njegov profil je bio o pervanu i nista vise
Račun d0mag0j usluge YouTube ukinut je jer smo primili više obavijesti treće strane o kršenju autorskih prava tužitelja, uključujući:
* Aquarius Records
A vidite ovo
http://www.youtube.com/watch?v=p8BzLpOfEFQ
UPOZORENJE VIDEO JE ODVRATAN-TEXT
krimtim33
27.12.2010., 22:26
e pozdrav ljudi...
da li vama u zadnje vrijeme šteka youtube, tj. da li vam sporo ili nikako load - a pjesme?
e pozdrav ljudi...
da li vama u zadnje vrijeme šteka youtube, tj. da li vam sporo ili nikako load - a pjesme?
ne
NaskoWolf
29.12.2010., 15:41
e ovako vec danima trazim kako ovo napraviti na youtubu ako netko zna neka mi se javi jer ja neam pojma kako:ne zna::ne zna::ne zna::ne zna::ne zna:
unaprijed hvala :)
http://img42.imageshack.us/i/81405439.jpg/
ursula1000
29.12.2010., 17:59
pa hebemu ako već danima tražiš ne znam kak nisi saznao da se radi o reklamama. Korištenje sličice odnosno bannera namijenjeno je samo za partner, brendirane kanale. Pretpostavljam da takvo što google vrlo vjerojatno i masno naplaćuje
Rađe guglaj kako im postati partner (http://www.wikihow.com/Become-a-YouTube-Partner) :D
NaskoWolf
29.12.2010., 18:30
pa hebemu ako već danima tražiš ne znam kak nisi saznao da se radi o reklamama. Korištenje sličice odnosno bannera namijenjeno je samo za partner, brendirane kanale. Pretpostavljam da takvo što google vrlo vjerojatno i masno naplaćuje
Rađe guglaj kako im postati partner (http://www.wikihow.com/Become-a-YouTube-Partner) :D
hahahahah a jbg nisam na to obracao paznju ok hvala necu dalje trazit :D:D:rofl:
zizoMAN1A
30.12.2010., 11:28
http://www.youtube.com/watch?v=XEhC1d1edS0
evo jedan video, snimljen iz dosade za zezanciju.
Bok, ljudi. Trebao bi nekog čovjeka koji bi mi objasnio princip povezivanja videa s videom na youtubeu. Kad uključimo video sa desne strane su poveznice na druge videe. Logički, tagovi i kategorije su ključna stvar za povezivanje sa što sličnijim videima, ali da li postoje još koji elementi koji utječu na poveznicu. Odnosno pitanje bi glasilo, kako omogućiti pojavljivanje svojeg videa na nekom drugom videu (naravno, popularnijem, što omogućuje potencijalno veću gledanost mojeg videa)? Da li su jedini način tagovi i odabir kategorije?
Može i opširniji komentar, dapače, poželjan je, ukoliko ima nekog dobre volje i savjeta :)
Pozz!
nmcyber
04.01.2011., 03:41
Mislim da ovo zavisi isključivo od tagova...ili (bar ja tako mislim) od podudarnosti tagova puštenog klipa i onih sastrane (preporučenih)...Mislim da nije moguće nešto više uraditi po tom pitanju...
Ako ovde ne dobiješ detaljniji i precizniji odgovor od mene idi na forum http://www.elitesecurity.org/ i postavi temu...sigurno će se naći nekoliko njih koji znaju više o tome...
zizoMAN1A
07.01.2011., 13:34
pozdrav. volim fotografiju i radim svoj 'portfoli' - web stranicu za fotografije pa sam napravio promo video...
na youtubu ga mozete vidjeti ovdje: http://www.youtube.com/watch?v=7auRpAFCRdQ&hd=1
hvala. :)
pozz
evo procitao sam temu ,i nisam našao ono što me zanima,pa da pitam.Zanima me sljedece: htio bi skinuti neki video tipa npr.http://www.youtube.com/watch?v=P7fmJBv4OCs,
i koristiti ga u komercijalne svrhe(nevezano uz yt).Koliko sam skuzio yt. nema nista sa autorstvom takvog uploada, nego originalni ucitivac, e sad kako da znam da je vlasnik racuna s kojeg sam skidao,ujedno i autor odnosno vlasnik,mislim mozda ga je skinuo,editirao i ponovno postavio.Stvar se dodatno komplicira ukoliko je u pitanju,recimo fail blog, koji navodno isto nema autorstvo. nego samo fair use, ali yt je ocito zadovoljan novcicima(navodno preko milju pretplata),pa im ne pravi prevelike probleme.Dakle,pitanje je kako da dodjem do originalnog ucitivaca,i otkupim autorstvo,i je li to uopce potrebno,ukoliko je to javni sadrzaj..
znam da je malo komplicirano,ali ono, mozda netko ima iskustva s time ?
luka249
20.01.2011., 17:24
uglavnom :D ono tamo gdje pise broj pogleda kod svakog videa nisu mi odjeljeni brojevi (tj. prije mi je pisalo 23,567,789; ,a sad mi pise ovak 23567789) i to mi ide na zivac :lol: ako neko zna kako da vratim to:top:
Ako se ne varam u IE uvijek tako piše.
Pogledaj u FF-u ili GC-u.
luka249
20.01.2011., 18:46
na firefoxu i jesam , prije mi je bilo i odjednom mi je to nestalo:ne zna:
Aha, znam kaj je. Moraš si promijeniti jezik na engleski. ;)
Dolje na dnu stranice ti je taj meni...
luka249
20.01.2011., 20:59
Aha, znam kaj je. Moraš si promijeniti jezik na engleski. ;)
Dolje na dnu stranice ti je taj meni...
