View Full Version : selim se... i pakiram se... HOROR
Drage cure, došlo doba da Lucija kaže :W svom starom stanu i ode s dečkom u jedan drugi stan. I to je vrlo :lux:
E, ali treba se spakirat :horor: Treba sve potrpat u kutije :mikroval: Treba sve to skupa sortirat, složit da se ne razbije, da znam gdje mi je šta sljedećih tjedan dana:mama:
Posebno teška situacija je u radnoj sobi. Knjiga ko pljeve. :bonk:
Nemam dosta kutija. A jedem na kutijama, spavam na kutijama. Sanjam kutije.
Dovela sam dragog da sjedi kraj mene, radi na notebooku i prati razvoj mog živčanog sloma. Nitko mi ne može pomoć oko pakiranja jer samo ja znam što je koliko važno za posao, što ću spremit na tavan, a što ide u stan... Joj.
Pun mi je kufer. Moram vam se malo jadat. Sjedim na kutiji.
A sljedeći tjedan nemam godišnji, nego radim punom parom. Joj. :crta: :trk: :horor: :bang:
xxGaladrielxx
11.01.2004., 18:04
Lucija, jel se on uselil prije tebe? ak nije, znas kaj je najveci gust? cemu se moras veselit?
micanjem njegovih stvari i pravljenjem reda! :E
ajme gusta! :D
Malo se raspitaj.....kad sam ja selila na novu lokejšn, firma mi je dala 3 dana slobodno. Tak piše i u kolektivnom.:cool:
I čestitam.....još malo pa ćemo te i udat a onda ćemo i rađat s tobom. :cerek:
Ali nemoj žurit s udajom da nam Placebo ne izda srčeko. :D
bigblue2010
11.01.2004., 19:07
Lucija, veseli se. S aspekta osobe koja se selila nekih 9-10 puta, ne znam tocno, pa cak i interkontinentalno :D , moram ti reci da nema bolje prilike za posteno pospremanje i bacanje stare krame. Samo nemoj biti sentimentalna.
A dragog umjesto da sjedi na kutiji i gleda te, posalji neka po ducanima zica kutije :D .
Pristalica sam mijenjanja stanova poslova pa i muzheva ;) svakih 5 - 10 godina...
Upravo mi u firmi istiche deseta godina, a u ovom stanu peta godina bivstvovanja.
Ako shto budem mijenjala, ovaj ce put biti radikalno. I grad a mozhda i drzhava.
Kad jednom shvatish da sve vrijedno shto imash u zhivotu stane u dvi valizhe (hvala Oliver ;)), vishe ti seljenja ne padaju teshko.
He he...sad me krenulo, sorry Lucija :kiss:
Kad sam prvi put selila (chitaj bjezhala), zhalila sam za svakom ostavljenom knjigom, priborom za pletenje, nedovrshenim skicama...
Sad bih najradije samo vratila kljuch pobrala Juniora i pesa i otishla...
Sve se mozhe ponovo :top:
lucija kaže:
Dovela sam dragog da sjedi kraj mene, radi na notebooku i prati razvoj mog živčanog sloma.
jel u Excelu? ;)
xxGaladrielxx kaže:
Lucija, jel se on uselil prije tebe? ak nije, znas kaj je najveci gust? cemu se moras veselit?
micanjem njegovih stvari i pravljenjem reda! :E
ajme gusta! :D
Si ti rospija? :E
Ja imam drugačiji stil - dušo, mi ćemo to zajedno :p I uvijek pali..
Zajedno useljavamo. Pače, moje stvari idu prve..
Tija kaže:
Malo se raspitaj.....kad sam ja selila na novu lokejšn, firma mi je dala 3 dana slobodno. Tak piše i u kolektivnom.:cool:
I čestitam.....još malo pa ćemo te i udat a onda ćemo i rađat s tobom. :cerek:
Ali nemoj žurit s udajom da nam Placebo ne izda srčeko. :D
Joj, baš se bum raspitala!!!!
Neću žurit s udajom ko s udajom, al da se koji bebač zaleti - onda se moraš i ženit, jel tako Placebo... ;)
bigblue2010 kaže:
Lucija, veseli se. S aspekta osobe koja se selila nekih 9-10 puta, ne znam tocno, pa cak i interkontinentalno :D , moram ti reci da nema bolje prilike za posteno pospremanje i bacanje stare krame. Samo nemoj biti sentimentalna.
