PDA

View Full Version : Siemens SL45i

Lakonogi
14.01.2004., 02:32
Diktafon mi uglavnom normalno radi, snimljeni zapisi su ok. Povremeno se ipak javlja problem kod snimanja razgovora koji vodim preko mobitela. Problem se nikad ne javlja kad ga koristim kao "obični" diktafon za snimanje razgovora u prostoriji.

Ponekad (prilično rijetko, ne mogu to povezati ni sa čime) snimim razgovor, i kad ga želim preslušati čujem samo neki neartikulirani zvuk. Najčešće se dogodi da se početak razgovora (prvih desetak sekundi) ok čuje, a onda odjednom nastane taj šum.

Jel netko zna zašto se to događa? Da nije možda zbog verzije softwarea koju koristim? (To je ver. 49 a mobitel je SL45i)

Thanks!

sL!
14.01.2004., 09:17
ideje nemam sta bi to moglo bit, ali flash bi pomogao 100%, jedino jos postoji mogucnost da ti je MMC ostecena....

Lakonogi
24.01.2004., 14:32
A kako se radi flash? Tražio sam noviju verziju softvera, ali nisam pronašao na www.siemens.com/sl45

Gdje mogu skinuti ver. 52? I kako da ju prebacim na mobitel, preko Data Exchange Software-a?

sL!
24.01.2004., 20:28
flash mozes nac na www.siemensmania.com (v56), a radi se tako da se samo pokrene i ceka da sam zavrsi!!!

Lakonogi
27.01.2004., 03:44
Skinuo sam verziju v56 s te stranice i pokrenuo program. On je napravio novi folder u koji je smjestio BIN file fls-sl45iv56

Pokušao sam pokrenuti taj BIN file, ali XP ne zna s kojim programom da ga otvori. Kako to misliš da se samo pokrene i čeka da završi? To nije .exe file. Kako da ga pokrenem? :misli:

sL!
27.01.2004., 21:47
ok, skini v_klay, s njim mozes flashat mob....ja sam bio skinuo sa te stranice v56, ali je bio .exe, ali bit ce da su nesto mijenjali!!!! poslije moras jos nabavit i java aktivator za v56!