View Full Version : Ljubav je najbolja dijeta - true or false?!?
christy
15.01.2004., 14:15
Prema specijaliziranom talijanskom magazinu za zdravlje 'Dimagrire', najbolji način za skidanje suvišnih kilograma je - zaljubljenost.
Čak 80 posto Talijana smatra da je nova ljubav najbolji način za skidanje kilograma, kako muškaraca tako i žena. Neki će kilograme gubiti zbog potpunog gubitka interesa za druge izvore užitka poput hrane, neki zbog nervoze, a neki zbog želje da izgledaju što privlačnije. "Biti zaljubljen na organizam utječe jednako dobro kao i konzumiranje čokolade ili bilo kakvih drugih slatkiša", izjavio je dr. Amleto D'Amicis.
No nažalost, velika većina nakon početne faze zaljubljenosti ipak vrati izgubljene kilograme. Tako se trećina Talijana ponovno udeblja nakon ženidbe, a 23 posto nakon što postanu roditelji.
Samo njih 12 posto nikada više ne vrati izgubljene kilograme.
christy kaže:
Neki će kilograme gubiti zbog potpunog gubitka interesa za druge izvore užitka poput hrane, neki zbog nervoze, a neki zbog želje da izgledaju što privlačnije.
christy kaže:
"Biti zaljubljen na organizam utječe jednako dobro kao i konzumiranje čokolade ili bilo kakvih drugih slatkiša", izjavio je dr. Amleto D'Amicis.
Znači, kad jedeš čokoladu, smršaviš? Prilično hrabra izjava. Gdje radi taj D'Amicis, u Krašu?
Ava Adore
15.01.2004., 14:24
pa zasto to ne bi bila istina...
a tek kad te ostavi gad, kako tek onda kile idu dolje... ja sam zadnji put kad je bilo gadno dosla do 52kg sto nisam imala od osnovne :D
christy
15.01.2004., 14:28
walter kaže:
Znači, kad jedeš čokoladu, smršaviš? Prilično hrabra izjava. Gdje radi taj D'Amicis, u Krašu?
Siguran si da si dobro skužio što kaže tip iz Kraša? Nema on pravo, od čokolade se može smršaviti barem 2x više nego od zaljubljenosti :top:
Ne, nisam skužio, žena sam...
christy
15.01.2004., 14:33
walter kaže:
Ne, nisam skužio, žena sam...
Ajde, onda ti je oprošteno :D
christy
15.01.2004., 14:37
Ajmo žene, (ne, neću sad napisati: muške gaće...)
napišite kaj mislite.
Ja kad se fakat zaljubim skinem 3 kg za mjesec dana. Samo ne znam je li to zbog leptirića ili fizičke aktivnosti :D
Septembar
15.01.2004., 14:48
walter kaže:
Znači, kad jedeš čokoladu, smršaviš? Prilično hrabra izjava. Gdje radi taj D'Amicis, u Krašu? vidi se ta ne kuzis zensku psihu :B
ne nego kad NISI zaljubljen, onda organizmu nedostaje "ljubavna kemija", neki feri-meri-kidro-kolti----preeparati :p koje cokolada ima
i onda zderemo cokolade u ogromnim kolicinama--- i debljamo se ;)
a kad smo zaljubljeni- mozak sam luci tu tvar i slatkisima mozemo lako reci :nono:
Septembar
15.01.2004., 14:49
christy kaže:
Ajmo žene, (ne, neću sad napisati: muške gaće...)
napišite kaj mislite.
Ja kad se fakat zaljubim skinem 3 kg za mjesec dana. Samo ne znam je li to zbog leptirića ili fizičke aktivnosti :D i ja
al ne zato sto jedam manje od normalnog, ili se krecem vise od normalnog
nego kad nisam zaljubljena, pa sam sama nesretna i tuzna - onda jedem PREVISE :bonk:
LadyInRed
15.01.2004., 14:50
što se mene tiče, to je apsolutno istina:D zadnji put sam izgubila 5 kg u 2 tjedna:eek:
nakon prekida, nešto drugačije. ovisi koliko mi je bilo stalo.
christy
15.01.2004., 15:05
christy kaže:
"Biti zaljubljen na organizam utječe jednako dobro kao i konzumiranje čokolade ili bilo kakvih drugih slatkiša", izjavio je dr. Amleto D'Amicis.
