PDA

View Full Version : selim se... i pakiram se... HOROR

lucija
11.01.2004., 17:29
Drage cure, došlo doba da Lucija kaže :W svom starom stanu i ode s dečkom u jedan drugi stan. I to je vrlo :lux:

E, ali treba se spakirat :horor: Treba sve potrpat u kutije :mikroval: Treba sve to skupa sortirat, složit da se ne razbije, da znam gdje mi je šta sljedećih tjedan dana:mama:

Posebno teška situacija je u radnoj sobi. Knjiga ko pljeve. :bonk:

Nemam dosta kutija. A jedem na kutijama, spavam na kutijama. Sanjam kutije.

Dovela sam dragog da sjedi kraj mene, radi na notebooku i prati razvoj mog živčanog sloma. Nitko mi ne može pomoć oko pakiranja jer samo ja znam što je koliko važno za posao, što ću spremit na tavan, a što ide u stan... Joj.

Pun mi je kufer. Moram vam se malo jadat. Sjedim na kutiji.

A sljedeći tjedan nemam godišnji, nego radim punom parom. Joj. :crta: :trk: :horor: :bang:

xxGaladrielxx
11.01.2004., 18:04
Lucija, jel se on uselil prije tebe? ak nije, znas kaj je najveci gust? cemu se moras veselit?
micanjem njegovih stvari i pravljenjem reda! :E
ajme gusta! :D

Tija
11.01.2004., 18:37
Malo se raspitaj.....kad sam ja selila na novu lokejšn, firma mi je dala 3 dana slobodno. Tak piše i u kolektivnom.:cool:

I čestitam.....još malo pa ćemo te i udat a onda ćemo i rađat s tobom. :cerek:
Ali nemoj žurit s udajom da nam Placebo ne izda srčeko. :D

bigblue2010
11.01.2004., 19:07
Lucija, veseli se. S aspekta osobe koja se selila nekih 9-10 puta, ne znam tocno, pa cak i interkontinentalno :D , moram ti reci da nema bolje prilike za posteno pospremanje i bacanje stare krame. Samo nemoj biti sentimentalna.

A dragog umjesto da sjedi na kutiji i gleda te, posalji neka po ducanima zica kutije :D .

magic
11.01.2004., 19:58
Pristalica sam mijenjanja stanova poslova pa i muzheva ;) svakih 5 - 10 godina...

Upravo mi u firmi istiche deseta godina, a u ovom stanu peta godina bivstvovanja.

Ako shto budem mijenjala, ovaj ce put biti radikalno. I grad a mozhda i drzhava.

Kad jednom shvatish da sve vrijedno shto imash u zhivotu stane u dvi valizhe (hvala Oliver ;)), vishe ti seljenja ne padaju teshko.

magic
11.01.2004., 20:00
He he...sad me krenulo, sorry Lucija :kiss:

Kad sam prvi put selila (chitaj bjezhala), zhalila sam za svakom ostavljenom knjigom, priborom za pletenje, nedovrshenim skicama...

Sad bih najradije samo vratila kljuch pobrala Juniora i pesa i otishla...

Sve se mozhe ponovo :top:

Kosa
11.01.2004., 20:35
lucija kaže:
Dovela sam dragog da sjedi kraj mene, radi na notebooku i prati razvoj mog živčanog sloma.
jel u Excelu? ;)

lucija
11.01.2004., 21:47
xxGaladrielxx kaže:
Lucija, jel se on uselil prije tebe? ak nije, znas kaj je najveci gust? cemu se moras veselit?
micanjem njegovih stvari i pravljenjem reda! :E
ajme gusta! :D

Si ti rospija? :E
Ja imam drugačiji stil - dušo, mi ćemo to zajedno :p I uvijek pali..

Zajedno useljavamo. Pače, moje stvari idu prve..

lucija
11.01.2004., 21:48
Tija kaže:
Malo se raspitaj.....kad sam ja selila na novu lokejšn, firma mi je dala 3 dana slobodno. Tak piše i u kolektivnom.:cool:

I čestitam.....još malo pa ćemo te i udat a onda ćemo i rađat s tobom. :cerek:
Ali nemoj žurit s udajom da nam Placebo ne izda srčeko. :D

Joj, baš se bum raspitala!!!!

Neću žurit s udajom ko s udajom, al da se koji bebač zaleti - onda se moraš i ženit, jel tako Placebo... ;)

lucija
11.01.2004., 21:49
bigblue2010 kaže:
Lucija, veseli se. S aspekta osobe koja se selila nekih 9-10 puta, ne znam tocno, pa cak i interkontinentalno :D , moram ti reci da nema bolje prilike za posteno pospremanje i bacanje stare krame. Samo nemoj biti sentimentalna.