A dragog umjesto da sjedi na kutiji i gleda te, posalji neka po ducanima zica kutije :D .
Je, i meni je to prilika za globalno očišćenje. Al to zna bit i bolno. Zato i odugovlačim.
A selila sam se dosad 12 puta. Malčice ko da mi je dosadilo ak me razmeš :( ;)
magic kaže:
He he...sad me krenulo, sorry Lucija :kiss:
Kad sam prvi put selila (chitaj bjezhala), zhalila sam za svakom ostavljenom knjigom, priborom za pletenje, nedovrshenim skicama...
Sve se mozhe ponovo :top:
A što da ti kažem nego :kiss: :grli: :W ;)
Kosa kaže:
jel u Excelu? ;)
:lol: :top:
Skoro :o
lucija kaže:
To sam i ja mislila...a nekako sad, makon skoro pet godina u istome stanu...malo mi doshlo ;):D
Ali kazhem...nish ne bih nosila.
Ispred kuce stavim tablu 'rasprodaja' i nek nose...shta daju-daju, jebesh stvari, to je sve nadoknadivo.
Tak bih i ja... točno to. U biti mrzim prenosit glupe stvari; vežeš se uz nebitno...
:top:
Eto ideje ;)
Dakle - uzmi komp i knjige, a ostalo 'rasprodaja' :D
Ja ni slike ne chuvam. Narochito ne one od vjenchanja :lol:
lucija kaže:
Neću žurit s udajom ko s udajom,
Za udaju/ženidbu firma daje 5 dana :D :lol:
placebo
11.01.2004., 22:21
lucija kaže:
Joj, baš se bum raspitala!!!!
Neću žurit s udajom ko s udajom, al da se koji bebač zaleti - onda se moraš i ženit, jel tako Placebo... ;)
imam osjećaj da me se na suptilan način želi na nešto pripremiti.. :horor: :( :D
Ako te tjeshi, ja se sigurno necu udati prije tebe ;)
Vanjushka
11.01.2004., 22:40
Ima jedna stara kletva koja kaze dabogda se preselio.
bigblue2010
11.01.2004., 23:29
lucija kaže:
Je, i meni je to prilika za globalno očišćenje. Al to zna bit i bolno. Zato i odugovlačim.
Da, zna dojaditi nakon nekog vremena... ali, s druge strane, kad se navuces, fali ti ako se ne preselis svakih par godina :D . Ja sam polako vec spremna za slijedecu, al ja sam ti takva, volim promjene, pa kad vec ne mijenjam muza :D , bar da mijenjam lokacije:D
Tija kaže:
Za udaju/ženidbu firma daje 5 dana :D :lol:
dakle ako iskombiniras lukavo udaju i selidbu-8 dana. A ako neko jos i skikne od uzbudjenja (puj puj i nedaj Boze)...eto malog godisnjeg :D
joj, ja sam se nedavno iselila za dva dana :eek:
i to kompletno :(
bilo je koma...u subotu smo trebali voziti stvari, neke kod moje mame, neke kod tate...
ja sam u petak navečer još bila na internetu...ni prstom makla...
onda smo preselili selidbu za nedelju...pa mi je u subotu došla frendica iz njemačke, samo na vikend je bila...pa smo još u subotu navečer išli van
u nedelju smo odvezli sve, osim knjiga...jer sma ja trebala razvrstati što ide kod mame, što ide s menom, što ide kod frendova i frenidca, što kod forumaša i forumašica (knjige za ispite i bilješke)...
a onda na kraju nisam ništa razvrstala jer mi se nije dalo u ponedeljak ujutro, nego sam sve spakirala kod mame jer mi je šogor došao s onim autom koji ima samo dva sjedala, a sve ostalo prtljažnik...ona se nekako snašla...tak da većina obiteljskih knjiga je sad kod sestre :rolleyes: :D
namještaj je kojekuda...većinom sam se od njega oprostila zauvijek :(
Principess@
12.01.2004., 05:10
Meni su selidbe dobar izgovor za cistku. Ja sam nepopravljiva u tome sto mi je stvari zao baciti, pa cuvam sve sto treba i ne treba. Ladice su pune isjecaka iz starih novina, nekih tko-zna-gdje pokupljenih izvjestaja (mozda zatreba, nikad ne znas), kutija i kutijica, ma zbilja svega i svacega.