Walter kaže da ovo znači da kad se zaljubiš - to ti je kao da jedeš čokoladu... što će reći - možeš se i udebljati :D
Ajme, a što ako ima pravo? :eek: Možda Amleto radi za Ferrero a ne za Kraš?
Septembar kaže:
vidi se ta ne kuzis zensku psihu :B
ne nego kad NISI zaljubljen, onda organizmu nedostaje "ljubavna kemija", neki feri-meri-kidro-kolti----preeparati :p koje cokolada ima
i onda zderemo cokolade u ogromnim kolicinama--- i debljamo se ;)
a kad smo zaljubljeni- mozak sam luci tu tvar i slatkisima mozemo lako reci :nono:
Ti si jamačno jedna od onih koje misle da sam ja frajer, zar ne? :p
christy
15.01.2004., 15:11
walter kaže:
Ti si jamačno jedna od onih koje misle da sam ja frajer, zar ne? :p
Vjerojatno, nije uopće skužila na što ciljaš :D :D :D
Septembar kaže:
Bogme, ja sam bila par puta prooooopisno zaljubljena, ali moj mozak nije nikad lucio tu tvar. :( :D
margarita
15.01.2004., 15:26
joj da je bar istina da je ljubav dijeta
ja od kad sam sa svojim dragim - udebljala se ko stoka - bar 15 kg :(
Soleiol
15.01.2004., 15:30
True,kad sam se u muža zaljubila izgubila sam čak 10 kg:eek:
Istina,tada sam i našla novi posao pa je vjerovatno sve skupa utjecalo da se kile tope,na 178 cm visine imala sam 55 kg i bila sam jako mršava.Naravno,beba je postavila stvari na svoje mjesto:D .Zaljubljenost je poprilično splasla pa sad tražim nove načine za mršavljenjem.
Septembar kaže:
vidi se ta ne kuzis zensku psihu :B
i onda zderemo cokolade u ogromnim kolicinama--- i debljamo se ;)a kad smo zaljubljeni- mozak sam luci tu tvar i slatkisima mozemo lako reci :nono:
:top:
u potpuno stadiju ludila zaljubljenosti gadila bi mi se i slana hrana jer me je želudac toliko bolio od uzbuđenja da sam mogla živjeti na zraku...
ah...slatke uspomene :D
Vidi vidi, sve neke mršavice...
A kad šetam selom, samo buce vidim. :cerek:
Ima logike, ima!
Malo vas je zaljubljenih.
Agirl kaže:
[Bu potpuno stadiju ludila zaljubljenosti gadila bi mi se i slana hrana jer me je želudac toliko bolio od uzbuđenja da sam mogla živjeti na zraku...[/B]
E ovo je najbolji opis. :top:
u naslovu bi trebalo biti 'zaljubljenost', a ne 'ljubav';)
kad si zaljubljen do bola, onda ne misliš ni na što drugo...i stvarno može biti teško jesti...nemaš ni potrebu za tim...
slično može biti i kad nesretno prekineš ...
chiquita
15.01.2004., 16:31
...je qurac.
Septembar
15.01.2004., 17:54
walter kaže:
Ti si jamačno jedna od onih koje misle da sam ja frajer, zar ne? :p pa daaaaaa, i zat sam zaljubljena u tebe, i ne jedem chokolado
thx ljubavi :s
AFRODITA69
16.01.2004., 04:15
TOCNO!!!!!!!!!!!!!!!!!ja kad se zatreskam zivim od zraka!ziva istina...
.........sada znam zasto imam tonu kila, kod mene zaljubljenost kratko traje..........
........poslije preraste u ljubav, a ako je obostrana, kod nas ljubav ide kroz zeludac i imamo dvije tone zajedno.....
.......a stalno se spremamo na dijetu, i sada nam je jasno da od ljubavi na zaljubljenost tesko mozemo sici.....
......eto, rijesila sam dugogodisnju dilemu
jmedved
19.01.2004., 12:51
christy kaže:
Prema specijaliziranom talijanskom magazinu za zdravlje 'Dimagrire', najbolji način za skidanje suvišnih kilograma je - zaljubljenost.