A dragog umjesto da sjedi na kutiji i gleda te, posalji neka po ducanima zica kutije :D .

Je, i meni je to prilika za globalno očišćenje. Al to zna bit i bolno. Zato i odugovlačim.

A selila sam se dosad 12 puta. Malčice ko da mi je dosadilo ak me razmeš :( ;)

lucija
11.01.2004., 21:49
magic kaže:
He he...sad me krenulo, sorry Lucija :kiss:

Kad sam prvi put selila (chitaj bjezhala), zhalila sam za svakom ostavljenom knjigom, priborom za pletenje, nedovrshenim skicama...

Sve se mozhe ponovo :top:

A što da ti kažem nego :kiss: :grli: :W ;)

lucija
11.01.2004., 21:50
Kosa kaže:
jel u Excelu? ;)

:lol: :top:

Skoro :o

magic
11.01.2004., 21:53
lucija kaže:

To sam i ja mislila...a nekako sad, makon skoro pet godina u istome stanu...malo mi doshlo ;):D

Ali kazhem...nish ne bih nosila.

Ispred kuce stavim tablu 'rasprodaja' i nek nose...shta daju-daju, jebesh stvari, to je sve nadoknadivo.

lucija
11.01.2004., 21:58
Tak bih i ja... točno to. U biti mrzim prenosit glupe stvari; vežeš se uz nebitno...

:top:

magic
11.01.2004., 22:02
Eto ideje ;)

Dakle - uzmi komp i knjige, a ostalo 'rasprodaja' :D

Ja ni slike ne chuvam. Narochito ne one od vjenchanja :lol:

Tija
11.01.2004., 22:12
lucija kaže:
Neću žurit s udajom ko s udajom,

Za udaju/ženidbu firma daje 5 dana :D :lol:

placebo
11.01.2004., 22:21
lucija kaže:
Joj, baš se bum raspitala!!!!

Neću žurit s udajom ko s udajom, al da se koji bebač zaleti - onda se moraš i ženit, jel tako Placebo... ;)

imam osjećaj da me se na suptilan način želi na nešto pripremiti.. :horor: :( :D

magic
11.01.2004., 22:22
Ako te tjeshi, ja se sigurno necu udati prije tebe ;)

Vanjushka
11.01.2004., 22:40
Ima jedna stara kletva koja kaze dabogda se preselio.

bigblue2010
11.01.2004., 23:29
lucija kaže:
Je, i meni je to prilika za globalno očišćenje. Al to zna bit i bolno. Zato i odugovlačim.

Da, zna dojaditi nakon nekog vremena... ali, s druge strane, kad se navuces, fali ti ako se ne preselis svakih par godina :D . Ja sam polako vec spremna za slijedecu, al ja sam ti takva, volim promjene, pa kad vec ne mijenjam muza :D , bar da mijenjam lokacije:D

doc_1
12.01.2004., 01:29
Tija kaže:
Za udaju/ženidbu firma daje 5 dana :D :lol:

dakle ako iskombiniras lukavo udaju i selidbu-8 dana. A ako neko jos i skikne od uzbudjenja (puj puj i nedaj Boze)...eto malog godisnjeg :D

Clea
12.01.2004., 04:58
joj, ja sam se nedavno iselila za dva dana :eek:

i to kompletno :(

bilo je koma...u subotu smo trebali voziti stvari, neke kod moje mame, neke kod tate...

ja sam u petak navečer još bila na internetu...ni prstom makla...

onda smo preselili selidbu za nedelju...pa mi je u subotu došla frendica iz njemačke, samo na vikend je bila...pa smo još u subotu navečer išli van

u nedelju smo odvezli sve, osim knjiga...jer sma ja trebala razvrstati što ide kod mame, što ide s menom, što ide kod frendova i frenidca, što kod forumaša i forumašica (knjige za ispite i bilješke)...

a onda na kraju nisam ništa razvrstala jer mi se nije dalo u ponedeljak ujutro, nego sam sve spakirala kod mame jer mi je šogor došao s onim autom koji ima samo dva sjedala, a sve ostalo prtljažnik...ona se nekako snašla...tak da većina obiteljskih knjiga je sad kod sestre :rolleyes: :D

namještaj je kojekuda...većinom sam se od njega oprostila zauvijek :(

Principess@
12.01.2004., 05:10
Meni su selidbe dobar izgovor za cistku. Ja sam nepopravljiva u tome sto mi je stvari zao baciti, pa cuvam sve sto treba i ne treba. Ladice su pune isjecaka iz starih novina, nekih tko-zna-gdje pokupljenih izvjestaja (mozda zatreba, nikad ne znas), kutija i kutijica, ma zbilja svega i svacega.
I tek kod selidbe (u zadnjih 6 godina bilo ih je 3) vidim koliko sam smeca uspjela nakupiti.
Voljela bih biti tak cvrsta kak Magic veli, da mogu ostaviti stvari i krenuti dalje, ali ne ide ... Cak i uz najostriju cistku, sa sobom vucem stotine stvari koje je mozda bolje bilo baciti.
Ne ide :o

