View Full Version : spoooooooro!help!
posto sam tehnoloska neznalica molim znalce za pomoc.
kod kuce mi je internet vrlo spor,nekih 12-16 kph???????.zvala sam postu i kazu da mi je kod njih linija na necemu (ne znam kako se zove ali je sistem da su cetiri linije na jednom tome-necemu) pa zbog toga ni ne mogu imati brzi pristup.
e,sada ja trebam otici u ht i pisati neku zamolbu da me,ako je moguce (a vec su rekli-tesko,vrlo tesko) maknu sa tog sranja i daju mi samo moju liniju.
jel netko kuzi o cemu se radi? koja su moja prava (jer nisam uplatila cetvrtinu linije niti placam cetvrtinu pretplate)?
sto da radim?????????
iskreno rečeno, možeš se hebat. ako ti je linija toliko sjebana da je signal nikakav, oni ti neće pomoć. iako bi morali i mogu. ali neće jer im je tlaka. jedino kaj ti možeš je ili si nabavit hardverski modem, ili zvat support svako malo i pit im krv da ti pošalju terensku ekipu da sredi liniju ili si kupit ISDN. no, ni s jednom opcijom ne buš previše dobila:
- dala buš pare za modem i možda opet ne bu radilo kak treba
- ovi će ti reć da su ti krive instalacije u zgradi i odjebaće te
- ako ti je linija u takvoj banani i ISDN će ti pucat ko mom frendu svakih par minuta
jedino kaj možeš je kupit si opreme i krenut s wirelessom :D ali to košta
splicanka
18.01.2004., 08:01
A jesi li ti pogledala settings na svom modemu? Odi na Start > Control Panel > Phoen and Modem Options > Modems > Properties > Pogledaj na Maximum Port Speed. Povecaj je na 57600. Mozda se promjeni. Sretno!
sve pohvale ht-u.uz malu vezicu uspjela sam srediti problem.dobila sam cistu liniju i brzina je savrsena.
Za 10 dana si s HT-om rijesila problem?!?!?!?
Ko ti je bio "vezica", Schroeder?
SETRA Samoborček
23.01.2004., 17:24
kemik kaže:
Za 10 dana si s HT-om rijesila problem?!?!?!?
Ko ti je bio "vezica", Schroeder?
pa i ja isto nekoć
inače, linija ti je bila na PCM-u i max brzina je bila 16800 bps
nenoXtreme
23.01.2004., 17:35
SETRA Samoborček kaže:
pa i ja isto nekoć
inače, linija ti je bila na PCM-u i max brzina je bila 16800 bps
:top:
čovječe koja smo mi država! :D kod nas je vozač autobusa veći IT stručnjak od bilo kojeg zaposlenog u vladinom uredu za internetizaciju :D
nenoXtreme:mig:
setra, uzeo sam te za primjer, no disrespect to bus drivers what so ever! :mig:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.