Kada sam se ja zaljubio, to se vidjelo po nabacivanju 15 kg u roku od 2 mjeseca... istina da sam prije izgledao kao da sam sisao s vlaka iz etiopije, ali ostaje da sam je UDEBLJAO i da se i dalje debljam posto draga fantasticno kuha, a ja ne znam reci ne... :klopa: :klopa: :klopa:
jmedved kaže:
Kada sam se ja zaljubio, to se vidjelo po nabacivanju 15 kg u roku od 2 mjeseca... istina da sam prije izgledao kao da sam sisao s vlaka iz etiopije, ali ostaje da sam je UDEBLJAO i da se i dalje debljam posto draga fantasticno kuha, a ja ne znam reci ne... :klopa: :klopa: :klopa:
eto, napokon jedno musko potvrdjuje moju teoriju........hvala ti do neba.
jmedved
19.01.2004., 14:38
oona kaže:
eto, napokon jedno musko potvrdjuje moju teoriju........hvala ti do neba.
Ma i drugi put... :) :top:
odgovor na naslovno pitanje ne bi znala, ne mjenjam kilazu ovisno o mom ljubavnom statusu.
Ovisno o blagdanima vec prije ;) :D
christy kaže:
Meni je upalilo. Skinula 20 kg :cerek: (oke, uredila sam prehranu i nacin zivota, vjezbam... ali je prvotna stvar potaknula ostale ;))
christy
19.01.2004., 16:14
dora kaže:
Meni je upalilo. Skinula 20 kg :cerek: (oke, uredila sam prehranu i nacin zivota, vjezbam... ali je prvotna stvar potaknula ostale ;))
svaka čast :top:
Ava Adore
19.01.2004., 16:16
da je, nazalost jedino sto drzi jedno 7 dana samo :D :D
Ava Adore kaže:
da je, nazalost jedino sto drzi jedno 7 dana samo :D :D
Zavisi u kog se zaljubiš. Svaka koja se u mene zaljubila, još je manekenski građena. Htjeli su me prodavati umjesto čajeva za mršavljenje. Đirlowaltere. Ali nisam htio. Jer je nuspojava lezbijstvo. moje su bivše, mršave lezbače. A jebiga, kad sam nuklearan.
Uh, idem sad na sastanak. Ne bih htio da sam u koži mojih sugovornika...
christy
19.01.2004., 16:22
walter kaže:
Zavisi u kog se zaljubiš. Svaka koja se u mene zaljubila, još je manekenski građena. Htjeli su me prodavati umjesto čajeva za mršavljenje. Đirlowaltere. Ali nisam htio. Jer je nuspojava lezbijstvo. moje su bivše, mršave lezbače. A jebiga, kad sam nuklearan.
Uh, idem sad na sastanak. Ne bih htio da sam u koži mojih sugovornika...
Znaš kaj, walter, dobro je da se ne vidimo dok postamo na forumu jer bi uskoro sve žene na forumu postale anoreksične pod tvojim utjecajem :D
christy kaže:
Znaš kaj, walter, dobro je da se ne vidimo dok postamo na forumu jer bi uskoro sve žene na forumu postale anoreksične pod tvojim utjecajem :D
Moja slika, to ti je, jebote, ko onaj prsten iz gospodara prstenova... Moć.... Žene popizde... Preskaču Savu jebote, ako žive u starom Zagrebu, a ja u novom... Kužiš?
christy
19.01.2004., 16:28
walter kaže:
Moja slika, to ti je, jebote, ko onaj prsten iz gospodara prstenova... Moć.... Žene popizde... Preskaču Savu jebote, ako žive u starom Zagrebu, a ja u novom... Kužiš?
Pa da.
Sad sam tek skužila zašto sam smršavila 2 kg nakon onog tuluma u KSET-u. To je otkako sam tebe vidjela uživo :eek:
christy kaže:
Pa da.
Sad sam tek skužila zašto sam smršavila 2 kg nakon onog tuluma u KSET-u. To je otkako sam tebe vidjela uživo :eek:
Vidjeli smo se? :eek: :eek:
I nisi se zaljubila? Dobro, bio sam malo pijan, priznajem... Ali svejedno... Drugima nije smetalo... Padale su, a nisam prdio...
A ti si ostala na nogama... Svašta...
christy
19.01.2004., 16:32
walter kaže:
Vidjeli smo se? :eek: :eek:
I nisi se zaljubila? Dobro, bio sam malo pijan, priznajem... Ali svejedno... Drugima nije smetalo... Padale su, a nisam prdio...