Crow Jane
12.01.2004., 07:45
Šuti, uopće mi nemoj spominjat! :eek:

Ja se pred 20 dana selila iz PL, a sad za 2 zjedna opet, u ZG! :horor: Imam samo 3 kofera knjiga...:o

A di je sve ostalo...:rolleyes:

Zbilja, pa po kolektivnom se dobije 3 dana za selidbu...;)

lucija
12.01.2004., 07:59
Pakirala sam se, zatim sam se otišla oladit malo vani da ne šenem. Onda sam gledala film i išla spat.

Sad surfam. Poslijepodne idem čistit u novi stan, a sutra ujutro ostajem doma pakirat. I još tri dana tako :D

Samo da ta agonija prođe. A bacit ću toliko stvari da to nije istina. OK, nešto podijelit, nešto prodat, dosta bacit.

Jupi!!!

Živio feng shui (meni je to prozračan poluprazan prostor)!!!

plavva
12.01.2004., 09:52
meni je seljenja dosta za narednih 7 zivota. al jos cu se selit bar jednom.

kod mene je situacija inace sljedeca: ja manijakalno trpam sve u jednu ogromnu kutiju koju poslije ne moze podic 15 bildera zajedno usput uvjeravajuci sve oko sebe da se ta kutijica "samo odgura", a dragi sortira i slaze po vaznosti, lomljivosti, korisnosti... :D:D:D:D

lucija
12.01.2004., 10:25
plavva kaže:
meni je seljenja dosta za narednih 7 zivota. al jos cu se selit bar jednom.

kod mene je situacija inace sljedeca: ja manijakalno trpam sve u jednu ogromnu kutiju koju poslije ne moze podic 15 bildera zajedno usput uvjeravajuci sve oko sebe da se ta kutijica "samo odgura", a dragi sortira i slaze po vaznosti, lomljivosti, korisnosti... :D:D:D:D

:lol: :lol:
Tak sam se i ja selila. Al me iskustvo naučilo da moram sortirat. Sad se ratio bori protiv nesuvisle zvjeri. Možemo i kladionicu otvorit, al ja sama ne znam na koga bih se kladila.

ps Ljubi malog :cerek:

atlantis
12.01.2004., 15:26
joj :(

ja bi doma...

igrom slucaja preselila sam se u zadnjih godinu dana... dio po dio stvari, gotovo neprimjetno :(

u mom stanu josh je hrpa stvari, knjiga, odjece... sad tek vidim s koliko 'malo' stvari mogu funkcionirati...

ja bi doma, natrag u svoju malu slobodicu...

Noemi
13.01.2004., 20:09
doc_1 kaže:
dakle ako iskombiniras lukavo udaju i selidbu-8 dana. A ako neko jos i skikne od uzbudjenja (puj puj i nedaj Boze)...eto malog godisnjeg :D

Cisto kao ideja,za smrt bracnog druga daju ti jos 5 dana a ostane ti i nesto imovine...pa kome jos treba godisnji

traxdata
13.01.2004., 20:16
doc_1 kaže:

a ako odes dati krv, imas jos 2 dana:D

croft
13.01.2004., 20:16
Mrzim se seliti,a izgleda da cu morati jos jednom u iducih godinu ili dvije.:rolleyes:
Place mi se kad se samo sjetim pakiranja...:mama:

Tija
13.01.2004., 20:22
traxdata kaže:
a ako odes dati krv, imas jos 2 dana:D

Viš stvarno, na ovo sam zaboravila.:D

Noemi
13.01.2004., 22:07
po novom zakonu o radu slobodan je samo taj dan:rolleyes:

magic
13.01.2004., 22:10
Poshaljesh krivi sms i imash slobodan dan kad god ti pukne ;) :D

traxdata
13.01.2004., 22:13
Noemi kaže:
po novom zakonu o radu slobodan je samo taj dan:rolleyes:

ma daj... bem im:mad:
a nis, onda ides davati krv iz humanitarnih razloga:D

Noemi
13.01.2004., 22:17
Od mene nece uzet,imam premalo kila i prevodenu krv...doduse nemam se di ni selit,jos sam kod staraca.:rolleyes:

Ajme,hvata me depresija:(

lucija
13.01.2004., 23:27
Update.