I tek kod selidbe (u zadnjih 6 godina bilo ih je 3) vidim koliko sam smeca uspjela nakupiti.
Voljela bih biti tak cvrsta kak Magic veli, da mogu ostaviti stvari i krenuti dalje, ali ne ide ... Cak i uz najostriju cistku, sa sobom vucem stotine stvari koje je mozda bolje bilo baciti.
Ne ide :o
Crow Jane
12.01.2004., 07:45
Šuti, uopće mi nemoj spominjat! :eek:
Ja se pred 20 dana selila iz PL, a sad za 2 zjedna opet, u ZG! :horor: Imam samo 3 kofera knjiga...:o
A di je sve ostalo...:rolleyes:
Zbilja, pa po kolektivnom se dobije 3 dana za selidbu...;)
Pakirala sam se, zatim sam se otišla oladit malo vani da ne šenem. Onda sam gledala film i išla spat.
Sad surfam. Poslijepodne idem čistit u novi stan, a sutra ujutro ostajem doma pakirat. I još tri dana tako :D
Samo da ta agonija prođe. A bacit ću toliko stvari da to nije istina. OK, nešto podijelit, nešto prodat, dosta bacit.
Jupi!!!
Živio feng shui (meni je to prozračan poluprazan prostor)!!!
meni je seljenja dosta za narednih 7 zivota. al jos cu se selit bar jednom.
kod mene je situacija inace sljedeca: ja manijakalno trpam sve u jednu ogromnu kutiju koju poslije ne moze podic 15 bildera zajedno usput uvjeravajuci sve oko sebe da se ta kutijica "samo odgura", a dragi sortira i slaze po vaznosti, lomljivosti, korisnosti... :D:D:D:D
plavva kaže:
meni je seljenja dosta za narednih 7 zivota. al jos cu se selit bar jednom.
kod mene je situacija inace sljedeca: ja manijakalno trpam sve u jednu ogromnu kutiju koju poslije ne moze podic 15 bildera zajedno usput uvjeravajuci sve oko sebe da se ta kutijica "samo odgura", a dragi sortira i slaze po vaznosti, lomljivosti, korisnosti... :D:D:D:D
:lol: :lol:
Tak sam se i ja selila. Al me iskustvo naučilo da moram sortirat. Sad se ratio bori protiv nesuvisle zvjeri. Možemo i kladionicu otvorit, al ja sama ne znam na koga bih se kladila.
ps Ljubi malog :cerek:
atlantis
12.01.2004., 15:26
joj :(
ja bi doma...
igrom slucaja preselila sam se u zadnjih godinu dana... dio po dio stvari, gotovo neprimjetno :(
u mom stanu josh je hrpa stvari, knjiga, odjece... sad tek vidim s koliko 'malo' stvari mogu funkcionirati...
ja bi doma, natrag u svoju malu slobodicu...
doc_1 kaže:
dakle ako iskombiniras lukavo udaju i selidbu-8 dana. A ako neko jos i skikne od uzbudjenja (puj puj i nedaj Boze)...eto malog godisnjeg :D
Cisto kao ideja,za smrt bracnog druga daju ti jos 5 dana a ostane ti i nesto imovine...pa kome jos treba godisnji
traxdata
13.01.2004., 20:16
doc_1 kaže:
a ako odes dati krv, imas jos 2 dana:D
Mrzim se seliti,a izgleda da cu morati jos jednom u iducih godinu ili dvije.:rolleyes:
Place mi se kad se samo sjetim pakiranja...:mama:
traxdata kaže:
a ako odes dati krv, imas jos 2 dana:D
Viš stvarno, na ovo sam zaboravila.:D
po novom zakonu o radu slobodan je samo taj dan:rolleyes:
Poshaljesh krivi sms i imash slobodan dan kad god ti pukne ;) :D
traxdata
13.01.2004., 22:13
Noemi kaže:
po novom zakonu o radu slobodan je samo taj dan:rolleyes:
ma daj... bem im:mad:
a nis, onda ides davati krv iz humanitarnih razloga:D
Od mene nece uzet,imam premalo kila i prevodenu krv...doduse nemam se di ni selit,jos sam kod staraca.:rolleyes:
Ajme,hvata me depresija:(
Update.