Pa ja sam bila jedna od onih koja nije pala :D :D :D
ali to je bilo zato što sam progovorila s tobom 3 rečenice pa me nisi stigao zbariti :D
Više sreće drugi put :cool:
atlantis
19.01.2004., 16:33
walter kaže:
Vidjeli smo se? :eek:
idi se samoubit, odmah :D
podbacio si :B
19.01.2004., 16:33
atlantis kaže:
idi se samoubit, odmah :D
podbacio si :B
19.01.2004., 16:40
christy kaže:
Atlantis, sve mi se više sviđaš :top:
nemoj tako... neeeeeee
popizdit che Walt od ljubomore :D
ti si vech treca koju sam zbarila prije njega :D ;)
a nemam chak ni malog pimpacha :D
christy
19.01.2004., 17:30
atlantis kaže:
nemoj tako... neeeeeee
popizdit che Walt od ljubomore :D
ti si vech treca koju sam zbarila prije njega :D ;)
a nemam chak ni malog pimpacha :D
;) :top:
Ma, ja ću se totalno umisliti jer sam već dva puta totalno zbunila Waltera.
Bit će da mu se u podsvjest uvukla slika mojih aduta pa kad me se sjeti, ima totalnu blokadu (walter: :cice: ;) )
To je samo dokaz da - koliko god on nijekao tu svoju prirodu - ipak je muško :D
atlantis
19.01.2004., 17:34
christy kaže:
Bit će da mu se u podsvjest uvukla slika mojih aduta pa kad me se sjeti, ima totalnu blokadu (walter: :cice: ;) )
To je samo dokaz da - koliko god on nijekao tu svoju prirodu - ipak je muško :D
NE NE NE
operiral se :D sad je na terapiji zenskim hormonima... vish da je u PMS-u... posta po kokosinjcu vishe od nas kokoshi... :D
PS prica se po kuloarima da ga je Stef skoro ostavil zbog napada PMS-a :D
christy
19.01.2004., 17:38
atlantis kaže:
NE NE NE
operiral se :D sad je na terapiji zenskim hormonima... vish da je u PMS-u... posta po kokosinjcu vishe od nas kokoshi... :D
PS prica se po kuloarima da ga je Stef skoro ostavil zbog napada PMS-a :D
A to je walter bio prije neki dan u Oprah - skužio da je žensko zarobljeno u muškom tijelu :eek:
Bolje izgleda kao žena :top:
christy kaže:
Meni ovo vuče na onu rečenicu: Dvaput sam vidio Tita. Onaj tko je rekao tu rečenicu, isto se hvalio. :cool:
christy
20.01.2004., 08:32
walter kaže:
Meni ovo vuče na onu rečenicu: Dvaput sam vidio Tita. Onaj tko je rekao tu rečenicu, isto se hvalio. :cool:
Ne, ne :nono: nije to isti osjećaj.
Tebe je walteriću tako teško zbuniti da se ja osjećam kao kad su naši vodili protiv Amera na SP u košarci.
Znali smo da ne možemo pobijediti... svejedno :cheer: :cheer: :cheer:
banderas
21.01.2004., 12:48
christy kaže:
Pa da.
Ti si bila na tulumu u KSETu :confused: :confused: :confused:
christy
22.01.2004., 08:45
banderas kaže:
Ti si bila na tulumu u KSETu :confused: :confused: :confused:
banderas, tvrditi da ja nisam bila na tulumu u KSET-u je isto što i tvrditi da nije bio mršavipas :D
P.S. nismo se formalno upoznali, ali drugi put ćemo sigurno :top:
banderas
22.01.2004., 10:42
christy kaže:
banderas, tvrditi da ja nisam bila na tulumu u KSET-u je isto što i tvrditi da nije bio mršavipas :D
P.S. nismo se formalno upoznali, ali drugi put ćemo sigurno :top:
Pa da, bio bi red :top:
Mislim da tu vecer nisam nikog novog upoznao, mozda je vecera u Medvedgradu bila kriva za to :D
christy
22.01.2004., 10:57
banderas kaže:
Pa da, bio bi red :top:
svakako :top: (vidi moj sig)
dora kaže:
Meni je upalilo. Skinula 20 kg :cerek
Jel to zbog smanjenog inputa hrane ili povećanog inputa...? :D
baobab kaže:
Jel to zbog smanjenog inputa hrane ili povećanog inputa...? :D
:D Gle, naravno da nisam skinula 20 kila zbog ljuuubavi i da sam i dalje jela ko za petero ljudi, ali sama cinjenica da sam se zaljubila :cerek: me potaknula da smanjim input hrane, te povecam output vjezbanjem, prema tome, ne velim ja da je ljubav cudotvorna, ali je cinjenica da je meni bila dobar poticaj za skidanje kilograma :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.