Majstori.
Izbacivanje seljačkih ukrasa tepiha i raznoraznih čudesa koje sam šupirala u rukavicama.

Prenošenje stvari.

Ludnica u glavi.

Romantika :cerek: ak me razmete :cool:

Crow Jane
14.01.2004., 00:03
atlantis kaže:
joj :(

ja bi doma...

igrom slucaja preselila sam se u zadnjih godinu dana... dio po dio stvari, gotovo neprimjetno :(

u mom stanu josh je hrpa stvari, knjiga, odjece... sad tek vidim s koliko 'malo' stvari mogu funkcionirati...

ja bi doma, natrag u svoju malu slobodicu...

Pa ko ti brani? :confused:

Ja našla stan u ZG! :cerek: :cheer: :zivili:

Lucija, jel pripremaš party useljenja? ;) :D

lucija
14.01.2004., 00:07
Čestitam na nađenom stanu. Nije to baš lako u Zg-u zadnje vrijeme. Bit će party, al ne oma, kao nekad. Omatorilo se, jebemu. Samo gledam na kalendar i zaokružujem dane kad ću se naspavat.

Winona
19.01.2004., 15:15
i jel prosla selidba ?

Inace da se nadovezem na one slobodne dane - u vecini slucajeva firma ti daje slobodno. Ja dobila pri svakoj selidbi fraj jos su mi s posla dosli decki pomoci :top:

A da ces neko vrijeme znati gdje ti je sto :D zaboravi, ja sam bila sretna kad sam nakon par dana nasla zlicu :D

U zadnjih par godina se selila nekoliko puta, zapravo volim uci u novi, neoptereci prostor i namjestiti ga za sebe.

Selidbe oslobadjaju :)

NoWa
19.01.2004., 15:45
lako je jos kad je selidba unutar istog grada...20 puta autom tamo i natrag i selidba obavljena.
iako ciscenje, premjestanje, bojanje zidova, navikavanje na novo..sve to pridonosi malo zivcanom slomu...

ja sam se dosad selila 5-6 puta i svaki put mi je bila tlaka. uzasna tlaka. al sam obozavala uredjivati nov prostor.:o

lucija
23.01.2004., 09:43
Nevjerovatno!

Dragi i ja imamo isti ukus po pitanju namještaja, interijera i to :eek:

U trgovinama namještajem nema scena, nema suza, nema prepucavanja:eek:

Ja sam konsternirana :D

Garovix
23.01.2004., 14:13
a nas troje isto selimo za nekih mjesec dana...ovaj tapu u stitivla ansta. :top:
i opče mi nije bed sortirat...:D

atlantis
23.01.2004., 15:17
Crow Jane kaže:
Pa ko ti brani? :confused:

okolnosti :(

no radim na tome da se vratim... :)

atlantis
23.01.2004., 15:17
Garovix kaže:
a nas troje isto selimo za nekih mjesec dana...ovaj tapu u stitivla ansta. :top:

:klap: :klap: :top: :top:

cestitam :)

Winona
23.01.2004., 15:53
Garovix kaže:

cestitam :)

Ddoji na Stanovanje pa nas izvjesti u detalje....

oona
23.01.2004., 16:42
Garovix kaže:

...eto do cega dovede "helikopter stil".........sretno i mirisljavo!

lucija
23.01.2004., 19:53
Garovix kaže:

Jako mi je drago:top: Sretno vam bilo, svima troje. Puno pozdrava za Plavvu, Garu i Vanjušu:W :W :W

atlantis
09.02.2004., 14:38
vracam se doma :) :) :jumping:

sretna sam :)

Vanjushka
09.02.2004., 14:48
lucija kaže:
Jako mi je drago:top: Sretno vam bilo, svima troje. Puno pozdrava za Plavvu, Garu i Vanjušu:W :W :W

E hvala hvala

:D

pegazica
11.02.2004., 12:45
i u istim problemima svanuo moj prvi dan na forumu:rolleyes: naime moram se ssssseeeeelllliiiiiitttttttiiii...:( :( :( ..zapravo se zelimseliti jer sam jucer otvorila ormar i roba mi sva pljesniva ajme majko i uzas:flop: :flop: ..pa sada trazm dalje...a vec mi muka od slaganja a nisam ni pocela ni novi szan nasla...uh:(

Desiree
29.02.2004., 17:31
magic kaže:
I jeza valjda? :D