:top::top::top:vidim zareze :D tnx :)
moze :closed:
Koji kreteni iz Youtube promjenili Homepage, sad uopce nije pregledno.
^Slažem se.
Jel zna netko kako vratiti stari homepage?
Kako promijeniti jezik za stalno?
Stavim na engleski i nakon nekog vremena opet mi je youtube na hrvaščini..
Zna netko?
Zna netko?
I meni to ide na živce. Ima li lijeka?
I meni to ide na živce. Ima li lijeka?
Ima. Ali moraš imati račun i ostati prijavljen.
Ima. Ali moraš imati račun i ostati prijavljen.
Pa ja i imam račun i stalno sam prijavljen...
Onda ne znam u čemu je štos. Meni je sve na engleskom i ne vraća mi se na hrvatski.
I meni je sve ok kad sam stalno prijavljen.
Dawar, kad otvoriš YouTube jel se onda ulogiraš ili si automatski prijavljen?
Zna netko?
Meni se mijenja jezik na hrvatski samo ako iskoristim nekakav program za brisanje cookiea ili tako nesto. Inace stoji na engleskom. Mozda ti je do toga problem.
I meni je sve ok kad sam stalno prijavljen.
Dawar, kad otvoriš YouTube jel se onda ulogiraš ili si automatski prijavljen?
Automatski sam prijavljen...
JötunnHøllm
26.01.2011., 09:36
Koji kreteni iz Youtube promjenili Homepage, sad uopce nije pregledno.
da...ovo je očajno..:mad:
Automatski sam prijavljen...Jel ti možda YouTube račun povezan sa Googleovim?
Ako ti je recimo gmail na hrvatskom možda se automatski prebaci i YouTube.
Nema pojma kaj bi moglo biti.:ne zna:
Jel ti možda YouTube račun povezan sa Googleovim?
Ako ti je recimo gmail na hrvatskom možda se automatski prebaci i YouTube.
E da to bi moglo biti :)
E da to bi moglo biti :)
Meni je povezan pa mi se ne vraća na hrvatski. Nešto ti briše cookiese vjerovatno.
The FartMachine
03.02.2011., 23:42
Evo malo za zahebanciju :rofl:
http://www.youtube.com/watch?v=T7tJ4FvFtco
Od jučer imam problem da mi se kompjuter sam restarta nakon što pokušam skinuti nekakav materijal sa Youtubea, ili sličnih stranica. Inače imam Mozillu Firefox.
Hvala unaprijed!
Ne znam di da pitam pa ću tu: pošto youtube ima ovaj novi pakt s google-om i od onda je mislim da nemoguće uć ljudima koji su se nekad prijavili preko nečega što nije gmail, jel postoji neki nešto di da se obratimo youtube-u i zamolimo da obriše naš stari acc s videima na njemu. Ja sam se prijavljivala preko net-ovog freemaila koji ima neku jadnu naviku nakon određenog vremena neaktivnosti brisati acc-ove pa tako ne mogu ući na taj mail da saznam koja mi je bila lozinka... ugl, jadna tehnologija :flop:
naughty guy
19.02.2011., 15:15
mozes pokusat napravit ponovo isti mail na net.hr-u (znaci napravi si mail sa istim nickom) te onda ponovno zatrazit lozinku sa YT-a... tak je bilo mom frendu i ovaj savjet mu je pomogao, nadam se da ce i tebi
mozes pokusat napravit ponovo isti mail na net.hr-u (znaci napravi si mail sa istim nickom) te onda ponovno zatrazit lozinku sa YT-a... tak je bilo mom frendu i ovaj savjet mu je pomogao, nadam se da ce i tebi
E pa hvala i ja imam slicno ne s youtube ali vidis vratis isti mail i hehe
Imam mali problem. Dobio sam ovaj mail danas:
Dear Dooky7,
Your video, Dinamo - Villarreal 1-0, Rukavina GOL[/URL], may have content that is owned or licensed by UEFA.
No action is required on your part; however, if you are interested in learning how this affects your video, please visit the Content ID Matches section of your account for more information.
Sincerely,
- The YouTube Team
Jel još netko dobivao takav mail? Znam da piše da trenutno ne terbam ništa raditi, ali svejedno ne bi htio neke nepotrebne probleme...:ne zna:
tnx, pametan savjet, samo ne znam tocno koj mi je bio mail imala sam ih 3... a nista probat cu sva tir pa cemo vidjet :D Hvala!
scripta elegans fe
24.02.2011., 19:37
Jel još netko dobivao takav mail? Znam da piše da trenutno ne terbam ništa raditi, ali svejedno ne bi htio neke nepotrebne probleme...:ne zna:
ili ce ti maknuti video ili ce biti "ogranicen" samo na neke zemlje. nis se ne sekiraj :D
http://www.youtube.com/my_videos_copyright
ili ce ti maknuti video ili ce biti "ogranicen" samo na neke zemlje. nis se ne sekiraj :D
http://www.youtube.com/my_videos_copyright
Thanks!
Iako, već sam ga ja maknuo.:rofl:
Odnedavno imam problem da mi se kompjuter sam restarta nakon što pokušam skinuti nekakav materijal sa Youtubea, ili sličnih stranica. Inače imam Mozillu Firefox.
Hvala unaprijed!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.