Majstori.
Izbacivanje seljačkih ukrasa tepiha i raznoraznih čudesa koje sam šupirala u rukavicama.
Prenošenje stvari.
Ludnica u glavi.
Romantika :cerek: ak me razmete :cool:
Crow Jane
14.01.2004., 00:03
atlantis kaže:
joj :(
ja bi doma...
igrom slucaja preselila sam se u zadnjih godinu dana... dio po dio stvari, gotovo neprimjetno :(
u mom stanu josh je hrpa stvari, knjiga, odjece... sad tek vidim s koliko 'malo' stvari mogu funkcionirati...
ja bi doma, natrag u svoju malu slobodicu...
Pa ko ti brani? :confused:
Ja našla stan u ZG! :cerek: :cheer: :zivili:
Lucija, jel pripremaš party useljenja? ;) :D
Čestitam na nađenom stanu. Nije to baš lako u Zg-u zadnje vrijeme. Bit će party, al ne oma, kao nekad. Omatorilo se, jebemu. Samo gledam na kalendar i zaokružujem dane kad ću se naspavat.
i jel prosla selidba ?
Inace da se nadovezem na one slobodne dane - u vecini slucajeva firma ti daje slobodno. Ja dobila pri svakoj selidbi fraj jos su mi s posla dosli decki pomoci :top:
A da ces neko vrijeme znati gdje ti je sto :D zaboravi, ja sam bila sretna kad sam nakon par dana nasla zlicu :D
U zadnjih par godina se selila nekoliko puta, zapravo volim uci u novi, neoptereci prostor i namjestiti ga za sebe.
Selidbe oslobadjaju :)
lako je jos kad je selidba unutar istog grada...20 puta autom tamo i natrag i selidba obavljena.
iako ciscenje, premjestanje, bojanje zidova, navikavanje na novo..sve to pridonosi malo zivcanom slomu...
ja sam se dosad selila 5-6 puta i svaki put mi je bila tlaka. uzasna tlaka. al sam obozavala uredjivati nov prostor.:o
Nevjerovatno!
Dragi i ja imamo isti ukus po pitanju namještaja, interijera i to :eek:
U trgovinama namještajem nema scena, nema suza, nema prepucavanja:eek:
Ja sam konsternirana :D
Garovix
23.01.2004., 14:13
a nas troje isto selimo za nekih mjesec dana...ovaj tapu u stitivla ansta. :top:
i opče mi nije bed sortirat...:D
atlantis
23.01.2004., 15:17
Crow Jane kaže:
Pa ko ti brani? :confused:
okolnosti :(
no radim na tome da se vratim... :)
atlantis
23.01.2004., 15:17
Garovix kaže:
a nas troje isto selimo za nekih mjesec dana...ovaj tapu u stitivla ansta. :top:
:klap: :klap: :top: :top:
cestitam :)
Garovix kaže:
cestitam :)
Ddoji na Stanovanje pa nas izvjesti u detalje....
Garovix kaže:
...eto do cega dovede "helikopter stil".........sretno i mirisljavo!
Garovix kaže:
Jako mi je drago:top: Sretno vam bilo, svima troje. Puno pozdrava za Plavvu, Garu i Vanjušu:W :W :W
atlantis
09.02.2004., 14:38
vracam se doma :) :) :jumping:
sretna sam :)
Vanjushka
09.02.2004., 14:48
lucija kaže:
Jako mi je drago:top: Sretno vam bilo, svima troje. Puno pozdrava za Plavvu, Garu i Vanjušu:W :W :W
E hvala hvala
:D
pegazica
11.02.2004., 12:45
i u istim problemima svanuo moj prvi dan na forumu:rolleyes: naime moram se ssssseeeeelllliiiiiitttttttiiii...:( :( :( ..zapravo se zelimseliti jer sam jucer otvorila ormar i roba mi sva pljesniva ajme majko i uzas:flop: :flop: ..pa sada trazm dalje...a vec mi muka od slaganja a nisam ni pocela ni novi szan nasla...uh:(
Desiree
29.02.2004., 17:31
magic kaže:
I jeza valjda? :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.